violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 14:26 Η violitzou: #221 12-01-13 14:26 Αρχική Δημοσίευση από pkat876: Υπάρχει κάποιος που να έλυσε γεωμετρία Α' λυκείου; Click για ανάπτυξη... Γεωμετρία έφερα τις διχοτόμους των Α Β Γ γωνιών και ξέρουμε ότι τέμνονται στο ίδιο σημείο...και έτσι μετά με απλή σύγκριση τριγώνων βγήκε..(νομίζω ότι είναι σωστή η λύση μου..) το τρίτο με τη μεσοκάθετο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 14:31 Ο Alejandro che 7: #222 12-01-13 14:31 Αρχική Δημοσίευση από pkat876: Το 4! Πώς, γιατί με διακρίνουσα δεν έβγαινε όπως μου είπε ο επιτηρητής. Click για ανάπτυξη... διακρίνουσα ως προς α έπρεπε να πάρεις αν είχες δει το περσυνο τέταρτο θέμα της Α' λυκείου ήθελε ακριβώς το ίδιο τέχνασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιανουαρίου 2013 alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 14:40 Ο alex2395 έγραψε: #223 12-01-13 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: διακρίνουσα ως προς α έπρεπε να πάρεις αν είχες δει το περισνο τέτρατο θέμα της Α' λυκείου ήθελε ακριβώς το ίδιο τέχνασμα Click για ανάπτυξη... αν εφτιαχνες την ταυτοτητα η λυση ηταν πολυ πιο εξυπνη μιας και επρεπε το ενα μελος μεγαλυτερο η ισο του μηδενος και το αλλο μικροτερο η ισο το μηδενος.Πολυ ωραιο θεμα...της τριτης ηταν πολυ ωραια επισης...αντε να δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 14:52 Η pkat876 έγραψε: #224 12-01-13 14:52 Αρχική Δημοσίευση από alex2395: αν εφτιαχνες την ταυτοτητα η λυση ηταν πολυ πιο εξυπνη μιας και επρεπε το ενα μελος μεγαλυτερο η ισο του μηδενος και το αλλο μικροτερο η ισο το μηδενος.Πολυ ωραιο θεμα...της τριτης ηταν πολυ ωραια επισης...αντε να δουμε Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία! Εγώ αποκλείεται να περάσω γιατί έκανα τη βλακεία να ξενυχτίσω το βράδυ λύνοντας κι άλλα θέματα με αποτέλεσμα νε είμαι πτώμα σήμερα! Έτσι δεν είδα ούτε την ταυτότητα που έβγαινε στον παρανομαστή Α(χ,ψ), με αποτέλεσμα να έχω λύσει ουσιαστικά ενάμισι θέμα. Όσο για τη γεωμέτρια... ποτέ δεν ήμουν καλή, αλλά όυτε που την άγγιξα πέρα από το να φτιάξω το σχήμα γιατί δεν ήξερα καν τι έπρεπε να αποδείξω! Έλεος! Δεν μπορούσαν να βάλουν τρίγωνα ή παράλληλες που έχουμε διδαχτεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:03 Η pkat876 έγραψε: #225 12-01-13 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: διακρίνουσα ως προς α έπρεπε να πάρεις αν είχες δει το περσυνο τέταρτο θέμα της Α' λυκείου ήθελε ακριβώς το ίδιο τέχνασμα Click για ανάπτυξη... Μα αφού ο άγνωστοσ ήταν το χ.... Δηλαδή έπρεπε να βρω τις τιμες του α και να τις αντικαταστήσω στην εξίσωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:06 Η pkat876 έγραψε: #226 12-01-13 15:06 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: Γεωμετρία έφερα τις διχοτόμους των Α Β Γ γωνιών και ξέρουμε ότι τέμνονται στο ίδιο σημείο...και έτσι μετά με απλή σύγκριση τριγώνων βγήκε..(νομίζω ότι είναι σωστή η λύση μου..) το τρίτο με τη μεσοκάθετο.. Click για ανάπτυξη... Μία φίλη μου έφερε και αυτή τη μεσοκάθετο, αλλά ένα κορίτσι από τη δευτέρα μου είπε ότι λυνόταν με θεώρημα που έχει διδαχτεί στην αρχή της φετινής χρονιάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:08 Ο Alejandro che 7: #227 12-01-13 15:08 Αρχική Δημοσίευση από pkat876: Μα αφού ο άγνωστοσ ήταν το χ.... Δηλαδή έπρεπε να βρω τις τιμες του α και να τις αντικαταστήσω στην εξίσωση; Click για ανάπτυξη... Η εξίσωση λύνεται πολύ εύκολα αν τη δούμε ως δευτεροβάθμια ως προς Καταρχάς, έχουμε τον περιορισμό Η διακρίνουσα της ως προς δευτεροβάθμιας είναι (αφού γίνουν οι πράξεις) Επειδή είναι πρέπει Τότε βρίσκουμε Η επαλήθευση είναι άμεση. Επομένως, η εξίσωση έχει τη μοναδική λύση και αυτό αν και μόνο αν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:25 Ο Alejandro che 7: #228 12-01-13 15:25 το σχέδιο βαθμολόγησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ΣΧΕΔΙΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗ 2012-13-1.pdf ΣΧΕΔΙΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗ 2012-13-1.pdf 77,7 KB · Εμφανίσεις: 260 POSITIVE Νεοφερμένο μέλος Ο Λεωνίδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:26 Ο POSITIVE έγραψε: #229 12-01-13 15:26 Στην γεωμετρία της Α' λυκείου, αν δεν θελουμε να φέρουμε βοηθητική, δουλεύουμε με εγγράψιμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:33 Η pkat876 έγραψε: #230 12-01-13 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: Η εξίσωση λύνεται πολύ εύκολα αν τη δούμε ως δευτεροβάθμια ως προς Καταρχάς, έχουμε τον περιορισμό Η διακρίνουσα της ως προς δευτεροβάθμιας είναι (αφού γίνουν οι πράξεις) Επειδή είναι πρέπει Τότε βρίσκουμε Η επαλήθευση είναι άμεση. Επομένως, η εξίσωση έχει τη μοναδική λύση και αυτό αν και μόνο αν Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω έφτασα μέχρι τη διακρίνουσα και ήθελα να το συνεχίσω με αυτόν τον τρόπο, αλλά ο επιτηρητής μου είπε ότι είναι λάθος και δεν μπήκα καν στον κόπο να το αντιγράψω επειδή δεν είχα πολύ χρόνο!!! Είναι σίγουρα αυτή η λύση γιατί θα τρελαθώ τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSpecial Νεοφερμένο μέλος Ο SuperSpecial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:36 Ο SuperSpecial: #231 12-01-13 15:36 Πόσο θα είναι η βάση πιστεύετε για Β' λυκείου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:38 Ο Alejandro che 7: #232 12-01-13 15:38 Αρχική Δημοσίευση από SuperSpecial: Πόσο θα είναι η βάση πιστεύετε για Β' λυκείου; Click για ανάπτυξη... γύρω στο 12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. POSITIVE Νεοφερμένο μέλος Ο Λεωνίδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:38 Ο POSITIVE έγραψε: #233 12-01-13 15:38 Δεν το πιστεύω έφτασα μέχρι τη διακρίνουσα και ήθελα να το συνεχίσω με αυτόν τον τρόπο, αλλά ο επιτηρητής μου είπε ότι είναι λάθος και δεν μπήκα καν στον κόπο να το αντιγράψω επειδή δεν είχα πολύ χρόνο!!! Είναι σίγουρα αυτή η λύση γιατί θα τρελαθώ τώρα Click για ανάπτυξη... Σιγουρότατα..Ουδέν σχόλιο για τον επιτηρητή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. infinity Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:41 Ο infinity έγραψε: #234 12-01-13 15:41 για α λυκειου ποσο θα ειναι περιπου η βαση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:58 Η pkat876 έγραψε: #235 12-01-13 15:58 Αρχική Δημοσίευση από POSITIVE: Σιγουρότατα..Ουδέν σχόλιο για τον επιτηρητή Click για ανάπτυξη... Τα 'χω πάρει τόσο πολύ..... Περισσότερο στεναχωριέμαι όμως γιατί είχα προετοιμαστεο πολύ και εμπιστεύτηκα έναν άσχετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. infinity Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 16:03 Ο infinity έγραψε: #236 12-01-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από pkat876: Τα 'χω πάρει τόσο πολύ..... Περισσότερο στεναχωριέμαι όμως γιατί είχα προετοιμαστεο πολύ και εμπιστεύτηκα έναν άσχετο Click για ανάπτυξη... δεν ηταν ασχετος, απλα σε τρολλαρε και εσυ τσιμπησες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariaisabelfan Νεοφερμένο μέλος Η Στεφανία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 16:11 Η mariaisabelfan: #237 12-01-13 16:11 έλυσα 2 θεματα ολοσωστα και πιστευω οτι 1 μοναδα απο το 4ο θεμα θα την παρω!(Α Λυκειου)Λετε να περασω?Ποια ειναι η βαση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 16:40 Ο Wild_Boy έγραψε: #238 12-01-13 16:40 Γ'Γυμνασίου: 1ο θέμα: α) έκανα μία λάθος πράξη, και βγήκε λάθος το αποτέλεσμα θα μου κόψουν 0,5-1 στην καλύτερη. β) σωστό 2ο θέμα: αντί να αφαιρέσω το 20 αφού πρώτα προσθέσω 65+45 το αφαίρεσα και από τα 2 ( 3ο θέμα: τίποτα 4ο θέμα: σχεδόν ολόσωστο Συμπέρασμα, του χρόνου πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 17:40 Η pkat876 έγραψε: #239 12-01-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από infinity: δεν ηταν ασχετος, απλα σε τρολλαρε και εσυ τσιμπησες Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς δηλαδή ότι μου είπε επίτηδες λάθος απάντηση; Δεν νομίζω... ένας νεαρός ήταν και μάλιστα φαινόταν καλό παιδί. Απλά μου είπε ότι αυτό που έκανα ήτσν λάθος γιατί το χ δεν γίνεται να είναι μέσα στη διακρίνουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 18:01 Ο ξαροπ έγραψε: #240 12-01-13 18:01 Να πω κι εγώ συνοπτικά τι έκανα στη Γ' Λυκείου. 1ο θέμα - ακριβώς λυμένο όπως στις επίσημες 2ο θέμα - πάνω / κάτω τα ίδια πράγματα με τις επίσημες, απλά με πιο πολλές σχέσεις και σάλτσες που θα μπορούσα να είχα αποφύγει 3ο θέμα - το πρώτο ερώτημα, για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος αν έχω πάρει κάτι επειδή μου φάνηκε (και φαίνεται ακόμα) πολύ αφηρημένο 4ο θέμα - οκ όλα, δεν κατάφερα να αποδείξω ότι το κέντρου του c2 είναι ομοκυκλικό με τα άλλα...μιας και δεν κατάφερα να βρω πού είναι. Άντε μπράβο, καλά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από pkat876: Υπάρχει κάποιος που να έλυσε γεωμετρία Α' λυκείου; Click για ανάπτυξη... Γεωμετρία έφερα τις διχοτόμους των Α Β Γ γωνιών και ξέρουμε ότι τέμνονται στο ίδιο σημείο...και έτσι μετά με απλή σύγκριση τριγώνων βγήκε..(νομίζω ότι είναι σωστή η λύση μου..) το τρίτο με τη μεσοκάθετο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 14:31 Ο Alejandro che 7: #222 12-01-13 14:31 Αρχική Δημοσίευση από pkat876: Το 4! Πώς, γιατί με διακρίνουσα δεν έβγαινε όπως μου είπε ο επιτηρητής. Click για ανάπτυξη... διακρίνουσα ως προς α έπρεπε να πάρεις αν είχες δει το περσυνο τέταρτο θέμα της Α' λυκείου ήθελε ακριβώς το ίδιο τέχνασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιανουαρίου 2013 alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 14:40 Ο alex2395 έγραψε: #223 12-01-13 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: διακρίνουσα ως προς α έπρεπε να πάρεις αν είχες δει το περισνο τέτρατο θέμα της Α' λυκείου ήθελε ακριβώς το ίδιο τέχνασμα Click για ανάπτυξη... αν εφτιαχνες την ταυτοτητα η λυση ηταν πολυ πιο εξυπνη μιας και επρεπε το ενα μελος μεγαλυτερο η ισο του μηδενος και το αλλο μικροτερο η ισο το μηδενος.Πολυ ωραιο θεμα...της τριτης ηταν πολυ ωραια επισης...αντε να δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 14:52 Η pkat876 έγραψε: #224 12-01-13 14:52 Αρχική Δημοσίευση από alex2395: αν εφτιαχνες την ταυτοτητα η λυση ηταν πολυ πιο εξυπνη μιας και επρεπε το ενα μελος μεγαλυτερο η ισο του μηδενος και το αλλο μικροτερο η ισο το μηδενος.Πολυ ωραιο θεμα...της τριτης ηταν πολυ ωραια επισης...αντε να δουμε Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία! Εγώ αποκλείεται να περάσω γιατί έκανα τη βλακεία να ξενυχτίσω το βράδυ λύνοντας κι άλλα θέματα με αποτέλεσμα νε είμαι πτώμα σήμερα! Έτσι δεν είδα ούτε την ταυτότητα που έβγαινε στον παρανομαστή Α(χ,ψ), με αποτέλεσμα να έχω λύσει ουσιαστικά ενάμισι θέμα. Όσο για τη γεωμέτρια... ποτέ δεν ήμουν καλή, αλλά όυτε που την άγγιξα πέρα από το να φτιάξω το σχήμα γιατί δεν ήξερα καν τι έπρεπε να αποδείξω! Έλεος! Δεν μπορούσαν να βάλουν τρίγωνα ή παράλληλες που έχουμε διδαχτεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:03 Η pkat876 έγραψε: #225 12-01-13 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: διακρίνουσα ως προς α έπρεπε να πάρεις αν είχες δει το περσυνο τέταρτο θέμα της Α' λυκείου ήθελε ακριβώς το ίδιο τέχνασμα Click για ανάπτυξη... Μα αφού ο άγνωστοσ ήταν το χ.... Δηλαδή έπρεπε να βρω τις τιμες του α και να τις αντικαταστήσω στην εξίσωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:06 Η pkat876 έγραψε: #226 12-01-13 15:06 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: Γεωμετρία έφερα τις διχοτόμους των Α Β Γ γωνιών και ξέρουμε ότι τέμνονται στο ίδιο σημείο...και έτσι μετά με απλή σύγκριση τριγώνων βγήκε..