demetr Νεοφερμένο μέλος Ο demetr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2012 στις 13:35 Ο demetr έγραψε: #161 21-02-12 13:35 συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια πουτ περασαν!!!!!!!!!!!!!!!!εγω δεν περασα αλλα δεν πειραζει του χρονου με καλυτερη και περισσοτερη απο φετος προετοιμασια!!!το εχω βαλει σκοπο...ΜΙΑ φορα τουλαχιστον απο τα δυο χρονια που μου μενουν αρχιμηδη θα παωωωωωωωω..χαχαχαχ..τελοσπαντων συγχαρητηρια και παλι..εδω να γραφετε για τον αρχιμηδη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:47 Ο Guest 278211: #162 21-02-12 14:47 πέρασα και 'γω!! καλή μας επιτυχία!!! τα λέμε στις 3 Μαρτίου στην Αθήνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markovski Νεοφερμένο μέλος Ο Markovski αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:59 Ο Markovski: #163 21-02-12 17:59 παιδια τωρα αρχισα να σκεφτομαι αρχιμηδη ποσα θεματα χρειαζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:34 Ο Wild_Boy έγραψε: #164 22-02-12 16:34 Πέρασα κι εγώ!Εκδρομούλα. Πάντως ο Αρχιμήδης μου φαίνεται δυσκολούτσικος :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markovski Νεοφερμένο μέλος Ο Markovski αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:31 Ο Markovski: #165 27-02-12 11:31 θα μου πει κανεις ποσα θεματα χρειαζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:41 Ο Guest 278211: #166 27-02-12 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Markovski: θα μου πει κανεις ποσα θεματα χρειαζονται? Click για ανάπτυξη... τι είδους λογική είναι αυτή;;;; όλα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:07 Ο SonnY έγραψε: #167 27-02-12 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Markovski: θα μου πει κανεις ποσα θεματα χρειαζονται? Click για ανάπτυξη... Κοίτα μετά τον Αρχιμήδη δεν υπάρχει άλλη Πανελλήνια φάση. Υπάρχει η Βαλκανινκή Ολυμπιάδα. Για να συμμετέχεις στην Βαλκανική Ολυμπιάδα θα πρέπει να έχεις ελληνική υπηκοότητα(νομίζω). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Φεβρουαρίου 2012 demetr Νεοφερμένο μέλος Ο demetr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 18:35 Ο demetr έγραψε: #168 03-03-12 18:35 παιδια πως ητανε τα θεματα???αν μπορει ας τα ανεβασει καποιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. labahale Νεοφερμένο μέλος Ο labahale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 20:19 Ο labahale έγραψε: #169 03-03-12 20:19 Αρχική Δημοσίευση από demetr: παιδια πως ητανε τα θεματα???αν μπορει ας τα ανεβασει καποιος! Click για ανάπτυξη... τι ταξη θελεις?εχω μονο β'γυμνασιου Αρχική Δημοσίευση από hliassonny: Κοίτα μετά τον Αρχιμήδη δεν υπάρχει άλλη Πανελλήνια φάση. Υπάρχει η Βαλκανινκή Ολυμπιάδα. Για να συμμετέχεις στην Βαλκανική Ολυμπιάδα θα πρέπει να έχεις ελληνική υπηκοότητα(νομίζω). Click για ανάπτυξη... μηπως ξερεις ποσα περιπου θεματα χρειαζονται στον αρχιμηδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Μαρτίου 2012 Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 20:22 Ο Wild_Boy έγραψε: #170 03-03-12 20:22 Παλούκια ήταν του αρχιμήδη.Αλλά όντας β'γυμ θα έχω τη μεγάλη ευκαιρία του χρόνου κι όχι φέτος.Αλλά και πάλι, ήταν ωραία εμπειρία^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. infinity Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 20:22 Ο infinity έγραψε: #171 03-03-12 20:22 Αρχική Δημοσίευση από hliassonny: Κοίτα μετά τον Αρχιμήδη δεν υπάρχει άλλη Πανελλήνια φάση. Υπάρχει η Βαλκανινκή Ολυμπιάδα. Για να συμμετέχεις στην Βαλκανική Ολυμπιάδα θα πρέπει να έχεις ελληνική υπηκοότητα(νομίζω). Click για ανάπτυξη... υπάρχουν και οι προκριματικοί που σχηματίζονται οι βαλκανικές ομάδες και η εθνική ομάδα μαθηματικών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 21:41 Ο ξαροπ έγραψε: #172 03-03-12 21:41 Σύμφωνα με μια πληροφορία φίλου μου βγήκε 4ος εκείνος (4ο χρυσό δηλαδής) και 5ος εγώ (1ο αργυρό δηλαδής) στον Αρχιμήδη Μεγάλων, αλλά ακόμα δεν έχουν ανεβάσει τίποτα και μου φαίνεται πολύ "κουλό" για να ισχύει. Μακάρι να ισχύει όμως! (είπε επίσης ότι τους πέρνανε τηλέφωνο για τα αποτελέσματα, αλλά εγώ σαν καλός που ήμουν ξέχασα να γράψω τηλέφωνο ) btw. 3 θέματα συνολικά πρέπει να 'χω γράψει (μείον κάτι ψιλά από 1ο που πήδηξα 1-2 βήματα, συν κάτι ψηλά από το 4ο με το οποίο ασχολήθηκα το τελευταίο τέταρτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 22:11 Ο SonnY έγραψε: #173 03-03-12 22:11 παίδες από προετοιμασία για Αρχιμήδη τι κανατε??? Εγω τπτ γι αυτο δεν πήγα να δώσω..Παρήγγειλα ένα βιβλίο του Στεργίου" Μαθηματικές Ολυμπιάδες", αλλά άργησε λίγο η παράδοση και δεν πρόλαβα να το μελετήσω... Εσείς έχετε κάνει την ύλη των μαθηματικών του σχολείου και από άλλες τάξεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. labahale Νεοφερμένο μέλος Ο labahale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 23:00 Ο labahale έγραψε: #174 03-03-12 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Παλούκια ήταν του αρχιμήδη.Αλλά όντας β'γυμ θα έχω τη μεγάλη ευκαιρία του χρόνου κι όχι φέτος.Αλλά και πάλι, ήταν ωραία εμπειρία^^ Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα.Βέβαια,γενικά μπορούσες να τα προσεγγίσεις,το 3ο όμως ήταν τελείως παλούκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markovski Νεοφερμένο μέλος Ο Markovski αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 23:24 Ο Markovski: #175 03-03-12 23:24 παιδια καποιος να μου δωσει τα θεματα της β'γυμνασιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 23:39 Ο ξαροπ έγραψε: #176 03-03-12 23:39 Τα αποτελέσματα του Αρχιμήδη εδώ: https://www.hms.gr/node/548 Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες φυσικά και σε αυτούς που συνεχίζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Μαρτίου 2012 στις 11:00 Ο Guest 278211: #177 04-03-12 11:00 Γιατί δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα τα θέματα και τις λύσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 12:51 Ο SonnY έγραψε: #178 04-03-12 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Τα αποτελέσματα του Αρχιμήδη εδώ: https://www.hms.gr/node/548 Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες φυσικά και σε αυτούς που συνεχίζουν! Click για ανάπτυξη... τελικά Ιασωνα όντως βγήκες 5ος. Μπράβο καλή συνέχεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demetr Νεοφερμένο μέλος Ο demetr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 17:17 Ο demetr έγραψε: #179 04-03-12 17:17 μπραβο ξαροπ!!!!!!καλη συνεχεια και αντε και με ενα μεταλλιο στην επιστροφη!!!ενα μεγαλο συγχαρητηρια και στον ΛΩΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΉΡΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑΞΗ Β ΔΙΑΚΡΙΣΗ Α που για 2η συννεχομενη φορα παιρνει 1ο χρυσο αν και Α λυκειου!!!τι γινεται με αυτον?ποσο εξυπνος ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXANDROS_K Νεοφερμένο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 18:39 Ο ALEXANDROS_K: #180 04-03-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από demetr: μπραβο ξαροπ!!!!!!καλη συνεχεια και αντε και με ενα μεταλλιο στην επιστροφη!!!ενα μεγαλο συγχαρητηρια και στον ΛΩΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΉΡΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑΞΗ Β ΔΙΑΚΡΙΣΗ Α που για 2η συννεχομενη φορα παιρνει 1ο χρυσο αν και Α λυκειου!!!τι γινεται με αυτον?ποσο εξυπνος ειναι? Click για ανάπτυξη... Ο συγκεκριμένος μάλιστα πήρε και πρώτη θέση στους μικρούς όταν ήταν τρίτη γυμνασίου και τρίτη θέση στους μικρούς(τρίτο χρυσό) όταν ήταν δευτέρα Έδινα χτες στον Αρχιμήδη με τους μεγάλους(Α'λυκείου είμαι) και έλυσα πλήρως τη γεωμετρία και το πρώτο στο οποίο όμως κάπου έχασα. Αν και δεν πέρασα το βρήκα πολύ ωραίο σαν εμπειρία και ελπίζω του χρόνου που θα είμαι και β' να τα πάω καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Μαρτίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια πουτ περασαν!!!!!!!!!!!!!!!!εγω δεν περασα αλλα δεν πειραζει του χρονου με καλυτερη και περισσοτερη απο φετος προετοιμασια!!!το εχω βαλει σκοπο...ΜΙΑ φορα τουλαχιστον απο τα δυο χρονια που μου μενουν αρχιμηδη θα παωωωωωωωω..χαχαχαχ..τελοσπαντων συγχαρητηρια και παλι..εδω να γραφετε για τον αρχιμηδη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:47 Ο Guest 278211: #162 21-02-12 14:47 πέρασα και 'γω!! καλή μας επιτυχία!!! τα λέμε στις 3 Μαρτίου στην Αθήνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markovski Νεοφερμένο μέλος Ο Markovski αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:59 Ο Markovski: #163 21-02-12 17:59 παιδια τωρα αρχισα να σκεφτομαι αρχιμηδη ποσα θεματα χρειαζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:34 Ο Wild_Boy έγραψε: #164 22-02-12 16:34 Πέρασα κι εγώ!Εκδρομούλα. Πάντως ο Αρχιμήδης μου φαίνεται δυσκολούτσικος :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markovski Νεοφερμένο μέλος Ο Markovski αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:31 Ο Markovski: #165 27-02-12 11:31 θα μου πει κανεις ποσα θεματα χρειαζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:41 Ο Guest 278211: #166 27-02-12 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Markovski: θα μου πει κανεις ποσα θεματα χρειαζονται? Click για ανάπτυξη... τι είδους λογική είναι αυτή;;;; όλα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:07 Ο SonnY έγραψε: #167 27-02-12 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Markovski: θα μου πει κανεις ποσα θεματα χρειαζονται? Click για ανάπτυξη... Κοίτα μετά τον Αρχιμήδη δεν υπάρχει άλλη Πανελλήνια φάση. Υπάρχει η Βαλκανινκή Ολυμπιάδα. Για να συμμετέχεις στην Βαλκανική Ολυμπιάδα θα πρέπει να έχεις ελληνική υπηκοότητα(νομίζω). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Φεβρουαρίου 2012 demetr Νεοφερμένο μέλος Ο demetr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 18:35 Ο demetr έγραψε: #168 03-03-12 18:35 παιδια πως ητανε τα θεματα???αν μπορει ας τα ανεβασει καποιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. labahale Νεοφερμένο μέλος Ο labahale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 20:19 Ο labahale έγραψε: #169 03-03-12 20:19 Αρχική Δημοσίευση από demetr: παιδια πως ητανε τα θεματα???αν μπορει ας τα ανεβασει καποιος! Click για ανάπτυξη... τι ταξη θελεις?εχω μονο β'γυμνασιου Αρχική Δημοσίευση από hliassonny: Κοίτα μετά τον Αρχιμήδη δεν υπάρχει άλλη Πανελλήνια φάση. Υπάρχει η Βαλκανινκή Ολυμπιάδα. Για να συμμετέχεις στην Βαλκανική Ολυμπιάδα θα πρέπει να έχεις ελληνική υπηκοότητα(νομίζω). Click για ανάπτυξη... μηπως ξερεις ποσα περιπου θεματα χρειαζονται στον αρχιμηδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Μαρτίου 2012 Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 20:22 Ο Wild_Boy έγραψε: #170 03-03-12 20:22 Παλούκια ήταν του αρχιμήδη.Αλλά όντας β'γυμ θα έχω τη μεγάλη ευκαιρία του χρόνου κι όχι φέτος.Αλλά και πάλι, ήταν ωραία εμπειρία^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. infinity Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 20:22 Ο infinity έγραψε: #171 03-03-12 20:22 Αρχική Δημοσίευση από hliassonny: Κοίτα μετά τον Αρχιμήδη δεν υπάρχει άλλη Πανελλήνια φάση. Υπάρχει η Βαλκανινκή Ολυμπιάδα. Για να συμμετέχεις στην Βαλκανική Ολυμπιάδα θα πρέπει να έχεις ελληνική υπηκοότητα(νομίζω). Click για ανάπτυξη... υπάρχουν και οι προκριματικοί που σχηματίζονται οι βαλκανικές ομάδες και η εθνική ομάδα μαθηματικών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 21:41 Ο ξαροπ έγραψε: #172 03-03-12 21:41 Σύμφωνα με μια πληροφορία φίλου μου βγήκε 4ος εκείνος (4ο χρυσό δηλαδής) και 5ος εγώ (1ο αργυρό δηλαδής) στον Αρχιμήδη Μεγάλων, αλλά ακόμα δεν έχουν ανεβάσει τίποτα και μου φαίνεται πολύ "κουλό" για να ισχύει. Μακάρι να ισχύει όμως! (είπε επίσης ότι τους πέρνανε τηλέφωνο για τα αποτελέσματα, αλλά εγώ σαν καλός που ήμουν ξέχασα να γράψω τηλέφωνο ) btw. 3 θέματα συνολικά πρέπει να 'χω γράψει (μείον κάτι ψιλά από 1ο που πήδηξα 1-2 βήματα, συν κάτι ψηλά από το 4ο με το οποίο ασχολήθηκα το τελευταίο τέταρτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 22:11 Ο SonnY έγραψε: #173 03-03-12 22:11 παίδες από προετοιμασία για Αρχιμήδη τι κανατε??? Εγω τπτ γι αυτο δεν πήγα να δώσω..