Guest 699855
Επισκέπτης

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας!
Κοίτα ο στόχος σου, για να μη λέμε ψέματα, είναι πολύ δύσκολος. Από σένα εξαρτάται αν θα τον πετύχεις! Να ξέρεις ότι θα πρέπει να του αφοσιωθείς απόλυτα και ότι πολλές φορές θα απελπιστείς. Θα πρέπει να έχεις δυνατό χαρακτήρα ώστε να ανασυγκροτηθείς και να προχωρήσεις! Εσύ ξέρεις τον εαυτό σου και τι θυσίες είσαι αποφασισμένη να κάνεις! Φαντάζομαι ότι δεν ενδιαφέρεσαι για τις φετινές πανελλαδικές γιατί αυτό (είναι ευνόητο) ότι θα ήταν αδύνατον να συμβεί! ΄Αρχισε να προετοιμάζεσαι για του χρόνου. Να ξέρεις ότι η καλή οργάνωση του χρόνου και της ύλης είναι ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας. Επειδή αυτό, ας μη γελιόμαστε, δεν μπορείς να το κάνεις μόνη σου (μην ακούς υπεραισιόδοξες απόψεις και πελαγοδρομείς χάνοντας πολύτιμο χρόνο), απευθύνσου σε κάποιο καλό φροντιστήριο και ζήτησέ τους να σε βοηθήσουν. Αν έχεις πρόβλημα να παρακολουθήσεις κανονικά ένα τμήμα, μπορείς να τους ζητήσεις να κάνετε κάποια ειδική συμφωνία (όπως πχ να σου ορίζουν ύλη, να λύνουν τις απορίες σου, να σου διορθώνουν τις ασκήσεις, να σου δίνουν διαγωνίσματα κτλ). Καλό κουράγιο και καλή επιτυχία!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vanessa99
Δραστήριο μέλος

Θα ξεκινησω Βιολογια κατευθυνσης και εχω ξεκινησει και Εκθεση για του χρονου... αν πω στους γονεις να σταματησω εντελως και τη φυσικη και χημεια για φετος που πηγαινω για να παω για του χρονου, ποιος τους ακουει... για αυτο πηρα και τα βοηθηματα αλλωστε. Πηγα το βοηθημα της Φυσικης στον καθηγητη στο φροντιστηριο και μου ειπε να του πηγαινω αποριες αλλα βλεπω πως δε μπορω να ορισω υλη χανομαι λιγο... παρ'ολα αυτα ντρεπομαι να του πω κατι... τι να του πω? Κυριε οριστε μου τι να διαβασω? Δε μπορω, ντρεπομαιΚοίτα ο στόχος σου, για να μη λέμε ψέματα, είναι πολύ δύσκολος. Από σένα εξαρτάται αν θα τον πετύχεις! Να ξέρεις ότι θα πρέπει να του αφοσιωθείς απόλυτα και ότι πολλές φορές θα απελπιστείς. Θα πρέπει να έχεις δυνατό χαρακτήρα ώστε να ανασυγκροτηθείς και να προχωρήσεις! Εσύ ξέρεις τον εαυτό σου και τι θυσίες είσαι αποφασισμένη να κάνεις! Φαντάζομαι ότι δεν ενδιαφέρεσαι για τις φετινές πανελλαδικές γιατί αυτό (είναι ευνόητο) ότι θα ήταν αδύνατον να συμβεί! ΄Αρχισε να προετοιμάζεσαι για του χρόνου. Να ξέρεις ότι η καλή οργάνωση του χρόνου και της ύλης είναι ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας. Επειδή αυτό, ας μη γελιόμαστε, δεν μπορείς να το κάνεις μόνη σου (μην ακούς υπεραισιόδοξες απόψεις και πελαγοδρομείς χάνοντας πολύτιμο χρόνο), απευθύνσου σε κάποιο καλό φροντιστήριο και ζήτησέ τους να σε βοηθήσουν. Αν έχεις πρόβλημα να παρακολουθήσεις κανονικά ένα τμήμα, μπορείς να τους ζητήσεις να κάνετε κάποια ειδική συμφωνία (όπως πχ να σου ορίζουν ύλη, να λύνουν τις απορίες σου, να σου διορθώνουν τις ασκήσεις, να σου δίνουν διαγωνίσματα κτλ). Καλό κουράγιο και καλή επιτυχία!

