persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:49 Η persi έγραψε: #61 30-09-09 18:49 Μάλλον εννοεί 1η Λυκείου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:18 Ο ξαροπ έγραψε: #62 30-09-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Μα ειναι θεμα εξελιξης, ωριμαζεις και μπαινεις σε νεες διαδικασιες... Να μιλησουμε και λιγο αντρικα Στο δημοτικο παιζεις με Power Ranger Στο γυμνασιο το πουλι σου Στο λυκειο με τα βυζάκια της διπλανής... είναι θεμα βελτίωσης και εξελιξης λοιπόν Click για ανάπτυξη... Εγώ μένω στάσιμος. Στο δημοτικό έπαιζα Game Boy. Στο Γυμνάσιο παίζω Game Boy. Στο Λύκειο θα παίζω hackaρισμένο Game Boy. @spirela: Κάποιοι δεν έχουν χιούμορ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. /\/@t@|1@...!!! Νεοφερμένο μέλος Η Ναταλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 114 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:47 Η /\/@t@|1@...!!!: #63 30-09-09 22:47 εννοείται γυμνάσιο...να δούμε και στο λύκειο τι θα δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αγγελος14 Νεοφερμένο μέλος Ο αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 00:42 Ο αγγελος14: #64 01-10-09 00:42 πάντα δημοτικό παιδιά (σε σχεσή με τα μαθήματα είναι πιο εύκολα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina97 Νεοφερμένο μέλος Η Katerina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 11:55 Η Katerina97: #65 04-10-09 11:55 Εμένα μου άρεσε πιο πολύ το δημοτικό απο πλευράς δασκάλων και χώρου.Στο γυμνάσιο το προαύλιο είναι μικροσκοπικό και δεν ξέρεις τι να κάνεις, αν και προτιμώτο γυμνασιο γιατί έχει κάθε 45 λεπτά διάλειμμα και επίσης επειδή μέχρι να πάω λύκειο θα έχω το δικό μου notebook!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 12:07 Η persi έγραψε: #66 04-10-09 12:07 Μπράβο, ωραίος λόγος να σ' αρέσει το γυμνάσιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αναστασια 12 Νεοφερμένο μέλος Η αναστασια 12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 15:40 Η αναστασια 12: #67 04-10-09 15:40 γυμνασιο με χιλια..παρα τα περισσοτερα μαθηματα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AgGeliCo0zZz Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:30 Η AgGeliCo0zZz: #68 04-10-09 16:30 Γυμνασιο για μια ζωηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mizzkaterinaki Νεοφερμένο μέλος Η Mizzkaterinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:31 Η Mizzkaterinaki: #69 04-10-09 16:31 Παω Α Λυκειου κι ακομα θελω να γυριστω στο δημοτικο γιατι πολυ απλα εκει τα πραγματα ηταν αλλιως...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mamaguena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mamaguena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 164 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 13:51 Η Mamaguena: #70 10-10-09 13:51 Είναι διαφορετικά!! Στο δημοτικό είσαι παιδί και στο γυμνάσιο έφηβος! Άσε που σε αντιμετωπίζουν αλλιώς οι καθηγητές! Εγώ προτιμώ το γυμνάσιο, γιατί έχεις πολλούς καθηγητές και γνωρίζεις περισσότερες προσωπικότητες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Ο ξαροπ έγραψε: #71 11-10-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Katerina97: Εμένα μου άρεσε πιο πολύ το δημοτικό απο πλευράς δασκάλων και χώρου.Στο γυμνάσιο το προαύλιο είναι μικροσκοπικό και δεν ξέρεις τι να κάνεις, αν και προτιμώτο γυμνασιο γιατί έχει κάθε 45 λεπτά διάλειμμα και επίσης επειδή μέχρι να πάω λύκειο θα έχω το δικό μου notebook!!! Click για ανάπτυξη... Σιγά, κι εγώ έχω το δικό μου notebook. In fact, ένα notebook για κάθε μάθημα, πού να βάζω τις σημειώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diana222 Νεοφερμένο μέλος Η diana222 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 72 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2009 στις 12:06 Η diana222 έγραψε: #72 11-10-09 12:06 γυμνάσιοοοοοοο!!!!με μεγάλη διαφορά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2009 στις 12:16 Η οΟοNantiAoOo: #73 11-10-09 12:16 δημοτικο ενοειτε τι ωραια και απλα που ηταν αλλα γενικα το λυκειο τα σπαει οποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 136129 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 17:34 Ο Guest 136129: #74 12-10-09 17:34 γυμνασιο για παντα και ακομα καλυτερα θα ηταν να μην εχουμε και τις εξετασεις ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Katerina97: Εμένα μου άρεσε πιο πολύ το δημοτικό απο πλευράς δασκάλων και χώρου.Στο γυμνάσιο το προαύλιο είναι μικροσκοπικό και δεν ξέρεις τι να κάνεις, αν και προτιμώτο γυμνασιο γιατί έχει κάθε 45 λεπτά διάλειμμα και επίσης επειδή μέχρι να πάω λύκειο θα έχω το δικό μου notebook!!! Click για ανάπτυξη... ενταξει σιγα τι να το κανεις το προαυλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η Λουκρητία: #75 12-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από nickpap8: γυμνασιο για παντα και ακομα καλυτερα θα ηταν να μην εχουμε και τις εξετασεις ----------------------------------------- ενταξει σιγα τι να το κανεις το προαυλιο Click για ανάπτυξη... Ρε σεις μην μιλατε χωρις να εχετε δει πως ειναι! Εμα, σιγα το δυσκολο πια! Νευριαζω. (οπως επισης εκνευριζομαι οταν παιδια της πρωτης λενε οτι Γυμνασιο για παντα κλπ, εχοντας κανει ελαχιστα μαθηματα. ξερω ξερω, ειμαι παραξενη.) εδιτ: Εγω δεν ξερω, ισως Γυμνασιο. Το Δημοτικο ποτε δεν το συμπαθουσα ιδιαιτερα. Συγκεκριμενος λογος δεν υπαρχει. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanna ? Νεοφερμένο μέλος Η Dunno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 18:23 Η Ioanna ? έγραψε: #76 13-10-09 18:23 γυμνασιο>δημοτικο και σιγουρα λυκειο>γυμνασιο γιατι στο γυμνασιο υπαρχουν ακομα τοοοοσα ανωριμα και χαζοχαρουμενα παιδια που ωρες ωρες αγανακτω στο λυκειο θα ναι στανταρ καλυτερα :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 21:47 Η persi έγραψε: #77 13-10-09 21:47 Μ' αρέσει που το λες χωρίς να έχεις πάει... ---- Όχι λουκ, δεν είσαι παράξενη. Αυτοί που το λένε είναι παράξενοι... Spoiler Γυμνάσιο FTW... Βασικά εγώ απλά προτιμώ το γυμνάσιο απ' όσα έχω περάσει, δεν ξέρω ακόμα, αν και πριν ήμουν λίγο και 'γώ στους "περίεργους":who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 22:11 Ο Silent_Killer: #78 13-10-09 22:11 Μόνο και μόνο για τα ΜΑθηματικά προτιμώ το Γυμνάσιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 22:16 Ο alex2395 έγραψε: #79 13-10-09 22:16 και στα δυο περασα πολυ καλα...να δουμε και τι θα γινει στο λυκειο του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spirela Νεοφερμένο μέλος Η spirela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 17:08 Η spirela έγραψε: #80 16-10-09 17:08 Ρε παιδιά μας έχουν ταράξει στα τεστ . Δεν ξέρω τι να πρωτοδιαβάσω . Μαθηματικά , Οικιακή Οικονομία ή Γεωγραφία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Μήτσος10 Magissoni Lider Alexandra Chatzin Αναστασία197 uni77 ioannaion Άνιελ JohnGreek blanc Nida maatsi Chrysovc Real Life Rapunzel Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μάλλον εννοεί 1η Λυκείου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:18 Ο ξαροπ έγραψε: #62 30-09-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Μα ειναι θεμα εξελιξης, ωριμαζεις και μπαινεις σε νεες διαδικασιες... Να μιλησουμε και λιγο αντρικα Στο δημοτικο παιζεις με Power Ranger Στο γυμνασιο το πουλι σου Στο λυκειο με τα βυζάκια της διπλανής... είναι θεμα βελτίωσης και εξελιξης λοιπόν Click για ανάπτυξη... Εγώ μένω στάσιμος. Στο δημοτικό έπαιζα Game Boy. Στο Γυμνάσιο παίζω Game Boy. Στο Λύκειο θα παίζω hackaρισμένο Game Boy. @spirela: Κάποιοι δεν έχουν χιούμορ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. /\/@t@|1@...!!! Νεοφερμένο μέλος Η Ναταλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 114 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:47 Η /\/@t@|1@...!!!: #63 30-09-09 22:47 εννοείται γυμνάσιο...να δούμε και στο λύκειο τι θα δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αγγελος14 Νεοφερμένο μέλος Ο αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 00:42 Ο αγγελος14: #64 01-10-09 00:42 πάντα δημοτικό παιδιά (σε σχεσή με τα μαθήματα είναι πιο εύκολα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina97 Νεοφερμένο μέλος Η Katerina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 11:55 Η Katerina97: #65 04-10-09 11:55 Εμένα μου άρεσε πιο πολύ το δημοτικό απο πλευράς δασκάλων και χώρου.Στο γυμνάσιο το προαύλιο είναι μικροσκοπικό και δεν ξέρεις τι να κάνεις, αν και προτιμώτο γυμνασιο γιατί έχει κάθε 45 λεπτά διάλειμμα και επίσης επειδή μέχρι να πάω λύκειο θα έχω το δικό μου notebook!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 12:07 Η persi έγραψε: #66 04-10-09 12:07 Μπράβο, ωραίος λόγος να σ' αρέσει το γυμνάσιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αναστασια 12 Νεοφερμένο μέλος Η αναστασια 12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 15:40 Η αναστασια 12: #67 04-10-09 15:40 γυμνασιο με χιλια..παρα τα περισσοτερα μαθηματα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AgGeliCo0zZz Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:30 Η AgGeliCo0zZz: #68 04-10-09 16:30 Γυμνασιο για μια ζωηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mizzkaterinaki Νεοφερμένο μέλος Η Mizzkaterinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:31 Η Mizzkaterinaki: #69 04-10-09 16:31 Παω Α Λυκειου κι ακομα θελω να γυριστω στο δημοτικο γιατι πολυ απλα εκει τα πραγματα ηταν αλλιως...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mamaguena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mamaguena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 164 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 13:51 Η Mamaguena: #70 10-10-09 13:51 Είναι διαφορετικά!! Στο δημοτικό είσαι παιδί και στο γυμνάσιο έφηβος! Άσε που σε αντιμετωπίζουν αλλιώς οι καθηγητές! Εγώ προτιμώ το γυμνάσιο, γιατί έχεις πολλούς καθηγητές και γνωρίζεις περισσότερες προσωπικότητες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Ο ξαροπ έγραψε: #71 11-10-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Katerina97: Εμένα μου άρεσε πιο πολύ το δημοτικό απο πλευράς δασκάλων και χώρου.