uni77 Δραστήριο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 19:18 Η uni77 έγραψε: #221 30-09-20 19:18 Αρχική Δημοσίευση από fay01: Kαι εγώ το ίδιο έκανα , θα επικοινωνήσει μαζί σου η σχολή λογικά αν χρειάζεται κατι άλλο Click για ανάπτυξη... το ρωτησα αυτο και μου λενε οχι εμεις δεννθα σε παρουμε τηλεφωνο. Εσυ θα παρεις αν θελεις κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fay01 Νεοφερμένο μέλος Η fay01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 19:35 Η fay01 έγραψε: #222 30-09-20 19:35 Αρχική Δημοσίευση από uni77: το ρωτησα αυτο και μου λενε οχι εμεις δεννθα σε παρουμε τηλεφωνο. Εσυ θα παρεις αν θελεις κατι Click για ανάπτυξη... Α καλαα.. Δεν ξερω . Παντως σε μια γνωστή μου η παλια της σχολή επικοινώνησε μαζί της για να της ζητήσουν να κάνει αίτηση διαγραφής. Εμένα πάλι οχι αλλα δε νομίζω και να πάρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 20:02 Ο asdfqwerty: #223 30-09-20 20:02 ΕΚΠΑ: Οδηγίες προς τους πρωτοετείς για την απόκτηση ηλεκτρονικού λογαριασμού ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | ΕΚΠΑ: Οδηγίες προς τους πρωτοετείς για την απόκτηση ηλεκτρονικού λογαριασμού - Απόκτηση Ηλεκτρονικού Λογαριασμού από Προπτυχιακούς Φοιτητές: www.foititikanea.gr Ολοκλήρωση Εγγραφών στο ΕΚΠΑ 2020 (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) Φοιτητικά Νέα / Foititikanea.gr, το Μεγαλύτερο Φοιτητικό Portal στην Ελλάδα για έγκαιρη και έγκυρη Φοιτητική Ενημέρωση! www.foititikanea.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αριάνα123 Νεοφερμένο μέλος Η Αριάνα123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 20:49 Η Αριάνα123: #224 30-09-20 20:49 Να ρωτήσω κάτι,οι σχολές στο ΕΚΠΑ έχουν ανακοινώσει κάτι για την ολοκλήρωση της εγγραφής;η δικιά μου σχολή στο ΕΚΠΑ δεν έχει βγάλει κάτι,έχει βγάλει μόνο τα έγγραφα για αλλογενείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. butter_fly Εκκολαπτόμενο μέλος Η butter_fly δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 20:51 Η butter_fly: #225 30-09-20 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Αριάνα123: Να ρωτήσω κάτι,οι σχολές στο ΕΚΠΑ έχουν ανακοινώσει κάτι για την ολοκλήρωση της εγγραφής;η δικιά μου σχολή στο ΕΚΠΑ δεν έχει βγάλει κάτι,έχει βγάλει μόνο τα έγγραφα για αλλογενείς. Click για ανάπτυξη... Ούτε η δική μου στο ΕΚΠΑ έχει βγάλει κάτι ακόμα, μην αγχώνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21:11 Ο asdfqwerty: #226 30-09-20 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Αριάνα123: Να ρωτήσω κάτι,οι σχολές στο ΕΚΠΑ έχουν ανακοινώσει κάτι για την ολοκλήρωση της εγγραφής;η δικιά μου σχολή στο ΕΚΠΑ δεν έχει βγάλει κάτι,έχει βγάλει μόνο τα έγγραφα για αλλογενείς. Click για ανάπτυξη... κοιτα τι ανεβασα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Σεπτεμβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Αριάνα123: Να ρωτήσω κάτι,οι σχολές στο ΕΚΠΑ έχουν ανακοινώσει κάτι για την ολοκλήρωση της εγγραφής;η δικιά μου σχολή στο ΕΚΠΑ δεν έχει βγάλει κάτι,έχει βγάλει μόνο τα έγγραφα για αλλογενείς. Click για ανάπτυξη... κοιτα τι ανεβασα Αρχική Δημοσίευση από butter_fly: Ούτε η δική μου στο ΕΚΠΑ έχει βγάλει κάτι ακόμα, μην αγχώνεσαι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. butter_fly Εκκολαπτόμενο μέλος Η butter_fly δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21:29 Η butter_fly: #227 30-09-20 21:29 Αρχική Δημοσίευση από asdfqwerty: κοιτα τι ανεβασα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Σεπτεμβρίου 2020 κοιτα τι ανεβασα Click για ανάπτυξη... Δεν είναι σχετικό με τα έγγραφα ταυτοποίησης που ζητάει η κάθε σχολή του ΕΚΠΑ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristinaqui Εκκολαπτόμενο μέλος Η Xristinaqui αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21:47 Η Xristinaqui: #228 30-09-20 21:47 Αρχική Δημοσίευση από george7cr7: Παιδιά μια χαζή ερώτηση , απλώς θέλω να είμαι σίγουρος για τα τυπικά. Το έντυπο επικαιροποίησης προσωπικών στοιχείων του φοιτητή θέλει να το συμπληρώσομε με κεφαλαία ή μικρά γράμματα . Η δεν υπάρχει θέμα ; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Σεπτεμβρίου 2020 Χημικό Ιωάννινα Click για ανάπτυξη... Για να μην το αναφέρει δεν θα υπάρχει θέμα, αλλά συνήθως τα επίσημα έγγραφα τα ζητάνε με κεφαλαία γράμματα, εγώ έτσι το έγραψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristinaqui Εκκολαπτόμενο μέλος Η Xristinaqui αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:30 Η Xristinaqui: #229 30-09-20 23:30 Σχετικά με το 2. (βλ. φωτογραφία) θεωρείτε ότι έχει σημασία αν θα συμπληρωθεί ηλεκτρονικά ή χειρόγραφα το έντυπο; Δεν αναφέρεται κάτι αλλά δίνεται αρχείο που ανοίγει στο Word, άρα θα πρέπει να συμπληρωθεί εκεί και ύστερα να εκτυπωθεί και να το υπογράψουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #230 30-09-20 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Xristinaqui: Σχετικά με το 2. (βλ. φωτογραφία) θεωρείτε ότι έχει σημασία αν θα συμπληρωθεί ηλεκτρονικά ή χειρόγραφα το έντυπο; Δεν αναφέρεται κάτι αλλά δίνεται αρχείο που ανοίγει στο Word, άρα θα πρέπει να συμπληρωθεί εκεί και ύστερα να εκτυπωθεί και να το υπογράψουμε; Click για ανάπτυξη... Eφοσον ουτως η αλλως θα εκτυπωσεις συμπληρωσε το με word. Ειναι πιο πολιτισμενο εκτος και εισαι σουπερ καλλιγραφος οποτε κανε ενα εργο τεχνης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. uni77 Δραστήριο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 08:54 Η uni77 έγραψε: #231 01-10-20 08:54 Αρχική Δημοσίευση από fay01: Α καλαα.. Δεν ξερω . Παντως σε μια γνωστή μου η παλια της σχολή επικοινώνησε μαζί της για να της ζητήσουν να κάνει αίτηση διαγραφής. Εμένα πάλι οχι αλλα δε νομίζω και να πάρω Click για ανάπτυξη... γενικά η παλια μου σχολη ειναι ο ορισμος του i dont give a f**** about you Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 14:30 Η Steffie88: #232 01-10-20 14:30 Λοιπόν το ΕΚΠΑ (τουλάχιστον) για την σχολή μου ζητάει απλά εκτυπωμένη την αίτηση, 1 φωτοτυπία ταυτότητας και 1 φωτογραφία τύπου ταυτότητας. Με sms θα στείλει τους αριθμούς μητρώου για να γίνει εγγραφή στις υπηρεσίες του πανεπιστημίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 14:43 Ο asdfqwerty: #233 01-10-20 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Steffie88: Λοιπόν το ΕΚΠΑ (τουλάχιστον) για την σχολή μου ζητάει απλά εκτυπωμένη την αίτηση, 1 φωτοτυπία ταυτότητας και 1 φωτογραφία τύπου ταυτότητας. Με sms θα στείλει τους αριθμούς μητρώου για να γίνει εγγραφή στις υπηρεσίες του πανεπιστημίου Click για ανάπτυξη... επισης μας μετεφεραν την αρχη των μαθηματων αλλη μια εβδομαδα πιο μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 15:28 Η Steffie88: #234 01-10-20 15:28 Αρχική Δημοσίευση από asdfqwerty: επισης μας μετεφεραν την αρχη των μαθηματων αλλη μια εβδομαδα πιο μετα Click για ανάπτυξη... Δεν είδα κάτι τέτοιο. Το ξανακοίταξα τώρα. έναρξη μαθημάτων 5/10 λέει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 15:29 Ο asdfqwerty: #235 01-10-20 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Steffie88: Δεν είδα κάτι τέτοιο. Το ξανακοίταξα τώρα. έναρξη μαθημάτων 5/10 λέει.. Click για ανάπτυξη... σε εμας το πηγαν 12/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 15:31 Η Steffie88: #236 01-10-20 15:31 Αρχική Δημοσίευση από asdfqwerty: σε εμας το πηγαν 12/10 Click για ανάπτυξη... Σε εμάς προς το παρόν σταθερή η έναρξη μαθημάτων. Επίσης Στο πανεπιστήμιο Κρήτης έχουν ξεκινήσει ήδη μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristinaqui Εκκολαπτόμενο μέλος Η Xristinaqui αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 22:59 Η Xristinaqui: #237 01-10-20 22:59 Αρχική Δημοσίευση από fay01: Απλά υπογράφεις κάτω στη σελίδα.Aπο όσο θυμάμαι πέρσι το είχα πάει ανυπόγραφο στη γραμματεία και απλά μου είπε βάλε και μία υπογραφή και τέλος. Click για ανάπτυξη... Άρα απλώς μια υπογραφή κάτω δεξιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 23:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #238 01-10-20 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Steffie88: Σε εμάς προς το παρόν σταθερή η έναρξη μαθημάτων. Επίσης Στο πανεπιστήμιο Κρήτης έχουν ξεκινήσει ήδη μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Ενα ενα τα πανεπιστημια μεταθετουν την εναρξη μαθηματων για τους πρωτοετεις στις 12 οκτωβριου διοτι η κεραμεως δεν τους εχει στειλει ακομα τις λιστες απο την ηλεκτρονικη εγραφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 23:14 Η Steffie88: #239 01-10-20 23:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ενα ενα τα πανεπιστημια μεταθετουν την εναρξη μαθηματων για τους πρωτοετεις στις 12 οκτωβριου διοτι η κεραμεως δεν τους εχει στειλει ακομα τις λιστες απο την ηλεκτρονικη εγραφη. Click για ανάπτυξη... Τι να πω?? Πάντως σε εμάς μέχρι στιγμής υπάρχει το εξής. Δεν υπάρχει άλλη ενημέρωση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 23:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #240 01-10-20 23:27 Το κεντρικο πανεπιστημιο της χωρας πρεπει να κρατα χαμηλους τονους μεχρι βεβαιότητας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate confused??? Than003 alpha.kappa Citylights oups Billas Ελεν nicole1982 Gyvenimas ggl Vickyoustgl TonyMontanaEse Anonymous03 Olyxart19 Chrisa worriedsick Αριάνα123 ale John4726 duffyduck Kleanth Mukumbura katiasalonica Chris 21 louminis kristinbacktoschool Ιωάννα2 Elena78 Xristosdimitra Xristinaqui leo41 Scott tsiobieman Steffie88 ΘανάσοςG4 Nefh_ Makis7 giorgosp97 Greg1900 NEKTARIOS11 Γιώργος - Κόρινθος pink_panther Κλημεντίνη KElPa Stroka Ststst02 tasost Φινεύς Giorno Maria kwstaki Manolo165 olga123 andreas2002 Joy azula dim6 joannaΚΑ jul25 chrysm victor 21 Lathy ritenuto uni77 KaterinaL Prak Dr. Gl. Luminous iminspain Katerinaki03 neste Kostakis45 george7cr7 Demy25 zoi._k3 nucomer Markaf SlimShady island fay01 Thanos_D tzina2002 natalix St11 hirasawayui ΕΛΛΗ* pergolas02 Ροβερτα moan20 Panagiotis849 Evimgr miak annamaria12 Leukosrinokeros Kostis-Palamas Josua Εριφύλη andoc TheodoraNt Nar20 Maria147 cynzp Anonym0s dovellos_p sofia.kp alexrami gwgw_5 tonyler Dr House Viedo Τs1ro(john)^2 KingOfPop stefan kaaaaate BioChemical elena16 Robin22 TommyMak Alekos7savv Elenii01 Idontknoww mitsos14 Panos_02 Bgpanos Γιωργος15773 jim2015 olgakiks Antonio Unseen skygge CuHg Vasilis2000kak iManosX13 panagiotis23 panos007 Revekka B747 Arvacon geoavl γιω99 Πύρος Hera167 fretoe giannhs2001 Earendil Memetchi Αλκης Κ. Bill1996 stam72 Vold GregDel xriiistiiinaaa mickie Nefiki kasper21 jj! eukleidhs1821 Eua5 Intruder1 Κορώνα manesoyla SoyLydia20 Fasolia civilian jimis2001 ada1974 aggelikiT eirini.pi Γιοκα Belle26 MarinChrysanthi Lydia6902 chrysamarkaki _merion #LoveMaths Stelios725 Scandal Ggpg Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fay01: Kαι εγώ το ίδιο έκανα , θα επικοινωνήσει μαζί σου η σχολή λογικά αν χρειάζεται κατι άλλο Click για ανάπτυξη... το ρωτησα αυτο και μου λενε οχι εμεις δεννθα σε παρουμε τηλεφωνο. Εσυ θα παρεις αν θελεις κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fay01 Νεοφερμένο μέλος Η fay01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 19:35 Η fay01 έγραψε: #222 30-09-20 19:35 Αρχική Δημοσίευση από uni77: το ρωτησα αυτο και μου λενε οχι εμεις δεννθα σε παρουμε τηλεφωνο. Εσυ θα παρεις αν θελεις κατι Click για ανάπτυξη... Α καλαα.. Δεν ξερω . Παντως σε μια γνωστή μου η παλια της σχολή επικοινώνησε μαζί της για να της ζητήσουν να κάνει αίτηση διαγραφής. Εμένα πάλι οχι αλλα δε νομίζω και να πάρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 20:02 Ο asdfqwerty: #223 30-09-20 20:02 ΕΚΠΑ: Οδηγίες προς τους πρωτοετείς για την απόκτηση ηλεκτρονικού λογαριασμού ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | ΕΚΠΑ: Οδηγίες προς τους πρωτοετείς για την απόκτηση ηλεκτρονικού λογαριασμού - Απόκτηση Ηλεκτρονικού Λογαριασμού από Προπτυχιακούς Φοιτητές: www.foititikanea.gr Ολοκλήρωση Εγγραφών στο ΕΚΠΑ 2020 (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) Φοιτητικά Νέα / Foititikanea.gr, το Μεγαλύτερο Φοιτητικό Portal στην Ελλάδα για έγκαιρη και έγκυρη Φοιτητική Ενημέρωση! www.foititikanea.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αριάνα123 Νεοφερμένο μέλος Η Αριάνα123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 20:49 Η Αριάνα123: #224 30-09-20 20:49 Να ρωτήσω κάτι,οι σχολές στο ΕΚΠΑ έχουν ανακοινώσει κάτι για την ολοκλήρωση της εγγραφής;η δικιά μου σχολή στο ΕΚΠΑ δεν έχει βγάλει κάτι,έχει βγάλει μόνο τα έγγραφα για αλλογενείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. butter_fly Εκκολαπτόμενο μέλος Η butter_fly δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 20:51 Η butter_fly: #225 30-09-20 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Αριάνα123: Να ρωτήσω κάτι,οι σχολές στο ΕΚΠΑ έχουν ανακοινώσει κάτι για την ολοκλήρωση της εγγραφής;η δικιά μου σχολή στο ΕΚΠΑ δεν έχει βγάλει κάτι,έχει βγάλει μόνο τα έγγραφα για αλλογενείς. Click για ανάπτυξη... Ούτε η δική μου στο ΕΚΠΑ έχει βγάλει κάτι ακόμα, μην αγχώνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21:11 Ο asdfqwerty: #226 30-09-20 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Αριάνα123: Να ρωτήσω κάτι,οι σχολές στο ΕΚΠΑ έχουν ανακοινώσει κάτι για την ολοκλήρωση της εγγραφής;η δικιά μου σχολή στο ΕΚΠΑ δεν έχει βγάλει κάτι,έχει βγάλει μόνο τα έγγραφα για αλλογενείς. Click για ανάπτυξη... κοιτα τι ανεβασα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Σεπτεμβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Αριάνα123: Να ρωτήσω κάτι,οι σχολές στο ΕΚΠΑ έχουν ανακοινώσει κάτι για την ολοκλήρωση της εγγραφής;η δικιά μου σχολή στο ΕΚΠΑ δεν έχει βγάλει κάτι,έχει βγάλει μόνο τα έγγραφα για αλλογενείς. Click για ανάπτυξη... κοιτα τι ανεβασα Αρχική Δημοσίευση από butter_fly: Ούτε η δική μου στο ΕΚΠΑ έχει βγάλει κάτι ακόμα, μην αγχώνεσαι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. butter_fly Εκκολαπτόμενο μέλος Η butter_fly δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21:29 Η butter_fly: #227 30-09-20 21:29 Αρχική Δημοσίευση από asdfqwerty: κοιτα τι ανεβασα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Σεπτεμβρίου 2020 κοιτα τι ανεβασα Click για ανάπτυξη... Δεν είναι σχετικό με τα έγγραφα ταυτοποίησης που ζητάει η κάθε σχολή του ΕΚΠΑ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristinaqui Εκκολαπτόμενο μέλος Η Xristinaqui αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21:47 Η Xristinaqui: #228 30-09-20 21:47 Αρχική Δημοσίευση από george7cr7: Παιδιά μια χαζή ερώτηση , απλώς θέλω να είμαι σίγουρος για τα τυπικά. Το έντυπο επικαιροποίησης προσωπικών στοιχείων του φοιτητή θέλει να το συμπληρώσομε με κεφαλαία ή μικρά γράμματα . Η δεν υπάρχει θέμα ; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Σεπτεμβρίου 2020 Χημικό Ιωάννινα Click για ανάπτυξη... Για να μην το αναφέρει δεν θα υπάρχει θέμα, αλλά συνήθως τα επίσημα έγγραφα τα ζητάνε με κεφαλαία γράμματα, εγώ έτσι το έγραψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristinaqui Εκκολαπτόμενο μέλος Η Xristinaqui αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:30 Η Xristinaqui: #229 30-09-20 23:30 Σχετικά με το 2. (βλ. φωτογραφία) θεωρείτε ότι έχει σημασία αν θα συμπληρωθεί ηλεκτρονικά ή χειρόγραφα το έντυπο; Δεν αναφέρεται κάτι αλλά δίνεται αρχείο που ανοίγει στο Word, άρα θα πρέπει να συμπληρωθεί εκεί και ύστερα να εκτυπωθεί και να το υπογράψουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #230 30-09-20 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Xristinaqui: Σχετικά με το 2. (βλ. φωτογραφία) θεωρείτε ότι έχει σημασία αν θα συμπληρωθεί ηλεκτρονικά