xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 16:03 Η xristina elen: #3.341 20-08-12 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Στη νετ μολις είπε Ανοδο σε Νομικη,Φιλολογια και Ψυχολογια Σημαντική Πτώση σε Φυσικομαθηματικές και Πολυτεχνεία Στα ίδια με πέρυσι-οριακή πτώση στις Ιατρικές Μικρή πτώση για τα Παιδαγωγικά Click για ανάπτυξη... εγω σε εχω παιδαγωγικα...ελεοσ βιαστηκεσ και μου κοτσαρεσ διπλα το ιστορικο....χαχαχαθα πεσουν πολυ και θα το δειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 16:11 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.342 20-08-12 16:11 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: εγω σε εχω παιδαγωγικα...ελεοσ βιαστηκεσ και μου κοτσαρεσ διπλα το ιστορικο....χαχαχαθα πεσουν πολυ και θα το δειτε Click για ανάπτυξη... εγω το χω διαγράψει...εχω μπει σε mood Ιστορικού...έβλεπα κι ενα όνειρο ότι έκανα μάθημα σε ένα μικρό και δεν καταλάβαινε και το είχα κάνει τόπι στο ξύλο :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 16:23 Η Πανσέληνος: #3.343 20-08-12 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Στη νετ μολις είπε Ανοδο σε Νομικη,Φιλολογια και Ψυχολογια Σημαντική Πτώση σε Φυσικομαθηματικές και Πολυτεχνεία Στα ίδια με πέρυσι-οριακή πτώση στις Ιατρικές Μικρή πτώση για τα Παιδαγωγικά Click για ανάπτυξη... Tα οικονομικά γιατί τα ξεχνάνε πάντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 16:51 Η evi07larissa: #3.344 20-08-12 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Πανσέληνος: Tα οικονομικά γιατί τα ξεχνάνε πάντα; Click για ανάπτυξη... Έλα ντε, ολόκληρο πεδίο είναι!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giwrgos-G7 Νεοφερμένο μέλος Ο γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μαραθώνας (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Ο Giwrgos-G7: #3.345 20-08-12 17:06 Για τα οικονομικα ειπαν στις 1 σταθεροτητα με οριακη ανοδο στις δημοφιλεις σχολες και μεγαλη πτωση στα περιφερειακα τει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vroula Νεοφερμένο μέλος Η vroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 17:19 Η vroula έγραψε: #3.346 20-08-12 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαμτζαδέρια Ηρώ: Έχω βγάλει 13.100 στο 2ο πεδίο και θέλω να περάσω πληροφορική κρήτης.Τη σχολή την πιάνω αλλά έχω βάλει πιο ψηλά στο μηχανογραφικό νηπιαγωγών και το έχω ψιλομετανειώσει...Η χαμηλότερη βάση πέρυσι ήταν 13.700(Ρόδος) αλλά φοβάμαι μη πέσουν λόγω της μηδαμινής απορροφητικότητας του επαγγελματος.Τι λέτε υπάρχει κίνδυνος να πέσουν οι βασεις τοσο? Click για ανάπτυξη... Ax να και ένα κορίτσι που να έχει δηλώσει Επιστήμη Υπολογιστών!!!!!! Δεν νομίζω το νηπιαγωγών μας να πέσει τόσο πολύ!!!!! Μακάρι να περάσεις Επιστήμη Υπολογιστών!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 17:28 Η Πανσέληνος: #3.347 20-08-12 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Giwrgos-G7: Για τα οικονομικα ειπαν στις 1 σταθεροτητα με οριακη ανοδο στις δημοφιλεις σχολες και μεγαλη πτωση στα περιφερειακα τει. Click για ανάπτυξη... Για τα Τ.Ε.Ι. Αθήνας,Πειραιά που δεν είναι τίποτα από τα δύο;΄Εχει ακουστεί κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninio Εκκολαπτόμενο μέλος Η ninio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 19:04 Η ninio έγραψε: #3.348 20-08-12 19:04 ΜΑΚΗ για τα παιδαγωγικα ακουσες πτωση σε αθηνα ή στην περιφερεια?? καλα ανοδο δεν λεγανε τοσο καιρο σε αθηνα -θεσσαλον.? αρα το νηπιαγωγων που το περναω λιγο..100 μορια..το πιανω μαλλον..για το δασκαλων μονο με ειδικη κατηγορια αν και δεν το νομιζω αλλα θα δειξει.ουφ....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 19:44 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.349 20-08-12 19:44 Αρχική Δημοσίευση από ninio: ΜΑΚΗ για τα παιδαγωγικα ακουσες πτωση σε αθηνα ή στην περιφερεια?? καλα ανοδο δεν λεγανε τοσο καιρο σε αθηνα -θεσσαλον.? αρα το νηπιαγωγων που το περναω λιγο..100 μορια..το πιανω μαλλον..για το δασκαλων μονο με ειδικη κατηγορια αν και δεν το νομιζω αλλα θα δειξει.ουφ....... Click για ανάπτυξη... Δεν είπε συγκεκριμένα...έλεγε μόνο μικρή πτώση στις Παιδαγωγικές σχολές καθώς η στρόφιγγα των διορισμών έχει κλέισει και οι περισσότεροι υποψήφιοι δε τα προτιμούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninio Εκκολαπτόμενο μέλος Η ninio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 19:51 Η ninio έγραψε: #3.350 20-08-12 19:51 το αν τα προτιμουν η οχι θα φανει...για ν δουμε..ευχαριστω γ την απαντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαμτζαδέρια Ηρώ Νεοφερμένο μέλος Η Μαμτζαδέρια Ηρώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 19:52 Η Μαμτζαδέρια Ηρώ: #3.351 20-08-12 19:52 Μακάρι!!!Γιατί έχω αγχωθεί σε υπερβολικό βαθμό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 20:15 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.352 20-08-12 20:15 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: το πανε το πανε να τισ βγαλουν 31..χαχαχα στανταρ σασ το λεω Click για ανάπτυξη... είναι ζώα....απλά!τι να πω...δηλαδή δε σκέφτονται κανέναν;εμενα οι γονείς μου έχουν άδεια μέχρι 31...πότε θα προλάβουν να βρουμε σπίτι να ετοιμαστούμε και τη Δευτέρα να πάνε για δουλεια;Τι να πεις...βολεμένοι άνθρωποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Αυγούστου 2012 xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 20:18 Η xristina elen: #3.353 20-08-12 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: είναι ζώα....απλά!τι να πω...δηλαδή δε σκέφτονται κανέναν; Click για ανάπτυξη... ρητορικη η ερωτηση να υποθεσω...χαχα ρε συ κοιτανε την παρτη τουσ τελειωσ...πωσ να βολευτουν αυτοι πρωτα και μετα οι υπολοιποι...αν νοιαζονταν για την παιδεια και την νεα γενια θα ειχαν πει οτι αυτα τα παιδια εκει εξω εχουν αγωνια ασ βγαλουμε τα αποτελεσματα!!!αλλα που...υπομονη και μονο....ενταξει καταβαθωσ ξερουμε ολοι που ειμαστε περιπου... οι οποιεσ ευχαριστεσ εκπληξεισ φυσικα των βασεων δεκτεσ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gerryhondros Νεοφερμένο μέλος Ο gerryhondros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 20 Αυγούστου 2012 στις 20:52 Ο gerryhondros: #3.354 20-08-12 20:52 Παιδια με 15000 και τριτεκνος για αστυφυλακων τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:24 Η ^Dark Angel^: #3.355 20-08-12 21:24 Κοιταξα σημερα στο νετ για εκτιμησεις και καπου ειδα οτι στα δυο τμηματα που με ενδιαφερουν ,πιστευουν οτι θα ανεβουν αρκετα οι βασεις με αποτελεσμα να μην περναω. Μακαρι να μην συμβει αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:26 Η evi07larissa: #3.356 20-08-12 21:26 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Κοιταξα σημερα στο νετ για εκτιμησεις και καπου ειδα οτι στα δυο τμηματα που με ενδιαφερουν ,πιστευουν οτι θα ανεβουν αρκετα οι βασεις με αποτελεσμα να μην περναω. Μακαρι να μην συμβει αυτο Click για ανάπτυξη... Ποια τμήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:28 Η ^Dark Angel^: #3.357 20-08-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Ποια τμήματα; Click για ανάπτυξη... Κοινωνιολογια Κρητης και Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης. Συμφωνα με τις εκτιμησεις αυτες που ειδα, η βαση στην Κοινωνιολογια κρητης θα ειναι 12.800 και στην Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης 13.100. Και εγω εχω 12.786 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninio Εκκολαπτόμενο μέλος Η ninio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:51 Η ninio έγραψε: #3.358 20-08-12 21:51 που εχει τις εκτιμησεις της νετ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 22:05 Ο Mr.Blonde: #3.359 20-08-12 22:05 Προσπαθειστε να μην κοιτατε καμια εκτιμηση πλεον,γιατι καμια δεν ειναι εγκυρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 22:07 Ο Johnnaousa: #3.360 20-08-12 22:07 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Κοινωνιολογια Κρητης και Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης. Συμφωνα με τις εκτιμησεις αυτες που ειδα, η βαση στην Κοινωνιολογια κρητης θα ειναι 12.800 και στην Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης 13.100. Και εγω εχω 12.786 Click για ανάπτυξη... πολύ μικρή η διαφορά και προφανώς αυτές οι εκτιμήσεις δεν είναι οι πραγματικές βάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 166 167 168 169 170 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 192 Επόμενη First Προηγούμενη 168 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 168 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Searching maria989 mariel79 bboys Nickelhead Lia 2006 ScarletFox roud Voredor SlimShady penelopenick Nikoleta_Giann eukleidhs1821 Jimmy20 luisnazariodelima Dr. Gl. Luminous Αλκης Κ. Mr.Blonde GeorgePAOKara Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Στη νετ μολις είπε Ανοδο σε Νομικη,Φιλολογια και Ψυχολογια Σημαντική Πτώση σε Φυσικομαθηματικές και Πολυτεχνεία Στα ίδια με πέρυσι-οριακή πτώση στις Ιατρικές Μικρή πτώση για τα Παιδαγωγικά Click για ανάπτυξη... εγω σε εχω παιδαγωγικα...ελεοσ βιαστηκεσ και μου κοτσαρεσ διπλα το ιστορικο....χαχαχαθα πεσουν πολυ και θα το δειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 16:11 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.342 20-08-12 16:11 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: εγω σε εχω παιδαγωγικα...ελεοσ βιαστηκεσ και μου κοτσαρεσ διπλα το ιστορικο....χαχαχαθα πεσουν πολυ και θα το δειτε Click για ανάπτυξη... εγω το χω διαγράψει...εχω μπει σε mood Ιστορικού...έβλεπα κι ενα όνειρο ότι έκανα μάθημα σε ένα μικρό και δεν καταλάβαινε και το είχα κάνει τόπι στο ξύλο :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 16:23 Η Πανσέληνος: #3.343 20-08-12 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Στη νετ μολις είπε Ανοδο σε Νομικη,Φιλολογια και Ψυχολογια Σημαντική Πτώση σε Φυσικομαθηματικές και Πολυτεχνεία Στα ίδια με πέρυσι-οριακή πτώση στις Ιατρικές Μικρή πτώση για τα Παιδαγωγικά Click για ανάπτυξη... Tα οικονομικά γιατί τα ξεχνάνε πάντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 16:51 Η evi07larissa: #3.344 20-08-12 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Πανσέληνος: Tα οικονομικά γιατί τα ξεχνάνε πάντα; Click για ανάπτυξη... Έλα ντε, ολόκληρο πεδίο είναι!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giwrgos-G7 Νεοφερμένο μέλος Ο γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μαραθώνας (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Ο Giwrgos-G7: #3.345 20-08-12 17:06 Για τα οικονομικα ειπαν στις 1 σταθεροτητα με οριακη ανοδο στις δημοφιλεις σχολες και μεγαλη πτωση στα περιφερειακα τει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vroula Νεοφερμένο μέλος Η vroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 17:19 Η vroula έγραψε: #3.346 20-08-12 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαμτζαδέρια Ηρώ: Έχω βγάλει 13.100 στο 2ο πεδίο και θέλω να περάσω πληροφορική κρήτης.Τη σχολή την πιάνω αλλά έχω βάλει πιο ψηλά στο μηχανογραφικό νηπιαγωγών και το έχω ψιλομετανειώσει...Η χαμηλότερη βάση πέρυσι ήταν 13.700(Ρόδος) αλλά φοβάμαι μη πέσουν λόγω της μηδαμινής απορροφητικότητας του επαγγελματος.Τι λέτε υπάρχει κίνδυνος να πέσουν οι βασεις τοσο? Click για ανάπτυξη... Ax να και ένα κορίτσι που να έχει δηλώσει Επιστήμη Υπολογιστών!!!!!! Δεν νομίζω το νηπιαγωγών μας να πέσει τόσο πολύ!!!!! Μακάρι να περάσεις Επιστήμη Υπολογιστών!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 17:28 Η Πανσέληνος: #3.347 20-08-12 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Giwrgos-G7: Για τα οικονομικα ειπαν στις 1 σταθεροτητα με οριακη ανοδο στις δημοφιλεις σχολες και μεγαλη πτωση στα περιφερειακα τει. Click για ανάπτυξη... Για τα Τ.Ε.Ι. Αθήνας,Πειραιά που δεν είναι τίποτα από τα δύο;΄Εχει ακουστεί κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninio Εκκολαπτόμενο μέλος Η ninio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 19:04 Η ninio έγραψε: #3.348 20-08-12 19:04 ΜΑΚΗ για τα παιδαγωγικα ακουσες πτωση σε αθηνα ή στην περιφερεια?? καλα ανοδο δεν λεγανε τοσο καιρο σε αθηνα -θεσσαλον.? αρα το νηπιαγωγων που το περναω λιγο..100 μορια..