Στο γυμνάσιο το προαύλιο είναι μικροσκοπικό και δεν ξέρεις τι να κάνεις, αν και προτιμώτο γυμνασιο γιατί έχει κάθε 45 λεπτά διάλειμμα και επίσης επειδή μέχρι να πάω λύκειο θα έχω το δικό μου notebook!!! Click για ανάπτυξη... Σιγά, κι εγώ έχω το δικό μου notebook. In fact, ένα notebook για κάθε μάθημα, πού να βάζω τις σημειώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diana222 Νεοφερμένο μέλος Η diana222 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 72 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2009 στις 12:06 Η diana222 έγραψε: #72 11-10-09 12:06 γυμνάσιοοοοοοο!!!!με μεγάλη διαφορά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2009 στις 12:16 Η οΟοNantiAoOo: #73 11-10-09 12:16 δημοτικο ενοειτε τι ωραια και απλα που ηταν αλλα γενικα το λυκειο τα σπαει οποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 136129 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 17:34 Ο Guest 136129: #74 12-10-09 17:34 γυμνασιο για παντα και ακομα καλυτερα θα ηταν να μην εχουμε και τις εξετασεις ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Katerina97: Εμένα μου άρεσε πιο πολύ το δημοτικό απο πλευράς δασκάλων και χώρου.Στο γυμνάσιο το προαύλιο είναι μικροσκοπικό και δεν ξέρεις τι να κάνεις, αν και προτιμώτο γυμνασιο γιατί έχει κάθε 45 λεπτά διάλειμμα και επίσης επειδή μέχρι να πάω λύκειο θα έχω το δικό μου notebook!!! Click για ανάπτυξη... ενταξει σιγα τι να το κανεις το προαυλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η Λουκρητία: #75 12-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από nickpap8: γυμνασιο για παντα και ακομα καλυτερα θα ηταν να μην εχουμε και τις εξετασεις ----------------------------------------- ενταξει σιγα τι να το κανεις το προαυλιο Click για ανάπτυξη... Ρε σεις μην μιλατε χωρις να εχετε δει πως ειναι! Εμα, σιγα το δυσκολο πια! Νευριαζω. (οπως επισης εκνευριζομαι οταν παιδια της πρωτης λενε οτι Γυμνασιο για παντα κλπ, εχοντας κανει ελαχιστα μαθηματα. ξερω ξερω, ειμαι παραξενη.) εδιτ: Εγω δεν ξερω, ισως Γυμνασιο. Το Δημοτικο ποτε δεν το συμπαθουσα ιδιαιτερα. Συγκεκριμενος λογος δεν υπαρχει. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanna ? Νεοφερμένο μέλος Η Dunno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 18:23 Η Ioanna ? έγραψε: #76 13-10-09 18:23 γυμνασιο>δημοτικο και σιγουρα λυκειο>γυμνασιο γιατι στο γυμνασιο υπαρχουν ακομα τοοοοσα ανωριμα και χαζοχαρουμενα παιδια που ωρες ωρες αγανακτω στο λυκειο θα ναι στανταρ καλυτερα :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 21:47 Η persi έγραψε: #77 13-10-09 21:47 Μ' αρέσει που το λες χωρίς να έχεις πάει... ---- Όχι λουκ, δεν είσαι παράξενη. Αυτοί που το λένε είναι παράξενοι... Spoiler Γυμνάσιο FTW... Βασικά εγώ απλά προτιμώ το γυμνάσιο απ' όσα έχω περάσει, δεν ξέρω ακόμα, αν και πριν ήμουν λίγο και 'γώ στους "περίεργους":who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 22:11 Ο Silent_Killer: #78 13-10-09 22:11 Μόνο και μόνο για τα ΜΑθηματικά προτιμώ το Γυμνάσιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 22:16 Ο alex2395 έγραψε: #79 13-10-09 22:16 και στα δυο περασα πολυ καλα...να δουμε και τι θα γινει στο λυκειο του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spirela Νεοφερμένο μέλος Η spirela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 17:08 Η spirela έγραψε: #80 16-10-09 17:08 Ρε παιδιά μας έχουν ταράξει στα τεστ . Δεν ξέρω τι να πρωτοδιαβάσω . Μαθηματικά , Οικιακή Οικονομία ή Γεωγραφία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Μήτσος10 Magissoni Lider Alexandra Chatzin Αναστασία197 uni77 ioannaion Άνιελ JohnGreek blanc Nida maatsi Chrysovc Real Life Rapunzel Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Μα ειναι θεμα εξελιξης, ωριμαζεις και μπαινεις σε νεες διαδικασιες... Να μιλησουμε και λιγο αντρικα Στο δημοτικο παιζεις με Power Ranger Στο γυμνασιο το πουλι σου Στο λυκειο με τα βυζάκια της διπλανής... είναι θεμα βελτίωσης και εξελιξης λοιπόν Click για ανάπτυξη... Εγώ μένω στάσιμος. Στο δημοτικό έπαιζα Game Boy. Στο Γυμνάσιο παίζω Game Boy. Στο Λύκειο θα παίζω hackaρισμένο Game Boy. @spirela: Κάποιοι δεν έχουν χιούμορ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
/\/@t@|1@...!!! Νεοφερμένο μέλος Η Ναταλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 114 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:47 Η /\/@t@|1@...!!!: #63 30-09-09 22:47 εννοείται γυμνάσιο...να δούμε και στο λύκειο τι θα δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αγγελος14 Νεοφερμένο μέλος Ο αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 00:42 Ο αγγελος14: #64 01-10-09 00:42 πάντα δημοτικό παιδιά (σε σχεσή με τα μαθήματα είναι πιο εύκολα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina97 Νεοφερμένο μέλος Η Katerina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 11:55 Η Katerina97: #65 04-10-09 11:55 Εμένα μου άρεσε πιο πολύ το δημοτικό απο πλευράς δασκάλων και χώρου.Στο γυμνάσιο το προαύλιο είναι μικροσκοπικό και δεν ξέρεις τι να κάνεις, αν και προτιμώτο γυμνασιο γιατί έχει κάθε 45 λεπτά διάλειμμα και επίσης επειδή μέχρι να πάω λύκειο θα έχω το δικό μου notebook!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 12:07 Η persi έγραψε: #66 04-10-09 12:07 Μπράβο, ωραίος λόγος να σ' αρέσει το γυμνάσιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αναστασια 12 Νεοφερμένο μέλος Η αναστασια 12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 15:40 Η αναστασια 12: #67 04-10-09 15:40 γυμνασιο με χιλια..παρα τα περισσοτερα μαθηματα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AgGeliCo0zZz Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:30 Η AgGeliCo0zZz: #68 04-10-09 16:30 Γυμνασιο για μια ζωηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mizzkaterinaki Νεοφερμένο μέλος Η Mizzkaterinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:31 Η Mizzkaterinaki: #69 04-10-09 16:31 Παω Α Λυκειου κι ακομα θελω να γυριστω στο δημοτικο γιατι πολυ απλα εκει τα πραγματα ηταν αλλιως...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mamaguena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mamaguena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 164 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 13:51 Η Mamaguena: #70 10-10-09 13:51 Είναι διαφορετικά!! Στο δημοτικό είσαι παιδί και στο γυμνάσιο έφηβος! Άσε που σε αντιμετωπίζουν αλλιώς οι καθηγητές! Εγώ προτιμώ το γυμνάσιο, γιατί έχεις πολλούς καθηγητές και γνωρίζεις περισσότερες προσωπικότητες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Ο ξαροπ έγραψε: #71 11-10-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Katerina97: Εμένα μου άρεσε πιο πολύ το δημοτικό απο πλευράς δασκάλων και χώρου.Στο γυμνάσιο το προαύλιο είναι μικροσκοπικό και δεν ξέρεις τι να κάνεις, αν και προτιμώτο γυμνασιο γιατί έχει κάθε 45 λεπτά διάλειμμα και επίσης επειδή μέχρι να πάω λύκειο θα έχω το δικό μου notebook!!! Click για ανάπτυξη... Σιγά, κι εγώ έχω το δικό μου notebook. In fact, ένα notebook για κάθε μάθημα, πού να βάζω τις σημειώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diana222 Νεοφερμένο μέλος Η diana222 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 72 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2009 στις 12:06 Η diana222 έγραψε: #72 11-10-09 12:06 γυμνάσιοοοοοοο!!!!με μεγάλη διαφορά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2009 στις 12:16 Η οΟοNantiAoOo: #73 11-10-09 12:16 δημοτικο ενοειτε τι ωραια και απλα που ηταν αλλα γενικα το λυκειο τα σπαει οποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 136129 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 17:34 Ο Guest 136129: #74 12-10-09 17:34 γυμνασιο για παντα και ακομα καλυτερα θα ηταν να μην εχουμε και τις εξετασεις ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Katerina97: Εμένα μου άρεσε πιο πολύ το δημοτικό απο πλευράς δασκάλων και χώρου.Στο γυμνάσιο το προαύλιο είναι μικροσκοπικό και δεν ξέρεις τι να κάνεις, αν και προτιμώτο γυμνασιο γιατί έχει κάθε 45 λεπτά διάλειμμα και επίσης επειδή μέχρι να πάω λύκειο θα έχω το δικό μου notebook!!! Click για ανάπτυξη... ενταξει σιγα τι να το κανεις το προαυλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η Λουκρητία: #75 12-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από nickpap8: γυμνασιο για παντα και ακομα καλυτερα θα ηταν να μην εχουμε και τις εξετασεις ----------------------------------------- ενταξει σιγα τι να το κανεις το προαυλιο Click για ανάπτυξη... Ρε σεις μην μιλατε χωρις να εχετε δει πως ειναι! Εμα, σιγα το δυσκολο πια! Νευριαζω. (οπως επισης εκνευριζομαι οταν παιδια της πρωτης λενε οτι Γυμνασιο για παντα κλπ, εχοντας κανει ελαχιστα μαθηματα. ξερω ξερω, ειμαι παραξενη.) εδιτ: Εγω δεν ξερω, ισως Γυμνασιο. Το Δημοτικο ποτε δεν το συμπαθουσα ιδιαιτερα. Συγκεκριμενος λογος δεν υπαρχει. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanna ? Νεοφερμένο μέλος Η Dunno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 18:23 Η Ioanna ? έγραψε: #76 13-10-09 18:23 γυμνασιο>δημοτικο και σιγουρα λυκειο>γυμνασιο γιατι στο γυμνασιο υπαρχουν ακομα τοοοοσα ανωριμα και χαζοχαρουμενα παιδια που ωρες ωρες αγανακτω στο λυκειο θα ναι στανταρ καλυτερα :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 21:47 Η persi έγραψε: #77 13-10-09 21:47 Μ' αρέσει που το λες χωρίς να έχεις πάει... ---- Όχι λουκ, δεν είσαι παράξενη. Αυτοί που το λένε είναι παράξενοι... Spoiler Γυμνάσιο FTW... Βασικά εγώ απλά προτιμώ το γυμνάσιο απ' όσα έχω περάσει, δεν ξέρω ακόμα, αν και πριν ήμουν λίγο και 'γώ στους "περίεργους":who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 22:11 Ο Silent_Killer: #78 13-10-09 22:11 Μόνο και μόνο για τα ΜΑθηματικά προτιμώ το Γυμνάσιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 22:16 Ο alex2395 έγραψε: #79 13-10-09 22:16 και στα δυο περασα πολυ καλα...