ή χειρόγραφα το έντυπο; Δεν αναφέρεται κάτι αλλά δίνεται αρχείο που ανοίγει στο Word, άρα θα πρέπει να συμπληρωθεί εκεί και ύστερα να εκτυπωθεί και να το υπογράψουμε; Click για ανάπτυξη... Eφοσον ουτως η αλλως θα εκτυπωσεις συμπληρωσε το με word. Ειναι πιο πολιτισμενο εκτος και εισαι σουπερ καλλιγραφος οποτε κανε ενα εργο τεχνης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. uni77 Δραστήριο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 08:54 Η uni77 έγραψε: #231 01-10-20 08:54 Αρχική Δημοσίευση από fay01: Α καλαα.. Δεν ξερω . Παντως σε μια γνωστή μου η παλια της σχολή επικοινώνησε μαζί της για να της ζητήσουν να κάνει αίτηση διαγραφής. Εμένα πάλι οχι αλλα δε νομίζω και να πάρω Click για ανάπτυξη... γενικά η παλια μου σχολη ειναι ο ορισμος του i dont give a f**** about you Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 14:30 Η Steffie88: #232 01-10-20 14:30 Λοιπόν το ΕΚΠΑ (τουλάχιστον) για την σχολή μου ζητάει απλά εκτυπωμένη την αίτηση, 1 φωτοτυπία ταυτότητας και 1 φωτογραφία τύπου ταυτότητας. Με sms θα στείλει τους αριθμούς μητρώου για να γίνει εγγραφή στις υπηρεσίες του πανεπιστημίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 14:43 Ο asdfqwerty: #233 01-10-20 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Steffie88: Λοιπόν το ΕΚΠΑ (τουλάχιστον) για την σχολή μου ζητάει απλά εκτυπωμένη την αίτηση, 1 φωτοτυπία ταυτότητας και 1 φωτογραφία τύπου ταυτότητας. Με sms θα στείλει τους αριθμούς μητρώου για να γίνει εγγραφή στις υπηρεσίες του πανεπιστημίου Click για ανάπτυξη... επισης μας μετεφεραν την αρχη των μαθηματων αλλη μια εβδομαδα πιο μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 15:28 Η Steffie88: #234 01-10-20 15:28 Αρχική Δημοσίευση από asdfqwerty: επισης μας μετεφεραν την αρχη των μαθηματων αλλη μια εβδομαδα πιο μετα Click για ανάπτυξη... Δεν είδα κάτι τέτοιο. Το ξανακοίταξα τώρα. έναρξη μαθημάτων 5/10 λέει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 15:29 Ο asdfqwerty: #235 01-10-20 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Steffie88: Δεν είδα κάτι τέτοιο. Το ξανακοίταξα τώρα. έναρξη μαθημάτων 5/10 λέει.. Click για ανάπτυξη... σε εμας το πηγαν 12/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 15:31 Η Steffie88: #236 01-10-20 15:31 Αρχική Δημοσίευση από asdfqwerty: σε εμας το πηγαν 12/10 Click για ανάπτυξη... Σε εμάς προς το παρόν σταθερή η έναρξη μαθημάτων. Επίσης Στο πανεπιστήμιο Κρήτης έχουν ξεκινήσει ήδη μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristinaqui Εκκολαπτόμενο μέλος Η Xristinaqui αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 22:59 Η Xristinaqui: #237 01-10-20 22:59 Αρχική Δημοσίευση από fay01: Απλά υπογράφεις κάτω στη σελίδα.Aπο όσο θυμάμαι πέρσι το είχα πάει ανυπόγραφο στη γραμματεία και απλά μου είπε βάλε και μία υπογραφή και τέλος. Click για ανάπτυξη... Άρα απλώς μια υπογραφή κάτω δεξιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 23:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #238 01-10-20 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Steffie88: Σε εμάς προς το παρόν σταθερή η έναρξη μαθημάτων. Επίσης Στο πανεπιστήμιο Κρήτης έχουν ξεκινήσει ήδη μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Ενα ενα τα πανεπιστημια μεταθετουν την εναρξη μαθηματων για τους πρωτοετεις στις 12 οκτωβριου διοτι η κεραμεως δεν τους εχει στειλει ακομα τις λιστες απο την ηλεκτρονικη εγραφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 23:14 Η Steffie88: #239 01-10-20 23:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ενα ενα τα πανεπιστημια μεταθετουν την εναρξη μαθηματων για τους πρωτοετεις στις 12 οκτωβριου διοτι η κεραμεως δεν τους εχει στειλει ακομα τις λιστες απο την ηλεκτρονικη εγραφη. Click για ανάπτυξη... Τι να πω?? Πάντως σε εμάς μέχρι στιγμής υπάρχει το εξής. Δεν υπάρχει άλλη ενημέρωση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 23:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #240 01-10-20 23:27 Το κεντρικο πανεπιστημιο της χωρας πρεπει να κρατα χαμηλους τονους μεχρι βεβαιότητας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate confused??? Than003 alpha.kappa Citylights oups Billas Ελεν nicole1982 Gyvenimas ggl Vickyoustgl TonyMontanaEse Anonymous03 Olyxart19 Chrisa worriedsick Αριάνα123 ale John4726 duffyduck Kleanth Mukumbura katiasalonica Chris 21 louminis kristinbacktoschool Ιωάννα2 Elena78 Xristosdimitra Xristinaqui leo41 Scott tsiobieman Steffie88 ΘανάσοςG4 Nefh_ Makis7 giorgosp97 Greg1900 NEKTARIOS11 Γιώργος - Κόρινθος pink_panther Κλημεντίνη KElPa Stroka Ststst02 tasost Φινεύς Giorno Maria kwstaki Manolo165 olga123 andreas2002 Joy azula dim6 joannaΚΑ jul25 chrysm victor 21 Lathy ritenuto uni77 KaterinaL Prak Dr. Gl. Luminous iminspain Katerinaki03 neste Kostakis45 george7cr7 Demy25 zoi._k3 nucomer Markaf SlimShady island fay01 Thanos_D tzina2002 natalix St11 hirasawayui ΕΛΛΗ* pergolas02 Ροβερτα moan20 Panagiotis849 Evimgr miak annamaria12 Leukosrinokeros Kostis-Palamas Josua Εριφύλη andoc TheodoraNt Nar20 Maria147 cynzp Anonym0s dovellos_p sofia.kp alexrami gwgw_5 tonyler Dr House Viedo Τs1ro(john)^2 KingOfPop stefan kaaaaate BioChemical elena16 Robin22 TommyMak Alekos7savv Elenii01 Idontknoww mitsos14 Panos_02 Bgpanos Γιωργος15773 jim2015 olgakiks Antonio Unseen skygge CuHg Vasilis2000kak iManosX13 panagiotis23 panos007 Revekka B747 Arvacon geoavl γιω99 Πύρος Hera167 fretoe giannhs2001 Earendil Memetchi Αλκης Κ. Bill1996 stam72 Vold GregDel xriiistiiinaaa mickie Nefiki kasper21 jj! eukleidhs1821 Eua5 Intruder1 Κορώνα manesoyla SoyLydia20 Fasolia civilian jimis2001 ada1974 aggelikiT eirini.pi Γιοκα Belle26 MarinChrysanthi Lydia6902 chrysamarkaki _merion #LoveMaths Stelios725 Scandal Ggpg Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από uni77: το ρωτησα αυτο και μου λενε οχι εμεις δεννθα σε παρουμε τηλεφωνο. Εσυ θα παρεις αν θελεις κατι Click για ανάπτυξη... Α καλαα.. Δεν ξερω . Παντως σε μια γνωστή μου η παλια της σχολή επικοινώνησε μαζί της για να της ζητήσουν να κάνει αίτηση διαγραφής. Εμένα πάλι οχι αλλα δε νομίζω και να πάρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 20:02 Ο asdfqwerty: #223 30-09-20 20:02 ΕΚΠΑ: Οδηγίες προς τους πρωτοετείς για την απόκτηση ηλεκτρονικού λογαριασμού ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | ΕΚΠΑ: Οδηγίες προς τους πρωτοετείς για την απόκτηση ηλεκτρονικού λογαριασμού - Απόκτηση Ηλεκτρονικού Λογαριασμού από Προπτυχιακούς Φοιτητές: www.foititikanea.gr Ολοκλήρωση Εγγραφών στο ΕΚΠΑ 2020 (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) Φοιτητικά Νέα / Foititikanea.gr, το Μεγαλύτερο Φοιτητικό Portal στην Ελλάδα για έγκαιρη και έγκυρη Φοιτητική Ενημέρωση! www.foititikanea.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αριάνα123 Νεοφερμένο μέλος Η Αριάνα123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 20:49 Η Αριάνα123: #224 30-09-20 20:49 Να ρωτήσω κάτι,οι σχολές στο ΕΚΠΑ έχουν ανακοινώσει κάτι για την ολοκλήρωση της εγγραφής;η δικιά μου σχολή στο ΕΚΠΑ δεν έχει βγάλει κάτι,έχει βγάλει μόνο τα έγγραφα για αλλογενείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. butter_fly Εκκολαπτόμενο μέλος Η butter_fly δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 20:51 Η butter_fly: #225 30-09-20 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Αριάνα123: Να ρωτήσω κάτι,οι σχολές στο ΕΚΠΑ έχουν ανακοινώσει κάτι για την ολοκλήρωση της εγγραφής;η δικιά μου σχολή στο ΕΚΠΑ δεν έχει βγάλει κάτι,έχει βγάλει μόνο τα έγγραφα για αλλογενείς. Click για ανάπτυξη... Ούτε η δική μου στο ΕΚΠΑ έχει βγάλει κάτι ακόμα, μην αγχώνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21:11 Ο asdfqwerty: #226 30-09-20 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Αριάνα123: Να ρωτήσω κάτι,οι σχολές στο ΕΚΠΑ έχουν ανακοινώσει κάτι για την ολοκλήρωση της εγγραφής;η δικιά μου σχολή στο ΕΚΠΑ δεν έχει βγάλει κάτι,έχει βγάλει μόνο τα έγγραφα για αλλογενείς. Click για ανάπτυξη... κοιτα τι ανεβασα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Σεπτεμβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Αριάνα123: Να ρωτήσω κάτι,οι σχολές στο ΕΚΠΑ έχουν ανακοινώσει κάτι για την ολοκλήρωση της εγγραφής;η δικιά μου σχολή στο ΕΚΠΑ δεν έχει βγάλει κάτι,έχει βγάλει μόνο τα έγγραφα για αλλογενείς. Click για ανάπτυξη... κοιτα τι ανεβασα Αρχική Δημοσίευση από butter_fly: Ούτε η δική μου στο ΕΚΠΑ έχει βγάλει κάτι ακόμα, μην αγχώνεσαι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. butter_fly Εκκολαπτόμενο μέλος Η butter_fly δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21:29 Η butter_fly: #227 30-09-20 21:29 Αρχική Δημοσίευση από asdfqwerty: κοιτα τι ανεβασα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Σεπτεμβρίου 2020 κοιτα τι ανεβασα Click για ανάπτυξη... Δεν είναι σχετικό με τα έγγραφα ταυτοποίησης που ζητάει η κάθε σχολή του ΕΚΠΑ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristinaqui Εκκολαπτόμενο μέλος Η Xristinaqui αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21:47 Η Xristinaqui: #228 30-09-20 21:47 Αρχική Δημοσίευση από george7cr7: Παιδιά μια χαζή ερώτηση , απλώς θέλω να είμαι σίγουρος για τα τυπικά. Το έντυπο επικαιροποίησης προσωπικών στοιχείων του φοιτητή θέλει να το συμπληρώσομε με κεφαλαία ή μικρά γράμματα . Η δεν υπάρχει θέμα ; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Σεπτεμβρίου 2020 Χημικό Ιωάννινα Click για ανάπτυξη... Για να μην το αναφέρει δεν θα υπάρχει θέμα, αλλά συνήθως τα επίσημα έγγραφα τα ζητάνε με κεφαλαία γράμματα, εγώ έτσι το έγραψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristinaqui Εκκολαπτόμενο μέλος Η Xristinaqui αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:30 Η Xristinaqui: #229 30-09-20 23:30 Σχετικά με το 2. (βλ. φωτογραφία) θεωρείτε ότι έχει σημασία αν θα συμπληρωθεί ηλεκτρονικά ή χειρόγραφα το έντυπο; Δεν αναφέρεται κάτι αλλά δίνεται αρχείο που ανοίγει στο Word, άρα θα πρέπει να συμπληρωθεί εκεί και ύστερα να εκτυπωθεί και να το υπογράψουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #230 30-09-20 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Xristinaqui: Σχετικά με το 2. (βλ. φωτογραφία) θεωρείτε ότι έχει σημασία αν θα συμπληρωθεί ηλεκτρονικά ή χειρόγραφα το έντυπο; Δεν αναφέρεται κάτι αλλά δίνεται αρχείο που ανοίγει στο Word, άρα θα πρέπει να συμπληρωθεί εκεί και ύστερα να εκτυπωθεί και να το υπογράψουμε; Click για ανάπτυξη... Eφοσον ουτως η αλλως θα εκτυπωσεις συμπληρωσε το με word. Ειναι πιο πολιτισμενο εκτος και εισαι σουπερ καλλιγραφος οποτε κανε ενα εργο τεχνης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. uni77 Δραστήριο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 08:54 Η uni77 έγραψε: #231 01-10-20 08:54 Αρχική Δημοσίευση από fay01: Α καλαα.. Δεν ξερω . Παντως σε μια γνωστή μου η παλια της σχολή επικοινώνησε μαζί της για να της ζητήσουν να κάνει αίτηση διαγραφής. Εμένα πάλι οχι αλλα δε νομίζω και να πάρω Click για ανάπτυξη... γενικά η παλια μου σχολη ειναι ο ορισμος του i dont give a f**** about you Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 14:30 Η Steffie88: #232 01-10-20 14:30 Λοιπόν το ΕΚΠΑ (τουλάχιστον) για την σχολή μου ζητάει απλά εκτυπωμένη την αίτηση, 1 φωτοτυπία ταυτότητας και 1 φωτογραφία τύπου ταυτότητας. Με sms θα στείλει τους αριθμούς μητρώου για να γίνει εγγραφή στις υπηρεσίες του πανεπιστημίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 14:43 Ο asdfqwerty: #233 01-10-20 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Steffie88: Λοιπόν το ΕΚΠΑ (τουλάχιστον) για την σχολή μου ζητάει απλά εκτυπωμένη την αίτηση, 1 φωτοτυπία ταυτότητας και 1 φωτογραφία τύπου ταυτότητας. Με sms θα στείλει τους αριθμούς μητρώου για να γίνει εγγραφή στις υπηρεσίες του πανεπιστημίου Click για ανάπτυξη... επισης μας μετεφεραν την αρχη των μαθηματων αλλη μια εβδομαδα πιο μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 15:28 Η Steffie88: #234 01-10-20 15:28 Αρχική Δημοσίευση από asdfqwerty: επισης μας μετεφεραν την αρχη των μαθηματων αλλη μια εβδομαδα πιο μετα Click για ανάπτυξη... Δεν είδα κάτι τέτοιο. Το ξανακοίταξα τώρα. έναρξη μαθημάτων 5/10 λέει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 15:29 Ο asdfqwerty: #235 01-10-20 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Steffie88: Δεν είδα κάτι τέτοιο. Το ξανακοίταξα τώρα. έναρξη μαθημάτων 5/10 λέει.. Click για ανάπτυξη... σε εμας το πηγαν 12/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 15:31 Η Steffie88: #236 01-10-20 15:31 Αρχική Δημοσίευση από asdfqwerty: σε εμας το πηγαν 12/10 Click για ανάπτυξη... Σε εμάς προς το παρόν σταθερή η έναρξη μαθημάτων. Επίσης Στο πανεπιστήμιο Κρήτης έχουν ξεκινήσει ήδη μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristinaqui Εκκολαπτόμενο μέλος Η Xristinaqui αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 22:59 Η Xristinaqui: #237 01-10-20 22:59 Αρχική Δημοσίευση από fay01: Απλά υπογράφεις κάτω στη σελίδα.Aπο όσο θυμάμαι πέρσι το είχα πάει ανυπόγραφο στη γραμματεία και απλά μου είπε βάλε και μία υπογραφή και τέλος. Click για ανάπτυξη... Άρα απλώς μια υπογραφή κάτω δεξιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 23:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #238 01-10-20 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Steffie88: Σε εμάς προς το παρόν σταθερή η έναρξη μαθημάτων. Επίσης Στο πανεπιστήμιο Κρήτης έχουν ξεκινήσει ήδη μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Ενα ενα τα πανεπιστημια μεταθετουν την εναρξη μαθηματων για τους πρωτοετεις στις 12 οκτωβριου διοτι η κεραμεως δεν τους εχει στειλει ακομα τις λιστες απο την ηλεκτρονικη εγραφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 23:14 Η Steffie88: #239 01-10-20 23:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ενα ενα τα πανεπιστημια μεταθετουν την εναρξη μαθηματων για τους πρωτοετεις στις 12 οκτωβριου διοτι η κεραμεως δεν τους εχει στειλει ακομα τις λιστες απο την ηλεκτρονικη εγραφη. Click για ανάπτυξη... Τι να πω?? Πάντως σε εμάς μέχρι στιγμής υπάρχει το εξής. Δεν υπάρχει άλλη ενημέρωση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 23:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #240 01-10-20 23:27 Το κεντρικο πανεπιστημιο της χωρας πρεπει να κρατα χαμηλους τονους μεχρι βεβαιότητας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate confused??? Than003 alpha.kappa Citylights oups Billas Ελεν nicole1982 Gyvenimas ggl Vickyoustgl TonyMontanaEse Anonymous03 Olyxart19 Chrisa worriedsick Αριάνα123 ale John4726 duffyduck Kleanth Mukumbura katiasalonica Chris 21 louminis kristinbacktoschool Ιωάννα2 Elena78 Xristosdimitra Xristinaqui leo41 Scott tsiobieman Steffie88 ΘανάσοςG4 Nefh_ Makis7 giorgosp97 Greg1900 NEKTARIOS11 Γιώργος - Κόρινθος pink_panther Κλημεντίνη KElPa Stroka Ststst02 tasost Φινεύς Giorno Maria kwstaki Manolo165 olga123 andreas2002 Joy azula dim6 joannaΚΑ jul25 chrysm victor 21 Lathy ritenuto uni77 KaterinaL Prak Dr. Gl. Luminous iminspain Katerinaki03 neste Kostakis45 george7cr7 Demy25 zoi._k3 nucomer Markaf SlimShady island fay01 Thanos_D tzina2002 natalix St11 hirasawayui ΕΛΛΗ* pergolas02 Ροβερτα moan20 Panagiotis849 Evimgr miak annamaria12 Leukosrinokeros Kostis-Palamas Josua Εριφύλη andoc TheodoraNt Nar20 Maria147 cynzp Anonym0s dovellos_p sofia.kp alexrami gwgw_5 tonyler Dr House Viedo Τs1ro(john)^2 KingOfPop stefan kaaaaate BioChemical elena16 Robin22 TommyMak Alekos7savv Elenii01 Idontknoww mitsos14 Panos_02 Bgpanos Γιωργος15773 jim2015 olgakiks Antonio Unseen skygge CuHg Vasilis2000kak iManosX13 panagiotis23 panos007 Revekka B747 Arvacon geoavl γιω99 Πύρος Hera167 fretoe giannhs2001 Earendil Memetchi Αλκης Κ. Bill1996 stam72 Vold GregDel xriiistiiinaaa mickie Nefiki kasper21 jj! eukleidhs1821 Eua5 Intruder1 Κορώνα manesoyla SoyLydia20 Fasolia civilian jimis2001 ada1974 aggelikiT eirini.pi Γιοκα Belle26 MarinChrysanthi Lydia6902 chrysamarkaki _merion #LoveMaths Stelios725 Scandal Ggpg Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΕΚΠΑ: Οδηγίες προς τους πρωτοετείς για την απόκτηση ηλεκτρονικού λογαριασμού ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | ΕΚΠΑ: Οδηγίες προς τους πρωτοετείς για την απόκτηση ηλεκτρονικού λογαριασμού - Απόκτηση Ηλεκτρονικού Λογαριασμού από Προπτυχιακούς Φοιτητές: www.foititikanea.gr Ολοκλήρωση Εγγραφών στο ΕΚΠΑ 2020 (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) Φοιτητικά Νέα / Foititikanea.gr, το Μεγαλύτερο Φοιτητικό Portal στην Ελλάδα για έγκαιρη και έγκυρη Φοιτητική Ενημέρωση! www.foititikanea.