(νομίζω ότι είναι σωστή η λύση μου..) το τρίτο με τη μεσοκάθετο.. Click για ανάπτυξη... Μία φίλη μου έφερε και αυτή τη μεσοκάθετο, αλλά ένα κορίτσι από τη δευτέρα μου είπε ότι λυνόταν με θεώρημα που έχει διδαχτεί στην αρχή της φετινής χρονιάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:08 Ο Alejandro che 7: #227 12-01-13 15:08 Αρχική Δημοσίευση από pkat876: Μα αφού ο άγνωστοσ ήταν το χ.... Δηλαδή έπρεπε να βρω τις τιμες του α και να τις αντικαταστήσω στην εξίσωση; Click για ανάπτυξη... Η εξίσωση λύνεται πολύ εύκολα αν τη δούμε ως δευτεροβάθμια ως προς Καταρχάς, έχουμε τον περιορισμό Η διακρίνουσα της ως προς δευτεροβάθμιας είναι (αφού γίνουν οι πράξεις) Επειδή είναι πρέπει Τότε βρίσκουμε Η επαλήθευση είναι άμεση. Επομένως, η εξίσωση έχει τη μοναδική λύση και αυτό αν και μόνο αν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:25 Ο Alejandro che 7: #228 12-01-13 15:25 το σχέδιο βαθμολόγησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ΣΧΕΔΙΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗ 2012-13-1.pdf ΣΧΕΔΙΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗ 2012-13-1.pdf 77,7 KB · Εμφανίσεις: 260 POSITIVE Νεοφερμένο μέλος Ο Λεωνίδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:26 Ο POSITIVE έγραψε: #229 12-01-13 15:26 Στην γεωμετρία της Α' λυκείου, αν δεν θελουμε να φέρουμε βοηθητική, δουλεύουμε με εγγράψιμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:33 Η pkat876 έγραψε: #230 12-01-13 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: Η εξίσωση λύνεται πολύ εύκολα αν τη δούμε ως δευτεροβάθμια ως προς Καταρχάς, έχουμε τον περιορισμό Η διακρίνουσα της ως προς δευτεροβάθμιας είναι (αφού γίνουν οι πράξεις) Επειδή είναι πρέπει Τότε βρίσκουμε Η επαλήθευση είναι άμεση. Επομένως, η εξίσωση έχει τη μοναδική λύση και αυτό αν και μόνο αν Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω έφτασα μέχρι τη διακρίνουσα και ήθελα να το συνεχίσω με αυτόν τον τρόπο, αλλά ο επιτηρητής μου είπε ότι είναι λάθος και δεν μπήκα καν στον κόπο να το αντιγράψω επειδή δεν είχα πολύ χρόνο!!! Είναι σίγουρα αυτή η λύση γιατί θα τρελαθώ τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSpecial Νεοφερμένο μέλος Ο SuperSpecial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:36 Ο SuperSpecial: #231 12-01-13 15:36 Πόσο θα είναι η βάση πιστεύετε για Β' λυκείου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:38 Ο Alejandro che 7: #232 12-01-13 15:38 Αρχική Δημοσίευση από SuperSpecial: Πόσο θα είναι η βάση πιστεύετε για Β' λυκείου; Click για ανάπτυξη... γύρω στο 12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. POSITIVE Νεοφερμένο μέλος Ο Λεωνίδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:38 Ο POSITIVE έγραψε: #233 12-01-13 15:38 Δεν το πιστεύω έφτασα μέχρι τη διακρίνουσα και ήθελα να το συνεχίσω με αυτόν τον τρόπο, αλλά ο επιτηρητής μου είπε ότι είναι λάθος και δεν μπήκα καν στον κόπο να το αντιγράψω επειδή δεν είχα πολύ χρόνο!!! Είναι σίγουρα αυτή η λύση γιατί θα τρελαθώ τώρα Click για ανάπτυξη... Σιγουρότατα..Ουδέν σχόλιο για τον επιτηρητή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. infinity Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:41 Ο infinity έγραψε: #234 12-01-13 15:41 για α λυκειου ποσο θα ειναι περιπου η βαση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:58 Η pkat876 έγραψε: #235 12-01-13 15:58 Αρχική Δημοσίευση από POSITIVE: Σιγουρότατα..Ουδέν σχόλιο για τον επιτηρητή Click για ανάπτυξη... Τα 'χω πάρει τόσο πολύ..... Περισσότερο στεναχωριέμαι όμως γιατί είχα προετοιμαστεο πολύ και εμπιστεύτηκα έναν άσχετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. infinity Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 16:03 Ο infinity έγραψε: #236 12-01-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από pkat876: Τα 'χω πάρει τόσο πολύ..... Περισσότερο στεναχωριέμαι όμως γιατί είχα προετοιμαστεο πολύ και εμπιστεύτηκα έναν άσχετο Click για ανάπτυξη... δεν ηταν ασχετος, απλα σε τρολλαρε και εσυ τσιμπησες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariaisabelfan Νεοφερμένο μέλος Η Στεφανία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 16:11 Η mariaisabelfan: #237 12-01-13 16:11 έλυσα 2 θεματα ολοσωστα και πιστευω οτι 1 μοναδα απο το 4ο θεμα θα την παρω!(Α Λυκειου)Λετε να περασω?Ποια ειναι η βαση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 16:40 Ο Wild_Boy έγραψε: #238 12-01-13 16:40 Γ'Γυμνασίου: 1ο θέμα: α) έκανα μία λάθος πράξη, και βγήκε λάθος το αποτέλεσμα θα μου κόψουν 0,5-1 στην καλύτερη. β) σωστό 2ο θέμα: αντί να αφαιρέσω το 20 αφού πρώτα προσθέσω 65+45 το αφαίρεσα και από τα 2 ( 3ο θέμα: τίποτα 4ο θέμα: σχεδόν ολόσωστο Συμπέρασμα, του χρόνου πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 17:40 Η pkat876 έγραψε: #239 12-01-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από infinity: δεν ηταν ασχετος, απλα σε τρολλαρε και εσυ τσιμπησες Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς δηλαδή ότι μου είπε επίτηδες λάθος απάντηση; Δεν νομίζω... ένας νεαρός ήταν και μάλιστα φαινόταν καλό παιδί. Απλά μου είπε ότι αυτό που έκανα ήτσν λάθος γιατί το χ δεν γίνεται να είναι μέσα στη διακρίνουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 18:01 Ο ξαροπ έγραψε: #240 12-01-13 18:01 Να πω κι εγώ συνοπτικά τι έκανα στη Γ' Λυκείου. 1ο θέμα - ακριβώς λυμένο όπως στις επίσημες 2ο θέμα - πάνω / κάτω τα ίδια πράγματα με τις επίσημες, απλά με πιο πολλές σχέσεις και σάλτσες που θα μπορούσα να είχα αποφύγει 3ο θέμα - το πρώτο ερώτημα, για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος αν έχω πάρει κάτι επειδή μου φάνηκε (και φαίνεται ακόμα) πολύ αφηρημένο 4ο θέμα - οκ όλα, δεν κατάφερα να αποδείξω ότι το κέντρου του c2 είναι ομοκυκλικό με τα άλλα...μιας και δεν κατάφερα να βρω πού είναι. Άντε μπράβο, καλά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από pkat876: Το 4! Πώς, γιατί με διακρίνουσα δεν έβγαινε όπως μου είπε ο επιτηρητής. Click για ανάπτυξη... διακρίνουσα ως προς α έπρεπε να πάρεις αν είχες δει το περσυνο τέταρτο θέμα της Α' λυκείου ήθελε ακριβώς το ίδιο τέχνασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 14:40 Ο alex2395 έγραψε: #223 12-01-13 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: διακρίνουσα ως προς α έπρεπε να πάρεις αν είχες δει το περισνο τέτρατο θέμα της Α' λυκείου ήθελε ακριβώς το ίδιο τέχνασμα Click για ανάπτυξη... αν εφτιαχνες την ταυτοτητα η λυση ηταν πολυ πιο εξυπνη μιας και επρεπε το ενα μελος μεγαλυτερο η ισο του μηδενος και το αλλο μικροτερο η ισο το μηδενος.Πολυ ωραιο θεμα...της τριτης ηταν πολυ ωραια επισης...αντε να δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 14:52 Η pkat876 έγραψε: #224 12-01-13 14:52 Αρχική Δημοσίευση από alex2395: αν εφτιαχνες την ταυτοτητα η λυση ηταν πολυ πιο εξυπνη μιας και επρεπε το ενα μελος μεγαλυτερο η ισο του μηδενος και το αλλο μικροτερο η ισο το μηδενος.Πολυ ωραιο θεμα...της τριτης ηταν πολυ ωραια επισης...αντε να δουμε Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία! Εγώ αποκλείεται να περάσω γιατί έκανα τη βλακεία να ξενυχτίσω το βράδυ λύνοντας κι άλλα θέματα με αποτέλεσμα νε είμαι πτώμα σήμερα! Έτσι δεν είδα ούτε την ταυτότητα που έβγαινε στον παρανομαστή Α(χ,ψ), με αποτέλεσμα να έχω λύσει ουσιαστικά ενάμισι θέμα. Όσο για τη γεωμέτρια... ποτέ δεν ήμουν καλή, αλλά όυτε που την άγγιξα πέρα από το να φτιάξω το σχήμα γιατί δεν ήξερα καν τι έπρεπε να αποδείξω! Έλεος! Δεν μπορούσαν να βάλουν τρίγωνα ή παράλληλες που έχουμε διδαχτεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:03 Η pkat876 έγραψε: #225 12-01-13 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: διακρίνουσα ως προς α έπρεπε να πάρεις αν είχες δει το περσυνο τέταρτο θέμα της Α' λυκείου ήθελε ακριβώς το ίδιο τέχνασμα Click για ανάπτυξη... Μα αφού ο άγνωστοσ ήταν το χ.... Δηλαδή έπρεπε να βρω τις τιμες του α και να τις αντικαταστήσω στην εξίσωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:06 Η pkat876 έγραψε: #226 12-01-13 15:06 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: Γεωμετρία έφερα τις διχοτόμους των Α Β Γ γωνιών και ξέρουμε ότι τέμνονται στο ίδιο σημείο...και έτσι μετά με απλή σύγκριση τριγώνων βγήκε..(νομίζω ότι είναι σωστή η λύση μου..) το τρίτο με τη μεσοκάθετο.. Click για ανάπτυξη... Μία φίλη μου έφερε και αυτή τη μεσοκάθετο, αλλά ένα κορίτσι από τη δευτέρα μου είπε ότι λυνόταν με θεώρημα που έχει διδαχτεί στην αρχή της φετινής χρονιάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:08 Ο Alejandro che 7: #227 12-01-13 15:08 Αρχική Δημοσίευση από pkat876: Μα αφού ο άγνωστοσ ήταν το χ.... Δηλαδή έπρεπε να βρω τις τιμες του α και να τις αντικαταστήσω στην εξίσωση; Click για ανάπτυξη... Η εξίσωση λύνεται πολύ εύκολα αν τη δούμε ως δευτεροβάθμια ως προς Καταρχάς, έχουμε τον περιορισμό Η διακρίνουσα της ως προς δευτεροβάθμιας είναι (αφού γίνουν οι πράξεις) Επειδή είναι πρέπει Τότε βρίσκουμε Η επαλήθευση είναι άμεση. Επομένως, η εξίσωση έχει τη μοναδική λύση και αυτό αν και μόνο αν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:25 Ο Alejandro che 7: #228 12-01-13 15:25 το σχέδιο βαθμολόγησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ΣΧΕΔΙΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗ 2012-13-1.pdf ΣΧΕΔΙΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗ 2012-13-1.pdf 77,7 KB · Εμφανίσεις: 260 POSITIVE Νεοφερμένο μέλος Ο Λεωνίδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:26 Ο POSITIVE έγραψε: #229 12-01-13 15:26 Στην γεωμετρία της Α' λυκείου, αν δεν θελουμε να φέρουμε βοηθητική, δουλεύουμε με εγγράψιμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:33 Η pkat876 έγραψε: #230 12-01-13 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: Η εξίσωση λύνεται πολύ εύκολα αν τη δούμε ως δευτεροβάθμια ως προς Καταρχάς, έχουμε τον περιορισμό Η διακρίνουσα της ως προς δευτεροβάθμιας είναι (αφού γίνουν οι πράξεις) Επειδή είναι πρέπει Τότε βρίσκουμε Η επαλήθευση είναι άμεση. Επομένως, η εξίσωση έχει τη μοναδική λύση και αυτό αν και μόνο αν Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω έφτασα μέχρι τη διακρίνουσα και ήθελα να το συνεχίσω με αυτόν τον τρόπο, αλλά ο επιτηρητής μου είπε ότι είναι λάθος και δεν μπήκα καν στον κόπο να το αντιγράψω επειδή δεν είχα πολύ χρόνο!!! Είναι σίγουρα αυτή η λύση γιατί θα τρελαθώ τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSpecial Νεοφερμένο μέλος Ο SuperSpecial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:36 Ο SuperSpecial: #231 12-01-13 15:36 Πόσο θα είναι η βάση πιστεύετε για Β' λυκείου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:38 Ο Alejandro che 7: #232 12-01-13 15:38 Αρχική Δημοσίευση από SuperSpecial: Πόσο θα είναι η βάση πιστεύετε για Β' λυκείου; Click για ανάπτυξη... γύρω στο 12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. POSITIVE Νεοφερμένο μέλος Ο Λεωνίδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:38 Ο POSITIVE έγραψε: #233 12-01-13 15:38 Δεν το πιστεύω έφτασα μέχρι τη διακρίνουσα και ήθελα να το συνεχίσω με αυτόν τον τρόπο, αλλά ο επιτηρητής μου είπε ότι είναι λάθος και δεν μπήκα καν στον κόπο να το αντιγράψω επειδή δεν είχα πολύ χρόνο!!! Είναι σίγουρα αυτή η λύση γιατί θα τρελαθώ τώρα Click για ανάπτυξη... Σιγουρότατα..Ουδέν σχόλιο για τον επιτηρητή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. infinity Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:41 Ο infinity έγραψε: #234 12-01-13 15:41 για α λυκειου ποσο θα ειναι περιπου η βαση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:58 Η pkat876 έγραψε: #235 12-01-13 15:58 Αρχική Δημοσίευση από POSITIVE: Σιγουρότατα..