gate1319661
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Edomustang
Νεοφερμένο μέλος

Αυτοί που τα λεν αυτά είναι άτομα που θέλουν ιατρική και υποθέτουν ότι βγάζουν οριακά 18500-19000 μόρια και φοβούνται μήπως χάσουν οριακά τη θέση. έτσι λένε ότι θα ανέβουν οι βάσεις στο 3ο πεδίο ώστε να μην δηλώσουν ιατρικές γιατί ενδεχομενως να είναι χαμένος κόπο. η άλλη εκδοχή είναι να μην ξέρουν καθόλου μαθηματικά
Johnny15
Επιφανές μέλος

θα πεσουν απειρα οι βασεις , αντε με το καλο !
Δεν θα πέσουν όσο νομίζεται. Και πέρυσι ήταν χαμηλά τα ποσοστά, και εξάλλου οι βάσεις επηρεάζονται και από άλλους παράγοντες. Σχολές του τύπου "Ιατρική Αθήνας-Θεσ/νικης" (παράδειγμα) θα παραμείνουν ψηλά επειδή εκεί πάνε πάντα όσοι έγραψαν άριστα. Και αυτό το ποσοστό των άριστα μένει σταθερό (με μικρές μειώσεις). Σχολές όμως λίγο πιο κάτω στα 17χιλιάδες μόρια και πιο κάτω, θα πέσουν γιατί εκεί δεν πάνε οι άριστοι (πλειοψηφικά πάντα), και η μάζα, σύμφωνα με τα στατιστικά της φυσικής, έγραψε χαμηλά. Αλλά αυτοί που έγραψαν 19-20 (ελάχιστοι) λογικά θα δηλώσουν Ιατρική-ΗΜΜΥ-Φυσικο (οι φυσικοί).
Έτσι είναι τα πράγματα. Οπότε υπολογίζω από τα ελάχιστα στοιχεία που έχω μια μείωση, η οποία θα είναι μικρή σε σχολές με μόρια 18+, και λίγο μεγαλύτερη σε άλλες και ειδικά περιφερειακές. Αλλά μείωση παντού (εκτός των στρατιωτικών δεν ξέρω τι παίζει εκεί).
Παρεμπιπτόντως, οι μετεγγραφές ισχύουν? Γιατί αν ισχύουν οι βάσεις δεν θα κατέβουν όσο νομίζουμε.
Αυτοί που τα λεν αυτά είναι άτομα που θέλουν ιατρική και υποθέτουν ότι βγάζουν οριακά 18500-19000 μόρια και φοβούνται μήπως χάσουν οριακά τη θέση. έτσι λένε ότι θα ανέβουν οι βάσεις στο 3ο πεδίο ώστε να μην δηλώσουν ιατρικές γιατί ενδεχομενως να είναι χαμένος κόπο. η άλλη εκδοχή είναι να μην ξέρουν καθόλου μαθηματικά
Υπάρχει και μια τρίτη εκδοχή με trolls από την θεωρητική και άλλους απόφοιτους, φοιτητές κλπ που κάνουν πλάκα.
Edomustang
Νεοφερμένο μέλος

Υπάρχει και μια τρίτη εκδοχή με trolls από την θεωρητική και άλλους απόφοιτους, φοιτητές κλπ που κάνουν πλάκα.
Να πω την αλήθεια δεν το σκέφτηκα αυτό.. Πληροφοριακά ο καταποντισμός συνεχίζεται και στην έκεθση... μία μάνα μιας φίλης μου που διορθώνει λέει ότι δεν μπορούν να βρουν περίληψη με πάνω από 10/25

2ο και 4ο παμε σιγουρα για πτωση βαρβατη.3ο και 5ο θα δειξει αυριο και την Τριτη ποσο θα χουμε πτωτικες τασεις.Στα Μαθ.Γεν. οι επιδοσεις ειναι παρομοιες με περσι.
Joaquín
Διάσημο μέλος

