~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος

Ρε παιδια γιατι σας φαινονται τοσο περιεργες;
γιατι μαλλον δεν μας βολευουν και πολυ

οχι εμενα, γενικα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης94
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ρε παιδια γιατι σας φαινονται τοσο περιεργες;
Πιο συγκεκριμένα στο 1ο Επιστημονικό Πεδίο και στις κλίμακες των βαθμών πρόσβασης από 18-20 υπάρχει μία σημαντική αύξηση των υποψηφίων, κατά 700, που θα διεκδικήσουν τις περιζήτητες σχολές με υψηλές βάσεις, δηλαδή τις Νομικές, τις Ψυχολογίες και τις Φιλολογίες στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Θα παρατηρηθεί επομένως αύξηση των βάσεων στις συγκεκριμένες σχολές στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Η αύξηση αυτή θα περιορίζεται πάντως στις χαμηλότερες βαθμολογικές κλίμακες και θα αποσβεστεί στα χαμηλόβαθμα ΤΕΙ και ΑΕΙ του 1ου Επιστημονικού Πεδίου, καθώς οι διαγωνιζόμενοι για την Θεωρητική Κατεύθυνση ήταν φέτος μειωμένοι κατά 2.000 .
ΠΗΓΗ: www.dikaiologitika.gr
Μας φαίνεται περίεργο γιατί ενώ πιο πάνω ο ανώνυμος αναλυτής της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ μας λέει ότι «η αύξηση των 700 μορίων θα περιορίζεται στις χαμηλότερες βαθμολογικές κλίμακες», έχει π.χ. το Ιστορικό - Αρχαιολογικό Καλαμάτας 550 μόρια ψηλότερα από πέρσι. Ο περιορισμός και η απόσβεση δλδ μεταφράζεται σε: 150 μόρια λιγότερα από τις πιο υψηλόβαθμες σχολές π.χ. Νομική;

asteriss
Νεοφερμένο μέλος

Δεν νομιζω να εγραψαν και τοσο καλυτερα πια οι μαθητες απο περυσι ωστε να ανεβουν ολες οι βασεις 500 μορια ανεξαιρετως
olina11
Εκκολαπτόμενο μέλος

λογικοτατες μου φαινονται...τουλαχιστον για τα υψηλοβαθμαhttps://www.dikaiologitika.gr/images/ektimiseis.jpg
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΑΣ.
ΕΓΩ ΤΙΣ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ!!! ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ 1ου ΠΕΔΙΟΥ...![]()
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

λογικοτατες μου φαινονται...τουλαχιστον για τα υψηλοβαθμα
Θεωρώ πως έχει δώσει μεγάλη άνοδο στη Φιλολογία Αθήνας.
Βέβαια, όπως πέρυσι έπεσε 550+ μόρια, είναι πιθανό και φέτος να γίνει το ανάποδο.

Δεν ξέρω.
Άντε να βγουν οι κ*ωλοβάσεις να ηρεμήσουμε.
Έλεος, δηλαδή.-
Γιάννης94
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δίνει αύξηση στη Νομική Αθηνών +192 μόρια
Στην Ψυχολογία Παντείου +251 μόρια
Στην Φιλολογία Αθηνών +339 μόρια
Στην Φιλολογία Θεσ/νίκης + 353 μόρια
Στην Φιλολογία Καλαμάτας +548 μόρια
Στο Ιστορικό Αθήνας +419 μόρια
Στο Ιστορικό Καλαμάτας + 523 μόρια
Εκτός από τη Νομική, τα υπόλοιπα είναι τμήματα που μ' ενδιαφέρουν, και επειδή μένω Αθήνα προτιμώ το Παν/μίο Καλαμάτας λόγω απόστασης. Αλλά όχι και το ανεβάζει πιο πάνω από Θεσ/νίκη, Αθήνα, Ιωάννινα και Πάτρα.... Έχει μπερδέψει τα υψηλόβαθμα ΑΕΙ από τα μεσαία ή τα χαμηλόβαθμα;