το πιανω μαλλον..για το δασκαλων μονο με ειδικη κατηγορια αν και δεν το νομιζω αλλα θα δειξει.ουφ....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 19:44 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.349 20-08-12 19:44 Αρχική Δημοσίευση από ninio: ΜΑΚΗ για τα παιδαγωγικα ακουσες πτωση σε αθηνα ή στην περιφερεια?? καλα ανοδο δεν λεγανε τοσο καιρο σε αθηνα -θεσσαλον.? αρα το νηπιαγωγων που το περναω λιγο..100 μορια..το πιανω μαλλον..για το δασκαλων μονο με ειδικη κατηγορια αν και δεν το νομιζω αλλα θα δειξει.ουφ....... Click για ανάπτυξη... Δεν είπε συγκεκριμένα...έλεγε μόνο μικρή πτώση στις Παιδαγωγικές σχολές καθώς η στρόφιγγα των διορισμών έχει κλέισει και οι περισσότεροι υποψήφιοι δε τα προτιμούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninio Εκκολαπτόμενο μέλος Η ninio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 19:51 Η ninio έγραψε: #3.350 20-08-12 19:51 το αν τα προτιμουν η οχι θα φανει...για ν δουμε..ευχαριστω γ την απαντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαμτζαδέρια Ηρώ Νεοφερμένο μέλος Η Μαμτζαδέρια Ηρώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 19:52 Η Μαμτζαδέρια Ηρώ: #3.351 20-08-12 19:52 Μακάρι!!!Γιατί έχω αγχωθεί σε υπερβολικό βαθμό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 20:15 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.352 20-08-12 20:15 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: το πανε το πανε να τισ βγαλουν 31..χαχαχα στανταρ σασ το λεω Click για ανάπτυξη... είναι ζώα....απλά!τι να πω...δηλαδή δε σκέφτονται κανέναν;εμενα οι γονείς μου έχουν άδεια μέχρι 31...πότε θα προλάβουν να βρουμε σπίτι να ετοιμαστούμε και τη Δευτέρα να πάνε για δουλεια;Τι να πεις...βολεμένοι άνθρωποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Αυγούστου 2012 xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 20:18 Η xristina elen: #3.353 20-08-12 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: είναι ζώα....απλά!τι να πω...δηλαδή δε σκέφτονται κανέναν; Click για ανάπτυξη... ρητορικη η ερωτηση να υποθεσω...χαχα ρε συ κοιτανε την παρτη τουσ τελειωσ...πωσ να βολευτουν αυτοι πρωτα και μετα οι υπολοιποι...αν νοιαζονταν για την παιδεια και την νεα γενια θα ειχαν πει οτι αυτα τα παιδια εκει εξω εχουν αγωνια ασ βγαλουμε τα αποτελεσματα!!!αλλα που...υπομονη και μονο....ενταξει καταβαθωσ ξερουμε ολοι που ειμαστε περιπου... οι οποιεσ ευχαριστεσ εκπληξεισ φυσικα των βασεων δεκτεσ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gerryhondros Νεοφερμένο μέλος Ο gerryhondros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 20 Αυγούστου 2012 στις 20:52 Ο gerryhondros: #3.354 20-08-12 20:52 Παιδια με 15000 και τριτεκνος για αστυφυλακων τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:24 Η ^Dark Angel^: #3.355 20-08-12 21:24 Κοιταξα σημερα στο νετ για εκτιμησεις και καπου ειδα οτι στα δυο τμηματα που με ενδιαφερουν ,πιστευουν οτι θα ανεβουν αρκετα οι βασεις με αποτελεσμα να μην περναω. Μακαρι να μην συμβει αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:26 Η evi07larissa: #3.356 20-08-12 21:26 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Κοιταξα σημερα στο νετ για εκτιμησεις και καπου ειδα οτι στα δυο τμηματα που με ενδιαφερουν ,πιστευουν οτι θα ανεβουν αρκετα οι βασεις με αποτελεσμα να μην περναω. Μακαρι να μην συμβει αυτο Click για ανάπτυξη... Ποια τμήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:28 Η ^Dark Angel^: #3.357 20-08-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Ποια τμήματα; Click για ανάπτυξη... Κοινωνιολογια Κρητης και Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης. Συμφωνα με τις εκτιμησεις αυτες που ειδα, η βαση στην Κοινωνιολογια κρητης θα ειναι 12.800 και στην Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης 13.100. Και εγω εχω 12.786 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninio Εκκολαπτόμενο μέλος Η ninio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:51 Η ninio έγραψε: #3.358 20-08-12 21:51 που εχει τις εκτιμησεις της νετ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 22:05 Ο Mr.Blonde: #3.359 20-08-12 22:05 Προσπαθειστε να μην κοιτατε καμια εκτιμηση πλεον,γιατι καμια δεν ειναι εγκυρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 22:07 Ο Johnnaousa: #3.360 20-08-12 22:07 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Κοινωνιολογια Κρητης και Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης. Συμφωνα με τις εκτιμησεις αυτες που ειδα, η βαση στην Κοινωνιολογια κρητης θα ειναι 12.800 και στην Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης 13.100. Και εγω εχω 12.786 Click για ανάπτυξη... πολύ μικρή η διαφορά και προφανώς αυτές οι εκτιμήσεις δεν είναι οι πραγματικές βάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 166 167 168 169 170 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 192 Επόμενη First Προηγούμενη 168 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 168 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Searching maria989 mariel79 bboys Nickelhead Lia 2006 ScarletFox roud Voredor SlimShady penelopenick Nikoleta_Giann eukleidhs1821 Jimmy20 luisnazariodelima Dr. Gl. Luminous Αλκης Κ. Mr.Blonde GeorgePAOKara Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: εγω σε εχω παιδαγωγικα...ελεοσ βιαστηκεσ και μου κοτσαρεσ διπλα το ιστορικο....χαχαχαθα πεσουν πολυ και θα το δειτε Click για ανάπτυξη... εγω το χω διαγράψει...εχω μπει σε mood Ιστορικού...έβλεπα κι ενα όνειρο ότι έκανα μάθημα σε ένα μικρό και δεν καταλάβαινε και το είχα κάνει τόπι στο ξύλο :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 16:23 Η Πανσέληνος: #3.343 20-08-12 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Στη νετ μολις είπε Ανοδο σε Νομικη,Φιλολογια και Ψυχολογια Σημαντική Πτώση σε Φυσικομαθηματικές και Πολυτεχνεία Στα ίδια με πέρυσι-οριακή πτώση στις Ιατρικές Μικρή πτώση για τα Παιδαγωγικά Click για ανάπτυξη... Tα οικονομικά γιατί τα ξεχνάνε πάντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 16:51 Η evi07larissa: #3.344 20-08-12 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Πανσέληνος: Tα οικονομικά γιατί τα ξεχνάνε πάντα; Click για ανάπτυξη... Έλα ντε, ολόκληρο πεδίο είναι!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giwrgos-G7 Νεοφερμένο μέλος Ο γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μαραθώνας (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Ο Giwrgos-G7: #3.345 20-08-12 17:06 Για τα οικονομικα ειπαν στις 1 σταθεροτητα με οριακη ανοδο στις δημοφιλεις σχολες και μεγαλη πτωση στα περιφερειακα τει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vroula Νεοφερμένο μέλος Η vroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 17:19 Η vroula έγραψε: #3.346 20-08-12 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαμτζαδέρια Ηρώ: Έχω βγάλει 13.100 στο 2ο πεδίο και θέλω να περάσω πληροφορική κρήτης.Τη σχολή την πιάνω αλλά έχω βάλει πιο ψηλά στο μηχανογραφικό νηπιαγωγών και το έχω ψιλομετανειώσει...Η χαμηλότερη βάση πέρυσι ήταν 13.700(Ρόδος) αλλά φοβάμαι μη πέσουν λόγω της μηδαμινής απορροφητικότητας του επαγγελματος.Τι λέτε υπάρχει κίνδυνος να πέσουν οι βασεις τοσο? Click για ανάπτυξη... Ax να και ένα κορίτσι που να έχει δηλώσει Επιστήμη Υπολογιστών!!!!!! Δεν νομίζω το νηπιαγωγών μας να πέσει τόσο πολύ!!!!! Μακάρι να περάσεις Επιστήμη Υπολογιστών!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 17:28 Η Πανσέληνος: #3.347 20-08-12 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Giwrgos-G7: Για τα οικονομικα ειπαν στις 1 σταθεροτητα με οριακη ανοδο στις δημοφιλεις σχολες και μεγαλη πτωση στα περιφερειακα τει. Click για ανάπτυξη... Για τα Τ.Ε.Ι. Αθήνας,Πειραιά που δεν είναι τίποτα από τα δύο;΄Εχει ακουστεί κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninio Εκκολαπτόμενο μέλος Η ninio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 19:04 Η ninio έγραψε: #3.348 20-08-12 19:04 ΜΑΚΗ για τα παιδαγωγικα ακουσες πτωση σε αθηνα ή στην περιφερεια?? καλα ανοδο δεν λεγανε τοσο καιρο σε αθηνα -θεσσαλον.? αρα το νηπιαγωγων που το περναω λιγο..100 μορια..το πιανω μαλλον..για το δασκαλων μονο με ειδικη κατηγορια αν και δεν το νομιζω αλλα θα δειξει.ουφ....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 19:44 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.349 20-08-12 19:44 Αρχική Δημοσίευση από ninio: ΜΑΚΗ για τα παιδαγωγικα ακουσες πτωση σε αθηνα ή στην περιφερεια?? καλα ανοδο δεν λεγανε τοσο καιρο σε αθηνα -θεσσαλον.? αρα το νηπιαγωγων που το περναω λιγο..100 μορια..το πιανω μαλλον..για το δασκαλων μονο με ειδικη κατηγορια αν και δεν το νομιζω αλλα θα δειξει.ουφ....... Click για ανάπτυξη... Δεν είπε συγκεκριμένα...έλεγε μόνο μικρή πτώση στις Παιδαγωγικές σχολές καθώς η στρόφιγγα των διορισμών έχει κλέισει και οι περισσότεροι υποψήφιοι δε τα προτιμούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninio Εκκολαπτόμενο μέλος Η ninio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 19:51 Η ninio έγραψε: #3.350 20-08-12 19:51 το αν τα προτιμουν η οχι θα φανει...για ν δουμε..ευχαριστω γ την απαντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαμτζαδέρια Ηρώ Νεοφερμένο μέλος Η Μαμτζαδέρια Ηρώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 19:52 Η Μαμτζαδέρια Ηρώ: #3.351 20-08-12 19:52 Μακάρι!!!Γιατί έχω αγχωθεί σε υπερβολικό βαθμό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 20:15 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.352 20-08-12 20:15 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: το πανε το πανε να τισ βγαλουν 31..χαχαχα στανταρ σασ το λεω Click για ανάπτυξη... είναι ζώα....απλά!τι να πω...δηλαδή δε σκέφτονται κανέναν;εμενα οι γονείς μου έχουν άδεια μέχρι 31...πότε θα προλάβουν να βρουμε σπίτι να ετοιμαστούμε και τη Δευτέρα να πάνε για δουλεια;Τι να πεις...βολεμένοι άνθρωποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Αυγούστου 2012 xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 20:18 Η xristina elen: #3.353 20-08-12 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: είναι ζώα....απλά!τι να πω...δηλαδή δε σκέφτονται κανέναν; Click για ανάπτυξη... ρητορικη η ερωτηση να υποθεσω...χαχα ρε συ κοιτανε την παρτη τουσ τελειωσ...πωσ να βολευτουν αυτοι πρωτα και μετα οι υπολοιποι...αν νοιαζονταν για την παιδεια και την νεα γενια θα ειχαν πει οτι αυτα τα παιδια εκει εξω εχουν αγωνια ασ βγαλουμε τα αποτελεσματα!!!αλλα που...υπομονη και μονο....