Δώρο για καθηγήτρια

Εριφύλη

Διάσημο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,854 μηνύματα.
Απαντάω μετά από αρκετά- θα έλεγα- χρόνια, αλλά μπορεί κάποιος να ψάχνει, ακόμη και σήμερα, αυτό το ερώτημα. Εγώ, φέτος, φεύγω από το γυμνάσιο. Έχω τρία χρόνια την ίδια υπεύθυνη τμήματος, την βλέπω καθημερινά, κάνουμε πλάκα, συζητάμε κτλ, κι έτσι θα της κάνω ένα δώρο! Σκέφτομαι να της αγοράσω κάτι σε κόσμημα, όπως σκουλαρίκια ή κολιέ. Οπότε, αν εσύ ψάχνεις για κάποιο δώρο σε δασκάλα-καθηγήτρια, σου συστήνω ανεπιφύλακτα ένα κόσμημα. Είναι ξεχωριστό και πιστεύω σ’ όλες τις γυναίκες αρέσουν. Τώρα θα μου πείτε, γιατί δεν της παίρνεις βιβλίο, μιας που είναι και φιλόλογος; Για κακή μου τύχη, έχει στο σπίτι ΟΛΟΚΛΗΡΗ βιβλιοθήκη, γεμάτη με βιβλία. Ε πείτε μου, δεν θα έχει τα περισσότερα;; Πάντως, ένα πιο προσωπικό δώρο θα ήταν ό,τι πρέπει!
Αχ θυμήθηκα τώρα τα δικά μου και έκλαψα. Όταν έφυγα από το δημοτικό, έκανα δώρο στην αγαπημένη μου δασκάλα μια τριανταφυλλιά σε γλάστρα!❤️ Και την συνάντησα πριν δύο μήνες περίπου και μου είπε ότι την έχει ακόμα, ανθίζει κάθε άνοιξη και με θυμάται... Πολύ έκλαψα!
 
Top