να δουμε και τι θα γινει στο λυκειο του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spirela Νεοφερμένο μέλος Η spirela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 17:08 Η spirela έγραψε: #80 16-10-09 17:08 Ρε παιδιά μας έχουν ταράξει στα τεστ . Δεν ξέρω τι να πρωτοδιαβάσω . Μαθηματικά , Οικιακή Οικονομία ή Γεωγραφία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Μήτσος10 Magissoni Lider Alexandra Chatzin Αναστασία197 uni77 ioannaion Άνιελ JohnGreek blanc Nida maatsi Chrysovc Real Life Rapunzel Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εννοείται γυμνάσιο...να δούμε και στο λύκειο τι θα δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αγγελος14 Νεοφερμένο μέλος Ο αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 00:42 Ο αγγελος14: #64 01-10-09 00:42 πάντα δημοτικό παιδιά (σε σχεσή με τα μαθήματα είναι πιο εύκολα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina97 Νεοφερμένο μέλος Η Katerina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 11:55 Η Katerina97: #65 04-10-09 11:55 Εμένα μου άρεσε πιο πολύ το δημοτικό απο πλευράς δασκάλων και χώρου.Στο γυμνάσιο το προαύλιο είναι μικροσκοπικό και δεν ξέρεις τι να κάνεις, αν και προτιμώτο γυμνασιο γιατί έχει κάθε 45 λεπτά διάλειμμα και επίσης επειδή μέχρι να πάω λύκειο θα έχω το δικό μου notebook!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 12:07 Η persi έγραψε: #66 04-10-09 12:07 Μπράβο, ωραίος λόγος να σ' αρέσει το γυμνάσιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αναστασια 12 Νεοφερμένο μέλος Η αναστασια 12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 15:40 Η αναστασια 12: #67 04-10-09 15:40 γυμνασιο με χιλια..παρα τα περισσοτερα μαθηματα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AgGeliCo0zZz Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:30 Η AgGeliCo0zZz: #68 04-10-09 16:30 Γυμνασιο για μια ζωηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mizzkaterinaki Νεοφερμένο μέλος Η Mizzkaterinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:31 Η Mizzkaterinaki: #69 04-10-09 16:31 Παω Α Λυκειου κι ακομα θελω να γυριστω στο δημοτικο γιατι πολυ απλα εκει τα πραγματα ηταν αλλιως...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mamaguena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mamaguena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 164 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 13:51 Η Mamaguena: #70 10-10-09 13:51 Είναι διαφορετικά!! Στο δημοτικό είσαι παιδί και στο γυμνάσιο έφηβος! Άσε που σε αντιμετωπίζουν αλλιώς οι καθηγητές! Εγώ προτιμώ το γυμνάσιο, γιατί έχεις πολλούς καθηγητές και γνωρίζεις περισσότερες προσωπικότητες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Ο ξαροπ έγραψε: #71 11-10-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Katerina97: Εμένα μου άρεσε πιο πολύ το δημοτικό απο πλευράς δασκάλων και χώρου.Στο γυμνάσιο το προαύλιο είναι μικροσκοπικό και δεν ξέρεις τι να κάνεις, αν και προτιμώτο γυμνασιο γιατί έχει κάθε 45 λεπτά διάλειμμα και επίσης επειδή μέχρι να πάω λύκειο θα έχω το δικό μου notebook!!! Click για ανάπτυξη... Σιγά, κι εγώ έχω το δικό μου notebook. In fact, ένα notebook για κάθε μάθημα, πού να βάζω τις σημειώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diana222 Νεοφερμένο μέλος Η diana222 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 72 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2009 στις 12:06 Η diana222 έγραψε: #72 11-10-09 12:06 γυμνάσιοοοοοοο!!!!με μεγάλη διαφορά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2009 στις 12:16 Η οΟοNantiAoOo: #73 11-10-09 12:16 δημοτικο ενοειτε τι ωραια και απλα που ηταν αλλα γενικα το λυκειο τα σπαει οποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 136129 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 17:34 Ο Guest 136129: #74 12-10-09 17:34 γυμνασιο για παντα και ακομα καλυτερα θα ηταν να μην εχουμε και τις εξετασεις ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Katerina97: Εμένα μου άρεσε πιο πολύ το δημοτικό απο πλευράς δασκάλων και χώρου.Στο γυμνάσιο το προαύλιο είναι μικροσκοπικό και δεν ξέρεις τι να κάνεις, αν και προτιμώτο γυμνασιο γιατί έχει κάθε 45 λεπτά διάλειμμα και επίσης επειδή μέχρι να πάω λύκειο θα έχω το δικό μου notebook!!! Click για ανάπτυξη... ενταξει σιγα τι να το κανεις το προαυλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η Λουκρητία: #75 12-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από nickpap8: γυμνασιο για παντα και ακομα καλυτερα θα ηταν να μην εχουμε και τις εξετασεις ----------------------------------------- ενταξει σιγα τι να το κανεις το προαυλιο Click για ανάπτυξη... Ρε σεις μην μιλατε χωρις να εχετε δει πως ειναι! Εμα, σιγα το δυσκολο πια! Νευριαζω. (οπως επισης εκνευριζομαι οταν παιδια της πρωτης λενε οτι Γυμνασιο για παντα κλπ, εχοντας κανει ελαχιστα μαθηματα. ξερω ξερω, ειμαι παραξενη.) εδιτ: Εγω δεν ξερω, ισως Γυμνασιο. Το Δημοτικο ποτε δεν το συμπαθουσα ιδιαιτερα. Συγκεκριμενος λογος δεν υπαρχει. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanna ? Νεοφερμένο μέλος Η Dunno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 18:23 Η Ioanna ? έγραψε: #76 13-10-09 18:23 γυμνασιο>δημοτικο και σιγουρα λυκειο>γυμνασιο γιατι στο γυμνασιο υπαρχουν ακομα τοοοοσα ανωριμα και χαζοχαρουμενα παιδια που ωρες ωρες αγανακτω στο λυκειο θα ναι στανταρ καλυτερα :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 21:47 Η persi έγραψε: #77 13-10-09 21:47 Μ' αρέσει που το λες χωρίς να έχεις πάει... ---- Όχι λουκ, δεν είσαι παράξενη. Αυτοί που το λένε είναι παράξενοι... Spoiler Γυμνάσιο FTW... Βασικά εγώ απλά προτιμώ το γυμνάσιο απ' όσα έχω περάσει, δεν ξέρω ακόμα, αν και πριν ήμουν λίγο και 'γώ στους "περίεργους":who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 22:11 Ο Silent_Killer: #78 13-10-09 22:11 Μόνο και μόνο για τα ΜΑθηματικά προτιμώ το Γυμνάσιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 22:16 Ο alex2395 έγραψε: #79 13-10-09 22:16 και στα δυο περασα πολυ καλα...να δουμε και τι θα γινει στο λυκειο του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spirela Νεοφερμένο μέλος Η spirela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 17:08 Η spirela έγραψε: #80 16-10-09 17:08 Ρε παιδιά μας έχουν ταράξει στα τεστ . Δεν ξέρω τι να πρωτοδιαβάσω . Μαθηματικά , Οικιακή Οικονομία ή Γεωγραφία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Μήτσος10 Magissoni Lider Alexandra Chatzin Αναστασία197 uni77 ioannaion Άνιελ JohnGreek blanc Nida maatsi Chrysovc Real Life Rapunzel Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πάντα δημοτικό παιδιά (σε σχεσή με τα μαθήματα είναι πιο εύκολα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Katerina97 Νεοφερμένο μέλος Η Katerina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 11:55 Η Katerina97: #65 04-10-09 11:55 Εμένα μου άρεσε πιο πολύ το δημοτικό απο πλευράς δασκάλων και χώρου.Στο γυμνάσιο το προαύλιο είναι μικροσκοπικό και δεν ξέρεις τι να κάνεις, αν και προτιμώτο γυμνασιο γιατί έχει κάθε 45 λεπτά διάλειμμα και επίσης επειδή μέχρι να πάω λύκειο θα έχω το δικό μου notebook!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 12:07 Η persi έγραψε: #66 04-10-09 12:07 Μπράβο, ωραίος λόγος να σ' αρέσει το γυμνάσιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αναστασια 12 Νεοφερμένο μέλος Η αναστασια 12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 15:40 Η αναστασια 12: #67 04-10-09 15:40 γυμνασιο με χιλια..παρα τα περισσοτερα μαθηματα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AgGeliCo0zZz Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:30 Η AgGeliCo0zZz: #68 04-10-09 16:30 Γυμνασιο για μια ζωηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mizzkaterinaki Νεοφερμένο μέλος Η Mizzkaterinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:31 Η Mizzkaterinaki: #69 04-10-09 16:31 Παω Α Λυκειου κι ακομα θελω να γυριστω στο δημοτικο γιατι πολυ απλα εκει τα πραγματα ηταν αλλιως...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mamaguena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mamaguena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 164 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 13:51 Η Mamaguena: #70 10-10-09 13:51 Είναι διαφορετικά!! Στο δημοτικό είσαι παιδί και στο γυμνάσιο έφηβος! Άσε που σε αντιμετωπίζουν αλλιώς οι καθηγητές! Εγώ προτιμώ το γυμνάσιο, γιατί έχεις πολλούς καθηγητές και γνωρίζεις περισσότερες προσωπικότητες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Ο ξαροπ έγραψε: #71 11-10-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Katerina97: Εμένα μου άρεσε πιο πολύ το δημοτικό απο πλευράς δασκάλων και χώρου.Στο γυμνάσιο το προαύλιο είναι μικροσκοπικό και δεν ξέρεις τι να κάνεις, αν και προτιμώτο γυμνασιο γιατί έχει κάθε 45 λεπτά διάλειμμα και επίσης επειδή μέχρι να πάω λύκειο θα έχω το δικό μου notebook!!! Click για ανάπτυξη... Σιγά, κι εγώ έχω το δικό μου notebook. In fact, ένα notebook για κάθε μάθημα, πού να βάζω τις σημειώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diana222 Νεοφερμένο μέλος Η diana222 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 72 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2009 στις 12:06 Η diana222 έγραψε: #72 11-10-09 12:06 γυμνάσιοοοοοοο!!!!με μεγάλη διαφορά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2009 στις 12:16 Η οΟοNantiAoOo: #73 11-10-09 12:16 δημοτικο ενοειτε τι ωραια και απλα που ηταν αλλα γενικα το λυκειο τα σπαει οποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 136129 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 17:34 Ο Guest 136129: #74 12-10-09 17:34 γυμνασιο για παντα και ακομα καλυτερα θα ηταν να μην εχουμε και τις εξετασεις ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Katerina97: Εμένα μου άρεσε πιο πολύ το δημοτικό απο πλευράς δασκάλων και χώρου.