Ουδέν σχόλιο για τον επιτηρητή Click για ανάπτυξη... Τα 'χω πάρει τόσο πολύ..... Περισσότερο στεναχωριέμαι όμως γιατί είχα προετοιμαστεο πολύ και εμπιστεύτηκα έναν άσχετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. infinity Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 16:03 Ο infinity έγραψε: #236 12-01-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από pkat876: Τα 'χω πάρει τόσο πολύ..... Περισσότερο στεναχωριέμαι όμως γιατί είχα προετοιμαστεο πολύ και εμπιστεύτηκα έναν άσχετο Click για ανάπτυξη... δεν ηταν ασχετος, απλα σε τρολλαρε και εσυ τσιμπησες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariaisabelfan Νεοφερμένο μέλος Η Στεφανία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 16:11 Η mariaisabelfan: #237 12-01-13 16:11 έλυσα 2 θεματα ολοσωστα και πιστευω οτι 1 μοναδα απο το 4ο θεμα θα την παρω!(Α Λυκειου)Λετε να περασω?Ποια ειναι η βαση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 16:40 Ο Wild_Boy έγραψε: #238 12-01-13 16:40 Γ'Γυμνασίου: 1ο θέμα: α) έκανα μία λάθος πράξη, και βγήκε λάθος το αποτέλεσμα θα μου κόψουν 0,5-1 στην καλύτερη. β) σωστό 2ο θέμα: αντί να αφαιρέσω το 20 αφού πρώτα προσθέσω 65+45 το αφαίρεσα και από τα 2 ( 3ο θέμα: τίποτα 4ο θέμα: σχεδόν ολόσωστο Συμπέρασμα, του χρόνου πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 17:40 Η pkat876 έγραψε: #239 12-01-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από infinity: δεν ηταν ασχετος, απλα σε τρολλαρε και εσυ τσιμπησες Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς δηλαδή ότι μου είπε επίτηδες λάθος απάντηση; Δεν νομίζω... ένας νεαρός ήταν και μάλιστα φαινόταν καλό παιδί. Απλά μου είπε ότι αυτό που έκανα ήτσν λάθος γιατί το χ δεν γίνεται να είναι μέσα στη διακρίνουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 18:01 Ο ξαροπ έγραψε: #240 12-01-13 18:01 Να πω κι εγώ συνοπτικά τι έκανα στη Γ' Λυκείου. 1ο θέμα - ακριβώς λυμένο όπως στις επίσημες 2ο θέμα - πάνω / κάτω τα ίδια πράγματα με τις επίσημες, απλά με πιο πολλές σχέσεις και σάλτσες που θα μπορούσα να είχα αποφύγει 3ο θέμα - το πρώτο ερώτημα, για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος αν έχω πάρει κάτι επειδή μου φάνηκε (και φαίνεται ακόμα) πολύ αφηρημένο 4ο θέμα - οκ όλα, δεν κατάφερα να αποδείξω ότι το κέντρου του c2 είναι ομοκυκλικό με τα άλλα...μιας και δεν κατάφερα να βρω πού είναι. Άντε μπράβο, καλά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: διακρίνουσα ως προς α έπρεπε να πάρεις αν είχες δει το περισνο τέτρατο θέμα της Α' λυκείου ήθελε ακριβώς το ίδιο τέχνασμα Click για ανάπτυξη... αν εφτιαχνες την ταυτοτητα η λυση ηταν πολυ πιο εξυπνη μιας και επρεπε το ενα μελος μεγαλυτερο η ισο του μηδενος και το αλλο μικροτερο η ισο το μηδενος.Πολυ ωραιο θεμα...της τριτης ηταν πολυ ωραια επισης...αντε να δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 14:52 Η pkat876 έγραψε: #224 12-01-13 14:52 Αρχική Δημοσίευση από alex2395: αν εφτιαχνες την ταυτοτητα η λυση ηταν πολυ πιο εξυπνη μιας και επρεπε το ενα μελος μεγαλυτερο η ισο του μηδενος και το αλλο μικροτερο η ισο το μηδενος.Πολυ ωραιο θεμα...της τριτης ηταν πολυ ωραια επισης...αντε να δουμε Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία! Εγώ αποκλείεται να περάσω γιατί έκανα τη βλακεία να ξενυχτίσω το βράδυ λύνοντας κι άλλα θέματα με αποτέλεσμα νε είμαι πτώμα σήμερα! Έτσι δεν είδα ούτε την ταυτότητα που έβγαινε στον παρανομαστή Α(χ,ψ), με αποτέλεσμα να έχω λύσει ουσιαστικά ενάμισι θέμα. Όσο για τη γεωμέτρια... ποτέ δεν ήμουν καλή, αλλά όυτε που την άγγιξα πέρα από το να φτιάξω το σχήμα γιατί δεν ήξερα καν τι έπρεπε να αποδείξω! Έλεος! Δεν μπορούσαν να βάλουν τρίγωνα ή παράλληλες που έχουμε διδαχτεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:03 Η pkat876 έγραψε: #225 12-01-13 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: διακρίνουσα ως προς α έπρεπε να πάρεις αν είχες δει το περσυνο τέταρτο θέμα της Α' λυκείου ήθελε ακριβώς το ίδιο τέχνασμα Click για ανάπτυξη... Μα αφού ο άγνωστοσ ήταν το χ.... Δηλαδή έπρεπε να βρω τις τιμες του α και να τις αντικαταστήσω στην εξίσωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:06 Η pkat876 έγραψε: #226 12-01-13 15:06 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: Γεωμετρία έφερα τις διχοτόμους των Α Β Γ γωνιών και ξέρουμε ότι τέμνονται στο ίδιο σημείο...και έτσι μετά με απλή σύγκριση τριγώνων βγήκε..(νομίζω ότι είναι σωστή η λύση μου..) το τρίτο με τη μεσοκάθετο.. Click για ανάπτυξη... Μία φίλη μου έφερε και αυτή τη μεσοκάθετο, αλλά ένα κορίτσι από τη δευτέρα μου είπε ότι λυνόταν με θεώρημα που έχει διδαχτεί στην αρχή της φετινής χρονιάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:08 Ο Alejandro che 7: #227 12-01-13 15:08 Αρχική Δημοσίευση από pkat876: Μα αφού ο άγνωστοσ ήταν το χ.... Δηλαδή έπρεπε να βρω τις τιμες του α και να τις αντικαταστήσω στην εξίσωση; Click για ανάπτυξη... Η εξίσωση λύνεται πολύ εύκολα αν τη δούμε ως δευτεροβάθμια ως προς Καταρχάς, έχουμε τον περιορισμό Η διακρίνουσα της ως προς δευτεροβάθμιας είναι (αφού γίνουν οι πράξεις) Επειδή είναι πρέπει Τότε βρίσκουμε Η επαλήθευση είναι άμεση. Επομένως, η εξίσωση έχει τη μοναδική λύση και αυτό αν και μόνο αν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:25 Ο Alejandro che 7: #228 12-01-13 15:25 το σχέδιο βαθμολόγησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ΣΧΕΔΙΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗ 2012-13-1.pdf ΣΧΕΔΙΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗ 2012-13-1.pdf 77,7 KB · Εμφανίσεις: 260 POSITIVE Νεοφερμένο μέλος Ο Λεωνίδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:26 Ο POSITIVE έγραψε: #229 12-01-13 15:26 Στην γεωμετρία της Α' λυκείου, αν δεν θελουμε να φέρουμε βοηθητική, δουλεύουμε με εγγράψιμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:33 Η pkat876 έγραψε: #230 12-01-13 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: Η εξίσωση λύνεται πολύ εύκολα αν τη δούμε ως δευτεροβάθμια ως προς Καταρχάς, έχουμε τον περιορισμό Η διακρίνουσα της ως προς δευτεροβάθμιας είναι (αφού γίνουν οι πράξεις) Επειδή είναι πρέπει Τότε βρίσκουμε Η επαλήθευση είναι άμεση. Επομένως, η εξίσωση έχει τη μοναδική λύση και αυτό αν και μόνο αν Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω έφτασα μέχρι τη διακρίνουσα και ήθελα να το συνεχίσω με αυτόν τον τρόπο, αλλά ο επιτηρητής μου είπε ότι είναι λάθος και δεν μπήκα καν στον κόπο να το αντιγράψω επειδή δεν είχα πολύ χρόνο!!! Είναι σίγουρα αυτή η λύση γιατί θα τρελαθώ τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSpecial Νεοφερμένο μέλος Ο SuperSpecial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:36 Ο SuperSpecial: #231 12-01-13 15:36 Πόσο θα είναι η βάση πιστεύετε για Β' λυκείου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:38 Ο Alejandro che 7: #232 12-01-13 15:38 Αρχική Δημοσίευση από SuperSpecial: Πόσο θα είναι η βάση πιστεύετε για Β' λυκείου; Click για ανάπτυξη... γύρω στο 12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. POSITIVE Νεοφερμένο μέλος Ο Λεωνίδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:38 Ο POSITIVE έγραψε: #233 12-01-13 15:38 Δεν το πιστεύω έφτασα μέχρι τη διακρίνουσα και ήθελα να το συνεχίσω με αυτόν τον τρόπο, αλλά ο επιτηρητής μου είπε ότι είναι λάθος και δεν μπήκα καν στον κόπο να το αντιγράψω επειδή δεν είχα πολύ χρόνο!!! Είναι σίγουρα αυτή η λύση γιατί θα τρελαθώ τώρα Click για ανάπτυξη... Σιγουρότατα..Ουδέν σχόλιο για τον επιτηρητή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. infinity Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:41 Ο infinity έγραψε: #234 12-01-13 15:41 για α λυκειου ποσο θα ειναι περιπου η βαση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:58 Η pkat876 έγραψε: #235 12-01-13 15:58 Αρχική Δημοσίευση από POSITIVE: Σιγουρότατα..Ουδέν σχόλιο για τον επιτηρητή Click για ανάπτυξη... Τα 'χω πάρει τόσο πολύ..... Περισσότερο στεναχωριέμαι όμως γιατί είχα προετοιμαστεο πολύ και εμπιστεύτηκα έναν άσχετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. infinity Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 16:03 Ο infinity έγραψε: #236 12-01-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από pkat876: Τα 'χω πάρει τόσο πολύ..... Περισσότερο στεναχωριέμαι όμως γιατί είχα προετοιμαστεο πολύ και εμπιστεύτηκα έναν άσχετο Click για ανάπτυξη... δεν ηταν ασχετος, απλα σε τρολλαρε και εσυ τσιμπησες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariaisabelfan Νεοφερμένο μέλος Η Στεφανία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 16:11 Η mariaisabelfan: #237 12-01-13 16:11 έλυσα 2 θεματα ολοσωστα και πιστευω οτι 1 μοναδα απο το 4ο θεμα θα την παρω!(Α Λυκειου)Λετε να περασω?Ποια ειναι η βαση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 16:40 Ο Wild_Boy έγραψε: #238 12-01-13 16:40 Γ'Γυμνασίου: 1ο θέμα: α) έκανα μία λάθος πράξη, και βγήκε λάθος το αποτέλεσμα θα μου κόψουν 0,5-1 στην καλύτερη. β) σωστό 2ο θέμα: αντί να αφαιρέσω το 20 αφού πρώτα προσθέσω 65+45 το αφαίρεσα και από τα 2 ( 3ο θέμα: τίποτα 4ο θέμα: σχεδόν ολόσωστο Συμπέρασμα, του χρόνου πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 17:40 Η pkat876 έγραψε: #239 12-01-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από infinity: δεν ηταν ασχετος, απλα σε τρολλαρε και εσυ τσιμπησες Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς δηλαδή ότι μου είπε επίτηδες λάθος απάντηση; Δεν νομίζω... ένας νεαρός ήταν και μάλιστα φαινόταν καλό παιδί. Απλά μου είπε ότι αυτό που έκανα ήτσν λάθος γιατί το χ δεν γίνεται να είναι μέσα στη διακρίνουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 18:01 Ο ξαροπ έγραψε: #240 12-01-13 18:01 Να πω κι εγώ συνοπτικά τι έκανα στη Γ' Λυκείου. 1ο θέμα - ακριβώς λυμένο όπως στις επίσημες 2ο θέμα - πάνω / κάτω τα ίδια πράγματα με τις επίσημες, απλά με πιο πολλές σχέσεις και σάλτσες που θα μπορούσα να είχα αποφύγει 3ο θέμα - το πρώτο ερώτημα, για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος αν έχω πάρει κάτι επειδή μου φάνηκε (και φαίνεται ακόμα) πολύ αφηρημένο 4ο θέμα - οκ όλα, δεν κατάφερα να αποδείξω ότι το κέντρου του c2 είναι ομοκυκλικό με τα άλλα...μιας και δεν κατάφερα να βρω πού είναι. Άντε μπράβο, καλά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alex2395: αν εφτιαχνες την ταυτοτητα η λυση ηταν πολυ πιο εξυπνη μιας και επρεπε το ενα μελος μεγαλυτερο η ισο του μηδενος και το αλλο μικροτερο η ισο το μηδενος.Πολυ ωραιο θεμα...της τριτης ηταν πολυ ωραια επισης...αντε να δουμε Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία! Εγώ αποκλείεται να περάσω γιατί έκανα τη βλακεία να ξενυχτίσω το βράδυ λύνοντας κι άλλα θέματα με αποτέλεσμα νε είμαι πτώμα σήμερα! Έτσι δεν είδα ούτε την ταυτότητα που έβγαινε στον παρανομαστή Α(χ,ψ), με αποτέλεσμα να έχω λύσει ουσιαστικά ενάμισι θέμα. Όσο για τη γεωμέτρια... ποτέ δεν ήμουν καλή, αλλά όυτε που την άγγιξα πέρα από το να φτιάξω το σχήμα γιατί δεν ήξερα καν τι έπρεπε να αποδείξω! Έλεος! Δεν μπορούσαν να βάλουν τρίγωνα ή παράλληλες που έχουμε διδαχτεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:03 Η pkat876 έγραψε: #225 12-01-13 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: διακρίνουσα ως προς α έπρεπε να πάρεις αν είχες δει το περσυνο τέταρτο θέμα της Α' λυκείου ήθελε ακριβώς το ίδιο τέχνασμα Click για ανάπτυξη... Μα αφού ο άγνωστοσ ήταν το χ.... Δηλαδή έπρεπε να βρω τις τιμες του α και να τις αντικαταστήσω στην εξίσωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:06 Η pkat876 έγραψε: #226 12-01-13 15:06 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: Γεωμετρία έφερα τις διχοτόμους των Α Β Γ γωνιών και ξέρουμε ότι τέμνονται στο ίδιο σημείο...και έτσι μετά με απλή σύγκριση τριγώνων βγήκε..