ενταξει καταβαθωσ ξερουμε ολοι που ειμαστε περιπου... οι οποιεσ ευχαριστεσ εκπληξεισ φυσικα των βασεων δεκτεσ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gerryhondros Νεοφερμένο μέλος Ο gerryhondros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 20 Αυγούστου 2012 στις 20:52 Ο gerryhondros: #3.354 20-08-12 20:52 Παιδια με 15000 και τριτεκνος για αστυφυλακων τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:24 Η ^Dark Angel^: #3.355 20-08-12 21:24 Κοιταξα σημερα στο νετ για εκτιμησεις και καπου ειδα οτι στα δυο τμηματα που με ενδιαφερουν ,πιστευουν οτι θα ανεβουν αρκετα οι βασεις με αποτελεσμα να μην περναω. Μακαρι να μην συμβει αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:26 Η evi07larissa: #3.356 20-08-12 21:26 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Κοιταξα σημερα στο νετ για εκτιμησεις και καπου ειδα οτι στα δυο τμηματα που με ενδιαφερουν ,πιστευουν οτι θα ανεβουν αρκετα οι βασεις με αποτελεσμα να μην περναω. Μακαρι να μην συμβει αυτο Click για ανάπτυξη... Ποια τμήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:28 Η ^Dark Angel^: #3.357 20-08-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Ποια τμήματα; Click για ανάπτυξη... Κοινωνιολογια Κρητης και Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης. Συμφωνα με τις εκτιμησεις αυτες που ειδα, η βαση στην Κοινωνιολογια κρητης θα ειναι 12.800 και στην Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης 13.100. Και εγω εχω 12.786 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninio Εκκολαπτόμενο μέλος Η ninio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:51 Η ninio έγραψε: #3.358 20-08-12 21:51 που εχει τις εκτιμησεις της νετ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 22:05 Ο Mr.Blonde: #3.359 20-08-12 22:05 Προσπαθειστε να μην κοιτατε καμια εκτιμηση πλεον,γιατι καμια δεν ειναι εγκυρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 22:07 Ο Johnnaousa: #3.360 20-08-12 22:07 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Κοινωνιολογια Κρητης και Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης. Συμφωνα με τις εκτιμησεις αυτες που ειδα, η βαση στην Κοινωνιολογια κρητης θα ειναι 12.800 και στην Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης 13.100. Και εγω εχω 12.786 Click για ανάπτυξη... πολύ μικρή η διαφορά και προφανώς αυτές οι εκτιμήσεις δεν είναι οι πραγματικές βάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 166 167 168 169 170 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 192 Επόμενη First Προηγούμενη 168 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 168 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Searching maria989 mariel79 bboys Nickelhead Lia 2006 ScarletFox roud Voredor SlimShady penelopenick Nikoleta_Giann eukleidhs1821 Jimmy20 luisnazariodelima Dr. Gl. Luminous Αλκης Κ. Mr.Blonde GeorgePAOKara Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Στη νετ μολις είπε Ανοδο σε Νομικη,Φιλολογια και Ψυχολογια Σημαντική Πτώση σε Φυσικομαθηματικές και Πολυτεχνεία Στα ίδια με πέρυσι-οριακή πτώση στις Ιατρικές Μικρή πτώση για τα Παιδαγωγικά Click για ανάπτυξη... Tα οικονομικά γιατί τα ξεχνάνε πάντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 16:51 Η evi07larissa: #3.344 20-08-12 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Πανσέληνος: Tα οικονομικά γιατί τα ξεχνάνε πάντα; Click για ανάπτυξη... Έλα ντε, ολόκληρο πεδίο είναι!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giwrgos-G7 Νεοφερμένο μέλος Ο γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μαραθώνας (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Ο Giwrgos-G7: #3.345 20-08-12 17:06 Για τα οικονομικα ειπαν στις 1 σταθεροτητα με οριακη ανοδο στις δημοφιλεις σχολες και μεγαλη πτωση στα περιφερειακα τει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vroula Νεοφερμένο μέλος Η vroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 17:19 Η vroula έγραψε: #3.346 20-08-12 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαμτζαδέρια Ηρώ: Έχω βγάλει 13.100 στο 2ο πεδίο και θέλω να περάσω πληροφορική κρήτης.Τη σχολή την πιάνω αλλά έχω βάλει πιο ψηλά στο μηχανογραφικό νηπιαγωγών και το έχω ψιλομετανειώσει...Η χαμηλότερη βάση πέρυσι ήταν 13.700(Ρόδος) αλλά φοβάμαι μη πέσουν λόγω της μηδαμινής απορροφητικότητας του επαγγελματος.Τι λέτε υπάρχει κίνδυνος να πέσουν οι βασεις τοσο? Click για ανάπτυξη... Ax να και ένα κορίτσι που να έχει δηλώσει Επιστήμη Υπολογιστών!!!!!! Δεν νομίζω το νηπιαγωγών μας να πέσει τόσο πολύ!!!!! Μακάρι να περάσεις Επιστήμη Υπολογιστών!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 17:28 Η Πανσέληνος: #3.347 20-08-12 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Giwrgos-G7: Για τα οικονομικα ειπαν στις 1 σταθεροτητα με οριακη ανοδο στις δημοφιλεις σχολες και μεγαλη πτωση στα περιφερειακα τει. Click για ανάπτυξη... Για τα Τ.Ε.Ι. Αθήνας,Πειραιά που δεν είναι τίποτα από τα δύο;΄Εχει ακουστεί κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninio Εκκολαπτόμενο μέλος Η ninio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 19:04 Η ninio έγραψε: #3.348 20-08-12 19:04 ΜΑΚΗ για τα παιδαγωγικα ακουσες πτωση σε αθηνα ή στην περιφερεια?? καλα ανοδο δεν λεγανε τοσο καιρο σε αθηνα -θεσσαλον.? αρα το νηπιαγωγων που το περναω λιγο..100 μορια..το πιανω μαλλον..για το δασκαλων μονο με ειδικη κατηγορια αν και δεν το νομιζω αλλα θα δειξει.ουφ....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 19:44 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.349 20-08-12 19:44 Αρχική Δημοσίευση από ninio: ΜΑΚΗ για τα παιδαγωγικα ακουσες πτωση σε αθηνα ή στην περιφερεια?? καλα ανοδο δεν λεγανε τοσο καιρο σε αθηνα -θεσσαλον.? αρα το νηπιαγωγων που το περναω λιγο..100 μορια..το πιανω μαλλον..για το δασκαλων μονο με ειδικη κατηγορια αν και δεν το νομιζω αλλα θα δειξει.ουφ....... Click για ανάπτυξη... Δεν είπε συγκεκριμένα...έλεγε μόνο μικρή πτώση στις Παιδαγωγικές σχολές καθώς η στρόφιγγα των διορισμών έχει κλέισει και οι περισσότεροι υποψήφιοι δε τα προτιμούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninio Εκκολαπτόμενο μέλος Η ninio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 19:51 Η ninio έγραψε: #3.350 20-08-12 19:51 το αν τα προτιμουν η οχι θα φανει...για ν δουμε..ευχαριστω γ την απαντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαμτζαδέρια Ηρώ Νεοφερμένο μέλος Η Μαμτζαδέρια Ηρώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 19:52 Η Μαμτζαδέρια Ηρώ: #3.351 20-08-12 19:52 Μακάρι!!!Γιατί έχω αγχωθεί σε υπερβολικό βαθμό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 20:15 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.352 20-08-12 20:15 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: το πανε το πανε να τισ βγαλουν 31..χαχαχα στανταρ σασ το λεω Click για ανάπτυξη... είναι ζώα....απλά!τι να πω...δηλαδή δε σκέφτονται κανέναν;εμενα οι γονείς μου έχουν άδεια μέχρι 31...πότε θα προλάβουν να βρουμε σπίτι να ετοιμαστούμε και τη Δευτέρα να πάνε για δουλεια;Τι να πεις...βολεμένοι άνθρωποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Αυγούστου 2012 xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 20:18 Η xristina elen: #3.353 20-08-12 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: είναι ζώα....απλά!τι να πω...δηλαδή δε σκέφτονται κανέναν; Click για ανάπτυξη... ρητορικη η ερωτηση να υποθεσω...χαχα ρε συ κοιτανε την παρτη τουσ τελειωσ...πωσ να βολευτουν αυτοι πρωτα και μετα οι υπολοιποι...αν νοιαζονταν για την παιδεια και την νεα γενια θα ειχαν πει οτι αυτα τα παιδια εκει εξω εχουν αγωνια ασ βγαλουμε τα αποτελεσματα!!!αλλα που...υπομονη και μονο....ενταξει καταβαθωσ ξερουμε ολοι που ειμαστε περιπου... οι οποιεσ ευχαριστεσ εκπληξεισ φυσικα των βασεων δεκτεσ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gerryhondros Νεοφερμένο μέλος Ο gerryhondros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 20 Αυγούστου 2012 στις 20:52 Ο gerryhondros: #3.354 20-08-12 20:52 Παιδια με 15000 και τριτεκνος για αστυφυλακων τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:24 Η ^Dark Angel^: #3.355 20-08-12 21:24 Κοιταξα σημερα στο νετ για εκτιμησεις και καπου ειδα οτι στα δυο τμηματα που με ενδιαφερουν ,πιστευουν οτι θα ανεβουν αρκετα οι βασεις με αποτελεσμα να μην περναω. Μακαρι να μην συμβει αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:26 Η evi07larissa: #3.356 20-08-12 21:26 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Κοιταξα σημερα στο νετ για εκτιμησεις και καπου ειδα οτι στα δυο τμηματα που με ενδιαφερουν ,πιστευουν οτι θα ανεβουν αρκετα οι βασεις με αποτελεσμα να μην περναω. Μακαρι να μην συμβει αυτο Click για ανάπτυξη... Ποια τμήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:28 Η ^Dark Angel^: #3.357 20-08-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Ποια τμήματα; Click για ανάπτυξη... Κοινωνιολογια Κρητης και Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης. Συμφωνα με τις εκτιμησεις αυτες που ειδα, η βαση στην Κοινωνιολογια κρητης θα ειναι 12.800 και στην Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης 13.100. Και εγω εχω 12.786 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninio Εκκολαπτόμενο μέλος Η ninio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:51 Η ninio έγραψε: #3.358 20-08-12 21:51 που εχει τις εκτιμησεις της νετ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 22:05 Ο Mr.Blonde: #3.359 20-08-12 22:05 Προσπαθειστε να μην κοιτατε καμια εκτιμηση πλεον,γιατι καμια δεν ειναι εγκυρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 22:07 Ο Johnnaousa: #3.360 20-08-12 22:07 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Κοινωνιολογια Κρητης και Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης. Συμφωνα με τις εκτιμησεις αυτες που ειδα, η βαση στην Κοινωνιολογια κρητης θα ειναι 12.800 και στην Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης 13.100. Και εγω εχω 12.786 Click για ανάπτυξη... πολύ μικρή η διαφορά και προφανώς αυτές οι εκτιμήσεις δεν είναι οι πραγματικές βάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 166 167 168 169 170 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 192 Επόμενη First Προηγούμενη 168 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 168 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Searching maria989 mariel79 bboys Nickelhead Lia 2006 ScarletFox roud Voredor SlimShady penelopenick Nikoleta_Giann eukleidhs1821 Jimmy20 luisnazariodelima Dr. Gl. Luminous Αλκης Κ. Mr.Blonde GeorgePAOKara Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πανσέληνος: Tα οικονομικά γιατί τα ξεχνάνε πάντα; Click για ανάπτυξη... Έλα ντε, ολόκληρο πεδίο είναι!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giwrgos-G7 Νεοφερμένο μέλος Ο γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μαραθώνας (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Ο Giwrgos-G7: #3.345 20-08-12 17:06 Για τα οικονομικα ειπαν στις 1 σταθεροτητα με οριακη ανοδο στις δημοφιλεις σχολες και μεγαλη πτωση στα περιφερειακα τει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vroula Νεοφερμένο μέλος Η vroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 17:19 Η vroula έγραψε: #3.346 20-08-12 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαμτζαδέρια Ηρώ: Έχω βγάλει 13.100 στο 2ο πεδίο και θέλω να περάσω πληροφορική κρήτης.Τη σχολή την πιάνω αλλά έχω βάλει πιο ψηλά στο μηχανογραφικό νηπιαγωγών και το έχω ψιλομετανειώσει...Η χαμηλότερη βάση πέρυσι ήταν 13.700(Ρόδος) αλλά φοβάμαι μη πέσουν λόγω της μηδαμινής απορροφητικότητας του επαγγελματος.Τι λέτε υπάρχει κίνδυνος να πέσουν οι βασεις τοσο? Click για ανάπτυξη... Ax να και ένα κορίτσι που να έχει δηλώσει Επιστήμη Υπολογιστών!!!!!! Δεν νομίζω το νηπιαγωγών μας να πέσει τόσο πολύ!!!!! Μακάρι να περάσεις Επιστήμη Υπολογιστών!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 17:28 Η Πανσέληνος: #3.347 20-08-12 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Giwrgos-G7: Για τα οικονομικα ειπαν στις 1 σταθεροτητα με οριακη ανοδο στις δημοφιλεις σχολες και μεγαλη πτωση στα περιφερειακα τει. Click για ανάπτυξη... Για τα Τ.Ε.Ι. Αθήνας,Πειραιά που δεν είναι τίποτα από τα δύο;΄Εχει ακουστεί κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninio Εκκολαπτόμενο μέλος Η ninio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 19:04 Η ninio έγραψε: #3.348 20-08-12 19:04 ΜΑΚΗ για τα παιδαγωγικα ακουσες πτωση σε αθηνα ή στην περιφερεια?? καλα ανοδο δεν λεγανε τοσο καιρο σε αθηνα -θεσσαλον.? αρα το νηπιαγωγων που το περναω λιγο..100 μορια..το πιανω μαλλον..για το δασκαλων μονο με ειδικη κατηγορια αν και δεν το νομιζω αλλα θα δειξει.ουφ....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 19:44 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.349 20-08-12 19:44 Αρχική Δημοσίευση από ninio: ΜΑΚΗ για τα παιδαγωγικα ακουσες πτωση σε αθηνα ή στην περιφερεια?? καλα ανοδο δεν λεγανε τοσο καιρο σε αθηνα -θεσσαλον.? αρα το νηπιαγωγων που το περναω λιγο..100 μορια..το πιανω μαλλον..για το δασκαλων μονο με ειδικη κατηγορια αν και δεν το νομιζω αλλα θα δειξει.ουφ....... Click για ανάπτυξη... Δεν είπε συγκεκριμένα...έλεγε μόνο μικρή πτώση στις Παιδαγωγικές σχολές καθώς η στρόφιγγα των διορισμών έχει κλέισει και οι περισσότεροι υποψήφιοι δε τα προτιμούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninio Εκκολαπτόμενο μέλος Η ninio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 19:51 Η ninio έγραψε: #3.350 20-08-12 19:51 το αν τα προτιμουν η οχι θα φανει...για ν δουμε..ευχαριστω γ την απαντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαμτζαδέρια Ηρώ Νεοφερμένο μέλος Η Μαμτζαδέρια Ηρώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 19:52 Η Μαμτζαδέρια Ηρώ: #3.351 20-08-12 19:52 Μακάρι!!!