antonio2761994
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος

Λογικά ναι γιατί όλοι δίνουν πτώση στις αγγλικές επειδή πάτωσαν στα αγγλικά....για αγγλική φιλολογία έχει ακούσει κανείς τίποτα; μια ξαδέρφη μου είναι 100 μόρια κάτω από την περσινή βάση στην αθήνα. λέτε να έχει ελπίδες;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antonio2761994
Εκκολαπτόμενο μέλος

evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι δίνουν άνοδο σε όλα εκτός από τις αγγλικές....δίνουν τόσο μεγάλη πτώση; το λέω γιατί όλα της θεωρητικής τα βλέπω να ανεβαίνουν
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

Κρίμα που δεν ήρθες φιλολογία αφού σου αρέσει τόσο πολυ...
Καθόλου κρίμα.

Δε μετανιώνω για την επιλογή μου.
Εξάλλου, το αντικείμενο της Φιλολογίας με ενδιαφέρει σε καθαρά προσωπικό επίπεδο, οπότε, επιλεκτικά, μπορώ να μάθω αρκετά πράγματα.
Επιπλέον, έχουν κλείσει οι πόρτες για τα δεύτερα πτυχία και δεν το ξέρω;

evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος

Απλά φαίνεσαι να σου αρέσει αρκέτα οπότε γι αυτό το είπα.... Ναι ποτέ δεν είναι αργά για δεύτερο πτυχίο...Καθόλου κρίμα.
Δε μετανιώνω για την επιλογή μου.
Εξάλλου, το αντικείμενο της Φιλολογίας με ενδιαφέρει σε καθαρά προσωπικό επίπεδο, οπότε, επιλεκτικά, μπορώ να μάθω αρκετά πράγματα.
Επιπλέον, έχουν κλείσει οι πόρτες για τα δεύτερα πτυχία και δεν το ξέρω;![]()
Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Με 17.790 λέτε να μπαίνω φιλολογία θεσσαλονίκης....; Ή να μαζεύω για γιάννενα;
Στην υπέροχη Θεσσαλονίκη θα είσαι

Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος

Με 17.790 λέτε να μπαίνω φιλολογία θεσσαλονίκης....; Ή να μαζεύω για γιάννενα;
Μα για πια Γιαννενα μου μιλας?

evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος

Με την απίστευτη γκαντεμιά που με δέρνει εμένα όλα είναι πιθανά....Μα για πια Γιαννενα μου μιλας?Το ΑΠΘ σε περιμενει
![]()

Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος

Με την απίστευτη γκαντεμιά που με δέρνει εμένα όλα είναι πιθανά....![]()
να σου πω και εχω σκεφτει αυτο,αλλα ειναι παρανοικο...να ανεβουν οι πρωτες σε προτιμηση μου σχολες στη θεσσαλονικη,και να βρεθω στο παιδαγωγικο ιωαννινων που το εχω και 5 επιλογη και να παθω υστερια!τοσο καιρο για θεσσαλονικη προετοιμαστηκα ψυχολογικα,δεν θα το αντεξω!!

Makis_Vl
Δραστήριο μέλος

να σου πω και εχω σκεφτει αυτο,αλλα ειναι παρανοικο...να ανεβουν οι πρωτες σε προτιμηση μου σχολες στη θεσσαλονικη,και να βρεθω στο παιδαγωγικο ιωαννινων που το εχω και 5 επιλογη και να παθω υστερια!τοσο καιρο για θεσσαλονικη προετοιμαστηκα ψυχολογικα,δεν θα το αντεξω!!αλλα αποκλειεται να γινει αυτο ειμαστε πολλα μορια πανω
![]()
ααα κι εγω για Σαλόνικα έχω προετοιμαστεί ψυχολογικά ;Ρ
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος

ααα κι εγω για Σαλόνικα έχω προετοιμαστεί ψυχολογικά ;Ρ
ποσο σε καταλαβαινω

Itach1
Διάσημο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

artemaki
Διάσημο μέλος

Giwrgos-G7
Νεοφερμένο μέλος

Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

Εσεις τι λετε με 17294 πιανω Μαθηματικο Αθηνας;![]()
μπααααααααααααααα

xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος

Υ.Γ:ασ μην ακουσουμε αλλεσ εκτιμησεισ πιαααα..δηλαδη σε λιγο θα αγχωθω και εγω που ειμαι 1500 μορια πανω απο την σχολη μου αν ειναι δυνατον...και αυτο το 1 πεδιο πια...σιγα τισ επιτυχιεσ φετοσ...ειμαστε χρονια φαινομενο και δεν το ξερω?αν παει η νομικη πανω απο 250 μορια ανοδο να μου τρυπησετε την μυτη....

keep walking
Δραστήριο μέλος

Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Ποια είναι η αντικειμενική αξία του σπιτιού σου;λοιπον εδω ειμαστε και να μου το θυμηθειτε βαζω στοιχημα και το σπιτι μου το ιδιο οτι η φιλολογια θεσσαλονικησ θ παει τουλαχιστον 150 μορια διαφορα απο αθηνα...πλεον αθηνα καπουτ απ οτι ακουω..μηδεν ζητηση...αφου να φανταστειτε εμαθα οτι καποιοσ δηλωσε φιλολογια θεσσαλονικησ με 18700...οσουσ ακουω θεσσαλονικη μου λενε απο φιλολογιεσ και οχι αθηνα...εχει βγει και αυτο οτι ειναι η καλυτερη φοιτητικη πολη οποτε πανε ολοι σχεδον...!!
Υ.Γ:ασ μην ακουσουμε αλλεσ εκτιμησεισ πιαααα..δηλαδη σε λιγο θα αγχωθω και εγω που ειμαι 1500 μορια πανω απο την σχολη μου αν ειναι δυνατον...και αυτο το 1 πεδιο πια...σιγα τισ επιτυχιεσ φετοσ...ειμαστε χρονια φαινομενο και δεν το ξερω?αν παει η νομικη πανω απο 250 μορια ανοδο να μου τρυπησετε την μυτη....βγαινει ο καθενασ και λεει το μακρυ του και το κοντο του λεσ και ξερουν τι μηχανογραφικο εχει κανει ο καθενασ...και ο αλλοσ ο κουτρουμπελησ πηρε 10 μηχανογραφικα απο καθε πολη και εβγαλε συμπερασματα...πφφφφφ που ξερει αυτοσ ποσα μορια εβγαλε ο καθενασ...μπορει καποιοσ να δηλωσε νομικη με 16000 πρωτη επιλογη ετσι μηπωσ και γινει κανενα θαυμα και μπει...σημαινει αυτο οτι θα ανεβει στα υψη?
λοιπον ασ ηρεμησουμε λοιπον και θα μαθουμε τι γινεται την αλλη δευτερα....!!
για ολουσ μασ εχει....

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.