(νομίζω ότι είναι σωστή η λύση μου..) το τρίτο με τη μεσοκάθετο.. Click για ανάπτυξη... Μία φίλη μου έφερε και αυτή τη μεσοκάθετο, αλλά ένα κορίτσι από τη δευτέρα μου είπε ότι λυνόταν με θεώρημα που έχει διδαχτεί στην αρχή της φετινής χρονιάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:08 Ο Alejandro che 7: #227 12-01-13 15:08 Αρχική Δημοσίευση από pkat876: Μα αφού ο άγνωστοσ ήταν το χ.... Δηλαδή έπρεπε να βρω τις τιμες του α και να τις αντικαταστήσω στην εξίσωση; Click για ανάπτυξη... Η εξίσωση λύνεται πολύ εύκολα αν τη δούμε ως δευτεροβάθμια ως προς Καταρχάς, έχουμε τον περιορισμό Η διακρίνουσα της ως προς δευτεροβάθμιας είναι (αφού γίνουν οι πράξεις) Επειδή είναι πρέπει Τότε βρίσκουμε Η επαλήθευση είναι άμεση. Επομένως, η εξίσωση έχει τη μοναδική λύση και αυτό αν και μόνο αν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:25 Ο Alejandro che 7: #228 12-01-13 15:25 το σχέδιο βαθμολόγησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ΣΧΕΔΙΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗ 2012-13-1.pdf ΣΧΕΔΙΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗ 2012-13-1.pdf 77,7 KB · Εμφανίσεις: 260 POSITIVE Νεοφερμένο μέλος Ο Λεωνίδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:26 Ο POSITIVE έγραψε: #229 12-01-13 15:26 Στην γεωμετρία της Α' λυκείου, αν δεν θελουμε να φέρουμε βοηθητική, δουλεύουμε με εγγράψιμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:33 Η pkat876 έγραψε: #230 12-01-13 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: Η εξίσωση λύνεται πολύ εύκολα αν τη δούμε ως δευτεροβάθμια ως προς Καταρχάς, έχουμε τον περιορισμό Η διακρίνουσα της ως προς δευτεροβάθμιας είναι (αφού γίνουν οι πράξεις) Επειδή είναι πρέπει Τότε βρίσκουμε Η επαλήθευση είναι άμεση. Επομένως, η εξίσωση έχει τη μοναδική λύση και αυτό αν και μόνο αν Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω έφτασα μέχρι τη διακρίνουσα και ήθελα να το συνεχίσω με αυτόν τον τρόπο, αλλά ο επιτηρητής μου είπε ότι είναι λάθος και δεν μπήκα καν στον κόπο να το αντιγράψω επειδή δεν είχα πολύ χρόνο!!! Είναι σίγουρα αυτή η λύση γιατί θα τρελαθώ τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSpecial Νεοφερμένο μέλος Ο SuperSpecial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:36 Ο SuperSpecial: #231 12-01-13 15:36 Πόσο θα είναι η βάση πιστεύετε για Β' λυκείου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:38 Ο Alejandro che 7: #232 12-01-13 15:38 Αρχική Δημοσίευση από SuperSpecial: Πόσο θα είναι η βάση πιστεύετε για Β' λυκείου; Click για ανάπτυξη... γύρω στο 12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. POSITIVE Νεοφερμένο μέλος Ο Λεωνίδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:38 Ο POSITIVE έγραψε: #233 12-01-13 15:38 Δεν το πιστεύω έφτασα μέχρι τη διακρίνουσα και ήθελα να το συνεχίσω με αυτόν τον τρόπο, αλλά ο επιτηρητής μου είπε ότι είναι λάθος και δεν μπήκα καν στον κόπο να το αντιγράψω επειδή δεν είχα πολύ χρόνο!!! Είναι σίγουρα αυτή η λύση γιατί θα τρελαθώ τώρα Click για ανάπτυξη... Σιγουρότατα..Ουδέν σχόλιο για τον επιτηρητή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. infinity Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:41 Ο infinity έγραψε: #234 12-01-13 15:41 για α λυκειου ποσο θα ειναι περιπου η βαση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:58 Η pkat876 έγραψε: #235 12-01-13 15:58 Αρχική Δημοσίευση από POSITIVE: Σιγουρότατα..Ουδέν σχόλιο για τον επιτηρητή Click για ανάπτυξη... Τα 'χω πάρει τόσο πολύ..... Περισσότερο στεναχωριέμαι όμως γιατί είχα προετοιμαστεο πολύ και εμπιστεύτηκα έναν άσχετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. infinity Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 16:03 Ο infinity έγραψε: #236 12-01-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από pkat876: Τα 'χω πάρει τόσο πολύ..... Περισσότερο στεναχωριέμαι όμως γιατί είχα προετοιμαστεο πολύ και εμπιστεύτηκα έναν άσχετο Click για ανάπτυξη... δεν ηταν ασχετος, απλα σε τρολλαρε και εσυ τσιμπησες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariaisabelfan Νεοφερμένο μέλος Η Στεφανία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 16:11 Η mariaisabelfan: #237 12-01-13 16:11 έλυσα 2 θεματα ολοσωστα και πιστευω οτι 1 μοναδα απο το 4ο θεμα θα την παρω!(Α Λυκειου)Λετε να περασω?Ποια ειναι η βαση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 16:40 Ο Wild_Boy έγραψε: #238 12-01-13 16:40 Γ'Γυμνασίου: 1ο θέμα: α) έκανα μία λάθος πράξη, και βγήκε λάθος το αποτέλεσμα θα μου κόψουν 0,5-1 στην καλύτερη. β) σωστό 2ο θέμα: αντί να αφαιρέσω το 20 αφού πρώτα προσθέσω 65+45 το αφαίρεσα και από τα 2 ( 3ο θέμα: τίποτα 4ο θέμα: σχεδόν ολόσωστο Συμπέρασμα, του χρόνου πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 17:40 Η pkat876 έγραψε: #239 12-01-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από infinity: δεν ηταν ασχετος, απλα σε τρολλαρε και εσυ τσιμπησες Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς δηλαδή ότι μου είπε επίτηδες λάθος απάντηση; Δεν νομίζω... ένας νεαρός ήταν και μάλιστα φαινόταν καλό παιδί. Απλά μου είπε ότι αυτό που έκανα ήτσν λάθος γιατί το χ δεν γίνεται να είναι μέσα στη διακρίνουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 18:01 Ο ξαροπ έγραψε: #240 12-01-13 18:01 Να πω κι εγώ συνοπτικά τι έκανα στη Γ' Λυκείου. 1ο θέμα - ακριβώς λυμένο όπως στις επίσημες 2ο θέμα - πάνω / κάτω τα ίδια πράγματα με τις επίσημες, απλά με πιο πολλές σχέσεις και σάλτσες που θα μπορούσα να είχα αποφύγει 3ο θέμα - το πρώτο ερώτημα, για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος αν έχω πάρει κάτι επειδή μου φάνηκε (και φαίνεται ακόμα) πολύ αφηρημένο 4ο θέμα - οκ όλα, δεν κατάφερα να αποδείξω ότι το κέντρου του c2 είναι ομοκυκλικό με τα άλλα...μιας και δεν κατάφερα να βρω πού είναι. Άντε μπράβο, καλά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: διακρίνουσα ως προς α έπρεπε να πάρεις αν είχες δει το περσυνο τέταρτο θέμα της Α' λυκείου ήθελε ακριβώς το ίδιο τέχνασμα Click για ανάπτυξη... Μα αφού ο άγνωστοσ ήταν το χ.... Δηλαδή έπρεπε να βρω τις τιμες του α και να τις αντικαταστήσω στην εξίσωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:06 Η pkat876 έγραψε: #226 12-01-13 15:06 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: Γεωμετρία έφερα τις διχοτόμους των Α Β Γ γωνιών και ξέρουμε ότι τέμνονται στο ίδιο σημείο...και έτσι μετά με απλή σύγκριση τριγώνων βγήκε..(νομίζω ότι είναι σωστή η λύση μου..) το τρίτο με τη μεσοκάθετο.. Click για ανάπτυξη... Μία φίλη μου έφερε και αυτή τη μεσοκάθετο, αλλά ένα κορίτσι από τη δευτέρα μου είπε ότι λυνόταν με θεώρημα που έχει διδαχτεί στην αρχή της φετινής χρονιάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:08 Ο Alejandro che 7: #227 12-01-13 15:08 Αρχική Δημοσίευση από pkat876: Μα αφού ο άγνωστοσ ήταν το χ.... Δηλαδή έπρεπε να βρω τις τιμες του α και να τις αντικαταστήσω στην εξίσωση; Click για ανάπτυξη... Η εξίσωση λύνεται πολύ εύκολα αν τη δούμε ως δευτεροβάθμια ως προς Καταρχάς, έχουμε τον περιορισμό Η διακρίνουσα της ως προς δευτεροβάθμιας είναι (αφού γίνουν οι πράξεις) Επειδή είναι πρέπει Τότε βρίσκουμε Η επαλήθευση είναι άμεση. Επομένως, η εξίσωση έχει τη μοναδική λύση και αυτό αν και μόνο αν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:25 Ο Alejandro che 7: #228 12-01-13 15:25 το σχέδιο βαθμολόγησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ΣΧΕΔΙΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗ 2012-13-1.pdf ΣΧΕΔΙΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗ 2012-13-1.pdf 77,7 KB · Εμφανίσεις: 260 POSITIVE Νεοφερμένο μέλος Ο Λεωνίδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:26 Ο POSITIVE έγραψε: #229 12-01-13 15:26 Στην γεωμετρία της Α' λυκείου, αν δεν θελουμε να φέρουμε βοηθητική, δουλεύουμε με εγγράψιμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:33 Η pkat876 έγραψε: #230 12-01-13 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: Η εξίσωση λύνεται πολύ εύκολα αν τη δούμε ως δευτεροβάθμια ως προς Καταρχάς, έχουμε τον περιορισμό Η διακρίνουσα της ως προς δευτεροβάθμιας είναι (αφού γίνουν οι πράξεις) Επειδή είναι πρέπει Τότε βρίσκουμε Η επαλήθευση είναι άμεση. Επομένως, η εξίσωση έχει τη μοναδική λύση και αυτό αν και μόνο αν Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω έφτασα μέχρι τη διακρίνουσα και ήθελα να το συνεχίσω με αυτόν τον τρόπο, αλλά ο επιτηρητής μου είπε ότι είναι λάθος και δεν μπήκα καν στον κόπο να το αντιγράψω επειδή δεν είχα πολύ χρόνο!!! Είναι σίγουρα αυτή η λύση γιατί θα τρελαθώ τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSpecial Νεοφερμένο μέλος Ο SuperSpecial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:36 Ο SuperSpecial: #231 12-01-13 15:36 Πόσο θα είναι η βάση πιστεύετε για Β' λυκείου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:38 Ο Alejandro che 7: #232 12-01-13 15:38 Αρχική Δημοσίευση από SuperSpecial: Πόσο θα είναι η βάση πιστεύετε για Β' λυκείου; Click για ανάπτυξη... γύρω στο 12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. POSITIVE Νεοφερμένο μέλος Ο Λεωνίδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:38 Ο POSITIVE έγραψε: #233 12-01-13 15:38 Δεν το πιστεύω έφτασα μέχρι τη διακρίνουσα και ήθελα να το συνεχίσω με αυτόν τον τρόπο, αλλά ο επιτηρητής μου είπε ότι είναι λάθος και δεν μπήκα καν στον κόπο να το αντιγράψω επειδή δεν είχα πολύ χρόνο!!! Είναι σίγουρα αυτή η λύση γιατί θα τρελαθώ τώρα Click για ανάπτυξη... Σιγουρότατα..Ουδέν σχόλιο για τον επιτηρητή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. infinity Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:41 Ο infinity έγραψε: #234 12-01-13 15:41 για α λυκειου ποσο θα ειναι περιπου η βαση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:58 Η pkat876 έγραψε: #235 12-01-13 15:58 Αρχική Δημοσίευση από POSITIVE: Σιγουρότατα..Ουδέν σχόλιο για τον επιτηρητή Click για ανάπτυξη... Τα 'χω πάρει τόσο πολύ..... Περισσότερο στεναχωριέμαι όμως γιατί είχα προετοιμαστεο πολύ και εμπιστεύτηκα έναν άσχετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. infinity Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 16:03 Ο infinity έγραψε: #236 12-01-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από pkat876: Τα 'χω πάρει τόσο πολύ..... Περισσότερο στεναχωριέμαι όμως γιατί είχα προετοιμαστεο πολύ και εμπιστεύτηκα έναν άσχετο Click για ανάπτυξη... δεν ηταν ασχετος, απλα σε τρολλαρε και εσυ τσιμπησες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariaisabelfan Νεοφερμένο μέλος Η Στεφανία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 16:11 Η mariaisabelfan: #237 12-01-13 16:11 έλυσα 2 θεματα ολοσωστα και πιστευω οτι 1 μοναδα απο το 4ο θεμα θα την παρω!(Α Λυκειου)Λετε να περασω?Ποια ειναι η βαση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 16:40 Ο Wild_Boy έγραψε: #238 12-01-13 16:40 Γ'Γυμνασίου: 1ο θέμα: α) έκανα μία λάθος πράξη, και βγήκε λάθος το αποτέλεσμα θα μου κόψουν 0,5-1 στην καλύτερη. β) σωστό 2ο θέμα: αντί να αφαιρέσω το 20 αφού πρώτα προσθέσω 65+45 το αφαίρεσα και από τα 2 ( 3ο θέμα: τίποτα 4ο θέμα: σχεδόν ολόσωστο Συμπέρασμα, του χρόνου πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 17:40 Η pkat876 έγραψε: #239 12-01-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από infinity: δεν ηταν ασχετος, απλα σε τρολλαρε και εσυ τσιμπησες Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς δηλαδή ότι μου είπε επίτηδες λάθος απάντηση; Δεν νομίζω... ένας νεαρός ήταν και μάλιστα φαινόταν καλό παιδί. Απλά μου είπε ότι αυτό που έκανα ήτσν λάθος γιατί το χ δεν γίνεται να είναι μέσα στη διακρίνουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 18:01 Ο ξαροπ έγραψε: #240 12-01-13 18:01 Να πω κι εγώ συνοπτικά τι έκανα στη Γ' Λυκείου. 1ο θέμα - ακριβώς λυμένο όπως στις επίσημες 2ο θέμα - πάνω / κάτω τα ίδια πράγματα με τις επίσημες, απλά με πιο πολλές σχέσεις και σάλτσες που θα μπορούσα να είχα αποφύγει 3ο θέμα - το πρώτο ερώτημα, για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος αν έχω πάρει κάτι επειδή μου φάνηκε (και φαίνεται ακόμα) πολύ αφηρημένο 4ο θέμα - οκ όλα, δεν κατάφερα να αποδείξω ότι το κέντρου του c2 είναι ομοκυκλικό με τα άλλα...