^Dark Angel^
Δραστήριο μέλος

πολύ μικρή η διαφορά και προφανώς αυτές οι εκτιμήσεις δεν είναι οι πραγματικές βάσεις![]()
Οντως,δεν ειναι οι πραγματικες βασεις, αλλα αν τυχει και κινηθουν στα πλαισια που προβλεπουν οι συγκεκριμενοι,τοτε την εχω πατησει πολυ ασχημα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

ναι δεν θα κάθεσαι να στεναχωριέσαι για τις εκτιμήσεις όμως!Οντως,δεν ειναι οι πραγματικες βασεις, αλλα αν τυχει και κινηθουν στα πλαισια που προβλεπουν οι συγκεκριμενοι,τοτε την εχω πατησει πολυ ασχημα...![]()
^Dark Angel^
Δραστήριο μέλος

natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Δεν έχει νόημα να είσαι έτσι πραγματικά!Θα στεναχωρηθω μια και καλη με την ανακοινωση των βασεων![]()
^Dark Angel^
Δραστήριο μέλος

Δεν έχει νόημα να είσαι έτσι πραγματικά!
I know

απλως δεν μπορω να κανω αλλιως...

εχω τη μανα μου που εχει πειστει πως εχω περασει σε τει αθηνα γιατι δεν θελει να φυγω,εχω τον πατερα μου που με καθησυχαζει οτι μαζι θα βρουμε σπιτι στη θεσσαλονικη(ο γλυκος μου

Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

(οκ εκτος θεματος αλλα ο πονος topic δεν κοιτα!)
Χαχαχα. Καλό.

Εγώ τώρα έχω σταματήσει να κάνω υποθέσεις. Ας γίνει ό,τι είναι να γίνει να τελειώνουμε.
Κάνε κι εσύ το ίδιο.

Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος

Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

μωρε κ εγω εχω σταματησει...αλλα φαντασου σκηνικο.η μανα μου να μου λεει ''και σε ποιο τει εχεις περασει;γιατι για αθηνα παντα μιλαμε'',εγω να παρακαλαω η μονιμη γκαντεμια που με δερνει να σταματησει φετος τη μερα των βασεων και η τεχνολογια τροφιμων αθηνας να μην πεσει 2136 μορια ωστε να μην περασω τελικα σαλονικα....κ τον πατερα μου στον κοσμο του ''ελα μωρε!!!μαζι θα παμε και θα νοικιασουμε σπιτι'' και εγω να μην ξερω πως να διαχειριστω ολη αυτη την κατασταση!! λες να πεσει τοσο πολυ η τεχνολογια τροφιμων; μετανιωσα που την εβαλα πανω απο τη γεωπονια απθ
Δεν έχω ιδέα για αυτά τα τμήματα...
Υπομονή, σε λίγες μέρες θα ξέρουμε.
Εγώ δεν έχω τέτοια θέματα. Τους έχω προετοιμάσει για όλα.

Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος

μωρε κ εγω εχω σταματησει...αλλα φαντασου σκηνικο.η μανα μου να μου λεει ''και σε ποιο τει εχεις περασει;γιατι για αθηνα παντα μιλαμε'',εγω να παρακαλαω η μονιμη γκαντεμια που με δερνει να σταματησει φετος τη μερα των βασεων και η τεχνολογια τροφιμων αθηνας να μην πεσει 2136 μορια ωστε να μην περασω τελικα σαλονικα....κ τον πατερα μου στον κοσμο του ''ελα μωρε!!!μαζι θα παμε και θα νοικιασουμε σπιτι'' και εγω να μην ξερω πως να διαχειριστω ολη αυτη την κατασταση!! λες να πεσει τοσο πολυ η τεχνολογια τροφιμων; μετανιωσα που την εβαλα πανω απο τη γεωπονια απθ
τελικα που θελεις να περασεις?? αθηνα η θεσσαλονικη ?

Νηρηίς
Διάσημο μέλος

τελικα που θελεις να περασεις?? αθηνα η θεσσαλονικη ?γιατι μπερδευτηκα
![]()
θεσσαλονικη

Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος

θεσσαλονικηεχεις δικιο,απο τη συγχυση τα εγραφα καπως! θεσσαλονικη θελω κ εχω 14002 μορια...πρωτα εβαλα(και το μετανιωσα)τεχνολογια τροφιμων αθηνας(16139) και μετα γεωπονια απθ(13819...εκει θελω
)
αχ ναι θεσσαλονικη και εγω εκει θα ειμαι

olina11
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ αυτό που βλέπω τις τελευταίες μέρες στο συγκεκριμένο θέμα είναι παιδιά που μετανιώνουν για την σειρά με την οποία δήλωσαν τις σχολές ή για την πρώτη τους επιλογή.
αυτο γινεται γιατι αρχισαν οι αμφιβολιες οτι δεν πιανουν...π.χ. και εγω περναω φιλολογια αν χασω την νομικη και θα με βολευε να λεω απο την αρχη για φιλολογια χωρις να εχω αγχος και τετοια

Νηρηίς
Διάσημο μέλος

αυτο γινεται γιατι αρχισαν οι αμφιβολιες οτι δεν πιανουν...π.χ. και εγω περναω φιλολογια αν χασω την νομικη και θα με βολευε να λεω απο την αρχη για φιλολογια χωρις να εχω αγχος και τετοια![]()
Το αντίθετο εννοώ. Αυτά τα άτομα έχουν πιθανότητες να περάσουν στην πρώτη τους επιλογή και δεν θέλουν.
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος

Mην απογοητεύεσαι... Οι σχολές που θες είναι σε μακρινές περιοχές οπότε μπορεί να πέσουν. Το έλεγαν κάποιες εκτιμήσεις για τα ''χαμηλά'' αει του πρώτου ότι δεν θα ανεβούν...Θα στεναχωρηθω μια και καλη με την ανακοινωση των βασεων![]()

Eskl1nd
Εκκολαπτόμενο μέλος

https://www.dikaiologitika.gr/images/ektimiseis.jpg
Δείτε και αυτές τις βάσεις και γράψτες τις εντυπώσεις σας.
Εγώ τις είδα και τρελάθηκα. Ειδικά του 1ου πεδίου.![]()
οικ.επιστημες αθηνας 15150

Σε μια προβλεψη που παρεθεσε η revekka ελεγε για οριακη ανοδο 5ο πεδιο και το εδινε 15300

Αντε να δουμε...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.