uni77
Δραστήριο μέλος
Kαι εγώ το ίδιο έκανα , θα επικοινωνήσει μαζί σου η σχολή λογικά αν χρειάζεται κατι άλλο
το ρωτησα αυτο και μου λενε οχι εμεις δεννθα σε παρουμε τηλεφωνο. Εσυ θα παρεις αν θελεις κατι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fay01
Νεοφερμένο μέλος
Α καλαα.. Δεν ξερω . Παντως σε μια γνωστή μου η παλια της σχολή επικοινώνησε μαζί της για να της ζητήσουν να κάνει αίτηση διαγραφής. Εμένα πάλι οχι αλλα δε νομίζω και να πάρωτο ρωτησα αυτο και μου λενε οχι εμεις δεννθα σε παρουμε τηλεφωνο. Εσυ θα παρεις αν θελεις κατι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
asdfqwerty
Πολύ δραστήριο μέλος
ΕΚΠΑ: Οδηγίες προς τους πρωτοετείς για την απόκτηση ηλεκτρονικού λογαριασμού
Ολοκλήρωση Εγγραφών στο ΕΚΠΑ 2020 (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ)
Αριάνα123
Νεοφερμένο μέλος
butter_fly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ούτε η δική μου στο ΕΚΠΑ έχει βγάλει κάτι ακόμα, μην αγχώνεσαιΝα ρωτήσω κάτι,οι σχολές στο ΕΚΠΑ έχουν ανακοινώσει κάτι για την ολοκλήρωση της εγγραφής;η δικιά μου σχολή στο ΕΚΠΑ δεν έχει βγάλει κάτι,έχει βγάλει μόνο τα έγγραφα για αλλογενείς.
asdfqwerty
Πολύ δραστήριο μέλος
κοιτα τι ανεβασαΝα ρωτήσω κάτι,οι σχολές στο ΕΚΠΑ έχουν ανακοινώσει κάτι για την ολοκλήρωση της εγγραφής;η δικιά μου σχολή στο ΕΚΠΑ δεν έχει βγάλει κάτι,έχει βγάλει μόνο τα έγγραφα για αλλογενείς.
κοιτα τι ανεβασαΝα ρωτήσω κάτι,οι σχολές στο ΕΚΠΑ έχουν ανακοινώσει κάτι για την ολοκλήρωση της εγγραφής;η δικιά μου σχολή στο ΕΚΠΑ δεν έχει βγάλει κάτι,έχει βγάλει μόνο τα έγγραφα για αλλογενείς.
Ούτε η δική μου στο ΕΚΠΑ έχει βγάλει κάτι ακόμα, μην αγχώνεσαι
butter_fly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν είναι σχετικό με τα έγγραφα ταυτοποίησης που ζητάει η κάθε σχολή του ΕΚΠΑ...κοιτα τι ανεβασα
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
κοιτα τι ανεβασα
Xristinaqui
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδιά μια χαζή ερώτηση , απλώς θέλω να είμαι σίγουρος για τα τυπικά. Το έντυπο επικαιροποίησης προσωπικών στοιχείων του φοιτητή θέλει να το συμπληρώσομε με κεφαλαία ή μικρά γράμματα . Η δεν υπάρχει θέμα ;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Χημικό Ιωάννινα
Για να μην το αναφέρει δεν θα υπάρχει θέμα, αλλά συνήθως τα επίσημα έγγραφα τα ζητάνε με κεφαλαία γράμματα, εγώ έτσι το έγραψα.
Xristinaqui
Εκκολαπτόμενο μέλος
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Σχετικά με το 2. (βλ. φωτογραφία) θεωρείτε ότι έχει σημασία αν θα συμπληρωθεί ηλεκτρονικά ή χειρόγραφα το έντυπο; Δεν αναφέρεται κάτι αλλά δίνεται αρχείο που ανοίγει στο Word, άρα θα πρέπει να συμπληρωθεί εκεί και ύστερα να εκτυπωθεί και να το υπογράψουμε;
View attachment 71413
Eφοσον ουτως η αλλως θα εκτυπωσεις συμπληρωσε το με word. Ειναι πιο πολιτισμενο εκτος και εισαι σουπερ καλλιγραφος οποτε κανε ενα εργο τεχνης.
uni77
Δραστήριο μέλος
Α καλαα.. Δεν ξερω . Παντως σε μια γνωστή μου η παλια της σχολή επικοινώνησε μαζί της για να της ζητήσουν να κάνει αίτηση διαγραφής. Εμένα πάλι οχι αλλα δε νομίζω και να πάρω![]()
γενικά η παλια μου σχολη ειναι ο ορισμος του i dont give a f**** about you
Steffie88
Εκκολαπτόμενο μέλος
asdfqwerty
Πολύ δραστήριο μέλος
επισης μας μετεφεραν την αρχη των μαθηματων αλλη μια εβδομαδα πιο μεταΛοιπόν το ΕΚΠΑ (τουλάχιστον) για την σχολή μου ζητάει απλά εκτυπωμένη την αίτηση, 1 φωτοτυπία ταυτότητας και 1 φωτογραφία τύπου ταυτότητας. Με sms θα στείλει τους αριθμούς μητρώου για να γίνει εγγραφή στις υπηρεσίες του πανεπιστημίου
Steffie88
Εκκολαπτόμενο μέλος
επισης μας μετεφεραν την αρχη των μαθηματων αλλη μια εβδομαδα πιο μετα
Δεν είδα κάτι τέτοιο. Το ξανακοίταξα τώρα. έναρξη μαθημάτων 5/10 λέει..
asdfqwerty
Πολύ δραστήριο μέλος
σε εμας το πηγαν 12/10Δεν είδα κάτι τέτοιο. Το ξανακοίταξα τώρα. έναρξη μαθημάτων 5/10 λέει..