Bασικα μαλλον δεν υπαρχει ελπιδα... ουτε οο γονεις μου με στηριζουν. Πως να στηριξω τον εαυτο μου αν δεν με στηριζουν οι γονεις μου?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PolGR1509
Τιμώμενο Μέλος

Απαπα...τι θα πει ντρέπεσαι; Έχεις έναν στόχο η δεν έχεις ; Θα πας και θα του πεις να σου πει τι να διαβάσεις επειδή έχεις χαθεί λίγο...τι περιμένεις να σου απαντήσει; «Δεν θέλω»; Προφανώς και θα σε βοηθήσει..άντε μπράβοΘα ξεκινησω Βιολογια κατευθυνσης και εχω ξεκινησει και Εκθεση για του χρονου... αν πω στους γονεις να σταματησω εντελως και τη φυσικη και χημεια για φετος που πηγαινω για να παω για του χρονου, ποιος τους ακουει... για αυτο πηρα και τα βοηθηματα αλλωστε. Πηγα το βοηθημα της Φυσικης στον καθηγητη στο φροντιστηριο και μου ειπε να του πηγαινω αποριες αλλα βλεπω πως δε μπορω να ορισω υλη χανομαι λιγο... παρ'ολα αυτα ντρεπομαι να του πω κατι... τι να του πω? Κυριε οριστε μου τι να διαβασω? Δε μπορω, ντρεπομαι( δεν υπαρχει ειδικο φροντιστηριο, 2 φροντιστηρια υπαρχουν ολα και ολα στη πολη μου για τους θετικους και χρηματα για ιδιαιτερα δεν υπαρχουν...) αρα... τι μου προτεινετε να κανω? Ποση περιπου υλη να βγαζω?

vanessa99
Δραστήριο μέλος

Απαπα...τι θα πει ντρέπεσαι; Έχεις έναν στόχο η δεν έχεις ; Θα πας και θα του πεις να σου πει τι να διαβάσεις επειδή έχεις χαθεί λίγο...τι περιμένεις να σου απαντήσει; «Δεν θέλω»; Προφανώς και θα σε βοηθήσει..άντε μπράβο![]()
Ωραια αυτος δεχεται... με τους γονεις τι κανω?

PolGR1509
Τιμώμενο Μέλος

Τους μιλάς..τι κάνεις; Σάμπως υπάρχει και άλλη επιλογή; Γονείς σου είναι. Δεν γίνεται ούτε στα κρυφά να το κάνεις..ούτε και να ανεξαρτητοποιηθείςΩραια αυτος δεχεται... με τους γονεις τι κανω?![]()