SiMoS43710
Εκκολαπτόμενο μέλος

Edomustang
Νεοφερμένο μέλος

Παιδιά, δε νομίζω να πέσουν τόσο πολύ οι βάσεις στο 3ο... Στη βιολογία έβαλαν βατά θέματα και οι περισσότεροι έχουν γράψει καλά... Ίσως μια μικρή πτώση λόγω αύξησης του αριθμού των εισακτέων...
ναι αλλά δεν παίζουν ρόλο μόνο η βιολογία( η οποία ήταν βατή μόνο στην περίπτωση που δεν έχεις γράψει όλες τις απαραίτητες αιτιολογήσεις όπως έχει γίνει με το 90% αυτών που λεν ότι ήταν) και η χημεία αλλά και τα μαθηματικά και η φυσική... όσο και να βοηθάν βιολογία και χημεία αν δεν εχεις πάει καλά σε φυσική και μαθηματικά οι βάσεις ότι και να γίνει πέφτουν (όπως άλλωστε έγινε και πέρσι)
Jason Del Piero
Δραστήριο μέλος

Παιδιά καλησπέρα.. Τη σχολή αστυφυλακων πως την βλέπεται να κινηθεί;
Απρόβλεπτη αδερφέ...άκουσα οτι διαφωνούν κράτος-αρχηγείο για το πόσα άτομα θα πάρουν...το κράτος θέλει λιγότερους φέτος και το αρχηγείο περισσότερους....είναι μια ακόμα σχολή "θύμα" του μνημονίου...
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

θα μπορούσες έτσι πληροφοριακά να δεις τον αριθμό αριστούχων στη βιολογία του 2011 σε σχέση με το 2010..έτσι λέω εγώναι αλλά δεν παίζουν ρόλο μόνο η βιολογία( η οποία ήταν βατή μόνο στην περίπτωση που δεν έχεις γράψει όλες τις απαραίτητες αιτιολογήσεις όπως έχει γίνει με το 90% αυτών που λεν ότι ήταν) και η χημεία αλλά και τα μαθηματικά και η φυσική... όσο και να βοηθάν βιολογία και χημεία αν δεν εχεις πάει καλά σε φυσική και μαθηματικά οι βάσεις ότι και να γίνει πέφτουν (όπως άλλωστε έγινε και πέρσι)
zitsa
Νεοφερμένο μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

παιδια ειμαι πολυ απογοητευμενη.φυσικη εγραψα τραγικα. ειμαι θετικη κατευθυνση.στα αλλα μαθηματα θεωρω οτι τα πηγα καλα.αραγε φετοσ οι βασεισ για φαρμακευτικη /οδοντριατρικη σε τι επιπεδα θα κινηθουν?ειμαι τεκνο τριτεκνης οικογενειας?ξερετε αν εχω περισσοτερες ελπιδεσ?καλυ επιτυχια, αυριο, σε ολους
Εξαρτάται από το πόσο χάλια έγραψες, αλλά ναι έχεις ελπίδες καθώς προβλέπεται μείωση βάσεων.
zitsa
Νεοφερμένο μέλος

lordi13
Εκκολαπτόμενο μέλος

θα πέσουν?
το λέω επειδή δεν μας χτύπησαν όσο τους άλλους...
εσείς τι ακούτε?
gate1319661
Εκκολαπτόμενο μέλος

παιδιά θεωρητική τελικά
θα πέσουν?
το λέω επειδή δεν μας χτύπησαν όσο τους άλλους...
εσείς τι ακούτε?
για θεωριτικη απο γνωστους μου που ειναι σε πολυ καλες σχολες και ητανε θεωριτικη μου λενε οτι ητανε αστεια τα θεματα και οι βασεις για περιζητητες σχολες θα ανεβουν...

μην ακουτε τα μεσα.....τα μεσα γραφουνε ο,τι πουλαει.....
Porcia+Brutus
Εκκολαπτόμενο μέλος