μιας και δεν κατάφερα να βρω πού είναι. Άντε μπράβο, καλά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από violitzou: Γεωμετρία έφερα τις διχοτόμους των Α Β Γ γωνιών και ξέρουμε ότι τέμνονται στο ίδιο σημείο...και έτσι μετά με απλή σύγκριση τριγώνων βγήκε..(νομίζω ότι είναι σωστή η λύση μου..) το τρίτο με τη μεσοκάθετο.. Click για ανάπτυξη... Μία φίλη μου έφερε και αυτή τη μεσοκάθετο, αλλά ένα κορίτσι από τη δευτέρα μου είπε ότι λυνόταν με θεώρημα που έχει διδαχτεί στην αρχή της φετινής χρονιάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:08 Ο Alejandro che 7: #227 12-01-13 15:08 Αρχική Δημοσίευση από pkat876: Μα αφού ο άγνωστοσ ήταν το χ.... Δηλαδή έπρεπε να βρω τις τιμες του α και να τις αντικαταστήσω στην εξίσωση; Click για ανάπτυξη... Η εξίσωση λύνεται πολύ εύκολα αν τη δούμε ως δευτεροβάθμια ως προς Καταρχάς, έχουμε τον περιορισμό Η διακρίνουσα της ως προς δευτεροβάθμιας είναι (αφού γίνουν οι πράξεις) Επειδή είναι πρέπει Τότε βρίσκουμε Η επαλήθευση είναι άμεση. Επομένως, η εξίσωση έχει τη μοναδική λύση και αυτό αν και μόνο αν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:25 Ο Alejandro che 7: #228 12-01-13 15:25 το σχέδιο βαθμολόγησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ΣΧΕΔΙΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗ 2012-13-1.pdf ΣΧΕΔΙΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗ 2012-13-1.pdf 77,7 KB · Εμφανίσεις: 260 POSITIVE Νεοφερμένο μέλος Ο Λεωνίδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:26 Ο POSITIVE έγραψε: #229 12-01-13 15:26 Στην γεωμετρία της Α' λυκείου, αν δεν θελουμε να φέρουμε βοηθητική, δουλεύουμε με εγγράψιμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:33 Η pkat876 έγραψε: #230 12-01-13 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: Η εξίσωση λύνεται πολύ εύκολα αν τη δούμε ως δευτεροβάθμια ως προς Καταρχάς, έχουμε τον περιορισμό Η διακρίνουσα της ως προς δευτεροβάθμιας είναι (αφού γίνουν οι πράξεις) Επειδή είναι πρέπει Τότε βρίσκουμε Η επαλήθευση είναι άμεση. Επομένως, η εξίσωση έχει τη μοναδική λύση και αυτό αν και μόνο αν Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω έφτασα μέχρι τη διακρίνουσα και ήθελα να το συνεχίσω με αυτόν τον τρόπο, αλλά ο επιτηρητής μου είπε ότι είναι λάθος και δεν μπήκα καν στον κόπο να το αντιγράψω επειδή δεν είχα πολύ χρόνο!!! Είναι σίγουρα αυτή η λύση γιατί θα τρελαθώ τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSpecial Νεοφερμένο μέλος Ο SuperSpecial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:36 Ο SuperSpecial: #231 12-01-13 15:36 Πόσο θα είναι η βάση πιστεύετε για Β' λυκείου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:38 Ο Alejandro che 7: #232 12-01-13 15:38 Αρχική Δημοσίευση από SuperSpecial: Πόσο θα είναι η βάση πιστεύετε για Β' λυκείου; Click για ανάπτυξη... γύρω στο 12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. POSITIVE Νεοφερμένο μέλος Ο Λεωνίδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:38 Ο POSITIVE έγραψε: #233 12-01-13 15:38 Δεν το πιστεύω έφτασα μέχρι τη διακρίνουσα και ήθελα να το συνεχίσω με αυτόν τον τρόπο, αλλά ο επιτηρητής μου είπε ότι είναι λάθος και δεν μπήκα καν στον κόπο να το αντιγράψω επειδή δεν είχα πολύ χρόνο!!! Είναι σίγουρα αυτή η λύση γιατί θα τρελαθώ τώρα Click για ανάπτυξη... Σιγουρότατα..Ουδέν σχόλιο για τον επιτηρητή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. infinity Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:41 Ο infinity έγραψε: #234 12-01-13 15:41 για α λυκειου ποσο θα ειναι περιπου η βαση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:58 Η pkat876 έγραψε: #235 12-01-13 15:58 Αρχική Δημοσίευση από POSITIVE: Σιγουρότατα..Ουδέν σχόλιο για τον επιτηρητή Click για ανάπτυξη... Τα 'χω πάρει τόσο πολύ..... Περισσότερο στεναχωριέμαι όμως γιατί είχα προετοιμαστεο πολύ και εμπιστεύτηκα έναν άσχετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. infinity Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 16:03 Ο infinity έγραψε: #236 12-01-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από pkat876: Τα 'χω πάρει τόσο πολύ..... Περισσότερο στεναχωριέμαι όμως γιατί είχα προετοιμαστεο πολύ και εμπιστεύτηκα έναν άσχετο Click για ανάπτυξη... δεν ηταν ασχετος, απλα σε τρολλαρε και εσυ τσιμπησες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariaisabelfan Νεοφερμένο μέλος Η Στεφανία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 16:11 Η mariaisabelfan: #237 12-01-13 16:11 έλυσα 2 θεματα ολοσωστα και πιστευω οτι 1 μοναδα απο το 4ο θεμα θα την παρω!(Α Λυκειου)Λετε να περασω?Ποια ειναι η βαση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 16:40 Ο Wild_Boy έγραψε: #238 12-01-13 16:40 Γ'Γυμνασίου: 1ο θέμα: α) έκανα μία λάθος πράξη, και βγήκε λάθος το αποτέλεσμα θα μου κόψουν 0,5-1 στην καλύτερη. β) σωστό 2ο θέμα: αντί να αφαιρέσω το 20 αφού πρώτα προσθέσω 65+45 το αφαίρεσα και από τα 2 ( 3ο θέμα: τίποτα 4ο θέμα: σχεδόν ολόσωστο Συμπέρασμα, του χρόνου πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 17:40 Η pkat876 έγραψε: #239 12-01-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από infinity: δεν ηταν ασχετος, απλα σε τρολλαρε και εσυ τσιμπησες Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς δηλαδή ότι μου είπε επίτηδες λάθος απάντηση; Δεν νομίζω... ένας νεαρός ήταν και μάλιστα φαινόταν καλό παιδί. Απλά μου είπε ότι αυτό που έκανα ήτσν λάθος γιατί το χ δεν γίνεται να είναι μέσα στη διακρίνουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 18:01 Ο ξαροπ έγραψε: #240 12-01-13 18:01 Να πω κι εγώ συνοπτικά τι έκανα στη Γ' Λυκείου. 1ο θέμα - ακριβώς λυμένο όπως στις επίσημες 2ο θέμα - πάνω / κάτω τα ίδια πράγματα με τις επίσημες, απλά με πιο πολλές σχέσεις και σάλτσες που θα μπορούσα να είχα αποφύγει 3ο θέμα - το πρώτο ερώτημα, για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος αν έχω πάρει κάτι επειδή μου φάνηκε (και φαίνεται ακόμα) πολύ αφηρημένο 4ο θέμα - οκ όλα, δεν κατάφερα να αποδείξω ότι το κέντρου του c2 είναι ομοκυκλικό με τα άλλα...μιας και δεν κατάφερα να βρω πού είναι. Άντε μπράβο, καλά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από pkat876: Μα αφού ο άγνωστοσ ήταν το χ.... Δηλαδή έπρεπε να βρω τις τιμες του α και να τις αντικαταστήσω στην εξίσωση; Click για ανάπτυξη... Η εξίσωση λύνεται πολύ εύκολα αν τη δούμε ως δευτεροβάθμια ως προς Καταρχάς, έχουμε τον περιορισμό Η διακρίνουσα της ως προς δευτεροβάθμιας είναι (αφού γίνουν οι πράξεις) Επειδή είναι πρέπει Τότε βρίσκουμε Η επαλήθευση είναι άμεση. Επομένως, η εξίσωση έχει τη μοναδική λύση και αυτό αν και μόνο αν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:25 Ο Alejandro che 7: #228 12-01-13 15:25 το σχέδιο βαθμολόγησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ΣΧΕΔΙΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗ 2012-13-1.pdf ΣΧΕΔΙΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗ 2012-13-1.pdf 77,7 KB · Εμφανίσεις: 260 POSITIVE Νεοφερμένο μέλος Ο Λεωνίδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:26 Ο POSITIVE έγραψε: #229 12-01-13 15:26 Στην γεωμετρία της Α' λυκείου, αν δεν θελουμε να φέρουμε βοηθητική, δουλεύουμε με εγγράψιμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:33 Η pkat876 έγραψε: #230 12-01-13 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: Η εξίσωση λύνεται πολύ εύκολα αν τη δούμε ως δευτεροβάθμια ως προς Καταρχάς, έχουμε τον περιορισμό Η διακρίνουσα της ως προς δευτεροβάθμιας είναι (αφού γίνουν οι πράξεις) Επειδή είναι πρέπει Τότε βρίσκουμε Η επαλήθευση είναι άμεση. Επομένως, η εξίσωση έχει τη μοναδική λύση και αυτό αν και μόνο αν Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω έφτασα μέχρι τη διακρίνουσα και ήθελα να το συνεχίσω με αυτόν τον τρόπο, αλλά ο επιτηρητής μου είπε ότι είναι λάθος και δεν μπήκα καν στον κόπο να το αντιγράψω επειδή δεν είχα πολύ χρόνο!!! Είναι σίγουρα αυτή η λύση γιατί θα τρελαθώ τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSpecial Νεοφερμένο μέλος Ο SuperSpecial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:36 Ο SuperSpecial: #231 12-01-13 15:36 Πόσο θα είναι η βάση πιστεύετε για Β' λυκείου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:38 Ο Alejandro che 7: #232 12-01-13 15:38 Αρχική Δημοσίευση από SuperSpecial: Πόσο θα είναι η βάση πιστεύετε για Β' λυκείου; Click για ανάπτυξη... γύρω στο 12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. POSITIVE Νεοφερμένο μέλος Ο Λεωνίδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:38 Ο POSITIVE έγραψε: #233 12-01-13 15:38 Δεν το πιστεύω έφτασα μέχρι τη διακρίνουσα και ήθελα να το συνεχίσω με αυτόν τον τρόπο, αλλά ο επιτηρητής μου είπε ότι είναι λάθος και δεν μπήκα καν στον κόπο να το αντιγράψω επειδή δεν είχα πολύ χρόνο!!! Είναι σίγουρα αυτή η λύση γιατί θα τρελαθώ τώρα Click για ανάπτυξη... Σιγουρότατα..Ουδέν σχόλιο για τον επιτηρητή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. infinity Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:41 Ο infinity έγραψε: #234 12-01-13 15:41 για α λυκειου ποσο θα ειναι περιπου η βαση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:58 Η pkat876 έγραψε: #235 12-01-13 15:58 Αρχική Δημοσίευση από POSITIVE: Σιγουρότατα..Ουδέν σχόλιο για τον επιτηρητή Click για ανάπτυξη... Τα 'χω πάρει τόσο πολύ..... Περισσότερο στεναχωριέμαι όμως γιατί είχα προετοιμαστεο πολύ και εμπιστεύτηκα έναν άσχετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. infinity Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 16:03 Ο infinity έγραψε: #236 12-01-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από pkat876: Τα 'χω πάρει τόσο πολύ..... Περισσότερο στεναχωριέμαι όμως γιατί είχα προετοιμαστεο πολύ και εμπιστεύτηκα έναν άσχετο Click για ανάπτυξη... δεν ηταν ασχετος, απλα σε τρολλαρε και εσυ τσιμπησες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariaisabelfan Νεοφερμένο μέλος Η Στεφανία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 16:11 Η mariaisabelfan: #237 12-01-13 16:11 έλυσα 2 θεματα ολοσωστα και πιστευω οτι 1 μοναδα απο το 4ο θεμα θα την παρω!(Α Λυκειου)Λετε να περασω?Ποια ειναι η βαση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 16:40 Ο Wild_Boy έγραψε: #238 12-01-13 16:40 Γ'Γυμνασίου: 1ο θέμα: α) έκανα μία λάθος πράξη, και βγήκε λάθος το αποτέλεσμα θα μου κόψουν 0,5-1 στην καλύτερη. β) σωστό 2ο θέμα: αντί να αφαιρέσω το 20 αφού πρώτα προσθέσω 65+45 το αφαίρεσα και από τα 2 ( 3ο θέμα: τίποτα 4ο θέμα: σχεδόν ολόσωστο Συμπέρασμα, του χρόνου πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 17:40 Η pkat876 έγραψε: #239 12-01-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από infinity: δεν ηταν ασχετος, απλα σε τρολλαρε και εσυ τσιμπησες Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς δηλαδή ότι μου είπε επίτηδες λάθος απάντηση; Δεν νομίζω... ένας νεαρός ήταν και μάλιστα φαινόταν καλό παιδί. Απλά μου είπε ότι αυτό που έκανα ήτσν λάθος γιατί το χ δεν γίνεται να είναι μέσα στη διακρίνουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 18:01 Ο ξαροπ έγραψε: #240 12-01-13 18:01 Να πω κι εγώ συνοπτικά τι έκανα στη Γ' Λυκείου. 1ο θέμα - ακριβώς λυμένο όπως στις επίσημες 2ο θέμα - πάνω / κάτω τα ίδια πράγματα με τις επίσημες, απλά με πιο πολλές σχέσεις και σάλτσες που θα μπορούσα να είχα αποφύγει 3ο θέμα - το πρώτο ερώτημα, για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος αν έχω πάρει κάτι επειδή μου φάνηκε (και φαίνεται ακόμα) πολύ αφηρημένο 4ο θέμα - οκ όλα, δεν κατάφερα να αποδείξω ότι το κέντρου του c2 είναι ομοκυκλικό με τα άλλα...μιας και δεν κατάφερα να βρω πού είναι. Άντε μπράβο, καλά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το σχέδιο βαθμολόγησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