Παρήγγειλα ένα βιβλίο του Στεργίου" Μαθηματικές Ολυμπιάδες", αλλά άργησε λίγο η παράδοση και δεν πρόλαβα να το μελετήσω... Εσείς έχετε κάνει την ύλη των μαθηματικών του σχολείου και από άλλες τάξεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. labahale Νεοφερμένο μέλος Ο labahale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 23:00 Ο labahale έγραψε: #174 03-03-12 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Παλούκια ήταν του αρχιμήδη.Αλλά όντας β'γυμ θα έχω τη μεγάλη ευκαιρία του χρόνου κι όχι φέτος.Αλλά και πάλι, ήταν ωραία εμπειρία^^ Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα.Βέβαια,γενικά μπορούσες να τα προσεγγίσεις,το 3ο όμως ήταν τελείως παλούκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markovski Νεοφερμένο μέλος Ο Markovski αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 23:24 Ο Markovski: #175 03-03-12 23:24 παιδια καποιος να μου δωσει τα θεματα της β'γυμνασιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 23:39 Ο ξαροπ έγραψε: #176 03-03-12 23:39 Τα αποτελέσματα του Αρχιμήδη εδώ: https://www.hms.gr/node/548 Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες φυσικά και σε αυτούς που συνεχίζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Μαρτίου 2012 στις 11:00 Ο Guest 278211: #177 04-03-12 11:00 Γιατί δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα τα θέματα και τις λύσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 12:51 Ο SonnY έγραψε: #178 04-03-12 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Τα αποτελέσματα του Αρχιμήδη εδώ: https://www.hms.gr/node/548 Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες φυσικά και σε αυτούς που συνεχίζουν! Click για ανάπτυξη... τελικά Ιασωνα όντως βγήκες 5ος. Μπράβο καλή συνέχεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demetr Νεοφερμένο μέλος Ο demetr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 17:17 Ο demetr έγραψε: #179 04-03-12 17:17 μπραβο ξαροπ!!!!!!καλη συνεχεια και αντε και με ενα μεταλλιο στην επιστροφη!!!ενα μεγαλο συγχαρητηρια και στον ΛΩΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΉΡΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑΞΗ Β ΔΙΑΚΡΙΣΗ Α που για 2η συννεχομενη φορα παιρνει 1ο χρυσο αν και Α λυκειου!!!τι γινεται με αυτον?ποσο εξυπνος ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXANDROS_K Νεοφερμένο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 18:39 Ο ALEXANDROS_K: #180 04-03-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από demetr: μπραβο ξαροπ!!!!!!καλη συνεχεια και αντε και με ενα μεταλλιο στην επιστροφη!!!ενα μεγαλο συγχαρητηρια και στον ΛΩΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΉΡΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑΞΗ Β ΔΙΑΚΡΙΣΗ Α που για 2η συννεχομενη φορα παιρνει 1ο χρυσο αν και Α λυκειου!!!τι γινεται με αυτον?ποσο εξυπνος ειναι? Click για ανάπτυξη... Ο συγκεκριμένος μάλιστα πήρε και πρώτη θέση στους μικρούς όταν ήταν τρίτη γυμνασίου και τρίτη θέση στους μικρούς(τρίτο χρυσό) όταν ήταν δευτέρα Έδινα χτες στον Αρχιμήδη με τους μεγάλους(Α'λυκείου είμαι) και έλυσα πλήρως τη γεωμετρία και το πρώτο στο οποίο όμως κάπου έχασα. Αν και δεν πέρασα το βρήκα πολύ ωραίο σαν εμπειρία και ελπίζω του χρόνου που θα είμαι και β' να τα πάω καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Μαρτίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πέρασα και 'γω!! καλή μας επιτυχία!!! τα λέμε στις 3 Μαρτίου στην Αθήνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Markovski Νεοφερμένο μέλος Ο Markovski αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:59 Ο Markovski: #163 21-02-12 17:59 παιδια τωρα αρχισα να σκεφτομαι αρχιμηδη ποσα θεματα χρειαζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:34 Ο Wild_Boy έγραψε: #164 22-02-12 16:34 Πέρασα κι εγώ!Εκδρομούλα. Πάντως ο Αρχιμήδης μου φαίνεται δυσκολούτσικος :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markovski Νεοφερμένο μέλος Ο Markovski αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:31 Ο Markovski: #165 27-02-12 11:31 θα μου πει κανεις ποσα θεματα χρειαζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:41 Ο Guest 278211: #166 27-02-12 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Markovski: θα μου πει κανεις ποσα θεματα χρειαζονται? Click για ανάπτυξη... τι είδους λογική είναι αυτή;;;; όλα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:07 Ο SonnY έγραψε: #167 27-02-12 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Markovski: θα μου πει κανεις ποσα θεματα χρειαζονται? Click για ανάπτυξη... Κοίτα μετά τον Αρχιμήδη δεν υπάρχει άλλη Πανελλήνια φάση. Υπάρχει η Βαλκανινκή Ολυμπιάδα. Για να συμμετέχεις στην Βαλκανική Ολυμπιάδα θα πρέπει να έχεις ελληνική υπηκοότητα(νομίζω). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Φεβρουαρίου 2012 demetr Νεοφερμένο μέλος Ο demetr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 18:35 Ο demetr έγραψε: #168 03-03-12 18:35 παιδια πως ητανε τα θεματα???αν μπορει ας τα ανεβασει καποιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. labahale Νεοφερμένο μέλος Ο labahale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 20:19 Ο labahale έγραψε: #169 03-03-12 20:19 Αρχική Δημοσίευση από demetr: παιδια πως ητανε τα θεματα???αν μπορει ας τα ανεβασει καποιος! Click για ανάπτυξη... τι ταξη θελεις?εχω μονο β'γυμνασιου Αρχική Δημοσίευση από hliassonny: Κοίτα μετά τον Αρχιμήδη δεν υπάρχει άλλη Πανελλήνια φάση. Υπάρχει η Βαλκανινκή Ολυμπιάδα. Για να συμμετέχεις στην Βαλκανική Ολυμπιάδα θα πρέπει να έχεις ελληνική υπηκοότητα(νομίζω). Click για ανάπτυξη... μηπως ξερεις ποσα περιπου θεματα χρειαζονται στον αρχιμηδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Μαρτίου 2012 Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 20:22 Ο Wild_Boy έγραψε: #170 03-03-12 20:22 Παλούκια ήταν του αρχιμήδη.Αλλά όντας β'γυμ θα έχω τη μεγάλη ευκαιρία του χρόνου κι όχι φέτος.Αλλά και πάλι, ήταν ωραία εμπειρία^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. infinity Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 20:22 Ο infinity έγραψε: #171 03-03-12 20:22 Αρχική Δημοσίευση από hliassonny: Κοίτα μετά τον Αρχιμήδη δεν υπάρχει άλλη Πανελλήνια φάση. Υπάρχει η Βαλκανινκή Ολυμπιάδα. Για να συμμετέχεις στην Βαλκανική Ολυμπιάδα θα πρέπει να έχεις ελληνική υπηκοότητα(νομίζω). Click για ανάπτυξη... υπάρχουν και οι προκριματικοί που σχηματίζονται οι βαλκανικές ομάδες και η εθνική ομάδα μαθηματικών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 21:41 Ο ξαροπ έγραψε: #172 03-03-12 21:41 Σύμφωνα με μια πληροφορία φίλου μου βγήκε 4ος εκείνος (4ο χρυσό δηλαδής) και 5ος εγώ (1ο αργυρό δηλαδής) στον Αρχιμήδη Μεγάλων, αλλά ακόμα δεν έχουν ανεβάσει τίποτα και μου φαίνεται πολύ "κουλό" για να ισχύει. Μακάρι να ισχύει όμως! (είπε επίσης ότι τους πέρνανε τηλέφωνο για τα αποτελέσματα, αλλά εγώ σαν καλός που ήμουν ξέχασα να γράψω τηλέφωνο ) btw. 3 θέματα συνολικά πρέπει να 'χω γράψει (μείον κάτι ψιλά από 1ο που πήδηξα 1-2 βήματα, συν κάτι ψηλά από το 4ο με το οποίο ασχολήθηκα το τελευταίο τέταρτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 22:11 Ο SonnY έγραψε: #173 03-03-12 22:11 παίδες από προετοιμασία για Αρχιμήδη τι κανατε??? Εγω τπτ γι αυτο δεν πήγα να δώσω..Παρήγγειλα ένα βιβλίο του Στεργίου" Μαθηματικές Ολυμπιάδες", αλλά άργησε λίγο η παράδοση και δεν πρόλαβα να το μελετήσω... Εσείς έχετε κάνει την ύλη των μαθηματικών του σχολείου και από άλλες τάξεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. labahale Νεοφερμένο μέλος Ο labahale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 23:00 Ο labahale έγραψε: #174 03-03-12 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Παλούκια ήταν του αρχιμήδη.Αλλά όντας β'γυμ θα έχω τη μεγάλη ευκαιρία του χρόνου κι όχι φέτος.Αλλά και πάλι, ήταν ωραία εμπειρία^^ Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα.Βέβαια,γενικά μπορούσες να τα προσεγγίσεις,το 3ο όμως ήταν τελείως παλούκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markovski Νεοφερμένο μέλος Ο Markovski αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 23:24 Ο Markovski: #175 03-03-12 23:24 παιδια καποιος να μου δωσει τα θεματα της β'γυμνασιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 23:39 Ο ξαροπ έγραψε: #176 03-03-12 23:39 Τα αποτελέσματα του Αρχιμήδη εδώ: https://www.hms.gr/node/548 Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες φυσικά και σε αυτούς που συνεχίζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Μαρτίου 2012 στις 11:00 Ο Guest 278211: #177 04-03-12 11:00 Γιατί δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα τα θέματα και τις λύσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 12:51 Ο SonnY έγραψε: #178 04-03-12 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Τα αποτελέσματα του Αρχιμήδη εδώ: https://www.hms.gr/node/548 Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες φυσικά και σε αυτούς που συνεχίζουν! Click για ανάπτυξη... τελικά Ιασωνα όντως βγήκες 5ος. Μπράβο καλή συνέχεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demetr Νεοφερμένο μέλος Ο demetr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 17:17 Ο demetr έγραψε: #179 04-03-12 17:17 μπραβο ξαροπ!!!!!!καλη συνεχεια και αντε και με ενα μεταλλιο στην επιστροφη!!!ενα μεγαλο συγχαρητηρια και στον ΛΩΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΉΡΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑΞΗ Β ΔΙΑΚΡΙΣΗ Α που για 2η συννεχομενη φορα παιρνει 1ο χρυσο αν και Α λυκειου!!!τι γινεται με αυτον?ποσο εξυπνος ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXANDROS_K Νεοφερμένο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 18:39 Ο ALEXANDROS_K: #180 04-03-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από demetr: μπραβο ξαροπ!!!!!!καλη συνεχεια και αντε και με ενα μεταλλιο στην επιστροφη!!!ενα μεγαλο συγχαρητηρια και στον ΛΩΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΉΡΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑΞΗ Β ΔΙΑΚΡΙΣΗ Α που για 2η συννεχομενη φορα παιρνει 1ο χρυσο αν και Α λυκειου!!!τι γινεται με αυτον?ποσο εξυπνος ειναι? Click για ανάπτυξη... Ο συγκεκριμένος μάλιστα πήρε και πρώτη θέση στους μικρούς όταν ήταν τρίτη γυμνασίου και τρίτη θέση στους μικρούς(τρίτο χρυσό) όταν ήταν δευτέρα Έδινα χτες στον Αρχιμήδη με τους μεγάλους(Α'λυκείου είμαι) και έλυσα πλήρως τη γεωμετρία και το πρώτο στο οποίο όμως κάπου έχασα. Αν και δεν πέρασα το βρήκα πολύ ωραίο σαν εμπειρία και ελπίζω του χρόνου που θα είμαι και β' να τα πάω καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Μαρτίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια τωρα αρχισα να σκεφτομαι αρχιμηδη ποσα θεματα χρειαζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:34 Ο Wild_Boy έγραψε: #164 22-02-12 16:34 Πέρασα κι εγώ!Εκδρομούλα. Πάντως ο Αρχιμήδης μου φαίνεται δυσκολούτσικος :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markovski Νεοφερμένο μέλος Ο Markovski αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:31 Ο Markovski: #165 27-02-12 11:31 θα μου πει κανεις ποσα θεματα χρειαζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:41 Ο Guest 278211: #166 27-02-12 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Markovski: θα μου πει κανεις ποσα θεματα χρειαζονται? Click για ανάπτυξη... τι είδους λογική είναι αυτή;;;; όλα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:07 Ο SonnY έγραψε: #167 27-02-12 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Markovski: θα μου πει κανεις ποσα θεματα χρειαζονται? Click για ανάπτυξη... Κοίτα μετά τον Αρχιμήδη δεν υπάρχει άλλη Πανελλήνια φάση. Υπάρχει η Βαλκανινκή Ολυμπιάδα. Για να συμμετέχεις στην Βαλκανική Ολυμπιάδα θα πρέπει να έχεις ελληνική υπηκοότητα(νομίζω). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Φεβρουαρίου 2012 demetr Νεοφερμένο μέλος Ο demetr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 18:35 Ο demetr έγραψε: #168 03-03-12 18:35 παιδια πως ητανε τα θεματα???αν μπορει ας τα ανεβασει καποιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. labahale Νεοφερμένο μέλος Ο labahale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 20:19 Ο labahale έγραψε: #169 03-03-12 20:19 Αρχική Δημοσίευση από demetr: παιδια πως ητανε τα θεματα???