Στο γυμνάσιο το προαύλιο είναι μικροσκοπικό και δεν ξέρεις τι να κάνεις, αν και προτιμώτο γυμνασιο γιατί έχει κάθε 45 λεπτά διάλειμμα και επίσης επειδή μέχρι να πάω λύκειο θα έχω το δικό μου notebook!!! Click για ανάπτυξη... ενταξει σιγα τι να το κανεις το προαυλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η Λουκρητία: #75 12-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από nickpap8: γυμνασιο για παντα και ακομα καλυτερα θα ηταν να μην εχουμε και τις εξετασεις ----------------------------------------- ενταξει σιγα τι να το κανεις το προαυλιο Click για ανάπτυξη... Ρε σεις μην μιλατε χωρις να εχετε δει πως ειναι! Εμα, σιγα το δυσκολο πια! Νευριαζω. (οπως επισης εκνευριζομαι οταν παιδια της πρωτης λενε οτι Γυμνασιο για παντα κλπ, εχοντας κανει ελαχιστα μαθηματα. ξερω ξερω, ειμαι παραξενη.) εδιτ: Εγω δεν ξερω, ισως Γυμνασιο. Το Δημοτικο ποτε δεν το συμπαθουσα ιδιαιτερα. Συγκεκριμενος λογος δεν υπαρχει. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanna ? Νεοφερμένο μέλος Η Dunno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 18:23 Η Ioanna ? έγραψε: #76 13-10-09 18:23 γυμνασιο>δημοτικο και σιγουρα λυκειο>γυμνασιο γιατι στο γυμνασιο υπαρχουν ακομα τοοοοσα ανωριμα και χαζοχαρουμενα παιδια που ωρες ωρες αγανακτω στο λυκειο θα ναι στανταρ καλυτερα :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 21:47 Η persi έγραψε: #77 13-10-09 21:47 Μ' αρέσει που το λες χωρίς να έχεις πάει... ---- Όχι λουκ, δεν είσαι παράξενη. Αυτοί που το λένε είναι παράξενοι... Spoiler Γυμνάσιο FTW... Βασικά εγώ απλά προτιμώ το γυμνάσιο απ' όσα έχω περάσει, δεν ξέρω ακόμα, αν και πριν ήμουν λίγο και 'γώ στους "περίεργους":who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 22:11 Ο Silent_Killer: #78 13-10-09 22:11 Μόνο και μόνο για τα ΜΑθηματικά προτιμώ το Γυμνάσιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 22:16 Ο alex2395 έγραψε: #79 13-10-09 22:16 και στα δυο περασα πολυ καλα...να δουμε και τι θα γινει στο λυκειο του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spirela Νεοφερμένο μέλος Η spirela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 17:08 Η spirela έγραψε: #80 16-10-09 17:08 Ρε παιδιά μας έχουν ταράξει στα τεστ . Δεν ξέρω τι να πρωτοδιαβάσω . Μαθηματικά , Οικιακή Οικονομία ή Γεωγραφία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Μήτσος10 Magissoni Lider Alexandra Chatzin Αναστασία197 uni77 ioannaion Άνιελ JohnGreek blanc Nida maatsi Chrysovc Real Life Rapunzel Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα μου άρεσε πιο πολύ το δημοτικό απο πλευράς δασκάλων και χώρου.Στο γυμνάσιο το προαύλιο είναι μικροσκοπικό και δεν ξέρεις τι να κάνεις, αν και προτιμώτο γυμνασιο γιατί έχει κάθε 45 λεπτά διάλειμμα και επίσης επειδή μέχρι να πάω λύκειο θα έχω το δικό μου notebook!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 12:07 Η persi έγραψε: #66 04-10-09 12:07 Μπράβο, ωραίος λόγος να σ' αρέσει το γυμνάσιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αναστασια 12 Νεοφερμένο μέλος Η αναστασια 12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 15:40 Η αναστασια 12: #67 04-10-09 15:40 γυμνασιο με χιλια..παρα τα περισσοτερα μαθηματα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AgGeliCo0zZz Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:30 Η AgGeliCo0zZz: #68 04-10-09 16:30 Γυμνασιο για μια ζωηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mizzkaterinaki Νεοφερμένο μέλος Η Mizzkaterinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:31 Η Mizzkaterinaki: #69 04-10-09 16:31 Παω Α Λυκειου κι ακομα θελω να γυριστω στο δημοτικο γιατι πολυ απλα εκει τα πραγματα ηταν αλλιως...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mamaguena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mamaguena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 164 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 13:51 Η Mamaguena: #70 10-10-09 13:51 Είναι διαφορετικά!! Στο δημοτικό είσαι παιδί και στο γυμνάσιο έφηβος! Άσε που σε αντιμετωπίζουν αλλιώς οι καθηγητές! Εγώ προτιμώ το γυμνάσιο, γιατί έχεις πολλούς καθηγητές και γνωρίζεις περισσότερες προσωπικότητες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Ο ξαροπ έγραψε: #71 11-10-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Katerina97: Εμένα μου άρεσε πιο πολύ το δημοτικό απο πλευράς δασκάλων και χώρου.Στο γυμνάσιο το προαύλιο είναι μικροσκοπικό και δεν ξέρεις τι να κάνεις, αν και προτιμώτο γυμνασιο γιατί έχει κάθε 45 λεπτά διάλειμμα και επίσης επειδή μέχρι να πάω λύκειο θα έχω το δικό μου notebook!!! Click για ανάπτυξη... Σιγά, κι εγώ έχω το δικό μου notebook. In fact, ένα notebook για κάθε μάθημα, πού να βάζω τις σημειώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diana222 Νεοφερμένο μέλος Η diana222 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 72 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2009 στις 12:06 Η diana222 έγραψε: #72 11-10-09 12:06 γυμνάσιοοοοοοο!!!!με μεγάλη διαφορά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2009 στις 12:16 Η οΟοNantiAoOo: #73 11-10-09 12:16 δημοτικο ενοειτε τι ωραια και απλα που ηταν αλλα γενικα το λυκειο τα σπαει οποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 136129 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 17:34 Ο Guest 136129: #74 12-10-09 17:34 γυμνασιο για παντα και ακομα καλυτερα θα ηταν να μην εχουμε και τις εξετασεις ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Katerina97: Εμένα μου άρεσε πιο πολύ το δημοτικό απο πλευράς δασκάλων και χώρου.Στο γυμνάσιο το προαύλιο είναι μικροσκοπικό και δεν ξέρεις τι να κάνεις, αν και προτιμώτο γυμνασιο γιατί έχει κάθε 45 λεπτά διάλειμμα και επίσης επειδή μέχρι να πάω λύκειο θα έχω το δικό μου notebook!!! Click για ανάπτυξη... ενταξει σιγα τι να το κανεις το προαυλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η Λουκρητία: #75 12-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από nickpap8: γυμνασιο για παντα και ακομα καλυτερα θα ηταν να μην εχουμε και τις εξετασεις ----------------------------------------- ενταξει σιγα τι να το κανεις το προαυλιο Click για ανάπτυξη... Ρε σεις μην μιλατε χωρις να εχετε δει πως ειναι! Εμα, σιγα το δυσκολο πια! Νευριαζω. (οπως επισης εκνευριζομαι οταν παιδια της πρωτης λενε οτι Γυμνασιο για παντα κλπ, εχοντας κανει ελαχιστα μαθηματα. ξερω ξερω, ειμαι παραξενη.) εδιτ: Εγω δεν ξερω, ισως Γυμνασιο. Το Δημοτικο ποτε δεν το συμπαθουσα ιδιαιτερα. Συγκεκριμενος λογος δεν υπαρχει. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanna ? Νεοφερμένο μέλος Η Dunno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 18:23 Η Ioanna ? έγραψε: #76 13-10-09 18:23 γυμνασιο>δημοτικο και σιγουρα λυκειο>γυμνασιο γιατι στο γυμνασιο υπαρχουν ακομα τοοοοσα ανωριμα και χαζοχαρουμενα παιδια που ωρες ωρες αγανακτω στο λυκειο θα ναι στανταρ καλυτερα :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 21:47 Η persi έγραψε: #77 13-10-09 21:47 Μ' αρέσει που το λες χωρίς να έχεις πάει... ---- Όχι λουκ, δεν είσαι παράξενη. Αυτοί που το λένε είναι παράξενοι... Spoiler Γυμνάσιο FTW... Βασικά εγώ απλά προτιμώ το γυμνάσιο απ' όσα έχω περάσει, δεν ξέρω ακόμα, αν και πριν ήμουν λίγο και 'γώ στους "περίεργους":who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 22:11 Ο Silent_Killer: #78 13-10-09 22:11 Μόνο και μόνο για τα ΜΑθηματικά προτιμώ το Γυμνάσιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 22:16 Ο alex2395 έγραψε: #79 13-10-09 22:16 και στα δυο περασα πολυ καλα...να δουμε και τι θα γινει στο λυκειο του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spirela Νεοφερμένο μέλος Η spirela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 17:08 Η spirela έγραψε: #80 16-10-09 17:08 Ρε παιδιά μας έχουν ταράξει στα τεστ . Δεν ξέρω τι να πρωτοδιαβάσω . Μαθηματικά , Οικιακή Οικονομία ή Γεωγραφία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Μήτσος10 Magissoni Lider Alexandra Chatzin Αναστασία197 uni77 ioannaion Άνιελ JohnGreek blanc Nida maatsi Chrysovc Real Life Rapunzel Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπράβο, ωραίος λόγος να σ' αρέσει το γυμνάσιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αναστασια 12 Νεοφερμένο μέλος Η αναστασια 12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 15:40 Η αναστασια 12: #67 04-10-09 15:40 γυμνασιο με χιλια..παρα τα περισσοτερα μαθηματα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AgGeliCo0zZz Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:30 Η AgGeliCo0zZz: #68 04-10-09 16:30 Γυμνασιο για μια ζωηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mizzkaterinaki Νεοφερμένο μέλος Η Mizzkaterinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:31 Η Mizzkaterinaki: #69 04-10-09 16:31 Παω Α Λυκειου κι ακομα θελω να γυριστω στο δημοτικο γιατι πολυ απλα εκει τα πραγματα ηταν αλλιως...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mamaguena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mamaguena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 164 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 13:51 Η Mamaguena: #70 10-10-09 13:51 Είναι διαφορετικά!! Στο δημοτικό είσαι παιδί και στο γυμνάσιο έφηβος! Άσε που σε αντιμετωπίζουν αλλιώς οι καθηγητές! Εγώ προτιμώ το γυμνάσιο, γιατί έχεις πολλούς καθηγητές και γνωρίζεις περισσότερες προσωπικότητες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Ο ξαροπ έγραψε: #71 11-10-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Katerina97: Εμένα μου άρεσε πιο πολύ το δημοτικό απο πλευράς δασκάλων και χώρου.Στο γυμνάσιο το προαύλιο είναι μικροσκοπικό και δεν ξέρεις τι να κάνεις, αν και προτιμώτο γυμνασιο γιατί έχει κάθε 45 λεπτά διάλειμμα και επίσης επειδή μέχρι να πάω λύκειο θα έχω το δικό μου notebook!!! Click για ανάπτυξη... Σιγά, κι εγώ έχω το δικό μου notebook. In fact, ένα notebook για κάθε μάθημα, πού να βάζω τις σημειώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diana222 Νεοφερμένο μέλος Η diana222 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 72 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2009 στις 12:06 Η diana222 έγραψε: #72 11-10-09 12:06 γυμνάσιοοοοοοο!!!!με μεγάλη διαφορά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2009 στις 12:16 Η οΟοNantiAoOo: #73 11-10-09 12:16 δημοτικο ενοειτε τι ωραια και απλα που ηταν αλλα γενικα το λυκειο τα σπαει οποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 136129 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 17:34 Ο Guest 136129: #74 12-10-09 17:34 γυμνασιο για παντα και ακομα καλυτερα θα ηταν να μην εχουμε και τις εξετασεις ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Katerina97: Εμένα μου άρεσε πιο πολύ το δημοτικό απο πλευράς δασκάλων και χώρου.Στο γυμνάσιο το προαύλιο είναι μικροσκοπικό και δεν ξέρεις τι να κάνεις, αν και προτιμώτο γυμνασιο γιατί έχει κάθε 45 λεπτά διάλειμμα και επίσης επειδή μέχρι να πάω λύκειο θα έχω το δικό μου notebook!!! Click για ανάπτυξη... ενταξει σιγα τι να το κανεις το προαυλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η Λουκρητία: #75 12-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από nickpap8: γυμνασιο για παντα και ακομα καλυτερα θα ηταν να μην εχουμε και τις εξετασεις ----------------------------------------- ενταξει σιγα τι να το κανεις το προαυλιο Click για ανάπτυξη... Ρε σεις μην μιλατε χωρις να εχετε δει πως ειναι! Εμα, σιγα το δυσκολο πια! Νευριαζω. (οπως επισης εκνευριζομαι οταν παιδια της πρωτης λενε οτι Γυμνασιο για παντα κλπ, εχοντας κανει ελαχιστα μαθηματα. ξερω ξερω, ειμαι παραξενη.) εδιτ: Εγω δεν ξερω, ισως Γυμνασιο. Το Δημοτικο ποτε δεν το συμπαθουσα ιδιαιτερα. Συγκεκριμενος λογος δεν υπαρχει. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanna ? Νεοφερμένο μέλος Η Dunno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 18:23 Η Ioanna ? έγραψε: #76 13-10-09 18:23 γυμνασιο>δημοτικο και σιγουρα λυκειο>γυμνασιο γιατι στο γυμνασιο υπαρχουν ακομα τοοοοσα ανωριμα και χαζοχαρουμενα παιδια που ωρες ωρες αγανακτω στο λυκειο θα ναι στανταρ καλυτερα :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 21:47 Η persi έγραψε: #77 13-10-09 21:47 Μ' αρέσει που το λες χωρίς να έχεις πάει... ---- Όχι λουκ, δεν είσαι παράξενη. Αυτοί που το λένε είναι παράξενοι... Spoiler Γυμνάσιο FTW... Βασικά εγώ απλά προτιμώ το γυμνάσιο απ' όσα έχω περάσει, δεν ξέρω ακόμα, αν και πριν ήμουν λίγο και 'γώ στους "περίεργους":who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 22:11 Ο Silent_Killer: #78 13-10-09 22:11 Μόνο και μόνο για τα ΜΑθηματικά προτιμώ το Γυμνάσιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 22:16 Ο alex2395 έγραψε: #79 13-10-09 22:16 και στα δυο περασα πολυ καλα...να δουμε και τι θα γινει στο λυκειο του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spirela Νεοφερμένο μέλος Η spirela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 17:08 Η spirela έγραψε: #80 16-10-09 17:08 Ρε παιδιά μας έχουν ταράξει στα τεστ . Δεν ξέρω τι να πρωτοδιαβάσω . Μαθηματικά , Οικιακή Οικονομία ή Γεωγραφία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Μήτσος10 Magissoni Lider Alexandra Chatzin Αναστασία197 uni77 ioannaion Άνιελ JohnGreek blanc Nida maatsi Chrysovc Real Life Rapunzel Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γυμνασιο με χιλια..παρα τα περισσοτερα μαθηματα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AgGeliCo0zZz Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:30 Η AgGeliCo0zZz: #68 04-10-09 16:30 Γυμνασιο για μια ζωηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mizzkaterinaki Νεοφερμένο μέλος Η Mizzkaterinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:31 Η Mizzkaterinaki: #69 04-10-09 16:31 Παω Α Λυκειου κι ακομα θελω να γυριστω στο δημοτικο γιατι πολυ απλα εκει τα πραγματα ηταν αλλιως...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mamaguena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mamaguena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 164 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 13:51 Η Mamaguena: #70 10-10-09 13:51 Είναι διαφορετικά!! Στο δημοτικό είσαι παιδί και στο γυμνάσιο έφηβος! Άσε που σε αντιμετωπίζουν αλλιώς οι καθηγητές! Εγώ προτιμώ το γυμνάσιο, γιατί έχεις πολλούς καθηγητές και γνωρίζεις περισσότερες προσωπικότητες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Ο ξαροπ έγραψε: #71 11-10-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Katerina97: Εμένα μου άρεσε πιο πολύ το δημοτικό απο πλευράς δασκάλων και χώρου.Στο γυμνάσιο το προαύλιο είναι μικροσκοπικό και δεν ξέρεις τι να κάνεις, αν και προτιμώτο γυμνασιο γιατί έχει κάθε 45 λεπτά διάλειμμα και επίσης επειδή μέχρι να πάω λύκειο θα έχω το δικό μου notebook!!! Click για ανάπτυξη... Σιγά, κι εγώ έχω το δικό μου notebook. In fact, ένα notebook για κάθε μάθημα, πού να βάζω τις σημειώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diana222 Νεοφερμένο μέλος Η diana222 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 72 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2009 στις 12:06 Η diana222 έγραψε: #72 11-10-09 12:06 γυμνάσιοοοοοοο!!!!με μεγάλη διαφορά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2009 στις 12:16 Η οΟοNantiAoOo: #73 11-10-09 12:16 δημοτικο ενοειτε τι ωραια και απλα που ηταν αλλα γενικα το λυκειο τα σπαει οποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 136129 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 17:34 Ο Guest 136129: #74 12-10-09 17:34 γυμνασιο για παντα και ακομα καλυτερα θα ηταν να μην εχουμε και τις εξετασεις ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Katerina97: Εμένα μου άρεσε πιο πολύ το δημοτικό απο πλευράς δασκάλων και χώρου.Στο γυμνάσιο το προαύλιο είναι μικροσκοπικό και δεν ξέρεις τι να κάνεις, αν και προτιμώτο γυμνασιο γιατί έχει κάθε 45 λεπτά διάλειμμα και επίσης επειδή μέχρι να πάω λύκειο θα έχω το δικό μου notebook!!! Click για ανάπτυξη... ενταξει σιγα τι να το κανεις το προαυλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η Λουκρητία: #75 12-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από nickpap8: γυμνασιο για παντα και ακομα καλυτερα θα ηταν να μην εχουμε και τις εξετασεις ----------------------------------------- ενταξει σιγα τι να το κανεις το προαυλιο Click για ανάπτυξη... Ρε σεις μην μιλατε χωρις να εχετε δει πως ειναι! Εμα, σιγα το δυσκολο πια! Νευριαζω. (οπως επισης εκνευριζομαι οταν παιδια της πρωτης λενε οτι Γυμνασιο για παντα κλπ, εχοντας κανει ελαχιστα μαθηματα. ξερω ξερω, ειμαι παραξενη.) εδιτ: Εγω δεν ξερω, ισως Γυμνασιο. Το Δημοτικο ποτε δεν το συμπαθουσα ιδιαιτερα. Συγκεκριμενος λογος δεν υπαρχει. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanna ? Νεοφερμένο μέλος Η Dunno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 18:23 Η Ioanna ? έγραψε: #76 13-10-09 18:23 γυμνασιο>δημοτικο και σιγουρα λυκειο>γυμνασιο γιατι στο γυμνασιο υπαρχουν ακομα τοοοοσα ανωριμα και χαζοχαρουμενα παιδια που ωρες ωρες αγανακτω στο λυκειο θα ναι στανταρ καλυτερα :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 21:47 Η persi έγραψε: #77 13-10-09 21:47 Μ' αρέσει που το λες χωρίς να έχεις πάει... ---- Όχι λουκ, δεν είσαι παράξενη. Αυτοί που το λένε είναι παράξενοι... Spoiler Γυμνάσιο FTW... Βασικά εγώ απλά προτιμώ το γυμνάσιο απ' όσα έχω περάσει, δεν ξέρω ακόμα, αν και πριν ήμουν λίγο και 'γώ στους "περίεργους":who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 22:11 Ο Silent_Killer: #78 13-10-09 22:11 Μόνο και μόνο για τα ΜΑθηματικά προτιμώ το Γυμνάσιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 22:16 Ο alex2395 έγραψε: #79 13-10-09 22:16 και στα δυο περασα πολυ καλα...να δουμε και τι θα γινει στο λυκειο του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spirela Νεοφερμένο μέλος Η spirela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 17:08 Η spirela έγραψε: #80 16-10-09 17:08 Ρε παιδιά μας έχουν ταράξει στα τεστ . Δεν ξέρω τι να πρωτοδιαβάσω . Μαθηματικά , Οικιακή Οικονομία ή Γεωγραφία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Μήτσος10 Magissoni Lider Alexandra Chatzin Αναστασία197 uni77 ioannaion Άνιελ JohnGreek blanc Nida maatsi Chrysovc Real Life Rapunzel Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γυμνασιο για μια ζωηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mizzkaterinaki Νεοφερμένο μέλος Η Mizzkaterinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:31 Η Mizzkaterinaki: #69 04-10-09 16:31 Παω Α Λυκειου κι ακομα θελω να γυριστω στο δημοτικο γιατι πολυ απλα εκει τα πραγματα ηταν αλλιως...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mamaguena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mamaguena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 164 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 13:51 Η Mamaguena: #70 10-10-09 13:51 Είναι διαφορετικά!! Στο δημοτικό είσαι παιδί και στο γυμνάσιο έφηβος! Άσε που σε αντιμετωπίζουν αλλιώς οι καθηγητές! Εγώ προτιμώ το γυμνάσιο, γιατί έχεις πολλούς καθηγητές και γνωρίζεις περισσότερες προσωπικότητες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Ο ξαροπ έγραψε: #71 11-10-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Katerina97: Εμένα μου άρεσε πιο πολύ το δημοτικό απο πλευράς δασκάλων και χώρου.Στο γυμνάσιο το προαύλιο είναι μικροσκοπικό και δεν ξέρεις τι να κάνεις, αν και προτιμώτο γυμνασιο γιατί έχει κάθε 45 λεπτά διάλειμμα και επίσης επειδή μέχρι να πάω λύκειο θα έχω το δικό μου notebook!!! Click για ανάπτυξη... Σιγά, κι εγώ έχω το δικό μου notebook. In fact, ένα notebook για κάθε μάθημα, πού να βάζω τις σημειώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diana222 Νεοφερμένο μέλος Η diana222 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 72 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2009 στις 12:06 Η diana222 έγραψε: #72 11-10-09 12:06 γυμνάσιοοοοοοο!!!!με μεγάλη διαφορά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2009 στις 12:16 Η οΟοNantiAoOo: #73 11-10-09 12:16 δημοτικο ενοειτε τι ωραια και απλα που ηταν αλλα γενικα το λυκειο τα σπαει οποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 136129 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 17:34 Ο Guest 136129: #74 12-10-09 17:34 γυμνασιο για παντα και ακομα καλυτερα θα ηταν να μην εχουμε και τις εξετασεις ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Katerina97: Εμένα μου άρεσε πιο πολύ το δημοτικό απο πλευράς δασκάλων και χώρου.