Γιατί έχω αγχωθεί σε υπερβολικό βαθμό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 20:15 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.352 20-08-12 20:15 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: το πανε το πανε να τισ βγαλουν 31..χαχαχα στανταρ σασ το λεω Click για ανάπτυξη... είναι ζώα....απλά!τι να πω...δηλαδή δε σκέφτονται κανέναν;εμενα οι γονείς μου έχουν άδεια μέχρι 31...πότε θα προλάβουν να βρουμε σπίτι να ετοιμαστούμε και τη Δευτέρα να πάνε για δουλεια;Τι να πεις...βολεμένοι άνθρωποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Αυγούστου 2012 xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 20:18 Η xristina elen: #3.353 20-08-12 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: είναι ζώα....απλά!τι να πω...δηλαδή δε σκέφτονται κανέναν; Click για ανάπτυξη... ρητορικη η ερωτηση να υποθεσω...χαχα ρε συ κοιτανε την παρτη τουσ τελειωσ...πωσ να βολευτουν αυτοι πρωτα και μετα οι υπολοιποι...αν νοιαζονταν για την παιδεια και την νεα γενια θα ειχαν πει οτι αυτα τα παιδια εκει εξω εχουν αγωνια ασ βγαλουμε τα αποτελεσματα!!!αλλα που...υπομονη και μονο....ενταξει καταβαθωσ ξερουμε ολοι που ειμαστε περιπου... οι οποιεσ ευχαριστεσ εκπληξεισ φυσικα των βασεων δεκτεσ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gerryhondros Νεοφερμένο μέλος Ο gerryhondros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 20 Αυγούστου 2012 στις 20:52 Ο gerryhondros: #3.354 20-08-12 20:52 Παιδια με 15000 και τριτεκνος για αστυφυλακων τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:24 Η ^Dark Angel^: #3.355 20-08-12 21:24 Κοιταξα σημερα στο νετ για εκτιμησεις και καπου ειδα οτι στα δυο τμηματα που με ενδιαφερουν ,πιστευουν οτι θα ανεβουν αρκετα οι βασεις με αποτελεσμα να μην περναω. Μακαρι να μην συμβει αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:26 Η evi07larissa: #3.356 20-08-12 21:26 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Κοιταξα σημερα στο νετ για εκτιμησεις και καπου ειδα οτι στα δυο τμηματα που με ενδιαφερουν ,πιστευουν οτι θα ανεβουν αρκετα οι βασεις με αποτελεσμα να μην περναω. Μακαρι να μην συμβει αυτο Click για ανάπτυξη... Ποια τμήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:28 Η ^Dark Angel^: #3.357 20-08-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Ποια τμήματα; Click για ανάπτυξη... Κοινωνιολογια Κρητης και Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης. Συμφωνα με τις εκτιμησεις αυτες που ειδα, η βαση στην Κοινωνιολογια κρητης θα ειναι 12.800 και στην Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης 13.100. Και εγω εχω 12.786 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninio Εκκολαπτόμενο μέλος Η ninio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:51 Η ninio έγραψε: #3.358 20-08-12 21:51 που εχει τις εκτιμησεις της νετ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 22:05 Ο Mr.Blonde: #3.359 20-08-12 22:05 Προσπαθειστε να μην κοιτατε καμια εκτιμηση πλεον,γιατι καμια δεν ειναι εγκυρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 22:07 Ο Johnnaousa: #3.360 20-08-12 22:07 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Κοινωνιολογια Κρητης και Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης. Συμφωνα με τις εκτιμησεις αυτες που ειδα, η βαση στην Κοινωνιολογια κρητης θα ειναι 12.800 και στην Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης 13.100. Και εγω εχω 12.786 Click για ανάπτυξη... πολύ μικρή η διαφορά και προφανώς αυτές οι εκτιμήσεις δεν είναι οι πραγματικές βάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 166 167 168 169 170 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 192 Επόμενη First Προηγούμενη 168 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 168 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Searching maria989 mariel79 bboys Nickelhead Lia 2006 ScarletFox roud Voredor SlimShady penelopenick Nikoleta_Giann eukleidhs1821 Jimmy20 luisnazariodelima Dr. Gl. Luminous Αλκης Κ. Mr.Blonde GeorgePAOKara Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για τα οικονομικα ειπαν στις 1 σταθεροτητα με οριακη ανοδο στις δημοφιλεις σχολες και μεγαλη πτωση στα περιφερειακα τει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vroula Νεοφερμένο μέλος Η vroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 17:19 Η vroula έγραψε: #3.346 20-08-12 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαμτζαδέρια Ηρώ: Έχω βγάλει 13.100 στο 2ο πεδίο και θέλω να περάσω πληροφορική κρήτης.Τη σχολή την πιάνω αλλά έχω βάλει πιο ψηλά στο μηχανογραφικό νηπιαγωγών και το έχω ψιλομετανειώσει...Η χαμηλότερη βάση πέρυσι ήταν 13.700(Ρόδος) αλλά φοβάμαι μη πέσουν λόγω της μηδαμινής απορροφητικότητας του επαγγελματος.Τι λέτε υπάρχει κίνδυνος να πέσουν οι βασεις τοσο? Click για ανάπτυξη... Ax να και ένα κορίτσι που να έχει δηλώσει Επιστήμη Υπολογιστών!!!!!! Δεν νομίζω το νηπιαγωγών μας να πέσει τόσο πολύ!!!!! Μακάρι να περάσεις Επιστήμη Υπολογιστών!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 17:28 Η Πανσέληνος: #3.347 20-08-12 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Giwrgos-G7: Για τα οικονομικα ειπαν στις 1 σταθεροτητα με οριακη ανοδο στις δημοφιλεις σχολες και μεγαλη πτωση στα περιφερειακα τει. Click για ανάπτυξη... Για τα Τ.Ε.Ι. Αθήνας,Πειραιά που δεν είναι τίποτα από τα δύο;΄Εχει ακουστεί κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninio Εκκολαπτόμενο μέλος Η ninio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 19:04 Η ninio έγραψε: #3.348 20-08-12 19:04 ΜΑΚΗ για τα παιδαγωγικα ακουσες πτωση σε αθηνα ή στην περιφερεια?? καλα ανοδο δεν λεγανε τοσο καιρο σε αθηνα -θεσσαλον.? αρα το νηπιαγωγων που το περναω λιγο..100 μορια..το πιανω μαλλον..για το δασκαλων μονο με ειδικη κατηγορια αν και δεν το νομιζω αλλα θα δειξει.ουφ....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 19:44 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.349 20-08-12 19:44 Αρχική Δημοσίευση από ninio: ΜΑΚΗ για τα παιδαγωγικα ακουσες πτωση σε αθηνα ή στην περιφερεια?? καλα ανοδο δεν λεγανε τοσο καιρο σε αθηνα -θεσσαλον.? αρα το νηπιαγωγων που το περναω λιγο..100 μορια..το πιανω μαλλον..για το δασκαλων μονο με ειδικη κατηγορια αν και δεν το νομιζω αλλα θα δειξει.ουφ....... Click για ανάπτυξη... Δεν είπε συγκεκριμένα...έλεγε μόνο μικρή πτώση στις Παιδαγωγικές σχολές καθώς η στρόφιγγα των διορισμών έχει κλέισει και οι περισσότεροι υποψήφιοι δε τα προτιμούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninio Εκκολαπτόμενο μέλος Η ninio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 19:51 Η ninio έγραψε: #3.350 20-08-12 19:51 το αν τα προτιμουν η οχι θα φανει...για ν δουμε..ευχαριστω γ την απαντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαμτζαδέρια Ηρώ Νεοφερμένο μέλος Η Μαμτζαδέρια Ηρώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 19:52 Η Μαμτζαδέρια Ηρώ: #3.351 20-08-12 19:52 Μακάρι!!!Γιατί έχω αγχωθεί σε υπερβολικό βαθμό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 20:15 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.352 20-08-12 20:15 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: το πανε το πανε να τισ βγαλουν 31..χαχαχα στανταρ σασ το λεω Click για ανάπτυξη... είναι ζώα....απλά!τι να πω...δηλαδή δε σκέφτονται κανέναν;εμενα οι γονείς μου έχουν άδεια μέχρι 31...πότε θα προλάβουν να βρουμε σπίτι να ετοιμαστούμε και τη Δευτέρα να πάνε για δουλεια;Τι να πεις...βολεμένοι άνθρωποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Αυγούστου 2012 xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 20:18 Η xristina elen: #3.353 20-08-12 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: είναι ζώα....απλά!τι να πω...δηλαδή δε σκέφτονται κανέναν; Click για ανάπτυξη... ρητορικη η ερωτηση να υποθεσω...χαχα ρε συ κοιτανε την παρτη τουσ τελειωσ...πωσ να βολευτουν αυτοι πρωτα και μετα οι υπολοιποι...αν νοιαζονταν για την παιδεια και την νεα γενια θα ειχαν πει οτι αυτα τα παιδια εκει εξω εχουν αγωνια ασ βγαλουμε τα αποτελεσματα!!!αλλα που...υπομονη και μονο....ενταξει καταβαθωσ ξερουμε ολοι που ειμαστε περιπου... οι οποιεσ ευχαριστεσ εκπληξεισ φυσικα των βασεων δεκτεσ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gerryhondros Νεοφερμένο μέλος Ο gerryhondros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 20 Αυγούστου 2012 στις 20:52 Ο gerryhondros: #3.354 20-08-12 20:52 Παιδια με 15000 και τριτεκνος για αστυφυλακων τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:24 Η ^Dark Angel^: #3.355 20-08-12 21:24 Κοιταξα σημερα στο νετ για εκτιμησεις και καπου ειδα οτι στα δυο τμηματα που με ενδιαφερουν ,πιστευουν οτι θα ανεβουν αρκετα οι βασεις με αποτελεσμα να μην περναω. Μακαρι να μην συμβει αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:26 Η evi07larissa: #3.356 20-08-12 21:26 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Κοιταξα σημερα στο νετ για εκτιμησεις και καπου ειδα οτι στα δυο τμηματα που με ενδιαφερουν ,πιστευουν οτι θα ανεβουν αρκετα οι βασεις με αποτελεσμα να μην περναω. Μακαρι να μην συμβει αυτο Click για ανάπτυξη... Ποια τμήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:28 Η ^Dark Angel^: #3.357 20-08-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Ποια τμήματα; Click για ανάπτυξη... Κοινωνιολογια Κρητης και Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης. Συμφωνα με τις εκτιμησεις αυτες που ειδα, η βαση στην Κοινωνιολογια κρητης θα ειναι 12.800 και στην Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης 13.100. Και εγω εχω 12.786 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninio Εκκολαπτόμενο μέλος Η ninio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:51 Η ninio έγραψε: #3.358 20-08-12 21:51 που εχει τις εκτιμησεις της νετ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 22:05 Ο Mr.Blonde: #3.359 20-08-12 22:05 Προσπαθειστε να μην κοιτατε καμια εκτιμηση πλεον,γιατι καμια δεν ειναι εγκυρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 22:07 Ο Johnnaousa: #3.360 20-08-12 22:07 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Κοινωνιολογια Κρητης και Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης. Συμφωνα με τις εκτιμησεις αυτες που ειδα, η βαση στην Κοινωνιολογια κρητης θα ειναι 12.800 και στην Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης 13.100. Και εγω εχω 12.786 Click για ανάπτυξη... πολύ μικρή η διαφορά και προφανώς αυτές οι εκτιμήσεις δεν είναι οι πραγματικές βάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 166 167 168 169 170 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 192 Επόμενη First Προηγούμενη 168 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 168 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Searching maria989 mariel79 bboys Nickelhead Lia 2006 ScarletFox roud Voredor SlimShady penelopenick Nikoleta_Giann eukleidhs1821 Jimmy20 luisnazariodelima Dr. Gl. Luminous Αλκης Κ. Mr.Blonde GeorgePAOKara Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαμτζαδέρια Ηρώ: Έχω βγάλει 13.100 στο 2ο πεδίο και θέλω να περάσω πληροφορική κρήτης.Τη σχολή την πιάνω αλλά έχω βάλει πιο ψηλά στο μηχανογραφικό νηπιαγωγών και το έχω ψιλομετανειώσει...Η χαμηλότερη βάση πέρυσι ήταν 13.700(Ρόδος) αλλά φοβάμαι μη πέσουν λόγω της μηδαμινής απορροφητικότητας του επαγγελματος.Τι λέτε υπάρχει κίνδυνος να πέσουν οι βασεις τοσο? Click για ανάπτυξη... Ax να και ένα κορίτσι που να έχει δηλώσει Επιστήμη Υπολογιστών!!!!!! Δεν νομίζω το νηπιαγωγών μας να πέσει τόσο πολύ!!!!! Μακάρι να περάσεις Επιστήμη Υπολογιστών!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 17:28 Η Πανσέληνος: #3.347 20-08-12 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Giwrgos-G7: Για τα οικονομικα ειπαν στις 1 σταθεροτητα με οριακη ανοδο στις δημοφιλεις σχολες και μεγαλη πτωση στα περιφερειακα τει. Click για ανάπτυξη... Για τα Τ.Ε.