αν μπορει ας τα ανεβασει καποιος! Click για ανάπτυξη... τι ταξη θελεις?εχω μονο β'γυμνασιου Αρχική Δημοσίευση από hliassonny: Κοίτα μετά τον Αρχιμήδη δεν υπάρχει άλλη Πανελλήνια φάση. Υπάρχει η Βαλκανινκή Ολυμπιάδα. Για να συμμετέχεις στην Βαλκανική Ολυμπιάδα θα πρέπει να έχεις ελληνική υπηκοότητα(νομίζω). Click για ανάπτυξη... μηπως ξερεις ποσα περιπου θεματα χρειαζονται στον αρχιμηδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Μαρτίου 2012 Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 20:22 Ο Wild_Boy έγραψε: #170 03-03-12 20:22 Παλούκια ήταν του αρχιμήδη.Αλλά όντας β'γυμ θα έχω τη μεγάλη ευκαιρία του χρόνου κι όχι φέτος.Αλλά και πάλι, ήταν ωραία εμπειρία^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. infinity Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 20:22 Ο infinity έγραψε: #171 03-03-12 20:22 Αρχική Δημοσίευση από hliassonny: Κοίτα μετά τον Αρχιμήδη δεν υπάρχει άλλη Πανελλήνια φάση. Υπάρχει η Βαλκανινκή Ολυμπιάδα. Για να συμμετέχεις στην Βαλκανική Ολυμπιάδα θα πρέπει να έχεις ελληνική υπηκοότητα(νομίζω). Click για ανάπτυξη... υπάρχουν και οι προκριματικοί που σχηματίζονται οι βαλκανικές ομάδες και η εθνική ομάδα μαθηματικών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 21:41 Ο ξαροπ έγραψε: #172 03-03-12 21:41 Σύμφωνα με μια πληροφορία φίλου μου βγήκε 4ος εκείνος (4ο χρυσό δηλαδής) και 5ος εγώ (1ο αργυρό δηλαδής) στον Αρχιμήδη Μεγάλων, αλλά ακόμα δεν έχουν ανεβάσει τίποτα και μου φαίνεται πολύ "κουλό" για να ισχύει. Μακάρι να ισχύει όμως! (είπε επίσης ότι τους πέρνανε τηλέφωνο για τα αποτελέσματα, αλλά εγώ σαν καλός που ήμουν ξέχασα να γράψω τηλέφωνο ) btw. 3 θέματα συνολικά πρέπει να 'χω γράψει (μείον κάτι ψιλά από 1ο που πήδηξα 1-2 βήματα, συν κάτι ψηλά από το 4ο με το οποίο ασχολήθηκα το τελευταίο τέταρτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 22:11 Ο SonnY έγραψε: #173 03-03-12 22:11 παίδες από προετοιμασία για Αρχιμήδη τι κανατε??? Εγω τπτ γι αυτο δεν πήγα να δώσω..Παρήγγειλα ένα βιβλίο του Στεργίου" Μαθηματικές Ολυμπιάδες", αλλά άργησε λίγο η παράδοση και δεν πρόλαβα να το μελετήσω... Εσείς έχετε κάνει την ύλη των μαθηματικών του σχολείου και από άλλες τάξεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. labahale Νεοφερμένο μέλος Ο labahale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 23:00 Ο labahale έγραψε: #174 03-03-12 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Παλούκια ήταν του αρχιμήδη.Αλλά όντας β'γυμ θα έχω τη μεγάλη ευκαιρία του χρόνου κι όχι φέτος.Αλλά και πάλι, ήταν ωραία εμπειρία^^ Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα.Βέβαια,γενικά μπορούσες να τα προσεγγίσεις,το 3ο όμως ήταν τελείως παλούκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markovski Νεοφερμένο μέλος Ο Markovski αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 23:24 Ο Markovski: #175 03-03-12 23:24 παιδια καποιος να μου δωσει τα θεματα της β'γυμνασιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 23:39 Ο ξαροπ έγραψε: #176 03-03-12 23:39 Τα αποτελέσματα του Αρχιμήδη εδώ: https://www.hms.gr/node/548 Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες φυσικά και σε αυτούς που συνεχίζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Μαρτίου 2012 στις 11:00 Ο Guest 278211: #177 04-03-12 11:00 Γιατί δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα τα θέματα και τις λύσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 12:51 Ο SonnY έγραψε: #178 04-03-12 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Τα αποτελέσματα του Αρχιμήδη εδώ: https://www.hms.gr/node/548 Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες φυσικά και σε αυτούς που συνεχίζουν! Click για ανάπτυξη... τελικά Ιασωνα όντως βγήκες 5ος. Μπράβο καλή συνέχεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demetr Νεοφερμένο μέλος Ο demetr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 17:17 Ο demetr έγραψε: #179 04-03-12 17:17 μπραβο ξαροπ!!!!!!καλη συνεχεια και αντε και με ενα μεταλλιο στην επιστροφη!!!ενα μεγαλο συγχαρητηρια και στον ΛΩΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΉΡΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑΞΗ Β ΔΙΑΚΡΙΣΗ Α που για 2η συννεχομενη φορα παιρνει 1ο χρυσο αν και Α λυκειου!!!τι γινεται με αυτον?ποσο εξυπνος ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXANDROS_K Νεοφερμένο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 18:39 Ο ALEXANDROS_K: #180 04-03-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από demetr: μπραβο ξαροπ!!!!!!καλη συνεχεια και αντε και με ενα μεταλλιο στην επιστροφη!!!ενα μεγαλο συγχαρητηρια και στον ΛΩΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΉΡΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑΞΗ Β ΔΙΑΚΡΙΣΗ Α που για 2η συννεχομενη φορα παιρνει 1ο χρυσο αν και Α λυκειου!!!τι γινεται με αυτον?ποσο εξυπνος ειναι? Click για ανάπτυξη... Ο συγκεκριμένος μάλιστα πήρε και πρώτη θέση στους μικρούς όταν ήταν τρίτη γυμνασίου και τρίτη θέση στους μικρούς(τρίτο χρυσό) όταν ήταν δευτέρα Έδινα χτες στον Αρχιμήδη με τους μεγάλους(Α'λυκείου είμαι) και έλυσα πλήρως τη γεωμετρία και το πρώτο στο οποίο όμως κάπου έχασα. Αν και δεν πέρασα το βρήκα πολύ ωραίο σαν εμπειρία και ελπίζω του χρόνου που θα είμαι και β' να τα πάω καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Μαρτίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πέρασα κι εγώ!Εκδρομούλα. Πάντως ο Αρχιμήδης μου φαίνεται δυσκολούτσικος :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Markovski Νεοφερμένο μέλος Ο Markovski αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:31 Ο Markovski: #165 27-02-12 11:31 θα μου πει κανεις ποσα θεματα χρειαζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:41 Ο Guest 278211: #166 27-02-12 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Markovski: θα μου πει κανεις ποσα θεματα χρειαζονται? Click για ανάπτυξη... τι είδους λογική είναι αυτή;;;; όλα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:07 Ο SonnY έγραψε: #167 27-02-12 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Markovski: θα μου πει κανεις ποσα θεματα χρειαζονται? Click για ανάπτυξη... Κοίτα μετά τον Αρχιμήδη δεν υπάρχει άλλη Πανελλήνια φάση. Υπάρχει η Βαλκανινκή Ολυμπιάδα. Για να συμμετέχεις στην Βαλκανική Ολυμπιάδα θα πρέπει να έχεις ελληνική υπηκοότητα(νομίζω). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Φεβρουαρίου 2012 demetr Νεοφερμένο μέλος Ο demetr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 18:35 Ο demetr έγραψε: #168 03-03-12 18:35 παιδια πως ητανε τα θεματα???αν μπορει ας τα ανεβασει καποιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. labahale Νεοφερμένο μέλος Ο labahale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 20:19 Ο labahale έγραψε: #169 03-03-12 20:19 Αρχική Δημοσίευση από demetr: παιδια πως ητανε τα θεματα???αν μπορει ας τα ανεβασει καποιος! Click για ανάπτυξη... τι ταξη θελεις?εχω μονο β'γυμνασιου Αρχική Δημοσίευση από hliassonny: Κοίτα μετά τον Αρχιμήδη δεν υπάρχει άλλη Πανελλήνια φάση. Υπάρχει η Βαλκανινκή Ολυμπιάδα. Για να συμμετέχεις στην Βαλκανική Ολυμπιάδα θα πρέπει να έχεις ελληνική υπηκοότητα(νομίζω). Click για ανάπτυξη... μηπως ξερεις ποσα περιπου θεματα χρειαζονται στον αρχιμηδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Μαρτίου 2012 Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 20:22 Ο Wild_Boy έγραψε: #170 03-03-12 20:22 Παλούκια ήταν του αρχιμήδη.Αλλά όντας β'γυμ θα έχω τη μεγάλη ευκαιρία του χρόνου κι όχι φέτος.Αλλά και πάλι, ήταν ωραία εμπειρία^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. infinity Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 20:22 Ο infinity έγραψε: #171 03-03-12 20:22 Αρχική Δημοσίευση από hliassonny: Κοίτα μετά τον Αρχιμήδη δεν υπάρχει άλλη Πανελλήνια φάση. Υπάρχει η Βαλκανινκή Ολυμπιάδα. Για να συμμετέχεις στην Βαλκανική Ολυμπιάδα θα πρέπει να έχεις ελληνική υπηκοότητα(νομίζω). Click για ανάπτυξη... υπάρχουν και οι προκριματικοί που σχηματίζονται οι βαλκανικές ομάδες και η εθνική ομάδα μαθηματικών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 21:41 Ο ξαροπ έγραψε: #172 03-03-12 21:41 Σύμφωνα με μια πληροφορία φίλου μου βγήκε 4ος εκείνος (4ο χρυσό δηλαδής) και 5ος εγώ (1ο αργυρό δηλαδής) στον Αρχιμήδη Μεγάλων, αλλά ακόμα δεν έχουν ανεβάσει τίποτα και μου φαίνεται πολύ "κουλό" για να ισχύει. Μακάρι να ισχύει όμως! (είπε επίσης ότι τους πέρνανε τηλέφωνο για τα αποτελέσματα, αλλά εγώ σαν καλός που ήμουν ξέχασα να γράψω τηλέφωνο ) btw. 3 θέματα συνολικά πρέπει να 'χω γράψει (μείον κάτι ψιλά από 1ο που πήδηξα 1-2 βήματα, συν κάτι ψηλά από το 4ο με το οποίο ασχολήθηκα το τελευταίο τέταρτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 22:11 Ο SonnY έγραψε: #173 03-03-12 22:11 παίδες από προετοιμασία για Αρχιμήδη τι κανατε??? Εγω τπτ γι αυτο δεν πήγα να δώσω..Παρήγγειλα ένα βιβλίο του Στεργίου" Μαθηματικές Ολυμπιάδες", αλλά άργησε λίγο η παράδοση και δεν πρόλαβα να το μελετήσω... Εσείς έχετε κάνει την ύλη των μαθηματικών του σχολείου και από άλλες τάξεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. labahale Νεοφερμένο μέλος Ο labahale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 23:00 Ο labahale έγραψε: #174 03-03-12 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Παλούκια ήταν του αρχιμήδη.Αλλά όντας β'γυμ θα έχω τη μεγάλη ευκαιρία του χρόνου κι όχι φέτος.Αλλά και πάλι, ήταν ωραία εμπειρία^^ Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα.Βέβαια,γενικά μπορούσες να τα προσεγγίσεις,το 3ο όμως ήταν τελείως παλούκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markovski Νεοφερμένο μέλος Ο Markovski αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 23:24 Ο Markovski: #175 03-03-12 23:24 παιδια καποιος να μου δωσει τα θεματα της β'γυμνασιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 23:39 Ο ξαροπ έγραψε: #176 03-03-12 23:39 Τα αποτελέσματα του Αρχιμήδη εδώ: https://www.hms.gr/node/548 Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες φυσικά και σε αυτούς που συνεχίζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Μαρτίου 2012 στις 11:00 Ο Guest 278211: #177 04-03-12 11:00 Γιατί δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα τα θέματα και τις λύσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 12:51 Ο SonnY έγραψε: #178 04-03-12 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Τα αποτελέσματα του Αρχιμήδη εδώ: https://www.hms.gr/node/548 Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες φυσικά και σε αυτούς που συνεχίζουν! Click για ανάπτυξη... τελικά Ιασωνα όντως βγήκες 5ος. Μπράβο καλή συνέχεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demetr Νεοφερμένο μέλος Ο demetr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 17:17 Ο demetr έγραψε: #179 04-03-12 17:17 μπραβο ξαροπ!!!!!!καλη συνεχεια και αντε και με ενα μεταλλιο στην επιστροφη!!!ενα μεγαλο συγχαρητηρια και στον ΛΩΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΉΡΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑΞΗ Β ΔΙΑΚΡΙΣΗ Α που για 2η συννεχομενη φορα παιρνει 1ο χρυσο αν και Α λυκειου!!!τι γινεται με αυτον?ποσο εξυπνος ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXANDROS_K Νεοφερμένο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 18:39 Ο ALEXANDROS_K: #180 04-03-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από demetr: μπραβο ξαροπ!!!!!!καλη συνεχεια και αντε και με ενα μεταλλιο στην επιστροφη!!!ενα μεγαλο συγχαρητηρια και στον ΛΩΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΉΡΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑΞΗ Β ΔΙΑΚΡΙΣΗ Α που για 2η συννεχομενη φορα παιρνει 1ο χρυσο αν και Α λυκειου!!!τι γινεται με αυτον?