20 ρακι στο αοθ την τριτη εε ???
Δηλαδη αν καταλαβα καλα απο ολα αυτα ,ισχυει οντως το γεγονος οτι μας ευνοει η μειωση των υποψηφιων φετος (σε συνδυασμο οτι οι θεσεις μειναν πανω κατω οι ιδιες )![]()
20αράκι θα ήθελα, αλλά ας έλθει πρώτα και βλέπουμε!
Μετά τα μαθηματικά γενικής, βλέπω αοθ να μας βάζουν η f(x)= -900vc^2 + 15vc -1 βρείτε το κόστος ανά μονάδα προϊόντος, πάρτε δηλαδή παράγωγο και να σου λέει το tc = fc+vc, με fc = 2 ln mp / 3! Kai ότι η εφαπτομένη της καμπύλης του οριακού κόστους στο χαμηλότερο σημείο της σχηματίζει γωνία 134,9 μοιρών με τον χ'χ!
μην χανετε τον χρονο σας...οι βασεις θα βγουν τελη αυγουστου...μεχρι τοτε απολαυστε το καλοκαιρι και μην ακουτε τα μεσα που λενε για τις βασεις και ειδικα τον πουκαμισσα (συνεργαζεται με το εθνος)....περσι ελεγε για ανοδο τον βασεων σε καποιες σχολες της αθηνας...ειναι ο,τι να ναι
Ναι θυμάμαι πέρσι που χαρακτηριστικά και εθνος και νεα (κάτσικας) έλεγαν ότι θα υπάρχει τεράστια έκρηξη ζήτησης στην αστυνομία και έδιναν 16000 τους αστυφύλακες και τελικά όχι μόνο υπήρχε φτύσιμο από άποψη ζήτησης, αλλά έπεσε και 1500+ μόρια!
Να πω την αλήθεια δεν το σκέφτηκα αυτό.. Πληροφοριακά ο καταποντισμός συνεχίζεται και στην έκεθση... μία μάνα μιας φίλης μου που διορθώνει λέει ότι δεν μπορούν να βρουν περίληψη με πάνω από 10/25
Σε ποια πόλη;;
Καλά έκθεση έχει γίνει των διδύμων πύργων και της Φουκουσίμα γωνία...
Ο Φυσικος του σχολειου σε ενα δειγμα 25 γραπτων που διορθωσε έβαλε ενα 18.2 ενα 14.8 και ολα τα ολα στη κλιμακα απο 3 μεχρι 9,με το βαρομετρο να πεφτει στο 6 με 7.Καλα τα λενε λοιπον στα ΜΜΕ.Η κατασταση ειναι τραγικη στη Φυσικη.Στα μαθηματικα παλι λιγο καλυτερη απο τη Φυσικη,αλλα και παλι χειροτερη με περσι.
2ο και 4ο παμε σιγουρα για πτωση βαρβατη.3ο και 5ο θα δειξει αυριο και την Τριτη ποσο θα χουμε πτωτικες τασεις.Στα Μαθ.Γεν. οι επιδοσεις ειναι παρομοιες με περσι.
Μαθηματικά γενικής σύμφωνα με αυτά που κυκλοφόρησαν σήμερα υπάρχει ελαφρά βελτίωση σε σχέση με πέρσι και εικάζεται ότι οι μαθητές θετικής έγραψαν καλύτερα, οι της τεχνολογικής οριακά καλύτερα, αλλά της θεωρητικής μας διέλυσαν, γι αυτό παρουσιάζεται σχεδόν ισορροπημένη...ίδωμεν!
Ο φυσικός του σχολείου μου,σε 49 γραπτά, 7 πάνω από τη βάση.Επίσης, και στην έκθεση λένε ότι δύσκολα βρίσκεις περίληψη πάνω από 20/25.
Πω! Φαντάσου δηλαδή ότι και έκθεση έκθεση δύσκολο να βρεις πάνω από 35/40
+λίγα μόρια απώλειες στα άλλα
άρα δεν θα πρέπει να υπάρχουν γραπτά πάνω αό 85!
Απρόβλεπτη αδερφέ...άκουσα οτι διαφωνούν κράτος-αρχηγείο για το πόσα άτομα θα πάρουν...το κράτος θέλει λιγότερους φέτος και το αρχηγείο περισσότερους....είναι μια ακόμα σχολή "θύμα" του μνημονίου...
Και θύμα των εκλογών! Μες την τούρλα του Σαββάτου σιγά μην ασχοληθούν με αυτό!
υπολογιζω γυρω στο 8!εχουμε αυριο την χημεια ομως!μακαρι να γραψω καλα και να ανταμοιφθουν οι κοποι πολλων ετων
Αν είσαι 8, είναι σαν πέρσι πχ να είχες 15-16+! Με αυτά που λένε...
lordi13
Εκκολαπτόμενο μέλος

για θεωριτικη απο γνωστους μου που ειναι σε πολυ καλες σχολες και ητανε θεωριτικη μου λενε οτι ητανε αστεια τα θεματα και οι βασεις για περιζητητες σχολες θα ανεβουν...![]()
κοίτα έξω από τον χορό πολλά λέγονται...
οι καθηγητές τι έχουν να πουν είναι το θέμα..

gate1319661
Εκκολαπτόμενο μέλος

ο κατσικας δεν ξερω τι λεει αλλα το εθνος ειναι γελιο....
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.