Λέξεις ως αμορφωτοι πολιτικα επίσης
Αυτά που είπες δεν με παραπέμπουν σε κριτική των λεγομένων μου αλλά σε μένα την ίδια..εκτός και αν δεν καταλαβαίνεις τι γράφεις..απόλυτα δεκτό αυτό...
Ο καθένας βλέπει τα πράγματα από τη δική του οπτική γωνία και τα κρίνει διαφορετικά..δεν είναι όλοι αυτοί που συμφωνούν με τη δική σου άποψη και φυσικά ούτε με τη δική μου...
Επίσης να ξέρεις ότι στα σχολικά μου χρόνια και κυρίως στα γυμνασιακά έχω περάσει ώρες έξω διαδηλώνοντας προσπαθώντας να αλλάξω κάτι...οπότε έχω και κάποια βάση επί του θέματος...
Το ότι δεν συμφωνώ αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ξέρω τι γίνεται ή ό,τιδηποτε άλλο...αυτό προσπαθώ να σου δείξω να καταλάβεις...
Ούτε εγώ έχω πρόβλημα να κρίνουν τα λεγόμενα μου ΑΛΛΑ όχι εμένα την ίδια....
Και φυσικά εγώ έκρινα τα λεγόμενα σου και δεν χαρακτήρισα όπως εσύ δυστηχως έκανες...
Αν θες να συζητήσουμε το θέμα ως πολιτισμένοι άνθρωποι χωρίς υβρείς και χαρακτηρισμούς είμαι απόλυτα ανοικτή....
Διάλογο προσπαθούμε να κάνουμε και όχι να κριτικάρουμε τον καθένα..
Δεν συμφωνώ στο γεγονός να κριτικάρουμε και εγώ δεν θεωρώ τον εαυτό μου απόλυτα σωστό και ούτε είπα ότι έχω δίκιο...
Σοβαρότατα....
Δεν υπόστηριξα την οριστική κατάργηση του άσυλου καθότι για μένα προσωπικά σημαίνει ένα επιτεύγμα δημοκρατισμού.Αλλά σε περιπτώσεις όπου αφορά την κατάλυση της δημοκρατίας και διακυδεύεται η σωματική κυρίως ακεραιότητα των πολίτων...
ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ????
Αυτό μου φαίνεται από υπερβολικό ώς ακραίο....
Ο αθώος τι θέλει μαζί με τους κουκουλοφόρους στο πανεπιστήμιο κυριακάτικα??δεν μπορώ να πιάσω την λογική σου...
σε μενα γιατι δεν απαντησες;
-----------------------------------------
Δεν με ξέρεις και απο χθες για να με κρίνεις
κλασσικη ατακα, χωρις ομως καποια ουσια.
τα λογια σου κρινουμε, οχι εσενα.
Απλα αυτο που θελω να τονισω ειναι οτι το κουραστηκα και το δεν βγαζουν πουθενα δεν εχουν καμια σχεση. Το πρωτο ειναι η αιτια και το 2ο μια χαζομαρα που λεμε για να καθησυχασουμε την συνειδηση μας. Προφανως ολοι καταδικαζουμε τους βανδαλισμους, αλλα η βιαιη αντιδραση στην βια που δεχομαστε δεν ειναι (για μενα τουλαχιστον) κατακριτεα. Και νομιζω οτι απ' τη στιγμη που συναντας βιαιη καταστολη εναντια στους αγωνες σου, δεν γινεται να αλλαξεις κατι με αυστηρα ειρηνικες διαδικασιες.
αν κοιταξεις μεσα στην ιστορια, οι μεγαλυτερες κατακτησεις προηλθαν απο "βιαιους" αγωνες.
αυτες τις μερες ειναι εμφανης η καταστολη της ΕΛ.ΑΣ του ΠΑΣΟΚ. τοσες αναιτιες προσαγωγες ανθρωπων που μονο και μονο βρεθηκαν στην περιοχη.
τα ΜΜΕ προσπαθουν να γυρισουν την κοινη γνωμη εναντια στις πορειες, για μια ακομη φορα, αναφεροντας σε "ανυπολογιστες υλικες ζημιες", σπασμενες βιτρινες σε 24 καταστηματα, μιλωντας για κουκουλοφορους που καινε τα παντα, που χτυπουν αστυνομικους και αθωους πολιτες.
εχω μια απορια, απο ποτε η συνταξη αναρχικου κειμενου αποτελει αδικημα;
ή απο ποτε το πετρελαιο της σομπας αποτελει εκρηκτικη υλη;
Ο κάθενας έχει το δικαίωμα να έκφρασει τη δική του άποψη και γνώμη και κανένας δεν μπορεί να του επιβάλλει το αντίθετο.
ο καθε ενας μπορει να κανει κρητική στον αλλο. αρκει να ειναι θεμιτη.
Η δημοκρατία αυτοκτόνησε ήδη με τα δικά σου λεγόμενα.
η δημοκρατια δεν ΖΕΙ για να αυτοκτονησει.
Να ξέρεις ότι έχω μεγάλους στόχους και όνειρα και προσδοκίες και μπορεί μεγαλύτερα από τα δικά σου...αλλά δεν είμαι ούτε ψώνιο ούτε ό,τι άλλο για να διατυμπανίζω τι θέλω να κάνω..Αυτό αφορά εμένα και μόνο εμένα.
λιγο off, αλλα ισως να μην αφορα μονο εσενα, αλλα παντως θα αφορα οσους επηρεασεις με αυτους τους στοχους.
καλο παντως ειναι να κοιταζουμε λιγο και την κοινωνικη, περα απο την προσωπικη, ευημερια