ποσο εξυπνος ειναι? Click για ανάπτυξη... Ο συγκεκριμένος μάλιστα πήρε και πρώτη θέση στους μικρούς όταν ήταν τρίτη γυμνασίου και τρίτη θέση στους μικρούς(τρίτο χρυσό) όταν ήταν δευτέρα Έδινα χτες στον Αρχιμήδη με τους μεγάλους(Α'λυκείου είμαι) και έλυσα πλήρως τη γεωμετρία και το πρώτο στο οποίο όμως κάπου έχασα. Αν και δεν πέρασα το βρήκα πολύ ωραίο σαν εμπειρία και ελπίζω του χρόνου που θα είμαι και β' να τα πάω καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Μαρτίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θα μου πει κανεις ποσα θεματα χρειαζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:41 Ο Guest 278211: #166 27-02-12 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Markovski: θα μου πει κανεις ποσα θεματα χρειαζονται? Click για ανάπτυξη... τι είδους λογική είναι αυτή;;;; όλα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:07 Ο SonnY έγραψε: #167 27-02-12 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Markovski: θα μου πει κανεις ποσα θεματα χρειαζονται? Click για ανάπτυξη... Κοίτα μετά τον Αρχιμήδη δεν υπάρχει άλλη Πανελλήνια φάση. Υπάρχει η Βαλκανινκή Ολυμπιάδα. Για να συμμετέχεις στην Βαλκανική Ολυμπιάδα θα πρέπει να έχεις ελληνική υπηκοότητα(νομίζω). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Φεβρουαρίου 2012 demetr Νεοφερμένο μέλος Ο demetr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 18:35 Ο demetr έγραψε: #168 03-03-12 18:35 παιδια πως ητανε τα θεματα???αν μπορει ας τα ανεβασει καποιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. labahale Νεοφερμένο μέλος Ο labahale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 20:19 Ο labahale έγραψε: #169 03-03-12 20:19 Αρχική Δημοσίευση από demetr: παιδια πως ητανε τα θεματα???αν μπορει ας τα ανεβασει καποιος! Click για ανάπτυξη... τι ταξη θελεις?εχω μονο β'γυμνασιου Αρχική Δημοσίευση από hliassonny: Κοίτα μετά τον Αρχιμήδη δεν υπάρχει άλλη Πανελλήνια φάση. Υπάρχει η Βαλκανινκή Ολυμπιάδα. Για να συμμετέχεις στην Βαλκανική Ολυμπιάδα θα πρέπει να έχεις ελληνική υπηκοότητα(νομίζω). Click για ανάπτυξη... μηπως ξερεις ποσα περιπου θεματα χρειαζονται στον αρχιμηδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Μαρτίου 2012 Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 20:22 Ο Wild_Boy έγραψε: #170 03-03-12 20:22 Παλούκια ήταν του αρχιμήδη.Αλλά όντας β'γυμ θα έχω τη μεγάλη ευκαιρία του χρόνου κι όχι φέτος.Αλλά και πάλι, ήταν ωραία εμπειρία^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. infinity Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 20:22 Ο infinity έγραψε: #171 03-03-12 20:22 Αρχική Δημοσίευση από hliassonny: Κοίτα μετά τον Αρχιμήδη δεν υπάρχει άλλη Πανελλήνια φάση. Υπάρχει η Βαλκανινκή Ολυμπιάδα. Για να συμμετέχεις στην Βαλκανική Ολυμπιάδα θα πρέπει να έχεις ελληνική υπηκοότητα(νομίζω). Click για ανάπτυξη... υπάρχουν και οι προκριματικοί που σχηματίζονται οι βαλκανικές ομάδες και η εθνική ομάδα μαθηματικών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 21:41 Ο ξαροπ έγραψε: #172 03-03-12 21:41 Σύμφωνα με μια πληροφορία φίλου μου βγήκε 4ος εκείνος (4ο χρυσό δηλαδής) και 5ος εγώ (1ο αργυρό δηλαδής) στον Αρχιμήδη Μεγάλων, αλλά ακόμα δεν έχουν ανεβάσει τίποτα και μου φαίνεται πολύ "κουλό" για να ισχύει. Μακάρι να ισχύει όμως! (είπε επίσης ότι τους πέρνανε τηλέφωνο για τα αποτελέσματα, αλλά εγώ σαν καλός που ήμουν ξέχασα να γράψω τηλέφωνο ) btw. 3 θέματα συνολικά πρέπει να 'χω γράψει (μείον κάτι ψιλά από 1ο που πήδηξα 1-2 βήματα, συν κάτι ψηλά από το 4ο με το οποίο ασχολήθηκα το τελευταίο τέταρτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 22:11 Ο SonnY έγραψε: #173 03-03-12 22:11 παίδες από προετοιμασία για Αρχιμήδη τι κανατε??? Εγω τπτ γι αυτο δεν πήγα να δώσω..Παρήγγειλα ένα βιβλίο του Στεργίου" Μαθηματικές Ολυμπιάδες", αλλά άργησε λίγο η παράδοση και δεν πρόλαβα να το μελετήσω... Εσείς έχετε κάνει την ύλη των μαθηματικών του σχολείου και από άλλες τάξεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. labahale Νεοφερμένο μέλος Ο labahale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 23:00 Ο labahale έγραψε: #174 03-03-12 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Παλούκια ήταν του αρχιμήδη.Αλλά όντας β'γυμ θα έχω τη μεγάλη ευκαιρία του χρόνου κι όχι φέτος.Αλλά και πάλι, ήταν ωραία εμπειρία^^ Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα.Βέβαια,γενικά μπορούσες να τα προσεγγίσεις,το 3ο όμως ήταν τελείως παλούκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markovski Νεοφερμένο μέλος Ο Markovski αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 23:24 Ο Markovski: #175 03-03-12 23:24 παιδια καποιος να μου δωσει τα θεματα της β'γυμνασιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 23:39 Ο ξαροπ έγραψε: #176 03-03-12 23:39 Τα αποτελέσματα του Αρχιμήδη εδώ: https://www.hms.gr/node/548 Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες φυσικά και σε αυτούς που συνεχίζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Μαρτίου 2012 στις 11:00 Ο Guest 278211: #177 04-03-12 11:00 Γιατί δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα τα θέματα και τις λύσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 12:51 Ο SonnY έγραψε: #178 04-03-12 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Τα αποτελέσματα του Αρχιμήδη εδώ: https://www.hms.gr/node/548 Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες φυσικά και σε αυτούς που συνεχίζουν! Click για ανάπτυξη... τελικά Ιασωνα όντως βγήκες 5ος. Μπράβο καλή συνέχεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demetr Νεοφερμένο μέλος Ο demetr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 17:17 Ο demetr έγραψε: #179 04-03-12 17:17 μπραβο ξαροπ!!!!!!καλη συνεχεια και αντε και με ενα μεταλλιο στην επιστροφη!!!ενα μεγαλο συγχαρητηρια και στον ΛΩΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΉΡΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑΞΗ Β ΔΙΑΚΡΙΣΗ Α που για 2η συννεχομενη φορα παιρνει 1ο χρυσο αν και Α λυκειου!!!τι γινεται με αυτον?ποσο εξυπνος ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXANDROS_K Νεοφερμένο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 18:39 Ο ALEXANDROS_K: #180 04-03-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από demetr: μπραβο ξαροπ!!!!!!καλη συνεχεια και αντε και με ενα μεταλλιο στην επιστροφη!!!ενα μεγαλο συγχαρητηρια και στον ΛΩΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΉΡΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑΞΗ Β ΔΙΑΚΡΙΣΗ Α που για 2η συννεχομενη φορα παιρνει 1ο χρυσο αν και Α λυκειου!!!τι γινεται με αυτον?ποσο εξυπνος ειναι? Click για ανάπτυξη... Ο συγκεκριμένος μάλιστα πήρε και πρώτη θέση στους μικρούς όταν ήταν τρίτη γυμνασίου και τρίτη θέση στους μικρούς(τρίτο χρυσό) όταν ήταν δευτέρα Έδινα χτες στον Αρχιμήδη με τους μεγάλους(Α'λυκείου είμαι) και έλυσα πλήρως τη γεωμετρία και το πρώτο στο οποίο όμως κάπου έχασα. Αν και δεν πέρασα το βρήκα πολύ ωραίο σαν εμπειρία και ελπίζω του χρόνου που θα είμαι και β' να τα πάω καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Μαρτίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Markovski: θα μου πει κανεις ποσα θεματα χρειαζονται? Click για ανάπτυξη... τι είδους λογική είναι αυτή;;;; όλα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:07 Ο SonnY έγραψε: #167 27-02-12 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Markovski: θα μου πει κανεις ποσα θεματα χρειαζονται? Click για ανάπτυξη... Κοίτα μετά τον Αρχιμήδη δεν υπάρχει άλλη Πανελλήνια φάση. Υπάρχει η Βαλκανινκή Ολυμπιάδα. Για να συμμετέχεις στην Βαλκανική Ολυμπιάδα θα πρέπει να έχεις ελληνική υπηκοότητα(νομίζω). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Φεβρουαρίου 2012 demetr Νεοφερμένο μέλος Ο demetr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 18:35 Ο demetr έγραψε: #168 03-03-12 18:35 παιδια πως ητανε τα θεματα???αν μπορει ας τα ανεβασει καποιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. labahale Νεοφερμένο μέλος Ο labahale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 20:19 Ο labahale έγραψε: #169 03-03-12 20:19 Αρχική Δημοσίευση από demetr: παιδια πως ητανε τα θεματα???αν μπορει ας τα ανεβασει καποιος! Click για ανάπτυξη... τι ταξη θελεις?εχω μονο β'γυμνασιου Αρχική Δημοσίευση από hliassonny: Κοίτα μετά τον Αρχιμήδη δεν υπάρχει άλλη Πανελλήνια φάση. Υπάρχει η Βαλκανινκή Ολυμπιάδα. Για να συμμετέχεις στην Βαλκανική Ολυμπιάδα θα πρέπει να έχεις ελληνική υπηκοότητα(νομίζω). Click για ανάπτυξη... μηπως ξερεις ποσα περιπου θεματα χρειαζονται στον αρχιμηδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Μαρτίου 2012 Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 20:22 Ο Wild_Boy έγραψε: #170 03-03-12 20:22 Παλούκια ήταν του αρχιμήδη.Αλλά όντας β'γυμ θα έχω τη μεγάλη ευκαιρία του χρόνου κι όχι φέτος.Αλλά και πάλι, ήταν ωραία εμπειρία^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. infinity Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 20:22 Ο infinity έγραψε: #171 03-03-12 20:22 Αρχική Δημοσίευση από hliassonny: Κοίτα μετά τον Αρχιμήδη δεν υπάρχει άλλη Πανελλήνια φάση. Υπάρχει η Βαλκανινκή Ολυμπιάδα. Για να συμμετέχεις στην Βαλκανική Ολυμπιάδα θα πρέπει να έχεις ελληνική υπηκοότητα(νομίζω). Click για ανάπτυξη... υπάρχουν και οι προκριματικοί που σχηματίζονται οι βαλκανικές ομάδες και η εθνική ομάδα μαθηματικών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 21:41 Ο ξαροπ έγραψε: #172 03-03-12 21:41 Σύμφωνα με μια πληροφορία φίλου μου βγήκε 4ος εκείνος (4ο χρυσό δηλαδής) και 5ος εγώ (1ο αργυρό δηλαδής) στον Αρχιμήδη Μεγάλων, αλλά ακόμα δεν έχουν ανεβάσει τίποτα και μου φαίνεται πολύ "κουλό" για να ισχύει. Μακάρι να ισχύει όμως! (είπε επίσης ότι τους πέρνανε τηλέφωνο για τα αποτελέσματα, αλλά εγώ σαν καλός που ήμουν ξέχασα να γράψω τηλέφωνο ) btw. 3 θέματα συνολικά πρέπει να 'χω γράψει (μείον κάτι ψιλά από 1ο που πήδηξα 1-2 βήματα, συν κάτι ψηλά από το 4ο με το οποίο ασχολήθηκα το τελευταίο τέταρτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 22:11 Ο SonnY έγραψε: #173 03-03-12 22:11 παίδες από προετοιμασία για Αρχιμήδη τι κανατε??? Εγω τπτ γι αυτο δεν πήγα να δώσω..Παρήγγειλα ένα βιβλίο του Στεργίου" Μαθηματικές Ολυμπιάδες", αλλά άργησε λίγο η παράδοση και δεν πρόλαβα να το μελετήσω... Εσείς έχετε κάνει την ύλη των μαθηματικών του σχολείου και από άλλες τάξεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. labahale Νεοφερμένο μέλος Ο labahale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 23:00 Ο labahale έγραψε: #174 03-03-12 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Παλούκια ήταν του αρχιμήδη.Αλλά όντας β'γυμ θα έχω τη μεγάλη ευκαιρία του χρόνου κι όχι φέτος.Αλλά και πάλι, ήταν ωραία εμπειρία^^ Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα.Βέβαια,γενικά μπορούσες να τα προσεγγίσεις,το 3ο όμως ήταν τελείως παλούκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markovski Νεοφερμένο μέλος Ο Markovski αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 23:24 Ο Markovski: #175 03-03-12 23:24 παιδια καποιος να μου δωσει τα θεματα της β'γυμνασιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 23:39 Ο ξαροπ έγραψε: #176 03-03-12 23:39 Τα αποτελέσματα του Αρχιμήδη εδώ: https://www.hms.gr/node/548 Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες φυσικά και σε αυτούς που συνεχίζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Μαρτίου 2012 στις 11:00 Ο Guest 278211: #177 04-03-12 11:00 Γιατί δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα τα θέματα και τις λύσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 12:51 Ο SonnY έγραψε: #178 04-03-12 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Τα αποτελέσματα του Αρχιμήδη εδώ: https://www.hms.gr/node/548 Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες φυσικά και σε αυτούς που συνεχίζουν! Click για ανάπτυξη... τελικά Ιασωνα όντως βγήκες 5ος. Μπράβο καλή συνέχεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demetr Νεοφερμένο μέλος Ο demetr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 17:17 Ο demetr έγραψε: #179 04-03-12 17:17 μπραβο ξαροπ!!!!!!καλη συνεχεια και αντε και με ενα μεταλλιο στην επιστροφη!!!ενα μεγαλο συγχαρητηρια και στον ΛΩΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΉΡΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑΞΗ Β ΔΙΑΚΡΙΣΗ Α που για 2η συννεχομενη φορα παιρνει 1ο χρυσο αν και Α λυκειου!!!τι γινεται με αυτον?ποσο εξυπνος ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXANDROS_K Νεοφερμένο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 18:39 Ο ALEXANDROS_K: #180 04-03-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από demetr: μπραβο ξαροπ!!!!!!καλη συνεχεια και αντε και με ενα μεταλλιο στην επιστροφη!!!ενα μεγαλο συγχαρητηρια και στον ΛΩΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΉΡΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑΞΗ Β ΔΙΑΚΡΙΣΗ Α που για 2η συννεχομενη φορα παιρνει 1ο χρυσο αν και Α λυκειου!!!τι γινεται με αυτον?ποσο εξυπνος ειναι? Click για ανάπτυξη... Ο συγκεκριμένος μάλιστα πήρε και πρώτη θέση στους μικρούς όταν ήταν τρίτη γυμνασίου και τρίτη θέση στους μικρούς(τρίτο χρυσό) όταν ήταν δευτέρα Έδινα χτες στον Αρχιμήδη με τους μεγάλους(Α'λυκείου είμαι) και έλυσα πλήρως τη γεωμετρία και το πρώτο στο οποίο όμως κάπου έχασα. Αν και δεν πέρασα το βρήκα πολύ ωραίο σαν εμπειρία και ελπίζω του χρόνου που θα είμαι και β' να τα πάω καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Μαρτίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Markovski: θα μου πει κανεις ποσα θεματα χρειαζονται? Click για ανάπτυξη... Κοίτα μετά τον Αρχιμήδη δεν υπάρχει άλλη Πανελλήνια φάση. Υπάρχει η Βαλκανινκή Ολυμπιάδα. Για να συμμετέχεις στην Βαλκανική Ολυμπιάδα θα πρέπει να έχεις ελληνική υπηκοότητα(νομίζω). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
