Panagiotis849
Δραστήριο μέλος

Αν όχι, κάνα κόσμημα (σκουλαρίκι ή βραχυολάκι)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eva watchon 123
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Ή ένα βιβλίο όπου θα της γράψετε ευχές;

eva watchon 123
Νεοφερμένο μέλος

Τα λεφτα ειναι γυρω στα 20 και κατι
Guest 712911
Επισκέπτης

Μμμ ευχαριστω πολυ για την ιδεα. Δεν ειναι καθολου κακο!πειτε ομως κι αλλες ιδεες θελ να εχω πολλες επιλογες
Τα λεφτα ειναι γυρω στα 20 και κατι

https://www.public.gr/product/books/english/art/mousiki-artists/the-beatles-lyrics/prod6900635pp/
βάλτε ακόμα μισό ευρώ o καθένας και πάρτε αυτό
eva watchon 123
Νεοφερμένο μέλος

Italian dream...
Διάσημο μέλος

Φέτος, στην Α' λυκείου, είχαμε την καλύτερη φιλόλογο που είχαμε ποτέ εδώ και 4 χρόνια. Την γυναίκα τη λατρεύουμε όλοι ομόφωνα και δεν σταματάμε να συζητάμε για το πόσο άψογη είναι, + ότι έχει αυτή τη φήμη γενικά γιατί τη θαυμάζει όποιος την είχε ποτέ, μαζί με γονείς και συναδέλφους της. Το θέμα είναι ότι θέλω να προτείνω στα παιδιά να μαζέψουμε όλοι λεφτά -όχι κανένα τρελό ποσό, από 1-2Ε ο καθένας- για να της πάρουμε κάτι, συμβολικά, απλά για να κλείσει καλά η χρονιά. Πώς θα το προτείνω όμως;; Θα με βρίσουνε, θα πούνε ότι δεν χρειάζεται ή ότι δεν είμαστε μωρά -μπορεί και να έχουνε δίκιο, who knows-, αλλά πώς μπορώ να τους πείσω ή έστω να το προτείνω χωρίς να ακουστώ σχιζοφρενής; Καμία ιδέα;;
eva watchon 123
Νεοφερμένο μέλος

Melinaki_papaki
Νεοφερμένο μέλος

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

παιδιά θέλω και γω να πάρω δώρο σε 2 καθηγητές μου η μια είναι φιλόλογος γύρω στα 40 και μου έχει πει ότι είμαι η αδυναμία της....ό άλλος είναι ο θεολόγος μου γύρω στα 50 και του αρέσουν πολύ οι μηχανές γιαμάχα... ακούω προτάσεις...![]()
σε ποιον κοσμο ζεις; που βρίσκεσαι; τι συμβαίνει σε αυτό το συμπαν;
μη μου πεις οτι πεθαινει και για metal, death metal κλπ
Italian dream...
Διάσημο μέλος

σε ποιον κοσμο ζεις; που βρίσκεσαι; τι συμβαίνει σε αυτό το συμπαν;
μη μου πεις οτι πεθαινει και για metal, death metal κλπ
Έλα ρε συ, γιατί, κι ο μπαμπάς μου έτσι είναι.. Τι 20, τι 30 τι 50

Alma Libre
Επιφανές μέλος

παιδιά θέλω και γω να πάρω δώρο σε 2 καθηγητές μου η μια είναι φιλόλογος γύρω στα 40 και μου έχει πει ότι είμαι η αδυναμία της....ό άλλος είναι ο θεολόγος μου γύρω στα 50 και του αρέσουν πολύ οι μηχανές γιαμάχα... ακούω προτάσεις...![]()
Σκουλαρίκια αν έχει τρύπες στα αυτιά, αλλιώς ένα διακριτικό ρολόι (υπάρχουν αρκετά όμορφα και κομψά σε καλές τιμές, περίπου 20-25 ευρώ).
Στον άλλον πάρε τη Βίβλο με μια μινιατούρα yamaha.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ryuzaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Ο θεολόγος σίγουρα θα εκτιμήσει ένα μπρελόκ σχετικό με τις μηχανές για τα κλειδιά του, ή μια μινιατούρα μοτοσυκλέτας. Τσεκαρε Ebay/amazon, δεν θα δυσκολευτείς να βρεις κάτι φθηνό!!
Σε βιβλίο, το Twist of The Wrist II του Keith Code επίσης είναι πολύ χρήσιμο και μιλάει για τεχνικές της μοτοσυκλέτας σε βάθος. Εbay το βρίσκεις και αυτό. Και να βάλεις καρτέλα του στυλ "Η Βίβλος του μοτοσυκλετισμού"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream...
Διάσημο μέλος