Ι. Αθήνας,Πειραιά που δεν είναι τίποτα από τα δύο;΄Εχει ακουστεί κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninio Εκκολαπτόμενο μέλος Η ninio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 19:04 Η ninio έγραψε: #3.348 20-08-12 19:04 ΜΑΚΗ για τα παιδαγωγικα ακουσες πτωση σε αθηνα ή στην περιφερεια?? καλα ανοδο δεν λεγανε τοσο καιρο σε αθηνα -θεσσαλον.? αρα το νηπιαγωγων που το περναω λιγο..100 μορια..το πιανω μαλλον..για το δασκαλων μονο με ειδικη κατηγορια αν και δεν το νομιζω αλλα θα δειξει.ουφ....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 19:44 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.349 20-08-12 19:44 Αρχική Δημοσίευση από ninio: ΜΑΚΗ για τα παιδαγωγικα ακουσες πτωση σε αθηνα ή στην περιφερεια?? καλα ανοδο δεν λεγανε τοσο καιρο σε αθηνα -θεσσαλον.? αρα το νηπιαγωγων που το περναω λιγο..100 μορια..το πιανω μαλλον..για το δασκαλων μονο με ειδικη κατηγορια αν και δεν το νομιζω αλλα θα δειξει.ουφ....... Click για ανάπτυξη... Δεν είπε συγκεκριμένα...έλεγε μόνο μικρή πτώση στις Παιδαγωγικές σχολές καθώς η στρόφιγγα των διορισμών έχει κλέισει και οι περισσότεροι υποψήφιοι δε τα προτιμούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninio Εκκολαπτόμενο μέλος Η ninio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 19:51 Η ninio έγραψε: #3.350 20-08-12 19:51 το αν τα προτιμουν η οχι θα φανει...για ν δουμε..ευχαριστω γ την απαντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαμτζαδέρια Ηρώ Νεοφερμένο μέλος Η Μαμτζαδέρια Ηρώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 19:52 Η Μαμτζαδέρια Ηρώ: #3.351 20-08-12 19:52 Μακάρι!!!Γιατί έχω αγχωθεί σε υπερβολικό βαθμό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 20:15 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.352 20-08-12 20:15 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: το πανε το πανε να τισ βγαλουν 31..χαχαχα στανταρ σασ το λεω Click για ανάπτυξη... είναι ζώα....απλά!τι να πω...δηλαδή δε σκέφτονται κανέναν;εμενα οι γονείς μου έχουν άδεια μέχρι 31...πότε θα προλάβουν να βρουμε σπίτι να ετοιμαστούμε και τη Δευτέρα να πάνε για δουλεια;Τι να πεις...βολεμένοι άνθρωποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Αυγούστου 2012 xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 20:18 Η xristina elen: #3.353 20-08-12 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: είναι ζώα....απλά!τι να πω...δηλαδή δε σκέφτονται κανέναν; Click για ανάπτυξη... ρητορικη η ερωτηση να υποθεσω...χαχα ρε συ κοιτανε την παρτη τουσ τελειωσ...πωσ να βολευτουν αυτοι πρωτα και μετα οι υπολοιποι...αν νοιαζονταν για την παιδεια και την νεα γενια θα ειχαν πει οτι αυτα τα παιδια εκει εξω εχουν αγωνια ασ βγαλουμε τα αποτελεσματα!!!αλλα που...υπομονη και μονο....ενταξει καταβαθωσ ξερουμε ολοι που ειμαστε περιπου... οι οποιεσ ευχαριστεσ εκπληξεισ φυσικα των βασεων δεκτεσ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gerryhondros Νεοφερμένο μέλος Ο gerryhondros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 20 Αυγούστου 2012 στις 20:52 Ο gerryhondros: #3.354 20-08-12 20:52 Παιδια με 15000 και τριτεκνος για αστυφυλακων τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:24 Η ^Dark Angel^: #3.355 20-08-12 21:24 Κοιταξα σημερα στο νετ για εκτιμησεις και καπου ειδα οτι στα δυο τμηματα που με ενδιαφερουν ,πιστευουν οτι θα ανεβουν αρκετα οι βασεις με αποτελεσμα να μην περναω. Μακαρι να μην συμβει αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:26 Η evi07larissa: #3.356 20-08-12 21:26 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Κοιταξα σημερα στο νετ για εκτιμησεις και καπου ειδα οτι στα δυο τμηματα που με ενδιαφερουν ,πιστευουν οτι θα ανεβουν αρκετα οι βασεις με αποτελεσμα να μην περναω. Μακαρι να μην συμβει αυτο Click για ανάπτυξη... Ποια τμήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:28 Η ^Dark Angel^: #3.357 20-08-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Ποια τμήματα; Click για ανάπτυξη... Κοινωνιολογια Κρητης και Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης. Συμφωνα με τις εκτιμησεις αυτες που ειδα, η βαση στην Κοινωνιολογια κρητης θα ειναι 12.800 και στην Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης 13.100. Και εγω εχω 12.786 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninio Εκκολαπτόμενο μέλος Η ninio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:51 Η ninio έγραψε: #3.358 20-08-12 21:51 που εχει τις εκτιμησεις της νετ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 22:05 Ο Mr.Blonde: #3.359 20-08-12 22:05 Προσπαθειστε να μην κοιτατε καμια εκτιμηση πλεον,γιατι καμια δεν ειναι εγκυρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 22:07 Ο Johnnaousa: #3.360 20-08-12 22:07 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Κοινωνιολογια Κρητης και Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης. Συμφωνα με τις εκτιμησεις αυτες που ειδα, η βαση στην Κοινωνιολογια κρητης θα ειναι 12.800 και στην Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης 13.100. Και εγω εχω 12.786 Click για ανάπτυξη... πολύ μικρή η διαφορά και προφανώς αυτές οι εκτιμήσεις δεν είναι οι πραγματικές βάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 166 167 168 169 170 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 192 Επόμενη First Προηγούμενη 168 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 168 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Searching maria989 mariel79 bboys Nickelhead Lia 2006 ScarletFox roud Voredor SlimShady penelopenick Nikoleta_Giann eukleidhs1821 Jimmy20 luisnazariodelima Dr. Gl. Luminous Αλκης Κ. Mr.Blonde GeorgePAOKara Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giwrgos-G7: Για τα οικονομικα ειπαν στις 1 σταθεροτητα με οριακη ανοδο στις δημοφιλεις σχολες και μεγαλη πτωση στα περιφερειακα τει. Click για ανάπτυξη... Για τα Τ.Ε.Ι. Αθήνας,Πειραιά που δεν είναι τίποτα από τα δύο;΄Εχει ακουστεί κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninio Εκκολαπτόμενο μέλος Η ninio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 19:04 Η ninio έγραψε: #3.348 20-08-12 19:04 ΜΑΚΗ για τα παιδαγωγικα ακουσες πτωση σε αθηνα ή στην περιφερεια?? καλα ανοδο δεν λεγανε τοσο καιρο σε αθηνα -θεσσαλον.? αρα το νηπιαγωγων που το περναω λιγο..100 μορια..το πιανω μαλλον..για το δασκαλων μονο με ειδικη κατηγορια αν και δεν το νομιζω αλλα θα δειξει.ουφ....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 19:44 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.349 20-08-12 19:44 Αρχική Δημοσίευση από ninio: ΜΑΚΗ για τα παιδαγωγικα ακουσες πτωση σε αθηνα ή στην περιφερεια?? καλα ανοδο δεν λεγανε τοσο καιρο σε αθηνα -θεσσαλον.? αρα το νηπιαγωγων που το περναω λιγο..100 μορια..το πιανω μαλλον..για το δασκαλων μονο με ειδικη κατηγορια αν και δεν το νομιζω αλλα θα δειξει.ουφ....... Click για ανάπτυξη... Δεν είπε συγκεκριμένα...έλεγε μόνο μικρή πτώση στις Παιδαγωγικές σχολές καθώς η στρόφιγγα των διορισμών έχει κλέισει και οι περισσότεροι υποψήφιοι δε τα προτιμούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninio Εκκολαπτόμενο μέλος Η ninio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 19:51 Η ninio έγραψε: #3.350 20-08-12 19:51 το αν τα προτιμουν η οχι θα φανει...για ν δουμε..ευχαριστω γ την απαντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαμτζαδέρια Ηρώ Νεοφερμένο μέλος Η Μαμτζαδέρια Ηρώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 19:52 Η Μαμτζαδέρια Ηρώ: #3.351 20-08-12 19:52 Μακάρι!!!Γιατί έχω αγχωθεί σε υπερβολικό βαθμό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 20:15 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.352 20-08-12 20:15 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: το πανε το πανε να τισ βγαλουν 31..χαχαχα στανταρ σασ το λεω Click για ανάπτυξη... είναι ζώα....απλά!τι να πω...δηλαδή δε σκέφτονται κανέναν;εμενα οι γονείς μου έχουν άδεια μέχρι 31...πότε θα προλάβουν να βρουμε σπίτι να ετοιμαστούμε και τη Δευτέρα να πάνε για δουλεια;Τι να πεις...βολεμένοι άνθρωποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Αυγούστου 2012 xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 20:18 Η xristina elen: #3.353 20-08-12 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: είναι ζώα....απλά!τι να πω...δηλαδή δε σκέφτονται κανέναν; Click για ανάπτυξη... ρητορικη η ερωτηση να υποθεσω...χαχα ρε συ κοιτανε την παρτη τουσ τελειωσ...πωσ να βολευτουν αυτοι πρωτα και μετα οι υπολοιποι...αν νοιαζονταν για την παιδεια και την νεα γενια θα ειχαν πει οτι αυτα τα παιδια εκει εξω εχουν αγωνια ασ βγαλουμε τα αποτελεσματα!!!αλλα που...υπομονη και μονο....ενταξει καταβαθωσ ξερουμε ολοι που ειμαστε περιπου... οι οποιεσ ευχαριστεσ εκπληξεισ φυσικα των βασεων δεκτεσ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gerryhondros Νεοφερμένο μέλος Ο gerryhondros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 20 Αυγούστου 2012 στις 20:52 Ο gerryhondros: #3.354 20-08-12 20:52 Παιδια με 15000 και τριτεκνος για αστυφυλακων τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:24 Η ^Dark Angel^: #3.355 20-08-12 21:24 Κοιταξα σημερα στο νετ για εκτιμησεις και καπου ειδα οτι στα δυο τμηματα που με ενδιαφερουν ,πιστευουν οτι θα ανεβουν αρκετα οι βασεις με αποτελεσμα να μην περναω. Μακαρι να μην συμβει αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:26 Η evi07larissa: #3.356 20-08-12 21:26 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Κοιταξα σημερα στο νετ για εκτιμησεις και καπου ειδα οτι στα δυο τμηματα που με ενδιαφερουν ,πιστευουν οτι θα ανεβουν αρκετα οι βασεις με αποτελεσμα να μην περναω. Μακαρι να μην συμβει αυτο Click για ανάπτυξη... Ποια τμήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:28 Η ^Dark Angel^: #3.357 20-08-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Ποια τμήματα; Click για ανάπτυξη... Κοινωνιολογια Κρητης και Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης. Συμφωνα με τις εκτιμησεις αυτες που ειδα, η βαση στην Κοινωνιολογια κρητης θα ειναι 12.800 και στην Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης 13.100. Και εγω εχω 12.786 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninio Εκκολαπτόμενο μέλος Η ninio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:51 Η ninio έγραψε: #3.358 20-08-12 21:51 που εχει τις εκτιμησεις της νετ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 22:05 Ο Mr.Blonde: #3.359 20-08-12 22:05 Προσπαθειστε να μην κοιτατε καμια εκτιμηση πλεον,γιατι καμια δεν ειναι εγκυρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 22:07 Ο Johnnaousa: #3.360 20-08-12 22:07 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Κοινωνιολογια Κρητης και Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης. Συμφωνα με τις εκτιμησεις αυτες που ειδα, η βαση στην Κοινωνιολογια κρητης θα ειναι 12.800 και στην Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης 13.100. Και εγω εχω 12.786 Click για ανάπτυξη... πολύ μικρή η διαφορά και προφανώς αυτές οι εκτιμήσεις δεν είναι οι πραγματικές βάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 166 167 168 169 170 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 192 Επόμενη First Προηγούμενη 168 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 168 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Searching maria989 mariel79 bboys Nickelhead Lia 2006 ScarletFox roud Voredor SlimShady penelopenick Nikoleta_Giann eukleidhs1821 Jimmy20 luisnazariodelima Dr. Gl. Luminous Αλκης Κ. Mr.Blonde GeorgePAOKara Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΜΑΚΗ για τα παιδαγωγικα ακουσες πτωση σε αθηνα ή στην περιφερεια?? καλα ανοδο δεν λεγανε τοσο καιρο σε αθηνα -θεσσαλον.? αρα το νηπιαγωγων που το περναω λιγο..100 μορια..το πιανω μαλλον..για το δασκαλων μονο με ειδικη κατηγορια αν και δεν το νομιζω αλλα θα δειξει.ουφ....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 19:44 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.349 20-08-12 19:44 Αρχική Δημοσίευση από ninio: ΜΑΚΗ για τα παιδαγωγικα ακουσες πτωση σε αθηνα ή στην περιφερεια?? καλα ανοδο δεν λεγανε τοσο καιρο σε αθηνα -θεσσαλον.? αρα το νηπιαγωγων που το περναω λιγο..100 μορια..το πιανω μαλλον..για το δασκαλων μονο με ειδικη κατηγορια αν και δεν το νομιζω αλλα θα δειξει.