demetr Νεοφερμένο μέλος Ο demetr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 18:35 Ο demetr έγραψε: #168 03-03-12 18:35 παιδια πως ητανε τα θεματα???αν μπορει ας τα ανεβασει καποιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. labahale Νεοφερμένο μέλος Ο labahale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 20:19 Ο labahale έγραψε: #169 03-03-12 20:19 Αρχική Δημοσίευση από demetr: παιδια πως ητανε τα θεματα???αν μπορει ας τα ανεβασει καποιος! Click για ανάπτυξη... τι ταξη θελεις?εχω μονο β'γυμνασιου Αρχική Δημοσίευση από hliassonny: Κοίτα μετά τον Αρχιμήδη δεν υπάρχει άλλη Πανελλήνια φάση. Υπάρχει η Βαλκανινκή Ολυμπιάδα. Για να συμμετέχεις στην Βαλκανική Ολυμπιάδα θα πρέπει να έχεις ελληνική υπηκοότητα(νομίζω). Click για ανάπτυξη... μηπως ξερεις ποσα περιπου θεματα χρειαζονται στον αρχιμηδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Μαρτίου 2012 Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 20:22 Ο Wild_Boy έγραψε: #170 03-03-12 20:22 Παλούκια ήταν του αρχιμήδη.Αλλά όντας β'γυμ θα έχω τη μεγάλη ευκαιρία του χρόνου κι όχι φέτος.Αλλά και πάλι, ήταν ωραία εμπειρία^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. infinity Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 20:22 Ο infinity έγραψε: #171 03-03-12 20:22 Αρχική Δημοσίευση από hliassonny: Κοίτα μετά τον Αρχιμήδη δεν υπάρχει άλλη Πανελλήνια φάση. Υπάρχει η Βαλκανινκή Ολυμπιάδα. Για να συμμετέχεις στην Βαλκανική Ολυμπιάδα θα πρέπει να έχεις ελληνική υπηκοότητα(νομίζω). Click για ανάπτυξη... υπάρχουν και οι προκριματικοί που σχηματίζονται οι βαλκανικές ομάδες και η εθνική ομάδα μαθηματικών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 21:41 Ο ξαροπ έγραψε: #172 03-03-12 21:41 Σύμφωνα με μια πληροφορία φίλου μου βγήκε 4ος εκείνος (4ο χρυσό δηλαδής) και 5ος εγώ (1ο αργυρό δηλαδής) στον Αρχιμήδη Μεγάλων, αλλά ακόμα δεν έχουν ανεβάσει τίποτα και μου φαίνεται πολύ "κουλό" για να ισχύει. Μακάρι να ισχύει όμως! (είπε επίσης ότι τους πέρνανε τηλέφωνο για τα αποτελέσματα, αλλά εγώ σαν καλός που ήμουν ξέχασα να γράψω τηλέφωνο ) btw. 3 θέματα συνολικά πρέπει να 'χω γράψει (μείον κάτι ψιλά από 1ο που πήδηξα 1-2 βήματα, συν κάτι ψηλά από το 4ο με το οποίο ασχολήθηκα το τελευταίο τέταρτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 22:11 Ο SonnY έγραψε: #173 03-03-12 22:11 παίδες από προετοιμασία για Αρχιμήδη τι κανατε??? Εγω τπτ γι αυτο δεν πήγα να δώσω..Παρήγγειλα ένα βιβλίο του Στεργίου" Μαθηματικές Ολυμπιάδες", αλλά άργησε λίγο η παράδοση και δεν πρόλαβα να το μελετήσω... Εσείς έχετε κάνει την ύλη των μαθηματικών του σχολείου και από άλλες τάξεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. labahale Νεοφερμένο μέλος Ο labahale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 23:00 Ο labahale έγραψε: #174 03-03-12 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Παλούκια ήταν του αρχιμήδη.Αλλά όντας β'γυμ θα έχω τη μεγάλη ευκαιρία του χρόνου κι όχι φέτος.Αλλά και πάλι, ήταν ωραία εμπειρία^^ Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα.Βέβαια,γενικά μπορούσες να τα προσεγγίσεις,το 3ο όμως ήταν τελείως παλούκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markovski Νεοφερμένο μέλος Ο Markovski αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 23:24 Ο Markovski: #175 03-03-12 23:24 παιδια καποιος να μου δωσει τα θεματα της β'γυμνασιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 23:39 Ο ξαροπ έγραψε: #176 03-03-12 23:39 Τα αποτελέσματα του Αρχιμήδη εδώ: https://www.hms.gr/node/548 Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες φυσικά και σε αυτούς που συνεχίζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Μαρτίου 2012 στις 11:00 Ο Guest 278211: #177 04-03-12 11:00 Γιατί δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα τα θέματα και τις λύσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 12:51 Ο SonnY έγραψε: #178 04-03-12 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Τα αποτελέσματα του Αρχιμήδη εδώ: https://www.hms.gr/node/548 Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες φυσικά και σε αυτούς που συνεχίζουν! Click για ανάπτυξη... τελικά Ιασωνα όντως βγήκες 5ος. Μπράβο καλή συνέχεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demetr Νεοφερμένο μέλος Ο demetr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 17:17 Ο demetr έγραψε: #179 04-03-12 17:17 μπραβο ξαροπ!!!!!!καλη συνεχεια και αντε και με ενα μεταλλιο στην επιστροφη!!!ενα μεγαλο συγχαρητηρια και στον ΛΩΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΉΡΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑΞΗ Β ΔΙΑΚΡΙΣΗ Α που για 2η συννεχομενη φορα παιρνει 1ο χρυσο αν και Α λυκειου!!!τι γινεται με αυτον?ποσο εξυπνος ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXANDROS_K Νεοφερμένο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 18:39 Ο ALEXANDROS_K: #180 04-03-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από demetr: μπραβο ξαροπ!!!!!!καλη συνεχεια και αντε και με ενα μεταλλιο στην επιστροφη!!!ενα μεγαλο συγχαρητηρια και στον ΛΩΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΉΡΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑΞΗ Β ΔΙΑΚΡΙΣΗ Α που για 2η συννεχομενη φορα παιρνει 1ο χρυσο αν και Α λυκειου!!!τι γινεται με αυτον?ποσο εξυπνος ειναι? Click για ανάπτυξη... Ο συγκεκριμένος μάλιστα πήρε και πρώτη θέση στους μικρούς όταν ήταν τρίτη γυμνασίου και τρίτη θέση στους μικρούς(τρίτο χρυσό) όταν ήταν δευτέρα Έδινα χτες στον Αρχιμήδη με τους μεγάλους(Α'λυκείου είμαι) και έλυσα πλήρως τη γεωμετρία και το πρώτο στο οποίο όμως κάπου έχασα. Αν και δεν πέρασα το βρήκα πολύ ωραίο σαν εμπειρία και ελπίζω του χρόνου που θα είμαι και β' να τα πάω καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Μαρτίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια πως ητανε τα θεματα???αν μπορει ας τα ανεβασει καποιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
labahale Νεοφερμένο μέλος Ο labahale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 20:19 Ο labahale έγραψε: #169 03-03-12 20:19 Αρχική Δημοσίευση από demetr: παιδια πως ητανε τα θεματα???αν μπορει ας τα ανεβασει καποιος! Click για ανάπτυξη... τι ταξη θελεις?εχω μονο β'γυμνασιου Αρχική Δημοσίευση από hliassonny: Κοίτα μετά τον Αρχιμήδη δεν υπάρχει άλλη Πανελλήνια φάση. Υπάρχει η Βαλκανινκή Ολυμπιάδα. Για να συμμετέχεις στην Βαλκανική Ολυμπιάδα θα πρέπει να έχεις ελληνική υπηκοότητα(νομίζω). Click για ανάπτυξη... μηπως ξερεις ποσα περιπου θεματα χρειαζονται στον αρχιμηδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Μαρτίου 2012 Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 20:22 Ο Wild_Boy έγραψε: #170 03-03-12 20:22 Παλούκια ήταν του αρχιμήδη.Αλλά όντας β'γυμ θα έχω τη μεγάλη ευκαιρία του χρόνου κι όχι φέτος.Αλλά και πάλι, ήταν ωραία εμπειρία^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. infinity Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 20:22 Ο infinity έγραψε: #171 03-03-12 20:22 Αρχική Δημοσίευση από hliassonny: Κοίτα μετά τον Αρχιμήδη δεν υπάρχει άλλη Πανελλήνια φάση. Υπάρχει η Βαλκανινκή Ολυμπιάδα. Για να συμμετέχεις στην Βαλκανική Ολυμπιάδα θα πρέπει να έχεις ελληνική υπηκοότητα(νομίζω). Click για ανάπτυξη... υπάρχουν και οι προκριματικοί που σχηματίζονται οι βαλκανικές ομάδες και η εθνική ομάδα μαθηματικών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 21:41 Ο ξαροπ έγραψε: #172 03-03-12 21:41 Σύμφωνα με μια πληροφορία φίλου μου βγήκε 4ος εκείνος (4ο χρυσό δηλαδής) και 5ος εγώ (1ο αργυρό δηλαδής) στον Αρχιμήδη Μεγάλων, αλλά ακόμα δεν έχουν ανεβάσει τίποτα και μου φαίνεται πολύ "κουλό" για να ισχύει. Μακάρι να ισχύει όμως! (είπε επίσης ότι τους πέρνανε τηλέφωνο για τα αποτελέσματα, αλλά εγώ σαν καλός που ήμουν ξέχασα να γράψω τηλέφωνο ) btw. 3 θέματα συνολικά πρέπει να 'χω γράψει (μείον κάτι ψιλά από 1ο που πήδηξα 1-2 βήματα, συν κάτι ψηλά από το 4ο με το οποίο ασχολήθηκα το τελευταίο τέταρτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 22:11 Ο SonnY έγραψε: #173 03-03-12 22:11 παίδες από προετοιμασία για Αρχιμήδη τι κανατε??? Εγω τπτ γι αυτο δεν πήγα να δώσω..Παρήγγειλα ένα βιβλίο του Στεργίου" Μαθηματικές Ολυμπιάδες", αλλά άργησε λίγο η παράδοση και δεν πρόλαβα να το μελετήσω... Εσείς έχετε κάνει την ύλη των μαθηματικών του σχολείου και από άλλες τάξεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. labahale Νεοφερμένο μέλος Ο labahale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 23:00 Ο labahale έγραψε: #174 03-03-12 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Παλούκια ήταν του αρχιμήδη.Αλλά όντας β'γυμ θα έχω τη μεγάλη ευκαιρία του χρόνου κι όχι φέτος.Αλλά και πάλι, ήταν ωραία εμπειρία^^ Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα.Βέβαια,γενικά μπορούσες να τα προσεγγίσεις,το 3ο όμως ήταν τελείως παλούκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markovski Νεοφερμένο μέλος Ο Markovski αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 23:24 Ο Markovski: #175 03-03-12 23:24 παιδια καποιος να μου δωσει τα θεματα της β'γυμνασιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 23:39 Ο ξαροπ έγραψε: #176 03-03-12 23:39 Τα αποτελέσματα του Αρχιμήδη εδώ: https://www.hms.gr/node/548 Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες φυσικά και σε αυτούς που συνεχίζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Μαρτίου 2012 στις 11:00 Ο Guest 278211: #177 04-03-12 11:00 Γιατί δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα τα θέματα και τις λύσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 12:51 Ο SonnY έγραψε: #178 04-03-12 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Τα αποτελέσματα του Αρχιμήδη εδώ: https://www.hms.gr/node/548 Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες φυσικά και σε αυτούς που συνεχίζουν! Click για ανάπτυξη... τελικά Ιασωνα όντως βγήκες 5ος. Μπράβο καλή συνέχεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demetr Νεοφερμένο μέλος Ο demetr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 17:17 Ο demetr έγραψε: #179 04-03-12 17:17 μπραβο ξαροπ!!!!!!καλη συνεχεια και αντε και με ενα μεταλλιο στην επιστροφη!!!ενα μεγαλο συγχαρητηρια και στον ΛΩΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΉΡΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑΞΗ Β ΔΙΑΚΡΙΣΗ Α που για 2η συννεχομενη φορα παιρνει 1ο χρυσο αν και Α λυκειου!!!τι γινεται με αυτον?ποσο εξυπνος ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXANDROS_K Νεοφερμένο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 18:39 Ο ALEXANDROS_K: #180 04-03-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από demetr: μπραβο ξαροπ!!!!!!καλη συνεχεια και αντε και με ενα μεταλλιο στην επιστροφη!!!ενα μεγαλο συγχαρητηρια και στον ΛΩΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΉΡΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑΞΗ Β ΔΙΑΚΡΙΣΗ Α που για 2η συννεχομενη φορα παιρνει 1ο χρυσο αν και Α λυκειου!!!τι γινεται με αυτον?