Giwrgos-G7
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

Και μια ερωτηση:Με 19008 για Ιατρικη ΣΣΑΣ υπαρχουν ελπιδες;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr.Blonde
Πολύ δραστήριο μέλος

Joaquín
Διάσημο μέλος

Και μια ερωτηση:Με 19008 για Ιατρικη ΣΣΑΣ υπαρχουν ελπιδες;
Αν δεν είναι σε ειδική, όχι

stefanos45
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ αυτό που βλέπω τις τελευταίες μέρες στο συγκεκριμένο θέμα είναι παιδιά που μετανιώνουν για την σειρά με την οποία δήλωσαν τις σχολές ή για την πρώτη τους επιλογή.
και εγω μετανιωσα για την δευτερη επιλογη μου...
eirhnh@
Νεοφερμένο μέλος

Γιάννης94
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οι σχολές που θες είναι σε μακρινές περιοχές οπότε μπορεί να πέσουν. Το έλεγαν κάποιες εκτιμήσεις για τα ''χαμηλά'' αει του πρώτου ότι δεν θα ανεβούν...![]()
Μακάρι να συμβεί αυτό, γιατί και εγώ δεν έχω άγχος αν θα περάσω στην 1η μου επιλογή (αυτό είναι 99% σίγουρο), αλλά για την πόλη. Έχω +179 μόρια παραπάνω για το συγκεκριμένο τμήμα και...... ΠΟΛΥΥΥΥ ΑΓΧΟΣ

Μακάρι να συμβεί αυτό, γιατί και εγώ δεν έχω άγχος αν θα περάσω στην 1η μου επιλογή (αυτό είναι 99% σίγουρο), αλλά για την πόλη. Έχω +179 μόρια παραπάνω για το συγκεκριμένο τμήμα και...... ΠΟΛΥΥΥΥ ΑΓΧΟΣ![]()
και εγω δεν εχω αγχος για την 1η(2η 3η) επιλογη! ειναι και οι 3ς βιολογικα που δεν τα πιανω

Γιάννης94
Εκκολαπτόμενο μέλος

και εγω δεν εχω αγχος για την 1η(2η 3η) επιλογη! ειναι και οι 3ς βιολογικα που δεν τα πιανωεπισης και εγω εχω αγχος για την πολη...θελω(και πιανω)την 5η μου επιλογη αλλα φοβαμαι μην μπω στην 4η που ειμαι 2130 μορια πανω!!
![]()
Λίγο μπερδευτικό το θέμα σου!!! Έτσι όπως τα γράφεις περνάς στην 4η επιλογή σου (+2130). Τελικά η 5η σου επιλογή ποια είναι;

thanosnt
Εκκολαπτόμενο μέλος

Λίγο μπερδευτικό το θέμα σου!!! Έτσι όπως τα γράφεις περνάς στην 4η επιλογή σου (+2130). Τελικά η 5η σου επιλογή ποια είναι;![]()
λοιπον ξεχναμε τις 3 πρωτες!

παιδια πιστευετε πως η κτηνιατρικη θεσσαλιας μπορει να πεσει περισσοτερο απο 887 μορια?υπαρχει περιπτωση να ανεβει το φυσικο απθ πανω απο 200 μορια? θελω να δω καποιες τελευταιες εκτιμισεις... αν κια πιστευω πως μαλλον φυσικο απθ περναω...
για το φυσικο δεν υπαρχει περιπτωση πιστευω!!τωρα για κτηνιατρικη...δεν την εχω ψαξει σαν σχολη αλλα δεν νομιζω να εχει και τρελη ζητηση...ισως και να πεσει

thanosnt
Εκκολαπτόμενο μέλος

και γω τα ιδια πιστευω...θα ημουν σιγουρος για φυσικο αλλα λογο περιφερειας και ζητησης παιζει κ η κτηνιατρικη... τεσπα οπου κ να περασω δεν με πειραζειγια το φυσικο δεν υπαρχει περιπτωση πιστευω!!τωρα για κτηνιατρικη...δεν την εχω ψαξει σαν σχολη αλλα δεν νομιζω να εχει και τρελη ζητηση...ισως και να πεσει![]()

xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ αυτό που βλέπω τις τελευταίες μέρες στο συγκεκριμένο θέμα είναι παιδιά που μετανιώνουν για την σειρά με την οποία δήλωσαν τις σχολές ή για την πρώτη τους επιλογή.
ναι γιατι πολλα παιδια κανουν την επιλοφη σχολων χωρισ ενημερωση για προγραμματα σπουδων κτλ...αλλα και εγω παρ ολο που ενημερωθηκα μετανιωσα για την πρωτη μου επιλογη στη οποια υπαρχουν καποιεσ πιθανοτητεσ να μπω και να χτυπαω το κεφαλι μου..

Γιάννης94
Εκκολαπτόμενο μέλος

...εχω βαλει 4η επιλογη σχολη με 16139 και 5η σχολη με 13819 (που με τα τωρα δεδομενα εκει περναω).θελω την 5η αλλα φοβαμαι μηπως η 4η εχει τοσο τεραστια μειωση...και τελικα περασω σ αυτην...μετανιωσα που την εβαλα![]()
Μετάνιωσες λόγω της πόλης που βρίσκεται η σχολή ή λόγω του τμήματος που δήλωσες;;;

xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος

Όποτε και να βγουν πάλι δεν περνάω εκεί που θέλω οπότε ας κάνουν ότι θέλουν![]()
φιλολογια θεσσαλονικησ δεν ηθελεσ εσυ?περνασ ρε δεν ειναι θεμα..οσοι εχουν πανω απο 17700 θα περασουν θεσσαλονικη 1000%...

Υπάρχει περίπτωση η τεχνολογία τροφίμων ΓΠΑ να πέσει από 16139 στα 14000 μόρια; Όχι, ε;Πείτε μου όχι γιατί μου λένε ότι δεν έχει ζήτηση και είναι δεύτερο πεδίο και λοιπά κουφά.... Πείτε μου όχιιιι
![]()
οχι!!!

Λογω της πολης.πρωτα εβαλα αθηνα και μετα θεσσαλονικη.και θελω θεσσαλονικη.η αθηνα πρπει να πεσει 2130 μορια για να μπω...αλλα ποτε δεν ξερεις!φημιζομαι και για την γκαντεμια μουΜετάνιωσες λόγω της πόλης που βρίσκεται η σχολή ή λόγω του τμήματος που δήλωσες;;;

thanosnt
Εκκολαπτόμενο μέλος

νομιζω πως οχι(κατα 99%),ειναι στην αθηνα αν ηταν περιφερεια υπηρχαν πιθανοτητες περισυ ποσο ειχε πεσει? (φετος θα πεσει λιγοτερο λογικα)Υπάρχει περίπτωση η τεχνολογία τροφίμων ΓΠΑ να πέσει από 16139 στα 14000 μόρια; Όχι, ε;Πείτε μου όχι γιατί μου λένε ότι δεν έχει ζήτηση και είναι δεύτερο πεδίο και λοιπά κουφά.... Πείτε μου όχιιιι
![]()

νομιζω πως οχι,ειναι στην αθηνα αν ηταν περιφερεια υπηρχαν πιθανοτητες περισυ ποσο ειχε πεσει? (φετος θα πεσει λιγοτερο λογικα)
1400 κατι ειχε πεσει

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.