niek
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θέλεις να είναι κάτι προσωπικό (πχ ένα κοσμημα, κάτι αν το φοράει κλπ), ή κάτι που να έχει σχέση με την ειδικότητά της?
(Εγώ πάντα προτιμούσα το 1ο)
Δεν ξερω.Θελω κατι ξεχωριστο.Κοσμηματα, φουλαρια δε φοραει και ειναι νεα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

Guest 712911
Επισκέπτης

Στη δασκάλα μου στο δημοτικό είχαμε βάλει όλη η τάξη λεφτά και της πήραμε μία ψηφιακή κορνίζα!Η αδερφή μου όταν τελείωσε το νηπιαγωγείο,νομίζω πως η μητέρα μου πήρε πήρε στη νηπιαγωγό κάτι για το σπίτι.
Εμείς στον δάσκαλό μας στο δημοτικό δε νομίζω να του κάναμε κάποιο δώρο.

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

Εμεις σε μια καθηγητρια στην 1η της πηραμε μια εικονα με τον προστατη αγιο της(καταξοδευτηκαμε.. Γιατι την παραγγειλαμε και μεγαλη και να γινει γρηγορα)
Εμένα πάντως αν μου έφερναν για δώρο μία γιγάντια εικόνα της Παναγίας,θα είχα φρικάρει σίγουρα!

Το καλύτερο είναι ένα βιβλίο ή μία ωραία ανθοδέσμη (ανθοδέσμη είχαμε πάρει στην καθηγήτρια του φροντιστηρίου στο δημοτικό)!!!

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Εμένα πάντως αν μου έφερναν για δώρο μία γιγάντια εικόνα της Παναγίας,θα είχα φρικάρει σίγουρα!
Το καλύτερο είναι ένα βιβλίο ή μία ωραία ανθοδέσμη (ανθοδέσμη είχαμε πάρει στην καθηγήτρια του φροντιστηρίου στο δημοτικό)!!!![]()
Αχ ομως βγηκε αριστουργημα! Της αρεσε πολυ

Italian dream...
Διάσημο μέλος

Εμείς στον δάσκαλό μας στο δημοτικό δε νομίζω να του κάναμε κάποιο δώρο.![]()
Εκείνος όμως μας είχε ετοιμάσει μια ωραία έκπληξη.
![]()
Εμείς πάλι στο δημοτικό είχαμε στο ταμείο της ταξης 300+ ευρώ και στο τέλος της χρονιάς μας είχε πει ότι θα τα έκανε φαγητό για την αποφοίτηση. Μας έφερε ένα κουτί τυροπιτάκια

Κι εγω θελω λίγο βοήθεια (πάλι..

Το πρώτο (Αυτο ανοιγει και μπαίνει φωτο)
Το δεύτερο (Επίσης ανοίγει)
Το τρίτο (Επίσης..)
Το τέταρτο
Το πέμπτο
Το έκτο (Αυτό δεν εμ ενθουσίασε και πολύ αλλά ας είναι στη λίστα)
Και, τέλος, αυτό
Για πείτε...

Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

Αν και δεν φοράω εύκολα κοσμήματα, αυτά που σου άφησα παραπάνω πιστεύω - πάντα υποκειμενικά- είναι ωραία. Ειδικά αν μπορεί να μπει και φωτογραφία. Έτσι δεν θα είναι ένα απλό κόσμημα.
...Αλεξάνδρα...
Πολύ δραστήριο μέλος

μιας και πήρα το πτυχιο των αγγλικών μου θα ήθελα να κάνω ένα δωρο στις δύο καθηγήτριες μου! Ειναι πολύ σημαντίκες για εμενα και έχουμε μια στενή σχέση...
Ριξτε ιδέες γιατι εγω εχω ξεμεινει!
cha0s
Περιβόητο μέλος

Γειά σας παιδιά!
μιας και πήρα το πτυχιο των αγγλικών μου θα ήθελα να κάνω ένα δωρο στις δύο καθηγήτριες μου! Ειναι πολύ σημαντίκες για εμενα και έχουμε μια στενή σχέση...
Μια καφετιέρα