ποσο εξυπνος ειναι? Click για ανάπτυξη... Ο συγκεκριμένος μάλιστα πήρε και πρώτη θέση στους μικρούς όταν ήταν τρίτη γυμνασίου και τρίτη θέση στους μικρούς(τρίτο χρυσό) όταν ήταν δευτέρα Έδινα χτες στον Αρχιμήδη με τους μεγάλους(Α'λυκείου είμαι) και έλυσα πλήρως τη γεωμετρία και το πρώτο στο οποίο όμως κάπου έχασα. Αν και δεν πέρασα το βρήκα πολύ ωραίο σαν εμπειρία και ελπίζω του χρόνου που θα είμαι και β' να τα πάω καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Μαρτίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από demetr: παιδια πως ητανε τα θεματα???αν μπορει ας τα ανεβασει καποιος! Click για ανάπτυξη... τι ταξη θελεις?εχω μονο β'γυμνασιου Αρχική Δημοσίευση από hliassonny: Κοίτα μετά τον Αρχιμήδη δεν υπάρχει άλλη Πανελλήνια φάση. Υπάρχει η Βαλκανινκή Ολυμπιάδα. Για να συμμετέχεις στην Βαλκανική Ολυμπιάδα θα πρέπει να έχεις ελληνική υπηκοότητα(νομίζω). Click για ανάπτυξη... μηπως ξερεις ποσα περιπου θεματα χρειαζονται στον αρχιμηδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 20:22 Ο Wild_Boy έγραψε: #170 03-03-12 20:22 Παλούκια ήταν του αρχιμήδη.Αλλά όντας β'γυμ θα έχω τη μεγάλη ευκαιρία του χρόνου κι όχι φέτος.Αλλά και πάλι, ήταν ωραία εμπειρία^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. infinity Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 20:22 Ο infinity έγραψε: #171 03-03-12 20:22 Αρχική Δημοσίευση από hliassonny: Κοίτα μετά τον Αρχιμήδη δεν υπάρχει άλλη Πανελλήνια φάση. Υπάρχει η Βαλκανινκή Ολυμπιάδα. Για να συμμετέχεις στην Βαλκανική Ολυμπιάδα θα πρέπει να έχεις ελληνική υπηκοότητα(νομίζω). Click για ανάπτυξη... υπάρχουν και οι προκριματικοί που σχηματίζονται οι βαλκανικές ομάδες και η εθνική ομάδα μαθηματικών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 21:41 Ο ξαροπ έγραψε: #172 03-03-12 21:41 Σύμφωνα με μια πληροφορία φίλου μου βγήκε 4ος εκείνος (4ο χρυσό δηλαδής) και 5ος εγώ (1ο αργυρό δηλαδής) στον Αρχιμήδη Μεγάλων, αλλά ακόμα δεν έχουν ανεβάσει τίποτα και μου φαίνεται πολύ "κουλό" για να ισχύει. Μακάρι να ισχύει όμως! (είπε επίσης ότι τους πέρνανε τηλέφωνο για τα αποτελέσματα, αλλά εγώ σαν καλός που ήμουν ξέχασα να γράψω τηλέφωνο ) btw. 3 θέματα συνολικά πρέπει να 'χω γράψει (μείον κάτι ψιλά από 1ο που πήδηξα 1-2 βήματα, συν κάτι ψηλά από το 4ο με το οποίο ασχολήθηκα το τελευταίο τέταρτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 22:11 Ο SonnY έγραψε: #173 03-03-12 22:11 παίδες από προετοιμασία για Αρχιμήδη τι κανατε??? Εγω τπτ γι αυτο δεν πήγα να δώσω..Παρήγγειλα ένα βιβλίο του Στεργίου" Μαθηματικές Ολυμπιάδες", αλλά άργησε λίγο η παράδοση και δεν πρόλαβα να το μελετήσω... Εσείς έχετε κάνει την ύλη των μαθηματικών του σχολείου και από άλλες τάξεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. labahale Νεοφερμένο μέλος Ο labahale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 23:00 Ο labahale έγραψε: #174 03-03-12 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Παλούκια ήταν του αρχιμήδη.Αλλά όντας β'γυμ θα έχω τη μεγάλη ευκαιρία του χρόνου κι όχι φέτος.Αλλά και πάλι, ήταν ωραία εμπειρία^^ Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα.Βέβαια,γενικά μπορούσες να τα προσεγγίσεις,το 3ο όμως ήταν τελείως παλούκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markovski Νεοφερμένο μέλος Ο Markovski αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 23:24 Ο Markovski: #175 03-03-12 23:24 παιδια καποιος να μου δωσει τα θεματα της β'γυμνασιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 23:39 Ο ξαροπ έγραψε: #176 03-03-12 23:39 Τα αποτελέσματα του Αρχιμήδη εδώ: https://www.hms.gr/node/548 Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες φυσικά και σε αυτούς που συνεχίζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Μαρτίου 2012 στις 11:00 Ο Guest 278211: #177 04-03-12 11:00 Γιατί δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα τα θέματα και τις λύσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 12:51 Ο SonnY έγραψε: #178 04-03-12 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Τα αποτελέσματα του Αρχιμήδη εδώ: https://www.hms.gr/node/548 Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες φυσικά και σε αυτούς που συνεχίζουν! Click για ανάπτυξη... τελικά Ιασωνα όντως βγήκες 5ος. Μπράβο καλή συνέχεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demetr Νεοφερμένο μέλος Ο demetr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 17:17 Ο demetr έγραψε: #179 04-03-12 17:17 μπραβο ξαροπ!!!!!!καλη συνεχεια και αντε και με ενα μεταλλιο στην επιστροφη!!!ενα μεγαλο συγχαρητηρια και στον ΛΩΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΉΡΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑΞΗ Β ΔΙΑΚΡΙΣΗ Α που για 2η συννεχομενη φορα παιρνει 1ο χρυσο αν και Α λυκειου!!!τι γινεται με αυτον?ποσο εξυπνος ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXANDROS_K Νεοφερμένο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 18:39 Ο ALEXANDROS_K: #180 04-03-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από demetr: μπραβο ξαροπ!!!!!!καλη συνεχεια και αντε και με ενα μεταλλιο στην επιστροφη!!!ενα μεγαλο συγχαρητηρια και στον ΛΩΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΉΡΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑΞΗ Β ΔΙΑΚΡΙΣΗ Α που για 2η συννεχομενη φορα παιρνει 1ο χρυσο αν και Α λυκειου!!!τι γινεται με αυτον?ποσο εξυπνος ειναι? Click για ανάπτυξη... Ο συγκεκριμένος μάλιστα πήρε και πρώτη θέση στους μικρούς όταν ήταν τρίτη γυμνασίου και τρίτη θέση στους μικρούς(τρίτο χρυσό) όταν ήταν δευτέρα Έδινα χτες στον Αρχιμήδη με τους μεγάλους(Α'λυκείου είμαι) και έλυσα πλήρως τη γεωμετρία και το πρώτο στο οποίο όμως κάπου έχασα. Αν και δεν πέρασα το βρήκα πολύ ωραίο σαν εμπειρία και ελπίζω του χρόνου που θα είμαι και β' να τα πάω καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Μαρτίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παλούκια ήταν του αρχιμήδη.Αλλά όντας β'γυμ θα έχω τη μεγάλη ευκαιρία του χρόνου κι όχι φέτος.Αλλά και πάλι, ήταν ωραία εμπειρία^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
infinity Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 20:22 Ο infinity έγραψε: #171 03-03-12 20:22 Αρχική Δημοσίευση από hliassonny: Κοίτα μετά τον Αρχιμήδη δεν υπάρχει άλλη Πανελλήνια φάση. Υπάρχει η Βαλκανινκή Ολυμπιάδα. Για να συμμετέχεις στην Βαλκανική Ολυμπιάδα θα πρέπει να έχεις ελληνική υπηκοότητα(νομίζω). Click για ανάπτυξη... υπάρχουν και οι προκριματικοί που σχηματίζονται οι βαλκανικές ομάδες και η εθνική ομάδα μαθηματικών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 21:41 Ο ξαροπ έγραψε: #172 03-03-12 21:41 Σύμφωνα με μια πληροφορία φίλου μου βγήκε 4ος εκείνος (4ο χρυσό δηλαδής) και 5ος εγώ (1ο αργυρό δηλαδής) στον Αρχιμήδη Μεγάλων, αλλά ακόμα δεν έχουν ανεβάσει τίποτα και μου φαίνεται πολύ "κουλό" για να ισχύει. Μακάρι να ισχύει όμως! (είπε επίσης ότι τους πέρνανε τηλέφωνο για τα αποτελέσματα, αλλά εγώ σαν καλός που ήμουν ξέχασα να γράψω τηλέφωνο ) btw. 3 θέματα συνολικά πρέπει να 'χω γράψει (μείον κάτι ψιλά από 1ο που πήδηξα 1-2 βήματα, συν κάτι ψηλά από το 4ο με το οποίο ασχολήθηκα το τελευταίο τέταρτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 22:11 Ο SonnY έγραψε: #173 03-03-12 22:11 παίδες από προετοιμασία για Αρχιμήδη τι κανατε??? Εγω τπτ γι αυτο δεν πήγα να δώσω..Παρήγγειλα ένα βιβλίο του Στεργίου" Μαθηματικές Ολυμπιάδες", αλλά άργησε λίγο η παράδοση και δεν πρόλαβα να το μελετήσω... Εσείς έχετε κάνει την ύλη των μαθηματικών του σχολείου και από άλλες τάξεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. labahale Νεοφερμένο μέλος Ο labahale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 23:00 Ο labahale έγραψε: #174 03-03-12 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Παλούκια ήταν του αρχιμήδη.Αλλά όντας β'γυμ θα έχω τη μεγάλη ευκαιρία του χρόνου κι όχι φέτος.Αλλά και πάλι, ήταν ωραία εμπειρία^^ Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα.Βέβαια,γενικά μπορούσες να τα προσεγγίσεις,το 3ο όμως ήταν τελείως παλούκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markovski Νεοφερμένο μέλος Ο Markovski αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 23:24 Ο Markovski: #175 03-03-12 23:24 παιδια καποιος να μου δωσει τα θεματα της β'γυμνασιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 23:39 Ο ξαροπ έγραψε: #176 03-03-12 23:39 Τα αποτελέσματα του Αρχιμήδη εδώ: https://www.hms.gr/node/548 Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες φυσικά και σε αυτούς που συνεχίζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Μαρτίου 2012 στις 11:00 Ο Guest 278211: #177 04-03-12 11:00 Γιατί δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα τα θέματα και τις λύσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 12:51 Ο SonnY έγραψε: #178 04-03-12 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Τα αποτελέσματα του Αρχιμήδη εδώ: https://www.hms.gr/node/548 Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες φυσικά και σε αυτούς που συνεχίζουν! Click για ανάπτυξη... τελικά Ιασωνα όντως βγήκες 5ος. Μπράβο καλή συνέχεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demetr Νεοφερμένο μέλος Ο demetr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 17:17 Ο demetr έγραψε: #179 04-03-12 17:17 μπραβο ξαροπ!!!!!!καλη συνεχεια και αντε και με ενα μεταλλιο στην επιστροφη!!!ενα μεγαλο συγχαρητηρια και στον ΛΩΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΉΡΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑΞΗ Β ΔΙΑΚΡΙΣΗ Α που για 2η συννεχομενη φορα παιρνει 1ο χρυσο αν και Α λυκειου!!!τι γινεται με αυτον?ποσο εξυπνος ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXANDROS_K Νεοφερμένο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 18:39 Ο ALEXANDROS_K: #180 04-03-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από demetr: μπραβο ξαροπ!!!!!!καλη συνεχεια και αντε και με ενα μεταλλιο στην επιστροφη!!!ενα μεγαλο συγχαρητηρια και στον ΛΩΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΉΡΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑΞΗ Β ΔΙΑΚΡΙΣΗ Α που για 2η συννεχομενη φορα παιρνει 1ο χρυσο αν και Α λυκειου!!!τι γινεται με αυτον?ποσο εξυπνος ειναι? Click για ανάπτυξη... Ο συγκεκριμένος μάλιστα πήρε και πρώτη θέση στους μικρούς όταν ήταν τρίτη γυμνασίου και τρίτη θέση στους μικρούς(τρίτο χρυσό) όταν ήταν δευτέρα Έδινα χτες στον Αρχιμήδη με τους μεγάλους(Α'λυκείου είμαι) και έλυσα πλήρως τη γεωμετρία και το πρώτο στο οποίο όμως κάπου έχασα. Αν και δεν πέρασα το βρήκα πολύ ωραίο σαν εμπειρία και ελπίζω του χρόνου που θα είμαι και β' να τα πάω καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Μαρτίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από hliassonny: Κοίτα μετά τον Αρχιμήδη δεν υπάρχει άλλη Πανελλήνια φάση. Υπάρχει η Βαλκανινκή Ολυμπιάδα. Για να συμμετέχεις στην Βαλκανική Ολυμπιάδα θα πρέπει να έχεις ελληνική υπηκοότητα(νομίζω). Click για ανάπτυξη... υπάρχουν και οι προκριματικοί που σχηματίζονται οι βαλκανικές ομάδες και η εθνική ομάδα μαθηματικών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 21:41 Ο ξαροπ έγραψε: #172 03-03-12 21:41 Σύμφωνα με μια πληροφορία φίλου μου βγήκε 4ος εκείνος (4ο χρυσό δηλαδής) και 5ος εγώ (1ο αργυρό δηλαδής) στον Αρχιμήδη Μεγάλων, αλλά ακόμα δεν έχουν ανεβάσει τίποτα και μου φαίνεται πολύ "κουλό" για να ισχύει. Μακάρι να ισχύει όμως! (είπε επίσης ότι τους πέρνανε τηλέφωνο για τα αποτελέσματα, αλλά εγώ σαν καλός που ήμουν ξέχασα να γράψω τηλέφωνο ) btw. 3 θέματα συνολικά πρέπει να 'χω γράψει (μείον κάτι ψιλά από 1ο που πήδηξα 1-2 βήματα, συν κάτι ψηλά από το 4ο με το οποίο ασχολήθηκα το τελευταίο τέταρτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 22:11 Ο SonnY έγραψε: #173 03-03-12 22:11 παίδες από προετοιμασία για Αρχιμήδη τι κανατε??? Εγω τπτ γι αυτο δεν πήγα να δώσω..Παρήγγειλα ένα βιβλίο του Στεργίου" Μαθηματικές Ολυμπιάδες", αλλά άργησε λίγο η παράδοση και δεν πρόλαβα να το μελετήσω... Εσείς έχετε κάνει την ύλη των μαθηματικών του σχολείου και από άλλες τάξεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. labahale Νεοφερμένο μέλος Ο labahale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 23:00 Ο labahale έγραψε: #174 03-03-12 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Παλούκια ήταν του αρχιμήδη.