Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

απλα της ειπα να παρει ενα σκυλακι αγιου βερναρδου στην καθηγητρια της![]()
![]()
![]()
Δεν νομιζω.... Αλλα τεσπα! Εγω πηρα κατι σε:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream...
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος

Μπορείς να της πάρεις και μια ωραία πένα ή ένα καλό στυλό. Επίσης ένα ωραίο ασημένιο μπρελόκ που θα χαράξεις επάνω το όνομά της και την ημερομηνία που θα της το δώσεις.![]()
Εντάξει όχι και να χαράξει ημερομηνίες, δεν είχαν και έρωτα.

Η κάρτα έξυπνη/όμορφη ο μαρκαδόρος φθηνός.Πάρτης έναν μαρκαδόρο για πίνακα
![]()
Και να γράφεις στην καρτούλα: Συνεχίστε την καλή δουλειά

τέλειοεγω στον καθηγητη μου στο φροντιστηριο του ειχα παρει απο την κωνσταντινουπολη το 2010 ενα ναργιλε.πολυ του αρεσε

Πρόσφατα σε καθηγήτρια πήρα ζακέτα και γάντια.
Σε 2 καθηγητές φιλολόγους μου όταν αξιωθώ να τους πάω τα δώρα που θέλω θα είναι σίγουρα κρασί/κρασιά, κομπολόι από τα πολύ καλά μας, ίσως κάποια εικόνα, σίγουρα κάνα τραχανά και κάνα αβγό που ναι και πατεράδες με πολλά παιδιά και κάτι ακόμη που θα μπορούσε να κρατήσει στον χρόνο που δεν θυμάμαι τώρα τι είχα σκεφτεί. Και σίγουρα γλυκά για τις γυναίκες τους. (είμαι κουβαρντού γενικά)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

Ρε παιδιά τι δώρο μπορεί να πάρει κανείς σε καθηγήτρια...?? Θέλω να πάρω στην καθηγητρια των Ιταλικών μου ένα δωράκι για τα Χριστούγεννα, αλλα έχω κολλήσει... Κοσμήματα δεν φοράει οπότε άκυρη η επιλογή, λογοτεχνία διαβαζει πιο πολύ ιταλική και από ελληνικά είναι δυσκολη στην επιλογή βιβλίων οπότε δεν θέλω να το ρισκάρω, και γενικά ειναι λίγο δύσκολη περίπτωση...Έλεγα να παρω κάτι σε φουλάρι που μου αρέσουν πολύ τα φουλάρια αλλά δεν θυμαμαι αν την εχω δει ποτέ να φοράει!
Ρίξτε καμία ιδέα για τίποτα πρωτότυπο!!
Λοιπόν λοιπόν κάτσε να παραθέσω ιδέες.

- Μία τσάντα η οποία να μην είναι ακριβή και να έχει λιγάκι νεανικό ύφος. Σαν αυτή!
- Μπορείς να πάρεις μία κούπα με μία φράση ιταλική ή κάτι σημαντικό. Υπάρχουν μαγαζιά που μπορούν να σου βάλουν και να σου γράψουν ότι θες πάνω σε τέτοιες κούπες ή ακόμα και σε μπλουζάκια!
- Aν έχεις χρόνο φτιάξ' της κάποιο λεύκωμα, βάζοντας σχεδιάκια που θες εσύ μέσα και διάφορες φρασούλες με νόημα ή και φωτογραφίες σας.
- Ίσως ένα κουτί για να βάζει τα δικά της πραγματάκια. Όχι απλό κουτί. Κάτι σαν αυτό! Μπορείς κιόλας να της τοποθετήσεις και κάτι μικρό μέσα και μαζί ένα σημείωμα για να σε θυμάται.
Italian dream...
Διάσημο μέλος

Λοιπόν λοιπόν κάτσε να παραθέσω ιδέες.
- Μία τσάντα η οποία να μην είναι ακριβή και να έχει λιγάκι νεανικό ύφος. Σαν αυτή!
- Μπορείς να πάρεις μία κούπα με μία φράση ιταλική ή κάτι σημαντικό. Υπάρχουν μαγαζιά που μπορούν να σου βάλουν και να σου γράψουν ότι θες πάνω σε τέτοιες κούπες ή ακόμα και σε μπλουζάκια!
- Aν έχεις χρόνο φτιάξ' της κάποιο λεύκωμα, βάζοντας σχεδιάκια που θες εσύ μέσα και διάφορες φρασούλες με νόημα ή και φωτογραφίες σας.
- Ίσως ένα κουτί για να βάζει τα δικά της πραγματάκια. Όχι απλό κουτί. Κάτι σαν αυτό! Μπορείς κιόλας να της τοποθετήσεις και κάτι μικρό μέσα και μαζί ένα σημείωμα για να σε θυμάται.
Nεφελη η τσαντα και γαμω, αν την παρω θα την παρω σιγουρα για εμενα!!