ουφ....... Click για ανάπτυξη... Δεν είπε συγκεκριμένα...έλεγε μόνο μικρή πτώση στις Παιδαγωγικές σχολές καθώς η στρόφιγγα των διορισμών έχει κλέισει και οι περισσότεροι υποψήφιοι δε τα προτιμούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninio Εκκολαπτόμενο μέλος Η ninio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 19:51 Η ninio έγραψε: #3.350 20-08-12 19:51 το αν τα προτιμουν η οχι θα φανει...για ν δουμε..ευχαριστω γ την απαντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαμτζαδέρια Ηρώ Νεοφερμένο μέλος Η Μαμτζαδέρια Ηρώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 19:52 Η Μαμτζαδέρια Ηρώ: #3.351 20-08-12 19:52 Μακάρι!!!Γιατί έχω αγχωθεί σε υπερβολικό βαθμό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 20:15 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.352 20-08-12 20:15 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: το πανε το πανε να τισ βγαλουν 31..χαχαχα στανταρ σασ το λεω Click για ανάπτυξη... είναι ζώα....απλά!τι να πω...δηλαδή δε σκέφτονται κανέναν;εμενα οι γονείς μου έχουν άδεια μέχρι 31...πότε θα προλάβουν να βρουμε σπίτι να ετοιμαστούμε και τη Δευτέρα να πάνε για δουλεια;Τι να πεις...βολεμένοι άνθρωποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Αυγούστου 2012 xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 20:18 Η xristina elen: #3.353 20-08-12 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: είναι ζώα....απλά!τι να πω...δηλαδή δε σκέφτονται κανέναν; Click για ανάπτυξη... ρητορικη η ερωτηση να υποθεσω...χαχα ρε συ κοιτανε την παρτη τουσ τελειωσ...πωσ να βολευτουν αυτοι πρωτα και μετα οι υπολοιποι...αν νοιαζονταν για την παιδεια και την νεα γενια θα ειχαν πει οτι αυτα τα παιδια εκει εξω εχουν αγωνια ασ βγαλουμε τα αποτελεσματα!!!αλλα που...υπομονη και μονο....ενταξει καταβαθωσ ξερουμε ολοι που ειμαστε περιπου... οι οποιεσ ευχαριστεσ εκπληξεισ φυσικα των βασεων δεκτεσ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gerryhondros Νεοφερμένο μέλος Ο gerryhondros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 20 Αυγούστου 2012 στις 20:52 Ο gerryhondros: #3.354 20-08-12 20:52 Παιδια με 15000 και τριτεκνος για αστυφυλακων τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:24 Η ^Dark Angel^: #3.355 20-08-12 21:24 Κοιταξα σημερα στο νετ για εκτιμησεις και καπου ειδα οτι στα δυο τμηματα που με ενδιαφερουν ,πιστευουν οτι θα ανεβουν αρκετα οι βασεις με αποτελεσμα να μην περναω. Μακαρι να μην συμβει αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:26 Η evi07larissa: #3.356 20-08-12 21:26 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Κοιταξα σημερα στο νετ για εκτιμησεις και καπου ειδα οτι στα δυο τμηματα που με ενδιαφερουν ,πιστευουν οτι θα ανεβουν αρκετα οι βασεις με αποτελεσμα να μην περναω. Μακαρι να μην συμβει αυτο Click για ανάπτυξη... Ποια τμήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:28 Η ^Dark Angel^: #3.357 20-08-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Ποια τμήματα; Click για ανάπτυξη... Κοινωνιολογια Κρητης και Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης. Συμφωνα με τις εκτιμησεις αυτες που ειδα, η βαση στην Κοινωνιολογια κρητης θα ειναι 12.800 και στην Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης 13.100. Και εγω εχω 12.786 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninio Εκκολαπτόμενο μέλος Η ninio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:51 Η ninio έγραψε: #3.358 20-08-12 21:51 που εχει τις εκτιμησεις της νετ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 22:05 Ο Mr.Blonde: #3.359 20-08-12 22:05 Προσπαθειστε να μην κοιτατε καμια εκτιμηση πλεον,γιατι καμια δεν ειναι εγκυρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 22:07 Ο Johnnaousa: #3.360 20-08-12 22:07 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Κοινωνιολογια Κρητης και Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης. Συμφωνα με τις εκτιμησεις αυτες που ειδα, η βαση στην Κοινωνιολογια κρητης θα ειναι 12.800 και στην Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης 13.100. Και εγω εχω 12.786 Click για ανάπτυξη... πολύ μικρή η διαφορά και προφανώς αυτές οι εκτιμήσεις δεν είναι οι πραγματικές βάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 166 167 168 169 170 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 192 Επόμενη First Προηγούμενη 168 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 168 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Searching maria989 mariel79 bboys Nickelhead Lia 2006 ScarletFox roud Voredor SlimShady penelopenick Nikoleta_Giann eukleidhs1821 Jimmy20 luisnazariodelima Dr. Gl. Luminous Αλκης Κ. Mr.Blonde GeorgePAOKara Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ninio: ΜΑΚΗ για τα παιδαγωγικα ακουσες πτωση σε αθηνα ή στην περιφερεια?? καλα ανοδο δεν λεγανε τοσο καιρο σε αθηνα -θεσσαλον.? αρα το νηπιαγωγων που το περναω λιγο..100 μορια..το πιανω μαλλον..για το δασκαλων μονο με ειδικη κατηγορια αν και δεν το νομιζω αλλα θα δειξει.ουφ....... Click για ανάπτυξη... Δεν είπε συγκεκριμένα...έλεγε μόνο μικρή πτώση στις Παιδαγωγικές σχολές καθώς η στρόφιγγα των διορισμών έχει κλέισει και οι περισσότεροι υποψήφιοι δε τα προτιμούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninio Εκκολαπτόμενο μέλος Η ninio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 19:51 Η ninio έγραψε: #3.350 20-08-12 19:51 το αν τα προτιμουν η οχι θα φανει...για ν δουμε..ευχαριστω γ την απαντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαμτζαδέρια Ηρώ Νεοφερμένο μέλος Η Μαμτζαδέρια Ηρώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 19:52 Η Μαμτζαδέρια Ηρώ: #3.351 20-08-12 19:52 Μακάρι!!!Γιατί έχω αγχωθεί σε υπερβολικό βαθμό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 20:15 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.352 20-08-12 20:15 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: το πανε το πανε να τισ βγαλουν 31..χαχαχα στανταρ σασ το λεω Click για ανάπτυξη... είναι ζώα....απλά!τι να πω...δηλαδή δε σκέφτονται κανέναν;εμενα οι γονείς μου έχουν άδεια μέχρι 31...πότε θα προλάβουν να βρουμε σπίτι να ετοιμαστούμε και τη Δευτέρα να πάνε για δουλεια;Τι να πεις...βολεμένοι άνθρωποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Αυγούστου 2012 xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 20:18 Η xristina elen: #3.353 20-08-12 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: είναι ζώα....απλά!τι να πω...δηλαδή δε σκέφτονται κανέναν; Click για ανάπτυξη... ρητορικη η ερωτηση να υποθεσω...χαχα ρε συ κοιτανε την παρτη τουσ τελειωσ...πωσ να βολευτουν αυτοι πρωτα και μετα οι υπολοιποι...αν νοιαζονταν για την παιδεια και την νεα γενια θα ειχαν πει οτι αυτα τα παιδια εκει εξω εχουν αγωνια ασ βγαλουμε τα αποτελεσματα!!!αλλα που...υπομονη και μονο....ενταξει καταβαθωσ ξερουμε ολοι που ειμαστε περιπου... οι οποιεσ ευχαριστεσ εκπληξεισ φυσικα των βασεων δεκτεσ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gerryhondros Νεοφερμένο μέλος Ο gerryhondros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 20 Αυγούστου 2012 στις 20:52 Ο gerryhondros: #3.354 20-08-12 20:52 Παιδια με 15000 και τριτεκνος για αστυφυλακων τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:24 Η ^Dark Angel^: #3.355 20-08-12 21:24 Κοιταξα σημερα στο νετ για εκτιμησεις και καπου ειδα οτι στα δυο τμηματα που με ενδιαφερουν ,πιστευουν οτι θα ανεβουν αρκετα οι βασεις με αποτελεσμα να μην περναω. Μακαρι να μην συμβει αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:26 Η evi07larissa: #3.356 20-08-12 21:26 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Κοιταξα σημερα στο νετ για εκτιμησεις και καπου ειδα οτι στα δυο τμηματα που με ενδιαφερουν ,πιστευουν οτι θα ανεβουν αρκετα οι βασεις με αποτελεσμα να μην περναω. Μακαρι να μην συμβει αυτο Click για ανάπτυξη... Ποια τμήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:28 Η ^Dark Angel^: #3.357 20-08-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Ποια τμήματα; Click για ανάπτυξη... Κοινωνιολογια Κρητης και Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης. Συμφωνα με τις εκτιμησεις αυτες που ειδα, η βαση στην Κοινωνιολογια κρητης θα ειναι 12.800 και στην Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης 13.100. Και εγω εχω 12.786 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninio Εκκολαπτόμενο μέλος Η ninio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:51 Η ninio έγραψε: #3.358 20-08-12 21:51 που εχει τις εκτιμησεις της νετ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 22:05 Ο Mr.Blonde: #3.359 20-08-12 22:05 Προσπαθειστε να μην κοιτατε καμια εκτιμηση πλεον,γιατι καμια δεν ειναι εγκυρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 22:07 Ο Johnnaousa: #3.360 20-08-12 22:07 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Κοινωνιολογια Κρητης και Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης. Συμφωνα με τις εκτιμησεις αυτες που ειδα, η βαση στην Κοινωνιολογια κρητης θα ειναι 12.800 και στην Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης 13.100. Και εγω εχω 12.786 Click για ανάπτυξη... πολύ μικρή η διαφορά και προφανώς αυτές οι εκτιμήσεις δεν είναι οι πραγματικές βάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 166 167 168 169 170 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 192 Επόμενη First Προηγούμενη 168 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 168 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Searching maria989 mariel79 bboys Nickelhead Lia 2006 ScarletFox roud Voredor SlimShady penelopenick Nikoleta_Giann eukleidhs1821 Jimmy20 luisnazariodelima Dr. Gl. Luminous Αλκης Κ. Mr.Blonde GeorgePAOKara Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το αν τα προτιμουν η οχι θα φανει...για ν δουμε..ευχαριστω γ την απαντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαμτζαδέρια Ηρώ Νεοφερμένο μέλος Η Μαμτζαδέρια Ηρώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 19:52 Η Μαμτζαδέρια Ηρώ: #3.351 20-08-12 19:52 Μακάρι!!!Γιατί έχω αγχωθεί σε υπερβολικό βαθμό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 20:15 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.352 20-08-12 20:15 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: το πανε το πανε να τισ βγαλουν 31..χαχαχα στανταρ σασ το λεω Click για ανάπτυξη... είναι ζώα....απλά!τι να πω...δηλαδή δε σκέφτονται κανέναν;εμενα οι γονείς μου έχουν άδεια μέχρι 31...πότε θα προλάβουν να βρουμε σπίτι να ετοιμαστούμε και τη Δευτέρα να πάνε για δουλεια;Τι να πεις...βολεμένοι άνθρωποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Αυγούστου 2012 xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 20:18 Η xristina elen: #3.353 20-08-12 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: είναι ζώα....απλά!τι να πω...δηλαδή δε σκέφτονται κανέναν; Click για ανάπτυξη... ρητορικη η ερωτηση να υποθεσω...χαχα ρε συ κοιτανε την παρτη τουσ τελειωσ...πωσ να βολευτουν αυτοι πρωτα και μετα οι υπολοιποι...αν νοιαζονταν για την παιδεια και την νεα γενια θα ειχαν πει οτι αυτα τα παιδια εκει εξω εχουν αγωνια ασ βγαλουμε τα αποτελεσματα!!!αλλα που...υπομονη και μονο....