Italian dream...
Διάσημο μέλος

Γειά σας παιδιά!
μμ ξεκινα από τα γνωστά και κλισέ, βιβλία κοσμήματα φουλάρια κλπ... Προτιμότερο είναι να είναι κάτι συμβολικό, όχι ότι να'ναι... πχ, αν είναι κόσμημα, να είναι ένα ωραίο σύμβολο ή κάτι που της αρέσει και της ταιριάζει, ή, αν ειναι βιβλίο, κάτι με ωραίο νόημα... Ρίξε μια ματιά στα κοσμήματα που έβαλα πιο πάνω! Μπορείς να πάρεις για παράδειγμα αυτό με το γινγκ και το γανγκ και να κάνεις μία αφιέρωση του τύπου

...αυτό που ήθελα να κάνω εγώ στην δική μου δηλαδή, αν μου περίσσευε χρόνος και χρήματα...

Ελπίζω να σε βοηθησα!!
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος

Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Γειά σας παιδιά!
Πραγματικα, παρε οτι οτι οτι πιο ακυρο θελεις και βρεις. Οτι σου κανει εκεινη τη στιγμη ''κλικ'' εσυ τις ξερεις καλυτερα! Ομως, μην ξεχασεις να τους κανεις μια αφιερωση σε μια ομορφη καρτα. Γραψε τους μεσα κατι σηματικο, κατι συμβολικο, ενα κομματι απο ενα λογοτεχνικο βιβλιο, εναν στιχο απο ενα ποιημα αγγλου ποιητη, μια αποφθεγματικη φραση... Στιχους απο ενα συμβολικο τραγουδι... Και στο τελος ενα μεγαλο ευχαριστω

...Αλεξάνδρα...
Πολύ δραστήριο μέλος

Κοιτά, σκέφτηκα για κανένα καλό πορτοφόλι η κανα μπιζου.. Αλλά μου φάνηκαν συνήθισανμένα... Ύστερα έψαξα κι για κάποιο βιβλιό όπως πρότειναν και ππαραπάνω αλλά δεν θέλω να το διακινδυνεύσω...Πραγματικα, παρε οτι οτι οτι πιο ακυρο θελεις και βρεις. Οτι σου κανει εκεινη τη στιγμη ''κλικ'' εσυ τις ξερεις καλυτερα! Ομως, μην ξεχασεις να τους κανεις μια αφιερωση σε μια ομορφη καρτα. Γραψε τους μεσα κατι σηματικο, κατι συμβολικο, ενα κομματι απο ενα λογοτεχνικο βιβλιο, εναν στιχο απο ενα ποιημα αγγλου ποιητη, μια αποφθεγματικη φραση... Στιχους απο ενα συμβολικο τραγουδι... Και στο τελος ενα μεγαλο ευχαριστω![]()
Αυτό με την καρτουλα και την αφιέρωση θα το κάνω σιγουρα, αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς να πάρω...
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Κοιτά, σκέφτηκα για κανένα καλό πορτοφόλι η κανα μπιζου.. Αλλά μου φάνηκαν συνήθισανμένα... Ύστερα έψαξα κι για κάποιο βιβλιό όπως πρότειναν και ππαραπάνω αλλά δεν θέλω να το διακινδυνεύσω...
Αυτό με την καρτουλα και την αφιέρωση θα το κάνω σιγουρα, αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς να πάρω...
Θα πω βλακεια.... Αλλα μια ανθοδεσμη

Guest 875331
Επισκέπτης

Italian dream...
Διάσημο μέλος

Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- George.S
- Εριφύλη
- Alexandra Chatzin
- Meow
- Eirinakiii8
- Philologist
- constansn
- Νομάρχης
- estrela
- nimbus
- Steliosgkougkou
- tsiobieman
- eukleidhs1821
- Pharmacist01
- Paragontas7000
- konstantonios@gmail.
- panosveki
- Lia 2006
- theodoraooo
- Ελεγκολόγος
- alexgiann
- xakounaamatata
- Αναστασία197
- SlimShady
- oups
- ggl
- Σωτηρία
- Kokro
- Unboxholics
- elisavet2
- augustine
- george777
- Than003
- fockos
- Athens2002
- Alexandra17
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.