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Ρε παιδιά τι δώρο μπορεί να πάρει κανείς σε καθηγήτρια...?? Θέλω να πάρω στην καθηγητρια των Ιταλικών μου ένα δωράκι για τα Χριστούγεννα, αλλα έχω κολλήσει... Κοσμήματα δεν φοράει οπότε άκυρη η επιλογή, λογοτεχνία διαβαζει πιο πολύ ιταλική και από ελληνικά είναι δυσκολη στην επιλογή βιβλίων οπότε δεν θέλω να το ρισκάρω, και γενικά ειναι λίγο δύσκολη περίπτωση...Έλεγα να παρω κάτι σε φουλάρι που μου αρέσουν πολύ τα φουλάρια αλλά δεν θυμαμαι αν την εχω δει ποτέ να φοράει!
Και θα σου ελεγα ρε βιβλιο ρε

_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Πάρε ένα κασκόλ.Ρε παιδιά τι δώρο μπορεί να πάρει κανείς σε καθηγήτρια...?? Θέλω να πάρω στην καθηγητρια των Ιταλικών μου ένα δωράκι για τα Χριστούγεννα, αλλα έχω κολλήσει... Κοσμήματα δεν φοράει οπότε άκυρη η επιλογή, λογοτεχνία διαβαζει πιο πολύ ιταλική και από ελληνικά είναι δυσκολη στην επιλογή βιβλίων οπότε δεν θέλω να το ρισκάρω, και γενικά ειναι λίγο δύσκολη περίπτωση...Έλεγα να παρω κάτι σε φουλάρι που μου αρέσουν πολύ τα φουλάρια αλλά δεν θυμαμαι αν την εχω δει ποτέ να φοράει!
(Τα φουλάρια μπορούν και να δεθούν ωραία σε μία γυναικεία τσάντα αν ταιριάζουν χρωματικά.)
Italian dream...
Διάσημο μέλος

(Τα φουλάρια μπορούν και να δεθούν ωραία σε μία γυναικεία τσάντα αν ταιριάζουν χρωματικά.)
Σωστά...

Δεν μ'αρεσουν τα κασκολ...

_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν μ'αρεσουν τα κασκολ...![]()
Μικρή είσαι ακόμα, λογικό.

Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Οπότε πάρε κάτι γιατί σημασία θα έχει η πράξη. Αν το κάνεις έτσι θα το εκτημήσει περισσοότερο κοπελιά
Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

Nεφελη η τσαντα και γαμω, αν την παρω θα την παρω σιγουρα για εμενα!!![]()
Εν τέλει που κατέληξες;

Italian dream...
Διάσημο μέλος

Εν τέλει που κατέληξες;Τι πήρες;;;
![]()
Πήρα ένα φουλάρι τελικα (δεν το γλίτωσα

Κι αν δεν της αρέσει, ας πάει να το αλλάξει

Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος

iwalkinamaze
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καμία ιδέα για δώρο σε καθηγητή;
Νομιζω οτι ενα σετακι απο βιβλιοπωλειο του στυλ πενα/στυλο,μπρελοκ και σημειωματαριο ειναι πολυ καλη ιδεα και κλασσικο δωρο για τετοια περισταση.Τωρα αν σκεφτεσαι κατι πιο πρωτοτυπο ισως κατι που σχετιζεται με καποια ασχολια του
Italian dream...
Διάσημο μέλος

Τωρα θα σου λεγα εσενα τιποτα, αλλα...Καμία ιδέα για δώρο σε καθηγητή;

Παρε του κανενα ρολοι, αν εχεις λεφτα

cha0s
Περιβόητο μέλος

Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Μπορείς να του πάρεις ένα ωραίο διακοσμητικό "αεικίνητο".Φυσικός.

Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

Πως το λένε αυτό είπαμε;Μπορείς να του πάρεις ένα ωραίο διακοσμητικό "αεικίνητο".
![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- George.S
- Εριφύλη
- Alexandra Chatzin
- Meow
- Eirinakiii8
- Philologist
- constansn
- Νομάρχης
- estrela
- nimbus
- Steliosgkougkou
- tsiobieman
- eukleidhs1821
- Pharmacist01
- Paragontas7000
- konstantonios@gmail.
- panosveki
- Lia 2006
- theodoraooo
- Ελεγκολόγος
- alexgiann
- xakounaamatata
- Αναστασία197
- SlimShady
- oups
- ggl
- Σωτηρία
- Kokro
- Unboxholics
- elisavet2
- augustine
- george777
- Than003
- fockos
- Athens2002
- Alexandra17
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.