POSITIVE Νεοφερμένο μέλος Ο Λεωνίδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:26 Ο POSITIVE έγραψε: #229 12-01-13 15:26 Στην γεωμετρία της Α' λυκείου, αν δεν θελουμε να φέρουμε βοηθητική, δουλεύουμε με εγγράψιμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:33 Η pkat876 έγραψε: #230 12-01-13 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: Η εξίσωση λύνεται πολύ εύκολα αν τη δούμε ως δευτεροβάθμια ως προς Καταρχάς, έχουμε τον περιορισμό Η διακρίνουσα της ως προς δευτεροβάθμιας είναι (αφού γίνουν οι πράξεις) Επειδή είναι πρέπει Τότε βρίσκουμε Η επαλήθευση είναι άμεση. Επομένως, η εξίσωση έχει τη μοναδική λύση και αυτό αν και μόνο αν Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω έφτασα μέχρι τη διακρίνουσα και ήθελα να το συνεχίσω με αυτόν τον τρόπο, αλλά ο επιτηρητής μου είπε ότι είναι λάθος και δεν μπήκα καν στον κόπο να το αντιγράψω επειδή δεν είχα πολύ χρόνο!!! Είναι σίγουρα αυτή η λύση γιατί θα τρελαθώ τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSpecial Νεοφερμένο μέλος Ο SuperSpecial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:36 Ο SuperSpecial: #231 12-01-13 15:36 Πόσο θα είναι η βάση πιστεύετε για Β' λυκείου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:38 Ο Alejandro che 7: #232 12-01-13 15:38 Αρχική Δημοσίευση από SuperSpecial: Πόσο θα είναι η βάση πιστεύετε για Β' λυκείου; Click για ανάπτυξη... γύρω στο 12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. POSITIVE Νεοφερμένο μέλος Ο Λεωνίδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:38 Ο POSITIVE έγραψε: #233 12-01-13 15:38 Δεν το πιστεύω έφτασα μέχρι τη διακρίνουσα και ήθελα να το συνεχίσω με αυτόν τον τρόπο, αλλά ο επιτηρητής μου είπε ότι είναι λάθος και δεν μπήκα καν στον κόπο να το αντιγράψω επειδή δεν είχα πολύ χρόνο!!! Είναι σίγουρα αυτή η λύση γιατί θα τρελαθώ τώρα Click για ανάπτυξη... Σιγουρότατα..Ουδέν σχόλιο για τον επιτηρητή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. infinity Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:41 Ο infinity έγραψε: #234 12-01-13 15:41 για α λυκειου ποσο θα ειναι περιπου η βαση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:58 Η pkat876 έγραψε: #235 12-01-13 15:58 Αρχική Δημοσίευση από POSITIVE: Σιγουρότατα..Ουδέν σχόλιο για τον επιτηρητή Click για ανάπτυξη... Τα 'χω πάρει τόσο πολύ..... Περισσότερο στεναχωριέμαι όμως γιατί είχα προετοιμαστεο πολύ και εμπιστεύτηκα έναν άσχετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. infinity Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 16:03 Ο infinity έγραψε: #236 12-01-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από pkat876: Τα 'χω πάρει τόσο πολύ..... Περισσότερο στεναχωριέμαι όμως γιατί είχα προετοιμαστεο πολύ και εμπιστεύτηκα έναν άσχετο Click για ανάπτυξη... δεν ηταν ασχετος, απλα σε τρολλαρε και εσυ τσιμπησες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariaisabelfan Νεοφερμένο μέλος Η Στεφανία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 16:11 Η mariaisabelfan: #237 12-01-13 16:11 έλυσα 2 θεματα ολοσωστα και πιστευω οτι 1 μοναδα απο το 4ο θεμα θα την παρω!(Α Λυκειου)Λετε να περασω?Ποια ειναι η βαση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 16:40 Ο Wild_Boy έγραψε: #238 12-01-13 16:40 Γ'Γυμνασίου: 1ο θέμα: α) έκανα μία λάθος πράξη, και βγήκε λάθος το αποτέλεσμα θα μου κόψουν 0,5-1 στην καλύτερη. β) σωστό 2ο θέμα: αντί να αφαιρέσω το 20 αφού πρώτα προσθέσω 65+45 το αφαίρεσα και από τα 2 ( 3ο θέμα: τίποτα 4ο θέμα: σχεδόν ολόσωστο Συμπέρασμα, του χρόνου πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 17:40 Η pkat876 έγραψε: #239 12-01-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από infinity: δεν ηταν ασχετος, απλα σε τρολλαρε και εσυ τσιμπησες Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς δηλαδή ότι μου είπε επίτηδες λάθος απάντηση; Δεν νομίζω... ένας νεαρός ήταν και μάλιστα φαινόταν καλό παιδί. Απλά μου είπε ότι αυτό που έκανα ήτσν λάθος γιατί το χ δεν γίνεται να είναι μέσα στη διακρίνουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 18:01 Ο ξαροπ έγραψε: #240 12-01-13 18:01 Να πω κι εγώ συνοπτικά τι έκανα στη Γ' Λυκείου. 1ο θέμα - ακριβώς λυμένο όπως στις επίσημες 2ο θέμα - πάνω / κάτω τα ίδια πράγματα με τις επίσημες, απλά με πιο πολλές σχέσεις και σάλτσες που θα μπορούσα να είχα αποφύγει 3ο θέμα - το πρώτο ερώτημα, για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος αν έχω πάρει κάτι επειδή μου φάνηκε (και φαίνεται ακόμα) πολύ αφηρημένο 4ο θέμα - οκ όλα, δεν κατάφερα να αποδείξω ότι το κέντρου του c2 είναι ομοκυκλικό με τα άλλα...μιας και δεν κατάφερα να βρω πού είναι. Άντε μπράβο, καλά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στην γεωμετρία της Α' λυκείου, αν δεν θελουμε να φέρουμε βοηθητική, δουλεύουμε με εγγράψιμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:33 Η pkat876 έγραψε: #230 12-01-13 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: Η εξίσωση λύνεται πολύ εύκολα αν τη δούμε ως δευτεροβάθμια ως προς Καταρχάς, έχουμε τον περιορισμό Η διακρίνουσα της ως προς δευτεροβάθμιας είναι (αφού γίνουν οι πράξεις) Επειδή είναι πρέπει Τότε βρίσκουμε Η επαλήθευση είναι άμεση. Επομένως, η εξίσωση έχει τη μοναδική λύση και αυτό αν και μόνο αν Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω έφτασα μέχρι τη διακρίνουσα και ήθελα να το συνεχίσω με αυτόν τον τρόπο, αλλά ο επιτηρητής μου είπε ότι είναι λάθος και δεν μπήκα καν στον κόπο να το αντιγράψω επειδή δεν είχα πολύ χρόνο!!! Είναι σίγουρα αυτή η λύση γιατί θα τρελαθώ τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSpecial Νεοφερμένο μέλος Ο SuperSpecial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:36 Ο SuperSpecial: #231 12-01-13 15:36 Πόσο θα είναι η βάση πιστεύετε για Β' λυκείου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:38 Ο Alejandro che 7: #232 12-01-13 15:38 Αρχική Δημοσίευση από SuperSpecial: Πόσο θα είναι η βάση πιστεύετε για Β' λυκείου; Click για ανάπτυξη... γύρω στο 12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. POSITIVE Νεοφερμένο μέλος Ο Λεωνίδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:38 Ο POSITIVE έγραψε: #233 12-01-13 15:38 Δεν το πιστεύω έφτασα μέχρι τη διακρίνουσα και ήθελα να το συνεχίσω με αυτόν τον τρόπο, αλλά ο επιτηρητής μου είπε ότι είναι λάθος και δεν μπήκα καν στον κόπο να το αντιγράψω επειδή δεν είχα πολύ χρόνο!!! Είναι σίγουρα αυτή η λύση γιατί θα τρελαθώ τώρα Click για ανάπτυξη... Σιγουρότατα..Ουδέν σχόλιο για τον επιτηρητή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. infinity Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:41 Ο infinity έγραψε: #234 12-01-13 15:41 για α λυκειου ποσο θα ειναι περιπου η βαση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:58 Η pkat876 έγραψε: #235 12-01-13 15:58 Αρχική Δημοσίευση από POSITIVE: Σιγουρότατα..Ουδέν σχόλιο για τον επιτηρητή Click για ανάπτυξη... Τα 'χω πάρει τόσο πολύ..... Περισσότερο στεναχωριέμαι όμως γιατί είχα προετοιμαστεο πολύ και εμπιστεύτηκα έναν άσχετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. infinity Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 16:03 Ο infinity έγραψε: #236 12-01-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από pkat876: Τα 'χω πάρει τόσο πολύ..... Περισσότερο στεναχωριέμαι όμως γιατί είχα προετοιμαστεο πολύ και εμπιστεύτηκα έναν άσχετο Click για ανάπτυξη... δεν ηταν ασχετος, απλα σε τρολλαρε και εσυ τσιμπησες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariaisabelfan Νεοφερμένο μέλος Η Στεφανία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 16:11 Η mariaisabelfan: #237 12-01-13 16:11 έλυσα 2 θεματα ολοσωστα και πιστευω οτι 1 μοναδα απο το 4ο θεμα θα την παρω!(Α Λυκειου)Λετε να περασω?Ποια ειναι η βαση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 16:40 Ο Wild_Boy έγραψε: #238 12-01-13 16:40 Γ'Γυμνασίου: 1ο θέμα: α) έκανα μία λάθος πράξη, και βγήκε λάθος το αποτέλεσμα θα μου κόψουν 0,5-1 στην καλύτερη. β) σωστό 2ο θέμα: αντί να αφαιρέσω το 20 αφού πρώτα προσθέσω 65+45 το αφαίρεσα και από τα 2 ( 3ο θέμα: τίποτα 4ο θέμα: σχεδόν ολόσωστο Συμπέρασμα, του χρόνου πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 17:40 Η pkat876 έγραψε: #239 12-01-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από infinity: δεν ηταν ασχετος, απλα σε τρολλαρε και εσυ τσιμπησες Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς δηλαδή ότι μου είπε επίτηδες λάθος απάντηση; Δεν νομίζω... ένας νεαρός ήταν και μάλιστα φαινόταν καλό παιδί. Απλά μου είπε ότι αυτό που έκανα ήτσν λάθος γιατί το χ δεν γίνεται να είναι μέσα στη διακρίνουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 18:01 Ο ξαροπ έγραψε: #240 12-01-13 18:01 Να πω κι εγώ συνοπτικά τι έκανα στη Γ' Λυκείου. 1ο θέμα - ακριβώς λυμένο όπως στις επίσημες 2ο θέμα - πάνω / κάτω τα ίδια πράγματα με τις επίσημες, απλά με πιο πολλές σχέσεις και σάλτσες που θα μπορούσα να είχα αποφύγει 3ο θέμα - το πρώτο ερώτημα, για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος αν έχω πάρει κάτι επειδή μου φάνηκε (και φαίνεται ακόμα) πολύ αφηρημένο 4ο θέμα - οκ όλα, δεν κατάφερα να αποδείξω ότι το κέντρου του c2 είναι ομοκυκλικό με τα άλλα...μιας και δεν κατάφερα να βρω πού είναι. Άντε μπράβο, καλά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: Η εξίσωση λύνεται πολύ εύκολα αν τη δούμε ως δευτεροβάθμια ως προς Καταρχάς, έχουμε τον περιορισμό Η διακρίνουσα της ως προς δευτεροβάθμιας είναι (αφού γίνουν οι πράξεις) Επειδή είναι πρέπει Τότε βρίσκουμε Η επαλήθευση είναι άμεση. Επομένως, η εξίσωση έχει τη μοναδική λύση και αυτό αν και μόνο αν Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω έφτασα μέχρι τη διακρίνουσα και ήθελα να το συνεχίσω με αυτόν τον τρόπο, αλλά ο επιτηρητής μου είπε ότι είναι λάθος και δεν μπήκα καν στον κόπο να το αντιγράψω επειδή δεν είχα πολύ χρόνο!!! Είναι σίγουρα αυτή η λύση γιατί θα τρελαθώ τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SuperSpecial Νεοφερμένο μέλος Ο SuperSpecial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:36 Ο SuperSpecial: #231 12-01-13 15:36 Πόσο θα είναι η βάση πιστεύετε για Β' λυκείου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:38 Ο Alejandro che 7: #232 12-01-13 15:38 Αρχική Δημοσίευση από SuperSpecial: Πόσο θα είναι η βάση πιστεύετε για Β' λυκείου; Click για ανάπτυξη... γύρω στο 12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. POSITIVE Νεοφερμένο μέλος Ο Λεωνίδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:38 Ο POSITIVE έγραψε: #233 12-01-13 15:38 Δεν το πιστεύω έφτασα μέχρι τη διακρίνουσα και ήθελα να το συνεχίσω με αυτόν τον τρόπο, αλλά ο επιτηρητής μου είπε ότι είναι λάθος και δεν μπήκα καν στον κόπο να το αντιγράψω επειδή δεν είχα πολύ χρόνο!!! Είναι σίγουρα αυτή η λύση γιατί θα τρελαθώ τώρα Click για ανάπτυξη... Σιγουρότατα..Ουδέν σχόλιο για τον επιτηρητή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. infinity Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:41 Ο infinity έγραψε: #234 12-01-13 15:41 για α λυκειου ποσο θα ειναι περιπου η βαση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:58 Η pkat876 έγραψε: #235 12-01-13 15:58 Αρχική Δημοσίευση από POSITIVE: Σιγουρότατα..Ουδέν σχόλιο για τον επιτηρητή Click για ανάπτυξη... Τα 'χω πάρει τόσο πολύ..... Περισσότερο στεναχωριέμαι όμως γιατί είχα προετοιμαστεο πολύ και εμπιστεύτηκα έναν άσχετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. infinity Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 16:03 Ο infinity έγραψε: #236 12-01-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από pkat876: Τα 'χω πάρει τόσο πολύ..... Περισσότερο στεναχωριέμαι όμως γιατί είχα προετοιμαστεο πολύ και εμπιστεύτηκα έναν άσχετο Click για ανάπτυξη... δεν ηταν ασχετος, απλα σε τρολλαρε και εσυ τσιμπησες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariaisabelfan Νεοφερμένο μέλος Η Στεφανία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 16:11 Η mariaisabelfan: #237 12-01-13 16:11 έλυσα 2 θεματα ολοσωστα και πιστευω οτι 1 μοναδα απο το 4ο θεμα θα την παρω!(Α Λυκειου)Λετε να περασω?Ποια ειναι η βαση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 16:40 Ο Wild_Boy έγραψε: #238 12-01-13 16:40 Γ'Γυμνασίου: 1ο θέμα: α) έκανα μία λάθος πράξη, και βγήκε λάθος το αποτέλεσμα θα μου κόψουν 0,5-1 στην καλύτερη. β) σωστό 2ο θέμα: αντί να αφαιρέσω το 20 αφού πρώτα προσθέσω 65+45 το αφαίρεσα και από τα 2 ( 3ο θέμα: τίποτα 4ο θέμα: σχεδόν ολόσωστο Συμπέρασμα, του χρόνου πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 17:40 Η pkat876 έγραψε: #239 12-01-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από infinity: δεν ηταν ασχετος, απλα σε τρολλαρε και εσυ τσιμπησες Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς δηλαδή ότι μου είπε επίτηδες λάθος απάντηση; Δεν νομίζω... ένας νεαρός ήταν και μάλιστα φαινόταν καλό παιδί. Απλά μου είπε ότι αυτό που έκανα ήτσν λάθος γιατί το χ δεν γίνεται να είναι μέσα στη διακρίνουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 18:01 Ο ξαροπ έγραψε: #240 12-01-13 18:01 Να πω κι εγώ συνοπτικά τι έκανα στη Γ' Λυκείου. 1ο θέμα - ακριβώς λυμένο όπως στις επίσημες 2ο θέμα - πάνω / κάτω τα ίδια πράγματα με τις επίσημες, απλά με πιο πολλές σχέσεις και σάλτσες που θα μπορούσα να είχα αποφύγει 3ο θέμα - το πρώτο ερώτημα, για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος αν έχω πάρει κάτι επειδή μου φάνηκε (και φαίνεται ακόμα) πολύ αφηρημένο 4ο θέμα - οκ όλα, δεν κατάφερα να αποδείξω ότι το κέντρου του c2 είναι ομοκυκλικό με τα άλλα...μιας και δεν κατάφερα να βρω πού είναι. Άντε μπράβο, καλά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πόσο θα είναι η βάση πιστεύετε για Β' λυκείου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:38 Ο Alejandro che 7: #232 12-01-13 15:38 Αρχική Δημοσίευση από SuperSpecial: Πόσο θα είναι η βάση πιστεύετε για Β' λυκείου; Click για ανάπτυξη... γύρω στο 12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. POSITIVE Νεοφερμένο μέλος Ο Λεωνίδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:38 Ο POSITIVE έγραψε: #233 12-01-13 15:38 Δεν το πιστεύω έφτασα μέχρι τη διακρίνουσα και ήθελα να το συνεχίσω με αυτόν τον τρόπο, αλλά ο επιτηρητής μου είπε ότι είναι λάθος και δεν μπήκα καν στον κόπο να το αντιγράψω επειδή δεν είχα πολύ χρόνο!!! Είναι σίγουρα αυτή η λύση γιατί θα τρελαθώ τώρα Click για ανάπτυξη... Σιγουρότατα..Ουδέν σχόλιο για τον επιτηρητή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. infinity Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:41 Ο infinity έγραψε: #234 12-01-13 15:41 για α λυκειου ποσο θα ειναι περιπου η βαση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:58 Η pkat876 έγραψε: #235 12-01-13 15:58 Αρχική Δημοσίευση από POSITIVE: Σιγουρότατα..Ουδέν σχόλιο για τον επιτηρητή Click για ανάπτυξη... Τα 'χω πάρει τόσο πολύ..... Περισσότερο στεναχωριέμαι όμως γιατί είχα προετοιμαστεο πολύ και εμπιστεύτηκα έναν άσχετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. infinity Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 16:03 Ο infinity έγραψε: #236 12-01-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από pkat876: Τα 'χω πάρει τόσο πολύ..... Περισσότερο στεναχωριέμαι όμως γιατί είχα προετοιμαστεο πολύ και εμπιστεύτηκα έναν άσχετο Click για ανάπτυξη... δεν ηταν ασχετος, απλα σε τρολλαρε και εσυ τσιμπησες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariaisabelfan Νεοφερμένο μέλος Η Στεφανία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 16:11 Η mariaisabelfan: #237 12-01-13 16:11 έλυσα 2 θεματα ολοσωστα και πιστευω οτι 1 μοναδα απο το 4ο θεμα θα την παρω!(Α Λυκειου)Λετε να περασω?Ποια ειναι η βαση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 16:40 Ο Wild_Boy έγραψε: #238 12-01-13 16:40 Γ'Γυμνασίου: 1ο θέμα: α) έκανα μία λάθος πράξη, και βγήκε λάθος το αποτέλεσμα θα μου κόψουν 0,5-1 στην καλύτερη. β) σωστό 2ο θέμα: αντί να αφαιρέσω το 20 αφού πρώτα προσθέσω 65+45 το αφαίρεσα και από τα 2 ( 3ο θέμα: τίποτα 4ο θέμα: σχεδόν ολόσωστο Συμπέρασμα, του χρόνου πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 17:40 Η pkat876 έγραψε: #239 12-01-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από infinity: δεν ηταν ασχετος, απλα σε τρολλαρε και εσυ τσιμπησες Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς δηλαδή ότι μου είπε επίτηδες λάθος απάντηση; Δεν νομίζω... ένας νεαρός ήταν και μάλιστα φαινόταν καλό παιδί. Απλά μου είπε ότι αυτό που έκανα ήτσν λάθος γιατί το χ δεν γίνεται να είναι μέσα στη διακρίνουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 18:01 Ο ξαροπ έγραψε: #240 12-01-13 18:01 Να πω κι εγώ συνοπτικά τι έκανα στη Γ' Λυκείου. 1ο θέμα - ακριβώς λυμένο όπως στις επίσημες 2ο θέμα - πάνω / κάτω τα ίδια πράγματα με τις επίσημες, απλά με πιο πολλές σχέσεις και σάλτσες που θα μπορούσα να είχα αποφύγει 3ο θέμα - το πρώτο ερώτημα, για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος αν έχω πάρει κάτι επειδή μου φάνηκε (και φαίνεται ακόμα) πολύ αφηρημένο 4ο θέμα - οκ όλα, δεν κατάφερα να αποδείξω ότι το κέντρου του c2 είναι ομοκυκλικό με τα άλλα...μιας και δεν κατάφερα να βρω πού είναι. Άντε μπράβο, καλά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SuperSpecial: Πόσο θα είναι η βάση πιστεύετε για Β' λυκείου; Click για ανάπτυξη... γύρω στο 12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
POSITIVE Νεοφερμένο μέλος Ο Λεωνίδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:38 Ο POSITIVE έγραψε: #233 12-01-13 15:38 Δεν το πιστεύω έφτασα μέχρι τη διακρίνουσα και ήθελα να το συνεχίσω με αυτόν τον τρόπο, αλλά ο επιτηρητής μου είπε ότι είναι λάθος και δεν μπήκα καν στον κόπο να το αντιγράψω επειδή δεν είχα πολύ χρόνο!!! Είναι σίγουρα αυτή η λύση γιατί θα τρελαθώ τώρα Click για ανάπτυξη... Σιγουρότατα..Ουδέν σχόλιο για τον επιτηρητή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. infinity Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:41 Ο infinity έγραψε: #234 12-01-13 15:41 για α λυκειου ποσο θα ειναι περιπου η βαση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:58 Η pkat876 έγραψε: #235 12-01-13 15:58 Αρχική Δημοσίευση από POSITIVE: Σιγουρότατα..Ουδέν σχόλιο για τον επιτηρητή Click για ανάπτυξη... Τα 'χω πάρει τόσο πολύ..... Περισσότερο στεναχωριέμαι όμως γιατί είχα προετοιμαστεο πολύ και εμπιστεύτηκα έναν άσχετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. infinity Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 16:03 Ο infinity έγραψε: #236 12-01-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από pkat876: Τα 'χω πάρει τόσο πολύ..... Περισσότερο στεναχωριέμαι όμως γιατί είχα προετοιμαστεο πολύ και εμπιστεύτηκα έναν άσχετο Click για ανάπτυξη... δεν ηταν ασχετος, απλα σε τρολλαρε και εσυ τσιμπησες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariaisabelfan Νεοφερμένο μέλος Η Στεφανία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 16:11 Η mariaisabelfan: #237 12-01-13 16:11 έλυσα 2 θεματα ολοσωστα και πιστευω οτι 1 μοναδα απο το 4ο θεμα θα την παρω!(Α Λυκειου)Λετε να περασω?Ποια ειναι η βαση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 16:40 Ο Wild_Boy έγραψε: #238 12-01-13 16:40 Γ'Γυμνασίου: 1ο θέμα: α) έκανα μία λάθος πράξη, και βγήκε λάθος το αποτέλεσμα θα μου κόψουν 0,5-1 στην καλύτερη. β) σωστό 2ο θέμα: αντί να αφαιρέσω το 20 αφού πρώτα προσθέσω 65+45 το αφαίρεσα και από τα 2 ( 3ο θέμα: τίποτα 4ο θέμα: σχεδόν ολόσωστο Συμπέρασμα, του χρόνου πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 17:40 Η pkat876 έγραψε: #239 12-01-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από infinity: δεν ηταν ασχετος, απλα σε τρολλαρε και εσυ τσιμπησες Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς δηλαδή ότι μου είπε επίτηδες λάθος απάντηση; Δεν νομίζω... ένας νεαρός ήταν και μάλιστα φαινόταν καλό παιδί. Απλά μου είπε ότι αυτό που έκανα ήτσν λάθος γιατί το χ δεν γίνεται να είναι μέσα στη διακρίνουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 18:01 Ο ξαροπ έγραψε: #240 12-01-13 18:01 Να πω κι εγώ συνοπτικά τι έκανα στη Γ' Λυκείου. 1ο θέμα - ακριβώς λυμένο όπως στις επίσημες 2ο θέμα - πάνω / κάτω τα ίδια πράγματα με τις επίσημες, απλά με πιο πολλές σχέσεις και σάλτσες που θα μπορούσα να είχα αποφύγει 3ο θέμα - το πρώτο ερώτημα, για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος αν έχω πάρει κάτι επειδή μου φάνηκε (και φαίνεται ακόμα) πολύ αφηρημένο 4ο θέμα - οκ όλα, δεν κατάφερα να αποδείξω ότι το κέντρου του c2 είναι ομοκυκλικό με τα άλλα...μιας και δεν κατάφερα να βρω πού είναι. Άντε μπράβο, καλά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν το πιστεύω έφτασα μέχρι τη διακρίνουσα και ήθελα να το συνεχίσω με αυτόν τον τρόπο, αλλά ο επιτηρητής μου είπε ότι είναι λάθος και δεν μπήκα καν στον κόπο να το αντιγράψω επειδή δεν είχα πολύ χρόνο!!! Είναι σίγουρα αυτή η λύση γιατί θα τρελαθώ τώρα Click για ανάπτυξη... Σιγουρότατα..Ουδέν σχόλιο για τον επιτηρητή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
infinity Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:41 Ο infinity έγραψε: #234 12-01-13 15:41 για α λυκειου ποσο θα ειναι περιπου η βαση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:58 Η pkat876 έγραψε: #235 12-01-13 15:58 Αρχική Δημοσίευση από POSITIVE: Σιγουρότατα..Ουδέν σχόλιο για τον επιτηρητή Click για ανάπτυξη... Τα 'χω πάρει τόσο πολύ..... Περισσότερο στεναχωριέμαι όμως γιατί είχα προετοιμαστεο πολύ και εμπιστεύτηκα έναν άσχετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. infinity Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 16:03 Ο infinity έγραψε: #236 12-01-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από pkat876: Τα 'χω πάρει τόσο πολύ..... Περισσότερο στεναχωριέμαι όμως γιατί είχα προετοιμαστεο πολύ και εμπιστεύτηκα έναν άσχετο Click για ανάπτυξη... δεν ηταν ασχετος, απλα σε τρολλαρε και εσυ τσιμπησες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariaisabelfan Νεοφερμένο μέλος Η Στεφανία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 16:11 Η mariaisabelfan: #237 12-01-13 16:11 έλυσα 2 θεματα ολοσωστα και πιστευω οτι 1 μοναδα απο το 4ο θεμα θα την παρω!(Α Λυκειου)Λετε να περασω?Ποια ειναι η βαση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 16:40 Ο Wild_Boy έγραψε: #238 12-01-13 16:40 Γ'Γυμνασίου: 1ο θέμα: α) έκανα μία λάθος πράξη, και βγήκε λάθος το αποτέλεσμα θα μου κόψουν 0,5-1 στην καλύτερη. β) σωστό 2ο θέμα: αντί να αφαιρέσω το 20 αφού πρώτα προσθέσω 65+45 το αφαίρεσα και από τα 2 ( 3ο θέμα: τίποτα 4ο θέμα: σχεδόν ολόσωστο Συμπέρασμα, του χρόνου πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 17:40 Η pkat876 έγραψε: #239 12-01-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από infinity: δεν ηταν ασχετος, απλα σε τρολλαρε και εσυ τσιμπησες Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς δηλαδή ότι μου είπε επίτηδες λάθος απάντηση; Δεν νομίζω... ένας νεαρός ήταν και μάλιστα φαινόταν καλό παιδί. Απλά μου είπε ότι αυτό που έκανα ήτσν λάθος γιατί το χ δεν γίνεται να είναι μέσα στη διακρίνουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 18:01 Ο ξαροπ έγραψε: #240 12-01-13 18:01 Να πω κι εγώ συνοπτικά τι έκανα στη Γ' Λυκείου. 1ο θέμα - ακριβώς λυμένο όπως στις επίσημες 2ο θέμα - πάνω / κάτω τα ίδια πράγματα με τις επίσημες, απλά με πιο πολλές σχέσεις και σάλτσες που θα μπορούσα να είχα αποφύγει 3ο θέμα - το πρώτο ερώτημα, για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος αν έχω πάρει κάτι επειδή μου φάνηκε (και φαίνεται ακόμα) πολύ αφηρημένο 4ο θέμα - οκ όλα, δεν κατάφερα να αποδείξω ότι το κέντρου του c2 είναι ομοκυκλικό με τα άλλα...μιας και δεν κατάφερα να βρω πού είναι. Άντε μπράβο, καλά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
για α λυκειου ποσο θα ειναι περιπου η βαση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 15:58 Η pkat876 έγραψε: #235 12-01-13 15:58 Αρχική Δημοσίευση από POSITIVE: Σιγουρότατα..Ουδέν σχόλιο για τον επιτηρητή Click για ανάπτυξη... Τα 'χω πάρει τόσο πολύ..... Περισσότερο στεναχωριέμαι όμως γιατί είχα προετοιμαστεο πολύ και εμπιστεύτηκα έναν άσχετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. infinity Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 16:03 Ο infinity έγραψε: #236 12-01-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από pkat876: Τα 'χω πάρει τόσο πολύ..... Περισσότερο στεναχωριέμαι όμως γιατί είχα προετοιμαστεο πολύ και εμπιστεύτηκα έναν άσχετο Click για ανάπτυξη... δεν ηταν ασχετος, απλα σε τρολλαρε και εσυ τσιμπησες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariaisabelfan Νεοφερμένο μέλος Η Στεφανία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 16:11 Η mariaisabelfan: #237 12-01-13 16:11 έλυσα 2 θεματα ολοσωστα και πιστευω οτι 1 μοναδα απο το 4ο θεμα θα την παρω!(Α Λυκειου)Λετε να περασω?Ποια ειναι η βαση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 16:40 Ο Wild_Boy έγραψε: #238 12-01-13 16:40 Γ'Γυμνασίου: 1ο θέμα: α) έκανα μία λάθος πράξη, και βγήκε λάθος το αποτέλεσμα θα μου κόψουν 0,5-1 στην καλύτερη. β) σωστό 2ο θέμα: αντί να αφαιρέσω το 20 αφού πρώτα προσθέσω 65+45 το αφαίρεσα και από τα 2 ( 3ο θέμα: τίποτα 4ο θέμα: σχεδόν ολόσωστο Συμπέρασμα, του χρόνου πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 17:40 Η pkat876 έγραψε: #239 12-01-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από infinity: δεν ηταν ασχετος, απλα σε τρολλαρε και εσυ τσιμπησες Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς δηλαδή ότι μου είπε επίτηδες λάθος απάντηση; Δεν νομίζω... ένας νεαρός ήταν και μάλιστα φαινόταν καλό παιδί. Απλά μου είπε ότι αυτό που έκανα ήτσν λάθος γιατί το χ δεν γίνεται να είναι μέσα στη διακρίνουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 18:01 Ο ξαροπ έγραψε: #240 12-01-13 18:01 Να πω κι εγώ συνοπτικά τι έκανα στη Γ' Λυκείου. 1ο θέμα - ακριβώς λυμένο όπως στις επίσημες 2ο θέμα - πάνω / κάτω τα ίδια πράγματα με τις επίσημες, απλά με πιο πολλές σχέσεις και σάλτσες που θα μπορούσα να είχα αποφύγει 3ο θέμα - το πρώτο ερώτημα, για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος αν έχω πάρει κάτι επειδή μου φάνηκε (και φαίνεται ακόμα) πολύ αφηρημένο 4ο θέμα - οκ όλα, δεν κατάφερα να αποδείξω ότι το κέντρου του c2 είναι ομοκυκλικό με τα άλλα...μιας και δεν κατάφερα να βρω πού είναι. Άντε μπράβο, καλά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από POSITIVE: Σιγουρότατα..Ουδέν σχόλιο για τον επιτηρητή Click για ανάπτυξη... Τα 'χω πάρει τόσο πολύ..... Περισσότερο στεναχωριέμαι όμως γιατί είχα προετοιμαστεο πολύ και εμπιστεύτηκα έναν άσχετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
infinity Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 16:03 Ο infinity έγραψε: #236 12-01-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από pkat876: Τα 'χω πάρει τόσο πολύ..... Περισσότερο στεναχωριέμαι όμως γιατί είχα προετοιμαστεο πολύ και εμπιστεύτηκα έναν άσχετο Click για ανάπτυξη... δεν ηταν ασχετος, απλα σε τρολλαρε και εσυ τσιμπησες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariaisabelfan Νεοφερμένο μέλος Η Στεφανία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 16:11 Η mariaisabelfan: #237 12-01-13 16:11 έλυσα 2 θεματα ολοσωστα και πιστευω οτι 1 μοναδα απο το 4ο θεμα θα την παρω!(Α Λυκειου)Λετε να περασω?Ποια ειναι η βαση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 16:40 Ο Wild_Boy έγραψε: #238 12-01-13 16:40 Γ'Γυμνασίου: 1ο θέμα: α) έκανα μία λάθος πράξη, και βγήκε λάθος το αποτέλεσμα θα μου κόψουν 0,5-1 στην καλύτερη. β) σωστό 2ο θέμα: αντί να αφαιρέσω το 20 αφού πρώτα προσθέσω 65+45 το αφαίρεσα και από τα 2 ( 3ο θέμα: τίποτα 4ο θέμα: σχεδόν ολόσωστο Συμπέρασμα, του χρόνου πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 17:40 Η pkat876 έγραψε: #239 12-01-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από infinity: δεν ηταν ασχετος, απλα σε τρολλαρε και εσυ τσιμπησες Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς δηλαδή ότι μου είπε επίτηδες λάθος απάντηση; Δεν νομίζω... ένας νεαρός ήταν και μάλιστα φαινόταν καλό παιδί. Απλά μου είπε ότι αυτό που έκανα ήτσν λάθος γιατί το χ δεν γίνεται να είναι μέσα στη διακρίνουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 18:01 Ο ξαροπ έγραψε: #240 12-01-13 18:01 Να πω κι εγώ συνοπτικά τι έκανα στη Γ' Λυκείου. 1ο θέμα - ακριβώς λυμένο όπως στις επίσημες 2ο θέμα - πάνω / κάτω τα ίδια πράγματα με τις επίσημες, απλά με πιο πολλές σχέσεις και σάλτσες που θα μπορούσα να είχα αποφύγει 3ο θέμα - το πρώτο ερώτημα, για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος αν έχω πάρει κάτι επειδή μου φάνηκε (και φαίνεται ακόμα) πολύ αφηρημένο 4ο θέμα - οκ όλα, δεν κατάφερα να αποδείξω ότι το κέντρου του c2 είναι ομοκυκλικό με τα άλλα...μιας και δεν κατάφερα να βρω πού είναι. Άντε μπράβο, καλά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από pkat876: Τα 'χω πάρει τόσο πολύ..... Περισσότερο στεναχωριέμαι όμως γιατί είχα προετοιμαστεο πολύ και εμπιστεύτηκα έναν άσχετο Click για ανάπτυξη... δεν ηταν ασχετος, απλα σε τρολλαρε και εσυ τσιμπησες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariaisabelfan Νεοφερμένο μέλος Η Στεφανία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 16:11 Η mariaisabelfan: #237 12-01-13 16:11 έλυσα 2 θεματα ολοσωστα και πιστευω οτι 1 μοναδα απο το 4ο θεμα θα την παρω!(Α Λυκειου)Λετε να περασω?Ποια ειναι η βαση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 16:40 Ο Wild_Boy έγραψε: #238 12-01-13 16:40 Γ'Γυμνασίου: 1ο θέμα: α) έκανα μία λάθος πράξη, και βγήκε λάθος το αποτέλεσμα θα μου κόψουν 0,5-1 στην καλύτερη. β) σωστό 2ο θέμα: αντί να αφαιρέσω το 20 αφού πρώτα προσθέσω 65+45 το αφαίρεσα και από τα 2 ( 3ο θέμα: τίποτα 4ο θέμα: σχεδόν ολόσωστο Συμπέρασμα, του χρόνου πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 17:40 Η pkat876 έγραψε: #239 12-01-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από infinity: δεν ηταν ασχετος, απλα σε τρολλαρε και εσυ τσιμπησες Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς δηλαδή ότι μου είπε επίτηδες λάθος απάντηση; Δεν νομίζω... ένας νεαρός ήταν και μάλιστα φαινόταν καλό παιδί. Απλά μου είπε ότι αυτό που έκανα ήτσν λάθος γιατί το χ δεν γίνεται να είναι μέσα στη διακρίνουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 18:01 Ο ξαροπ έγραψε: #240 12-01-13 18:01 Να πω κι εγώ συνοπτικά τι έκανα στη Γ' Λυκείου. 1ο θέμα - ακριβώς λυμένο όπως στις επίσημες 2ο θέμα - πάνω / κάτω τα ίδια πράγματα με τις επίσημες, απλά με πιο πολλές σχέσεις και σάλτσες που θα μπορούσα να είχα αποφύγει 3ο θέμα - το πρώτο ερώτημα, για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος αν έχω πάρει κάτι επειδή μου φάνηκε (και φαίνεται ακόμα) πολύ αφηρημένο 4ο θέμα - οκ όλα, δεν κατάφερα να αποδείξω ότι το κέντρου του c2 είναι ομοκυκλικό με τα άλλα...μιας και δεν κατάφερα να βρω πού είναι. Άντε μπράβο, καλά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
έλυσα 2 θεματα ολοσωστα και πιστευω οτι 1 μοναδα απο το 4ο θεμα θα την παρω!(Α Λυκειου)Λετε να περασω?Ποια ειναι η βαση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 16:40 Ο Wild_Boy έγραψε: #238 12-01-13 16:40 Γ'Γυμνασίου: 1ο θέμα: α) έκανα μία λάθος πράξη, και βγήκε λάθος το αποτέλεσμα θα μου κόψουν 0,5-1 στην καλύτερη. β) σωστό 2ο θέμα: αντί να αφαιρέσω το 20 αφού πρώτα προσθέσω 65+45 το αφαίρεσα και από τα 2 ( 3ο θέμα: τίποτα 4ο θέμα: σχεδόν ολόσωστο Συμπέρασμα, του χρόνου πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 17:40 Η pkat876 έγραψε: #239 12-01-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από infinity: δεν ηταν ασχετος, απλα σε τρολλαρε και εσυ τσιμπησες Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς δηλαδή ότι μου είπε επίτηδες λάθος απάντηση; Δεν νομίζω... ένας νεαρός ήταν και μάλιστα φαινόταν καλό παιδί. Απλά μου είπε ότι αυτό που έκανα ήτσν λάθος γιατί το χ δεν γίνεται να είναι μέσα στη διακρίνουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 18:01 Ο ξαροπ έγραψε: #240 12-01-13 18:01 Να πω κι εγώ συνοπτικά τι έκανα στη Γ' Λυκείου. 1ο θέμα - ακριβώς λυμένο όπως στις επίσημες 2ο θέμα - πάνω / κάτω τα ίδια πράγματα με τις επίσημες, απλά με πιο πολλές σχέσεις και σάλτσες που θα μπορούσα να είχα αποφύγει 3ο θέμα - το πρώτο ερώτημα, για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος αν έχω πάρει κάτι επειδή μου φάνηκε (και φαίνεται ακόμα) πολύ αφηρημένο 4ο θέμα - οκ όλα, δεν κατάφερα να αποδείξω ότι το κέντρου του c2 είναι ομοκυκλικό με τα άλλα...μιας και δεν κατάφερα να βρω πού είναι. Άντε μπράβο, καλά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γ'Γυμνασίου: 1ο θέμα: α) έκανα μία λάθος πράξη, και βγήκε λάθος το αποτέλεσμα θα μου κόψουν 0,5-1 στην καλύτερη. β) σωστό 2ο θέμα: αντί να αφαιρέσω το 20 αφού πρώτα προσθέσω 65+45 το αφαίρεσα και από τα 2 ( 3ο θέμα: τίποτα 4ο θέμα: σχεδόν ολόσωστο Συμπέρασμα, του χρόνου πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 17:40 Η pkat876 έγραψε: #239 12-01-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από infinity: δεν ηταν ασχετος, απλα σε τρολλαρε και εσυ τσιμπησες Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς δηλαδή ότι μου είπε επίτηδες λάθος απάντηση; Δεν νομίζω... ένας νεαρός ήταν και μάλιστα φαινόταν καλό παιδί. Απλά μου είπε ότι αυτό που έκανα ήτσν λάθος γιατί το χ δεν γίνεται να είναι μέσα στη διακρίνουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 18:01 Ο ξαροπ έγραψε: #240 12-01-13 18:01 Να πω κι εγώ συνοπτικά τι έκανα στη Γ' Λυκείου. 1ο θέμα - ακριβώς λυμένο όπως στις επίσημες 2ο θέμα - πάνω / κάτω τα ίδια πράγματα με τις επίσημες, απλά με πιο πολλές σχέσεις και σάλτσες που θα μπορούσα να είχα αποφύγει 3ο θέμα - το πρώτο ερώτημα, για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος αν έχω πάρει κάτι επειδή μου φάνηκε (και φαίνεται ακόμα) πολύ αφηρημένο 4ο θέμα - οκ όλα, δεν κατάφερα να αποδείξω ότι το κέντρου του c2 είναι ομοκυκλικό με τα άλλα...μιας και δεν κατάφερα να βρω πού είναι. Άντε μπράβο, καλά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από infinity: δεν ηταν ασχετος, απλα σε τρολλαρε και εσυ τσιμπησες Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς δηλαδή ότι μου είπε επίτηδες λάθος απάντηση; Δεν νομίζω... ένας νεαρός ήταν και μάλιστα φαινόταν καλό παιδί. Απλά μου είπε ότι αυτό που έκανα ήτσν λάθος γιατί το χ δεν γίνεται να είναι μέσα στη διακρίνουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2013 στις 18:01 Ο ξαροπ έγραψε: #240 12-01-13 18:01 Να πω κι εγώ συνοπτικά τι έκανα στη Γ' Λυκείου. 1ο θέμα - ακριβώς λυμένο όπως στις επίσημες 2ο θέμα - πάνω / κάτω τα ίδια πράγματα με τις επίσημες, απλά με πιο πολλές σχέσεις και σάλτσες που θα μπορούσα να είχα αποφύγει 3ο θέμα - το πρώτο ερώτημα, για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος αν έχω πάρει κάτι επειδή μου φάνηκε (και φαίνεται ακόμα) πολύ αφηρημένο 4ο θέμα - οκ όλα, δεν κατάφερα να αποδείξω ότι το κέντρου του c2 είναι ομοκυκλικό με τα άλλα...μιας και δεν κατάφερα να βρω πού είναι. Άντε μπράβο, καλά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Να πω κι εγώ συνοπτικά τι έκανα στη Γ' Λυκείου. 1ο θέμα - ακριβώς λυμένο όπως στις επίσημες 2ο θέμα - πάνω / κάτω τα ίδια πράγματα με τις επίσημες, απλά με πιο πολλές σχέσεις και σάλτσες που θα μπορούσα να είχα αποφύγει 3ο θέμα - το πρώτο ερώτημα, για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος αν έχω πάρει κάτι επειδή μου φάνηκε (και φαίνεται ακόμα) πολύ αφηρημένο 4ο θέμα - οκ όλα, δεν κατάφερα να αποδείξω ότι το κέντρου του c2 είναι ομοκυκλικό με τα άλλα...μιας και δεν κατάφερα να βρω πού είναι. Άντε μπράβο, καλά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.