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αριάνα123 Νεοφερμένο μέλος Η Αριάνα123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 20:49 Η Αριάνα123: #224 30-09-20 20:49 Να ρωτήσω κάτι,οι σχολές στο ΕΚΠΑ έχουν ανακοινώσει κάτι για την ολοκλήρωση της εγγραφής;η δικιά μου σχολή στο ΕΚΠΑ δεν έχει βγάλει κάτι,έχει βγάλει μόνο τα έγγραφα για αλλογενείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. butter_fly Εκκολαπτόμενο μέλος Η butter_fly δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 20:51 Η butter_fly: #225 30-09-20 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Αριάνα123: Να ρωτήσω κάτι,οι σχολές στο ΕΚΠΑ έχουν ανακοινώσει κάτι για την ολοκλήρωση της εγγραφής;η δικιά μου σχολή στο ΕΚΠΑ δεν έχει βγάλει κάτι,έχει βγάλει μόνο τα έγγραφα για αλλογενείς. Click για ανάπτυξη... Ούτε η δική μου στο ΕΚΠΑ έχει βγάλει κάτι ακόμα, μην αγχώνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21:11 Ο asdfqwerty: #226 30-09-20 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Αριάνα123: Να ρωτήσω κάτι,οι σχολές στο ΕΚΠΑ έχουν ανακοινώσει κάτι για την ολοκλήρωση της εγγραφής;η δικιά μου σχολή στο ΕΚΠΑ δεν έχει βγάλει κάτι,έχει βγάλει μόνο τα έγγραφα για αλλογενείς. Click για ανάπτυξη... κοιτα τι ανεβασα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Σεπτεμβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Αριάνα123: Να ρωτήσω κάτι,οι σχολές στο ΕΚΠΑ έχουν ανακοινώσει κάτι για την ολοκλήρωση της εγγραφής;η δικιά μου σχολή στο ΕΚΠΑ δεν έχει βγάλει κάτι,έχει βγάλει μόνο τα έγγραφα για αλλογενείς. Click για ανάπτυξη... κοιτα τι ανεβασα Αρχική Δημοσίευση από butter_fly: Ούτε η δική μου στο ΕΚΠΑ έχει βγάλει κάτι ακόμα, μην αγχώνεσαι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. butter_fly Εκκολαπτόμενο μέλος Η butter_fly δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21:29 Η butter_fly: #227 30-09-20 21:29 Αρχική Δημοσίευση από asdfqwerty: κοιτα τι ανεβασα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Σεπτεμβρίου 2020 κοιτα τι ανεβασα Click για ανάπτυξη... Δεν είναι σχετικό με τα έγγραφα ταυτοποίησης που ζητάει η κάθε σχολή του ΕΚΠΑ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristinaqui Εκκολαπτόμενο μέλος Η Xristinaqui αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21:47 Η Xristinaqui: #228 30-09-20 21:47 Αρχική Δημοσίευση από george7cr7: Παιδιά μια χαζή ερώτηση , απλώς θέλω να είμαι σίγουρος για τα τυπικά. Το έντυπο επικαιροποίησης προσωπικών στοιχείων του φοιτητή θέλει να το συμπληρώσομε με κεφαλαία ή μικρά γράμματα . Η δεν υπάρχει θέμα ; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Σεπτεμβρίου 2020 Χημικό Ιωάννινα Click για ανάπτυξη... Για να μην το αναφέρει δεν θα υπάρχει θέμα, αλλά συνήθως τα επίσημα έγγραφα τα ζητάνε με κεφαλαία γράμματα, εγώ έτσι το έγραψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristinaqui Εκκολαπτόμενο μέλος Η Xristinaqui αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:30 Η Xristinaqui: #229 30-09-20 23:30 Σχετικά με το 2. (βλ. φωτογραφία) θεωρείτε ότι έχει σημασία αν θα συμπληρωθεί ηλεκτρονικά ή χειρόγραφα το έντυπο; Δεν αναφέρεται κάτι αλλά δίνεται αρχείο που ανοίγει στο Word, άρα θα πρέπει να συμπληρωθεί εκεί και ύστερα να εκτυπωθεί και να το υπογράψουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #230 30-09-20 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Xristinaqui: Σχετικά με το 2. (βλ. φωτογραφία) θεωρείτε ότι έχει σημασία αν θα συμπληρωθεί ηλεκτρονικά ή χειρόγραφα το έντυπο; Δεν αναφέρεται κάτι αλλά δίνεται αρχείο που ανοίγει στο Word, άρα θα πρέπει να συμπληρωθεί εκεί και ύστερα να εκτυπωθεί και να το υπογράψουμε; Click για ανάπτυξη... Eφοσον ουτως η αλλως θα εκτυπωσεις συμπληρωσε το με word. Ειναι πιο πολιτισμενο εκτος και εισαι σουπερ καλλιγραφος οποτε κανε ενα εργο τεχνης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. uni77 Δραστήριο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 08:54 Η uni77 έγραψε: #231 01-10-20 08:54 Αρχική Δημοσίευση από fay01: Α καλαα.. Δεν ξερω . Παντως σε μια γνωστή μου η παλια της σχολή επικοινώνησε μαζί της για να της ζητήσουν να κάνει αίτηση διαγραφής. Εμένα πάλι οχι αλλα δε νομίζω και να πάρω Click για ανάπτυξη... γενικά η παλια μου σχολη ειναι ο ορισμος του i dont give a f**** about you Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 14:30 Η Steffie88: #232 01-10-20 14:30 Λοιπόν το ΕΚΠΑ (τουλάχιστον) για την σχολή μου ζητάει απλά εκτυπωμένη την αίτηση, 1 φωτοτυπία ταυτότητας και 1 φωτογραφία τύπου ταυτότητας. Με sms θα στείλει τους αριθμούς μητρώου για να γίνει εγγραφή στις υπηρεσίες του πανεπιστημίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 14:43 Ο asdfqwerty: #233 01-10-20 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Steffie88: Λοιπόν το ΕΚΠΑ (τουλάχιστον) για την σχολή μου ζητάει απλά εκτυπωμένη την αίτηση, 1 φωτοτυπία ταυτότητας και 1 φωτογραφία τύπου ταυτότητας. Με sms θα στείλει τους αριθμούς μητρώου για να γίνει εγγραφή στις υπηρεσίες του πανεπιστημίου Click για ανάπτυξη... επισης μας μετεφεραν την αρχη των μαθηματων αλλη μια εβδομαδα πιο μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 15:28 Η Steffie88: #234 01-10-20 15:28 Αρχική Δημοσίευση από asdfqwerty: επισης μας μετεφεραν την αρχη των μαθηματων αλλη μια εβδομαδα πιο μετα Click για ανάπτυξη... Δεν είδα κάτι τέτοιο. Το ξανακοίταξα τώρα. έναρξη μαθημάτων 5/10 λέει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 15:29 Ο asdfqwerty: #235 01-10-20 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Steffie88: Δεν είδα κάτι τέτοιο. Το ξανακοίταξα τώρα. έναρξη μαθημάτων 5/10 λέει.. Click για ανάπτυξη... σε εμας το πηγαν 12/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 15:31 Η Steffie88: #236 01-10-20 15:31 Αρχική Δημοσίευση από asdfqwerty: σε εμας το πηγαν 12/10 Click για ανάπτυξη... Σε εμάς προς το παρόν σταθερή η έναρξη μαθημάτων. Επίσης Στο πανεπιστήμιο Κρήτης έχουν ξεκινήσει ήδη μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristinaqui Εκκολαπτόμενο μέλος Η Xristinaqui αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 22:59 Η Xristinaqui: #237 01-10-20 22:59 Αρχική Δημοσίευση από fay01: Απλά υπογράφεις κάτω στη σελίδα.Aπο όσο θυμάμαι πέρσι το είχα πάει ανυπόγραφο στη γραμματεία και απλά μου είπε βάλε και μία υπογραφή και τέλος. Click για ανάπτυξη... Άρα απλώς μια υπογραφή κάτω δεξιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 23:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #238 01-10-20 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Steffie88: Σε εμάς προς το παρόν σταθερή η έναρξη μαθημάτων. Επίσης Στο πανεπιστήμιο Κρήτης έχουν ξεκινήσει ήδη μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Ενα ενα τα πανεπιστημια μεταθετουν την εναρξη μαθηματων για τους πρωτοετεις στις 12 οκτωβριου διοτι η κεραμεως δεν τους εχει στειλει ακομα τις λιστες απο την ηλεκτρονικη εγραφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 23:14 Η Steffie88: #239 01-10-20 23:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ενα ενα τα πανεπιστημια μεταθετουν την εναρξη μαθηματων για τους πρωτοετεις στις 12 οκτωβριου διοτι η κεραμεως δεν τους εχει στειλει ακομα τις λιστες απο την ηλεκτρονικη εγραφη. Click για ανάπτυξη... Τι να πω?? Πάντως σε εμάς μέχρι στιγμής υπάρχει το εξής. Δεν υπάρχει άλλη ενημέρωση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 23:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #240 01-10-20 23:27 Το κεντρικο πανεπιστημιο της χωρας πρεπει να κρατα χαμηλους τονους μεχρι βεβαιότητας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate confused??? Than003 alpha.kappa Citylights oups Billas Ελεν nicole1982 Gyvenimas ggl Vickyoustgl TonyMontanaEse Anonymous03 Olyxart19 Chrisa worriedsick Αριάνα123 ale John4726 duffyduck Kleanth Mukumbura katiasalonica Chris 21 louminis kristinbacktoschool Ιωάννα2 Elena78 Xristosdimitra Xristinaqui leo41 Scott tsiobieman Steffie88 ΘανάσοςG4 Nefh_ Makis7 giorgosp97 Greg1900 NEKTARIOS11 Γιώργος - Κόρινθος pink_panther Κλημεντίνη KElPa Stroka Ststst02 tasost Φινεύς Giorno Maria kwstaki Manolo165 olga123 andreas2002 Joy azula dim6 joannaΚΑ jul25 chrysm victor 21 Lathy ritenuto uni77 KaterinaL Prak Dr. Gl. Luminous iminspain Katerinaki03 neste Kostakis45 george7cr7 Demy25 zoi._k3 nucomer Markaf SlimShady island fay01 Thanos_D tzina2002 natalix St11 hirasawayui ΕΛΛΗ* pergolas02 Ροβερτα moan20 Panagiotis849 Evimgr miak annamaria12 Leukosrinokeros Kostis-Palamas Josua Εριφύλη andoc TheodoraNt Nar20 Maria147 cynzp Anonym0s dovellos_p sofia.kp alexrami gwgw_5 tonyler Dr House Viedo Τs1ro(john)^2 KingOfPop stefan kaaaaate BioChemical elena16 Robin22 TommyMak Alekos7savv Elenii01 Idontknoww mitsos14 Panos_02 Bgpanos Γιωργος15773 jim2015 olgakiks Antonio Unseen skygge CuHg Vasilis2000kak iManosX13 panagiotis23 panos007 Revekka B747 Arvacon geoavl γιω99 Πύρος Hera167 fretoe giannhs2001 Earendil Memetchi Αλκης Κ. Bill1996 stam72 Vold GregDel xriiistiiinaaa mickie Nefiki kasper21 jj! eukleidhs1821 Eua5 Intruder1 Κορώνα manesoyla SoyLydia20 Fasolia civilian jimis2001 ada1974 aggelikiT eirini.pi Γιοκα Belle26 MarinChrysanthi Lydia6902 chrysamarkaki _merion #LoveMaths Stelios725 Scandal Ggpg Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να ρωτήσω κάτι,οι σχολές στο ΕΚΠΑ έχουν ανακοινώσει κάτι για την ολοκλήρωση της εγγραφής;η δικιά μου σχολή στο ΕΚΠΑ δεν έχει βγάλει κάτι,έχει βγάλει μόνο τα έγγραφα για αλλογενείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
butter_fly Εκκολαπτόμενο μέλος Η butter_fly δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 20:51 Η butter_fly: #225 30-09-20 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Αριάνα123: Να ρωτήσω κάτι,οι σχολές στο ΕΚΠΑ έχουν ανακοινώσει κάτι για την ολοκλήρωση της εγγραφής;η δικιά μου σχολή στο ΕΚΠΑ δεν έχει βγάλει κάτι,έχει βγάλει μόνο τα έγγραφα για αλλογενείς. Click για ανάπτυξη... Ούτε η δική μου στο ΕΚΠΑ έχει βγάλει κάτι ακόμα, μην αγχώνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21:11 Ο asdfqwerty: #226 30-09-20 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Αριάνα123: Να ρωτήσω κάτι,οι σχολές στο ΕΚΠΑ έχουν ανακοινώσει κάτι για την ολοκλήρωση της εγγραφής;η δικιά μου σχολή στο ΕΚΠΑ δεν έχει βγάλει κάτι,έχει βγάλει μόνο τα έγγραφα για αλλογενείς. Click για ανάπτυξη... κοιτα τι ανεβασα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Σεπτεμβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Αριάνα123: Να ρωτήσω κάτι,οι σχολές στο ΕΚΠΑ έχουν ανακοινώσει κάτι για την ολοκλήρωση της εγγραφής;η δικιά μου σχολή στο ΕΚΠΑ δεν έχει βγάλει κάτι,έχει βγάλει μόνο τα έγγραφα για αλλογενείς. Click για ανάπτυξη... κοιτα τι ανεβασα Αρχική Δημοσίευση από butter_fly: Ούτε η δική μου στο ΕΚΠΑ έχει βγάλει κάτι ακόμα, μην αγχώνεσαι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. butter_fly Εκκολαπτόμενο μέλος Η butter_fly δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21:29 Η butter_fly: #227 30-09-20 21:29 Αρχική Δημοσίευση από asdfqwerty: κοιτα τι ανεβασα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Σεπτεμβρίου 2020 κοιτα τι ανεβασα Click για ανάπτυξη... Δεν είναι σχετικό με τα έγγραφα ταυτοποίησης που ζητάει η κάθε σχολή του ΕΚΠΑ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristinaqui Εκκολαπτόμενο μέλος Η Xristinaqui αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21:47 Η Xristinaqui: #228 30-09-20 21:47 Αρχική Δημοσίευση από george7cr7: Παιδιά μια χαζή ερώτηση , απλώς θέλω να είμαι σίγουρος για τα τυπικά. Το έντυπο επικαιροποίησης προσωπικών στοιχείων του φοιτητή θέλει να το συμπληρώσομε με κεφαλαία ή μικρά γράμματα . Η δεν υπάρχει θέμα ; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Σεπτεμβρίου 2020 Χημικό Ιωάννινα Click για ανάπτυξη... Για να μην το αναφέρει δεν θα υπάρχει θέμα, αλλά συνήθως τα επίσημα έγγραφα τα ζητάνε με κεφαλαία γράμματα, εγώ έτσι το έγραψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristinaqui Εκκολαπτόμενο μέλος Η Xristinaqui αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:30 Η Xristinaqui: #229 30-09-20 23:30 Σχετικά με το 2. (βλ. φωτογραφία) θεωρείτε ότι έχει σημασία αν θα συμπληρωθεί ηλεκτρονικά ή χειρόγραφα το έντυπο; Δεν αναφέρεται κάτι αλλά δίνεται αρχείο που ανοίγει στο Word, άρα θα πρέπει να συμπληρωθεί εκεί και ύστερα να εκτυπωθεί και να το υπογράψουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #230 30-09-20 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Xristinaqui: Σχετικά με το 2. (βλ. φωτογραφία) θεωρείτε ότι έχει σημασία αν θα συμπληρωθεί ηλεκτρονικά ή χειρόγραφα το έντυπο; Δεν αναφέρεται κάτι αλλά δίνεται αρχείο που ανοίγει στο Word, άρα θα πρέπει να συμπληρωθεί εκεί και ύστερα να εκτυπωθεί και να το υπογράψουμε; Click για ανάπτυξη... Eφοσον ουτως η αλλως θα εκτυπωσεις συμπληρωσε το με word. Ειναι πιο πολιτισμενο εκτος και εισαι σουπερ καλλιγραφος οποτε κανε ενα εργο τεχνης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. uni77 Δραστήριο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 08:54 Η uni77 έγραψε: #231 01-10-20 08:54 Αρχική Δημοσίευση από fay01: Α καλαα.. Δεν ξερω . Παντως σε μια γνωστή μου η παλια της σχολή επικοινώνησε μαζί της για να της ζητήσουν να κάνει αίτηση διαγραφής. Εμένα πάλι οχι αλλα δε νομίζω και να πάρω Click για ανάπτυξη... γενικά η παλια μου σχολη ειναι ο ορισμος του i dont give a f**** about you Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 14:30 Η Steffie88: #232 01-10-20 14:30 Λοιπόν το ΕΚΠΑ (τουλάχιστον) για την σχολή μου ζητάει απλά εκτυπωμένη την αίτηση, 1 φωτοτυπία ταυτότητας και 1 φωτογραφία τύπου ταυτότητας. Με sms θα στείλει τους αριθμούς μητρώου για να γίνει εγγραφή στις υπηρεσίες του πανεπιστημίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 14:43 Ο asdfqwerty: #233 01-10-20 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Steffie88: Λοιπόν το ΕΚΠΑ (τουλάχιστον) για την σχολή μου ζητάει απλά εκτυπωμένη την αίτηση, 1 φωτοτυπία ταυτότητας και 1 φωτογραφία τύπου ταυτότητας. Με sms θα στείλει τους αριθμούς μητρώου για να γίνει εγγραφή στις υπηρεσίες του πανεπιστημίου Click για ανάπτυξη... επισης μας μετεφεραν την αρχη των μαθηματων αλλη μια εβδομαδα πιο μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 15:28 Η Steffie88: #234 01-10-20 15:28 Αρχική Δημοσίευση από asdfqwerty: επισης μας μετεφεραν την αρχη των μαθηματων αλλη μια εβδομαδα πιο μετα Click για ανάπτυξη... Δεν είδα κάτι τέτοιο. Το ξανακοίταξα τώρα. έναρξη μαθημάτων 5/10 λέει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 15:29 Ο asdfqwerty: #235 01-10-20 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Steffie88: Δεν είδα κάτι τέτοιο. Το ξανακοίταξα τώρα. έναρξη μαθημάτων 5/10 λέει.. Click για ανάπτυξη... σε εμας το πηγαν 12/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 15:31 Η Steffie88: #236 01-10-20 15:31 Αρχική Δημοσίευση από asdfqwerty: σε εμας το πηγαν 12/10 Click για ανάπτυξη... Σε εμάς προς το παρόν σταθερή η έναρξη μαθημάτων. Επίσης Στο πανεπιστήμιο Κρήτης έχουν ξεκινήσει ήδη μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristinaqui Εκκολαπτόμενο μέλος Η Xristinaqui αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 22:59 Η Xristinaqui: #237 01-10-20 22:59 Αρχική Δημοσίευση από fay01: Απλά υπογράφεις κάτω στη σελίδα.Aπο όσο θυμάμαι πέρσι το είχα πάει ανυπόγραφο στη γραμματεία και απλά μου είπε βάλε και μία υπογραφή και τέλος. Click για ανάπτυξη... Άρα απλώς μια υπογραφή κάτω δεξιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 23:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #238 01-10-20 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Steffie88: Σε εμάς προς το παρόν σταθερή η έναρξη μαθημάτων. Επίσης Στο πανεπιστήμιο Κρήτης έχουν ξεκινήσει ήδη μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Ενα ενα τα πανεπιστημια μεταθετουν την εναρξη μαθηματων για τους πρωτοετεις στις 12 οκτωβριου διοτι η κεραμεως δεν τους εχει στειλει ακομα τις λιστες απο την ηλεκτρονικη εγραφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 23:14 Η Steffie88: #239 01-10-20 23:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ενα ενα τα πανεπιστημια μεταθετουν την εναρξη μαθηματων για τους πρωτοετεις στις 12 οκτωβριου διοτι η κεραμεως δεν τους εχει στειλει ακομα τις λιστες απο την ηλεκτρονικη εγραφη. Click για ανάπτυξη... Τι να πω?? Πάντως σε εμάς μέχρι στιγμής υπάρχει το εξής. Δεν υπάρχει άλλη ενημέρωση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 23:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #240 01-10-20 23:27 Το κεντρικο πανεπιστημιο της χωρας πρεπει να κρατα χαμηλους τονους μεχρι βεβαιότητας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate confused??? Than003 alpha.kappa Citylights oups Billas Ελεν nicole1982 Gyvenimas ggl Vickyoustgl TonyMontanaEse Anonymous03 Olyxart19 Chrisa worriedsick Αριάνα123 ale John4726 duffyduck Kleanth Mukumbura katiasalonica Chris 21 louminis kristinbacktoschool Ιωάννα2 Elena78 Xristosdimitra Xristinaqui leo41 Scott tsiobieman Steffie88 ΘανάσοςG4 Nefh_ Makis7 giorgosp97 Greg1900 NEKTARIOS11 Γιώργος - Κόρινθος pink_panther Κλημεντίνη KElPa Stroka Ststst02 tasost Φινεύς Giorno Maria kwstaki Manolo165 olga123 andreas2002 Joy azula dim6 joannaΚΑ jul25 chrysm victor 21 Lathy ritenuto uni77 KaterinaL Prak Dr. Gl. Luminous iminspain Katerinaki03 neste Kostakis45 george7cr7 Demy25 zoi._k3 nucomer Markaf SlimShady island fay01 Thanos_D tzina2002 natalix St11 hirasawayui ΕΛΛΗ* pergolas02 Ροβερτα moan20 Panagiotis849 Evimgr miak annamaria12 Leukosrinokeros Kostis-Palamas Josua Εριφύλη andoc TheodoraNt Nar20 Maria147 cynzp Anonym0s dovellos_p sofia.kp alexrami gwgw_5 tonyler Dr House Viedo Τs1ro(john)^2 KingOfPop stefan kaaaaate BioChemical elena16 Robin22 TommyMak Alekos7savv Elenii01 Idontknoww mitsos14 Panos_02 Bgpanos Γιωργος15773 jim2015 olgakiks Antonio Unseen skygge CuHg Vasilis2000kak iManosX13 panagiotis23 panos007 Revekka B747 Arvacon geoavl γιω99 Πύρος Hera167 fretoe giannhs2001 Earendil Memetchi Αλκης Κ. Bill1996 stam72 Vold GregDel xriiistiiinaaa mickie Nefiki kasper21 jj! eukleidhs1821 Eua5 Intruder1 Κορώνα manesoyla SoyLydia20 Fasolia civilian jimis2001 ada1974 aggelikiT eirini.pi Γιοκα Belle26 MarinChrysanthi Lydia6902 chrysamarkaki _merion #LoveMaths Stelios725 Scandal Ggpg Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αριάνα123: Να ρωτήσω κάτι,οι σχολές στο ΕΚΠΑ έχουν ανακοινώσει κάτι για την ολοκλήρωση της εγγραφής;η δικιά μου σχολή στο ΕΚΠΑ δεν έχει βγάλει κάτι,έχει βγάλει μόνο τα έγγραφα για αλλογενείς. Click για ανάπτυξη... Ούτε η δική μου στο ΕΚΠΑ έχει βγάλει κάτι ακόμα, μην αγχώνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21:11 Ο asdfqwerty: #226 30-09-20 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Αριάνα123: Να ρωτήσω κάτι,οι σχολές στο ΕΚΠΑ έχουν ανακοινώσει κάτι για την ολοκλήρωση της εγγραφής;η δικιά μου σχολή στο ΕΚΠΑ δεν έχει βγάλει κάτι,έχει βγάλει μόνο τα έγγραφα για αλλογενείς. Click για ανάπτυξη... κοιτα τι ανεβασα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Σεπτεμβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Αριάνα123: Να ρωτήσω κάτι,οι σχολές στο ΕΚΠΑ έχουν ανακοινώσει κάτι για την ολοκλήρωση της εγγραφής;η δικιά μου σχολή στο ΕΚΠΑ δεν έχει βγάλει κάτι,έχει βγάλει μόνο τα έγγραφα για αλλογενείς. Click για ανάπτυξη... κοιτα τι ανεβασα Αρχική Δημοσίευση από butter_fly: Ούτε η δική μου στο ΕΚΠΑ έχει βγάλει κάτι ακόμα, μην αγχώνεσαι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. butter_fly Εκκολαπτόμενο μέλος Η butter_fly δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21:29 Η butter_fly: #227 30-09-20 21:29 Αρχική Δημοσίευση από asdfqwerty: κοιτα τι ανεβασα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Σεπτεμβρίου 2020 κοιτα τι ανεβασα Click για ανάπτυξη... Δεν είναι σχετικό με τα έγγραφα ταυτοποίησης που ζητάει η κάθε σχολή του ΕΚΠΑ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristinaqui Εκκολαπτόμενο μέλος Η Xristinaqui αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21:47 Η Xristinaqui: #228 30-09-20 21:47 Αρχική Δημοσίευση από george7cr7: Παιδιά μια χαζή ερώτηση , απλώς θέλω να είμαι σίγουρος για τα τυπικά. Το έντυπο επικαιροποίησης προσωπικών στοιχείων του φοιτητή θέλει να το συμπληρώσομε με κεφαλαία ή μικρά γράμματα . Η δεν υπάρχει θέμα ; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Σεπτεμβρίου 2020 Χημικό Ιωάννινα Click για ανάπτυξη... Για να μην το αναφέρει δεν θα υπάρχει θέμα, αλλά συνήθως τα επίσημα έγγραφα τα ζητάνε με κεφαλαία γράμματα, εγώ έτσι το έγραψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristinaqui Εκκολαπτόμενο μέλος Η Xristinaqui αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:30 Η Xristinaqui: #229 30-09-20 23:30 Σχετικά με το 2. (βλ. φωτογραφία) θεωρείτε ότι έχει σημασία αν θα συμπληρωθεί ηλεκτρονικά ή χειρόγραφα το έντυπο; Δεν αναφέρεται κάτι αλλά δίνεται αρχείο που ανοίγει στο Word, άρα θα πρέπει να συμπληρωθεί εκεί και ύστερα να εκτυπωθεί και να το υπογράψουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #230 30-09-20 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Xristinaqui: Σχετικά με το 2. (βλ. φωτογραφία) θεωρείτε ότι έχει σημασία αν θα συμπληρωθεί ηλεκτρονικά ή χειρόγραφα το έντυπο; Δεν αναφέρεται κάτι αλλά δίνεται αρχείο που ανοίγει στο Word, άρα θα πρέπει να συμπληρωθεί εκεί και ύστερα να εκτυπωθεί και να το υπογράψουμε; Click για ανάπτυξη... Eφοσον ουτως η αλλως θα εκτυπωσεις συμπληρωσε το με word. Ειναι πιο πολιτισμενο εκτος και εισαι σουπερ καλλιγραφος οποτε κανε ενα εργο τεχνης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. uni77 Δραστήριο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 08:54 Η uni77 έγραψε: #231 01-10-20 08:54 Αρχική Δημοσίευση από fay01: Α καλαα.. Δεν ξερω . Παντως σε μια γνωστή μου η παλια της σχολή επικοινώνησε μαζί της για να της ζητήσουν να κάνει αίτηση διαγραφής. Εμένα πάλι οχι αλλα δε νομίζω και να πάρω Click για ανάπτυξη... γενικά η παλια μου σχολη ειναι ο ορισμος του i dont give a f**** about you Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 14:30 Η Steffie88: #232 01-10-20 14:30 Λοιπόν το ΕΚΠΑ (τουλάχιστον) για την σχολή μου ζητάει απλά εκτυπωμένη την αίτηση, 1 φωτοτυπία ταυτότητας και 1 φωτογραφία τύπου ταυτότητας. Με sms θα στείλει τους αριθμούς μητρώου για να γίνει εγγραφή στις υπηρεσίες του πανεπιστημίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 14:43 Ο asdfqwerty: #233 01-10-20 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Steffie88: Λοιπόν το ΕΚΠΑ (τουλάχιστον) για την σχολή μου ζητάει απλά εκτυπωμένη την αίτηση, 1 φωτοτυπία ταυτότητας και 1 φωτογραφία τύπου ταυτότητας. Με sms θα στείλει τους αριθμούς μητρώου για να γίνει εγγραφή στις υπηρεσίες του πανεπιστημίου Click για ανάπτυξη... επισης μας μετεφεραν την αρχη των μαθηματων αλλη μια εβδομαδα πιο μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 15:28 Η Steffie88: #234 01-10-20 15:28 Αρχική Δημοσίευση από asdfqwerty: επισης μας μετεφεραν την αρχη των μαθηματων αλλη μια εβδομαδα πιο μετα Click για ανάπτυξη... Δεν είδα κάτι τέτοιο. Το ξανακοίταξα τώρα. έναρξη μαθημάτων 5/10 λέει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 15:29 Ο asdfqwerty: #235 01-10-20 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Steffie88: Δεν είδα κάτι τέτοιο. Το ξανακοίταξα τώρα. έναρξη μαθημάτων 5/10 λέει.. Click για ανάπτυξη... σε εμας το πηγαν 12/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 15:31 Η Steffie88: #236 01-10-20 15:31 Αρχική Δημοσίευση από asdfqwerty: σε εμας το πηγαν 12/10 Click για ανάπτυξη... Σε εμάς προς το παρόν σταθερή η έναρξη μαθημάτων. Επίσης Στο πανεπιστήμιο Κρήτης έχουν ξεκινήσει ήδη μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristinaqui Εκκολαπτόμενο μέλος Η Xristinaqui αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 22:59 Η Xristinaqui: #237 01-10-20 22:59 Αρχική Δημοσίευση από fay01: Απλά υπογράφεις κάτω στη σελίδα.Aπο όσο θυμάμαι πέρσι το είχα πάει ανυπόγραφο στη γραμματεία και απλά μου είπε βάλε και μία υπογραφή και τέλος. Click για ανάπτυξη... Άρα απλώς μια υπογραφή κάτω δεξιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 23:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #238 01-10-20 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Steffie88: Σε εμάς προς το παρόν σταθερή η έναρξη μαθημάτων. Επίσης Στο πανεπιστήμιο Κρήτης έχουν ξεκινήσει ήδη μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Ενα ενα τα πανεπιστημια μεταθετουν την εναρξη μαθηματων για τους πρωτοετεις στις 12 οκτωβριου διοτι η κεραμεως δεν τους εχει στειλει ακομα τις λιστες απο την ηλεκτρονικη εγραφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 23:14 Η Steffie88: #239 01-10-20 23:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ενα ενα τα πανεπιστημια μεταθετουν την εναρξη μαθηματων για τους πρωτοετεις στις 12 οκτωβριου διοτι η κεραμεως δεν τους εχει στειλει ακομα τις λιστες απο την ηλεκτρονικη εγραφη. Click για ανάπτυξη... Τι να πω?? Πάντως σε εμάς μέχρι στιγμής υπάρχει το εξής. Δεν υπάρχει άλλη ενημέρωση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 23:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #240 01-10-20 23:27 Το κεντρικο πανεπιστημιο της χωρας πρεπει να κρατα χαμηλους τονους μεχρι βεβαιότητας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate confused??? Than003 alpha.kappa Citylights oups Billas Ελεν nicole1982 Gyvenimas ggl Vickyoustgl TonyMontanaEse Anonymous03 Olyxart19 Chrisa worriedsick Αριάνα123 ale John4726 duffyduck Kleanth Mukumbura katiasalonica Chris 21 louminis kristinbacktoschool Ιωάννα2 Elena78 Xristosdimitra Xristinaqui leo41 Scott tsiobieman Steffie88 ΘανάσοςG4 Nefh_ Makis7 giorgosp97 Greg1900 NEKTARIOS11 Γιώργος - Κόρινθος pink_panther Κλημεντίνη KElPa Stroka Ststst02 tasost Φινεύς Giorno Maria kwstaki Manolo165 olga123 andreas2002 Joy azula dim6 joannaΚΑ jul25 chrysm victor 21 Lathy ritenuto uni77 KaterinaL Prak Dr. Gl. Luminous iminspain Katerinaki03 neste Kostakis45 george7cr7 Demy25 zoi._k3 nucomer Markaf SlimShady island fay01 Thanos_D tzina2002 natalix St11 hirasawayui ΕΛΛΗ* pergolas02 Ροβερτα moan20 Panagiotis849 Evimgr miak annamaria12 Leukosrinokeros Kostis-Palamas Josua Εριφύλη andoc TheodoraNt Nar20 Maria147 cynzp Anonym0s dovellos_p sofia.kp alexrami gwgw_5 tonyler Dr House Viedo Τs1ro(john)^2 KingOfPop stefan kaaaaate BioChemical elena16 Robin22 TommyMak Alekos7savv Elenii01 Idontknoww mitsos14 Panos_02 Bgpanos Γιωργος15773 jim2015 olgakiks Antonio Unseen skygge CuHg Vasilis2000kak iManosX13 panagiotis23 panos007 Revekka B747 Arvacon geoavl γιω99 Πύρος Hera167 fretoe giannhs2001 Earendil Memetchi Αλκης Κ. Bill1996 stam72 Vold GregDel xriiistiiinaaa mickie Nefiki kasper21 jj! eukleidhs1821 Eua5 Intruder1 Κορώνα manesoyla SoyLydia20 Fasolia civilian jimis2001 ada1974 aggelikiT eirini.pi Γιοκα Belle26 MarinChrysanthi Lydia6902 chrysamarkaki _merion #LoveMaths Stelios725 Scandal Ggpg Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αριάνα123: Να ρωτήσω κάτι,οι σχολές στο ΕΚΠΑ έχουν ανακοινώσει κάτι για την ολοκλήρωση της εγγραφής;η δικιά μου σχολή στο ΕΚΠΑ δεν έχει βγάλει κάτι,έχει βγάλει μόνο τα έγγραφα για αλλογενείς. Click για ανάπτυξη... κοιτα τι ανεβασα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Σεπτεμβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Αριάνα123: Να ρωτήσω κάτι,οι σχολές στο ΕΚΠΑ έχουν ανακοινώσει κάτι για την ολοκλήρωση της εγγραφής;η δικιά μου σχολή στο ΕΚΠΑ δεν έχει βγάλει κάτι,έχει βγάλει μόνο τα έγγραφα για αλλογενείς. Click για ανάπτυξη... κοιτα τι ανεβασα Αρχική Δημοσίευση από butter_fly: Ούτε η δική μου στο ΕΚΠΑ έχει βγάλει κάτι ακόμα, μην αγχώνεσαι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
butter_fly Εκκολαπτόμενο μέλος Η butter_fly δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21:29 Η butter_fly: #227 30-09-20 21:29 Αρχική Δημοσίευση από asdfqwerty: κοιτα τι ανεβασα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Σεπτεμβρίου 2020 κοιτα τι ανεβασα Click για ανάπτυξη... Δεν είναι σχετικό με τα έγγραφα ταυτοποίησης που ζητάει η κάθε σχολή του ΕΚΠΑ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristinaqui Εκκολαπτόμενο μέλος Η Xristinaqui αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21:47 Η Xristinaqui: #228 30-09-20 21:47 Αρχική Δημοσίευση από george7cr7: Παιδιά μια χαζή ερώτηση , απλώς θέλω να είμαι σίγουρος για τα τυπικά. Το έντυπο επικαιροποίησης προσωπικών στοιχείων του φοιτητή θέλει να το συμπληρώσομε με κεφαλαία ή μικρά γράμματα . Η δεν υπάρχει θέμα ; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Σεπτεμβρίου 2020 Χημικό Ιωάννινα Click για ανάπτυξη... Για να μην το αναφέρει δεν θα υπάρχει θέμα, αλλά συνήθως τα επίσημα έγγραφα τα ζητάνε με κεφαλαία γράμματα, εγώ έτσι το έγραψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristinaqui Εκκολαπτόμενο μέλος Η Xristinaqui αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:30 Η Xristinaqui: #229 30-09-20 23:30 Σχετικά με το 2. (βλ. φωτογραφία) θεωρείτε ότι έχει σημασία αν θα συμπληρωθεί ηλεκτρονικά ή χειρόγραφα το έντυπο; Δεν αναφέρεται κάτι αλλά δίνεται αρχείο που ανοίγει στο Word, άρα θα πρέπει να συμπληρωθεί εκεί και ύστερα να εκτυπωθεί και να το υπογράψουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #230 30-09-20 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Xristinaqui: Σχετικά με το 2. (βλ. φωτογραφία) θεωρείτε ότι έχει σημασία αν θα συμπληρωθεί ηλεκτρονικά ή χειρόγραφα το έντυπο; Δεν αναφέρεται κάτι αλλά δίνεται αρχείο που ανοίγει στο Word, άρα θα πρέπει να συμπληρωθεί εκεί και ύστερα να εκτυπωθεί και να το υπογράψουμε; Click για ανάπτυξη... Eφοσον ουτως η αλλως θα εκτυπωσεις συμπληρωσε το με word. Ειναι πιο πολιτισμενο εκτος και εισαι σουπερ καλλιγραφος οποτε κανε ενα εργο τεχνης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. uni77 Δραστήριο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 08:54 Η uni77 έγραψε: #231 01-10-20 08:54 Αρχική Δημοσίευση από fay01: Α καλαα.. Δεν ξερω . Παντως σε μια γνωστή μου η παλια της σχολή επικοινώνησε μαζί της για να της ζητήσουν να κάνει αίτηση διαγραφής. Εμένα πάλι οχι αλλα δε νομίζω και να πάρω Click