georgiopan
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15
Διάσημο μέλος

καλα προβλεπω να τρωει πολυ ξυλο ο κουτρουμπελης οταν βγουν οι βασεις![]()
WHY???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βασικά το όνομά μου είναι maria775m και όχι 6@maria776m
1.ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑ - 17500
2.ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - 17390
3.ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΤΡΑ - 17200
4.ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - 16050
5.ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - 15450
6.ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟ - 15550
7.ΕΛΛ. ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ - 15450
Σορρυ αν δεν εβαλα καποιο τμημα αλλα δεν εχω καμοια σχεση με το 1ο πεδιο![]()

Χίλια ευχαριστώ να 'σαι καλά!!!!!!
Άντε όλα να πάνε καλά για όλους μας!!!! μακάρι.........
georgiopan
Νεοφερμένο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

βioλογια αθηνας...18350Απαντήστε..please!!!
χημεια αθηνας...17570
μαθηματικο αθηνας...16950
μαθηματικο σαμου...13750
γεωλογια αθηνας...15640(γεωλογιας και περιββαλοντος ελεγε)
γεωπονικης βιοτεχνολογιας αθηνα..16450
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος

Alexandros S.
Νεοφερμένο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

τους αριστουχους που τους βλεπεις μικρε?καλα ειλικρινα πιστευετε οτι η νομικη θα πεσει 300 μορια?δεν ακουτε τι γινεται γυρω σας?τι θα δηλωσουν δηλαδη οι αριστουχοι της θεωρητικης?λογοθεραπεια τει?![]()
Fotis1993Drama
Νεοφερμένο μέλος

Παιδια εβγαλα 14200 ...Για αστυφυλακων ενδιαφερομαι... Τι πιστευετε ? Μαλλον ειμαι στο οριο ε?
13800 την δίνει στο EDU οπότε είσαι μέσα
georgiopan
Νεοφερμένο μέλος

βioλογια αθηνας...18350
χημεια αθηνας...17570
μαθηματικο αθηνας...16950
μαθηματικο σαμου...13750
γεωλογια αθηνας...15640(γεωλογιας και περιββαλοντος ελεγε)
γεωπονικης βιοτεχνολογιας αθηνα..16450
ευχαριστώ πολύ!!
Μπορείτε να μου βρείτε και τις βάσεις για αυτές τις σχολές; διατροφή και διαιτολογία χαροκοπείο και λήμνο, τεχνολογία τροφίμων αθήνα, φυσικό αθήνα, παιδαγωγικά αθήνα.
Σόρρυ που ζητάω τόσα πολλά...αλλά δεν μπορώ να τα δω.
Σορρυ για τα greeklish..δεν το ηξερα
εχουν βγει αναμενομενες βασεις για ειδικες κατηγοριες?
fockos
Επιφανές μέλος

rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος

georgiopan
Νεοφερμένο μέλος

Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος

καλα ειλικρινα πιστευετε οτι η νομικη θα πεσει 300 μορια?δεν ακουτε τι γινεται γυρω σας?τι θα δηλωσουν δηλαδη οι αριστουχοι της θεωρητικης?λογοθεραπεια τει?![]()
Κατ'αρχάς, αν δεν το ξέρεις, η θεωρητική δε βγάζει βαθμούς 19500 και 19600 μόρια.
Αυτό είναι φύσει αδύνατον, άντε σπανίως 2-3 περιπτώσεις.
Η νομική θα πέσει, τουλάχιστον η Κομοτηνή. Με ποσοστό επιτυχίας στην κλίμακα 18-20 στα αρχαία 2,78%, λες να υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να ανέβει και να πάει 19000 μόρια? Οι αριστούχοι της θεωρητικής δεν κυμαίνονται στα ίδια ποσοστά με τους αριστούχους της θετικής και της τεχνολογικής, κυμαίνονται πολύ πιο κάτω στον μέσο όρο τους, για τον πολύ απλό λόγο ότι πρόκειται για γλωσσικά μαθήματα και τα μόρια χάνονται έτσι απλά. Λες φέτος με τα τόσο απαιτητικά θέματα σε αρχαία, βιολογία(πολλοί θεωρητικοί την πάτησαν, μη κοιτάς τα γενικά ποσοστά), ιστορία, έκθεση και λατινικά να βρεθούν τόσοι με τόσο άριστους βαθμούς που να ανεβάσουν τη βάση της νομικής? Προφανώς θα αστειεύεσαι.
Σαφώς οι περισσότεροι αριστούχοι δηλώνουν νομική. Μεγάλο ποσοστό όμως δηλώνει φιλολογία,παιδαγωγικά,αγγλική φιλολογία, ξέρω μέχρι και παράδειγμα κοπέλας με 18200 που δήλωσε τεφαα. Η νομική δε γίνεται να ανέβει. Θα μιλήσω για την πόλη μου καθώς έχω ολοκληρωμένη άποψη. Από τους 150 υποψήφιους στη θεωρητική κανείς δεν έβγαλε 19000+. Νομική κομοτηνής έχουν δηλώσει αρκετά άτομα που την πιάνουν με +100-150 μόρια και κάποια άλλα που υπολείπονται μέχρι και 400 μόρια την περσινή βάση της. Νομική Αθήνας πιάνουν την περσινή βάση 2 άτομα και είμαστε κάποιοι άλλοι στα -15 με 20 μόρια. Αυτό δε σου λέει κάτι? Δε λέω ότι είναι ο κανόνας για όλη την Ελλάδα, αλλά αν μη τι άλλο κάθε χρόνο η πόλη μου βγάζει πολλές νομικές. Αλλά ας μην μακρυγορώ, μόνο και μόνο τα στατιστικά κάνουν λόγο για πτώση, και γιατί δηλαδή να μη δούμε την κομοτηνή στα 17900? Δεν το κατάλαβα. Πρέπει δηλαδή ο άλλος να ακροβατεί στο άριστα για να μπει σε μια σχολή? Εξάλλου και παλαιότερα τόσο είχε, όπως ανέβηκα θα ξανακατέβει. Δε γίνεται οι βάσεις να ανεβαίνουν συνεχώς.

rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος

Κατ'αρχάς, αν δεν το ξέρεις, η θεωρητική δε βγάζει βαθμούς 19500 και 19600 μόρια.
Αυτό είναι φύσει αδύνατον, άντε σπανίως 2-3 περιπτώσεις.
Η νομική θα πέσει, τουλάχιστον η Κομοτηνή. Με ποσοστό επιτυχίας στην κλίμακα 18-20 στα αρχαία 2,78%, λες να υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να ανέβει και να πάει 19000 μόρια? Οι αριστούχοι της θεωρητικής δεν κυμαίνονται στα ίδια ποσοστά με τους αριστούχους της θετικής και της τεχνολογικής, κυμαίνονται πολύ πιο κάτω στον μέσο όρο τους, για τον πολύ απλό λόγο ότι πρόκειται για γλωσσικά μαθήματα και τα μόρια χάνονται έτσι απλά. Λες φέτος με τα τόσο απαιτητικά θέματα σε αρχαία, βιολογία(πολλοί θεωρητικοί την πάτησαν, μη κοιτάς τα γενικά ποσοστά), ιστορία, έκθεση και λατινικά να βρεθούν τόσοι με τόσο άριστους βαθμούς που να ανεβάσουν τη βάση της νομικής? Προφανώς θα αστειεύεσαι.
Σαφώς οι περισσότεροι αριστούχοι δηλώνουν νομική. Μεγάλο ποσοστό όμως δηλώνει φιλολογία,παιδαγωγικά,αγγλική φιλολογία, ξέρω μέχρι και παράδειγμα κοπέλας με 18200 που δήλωσε τεφαα. Η νομική δε γίνεται να ανέβει. Θα μιλήσω για την πόλη μου καθώς έχω ολοκληρωμένη άποψη. Από τους 150 υποψήφιους στη θεωρητική κανείς δεν έβγαλε 19000+. Νομική κομοτηνής έχουν δηλώσει αρκετά άτομα που την πιάνουν με +100-150 μόρια και κάποια άλλα που υπολείπονται μέχρι και 400 μόρια την περσινή βάση της. Νομική Αθήνας πιάνουν την περσινή βάση 2 άτομα και είμαστε κάποιοι άλλοι στα -15 με 20 μόρια. Αυτό δε σου λέει κάτι? Δε λέω ότι είναι ο κανόνας για όλη την Ελλάδα, αλλά αν μη τι άλλο κάθε χρόνο η πόλη μου βγάζει πολλές νομικές. Αλλά ας μην μακρυγορώ, μόνο και μόνο τα στατιστικά κάνουν λόγο για πτώση, και γιατί δηλαδή να μη δούμε την κομοτηνή στα 17900? Δεν το κατάλαβα. Πρέπει δηλαδή ο άλλος να ακροβατεί στο άριστα για να μπει σε μια σχολή? Εξάλλου και παλαιότερα τόσο είχε, όπως ανέβηκα θα ξανακατέβει. Δε γίνεται οι βάσεις να ανεβαίνουν συνεχώς.![]()
ξεχνας ομως οτι φετος ειναι ιδιαιτερη χρονια διοτι δηλωνονται οι νομικες περισσοτερο απο κσθε αλλη χρονια οποτε αυτο υποδεικνυει ανοδο 50 και 100 μοριων

tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος

the_truth
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ειναι ονειρο θερινης νυκτος η τελευταια ιατρικη στα 18550 και οτι η νομικη αθηνας θα πεσει 300 μορια απο τη στιγμη που υπαρχει διαρροη αριστουχων απο τα παιδαγωγικα.Προς τον αξιοπιστο γερνω παντως.
Fotis1993Drama
Νεοφερμένο μέλος

13800 την δίνει στο EDU οπότε είσαι μέσα
Πω ρε φιλε πες μου τετοια...
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.