Αλλά όντας β'γυμ θα έχω τη μεγάλη ευκαιρία του χρόνου κι όχι φέτος.Αλλά και πάλι, ήταν ωραία εμπειρία^^ Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα.Βέβαια,γενικά μπορούσες να τα προσεγγίσεις,το 3ο όμως ήταν τελείως παλούκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markovski Νεοφερμένο μέλος Ο Markovski αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 23:24 Ο Markovski: #175 03-03-12 23:24 παιδια καποιος να μου δωσει τα θεματα της β'γυμνασιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 23:39 Ο ξαροπ έγραψε: #176 03-03-12 23:39 Τα αποτελέσματα του Αρχιμήδη εδώ: https://www.hms.gr/node/548 Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες φυσικά και σε αυτούς που συνεχίζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Μαρτίου 2012 στις 11:00 Ο Guest 278211: #177 04-03-12 11:00 Γιατί δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα τα θέματα και τις λύσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 12:51 Ο SonnY έγραψε: #178 04-03-12 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Τα αποτελέσματα του Αρχιμήδη εδώ: https://www.hms.gr/node/548 Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες φυσικά και σε αυτούς που συνεχίζουν! Click για ανάπτυξη... τελικά Ιασωνα όντως βγήκες 5ος. Μπράβο καλή συνέχεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demetr Νεοφερμένο μέλος Ο demetr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 17:17 Ο demetr έγραψε: #179 04-03-12 17:17 μπραβο ξαροπ!!!!!!καλη συνεχεια και αντε και με ενα μεταλλιο στην επιστροφη!!!ενα μεγαλο συγχαρητηρια και στον ΛΩΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΉΡΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑΞΗ Β ΔΙΑΚΡΙΣΗ Α που για 2η συννεχομενη φορα παιρνει 1ο χρυσο αν και Α λυκειου!!!τι γινεται με αυτον?ποσο εξυπνος ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXANDROS_K Νεοφερμένο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 18:39 Ο ALEXANDROS_K: #180 04-03-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από demetr: μπραβο ξαροπ!!!!!!καλη συνεχεια και αντε και με ενα μεταλλιο στην επιστροφη!!!ενα μεγαλο συγχαρητηρια και στον ΛΩΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΉΡΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑΞΗ Β ΔΙΑΚΡΙΣΗ Α που για 2η συννεχομενη φορα παιρνει 1ο χρυσο αν και Α λυκειου!!!τι γινεται με αυτον?ποσο εξυπνος ειναι? Click για ανάπτυξη... Ο συγκεκριμένος μάλιστα πήρε και πρώτη θέση στους μικρούς όταν ήταν τρίτη γυμνασίου και τρίτη θέση στους μικρούς(τρίτο χρυσό) όταν ήταν δευτέρα Έδινα χτες στον Αρχιμήδη με τους μεγάλους(Α'λυκείου είμαι) και έλυσα πλήρως τη γεωμετρία και το πρώτο στο οποίο όμως κάπου έχασα. Αν και δεν πέρασα το βρήκα πολύ ωραίο σαν εμπειρία και ελπίζω του χρόνου που θα είμαι και β' να τα πάω καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Μαρτίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σύμφωνα με μια πληροφορία φίλου μου βγήκε 4ος εκείνος (4ο χρυσό δηλαδής) και 5ος εγώ (1ο αργυρό δηλαδής) στον Αρχιμήδη Μεγάλων, αλλά ακόμα δεν έχουν ανεβάσει τίποτα και μου φαίνεται πολύ "κουλό" για να ισχύει. Μακάρι να ισχύει όμως! (είπε επίσης ότι τους πέρνανε τηλέφωνο για τα αποτελέσματα, αλλά εγώ σαν καλός που ήμουν ξέχασα να γράψω τηλέφωνο ) btw. 3 θέματα συνολικά πρέπει να 'χω γράψει (μείον κάτι ψιλά από 1ο που πήδηξα 1-2 βήματα, συν κάτι ψηλά από το 4ο με το οποίο ασχολήθηκα το τελευταίο τέταρτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 22:11 Ο SonnY έγραψε: #173 03-03-12 22:11 παίδες από προετοιμασία για Αρχιμήδη τι κανατε??? Εγω τπτ γι αυτο δεν πήγα να δώσω..Παρήγγειλα ένα βιβλίο του Στεργίου" Μαθηματικές Ολυμπιάδες", αλλά άργησε λίγο η παράδοση και δεν πρόλαβα να το μελετήσω... Εσείς έχετε κάνει την ύλη των μαθηματικών του σχολείου και από άλλες τάξεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. labahale Νεοφερμένο μέλος Ο labahale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 23:00 Ο labahale έγραψε: #174 03-03-12 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Παλούκια ήταν του αρχιμήδη.Αλλά όντας β'γυμ θα έχω τη μεγάλη ευκαιρία του χρόνου κι όχι φέτος.Αλλά και πάλι, ήταν ωραία εμπειρία^^ Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα.Βέβαια,γενικά μπορούσες να τα προσεγγίσεις,το 3ο όμως ήταν τελείως παλούκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markovski Νεοφερμένο μέλος Ο Markovski αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 23:24 Ο Markovski: #175 03-03-12 23:24 παιδια καποιος να μου δωσει τα θεματα της β'γυμνασιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 23:39 Ο ξαροπ έγραψε: #176 03-03-12 23:39 Τα αποτελέσματα του Αρχιμήδη εδώ: https://www.hms.gr/node/548 Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες φυσικά και σε αυτούς που συνεχίζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Μαρτίου 2012 στις 11:00 Ο Guest 278211: #177 04-03-12 11:00 Γιατί δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα τα θέματα και τις λύσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 12:51 Ο SonnY έγραψε: #178 04-03-12 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Τα αποτελέσματα του Αρχιμήδη εδώ: https://www.hms.gr/node/548 Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες φυσικά και σε αυτούς που συνεχίζουν! Click για ανάπτυξη... τελικά Ιασωνα όντως βγήκες 5ος. Μπράβο καλή συνέχεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demetr Νεοφερμένο μέλος Ο demetr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 17:17 Ο demetr έγραψε: #179 04-03-12 17:17 μπραβο ξαροπ!!!!!!καλη συνεχεια και αντε και με ενα μεταλλιο στην επιστροφη!!!ενα μεγαλο συγχαρητηρια και στον ΛΩΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΉΡΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑΞΗ Β ΔΙΑΚΡΙΣΗ Α που για 2η συννεχομενη φορα παιρνει 1ο χρυσο αν και Α λυκειου!!!τι γινεται με αυτον?ποσο εξυπνος ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXANDROS_K Νεοφερμένο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 18:39 Ο ALEXANDROS_K: #180 04-03-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από demetr: μπραβο ξαροπ!!!!!!καλη συνεχεια και αντε και με ενα μεταλλιο στην επιστροφη!!!ενα μεγαλο συγχαρητηρια και στον ΛΩΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΉΡΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑΞΗ Β ΔΙΑΚΡΙΣΗ Α που για 2η συννεχομενη φορα παιρνει 1ο χρυσο αν και Α λυκειου!!!τι γινεται με αυτον?ποσο εξυπνος ειναι? Click για ανάπτυξη... Ο συγκεκριμένος μάλιστα πήρε και πρώτη θέση στους μικρούς όταν ήταν τρίτη γυμνασίου και τρίτη θέση στους μικρούς(τρίτο χρυσό) όταν ήταν δευτέρα Έδινα χτες στον Αρχιμήδη με τους μεγάλους(Α'λυκείου είμαι) και έλυσα πλήρως τη γεωμετρία και το πρώτο στο οποίο όμως κάπου έχασα. Αν και δεν πέρασα το βρήκα πολύ ωραίο σαν εμπειρία και ελπίζω του χρόνου που θα είμαι και β' να τα πάω καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Μαρτίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παίδες από προετοιμασία για Αρχιμήδη τι κανατε??? Εγω τπτ γι αυτο δεν πήγα να δώσω..Παρήγγειλα ένα βιβλίο του Στεργίου" Μαθηματικές Ολυμπιάδες", αλλά άργησε λίγο η παράδοση και δεν πρόλαβα να το μελετήσω... Εσείς έχετε κάνει την ύλη των μαθηματικών του σχολείου και από άλλες τάξεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
labahale Νεοφερμένο μέλος Ο labahale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 23:00 Ο labahale έγραψε: #174 03-03-12 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Παλούκια ήταν του αρχιμήδη.Αλλά όντας β'γυμ θα έχω τη μεγάλη ευκαιρία του χρόνου κι όχι φέτος.Αλλά και πάλι, ήταν ωραία εμπειρία^^ Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα.Βέβαια,γενικά μπορούσες να τα προσεγγίσεις,το 3ο όμως ήταν τελείως παλούκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markovski Νεοφερμένο μέλος Ο Markovski αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 23:24 Ο Markovski: #175 03-03-12 23:24 παιδια καποιος να μου δωσει τα θεματα της β'γυμνασιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 23:39 Ο ξαροπ έγραψε: #176 03-03-12 23:39 Τα αποτελέσματα του Αρχιμήδη εδώ: https://www.hms.gr/node/548 Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες φυσικά και σε αυτούς που συνεχίζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Μαρτίου 2012 στις 11:00 Ο Guest 278211: #177 04-03-12 11:00 Γιατί δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα τα θέματα και τις λύσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 12:51 Ο SonnY έγραψε: #178 04-03-12 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Τα αποτελέσματα του Αρχιμήδη εδώ: https://www.hms.gr/node/548 Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες φυσικά και σε αυτούς που συνεχίζουν! Click για ανάπτυξη... τελικά Ιασωνα όντως βγήκες 5ος. Μπράβο καλή συνέχεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demetr Νεοφερμένο μέλος Ο demetr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 17:17 Ο demetr έγραψε: #179 04-03-12 17:17 μπραβο ξαροπ!!!!!!καλη συνεχεια και αντε και με ενα μεταλλιο στην επιστροφη!!!ενα μεγαλο συγχαρητηρια και στον ΛΩΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΉΡΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑΞΗ Β ΔΙΑΚΡΙΣΗ Α που για 2η συννεχομενη φορα παιρνει 1ο χρυσο αν και Α λυκειου!!!τι γινεται με αυτον?ποσο εξυπνος ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXANDROS_K Νεοφερμένο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 18:39 Ο ALEXANDROS_K: #180 04-03-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από demetr: μπραβο ξαροπ!!!!!!καλη συνεχεια και αντε και με ενα μεταλλιο στην επιστροφη!!!ενα μεγαλο συγχαρητηρια και στον ΛΩΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΉΡΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑΞΗ Β ΔΙΑΚΡΙΣΗ Α που για 2η συννεχομενη φορα παιρνει 1ο χρυσο αν και Α λυκειου!!!τι γινεται με αυτον?ποσο εξυπνος ειναι? Click για ανάπτυξη... Ο συγκεκριμένος μάλιστα πήρε και πρώτη θέση στους μικρούς όταν ήταν τρίτη γυμνασίου και τρίτη θέση στους μικρούς(τρίτο χρυσό) όταν ήταν δευτέρα Έδινα χτες στον Αρχιμήδη με τους μεγάλους(Α'λυκείου είμαι) και έλυσα πλήρως τη γεωμετρία και το πρώτο στο οποίο όμως κάπου έχασα. Αν και δεν πέρασα το βρήκα πολύ ωραίο σαν εμπειρία και ελπίζω του χρόνου που θα είμαι και β' να τα πάω καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Μαρτίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Παλούκια ήταν του αρχιμήδη.Αλλά όντας β'γυμ θα έχω τη μεγάλη ευκαιρία του χρόνου κι όχι φέτος.Αλλά και πάλι, ήταν ωραία εμπειρία^^ Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα.Βέβαια,γενικά μπορούσες να τα προσεγγίσεις,το 3ο όμως ήταν τελείως παλούκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Markovski Νεοφερμένο μέλος Ο Markovski αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 23:24 Ο Markovski: #175 03-03-12 23:24 παιδια καποιος να μου δωσει τα θεματα της β'γυμνασιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 23:39 Ο ξαροπ έγραψε: #176 03-03-12 23:39 Τα αποτελέσματα του Αρχιμήδη εδώ: https://www.hms.gr/node/548 Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες φυσικά και σε αυτούς που συνεχίζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Μαρτίου 2012 στις 11:00 Ο Guest 278211: #177 04-03-12 11:00 Γιατί δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα τα θέματα και τις λύσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 12:51 Ο SonnY έγραψε: #178 04-03-12 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Τα αποτελέσματα του Αρχιμήδη εδώ: https://www.hms.gr/node/548 Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες φυσικά και σε αυτούς που συνεχίζουν! Click για ανάπτυξη... τελικά Ιασωνα όντως βγήκες 5ος. Μπράβο καλή συνέχεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demetr Νεοφερμένο μέλος Ο demetr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 17:17 Ο demetr έγραψε: #179 04-03-12 17:17 μπραβο ξαροπ!!!!!!καλη συνεχεια και αντε και με ενα μεταλλιο στην επιστροφη!!!ενα μεγαλο συγχαρητηρια και στον ΛΩΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΉΡΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑΞΗ Β ΔΙΑΚΡΙΣΗ Α που για 2η συννεχομενη φορα παιρνει 1ο χρυσο αν και Α λυκειου!!!