για ανάπτυξη... γενικά η παλια μου σχολη ειναι ο ορισμος του i dont give a f**** about you Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 14:30 Η Steffie88: #232 01-10-20 14:30 Λοιπόν το ΕΚΠΑ (τουλάχιστον) για την σχολή μου ζητάει απλά εκτυπωμένη την αίτηση, 1 φωτοτυπία ταυτότητας και 1 φωτογραφία τύπου ταυτότητας. Με sms θα στείλει τους αριθμούς μητρώου για να γίνει εγγραφή στις υπηρεσίες του πανεπιστημίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 14:43 Ο asdfqwerty: #233 01-10-20 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Steffie88: Λοιπόν το ΕΚΠΑ (τουλάχιστον) για την σχολή μου ζητάει απλά εκτυπωμένη την αίτηση, 1 φωτοτυπία ταυτότητας και 1 φωτογραφία τύπου ταυτότητας. Με sms θα στείλει τους αριθμούς μητρώου για να γίνει εγγραφή στις υπηρεσίες του πανεπιστημίου Click για ανάπτυξη... επισης μας μετεφεραν την αρχη των μαθηματων αλλη μια εβδομαδα πιο μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 15:28 Η Steffie88: #234 01-10-20 15:28 Αρχική Δημοσίευση από asdfqwerty: επισης μας μετεφεραν την αρχη των μαθηματων αλλη μια εβδομαδα πιο μετα Click για ανάπτυξη... Δεν είδα κάτι τέτοιο. Το ξανακοίταξα τώρα. έναρξη μαθημάτων 5/10 λέει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 15:29 Ο asdfqwerty: #235 01-10-20 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Steffie88: Δεν είδα κάτι τέτοιο. Το ξανακοίταξα τώρα. έναρξη μαθημάτων 5/10 λέει.. Click για ανάπτυξη... σε εμας το πηγαν 12/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 15:31 Η Steffie88: #236 01-10-20 15:31 Αρχική Δημοσίευση από asdfqwerty: σε εμας το πηγαν 12/10 Click για ανάπτυξη... Σε εμάς προς το παρόν σταθερή η έναρξη μαθημάτων. Επίσης Στο πανεπιστήμιο Κρήτης έχουν ξεκινήσει ήδη μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristinaqui Εκκολαπτόμενο μέλος Η Xristinaqui αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 22:59 Η Xristinaqui: #237 01-10-20 22:59 Αρχική Δημοσίευση από fay01: Απλά υπογράφεις κάτω στη σελίδα.Aπο όσο θυμάμαι πέρσι το είχα πάει ανυπόγραφο στη γραμματεία και απλά μου είπε βάλε και μία υπογραφή και τέλος. Click για ανάπτυξη... Άρα απλώς μια υπογραφή κάτω δεξιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 23:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #238 01-10-20 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Steffie88: Σε εμάς προς το παρόν σταθερή η έναρξη μαθημάτων. Επίσης Στο πανεπιστήμιο Κρήτης έχουν ξεκινήσει ήδη μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Ενα ενα τα πανεπιστημια μεταθετουν την εναρξη μαθηματων για τους πρωτοετεις στις 12 οκτωβριου διοτι η κεραμεως δεν τους εχει στειλει ακομα τις λιστες απο την ηλεκτρονικη εγραφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 23:14 Η Steffie88: #239 01-10-20 23:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ενα ενα τα πανεπιστημια μεταθετουν την εναρξη μαθηματων για τους πρωτοετεις στις 12 οκτωβριου διοτι η κεραμεως δεν τους εχει στειλει ακομα τις λιστες απο την ηλεκτρονικη εγραφη. Click για ανάπτυξη... Τι να πω?? Πάντως σε εμάς μέχρι στιγμής υπάρχει το εξής. Δεν υπάρχει άλλη ενημέρωση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 23:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #240 01-10-20 23:27 Το κεντρικο πανεπιστημιο της χωρας πρεπει να κρατα χαμηλους τονους μεχρι βεβαιότητας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate confused??? Than003 alpha.kappa Citylights oups Billas Ελεν nicole1982 Gyvenimas ggl Vickyoustgl TonyMontanaEse Anonymous03 Olyxart19 Chrisa worriedsick Αριάνα123 ale John4726 duffyduck Kleanth Mukumbura katiasalonica Chris 21 louminis kristinbacktoschool Ιωάννα2 Elena78 Xristosdimitra Xristinaqui leo41 Scott tsiobieman Steffie88 ΘανάσοςG4 Nefh_ Makis7 giorgosp97 Greg1900 NEKTARIOS11 Γιώργος - Κόρινθος pink_panther Κλημεντίνη KElPa Stroka Ststst02 tasost Φινεύς Giorno Maria kwstaki Manolo165 olga123 andreas2002 Joy azula dim6 joannaΚΑ jul25 chrysm victor 21 Lathy ritenuto uni77 KaterinaL Prak Dr. Gl. Luminous iminspain Katerinaki03 neste Kostakis45 george7cr7 Demy25 zoi._k3 nucomer Markaf SlimShady island fay01 Thanos_D tzina2002 natalix St11 hirasawayui ΕΛΛΗ* pergolas02 Ροβερτα moan20 Panagiotis849 Evimgr miak annamaria12 Leukosrinokeros Kostis-Palamas Josua Εριφύλη andoc TheodoraNt Nar20 Maria147 cynzp Anonym0s dovellos_p sofia.kp alexrami gwgw_5 tonyler Dr House Viedo Τs1ro(john)^2 KingOfPop stefan kaaaaate BioChemical elena16 Robin22 TommyMak Alekos7savv Elenii01 Idontknoww mitsos14 Panos_02 Bgpanos Γιωργος15773 jim2015 olgakiks Antonio Unseen skygge CuHg Vasilis2000kak iManosX13 panagiotis23 panos007 Revekka B747 Arvacon geoavl γιω99 Πύρος Hera167 fretoe giannhs2001 Earendil Memetchi Αλκης Κ. Bill1996 stam72 Vold GregDel xriiistiiinaaa mickie Nefiki kasper21 jj! eukleidhs1821 Eua5 Intruder1 Κορώνα manesoyla SoyLydia20 Fasolia civilian jimis2001 ada1974 aggelikiT eirini.pi Γιοκα Belle26 MarinChrysanthi Lydia6902 chrysamarkaki _merion #LoveMaths Stelios725 Scandal Ggpg Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από asdfqwerty: κοιτα τι ανεβασα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Σεπτεμβρίου 2020 κοιτα τι ανεβασα Click για ανάπτυξη... Δεν είναι σχετικό με τα έγγραφα ταυτοποίησης που ζητάει η κάθε σχολή του ΕΚΠΑ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xristinaqui Εκκολαπτόμενο μέλος Η Xristinaqui αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21:47 Η Xristinaqui: #228 30-09-20 21:47 Αρχική Δημοσίευση από george7cr7: Παιδιά μια χαζή ερώτηση , απλώς θέλω να είμαι σίγουρος για τα τυπικά. Το έντυπο επικαιροποίησης προσωπικών στοιχείων του φοιτητή θέλει να το συμπληρώσομε με κεφαλαία ή μικρά γράμματα . Η δεν υπάρχει θέμα ; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Σεπτεμβρίου 2020 Χημικό Ιωάννινα Click για ανάπτυξη... Για να μην το αναφέρει δεν θα υπάρχει θέμα, αλλά συνήθως τα επίσημα έγγραφα τα ζητάνε με κεφαλαία γράμματα, εγώ έτσι το έγραψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristinaqui Εκκολαπτόμενο μέλος Η Xristinaqui αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:30 Η Xristinaqui: #229 30-09-20 23:30 Σχετικά με το 2. (βλ. φωτογραφία) θεωρείτε ότι έχει σημασία αν θα συμπληρωθεί ηλεκτρονικά ή χειρόγραφα το έντυπο; Δεν αναφέρεται κάτι αλλά δίνεται αρχείο που ανοίγει στο Word, άρα θα πρέπει να συμπληρωθεί εκεί και ύστερα να εκτυπωθεί και να το υπογράψουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #230 30-09-20 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Xristinaqui: Σχετικά με το 2. (βλ. φωτογραφία) θεωρείτε ότι έχει σημασία αν θα συμπληρωθεί ηλεκτρονικά ή χειρόγραφα το έντυπο; Δεν αναφέρεται κάτι αλλά δίνεται αρχείο που ανοίγει στο Word, άρα θα πρέπει να συμπληρωθεί εκεί και ύστερα να εκτυπωθεί και να το υπογράψουμε; Click για ανάπτυξη... Eφοσον ουτως η αλλως θα εκτυπωσεις συμπληρωσε το με word. Ειναι πιο πολιτισμενο εκτος και εισαι σουπερ καλλιγραφος οποτε κανε ενα εργο τεχνης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. uni77 Δραστήριο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 08:54 Η uni77 έγραψε: #231 01-10-20 08:54 Αρχική Δημοσίευση από fay01: Α καλαα.. Δεν ξερω . Παντως σε μια γνωστή μου η παλια της σχολή επικοινώνησε μαζί της για να της ζητήσουν να κάνει αίτηση διαγραφής. Εμένα πάλι οχι αλλα δε νομίζω και να πάρω Click για ανάπτυξη... γενικά η παλια μου σχολη ειναι ο ορισμος του i dont give a f**** about you Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 14:30 Η Steffie88: #232 01-10-20 14:30 Λοιπόν το ΕΚΠΑ (τουλάχιστον) για την σχολή μου ζητάει απλά εκτυπωμένη την αίτηση, 1 φωτοτυπία ταυτότητας και 1 φωτογραφία τύπου ταυτότητας. Με sms θα στείλει τους αριθμούς μητρώου για να γίνει εγγραφή στις υπηρεσίες του πανεπιστημίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 14:43 Ο asdfqwerty: #233 01-10-20 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Steffie88: Λοιπόν το ΕΚΠΑ (τουλάχιστον) για την σχολή μου ζητάει απλά εκτυπωμένη την αίτηση, 1 φωτοτυπία ταυτότητας και 1 φωτογραφία τύπου ταυτότητας. Με sms θα στείλει τους αριθμούς μητρώου για να γίνει εγγραφή στις υπηρεσίες του πανεπιστημίου Click για ανάπτυξη... επισης μας μετεφεραν την αρχη των μαθηματων αλλη μια εβδομαδα πιο μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 15:28 Η Steffie88: #234 01-10-20 15:28 Αρχική Δημοσίευση από asdfqwerty: επισης μας μετεφεραν την αρχη των μαθηματων αλλη μια εβδομαδα πιο μετα Click για ανάπτυξη... Δεν είδα κάτι τέτοιο. Το ξανακοίταξα τώρα. έναρξη μαθημάτων 5/10 λέει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 15:29 Ο asdfqwerty: #235 01-10-20 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Steffie88: Δεν είδα κάτι τέτοιο. Το ξανακοίταξα τώρα. έναρξη μαθημάτων 5/10 λέει.. Click για ανάπτυξη... σε εμας το πηγαν 12/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 15:31 Η Steffie88: #236 01-10-20 15:31 Αρχική Δημοσίευση από asdfqwerty: σε εμας το πηγαν 12/10 Click για ανάπτυξη... Σε εμάς προς το παρόν σταθερή η έναρξη μαθημάτων. Επίσης Στο πανεπιστήμιο Κρήτης έχουν ξεκινήσει ήδη μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristinaqui Εκκολαπτόμενο μέλος Η Xristinaqui αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 22:59 Η Xristinaqui: #237 01-10-20 22:59 Αρχική Δημοσίευση από fay01: Απλά υπογράφεις κάτω στη σελίδα.Aπο όσο θυμάμαι πέρσι το είχα πάει ανυπόγραφο στη γραμματεία και απλά μου είπε βάλε και μία υπογραφή και τέλος. Click για ανάπτυξη... Άρα απλώς μια υπογραφή κάτω δεξιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 23:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #238 01-10-20 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Steffie88: Σε εμάς προς το παρόν σταθερή η έναρξη μαθημάτων. Επίσης Στο πανεπιστήμιο Κρήτης έχουν ξεκινήσει ήδη μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Ενα ενα τα πανεπιστημια μεταθετουν την εναρξη μαθηματων για τους πρωτοετεις στις 12 οκτωβριου διοτι η κεραμεως δεν τους εχει στειλει ακομα τις λιστες απο την ηλεκτρονικη εγραφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 23:14 Η Steffie88: #239 01-10-20 23:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ενα ενα τα πανεπιστημια μεταθετουν την εναρξη μαθηματων για τους πρωτοετεις στις 12 οκτωβριου διοτι η κεραμεως δεν τους εχει στειλει ακομα τις λιστες απο την ηλεκτρονικη εγραφη. Click για ανάπτυξη... Τι να πω?? Πάντως σε εμάς μέχρι στιγμής υπάρχει το εξής. Δεν υπάρχει άλλη ενημέρωση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 23:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #240 01-10-20 23:27 Το κεντρικο πανεπιστημιο της χωρας πρεπει να κρατα χαμηλους τονους μεχρι βεβαιότητας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate confused??? Than003 alpha.kappa Citylights oups Billas Ελεν nicole1982 Gyvenimas ggl Vickyoustgl TonyMontanaEse Anonymous03 Olyxart19 Chrisa worriedsick Αριάνα123 ale John4726 duffyduck Kleanth Mukumbura katiasalonica Chris 21 louminis kristinbacktoschool Ιωάννα2 Elena78 Xristosdimitra Xristinaqui leo41 Scott tsiobieman Steffie88 ΘανάσοςG4 Nefh_ Makis7 giorgosp97 Greg1900 NEKTARIOS11 Γιώργος - Κόρινθος pink_panther Κλημεντίνη KElPa Stroka Ststst02 tasost Φινεύς Giorno Maria kwstaki Manolo165 olga123 andreas2002 Joy azula dim6 joannaΚΑ jul25 chrysm victor 21 Lathy ritenuto uni77 KaterinaL Prak Dr. Gl. Luminous iminspain Katerinaki03 neste Kostakis45 george7cr7 Demy25 zoi._k3 nucomer Markaf SlimShady island fay01 Thanos_D tzina2002 natalix St11 hirasawayui ΕΛΛΗ* pergolas02 Ροβερτα moan20 Panagiotis849 Evimgr miak annamaria12 Leukosrinokeros Kostis-Palamas Josua Εριφύλη andoc TheodoraNt Nar20 Maria147 cynzp Anonym0s dovellos_p sofia.kp alexrami gwgw_5 tonyler Dr House Viedo Τs1ro(john)^2 KingOfPop stefan kaaaaate BioChemical elena16 Robin22 TommyMak Alekos7savv Elenii01 Idontknoww mitsos14 Panos_02 Bgpanos Γιωργος15773 jim2015 olgakiks Antonio Unseen skygge CuHg Vasilis2000kak iManosX13 panagiotis23 panos007 Revekka B747 Arvacon geoavl γιω99 Πύρος Hera167 fretoe giannhs2001 Earendil Memetchi Αλκης Κ. Bill1996 stam72 Vold GregDel xriiistiiinaaa mickie Nefiki kasper21 jj! eukleidhs1821 Eua5 Intruder1 Κορώνα manesoyla SoyLydia20 Fasolia civilian jimis2001 ada1974 aggelikiT eirini.pi Γιοκα Belle26 MarinChrysanthi Lydia6902 chrysamarkaki _merion #LoveMaths Stelios725 Scandal Ggpg Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από george7cr7: Παιδιά μια χαζή ερώτηση , απλώς θέλω να είμαι σίγουρος για τα τυπικά. Το έντυπο επικαιροποίησης προσωπικών στοιχείων του φοιτητή θέλει να το συμπληρώσομε με κεφαλαία ή μικρά γράμματα . Η δεν υπάρχει θέμα ; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Σεπτεμβρίου 2020 Χημικό Ιωάννινα Click για ανάπτυξη... Για να μην το αναφέρει δεν θα υπάρχει θέμα, αλλά συνήθως τα επίσημα έγγραφα τα ζητάνε με κεφαλαία γράμματα, εγώ έτσι το έγραψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xristinaqui Εκκολαπτόμενο μέλος Η Xristinaqui αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:30 Η Xristinaqui: #229 30-09-20 23:30 Σχετικά με το 2. (βλ. φωτογραφία) θεωρείτε ότι έχει σημασία αν θα συμπληρωθεί ηλεκτρονικά ή χειρόγραφα το έντυπο; Δεν αναφέρεται κάτι αλλά δίνεται αρχείο που ανοίγει στο Word, άρα θα πρέπει να συμπληρωθεί εκεί και ύστερα να εκτυπωθεί και να το υπογράψουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #230 30-09-20 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Xristinaqui: Σχετικά με το 2. (βλ. φωτογραφία) θεωρείτε ότι έχει σημασία αν θα συμπληρωθεί ηλεκτρονικά ή χειρόγραφα το έντυπο; Δεν αναφέρεται κάτι αλλά δίνεται αρχείο που ανοίγει στο Word, άρα θα πρέπει να συμπληρωθεί εκεί και ύστερα να εκτυπωθεί και να το υπογράψουμε; Click για ανάπτυξη... Eφοσον ουτως η αλλως θα εκτυπωσεις συμπληρωσε το με word. Ειναι πιο πολιτισμενο εκτος και εισαι σουπερ καλλιγραφος οποτε κανε ενα εργο τεχνης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. uni77 Δραστήριο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 08:54 Η uni77 έγραψε: #231 01-10-20 08:54 Αρχική Δημοσίευση από fay01: Α καλαα.. Δεν ξερω . Παντως σε μια γνωστή μου η παλια της σχολή επικοινώνησε μαζί της για να της ζητήσουν να κάνει αίτηση διαγραφής. Εμένα πάλι οχι αλλα δε νομίζω και να πάρω Click για ανάπτυξη... γενικά η παλια μου σχολη ειναι ο ορισμος του i dont give a f**** about you Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 14:30 Η Steffie88: #232 01-10-20 14:30 Λοιπόν το ΕΚΠΑ (τουλάχιστον) για την σχολή μου ζητάει απλά εκτυπωμένη την αίτηση, 1 φωτοτυπία ταυτότητας και 1 φωτογραφία τύπου ταυτότητας. Με sms θα στείλει τους αριθμούς μητρώου για να γίνει εγγραφή στις υπηρεσίες του πανεπιστημίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 14:43 Ο asdfqwerty: #233 01-10-20 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Steffie88: Λοιπόν το ΕΚΠΑ (τουλάχιστον) για την σχολή μου ζητάει απλά εκτυπωμένη την αίτηση, 1 φωτοτυπία ταυτότητας και 1 φωτογραφία τύπου ταυτότητας. Με sms θα στείλει τους αριθμούς μητρώου για να γίνει εγγραφή στις υπηρεσίες του πανεπιστημίου Click για ανάπτυξη... επισης μας μετεφεραν την αρχη των μαθηματων αλλη μια εβδομαδα πιο μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 15:28 Η Steffie88: #234 01-10-20 15:28 Αρχική Δημοσίευση από asdfqwerty: επισης μας μετεφεραν την αρχη των μαθηματων αλλη μια εβδομαδα πιο μετα Click για ανάπτυξη... Δεν είδα κάτι τέτοιο. Το ξανακοίταξα τώρα. έναρξη μαθημάτων 5/10 λέει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 15:29 Ο asdfqwerty: #235 01-10-20 