akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2017 στις 15:15 Ο akikos έγραψε: #121 17-03-17 15:15 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis econ: Ποσα διδακτορικα εχεις κανει κι εχεις καταληξει σε αυτο το συμπερασμα? Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κάνει διδακτορικό αλλά έχω δουλέψει ως εξωτερικός συνεργάτης σε ελληνικό πανεπιστήμιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis econ Πολύ δραστήριο μέλος Ο panagiotis econ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 806 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2017 στις 15:35 Ο panagiotis econ: #122 17-03-17 15:35 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Δεν έχω κάνει διδακτορικό αλλά έχω δουλέψει ως εξωτερικός συνεργάτης σε ελληνικό πανεπιστήμιο. Click για ανάπτυξη... Η αποψη σου αφορουσε τα διδακτορικα στην Ελλαδα ή γενικοτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2017 στις 15:53 Η Ερις έγραψε: #123 17-03-17 15:53 Δε νομίζω να σου κλέψει την ιδέα, αλλά θα θέλει όπωσδήποτε να μπει και το όνομά του δίπλα στο δικό σου. Δε φαντάζομαι να θέλει και πρώτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαρτίου 2017 στις 16:17 Ο Guest 209912: #124 17-03-17 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Δε νομίζω να σου κλέψει την ιδέα, αλλά θα θέλει όπωσδήποτε να μπει και το όνομά του δίπλα στο δικό σου. Δε φαντάζομαι να θέλει και πρώτο! Click για ανάπτυξη... Υπήρχε ένα ωραίο επεισόδιο στην 10η εντολή με παρόμοιο θέμα. Ένας genius διδακτορικός φοιτητής Φυσικής ο οποίος έκανε παράλληλα και την εργασία της διδακτορικής γκόμενάς του και περιφερόταν όλη μέρα σπίτι παραμιλώντας "πρέπει να τεκμηριώσω, πρέπει να τεκμηριώσω" και στο τέλος ο καθηγητής του του έκλεψε την γκόμενα και την διατριβή και αυτός μπήκε στην τάξη με μια καραμπίνα και τον καθάρισε μαζί με άλλους 3-4 άσχετους πριν αυτοκτονήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2017 στις 16:23 Η Ερις έγραψε: #125 17-03-17 16:23 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Υπήρχε ένα ωραίο επεισόδιο στην 10η εντολή με παρόμοιο θέμα. Ένας genius διδακτορικός φοιτητής Φυσικής ο οποίος έκανε παράλληλα και την εργασία της διδακτορικής γκόμενάς του και περιφερόταν όλη μέρα σπίτι παραμιλώντας "πρέπει να τεκμηριώσω, πρέπει να τεκμηριώσω" και στο τέλος ο καθηγητής του του έκλεψε την γκόμενα και την διατριβή και αυτός μπήκε στην τάξη με μια καραμπίνα και τον καθάρισε μαζί με άλλους 3-4 άσχετους πριν αυτοκτονήσει. Click για ανάπτυξη... To έχω δει, λένε ότι είναι πραγματική ιστορία. Ακόμη κι αν ήμουν πολύ μικρή τότε, τον ένιωσα αυτόν τον άνθρωπο! Αν μου έκαναν κάτι τέτοιο, πάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2017 στις 17:33 Ο nPb έγραψε: #126 17-03-17 17:33 Γι' αυτό να επιλέγεις επιβλέποντα ίδιου φύλου και να μην έχεις δεσμό. Αρχική Δημοσίευση από panagiotis econ: Παντως μια αληθεια που την εχω ακουσει απο πολλους ειναι πως το διδακτορικο ειναι μια μοναχικη υποθεση. Τρεμω και μονο στην ιδεα να περασω 5 χρονια μονος Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς είναι ένα σοβαρό αντικίνητρο με αρνητικό ρίσκο ως προς την επίτευξη του στόχου. Η μοναχικότητα είναι σχετική. Ακόμη και στο μεταπτυχιακό υπάρχουν πολλές ώρες χωρίς παρέα. Ειδικά αν υπάρχει έμμεσος ανταγωνισμός, συνήθως δυναμιτίζει την όποια προσπάθεια για νέες φιλίες. Νομίζω ότι το διδακτορικό σαν φάση ζωής, πέρα από το ακαδημαϊκό μέρος, θα πρέπει να συμπληρώνεται και με την κανονική ζωή. Κανονική ζωή οι περισσότεροι συνήθως δεν έχουν. Αυτό φαίνεται αργότερα, όταν πετύχουν το στόχο να γίνουν καθηγητές συνήθως η μιζέρια παραμένει, αφήνοντας να εννοηθεί ότι τελικά, κάτι άλλο τους λείπει. Ο άνθρωπος νομίζω ποτέ δεν είναι ευχαριστημένος με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Μαρτίου 2017 Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2017 στις 17:36 Η Ερις έγραψε: #127 17-03-17 17:36 Να ΜΗΝ επιλέγεις, εννοείς. Από όσο ξέρω, είμαι straight. Kαι θα μπορείς να έχεις και σχέση. Αλήθεια, τι θα ήταν χειρότερο.. να σου φάει ο καθηγητής τη γκόμενα ή την εργασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Μαρτίου 2017 Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαρτίου 2017 στις 17:55 Ο Guest 209912: #128 17-03-17 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Να ΜΗΝ επιλέγεις, εννοείς. Από όσο ξέρω, είμαι straight. Kαι θα μπορείς να έχεις και σχέση. Αλήθεια, τι θα ήταν χειρότερο.. να σου φάει ο καθηγητής τη γκόμενα ή την εργασία; Click για ανάπτυξη... Την εργασία φυσικά εκτός κι αν η γκόμενα σου ήταν η scarlet johanson Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2017 στις 18:25 Ο Ryuzaki έγραψε: #129 17-03-17 18:25 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Υπήρχε ένα ωραίο επεισόδιο στην 10η εντολή με παρόμοιο θέμα. Ένας genius διδακτορικός φοιτητής Φυσικής ο οποίος έκανε παράλληλα και την εργασία της διδακτορικής γκόμενάς του και περιφερόταν όλη μέρα σπίτι παραμιλώντας "πρέπει να τεκμηριώσω, πρέπει να τεκμηριώσω" και στο τέλος ο καθηγητής του του έκλεψε την γκόμενα και την διατριβή και αυτός μπήκε στην τάξη με μια καραμπίνα και τον καθάρισε μαζί με άλλους 3-4 άσχετους πριν αυτοκτονήσει. Click για ανάπτυξη... Η ιστορία είναι πραγματική εν μέρη (δεν εμπλέκονταν γκόμενα). Υποψήφιος μεταπτυχιακός φυσικού Κρήτης (late 80's - early 90's) μετά την απόρριψή του γέμισε μολύβι 1-2 καθηγητές εν ώρα μαθήματος, στη συνέχεια εξαφανίστηκε και τον βρήκαν μετά από καιρό σε μία σπηλιά όπου είχε αυτοκτονήσει. Τα πραγματικά κίνητρα ίσως να μην τα μάθουμε ποτέ. Το όνομα του αμφιθεάτρου έχει πάρει το όνομα ενός από τους καθηγητές. Αυτό που λέγεται είναι ότι την περίοδο εκείνη πανελλαδικά δύσκολα κοβόσουν σε μάθημα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2017 στις 22:17 Η Anonyme έγραψε: #130 17-03-17 22:17 Επειδή οι απαντήσεις είναι πολλές και ο χρόνος λίγος, από όσα διάβασα διέκρινα ως επί το πλείστον ένα συνονθύλευμα από ζήλια, άγνοια ή/και υπεροψία. Ένα-δυο πραγματάκια. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν μεταπτυχιακό, δεύτερο πτυχίο, και τα δύο ή δεν ξέρω κι εγώ τι, και παράλληλα δουλεύουν. Σας στέλνουν αγωνιστικούς χαιρετισμούς! Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό κάποιος που ενδιαφέρεται για την έρευνα, να ακολουθήσει την πεπατημένη (ΒΑ, ΜΑ, PhD), ειδικά όταν κατά τη διάρκεια του διδακτορικού πληρώνεται κανονικά (και ενδεχομένως με πολύ καλύτερο μισθό από αυτόν που θα λάμβανε αν έπρεπε να ψάξει για εναλλακτικές μορφές εργασίας οι οποίες να συνάδουν με την έρευνα). Γενικά, καλό θα ήταν να μη κρίνουμε τους άλλους τόσο βεβιασμένα. Είναι κάπως αστείο και γίνεται και από της δύο πλευρές. Από τη μία υπάρχουν άτομα που ναι μεν κρίνουν την ιδρυματοποίηση, αλλά δεν έχουν βγει ακόμα στην αγορά εργασίας, κι από την άλλη υπάρχουν άτομα που κρίνουν τις ανώτερες βαθμίδες εκπαίδευσης, χωρίς να έχουν περάσει ούτε απ' έξω. Και μια συνολική παρατήρηση. Όσοι είναι ευχαριστημένοι με τις επιλογές τους, δεν αφιερώνουν τόσο χρόνο να προσπαθούν να υποβαθμίσουν τις πράξεις ή τις προσπάθειες των άλλων, ακριβώς επειδή δεν τους ενδιαφέρει. Αν, λοιπόν, σας "προβληματίζουν" τόσο πολύ οι μεταπτυχιακοί, υποψήφιοι διδάκτορες, άνεργοι και μη αυτού του κόσμου, καλό θα ήταν να ερευνήσετε το γιατί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2017 στις 23:21 Ο nPb έγραψε: #131 17-03-17 23:21 To point είναι διαφορετικό. Η συζήτηση ξεκίνησε κυρίως ότι το διδακτορικό τείνει να γίνει το νέο master δημιουργώντας πιθανά προβλήματα ακόμη και σε εκείνους που ίσως να μην θέλουν να συνεχίσουν σε διδακτορικό επίπεδο, στην εύρεση κάποιας αξιόλογης εργασίας εκτός ακαδημαϊκού χώρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κάποιος κάποιος Νεοφερμένο μέλος Ο κάποιος κάποιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2017 στις 02:28 Ο κάποιος κάποιος: #132 18-03-17 02:28 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: To έχω δει, λένε ότι είναι πραγματική ιστορία. Ακόμη κι αν ήμουν πολύ μικρή τότε, τον ένιωσα αυτόν τον άνθρωπο! Αν μου έκαναν κάτι τέτοιο, πάει... Click για ανάπτυξη... όλα τα επεισόδια αληθινή ιστορία είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2017 στις 09:42 Η BLUE SEA έγραψε: #133 18-03-17 09:42 Κάνει (ή έχει κάνει) κάποιος/α από εσάς διδακτορικό στον τομέα της "Πολιτιστικής Πολιτικής και Πολιτιστικής Διαχείρισης" στο ΕΑΠ ΚΥΠΡΟΥ (εξ αποστάσεως), έτσι ώστε να μας πει εάν είναι ευχαριτημένος/η; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2017 στις 15:14 Η Anonyme έγραψε: #134 18-03-17 15:14 Αρχική Δημοσίευση από nPb: To point είναι διαφορετικό. Η συζήτηση ξεκίνησε κυρίως ότι το διδακτορικό τείνει να γίνει το νέο master δημιουργώντας πιθανά προβλήματα ακόμη και σε εκείνους που ίσως να μην θέλουν να συνεχίσουν σε διδακτορικό επίπεδο, στην εύρεση κάποιας αξιόλογης εργασίας εκτός ακαδημαϊκού χώρου. Click για ανάπτυξη... Επειδή προερχόμαστε από διαφορετικούς τομείς, μήπως μπορείς να παραθέσεις κάποιες αγγελίες για θέσεις εργασίας μη ακαδημαϊκές/ερευνητικές, που να θέτουν το PhD ως προαπαιτούμενο asset, για να κάνεις αίτηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαρτίου 2017 στις 16:12 Ο Guest 699855: #135 19-03-17 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Δε νομίζω να σου κλέψει την ιδέα, αλλά θα θέλει όπωσδήποτε να μπει και το όνομά του δίπλα στο δικό σου. Δε φαντάζομαι να θέλει και πρώτο! Click για ανάπτυξη... Και το όνομά του μπορεί να μπει πρώτο και το δικό σου μπορεί να μην αναφερθεί πουθενά και να σου τάξει λαγούς με πετραχήλια προκειμένου να σωπάσεις και να οικειοποιηθεί την εργασία σου και την ιδέα σου μπορεί να κλέψει και όλα μπορεί να συμβούν. Μπορεί όμως και να μην συμβεί απολύτως τίποτα και όλα να κυλήσουν ομαλά. Πάντως για να μην φτάσουμε σε ακρότητες τύπου https://www.youtube.com/watch?v=Lkn4-_G6fKo (δολοφονία καθηγητών Ξανθόπουλου, Πνευματικού από τον φοιτητή Πετροδασκαλάκη), καλό είναι πριν προσεγγίσουμε έναν καθηγητή να ξεψαχνίσουμε όσο περισσότερο μπορούμε το ποιόν του (αν καταφέρουμε να βρούμε στόματα πρόθυμα ν΄ανοίξουν). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Μαρτίου 2017 T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 20:07 Ο T C έγραψε: #136 11-06-20 20:07 Τι βαθμοι πτυχιου απαιτουνται συνηθως σε ελλαδα και εξωτερικο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 20:42 Ο Viedo έγραψε: #137 11-06-20 20:42 Για να κάνεις Διδακτορικό; Εξαρτάται από τον κλάδο, το Πανεπιστήμιο και τη χώρα. Άλλο να κάνεις Διδακτορικό σε χώρα όπου δεν πληρώνεσαι και άλλο σε χώρα που σου δίνει χρήματα. Εκεί, έχει και αυξημένες απαιτήσεις. Δεν αρκεί ένας βαθμός για να κάνεις διδακτορικό πάντως. Θεωρώ ότι μετράει περισσότερο ο βαθμός στο Μάστερ παρά στο Διδακτορικό. Στο Διδακτορικό ελέγχουν άλλα πράγματα και όχι τόσο αν τελείωσες με 7.5 ή 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 20:59 Ο Ουριήλ έγραψε: #138 11-06-20 20:59 Μιας που λέμε για διδακτορικά έχω μια ερώτηση, το πανεπιστήμιο Wageningen της Ολλανδιας το γνωρίζεται (έστω και να έχετε ακουσει για αυτό μια φορά), αξίζει το διδακτορικό σε αυτο το πανεπιστήμιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 21:05 Ο Viedo έγραψε: #139 11-06-20 21:05 Ναι είναι γνωστό πανεπιστήμιο και στα καλύτερα του κόσμου. Είναι στα τοπ κυρίως σε κλάδους ανάλογους του Γεωπονικού που έχουμε στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis econ Πολύ δραστήριο μέλος Ο panagiotis econ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 806 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 21:07 Ο panagiotis econ: #140 11-06-20 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Ναι είναι γνωστό πανεπιστήμιο και στα καλύτερα του κόσμου. Είναι στα τοπ κυρίως σε κλάδους ανάλογους του Γεωπονικού που έχουμε στην Ελλάδα. Click για ανάπτυξη... Στα καλυτερα του κοσμου σε συγκεκριμενους κλαδους, οχι γενικα. Απλα να το διευκρινησω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs ChrisG152 Τρελας123 Michalis A. Lathy shuuu edy Newuser chester20080 Andante monika20 Maynard Claire05 EllieKal giorgos5002 Steliosgkougkou GeorgePap2003 art_of_poetry BatGuin Panagiotis849 Student 123 Έμμα barkos antonis97 thesecretfemme marioushi Dimgeb tsiobieman thenutritionist Idontknoww Wonderkid ggl Giii georges7684 Unboxholics SoyN Meow Pharmacist01 Nala Physicsstudent Scandal panagiotis23 ΘανάσοςG4 jlian margik augustine Dr. Gl. Luminous thecrazycretan Gus Roger10 P.Dam. Paragontas7000 spring day giannhs2001 kiyoshi Nick254 george777 Ryuzaki lepipini Itsme eukleidhs1821 johnsala kmamp kost28 jim2015 TheUnknown hirasawayui KingOfPop PanPan Praxis Pierre Bezukhov iminspain nobody8 Paul_Hel Ria99 Dei Gratia Libertus Spooky29 tasoss T C angies Ziekr Stroka Μάρκος Βασίλης Belle26 Αλκης Κ. lnesb Dimitris9 MarcoReus luisnazariodelima Jocaste Κλημεντίνη SlimShady Revekka fmarulezkd J.Cameron Memetchi pink_panther adonman Viedo De Broglie joannaΚΑ Daydreamer Slytherin gregory nub Marifei Monster Hunter Johanna Mark Kostis-Palamas VforVendetta No name charmander igeorgeoikonomo marianna04 jimis2001 Rene2004 kaaaaate Unseen skygge American Economist Dimitris2001 Vold eri548 Thoba19 Johnman97 χημεια4λαιφ Steffie88 Guest96 B747 St11 Superhuman Lab13 voοdoο Wrong Panos_02 Άρτεμις Α. don_vito Jack of Spades Elama On Peli panagiotis econ tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από panagiotis econ: Ποσα διδακτορικα εχεις κανει κι εχεις καταληξει σε αυτο το συμπερασμα? Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κάνει διδακτορικό αλλά έχω δουλέψει ως εξωτερικός συνεργάτης σε ελληνικό πανεπιστήμιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotis econ Πολύ δραστήριο μέλος Ο panagiotis econ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 806 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2017 στις 15:35 Ο panagiotis econ: #122 17-03-17 15:35 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Δεν έχω κάνει διδακτορικό αλλά έχω δουλέψει ως εξωτερικός συνεργάτης σε ελληνικό πανεπιστήμιο. Click για ανάπτυξη... Η αποψη σου αφορουσε τα διδακτορικα στην Ελλαδα ή γενικοτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2017 στις 15:53 Η Ερις έγραψε: #123 17-03-17 15:53 Δε νομίζω να σου κλέψει την ιδέα, αλλά θα θέλει όπωσδήποτε να μπει και το όνομά του δίπλα στο δικό σου. Δε φαντάζομαι να θέλει και πρώτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαρτίου 2017 στις 16:17 Ο Guest 209912: #124 17-03-17 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Δε νομίζω να σου κλέψει την ιδέα, αλλά θα θέλει όπωσδήποτε να μπει και το όνομά του δίπλα στο δικό σου. Δε φαντάζομαι να θέλει και πρώτο! Click για ανάπτυξη... Υπήρχε ένα ωραίο επεισόδιο στην 10η εντολή με παρόμοιο θέμα. Ένας genius διδακτορικός φοιτητής Φυσικής ο οποίος έκανε παράλληλα και την εργασία της διδακτορικής γκόμενάς του και περιφερόταν όλη μέρα σπίτι παραμιλώντας "πρέπει να τεκμηριώσω, πρέπει να τεκμηριώσω" και στο τέλος ο καθηγητής του του έκλεψε την γκόμενα και την διατριβή και αυτός μπήκε στην τάξη με μια καραμπίνα και τον καθάρισε μαζί με άλλους 3-4 άσχετους πριν αυτοκτονήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2017 στις 16:23 Η Ερις έγραψε: #125 17-03-17 16:23 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Υπήρχε ένα ωραίο επεισόδιο στην 10η εντολή με παρόμοιο θέμα. Ένας genius διδακτορικός φοιτητής Φυσικής ο οποίος έκανε παράλληλα και την εργασία της διδακτορικής γκόμενάς του και περιφερόταν όλη μέρα σπίτι παραμιλώντας "πρέπει να τεκμηριώσω, πρέπει να τεκμηριώσω" και στο τέλος ο καθηγητής του του έκλεψε την γκόμενα και την διατριβή και αυτός μπήκε στην τάξη με μια καραμπίνα και τον καθάρισε μαζί με άλλους 3-4 άσχετους πριν αυτοκτονήσει. Click για ανάπτυξη... To έχω δει, λένε ότι είναι πραγματική ιστορία. Ακόμη κι αν ήμουν πολύ μικρή τότε, τον ένιωσα αυτόν τον άνθρωπο! Αν μου έκαναν κάτι τέτοιο, πάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2017 στις 17:33 Ο nPb έγραψε: #126 17-03-17 17:33 Γι' αυτό να επιλέγεις επιβλέποντα ίδιου φύλου και να μην έχεις δεσμό. Αρχική Δημοσίευση από panagiotis econ: Παντως μια αληθεια που την εχω ακουσει απο πολλους ειναι πως το διδακτορικο ειναι μια μοναχικη υποθεση. Τρεμω και μονο στην ιδεα να περασω 5 χρονια μονος Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς είναι ένα σοβαρό αντικίνητρο με αρνητικό ρίσκο ως προς την επίτευξη του στόχου. Η μοναχικότητα είναι σχετική. Ακόμη και στο μεταπτυχιακό υπάρχουν πολλές ώρες χωρίς παρέα. Ειδικά αν υπάρχει έμμεσος ανταγωνισμός, συνήθως δυναμιτίζει την όποια προσπάθεια για νέες φιλίες. Νομίζω ότι το διδακτορικό σαν φάση ζωής, πέρα από το ακαδημαϊκό μέρος, θα πρέπει να συμπληρώνεται και με την κανονική ζωή. Κανονική ζωή οι περισσότεροι συνήθως δεν έχουν. Αυτό φαίνεται αργότερα, όταν πετύχουν το στόχο να γίνουν καθηγητές συνήθως η μιζέρια παραμένει, αφήνοντας να εννοηθεί ότι τελικά, κάτι άλλο τους λείπει. Ο άνθρωπος νομίζω ποτέ δεν είναι ευχαριστημένος με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Μαρτίου 2017 Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2017 στις 17:36 Η Ερις έγραψε: #127 17-03-17 17:36 Να ΜΗΝ επιλέγεις, εννοείς. Από όσο ξέρω, είμαι straight. Kαι θα μπορείς να έχεις και σχέση. Αλήθεια, τι θα ήταν χειρότερο.. να σου φάει ο καθηγητής τη γκόμενα ή την εργασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Μαρτίου 2017 Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαρτίου 2017 στις 17:55 Ο Guest 209912: #128 17-03-17 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Να ΜΗΝ επιλέγεις, εννοείς. Από όσο ξέρω, είμαι straight. Kαι θα μπορείς να έχεις και σχέση. Αλήθεια, τι θα ήταν χειρότερο.. να σου φάει ο καθηγητής τη γκόμενα ή την εργασία; Click για ανάπτυξη... Την εργασία φυσικά εκτός κι αν η γκόμενα σου ήταν η scarlet johanson Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2017 στις 18:25 Ο Ryuzaki έγραψε: #129 17-03-17 18:25 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Υπήρχε ένα ωραίο επεισόδιο στην 10η εντολή με παρόμοιο θέμα. Ένας genius διδακτορικός φοιτητής Φυσικής ο οποίος έκανε παράλληλα και την εργασία της διδακτορικής γκόμενάς του και περιφερόταν όλη μέρα σπίτι παραμιλώντας "πρέπει να τεκμηριώσω, πρέπει να τεκμηριώσω" και στο τέλος ο καθηγητής του του έκλεψε την γκόμενα και την διατριβή και αυτός μπήκε στην τάξη με μια καραμπίνα και τον καθάρισε μαζί με άλλους 3-4 άσχετους πριν αυτοκτονήσει. Click για ανάπτυξη... Η ιστορία είναι πραγματική εν μέρη (δεν εμπλέκονταν γκόμενα). Υποψήφιος μεταπτυχιακός φυσικού Κρήτης (late 80's - early 90's) μετά την απόρριψή του γέμισε μολύβι 1-2 καθηγητές εν ώρα μαθήματος, στη συνέχεια εξαφανίστηκε και τον βρήκαν μετά από καιρό σε μία σπηλιά όπου είχε αυτοκτονήσει. Τα πραγματικά κίνητρα ίσως να μην τα μάθουμε ποτέ. Το όνομα του αμφιθεάτρου έχει πάρει το όνομα ενός από τους καθηγητές. Αυτό που λέγεται είναι ότι την περίοδο εκείνη πανελλαδικά δύσκολα κοβόσουν σε μάθημα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2017 στις 22:17 Η Anonyme έγραψε: #130 17-03-17 22:17 Επειδή οι απαντήσεις είναι πολλές και ο χρόνος λίγος, από όσα διάβασα διέκρινα ως επί το πλείστον ένα συνονθύλευμα από ζήλια, άγνοια ή/και υπεροψία. Ένα-δυο πραγματάκια. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν μεταπτυχιακό, δεύτερο πτυχίο, και τα δύο ή δεν ξέρω κι εγώ τι, και παράλληλα δουλεύουν. Σας στέλνουν αγωνιστικούς χαιρετισμούς! Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό κάποιος που ενδιαφέρεται για την έρευνα, να ακολουθήσει την πεπατημένη (ΒΑ, ΜΑ, PhD), ειδικά όταν κατά τη διάρκεια του διδακτορικού πληρώνεται κανονικά (και ενδεχομένως με πολύ καλύτερο μισθό από αυτόν που θα λάμβανε αν έπρεπε να ψάξει για εναλλακτικές μορφές εργασίας οι οποίες να συνάδουν με την έρευνα). Γενικά, καλό θα ήταν να μη κρίνουμε τους άλλους τόσο βεβιασμένα. Είναι κάπως αστείο και γίνεται και από της δύο πλευρές. Από τη μία υπάρχουν άτομα που ναι μεν κρίνουν την ιδρυματοποίηση, αλλά δεν έχουν βγει ακόμα στην αγορά εργασίας, κι από την άλλη υπάρχουν άτομα που κρίνουν τις ανώτερες βαθμίδες εκπαίδευσης, χωρίς να έχουν περάσει ούτε απ' έξω. Και μια συνολική παρατήρηση. Όσοι είναι ευχαριστημένοι με τις επιλογές τους, δεν αφιερώνουν τόσο χρόνο να προσπαθούν να υποβαθμίσουν τις πράξεις ή τις προσπάθειες των άλλων, ακριβώς επειδή δεν τους ενδιαφέρει. Αν, λοιπόν, σας "προβληματίζουν" τόσο πολύ οι μεταπτυχιακοί, υποψήφιοι διδάκτορες, άνεργοι και μη αυτού του κόσμου, καλό θα ήταν να ερευνήσετε το γιατί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2017 στις 23:21 Ο nPb έγραψε: #131 17-03-17 23:21 To point είναι διαφορετικό. Η συζήτηση ξεκίνησε κυρίως ότι το διδακτορικό τείνει να γίνει το νέο master δημιουργώντας πιθανά προβλήματα ακόμη και σε εκείνους που ίσως να μην θέλουν να συνεχίσουν σε διδακτορικό επίπεδο, στην εύρεση κάποιας αξιόλογης εργασίας εκτός ακαδημαϊκού χώρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κάποιος κάποιος Νεοφερμένο μέλος Ο κάποιος κάποιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2017 στις 02:28 Ο κάποιος κάποιος: #132 18-03-17 02:28 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: To έχω δει, λένε ότι είναι πραγματική ιστορία. Ακόμη κι αν ήμουν πολύ μικρή τότε, τον ένιωσα αυτόν τον άνθρωπο! Αν μου έκαναν κάτι τέτοιο, πάει... Click για ανάπτυξη... όλα τα επεισόδια αληθινή ιστορία είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2017 στις 09:42 Η BLUE SEA έγραψε: #133 18-03-17 09:42 Κάνει (ή έχει κάνει) κάποιος/α από εσάς διδακτορικό στον τομέα της "Πολιτιστικής Πολιτικής και Πολιτιστικής Διαχείρισης" στο ΕΑΠ ΚΥΠΡΟΥ (εξ αποστάσεως), έτσι ώστε να μας πει εάν είναι ευχαριτημένος/η; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2017 στις 15:14 Η Anonyme έγραψε: #134 18-03-17 15:14 Αρχική Δημοσίευση από nPb: To point είναι διαφορετικό. Η συζήτηση ξεκίνησε κυρίως ότι το διδακτορικό τείνει να γίνει το νέο master δημιουργώντας πιθανά προβλήματα ακόμη και σε εκείνους που ίσως να μην θέλουν να συνεχίσουν σε διδακτορικό επίπεδο, στην εύρεση κάποιας αξιόλογης εργασίας εκτός ακαδημαϊκού χώρου. Click για ανάπτυξη... Επειδή προερχόμαστε από διαφορετικούς τομείς, μήπως μπορείς να παραθέσεις κάποιες αγγελίες για θέσεις εργασίας μη ακαδημαϊκές/ερευνητικές, που να θέτουν το PhD ως προαπαιτούμενο asset, για να κάνεις αίτηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαρτίου 2017 στις 16:12 Ο Guest 699855: #135 19-03-17 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Δε νομίζω να σου κλέψει την ιδέα, αλλά θα θέλει όπωσδήποτε να μπει και το όνομά του δίπλα στο δικό σου. Δε φαντάζομαι να θέλει και πρώτο! Click για ανάπτυξη... Και το όνομά του μπορεί να μπει πρώτο και το δικό σου μπορεί να μην αναφερθεί πουθενά και να σου τάξει λαγούς με πετραχήλια προκειμένου να σωπάσεις και να οικειοποιηθεί την εργασία σου και την ιδέα σου μπορεί να κλέψει και όλα μπορεί να συμβούν. Μπορεί όμως και να μην συμβεί απολύτως τίποτα και όλα να κυλήσουν ομαλά. Πάντως για να μην φτάσουμε σε ακρότητες τύπου https://www.youtube.com/watch?v=Lkn4-_G6fKo (δολοφονία καθηγητών Ξανθόπουλου, Πνευματικού από τον φοιτητή Πετροδασκαλάκη), καλό είναι πριν προσεγγίσουμε έναν καθηγητή να ξεψαχνίσουμε όσο περισσότερο μπορούμε το ποιόν του (αν καταφέρουμε να βρούμε στόματα πρόθυμα ν΄ανοίξουν). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Μαρτίου 2017 T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 20:07 Ο T C έγραψε: #136 11-06-20 20:07 Τι βαθμοι πτυχιου απαιτουνται συνηθως σε ελλαδα και εξωτερικο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 20:42 Ο Viedo έγραψε: #137 11-06-20 20:42 Για να κάνεις Διδακτορικό; Εξαρτάται από τον κλάδο, το Πανεπιστήμιο και τη χώρα. Άλλο να κάνεις Διδακτορικό σε χώρα όπου δεν πληρώνεσαι και άλλο σε χώρα που σου δίνει χρήματα. Εκεί, έχει και αυξημένες απαιτήσεις. Δεν αρκεί ένας βαθμός για να κάνεις διδακτορικό πάντως. Θεωρώ ότι μετράει περισσότερο ο βαθμός στο Μάστερ παρά στο Διδακτορικό. Στο Διδακτορικό ελέγχουν άλλα πράγματα και όχι τόσο αν τελείωσες με 7.5 ή 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 20:59 Ο Ουριήλ έγραψε: #138 11-06-20 20:59 Μιας που λέμε για διδακτορικά έχω μια ερώτηση, το πανεπιστήμιο Wageningen της Ολλανδιας το γνωρίζεται (έστω και να έχετε ακουσει για αυτό μια φορά), αξίζει το διδακτορικό σε αυτο το πανεπιστήμιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 21:05 Ο Viedo έγραψε: #139 11-06-20 21:05 Ναι είναι γνωστό πανεπιστήμιο και στα καλύτερα του κόσμου. Είναι στα τοπ κυρίως σε κλάδους ανάλογους του Γεωπονικού που έχουμε στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis econ Πολύ δραστήριο μέλος Ο panagiotis econ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 806 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 21:07 Ο panagiotis econ: #140 11-06-20 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Ναι είναι γνωστό πανεπιστήμιο και στα καλύτερα του κόσμου. Είναι στα τοπ κυρίως σε κλάδους ανάλογους του Γεωπονικού που έχουμε στην Ελλάδα. Click για ανάπτυξη... Στα καλυτερα του κοσμου σε συγκεκριμενους κλαδους, οχι γενικα. Απλα να το διευκρινησω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs ChrisG152 Τρελας123 Michalis A. Lathy shuuu edy Newuser chester20080 Andante monika20 Maynard Claire05 EllieKal giorgos5002 Steliosgkougkou GeorgePap2003 art_of_poetry BatGuin Panagiotis849 Student 123 Έμμα barkos antonis97 thesecretfemme marioushi Dimgeb tsiobieman thenutritionist Idontknoww Wonderkid ggl Giii georges7684 Unboxholics SoyN Meow Pharmacist01 Nala Physicsstudent Scandal panagiotis23 ΘανάσοςG4 jlian margik augustine Dr. Gl. Luminous thecrazycretan Gus Roger10 P.Dam. Paragontas7000 spring day giannhs2001 kiyoshi Nick254 george777 Ryuzaki lepipini Itsme eukleidhs1821 johnsala kmamp kost28 jim2015 TheUnknown hirasawayui KingOfPop PanPan Praxis Pierre Bezukhov iminspain nobody8 Paul_Hel Ria99 Dei Gratia Libertus Spooky29 tasoss T C angies Ziekr Stroka Μάρκος Βασίλης Belle26 Αλκης Κ. lnesb Dimitris9 MarcoReus luisnazariodelima Jocaste Κλημεντίνη SlimShady Revekka fmarulezkd J.Cameron Memetchi pink_panther adonman Viedo De Broglie joannaΚΑ Daydreamer Slytherin gregory nub Marifei Monster Hunter Johanna Mark Kostis-Palamas VforVendetta No name charmander igeorgeoikonomo marianna04 jimis2001 Rene2004 kaaaaate Unseen skygge American Economist Dimitris2001 Vold eri548 Thoba19 Johnman97 χημεια4λαιφ Steffie88 Guest96 B747 St11 Superhuman Lab13 voοdoο Wrong Panos_02 Άρτεμις Α. don_vito Jack of Spades Elama On Peli panagiotis econ tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από akikos: Δεν έχω κάνει διδακτορικό αλλά έχω δουλέψει ως εξωτερικός συνεργάτης σε ελληνικό πανεπιστήμιο. Click για ανάπτυξη... Η αποψη σου αφορουσε τα διδακτορικα στην Ελλαδα ή γενικοτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2017 στις 15:53 Η Ερις έγραψε: #123 17-03-17 15:53 Δε νομίζω να σου κλέψει την ιδέα, αλλά θα θέλει όπωσδήποτε να μπει και το όνομά του δίπλα στο δικό σου. Δε φαντάζομαι να θέλει και πρώτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαρτίου 2017 στις 16:17 Ο Guest 209912: #124 17-03-17 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Δε νομίζω να σου κλέψει την ιδέα, αλλά θα θέλει όπωσδήποτε να μπει και το όνομά του δίπλα στο δικό σου. Δε φαντάζομαι να θέλει και πρώτο! Click για ανάπτυξη... Υπήρχε ένα ωραίο επεισόδιο στην 10η εντολή με παρόμοιο θέμα. Ένας genius διδακτορικός φοιτητής Φυσικής ο οποίος έκανε παράλληλα και την εργασία της διδακτορικής γκόμενάς του και περιφερόταν όλη μέρα σπίτι παραμιλώντας "πρέπει να τεκμηριώσω, πρέπει να τεκμηριώσω" και στο τέλος ο καθηγητής του του έκλεψε την γκόμενα και την διατριβή και αυτός μπήκε στην τάξη με μια καραμπίνα και τον καθάρισε μαζί με άλλους 3-4 άσχετους πριν αυτοκτονήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2017 στις 16:23 Η Ερις έγραψε: #125 17-03-17 16:23 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Υπήρχε ένα ωραίο επεισόδιο στην 10η εντολή με παρόμοιο θέμα. Ένας genius διδακτορικός φοιτητής Φυσικής ο οποίος έκανε παράλληλα και την εργασία της διδακτορικής γκόμενάς του και περιφερόταν όλη μέρα σπίτι παραμιλώντας "πρέπει να τεκμηριώσω, πρέπει να τεκμηριώσω" και στο τέλος ο καθηγητής του του έκλεψε την γκόμενα και την διατριβή και αυτός μπήκε στην τάξη με μια καραμπίνα και τον καθάρισε μαζί με άλλους 3-4 άσχετους πριν αυτοκτονήσει. Click για ανάπτυξη... To έχω δει, λένε ότι είναι πραγματική ιστορία. Ακόμη κι αν ήμουν πολύ μικρή τότε, τον ένιωσα αυτόν τον άνθρωπο! Αν μου έκαναν κάτι τέτοιο, πάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2017 στις 17:33 Ο nPb έγραψε: #126 17-03-17 17:33 Γι' αυτό να επιλέγεις επιβλέποντα ίδιου φύλου και να μην έχεις δεσμό. Αρχική Δημοσίευση από panagiotis econ: Παντως μια αληθεια που την εχω ακουσει απο πολλους ειναι πως το διδακτορικο ειναι μια μοναχικη υποθεση. Τρεμω και μονο στην ιδεα να περασω 5 χρονια μονος Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς είναι ένα σοβαρό αντικίνητρο με αρνητικό ρίσκο ως προς την επίτευξη του στόχου. Η μοναχικότητα είναι σχετική. Ακόμη και στο μεταπτυχιακό υπάρχουν πολλές ώρες χωρίς παρέα. Ειδικά αν υπάρχει έμμεσος ανταγωνισμός, συνήθως δυναμιτίζει την όποια προσπάθεια για νέες φιλίες. Νομίζω ότι το διδακτορικό σαν φάση ζωής, πέρα από το ακαδημαϊκό μέρος, θα πρέπει να συμπληρώνεται και με την κανονική ζωή. Κανονική ζωή οι περισσότεροι συνήθως δεν έχουν. Αυτό φαίνεται αργότερα, όταν πετύχουν το στόχο να γίνουν καθηγητές συνήθως η μιζέρια παραμένει, αφήνοντας να εννοηθεί ότι τελικά, κάτι άλλο τους λείπει. Ο άνθρωπος νομίζω ποτέ δεν είναι ευχαριστημένος με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Μαρτίου 2017 Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2017 στις 17:36 Η Ερις έγραψε: #127 17-03-17 17:36 Να ΜΗΝ επιλέγεις, εννοείς. Από όσο ξέρω, είμαι straight. Kαι θα μπορείς να έχεις και σχέση. Αλήθεια, τι θα ήταν χειρότερο.. να σου φάει ο καθηγητής τη γκόμενα ή την εργασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Μαρτίου 2017 Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαρτίου 2017 στις 17:55 Ο Guest 209912: #128 17-03-17 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Να ΜΗΝ επιλέγεις, εννοείς. Από όσο ξέρω, είμαι straight. Kαι θα μπορείς να έχεις και σχέση. Αλήθεια, τι θα ήταν χειρότερο.. να σου φάει ο καθηγητής τη γκόμενα ή την εργασία; Click για ανάπτυξη... Την εργασία φυσικά εκτός κι αν η γκόμενα σου ήταν η scarlet johanson Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2017 στις 18:25 Ο Ryuzaki έγραψε: #129 17-03-17 18:25 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Υπήρχε ένα ωραίο επεισόδιο στην 10η εντολή με παρόμοιο θέμα. Ένας genius διδακτορικός φοιτητής Φυσικής ο οποίος έκανε παράλληλα και την εργασία της διδακτορικής γκόμενάς του και περιφερόταν όλη μέρα σπίτι παραμιλώντας "πρέπει να τεκμηριώσω, πρέπει να τεκμηριώσω" και στο τέλος ο καθηγητής του του έκλεψε την γκόμενα και την διατριβή και αυτός μπήκε στην τάξη με μια καραμπίνα και τον καθάρισε μαζί με άλλους 3-4 άσχετους πριν αυτοκτονήσει. Click για ανάπτυξη... Η ιστορία είναι πραγματική εν μέρη (δεν εμπλέκονταν γκόμενα). Υποψήφιος μεταπτυχιακός φυσικού Κρήτης (late 80's - early 90's) μετά την απόρριψή του γέμισε μολύβι 1-2 καθηγητές εν ώρα μαθήματος, στη συνέχεια εξαφανίστηκε και τον βρήκαν μετά από καιρό σε μία σπηλιά όπου είχε αυτοκτονήσει. Τα πραγματικά κίνητρα ίσως να μην τα μάθουμε ποτέ. Το όνομα του αμφιθεάτρου έχει πάρει το όνομα ενός από τους καθηγητές. Αυτό που λέγεται είναι ότι την περίοδο εκείνη πανελλαδικά δύσκολα κοβόσουν σε μάθημα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2017 στις 22:17 Η Anonyme έγραψε: #130 17-03-17 22:17 Επειδή οι απαντήσεις είναι πολλές και ο χρόνος λίγος, από όσα διάβασα διέκρινα ως επί το πλείστον ένα συνονθύλευμα από ζήλια, άγνοια ή/και υπεροψία. Ένα-δυο πραγματάκια. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν μεταπτυχιακό, δεύτερο πτυχίο, και τα δύο ή δεν ξέρω κι εγώ τι, και παράλληλα δουλεύουν. Σας στέλνουν αγωνιστικούς χαιρετισμούς! Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό κάποιος που ενδιαφέρεται για την έρευνα, να ακολουθήσει την πεπατημένη (ΒΑ, ΜΑ, PhD), ειδικά όταν κατά τη διάρκεια του διδακτορικού πληρώνεται κανονικά (και ενδεχομένως με πολύ καλύτερο μισθό από αυτόν που θα λάμβανε αν έπρεπε να ψάξει για εναλλακτικές μορφές εργασίας οι οποίες να συνάδουν με την έρευνα). Γενικά, καλό θα ήταν να μη κρίνουμε τους άλλους τόσο βεβιασμένα. Είναι κάπως αστείο και γίνεται και από της δύο πλευρές. Από τη μία υπάρχουν άτομα που ναι μεν κρίνουν την ιδρυματοποίηση, αλλά δεν έχουν βγει ακόμα στην αγορά εργασίας, κι από την άλλη υπάρχουν άτομα που κρίνουν τις ανώτερες βαθμίδες εκπαίδευσης, χωρίς να έχουν περάσει ούτε απ' έξω. Και μια συνολική παρατήρηση. Όσοι είναι ευχαριστημένοι με τις επιλογές τους, δεν αφιερώνουν τόσο χρόνο να προσπαθούν να υποβαθμίσουν τις πράξεις ή τις προσπάθειες των άλλων, ακριβώς επειδή δεν τους ενδιαφέρει. Αν, λοιπόν, σας "προβληματίζουν" τόσο πολύ οι μεταπτυχιακοί, υποψήφιοι διδάκτορες, άνεργοι και μη αυτού του κόσμου, καλό θα ήταν να ερευνήσετε το γιατί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2017 στις 23:21 Ο nPb έγραψε: #131 17-03-17 23:21 To point είναι διαφορετικό. Η συζήτηση ξεκίνησε κυρίως ότι το διδακτορικό τείνει να γίνει το νέο master δημιουργώντας πιθανά προβλήματα ακόμη και σε εκείνους που ίσως να μην θέλουν να συνεχίσουν σε διδακτορικό επίπεδο, στην εύρεση κάποιας αξιόλογης εργασίας εκτός ακαδημαϊκού χώρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κάποιος κάποιος Νεοφερμένο μέλος Ο κάποιος κάποιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2017 στις 02:28 Ο κάποιος κάποιος: #132 18-03-17 02:28 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: To έχω δει, λένε ότι είναι πραγματική ιστορία. Ακόμη κι αν ήμουν πολύ μικρή τότε, τον ένιωσα αυτόν τον άνθρωπο! Αν μου έκαναν κάτι τέτοιο, πάει... Click για ανάπτυξη... όλα τα επεισόδια αληθινή ιστορία είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2017 στις 09:42 Η BLUE SEA έγραψε: #133 18-03-17 09:42 Κάνει (ή έχει κάνει) κάποιος/α από εσάς διδακτορικό στον τομέα της "Πολιτιστικής Πολιτικής και Πολιτιστικής Διαχείρισης" στο ΕΑΠ ΚΥΠΡΟΥ (εξ αποστάσεως), έτσι ώστε να μας πει εάν είναι ευχαριτημένος/η; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2017 στις 15:14 Η Anonyme έγραψε: #134 18-03-17 15:14 Αρχική Δημοσίευση από nPb: To point είναι διαφορετικό. Η συζήτηση ξεκίνησε κυρίως ότι το διδακτορικό τείνει να γίνει το νέο master δημιουργώντας πιθανά προβλήματα ακόμη και σε εκείνους που ίσως να μην θέλουν να συνεχίσουν σε διδακτορικό επίπεδο, στην εύρεση κάποιας αξιόλογης εργασίας εκτός ακαδημαϊκού χώρου. Click για ανάπτυξη... Επειδή προερχόμαστε από διαφορετικούς τομείς, μήπως μπορείς να παραθέσεις κάποιες αγγελίες για θέσεις εργασίας μη ακαδημαϊκές/ερευνητικές, που να θέτουν το PhD ως προαπαιτούμενο asset, για να κάνεις αίτηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαρτίου 2017 στις 16:12 Ο Guest 699855: #135 19-03-17 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Δε νομίζω να σου κλέψει την ιδέα, αλλά θα θέλει όπωσδήποτε να μπει και το όνομά του δίπλα στο δικό σου. Δε φαντάζομαι να θέλει και πρώτο! Click για ανάπτυξη... Και το όνομά του μπορεί να μπει πρώτο και το δικό σου μπορεί να μην αναφερθεί πουθενά και να σου τάξει λαγούς με πετραχήλια προκειμένου να σωπάσεις και να οικειοποιηθεί την εργασία σου και την ιδέα σου μπορεί να κλέψει και όλα μπορεί να συμβούν. Μπορεί όμως και να μην συμβεί απολύτως τίποτα και όλα να κυλήσουν ομαλά. Πάντως για να μην φτάσουμε σε ακρότητες τύπου https://www.youtube.com/watch?v=Lkn4-_G6fKo (δολοφονία καθηγητών Ξανθόπουλου, Πνευματικού από τον φοιτητή Πετροδασκαλάκη), καλό είναι πριν προσεγγίσουμε έναν καθηγητή να ξεψαχνίσουμε όσο περισσότερο μπορούμε το ποιόν του (αν καταφέρουμε να βρούμε στόματα πρόθυμα ν΄ανοίξουν). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Μαρτίου 2017 T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 20:07 Ο T C έγραψε: #136 11-06-20 20:07 Τι βαθμοι πτυχιου απαιτουνται συνηθως σε ελλαδα και εξωτερικο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 20:42 Ο Viedo έγραψε: #137 11-06-20 20:42 Για να κάνεις Διδακτορικό; Εξαρτάται από τον κλάδο, το Πανεπιστήμιο και τη χώρα. Άλλο να κάνεις Διδακτορικό σε χώρα όπου δεν πληρώνεσαι και άλλο σε χώρα που σου δίνει χρήματα. Εκεί, έχει και αυξημένες απαιτήσεις. Δεν αρκεί ένας βαθμός για να κάνεις διδακτορικό πάντως. Θεωρώ ότι μετράει περισσότερο ο βαθμός στο Μάστερ παρά στο Διδακτορικό. Στο Διδακτορικό ελέγχουν άλλα πράγματα και όχι τόσο αν τελείωσες με 7.5 ή 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 20:59 Ο Ουριήλ έγραψε: #138 11-06-20 20:59 Μιας που λέμε για διδακτορικά έχω μια ερώτηση, το πανεπιστήμιο Wageningen της Ολλανδιας το γνωρίζεται (έστω και να έχετε ακουσει για αυτό μια φορά), αξίζει το διδακτορικό σε αυτο το πανεπιστήμιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 21:05 Ο Viedo έγραψε: #139 11-06-20 21:05 Ναι είναι γνωστό πανεπιστήμιο και στα καλύτερα του κόσμου. Είναι στα τοπ κυρίως σε κλάδους ανάλογους του Γεωπονικού που έχουμε στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis econ Πολύ δραστήριο μέλος Ο panagiotis econ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 806 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 21:07 Ο panagiotis econ: #140 11-06-20 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Ναι είναι γνωστό πανεπιστήμιο και στα καλύτερα του κόσμου. Είναι στα τοπ κυρίως σε κλάδους ανάλογους του Γεωπονικού που έχουμε στην Ελλάδα. Click για ανάπτυξη... Στα καλυτερα του κοσμου σε συγκεκριμενους κλαδους, οχι γενικα. Απλα να το διευκρινησω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs ChrisG152 Τρελας123 Michalis A. Lathy shuuu edy Newuser chester20080 Andante monika20 Maynard Claire05 EllieKal giorgos5002 Steliosgkougkou GeorgePap2003 art_of_poetry BatGuin Panagiotis849 Student 123 Έμμα barkos antonis97 thesecretfemme marioushi Dimgeb tsiobieman thenutritionist Idontknoww Wonderkid ggl Giii georges7684 Unboxholics SoyN Meow Pharmacist01 Nala Physicsstudent Scandal panagiotis23 ΘανάσοςG4 jlian margik augustine Dr. Gl. Luminous thecrazycretan Gus Roger10 P.Dam. Paragontas7000 spring day giannhs2001 kiyoshi Nick254 george777 Ryuzaki lepipini Itsme eukleidhs1821 johnsala kmamp kost28 jim2015 TheUnknown hirasawayui KingOfPop PanPan Praxis Pierre Bezukhov iminspain nobody8 Paul_Hel Ria99 Dei Gratia Libertus Spooky29 tasoss T C angies Ziekr Stroka Μάρκος Βασίλης Belle26 Αλκης Κ. lnesb Dimitris9 MarcoReus luisnazariodelima Jocaste Κλημεντίνη SlimShady Revekka fmarulezkd J.Cameron Memetchi pink_panther adonman Viedo De Broglie joannaΚΑ Daydreamer Slytherin gregory nub Marifei Monster Hunter Johanna Mark Kostis-Palamas VforVendetta No name charmander igeorgeoikonomo marianna04 jimis2001 Rene2004 kaaaaate Unseen skygge American Economist Dimitris2001 Vold eri548 Thoba19 Johnman97 χημεια4λαιφ Steffie88 Guest96 B747 St11 Superhuman Lab13 voοdoο Wrong Panos_02 Άρτεμις Α. don_vito Jack of Spades Elama On Peli panagiotis econ tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δε νομίζω να σου κλέψει την ιδέα, αλλά θα θέλει όπωσδήποτε να μπει και το όνομά του δίπλα στο δικό σου. Δε φαντάζομαι να θέλει και πρώτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαρτίου 2017 στις 16:17 Ο Guest 209912: #124 17-03-17 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Δε νομίζω να σου κλέψει την ιδέα, αλλά θα θέλει όπωσδήποτε να μπει και το όνομά του δίπλα στο δικό σου. Δε φαντάζομαι να θέλει και πρώτο! Click για ανάπτυξη... Υπήρχε ένα ωραίο επεισόδιο στην 10η εντολή με παρόμοιο θέμα. Ένας genius διδακτορικός φοιτητής Φυσικής ο οποίος έκανε παράλληλα και την εργασία της διδακτορικής γκόμενάς του και περιφερόταν όλη μέρα σπίτι παραμιλώντας "πρέπει να τεκμηριώσω, πρέπει να τεκμηριώσω" και στο τέλος ο καθηγητής του του έκλεψε την γκόμενα και την διατριβή και αυτός μπήκε στην τάξη με μια καραμπίνα και τον καθάρισε μαζί με άλλους 3-4 άσχετους πριν αυτοκτονήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2017 στις 16:23 Η Ερις έγραψε: #125 17-03-17 16:23 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Υπήρχε ένα ωραίο επεισόδιο στην 10η εντολή με παρόμοιο θέμα. Ένας genius διδακτορικός φοιτητής Φυσικής ο οποίος έκανε παράλληλα και την εργασία της διδακτορικής γκόμενάς του και περιφερόταν όλη μέρα σπίτι παραμιλώντας "πρέπει να τεκμηριώσω, πρέπει να τεκμηριώσω" και στο τέλος ο καθηγητής του του έκλεψε την γκόμενα και την διατριβή και αυτός μπήκε στην τάξη με μια καραμπίνα και τον καθάρισε μαζί με άλλους 3-4 άσχετους πριν αυτοκτονήσει. Click για ανάπτυξη... To έχω δει, λένε ότι είναι πραγματική ιστορία. Ακόμη κι αν ήμουν πολύ μικρή τότε, τον ένιωσα αυτόν τον άνθρωπο! Αν μου έκαναν κάτι τέτοιο, πάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2017 στις 17:33 Ο nPb έγραψε: #126 17-03-17 17:33 Γι' αυτό να επιλέγεις επιβλέποντα ίδιου φύλου και να μην έχεις δεσμό. Αρχική Δημοσίευση από panagiotis econ: Παντως μια αληθεια που την εχω ακουσει απο πολλους ειναι πως το διδακτορικο ειναι μια μοναχικη υποθεση. Τρεμω και μονο στην ιδεα να περασω 5 χρονια μονος Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς είναι ένα σοβαρό αντικίνητρο με αρνητικό ρίσκο ως προς την επίτευξη του στόχου. Η μοναχικότητα είναι σχετική. Ακόμη και στο μεταπτυχιακό υπάρχουν πολλές ώρες χωρίς παρέα. Ειδικά αν υπάρχει έμμεσος ανταγωνισμός, συνήθως δυναμιτίζει την όποια προσπάθεια για νέες φιλίες. Νομίζω ότι το διδακτορικό σαν φάση ζωής, πέρα από το ακαδημαϊκό μέρος, θα πρέπει να συμπληρώνεται και με την κανονική ζωή. Κανονική ζωή οι περισσότεροι συνήθως δεν έχουν. Αυτό φαίνεται αργότερα, όταν πετύχουν το στόχο να γίνουν καθηγητές συνήθως η μιζέρια παραμένει, αφήνοντας να εννοηθεί ότι τελικά, κάτι άλλο τους λείπει. Ο άνθρωπος νομίζω ποτέ δεν είναι ευχαριστημένος με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Μαρτίου 2017 Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2017 στις 17:36 Η Ερις έγραψε: #127 17-03-17 17:36 Να ΜΗΝ επιλέγεις, εννοείς. Από όσο ξέρω, είμαι straight. Kαι θα μπορείς να έχεις και σχέση. Αλήθεια, τι θα ήταν χειρότερο.. να σου φάει ο καθηγητής τη γκόμενα ή την εργασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Μαρτίου 2017 Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαρτίου 2017 στις 17:55 Ο Guest 209912: #128 17-03-17 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Να ΜΗΝ επιλέγεις, εννοείς. Από όσο ξέρω, είμαι straight. Kαι θα μπορείς να έχεις και σχέση. Αλήθεια, τι θα ήταν χειρότερο.. να σου φάει ο καθηγητής τη γκόμενα ή την εργασία; Click για ανάπτυξη... Την εργασία φυσικά εκτός κι αν η γκόμενα σου ήταν η scarlet johanson Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2017 στις 18:25 Ο Ryuzaki έγραψε: #129 17-03-17 18:25 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Υπήρχε ένα ωραίο επεισόδιο στην 10η εντολή με παρόμοιο θέμα. Ένας genius διδακτορικός φοιτητής Φυσικής ο οποίος έκανε παράλληλα και την εργασία της διδακτορικής γκόμενάς του και περιφερόταν όλη μέρα σπίτι παραμιλώντας "πρέπει να τεκμηριώσω, πρέπει να τεκμηριώσω" και στο τέλος ο καθηγητής του του έκλεψε την γκόμενα και την διατριβή και αυτός μπήκε στην τάξη με μια καραμπίνα και τον καθάρισε μαζί με άλλους 3-4 άσχετους πριν αυτοκτονήσει. Click για ανάπτυξη... Η ιστορία είναι πραγματική εν μέρη (δεν εμπλέκονταν γκόμενα). Υποψήφιος μεταπτυχιακός φυσικού Κρήτης (late 80's - early 90's) μετά την απόρριψή του γέμισε μολύβι 1-2 καθηγητές εν ώρα μαθήματος, στη συνέχεια εξαφανίστηκε και τον βρήκαν μετά από καιρό σε μία σπηλιά όπου είχε αυτοκτονήσει. Τα πραγματικά κίνητρα ίσως να μην τα μάθουμε ποτέ. Το όνομα του αμφιθεάτρου έχει πάρει το όνομα ενός από τους καθηγητές. Αυτό που λέγεται είναι ότι την περίοδο εκείνη πανελλαδικά δύσκολα κοβόσουν σε μάθημα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2017 στις 22:17 Η Anonyme έγραψε: #130 17-03-17 22:17 Επειδή οι απαντήσεις είναι πολλές και ο χρόνος λίγος, από όσα διάβασα διέκρινα ως επί το πλείστον ένα συνονθύλευμα από ζήλια, άγνοια ή/και υπεροψία. Ένα-δυο πραγματάκια. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν μεταπτυχιακό, δεύτερο πτυχίο, και τα δύο ή δεν ξέρω κι εγώ τι, και παράλληλα δουλεύουν. Σας στέλνουν αγωνιστικούς χαιρετισμούς! Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό κάποιος που ενδιαφέρεται για την έρευνα, να ακολουθήσει την πεπατημένη (ΒΑ, ΜΑ, PhD), ειδικά όταν κατά τη διάρκεια του διδακτορικού πληρώνεται κανονικά (και ενδεχομένως με πολύ καλύτερο μισθό από αυτόν που θα λάμβανε αν έπρεπε να ψάξει για εναλλακτικές μορφές εργασίας οι οποίες να συνάδουν με την έρευνα). Γενικά, καλό θα ήταν να μη κρίνουμε τους άλλους τόσο βεβιασμένα. Είναι κάπως αστείο και γίνεται και από της δύο πλευρές. Από τη μία υπάρχουν άτομα που ναι μεν κρίνουν την ιδρυματοποίηση, αλλά δεν έχουν βγει ακόμα στην αγορά εργασίας, κι από την άλλη υπάρχουν άτομα που κρίνουν τις ανώτερες βαθμίδες εκπαίδευσης, χωρίς να έχουν περάσει ούτε απ' έξω. Και μια συνολική παρατήρηση. Όσοι είναι ευχαριστημένοι με τις επιλογές τους, δεν αφιερώνουν τόσο χρόνο να προσπαθούν να υποβαθμίσουν τις πράξεις ή τις προσπάθειες των άλλων, ακριβώς επειδή δεν τους ενδιαφέρει. Αν, λοιπόν, σας "προβληματίζουν" τόσο πολύ οι μεταπτυχιακοί, υποψήφιοι διδάκτορες, άνεργοι και μη αυτού του κόσμου, καλό θα ήταν να ερευνήσετε το γιατί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2017 στις 23:21 Ο nPb έγραψε: #131 17-03-17 23:21 To point είναι διαφορετικό. Η συζήτηση ξεκίνησε κυρίως ότι το διδακτορικό τείνει να γίνει το νέο master δημιουργώντας πιθανά προβλήματα ακόμη και σε εκείνους που ίσως να μην θέλουν να συνεχίσουν σε διδακτορικό επίπεδο, στην εύρεση κάποιας αξιόλογης εργασίας εκτός ακαδημαϊκού χώρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κάποιος κάποιος Νεοφερμένο μέλος Ο κάποιος κάποιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2017 στις 02:28 Ο κάποιος κάποιος: #132 18-03-17 02:28 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: To έχω δει, λένε ότι είναι πραγματική ιστορία. Ακόμη κι αν ήμουν πολύ μικρή τότε, τον ένιωσα αυτόν τον άνθρωπο! Αν μου έκαναν κάτι τέτοιο, πάει... Click για ανάπτυξη... όλα τα επεισόδια αληθινή ιστορία είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2017 στις 09:42 Η BLUE SEA έγραψε: #133 18-03-17 09:42 Κάνει (ή έχει κάνει) κάποιος/α από εσάς διδακτορικό στον τομέα της "Πολιτιστικής Πολιτικής και Πολιτιστικής Διαχείρισης" στο ΕΑΠ ΚΥΠΡΟΥ (εξ αποστάσεως), έτσι ώστε να μας πει εάν είναι ευχαριτημένος/η; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2017 στις 15:14 Η Anonyme έγραψε: #134 18-03-17 15:14 Αρχική Δημοσίευση από nPb: To point είναι διαφορετικό. Η συζήτηση ξεκίνησε κυρίως ότι το διδακτορικό τείνει να γίνει το νέο master δημιουργώντας πιθανά προβλήματα ακόμη και σε εκείνους που ίσως να μην θέλουν να συνεχίσουν σε διδακτορικό επίπεδο, στην εύρεση κάποιας αξιόλογης εργασίας εκτός ακαδημαϊκού χώρου. Click για ανάπτυξη... Επειδή προερχόμαστε από διαφορετικούς τομείς, μήπως μπορείς να παραθέσεις κάποιες αγγελίες για θέσεις εργασίας μη ακαδημαϊκές/ερευνητικές, που να θέτουν το PhD ως προαπαιτούμενο asset, για να κάνεις αίτηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαρτίου 2017 στις 16:12 Ο Guest 699855: #135 19-03-17 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Δε νομίζω να σου κλέψει την ιδέα, αλλά θα θέλει όπωσδήποτε να μπει και το όνομά του δίπλα στο δικό σου. Δε φαντάζομαι να θέλει και πρώτο! Click για ανάπτυξη... Και το όνομά του μπορεί να μπει πρώτο και το δικό σου μπορεί να μην αναφερθεί πουθενά και να σου τάξει λαγούς με πετραχήλια προκειμένου να σωπάσεις και να οικειοποιηθεί την εργασία σου και την ιδέα σου μπορεί να κλέψει και όλα μπορεί να συμβούν. Μπορεί όμως και να μην συμβεί απολύτως τίποτα και όλα να κυλήσουν ομαλά. Πάντως για να μην φτάσουμε σε ακρότητες τύπου https://www.youtube.com/watch?v=Lkn4-_G6fKo (δολοφονία καθηγητών Ξανθόπουλου, Πνευματικού από τον φοιτητή Πετροδασκαλάκη), καλό είναι πριν προσεγγίσουμε έναν καθηγητή να ξεψαχνίσουμε όσο περισσότερο μπορούμε το ποιόν του (αν καταφέρουμε να βρούμε στόματα πρόθυμα ν΄ανοίξουν). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Μαρτίου 2017 T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 20:07 Ο T C έγραψε: #136 11-06-20 20:07 Τι βαθμοι πτυχιου απαιτουνται συνηθως σε ελλαδα και εξωτερικο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 20:42 Ο Viedo έγραψε: #137 11-06-20 20:42 Για να κάνεις Διδακτορικό; Εξαρτάται από τον κλάδο, το Πανεπιστήμιο και τη χώρα. Άλλο να κάνεις Διδακτορικό σε χώρα όπου δεν πληρώνεσαι και άλλο σε χώρα που σου δίνει χρήματα. Εκεί, έχει και αυξημένες απαιτήσεις. Δεν αρκεί ένας βαθμός για να κάνεις διδακτορικό πάντως. Θεωρώ ότι μετράει περισσότερο ο βαθμός στο Μάστερ παρά στο Διδακτορικό. Στο Διδακτορικό ελέγχουν άλλα πράγματα και όχι τόσο αν τελείωσες με 7.5 ή 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 20:59 Ο Ουριήλ έγραψε: #138 11-06-20 20:59 Μιας που λέμε για διδακτορικά έχω μια ερώτηση, το πανεπιστήμιο Wageningen της Ολλανδιας το γνωρίζεται (έστω και να έχετε ακουσει για αυτό μια φορά), αξίζει το διδακτορικό σε αυτο το πανεπιστήμιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 21:05 Ο Viedo έγραψε: #139 11-06-20 21:05 Ναι είναι γνωστό πανεπιστήμιο και στα καλύτερα του κόσμου. Είναι στα τοπ κυρίως σε κλάδους ανάλογους του Γεωπονικού που έχουμε στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis econ Πολύ δραστήριο μέλος Ο panagiotis econ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 806 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 21:07 Ο panagiotis econ: #140 11-06-20 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Ναι είναι γνωστό πανεπιστήμιο και στα καλύτερα του κόσμου. Είναι στα τοπ κυρίως σε κλάδους ανάλογους του Γεωπονικού που έχουμε στην Ελλάδα. Click για ανάπτυξη... Στα καλυτερα του κοσμου σε συγκεκριμενους κλαδους, οχι γενικα. Απλα να το διευκρινησω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs ChrisG152 Τρελας123 Michalis A. Lathy shuuu edy Newuser chester20080 Andante monika20 Maynard Claire05 EllieKal giorgos5002 Steliosgkougkou GeorgePap2003 art_of_poetry BatGuin Panagiotis849 Student 123 Έμμα barkos antonis97 thesecretfemme marioushi Dimgeb tsiobieman thenutritionist Idontknoww Wonderkid ggl Giii georges7684 Unboxholics SoyN Meow Pharmacist01 Nala Physicsstudent Scandal panagiotis23 ΘανάσοςG4 jlian margik augustine Dr. Gl. Luminous thecrazycretan Gus Roger10 P.Dam. Paragontas7000 spring day giannhs2001 kiyoshi Nick254 george777 Ryuzaki lepipini Itsme eukleidhs1821 johnsala kmamp kost28 jim2015 TheUnknown hirasawayui KingOfPop PanPan Praxis Pierre Bezukhov iminspain nobody8 Paul_Hel Ria99 Dei Gratia Libertus Spooky29 tasoss T C angies Ziekr Stroka Μάρκος Βασίλης Belle26 Αλκης Κ. lnesb Dimitris9 MarcoReus luisnazariodelima Jocaste Κλημεντίνη SlimShady Revekka fmarulezkd J.Cameron Memetchi pink_panther adonman Viedo De Broglie joannaΚΑ Daydreamer Slytherin gregory nub Marifei Monster Hunter Johanna Mark Kostis-Palamas VforVendetta No name charmander igeorgeoikonomo marianna04 jimis2001 Rene2004 kaaaaate Unseen skygge American Economist Dimitris2001 Vold eri548 Thoba19 Johnman97 χημεια4λαιφ Steffie88 Guest96 B747 St11 Superhuman Lab13 voοdoο Wrong Panos_02 Άρτεμις Α. don_vito Jack of Spades Elama On Peli panagiotis econ tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Δε νομίζω να σου κλέψει την ιδέα, αλλά θα θέλει όπωσδήποτε να μπει και το όνομά του δίπλα στο δικό σου. Δε φαντάζομαι να θέλει και πρώτο! Click για ανάπτυξη... Υπήρχε ένα ωραίο επεισόδιο στην 10η εντολή με παρόμοιο θέμα. Ένας genius διδακτορικός φοιτητής Φυσικής ο οποίος έκανε παράλληλα και την εργασία της διδακτορικής γκόμενάς του και περιφερόταν όλη μέρα σπίτι παραμιλώντας "πρέπει να τεκμηριώσω, πρέπει να τεκμηριώσω" και στο τέλος ο καθηγητής του του έκλεψε την γκόμενα και την διατριβή και αυτός μπήκε στην τάξη με μια καραμπίνα και τον καθάρισε μαζί με άλλους 3-4 άσχετους πριν αυτοκτονήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2017 στις 16:23 Η Ερις έγραψε: #125 17-03-17 16:23 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Υπήρχε ένα ωραίο επεισόδιο στην 10η εντολή με παρόμοιο θέμα. Ένας genius διδακτορικός φοιτητής Φυσικής ο οποίος έκανε παράλληλα και την εργασία της διδακτορικής γκόμενάς του και περιφερόταν όλη μέρα σπίτι παραμιλώντας "πρέπει να τεκμηριώσω, πρέπει να τεκμηριώσω" και στο τέλος ο καθηγητής του του έκλεψε την γκόμενα και την διατριβή και αυτός μπήκε στην τάξη με μια καραμπίνα και τον καθάρισε μαζί με άλλους 3-4 άσχετους πριν αυτοκτονήσει. Click για ανάπτυξη... To έχω δει, λένε ότι είναι πραγματική ιστορία. Ακόμη κι αν ήμουν πολύ μικρή τότε, τον ένιωσα αυτόν τον άνθρωπο! Αν μου έκαναν κάτι τέτοιο, πάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2017 στις 17:33 Ο nPb έγραψε: #126 17-03-17 17:33 Γι' αυτό να επιλέγεις επιβλέποντα ίδιου φύλου και να μην έχεις δεσμό. Αρχική Δημοσίευση από panagiotis econ: Παντως μια αληθεια που την εχω ακουσει απο πολλους ειναι πως το διδακτορικο ειναι μια μοναχικη υποθεση. Τρεμω και μονο στην ιδεα να περασω 5 χρονια μονος Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς είναι ένα σοβαρό αντικίνητρο με αρνητικό ρίσκο ως προς την επίτευξη του στόχου. Η μοναχικότητα είναι σχετική. Ακόμη και στο μεταπτυχιακό υπάρχουν πολλές ώρες χωρίς παρέα. Ειδικά αν υπάρχει έμμεσος ανταγωνισμός, συνήθως δυναμιτίζει την όποια προσπάθεια για νέες φιλίες. Νομίζω ότι το διδακτορικό σαν φάση ζωής, πέρα από το ακαδημαϊκό μέρος, θα πρέπει να συμπληρώνεται και με την κανονική ζωή. Κανονική ζωή οι περισσότεροι συνήθως δεν έχουν. Αυτό φαίνεται αργότερα, όταν πετύχουν το στόχο να γίνουν καθηγητές συνήθως η μιζέρια παραμένει, αφήνοντας να εννοηθεί ότι τελικά, κάτι άλλο τους λείπει. Ο άνθρωπος νομίζω ποτέ δεν είναι ευχαριστημένος με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Μαρτίου 2017 Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2017 στις 17:36 Η Ερις έγραψε: #127 17-03-17 17:36 Να ΜΗΝ επιλέγεις, εννοείς. Από όσο ξέρω, είμαι straight. Kαι θα μπορείς να έχεις και σχέση. Αλήθεια, τι θα ήταν χειρότερο.. να σου φάει ο καθηγητής τη γκόμενα ή την εργασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Μαρτίου 2017 Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαρτίου 2017 στις 17:55 Ο Guest 209912: #128 17-03-17 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Να ΜΗΝ επιλέγεις, εννοείς. Από όσο ξέρω, είμαι straight. Kαι θα μπορείς να έχεις και σχέση. Αλήθεια, τι θα ήταν χειρότερο.. να σου φάει ο καθηγητής τη γκόμενα ή την εργασία; Click για ανάπτυξη... Την εργασία φυσικά εκτός κι αν η γκόμενα σου ήταν η scarlet johanson Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2017 στις 18:25 Ο Ryuzaki έγραψε: #129 17-03-17 18:25 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Υπήρχε ένα ωραίο επεισόδιο στην 10η εντολή με παρόμοιο θέμα. Ένας genius διδακτορικός φοιτητής Φυσικής ο οποίος έκανε παράλληλα και την εργασία της διδακτορικής γκόμενάς του και περιφερόταν όλη μέρα σπίτι παραμιλώντας "πρέπει να τεκμηριώσω, πρέπει να τεκμηριώσω" και στο τέλος ο καθηγητής του του έκλεψε την γκόμενα και την διατριβή και αυτός μπήκε στην τάξη με μια καραμπίνα και τον καθάρισε μαζί με άλλους 3-4 άσχετους πριν αυτοκτονήσει. Click για ανάπτυξη... Η ιστορία είναι πραγματική εν μέρη (δεν εμπλέκονταν γκόμενα). Υποψήφιος μεταπτυχιακός φυσικού Κρήτης (late 80's - early 90's) μετά την απόρριψή του γέμισε μολύβι 1-2 καθηγητές εν ώρα μαθήματος, στη συνέχεια εξαφανίστηκε και τον βρήκαν μετά από καιρό σε μία σπηλιά όπου είχε αυτοκτονήσει. Τα πραγματικά κίνητρα ίσως να μην τα μάθουμε ποτέ. Το όνομα του αμφιθεάτρου έχει πάρει το όνομα ενός από τους καθηγητές. Αυτό που λέγεται είναι ότι την περίοδο εκείνη πανελλαδικά δύσκολα κοβόσουν σε μάθημα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2017 στις 22:17 Η Anonyme έγραψε: #130 17-03-17 22:17 Επειδή οι απαντήσεις είναι πολλές και ο χρόνος λίγος, από όσα διάβασα διέκρινα ως επί το πλείστον ένα συνονθύλευμα από ζήλια, άγνοια ή/και υπεροψία. Ένα-δυο πραγματάκια. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν μεταπτυχιακό, δεύτερο πτυχίο, και τα δύο ή δεν ξέρω κι εγώ τι, και παράλληλα δουλεύουν. Σας στέλνουν αγωνιστικούς χαιρετισμούς! Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό κάποιος που ενδιαφέρεται για την έρευνα, να ακολουθήσει την πεπατημένη (ΒΑ, ΜΑ, PhD), ειδικά όταν κατά τη διάρκεια του διδακτορικού πληρώνεται κανονικά (και ενδεχομένως με πολύ καλύτερο μισθό από αυτόν που θα λάμβανε αν έπρεπε να ψάξει για εναλλακτικές μορφές εργασίας οι οποίες να συνάδουν με την έρευνα). Γενικά, καλό θα ήταν να μη κρίνουμε τους άλλους τόσο βεβιασμένα. Είναι κάπως αστείο και γίνεται και από της δύο πλευρές. Από τη μία υπάρχουν άτομα που ναι μεν κρίνουν την ιδρυματοποίηση, αλλά δεν έχουν βγει ακόμα στην αγορά εργασίας, κι από την άλλη υπάρχουν άτομα που κρίνουν τις ανώτερες βαθμίδες εκπαίδευσης, χωρίς να έχουν περάσει ούτε απ' έξω. Και μια συνολική παρατήρηση. Όσοι είναι ευχαριστημένοι με τις επιλογές τους, δεν αφιερώνουν τόσο χρόνο να προσπαθούν να υποβαθμίσουν τις πράξεις ή τις προσπάθειες των άλλων, ακριβώς επειδή δεν τους ενδιαφέρει. Αν, λοιπόν, σας "προβληματίζουν" τόσο πολύ οι μεταπτυχιακοί, υποψήφιοι διδάκτορες, άνεργοι και μη αυτού του κόσμου, καλό θα ήταν να ερευνήσετε το γιατί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2017 στις 23:21 Ο nPb έγραψε: #131 17-03-17 23:21 To point είναι διαφορετικό. Η συζήτηση ξεκίνησε κυρίως ότι το διδακτορικό τείνει να γίνει το νέο master δημιουργώντας πιθανά προβλήματα ακόμη και σε εκείνους που ίσως να μην θέλουν να συνεχίσουν σε διδακτορικό επίπεδο, στην εύρεση κάποιας αξιόλογης εργασίας εκτός ακαδημαϊκού χώρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κάποιος κάποιος Νεοφερμένο μέλος Ο κάποιος κάποιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2017 στις 02:28 Ο κάποιος κάποιος: #132 18-03-17 02:28 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: To έχω δει, λένε ότι είναι πραγματική ιστορία. Ακόμη κι αν ήμουν πολύ μικρή τότε, τον ένιωσα αυτόν τον άνθρωπο! Αν μου έκαναν κάτι τέτοιο, πάει... Click για ανάπτυξη... όλα τα επεισόδια αληθινή ιστορία είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2017 στις 09:42 Η BLUE SEA έγραψε: #133 18-03-17 09:42 Κάνει (ή έχει κάνει) κάποιος/α από εσάς διδακτορικό στον τομέα της "Πολιτιστικής Πολιτικής και Πολιτιστικής Διαχείρισης" στο ΕΑΠ ΚΥΠΡΟΥ (εξ αποστάσεως), έτσι ώστε να μας πει εάν είναι ευχαριτημένος/η; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2017 στις 15:14 Η Anonyme έγραψε: #134 18-03-17 15:14 Αρχική Δημοσίευση από nPb: To point είναι διαφορετικό. Η συζήτηση ξεκίνησε κυρίως ότι το διδακτορικό τείνει να γίνει το νέο master δημιουργώντας πιθανά προβλήματα ακόμη και σε εκείνους που ίσως να μην θέλουν να συνεχίσουν σε διδακτορικό επίπεδο, στην εύρεση κάποιας αξιόλογης εργασίας εκτός ακαδημαϊκού χώρου. Click για ανάπτυξη... Επειδή προερχόμαστε από διαφορετικούς τομείς, μήπως μπορείς να παραθέσεις κάποιες αγγελίες για θέσεις εργασίας μη ακαδημαϊκές/ερευνητικές, που να θέτουν το PhD ως προαπαιτούμενο asset, για να κάνεις αίτηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαρτίου 2017 στις 16:12 Ο Guest 699855: #135 19-03-17 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Δε νομίζω να σου κλέψει την ιδέα, αλλά θα θέλει όπωσδήποτε να μπει και το όνομά του δίπλα στο δικό σου. Δε φαντάζομαι να θέλει και πρώτο! Click για ανάπτυξη... Και το όνομά του μπορεί να μπει πρώτο και το δικό σου μπορεί να μην αναφερθεί πουθενά και να σου τάξει λαγούς με πετραχήλια προκειμένου να σωπάσεις και να οικειοποιηθεί την εργασία σου και την ιδέα σου μπορεί να κλέψει και όλα μπορεί να συμβούν. Μπορεί όμως και να μην συμβεί απολύτως τίποτα και όλα να κυλήσουν ομαλά. Πάντως για να μην φτάσουμε σε ακρότητες τύπου https://www.youtube.com/watch?v=Lkn4-_G6fKo (δολοφονία καθηγητών Ξανθόπουλου, Πνευματικού από τον φοιτητή Πετροδασκαλάκη), καλό είναι πριν προσεγγίσουμε έναν καθηγητή να ξεψαχνίσουμε όσο περισσότερο μπορούμε το ποιόν του (αν καταφέρουμε να βρούμε στόματα πρόθυμα ν΄ανοίξουν). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Μαρτίου 2017 T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 20:07 Ο T C έγραψε: #136 11-06-20 20:07 Τι βαθμοι πτυχιου απαιτουνται συνηθως σε ελλαδα και εξωτερικο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 20:42 Ο Viedo έγραψε: #137 11-06-20 20:42 Για να κάνεις Διδακτορικό; Εξαρτάται από τον κλάδο, το Πανεπιστήμιο και τη χώρα. Άλλο να κάνεις Διδακτορικό σε χώρα όπου δεν πληρώνεσαι και άλλο σε χώρα που σου δίνει χρήματα. Εκεί, έχει και αυξημένες απαιτήσεις. Δεν αρκεί ένας βαθμός για να κάνεις διδακτορικό πάντως. Θεωρώ ότι μετράει περισσότερο ο βαθμός στο Μάστερ παρά στο Διδακτορικό. Στο Διδακτορικό ελέγχουν άλλα πράγματα και όχι τόσο αν τελείωσες με 7.5 ή 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 20:59 Ο Ουριήλ έγραψε: #138 11-06-20 20:59 Μιας που λέμε για διδακτορικά έχω μια ερώτηση, το πανεπιστήμιο Wageningen της Ολλανδιας το γνωρίζεται (έστω και να έχετε ακουσει για αυτό μια φορά), αξίζει το διδακτορικό σε αυτο το πανεπιστήμιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 21:05 Ο Viedo έγραψε: #139 11-06-20 21:05 Ναι είναι γνωστό πανεπιστήμιο και στα καλύτερα του κόσμου. Είναι στα τοπ κυρίως σε κλάδους ανάλογους του Γεωπονικού που έχουμε στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis econ Πολύ δραστήριο μέλος Ο panagiotis econ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 806 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 21:07 Ο panagiotis econ: #140 11-06-20 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Ναι είναι γνωστό πανεπιστήμιο και στα καλύτερα του κόσμου. Είναι στα τοπ κυρίως σε κλάδους ανάλογους του Γεωπονικού που έχουμε στην Ελλάδα. Click για ανάπτυξη... Στα καλυτερα του κοσμου σε συγκεκριμενους κλαδους, οχι γενικα. Απλα να το διευκρινησω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs ChrisG152 Τρελας123 Michalis A. Lathy shuuu edy Newuser chester20080 Andante monika20 Maynard Claire05 EllieKal giorgos5002 Steliosgkougkou GeorgePap2003 art_of_poetry BatGuin Panagiotis849 Student 123 Έμμα barkos antonis97 thesecretfemme marioushi Dimgeb tsiobieman thenutritionist Idontknoww Wonderkid ggl Giii georges7684 Unboxholics SoyN Meow Pharmacist01 Nala Physicsstudent Scandal panagiotis23 ΘανάσοςG4 jlian margik augustine Dr. Gl. Luminous thecrazycretan Gus Roger10 P.Dam. Paragontas7000 spring day giannhs2001 kiyoshi Nick254 george777 Ryuzaki lepipini Itsme eukleidhs1821 johnsala kmamp kost28 jim2015 TheUnknown hirasawayui KingOfPop PanPan Praxis Pierre Bezukhov iminspain nobody8 Paul_Hel Ria99 Dei Gratia Libertus Spooky29 tasoss T C angies Ziekr Stroka Μάρκος Βασίλης Belle26 Αλκης Κ. lnesb Dimitris9 MarcoReus luisnazariodelima Jocaste Κλημεντίνη SlimShady Revekka fmarulezkd J.Cameron Memetchi pink_panther adonman Viedo De Broglie joannaΚΑ Daydreamer Slytherin gregory nub Marifei Monster Hunter Johanna Mark Kostis-Palamas VforVendetta No name charmander igeorgeoikonomo marianna04 jimis2001 Rene2004 kaaaaate Unseen skygge American Economist Dimitris2001 Vold eri548 Thoba19 Johnman97 χημεια4λαιφ Steffie88 Guest96 B747 St11 Superhuman Lab13 voοdoο Wrong Panos_02 Άρτεμις Α. don_vito Jack of Spades Elama On Peli panagiotis econ tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Υπήρχε ένα ωραίο επεισόδιο στην 10η εντολή με παρόμοιο θέμα. Ένας genius διδακτορικός φοιτητής Φυσικής ο οποίος έκανε παράλληλα και την εργασία της διδακτορικής γκόμενάς του και περιφερόταν όλη μέρα σπίτι παραμιλώντας "πρέπει να τεκμηριώσω, πρέπει να τεκμηριώσω" και στο τέλος ο καθηγητής του του έκλεψε την γκόμενα και την διατριβή και αυτός μπήκε στην τάξη με μια καραμπίνα και τον καθάρισε μαζί με άλλους 3-4 άσχετους πριν αυτοκτονήσει. Click για ανάπτυξη... To έχω δει, λένε ότι είναι πραγματική ιστορία. Ακόμη κι αν ήμουν πολύ μικρή τότε, τον ένιωσα αυτόν τον άνθρωπο! Αν μου έκαναν κάτι τέτοιο, πάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2017 στις 17:33 Ο nPb έγραψε: #126 17-03-17 17:33 Γι' αυτό να επιλέγεις επιβλέποντα ίδιου φύλου και να μην έχεις δεσμό. Αρχική Δημοσίευση από panagiotis econ: Παντως μια αληθεια που την εχω ακουσει απο πολλους ειναι πως το διδακτορικο ειναι μια μοναχικη υποθεση. Τρεμω και μονο στην ιδεα να περασω 5 χρονια μονος Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς είναι ένα σοβαρό αντικίνητρο με αρνητικό ρίσκο ως προς την επίτευξη του στόχου. Η μοναχικότητα είναι σχετική. Ακόμη και στο μεταπτυχιακό υπάρχουν πολλές ώρες χωρίς παρέα. Ειδικά αν υπάρχει έμμεσος ανταγωνισμός, συνήθως δυναμιτίζει την όποια προσπάθεια για νέες φιλίες. Νομίζω ότι το διδακτορικό σαν φάση ζωής, πέρα από το ακαδημαϊκό μέρος, θα πρέπει να συμπληρώνεται και με την κανονική ζωή. Κανονική ζωή οι περισσότεροι συνήθως δεν έχουν. Αυτό φαίνεται αργότερα, όταν πετύχουν το στόχο να γίνουν καθηγητές συνήθως η μιζέρια παραμένει, αφήνοντας να εννοηθεί ότι τελικά, κάτι άλλο τους λείπει. Ο άνθρωπος νομίζω ποτέ δεν είναι ευχαριστημένος με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Μαρτίου 2017 Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2017 στις 17:36 Η Ερις έγραψε: #127 17-03-17 17:36 Να ΜΗΝ επιλέγεις, εννοείς. Από όσο ξέρω, είμαι straight. Kαι θα μπορείς να έχεις και σχέση. Αλήθεια, τι θα ήταν χειρότερο.. να σου φάει ο καθηγητής τη γκόμενα ή την εργασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Μαρτίου 2017 Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαρτίου 2017 στις 17:55 Ο Guest 209912: #128 17-03-17 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Να ΜΗΝ επιλέγεις, εννοείς. Από όσο ξέρω, είμαι straight. Kαι θα μπορείς να έχεις και σχέση. Αλήθεια, τι θα ήταν χειρότερο.. να σου φάει ο καθηγητής τη γκόμενα ή την εργασία; Click για ανάπτυξη... Την εργασία φυσικά εκτός κι αν η γκόμενα σου ήταν η scarlet johanson Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2017 στις 18:25 Ο Ryuzaki έγραψε: #129 17-03-17 18:25 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Υπήρχε ένα ωραίο επεισόδιο στην 10η εντολή με παρόμοιο θέμα. Ένας genius διδακτορικός φοιτητής Φυσικής ο οποίος έκανε παράλληλα και την εργασία της διδακτορικής γκόμενάς του και περιφερόταν όλη μέρα σπίτι παραμιλώντας "πρέπει να τεκμηριώσω, πρέπει να τεκμηριώσω" και στο τέλος ο καθηγητής του του έκλεψε την γκόμενα και την διατριβή και αυτός μπήκε στην τάξη με μια καραμπίνα και τον καθάρισε μαζί με άλλους 3-4 άσχετους πριν αυτοκτονήσει. Click για ανάπτυξη... Η ιστορία είναι πραγματική εν μέρη (δεν εμπλέκονταν γκόμενα). Υποψήφιος μεταπτυχιακός φυσικού Κρήτης (late 80's - early 90's) μετά την απόρριψή του γέμισε μολύβι 1-2 καθηγητές εν ώρα μαθήματος, στη συνέχεια εξαφανίστηκε και τον βρήκαν μετά από καιρό σε μία σπηλιά όπου είχε αυτοκτονήσει. Τα πραγματικά κίνητρα ίσως να μην τα μάθουμε ποτέ. Το όνομα του αμφιθεάτρου έχει πάρει το όνομα ενός από τους καθηγητές. Αυτό που λέγεται είναι ότι την περίοδο εκείνη πανελλαδικά δύσκολα κοβόσουν σε μάθημα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2017 στις 22:17 Η Anonyme έγραψε: #130 17-03-17 22:17 Επειδή οι απαντήσεις είναι πολλές και ο χρόνος λίγος, από όσα διάβασα διέκρινα ως επί το πλείστον ένα συνονθύλευμα από ζήλια, άγνοια ή/και υπεροψία. Ένα-δυο πραγματάκια. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν μεταπτυχιακό, δεύτερο πτυχίο, και τα δύο ή δεν ξέρω κι εγώ τι, και παράλληλα δουλεύουν. Σας στέλνουν αγωνιστικούς χαιρετισμούς! Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό κάποιος που ενδιαφέρεται για την έρευνα, να ακολουθήσει την πεπατημένη (ΒΑ, ΜΑ, PhD), ειδικά όταν κατά τη διάρκεια του διδακτορικού πληρώνεται κανονικά (και ενδεχομένως με πολύ καλύτερο μισθό από αυτόν που θα λάμβανε αν έπρεπε να ψάξει για εναλλακτικές μορφές εργασίας οι οποίες να συνάδουν με την έρευνα). Γενικά, καλό θα ήταν να μη κρίνουμε τους άλλους τόσο βεβιασμένα. Είναι κάπως αστείο και γίνεται και από της δύο πλευρές. Από τη μία υπάρχουν άτομα που ναι μεν κρίνουν την ιδρυματοποίηση, αλλά δεν έχουν βγει ακόμα στην αγορά εργασίας, κι από την άλλη υπάρχουν άτομα που κρίνουν τις ανώτερες βαθμίδες εκπαίδευσης, χωρίς να έχουν περάσει ούτε απ' έξω. Και μια συνολική παρατήρηση. Όσοι είναι ευχαριστημένοι με τις επιλογές τους, δεν αφιερώνουν τόσο χρόνο να προσπαθούν να υποβαθμίσουν τις πράξεις ή τις προσπάθειες των άλλων, ακριβώς επειδή δεν τους ενδιαφέρει. Αν, λοιπόν, σας "προβληματίζουν" τόσο πολύ οι μεταπτυχιακοί, υποψήφιοι διδάκτορες, άνεργοι και μη αυτού του κόσμου, καλό θα ήταν να ερευνήσετε το γιατί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2017 στις 23:21 Ο nPb έγραψε: #131 17-03-17 23:21 To point είναι διαφορετικό. Η συζήτηση ξεκίνησε κυρίως ότι το διδακτορικό τείνει να γίνει το νέο master δημιουργώντας πιθανά προβλήματα ακόμη και σε εκείνους που ίσως να μην θέλουν να συνεχίσουν σε διδακτορικό επίπεδο, στην εύρεση κάποιας αξιόλογης εργασίας εκτός ακαδημαϊκού χώρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κάποιος κάποιος Νεοφερμένο μέλος Ο κάποιος κάποιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2017 στις 02:28 Ο κάποιος κάποιος: #132 18-03-17 02:28 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: To έχω δει, λένε ότι είναι πραγματική ιστορία. Ακόμη κι αν ήμουν πολύ μικρή τότε, τον ένιωσα αυτόν τον άνθρωπο! Αν μου έκαναν κάτι τέτοιο, πάει... Click για ανάπτυξη... όλα τα επεισόδια αληθινή ιστορία είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2017 στις 09:42 Η BLUE SEA έγραψε: #133 18-03-17 09:42 Κάνει (ή έχει κάνει) κάποιος/α από εσάς διδακτορικό στον τομέα της "Πολιτιστικής Πολιτικής και Πολιτιστικής Διαχείρισης" στο ΕΑΠ ΚΥΠΡΟΥ (εξ αποστάσεως), έτσι ώστε να μας πει εάν είναι ευχαριτημένος/η; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2017 στις 15:14 Η Anonyme έγραψε: #134 18-03-17 15:14 Αρχική Δημοσίευση από nPb: To point είναι διαφορετικό. Η συζήτηση ξεκίνησε κυρίως ότι το διδακτορικό τείνει να γίνει το νέο master δημιουργώντας πιθανά προβλήματα ακόμη και σε εκείνους που ίσως να μην θέλουν να συνεχίσουν σε διδακτορικό επίπεδο, στην εύρεση κάποιας αξιόλογης εργασίας εκτός ακαδημαϊκού χώρου. Click για ανάπτυξη... Επειδή προερχόμαστε από διαφορετικούς τομείς, μήπως μπορείς να παραθέσεις κάποιες αγγελίες για θέσεις εργασίας μη ακαδημαϊκές/ερευνητικές, που να θέτουν το PhD ως προαπαιτούμενο asset, για να κάνεις αίτηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαρτίου 2017 στις 16:12 Ο Guest 699855: #135 19-03-17 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Δε νομίζω να σου κλέψει την ιδέα, αλλά θα θέλει όπωσδήποτε να μπει και το όνομά του δίπλα στο δικό σου. Δε φαντάζομαι να θέλει και πρώτο! Click για ανάπτυξη... Και το όνομά του μπορεί να μπει πρώτο και το δικό σου μπορεί να μην αναφερθεί πουθενά και να σου τάξει λαγούς με πετραχήλια προκειμένου να σωπάσεις και να οικειοποιηθεί την εργασία σου και την ιδέα σου μπορεί να κλέψει και όλα μπορεί να συμβούν. Μπορεί όμως και να μην συμβεί απολύτως τίποτα και όλα να κυλήσουν ομαλά. Πάντως για να μην φτάσουμε σε ακρότητες τύπου https://www.youtube.com/watch?v=Lkn4-_G6fKo (δολοφονία καθηγητών Ξανθόπουλου, Πνευματικού από τον φοιτητή Πετροδασκαλάκη), καλό είναι πριν προσεγγίσουμε έναν καθηγητή να ξεψαχνίσουμε όσο περισσότερο μπορούμε το ποιόν του (αν καταφέρουμε να βρούμε στόματα πρόθυμα ν΄ανοίξουν). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Μαρτίου 2017 T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 20:07 Ο T C έγραψε: #136 11-06-20 20:07 Τι βαθμοι πτυχιου απαιτουνται συνηθως σε ελλαδα και εξωτερικο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 20:42 Ο Viedo έγραψε: #137 11-06-20 20:42 Για να κάνεις Διδακτορικό; Εξαρτάται από τον κλάδο, το Πανεπιστήμιο και τη χώρα. Άλλο να κάνεις Διδακτορικό σε χώρα όπου δεν πληρώνεσαι και άλλο σε χώρα που σου δίνει χρήματα. Εκεί, έχει και αυξημένες απαιτήσεις. Δεν αρκεί ένας βαθμός για να κάνεις διδακτορικό πάντως. Θεωρώ ότι μετράει περισσότερο ο βαθμός στο Μάστερ παρά στο Διδακτορικό. Στο Διδακτορικό ελέγχουν άλλα πράγματα και όχι τόσο αν τελείωσες με 7.5 ή 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 20:59 Ο Ουριήλ έγραψε: #138 11-06-20 20:59 Μιας που λέμε για διδακτορικά έχω μια ερώτηση, το πανεπιστήμιο Wageningen της Ολλανδιας το γνωρίζεται (έστω και να έχετε ακουσει για αυτό μια φορά), αξίζει το διδακτορικό σε αυτο το πανεπιστήμιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 21:05 Ο Viedo έγραψε: #139 11-06-20 21:05 Ναι είναι γνωστό πανεπιστήμιο και στα καλύτερα του κόσμου. Είναι στα τοπ κυρίως σε κλάδους ανάλογους του Γεωπονικού που έχουμε στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis econ Πολύ δραστήριο μέλος Ο panagiotis econ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 806 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 21:07 Ο panagiotis econ: #140 11-06-20 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Ναι είναι γνωστό πανεπιστήμιο και στα καλύτερα του κόσμου. Είναι στα τοπ κυρίως σε κλάδους ανάλογους του Γεωπονικού που έχουμε στην Ελλάδα. Click για ανάπτυξη... Στα καλυτερα του κοσμου σε συγκεκριμενους κλαδους, οχι γενικα. Απλα να το διευκρινησω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs ChrisG152 Τρελας123 Michalis A. Lathy shuuu edy Newuser chester20080 Andante monika20 Maynard Claire05 EllieKal giorgos5002 Steliosgkougkou GeorgePap2003 art_of_poetry BatGuin Panagiotis849 Student 123 Έμμα barkos antonis97 thesecretfemme marioushi Dimgeb tsiobieman thenutritionist Idontknoww Wonderkid ggl Giii georges7684 Unboxholics SoyN Meow Pharmacist01 Nala Physicsstudent Scandal panagiotis23 ΘανάσοςG4 jlian margik augustine Dr. Gl. Luminous thecrazycretan Gus Roger10 P.Dam. Paragontas7000 spring day giannhs2001 kiyoshi Nick254 george777 Ryuzaki lepipini Itsme eukleidhs1821 johnsala kmamp kost28 jim2015 TheUnknown hirasawayui KingOfPop PanPan Praxis Pierre Bezukhov iminspain nobody8 Paul_Hel Ria99 Dei Gratia Libertus Spooky29 tasoss T C angies Ziekr Stroka Μάρκος Βασίλης Belle26 Αλκης Κ. lnesb Dimitris9 MarcoReus luisnazariodelima Jocaste Κλημεντίνη SlimShady Revekka fmarulezkd J.Cameron Memetchi pink_panther adonman Viedo De Broglie joannaΚΑ Daydreamer Slytherin gregory nub Marifei Monster Hunter Johanna Mark Kostis-Palamas VforVendetta No name charmander igeorgeoikonomo marianna04 jimis2001 Rene2004 kaaaaate Unseen skygge American Economist Dimitris2001 Vold eri548 Thoba19 Johnman97 χημεια4λαιφ Steffie88 Guest96 B747 St11 Superhuman Lab13 voοdoο Wrong Panos_02 Άρτεμις Α. don_vito Jack of Spades Elama On Peli panagiotis econ tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γι' αυτό να επιλέγεις επιβλέποντα ίδιου φύλου και να μην έχεις δεσμό. Αρχική Δημοσίευση από panagiotis econ: Παντως μια αληθεια που την εχω ακουσει απο πολλους ειναι πως το διδακτορικο ειναι μια μοναχικη υποθεση. Τρεμω και μονο στην ιδεα να περασω 5 χρονια μονος Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς είναι ένα σοβαρό αντικίνητρο με αρνητικό ρίσκο ως προς την επίτευξη του στόχου. Η μοναχικότητα είναι σχετική. Ακόμη και στο μεταπτυχιακό υπάρχουν πολλές ώρες χωρίς παρέα. Ειδικά αν υπάρχει έμμεσος ανταγωνισμός, συνήθως δυναμιτίζει την όποια προσπάθεια για νέες φιλίες. Νομίζω ότι το διδακτορικό σαν φάση ζωής, πέρα από το ακαδημαϊκό μέρος, θα πρέπει να συμπληρώνεται και με την κανονική ζωή. Κανονική ζωή οι περισσότεροι συνήθως δεν έχουν. Αυτό φαίνεται αργότερα, όταν πετύχουν το στόχο να γίνουν καθηγητές συνήθως η μιζέρια παραμένει, αφήνοντας να εννοηθεί ότι τελικά, κάτι άλλο τους λείπει. Ο άνθρωπος νομίζω ποτέ δεν είναι ευχαριστημένος με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2017 στις 17:36 Η Ερις έγραψε: #127 17-03-17 17:36 Να ΜΗΝ επιλέγεις, εννοείς. Από όσο ξέρω, είμαι straight. Kαι θα μπορείς να έχεις και σχέση. Αλήθεια, τι θα ήταν χειρότερο.. να σου φάει ο καθηγητής τη γκόμενα ή την εργασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Μαρτίου 2017 Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαρτίου 2017 στις 17:55 Ο Guest 209912: #128 17-03-17 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Να ΜΗΝ επιλέγεις, εννοείς. Από όσο ξέρω, είμαι straight. Kαι θα μπορείς να έχεις και σχέση. Αλήθεια, τι θα ήταν χειρότερο.. να σου φάει ο καθηγητής τη γκόμενα ή την εργασία; Click για ανάπτυξη... Την εργασία φυσικά εκτός κι αν η γκόμενα σου ήταν η scarlet johanson Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2017 στις 18:25 Ο Ryuzaki έγραψε: #129 17-03-17 18:25 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Υπήρχε ένα ωραίο επεισόδιο στην 10η εντολή με παρόμοιο θέμα. Ένας genius διδακτορικός φοιτητής Φυσικής ο οποίος έκανε παράλληλα και την εργασία της διδακτορικής γκόμενάς του και περιφερόταν όλη μέρα σπίτι παραμιλώντας "πρέπει να τεκμηριώσω, πρέπει να τεκμηριώσω" και στο τέλος ο καθηγητής του του έκλεψε την γκόμενα και την διατριβή και αυτός μπήκε στην τάξη με μια καραμπίνα και τον καθάρισε μαζί με άλλους 3-4 άσχετους πριν αυτοκτονήσει. Click για ανάπτυξη... Η ιστορία είναι πραγματική εν μέρη (δεν εμπλέκονταν γκόμενα). Υποψήφιος μεταπτυχιακός φυσικού Κρήτης (late 80's - early 90's) μετά την απόρριψή του γέμισε μολύβι 1-2 καθηγητές εν ώρα μαθήματος, στη συνέχεια εξαφανίστηκε και τον βρήκαν μετά από καιρό σε μία σπηλιά όπου είχε αυτοκτονήσει. Τα πραγματικά κίνητρα ίσως να μην τα μάθουμε ποτέ. Το όνομα του αμφιθεάτρου έχει πάρει το όνομα ενός από τους καθηγητές. Αυτό που λέγεται είναι ότι την περίοδο εκείνη πανελλαδικά δύσκολα κοβόσουν σε μάθημα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2017 στις 22:17 Η Anonyme έγραψε: #130 17-03-17 22:17 Επειδή οι απαντήσεις είναι πολλές και ο χρόνος λίγος, από όσα διάβασα διέκρινα ως επί το πλείστον ένα συνονθύλευμα από ζήλια, άγνοια ή/και υπεροψία. Ένα-δυο πραγματάκια. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν μεταπτυχιακό, δεύτερο πτυχίο, και τα δύο ή δεν ξέρω κι εγώ τι, και παράλληλα δουλεύουν. Σας στέλνουν αγωνιστικούς χαιρετισμούς! Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό κάποιος που ενδιαφέρεται για την έρευνα, να ακολουθήσει την πεπατημένη (ΒΑ, ΜΑ, PhD), ειδικά όταν κατά τη διάρκεια του διδακτορικού πληρώνεται κανονικά (και ενδεχομένως με πολύ καλύτερο μισθό από αυτόν που θα λάμβανε αν έπρεπε να ψάξει για εναλλακτικές μορφές εργασίας οι οποίες να συνάδουν με την έρευνα). Γενικά, καλό θα ήταν να μη κρίνουμε τους άλλους τόσο βεβιασμένα. Είναι κάπως αστείο και γίνεται και από της δύο πλευρές. Από τη μία υπάρχουν άτομα που ναι μεν κρίνουν την ιδρυματοποίηση, αλλά δεν έχουν βγει ακόμα στην αγορά εργασίας, κι από την άλλη υπάρχουν άτομα που κρίνουν τις ανώτερες βαθμίδες εκπαίδευσης, χωρίς να έχουν περάσει ούτε απ' έξω. Και μια συνολική παρατήρηση. Όσοι είναι ευχαριστημένοι με τις επιλογές τους, δεν αφιερώνουν τόσο χρόνο να προσπαθούν να υποβαθμίσουν τις πράξεις ή τις προσπάθειες των άλλων, ακριβώς επειδή δεν τους ενδιαφέρει. Αν, λοιπόν, σας "προβληματίζουν" τόσο πολύ οι μεταπτυχιακοί, υποψήφιοι διδάκτορες, άνεργοι και μη αυτού του κόσμου, καλό θα ήταν να ερευνήσετε το γιατί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2017 στις 23:21 Ο nPb έγραψε: #131 17-03-17 23:21 To point είναι διαφορετικό. Η συζήτηση ξεκίνησε κυρίως ότι το διδακτορικό τείνει να γίνει το νέο master δημιουργώντας πιθανά προβλήματα ακόμη και σε εκείνους που ίσως να μην θέλουν να συνεχίσουν σε διδακτορικό επίπεδο, στην εύρεση κάποιας αξιόλογης εργασίας εκτός ακαδημαϊκού χώρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κάποιος κάποιος Νεοφερμένο μέλος Ο κάποιος κάποιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2017 στις 02:28 Ο κάποιος κάποιος: #132 18-03-17 02:28 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: To έχω δει, λένε ότι είναι πραγματική ιστορία. Ακόμη κι αν ήμουν πολύ μικρή τότε, τον ένιωσα αυτόν τον άνθρωπο! Αν μου έκαναν κάτι τέτοιο, πάει... Click για ανάπτυξη... όλα τα επεισόδια αληθινή ιστορία είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2017 στις 09:42 Η BLUE SEA έγραψε: #133 18-03-17 09:42 Κάνει (ή έχει κάνει) κάποιος/α από εσάς διδακτορικό στον τομέα της "Πολιτιστικής Πολιτικής και Πολιτιστικής Διαχείρισης" στο ΕΑΠ ΚΥΠΡΟΥ (εξ αποστάσεως), έτσι ώστε να μας πει εάν είναι ευχαριτημένος/η; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2017 στις 15:14 Η Anonyme έγραψε: #134 18-03-17 15:14 Αρχική Δημοσίευση από nPb: To point είναι διαφορετικό. Η συζήτηση ξεκίνησε κυρίως ότι το διδακτορικό τείνει να γίνει το νέο master δημιουργώντας πιθανά προβλήματα ακόμη και σε εκείνους που ίσως να μην θέλουν να συνεχίσουν σε διδακτορικό επίπεδο, στην εύρεση κάποιας αξιόλογης εργασίας εκτός ακαδημαϊκού χώρου. Click για ανάπτυξη... Επειδή προερχόμαστε από διαφορετικούς τομείς, μήπως μπορείς να παραθέσεις κάποιες αγγελίες για θέσεις εργασίας μη ακαδημαϊκές/ερευνητικές, που να θέτουν το PhD ως προαπαιτούμενο asset, για να κάνεις αίτηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαρτίου 2017 στις 16:12 Ο Guest 699855: #135 19-03-17 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Δε νομίζω να σου κλέψει την ιδέα, αλλά θα θέλει όπωσδήποτε να μπει και το όνομά του δίπλα στο δικό σου. Δε φαντάζομαι να θέλει και πρώτο! Click για ανάπτυξη... Και το όνομά του μπορεί να μπει πρώτο και το δικό σου μπορεί να μην αναφερθεί πουθενά και να σου τάξει λαγούς με πετραχήλια προκειμένου να σωπάσεις και να οικειοποιηθεί την εργασία σου και την ιδέα σου μπορεί να κλέψει και όλα μπορεί να συμβούν. Μπορεί όμως και να μην συμβεί απολύτως τίποτα και όλα να κυλήσουν ομαλά. Πάντως για να μην φτάσουμε σε ακρότητες τύπου https://www.youtube.com/watch?v=Lkn4-_G6fKo (δολοφονία καθηγητών Ξανθόπουλου, Πνευματικού από τον φοιτητή Πετροδασκαλάκη), καλό είναι πριν προσεγγίσουμε έναν καθηγητή να ξεψαχνίσουμε όσο περισσότερο μπορούμε το ποιόν του (αν καταφέρουμε να βρούμε στόματα πρόθυμα ν΄ανοίξουν). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Μαρτίου 2017 T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 20:07 Ο T C έγραψε: #136 11-06-20 20:07 Τι βαθμοι πτυχιου απαιτουνται συνηθως σε ελλαδα και εξωτερικο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 20:42 Ο Viedo έγραψε: #137 11-06-20 20:42 Για να κάνεις Διδακτορικό; Εξαρτάται από τον κλάδο, το Πανεπιστήμιο και τη χώρα. Άλλο να κάνεις Διδακτορικό σε χώρα όπου δεν πληρώνεσαι και άλλο σε χώρα που σου δίνει χρήματα. Εκεί, έχει και αυξημένες απαιτήσεις. Δεν αρκεί ένας βαθμός για να κάνεις διδακτορικό πάντως. Θεωρώ ότι μετράει περισσότερο ο βαθμός στο Μάστερ παρά στο Διδακτορικό. Στο Διδακτορικό ελέγχουν άλλα πράγματα και όχι τόσο αν τελείωσες με 7.5 ή 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 20:59 Ο Ουριήλ έγραψε: #138 11-06-20 20:59 Μιας που λέμε για διδακτορικά έχω μια ερώτηση, το πανεπιστήμιο Wageningen της Ολλανδιας το γνωρίζεται (έστω και να έχετε ακουσει για αυτό μια φορά), αξίζει το διδακτορικό σε αυτο το πανεπιστήμιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 21:05 Ο Viedo έγραψε: #139 11-06-20 21:05 Ναι είναι γνωστό πανεπιστήμιο και στα καλύτερα του κόσμου. Είναι στα τοπ κυρίως σε κλάδους ανάλογους του Γεωπονικού που έχουμε στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis econ Πολύ δραστήριο μέλος Ο panagiotis econ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 806 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 21:07 Ο panagiotis econ: #140 11-06-20 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Ναι είναι γνωστό πανεπιστήμιο και στα καλύτερα του κόσμου. Είναι στα τοπ κυρίως σε κλάδους ανάλογους του Γεωπονικού που έχουμε στην Ελλάδα. Click για ανάπτυξη... Στα καλυτερα του κοσμου σε συγκεκριμενους κλαδους, οχι γενικα. Απλα να το διευκρινησω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs ChrisG152 Τρελας123 Michalis A. Lathy shuuu edy Newuser chester20080 Andante monika20 Maynard Claire05 EllieKal giorgos5002 Steliosgkougkou GeorgePap2003 art_of_poetry BatGuin Panagiotis849 Student 123 Έμμα barkos antonis97 thesecretfemme marioushi Dimgeb tsiobieman thenutritionist Idontknoww Wonderkid ggl Giii georges7684 Unboxholics SoyN Meow Pharmacist01 Nala Physicsstudent Scandal panagiotis23 ΘανάσοςG4 jlian margik augustine Dr. Gl. Luminous thecrazycretan Gus Roger10 P.Dam. Paragontas7000 spring day giannhs2001 kiyoshi Nick254 george777 Ryuzaki lepipini Itsme eukleidhs1821 johnsala kmamp kost28 jim2015 TheUnknown hirasawayui KingOfPop PanPan Praxis Pierre Bezukhov iminspain nobody8 Paul_Hel Ria99 Dei Gratia Libertus Spooky29 tasoss T C angies Ziekr Stroka Μάρκος Βασίλης Belle26 Αλκης Κ. lnesb Dimitris9 MarcoReus luisnazariodelima Jocaste Κλημεντίνη SlimShady Revekka fmarulezkd J.Cameron Memetchi pink_panther adonman Viedo De Broglie joannaΚΑ Daydreamer Slytherin gregory nub Marifei Monster Hunter Johanna Mark Kostis-Palamas VforVendetta No name charmander igeorgeoikonomo marianna04 jimis2001 Rene2004 kaaaaate Unseen skygge American Economist Dimitris2001 Vold eri548 Thoba19 Johnman97 χημεια4λαιφ Steffie88 Guest96 B747 St11 Superhuman Lab13 voοdoο Wrong Panos_02 Άρτεμις Α. don_vito Jack of Spades Elama On Peli panagiotis econ tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να ΜΗΝ επιλέγεις, εννοείς. Από όσο ξέρω, είμαι straight. Kαι θα μπορείς να έχεις και σχέση. Αλήθεια, τι θα ήταν χειρότερο.. να σου φάει ο καθηγητής τη γκόμενα ή την εργασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαρτίου 2017 στις 17:55 Ο Guest 209912: #128 17-03-17 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Να ΜΗΝ επιλέγεις, εννοείς. Από όσο ξέρω, είμαι straight. Kαι θα μπορείς να έχεις και σχέση. Αλήθεια, τι θα ήταν χειρότερο.. να σου φάει ο καθηγητής τη γκόμενα ή την εργασία; Click για ανάπτυξη... Την εργασία φυσικά εκτός κι αν η γκόμενα σου ήταν η scarlet johanson Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2017 στις 18:25 Ο Ryuzaki έγραψε: #129 17-03-17 18:25 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Υπήρχε ένα ωραίο επεισόδιο στην 10η εντολή με παρόμοιο θέμα. Ένας genius διδακτορικός φοιτητής Φυσικής ο οποίος έκανε παράλληλα και την εργασία της διδακτορικής γκόμενάς του και περιφερόταν όλη μέρα σπίτι παραμιλώντας "πρέπει να τεκμηριώσω, πρέπει να τεκμηριώσω" και στο τέλος ο καθηγητής του του έκλεψε την γκόμενα και την διατριβή και αυτός μπήκε στην τάξη με μια καραμπίνα και τον καθάρισε μαζί με άλλους 3-4 άσχετους πριν αυτοκτονήσει. Click για ανάπτυξη... Η ιστορία είναι πραγματική εν μέρη (δεν εμπλέκονταν γκόμενα). Υποψήφιος μεταπτυχιακός φυσικού Κρήτης (late 80's - early 90's) μετά την απόρριψή του γέμισε μολύβι 1-2 καθηγητές εν ώρα μαθήματος, στη συνέχεια εξαφανίστηκε και τον βρήκαν μετά από καιρό σε μία σπηλιά όπου είχε αυτοκτονήσει. Τα πραγματικά κίνητρα ίσως να μην τα μάθουμε ποτέ. Το όνομα του αμφιθεάτρου έχει πάρει το όνομα ενός από τους καθηγητές. Αυτό που λέγεται είναι ότι την περίοδο εκείνη πανελλαδικά δύσκολα κοβόσουν σε μάθημα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2017 στις 22:17 Η Anonyme έγραψε: #130 17-03-17 22:17 Επειδή οι απαντήσεις είναι πολλές και ο χρόνος λίγος, από όσα διάβασα διέκρινα ως επί το πλείστον ένα συνονθύλευμα από ζήλια, άγνοια ή/και υπεροψία. Ένα-δυο πραγματάκια. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν μεταπτυχιακό, δεύτερο πτυχίο, και τα δύο ή δεν ξέρω κι εγώ τι, και παράλληλα δουλεύουν. Σας στέλνουν αγωνιστικούς χαιρετισμούς! Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό κάποιος που ενδιαφέρεται για την έρευνα, να ακολουθήσει την πεπατημένη (ΒΑ, ΜΑ, PhD), ειδικά όταν κατά τη διάρκεια του διδακτορικού πληρώνεται κανονικά (και ενδεχομένως με πολύ καλύτερο μισθό από αυτόν που θα λάμβανε αν έπρεπε να ψάξει για εναλλακτικές μορφές εργασίας οι οποίες να συνάδουν με την έρευνα). Γενικά, καλό θα ήταν να μη κρίνουμε τους άλλους τόσο βεβιασμένα. Είναι κάπως αστείο και γίνεται και από της δύο πλευρές. Από τη μία υπάρχουν άτομα που ναι μεν κρίνουν την ιδρυματοποίηση, αλλά δεν έχουν βγει ακόμα στην αγορά εργασίας, κι από την άλλη υπάρχουν άτομα που κρίνουν τις ανώτερες βαθμίδες εκπαίδευσης, χωρίς να έχουν περάσει ούτε απ' έξω. Και μια συνολική παρατήρηση. Όσοι είναι ευχαριστημένοι με τις επιλογές τους, δεν αφιερώνουν τόσο χρόνο να προσπαθούν να υποβαθμίσουν τις πράξεις ή τις προσπάθειες των άλλων, ακριβώς επειδή δεν τους ενδιαφέρει. Αν, λοιπόν, σας "προβληματίζουν" τόσο πολύ οι μεταπτυχιακοί, υποψήφιοι διδάκτορες, άνεργοι και μη αυτού του κόσμου, καλό θα ήταν να ερευνήσετε το γιατί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2017 στις 23:21 Ο nPb έγραψε: #131 17-03-17 23:21 To point είναι διαφορετικό. Η συζήτηση ξεκίνησε κυρίως ότι το διδακτορικό τείνει να γίνει το νέο master δημιουργώντας πιθανά προβλήματα ακόμη και σε εκείνους που ίσως να μην θέλουν να συνεχίσουν σε διδακτορικό επίπεδο, στην εύρεση κάποιας αξιόλογης εργασίας εκτός ακαδημαϊκού χώρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κάποιος κάποιος Νεοφερμένο μέλος Ο κάποιος κάποιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2017 στις 02:28 Ο κάποιος κάποιος: #132 18-03-17 02:28 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: To έχω δει, λένε ότι είναι πραγματική ιστορία. Ακόμη κι αν ήμουν πολύ μικρή τότε, τον ένιωσα αυτόν τον άνθρωπο! Αν μου έκαναν κάτι τέτοιο, πάει... Click για ανάπτυξη... όλα τα επεισόδια αληθινή ιστορία είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2017 στις 09:42 Η BLUE SEA έγραψε: #133 18-03-17 09:42 Κάνει (ή έχει κάνει) κάποιος/α από εσάς διδακτορικό στον τομέα της "Πολιτιστικής Πολιτικής και Πολιτιστικής Διαχείρισης" στο ΕΑΠ ΚΥΠΡΟΥ (εξ αποστάσεως), έτσι ώστε να μας πει εάν είναι ευχαριτημένος/η; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2017 στις 15:14 Η Anonyme έγραψε: #134 18-03-17 15:14 Αρχική Δημοσίευση από nPb: To point είναι διαφορετικό. Η συζήτηση ξεκίνησε κυρίως ότι το διδακτορικό τείνει να γίνει το νέο master δημιουργώντας πιθανά προβλήματα ακόμη και σε εκείνους που ίσως να μην θέλουν να συνεχίσουν σε διδακτορικό επίπεδο, στην εύρεση κάποιας αξιόλογης εργασίας εκτός ακαδημαϊκού χώρου. Click για ανάπτυξη... Επειδή προερχόμαστε από διαφορετικούς τομείς, μήπως μπορείς να παραθέσεις κάποιες αγγελίες για θέσεις εργασίας μη ακαδημαϊκές/ερευνητικές, που να θέτουν το PhD ως προαπαιτούμενο asset, για να κάνεις αίτηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαρτίου 2017 στις 16:12 Ο Guest 699855: #135 19-03-17 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Δε νομίζω να σου κλέψει την ιδέα, αλλά θα θέλει όπωσδήποτε να μπει και το όνομά του δίπλα στο δικό σου. Δε φαντάζομαι να θέλει και πρώτο! Click για ανάπτυξη... Και το όνομά του μπορεί να μπει πρώτο και το δικό σου μπορεί να μην αναφερθεί πουθενά και να σου τάξει λαγούς με πετραχήλια προκειμένου να σωπάσεις και να οικειοποιηθεί την εργασία σου και την ιδέα σου μπορεί να κλέψει και όλα μπορεί να συμβούν. Μπορεί όμως και να μην συμβεί απολύτως τίποτα και όλα να κυλήσουν ομαλά. Πάντως για να μην φτάσουμε σε ακρότητες τύπου https://www.youtube.com/watch?v=Lkn4-_G6fKo (δολοφονία καθηγητών Ξανθόπουλου, Πνευματικού από τον φοιτητή Πετροδασκαλάκη), καλό είναι πριν προσεγγίσουμε έναν καθηγητή να ξεψαχνίσουμε όσο περισσότερο μπορούμε το ποιόν του (αν καταφέρουμε να βρούμε στόματα πρόθυμα ν΄ανοίξουν). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Μαρτίου 2017 T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 20:07 Ο T C έγραψε: #136 11-06-20 20:07 Τι βαθμοι πτυχιου απαιτουνται συνηθως σε ελλαδα και εξωτερικο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 20:42 Ο Viedo έγραψε: #137 11-06-20 20:42 Για να κάνεις Διδακτορικό; Εξαρτάται από τον κλάδο, το Πανεπιστήμιο και τη χώρα. Άλλο να κάνεις Διδακτορικό σε χώρα όπου δεν πληρώνεσαι και άλλο σε χώρα που σου δίνει χρήματα. Εκεί, έχει και αυξημένες απαιτήσεις. Δεν αρκεί ένας βαθμός για να κάνεις διδακτορικό πάντως. Θεωρώ ότι μετράει περισσότερο ο βαθμός στο Μάστερ παρά στο Διδακτορικό. Στο Διδακτορικό ελέγχουν άλλα πράγματα και όχι τόσο αν τελείωσες με 7.5 ή 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 20:59 Ο Ουριήλ έγραψε: #138 11-06-20 20:59 Μιας που λέμε για διδακτορικά έχω μια ερώτηση, το πανεπιστήμιο Wageningen της Ολλανδιας το γνωρίζεται (έστω και να έχετε ακουσει για αυτό μια φορά), αξίζει το διδακτορικό σε αυτο το πανεπιστήμιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 21:05 Ο Viedo έγραψε: #139 11-06-20 21:05 Ναι είναι γνωστό πανεπιστήμιο και στα καλύτερα του κόσμου. Είναι στα τοπ κυρίως σε κλάδους ανάλογους του Γεωπονικού που έχουμε στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis econ Πολύ δραστήριο μέλος Ο panagiotis econ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 806 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 21:07 Ο panagiotis econ: #140 11-06-20 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Ναι είναι γνωστό πανεπιστήμιο και στα καλύτερα του κόσμου. Είναι στα τοπ κυρίως σε κλάδους ανάλογους του Γεωπονικού που έχουμε στην Ελλάδα. Click για ανάπτυξη... Στα καλυτερα του κοσμου σε συγκεκριμενους κλαδους, οχι γενικα. Απλα να το διευκρινησω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs ChrisG152 Τρελας123 Michalis A. Lathy shuuu edy Newuser chester20080 Andante monika20 Maynard Claire05 EllieKal giorgos5002 Steliosgkougkou GeorgePap2003 art_of_poetry BatGuin Panagiotis849 Student 123 Έμμα barkos antonis97 thesecretfemme marioushi Dimgeb tsiobieman thenutritionist Idontknoww Wonderkid ggl Giii georges7684 Unboxholics SoyN Meow Pharmacist01 Nala Physicsstudent Scandal panagiotis23 ΘανάσοςG4 jlian margik augustine Dr. Gl. Luminous thecrazycretan Gus Roger10 P.Dam. Paragontas7000 spring day giannhs2001 kiyoshi Nick254 george777 Ryuzaki lepipini Itsme eukleidhs1821 johnsala kmamp kost28 jim2015 TheUnknown hirasawayui KingOfPop PanPan Praxis Pierre Bezukhov iminspain nobody8 Paul_Hel Ria99 Dei Gratia Libertus Spooky29 tasoss T C angies Ziekr Stroka Μάρκος Βασίλης Belle26 Αλκης Κ. lnesb Dimitris9 MarcoReus luisnazariodelima Jocaste Κλημεντίνη SlimShady Revekka fmarulezkd J.Cameron Memetchi pink_panther adonman Viedo De Broglie joannaΚΑ Daydreamer Slytherin gregory nub Marifei Monster Hunter Johanna Mark Kostis-Palamas VforVendetta No name charmander igeorgeoikonomo marianna04 jimis2001 Rene2004 kaaaaate Unseen skygge American Economist Dimitris2001 Vold eri548 Thoba19 Johnman97 χημεια4λαιφ Steffie88 Guest96 B747 St11 Superhuman Lab13 voοdoο Wrong Panos_02 Άρτεμις Α. don_vito Jack of Spades Elama On Peli panagiotis econ tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Να ΜΗΝ επιλέγεις, εννοείς. Από όσο ξέρω, είμαι straight. Kαι θα μπορείς να έχεις και σχέση. Αλήθεια, τι θα ήταν χειρότερο.. να σου φάει ο καθηγητής τη γκόμενα ή την εργασία; Click για ανάπτυξη... Την εργασία φυσικά εκτός κι αν η γκόμενα σου ήταν η scarlet johanson Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2017 στις 18:25 Ο Ryuzaki έγραψε: #129 17-03-17 18:25 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Υπήρχε ένα ωραίο επεισόδιο στην 10η εντολή με παρόμοιο θέμα. Ένας genius διδακτορικός φοιτητής Φυσικής ο οποίος έκανε παράλληλα και την εργασία της διδακτορικής γκόμενάς του και περιφερόταν όλη μέρα σπίτι παραμιλώντας "πρέπει να τεκμηριώσω, πρέπει να τεκμηριώσω" και στο τέλος ο καθηγητής του του έκλεψε την γκόμενα και την διατριβή και αυτός μπήκε στην τάξη με μια καραμπίνα και τον καθάρισε μαζί με άλλους 3-4 άσχετους πριν αυτοκτονήσει. Click για ανάπτυξη... Η ιστορία είναι πραγματική εν μέρη (δεν εμπλέκονταν γκόμενα). Υποψήφιος μεταπτυχιακός φυσικού Κρήτης (late 80's - early 90's) μετά την απόρριψή του γέμισε μολύβι 1-2 καθηγητές εν ώρα μαθήματος, στη συνέχεια εξαφανίστηκε και τον βρήκαν μετά από καιρό σε μία σπηλιά όπου είχε αυτοκτονήσει. Τα πραγματικά κίνητρα ίσως να μην τα μάθουμε ποτέ. Το όνομα του αμφιθεάτρου έχει πάρει το όνομα ενός από τους καθηγητές. Αυτό που λέγεται είναι ότι την περίοδο εκείνη πανελλαδικά δύσκολα κοβόσουν σε μάθημα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2017 στις 22:17 Η Anonyme έγραψε: #130 17-03-17 22:17 Επειδή οι απαντήσεις είναι πολλές και ο χρόνος λίγος, από όσα διάβασα διέκρινα ως επί το πλείστον ένα συνονθύλευμα από ζήλια, άγνοια ή/και υπεροψία. Ένα-δυο πραγματάκια. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν μεταπτυχιακό, δεύτερο πτυχίο, και τα δύο ή δεν ξέρω κι εγώ τι, και παράλληλα δουλεύουν. Σας στέλνουν αγωνιστικούς χαιρετισμούς! Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό κάποιος που ενδιαφέρεται για την έρευνα, να ακολουθήσει την πεπατημένη (ΒΑ, ΜΑ, PhD), ειδικά όταν κατά τη διάρκεια του διδακτορικού πληρώνεται κανονικά (και ενδεχομένως με πολύ καλύτερο μισθό από αυτόν που θα λάμβανε αν έπρεπε να ψάξει για εναλλακτικές μορφές εργασίας οι οποίες να συνάδουν με την έρευνα). Γενικά, καλό θα ήταν να μη κρίνουμε τους άλλους τόσο βεβιασμένα. Είναι κάπως αστείο και γίνεται και από της δύο πλευρές. Από τη μία υπάρχουν άτομα που ναι μεν κρίνουν την ιδρυματοποίηση, αλλά δεν έχουν βγει ακόμα στην αγορά εργασίας, κι από την άλλη υπάρχουν άτομα που κρίνουν τις ανώτερες βαθμίδες εκπαίδευσης, χωρίς να έχουν περάσει ούτε απ' έξω. Και μια συνολική παρατήρηση. Όσοι είναι ευχαριστημένοι με τις επιλογές τους, δεν αφιερώνουν τόσο χρόνο να προσπαθούν να υποβαθμίσουν τις πράξεις ή τις προσπάθειες των άλλων, ακριβώς επειδή δεν τους ενδιαφέρει. Αν, λοιπόν, σας "προβληματίζουν" τόσο πολύ οι μεταπτυχιακοί, υποψήφιοι διδάκτορες, άνεργοι και μη αυτού του κόσμου, καλό θα ήταν να ερευνήσετε το γιατί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2017 στις 23:21 Ο nPb έγραψε: #131 17-03-17 23:21 To point είναι διαφορετικό. Η συζήτηση ξεκίνησε κυρίως ότι το διδακτορικό τείνει να γίνει το νέο master δημιουργώντας πιθανά προβλήματα ακόμη και σε εκείνους που ίσως να μην θέλουν να συνεχίσουν σε διδακτορικό επίπεδο, στην εύρεση κάποιας αξιόλογης εργασίας εκτός ακαδημαϊκού χώρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κάποιος κάποιος Νεοφερμένο μέλος Ο κάποιος κάποιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2017 στις 02:28 Ο κάποιος κάποιος: #132 18-03-17 02:28 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: To έχω δει, λένε ότι είναι πραγματική ιστορία. Ακόμη κι αν ήμουν πολύ μικρή τότε, τον ένιωσα αυτόν τον άνθρωπο! Αν μου έκαναν κάτι τέτοιο, πάει... Click για ανάπτυξη... όλα τα επεισόδια αληθινή ιστορία είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2017 στις 09:42 Η BLUE SEA έγραψε: #133 18-03-17 09:42 Κάνει (ή έχει κάνει) κάποιος/α από εσάς διδακτορικό στον τομέα της "Πολιτιστικής Πολιτικής και Πολιτιστικής Διαχείρισης" στο ΕΑΠ ΚΥΠΡΟΥ (εξ αποστάσεως), έτσι ώστε να μας πει εάν είναι ευχαριτημένος/η; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2017 στις 15:14 Η Anonyme έγραψε: #134 18-03-17 15:14 Αρχική Δημοσίευση από nPb: To point είναι διαφορετικό. Η συζήτηση ξεκίνησε κυρίως ότι το διδακτορικό τείνει να γίνει το νέο master δημιουργώντας πιθανά προβλήματα ακόμη και σε εκείνους που ίσως να μην θέλουν να συνεχίσουν σε διδακτορικό επίπεδο, στην εύρεση κάποιας αξιόλογης εργασίας εκτός ακαδημαϊκού χώρου. Click για ανάπτυξη... Επειδή προερχόμαστε από διαφορετικούς τομείς, μήπως μπορείς να παραθέσεις κάποιες αγγελίες για θέσεις εργασίας μη ακαδημαϊκές/ερευνητικές, που να θέτουν το PhD ως προαπαιτούμενο asset, για να κάνεις αίτηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαρτίου 2017 στις 16:12 Ο Guest 699855: #135 19-03-17 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Δε νομίζω να σου κλέψει την ιδέα, αλλά θα θέλει όπωσδήποτε να μπει και το όνομά του δίπλα στο δικό σου. Δε φαντάζομαι να θέλει και πρώτο! Click για ανάπτυξη... Και το όνομά του μπορεί να μπει πρώτο και το δικό σου μπορεί να μην αναφερθεί πουθενά και να σου τάξει λαγούς με πετραχήλια προκειμένου να σωπάσεις και να οικειοποιηθεί την εργασία σου και την ιδέα σου μπορεί να κλέψει και όλα μπορεί να συμβούν. Μπορεί όμως και να μην συμβεί απολύτως τίποτα και όλα να κυλήσουν ομαλά. Πάντως για να μην φτάσουμε σε ακρότητες τύπου https://www.youtube.com/watch?v=Lkn4-_G6fKo (δολοφονία καθηγητών Ξανθόπουλου, Πνευματικού από τον φοιτητή Πετροδασκαλάκη), καλό είναι πριν προσεγγίσουμε έναν καθηγητή να ξεψαχνίσουμε όσο περισσότερο μπορούμε το ποιόν του (αν καταφέρουμε να βρούμε στόματα πρόθυμα ν΄ανοίξουν). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Μαρτίου 2017 T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 20:07 Ο T C έγραψε: #136 11-06-20 20:07 Τι βαθμοι πτυχιου απαιτουνται συνηθως σε ελλαδα και εξωτερικο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 20:42 Ο Viedo έγραψε: #137 11-06-20 20:42 Για να κάνεις Διδακτορικό; Εξαρτάται από τον κλάδο, το Πανεπιστήμιο και τη χώρα. Άλλο να κάνεις Διδακτορικό σε χώρα όπου δεν πληρώνεσαι και άλλο σε χώρα που σου δίνει χρήματα. Εκεί, έχει και αυξημένες απαιτήσεις. Δεν αρκεί ένας βαθμός για να κάνεις διδακτορικό πάντως. Θεωρώ ότι μετράει περισσότερο ο βαθμός στο Μάστερ παρά στο Διδακτορικό. Στο Διδακτορικό ελέγχουν άλλα πράγματα και όχι τόσο αν τελείωσες με 7.5 ή 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 20:59 Ο Ουριήλ έγραψε: #138 11-06-20 20:59 Μιας που λέμε για διδακτορικά έχω μια ερώτηση, το πανεπιστήμιο Wageningen της Ολλανδιας το γνωρίζεται (έστω και να έχετε ακουσει για αυτό μια φορά), αξίζει το διδακτορικό σε αυτο το πανεπιστήμιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 21:05 Ο Viedo έγραψε: #139 11-06-20 21:05 Ναι είναι γνωστό πανεπιστήμιο και στα καλύτερα του κόσμου. Είναι στα τοπ κυρίως σε κλάδους ανάλογους του Γεωπονικού που έχουμε στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis econ Πολύ δραστήριο μέλος Ο panagiotis econ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 806 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 21:07 Ο panagiotis econ: #140 11-06-20 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Ναι είναι γνωστό πανεπιστήμιο και στα καλύτερα του κόσμου. Είναι στα τοπ κυρίως σε κλάδους ανάλογους του Γεωπονικού που έχουμε στην Ελλάδα. Click για ανάπτυξη... Στα καλυτερα του κοσμου σε συγκεκριμενους κλαδους, οχι γενικα. Απλα να το διευκρινησω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs ChrisG152 Τρελας123 Michalis A. Lathy shuuu edy Newuser chester20080 Andante monika20 Maynard Claire05 EllieKal giorgos5002 Steliosgkougkou GeorgePap2003 art_of_poetry BatGuin Panagiotis849 Student 123 Έμμα barkos antonis97 thesecretfemme marioushi Dimgeb tsiobieman thenutritionist Idontknoww Wonderkid ggl Giii georges7684 Unboxholics SoyN Meow Pharmacist01 Nala Physicsstudent Scandal panagiotis23 ΘανάσοςG4 jlian margik augustine Dr. Gl. Luminous thecrazycretan Gus Roger10 P.Dam. Paragontas7000 spring day giannhs2001 kiyoshi Nick254 george777 Ryuzaki lepipini Itsme eukleidhs1821 johnsala kmamp kost28 jim2015 TheUnknown hirasawayui KingOfPop PanPan Praxis Pierre Bezukhov iminspain nobody8 Paul_Hel Ria99 Dei Gratia Libertus Spooky29 tasoss T C angies Ziekr Stroka Μάρκος Βασίλης Belle26 Αλκης Κ. lnesb Dimitris9 MarcoReus luisnazariodelima Jocaste Κλημεντίνη SlimShady Revekka fmarulezkd J.Cameron Memetchi pink_panther adonman Viedo De Broglie joannaΚΑ Daydreamer Slytherin gregory nub Marifei Monster Hunter Johanna Mark Kostis-Palamas VforVendetta No name charmander igeorgeoikonomo marianna04 jimis2001 Rene2004 kaaaaate Unseen skygge American Economist Dimitris2001 Vold eri548 Thoba19 Johnman97 χημεια4λαιφ Steffie88 Guest96 B747 St11 Superhuman Lab13 voοdoο Wrong Panos_02 Άρτεμις Α. don_vito Jack of Spades Elama On Peli panagiotis econ tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Υπήρχε ένα ωραίο επεισόδιο στην 10η εντολή με παρόμοιο θέμα. Ένας genius διδακτορικός φοιτητής Φυσικής ο οποίος έκανε παράλληλα και την εργασία της διδακτορικής γκόμενάς του και περιφερόταν όλη μέρα σπίτι παραμιλώντας "πρέπει να τεκμηριώσω, πρέπει να τεκμηριώσω" και στο τέλος ο καθηγητής του του έκλεψε την γκόμενα και την διατριβή και αυτός μπήκε στην τάξη με μια καραμπίνα και τον καθάρισε μαζί με άλλους 3-4 άσχετους πριν αυτοκτονήσει. Click για ανάπτυξη... Η ιστορία είναι πραγματική εν μέρη (δεν εμπλέκονταν γκόμενα). Υποψήφιος μεταπτυχιακός φυσικού Κρήτης (late 80's - early 90's) μετά την απόρριψή του γέμισε μολύβι 1-2 καθηγητές εν ώρα μαθήματος, στη συνέχεια εξαφανίστηκε και τον βρήκαν μετά από καιρό σε μία σπηλιά όπου είχε αυτοκτονήσει. Τα πραγματικά κίνητρα ίσως να μην τα μάθουμε ποτέ. Το όνομα του αμφιθεάτρου έχει πάρει το όνομα ενός από τους καθηγητές. Αυτό που λέγεται είναι ότι την περίοδο εκείνη πανελλαδικά δύσκολα κοβόσουν σε μάθημα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2017 στις 22:17 Η Anonyme έγραψε: #130 17-03-17 22:17 Επειδή οι απαντήσεις είναι πολλές και ο χρόνος λίγος, από όσα διάβασα διέκρινα ως επί το πλείστον ένα συνονθύλευμα από ζήλια, άγνοια ή/και υπεροψία. Ένα-δυο πραγματάκια. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν μεταπτυχιακό, δεύτερο πτυχίο, και τα δύο ή δεν ξέρω κι εγώ τι, και παράλληλα δουλεύουν. Σας στέλνουν αγωνιστικούς χαιρετισμούς! Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό κάποιος που ενδιαφέρεται για την έρευνα, να ακολουθήσει την πεπατημένη (ΒΑ, ΜΑ, PhD), ειδικά όταν κατά τη διάρκεια του διδακτορικού πληρώνεται κανονικά (και ενδεχομένως με πολύ καλύτερο μισθό από αυτόν που θα λάμβανε αν έπρεπε να ψάξει για εναλλακτικές μορφές εργασίας οι οποίες να συνάδουν με την έρευνα). Γενικά, καλό θα ήταν να μη κρίνουμε τους άλλους τόσο βεβιασμένα. Είναι κάπως αστείο και γίνεται και από της δύο πλευρές. Από τη μία υπάρχουν άτομα που ναι μεν κρίνουν την ιδρυματοποίηση, αλλά δεν έχουν βγει ακόμα στην αγορά εργασίας, κι από την άλλη υπάρχουν άτομα που κρίνουν τις ανώτερες βαθμίδες εκπαίδευσης, χωρίς να έχουν περάσει ούτε απ' έξω. Και μια συνολική παρατήρηση. Όσοι είναι ευχαριστημένοι με τις επιλογές τους, δεν αφιερώνουν τόσο χρόνο να προσπαθούν να υποβαθμίσουν τις πράξεις ή τις προσπάθειες των άλλων, ακριβώς επειδή δεν τους ενδιαφέρει. Αν, λοιπόν, σας "προβληματίζουν" τόσο πολύ οι μεταπτυχιακοί, υποψήφιοι διδάκτορες, άνεργοι και μη αυτού του κόσμου, καλό θα ήταν να ερευνήσετε το γιατί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2017 στις 23:21 Ο nPb έγραψε: #131 17-03-17 23:21 To point είναι διαφορετικό. Η συζήτηση ξεκίνησε κυρίως ότι το διδακτορικό τείνει να γίνει το νέο master δημιουργώντας πιθανά προβλήματα ακόμη και σε εκείνους που ίσως να μην θέλουν να συνεχίσουν σε διδακτορικό επίπεδο, στην εύρεση κάποιας αξιόλογης εργασίας εκτός ακαδημαϊκού χώρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κάποιος κάποιος Νεοφερμένο μέλος Ο κάποιος κάποιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2017 στις 02:28 Ο κάποιος κάποιος: #132 18-03-17 02:28 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: To έχω δει, λένε ότι είναι πραγματική ιστορία. Ακόμη κι αν ήμουν πολύ μικρή τότε, τον ένιωσα αυτόν τον άνθρωπο! Αν μου έκαναν κάτι τέτοιο, πάει... Click για ανάπτυξη... όλα τα επεισόδια αληθινή ιστορία είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2017 στις 09:42 Η BLUE SEA έγραψε: #133 18-03-17 09:42 Κάνει (ή έχει κάνει) κάποιος/α από εσάς διδακτορικό στον τομέα της "Πολιτιστικής Πολιτικής και Πολιτιστικής Διαχείρισης" στο ΕΑΠ ΚΥΠΡΟΥ (εξ αποστάσεως), έτσι ώστε να μας πει εάν είναι ευχαριτημένος/η; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2017 στις 15:14 Η Anonyme έγραψε: #134 18-03-17 15:14 Αρχική Δημοσίευση από nPb: To point είναι διαφορετικό. Η συζήτηση ξεκίνησε κυρίως ότι το διδακτορικό τείνει να γίνει το νέο master δημιουργώντας πιθανά προβλήματα ακόμη και σε εκείνους που ίσως να μην θέλουν να συνεχίσουν σε διδακτορικό επίπεδο, στην εύρεση κάποιας αξιόλογης εργασίας εκτός ακαδημαϊκού χώρου. Click για ανάπτυξη... Επειδή προερχόμαστε από διαφορετικούς τομείς, μήπως μπορείς να παραθέσεις κάποιες αγγελίες για θέσεις εργασίας μη ακαδημαϊκές/ερευνητικές, που να θέτουν το PhD ως προαπαιτούμενο asset, για να κάνεις αίτηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαρτίου 2017 στις 16:12 Ο Guest 699855: #135 19-03-17 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Δε νομίζω να σου κλέψει την ιδέα, αλλά θα θέλει όπωσδήποτε να μπει και το όνομά του δίπλα στο δικό σου. Δε φαντάζομαι να θέλει και πρώτο! Click για ανάπτυξη... Και το όνομά του μπορεί να μπει πρώτο και το δικό σου μπορεί να μην αναφερθεί πουθενά και να σου τάξει λαγούς με πετραχήλια προκειμένου να σωπάσεις και να οικειοποιηθεί την εργασία σου και την ιδέα σου μπορεί να κλέψει και όλα μπορεί να συμβούν. Μπορεί όμως και να μην συμβεί απολύτως τίποτα και όλα να κυλήσουν ομαλά. Πάντως για να μην φτάσουμε σε ακρότητες τύπου https://www.youtube.com/watch?v=Lkn4-_G6fKo (δολοφονία καθηγητών Ξανθόπουλου, Πνευματικού από τον φοιτητή Πετροδασκαλάκη), καλό είναι πριν προσεγγίσουμε έναν καθηγητή να ξεψαχνίσουμε όσο περισσότερο μπορούμε το ποιόν του (αν καταφέρουμε να βρούμε στόματα πρόθυμα ν΄ανοίξουν). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Μαρτίου 2017 T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 20:07 Ο T C έγραψε: #136 11-06-20 20:07 Τι βαθμοι πτυχιου απαιτουνται συνηθως σε ελλαδα και εξωτερικο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 20:42 Ο Viedo έγραψε: #137 11-06-20 20:42 Για να κάνεις Διδακτορικό; Εξαρτάται από τον κλάδο, το Πανεπιστήμιο και τη χώρα. Άλλο να κάνεις Διδακτορικό σε χώρα όπου δεν πληρώνεσαι και άλλο σε χώρα που σου δίνει χρήματα. Εκεί, έχει και αυξημένες απαιτήσεις. Δεν αρκεί ένας βαθμός για να κάνεις διδακτορικό πάντως. Θεωρώ ότι μετράει περισσότερο ο βαθμός στο Μάστερ παρά στο Διδακτορικό. Στο Διδακτορικό ελέγχουν άλλα πράγματα και όχι τόσο αν τελείωσες με 7.5 ή 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 20:59 Ο Ουριήλ έγραψε: #138 11-06-20 20:59 Μιας που λέμε για διδακτορικά έχω μια ερώτηση, το πανεπιστήμιο Wageningen της Ολλανδιας το γνωρίζεται (έστω και να έχετε ακουσει για αυτό μια φορά), αξίζει το διδακτορικό σε αυτο το πανεπιστήμιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 21:05 Ο Viedo έγραψε: #139 11-06-20 21:05 Ναι είναι γνωστό πανεπιστήμιο και στα καλύτερα του κόσμου. Είναι στα τοπ κυρίως σε κλάδους ανάλογους του Γεωπονικού που έχουμε στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis econ Πολύ δραστήριο μέλος Ο panagiotis econ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 806 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 21:07 Ο panagiotis econ: #140 11-06-20 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Ναι είναι γνωστό πανεπιστήμιο και στα καλύτερα του κόσμου. Είναι στα τοπ κυρίως σε κλάδους ανάλογους του Γεωπονικού που έχουμε στην Ελλάδα. Click για ανάπτυξη... Στα καλυτερα του κοσμου σε συγκεκριμενους κλαδους, οχι γενικα. Απλα να το διευκρινησω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs ChrisG152 Τρελας123 Michalis A. Lathy shuuu edy Newuser chester20080 Andante monika20 Maynard Claire05 EllieKal giorgos5002 Steliosgkougkou GeorgePap2003 art_of_poetry BatGuin Panagiotis849 Student 123 Έμμα barkos antonis97 thesecretfemme marioushi Dimgeb tsiobieman thenutritionist Idontknoww Wonderkid ggl Giii georges7684 Unboxholics SoyN Meow Pharmacist01 Nala Physicsstudent Scandal panagiotis23 ΘανάσοςG4 jlian margik augustine Dr. Gl. Luminous thecrazycretan Gus Roger10 P.Dam. Paragontas7000 spring day giannhs2001 kiyoshi Nick254 george777 Ryuzaki lepipini Itsme eukleidhs1821 johnsala kmamp kost28 jim2015 TheUnknown hirasawayui KingOfPop PanPan Praxis Pierre Bezukhov iminspain nobody8 Paul_Hel Ria99 Dei Gratia Libertus Spooky29 tasoss T C angies Ziekr Stroka Μάρκος Βασίλης Belle26 Αλκης Κ. lnesb Dimitris9 MarcoReus luisnazariodelima Jocaste Κλημεντίνη SlimShady Revekka fmarulezkd J.Cameron Memetchi pink_panther adonman Viedo De Broglie joannaΚΑ Daydreamer Slytherin gregory nub Marifei Monster Hunter Johanna Mark Kostis-Palamas VforVendetta No name charmander igeorgeoikonomo marianna04 jimis2001 Rene2004 kaaaaate Unseen skygge American Economist Dimitris2001 Vold eri548 Thoba19 Johnman97 χημεια4λαιφ Steffie88 Guest96 B747 St11 Superhuman Lab13 voοdoο Wrong Panos_02 Άρτεμις Α. don_vito Jack of Spades Elama On Peli panagiotis econ tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επειδή οι απαντήσεις είναι πολλές και ο χρόνος λίγος, από όσα διάβασα διέκρινα ως επί το πλείστον ένα συνονθύλευμα από ζήλια, άγνοια ή/και υπεροψία. Ένα-δυο πραγματάκια. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν μεταπτυχιακό, δεύτερο πτυχίο, και τα δύο ή δεν ξέρω κι εγώ τι, και παράλληλα δουλεύουν. Σας στέλνουν αγωνιστικούς χαιρετισμούς! Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό κάποιος που ενδιαφέρεται για την έρευνα, να ακολουθήσει την πεπατημένη (ΒΑ, ΜΑ, PhD), ειδικά όταν κατά τη διάρκεια του διδακτορικού πληρώνεται κανονικά (και ενδεχομένως με πολύ καλύτερο μισθό από αυτόν που θα λάμβανε αν έπρεπε να ψάξει για εναλλακτικές μορφές εργασίας οι οποίες να συνάδουν με την έρευνα). Γενικά, καλό θα ήταν να μη κρίνουμε τους άλλους τόσο βεβιασμένα. Είναι κάπως αστείο και γίνεται και από της δύο πλευρές. Από τη μία υπάρχουν άτομα που ναι μεν κρίνουν την ιδρυματοποίηση, αλλά δεν έχουν βγει ακόμα στην αγορά εργασίας, κι από την άλλη υπάρχουν άτομα που κρίνουν τις ανώτερες βαθμίδες εκπαίδευσης, χωρίς να έχουν περάσει ούτε απ' έξω. Και μια συνολική παρατήρηση. Όσοι είναι ευχαριστημένοι με τις επιλογές τους, δεν αφιερώνουν τόσο χρόνο να προσπαθούν να υποβαθμίσουν τις πράξεις ή τις προσπάθειες των άλλων, ακριβώς επειδή δεν τους ενδιαφέρει. Αν, λοιπόν, σας "προβληματίζουν" τόσο πολύ οι μεταπτυχιακοί, υποψήφιοι διδάκτορες, άνεργοι και μη αυτού του κόσμου, καλό θα ήταν να ερευνήσετε το γιατί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2017 στις 23:21 Ο nPb έγραψε: #131 17-03-17 23:21 To point είναι διαφορετικό. Η συζήτηση ξεκίνησε κυρίως ότι το διδακτορικό τείνει να γίνει το νέο master δημιουργώντας πιθανά προβλήματα ακόμη και σε εκείνους που ίσως να μην θέλουν να συνεχίσουν σε διδακτορικό επίπεδο, στην εύρεση κάποιας αξιόλογης εργασίας εκτός ακαδημαϊκού χώρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κάποιος κάποιος Νεοφερμένο μέλος Ο κάποιος κάποιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2017 στις 02:28 Ο κάποιος κάποιος: #132 18-03-17 02:28 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: To έχω δει, λένε ότι είναι πραγματική ιστορία. Ακόμη κι αν ήμουν πολύ μικρή τότε, τον ένιωσα αυτόν τον άνθρωπο! Αν μου έκαναν κάτι τέτοιο, πάει... Click για ανάπτυξη... όλα τα επεισόδια αληθινή ιστορία είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2017 στις 09:42 Η BLUE SEA έγραψε: #133 18-03-17 09:42 Κάνει (ή έχει κάνει) κάποιος/α από εσάς διδακτορικό στον τομέα της "Πολιτιστικής Πολιτικής και Πολιτιστικής Διαχείρισης" στο ΕΑΠ ΚΥΠΡΟΥ (εξ αποστάσεως), έτσι ώστε να μας πει εάν είναι ευχαριτημένος/η; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2017 στις 15:14 Η Anonyme έγραψε: #134 18-03-17 15:14 Αρχική Δημοσίευση από nPb: To point είναι διαφορετικό. Η συζήτηση ξεκίνησε κυρίως ότι το διδακτορικό τείνει να γίνει το νέο master δημιουργώντας πιθανά προβλήματα ακόμη και σε εκείνους που ίσως να μην θέλουν να συνεχίσουν σε διδακτορικό επίπεδο, στην εύρεση κάποιας αξιόλογης εργασίας εκτός ακαδημαϊκού χώρου. Click για ανάπτυξη... Επειδή προερχόμαστε από διαφορετικούς τομείς, μήπως μπορείς να παραθέσεις κάποιες αγγελίες για θέσεις εργασίας μη ακαδημαϊκές/ερευνητικές, που να θέτουν το PhD ως προαπαιτούμενο asset, για να κάνεις αίτηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαρτίου 2017 στις 16:12 Ο Guest 699855: #135 19-03-17 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Δε νομίζω να σου κλέψει την ιδέα, αλλά θα θέλει όπωσδήποτε να μπει και το όνομά του δίπλα στο δικό σου. Δε φαντάζομαι να θέλει και πρώτο! Click για ανάπτυξη... Και το όνομά του μπορεί να μπει πρώτο και το δικό σου μπορεί να μην αναφερθεί πουθενά και να σου τάξει λαγούς με πετραχήλια προκειμένου να σωπάσεις και να οικειοποιηθεί την εργασία σου και την ιδέα σου μπορεί να κλέψει και όλα μπορεί να συμβούν. Μπορεί όμως και να μην συμβεί απολύτως τίποτα και όλα να κυλήσουν ομαλά. Πάντως για να μην φτάσουμε σε ακρότητες τύπου https://www.youtube.com/watch?v=Lkn4-_G6fKo (δολοφονία καθηγητών Ξανθόπουλου, Πνευματικού από τον φοιτητή Πετροδασκαλάκη), καλό είναι πριν προσεγγίσουμε έναν καθηγητή να ξεψαχνίσουμε όσο περισσότερο μπορούμε το ποιόν του (αν καταφέρουμε να βρούμε στόματα πρόθυμα ν΄ανοίξουν). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Μαρτίου 2017 T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 20:07 Ο T C έγραψε: #136 11-06-20 20:07 Τι βαθμοι πτυχιου απαιτουνται συνηθως σε ελλαδα και εξωτερικο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 20:42 Ο Viedo έγραψε: #137 11-06-20 20:42 Για να κάνεις Διδακτορικό; Εξαρτάται από τον κλάδο, το Πανεπιστήμιο και τη χώρα. Άλλο να κάνεις Διδακτορικό σε χώρα όπου δεν πληρώνεσαι και άλλο σε χώρα που σου δίνει χρήματα. Εκεί, έχει και αυξημένες απαιτήσεις. Δεν αρκεί ένας βαθμός για να κάνεις διδακτορικό πάντως. Θεωρώ ότι μετράει περισσότερο ο βαθμός στο Μάστερ παρά στο Διδακτορικό. Στο Διδακτορικό ελέγχουν άλλα πράγματα και όχι τόσο αν τελείωσες με 7.5 ή 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 20:59 Ο Ουριήλ έγραψε: #138 11-06-20 20:59 Μιας που λέμε για διδακτορικά έχω μια ερώτηση, το πανεπιστήμιο Wageningen της Ολλανδιας το γνωρίζεται (έστω και να έχετε ακουσει για αυτό μια φορά), αξίζει το διδακτορικό σε αυτο το πανεπιστήμιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 21:05 Ο Viedo έγραψε: #139 11-06-20 21:05 Ναι είναι γνωστό πανεπιστήμιο και στα καλύτερα του κόσμου. Είναι στα τοπ κυρίως σε κλάδους ανάλογους του Γεωπονικού που έχουμε στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis econ Πολύ δραστήριο μέλος Ο panagiotis econ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 806 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 21:07 Ο panagiotis econ: #140 11-06-20 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Ναι είναι γνωστό πανεπιστήμιο και στα καλύτερα του κόσμου. Είναι στα τοπ κυρίως σε κλάδους ανάλογους του Γεωπονικού που έχουμε στην Ελλάδα. Click για ανάπτυξη... Στα καλυτερα του κοσμου σε συγκεκριμενους κλαδους, οχι γενικα. Απλα να το διευκρινησω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs ChrisG152 Τρελας123 Michalis A. Lathy shuuu edy Newuser chester20080 Andante monika20 Maynard Claire05 EllieKal giorgos5002 Steliosgkougkou GeorgePap2003 art_of_poetry BatGuin Panagiotis849 Student 123 Έμμα barkos antonis97 thesecretfemme marioushi Dimgeb tsiobieman thenutritionist Idontknoww Wonderkid ggl Giii georges7684 Unboxholics SoyN Meow Pharmacist01 Nala Physicsstudent Scandal panagiotis23 ΘανάσοςG4 jlian margik augustine Dr. Gl. Luminous thecrazycretan Gus Roger10 P.Dam. Paragontas7000 spring day giannhs2001 kiyoshi Nick254 george777 Ryuzaki lepipini Itsme eukleidhs1821 johnsala kmamp kost28 jim2015 TheUnknown hirasawayui KingOfPop PanPan Praxis Pierre Bezukhov iminspain nobody8 Paul_Hel Ria99 Dei Gratia Libertus Spooky29 tasoss T C angies Ziekr Stroka Μάρκος Βασίλης Belle26 Αλκης Κ. lnesb Dimitris9 MarcoReus luisnazariodelima Jocaste Κλημεντίνη SlimShady Revekka fmarulezkd J.Cameron Memetchi pink_panther adonman Viedo De Broglie joannaΚΑ Daydreamer Slytherin gregory nub Marifei Monster Hunter Johanna Mark Kostis-Palamas VforVendetta No name charmander igeorgeoikonomo marianna04 jimis2001 Rene2004 kaaaaate Unseen skygge American Economist Dimitris2001 Vold eri548 Thoba19 Johnman97 χημεια4λαιφ Steffie88 Guest96 B747 St11 Superhuman Lab13 voοdoο Wrong Panos_02 Άρτεμις Α. don_vito Jack of Spades Elama On Peli panagiotis econ tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
To point είναι διαφορετικό. Η συζήτηση ξεκίνησε κυρίως ότι το διδακτορικό τείνει να γίνει το νέο master δημιουργώντας πιθανά προβλήματα ακόμη και σε εκείνους που ίσως να μην θέλουν να συνεχίσουν σε διδακτορικό επίπεδο, στην εύρεση κάποιας αξιόλογης εργασίας εκτός ακαδημαϊκού χώρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κάποιος κάποιος Νεοφερμένο μέλος Ο κάποιος κάποιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2017 στις 02:28 Ο κάποιος κάποιος: #132 18-03-17 02:28 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: To έχω δει, λένε ότι είναι πραγματική ιστορία. Ακόμη κι αν ήμουν πολύ μικρή τότε, τον ένιωσα αυτόν τον άνθρωπο! Αν μου έκαναν κάτι τέτοιο, πάει... Click για ανάπτυξη... όλα τα επεισόδια αληθινή ιστορία είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2017 στις 09:42 Η BLUE SEA έγραψε: #133 18-03-17 09:42 Κάνει (ή έχει κάνει) κάποιος/α από εσάς διδακτορικό στον τομέα της "Πολιτιστικής Πολιτικής και Πολιτιστικής Διαχείρισης" στο ΕΑΠ ΚΥΠΡΟΥ (εξ αποστάσεως), έτσι ώστε να μας πει εάν είναι ευχαριτημένος/η; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2017 στις 15:14 Η Anonyme έγραψε: #134 18-03-17 15:14 Αρχική Δημοσίευση από nPb: To point είναι διαφορετικό. Η συζήτηση ξεκίνησε κυρίως ότι το διδακτορικό τείνει να γίνει το νέο master δημιουργώντας πιθανά προβλήματα ακόμη και σε εκείνους που ίσως να μην θέλουν να συνεχίσουν σε διδακτορικό επίπεδο, στην εύρεση κάποιας αξιόλογης εργασίας εκτός ακαδημαϊκού χώρου. Click για ανάπτυξη... Επειδή προερχόμαστε από διαφορετικούς τομείς, μήπως μπορείς να παραθέσεις κάποιες αγγελίες για θέσεις εργασίας μη ακαδημαϊκές/ερευνητικές, που να θέτουν το PhD ως προαπαιτούμενο asset, για να κάνεις αίτηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαρτίου 2017 στις 16:12 Ο Guest 699855: #135 19-03-17 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Δε νομίζω να σου κλέψει την ιδέα, αλλά θα θέλει όπωσδήποτε να μπει και το όνομά του δίπλα στο δικό σου. Δε φαντάζομαι να θέλει και πρώτο! Click για ανάπτυξη... Και το όνομά του μπορεί να μπει πρώτο και το δικό σου μπορεί να μην αναφερθεί πουθενά και να σου τάξει λαγούς με πετραχήλια προκειμένου να σωπάσεις και να οικειοποιηθεί την εργασία σου και την ιδέα σου μπορεί να κλέψει και όλα μπορεί να συμβούν. Μπορεί όμως και να μην συμβεί απολύτως τίποτα και όλα να κυλήσουν ομαλά. Πάντως για να μην φτάσουμε σε ακρότητες τύπου https://www.youtube.com/watch?v=Lkn4-_G6fKo (δολοφονία καθηγητών Ξανθόπουλου, Πνευματικού από τον φοιτητή Πετροδασκαλάκη), καλό είναι πριν προσεγγίσουμε έναν καθηγητή να ξεψαχνίσουμε όσο περισσότερο μπορούμε το ποιόν του (αν καταφέρουμε να βρούμε στόματα πρόθυμα ν΄ανοίξουν). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Μαρτίου 2017 T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 20:07 Ο T C έγραψε: #136 11-06-20 20:07 Τι βαθμοι πτυχιου απαιτουνται συνηθως σε ελλαδα και εξωτερικο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 20:42 Ο Viedo έγραψε: #137 11-06-20 20:42 Για να κάνεις Διδακτορικό; Εξαρτάται από τον κλάδο, το Πανεπιστήμιο και τη χώρα. Άλλο να κάνεις Διδακτορικό σε χώρα όπου δεν πληρώνεσαι και άλλο σε χώρα που σου δίνει χρήματα. Εκεί, έχει και αυξημένες απαιτήσεις. Δεν αρκεί ένας βαθμός για να κάνεις διδακτορικό πάντως. Θεωρώ ότι μετράει περισσότερο ο βαθμός στο Μάστερ παρά στο Διδακτορικό. Στο Διδακτορικό ελέγχουν άλλα πράγματα και όχι τόσο αν τελείωσες με 7.5 ή 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 20:59 Ο Ουριήλ έγραψε: #138 11-06-20 20:59 Μιας που λέμε για διδακτορικά έχω μια ερώτηση, το πανεπιστήμιο Wageningen της Ολλανδιας το γνωρίζεται (έστω και να έχετε ακουσει για αυτό μια φορά), αξίζει το διδακτορικό σε αυτο το πανεπιστήμιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 21:05 Ο Viedo έγραψε: #139 11-06-20 21:05 Ναι είναι γνωστό πανεπιστήμιο και στα καλύτερα του κόσμου. Είναι στα τοπ κυρίως σε κλάδους ανάλογους του Γεωπονικού που έχουμε στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis econ Πολύ δραστήριο μέλος Ο panagiotis econ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 806 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 21:07 Ο panagiotis econ: #140 11-06-20 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Ναι είναι γνωστό πανεπιστήμιο και στα καλύτερα του κόσμου. Είναι στα τοπ κυρίως σε κλάδους ανάλογους του Γεωπονικού που έχουμε στην Ελλάδα. Click για ανάπτυξη... Στα καλυτερα του κοσμου σε συγκεκριμενους κλαδους, οχι γενικα. Απλα να το διευκρινησω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs ChrisG152 Τρελας123 Michalis A. Lathy shuuu edy Newuser chester20080 Andante monika20 Maynard Claire05 EllieKal giorgos5002 Steliosgkougkou GeorgePap2003 art_of_poetry BatGuin Panagiotis849 Student 123 Έμμα barkos antonis97 thesecretfemme marioushi Dimgeb tsiobieman thenutritionist Idontknoww Wonderkid ggl Giii georges7684 Unboxholics SoyN Meow Pharmacist01 Nala Physicsstudent Scandal panagiotis23 ΘανάσοςG4 jlian margik augustine Dr. Gl. Luminous thecrazycretan Gus Roger10 P.Dam. Paragontas7000 spring day giannhs2001 kiyoshi Nick254 george777 Ryuzaki lepipini Itsme eukleidhs1821 johnsala kmamp kost28 jim2015 TheUnknown hirasawayui KingOfPop PanPan Praxis Pierre Bezukhov iminspain nobody8 Paul_Hel Ria99 Dei Gratia Libertus Spooky29 tasoss T C angies Ziekr Stroka Μάρκος Βασίλης Belle26 Αλκης Κ. lnesb Dimitris9 MarcoReus luisnazariodelima Jocaste Κλημεντίνη SlimShady Revekka fmarulezkd J.Cameron Memetchi pink_panther adonman Viedo De Broglie joannaΚΑ Daydreamer Slytherin gregory nub Marifei Monster Hunter Johanna Mark Kostis-Palamas VforVendetta No name charmander igeorgeoikonomo marianna04 jimis2001 Rene2004 kaaaaate Unseen skygge American Economist Dimitris2001 Vold eri548 Thoba19 Johnman97 χημεια4λαιφ Steffie88 Guest96 B747 St11 Superhuman Lab13 voοdoο Wrong Panos_02 Άρτεμις Α. don_vito Jack of Spades Elama On Peli panagiotis econ tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ερις: To έχω δει, λένε ότι είναι πραγματική ιστορία. Ακόμη κι αν ήμουν πολύ μικρή τότε, τον ένιωσα αυτόν τον άνθρωπο! Αν μου έκαναν κάτι τέτοιο, πάει... Click για ανάπτυξη... όλα τα επεισόδια αληθινή ιστορία είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2017 στις 09:42 Η BLUE SEA έγραψε: #133 18-03-17 09:42 Κάνει (ή έχει κάνει) κάποιος/α από εσάς διδακτορικό στον τομέα της "Πολιτιστικής Πολιτικής και Πολιτιστικής Διαχείρισης" στο ΕΑΠ ΚΥΠΡΟΥ (εξ αποστάσεως), έτσι ώστε να μας πει εάν είναι ευχαριτημένος/η; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2017 στις 15:14 Η Anonyme έγραψε: #134 18-03-17 15:14 Αρχική Δημοσίευση από nPb: To point είναι διαφορετικό. Η συζήτηση ξεκίνησε κυρίως ότι το διδακτορικό τείνει να γίνει το νέο master δημιουργώντας πιθανά προβλήματα ακόμη και σε εκείνους που ίσως να μην θέλουν να συνεχίσουν σε διδακτορικό επίπεδο, στην εύρεση κάποιας αξιόλογης εργασίας εκτός ακαδημαϊκού χώρου. Click για ανάπτυξη... Επειδή προερχόμαστε από διαφορετικούς τομείς, μήπως μπορείς να παραθέσεις κάποιες αγγελίες για θέσεις εργασίας μη ακαδημαϊκές/ερευνητικές, που να θέτουν το PhD ως προαπαιτούμενο asset, για να κάνεις αίτηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαρτίου 2017 στις 16:12 Ο Guest 699855: #135 19-03-17 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Δε νομίζω να σου κλέψει την ιδέα, αλλά θα θέλει όπωσδήποτε να μπει και το όνομά του δίπλα στο δικό σου. Δε φαντάζομαι να θέλει και πρώτο! Click για ανάπτυξη... Και το όνομά του μπορεί να μπει πρώτο και το δικό σου μπορεί να μην αναφερθεί πουθενά και να σου τάξει λαγούς με πετραχήλια προκειμένου να σωπάσεις και να οικειοποιηθεί την εργασία σου και την ιδέα σου μπορεί να κλέψει και όλα μπορεί να συμβούν. Μπορεί όμως και να μην συμβεί απολύτως τίποτα και όλα να κυλήσουν ομαλά. Πάντως για να μην φτάσουμε σε ακρότητες τύπου https://www.youtube.com/watch?v=Lkn4-_G6fKo (δολοφονία καθηγητών Ξανθόπουλου, Πνευματικού από τον φοιτητή Πετροδασκαλάκη), καλό είναι πριν προσεγγίσουμε έναν καθηγητή να ξεψαχνίσουμε όσο περισσότερο μπορούμε το ποιόν του (αν καταφέρουμε να βρούμε στόματα πρόθυμα ν΄ανοίξουν). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Μαρτίου 2017 T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 20:07 Ο T C έγραψε: #136 11-06-20 20:07 Τι βαθμοι πτυχιου απαιτουνται συνηθως σε ελλαδα και εξωτερικο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 20:42 Ο Viedo έγραψε: #137 11-06-20 20:42 Για να κάνεις Διδακτορικό; Εξαρτάται από τον κλάδο, το Πανεπιστήμιο και τη χώρα. Άλλο να κάνεις Διδακτορικό σε χώρα όπου δεν πληρώνεσαι και άλλο σε χώρα που σου δίνει χρήματα. Εκεί, έχει και αυξημένες απαιτήσεις. Δεν αρκεί ένας βαθμός για να κάνεις διδακτορικό πάντως. Θεωρώ ότι μετράει περισσότερο ο βαθμός στο Μάστερ παρά στο Διδακτορικό. Στο Διδακτορικό ελέγχουν άλλα πράγματα και όχι τόσο αν τελείωσες με 7.5 ή 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 20:59 Ο Ουριήλ έγραψε: #138 11-06-20 20:59 Μιας που λέμε για διδακτορικά έχω μια ερώτηση, το πανεπιστήμιο Wageningen της Ολλανδιας το γνωρίζεται (έστω και να έχετε ακουσει για αυτό μια φορά), αξίζει το διδακτορικό σε αυτο το πανεπιστήμιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 21:05 Ο Viedo έγραψε: #139 11-06-20 21:05 Ναι είναι γνωστό πανεπιστήμιο και στα καλύτερα του κόσμου. Είναι στα τοπ κυρίως σε κλάδους ανάλογους του Γεωπονικού που έχουμε στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis econ Πολύ δραστήριο μέλος Ο panagiotis econ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 806 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 21:07 Ο panagiotis econ: #140 11-06-20 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Ναι είναι γνωστό πανεπιστήμιο και στα καλύτερα του κόσμου. Είναι στα τοπ κυρίως σε κλάδους ανάλογους του Γεωπονικού που έχουμε στην Ελλάδα. Click για ανάπτυξη... Στα καλυτερα του κοσμου σε συγκεκριμενους κλαδους, οχι γενικα. Απλα να το διευκρινησω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs ChrisG152 Τρελας123 Michalis A. Lathy shuuu edy Newuser chester20080 Andante monika20 Maynard Claire05 EllieKal giorgos5002 Steliosgkougkou GeorgePap2003 art_of_poetry BatGuin Panagiotis849 Student 123 Έμμα barkos antonis97 thesecretfemme marioushi Dimgeb tsiobieman thenutritionist Idontknoww Wonderkid ggl Giii georges7684 Unboxholics SoyN Meow Pharmacist01 Nala Physicsstudent Scandal panagiotis23 ΘανάσοςG4 jlian margik augustine Dr. Gl. Luminous thecrazycretan Gus Roger10 P.Dam. Paragontas7000 spring day giannhs2001 kiyoshi Nick254 george777 Ryuzaki lepipini Itsme eukleidhs1821 johnsala kmamp kost28 jim2015 TheUnknown hirasawayui KingOfPop PanPan Praxis Pierre Bezukhov iminspain nobody8 Paul_Hel Ria99 Dei Gratia Libertus Spooky29 tasoss T C angies Ziekr Stroka Μάρκος Βασίλης Belle26 Αλκης Κ. lnesb Dimitris9 MarcoReus luisnazariodelima Jocaste Κλημεντίνη SlimShady Revekka fmarulezkd J.Cameron Memetchi pink_panther adonman Viedo De Broglie joannaΚΑ Daydreamer Slytherin gregory nub Marifei Monster Hunter Johanna Mark Kostis-Palamas VforVendetta No name charmander igeorgeoikonomo marianna04 jimis2001 Rene2004 kaaaaate Unseen skygge American Economist Dimitris2001 Vold eri548 Thoba19 Johnman97 χημεια4λαιφ Steffie88 Guest96 B747 St11 Superhuman Lab13 voοdoο Wrong Panos_02 Άρτεμις Α. don_vito Jack of Spades Elama On Peli panagiotis econ tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κάνει (ή έχει κάνει) κάποιος/α από εσάς διδακτορικό στον τομέα της "Πολιτιστικής Πολιτικής και Πολιτιστικής Διαχείρισης" στο ΕΑΠ ΚΥΠΡΟΥ (εξ αποστάσεως), έτσι ώστε να μας πει εάν είναι ευχαριτημένος/η; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2017 στις 15:14 Η Anonyme έγραψε: #134 18-03-17 15:14 Αρχική Δημοσίευση από nPb: To point είναι διαφορετικό. Η συζήτηση ξεκίνησε κυρίως ότι το διδακτορικό τείνει να γίνει το νέο master δημιουργώντας πιθανά προβλήματα ακόμη και σε εκείνους που ίσως να μην θέλουν να συνεχίσουν σε διδακτορικό επίπεδο, στην εύρεση κάποιας αξιόλογης εργασίας εκτός ακαδημαϊκού χώρου. Click για ανάπτυξη... Επειδή προερχόμαστε από διαφορετικούς τομείς, μήπως μπορείς να παραθέσεις κάποιες αγγελίες για θέσεις εργασίας μη ακαδημαϊκές/ερευνητικές, που να θέτουν το PhD ως προαπαιτούμενο asset, για να κάνεις αίτηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαρτίου 2017 στις 16:12 Ο Guest 699855: #135 19-03-17 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Δε νομίζω να σου κλέψει την ιδέα, αλλά θα θέλει όπωσδήποτε να μπει και το όνομά του δίπλα στο δικό σου. Δε φαντάζομαι να θέλει και πρώτο! Click για ανάπτυξη... Και το όνομά του μπορεί να μπει πρώτο και το δικό σου μπορεί να μην αναφερθεί πουθενά και να σου τάξει λαγούς με πετραχήλια προκειμένου να σωπάσεις και να οικειοποιηθεί την εργασία σου και την ιδέα σου μπορεί να κλέψει και όλα μπορεί να συμβούν. Μπορεί όμως και να μην συμβεί απολύτως τίποτα και όλα να κυλήσουν ομαλά. Πάντως για να μην φτάσουμε σε ακρότητες τύπου https://www.youtube.com/watch?v=Lkn4-_G6fKo (δολοφονία καθηγητών Ξανθόπουλου, Πνευματικού από τον φοιτητή Πετροδασκαλάκη), καλό είναι πριν προσεγγίσουμε έναν καθηγητή να ξεψαχνίσουμε όσο περισσότερο μπορούμε το ποιόν του (αν καταφέρουμε να βρούμε στόματα πρόθυμα ν΄ανοίξουν). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Μαρτίου 2017 T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 20:07 Ο T C έγραψε: #136 11-06-20 20:07 Τι βαθμοι πτυχιου απαιτουνται συνηθως σε ελλαδα και εξωτερικο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 20:42 Ο Viedo έγραψε: #137 11-06-20 20:42 Για να κάνεις Διδακτορικό; Εξαρτάται από τον κλάδο, το Πανεπιστήμιο και τη χώρα. Άλλο να κάνεις Διδακτορικό σε χώρα όπου δεν πληρώνεσαι και άλλο σε χώρα που σου δίνει χρήματα. Εκεί, έχει και αυξημένες απαιτήσεις. Δεν αρκεί ένας βαθμός για να κάνεις διδακτορικό πάντως. Θεωρώ ότι μετράει περισσότερο ο βαθμός στο Μάστερ παρά στο Διδακτορικό. Στο Διδακτορικό ελέγχουν άλλα πράγματα και όχι τόσο αν τελείωσες με 7.5 ή 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 20:59 Ο Ουριήλ έγραψε: #138 11-06-20 20:59 Μιας που λέμε για διδακτορικά έχω μια ερώτηση, το πανεπιστήμιο Wageningen της Ολλανδιας το γνωρίζεται (έστω και να έχετε ακουσει για αυτό μια φορά), αξίζει το διδακτορικό σε αυτο το πανεπιστήμιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 21:05 Ο Viedo έγραψε: #139 11-06-20 21:05 Ναι είναι γνωστό πανεπιστήμιο και στα καλύτερα του κόσμου. Είναι στα τοπ κυρίως σε κλάδους ανάλογους του Γεωπονικού που έχουμε στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis econ Πολύ δραστήριο μέλος Ο panagiotis econ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 806 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 21:07 Ο panagiotis econ: #140 11-06-20 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Ναι είναι γνωστό πανεπιστήμιο και στα καλύτερα του κόσμου. Είναι στα τοπ κυρίως σε κλάδους ανάλογους του Γεωπονικού που έχουμε στην Ελλάδα. Click για ανάπτυξη... Στα καλυτερα του κοσμου σε συγκεκριμενους κλαδους, οχι γενικα. Απλα να το διευκρινησω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs ChrisG152 Τρελας123 Michalis A. Lathy shuuu edy Newuser chester20080 Andante monika20 Maynard Claire05 EllieKal giorgos5002 Steliosgkougkou GeorgePap2003 art_of_poetry BatGuin Panagiotis849 Student 123 Έμμα barkos antonis97 thesecretfemme marioushi Dimgeb tsiobieman thenutritionist Idontknoww Wonderkid ggl Giii georges7684 Unboxholics SoyN Meow Pharmacist01 Nala Physicsstudent Scandal panagiotis23 ΘανάσοςG4 jlian margik augustine Dr. Gl. Luminous thecrazycretan Gus Roger10 P.Dam. Paragontas7000 spring day giannhs2001 kiyoshi Nick254 george777 Ryuzaki lepipini Itsme eukleidhs1821 johnsala kmamp kost28 jim2015 TheUnknown hirasawayui KingOfPop PanPan Praxis Pierre Bezukhov iminspain nobody8 Paul_Hel Ria99 Dei Gratia Libertus Spooky29 tasoss T C angies Ziekr Stroka Μάρκος Βασίλης Belle26 Αλκης Κ. lnesb Dimitris9 MarcoReus luisnazariodelima Jocaste Κλημεντίνη SlimShady Revekka fmarulezkd J.Cameron Memetchi pink_panther adonman Viedo De Broglie joannaΚΑ Daydreamer Slytherin gregory nub Marifei Monster Hunter Johanna Mark Kostis-Palamas VforVendetta No name charmander igeorgeoikonomo marianna04 jimis2001 Rene2004 kaaaaate Unseen skygge American Economist Dimitris2001 Vold eri548 Thoba19 Johnman97 χημεια4λαιφ Steffie88 Guest96 B747 St11 Superhuman Lab13 voοdoο Wrong Panos_02 Άρτεμις Α. don_vito Jack of Spades Elama On Peli panagiotis econ tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nPb: To point είναι διαφορετικό. Η συζήτηση ξεκίνησε κυρίως ότι το διδακτορικό τείνει να γίνει το νέο master δημιουργώντας πιθανά προβλήματα ακόμη και σε εκείνους που ίσως να μην θέλουν να συνεχίσουν σε διδακτορικό επίπεδο, στην εύρεση κάποιας αξιόλογης εργασίας εκτός ακαδημαϊκού χώρου. Click για ανάπτυξη... Επειδή προερχόμαστε από διαφορετικούς τομείς, μήπως μπορείς να παραθέσεις κάποιες αγγελίες για θέσεις εργασίας μη ακαδημαϊκές/ερευνητικές, που να θέτουν το PhD ως προαπαιτούμενο asset, για να κάνεις αίτηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαρτίου 2017 στις 16:12 Ο Guest 699855: #135 19-03-17 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Δε νομίζω να σου κλέψει την ιδέα, αλλά θα θέλει όπωσδήποτε να μπει και το όνομά του δίπλα στο δικό σου. Δε φαντάζομαι να θέλει και πρώτο! Click για ανάπτυξη... Και το όνομά του μπορεί να μπει πρώτο και το δικό σου μπορεί να μην αναφερθεί πουθενά και να σου τάξει λαγούς με πετραχήλια προκειμένου να σωπάσεις και να οικειοποιηθεί την εργασία σου και την ιδέα σου μπορεί να κλέψει και όλα μπορεί να συμβούν. Μπορεί όμως και να μην συμβεί απολύτως τίποτα και όλα να κυλήσουν ομαλά. Πάντως για να μην φτάσουμε σε ακρότητες τύπου https://www.youtube.com/watch?v=Lkn4-_G6fKo (δολοφονία καθηγητών Ξανθόπουλου, Πνευματικού από τον φοιτητή Πετροδασκαλάκη), καλό είναι πριν προσεγγίσουμε έναν καθηγητή να ξεψαχνίσουμε όσο περισσότερο μπορούμε το ποιόν του (αν καταφέρουμε να βρούμε στόματα πρόθυμα ν΄ανοίξουν). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Μαρτίου 2017 T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 20:07 Ο T C έγραψε: #136 11-06-20 20:07 Τι βαθμοι πτυχιου απαιτουνται συνηθως σε ελλαδα και εξωτερικο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 20:42 Ο Viedo έγραψε: #137 11-06-20 20:42 Για να κάνεις Διδακτορικό; Εξαρτάται από τον κλάδο, το Πανεπιστήμιο και τη χώρα. Άλλο να κάνεις Διδακτορικό σε χώρα όπου δεν πληρώνεσαι και άλλο σε χώρα που σου δίνει χρήματα. Εκεί, έχει και αυξημένες απαιτήσεις. Δεν αρκεί ένας βαθμός για να κάνεις διδακτορικό πάντως. Θεωρώ ότι μετράει περισσότερο ο βαθμός στο Μάστερ παρά στο Διδακτορικό. Στο Διδακτορικό ελέγχουν άλλα πράγματα και όχι τόσο αν τελείωσες με 7.5 ή 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 20:59 Ο Ουριήλ έγραψε: #138 11-06-20 20:59 Μιας που λέμε για διδακτορικά έχω μια ερώτηση, το πανεπιστήμιο Wageningen της Ολλανδιας το γνωρίζεται (έστω και να έχετε ακουσει για αυτό μια φορά), αξίζει το διδακτορικό σε αυτο το πανεπιστήμιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 21:05 Ο Viedo έγραψε: #139 11-06-20 21:05 Ναι είναι γνωστό πανεπιστήμιο και στα καλύτερα του κόσμου. Είναι στα τοπ κυρίως σε κλάδους ανάλογους του Γεωπονικού που έχουμε στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis econ Πολύ δραστήριο μέλος Ο panagiotis econ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 806 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 21:07 Ο panagiotis econ: #140 11-06-20 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Ναι είναι γνωστό πανεπιστήμιο και στα καλύτερα του κόσμου. Είναι στα τοπ κυρίως σε κλάδους ανάλογους του Γεωπονικού που έχουμε στην Ελλάδα. Click για ανάπτυξη... Στα καλυτερα του κοσμου σε συγκεκριμενους κλαδους, οχι γενικα. Απλα να το διευκρινησω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs ChrisG152 Τρελας123 Michalis A. Lathy shuuu edy Newuser chester20080 Andante monika20 Maynard Claire05 EllieKal giorgos5002 Steliosgkougkou GeorgePap2003 art_of_poetry BatGuin Panagiotis849 Student 123 Έμμα barkos antonis97 thesecretfemme marioushi Dimgeb tsiobieman thenutritionist Idontknoww Wonderkid ggl Giii georges7684 Unboxholics SoyN Meow Pharmacist01 Nala Physicsstudent Scandal panagiotis23 ΘανάσοςG4 jlian margik augustine Dr. Gl. Luminous thecrazycretan Gus Roger10 P.Dam. Paragontas7000 spring day giannhs2001 kiyoshi Nick254 george777 Ryuzaki lepipini Itsme eukleidhs1821 johnsala kmamp kost28 jim2015 TheUnknown hirasawayui KingOfPop PanPan Praxis Pierre Bezukhov iminspain nobody8 Paul_Hel Ria99 Dei Gratia Libertus Spooky29 tasoss T C angies Ziekr Stroka Μάρκος Βασίλης Belle26 Αλκης Κ. lnesb Dimitris9 MarcoReus luisnazariodelima Jocaste Κλημεντίνη SlimShady Revekka fmarulezkd J.Cameron Memetchi pink_panther adonman Viedo De Broglie joannaΚΑ Daydreamer Slytherin gregory nub Marifei Monster Hunter Johanna Mark Kostis-Palamas VforVendetta No name charmander igeorgeoikonomo marianna04 jimis2001 Rene2004 kaaaaate Unseen skygge American Economist Dimitris2001 Vold eri548 Thoba19 Johnman97 χημεια4λαιφ Steffie88 Guest96 B747 St11 Superhuman Lab13 voοdoο Wrong Panos_02 Άρτεμις Α. don_vito Jack of Spades Elama On Peli panagiotis econ tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Δε νομίζω να σου κλέψει την ιδέα, αλλά θα θέλει όπωσδήποτε να μπει και το όνομά του δίπλα στο δικό σου. Δε φαντάζομαι να θέλει και πρώτο! Click για ανάπτυξη... Και το όνομά του μπορεί να μπει πρώτο και το δικό σου μπορεί να μην αναφερθεί πουθενά και να σου τάξει λαγούς με πετραχήλια προκειμένου να σωπάσεις και να οικειοποιηθεί την εργασία σου και την ιδέα σου μπορεί να κλέψει και όλα μπορεί να συμβούν. Μπορεί όμως και να μην συμβεί απολύτως τίποτα και όλα να κυλήσουν ομαλά. Πάντως για να μην φτάσουμε σε ακρότητες τύπου https://www.youtube.com/watch?v=Lkn4-_G6fKo (δολοφονία καθηγητών Ξανθόπουλου, Πνευματικού από τον φοιτητή Πετροδασκαλάκη), καλό είναι πριν προσεγγίσουμε έναν καθηγητή να ξεψαχνίσουμε όσο περισσότερο μπορούμε το ποιόν του (αν καταφέρουμε να βρούμε στόματα πρόθυμα ν΄ανοίξουν). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 20:07 Ο T C έγραψε: #136 11-06-20 20:07 Τι βαθμοι πτυχιου απαιτουνται συνηθως σε ελλαδα και εξωτερικο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 20:42 Ο Viedo έγραψε: #137 11-06-20 20:42 Για να κάνεις Διδακτορικό; Εξαρτάται από τον κλάδο, το Πανεπιστήμιο και τη χώρα. Άλλο να κάνεις Διδακτορικό σε χώρα όπου δεν πληρώνεσαι και άλλο σε χώρα που σου δίνει χρήματα. Εκεί, έχει και αυξημένες απαιτήσεις. Δεν αρκεί ένας βαθμός για να κάνεις διδακτορικό πάντως. Θεωρώ ότι μετράει περισσότερο ο βαθμός στο Μάστερ παρά στο Διδακτορικό. Στο Διδακτορικό ελέγχουν άλλα πράγματα και όχι τόσο αν τελείωσες με 7.5 ή 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 20:59 Ο Ουριήλ έγραψε: #138 11-06-20 20:59 Μιας που λέμε για διδακτορικά έχω μια ερώτηση, το πανεπιστήμιο Wageningen της Ολλανδιας το γνωρίζεται (έστω και να έχετε ακουσει για αυτό μια φορά), αξίζει το διδακτορικό σε αυτο το πανεπιστήμιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 21:05 Ο Viedo έγραψε: #139 11-06-20 21:05 Ναι είναι γνωστό πανεπιστήμιο και στα καλύτερα του κόσμου. Είναι στα τοπ κυρίως σε κλάδους ανάλογους του Γεωπονικού που έχουμε στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis econ Πολύ δραστήριο μέλος Ο panagiotis econ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 806 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 21:07 Ο panagiotis econ: #140 11-06-20 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Ναι είναι γνωστό πανεπιστήμιο και στα καλύτερα του κόσμου. Είναι στα τοπ κυρίως σε κλάδους ανάλογους του Γεωπονικού που έχουμε στην Ελλάδα. Click για ανάπτυξη... Στα καλυτερα του κοσμου σε συγκεκριμενους κλαδους, οχι γενικα. Απλα να το διευκρινησω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs ChrisG152 Τρελας123 Michalis A. Lathy shuuu edy Newuser chester20080 Andante monika20 Maynard Claire05 EllieKal giorgos5002 Steliosgkougkou GeorgePap2003 art_of_poetry BatGuin Panagiotis849 Student 123 Έμμα barkos antonis97 thesecretfemme marioushi Dimgeb tsiobieman thenutritionist Idontknoww Wonderkid ggl Giii georges7684 Unboxholics SoyN Meow Pharmacist01 Nala Physicsstudent Scandal panagiotis23 ΘανάσοςG4 jlian margik augustine Dr. Gl. Luminous thecrazycretan Gus Roger10 P.Dam. Paragontas7000 spring day giannhs2001 kiyoshi Nick254 george777 Ryuzaki lepipini Itsme eukleidhs1821 johnsala kmamp kost28 jim2015 TheUnknown hirasawayui KingOfPop PanPan Praxis Pierre Bezukhov iminspain nobody8 Paul_Hel Ria99 Dei Gratia Libertus Spooky29 tasoss T C angies Ziekr Stroka Μάρκος Βασίλης Belle26 Αλκης Κ. lnesb Dimitris9 MarcoReus luisnazariodelima Jocaste Κλημεντίνη SlimShady Revekka fmarulezkd J.Cameron Memetchi pink_panther adonman Viedo De Broglie joannaΚΑ Daydreamer Slytherin gregory nub Marifei Monster Hunter Johanna Mark Kostis-Palamas VforVendetta No name charmander igeorgeoikonomo marianna04 jimis2001 Rene2004 kaaaaate Unseen skygge American Economist Dimitris2001 Vold eri548 Thoba19 Johnman97 χημεια4λαιφ Steffie88 Guest96 B747 St11 Superhuman Lab13 voοdoο Wrong Panos_02 Άρτεμις Α. don_vito Jack of Spades Elama On Peli panagiotis econ tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι βαθμοι πτυχιου απαιτουνται συνηθως σε ελλαδα και εξωτερικο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 20:42 Ο Viedo έγραψε: #137 11-06-20 20:42 Για να κάνεις Διδακτορικό; Εξαρτάται από τον κλάδο, το Πανεπιστήμιο και τη χώρα. Άλλο να κάνεις Διδακτορικό σε χώρα όπου δεν πληρώνεσαι και άλλο σε χώρα που σου δίνει χρήματα. Εκεί, έχει και αυξημένες απαιτήσεις. Δεν αρκεί ένας βαθμός για να κάνεις διδακτορικό πάντως. Θεωρώ ότι μετράει περισσότερο ο βαθμός στο Μάστερ παρά στο Διδακτορικό. Στο Διδακτορικό ελέγχουν άλλα πράγματα και όχι τόσο αν τελείωσες με 7.5 ή 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 20:59 Ο Ουριήλ έγραψε: #138 11-06-20 20:59 Μιας που λέμε για διδακτορικά έχω μια ερώτηση, το πανεπιστήμιο Wageningen της Ολλανδιας το γνωρίζεται (έστω και να έχετε ακουσει για αυτό μια φορά), αξίζει το διδακτορικό σε αυτο το πανεπιστήμιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 21:05 Ο Viedo έγραψε: #139 11-06-20 21:05 Ναι είναι γνωστό πανεπιστήμιο και στα καλύτερα του κόσμου. Είναι στα τοπ κυρίως σε κλάδους ανάλογους του Γεωπονικού που έχουμε στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis econ Πολύ δραστήριο μέλος Ο panagiotis econ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 806 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 21:07 Ο panagiotis econ: #140 11-06-20 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Ναι είναι γνωστό πανεπιστήμιο και στα καλύτερα του κόσμου. Είναι στα τοπ κυρίως σε κλάδους ανάλογους του Γεωπονικού που έχουμε στην Ελλάδα. Click για ανάπτυξη... Στα καλυτερα του κοσμου σε συγκεκριμενους κλαδους, οχι γενικα. Απλα να το διευκρινησω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs ChrisG152 Τρελας123 Michalis A. Lathy shuuu edy Newuser chester20080 Andante monika20 Maynard Claire05 EllieKal giorgos5002 Steliosgkougkou GeorgePap2003 art_of_poetry BatGuin Panagiotis849 Student 123 Έμμα barkos antonis97 thesecretfemme marioushi Dimgeb tsiobieman thenutritionist Idontknoww Wonderkid ggl Giii georges7684 Unboxholics SoyN Meow Pharmacist01 Nala Physicsstudent Scandal panagiotis23 ΘανάσοςG4 jlian margik augustine Dr. Gl. Luminous thecrazycretan Gus Roger10 P.Dam. Paragontas7000 spring day giannhs2001 kiyoshi Nick254 george777 Ryuzaki lepipini Itsme eukleidhs1821 johnsala kmamp kost28 jim2015 TheUnknown hirasawayui KingOfPop PanPan Praxis Pierre Bezukhov iminspain nobody8 Paul_Hel Ria99 Dei Gratia Libertus Spooky29 tasoss T C angies Ziekr Stroka Μάρκος Βασίλης Belle26 Αλκης Κ. lnesb Dimitris9 MarcoReus luisnazariodelima Jocaste Κλημεντίνη SlimShady Revekka fmarulezkd J.Cameron Memetchi pink_panther adonman Viedo De Broglie joannaΚΑ Daydreamer Slytherin gregory nub Marifei Monster Hunter Johanna Mark Kostis-Palamas VforVendetta No name charmander igeorgeoikonomo marianna04 jimis2001 Rene2004 kaaaaate Unseen skygge American Economist Dimitris2001 Vold eri548 Thoba19 Johnman97 χημεια4λαιφ Steffie88 Guest96 B747 St11 Superhuman Lab13 voοdoο Wrong Panos_02 Άρτεμις Α. don_vito Jack of Spades Elama On Peli panagiotis econ tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Για να κάνεις Διδακτορικό; Εξαρτάται από τον κλάδο, το Πανεπιστήμιο και τη χώρα. Άλλο να κάνεις Διδακτορικό σε χώρα όπου δεν πληρώνεσαι και άλλο σε χώρα που σου δίνει χρήματα. Εκεί, έχει και αυξημένες απαιτήσεις. Δεν αρκεί ένας βαθμός για να κάνεις διδακτορικό πάντως. Θεωρώ ότι μετράει περισσότερο ο βαθμός στο Μάστερ παρά στο Διδακτορικό. Στο Διδακτορικό ελέγχουν άλλα πράγματα και όχι τόσο αν τελείωσες με 7.5 ή 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 20:59 Ο Ουριήλ έγραψε: #138 11-06-20 20:59 Μιας που λέμε για διδακτορικά έχω μια ερώτηση, το πανεπιστήμιο Wageningen της Ολλανδιας το γνωρίζεται (έστω και να έχετε ακουσει για αυτό μια φορά), αξίζει το διδακτορικό σε αυτο το πανεπιστήμιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 21:05 Ο Viedo έγραψε: #139 11-06-20 21:05 Ναι είναι γνωστό πανεπιστήμιο και στα καλύτερα του κόσμου. Είναι στα τοπ κυρίως σε κλάδους ανάλογους του Γεωπονικού που έχουμε στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis econ Πολύ δραστήριο μέλος Ο panagiotis econ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 806 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 21:07 Ο panagiotis econ: #140 11-06-20 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Ναι είναι γνωστό πανεπιστήμιο και στα καλύτερα του κόσμου. Είναι στα τοπ κυρίως σε κλάδους ανάλογους του Γεωπονικού που έχουμε στην Ελλάδα. Click για ανάπτυξη... Στα καλυτερα του κοσμου σε συγκεκριμενους κλαδους, οχι γενικα. Απλα να το διευκρινησω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs ChrisG152 Τρελας123 Michalis A. Lathy shuuu edy Newuser chester20080 Andante monika20 Maynard Claire05 EllieKal giorgos5002 Steliosgkougkou GeorgePap2003 art_of_poetry BatGuin Panagiotis849 Student 123 Έμμα barkos antonis97 thesecretfemme marioushi Dimgeb tsiobieman thenutritionist Idontknoww Wonderkid ggl Giii georges7684 Unboxholics SoyN Meow Pharmacist01 Nala Physicsstudent Scandal panagiotis23 ΘανάσοςG4 jlian margik augustine Dr. Gl. Luminous thecrazycretan Gus Roger10 P.Dam. Paragontas7000 spring day giannhs2001 kiyoshi Nick254 george777 Ryuzaki lepipini Itsme eukleidhs1821 johnsala kmamp kost28 jim2015 TheUnknown hirasawayui KingOfPop PanPan Praxis Pierre Bezukhov iminspain nobody8 Paul_Hel Ria99 Dei Gratia Libertus Spooky29 tasoss T C angies Ziekr Stroka Μάρκος Βασίλης Belle26 Αλκης Κ. lnesb Dimitris9 MarcoReus luisnazariodelima Jocaste Κλημεντίνη SlimShady Revekka fmarulezkd J.Cameron Memetchi pink_panther adonman Viedo De Broglie joannaΚΑ Daydreamer Slytherin gregory nub Marifei Monster Hunter Johanna Mark Kostis-Palamas VforVendetta No name charmander igeorgeoikonomo marianna04 jimis2001 Rene2004 kaaaaate Unseen skygge American Economist Dimitris2001 Vold eri548 Thoba19 Johnman97 χημεια4λαιφ Steffie88 Guest96 B747 St11 Superhuman Lab13 voοdoο Wrong Panos_02 Άρτεμις Α. don_vito Jack of Spades Elama On Peli panagiotis econ tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μιας που λέμε για διδακτορικά έχω μια ερώτηση, το πανεπιστήμιο Wageningen της Ολλανδιας το γνωρίζεται (έστω και να έχετε ακουσει για αυτό μια φορά), αξίζει το διδακτορικό σε αυτο το πανεπιστήμιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 21:05 Ο Viedo έγραψε: #139 11-06-20 21:05 Ναι είναι γνωστό πανεπιστήμιο και στα καλύτερα του κόσμου. Είναι στα τοπ κυρίως σε κλάδους ανάλογους του Γεωπονικού που έχουμε στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis econ Πολύ δραστήριο μέλος Ο panagiotis econ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 806 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 21:07 Ο panagiotis econ: #140 11-06-20 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Ναι είναι γνωστό πανεπιστήμιο και στα καλύτερα του κόσμου. Είναι στα τοπ κυρίως σε κλάδους ανάλογους του Γεωπονικού που έχουμε στην Ελλάδα. Click για ανάπτυξη... Στα καλυτερα του κοσμου σε συγκεκριμενους κλαδους, οχι γενικα. Απλα να το διευκρινησω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ναι είναι γνωστό πανεπιστήμιο και στα καλύτερα του κόσμου. Είναι στα τοπ κυρίως σε κλάδους ανάλογους του Γεωπονικού που έχουμε στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotis econ Πολύ δραστήριο μέλος Ο panagiotis econ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 806 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2020 στις 21:07 Ο panagiotis econ: #140 11-06-20 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Ναι είναι γνωστό πανεπιστήμιο και στα καλύτερα του κόσμου. Είναι στα τοπ κυρίως σε κλάδους ανάλογους του Γεωπονικού που έχουμε στην Ελλάδα. Click για ανάπτυξη... Στα καλυτερα του κοσμου σε συγκεκριμενους κλαδους, οχι γενικα. Απλα να το διευκρινησω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Ναι είναι γνωστό πανεπιστήμιο και στα καλύτερα του κόσμου. Είναι στα τοπ κυρίως σε κλάδους ανάλογους του Γεωπονικού που έχουμε στην Ελλάδα. Click για ανάπτυξη... Στα καλυτερα του κοσμου σε συγκεκριμενους κλαδους, οχι γενικα. Απλα να το διευκρινησω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.