τι γινεται με αυτον?ποσο εξυπνος ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXANDROS_K Νεοφερμένο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 18:39 Ο ALEXANDROS_K: #180 04-03-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από demetr: μπραβο ξαροπ!!!!!!καλη συνεχεια και αντε και με ενα μεταλλιο στην επιστροφη!!!ενα μεγαλο συγχαρητηρια και στον ΛΩΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΉΡΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑΞΗ Β ΔΙΑΚΡΙΣΗ Α που για 2η συννεχομενη φορα παιρνει 1ο χρυσο αν και Α λυκειου!!!τι γινεται με αυτον?ποσο εξυπνος ειναι? Click για ανάπτυξη... Ο συγκεκριμένος μάλιστα πήρε και πρώτη θέση στους μικρούς όταν ήταν τρίτη γυμνασίου και τρίτη θέση στους μικρούς(τρίτο χρυσό) όταν ήταν δευτέρα Έδινα χτες στον Αρχιμήδη με τους μεγάλους(Α'λυκείου είμαι) και έλυσα πλήρως τη γεωμετρία και το πρώτο στο οποίο όμως κάπου έχασα. Αν και δεν πέρασα το βρήκα πολύ ωραίο σαν εμπειρία και ελπίζω του χρόνου που θα είμαι και β' να τα πάω καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Μαρτίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδια καποιος να μου δωσει τα θεματα της β'γυμνασιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 23:39 Ο ξαροπ έγραψε: #176 03-03-12 23:39 Τα αποτελέσματα του Αρχιμήδη εδώ: https://www.hms.gr/node/548 Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες φυσικά και σε αυτούς που συνεχίζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Μαρτίου 2012 στις 11:00 Ο Guest 278211: #177 04-03-12 11:00 Γιατί δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα τα θέματα και τις λύσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 12:51 Ο SonnY έγραψε: #178 04-03-12 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Τα αποτελέσματα του Αρχιμήδη εδώ: https://www.hms.gr/node/548 Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες φυσικά και σε αυτούς που συνεχίζουν! Click για ανάπτυξη... τελικά Ιασωνα όντως βγήκες 5ος. Μπράβο καλή συνέχεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demetr Νεοφερμένο μέλος Ο demetr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 17:17 Ο demetr έγραψε: #179 04-03-12 17:17 μπραβο ξαροπ!!!!!!καλη συνεχεια και αντε και με ενα μεταλλιο στην επιστροφη!!!ενα μεγαλο συγχαρητηρια και στον ΛΩΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΉΡΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑΞΗ Β ΔΙΑΚΡΙΣΗ Α που για 2η συννεχομενη φορα παιρνει 1ο χρυσο αν και Α λυκειου!!!τι γινεται με αυτον?ποσο εξυπνος ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXANDROS_K Νεοφερμένο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 18:39 Ο ALEXANDROS_K: #180 04-03-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από demetr: μπραβο ξαροπ!!!!!!καλη συνεχεια και αντε και με ενα μεταλλιο στην επιστροφη!!!ενα μεγαλο συγχαρητηρια και στον ΛΩΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΉΡΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑΞΗ Β ΔΙΑΚΡΙΣΗ Α που για 2η συννεχομενη φορα παιρνει 1ο χρυσο αν και Α λυκειου!!!τι γινεται με αυτον?ποσο εξυπνος ειναι? Click για ανάπτυξη... Ο συγκεκριμένος μάλιστα πήρε και πρώτη θέση στους μικρούς όταν ήταν τρίτη γυμνασίου και τρίτη θέση στους μικρούς(τρίτο χρυσό) όταν ήταν δευτέρα Έδινα χτες στον Αρχιμήδη με τους μεγάλους(Α'λυκείου είμαι) και έλυσα πλήρως τη γεωμετρία και το πρώτο στο οποίο όμως κάπου έχασα. Αν και δεν πέρασα το βρήκα πολύ ωραίο σαν εμπειρία και ελπίζω του χρόνου που θα είμαι και β' να τα πάω καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Μαρτίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα αποτελέσματα του Αρχιμήδη εδώ: https://www.hms.gr/node/548 Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες φυσικά και σε αυτούς που συνεχίζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Μαρτίου 2012 στις 11:00 Ο Guest 278211: #177 04-03-12 11:00 Γιατί δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα τα θέματα και τις λύσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 12:51 Ο SonnY έγραψε: #178 04-03-12 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Τα αποτελέσματα του Αρχιμήδη εδώ: https://www.hms.gr/node/548 Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες φυσικά και σε αυτούς που συνεχίζουν! Click για ανάπτυξη... τελικά Ιασωνα όντως βγήκες 5ος. Μπράβο καλή συνέχεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demetr Νεοφερμένο μέλος Ο demetr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 17:17 Ο demetr έγραψε: #179 04-03-12 17:17 μπραβο ξαροπ!!!!!!καλη συνεχεια και αντε και με ενα μεταλλιο στην επιστροφη!!!ενα μεγαλο συγχαρητηρια και στον ΛΩΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΉΡΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑΞΗ Β ΔΙΑΚΡΙΣΗ Α που για 2η συννεχομενη φορα παιρνει 1ο χρυσο αν και Α λυκειου!!!τι γινεται με αυτον?ποσο εξυπνος ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXANDROS_K Νεοφερμένο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 18:39 Ο ALEXANDROS_K: #180 04-03-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από demetr: μπραβο ξαροπ!!!!!!καλη συνεχεια και αντε και με ενα μεταλλιο στην επιστροφη!!!ενα μεγαλο συγχαρητηρια και στον ΛΩΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΉΡΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑΞΗ Β ΔΙΑΚΡΙΣΗ Α που για 2η συννεχομενη φορα παιρνει 1ο χρυσο αν και Α λυκειου!!!τι γινεται με αυτον?ποσο εξυπνος ειναι? Click για ανάπτυξη... Ο συγκεκριμένος μάλιστα πήρε και πρώτη θέση στους μικρούς όταν ήταν τρίτη γυμνασίου και τρίτη θέση στους μικρούς(τρίτο χρυσό) όταν ήταν δευτέρα Έδινα χτες στον Αρχιμήδη με τους μεγάλους(Α'λυκείου είμαι) και έλυσα πλήρως τη γεωμετρία και το πρώτο στο οποίο όμως κάπου έχασα. Αν και δεν πέρασα το βρήκα πολύ ωραίο σαν εμπειρία και ελπίζω του χρόνου που θα είμαι και β' να τα πάω καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Μαρτίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιατί δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα τα θέματα και τις λύσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 12:51 Ο SonnY έγραψε: #178 04-03-12 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Τα αποτελέσματα του Αρχιμήδη εδώ: https://www.hms.gr/node/548 Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες φυσικά και σε αυτούς που συνεχίζουν! Click για ανάπτυξη... τελικά Ιασωνα όντως βγήκες 5ος. Μπράβο καλή συνέχεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demetr Νεοφερμένο μέλος Ο demetr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 17:17 Ο demetr έγραψε: #179 04-03-12 17:17 μπραβο ξαροπ!!!!!!καλη συνεχεια και αντε και με ενα μεταλλιο στην επιστροφη!!!ενα μεγαλο συγχαρητηρια και στον ΛΩΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΉΡΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑΞΗ Β ΔΙΑΚΡΙΣΗ Α που για 2η συννεχομενη φορα παιρνει 1ο χρυσο αν και Α λυκειου!!!τι γινεται με αυτον?ποσο εξυπνος ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXANDROS_K Νεοφερμένο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 18:39 Ο ALEXANDROS_K: #180 04-03-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από demetr: μπραβο ξαροπ!!!!!!καλη συνεχεια και αντε και με ενα μεταλλιο στην επιστροφη!!!ενα μεγαλο συγχαρητηρια και στον ΛΩΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΉΡΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑΞΗ Β ΔΙΑΚΡΙΣΗ Α που για 2η συννεχομενη φορα παιρνει 1ο χρυσο αν και Α λυκειου!!!τι γινεται με αυτον?ποσο εξυπνος ειναι? Click για ανάπτυξη... Ο συγκεκριμένος μάλιστα πήρε και πρώτη θέση στους μικρούς όταν ήταν τρίτη γυμνασίου και τρίτη θέση στους μικρούς(τρίτο χρυσό) όταν ήταν δευτέρα Έδινα χτες στον Αρχιμήδη με τους μεγάλους(Α'λυκείου είμαι) και έλυσα πλήρως τη γεωμετρία και το πρώτο στο οποίο όμως κάπου έχασα. Αν και δεν πέρασα το βρήκα πολύ ωραίο σαν εμπειρία και ελπίζω του χρόνου που θα είμαι και β' να τα πάω καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Μαρτίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Τα αποτελέσματα του Αρχιμήδη εδώ: https://www.hms.gr/node/548 Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες φυσικά και σε αυτούς που συνεχίζουν! Click για ανάπτυξη... τελικά Ιασωνα όντως βγήκες 5ος. Μπράβο καλή συνέχεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
demetr Νεοφερμένο μέλος Ο demetr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 17:17 Ο demetr έγραψε: #179 04-03-12 17:17 μπραβο ξαροπ!!!!!!καλη συνεχεια και αντε και με ενα μεταλλιο στην επιστροφη!!!ενα μεγαλο συγχαρητηρια και στον ΛΩΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΉΡΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑΞΗ Β ΔΙΑΚΡΙΣΗ Α που για 2η συννεχομενη φορα παιρνει 1ο χρυσο αν και Α λυκειου!!!τι γινεται με αυτον?ποσο εξυπνος ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXANDROS_K Νεοφερμένο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 18:39 Ο ALEXANDROS_K: #180 04-03-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από demetr: μπραβο ξαροπ!!!!!!καλη συνεχεια και αντε και με ενα μεταλλιο στην επιστροφη!!!ενα μεγαλο συγχαρητηρια και στον ΛΩΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΉΡΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑΞΗ Β ΔΙΑΚΡΙΣΗ Α που για 2η συννεχομενη φορα παιρνει 1ο χρυσο αν και Α λυκειου!!!τι γινεται με αυτον?ποσο εξυπνος ειναι? Click για ανάπτυξη... Ο συγκεκριμένος μάλιστα πήρε και πρώτη θέση στους μικρούς όταν ήταν τρίτη γυμνασίου και τρίτη θέση στους μικρούς(τρίτο χρυσό) όταν ήταν δευτέρα Έδινα χτες στον Αρχιμήδη με τους μεγάλους(Α'λυκείου είμαι) και έλυσα πλήρως τη γεωμετρία και το πρώτο στο οποίο όμως κάπου έχασα. Αν και δεν πέρασα το βρήκα πολύ ωραίο σαν εμπειρία και ελπίζω του χρόνου που θα είμαι και β' να τα πάω καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Μαρτίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
μπραβο ξαροπ!!!!!!καλη συνεχεια και αντε και με ενα μεταλλιο στην επιστροφη!!!ενα μεγαλο συγχαρητηρια και στον ΛΩΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΉΡΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑΞΗ Β ΔΙΑΚΡΙΣΗ Α που για 2η συννεχομενη φορα παιρνει 1ο χρυσο αν και Α λυκειου!!!τι γινεται με αυτον?ποσο εξυπνος ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ALEXANDROS_K Νεοφερμένο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 18:39 Ο ALEXANDROS_K: #180 04-03-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από demetr: μπραβο ξαροπ!!!!!!καλη συνεχεια και αντε και με ενα μεταλλιο στην επιστροφη!!!ενα μεγαλο συγχαρητηρια και στον ΛΩΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΉΡΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑΞΗ Β ΔΙΑΚΡΙΣΗ Α που για 2η συννεχομενη φορα παιρνει 1ο χρυσο αν και Α λυκειου!!!τι γινεται με αυτον?ποσο εξυπνος ειναι? Click για ανάπτυξη... Ο συγκεκριμένος μάλιστα πήρε και πρώτη θέση στους μικρούς όταν ήταν τρίτη γυμνασίου και τρίτη θέση στους μικρούς(τρίτο χρυσό) όταν ήταν δευτέρα Έδινα χτες στον Αρχιμήδη με τους μεγάλους(Α'λυκείου είμαι) και έλυσα πλήρως τη γεωμετρία και το πρώτο στο οποίο όμως κάπου έχασα. Αν και δεν πέρασα το βρήκα πολύ ωραίο σαν εμπειρία και ελπίζω του χρόνου που θα είμαι και β' να τα πάω καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Μαρτίου 2012
Αρχική Δημοσίευση από demetr: μπραβο ξαροπ!!!!!!καλη συνεχεια και αντε και με ενα μεταλλιο στην επιστροφη!!!ενα μεγαλο συγχαρητηρια και στον ΛΩΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΉΡΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑΞΗ Β ΔΙΑΚΡΙΣΗ Α που για 2η συννεχομενη φορα παιρνει 1ο χρυσο αν και Α λυκειου!!!τι γινεται με αυτον?ποσο εξυπνος ειναι? Click για ανάπτυξη... Ο συγκεκριμένος μάλιστα πήρε και πρώτη θέση στους μικρούς όταν ήταν τρίτη γυμνασίου και τρίτη θέση στους μικρούς(τρίτο χρυσό) όταν ήταν δευτέρα Έδινα χτες στον Αρχιμήδη με τους μεγάλους(Α'λυκείου είμαι) και έλυσα πλήρως τη γεωμετρία και το πρώτο στο οποίο όμως κάπου έχασα. Αν και δεν πέρασα το βρήκα πολύ ωραίο σαν εμπειρία και ελπίζω του χρόνου που θα είμαι και β' να τα πάω καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.