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Steffie88: Δεν είδα κάτι τέτοιο. Το ξανακοίταξα τώρα. έναρξη μαθημάτων 5/10 λέει.. Click για ανάπτυξη... σε εμας το πηγαν 12/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 15:31 Η Steffie88: #236 01-10-20 15:31 Αρχική Δημοσίευση από asdfqwerty: σε εμας το πηγαν 12/10 Click για ανάπτυξη... Σε εμάς προς το παρόν σταθερή η έναρξη μαθημάτων. Επίσης Στο πανεπιστήμιο Κρήτης έχουν ξεκινήσει ήδη μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristinaqui Εκκολαπτόμενο μέλος Η Xristinaqui αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 22:59 Η Xristinaqui: #237 01-10-20 22:59 Αρχική Δημοσίευση από fay01: Απλά υπογράφεις κάτω στη σελίδα.Aπο όσο θυμάμαι πέρσι το είχα πάει ανυπόγραφο στη γραμματεία και απλά μου είπε βάλε και μία υπογραφή και τέλος. Click για ανάπτυξη... Άρα απλώς μια υπογραφή κάτω δεξιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 23:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #238 01-10-20 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Steffie88: Σε εμάς προς το παρόν σταθερή η έναρξη μαθημάτων. Επίσης Στο πανεπιστήμιο Κρήτης έχουν ξεκινήσει ήδη μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Ενα ενα τα πανεπιστημια μεταθετουν την εναρξη μαθηματων για τους πρωτοετεις στις 12 οκτωβριου διοτι η κεραμεως δεν τους εχει στειλει ακομα τις λιστες απο την ηλεκτρονικη εγραφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 23:14 Η Steffie88: #239 01-10-20 23:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ενα ενα τα πανεπιστημια μεταθετουν την εναρξη μαθηματων για τους πρωτοετεις στις 12 οκτωβριου διοτι η κεραμεως δεν τους εχει στειλει ακομα τις λιστες απο την ηλεκτρονικη εγραφη. Click για ανάπτυξη... Τι να πω?? Πάντως σε εμάς μέχρι στιγμής υπάρχει το εξής. Δεν υπάρχει άλλη ενημέρωση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 23:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #240 01-10-20 23:27 Το κεντρικο πανεπιστημιο της χωρας πρεπει να κρατα χαμηλους τονους μεχρι βεβαιότητας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate confused??? Than003 alpha.kappa Citylights oups Billas Ελεν nicole1982 Gyvenimas ggl Vickyoustgl TonyMontanaEse Anonymous03 Olyxart19 Chrisa worriedsick Αριάνα123 ale John4726 duffyduck Kleanth Mukumbura katiasalonica Chris 21 louminis kristinbacktoschool Ιωάννα2 Elena78 Xristosdimitra Xristinaqui leo41 Scott tsiobieman Steffie88 ΘανάσοςG4 Nefh_ Makis7 giorgosp97 Greg1900 NEKTARIOS11 Γιώργος - Κόρινθος pink_panther Κλημεντίνη KElPa Stroka Ststst02 tasost Φινεύς Giorno Maria kwstaki Manolo165 olga123 andreas2002 Joy azula dim6 joannaΚΑ jul25 chrysm victor 21 Lathy ritenuto uni77 KaterinaL Prak Dr. Gl. Luminous iminspain Katerinaki03 neste Kostakis45 george7cr7 Demy25 zoi._k3 nucomer Markaf SlimShady island fay01 Thanos_D tzina2002 natalix St11 hirasawayui ΕΛΛΗ* pergolas02 Ροβερτα moan20 Panagiotis849 Evimgr miak annamaria12 Leukosrinokeros Kostis-Palamas Josua Εριφύλη andoc TheodoraNt Nar20 Maria147 cynzp Anonym0s dovellos_p sofia.kp alexrami gwgw_5 tonyler Dr House Viedo Τs1ro(john)^2 KingOfPop stefan kaaaaate BioChemical elena16 Robin22 TommyMak Alekos7savv Elenii01 Idontknoww mitsos14 Panos_02 Bgpanos Γιωργος15773 jim2015 olgakiks Antonio Unseen skygge CuHg Vasilis2000kak iManosX13 panagiotis23 panos007 Revekka B747 Arvacon geoavl γιω99 Πύρος Hera167 fretoe giannhs2001 Earendil Memetchi Αλκης Κ. Bill1996 stam72 Vold GregDel xriiistiiinaaa mickie Nefiki kasper21 jj! eukleidhs1821 Eua5 Intruder1 Κορώνα manesoyla SoyLydia20 Fasolia civilian jimis2001 ada1974 aggelikiT eirini.pi Γιοκα Belle26 MarinChrysanthi Lydia6902 chrysamarkaki _merion #LoveMaths Stelios725 Scandal Ggpg Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σχετικά με το 2. (βλ. φωτογραφία) θεωρείτε ότι έχει σημασία αν θα συμπληρωθεί ηλεκτρονικά ή χειρόγραφα το έντυπο; Δεν αναφέρεται κάτι αλλά δίνεται αρχείο που ανοίγει στο Word, άρα θα πρέπει να συμπληρωθεί εκεί και ύστερα να εκτυπωθεί και να το υπογράψουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #230 30-09-20 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Xristinaqui: Σχετικά με το 2. (βλ. φωτογραφία) θεωρείτε ότι έχει σημασία αν θα συμπληρωθεί ηλεκτρονικά ή χειρόγραφα το έντυπο; Δεν αναφέρεται κάτι αλλά δίνεται αρχείο που ανοίγει στο Word, άρα θα πρέπει να συμπληρωθεί εκεί και ύστερα να εκτυπωθεί και να το υπογράψουμε; Click για ανάπτυξη... Eφοσον ουτως η αλλως θα εκτυπωσεις συμπληρωσε το με word. Ειναι πιο πολιτισμενο εκτος και εισαι σουπερ καλλιγραφος οποτε κανε ενα εργο τεχνης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. uni77 Δραστήριο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 08:54 Η uni77 έγραψε: #231 01-10-20 08:54 Αρχική Δημοσίευση από fay01: Α καλαα.. Δεν ξερω . Παντως σε μια γνωστή μου η παλια της σχολή επικοινώνησε μαζί της για να της ζητήσουν να κάνει αίτηση διαγραφής. Εμένα πάλι οχι αλλα δε νομίζω και να πάρω Click για ανάπτυξη... γενικά η παλια μου σχολη ειναι ο ορισμος του i dont give a f**** about you Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 14:30 Η Steffie88: #232 01-10-20 14:30 Λοιπόν το ΕΚΠΑ (τουλάχιστον) για την σχολή μου ζητάει απλά εκτυπωμένη την αίτηση, 1 φωτοτυπία ταυτότητας και 1 φωτογραφία τύπου ταυτότητας. Με sms θα στείλει τους αριθμούς μητρώου για να γίνει εγγραφή στις υπηρεσίες του πανεπιστημίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 14:43 Ο asdfqwerty: #233 01-10-20 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Steffie88: Λοιπόν το ΕΚΠΑ (τουλάχιστον) για την σχολή μου ζητάει απλά εκτυπωμένη την αίτηση, 1 φωτοτυπία ταυτότητας και 1 φωτογραφία τύπου ταυτότητας. Με sms θα στείλει τους αριθμούς μητρώου για να γίνει εγγραφή στις υπηρεσίες του πανεπιστημίου Click για ανάπτυξη... επισης μας μετεφεραν την αρχη των μαθηματων αλλη μια εβδομαδα πιο μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 15:28 Η Steffie88: #234 01-10-20 15:28 Αρχική Δημοσίευση από asdfqwerty: επισης μας μετεφεραν την αρχη των μαθηματων αλλη μια εβδομαδα πιο μετα Click για ανάπτυξη... Δεν είδα κάτι τέτοιο. Το ξανακοίταξα τώρα. έναρξη μαθημάτων 5/10 λέει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 15:29 Ο asdfqwerty: #235 01-10-20 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Steffie88: Δεν είδα κάτι τέτοιο. Το ξανακοίταξα τώρα. έναρξη μαθημάτων 5/10 λέει.. Click για ανάπτυξη... σε εμας το πηγαν 12/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 15:31 Η Steffie88: #236 01-10-20 15:31 Αρχική Δημοσίευση από asdfqwerty: σε εμας το πηγαν 12/10 Click για ανάπτυξη... Σε εμάς προς το παρόν σταθερή η έναρξη μαθημάτων. Επίσης Στο πανεπιστήμιο Κρήτης έχουν ξεκινήσει ήδη μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristinaqui Εκκολαπτόμενο μέλος Η Xristinaqui αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 22:59 Η Xristinaqui: #237 01-10-20 22:59 Αρχική Δημοσίευση από fay01: Απλά υπογράφεις κάτω στη σελίδα.Aπο όσο θυμάμαι πέρσι το είχα πάει ανυπόγραφο στη γραμματεία και απλά μου είπε βάλε και μία υπογραφή και τέλος. Click για ανάπτυξη... Άρα απλώς μια υπογραφή κάτω δεξιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 23:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #238 01-10-20 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Steffie88: Σε εμάς προς το παρόν σταθερή η έναρξη μαθημάτων. Επίσης Στο πανεπιστήμιο Κρήτης έχουν ξεκινήσει ήδη μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Ενα ενα τα πανεπιστημια μεταθετουν την εναρξη μαθηματων για τους πρωτοετεις στις 12 οκτωβριου διοτι η κεραμεως δεν τους εχει στειλει ακομα τις λιστες απο την ηλεκτρονικη εγραφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 23:14 Η Steffie88: #239 01-10-20 23:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ενα ενα τα πανεπιστημια μεταθετουν την εναρξη μαθηματων για τους πρωτοετεις στις 12 οκτωβριου διοτι η κεραμεως δεν τους εχει στειλει ακομα τις λιστες απο την ηλεκτρονικη εγραφη. Click για ανάπτυξη... Τι να πω?? Πάντως σε εμάς μέχρι στιγμής υπάρχει το εξής. Δεν υπάρχει άλλη ενημέρωση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 23:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #240 01-10-20 23:27 Το κεντρικο πανεπιστημιο της χωρας πρεπει να κρατα χαμηλους τονους μεχρι βεβαιότητας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate confused??? Than003 alpha.kappa Citylights oups Billas Ελεν nicole1982 Gyvenimas ggl Vickyoustgl TonyMontanaEse Anonymous03 Olyxart19 Chrisa worriedsick Αριάνα123 ale John4726 duffyduck Kleanth Mukumbura katiasalonica Chris 21 louminis kristinbacktoschool Ιωάννα2 Elena78 Xristosdimitra Xristinaqui leo41 Scott tsiobieman Steffie88 ΘανάσοςG4 Nefh_ Makis7 giorgosp97 Greg1900 NEKTARIOS11 Γιώργος - Κόρινθος pink_panther Κλημεντίνη KElPa Stroka Ststst02 tasost Φινεύς Giorno Maria kwstaki Manolo165 olga123 andreas2002 Joy azula dim6 joannaΚΑ jul25 chrysm victor 21 Lathy ritenuto uni77 KaterinaL Prak Dr. Gl. Luminous iminspain Katerinaki03 neste Kostakis45 george7cr7 Demy25 zoi._k3 nucomer Markaf SlimShady island fay01 Thanos_D tzina2002 natalix St11 hirasawayui ΕΛΛΗ* pergolas02 Ροβερτα moan20 Panagiotis849 Evimgr miak annamaria12 Leukosrinokeros Kostis-Palamas Josua Εριφύλη andoc TheodoraNt Nar20 Maria147 cynzp Anonym0s dovellos_p sofia.kp alexrami gwgw_5 tonyler Dr House Viedo Τs1ro(john)^2 KingOfPop stefan kaaaaate BioChemical elena16 Robin22 TommyMak Alekos7savv Elenii01 Idontknoww mitsos14 Panos_02 Bgpanos Γιωργος15773 jim2015 olgakiks Antonio Unseen skygge CuHg Vasilis2000kak iManosX13 panagiotis23 panos007 Revekka B747 Arvacon geoavl γιω99 Πύρος Hera167 fretoe giannhs2001 Earendil Memetchi Αλκης Κ. Bill1996 stam72 Vold GregDel xriiistiiinaaa mickie Nefiki kasper21 jj! eukleidhs1821 Eua5 Intruder1 Κορώνα manesoyla SoyLydia20 Fasolia civilian jimis2001 ada1974 aggelikiT eirini.pi Γιοκα Belle26 MarinChrysanthi Lydia6902 chrysamarkaki _merion #LoveMaths Stelios725 Scandal Ggpg Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Xristinaqui: Σχετικά με το 2. (βλ. φωτογραφία) θεωρείτε ότι έχει σημασία αν θα συμπληρωθεί ηλεκτρονικά ή χειρόγραφα το έντυπο; Δεν αναφέρεται κάτι αλλά δίνεται αρχείο που ανοίγει στο Word, άρα θα πρέπει να συμπληρωθεί εκεί και ύστερα να εκτυπωθεί και να το υπογράψουμε; Click για ανάπτυξη... Eφοσον ουτως η αλλως θα εκτυπωσεις συμπληρωσε το με word. Ειναι πιο πολιτισμενο εκτος και εισαι σουπερ καλλιγραφος οποτε κανε ενα εργο τεχνης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
uni77 Δραστήριο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 08:54 Η uni77 έγραψε: #231 01-10-20 08:54 Αρχική Δημοσίευση από fay01: Α καλαα.. Δεν ξερω . Παντως σε μια γνωστή μου η παλια της σχολή επικοινώνησε μαζί της για να της ζητήσουν να κάνει αίτηση διαγραφής. Εμένα πάλι οχι αλλα δε νομίζω και να πάρω Click για ανάπτυξη... γενικά η παλια μου σχολη ειναι ο ορισμος του i dont give a f**** about you Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 14:30 Η Steffie88: #232 01-10-20 14:30 Λοιπόν το ΕΚΠΑ (τουλάχιστον) για την σχολή μου ζητάει απλά εκτυπωμένη την αίτηση, 1 φωτοτυπία ταυτότητας και 1 φωτογραφία τύπου ταυτότητας. Με sms θα στείλει τους αριθμούς μητρώου για να γίνει εγγραφή στις υπηρεσίες του πανεπιστημίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 14:43 Ο asdfqwerty: #233 01-10-20 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Steffie88: Λοιπόν το ΕΚΠΑ (τουλάχιστον) για την σχολή μου ζητάει απλά εκτυπωμένη την αίτηση, 1 φωτοτυπία ταυτότητας και 1 φωτογραφία τύπου ταυτότητας. Με sms θα στείλει τους αριθμούς μητρώου για να γίνει εγγραφή στις υπηρεσίες του πανεπιστημίου Click για ανάπτυξη... επισης μας μετεφεραν την αρχη των μαθηματων αλλη μια εβδομαδα πιο μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 15:28 Η Steffie88: #234 01-10-20 15:28 Αρχική Δημοσίευση από asdfqwerty: επισης μας μετεφεραν την αρχη των μαθηματων αλλη μια εβδομαδα πιο μετα Click για ανάπτυξη... Δεν είδα κάτι τέτοιο. Το ξανακοίταξα τώρα. έναρξη μαθημάτων 5/10 λέει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 15:29 Ο asdfqwerty: #235 01-10-20 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Steffie88: Δεν είδα κάτι τέτοιο. Το ξανακοίταξα τώρα. έναρξη μαθημάτων 5/10 λέει.. Click για ανάπτυξη... σε εμας το πηγαν 12/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 15:31 Η Steffie88: #236 01-10-20 15:31 Αρχική Δημοσίευση από asdfqwerty: σε εμας το πηγαν 12/10 Click για ανάπτυξη... Σε εμάς προς το παρόν σταθερή η έναρξη μαθημάτων. Επίσης Στο πανεπιστήμιο Κρήτης έχουν ξεκινήσει ήδη μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristinaqui Εκκολαπτόμενο μέλος Η Xristinaqui αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 22:59 Η Xristinaqui: #237 01-10-20 22:59 Αρχική Δημοσίευση από fay01: Απλά υπογράφεις κάτω στη σελίδα.Aπο όσο θυμάμαι πέρσι το είχα πάει ανυπόγραφο στη γραμματεία και απλά μου είπε βάλε και μία υπογραφή και τέλος. Click για ανάπτυξη... Άρα απλώς μια υπογραφή κάτω δεξιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 23:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #238 01-10-20 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Steffie88: Σε εμάς προς το παρόν σταθερή η έναρξη μαθημάτων. Επίσης Στο πανεπιστήμιο Κρήτης έχουν ξεκινήσει ήδη μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Ενα ενα τα πανεπιστημια μεταθετουν την εναρξη μαθηματων για τους πρωτοετεις στις 12 οκτωβριου διοτι η κεραμεως δεν τους εχει στειλει ακομα τις λιστες απο την ηλεκτρονικη εγραφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 23:14 Η Steffie88: #239 01-10-20 23:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ενα ενα τα πανεπιστημια μεταθετουν την εναρξη μαθηματων για τους πρωτοετεις στις 12 οκτωβριου διοτι η κεραμεως δεν τους εχει στειλει ακομα τις λιστες απο την ηλεκτρονικη εγραφη. Click για ανάπτυξη... Τι να πω?? Πάντως σε εμάς μέχρι στιγμής υπάρχει το εξής. Δεν υπάρχει άλλη ενημέρωση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 23:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #240 01-10-20 23:27 Το κεντρικο πανεπιστημιο της χωρας πρεπει να κρατα χαμηλους τονους μεχρι βεβαιότητας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate confused??? Than003 alpha.kappa Citylights oups Billas Ελεν nicole1982 Gyvenimas ggl Vickyoustgl TonyMontanaEse Anonymous03 Olyxart19 Chrisa worriedsick Αριάνα123 ale John4726 duffyduck Kleanth Mukumbura katiasalonica Chris 21 louminis kristinbacktoschool Ιωάννα2 Elena78 Xristosdimitra Xristinaqui leo41 Scott tsiobieman Steffie88 ΘανάσοςG4 Nefh_ Makis7 giorgosp97 Greg1900 NEKTARIOS11 Γιώργος - Κόρινθος pink_panther Κλημεντίνη KElPa Stroka Ststst02 tasost Φινεύς Giorno Maria kwstaki Manolo165 olga123 andreas2002 Joy azula dim6 joannaΚΑ jul25 chrysm victor 21 Lathy ritenuto uni77 KaterinaL Prak Dr. Gl. Luminous iminspain Katerinaki03 neste Kostakis45 george7cr7 Demy25 zoi._k3 nucomer Markaf SlimShady island fay01 Thanos_D tzina2002 natalix St11 hirasawayui ΕΛΛΗ* pergolas02 Ροβερτα moan20 Panagiotis849 Evimgr miak annamaria12 Leukosrinokeros Kostis-Palamas Josua Εριφύλη andoc TheodoraNt Nar20 Maria147 cynzp Anonym0s dovellos_p sofia.kp alexrami gwgw_5 tonyler Dr House Viedo Τs1ro(john)^2 KingOfPop stefan kaaaaate BioChemical elena16 Robin22 TommyMak Alekos7savv Elenii01 Idontknoww mitsos14 Panos_02 Bgpanos Γιωργος15773 jim2015 olgakiks Antonio Unseen skygge CuHg Vasilis2000kak iManosX13 panagiotis23 panos007 Revekka B747 Arvacon geoavl γιω99 Πύρος Hera167 fretoe giannhs2001 Earendil