Guest 699855
Επισκέπτης

Θα ξεκινησω Βιολογια κατευθυνσης και εχω ξεκινησει και Εκθεση για του χρονου... αν πω στους γονεις να σταματησω εντελως και τη φυσικη και χημεια για φετος που πηγαινω για να παω για του χρονου, ποιος τους ακουει... για αυτο πηρα και τα βοηθηματα αλλωστε. Πηγα το βοηθημα της Φυσικης στον καθηγητη στο φροντιστηριο και μου ειπε να του πηγαινω αποριες αλλα βλεπω πως δε μπορω να ορισω υλη χανομαι λιγο... παρ'ολα αυτα ντρεπομαι να του πω κατι... τι να του πω? Κυριε οριστε μου τι να διαβασω? Δε μπορω, ντρεπομαι( δεν υπαρχει ειδικο φροντιστηριο, 2 φροντιστηρια υπαρχουν ολα και ολα στη πολη μου για τους θετικους και χρηματα για ιδιαιτερα δεν υπαρχουν...) αρα... τι μου προτεινετε να κανω? Ποση περιπου υλη να βγαζω?
Bασικα μαλλον δεν υπαρχει ελπιδα... ουτε οο γονεις μου με στηριζουν. Πως να στηριξω τον εαυτο μου αν δεν με στηριζουν οι γονεις μου?
Το χρονοδιάγραμμα της ύλης θα στο ορίσουν οι καθηγητές (μόνη σου δεν μπορείς να το κάνεις). Από ότι γράφεις είναι πρόθυμοι. Αυτό που γράφεις ότι "ντρέπεσαι" πραγματικά δεν το καταλαβαίνω καθόλου. Αντί να το προτείνεις εσύ, σε έβγαλαν από τη δύσκολη θέση και στο πρότειναν αυτοί. Και αντί να χαίρεσαι, εσύ "ντρέπεσαι"; Εκμεταλλεύσου το όσο μπορείς! Για το φροντιστήριο μάλλον δεν κατάλαβες τι σου είπα. Πουθενά δεν υπάρχει φροντιστήριο για ειδικές περιπτώσεις. Απλά στα κανονικά φροντιστήρια μπορείς να πας να κάνεις μια ειδική συμφωνία και να τους ζητήσεις να σου ορίζουν την ύλη και να σε παρακολουθούν, όπως σου έγραψα παραπάνω. Καταλαβαίνω ότι αν το πεις στους γονείς σου θα γίνει χαμός αλλά πρέπει να το αντιμετωπίσεις! Αν τους πεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι έτοιμη για φέτος και ότι θα πετάξουν τα λεφτά τους αν επιμείνουν να συνεχίσεις, νομίζω ότι θα εκτιμήσουν την ειλικρίνειά σου. Καλύτερα να τα φυλάξουν για του χρόνου. Εξήγησέ τους ότι υπάρχουν παιδιά που δίνουν τρεις και τέσσερις φορές πανελλαδικές για να πετύχουν το στόχο τους. Δεν είσαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που θα προσπαθήσει για την επόμενη χρονιά. Αν πεισθούν ότι η προσπάθειά σου θα είναι σοβαρή, νομίζω ότι τελικά θα σε στηρίξουν. Και μην λες ότι δεν υπάρχει ελπίδα. Ελπίδα υπάρχει πάντα!
Meow
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tonyler
Εκκολαπτόμενο μέλος

Meow
Νεοφερμένο μέλος

tonyler
Εκκολαπτόμενο μέλος

akikos
Επιφανές μέλος

fotinipapa
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ougka pougka
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nihilist
Τιμώμενο Μέλος

Αγγελος Κοκ
Τιμώμενο Μέλος

Nihilist
Τιμώμενο Μέλος

Αν μπορεί κάποιος συντονιστής να διαγράψει το μήνυμά μου.
Agnwsth
Δραστήριο μέλος

Jordan
Νεοφερμένο μέλος

Μιας και τώρα θα πάω γ λυκείου , αν ρωτάς επειδή θες να πας φροντιστήριο, τότε να πας φυσική. Για τα μαθηματικά κατεύθυνσεις μπορεί να σε καλύψει και το σχολείο.
Θα έλεγα πώς το ανάποδο μοιάζει περισσότερο εφικτό.
Agnwsth
Δραστήριο μέλος

Θα έλεγα πώς το ανάποδο μοιάζει περισσότερο εφικτό.
Για εμένα δούλεψε. Δηλαδή, για φροντιστήριο στα μαθηματικά αξίζει πιστεύω να κάνεις μέχρι την ευθεία. Φυσική χρειάζεται σίγουρα (εκτός αν είναι καλός ο καθηγητής στο σχολείο, και σε καλύπτει) , διότι δεν βγαίνει

Πάντως εμένα με υπερκάλυπτε το σχολείο στα μαθηματικά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.