Στο γυμνάσιο το προαύλιο είναι μικροσκοπικό και δεν ξέρεις τι να κάνεις, αν και προτιμώτο γυμνασιο γιατί έχει κάθε 45 λεπτά διάλειμμα και επίσης επειδή μέχρι να πάω λύκειο θα έχω το δικό μου notebook!!! Click για ανάπτυξη... ενταξει σιγα τι να το κανεις το προαυλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η Λουκρητία: #75 12-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από nickpap8: γυμνασιο για παντα και ακομα καλυτερα θα ηταν να μην εχουμε και τις εξετασεις ----------------------------------------- ενταξει σιγα τι να το κανεις το προαυλιο Click για ανάπτυξη... Ρε σεις μην μιλατε χωρις να εχετε δει πως ειναι! Εμα, σιγα το δυσκολο πια! Νευριαζω. (οπως επισης εκνευριζομαι οταν παιδια της πρωτης λενε οτι Γυμνασιο για παντα κλπ, εχοντας κανει ελαχιστα μαθηματα. ξερω ξερω, ειμαι παραξενη.) εδιτ: Εγω δεν ξερω, ισως Γυμνασιο. Το Δημοτικο ποτε δεν το συμπαθουσα ιδιαιτερα. Συγκεκριμενος λογος δεν υπαρχει. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanna ? Νεοφερμένο μέλος Η Dunno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 18:23 Η Ioanna ? έγραψε: #76 13-10-09 18:23 γυμνασιο>δημοτικο και σιγουρα λυκειο>γυμνασιο γιατι στο γυμνασιο υπαρχουν ακομα τοοοοσα ανωριμα και χαζοχαρουμενα παιδια που ωρες ωρες αγανακτω στο λυκειο θα ναι στανταρ καλυτερα :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 21:47 Η persi έγραψε: #77 13-10-09 21:47 Μ' αρέσει που το λες χωρίς να έχεις πάει... ---- Όχι λουκ, δεν είσαι παράξενη. Αυτοί που το λένε είναι παράξενοι... Spoiler Γυμνάσιο FTW... Βασικά εγώ απλά προτιμώ το γυμνάσιο απ' όσα έχω περάσει, δεν ξέρω ακόμα, αν και πριν ήμουν λίγο και 'γώ στους "περίεργους":who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 22:11 Ο Silent_Killer: #78 13-10-09 22:11 Μόνο και μόνο για τα ΜΑθηματικά προτιμώ το Γυμνάσιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 22:16 Ο alex2395 έγραψε: #79 13-10-09 22:16 και στα δυο περασα πολυ καλα...να δουμε και τι θα γινει στο λυκειο του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spirela Νεοφερμένο μέλος Η spirela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 17:08 Η spirela έγραψε: #80 16-10-09 17:08 Ρε παιδιά μας έχουν ταράξει στα τεστ . Δεν ξέρω τι να πρωτοδιαβάσω . Μαθηματικά , Οικιακή Οικονομία ή Γεωγραφία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Μήτσος10 Magissoni Lider Alexandra Chatzin Αναστασία197 uni77 ioannaion Άνιελ JohnGreek blanc Nida maatsi Chrysovc Real Life Rapunzel Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παω Α Λυκειου κι ακομα θελω να γυριστω στο δημοτικο γιατι πολυ απλα εκει τα πραγματα ηταν αλλιως...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mamaguena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mamaguena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 164 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2009 στις 13:51 Η Mamaguena: #70 10-10-09 13:51 Είναι διαφορετικά!! Στο δημοτικό είσαι παιδί και στο γυμνάσιο έφηβος! Άσε που σε αντιμετωπίζουν αλλιώς οι καθηγητές! Εγώ προτιμώ το γυμνάσιο, γιατί έχεις πολλούς καθηγητές και γνωρίζεις περισσότερες προσωπικότητες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Ο ξαροπ έγραψε: #71 11-10-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Katerina97: Εμένα μου άρεσε πιο πολύ το δημοτικό απο πλευράς δασκάλων και χώρου.Στο γυμνάσιο το προαύλιο είναι μικροσκοπικό και δεν ξέρεις τι να κάνεις, αν και προτιμώτο γυμνασιο γιατί έχει κάθε 45 λεπτά διάλειμμα και επίσης επειδή μέχρι να πάω λύκειο θα έχω το δικό μου notebook!!! Click για ανάπτυξη... Σιγά, κι εγώ έχω το δικό μου notebook. In fact, ένα notebook για κάθε μάθημα, πού να βάζω τις σημειώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diana222 Νεοφερμένο μέλος Η diana222 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 72 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2009 στις 12:06 Η diana222 έγραψε: #72 11-10-09 12:06 γυμνάσιοοοοοοο!!!!με μεγάλη διαφορά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2009 στις 12:16 Η οΟοNantiAoOo: #73 11-10-09 12:16 δημοτικο ενοειτε τι ωραια και απλα που ηταν αλλα γενικα το λυκειο τα σπαει οποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 136129 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 17:34 Ο Guest 136129: #74 12-10-09 17:34 γυμνασιο για παντα και ακομα καλυτερα θα ηταν να μην εχουμε και τις εξετασεις ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Katerina97: Εμένα μου άρεσε πιο πολύ το δημοτικό απο πλευράς δασκάλων και χώρου.Στο γυμνάσιο το προαύλιο είναι μικροσκοπικό και δεν ξέρεις τι να κάνεις, αν και προτιμώτο γυμνασιο γιατί έχει κάθε 45 λεπτά διάλειμμα και επίσης επειδή μέχρι να πάω λύκειο θα έχω το δικό μου notebook!!! Click για ανάπτυξη... ενταξει σιγα τι να το κανεις το προαυλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η Λουκρητία: #75 12-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από nickpap8: γυμνασιο για παντα και ακομα καλυτερα θα ηταν να μην εχουμε και τις εξετασεις ----------------------------------------- ενταξει σιγα τι να το κανεις το προαυλιο Click για ανάπτυξη... Ρε σεις μην μιλατε χωρις να εχετε δει πως ειναι! Εμα, σιγα το δυσκολο πια! Νευριαζω. (οπως επισης εκνευριζομαι οταν παιδια της πρωτης λενε οτι Γυμνασιο για παντα κλπ, εχοντας κανει ελαχιστα μαθηματα. ξερω ξερω, ειμαι παραξενη.) εδιτ: Εγω δεν ξερω, ισως Γυμνασιο. Το Δημοτικο ποτε δεν το συμπαθουσα ιδιαιτερα. Συγκεκριμενος λογος δεν υπαρχει. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanna ? Νεοφερμένο μέλος Η Dunno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 18:23 Η Ioanna ? έγραψε: #76 13-10-09 18:23 γυμνασιο>δημοτικο και σιγουρα λυκειο>γυμνασιο γιατι στο γυμνασιο υπαρχουν ακομα τοοοοσα ανωριμα και χαζοχαρουμενα παιδια που ωρες ωρες αγανακτω στο λυκειο θα ναι στανταρ καλυτερα :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 21:47 Η persi έγραψε: #77 13-10-09 21:47 Μ' αρέσει που το λες χωρίς να έχεις πάει... ---- Όχι λουκ, δεν είσαι παράξενη. Αυτοί που το λένε είναι παράξενοι... Spoiler Γυμνάσιο FTW... Βασικά εγώ απλά προτιμώ το γυμνάσιο απ' όσα έχω περάσει, δεν ξέρω ακόμα, αν και πριν ήμουν λίγο και 'γώ στους "περίεργους":who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 22:11 Ο Silent_Killer: #78 13-10-09 22:11 Μόνο και μόνο για τα ΜΑθηματικά προτιμώ το Γυμνάσιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 22:16 Ο alex2395 έγραψε: #79 13-10-09 22:16 και στα δυο περασα πολυ καλα...να δουμε και τι θα γινει στο λυκειο του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spirela Νεοφερμένο μέλος Η spirela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 17:08 Η spirela έγραψε: #80 16-10-09 17:08 Ρε παιδιά μας έχουν ταράξει στα τεστ . Δεν ξέρω τι να πρωτοδιαβάσω . Μαθηματικά , Οικιακή Οικονομία ή Γεωγραφία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Μήτσος10 Magissoni Lider Alexandra Chatzin Αναστασία197 uni77 ioannaion Άνιελ JohnGreek blanc Nida maatsi Chrysovc Real Life Rapunzel Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είναι διαφορετικά!! Στο δημοτικό είσαι παιδί και στο γυμνάσιο έφηβος! Άσε που σε αντιμετωπίζουν αλλιώς οι καθηγητές! Εγώ προτιμώ το γυμνάσιο, γιατί έχεις πολλούς καθηγητές και γνωρίζεις περισσότερες προσωπικότητες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Ο ξαροπ έγραψε: #71 11-10-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Katerina97: Εμένα μου άρεσε πιο πολύ το δημοτικό απο πλευράς δασκάλων και χώρου.Στο γυμνάσιο το προαύλιο είναι μικροσκοπικό και δεν ξέρεις τι να κάνεις, αν και προτιμώτο γυμνασιο γιατί έχει κάθε 45 λεπτά διάλειμμα και επίσης επειδή μέχρι να πάω λύκειο θα έχω το δικό μου notebook!!! Click για ανάπτυξη... Σιγά, κι εγώ έχω το δικό μου notebook. In fact, ένα notebook για κάθε μάθημα, πού να βάζω τις σημειώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diana222 Νεοφερμένο μέλος Η diana222 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 72 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2009 στις 12:06 Η diana222 έγραψε: #72 11-10-09 12:06 γυμνάσιοοοοοοο!!!!με μεγάλη διαφορά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2009 στις 12:16 Η οΟοNantiAoOo: #73 11-10-09 12:16 δημοτικο ενοειτε τι ωραια και απλα που ηταν αλλα γενικα το λυκειο τα σπαει οποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 136129 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 17:34 Ο Guest 136129: #74 12-10-09 17:34 γυμνασιο για παντα και ακομα καλυτερα θα ηταν να μην εχουμε και τις εξετασεις ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Katerina97: Εμένα μου άρεσε πιο πολύ το δημοτικό απο πλευράς δασκάλων και χώρου.Στο γυμνάσιο το προαύλιο είναι μικροσκοπικό και δεν ξέρεις τι να κάνεις, αν και προτιμώτο γυμνασιο γιατί έχει κάθε 45 λεπτά διάλειμμα και επίσης επειδή μέχρι να πάω λύκειο θα έχω το δικό μου notebook!!! Click για ανάπτυξη... ενταξει σιγα τι να το κανεις το προαυλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η Λουκρητία: #75 12-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από nickpap8: γυμνασιο για παντα και ακομα καλυτερα θα ηταν να μην εχουμε και τις εξετασεις ----------------------------------------- ενταξει σιγα τι να το κανεις το προαυλιο Click για ανάπτυξη... Ρε σεις μην μιλατε χωρις να εχετε δει πως ειναι! Εμα, σιγα το δυσκολο πια! Νευριαζω. (οπως επισης εκνευριζομαι οταν παιδια της πρωτης λενε οτι Γυμνασιο για παντα κλπ, εχοντας κανει ελαχιστα μαθηματα. ξερω ξερω, ειμαι παραξενη.) εδιτ: Εγω δεν ξερω, ισως Γυμνασιο. Το Δημοτικο ποτε δεν το συμπαθουσα ιδιαιτερα. Συγκεκριμενος λογος δεν υπαρχει. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanna ? Νεοφερμένο μέλος Η Dunno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 18:23 Η Ioanna ? έγραψε: #76 13-10-09 18:23 γυμνασιο>δημοτικο και σιγουρα λυκειο>γυμνασιο γιατι στο γυμνασιο υπαρχουν ακομα τοοοοσα ανωριμα και χαζοχαρουμενα παιδια που ωρες ωρες αγανακτω στο λυκειο θα ναι στανταρ καλυτερα :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 21:47 Η persi έγραψε: #77 13-10-09 21:47 Μ' αρέσει που το λες χωρίς να έχεις πάει... ---- Όχι λουκ, δεν είσαι παράξενη. Αυτοί που το λένε είναι παράξενοι... Spoiler Γυμνάσιο FTW... Βασικά εγώ απλά προτιμώ το γυμνάσιο απ' όσα έχω περάσει, δεν ξέρω ακόμα, αν και πριν ήμουν λίγο και 'γώ στους "περίεργους":who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 22:11 Ο Silent_Killer: #78 13-10-09 22:11 Μόνο και μόνο για τα ΜΑθηματικά προτιμώ το Γυμνάσιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 22:16 Ο alex2395 έγραψε: #79 13-10-09 22:16 και στα δυο περασα πολυ καλα...να δουμε και τι θα γινει στο λυκειο του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spirela Νεοφερμένο μέλος Η spirela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 17:08 Η spirela έγραψε: #80 16-10-09 17:08 Ρε παιδιά μας έχουν ταράξει στα τεστ . Δεν ξέρω τι να πρωτοδιαβάσω . Μαθηματικά , Οικιακή Οικονομία ή Γεωγραφία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Μήτσος10 Magissoni Lider Alexandra Chatzin Αναστασία197 uni77 ioannaion Άνιελ JohnGreek blanc Nida maatsi Chrysovc Real Life Rapunzel Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Katerina97: Εμένα μου άρεσε πιο πολύ το δημοτικό απο πλευράς δασκάλων και χώρου.Στο γυμνάσιο το προαύλιο είναι μικροσκοπικό και δεν ξέρεις τι να κάνεις, αν και προτιμώτο γυμνασιο γιατί έχει κάθε 45 λεπτά διάλειμμα και επίσης επειδή μέχρι να πάω λύκειο θα έχω το δικό μου notebook!!! Click για ανάπτυξη... Σιγά, κι εγώ έχω το δικό μου notebook. In fact, ένα notebook για κάθε μάθημα, πού να βάζω τις σημειώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
diana222 Νεοφερμένο μέλος Η diana222 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 72 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2009 στις 12:06 Η diana222 έγραψε: #72 11-10-09 12:06 γυμνάσιοοοοοοο!!!!με μεγάλη διαφορά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2009 στις 12:16 Η οΟοNantiAoOo: #73 11-10-09 12:16 δημοτικο ενοειτε τι ωραια και απλα που ηταν αλλα γενικα το λυκειο τα σπαει οποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 136129 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 17:34 Ο Guest 136129: #74 12-10-09 17:34 γυμνασιο για παντα και ακομα καλυτερα θα ηταν να μην εχουμε και τις εξετασεις ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Katerina97: Εμένα μου άρεσε πιο πολύ το δημοτικό απο πλευράς δασκάλων και χώρου.Στο γυμνάσιο το προαύλιο είναι μικροσκοπικό και δεν ξέρεις τι να κάνεις, αν και προτιμώτο γυμνασιο γιατί έχει κάθε 45 λεπτά διάλειμμα και επίσης επειδή μέχρι να πάω λύκειο θα έχω το δικό μου notebook!!! Click για ανάπτυξη... ενταξει σιγα τι να το κανεις το προαυλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η Λουκρητία: #75 12-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από nickpap8: γυμνασιο για παντα και ακομα καλυτερα θα ηταν να μην εχουμε και τις εξετασεις ----------------------------------------- ενταξει σιγα τι να το κανεις το προαυλιο Click για ανάπτυξη... Ρε σεις μην μιλατε χωρις να εχετε δει πως ειναι! Εμα, σιγα το δυσκολο πια! Νευριαζω. (οπως επισης εκνευριζομαι οταν παιδια της πρωτης λενε οτι Γυμνασιο για παντα κλπ, εχοντας κανει ελαχιστα μαθηματα. ξερω ξερω, ειμαι παραξενη.) εδιτ: Εγω δεν ξερω, ισως Γυμνασιο. Το Δημοτικο ποτε δεν το συμπαθουσα ιδιαιτερα. Συγκεκριμενος λογος δεν υπαρχει. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanna ? Νεοφερμένο μέλος Η Dunno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 18:23 Η Ioanna ? έγραψε: #76 13-10-09 18:23 γυμνασιο>δημοτικο και σιγουρα λυκειο>γυμνασιο γιατι στο γυμνασιο υπαρχουν ακομα τοοοοσα ανωριμα και χαζοχαρουμενα παιδια που ωρες ωρες αγανακτω στο λυκειο θα ναι στανταρ καλυτερα :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 21:47 Η persi έγραψε: #77 13-10-09 21:47 Μ' αρέσει που το λες χωρίς να έχεις πάει... ---- Όχι λουκ, δεν είσαι παράξενη. Αυτοί που το λένε είναι παράξενοι... Spoiler Γυμνάσιο FTW... Βασικά εγώ απλά προτιμώ το γυμνάσιο απ' όσα έχω περάσει, δεν ξέρω ακόμα, αν και πριν ήμουν λίγο και 'γώ στους "περίεργους":who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 22:11 Ο Silent_Killer: #78 13-10-09 22:11 Μόνο και μόνο για τα ΜΑθηματικά προτιμώ το Γυμνάσιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 22:16 Ο alex2395 έγραψε: #79 13-10-09 22:16 και στα δυο περασα πολυ καλα...να δουμε και τι θα γινει στο λυκειο του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spirela Νεοφερμένο μέλος Η spirela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 17:08 Η spirela έγραψε: #80 16-10-09 17:08 Ρε παιδιά μας έχουν ταράξει στα τεστ . Δεν ξέρω τι να πρωτοδιαβάσω . Μαθηματικά , Οικιακή Οικονομία ή Γεωγραφία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Μήτσος10 Magissoni Lider Alexandra Chatzin Αναστασία197 uni77 ioannaion Άνιελ JohnGreek blanc Nida maatsi Chrysovc Real Life Rapunzel Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γυμνάσιοοοοοοο!!!!με μεγάλη διαφορά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2009 στις 12:16 Η οΟοNantiAoOo: #73 11-10-09 12:16 δημοτικο ενοειτε τι ωραια και απλα που ηταν αλλα γενικα το λυκειο τα σπαει οποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 136129 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 17:34 Ο Guest 136129: #74 12-10-09 17:34 γυμνασιο για παντα και ακομα καλυτερα θα ηταν να μην εχουμε και τις εξετασεις ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Katerina97: Εμένα μου άρεσε πιο πολύ το δημοτικό απο πλευράς δασκάλων και χώρου.Στο γυμνάσιο το προαύλιο είναι μικροσκοπικό και δεν ξέρεις τι να κάνεις, αν και προτιμώτο γυμνασιο γιατί έχει κάθε 45 λεπτά διάλειμμα και επίσης επειδή μέχρι να πάω λύκειο θα έχω το δικό μου notebook!!! Click για ανάπτυξη... ενταξει σιγα τι να το κανεις το προαυλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η Λουκρητία: #75 12-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από nickpap8: γυμνασιο για παντα και ακομα καλυτερα θα ηταν να μην εχουμε και τις εξετασεις ----------------------------------------- ενταξει σιγα τι να το κανεις το προαυλιο Click για ανάπτυξη... Ρε σεις μην μιλατε χωρις να εχετε δει πως ειναι! Εμα, σιγα το δυσκολο πια! Νευριαζω. (οπως επισης εκνευριζομαι οταν παιδια της πρωτης λενε οτι Γυμνασιο για παντα κλπ, εχοντας κανει ελαχιστα μαθηματα. ξερω ξερω, ειμαι παραξενη.) εδιτ: Εγω δεν ξερω, ισως Γυμνασιο. Το Δημοτικο ποτε δεν το συμπαθουσα ιδιαιτερα. Συγκεκριμενος λογος δεν υπαρχει. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanna ? Νεοφερμένο μέλος Η Dunno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 18:23 Η Ioanna ? έγραψε: #76 13-10-09 18:23 γυμνασιο>δημοτικο και σιγουρα λυκειο>γυμνασιο γιατι στο γυμνασιο υπαρχουν ακομα τοοοοσα ανωριμα και χαζοχαρουμενα παιδια που ωρες ωρες αγανακτω στο λυκειο θα ναι στανταρ καλυτερα :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 21:47 Η persi έγραψε: #77 13-10-09 21:47 Μ' αρέσει που το λες χωρίς να έχεις πάει... ---- Όχι λουκ, δεν είσαι παράξενη. Αυτοί που το λένε είναι παράξενοι... Spoiler Γυμνάσιο FTW... Βασικά εγώ απλά προτιμώ το γυμνάσιο απ' όσα έχω περάσει, δεν ξέρω ακόμα, αν και πριν ήμουν λίγο και 'γώ στους "περίεργους":who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 22:11 Ο Silent_Killer: #78 13-10-09 22:11 Μόνο και μόνο για τα ΜΑθηματικά προτιμώ το Γυμνάσιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 22:16 Ο alex2395 έγραψε: #79 13-10-09 22:16 και στα δυο περασα πολυ καλα...να δουμε και τι θα γινει στο λυκειο του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spirela Νεοφερμένο μέλος Η spirela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 17:08 Η spirela έγραψε: #80 16-10-09 17:08 Ρε παιδιά μας έχουν ταράξει στα τεστ . Δεν ξέρω τι να πρωτοδιαβάσω . Μαθηματικά , Οικιακή Οικονομία ή Γεωγραφία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Μήτσος10 Magissoni Lider Alexandra Chatzin Αναστασία197 uni77 ioannaion Άνιελ JohnGreek blanc Nida maatsi Chrysovc Real Life Rapunzel Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δημοτικο ενοειτε τι ωραια και απλα που ηταν αλλα γενικα το λυκειο τα σπαει οποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 136129 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 17:34 Ο Guest 136129: #74 12-10-09 17:34 γυμνασιο για παντα και ακομα καλυτερα θα ηταν να μην εχουμε και τις εξετασεις ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Katerina97: Εμένα μου άρεσε πιο πολύ το δημοτικό απο πλευράς δασκάλων και χώρου.Στο γυμνάσιο το προαύλιο είναι μικροσκοπικό και δεν ξέρεις τι να κάνεις, αν και προτιμώτο γυμνασιο γιατί έχει κάθε 45 λεπτά διάλειμμα και επίσης επειδή μέχρι να πάω λύκειο θα έχω το δικό μου notebook!!! Click για ανάπτυξη... ενταξει σιγα τι να το κανεις το προαυλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η Λουκρητία: #75 12-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από nickpap8: γυμνασιο για παντα και ακομα καλυτερα θα ηταν να μην εχουμε και τις εξετασεις ----------------------------------------- ενταξει σιγα τι να το κανεις το προαυλιο Click για ανάπτυξη... Ρε σεις μην μιλατε χωρις να εχετε δει πως ειναι! Εμα, σιγα το δυσκολο πια! Νευριαζω. (οπως επισης εκνευριζομαι οταν παιδια της πρωτης λενε οτι Γυμνασιο για παντα κλπ, εχοντας κανει ελαχιστα μαθηματα. ξερω ξερω, ειμαι παραξενη.) εδιτ: Εγω δεν ξερω, ισως Γυμνασιο. Το Δημοτικο ποτε δεν το συμπαθουσα ιδιαιτερα. Συγκεκριμενος λογος δεν υπαρχει. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanna ? Νεοφερμένο μέλος Η Dunno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 18:23 Η Ioanna ? έγραψε: #76 13-10-09 18:23 γυμνασιο>δημοτικο και σιγουρα λυκειο>γυμνασιο γιατι στο γυμνασιο υπαρχουν ακομα τοοοοσα ανωριμα και χαζοχαρουμενα παιδια που ωρες ωρες αγανακτω στο λυκειο θα ναι στανταρ καλυτερα :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 21:47 Η persi έγραψε: #77 13-10-09 21:47 Μ' αρέσει που το λες χωρίς να έχεις πάει... ---- Όχι λουκ, δεν είσαι παράξενη. Αυτοί που το λένε είναι παράξενοι... Spoiler Γυμνάσιο FTW... Βασικά εγώ απλά προτιμώ το γυμνάσιο απ' όσα έχω περάσει, δεν ξέρω ακόμα, αν και πριν ήμουν λίγο και 'γώ στους "περίεργους":who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 22:11 Ο Silent_Killer: #78 13-10-09 22:11 Μόνο και μόνο για τα ΜΑθηματικά προτιμώ το Γυμνάσιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 22:16 Ο alex2395 έγραψε: #79 13-10-09 22:16 και στα δυο περασα πολυ καλα...να δουμε και τι θα γινει στο λυκειο του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spirela Νεοφερμένο μέλος Η spirela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 17:08 Η spirela έγραψε: #80 16-10-09 17:08 Ρε παιδιά μας έχουν ταράξει στα τεστ . Δεν ξέρω τι να πρωτοδιαβάσω . Μαθηματικά , Οικιακή Οικονομία ή Γεωγραφία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Μήτσος10 Magissoni Lider Alexandra Chatzin Αναστασία197 uni77 ioannaion Άνιελ JohnGreek blanc Nida maatsi Chrysovc Real Life Rapunzel Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γυμνασιο για παντα και ακομα καλυτερα θα ηταν να μην εχουμε και τις εξετασεις ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Katerina97: Εμένα μου άρεσε πιο πολύ το δημοτικό απο πλευράς δασκάλων και χώρου.Στο γυμνάσιο το προαύλιο είναι μικροσκοπικό και δεν ξέρεις τι να κάνεις, αν και προτιμώτο γυμνασιο γιατί έχει κάθε 45 λεπτά διάλειμμα και επίσης επειδή μέχρι να πάω λύκειο θα έχω το δικό μου notebook!!! Click για ανάπτυξη... ενταξει σιγα τι να το κανεις το προαυλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η Λουκρητία: #75 12-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από nickpap8: γυμνασιο για παντα και ακομα καλυτερα θα ηταν να μην εχουμε και τις εξετασεις ----------------------------------------- ενταξει σιγα τι να το κανεις το προαυλιο Click για ανάπτυξη... Ρε σεις μην μιλατε χωρις να εχετε δει πως ειναι! Εμα, σιγα το δυσκολο πια! Νευριαζω. (οπως επισης εκνευριζομαι οταν παιδια της πρωτης λενε οτι Γυμνασιο για παντα κλπ, εχοντας κανει ελαχιστα μαθηματα. ξερω ξερω, ειμαι παραξενη.) εδιτ: Εγω δεν ξερω, ισως Γυμνασιο. Το Δημοτικο ποτε δεν το συμπαθουσα ιδιαιτερα. Συγκεκριμενος λογος δεν υπαρχει. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanna ? Νεοφερμένο μέλος Η Dunno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 18:23 Η Ioanna ? έγραψε: #76 13-10-09 18:23 γυμνασιο>δημοτικο και σιγουρα λυκειο>γυμνασιο γιατι στο γυμνασιο υπαρχουν ακομα τοοοοσα ανωριμα και χαζοχαρουμενα παιδια που ωρες ωρες αγανακτω στο λυκειο θα ναι στανταρ καλυτερα :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 21:47 Η persi έγραψε: #77 13-10-09 21:47 Μ' αρέσει που το λες χωρίς να έχεις πάει... ---- Όχι λουκ, δεν είσαι παράξενη. Αυτοί που το λένε είναι παράξενοι... Spoiler Γυμνάσιο FTW... Βασικά εγώ απλά προτιμώ το γυμνάσιο απ' όσα έχω περάσει, δεν ξέρω ακόμα, αν και πριν ήμουν λίγο και 'γώ στους "περίεργους":who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 22:11 Ο Silent_Killer: #78 13-10-09 22:11 Μόνο και μόνο για τα ΜΑθηματικά προτιμώ το Γυμνάσιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 22:16 Ο alex2395 έγραψε: #79 13-10-09 22:16 και στα δυο περασα πολυ καλα...να δουμε και τι θα γινει στο λυκειο του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spirela Νεοφερμένο μέλος Η spirela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 17:08 Η spirela έγραψε: #80 16-10-09 17:08 Ρε παιδιά μας έχουν ταράξει στα τεστ . Δεν ξέρω τι να πρωτοδιαβάσω . Μαθηματικά , Οικιακή Οικονομία ή Γεωγραφία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Μήτσος10 Magissoni Lider Alexandra Chatzin Αναστασία197 uni77 ioannaion Άνιελ JohnGreek blanc Nida maatsi Chrysovc Real Life Rapunzel Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nickpap8: γυμνασιο για παντα και ακομα καλυτερα θα ηταν να μην εχουμε και τις εξετασεις ----------------------------------------- ενταξει σιγα τι να το κανεις το προαυλιο Click για ανάπτυξη... Ρε σεις μην μιλατε χωρις να εχετε δει πως ειναι! Εμα, σιγα το δυσκολο πια! Νευριαζω. (οπως επισης εκνευριζομαι οταν παιδια της πρωτης λενε οτι Γυμνασιο για παντα κλπ, εχοντας κανει ελαχιστα μαθηματα. ξερω ξερω, ειμαι παραξενη.) εδιτ: Εγω δεν ξερω, ισως Γυμνασιο. Το Δημοτικο ποτε δεν το συμπαθουσα ιδιαιτερα. Συγκεκριμενος λογος δεν υπαρχει. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ioanna ? Νεοφερμένο μέλος Η Dunno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 18:23 Η Ioanna ? έγραψε: #76 13-10-09 18:23 γυμνασιο>δημοτικο και σιγουρα λυκειο>γυμνασιο γιατι στο γυμνασιο υπαρχουν ακομα τοοοοσα ανωριμα και χαζοχαρουμενα παιδια που ωρες ωρες αγανακτω στο λυκειο θα ναι στανταρ καλυτερα :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 21:47 Η persi έγραψε: #77 13-10-09 21:47 Μ' αρέσει που το λες χωρίς να έχεις πάει... ---- Όχι λουκ, δεν είσαι παράξενη. Αυτοί που το λένε είναι παράξενοι... Spoiler Γυμνάσιο FTW... Βασικά εγώ απλά προτιμώ το γυμνάσιο απ' όσα έχω περάσει, δεν ξέρω ακόμα, αν και πριν ήμουν λίγο και 'γώ στους "περίεργους":who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 22:11 Ο Silent_Killer: #78 13-10-09 22:11 Μόνο και μόνο για τα ΜΑθηματικά προτιμώ το Γυμνάσιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 22:16 Ο alex2395 έγραψε: #79 13-10-09 22:16 και στα δυο περασα πολυ καλα...να δουμε και τι θα γινει στο λυκειο του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spirela Νεοφερμένο μέλος Η spirela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 17:08 Η spirela έγραψε: #80 16-10-09 17:08 Ρε παιδιά μας έχουν ταράξει στα τεστ . Δεν ξέρω τι να πρωτοδιαβάσω . Μαθηματικά , Οικιακή Οικονομία ή Γεωγραφία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Μήτσος10 Magissoni Lider Alexandra Chatzin Αναστασία197 uni77 ioannaion Άνιελ JohnGreek blanc Nida maatsi Chrysovc Real Life Rapunzel Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γυμνασιο>δημοτικο και σιγουρα λυκειο>γυμνασιο γιατι στο γυμνασιο υπαρχουν ακομα τοοοοσα ανωριμα και χαζοχαρουμενα παιδια που ωρες ωρες αγανακτω στο λυκειο θα ναι στανταρ καλυτερα :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 21:47 Η persi έγραψε: #77 13-10-09 21:47 Μ' αρέσει που το λες χωρίς να έχεις πάει... ---- Όχι λουκ, δεν είσαι παράξενη. Αυτοί που το λένε είναι παράξενοι... Spoiler Γυμνάσιο FTW... Βασικά εγώ απλά προτιμώ το γυμνάσιο απ' όσα έχω περάσει, δεν ξέρω ακόμα, αν και πριν ήμουν λίγο και 'γώ στους "περίεργους":who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 22:11 Ο Silent_Killer: #78 13-10-09 22:11 Μόνο και μόνο για τα ΜΑθηματικά προτιμώ το Γυμνάσιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 22:16 Ο alex2395 έγραψε: #79 13-10-09 22:16 και στα δυο περασα πολυ καλα...να δουμε και τι θα γινει στο λυκειο του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spirela Νεοφερμένο μέλος Η spirela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 17:08 Η spirela έγραψε: #80 16-10-09 17:08 Ρε παιδιά μας έχουν ταράξει στα τεστ . Δεν ξέρω τι να πρωτοδιαβάσω . Μαθηματικά , Οικιακή Οικονομία ή Γεωγραφία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Μήτσος10 Magissoni Lider Alexandra Chatzin Αναστασία197 uni77 ioannaion Άνιελ JohnGreek blanc Nida maatsi Chrysovc Real Life Rapunzel Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μ' αρέσει που το λες χωρίς να έχεις πάει... ---- Όχι λουκ, δεν είσαι παράξενη. Αυτοί που το λένε είναι παράξενοι... Spoiler Γυμνάσιο FTW... Βασικά εγώ απλά προτιμώ το γυμνάσιο απ' όσα έχω περάσει, δεν ξέρω ακόμα, αν και πριν ήμουν λίγο και 'γώ στους "περίεργους":who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 22:11 Ο Silent_Killer: #78 13-10-09 22:11 Μόνο και μόνο για τα ΜΑθηματικά προτιμώ το Γυμνάσιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 22:16 Ο alex2395 έγραψε: #79 13-10-09 22:16 και στα δυο περασα πολυ καλα...να δουμε και τι θα γινει στο λυκειο του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spirela Νεοφερμένο μέλος Η spirela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 17:08 Η spirela έγραψε: #80 16-10-09 17:08 Ρε παιδιά μας έχουν ταράξει στα τεστ . Δεν ξέρω τι να πρωτοδιαβάσω . Μαθηματικά , Οικιακή Οικονομία ή Γεωγραφία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Μήτσος10 Magissoni Lider Alexandra Chatzin Αναστασία197 uni77 ioannaion Άνιελ JohnGreek blanc Nida maatsi Chrysovc Real Life Rapunzel Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μόνο και μόνο για τα ΜΑθηματικά προτιμώ το Γυμνάσιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 22:16 Ο alex2395 έγραψε: #79 13-10-09 22:16 και στα δυο περασα πολυ καλα...να δουμε και τι θα γινει στο λυκειο του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spirela Νεοφερμένο μέλος Η spirela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 17:08 Η spirela έγραψε: #80 16-10-09 17:08 Ρε παιδιά μας έχουν ταράξει στα τεστ . Δεν ξέρω τι να πρωτοδιαβάσω . Μαθηματικά , Οικιακή Οικονομία ή Γεωγραφία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
και στα δυο περασα πολυ καλα...να δουμε και τι θα γινει στο λυκειο του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spirela Νεοφερμένο μέλος Η spirela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 17:08 Η spirela έγραψε: #80 16-10-09 17:08 Ρε παιδιά μας έχουν ταράξει στα τεστ . Δεν ξέρω τι να πρωτοδιαβάσω . Μαθηματικά , Οικιακή Οικονομία ή Γεωγραφία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρε παιδιά μας έχουν ταράξει στα τεστ . Δεν ξέρω τι να πρωτοδιαβάσω . Μαθηματικά , Οικιακή Οικονομία ή Γεωγραφία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.