Γειά σας! Ειμαι 17 χρονων και θέλω να κανω εκπληξη γενεθλιων σε μια παλια δασκαλα μου. Την ειχα για 4 χρονια και ειμαστε φιλες. Αλλα δεν ξερω τι εκπληξη να της κανω. Δεν θελω να ειναι κατι συνηθισμενο. Να ειναι κατι απλο και ομορφο! Οπως επισης, θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα και με το τι δωρο να της παρω! Ευχαριστω...περιμενω νεα σας![]()

Εγώ θα σου πρότεινα ένα κρεμαστό, αλλά ιδιαίτερο, συμβολικό ίσως, σαν αυτά που τα λατρεύω... Θα σου πρότεινα πολλά πράγματα αλλά τώρα εχω κολλήσει

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Γειά σας! Ειμαι 17 χρονων και θέλω να κανω εκπληξη γενεθλιων σε μια παλια δασκαλα μου. Την ειχα για 4 χρονια και ειμαστε φιλες. Αλλα δεν ξερω τι εκπληξη να της κανω. Δεν θελω να ειναι κατι συνηθισμενο. Να ειναι κατι απλο και ομορφο! Οπως επισης, θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα και με το τι δωρο να της παρω! Ευχαριστω...περιμενω νεα σας![]()
Γενικά κοίτα στο Etsy, έχει για όλα τα γούστα και πολλά όμορφα πράγματα

Πολύ καλή ιδέα!! και μου αρέσουν τέτοιου είδους συμβολικά δώρα...αλλα όταν ''ξεκολλήσεις'' (αστείο χεχε) πες μου και άλλες ιδέες...ευχαριστω παντως!!!
Εγώ θα σου πρότεινα ένα κρεμαστό, αλλά ιδιαίτερο, συμβολικό ίσως, σαν αυτά που τα λατρεύω... Θα σου πρότεινα πολλά πράγματα αλλά τώρα εχω κολλήσει![]()
Μπράβοο! σε ευχαριστω πολυ, δεν ηξερα αυτη τη σελιδα...!!!Γενικά κοίτα στο Etsy, έχει για όλα τα γούστα και πολλά όμορφα πράγματα![]()
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

2
Λατρεύω τις φωτογραφίες

Επίσης, εγώ για τα γενέθλια ενός αγαπημένου προσώπου είχα πάρει ένα σαν πίνακα ανακοικώσεων ξέρεις αυτό με τις πινέζες και είχα εμφανίσει κάποιες ωραίες φωτογραφίες μας τις καρφίτσωσα όχι όμως ίσια έβαλα και κάτι ωραία στιχάκια/αποφθέγματα και βγήκε υπέροχο! Όπως και μια καρτούλα που καρφίτσωσα με τις ευχές μου!
Δεν χρειάζεται να είναι τεράστιο! Μπορεί να είναι και μικρό έτσι για να το βάλει σε κάποια γωνίτσα του δωματίου της ή του γραφείου της ή όπου αλλού θελήσει αυτή.
Αν έχετε φωτογραφίες θα το πρότεινα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- George.S
- Εριφύλη
- Alexandra Chatzin
- Meow
- Eirinakiii8
- Philologist
- constansn
- Νομάρχης
- estrela
- nimbus
- Steliosgkougkou
- tsiobieman
- eukleidhs1821
- Pharmacist01
- Paragontas7000
- konstantonios@gmail.
- panosveki
- Lia 2006
- theodoraooo
- Ελεγκολόγος
- alexgiann
- xakounaamatata
- Αναστασία197
- SlimShady
- oups
- ggl
- Σωτηρία
- Kokro
- Unboxholics
- elisavet2
- augustine
- george777
- Than003
- fockos
- Athens2002
- Alexandra17
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.