ενταξει καταβαθωσ ξερουμε ολοι που ειμαστε περιπου... οι οποιεσ ευχαριστεσ εκπληξεισ φυσικα των βασεων δεκτεσ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gerryhondros Νεοφερμένο μέλος Ο gerryhondros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 20 Αυγούστου 2012 στις 20:52 Ο gerryhondros: #3.354 20-08-12 20:52 Παιδια με 15000 και τριτεκνος για αστυφυλακων τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:24 Η ^Dark Angel^: #3.355 20-08-12 21:24 Κοιταξα σημερα στο νετ για εκτιμησεις και καπου ειδα οτι στα δυο τμηματα που με ενδιαφερουν ,πιστευουν οτι θα ανεβουν αρκετα οι βασεις με αποτελεσμα να μην περναω. Μακαρι να μην συμβει αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:26 Η evi07larissa: #3.356 20-08-12 21:26 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Κοιταξα σημερα στο νετ για εκτιμησεις και καπου ειδα οτι στα δυο τμηματα που με ενδιαφερουν ,πιστευουν οτι θα ανεβουν αρκετα οι βασεις με αποτελεσμα να μην περναω. Μακαρι να μην συμβει αυτο Click για ανάπτυξη... Ποια τμήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:28 Η ^Dark Angel^: #3.357 20-08-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Ποια τμήματα; Click για ανάπτυξη... Κοινωνιολογια Κρητης και Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης. Συμφωνα με τις εκτιμησεις αυτες που ειδα, η βαση στην Κοινωνιολογια κρητης θα ειναι 12.800 και στην Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης 13.100. Και εγω εχω 12.786 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninio Εκκολαπτόμενο μέλος Η ninio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:51 Η ninio έγραψε: #3.358 20-08-12 21:51 που εχει τις εκτιμησεις της νετ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 22:05 Ο Mr.Blonde: #3.359 20-08-12 22:05 Προσπαθειστε να μην κοιτατε καμια εκτιμηση πλεον,γιατι καμια δεν ειναι εγκυρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 22:07 Ο Johnnaousa: #3.360 20-08-12 22:07 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Κοινωνιολογια Κρητης και Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης. Συμφωνα με τις εκτιμησεις αυτες που ειδα, η βαση στην Κοινωνιολογια κρητης θα ειναι 12.800 και στην Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης 13.100. Και εγω εχω 12.786 Click για ανάπτυξη... πολύ μικρή η διαφορά και προφανώς αυτές οι εκτιμήσεις δεν είναι οι πραγματικές βάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 166 167 168 169 170 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 192 Επόμενη First Προηγούμενη 168 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 168 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Searching maria989 mariel79 bboys Nickelhead Lia 2006 ScarletFox roud Voredor SlimShady penelopenick Nikoleta_Giann eukleidhs1821 Jimmy20 luisnazariodelima Dr. Gl. Luminous Αλκης Κ. Mr.Blonde GeorgePAOKara Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μακάρι!!!Γιατί έχω αγχωθεί σε υπερβολικό βαθμό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 20:15 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.352 20-08-12 20:15 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: το πανε το πανε να τισ βγαλουν 31..χαχαχα στανταρ σασ το λεω Click για ανάπτυξη... είναι ζώα....απλά!τι να πω...δηλαδή δε σκέφτονται κανέναν;εμενα οι γονείς μου έχουν άδεια μέχρι 31...πότε θα προλάβουν να βρουμε σπίτι να ετοιμαστούμε και τη Δευτέρα να πάνε για δουλεια;Τι να πεις...βολεμένοι άνθρωποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Αυγούστου 2012 xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 20:18 Η xristina elen: #3.353 20-08-12 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: είναι ζώα....απλά!τι να πω...δηλαδή δε σκέφτονται κανέναν; Click για ανάπτυξη... ρητορικη η ερωτηση να υποθεσω...χαχα ρε συ κοιτανε την παρτη τουσ τελειωσ...πωσ να βολευτουν αυτοι πρωτα και μετα οι υπολοιποι...αν νοιαζονταν για την παιδεια και την νεα γενια θα ειχαν πει οτι αυτα τα παιδια εκει εξω εχουν αγωνια ασ βγαλουμε τα αποτελεσματα!!!αλλα που...υπομονη και μονο....ενταξει καταβαθωσ ξερουμε ολοι που ειμαστε περιπου... οι οποιεσ ευχαριστεσ εκπληξεισ φυσικα των βασεων δεκτεσ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gerryhondros Νεοφερμένο μέλος Ο gerryhondros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 20 Αυγούστου 2012 στις 20:52 Ο gerryhondros: #3.354 20-08-12 20:52 Παιδια με 15000 και τριτεκνος για αστυφυλακων τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:24 Η ^Dark Angel^: #3.355 20-08-12 21:24 Κοιταξα σημερα στο νετ για εκτιμησεις και καπου ειδα οτι στα δυο τμηματα που με ενδιαφερουν ,πιστευουν οτι θα ανεβουν αρκετα οι βασεις με αποτελεσμα να μην περναω. Μακαρι να μην συμβει αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:26 Η evi07larissa: #3.356 20-08-12 21:26 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Κοιταξα σημερα στο νετ για εκτιμησεις και καπου ειδα οτι στα δυο τμηματα που με ενδιαφερουν ,πιστευουν οτι θα ανεβουν αρκετα οι βασεις με αποτελεσμα να μην περναω. Μακαρι να μην συμβει αυτο Click για ανάπτυξη... Ποια τμήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:28 Η ^Dark Angel^: #3.357 20-08-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Ποια τμήματα; Click για ανάπτυξη... Κοινωνιολογια Κρητης και Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης. Συμφωνα με τις εκτιμησεις αυτες που ειδα, η βαση στην Κοινωνιολογια κρητης θα ειναι 12.800 και στην Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης 13.100. Και εγω εχω 12.786 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninio Εκκολαπτόμενο μέλος Η ninio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:51 Η ninio έγραψε: #3.358 20-08-12 21:51 που εχει τις εκτιμησεις της νετ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 22:05 Ο Mr.Blonde: #3.359 20-08-12 22:05 Προσπαθειστε να μην κοιτατε καμια εκτιμηση πλεον,γιατι καμια δεν ειναι εγκυρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 22:07 Ο Johnnaousa: #3.360 20-08-12 22:07 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Κοινωνιολογια Κρητης και Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης. Συμφωνα με τις εκτιμησεις αυτες που ειδα, η βαση στην Κοινωνιολογια κρητης θα ειναι 12.800 και στην Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης 13.100. Και εγω εχω 12.786 Click για ανάπτυξη... πολύ μικρή η διαφορά και προφανώς αυτές οι εκτιμήσεις δεν είναι οι πραγματικές βάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 166 167 168 169 170 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 192 Επόμενη First Προηγούμενη 168 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 168 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Searching maria989 mariel79 bboys Nickelhead Lia 2006 ScarletFox roud Voredor SlimShady penelopenick Nikoleta_Giann eukleidhs1821 Jimmy20 luisnazariodelima Dr. Gl. Luminous Αλκης Κ. Mr.Blonde GeorgePAOKara Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: το πανε το πανε να τισ βγαλουν 31..χαχαχα στανταρ σασ το λεω Click για ανάπτυξη... είναι ζώα....απλά!τι να πω...δηλαδή δε σκέφτονται κανέναν;εμενα οι γονείς μου έχουν άδεια μέχρι 31...πότε θα προλάβουν να βρουμε σπίτι να ετοιμαστούμε και τη Δευτέρα να πάνε για δουλεια;Τι να πεις...βολεμένοι άνθρωποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 20:18 Η xristina elen: #3.353 20-08-12 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: είναι ζώα....απλά!τι να πω...δηλαδή δε σκέφτονται κανέναν; Click για ανάπτυξη... ρητορικη η ερωτηση να υποθεσω...χαχα ρε συ κοιτανε την παρτη τουσ τελειωσ...πωσ να βολευτουν αυτοι πρωτα και μετα οι υπολοιποι...αν νοιαζονταν για την παιδεια και την νεα γενια θα ειχαν πει οτι αυτα τα παιδια εκει εξω εχουν αγωνια ασ βγαλουμε τα αποτελεσματα!!!αλλα που...υπομονη και μονο....ενταξει καταβαθωσ ξερουμε ολοι που ειμαστε περιπου... οι οποιεσ ευχαριστεσ εκπληξεισ φυσικα των βασεων δεκτεσ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gerryhondros Νεοφερμένο μέλος Ο gerryhondros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 20 Αυγούστου 2012 στις 20:52 Ο gerryhondros: #3.354 20-08-12 20:52 Παιδια με 15000 και τριτεκνος για αστυφυλακων τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:24 Η ^Dark Angel^: #3.355 20-08-12 21:24 Κοιταξα σημερα στο νετ για εκτιμησεις και καπου ειδα οτι στα δυο τμηματα που με ενδιαφερουν ,πιστευουν οτι θα ανεβουν αρκετα οι βασεις με αποτελεσμα να μην περναω. Μακαρι να μην συμβει αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:26 Η evi07larissa: #3.356 20-08-12 21:26 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Κοιταξα σημερα στο νετ για εκτιμησεις και καπου ειδα οτι στα δυο τμηματα που με ενδιαφερουν ,πιστευουν οτι θα ανεβουν αρκετα οι βασεις με αποτελεσμα να μην περναω. Μακαρι να μην συμβει αυτο Click για ανάπτυξη... Ποια τμήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:28 Η ^Dark Angel^: #3.357 20-08-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Ποια τμήματα; Click για ανάπτυξη... Κοινωνιολογια Κρητης και Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης. Συμφωνα με τις εκτιμησεις αυτες που ειδα, η βαση στην Κοινωνιολογια κρητης θα ειναι 12.800 και στην Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης 13.100. Και εγω εχω 12.786 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninio Εκκολαπτόμενο μέλος Η ninio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:51 Η ninio έγραψε: #3.358 20-08-12 21:51 που εχει τις εκτιμησεις της νετ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 22:05 Ο Mr.Blonde: #3.359 20-08-12 22:05 Προσπαθειστε να μην κοιτατε καμια εκτιμηση πλεον,γιατι καμια δεν ειναι εγκυρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 22:07 Ο Johnnaousa: #3.360 20-08-12 22:07 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Κοινωνιολογια Κρητης και Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης. Συμφωνα με τις εκτιμησεις αυτες που ειδα, η βαση στην Κοινωνιολογια κρητης θα ειναι 12.800 και στην Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης 13.100. Και εγω εχω 12.786 Click για ανάπτυξη... πολύ μικρή η διαφορά και προφανώς αυτές οι εκτιμήσεις δεν είναι οι πραγματικές βάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 166 167 168 169 170 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 192 Επόμενη First Προηγούμενη 168 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 168 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Searching maria989 mariel79 bboys Nickelhead Lia 2006 ScarletFox roud Voredor SlimShady penelopenick Nikoleta_Giann eukleidhs1821 Jimmy20 luisnazariodelima Dr. Gl. Luminous Αλκης Κ. Mr.Blonde GeorgePAOKara Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: είναι ζώα....απλά!τι να πω...δηλαδή δε σκέφτονται κανέναν; Click για ανάπτυξη... ρητορικη η ερωτηση να υποθεσω...χαχα ρε συ κοιτανε την παρτη τουσ τελειωσ...πωσ να βολευτουν αυτοι πρωτα και μετα οι υπολοιποι...αν νοιαζονταν για την παιδεια και την νεα γενια θα ειχαν πει οτι αυτα τα παιδια εκει εξω εχουν αγωνια ασ βγαλουμε τα αποτελεσματα!!!αλλα που...υπομονη και μονο....ενταξει καταβαθωσ ξερουμε ολοι που ειμαστε περιπου... οι οποιεσ ευχαριστεσ εκπληξεισ φυσικα των βασεων δεκτεσ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gerryhondros Νεοφερμένο μέλος Ο gerryhondros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 20 Αυγούστου 2012 στις 20:52 Ο gerryhondros: #3.354 20-08-12 20:52 Παιδια με 15000 και τριτεκνος για αστυφυλακων τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:24 Η ^Dark Angel^: #3.355 20-08-12 21:24 Κοιταξα σημερα στο νετ για εκτιμησεις και καπου ειδα οτι στα δυο τμηματα που με ενδιαφερουν ,πιστευουν οτι θα ανεβουν αρκετα οι βασεις με αποτελεσμα να μην περναω. Μακαρι να μην συμβει αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:26 Η evi07larissa: #3.356 20-08-12 21:26 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Κοιταξα σημερα στο νετ για εκτιμησεις και καπου ειδα οτι στα δυο τμηματα που με ενδιαφερουν ,πιστευουν οτι θα ανεβουν αρκετα οι βασεις με αποτελεσμα να μην περναω. Μακαρι να μην συμβει αυτο Click για ανάπτυξη... Ποια τμήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:28 Η ^Dark Angel^: #3.357 20-08-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Ποια τμήματα; Click για ανάπτυξη... Κοινωνιολογια Κρητης και Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης. Συμφωνα με τις εκτιμησεις αυτες που ειδα, η βαση στην Κοινωνιολογια κρητης θα ειναι 12.800 και στην Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης 13.100. Και εγω εχω 12.786 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninio Εκκολαπτόμενο μέλος Η ninio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:51 Η ninio έγραψε: #3.358 20-08-12 21:51 που εχει τις εκτιμησεις της νετ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 22:05 Ο Mr.Blonde: #3.359 20-08-12 22:05 Προσπαθειστε να μην κοιτατε καμια εκτιμηση πλεον,γιατι καμια δεν ειναι εγκυρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 22:07 Ο Johnnaousa: #3.360 20-08-12 22:07 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Κοινωνιολογια Κρητης και Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης. Συμφωνα με τις εκτιμησεις αυτες που ειδα, η βαση στην Κοινωνιολογια κρητης θα ειναι 12.800 και στην Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης 13.100. Και εγω εχω 12.786 Click για ανάπτυξη... πολύ μικρή η διαφορά και προφανώς αυτές οι εκτιμήσεις δεν είναι οι πραγματικές βάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 166 167 168 169 170 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 192 Επόμενη First Προηγούμενη 168 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 168 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Searching maria989 mariel79 bboys Nickelhead Lia 2006 ScarletFox roud Voredor SlimShady penelopenick Nikoleta_Giann eukleidhs1821 Jimmy20 luisnazariodelima Dr. Gl. Luminous Αλκης Κ. Mr.Blonde GeorgePAOKara Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδια με 15000 και τριτεκνος για αστυφυλακων τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:24 Η ^Dark Angel^: #3.355 20-08-12 21:24 Κοιταξα σημερα στο νετ για εκτιμησεις και καπου ειδα οτι στα δυο τμηματα που με ενδιαφερουν ,πιστευουν οτι θα ανεβουν αρκετα οι βασεις με αποτελεσμα να μην περναω. Μακαρι να μην συμβει αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:26 Η evi07larissa: #3.356 20-08-12 21:26 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Κοιταξα σημερα στο νετ για εκτιμησεις και καπου ειδα οτι στα δυο τμηματα που με ενδιαφερουν ,πιστευουν οτι θα ανεβουν αρκετα οι βασεις με αποτελεσμα να μην περναω. Μακαρι να μην συμβει αυτο Click για ανάπτυξη... Ποια τμήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:28 Η ^Dark Angel^: #3.357 20-08-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Ποια τμήματα; Click για ανάπτυξη... Κοινωνιολογια Κρητης και Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης. Συμφωνα με τις εκτιμησεις αυτες που ειδα, η βαση στην Κοινωνιολογια κρητης θα ειναι 12.800 και στην Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης 13.100. Και εγω εχω 12.786 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninio Εκκολαπτόμενο μέλος Η ninio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:51 Η ninio έγραψε: #3.358 20-08-12 21:51 που εχει τις εκτιμησεις της νετ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 22:05 Ο Mr.Blonde: #3.359 20-08-12 22:05 Προσπαθειστε να μην κοιτατε καμια εκτιμηση πλεον,γιατι καμια δεν ειναι εγκυρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 22:07 Ο Johnnaousa: #3.360 20-08-12 22:07 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Κοινωνιολογια Κρητης και Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης. Συμφωνα με τις εκτιμησεις αυτες που ειδα, η βαση στην Κοινωνιολογια κρητης θα ειναι 12.800 και στην Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης 13.100. Και εγω εχω 12.786 Click για ανάπτυξη... πολύ μικρή η διαφορά και προφανώς αυτές οι εκτιμήσεις δεν είναι οι πραγματικές βάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 166 167 168 169 170 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 192 Επόμενη First Προηγούμενη 168 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 168 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Searching maria989 mariel79 bboys Nickelhead Lia 2006 ScarletFox roud Voredor SlimShady penelopenick Nikoleta_Giann eukleidhs1821 Jimmy20 luisnazariodelima Dr. Gl. Luminous Αλκης Κ. Mr.Blonde GeorgePAOKara Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κοιταξα σημερα στο νετ για εκτιμησεις και καπου ειδα οτι στα δυο τμηματα που με ενδιαφερουν ,πιστευουν οτι θα ανεβουν αρκετα οι βασεις με αποτελεσμα να μην περναω. Μακαρι να μην συμβει αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:26 Η evi07larissa: #3.356 20-08-12 21:26 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Κοιταξα σημερα στο νετ για εκτιμησεις και καπου ειδα οτι στα δυο τμηματα που με ενδιαφερουν ,πιστευουν οτι θα ανεβουν αρκετα οι βασεις με αποτελεσμα να μην περναω. Μακαρι να μην συμβει αυτο Click για ανάπτυξη... Ποια τμήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:28 Η ^Dark Angel^: #3.357 20-08-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Ποια τμήματα; Click για ανάπτυξη... Κοινωνιολογια Κρητης και Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης. Συμφωνα με τις εκτιμησεις αυτες που ειδα, η βαση στην Κοινωνιολογια κρητης θα ειναι 12.800 και στην Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης 13.100. Και εγω εχω 12.786 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninio Εκκολαπτόμενο μέλος Η ninio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:51 Η ninio έγραψε: #3.358 20-08-12 21:51 που εχει τις εκτιμησεις της νετ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 22:05 Ο Mr.Blonde: #3.359 20-08-12 22:05 Προσπαθειστε να μην κοιτατε καμια εκτιμηση πλεον,γιατι καμια δεν ειναι εγκυρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 22:07 Ο Johnnaousa: #3.360 20-08-12 22:07 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Κοινωνιολογια Κρητης και Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης. Συμφωνα με τις εκτιμησεις αυτες που ειδα, η βαση στην Κοινωνιολογια κρητης θα ειναι 12.800 και στην Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης 13.100. Και εγω εχω 12.786 Click για ανάπτυξη... πολύ μικρή η διαφορά και προφανώς αυτές οι εκτιμήσεις δεν είναι οι πραγματικές βάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 166 167 168 169 170 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 192 Επόμενη First Προηγούμενη 168 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 168 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Searching maria989 mariel79 bboys Nickelhead Lia 2006 ScarletFox roud Voredor SlimShady penelopenick Nikoleta_Giann eukleidhs1821 Jimmy20 luisnazariodelima Dr. Gl. Luminous Αλκης Κ. Mr.Blonde GeorgePAOKara Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Κοιταξα σημερα στο νετ για εκτιμησεις και καπου ειδα οτι στα δυο τμηματα που με ενδιαφερουν ,πιστευουν οτι θα ανεβουν αρκετα οι βασεις με αποτελεσμα να μην περναω. Μακαρι να μην συμβει αυτο Click για ανάπτυξη... Ποια τμήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:28 Η ^Dark Angel^: #3.357 20-08-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Ποια τμήματα; Click για ανάπτυξη... Κοινωνιολογια Κρητης και Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης. Συμφωνα με τις εκτιμησεις αυτες που ειδα, η βαση στην Κοινωνιολογια κρητης θα ειναι 12.800 και στην Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης 13.100. Και εγω εχω 12.786 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninio Εκκολαπτόμενο μέλος Η ninio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:51 Η ninio έγραψε: #3.358 20-08-12 21:51 που εχει τις εκτιμησεις της νετ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 22:05 Ο Mr.Blonde: #3.359 20-08-12 22:05 Προσπαθειστε να μην κοιτατε καμια εκτιμηση πλεον,γιατι καμια δεν ειναι εγκυρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 22:07 Ο Johnnaousa: #3.360 20-08-12 22:07 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Κοινωνιολογια Κρητης και Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης. Συμφωνα με τις εκτιμησεις αυτες που ειδα, η βαση στην Κοινωνιολογια κρητης θα ειναι 12.800 και στην Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης 13.100. Και εγω εχω 12.786 Click για ανάπτυξη... πολύ μικρή η διαφορά και προφανώς αυτές οι εκτιμήσεις δεν είναι οι πραγματικές βάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 166 167 168 169 170 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 192 Επόμενη First Προηγούμενη 168 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 168 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Searching maria989 mariel79 bboys Nickelhead Lia 2006 ScarletFox roud Voredor SlimShady penelopenick Nikoleta_Giann eukleidhs1821 Jimmy20 luisnazariodelima Dr. Gl. Luminous Αλκης Κ. Mr.Blonde GeorgePAOKara Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Ποια τμήματα; Click για ανάπτυξη... Κοινωνιολογια Κρητης και Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης. Συμφωνα με τις εκτιμησεις αυτες που ειδα, η βαση στην Κοινωνιολογια κρητης θα ειναι 12.800 και στην Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης 13.100. Και εγω εχω 12.786 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninio Εκκολαπτόμενο μέλος Η ninio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 21:51 Η ninio έγραψε: #3.358 20-08-12 21:51 που εχει τις εκτιμησεις της νετ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 22:05 Ο Mr.Blonde: #3.359 20-08-12 22:05 Προσπαθειστε να μην κοιτατε καμια εκτιμηση πλεον,γιατι καμια δεν ειναι εγκυρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 22:07 Ο Johnnaousa: #3.360 20-08-12 22:07 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Κοινωνιολογια Κρητης και Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης. Συμφωνα με τις εκτιμησεις αυτες που ειδα, η βαση στην Κοινωνιολογια κρητης θα ειναι 12.800 και στην Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης 13.100. Και εγω εχω 12.786 Click για ανάπτυξη... πολύ μικρή η διαφορά και προφανώς αυτές οι εκτιμήσεις δεν είναι οι πραγματικές βάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 166 167 168 169 170 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 192 Επόμενη First Προηγούμενη 168 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 168 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Searching maria989 mariel79 bboys Nickelhead Lia 2006 ScarletFox roud Voredor SlimShady penelopenick Nikoleta_Giann eukleidhs1821 Jimmy20 luisnazariodelima Dr. Gl. Luminous Αλκης Κ. Mr.Blonde GeorgePAOKara Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
που εχει τις εκτιμησεις της νετ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 22:05 Ο Mr.Blonde: #3.359 20-08-12 22:05 Προσπαθειστε να μην κοιτατε καμια εκτιμηση πλεον,γιατι καμια δεν ειναι εγκυρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 22:07 Ο Johnnaousa: #3.360 20-08-12 22:07 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Κοινωνιολογια Κρητης και Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης. Συμφωνα με τις εκτιμησεις αυτες που ειδα, η βαση στην Κοινωνιολογια κρητης θα ειναι 12.800 και στην Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης 13.100. Και εγω εχω 12.786 Click για ανάπτυξη... πολύ μικρή η διαφορά και προφανώς αυτές οι εκτιμήσεις δεν είναι οι πραγματικές βάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 166 167 168 169 170 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 192 Επόμενη First Προηγούμενη 168 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 168 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Προσπαθειστε να μην κοιτατε καμια εκτιμηση πλεον,γιατι καμια δεν ειναι εγκυρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 22:07 Ο Johnnaousa: #3.360 20-08-12 22:07 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Κοινωνιολογια Κρητης και Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης. Συμφωνα με τις εκτιμησεις αυτες που ειδα, η βαση στην Κοινωνιολογια κρητης θα ειναι 12.800 και στην Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης 13.100. Και εγω εχω 12.786 Click για ανάπτυξη... πολύ μικρή η διαφορά και προφανώς αυτές οι εκτιμήσεις δεν είναι οι πραγματικές βάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Κοινωνιολογια Κρητης και Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης. Συμφωνα με τις εκτιμησεις αυτες που ειδα, η βαση στην Κοινωνιολογια κρητης θα ειναι 12.800 και στην Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης 13.100. Και εγω εχω 12.786 Click για ανάπτυξη... πολύ μικρή η διαφορά και προφανώς αυτές οι εκτιμήσεις δεν είναι οι πραγματικές βάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.