κωσ
Εκκολαπτόμενο μέλος

Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος

Η ανοδος τως υψηλων βαθμολογιων φετος-οση ηταν αυτη,εστω και λιγη-οφειλεται στη θεωρητικη.Αυτο ταυτοχρονα μεταφραζεται σε μεγαλυτερους βαθμους-μορια οσον αφορα στους υποψηφιους της θεωρητικης στην κλιμακα 14-17.Στην θεωρητικη ειναι πιο δυσκολες οι βαθμολογιες >18.Αρα,φιλολογιες κλπ αναμενονται να εχουν ανοδο,σχετικα μεγαλη γιατι ανηκουν σε αυτη την κλιμακα.Μην εντυπωσιαζεστε.
Να σας θυμησω το εξης:Το 2010 οι υποψηφιοι της θετικης ειχαν γραψει λιγο χειροτερα απο το 2009,στη φυσικη κυριως.Αρα,οι βαθμολογιες 18500+ εδωσαν τη θεση τους σε μεγαλυτερο αριθμο υποψηφιων απο 15-18 .Αυτη η κλιμακα περιλαμβανει μαθηματικα σε αθηνα-θεσσ,φυσικα στις ιδιες πολεις κλπ.Οποτε,ενας μεγαλος αριθμος μαθητων εμεινε εξω ακριβως αυτης της συσσωρευσης σε μια συγκεκριμενη κλιμακα.Για του λογου το αληθες,μπορειτε να το επαληθευσετε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

Εμενα μου φαινοντα λογικοτατες και θα εξηγησω το σκεπτικο μου:
Η ανοδος τως υψηλων βαθμολογιων φετος-οση ηταν αυτη,εστω και λιγη-οφειλεται στη θεωρητικη.Αυτο ταυτοχρονα μεταφραζεται σε μεγαλυτερους βαθμους-μορια οσον αφορα στους υποψηφιους της θεωρητικης στην κλιμακα 14-17.Στην θεωρητικη ειναι πιο δυσκολες οι βαθμολογιες >18.Αρα,φιλολογιες κλπ αναμενονται να εχουν ανοδο,σχετικα μεγαλη γιατι ανηκουν σε αυτη την κλιμακα.Μην εντυπωσιαζεστε.
Να σας θυμησω το εξης:Το 2010 οι υποψηφιοι της θετικης ειχαν γραψει λιγο χειροτερα απο το 2009,στη φυσικη κυριως.Αρα,οι βαθμολογιες 18500+ εδωσαν τη θεση τους σε μεγαλυτερο αριθμο υποψηφιων απο 15-18 .Αυτη η κλιμακα περιλαμβανει μαθηματικα σε αθηνα-θεσσ,φυσικα στις ιδιες πολεις κλπ.Οποτε,ενας μεγαλος αριθμος μαθητων εμεινε εξω ακριβως αυτης της συσσωρευσης σε μια συγκεκριμενη κλιμακα.Για του λογου το αληθες,μπορειτε να το επαληθευσετε.
Πες μας τώρα και την εκτίμησή σου για τις Νομικές...

Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος

Απλα ειπατε οτι δεν ειναι λογικες οι παραπανω

Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

Δεν κανω εκτιμησεις και δεν ξερω να κανω.
Απλα ειπατε οτι δεν ειναι λογικες οι παραπανω![]()
Κακώς. Πολύ κακώς.

evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος

Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

Με 17.790 λέτε να μπαίνω φιλολογία θεσσαλονίκης....; Ή να μαζεύω για γιάννενα;
Μας κοροϊδεύεις;
Προφανώς και περνάς Θεσ/νίκη.

evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος

Ε με αυτά που βλέπω θα τρελαθώ!!!!! Δεν ήμουν αγχωμένη όλο το καλοκαίρι και με αγχωσαν τωρα τις τελευταίες 10 μέρες...Μας κοροϊδεύεις;
Προφανώς και περνάς Θεσ/νίκη.![]()
Makis_Vl
Δραστήριο μέλος

Εγώ πιστεύω σίγουρα θα σαι Θεσσαλονίκη!Με 17.790 λέτε να μπαίνω φιλολογία θεσσαλονίκης....; Ή να μαζεύω για γιάννενα;
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτό πιστεύω και εγώ κατα βάθος!!!!ΕΛΕΟΣ... πόσο να ανεβούν πια έχω πάνω από 500 μόρια από την περσινή βάση και με τις εκτιμήσεις που δίνουν ίσα που περνάω...Εγώ πιστεύω σίγουρα θα σαι Θεσσαλονίκη!
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

Ε με αυτά που βλέπω θα τρελαθώ!!!!! Δεν ήμουν αγχωμένη όλο το καλοκαίρι και με αγχωσαν τωρα τις τελευταίες 10 μέρες...
Εγώ, πάντως, είτε Αθήνα είτε Θεσ/νίκη περάσω (εύχομαι όχι Κομοτηνή), μια φορά θα το επισκεφθώ το αμφιθέατρο της υπέρτατης Φιλολογίας.

evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος

Κρίμα που δεν ήρθες φιλολογία αφού σου αρέσει τόσο πολυ...Εγώ, πάντως, είτε Αθήνα είτε Θεσ/νίκη περάσω (εύχομαι όχι Κομοτηνή), μια φορά θα το επισκεφθώ το αμφιθέατρο της υπέρτατης Φιλολογίας.![]()
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.