Memetchi Αλκης Κ. Bill1996 stam72 Vold GregDel xriiistiiinaaa mickie Nefiki kasper21 jj! eukleidhs1821 Eua5 Intruder1 Κορώνα manesoyla SoyLydia20 Fasolia civilian jimis2001 ada1974 aggelikiT eirini.pi Γιοκα Belle26 MarinChrysanthi Lydia6902 chrysamarkaki _merion #LoveMaths Stelios725 Scandal Ggpg Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fay01: Α καλαα.. Δεν ξερω . Παντως σε μια γνωστή μου η παλια της σχολή επικοινώνησε μαζί της για να της ζητήσουν να κάνει αίτηση διαγραφής. Εμένα πάλι οχι αλλα δε νομίζω και να πάρω Click για ανάπτυξη... γενικά η παλια μου σχολη ειναι ο ορισμος του i dont give a f**** about you Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 14:30 Η Steffie88: #232 01-10-20 14:30 Λοιπόν το ΕΚΠΑ (τουλάχιστον) για την σχολή μου ζητάει απλά εκτυπωμένη την αίτηση, 1 φωτοτυπία ταυτότητας και 1 φωτογραφία τύπου ταυτότητας. Με sms θα στείλει τους αριθμούς μητρώου για να γίνει εγγραφή στις υπηρεσίες του πανεπιστημίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 14:43 Ο asdfqwerty: #233 01-10-20 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Steffie88: Λοιπόν το ΕΚΠΑ (τουλάχιστον) για την σχολή μου ζητάει απλά εκτυπωμένη την αίτηση, 1 φωτοτυπία ταυτότητας και 1 φωτογραφία τύπου ταυτότητας. Με sms θα στείλει τους αριθμούς μητρώου για να γίνει εγγραφή στις υπηρεσίες του πανεπιστημίου Click για ανάπτυξη... επισης μας μετεφεραν την αρχη των μαθηματων αλλη μια εβδομαδα πιο μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 15:28 Η Steffie88: #234 01-10-20 15:28 Αρχική Δημοσίευση από asdfqwerty: επισης μας μετεφεραν την αρχη των μαθηματων αλλη μια εβδομαδα πιο μετα Click για ανάπτυξη... Δεν είδα κάτι τέτοιο. Το ξανακοίταξα τώρα. έναρξη μαθημάτων 5/10 λέει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 15:29 Ο asdfqwerty: #235 01-10-20 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Steffie88: Δεν είδα κάτι τέτοιο. Το ξανακοίταξα τώρα. έναρξη μαθημάτων 5/10 λέει.. Click για ανάπτυξη... σε εμας το πηγαν 12/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 15:31 Η Steffie88: #236 01-10-20 15:31 Αρχική Δημοσίευση από asdfqwerty: σε εμας το πηγαν 12/10 Click για ανάπτυξη... Σε εμάς προς το παρόν σταθερή η έναρξη μαθημάτων. Επίσης Στο πανεπιστήμιο Κρήτης έχουν ξεκινήσει ήδη μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristinaqui Εκκολαπτόμενο μέλος Η Xristinaqui αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 22:59 Η Xristinaqui: #237 01-10-20 22:59 Αρχική Δημοσίευση από fay01: Απλά υπογράφεις κάτω στη σελίδα.Aπο όσο θυμάμαι πέρσι το είχα πάει ανυπόγραφο στη γραμματεία και απλά μου είπε βάλε και μία υπογραφή και τέλος. Click για ανάπτυξη... Άρα απλώς μια υπογραφή κάτω δεξιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 23:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #238 01-10-20 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Steffie88: Σε εμάς προς το παρόν σταθερή η έναρξη μαθημάτων. Επίσης Στο πανεπιστήμιο Κρήτης έχουν ξεκινήσει ήδη μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Ενα ενα τα πανεπιστημια μεταθετουν την εναρξη μαθηματων για τους πρωτοετεις στις 12 οκτωβριου διοτι η κεραμεως δεν τους εχει στειλει ακομα τις λιστες απο την ηλεκτρονικη εγραφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 23:14 Η Steffie88: #239 01-10-20 23:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ενα ενα τα πανεπιστημια μεταθετουν την εναρξη μαθηματων για τους πρωτοετεις στις 12 οκτωβριου διοτι η κεραμεως δεν τους εχει στειλει ακομα τις λιστες απο την ηλεκτρονικη εγραφη. Click για ανάπτυξη... Τι να πω?? Πάντως σε εμάς μέχρι στιγμής υπάρχει το εξής. Δεν υπάρχει άλλη ενημέρωση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 23:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #240 01-10-20 23:27 Το κεντρικο πανεπιστημιο της χωρας πρεπει να κρατα χαμηλους τονους μεχρι βεβαιότητας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate confused??? Than003 alpha.kappa Citylights oups Billas Ελεν nicole1982 Gyvenimas ggl Vickyoustgl TonyMontanaEse Anonymous03 Olyxart19 Chrisa worriedsick Αριάνα123 ale John4726 duffyduck Kleanth Mukumbura katiasalonica Chris 21 louminis kristinbacktoschool Ιωάννα2 Elena78 Xristosdimitra Xristinaqui leo41 Scott tsiobieman Steffie88 ΘανάσοςG4 Nefh_ Makis7 giorgosp97 Greg1900 NEKTARIOS11 Γιώργος - Κόρινθος pink_panther Κλημεντίνη KElPa Stroka Ststst02 tasost Φινεύς Giorno Maria kwstaki Manolo165 olga123 andreas2002 Joy azula dim6 joannaΚΑ jul25 chrysm victor 21 Lathy ritenuto uni77 KaterinaL Prak Dr. Gl. Luminous iminspain Katerinaki03 neste Kostakis45 george7cr7 Demy25 zoi._k3 nucomer Markaf SlimShady island fay01 Thanos_D tzina2002 natalix St11 hirasawayui ΕΛΛΗ* pergolas02 Ροβερτα moan20 Panagiotis849 Evimgr miak annamaria12 Leukosrinokeros Kostis-Palamas Josua Εριφύλη andoc TheodoraNt Nar20 Maria147 cynzp Anonym0s dovellos_p sofia.kp alexrami gwgw_5 tonyler Dr House Viedo Τs1ro(john)^2 KingOfPop stefan kaaaaate BioChemical elena16 Robin22 TommyMak Alekos7savv Elenii01 Idontknoww mitsos14 Panos_02 Bgpanos Γιωργος15773 jim2015 olgakiks Antonio Unseen skygge CuHg Vasilis2000kak iManosX13 panagiotis23 panos007 Revekka B747 Arvacon geoavl γιω99 Πύρος Hera167 fretoe giannhs2001 Earendil Memetchi Αλκης Κ. Bill1996 stam72 Vold GregDel xriiistiiinaaa mickie Nefiki kasper21 jj! eukleidhs1821 Eua5 Intruder1 Κορώνα manesoyla SoyLydia20 Fasolia civilian jimis2001 ada1974 aggelikiT eirini.pi Γιοκα Belle26 MarinChrysanthi Lydia6902 chrysamarkaki _merion #LoveMaths Stelios725 Scandal Ggpg Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν το ΕΚΠΑ (τουλάχιστον) για την σχολή μου ζητάει απλά εκτυπωμένη την αίτηση, 1 φωτοτυπία ταυτότητας και 1 φωτογραφία τύπου ταυτότητας. Με sms θα στείλει τους αριθμούς μητρώου για να γίνει εγγραφή στις υπηρεσίες του πανεπιστημίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 14:43 Ο asdfqwerty: #233 01-10-20 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Steffie88: Λοιπόν το ΕΚΠΑ (τουλάχιστον) για την σχολή μου ζητάει απλά εκτυπωμένη την αίτηση, 1 φωτοτυπία ταυτότητας και 1 φωτογραφία τύπου ταυτότητας. Με sms θα στείλει τους αριθμούς μητρώου για να γίνει εγγραφή στις υπηρεσίες του πανεπιστημίου Click για ανάπτυξη... επισης μας μετεφεραν την αρχη των μαθηματων αλλη μια εβδομαδα πιο μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 15:28 Η Steffie88: #234 01-10-20 15:28 Αρχική Δημοσίευση από asdfqwerty: επισης μας μετεφεραν την αρχη των μαθηματων αλλη μια εβδομαδα πιο μετα Click για ανάπτυξη... Δεν είδα κάτι τέτοιο. Το ξανακοίταξα τώρα. έναρξη μαθημάτων 5/10 λέει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 15:29 Ο asdfqwerty: #235 01-10-20 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Steffie88: Δεν είδα κάτι τέτοιο. Το ξανακοίταξα τώρα. έναρξη μαθημάτων 5/10 λέει.. Click για ανάπτυξη... σε εμας το πηγαν 12/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 15:31 Η Steffie88: #236 01-10-20 15:31 Αρχική Δημοσίευση από asdfqwerty: σε εμας το πηγαν 12/10 Click για ανάπτυξη... Σε εμάς προς το παρόν σταθερή η έναρξη μαθημάτων. Επίσης Στο πανεπιστήμιο Κρήτης έχουν ξεκινήσει ήδη μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristinaqui Εκκολαπτόμενο μέλος Η Xristinaqui αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 22:59 Η Xristinaqui: #237 01-10-20 22:59 Αρχική Δημοσίευση από fay01: Απλά υπογράφεις κάτω στη σελίδα.Aπο όσο θυμάμαι πέρσι το είχα πάει ανυπόγραφο στη γραμματεία και απλά μου είπε βάλε και μία υπογραφή και τέλος. Click για ανάπτυξη... Άρα απλώς μια υπογραφή κάτω δεξιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 23:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #238 01-10-20 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Steffie88: Σε εμάς προς το παρόν σταθερή η έναρξη μαθημάτων. Επίσης Στο πανεπιστήμιο Κρήτης έχουν ξεκινήσει ήδη μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Ενα ενα τα πανεπιστημια μεταθετουν την εναρξη μαθηματων για τους πρωτοετεις στις 12 οκτωβριου διοτι η κεραμεως δεν τους εχει στειλει ακομα τις λιστες απο την ηλεκτρονικη εγραφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 23:14 Η Steffie88: #239 01-10-20 23:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ενα ενα τα πανεπιστημια μεταθετουν την εναρξη μαθηματων για τους πρωτοετεις στις 12 οκτωβριου διοτι η κεραμεως δεν τους εχει στειλει ακομα τις λιστες απο την ηλεκτρονικη εγραφη. Click για ανάπτυξη... Τι να πω?? Πάντως σε εμάς μέχρι στιγμής υπάρχει το εξής. Δεν υπάρχει άλλη ενημέρωση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 23:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #240 01-10-20 23:27 Το κεντρικο πανεπιστημιο της χωρας πρεπει να κρατα χαμηλους τονους μεχρι βεβαιότητας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate confused??? Than003 alpha.kappa Citylights oups Billas Ελεν nicole1982 Gyvenimas ggl Vickyoustgl TonyMontanaEse Anonymous03 Olyxart19 Chrisa worriedsick Αριάνα123 ale John4726 duffyduck Kleanth Mukumbura katiasalonica Chris 21 louminis kristinbacktoschool Ιωάννα2 Elena78 Xristosdimitra Xristinaqui leo41 Scott tsiobieman Steffie88 ΘανάσοςG4 Nefh_ Makis7 giorgosp97 Greg1900 NEKTARIOS11 Γιώργος - Κόρινθος pink_panther Κλημεντίνη KElPa Stroka Ststst02 tasost Φινεύς Giorno Maria kwstaki Manolo165 olga123 andreas2002 Joy azula dim6 joannaΚΑ jul25 chrysm victor 21 Lathy ritenuto uni77 KaterinaL Prak Dr. Gl. Luminous iminspain Katerinaki03 neste Kostakis45 george7cr7 Demy25 zoi._k3 nucomer Markaf SlimShady island fay01 Thanos_D tzina2002 natalix St11 hirasawayui ΕΛΛΗ* pergolas02 Ροβερτα moan20 Panagiotis849 Evimgr miak annamaria12 Leukosrinokeros Kostis-Palamas Josua Εριφύλη andoc TheodoraNt Nar20 Maria147 cynzp Anonym0s dovellos_p sofia.kp alexrami gwgw_5 tonyler Dr House Viedo Τs1ro(john)^2 KingOfPop stefan kaaaaate BioChemical elena16 Robin22 TommyMak Alekos7savv Elenii01 Idontknoww mitsos14 Panos_02 Bgpanos Γιωργος15773 jim2015 olgakiks Antonio Unseen skygge CuHg Vasilis2000kak iManosX13 panagiotis23 panos007 Revekka B747 Arvacon geoavl γιω99 Πύρος Hera167 fretoe giannhs2001 Earendil Memetchi Αλκης Κ. Bill1996 stam72 Vold GregDel xriiistiiinaaa mickie Nefiki kasper21 jj! eukleidhs1821 Eua5 Intruder1 Κορώνα manesoyla SoyLydia20 Fasolia civilian jimis2001 ada1974 aggelikiT eirini.pi Γιοκα Belle26 MarinChrysanthi Lydia6902 chrysamarkaki _merion #LoveMaths Stelios725 Scandal Ggpg Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Steffie88: Λοιπόν το ΕΚΠΑ (τουλάχιστον) για την σχολή μου ζητάει απλά εκτυπωμένη την αίτηση, 1 φωτοτυπία ταυτότητας και 1 φωτογραφία τύπου ταυτότητας. Με sms θα στείλει τους αριθμούς μητρώου για να γίνει εγγραφή στις υπηρεσίες του πανεπιστημίου Click για ανάπτυξη... επισης μας μετεφεραν την αρχη των μαθηματων αλλη μια εβδομαδα πιο μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 15:28 Η Steffie88: #234 01-10-20 15:28 Αρχική Δημοσίευση από asdfqwerty: επισης μας μετεφεραν την αρχη των μαθηματων αλλη μια εβδομαδα πιο μετα Click για ανάπτυξη... Δεν είδα κάτι τέτοιο. Το ξανακοίταξα τώρα. έναρξη μαθημάτων 5/10 λέει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 15:29 Ο asdfqwerty: #235 01-10-20 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Steffie88: Δεν είδα κάτι τέτοιο. Το ξανακοίταξα τώρα. έναρξη μαθημάτων 5/10 λέει.. Click για ανάπτυξη... σε εμας το πηγαν 12/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 15:31 Η Steffie88: #236 01-10-20 15:31 Αρχική Δημοσίευση από asdfqwerty: σε εμας το πηγαν 12/10 Click για ανάπτυξη... Σε εμάς προς το παρόν σταθερή η έναρξη μαθημάτων. Επίσης Στο πανεπιστήμιο Κρήτης έχουν ξεκινήσει ήδη μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristinaqui Εκκολαπτόμενο μέλος Η Xristinaqui αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 22:59 Η Xristinaqui: #237 01-10-20 22:59 Αρχική Δημοσίευση από fay01: Απλά υπογράφεις κάτω στη σελίδα.Aπο όσο θυμάμαι πέρσι το είχα πάει ανυπόγραφο στη γραμματεία και απλά μου είπε βάλε και μία υπογραφή και τέλος. Click για ανάπτυξη... Άρα απλώς μια υπογραφή κάτω δεξιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 23:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #238 01-10-20 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Steffie88: Σε εμάς προς το παρόν σταθερή η έναρξη μαθημάτων. Επίσης Στο πανεπιστήμιο Κρήτης έχουν ξεκινήσει ήδη μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Ενα ενα τα πανεπιστημια μεταθετουν την εναρξη μαθηματων για τους πρωτοετεις στις 12 οκτωβριου διοτι η κεραμεως δεν τους εχει στειλει ακομα τις λιστες απο την ηλεκτρονικη εγραφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 23:14 Η Steffie88: #239 01-10-20 23:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ενα ενα τα πανεπιστημια μεταθετουν την εναρξη μαθηματων για τους πρωτοετεις στις 12 οκτωβριου διοτι η κεραμεως δεν τους εχει στειλει ακομα τις λιστες απο την ηλεκτρονικη εγραφη. Click για ανάπτυξη... Τι να πω?? Πάντως σε εμάς μέχρι στιγμής υπάρχει το εξής. Δεν υπάρχει άλλη ενημέρωση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 23:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #240 01-10-20 23:27 Το κεντρικο πανεπιστημιο της χωρας πρεπει να κρατα χαμηλους τονους μεχρι βεβαιότητας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate confused??? Than003 alpha.kappa Citylights oups Billas Ελεν nicole1982 Gyvenimas ggl Vickyoustgl TonyMontanaEse Anonymous03 Olyxart19 Chrisa worriedsick Αριάνα123 ale John4726 duffyduck Kleanth Mukumbura katiasalonica Chris 21 louminis kristinbacktoschool Ιωάννα2 Elena78 Xristosdimitra Xristinaqui leo41 Scott tsiobieman Steffie88 ΘανάσοςG4 Nefh_ Makis7 giorgosp97 Greg1900 NEKTARIOS11 Γιώργος - Κόρινθος pink_panther Κλημεντίνη KElPa Stroka Ststst02 tasost Φινεύς Giorno Maria kwstaki Manolo165 olga123 andreas2002 Joy azula dim6 joannaΚΑ jul25 chrysm victor 21 Lathy ritenuto uni77 KaterinaL Prak Dr. Gl. Luminous iminspain Katerinaki03 neste Kostakis45 george7cr7 Demy25 zoi._k3 nucomer Markaf SlimShady island fay01 Thanos_D tzina2002 natalix St11 hirasawayui ΕΛΛΗ* pergolas02 Ροβερτα moan20 Panagiotis849 Evimgr miak annamaria12 Leukosrinokeros Kostis-Palamas Josua Εριφύλη andoc TheodoraNt Nar20 Maria147 cynzp Anonym0s dovellos_p sofia.kp alexrami gwgw_5 tonyler Dr House Viedo Τs1ro(john)^2 KingOfPop stefan kaaaaate BioChemical elena16 Robin22 TommyMak Alekos7savv Elenii01 Idontknoww mitsos14 Panos_02 Bgpanos Γιωργος15773 jim2015 olgakiks Antonio Unseen skygge CuHg Vasilis2000kak iManosX13 panagiotis23 panos007 Revekka B747 Arvacon geoavl γιω99 Πύρος Hera167 fretoe giannhs2001 Earendil Memetchi Αλκης Κ. Bill1996 stam72 Vold GregDel xriiistiiinaaa mickie Nefiki kasper21 jj! eukleidhs1821 Eua5 Intruder1 Κορώνα manesoyla SoyLydia20 Fasolia civilian jimis2001 ada1974 aggelikiT eirini.pi Γιοκα Belle26 MarinChrysanthi Lydia6902 chrysamarkaki _merion #LoveMaths Stelios725 Scandal Ggpg Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από asdfqwerty: επισης μας μετεφεραν την αρχη των μαθηματων αλλη μια εβδομαδα πιο μετα Click για ανάπτυξη... Δεν είδα κάτι τέτοιο. Το ξανακοίταξα τώρα. έναρξη μαθημάτων 5/10 λέει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 15:29 Ο asdfqwerty: #235 01-10-20 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Steffie88: Δεν είδα κάτι τέτοιο. Το ξανακοίταξα τώρα. έναρξη μαθημάτων 5/10 λέει.. Click για ανάπτυξη... σε εμας το πηγαν 12/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 15:31 Η Steffie88: #236 01-10-20 15:31 Αρχική Δημοσίευση από asdfqwerty: σε εμας το πηγαν 12/10 Click για ανάπτυξη... Σε εμάς προς το παρόν σταθερή η έναρξη μαθημάτων. Επίσης Στο πανεπιστήμιο Κρήτης έχουν ξεκινήσει ήδη μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristinaqui Εκκολαπτόμενο μέλος Η Xristinaqui αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 22:59 Η Xristinaqui: #237 01-10-20 22:59 Αρχική Δημοσίευση από fay01: Απλά υπογράφεις κάτω στη σελίδα.Aπο όσο θυμάμαι πέρσι το είχα πάει ανυπόγραφο στη γραμματεία και απλά μου είπε βάλε και μία υπογραφή και τέλος. Click για ανάπτυξη... Άρα απλώς μια υπογραφή κάτω δεξιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 23:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #238 01-10-20 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Steffie88: Σε εμάς προς το παρόν σταθερή η έναρξη μαθημάτων. Επίσης Στο πανεπιστήμιο Κρήτης έχουν ξεκινήσει ήδη μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Ενα ενα τα πανεπιστημια μεταθετουν την εναρξη μαθηματων για τους πρωτοετεις στις 12 οκτωβριου διοτι η κεραμεως δεν τους εχει στειλει ακομα τις λιστες απο την ηλεκτρονικη εγραφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 23:14 Η Steffie88: #239 01-10-20 23:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ενα ενα τα πανεπιστημια μεταθετουν την εναρξη μαθηματων για τους πρωτοετεις στις 12 οκτωβριου διοτι η κεραμεως δεν τους εχει στειλει ακομα τις λιστες απο την ηλεκτρονικη εγραφη. Click για ανάπτυξη... Τι να πω?? Πάντως σε εμάς μέχρι στιγμής υπάρχει το εξής. Δεν υπάρχει άλλη ενημέρωση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 23:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #240 01-10-20 23:27 Το κεντρικο πανεπιστημιο της χωρας πρεπει να κρατα χαμηλους τονους μεχρι βεβαιότητας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate confused??? Than003 alpha.kappa Citylights oups Billas Ελεν nicole1982 Gyvenimas ggl Vickyoustgl TonyMontanaEse Anonymous03 Olyxart19 Chrisa worriedsick Αριάνα123 ale John4726 duffyduck Kleanth Mukumbura katiasalonica Chris 21 louminis kristinbacktoschool Ιωάννα2 Elena78 Xristosdimitra Xristinaqui leo41 Scott tsiobieman Steffie88 ΘανάσοςG4 Nefh_ Makis7 giorgosp97 Greg1900 NEKTARIOS11 Γιώργος - Κόρινθος pink_panther Κλημεντίνη KElPa Stroka Ststst02 tasost Φινεύς Giorno Maria kwstaki Manolo165 olga123 andreas2002 Joy azula dim6 joannaΚΑ jul25 chrysm victor 21 Lathy ritenuto uni77 KaterinaL Prak Dr. Gl. Luminous iminspain Katerinaki03 neste Kostakis45 george7cr7 Demy25 zoi._k3 nucomer Markaf SlimShady island fay01 Thanos_D tzina2002 natalix St11 hirasawayui ΕΛΛΗ* pergolas02 Ροβερτα moan20 Panagiotis849 Evimgr miak annamaria12 Leukosrinokeros Kostis-Palamas Josua Εριφύλη andoc TheodoraNt Nar20 Maria147 cynzp Anonym0s dovellos_p sofia.kp alexrami gwgw_5 tonyler Dr House Viedo Τs1ro(john)^2 KingOfPop stefan kaaaaate BioChemical elena16 Robin22 TommyMak Alekos7savv Elenii01 Idontknoww mitsos14 Panos_02 Bgpanos Γιωργος15773 jim2015 olgakiks Antonio Unseen skygge CuHg Vasilis2000kak iManosX13 panagiotis23 panos007 Revekka B747 Arvacon geoavl γιω99 Πύρος Hera167 fretoe giannhs2001 Earendil Memetchi Αλκης Κ. Bill1996 stam72 Vold GregDel xriiistiiinaaa mickie Nefiki kasper21 jj! eukleidhs1821 Eua5 Intruder1 Κορώνα manesoyla SoyLydia20 Fasolia civilian jimis2001 ada1974 aggelikiT eirini.pi Γιοκα Belle26 MarinChrysanthi Lydia6902 chrysamarkaki _merion #LoveMaths Stelios725 Scandal Ggpg Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Steffie88: Δεν είδα κάτι τέτοιο. Το ξανακοίταξα τώρα. έναρξη μαθημάτων 5/10 λέει.. Click για ανάπτυξη... σε εμας το πηγαν 12/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 15:31 Η Steffie88: #236 01-10-20 15:31 Αρχική Δημοσίευση από asdfqwerty: σε εμας το πηγαν 12/10 Click για ανάπτυξη... Σε εμάς προς το παρόν σταθερή η έναρξη μαθημάτων. Επίσης Στο πανεπιστήμιο Κρήτης έχουν ξεκινήσει ήδη μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristinaqui Εκκολαπτόμενο μέλος Η Xristinaqui αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 22:59 Η Xristinaqui: #237 01-10-20 22:59 Αρχική Δημοσίευση από fay01: Απλά υπογράφεις κάτω στη σελίδα.Aπο όσο θυμάμαι πέρσι το είχα πάει ανυπόγραφο στη γραμματεία και απλά μου είπε βάλε και μία υπογραφή και τέλος. Click για ανάπτυξη... Άρα απλώς μια υπογραφή κάτω δεξιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 23:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #238 01-10-20 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Steffie88: Σε εμάς προς το παρόν σταθερή η έναρξη μαθημάτων. Επίσης Στο πανεπιστήμιο Κρήτης έχουν ξεκινήσει ήδη μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Ενα ενα τα πανεπιστημια μεταθετουν την εναρξη μαθηματων για τους πρωτοετεις στις 12 οκτωβριου διοτι η κεραμεως δεν τους εχει στειλει ακομα τις λιστες απο την ηλεκτρονικη εγραφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 23:14 Η Steffie88: #239 01-10-20 23:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ενα ενα τα πανεπιστημια μεταθετουν την εναρξη μαθηματων για τους πρωτοετεις στις 12 οκτωβριου διοτι η κεραμεως δεν τους εχει στειλει ακομα τις λιστες απο την ηλεκτρονικη εγραφη. Click για ανάπτυξη... Τι να πω?? Πάντως σε εμάς μέχρι στιγμής υπάρχει το εξής. Δεν υπάρχει άλλη ενημέρωση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 23:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #240 01-10-20 23:27 Το κεντρικο πανεπιστημιο της χωρας πρεπει να κρατα χαμηλους τονους μεχρι βεβαιότητας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate confused??? Than003 alpha.kappa Citylights oups Billas Ελεν nicole1982 Gyvenimas ggl Vickyoustgl TonyMontanaEse Anonymous03 Olyxart19 Chrisa worriedsick Αριάνα123 ale John4726 duffyduck Kleanth Mukumbura katiasalonica Chris 21 louminis kristinbacktoschool Ιωάννα2 Elena78 Xristosdimitra Xristinaqui leo41 Scott tsiobieman Steffie88 ΘανάσοςG4 Nefh_ Makis7 giorgosp97 Greg1900 NEKTARIOS11 Γιώργος - Κόρινθος pink_panther Κλημεντίνη KElPa Stroka Ststst02 tasost Φινεύς Giorno Maria kwstaki Manolo165 olga123 andreas2002 Joy azula dim6 joannaΚΑ jul25 chrysm victor 21 Lathy ritenuto uni77 KaterinaL Prak Dr. Gl. Luminous iminspain Katerinaki03 neste Kostakis45 george7cr7 Demy25 zoi._k3 nucomer Markaf SlimShady island fay01 Thanos_D tzina2002 natalix St11 hirasawayui ΕΛΛΗ* pergolas02 Ροβερτα moan20 Panagiotis849 Evimgr miak annamaria12 Leukosrinokeros Kostis-Palamas Josua Εριφύλη andoc TheodoraNt Nar20 Maria147 cynzp Anonym0s dovellos_p sofia.kp alexrami gwgw_5 tonyler Dr House Viedo Τs1ro(john)^2 KingOfPop stefan kaaaaate BioChemical elena16 Robin22 TommyMak Alekos7savv Elenii01 Idontknoww mitsos14 Panos_02 Bgpanos Γιωργος15773 jim2015 olgakiks Antonio Unseen skygge CuHg Vasilis2000kak iManosX13 panagiotis23 panos007 Revekka B747 Arvacon geoavl γιω99 Πύρος Hera167 fretoe giannhs2001 Earendil Memetchi Αλκης Κ. Bill1996 stam72 Vold GregDel xriiistiiinaaa mickie Nefiki kasper21 jj! eukleidhs1821 Eua5 Intruder1 Κορώνα manesoyla SoyLydia20 Fasolia civilian jimis2001 ada1974 aggelikiT eirini.pi Γιοκα Belle26 MarinChrysanthi Lydia6902 chrysamarkaki _merion #LoveMaths Stelios725 Scandal Ggpg Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από asdfqwerty: σε εμας το πηγαν 12/10 Click για ανάπτυξη... Σε εμάς προς το παρόν σταθερή η έναρξη μαθημάτων. Επίσης Στο πανεπιστήμιο Κρήτης έχουν ξεκινήσει ήδη μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xristinaqui Εκκολαπτόμενο μέλος Η Xristinaqui αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 22:59 Η Xristinaqui: #237 01-10-20 22:59 Αρχική Δημοσίευση από fay01: Απλά υπογράφεις κάτω στη σελίδα.Aπο όσο θυμάμαι πέρσι το είχα πάει ανυπόγραφο στη γραμματεία και απλά μου είπε βάλε και μία υπογραφή και τέλος. Click για ανάπτυξη... Άρα απλώς μια υπογραφή κάτω δεξιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 23:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #238 01-10-20 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Steffie88: Σε εμάς προς το παρόν σταθερή η έναρξη μαθημάτων. Επίσης Στο πανεπιστήμιο Κρήτης έχουν ξεκινήσει ήδη μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Ενα ενα τα πανεπιστημια μεταθετουν την εναρξη μαθηματων για τους πρωτοετεις στις 12 οκτωβριου διοτι η κεραμεως δεν τους εχει στειλει ακομα τις λιστες απο την ηλεκτρονικη εγραφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 23:14 Η Steffie88: #239 01-10-20 23:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ενα ενα τα πανεπιστημια μεταθετουν την εναρξη μαθηματων για τους πρωτοετεις στις 12 οκτωβριου διοτι η κεραμεως δεν τους εχει στειλει ακομα τις λιστες απο την ηλεκτρονικη εγραφη. Click για ανάπτυξη... Τι να πω?? Πάντως σε εμάς μέχρι στιγμής υπάρχει το εξής. Δεν υπάρχει άλλη ενημέρωση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 23:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #240 01-10-20 23:27 Το κεντρικο πανεπιστημιο της χωρας πρεπει να κρατα χαμηλους τονους μεχρι βεβαιότητας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate confused??? Than003 alpha.kappa Citylights oups Billas Ελεν nicole1982 Gyvenimas ggl Vickyoustgl TonyMontanaEse Anonymous03 Olyxart19 Chrisa worriedsick Αριάνα123 ale John4726 duffyduck Kleanth Mukumbura katiasalonica Chris 21 louminis kristinbacktoschool Ιωάννα2 Elena78 Xristosdimitra Xristinaqui leo41 Scott tsiobieman Steffie88 ΘανάσοςG4 Nefh_ Makis7 giorgosp97 Greg1900 NEKTARIOS11 Γιώργος - Κόρινθος pink_panther Κλημεντίνη KElPa Stroka Ststst02 tasost Φινεύς Giorno Maria kwstaki Manolo165 olga123 andreas2002 Joy azula dim6 joannaΚΑ jul25 chrysm victor 21 Lathy ritenuto uni77 KaterinaL Prak Dr. Gl. Luminous iminspain Katerinaki03 neste Kostakis45 george7cr7 Demy25 zoi._k3 nucomer Markaf SlimShady island fay01 Thanos_D tzina2002 natalix St11 hirasawayui ΕΛΛΗ* pergolas02 Ροβερτα moan20 Panagiotis849 Evimgr miak annamaria12 Leukosrinokeros Kostis-Palamas Josua Εριφύλη andoc TheodoraNt Nar20 Maria147 cynzp Anonym0s dovellos_p sofia.kp alexrami gwgw_5 tonyler Dr House Viedo Τs1ro(john)^2 KingOfPop stefan kaaaaate BioChemical elena16 Robin22 TommyMak Alekos7savv Elenii01 Idontknoww mitsos14 Panos_02 Bgpanos Γιωργος15773 jim2015 olgakiks Antonio Unseen skygge CuHg Vasilis2000kak iManosX13 panagiotis23 panos007 Revekka B747 Arvacon geoavl γιω99 Πύρος Hera167 fretoe giannhs2001 Earendil Memetchi Αλκης Κ. Bill1996 stam72 Vold GregDel xriiistiiinaaa mickie Nefiki kasper21 jj! eukleidhs1821 Eua5 Intruder1 Κορώνα manesoyla SoyLydia20 Fasolia civilian jimis2001 ada1974 aggelikiT eirini.pi Γιοκα Belle26 MarinChrysanthi Lydia6902 chrysamarkaki _merion #LoveMaths Stelios725 Scandal Ggpg Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fay01: Απλά υπογράφεις κάτω στη σελίδα.Aπο όσο θυμάμαι πέρσι το είχα πάει ανυπόγραφο στη γραμματεία και απλά μου είπε βάλε και μία υπογραφή και τέλος. Click για ανάπτυξη... Άρα απλώς μια υπογραφή κάτω δεξιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 23:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #238 01-10-20 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Steffie88: Σε εμάς προς το παρόν σταθερή η έναρξη μαθημάτων. Επίσης Στο πανεπιστήμιο Κρήτης έχουν ξεκινήσει ήδη μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Ενα ενα τα πανεπιστημια μεταθετουν την εναρξη μαθηματων για τους πρωτοετεις στις 12 οκτωβριου διοτι η κεραμεως δεν τους εχει στειλει ακομα τις λιστες απο την ηλεκτρονικη εγραφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 23:14 Η Steffie88: #239 01-10-20 23:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ενα ενα τα πανεπιστημια μεταθετουν την εναρξη μαθηματων για τους πρωτοετεις στις 12 οκτωβριου διοτι η κεραμεως δεν τους εχει στειλει ακομα τις λιστες απο την ηλεκτρονικη εγραφη. Click για ανάπτυξη... Τι να πω?? Πάντως σε εμάς μέχρι στιγμής υπάρχει το εξής. Δεν υπάρχει άλλη ενημέρωση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 23:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #240 01-10-20 23:27 Το κεντρικο πανεπιστημιο της χωρας πρεπει να κρατα χαμηλους τονους μεχρι βεβαιότητας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate confused??? Than003 alpha.kappa Citylights oups Billas Ελεν nicole1982 Gyvenimas ggl Vickyoustgl TonyMontanaEse Anonymous03 Olyxart19 Chrisa worriedsick Αριάνα123 ale John4726 duffyduck Kleanth Mukumbura katiasalonica Chris 21 louminis kristinbacktoschool Ιωάννα2 Elena78 Xristosdimitra Xristinaqui leo41 Scott tsiobieman Steffie88 ΘανάσοςG4 Nefh_ Makis7 giorgosp97 Greg1900 NEKTARIOS11 Γιώργος - Κόρινθος pink_panther Κλημεντίνη KElPa Stroka Ststst02 tasost Φινεύς Giorno Maria kwstaki Manolo165 olga123 andreas2002 Joy azula dim6 joannaΚΑ jul25 chrysm victor 21 Lathy ritenuto uni77 KaterinaL Prak Dr. Gl. Luminous iminspain Katerinaki03 neste Kostakis45 george7cr7 Demy25 zoi._k3 nucomer Markaf SlimShady island fay01 Thanos_D tzina2002 natalix St11 hirasawayui ΕΛΛΗ* pergolas02 Ροβερτα moan20 Panagiotis849 Evimgr miak annamaria12 Leukosrinokeros Kostis-Palamas Josua Εριφύλη andoc TheodoraNt Nar20 Maria147 cynzp Anonym0s dovellos_p sofia.kp alexrami gwgw_5 tonyler Dr House Viedo Τs1ro(john)^2 KingOfPop stefan kaaaaate BioChemical elena16 Robin22 TommyMak Alekos7savv Elenii01 Idontknoww mitsos14 Panos_02 Bgpanos Γιωργος15773 jim2015 olgakiks Antonio Unseen skygge CuHg Vasilis2000kak iManosX13 panagiotis23 panos007 Revekka B747 Arvacon geoavl γιω99 Πύρος Hera167 fretoe giannhs2001 Earendil Memetchi Αλκης Κ. Bill1996 stam72 Vold GregDel xriiistiiinaaa mickie Nefiki kasper21 jj! eukleidhs1821 Eua5 Intruder1 Κορώνα manesoyla SoyLydia20 Fasolia civilian jimis2001 ada1974 aggelikiT eirini.pi Γιοκα Belle26 MarinChrysanthi Lydia6902 chrysamarkaki _merion #LoveMaths Stelios725 Scandal Ggpg Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Steffie88: Σε εμάς προς το παρόν σταθερή η έναρξη μαθημάτων. Επίσης Στο πανεπιστήμιο Κρήτης έχουν ξεκινήσει ήδη μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Ενα ενα τα πανεπιστημια μεταθετουν την εναρξη μαθηματων για τους πρωτοετεις στις 12 οκτωβριου διοτι η κεραμεως δεν τους εχει στειλει ακομα τις λιστες απο την ηλεκτρονικη εγραφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 23:14 Η Steffie88: #239 01-10-20 23:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ενα ενα τα πανεπιστημια μεταθετουν την εναρξη μαθηματων για τους πρωτοετεις στις 12 οκτωβριου διοτι η κεραμεως δεν τους εχει στειλει ακομα τις λιστες απο την ηλεκτρονικη εγραφη. Click για ανάπτυξη... Τι να πω?? Πάντως σε εμάς μέχρι στιγμής υπάρχει το εξής. Δεν υπάρχει άλλη ενημέρωση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 23:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #240 01-10-20 23:27 Το κεντρικο πανεπιστημιο της χωρας πρεπει να κρατα χαμηλους τονους μεχρι βεβαιότητας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ενα ενα τα πανεπιστημια μεταθετουν την εναρξη μαθηματων για τους πρωτοετεις στις 12 οκτωβριου διοτι η κεραμεως δεν τους εχει στειλει ακομα τις λιστες απο την ηλεκτρονικη εγραφη. Click για ανάπτυξη... Τι να πω?? Πάντως σε εμάς μέχρι στιγμής υπάρχει το εξής. Δεν υπάρχει άλλη ενημέρωση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2020 στις 23:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #240 01-10-20 23:27 Το κεντρικο πανεπιστημιο της χωρας πρεπει να κρατα χαμηλους τονους μεχρι βεβαιότητας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το κεντρικο πανεπιστημιο της χωρας πρεπει να κρατα χαμηλους τονους μεχρι βεβαιότητας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.