Steffie88
Εκκολαπτόμενο μέλος
σε εμας το πηγαν 12/10
Σε εμάς προς το παρόν σταθερή η έναρξη μαθημάτων. Επίσης Στο πανεπιστήμιο Κρήτης έχουν ξεκινήσει ήδη μαθήματα.
Xristinaqui
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απλά υπογράφεις κάτω στη σελίδα.Aπο όσο θυμάμαι πέρσι το είχα πάει ανυπόγραφο στη γραμματεία και απλά μου είπε βάλε και μία υπογραφή και τέλος.
Άρα απλώς μια υπογραφή κάτω δεξιά;
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Σε εμάς προς το παρόν σταθερή η έναρξη μαθημάτων. Επίσης Στο πανεπιστήμιο Κρήτης έχουν ξεκινήσει ήδη μαθήματα.
Ενα ενα τα πανεπιστημια μεταθετουν την εναρξη μαθηματων για τους πρωτοετεις στις 12 οκτωβριου διοτι η κεραμεως δεν τους εχει στειλει ακομα τις λιστες απο την ηλεκτρονικη εγραφη.
Steffie88
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ενα ενα τα πανεπιστημια μεταθετουν την εναρξη μαθηματων για τους πρωτοετεις στις 12 οκτωβριου διοτι η κεραμεως δεν τους εχει στειλει ακομα τις λιστες απο την ηλεκτρονικη εγραφη.
Τι να πω?? Πάντως σε εμάς μέχρι στιγμής υπάρχει το εξής. Δεν υπάρχει άλλη ενημέρωση..
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 213 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- confused???
- Than003
- alpha.kappa
- Citylights
- oups
- Billas
- Ελεν
- nicole1982
- Gyvenimas
- ggl
- Vickyoustgl
- TonyMontanaEse
- Anonymous03
- Olyxart19
- Chrisa
- worriedsick
- Αριάνα123
- ale
- John4726
- duffyduck
- Kleanth
- Mukumbura
- katiasalonica
- Chris 21
- louminis
- kristinbacktoschool
- Ιωάννα2
- Elena78
- Xristosdimitra
- Xristinaqui
- leo41
- Scott
- tsiobieman
- Steffie88
- ΘανάσοςG4
- Nefh_
- Makis7
- giorgosp97
- Greg1900
- NEKTARIOS11
- Γιώργος - Κόρινθος
- pink_panther
- Κλημεντίνη
- KElPa
- Stroka
- Ststst02
- tasost
- Φινεύς
- Giorno
- Maria kwstaki
- Manolo165
- olga123
- andreas2002
- Joy
- azula
- dim6
- joannaΚΑ
- jul25
- chrysm
- victor 21
- Lathy
- ritenuto
- uni77
- KaterinaL
- Prak
- Dr. Gl. Luminous
- iminspain
- Katerinaki03
- neste
- Kostakis45
- george7cr7
- Demy25
- zoi._k3
- nucomer
- Markaf
- SlimShady
- island
- fay01
- Thanos_D
- tzina2002
- natalix
- St11
- hirasawayui
- ΕΛΛΗ*
- pergolas02
- Ροβερτα
- moan20
- Panagiotis849
- Evimgr
- miak
- annamaria12
- Leukosrinokeros
- Kostis-Palamas
- Josua
- Εριφύλη
- andoc
- TheodoraNt
- Nar20
- Maria147
- cynzp
- Anonym0s
- dovellos_p
- sofia.kp
- alexrami
- gwgw_5
- tonyler
- Dr House
- Viedo
- Τs1ro(john)^2
- KingOfPop
- stefan
- kaaaaate
- BioChemical
- elena16
- Robin22
- TommyMak
- Alekos7savv
- Elenii01
- Idontknoww
- mitsos14
- Panos_02
- Bgpanos
- Γιωργος15773
- jim2015
- olgakiks
- Antonio
- Unseen skygge
- CuHg
- Vasilis2000kak
- iManosX13
- panagiotis23
- panos007
- Revekka
- B747
- Arvacon
- geoavl
- γιω99
- Πύρος
- Hera167
- fretoe
- giannhs2001
- Earendil
- Memetchi
- Αλκης Κ.
- Bill1996
- stam72
- Vold
- GregDel
- xriiistiiinaaa
- mickie
- Nefiki
- kasper21
- jj!
- eukleidhs1821
- Eua5
- Intruder1
- Κορώνα
- manesoyla
- SoyLydia20
- Fasolia
- civilian
- jimis2001
- ada1974
- aggelikiT
- eirini.pi
- Γιοκα
- Belle26
- MarinChrysanthi
- Lydia6902
- chrysamarkaki
- _merion
- #LoveMaths
- Stelios725
- Scandal
- Ggpg
- Nefeloula
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki