Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:09 Ο Fedde le Grand: #101 09-11-09 16:09 Ποτέ δεν ξέρεις...Μπορεί να συμβεί τίποτα που να με εμποδίσει να παρεβρεθώ στα μαθήματα..Χτύπα κεφάλιχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jimgiovas Νεοφερμένο μέλος Ο δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ανδραβίδα (Ηλεία). Έχει γράψει 22 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:43 Ο jimgiovas: #102 13-11-09 18:43 εγω μιας και ειμαι πρωτακι προτιμω το δημοτικο(ειχαμε πολυ κλο δασκαλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dk13 Δραστήριο μέλος Ο dk13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 508 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 14:14 Ο dk13 έγραψε: #103 24-11-09 14:14 Eμενα παλι μου αρεσει περισσοτερο το γυμνασιο γιατι μπορεισ να το παιζεισ εξυπνοσ στα μικροτερα!!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 15:50 Ο Alexl1996: #104 24-11-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από dk13: Eμενα παλι μου αρεσει περισσοτερο το γυμνασιο γιατι μπορεισ να το παιζεισ εξυπνοσ στα μικροτερα!!!!!:no1: Click για ανάπτυξη... Σοβαρος λογος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dk13 Δραστήριο μέλος Ο dk13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 508 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 16:39 Ο dk13 έγραψε: #105 24-11-09 16:39 ναι φιλε μου το ξερω εδω και μηνες:no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mapa Νεοφερμένο μέλος Ο mapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:04 Ο mapa έγραψε: #106 09-12-09 14:04 δημοτικό είναι πιο λάσκα τα πράγματα!!!:niki: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gogoulinos21 Νεοφερμένο μέλος Ο gogoulinos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Ο gogoulinos21: #107 09-12-09 14:09 Eμενα γνωμη μου ειναι πως το δημοτικο ηταν καλυτερο απ'το γυμνασιο και το γυμνασιο θα ειναι καλυτερο απ'το λυκειο!! Θα θελα πολυ να γυρισω στο δημοτικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dk13 Δραστήριο μέλος Ο dk13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 508 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:19 Ο dk13 έγραψε: #108 09-12-09 14:19 και εγω θελω να γυρισω στο δημοτικο γιατι εχεις πιο λιγα μαθηματα και πιο λιγες υποχρεωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:22 Η dreamy girl: #109 29-12-09 21:22 γυμνασιο αλλα και στο δημοτικο ειναι ωραια ομως για καποιες κακες στιγμες-αναμνησεις προτιμω το γυμν.κι οπως και να το κανουμε ειναι αλλιως,μ' αρεσει πιο πολυ προς το παρον με εξαιρεση τα μαθηματα που ειναι περισσοτερα,λιγο πιο δυσκολα κ εχω λιγοτερο ελευθερο χρονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρά. Διάσημο μέλος Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:30 Η Χαρά. έγραψε: #110 29-12-09 21:30 Εγω προτιμω (και κατα πολυ μαλιστα) το δημοτικο.Γιατι τοτε ειμασταν ακομη ξεγναστα παιδακια και πιο αθωα απ' οτι τωρα.Τα τελευταια χρονια προσεχω σ'ολουσ πως μολις μπαινουν στο γυμνασιο αλλαζουν .Λες και εχει μαγια το σχολειο ή η ολη εννοια.Αλλα αλλαζουν προς το χειροτερο.Πολλοι μαλιστα χανουν το χαρακτηρα τουσ,τον εαυτο τουσ,επηρεαζονται παρα πολυ και καταληγουν ασχημα πολλες φορες.Θα μου πειτε φταιει και η εφηβεια αλλα αυτος θα ταν ενας παραπανω λογος (για μενα τουλαχιστον)να θελω να ξεφυγω απ' αυτην και να παραμεινω το παιδι που παντα ημουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:38 Η Dalian έγραψε: #111 29-12-09 21:38 Ε λογικό είναι πως όσο μεγαλώνουν οι τάξεις αυξάνονται οι απαιτήσεις και οι υποχρεώσεις. Πάντως μεταξύ Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου προτιμώ το Λύκειο. Παίρνεις πλέον αποφάσεις για τον εαυτό σου, γίνεσαι ανεξάρτητος, πιο ώριμος.. άλλο πράγμα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:48 Η CiNeFiL έγραψε: #112 31-12-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλινι(^^): Εγω προτιμω (και κατα πολυ μαλιστα) το δημοτικο.Γιατι τοτε ειμασταν ακομη ξεγναστα παιδακια και πιο αθωα απ' οτι τωρα.Τα τελευταια χρονια προσεχω σ'ολουσ πως μολις μπαινουν στο γυμνασιο αλλαζουν .Λες και εχει μαγια το σχολειο ή η ολη εννοια.Αλλα αλλαζουν προς το χειροτερο.Πολλοι μαλιστα χανουν το χαρακτηρα τουσ,τον εαυτο τουσ,επηρεαζονται παρα πολυ και καταληγουν ασχημα πολλες φορες.Θα μου πειτε φταιει και η εφηβεια αλλα αυτος θα ταν ενας παραπανω λογος (για μενα τουλαχιστον)να θελω να ξεφυγω απ' αυτην και να παραμεινω το παιδι που παντα ημουν. Click για ανάπτυξη... :iagree: 100000000000000000 φορες το δημοτικο δν αντεχω στ γυμνασιο ενω στο δημοτικο περναγα ευχαριστα τωρα καθε μερα στ σχολειο ειν ανυποφορη! μεσα μου τουλαχιστον εγω νιωθω ακομα οτι ειμαι παιδι του δημοτικου που με καποιο τροπο βρεθηκε χωρις να θελει στ γυμνασιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:46 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #113 11-01-10 15:46 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: :iagree: 100000000000000000 φορες το δημοτικο δν αντεχω στ γυμνασιο ενω στο δημοτικο περναγα ευχαριστα τωρα καθε μερα στ σχολειο ειν ανυποφορη! μεσα μου τουλαχιστον εγω νιωθω ακομα οτι ειμαι παιδι του δημοτικου που με καποιο τροπο βρεθηκε χωρις να θελει στ γυμνασιο Click για ανάπτυξη... Πρέπει να το πάρεις καλά.Εγώ ξεκίνησα χαρούμενα και περνάω τέλεια.Αν ξεκινήσεις με αρνητική διάθεση τότε θα συνεχίσεις έτσι τουλάχιστον στην α γυμνασιου και μπορεί και σε όλο το γυμνάσιο.....Be cool Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:47 Η nefi έγραψε: #114 11-01-10 15:47 τπτ! ελευθεριαααααααααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:58 Ο SICX έγραψε: #115 11-01-10 15:58 λοιπον ακουστε, το δημοτικο ειναι ωραιο και στα παιδια του γυμνασιου στη αρχη φενεται ωραιο γιατι μολις αλλαξαν και δεν εχουν προσαρμοστει. το γυμνασιο κατα τη γνωμη μου εχει περισσοτερη φαση....2βαθμια best of!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 21:22 Ο ~LoVeR BoY~: #116 11-01-10 21:22 Τώρα είμαι σε δίλλειμα.Το δημοτικό είναι ωραίο γιατί δεν διαβάζεις τόσο έχεις χρόνο να κάνεις ό,τι θες και είσαι πιο αγνός.Το γυμνάσιο είναι ωραίο γιατί νιώθεις πιο μεγάλος και μπορείς να βγεις κάπου έξω μέχρι αρκετά αργά.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:43 Η Ntontini έγραψε: #117 12-01-10 16:43 Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Τώρα είμαι σε δίλλειμα.Το δημοτικό είναι ωραίο γιατί δεν διαβάζεις τόσο έχεις χρόνο να κάνεις ό,τι θες και είσαι πιο αγνός.Το γυμνάσιο είναι ωραίο γιατί νιώθεις πιο μεγάλος και μπορείς να βγεις κάπου έξω μέχρι αρκετά αργά.:no1: Click για ανάπτυξη... Και δεν είναι μόνο αυτά!Γνωρίζεις καινούρια παιδιά,κάνεις περισσότερους φίλους,μερικά μαθήματα γίνονται πιο ενδιαφέρον...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:11 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #118 12-01-10 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Και δεν είναι μόνο αυτά!Γνωρίζεις καινούρια παιδιά,κάνεις περισσότερους φίλους,μερικά μαθήματα γίνονται πιο ενδιαφέρον...:iagree: Click για ανάπτυξη... +φωνώ(αν και εγώ δεν έχω γνωρίσει πολλούς καινούργιους γιατί οι περισσότεροι είναι παλιοί...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:15 Η Ntontini έγραψε: #119 12-01-10 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: +φωνώ(αν και εγώ δεν έχω γνωρίσει πολλούς καινούργιους γιατί οι περισσότεροι είναι παλιοί...) Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω γνωρίσει όλο το Γυμνάσιο...ωραίο είναι τελικά να περνάς στο προαύλιο και όταν λες για να σου απαντάνε επιδή σε ξέρουν:no1: (δεν μου έχει ξανατύχει αυτο π.χ στο Δημοτικό που αν και δεν ήταν πολύ μεγάλο είχε αρκετά παιδιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spiroc_av Νεοφερμένο μέλος Ο spiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:58 Ο spiroc_av: #120 18-01-10 11:58 Σίγουρα το Δημοτικό ! Μπορεί να προτιμούσα το Γυμνάσιο αν δεν πήγαιναν σε άλλο σχολείο οι φίλοι μου…αλλά πάλι θα ήμασταν σε διαφορετικό τμήμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Μήτσος10 Magissoni Lider Alexandra Chatzin Αναστασία197 uni77 ioannaion Άνιελ JohnGreek blanc Nida maatsi Chrysovc Real Life Rapunzel Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ποτέ δεν ξέρεις...Μπορεί να συμβεί τίποτα που να με εμποδίσει να παρεβρεθώ στα μαθήματα..Χτύπα κεφάλιχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jimgiovas Νεοφερμένο μέλος Ο δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ανδραβίδα (Ηλεία). Έχει γράψει 22 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:43 Ο jimgiovas: #102 13-11-09 18:43 εγω μιας και ειμαι πρωτακι προτιμω το δημοτικο(ειχαμε πολυ κλο δασκαλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dk13 Δραστήριο μέλος Ο dk13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 508 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 14:14 Ο dk13 έγραψε: #103 24-11-09 14:14 Eμενα παλι μου αρεσει περισσοτερο το γυμνασιο γιατι μπορεισ να το παιζεισ εξυπνοσ στα μικροτερα!!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 15:50 Ο Alexl1996: #104 24-11-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από dk13: Eμενα παλι μου αρεσει περισσοτερο το γυμνασιο γιατι μπορεισ να το παιζεισ εξυπνοσ στα μικροτερα!!!!!:no1: Click για ανάπτυξη... Σοβαρος λογος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dk13 Δραστήριο μέλος Ο dk13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 508 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 16:39 Ο dk13 έγραψε: #105 24-11-09 16:39 ναι φιλε μου το ξερω εδω και μηνες:no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mapa Νεοφερμένο μέλος Ο mapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:04 Ο mapa έγραψε: #106 09-12-09 14:04 δημοτικό είναι πιο λάσκα τα πράγματα!!!:niki: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gogoulinos21 Νεοφερμένο μέλος Ο gogoulinos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Ο gogoulinos21: #107 09-12-09 14:09 Eμενα γνωμη μου ειναι πως το δημοτικο ηταν καλυτερο απ'το γυμνασιο και το γυμνασιο θα ειναι καλυτερο απ'το λυκειο!! Θα θελα πολυ να γυρισω στο δημοτικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dk13 Δραστήριο μέλος Ο dk13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 508 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:19 Ο dk13 έγραψε: #108 09-12-09 14:19 και εγω θελω να γυρισω στο δημοτικο γιατι εχεις πιο λιγα μαθηματα και πιο λιγες υποχρεωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:22 Η dreamy girl: #109 29-12-09 21:22 γυμνασιο αλλα και στο δημοτικο ειναι ωραια ομως για καποιες κακες στιγμες-αναμνησεις προτιμω το γυμν.κι οπως και να το κανουμε ειναι αλλιως,μ' αρεσει πιο πολυ προς το παρον με εξαιρεση τα μαθηματα που ειναι περισσοτερα,λιγο πιο δυσκολα κ εχω λιγοτερο ελευθερο χρονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρά. Διάσημο μέλος Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:30 Η Χαρά. έγραψε: #110 29-12-09 21:30 Εγω προτιμω (και κατα πολυ μαλιστα) το δημοτικο.Γιατι τοτε ειμασταν ακομη ξεγναστα παιδακια και πιο αθωα απ' οτι τωρα.Τα τελευταια χρονια προσεχω σ'ολουσ πως μολις μπαινουν στο γυμνασιο αλλαζουν .Λες και εχει μαγια το σχολειο ή η ολη εννοια.Αλλα αλλαζουν προς το χειροτερο.Πολλοι μαλιστα χανουν το χαρακτηρα τουσ,τον εαυτο τουσ,επηρεαζονται παρα πολυ και καταληγουν ασχημα πολλες φορες.Θα μου πειτε φταιει και η εφηβεια αλλα αυτος θα ταν ενας παραπανω λογος (για μενα τουλαχιστον)να θελω να ξεφυγω απ' αυτην και να παραμεινω το παιδι που παντα ημουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:38 Η Dalian έγραψε: #111 29-12-09 21:38 Ε λογικό είναι πως όσο μεγαλώνουν οι τάξεις αυξάνονται οι απαιτήσεις και οι υποχρεώσεις. Πάντως μεταξύ Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου προτιμώ το Λύκειο. Παίρνεις πλέον αποφάσεις για τον εαυτό σου, γίνεσαι ανεξάρτητος, πιο ώριμος.. άλλο πράγμα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:48 Η CiNeFiL έγραψε: #112 31-12-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλινι(^^): Εγω προτιμω (και κατα πολυ μαλιστα) το δημοτικο.Γιατι τοτε ειμασταν ακομη ξεγναστα παιδακια και πιο αθωα απ' οτι τωρα.Τα τελευταια χρονια προσεχω σ'ολουσ πως μολις μπαινουν στο γυμνασιο αλλαζουν .Λες και εχει μαγια το σχολειο ή η ολη εννοια.Αλλα αλλαζουν προς το χειροτερο.Πολλοι μαλιστα χανουν το χαρακτηρα τουσ,τον εαυτο τουσ,επηρεαζονται παρα πολυ και καταληγουν ασχημα πολλες φορες.Θα μου πειτε φταιει και η εφηβεια αλλα αυτος θα ταν ενας παραπανω λογος (για μενα τουλαχιστον)να θελω να ξεφυγω απ' αυτην και να παραμεινω το παιδι που παντα ημουν. Click για ανάπτυξη... :iagree: 100000000000000000 φορες το δημοτικο δν αντεχω στ γυμνασιο ενω στο δημοτικο περναγα ευχαριστα τωρα καθε μερα στ σχολειο ειν ανυποφορη! μεσα μου τουλαχιστον εγω νιωθω ακομα οτι ειμαι παιδι του δημοτικου που με καποιο τροπο βρεθηκε χωρις να θελει στ γυμνασιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:46 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #113 11-01-10 15:46 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: :iagree: 100000000000000000 φορες το δημοτικο δν αντεχω στ γυμνασιο ενω στο δημοτικο περναγα ευχαριστα τωρα καθε μερα στ σχολειο ειν ανυποφορη! μεσα μου τουλαχιστον εγω νιωθω ακομα οτι ειμαι παιδι του δημοτικου που με καποιο τροπο βρεθηκε χωρις να θελει στ γυμνασιο Click για ανάπτυξη... Πρέπει να το πάρεις καλά.Εγώ ξεκίνησα χαρούμενα και περνάω τέλεια.Αν ξεκινήσεις με αρνητική διάθεση τότε θα συνεχίσεις έτσι τουλάχιστον στην α γυμνασιου και μπορεί και σε όλο το γυμνάσιο.....Be cool Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:47 Η nefi έγραψε: #114 11-01-10 15:47 τπτ! ελευθεριαααααααααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:58 Ο SICX έγραψε: #115 11-01-10 15:58 λοιπον ακουστε, το δημοτικο ειναι ωραιο και στα παιδια του γυμνασιου στη αρχη φενεται ωραιο γιατι μολις αλλαξαν και δεν εχουν προσαρμοστει. το γυμνασιο κατα τη γνωμη μου εχει περισσοτερη φαση....2βαθμια best of!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 21:22 Ο ~LoVeR BoY~: #116 11-01-10 21:22 Τώρα είμαι σε δίλλειμα.Το δημοτικό είναι ωραίο γιατί δεν διαβάζεις τόσο έχεις χρόνο να κάνεις ό,τι θες και είσαι πιο αγνός.Το γυμνάσιο είναι ωραίο γιατί νιώθεις πιο μεγάλος και μπορείς να βγεις κάπου έξω μέχρι αρκετά αργά.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:43 Η Ntontini έγραψε: #117 12-01-10 16:43 Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Τώρα είμαι σε δίλλειμα.Το δημοτικό είναι ωραίο γιατί δεν διαβάζεις τόσο έχεις χρόνο να κάνεις ό,τι θες και είσαι πιο αγνός.Το γυμνάσιο είναι ωραίο γιατί νιώθεις πιο μεγάλος και μπορείς να βγεις κάπου έξω μέχρι αρκετά αργά.:no1: Click για ανάπτυξη... Και δεν είναι μόνο αυτά!Γνωρίζεις καινούρια παιδιά,κάνεις περισσότερους φίλους,μερικά μαθήματα γίνονται πιο ενδιαφέρον...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:11 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #118 12-01-10 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Και δεν είναι μόνο αυτά!Γνωρίζεις καινούρια παιδιά,κάνεις περισσότερους φίλους,μερικά μαθήματα γίνονται πιο ενδιαφέρον...:iagree: Click για ανάπτυξη... +φωνώ(αν και εγώ δεν έχω γνωρίσει πολλούς καινούργιους γιατί οι περισσότεροι είναι παλιοί...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:15 Η Ntontini έγραψε: #119 12-01-10 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: +φωνώ(αν και εγώ δεν έχω γνωρίσει πολλούς καινούργιους γιατί οι περισσότεροι είναι παλιοί...) Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω γνωρίσει όλο το Γυμνάσιο...ωραίο είναι τελικά να περνάς στο προαύλιο και όταν λες για να σου απαντάνε επιδή σε ξέρουν:no1: (δεν μου έχει ξανατύχει αυτο π.χ στο Δημοτικό που αν και δεν ήταν πολύ μεγάλο είχε αρκετά παιδιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spiroc_av Νεοφερμένο μέλος Ο spiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:58 Ο spiroc_av: #120 18-01-10 11:58 Σίγουρα το Δημοτικό ! Μπορεί να προτιμούσα το Γυμνάσιο αν δεν πήγαιναν σε άλλο σχολείο οι φίλοι μου…αλλά πάλι θα ήμασταν σε διαφορετικό τμήμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Μήτσος10 Magissoni Lider Alexandra Chatzin Αναστασία197 uni77 ioannaion Άνιελ JohnGreek blanc Nida maatsi Chrysovc Real Life Rapunzel Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω μιας και ειμαι πρωτακι προτιμω το δημοτικο(ειχαμε πολυ κλο δασκαλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dk13 Δραστήριο μέλος Ο dk13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 508 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 14:14 Ο dk13 έγραψε: #103 24-11-09 14:14 Eμενα παλι μου αρεσει περισσοτερο το γυμνασιο γιατι μπορεισ να το παιζεισ εξυπνοσ στα μικροτερα!!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 15:50 Ο Alexl1996: #104 24-11-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από dk13: Eμενα παλι μου αρεσει περισσοτερο το γυμνασιο γιατι μπορεισ να το παιζεισ εξυπνοσ στα μικροτερα!!!!!:no1: Click για ανάπτυξη... Σοβαρος λογος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dk13 Δραστήριο μέλος Ο dk13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 508 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 16:39 Ο dk13 έγραψε: #105 24-11-09 16:39 ναι φιλε μου το ξερω εδω και μηνες:no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mapa Νεοφερμένο μέλος Ο mapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:04 Ο mapa έγραψε: #106 09-12-09 14:04 δημοτικό είναι πιο λάσκα τα πράγματα!!!:niki: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gogoulinos21 Νεοφερμένο μέλος Ο gogoulinos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Ο gogoulinos21: #107 09-12-09 14:09 Eμενα γνωμη μου ειναι πως το δημοτικο ηταν καλυτερο απ'το γυμνασιο και το γυμνασιο θα ειναι καλυτερο απ'το λυκειο!! Θα θελα πολυ να γυρισω στο δημοτικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dk13 Δραστήριο μέλος Ο dk13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 508 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:19 Ο dk13 έγραψε: #108 09-12-09 14:19 και εγω θελω να γυρισω στο δημοτικο γιατι εχεις πιο λιγα μαθηματα και πιο λιγες υποχρεωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:22 Η dreamy girl: #109 29-12-09 21:22 γυμνασιο αλλα και στο δημοτικο ειναι ωραια ομως για καποιες κακες στιγμες-αναμνησεις προτιμω το γυμν.κι οπως και να το κανουμε ειναι αλλιως,μ' αρεσει πιο πολυ προς το παρον με εξαιρεση τα μαθηματα που ειναι περισσοτερα,λιγο πιο δυσκολα κ εχω λιγοτερο ελευθερο χρονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρά. Διάσημο μέλος Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:30 Η Χαρά. έγραψε: #110 29-12-09 21:30 Εγω προτιμω (και κατα πολυ μαλιστα) το δημοτικο.Γιατι τοτε ειμασταν ακομη ξεγναστα παιδακια και πιο αθωα απ' οτι τωρα.Τα τελευταια χρονια προσεχω σ'ολουσ πως μολις μπαινουν στο γυμνασιο αλλαζουν .Λες και εχει μαγια το σχολειο ή η ολη εννοια.Αλλα αλλαζουν προς το χειροτερο.Πολλοι μαλιστα χανουν το χαρακτηρα τουσ,τον εαυτο τουσ,επηρεαζονται παρα πολυ και καταληγουν ασχημα πολλες φορες.Θα μου πειτε φταιει και η εφηβεια αλλα αυτος θα ταν ενας παραπανω λογος (για μενα τουλαχιστον)να θελω να ξεφυγω απ' αυτην και να παραμεινω το παιδι που παντα ημουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:38 Η Dalian έγραψε: #111 29-12-09 21:38 Ε λογικό είναι πως όσο μεγαλώνουν οι τάξεις αυξάνονται οι απαιτήσεις και οι υποχρεώσεις. Πάντως μεταξύ Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου προτιμώ το Λύκειο. Παίρνεις πλέον αποφάσεις για τον εαυτό σου, γίνεσαι ανεξάρτητος, πιο ώριμος.. άλλο πράγμα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:48 Η CiNeFiL έγραψε: #112 31-12-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλινι(^^): Εγω προτιμω (και κατα πολυ μαλιστα) το δημοτικο.Γιατι τοτε ειμασταν ακομη ξεγναστα παιδακια και πιο αθωα απ' οτι τωρα.Τα τελευταια χρονια προσεχω σ'ολουσ πως μολις μπαινουν στο γυμνασιο αλλαζουν .Λες και εχει μαγια το σχολειο ή η ολη εννοια.Αλλα αλλαζουν προς το χειροτερο.Πολλοι μαλιστα χανουν το χαρακτηρα τουσ,τον εαυτο τουσ,επηρεαζονται παρα πολυ και καταληγουν ασχημα πολλες φορες.Θα μου πειτε φταιει και η εφηβεια αλλα αυτος θα ταν ενας παραπανω λογος (για μενα τουλαχιστον)να θελω να ξεφυγω απ' αυτην και να παραμεινω το παιδι που παντα ημουν. Click για ανάπτυξη... :iagree: 100000000000000000 φορες το δημοτικο δν αντεχω στ γυμνασιο ενω στο δημοτικο περναγα ευχαριστα τωρα καθε μερα στ σχολειο ειν ανυποφορη! μεσα μου τουλαχιστον εγω νιωθω ακομα οτι ειμαι παιδι του δημοτικου που με καποιο τροπο βρεθηκε χωρις να θελει στ γυμνασιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:46 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #113 11-01-10 15:46 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: :iagree: 100000000000000000 φορες το δημοτικο δν αντεχω στ γυμνασιο ενω στο δημοτικο περναγα ευχαριστα τωρα καθε μερα στ σχολειο ειν ανυποφορη! μεσα μου τουλαχιστον εγω νιωθω ακομα οτι ειμαι παιδι του δημοτικου που με καποιο τροπο βρεθηκε χωρις να θελει στ γυμνασιο Click για ανάπτυξη... Πρέπει να το πάρεις καλά.Εγώ ξεκίνησα χαρούμενα και περνάω τέλεια.Αν ξεκινήσεις με αρνητική διάθεση τότε θα συνεχίσεις έτσι τουλάχιστον στην α γυμνασιου και μπορεί και σε όλο το γυμνάσιο.....Be cool Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:47 Η nefi έγραψε: #114 11-01-10 15:47 τπτ! ελευθεριαααααααααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:58 Ο SICX έγραψε: #115 11-01-10 15:58 λοιπον ακουστε, το δημοτικο ειναι ωραιο και στα παιδια του γυμνασιου στη αρχη φενεται ωραιο γιατι μολις αλλαξαν και δεν εχουν προσαρμοστει. το γυμνασιο κατα τη γνωμη μου εχει περισσοτερη φαση....2βαθμια best of!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 21:22 Ο ~LoVeR BoY~: #116 11-01-10 21:22 Τώρα είμαι σε δίλλειμα.Το δημοτικό είναι ωραίο γιατί δεν διαβάζεις τόσο έχεις χρόνο να κάνεις ό,τι θες και είσαι πιο αγνός.Το γυμνάσιο είναι ωραίο γιατί νιώθεις πιο μεγάλος και μπορείς να βγεις κάπου έξω μέχρι αρκετά αργά.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:43 Η Ntontini έγραψε: #117 12-01-10 16:43 Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Τώρα είμαι σε δίλλειμα.Το δημοτικό είναι ωραίο γιατί δεν διαβάζεις τόσο έχεις χρόνο να κάνεις ό,τι θες και είσαι πιο αγνός.Το γυμνάσιο είναι ωραίο γιατί νιώθεις πιο μεγάλος και μπορείς να βγεις κάπου έξω μέχρι αρκετά αργά.:no1: Click για ανάπτυξη... Και δεν είναι μόνο αυτά!Γνωρίζεις καινούρια παιδιά,κάνεις περισσότερους φίλους,μερικά μαθήματα γίνονται πιο ενδιαφέρον...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:11 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #118 12-01-10 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Και δεν είναι μόνο αυτά!Γνωρίζεις καινούρια παιδιά,κάνεις περισσότερους φίλους,μερικά μαθήματα γίνονται πιο ενδιαφέρον...:iagree: Click για ανάπτυξη... +φωνώ(αν και εγώ δεν έχω γνωρίσει πολλούς καινούργιους γιατί οι περισσότεροι είναι παλιοί...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:15 Η Ntontini έγραψε: #119 12-01-10 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: +φωνώ(αν και εγώ δεν έχω γνωρίσει πολλούς καινούργιους γιατί οι περισσότεροι είναι παλιοί...) Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω γνωρίσει όλο το Γυμνάσιο...ωραίο είναι τελικά να περνάς στο προαύλιο και όταν λες για να σου απαντάνε επιδή σε ξέρουν:no1: (δεν μου έχει ξανατύχει αυτο π.χ στο Δημοτικό που αν και δεν ήταν πολύ μεγάλο είχε αρκετά παιδιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spiroc_av Νεοφερμένο μέλος Ο spiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:58 Ο spiroc_av: #120 18-01-10 11:58 Σίγουρα το Δημοτικό ! Μπορεί να προτιμούσα το Γυμνάσιο αν δεν πήγαιναν σε άλλο σχολείο οι φίλοι μου…αλλά πάλι θα ήμασταν σε διαφορετικό τμήμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Μήτσος10 Magissoni Lider Alexandra Chatzin Αναστασία197 uni77 ioannaion Άνιελ JohnGreek blanc Nida maatsi Chrysovc Real Life Rapunzel Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eμενα παλι μου αρεσει περισσοτερο το γυμνασιο γιατι μπορεισ να το παιζεισ εξυπνοσ στα μικροτερα!!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 15:50 Ο Alexl1996: #104 24-11-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από dk13: Eμενα παλι μου αρεσει περισσοτερο το γυμνασιο γιατι μπορεισ να το παιζεισ εξυπνοσ στα μικροτερα!!!!!:no1: Click για ανάπτυξη... Σοβαρος λογος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dk13 Δραστήριο μέλος Ο dk13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 508 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 16:39 Ο dk13 έγραψε: #105 24-11-09 16:39 ναι φιλε μου το ξερω εδω και μηνες:no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mapa Νεοφερμένο μέλος Ο mapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:04 Ο mapa έγραψε: #106 09-12-09 14:04 δημοτικό είναι πιο λάσκα τα πράγματα!!!:niki: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gogoulinos21 Νεοφερμένο μέλος Ο gogoulinos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Ο gogoulinos21: #107 09-12-09 14:09 Eμενα γνωμη μου ειναι πως το δημοτικο ηταν καλυτερο απ'το γυμνασιο και το γυμνασιο θα ειναι καλυτερο απ'το λυκειο!! Θα θελα πολυ να γυρισω στο δημοτικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dk13 Δραστήριο μέλος Ο dk13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 508 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:19 Ο dk13 έγραψε: #108 09-12-09 14:19 και εγω θελω να γυρισω στο δημοτικο γιατι εχεις πιο λιγα μαθηματα και πιο λιγες υποχρεωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:22 Η dreamy girl: #109 29-12-09 21:22 γυμνασιο αλλα και στο δημοτικο ειναι ωραια ομως για καποιες κακες στιγμες-αναμνησεις προτιμω το γυμν.κι οπως και να το κανουμε ειναι αλλιως,μ' αρεσει πιο πολυ προς το παρον με εξαιρεση τα μαθηματα που ειναι περισσοτερα,λιγο πιο δυσκολα κ εχω λιγοτερο ελευθερο χρονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρά. Διάσημο μέλος Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:30 Η Χαρά. έγραψε: #110 29-12-09 21:30 Εγω προτιμω (και κατα πολυ μαλιστα) το δημοτικο.Γιατι τοτε ειμασταν ακομη ξεγναστα παιδακια και πιο αθωα απ' οτι τωρα.Τα τελευταια χρονια προσεχω σ'ολουσ πως μολις μπαινουν στο γυμνασιο αλλαζουν .Λες και εχει μαγια το σχολειο ή η ολη εννοια.Αλλα αλλαζουν προς το χειροτερο.Πολλοι μαλιστα χανουν το χαρακτηρα τουσ,τον εαυτο τουσ,επηρεαζονται παρα πολυ και καταληγουν ασχημα πολλες φορες.Θα μου πειτε φταιει και η εφηβεια αλλα αυτος θα ταν ενας παραπανω λογος (για μενα τουλαχιστον)να θελω να ξεφυγω απ' αυτην και να παραμεινω το παιδι που παντα ημουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:38 Η Dalian έγραψε: #111 29-12-09 21:38 Ε λογικό είναι πως όσο μεγαλώνουν οι τάξεις αυξάνονται οι απαιτήσεις και οι υποχρεώσεις. Πάντως μεταξύ Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου προτιμώ το Λύκειο. Παίρνεις πλέον αποφάσεις για τον εαυτό σου, γίνεσαι ανεξάρτητος, πιο ώριμος.. άλλο πράγμα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:48 Η CiNeFiL έγραψε: #112 31-12-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλινι(^^): Εγω προτιμω (και κατα πολυ μαλιστα) το δημοτικο.Γιατι τοτε ειμασταν ακομη ξεγναστα παιδακια και πιο αθωα απ' οτι τωρα.Τα τελευταια χρονια προσεχω σ'ολουσ πως μολις μπαινουν στο γυμνασιο αλλαζουν .Λες και εχει μαγια το σχολειο ή η ολη εννοια.Αλλα αλλαζουν προς το χειροτερο.Πολλοι μαλιστα χανουν το χαρακτηρα τουσ,τον εαυτο τουσ,επηρεαζονται παρα πολυ και καταληγουν ασχημα πολλες φορες.Θα μου πειτε φταιει και η εφηβεια αλλα αυτος θα ταν ενας παραπανω λογος (για μενα τουλαχιστον)να θελω να ξεφυγω απ' αυτην και να παραμεινω το παιδι που παντα ημουν. Click για ανάπτυξη... :iagree: 100000000000000000 φορες το δημοτικο δν αντεχω στ γυμνασιο ενω στο δημοτικο περναγα ευχαριστα τωρα καθε μερα στ σχολειο ειν ανυποφορη! μεσα μου τουλαχιστον εγω νιωθω ακομα οτι ειμαι παιδι του δημοτικου που με καποιο τροπο βρεθηκε χωρις να θελει στ γυμνασιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:46 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #113 11-01-10 15:46 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: :iagree: 100000000000000000 φορες το δημοτικο δν αντεχω στ γυμνασιο ενω στο δημοτικο περναγα ευχαριστα τωρα καθε μερα στ σχολειο ειν ανυποφορη! μεσα μου τουλαχιστον εγω νιωθω ακομα οτι ειμαι παιδι του δημοτικου που με καποιο τροπο βρεθηκε χωρις να θελει στ γυμνασιο Click για ανάπτυξη... Πρέπει να το πάρεις καλά.Εγώ ξεκίνησα χαρούμενα και περνάω τέλεια.Αν ξεκινήσεις με αρνητική διάθεση τότε θα συνεχίσεις έτσι τουλάχιστον στην α γυμνασιου και μπορεί και σε όλο το γυμνάσιο.....Be cool Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:47 Η nefi έγραψε: #114 11-01-10 15:47 τπτ! ελευθεριαααααααααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:58 Ο SICX έγραψε: #115 11-01-10 15:58 λοιπον ακουστε, το δημοτικο ειναι ωραιο και στα παιδια του γυμνασιου στη αρχη φενεται ωραιο γιατι μολις αλλαξαν και δεν εχουν προσαρμοστει. το γυμνασιο κατα τη γνωμη μου εχει περισσοτερη φαση....2βαθμια best of!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 21:22 Ο ~LoVeR BoY~: #116 11-01-10 21:22 Τώρα είμαι σε δίλλειμα.Το δημοτικό είναι ωραίο γιατί δεν διαβάζεις τόσο έχεις χρόνο να κάνεις ό,τι θες και είσαι πιο αγνός.Το γυμνάσιο είναι ωραίο γιατί νιώθεις πιο μεγάλος και μπορείς να βγεις κάπου έξω μέχρι αρκετά αργά.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:43 Η Ntontini έγραψε: #117 12-01-10 16:43 Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Τώρα είμαι σε δίλλειμα.Το δημοτικό είναι ωραίο γιατί δεν διαβάζεις τόσο έχεις χρόνο να κάνεις ό,τι θες και είσαι πιο αγνός.Το γυμνάσιο είναι ωραίο γιατί νιώθεις πιο μεγάλος και μπορείς να βγεις κάπου έξω μέχρι αρκετά αργά.:no1: Click για ανάπτυξη... Και δεν είναι μόνο αυτά!Γνωρίζεις καινούρια παιδιά,κάνεις περισσότερους φίλους,μερικά μαθήματα γίνονται πιο ενδιαφέρον...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:11 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #118 12-01-10 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Και δεν είναι μόνο αυτά!Γνωρίζεις καινούρια παιδιά,κάνεις περισσότερους φίλους,μερικά μαθήματα γίνονται πιο ενδιαφέρον...:iagree: Click για ανάπτυξη... +φωνώ(αν και εγώ δεν έχω γνωρίσει πολλούς καινούργιους γιατί οι περισσότεροι είναι παλιοί...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:15 Η Ntontini έγραψε: #119 12-01-10 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: +φωνώ(αν και εγώ δεν έχω γνωρίσει πολλούς καινούργιους γιατί οι περισσότεροι είναι παλιοί...) Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω γνωρίσει όλο το Γυμνάσιο...ωραίο είναι τελικά να περνάς στο προαύλιο και όταν λες για να σου απαντάνε επιδή σε ξέρουν:no1: (δεν μου έχει ξανατύχει αυτο π.χ στο Δημοτικό που αν και δεν ήταν πολύ μεγάλο είχε αρκετά παιδιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spiroc_av Νεοφερμένο μέλος Ο spiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:58 Ο spiroc_av: #120 18-01-10 11:58 Σίγουρα το Δημοτικό ! Μπορεί να προτιμούσα το Γυμνάσιο αν δεν πήγαιναν σε άλλο σχολείο οι φίλοι μου…αλλά πάλι θα ήμασταν σε διαφορετικό τμήμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Μήτσος10 Magissoni Lider Alexandra Chatzin Αναστασία197 uni77 ioannaion Άνιελ JohnGreek blanc Nida maatsi Chrysovc Real Life Rapunzel Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dk13: Eμενα παλι μου αρεσει περισσοτερο το γυμνασιο γιατι μπορεισ να το παιζεισ εξυπνοσ στα μικροτερα!!!!!:no1: Click για ανάπτυξη... Σοβαρος λογος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dk13 Δραστήριο μέλος Ο dk13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 508 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 16:39 Ο dk13 έγραψε: #105 24-11-09 16:39 ναι φιλε μου το ξερω εδω και μηνες:no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mapa Νεοφερμένο μέλος Ο mapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:04 Ο mapa έγραψε: #106 09-12-09 14:04 δημοτικό είναι πιο λάσκα τα πράγματα!!!:niki: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gogoulinos21 Νεοφερμένο μέλος Ο gogoulinos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Ο gogoulinos21: #107 09-12-09 14:09 Eμενα γνωμη μου ειναι πως το δημοτικο ηταν καλυτερο απ'το γυμνασιο και το γυμνασιο θα ειναι καλυτερο απ'το λυκειο!! Θα θελα πολυ να γυρισω στο δημοτικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dk13 Δραστήριο μέλος Ο dk13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 508 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:19 Ο dk13 έγραψε: #108 09-12-09 14:19 και εγω θελω να γυρισω στο δημοτικο γιατι εχεις πιο λιγα μαθηματα και πιο λιγες υποχρεωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:22 Η dreamy girl: #109 29-12-09 21:22 γυμνασιο αλλα και στο δημοτικο ειναι ωραια ομως για καποιες κακες στιγμες-αναμνησεις προτιμω το γυμν.κι οπως και να το κανουμε ειναι αλλιως,μ' αρεσει πιο πολυ προς το παρον με εξαιρεση τα μαθηματα που ειναι περισσοτερα,λιγο πιο δυσκολα κ εχω λιγοτερο ελευθερο χρονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρά. Διάσημο μέλος Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:30 Η Χαρά. έγραψε: #110 29-12-09 21:30 Εγω προτιμω (και κατα πολυ μαλιστα) το δημοτικο.Γιατι τοτε ειμασταν ακομη ξεγναστα παιδακια και πιο αθωα απ' οτι τωρα.Τα τελευταια χρονια προσεχω σ'ολουσ πως μολις μπαινουν στο γυμνασιο αλλαζουν .Λες και εχει μαγια το σχολειο ή η ολη εννοια.Αλλα αλλαζουν προς το χειροτερο.Πολλοι μαλιστα χανουν το χαρακτηρα τουσ,τον εαυτο τουσ,επηρεαζονται παρα πολυ και καταληγουν ασχημα πολλες φορες.Θα μου πειτε φταιει και η εφηβεια αλλα αυτος θα ταν ενας παραπανω λογος (για μενα τουλαχιστον)να θελω να ξεφυγω απ' αυτην και να παραμεινω το παιδι που παντα ημουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:38 Η Dalian έγραψε: #111 29-12-09 21:38 Ε λογικό είναι πως όσο μεγαλώνουν οι τάξεις αυξάνονται οι απαιτήσεις και οι υποχρεώσεις. Πάντως μεταξύ Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου προτιμώ το Λύκειο. Παίρνεις πλέον αποφάσεις για τον εαυτό σου, γίνεσαι ανεξάρτητος, πιο ώριμος.. άλλο πράγμα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:48 Η CiNeFiL έγραψε: #112 31-12-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλινι(^^): Εγω προτιμω (και κατα πολυ μαλιστα) το δημοτικο.Γιατι τοτε ειμασταν ακομη ξεγναστα παιδακια και πιο αθωα απ' οτι τωρα.Τα τελευταια χρονια προσεχω σ'ολουσ πως μολις μπαινουν στο γυμνασιο αλλαζουν .Λες και εχει μαγια το σχολειο ή η ολη εννοια.Αλλα αλλαζουν προς το χειροτερο.Πολλοι μαλιστα χανουν το χαρακτηρα τουσ,τον εαυτο τουσ,επηρεαζονται παρα πολυ και καταληγουν ασχημα πολλες φορες.Θα μου πειτε φταιει και η εφηβεια αλλα αυτος θα ταν ενας παραπανω λογος (για μενα τουλαχιστον)να θελω να ξεφυγω απ' αυτην και να παραμεινω το παιδι που παντα ημουν. Click για ανάπτυξη... :iagree: 100000000000000000 φορες το δημοτικο δν αντεχω στ γυμνασιο ενω στο δημοτικο περναγα ευχαριστα τωρα καθε μερα στ σχολειο ειν ανυποφορη! μεσα μου τουλαχιστον εγω νιωθω ακομα οτι ειμαι παιδι του δημοτικου που με καποιο τροπο βρεθηκε χωρις να θελει στ γυμνασιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:46 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #113 11-01-10 15:46 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: :iagree: 100000000000000000 φορες το δημοτικο δν αντεχω στ γυμνασιο ενω στο δημοτικο περναγα ευχαριστα τωρα καθε μερα στ σχολειο ειν ανυποφορη! μεσα μου τουλαχιστον εγω νιωθω ακομα οτι ειμαι παιδι του δημοτικου που με καποιο τροπο βρεθηκε χωρις να θελει στ γυμνασιο Click για ανάπτυξη... Πρέπει να το πάρεις καλά.Εγώ ξεκίνησα χαρούμενα και περνάω τέλεια.Αν ξεκινήσεις με αρνητική διάθεση τότε θα συνεχίσεις έτσι τουλάχιστον στην α γυμνασιου και μπορεί και σε όλο το γυμνάσιο.....Be cool Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:47 Η nefi έγραψε: #114 11-01-10 15:47 τπτ! ελευθεριαααααααααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:58 Ο SICX έγραψε: #115 11-01-10 15:58 λοιπον ακουστε, το δημοτικο ειναι ωραιο και στα παιδια του γυμνασιου στη αρχη φενεται ωραιο γιατι μολις αλλαξαν και δεν εχουν προσαρμοστει. το γυμνασιο κατα τη γνωμη μου εχει περισσοτερη φαση....2βαθμια best of!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 21:22 Ο ~LoVeR BoY~: #116 11-01-10 21:22 Τώρα είμαι σε δίλλειμα.Το δημοτικό είναι ωραίο γιατί δεν διαβάζεις τόσο έχεις χρόνο να κάνεις ό,τι θες και είσαι πιο αγνός.Το γυμνάσιο είναι ωραίο γιατί νιώθεις πιο μεγάλος και μπορείς να βγεις κάπου έξω μέχρι αρκετά αργά.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:43 Η Ntontini έγραψε: #117 12-01-10 16:43 Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Τώρα είμαι σε δίλλειμα.Το δημοτικό είναι ωραίο γιατί δεν διαβάζεις τόσο έχεις χρόνο να κάνεις ό,τι θες και είσαι πιο αγνός.Το γυμνάσιο είναι ωραίο γιατί νιώθεις πιο μεγάλος και μπορείς να βγεις κάπου έξω μέχρι αρκετά αργά.:no1: Click για ανάπτυξη... Και δεν είναι μόνο αυτά!Γνωρίζεις καινούρια παιδιά,κάνεις περισσότερους φίλους,μερικά μαθήματα γίνονται πιο ενδιαφέρον...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:11 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #118 12-01-10 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Και δεν είναι μόνο αυτά!Γνωρίζεις καινούρια παιδιά,κάνεις περισσότερους φίλους,μερικά μαθήματα γίνονται πιο ενδιαφέρον...:iagree: Click για ανάπτυξη... +φωνώ(αν και εγώ δεν έχω γνωρίσει πολλούς καινούργιους γιατί οι περισσότεροι είναι παλιοί...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:15 Η Ntontini έγραψε: #119 12-01-10 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: +φωνώ(αν και εγώ δεν έχω γνωρίσει πολλούς καινούργιους γιατί οι περισσότεροι είναι παλιοί...) Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω γνωρίσει όλο το Γυμνάσιο...ωραίο είναι τελικά να περνάς στο προαύλιο και όταν λες για να σου απαντάνε επιδή σε ξέρουν:no1: (δεν μου έχει ξανατύχει αυτο π.χ στο Δημοτικό που αν και δεν ήταν πολύ μεγάλο είχε αρκετά παιδιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spiroc_av Νεοφερμένο μέλος Ο spiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:58 Ο spiroc_av: #120 18-01-10 11:58 Σίγουρα το Δημοτικό ! Μπορεί να προτιμούσα το Γυμνάσιο αν δεν πήγαιναν σε άλλο σχολείο οι φίλοι μου…αλλά πάλι θα ήμασταν σε διαφορετικό τμήμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Μήτσος10 Magissoni Lider Alexandra Chatzin Αναστασία197 uni77 ioannaion Άνιελ JohnGreek blanc Nida maatsi Chrysovc Real Life Rapunzel Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι φιλε μου το ξερω εδω και μηνες:no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mapa Νεοφερμένο μέλος Ο mapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:04 Ο mapa έγραψε: #106 09-12-09 14:04 δημοτικό είναι πιο λάσκα τα πράγματα!!!:niki: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gogoulinos21 Νεοφερμένο μέλος Ο gogoulinos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Ο gogoulinos21: #107 09-12-09 14:09 Eμενα γνωμη μου ειναι πως το δημοτικο ηταν καλυτερο απ'το γυμνασιο και το γυμνασιο θα ειναι καλυτερο απ'το λυκειο!! Θα θελα πολυ να γυρισω στο δημοτικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dk13 Δραστήριο μέλος Ο dk13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 508 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:19 Ο dk13 έγραψε: #108 09-12-09 14:19 και εγω θελω να γυρισω στο δημοτικο γιατι εχεις πιο λιγα μαθηματα και πιο λιγες υποχρεωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:22 Η dreamy girl: #109 29-12-09 21:22 γυμνασιο αλλα και στο δημοτικο ειναι ωραια ομως για καποιες κακες στιγμες-αναμνησεις προτιμω το γυμν.κι οπως και να το κανουμε ειναι αλλιως,μ' αρεσει πιο πολυ προς το παρον με εξαιρεση τα μαθηματα που ειναι περισσοτερα,λιγο πιο δυσκολα κ εχω λιγοτερο ελευθερο χρονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρά. Διάσημο μέλος Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:30 Η Χαρά. έγραψε: #110 29-12-09 21:30 Εγω προτιμω (και κατα πολυ μαλιστα) το δημοτικο.Γιατι τοτε ειμασταν ακομη ξεγναστα παιδακια και πιο αθωα απ' οτι τωρα.Τα τελευταια χρονια προσεχω σ'ολουσ πως μολις μπαινουν στο γυμνασιο αλλαζουν .Λες και εχει μαγια το σχολειο ή η ολη εννοια.Αλλα αλλαζουν προς το χειροτερο.Πολλοι μαλιστα χανουν το χαρακτηρα τουσ,τον εαυτο τουσ,επηρεαζονται παρα πολυ και καταληγουν ασχημα πολλες φορες.Θα μου πειτε φταιει και η εφηβεια αλλα αυτος θα ταν ενας παραπανω λογος (για μενα τουλαχιστον)να θελω να ξεφυγω απ' αυτην και να παραμεινω το παιδι που παντα ημουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:38 Η Dalian έγραψε: #111 29-12-09 21:38 Ε λογικό είναι πως όσο μεγαλώνουν οι τάξεις αυξάνονται οι απαιτήσεις και οι υποχρεώσεις. Πάντως μεταξύ Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου προτιμώ το Λύκειο. Παίρνεις πλέον αποφάσεις για τον εαυτό σου, γίνεσαι ανεξάρτητος, πιο ώριμος.. άλλο πράγμα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:48 Η CiNeFiL έγραψε: #112 31-12-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλινι(^^): Εγω προτιμω (και κατα πολυ μαλιστα) το δημοτικο.Γιατι τοτε ειμασταν ακομη ξεγναστα παιδακια και πιο αθωα απ' οτι τωρα.Τα τελευταια χρονια προσεχω σ'ολουσ πως μολις μπαινουν στο γυμνασιο αλλαζουν .Λες και εχει μαγια το σχολειο ή η ολη εννοια.Αλλα αλλαζουν προς το χειροτερο.Πολλοι μαλιστα χανουν το χαρακτηρα τουσ,τον εαυτο τουσ,επηρεαζονται παρα πολυ και καταληγουν ασχημα πολλες φορες.Θα μου πειτε φταιει και η εφηβεια αλλα αυτος θα ταν ενας παραπανω λογος (για μενα τουλαχιστον)να θελω να ξεφυγω απ' αυτην και να παραμεινω το παιδι που παντα ημουν. Click για ανάπτυξη... :iagree: 100000000000000000 φορες το δημοτικο δν αντεχω στ γυμνασιο ενω στο δημοτικο περναγα ευχαριστα τωρα καθε μερα στ σχολειο ειν ανυποφορη! μεσα μου τουλαχιστον εγω νιωθω ακομα οτι ειμαι παιδι του δημοτικου που με καποιο τροπο βρεθηκε χωρις να θελει στ γυμνασιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:46 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #113 11-01-10 15:46 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: :iagree: 100000000000000000 φορες το δημοτικο δν αντεχω στ γυμνασιο ενω στο δημοτικο περναγα ευχαριστα τωρα καθε μερα στ σχολειο ειν ανυποφορη! μεσα μου τουλαχιστον εγω νιωθω ακομα οτι ειμαι παιδι του δημοτικου που με καποιο τροπο βρεθηκε χωρις να θελει στ γυμνασιο Click για ανάπτυξη... Πρέπει να το πάρεις καλά.Εγώ ξεκίνησα χαρούμενα και περνάω τέλεια.Αν ξεκινήσεις με αρνητική διάθεση τότε θα συνεχίσεις έτσι τουλάχιστον στην α γυμνασιου και μπορεί και σε όλο το γυμνάσιο.....Be cool Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:47 Η nefi έγραψε: #114 11-01-10 15:47 τπτ! ελευθεριαααααααααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:58 Ο SICX έγραψε: #115 11-01-10 15:58 λοιπον ακουστε, το δημοτικο ειναι ωραιο και στα παιδια του γυμνασιου στη αρχη φενεται ωραιο γιατι μολις αλλαξαν και δεν εχουν προσαρμοστει. το γυμνασιο κατα τη γνωμη μου εχει περισσοτερη φαση....2βαθμια best of!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 21:22 Ο ~LoVeR BoY~: #116 11-01-10 21:22 Τώρα είμαι σε δίλλειμα.Το δημοτικό είναι ωραίο γιατί δεν διαβάζεις τόσο έχεις χρόνο να κάνεις ό,τι θες και είσαι πιο αγνός.Το γυμνάσιο είναι ωραίο γιατί νιώθεις πιο μεγάλος και μπορείς να βγεις κάπου έξω μέχρι αρκετά αργά.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:43 Η Ntontini έγραψε: #117 12-01-10 16:43 Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Τώρα είμαι σε δίλλειμα.Το δημοτικό είναι ωραίο γιατί δεν διαβάζεις τόσο έχεις χρόνο να κάνεις ό,τι θες και είσαι πιο αγνός.Το γυμνάσιο είναι ωραίο γιατί νιώθεις πιο μεγάλος και μπορείς να βγεις κάπου έξω μέχρι αρκετά αργά.:no1: Click για ανάπτυξη... Και δεν είναι μόνο αυτά!Γνωρίζεις καινούρια παιδιά,κάνεις περισσότερους φίλους,μερικά μαθήματα γίνονται πιο ενδιαφέρον...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:11 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #118 12-01-10 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Και δεν είναι μόνο αυτά!Γνωρίζεις καινούρια παιδιά,κάνεις περισσότερους φίλους,μερικά μαθήματα γίνονται πιο ενδιαφέρον...:iagree: Click για ανάπτυξη... +φωνώ(αν και εγώ δεν έχω γνωρίσει πολλούς καινούργιους γιατί οι περισσότεροι είναι παλιοί...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:15 Η Ntontini έγραψε: #119 12-01-10 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: +φωνώ(αν και εγώ δεν έχω γνωρίσει πολλούς καινούργιους γιατί οι περισσότεροι είναι παλιοί...) Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω γνωρίσει όλο το Γυμνάσιο...ωραίο είναι τελικά να περνάς στο προαύλιο και όταν λες για να σου απαντάνε επιδή σε ξέρουν:no1: (δεν μου έχει ξανατύχει αυτο π.χ στο Δημοτικό που αν και δεν ήταν πολύ μεγάλο είχε αρκετά παιδιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spiroc_av Νεοφερμένο μέλος Ο spiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:58 Ο spiroc_av: #120 18-01-10 11:58 Σίγουρα το Δημοτικό ! Μπορεί να προτιμούσα το Γυμνάσιο αν δεν πήγαιναν σε άλλο σχολείο οι φίλοι μου…αλλά πάλι θα ήμασταν σε διαφορετικό τμήμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Μήτσος10 Magissoni Lider Alexandra Chatzin Αναστασία197 uni77 ioannaion Άνιελ JohnGreek blanc Nida maatsi Chrysovc Real Life Rapunzel Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δημοτικό είναι πιο λάσκα τα πράγματα!!!:niki: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gogoulinos21 Νεοφερμένο μέλος Ο gogoulinos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Ο gogoulinos21: #107 09-12-09 14:09 Eμενα γνωμη μου ειναι πως το δημοτικο ηταν καλυτερο απ'το γυμνασιο και το γυμνασιο θα ειναι καλυτερο απ'το λυκειο!! Θα θελα πολυ να γυρισω στο δημοτικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dk13 Δραστήριο μέλος Ο dk13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 508 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:19 Ο dk13 έγραψε: #108 09-12-09 14:19 και εγω θελω να γυρισω στο δημοτικο γιατι εχεις πιο λιγα μαθηματα και πιο λιγες υποχρεωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:22 Η dreamy girl: #109 29-12-09 21:22 γυμνασιο αλλα και στο δημοτικο ειναι ωραια ομως για καποιες κακες στιγμες-αναμνησεις προτιμω το γυμν.κι οπως και να το κανουμε ειναι αλλιως,μ' αρεσει πιο πολυ προς το παρον με εξαιρεση τα μαθηματα που ειναι περισσοτερα,λιγο πιο δυσκολα κ εχω λιγοτερο ελευθερο χρονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρά. Διάσημο μέλος Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:30 Η Χαρά. έγραψε: #110 29-12-09 21:30 Εγω προτιμω (και κατα πολυ μαλιστα) το δημοτικο.Γιατι τοτε ειμασταν ακομη ξεγναστα παιδακια και πιο αθωα απ' οτι τωρα.Τα τελευταια χρονια προσεχω σ'ολουσ πως μολις μπαινουν στο γυμνασιο αλλαζουν .Λες και εχει μαγια το σχολειο ή η ολη εννοια.Αλλα αλλαζουν προς το χειροτερο.Πολλοι μαλιστα χανουν το χαρακτηρα τουσ,τον εαυτο τουσ,επηρεαζονται παρα πολυ και καταληγουν ασχημα πολλες φορες.Θα μου πειτε φταιει και η εφηβεια αλλα αυτος θα ταν ενας παραπανω λογος (για μενα τουλαχιστον)να θελω να ξεφυγω απ' αυτην και να παραμεινω το παιδι που παντα ημουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:38 Η Dalian έγραψε: #111 29-12-09 21:38 Ε λογικό είναι πως όσο μεγαλώνουν οι τάξεις αυξάνονται οι απαιτήσεις και οι υποχρεώσεις. Πάντως μεταξύ Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου προτιμώ το Λύκειο. Παίρνεις πλέον αποφάσεις για τον εαυτό σου, γίνεσαι ανεξάρτητος, πιο ώριμος.. άλλο πράγμα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:48 Η CiNeFiL έγραψε: #112 31-12-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλινι(^^): Εγω προτιμω (και κατα πολυ μαλιστα) το δημοτικο.Γιατι τοτε ειμασταν ακομη ξεγναστα παιδακια και πιο αθωα απ' οτι τωρα.Τα τελευταια χρονια προσεχω σ'ολουσ πως μολις μπαινουν στο γυμνασιο αλλαζουν .Λες και εχει μαγια το σχολειο ή η ολη εννοια.Αλλα αλλαζουν προς το χειροτερο.Πολλοι μαλιστα χανουν το χαρακτηρα τουσ,τον εαυτο τουσ,επηρεαζονται παρα πολυ και καταληγουν ασχημα πολλες φορες.Θα μου πειτε φταιει και η εφηβεια αλλα αυτος θα ταν ενας παραπανω λογος (για μενα τουλαχιστον)να θελω να ξεφυγω απ' αυτην και να παραμεινω το παιδι που παντα ημουν. Click για ανάπτυξη... :iagree: 100000000000000000 φορες το δημοτικο δν αντεχω στ γυμνασιο ενω στο δημοτικο περναγα ευχαριστα τωρα καθε μερα στ σχολειο ειν ανυποφορη! μεσα μου τουλαχιστον εγω νιωθω ακομα οτι ειμαι παιδι του δημοτικου που με καποιο τροπο βρεθηκε χωρις να θελει στ γυμνασιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:46 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #113 11-01-10 15:46 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: :iagree: 100000000000000000 φορες το δημοτικο δν αντεχω στ γυμνασιο ενω στο δημοτικο περναγα ευχαριστα τωρα καθε μερα στ σχολειο ειν ανυποφορη! μεσα μου τουλαχιστον εγω νιωθω ακομα οτι ειμαι παιδι του δημοτικου που με καποιο τροπο βρεθηκε χωρις να θελει στ γυμνασιο Click για ανάπτυξη... Πρέπει να το πάρεις καλά.Εγώ ξεκίνησα χαρούμενα και περνάω τέλεια.Αν ξεκινήσεις με αρνητική διάθεση τότε θα συνεχίσεις έτσι τουλάχιστον στην α γυμνασιου και μπορεί και σε όλο το γυμνάσιο.....Be cool Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:47 Η nefi έγραψε: #114 11-01-10 15:47 τπτ! ελευθεριαααααααααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:58 Ο SICX έγραψε: #115 11-01-10 15:58 λοιπον ακουστε, το δημοτικο ειναι ωραιο και στα παιδια του γυμνασιου στη αρχη φενεται ωραιο γιατι μολις αλλαξαν και δεν εχουν προσαρμοστει. το γυμνασιο κατα τη γνωμη μου εχει περισσοτερη φαση....2βαθμια best of!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 21:22 Ο ~LoVeR BoY~: #116 11-01-10 21:22 Τώρα είμαι σε δίλλειμα.Το δημοτικό είναι ωραίο γιατί δεν διαβάζεις τόσο έχεις χρόνο να κάνεις ό,τι θες και είσαι πιο αγνός.Το γυμνάσιο είναι ωραίο γιατί νιώθεις πιο μεγάλος και μπορείς να βγεις κάπου έξω μέχρι αρκετά αργά.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:43 Η Ntontini έγραψε: #117 12-01-10 16:43 Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Τώρα είμαι σε δίλλειμα.Το δημοτικό είναι ωραίο γιατί δεν διαβάζεις τόσο έχεις χρόνο να κάνεις ό,τι θες και είσαι πιο αγνός.Το γυμνάσιο είναι ωραίο γιατί νιώθεις πιο μεγάλος και μπορείς να βγεις κάπου έξω μέχρι αρκετά αργά.:no1: Click για ανάπτυξη... Και δεν είναι μόνο αυτά!Γνωρίζεις καινούρια παιδιά,κάνεις περισσότερους φίλους,μερικά μαθήματα γίνονται πιο ενδιαφέρον...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:11 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #118 12-01-10 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Και δεν είναι μόνο αυτά!Γνωρίζεις καινούρια παιδιά,κάνεις περισσότερους φίλους,μερικά μαθήματα γίνονται πιο ενδιαφέρον...:iagree: Click για ανάπτυξη... +φωνώ(αν και εγώ δεν έχω γνωρίσει πολλούς καινούργιους γιατί οι περισσότεροι είναι παλιοί...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:15 Η Ntontini έγραψε: #119 12-01-10 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: +φωνώ(αν και εγώ δεν έχω γνωρίσει πολλούς καινούργιους γιατί οι περισσότεροι είναι παλιοί...) Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω γνωρίσει όλο το Γυμνάσιο...ωραίο είναι τελικά να περνάς στο προαύλιο και όταν λες για να σου απαντάνε επιδή σε ξέρουν:no1: (δεν μου έχει ξανατύχει αυτο π.χ στο Δημοτικό που αν και δεν ήταν πολύ μεγάλο είχε αρκετά παιδιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spiroc_av Νεοφερμένο μέλος Ο spiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:58 Ο spiroc_av: #120 18-01-10 11:58 Σίγουρα το Δημοτικό ! Μπορεί να προτιμούσα το Γυμνάσιο αν δεν πήγαιναν σε άλλο σχολείο οι φίλοι μου…αλλά πάλι θα ήμασταν σε διαφορετικό τμήμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Μήτσος10 Magissoni Lider Alexandra Chatzin Αναστασία197 uni77 ioannaion Άνιελ JohnGreek blanc Nida maatsi Chrysovc Real Life Rapunzel Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eμενα γνωμη μου ειναι πως το δημοτικο ηταν καλυτερο απ'το γυμνασιο και το γυμνασιο θα ειναι καλυτερο απ'το λυκειο!! Θα θελα πολυ να γυρισω στο δημοτικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dk13 Δραστήριο μέλος Ο dk13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 508 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:19 Ο dk13 έγραψε: #108 09-12-09 14:19 και εγω θελω να γυρισω στο δημοτικο γιατι εχεις πιο λιγα μαθηματα και πιο λιγες υποχρεωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:22 Η dreamy girl: #109 29-12-09 21:22 γυμνασιο αλλα και στο δημοτικο ειναι ωραια ομως για καποιες κακες στιγμες-αναμνησεις προτιμω το γυμν.κι οπως και να το κανουμε ειναι αλλιως,μ' αρεσει πιο πολυ προς το παρον με εξαιρεση τα μαθηματα που ειναι περισσοτερα,λιγο πιο δυσκολα κ εχω λιγοτερο ελευθερο χρονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρά. Διάσημο μέλος Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:30 Η Χαρά. έγραψε: #110 29-12-09 21:30 Εγω προτιμω (και κατα πολυ μαλιστα) το δημοτικο.Γιατι τοτε ειμασταν ακομη ξεγναστα παιδακια και πιο αθωα απ' οτι τωρα.Τα τελευταια χρονια προσεχω σ'ολουσ πως μολις μπαινουν στο γυμνασιο αλλαζουν .Λες και εχει μαγια το σχολειο ή η ολη εννοια.Αλλα αλλαζουν προς το χειροτερο.Πολλοι μαλιστα χανουν το χαρακτηρα τουσ,τον εαυτο τουσ,επηρεαζονται παρα πολυ και καταληγουν ασχημα πολλες φορες.Θα μου πειτε φταιει και η εφηβεια αλλα αυτος θα ταν ενας παραπανω λογος (για μενα τουλαχιστον)να θελω να ξεφυγω απ' αυτην και να παραμεινω το παιδι που παντα ημουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:38 Η Dalian έγραψε: #111 29-12-09 21:38 Ε λογικό είναι πως όσο μεγαλώνουν οι τάξεις αυξάνονται οι απαιτήσεις και οι υποχρεώσεις. Πάντως μεταξύ Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου προτιμώ το Λύκειο. Παίρνεις πλέον αποφάσεις για τον εαυτό σου, γίνεσαι ανεξάρτητος, πιο ώριμος.. άλλο πράγμα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:48 Η CiNeFiL έγραψε: #112 31-12-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλινι(^^): Εγω προτιμω (και κατα πολυ μαλιστα) το δημοτικο.Γιατι τοτε ειμασταν ακομη ξεγναστα παιδακια και πιο αθωα απ' οτι τωρα.Τα τελευταια χρονια προσεχω σ'ολουσ πως μολις μπαινουν στο γυμνασιο αλλαζουν .Λες και εχει μαγια το σχολειο ή η ολη εννοια.Αλλα αλλαζουν προς το χειροτερο.Πολλοι μαλιστα χανουν το χαρακτηρα τουσ,τον εαυτο τουσ,επηρεαζονται παρα πολυ και καταληγουν ασχημα πολλες φορες.Θα μου πειτε φταιει και η εφηβεια αλλα αυτος θα ταν ενας παραπανω λογος (για μενα τουλαχιστον)να θελω να ξεφυγω απ' αυτην και να παραμεινω το παιδι που παντα ημουν. Click για ανάπτυξη... :iagree: 100000000000000000 φορες το δημοτικο δν αντεχω στ γυμνασιο ενω στο δημοτικο περναγα ευχαριστα τωρα καθε μερα στ σχολειο ειν ανυποφορη! μεσα μου τουλαχιστον εγω νιωθω ακομα οτι ειμαι παιδι του δημοτικου που με καποιο τροπο βρεθηκε χωρις να θελει στ γυμνασιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:46 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #113 11-01-10 15:46 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: :iagree: 100000000000000000 φορες το δημοτικο δν αντεχω στ γυμνασιο ενω στο δημοτικο περναγα ευχαριστα τωρα καθε μερα στ σχολειο ειν ανυποφορη! μεσα μου τουλαχιστον εγω νιωθω ακομα οτι ειμαι παιδι του δημοτικου που με καποιο τροπο βρεθηκε χωρις να θελει στ γυμνασιο Click για ανάπτυξη... Πρέπει να το πάρεις καλά.Εγώ ξεκίνησα χαρούμενα και περνάω τέλεια.Αν ξεκινήσεις με αρνητική διάθεση τότε θα συνεχίσεις έτσι τουλάχιστον στην α γυμνασιου και μπορεί και σε όλο το γυμνάσιο.....Be cool Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:47 Η nefi έγραψε: #114 11-01-10 15:47 τπτ! ελευθεριαααααααααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:58 Ο SICX έγραψε: #115 11-01-10 15:58 λοιπον ακουστε, το δημοτικο ειναι ωραιο και στα παιδια του γυμνασιου στη αρχη φενεται ωραιο γιατι μολις αλλαξαν και δεν εχουν προσαρμοστει. το γυμνασιο κατα τη γνωμη μου εχει περισσοτερη φαση....2βαθμια best of!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 21:22 Ο ~LoVeR BoY~: #116 11-01-10 21:22 Τώρα είμαι σε δίλλειμα.Το δημοτικό είναι ωραίο γιατί δεν διαβάζεις τόσο έχεις χρόνο να κάνεις ό,τι θες και είσαι πιο αγνός.Το γυμνάσιο είναι ωραίο γιατί νιώθεις πιο μεγάλος και μπορείς να βγεις κάπου έξω μέχρι αρκετά αργά.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:43 Η Ntontini έγραψε: #117 12-01-10 16:43 Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Τώρα είμαι σε δίλλειμα.Το δημοτικό είναι ωραίο γιατί δεν διαβάζεις τόσο έχεις χρόνο να κάνεις ό,τι θες και είσαι πιο αγνός.Το γυμνάσιο είναι ωραίο γιατί νιώθεις πιο μεγάλος και μπορείς να βγεις κάπου έξω μέχρι αρκετά αργά.:no1: Click για ανάπτυξη... Και δεν είναι μόνο αυτά!Γνωρίζεις καινούρια παιδιά,κάνεις περισσότερους φίλους,μερικά μαθήματα γίνονται πιο ενδιαφέρον...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:11 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #118 12-01-10 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Και δεν είναι μόνο αυτά!Γνωρίζεις καινούρια παιδιά,κάνεις περισσότερους φίλους,μερικά μαθήματα γίνονται πιο ενδιαφέρον...:iagree: Click για ανάπτυξη... +φωνώ(αν και εγώ δεν έχω γνωρίσει πολλούς καινούργιους γιατί οι περισσότεροι είναι παλιοί...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:15 Η Ntontini έγραψε: #119 12-01-10 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: +φωνώ(αν και εγώ δεν έχω γνωρίσει πολλούς καινούργιους γιατί οι περισσότεροι είναι παλιοί...) Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω γνωρίσει όλο το Γυμνάσιο...ωραίο είναι τελικά να περνάς στο προαύλιο και όταν λες για να σου απαντάνε επιδή σε ξέρουν:no1: (δεν μου έχει ξανατύχει αυτο π.χ στο Δημοτικό που αν και δεν ήταν πολύ μεγάλο είχε αρκετά παιδιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spiroc_av Νεοφερμένο μέλος Ο spiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:58 Ο spiroc_av: #120 18-01-10 11:58 Σίγουρα το Δημοτικό ! Μπορεί να προτιμούσα το Γυμνάσιο αν δεν πήγαιναν σε άλλο σχολείο οι φίλοι μου…αλλά πάλι θα ήμασταν σε διαφορετικό τμήμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Μήτσος10 Magissoni Lider Alexandra Chatzin Αναστασία197 uni77 ioannaion Άνιελ JohnGreek blanc Nida maatsi Chrysovc Real Life Rapunzel Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και εγω θελω να γυρισω στο δημοτικο γιατι εχεις πιο λιγα μαθηματα και πιο λιγες υποχρεωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:22 Η dreamy girl: #109 29-12-09 21:22 γυμνασιο αλλα και στο δημοτικο ειναι ωραια ομως για καποιες κακες στιγμες-αναμνησεις προτιμω το γυμν.κι οπως και να το κανουμε ειναι αλλιως,μ' αρεσει πιο πολυ προς το παρον με εξαιρεση τα μαθηματα που ειναι περισσοτερα,λιγο πιο δυσκολα κ εχω λιγοτερο ελευθερο χρονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρά. Διάσημο μέλος Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:30 Η Χαρά. έγραψε: #110 29-12-09 21:30 Εγω προτιμω (και κατα πολυ μαλιστα) το δημοτικο.Γιατι τοτε ειμασταν ακομη ξεγναστα παιδακια και πιο αθωα απ' οτι τωρα.Τα τελευταια χρονια προσεχω σ'ολουσ πως μολις μπαινουν στο γυμνασιο αλλαζουν .Λες και εχει μαγια το σχολειο ή η ολη εννοια.Αλλα αλλαζουν προς το χειροτερο.Πολλοι μαλιστα χανουν το χαρακτηρα τουσ,τον εαυτο τουσ,επηρεαζονται παρα πολυ και καταληγουν ασχημα πολλες φορες.Θα μου πειτε φταιει και η εφηβεια αλλα αυτος θα ταν ενας παραπανω λογος (για μενα τουλαχιστον)να θελω να ξεφυγω απ' αυτην και να παραμεινω το παιδι που παντα ημουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:38 Η Dalian έγραψε: #111 29-12-09 21:38 Ε λογικό είναι πως όσο μεγαλώνουν οι τάξεις αυξάνονται οι απαιτήσεις και οι υποχρεώσεις. Πάντως μεταξύ Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου προτιμώ το Λύκειο. Παίρνεις πλέον αποφάσεις για τον εαυτό σου, γίνεσαι ανεξάρτητος, πιο ώριμος.. άλλο πράγμα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:48 Η CiNeFiL έγραψε: #112 31-12-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλινι(^^): Εγω προτιμω (και κατα πολυ μαλιστα) το δημοτικο.Γιατι τοτε ειμασταν ακομη ξεγναστα παιδακια και πιο αθωα απ' οτι τωρα.Τα τελευταια χρονια προσεχω σ'ολουσ πως μολις μπαινουν στο γυμνασιο αλλαζουν .Λες και εχει μαγια το σχολειο ή η ολη εννοια.Αλλα αλλαζουν προς το χειροτερο.Πολλοι μαλιστα χανουν το χαρακτηρα τουσ,τον εαυτο τουσ,επηρεαζονται παρα πολυ και καταληγουν ασχημα πολλες φορες.Θα μου πειτε φταιει και η εφηβεια αλλα αυτος θα ταν ενας παραπανω λογος (για μενα τουλαχιστον)να θελω να ξεφυγω απ' αυτην και να παραμεινω το παιδι που παντα ημουν. Click για ανάπτυξη... :iagree: 100000000000000000 φορες το δημοτικο δν αντεχω στ γυμνασιο ενω στο δημοτικο περναγα ευχαριστα τωρα καθε μερα στ σχολειο ειν ανυποφορη! μεσα μου τουλαχιστον εγω νιωθω ακομα οτι ειμαι παιδι του δημοτικου που με καποιο τροπο βρεθηκε χωρις να θελει στ γυμνασιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:46 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #113 11-01-10 15:46 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: :iagree: 100000000000000000 φορες το δημοτικο δν αντεχω στ γυμνασιο ενω στο δημοτικο περναγα ευχαριστα τωρα καθε μερα στ σχολειο ειν ανυποφορη! μεσα μου τουλαχιστον εγω νιωθω ακομα οτι ειμαι παιδι του δημοτικου που με καποιο τροπο βρεθηκε χωρις να θελει στ γυμνασιο Click για ανάπτυξη... Πρέπει να το πάρεις καλά.Εγώ ξεκίνησα χαρούμενα και περνάω τέλεια.Αν ξεκινήσεις με αρνητική διάθεση τότε θα συνεχίσεις έτσι τουλάχιστον στην α γυμνασιου και μπορεί και σε όλο το γυμνάσιο.....Be cool Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:47 Η nefi έγραψε: #114 11-01-10 15:47 τπτ! ελευθεριαααααααααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:58 Ο SICX έγραψε: #115 11-01-10 15:58 λοιπον ακουστε, το δημοτικο ειναι ωραιο και στα παιδια του γυμνασιου στη αρχη φενεται ωραιο γιατι μολις αλλαξαν και δεν εχουν προσαρμοστει. το γυμνασιο κατα τη γνωμη μου εχει περισσοτερη φαση....2βαθμια best of!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 21:22 Ο ~LoVeR BoY~: #116 11-01-10 21:22 Τώρα είμαι σε δίλλειμα.Το δημοτικό είναι ωραίο γιατί δεν διαβάζεις τόσο έχεις χρόνο να κάνεις ό,τι θες και είσαι πιο αγνός.Το γυμνάσιο είναι ωραίο γιατί νιώθεις πιο μεγάλος και μπορείς να βγεις κάπου έξω μέχρι αρκετά αργά.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:43 Η Ntontini έγραψε: #117 12-01-10 16:43 Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Τώρα είμαι σε δίλλειμα.Το δημοτικό είναι ωραίο γιατί δεν διαβάζεις τόσο έχεις χρόνο να κάνεις ό,τι θες και είσαι πιο αγνός.Το γυμνάσιο είναι ωραίο γιατί νιώθεις πιο μεγάλος και μπορείς να βγεις κάπου έξω μέχρι αρκετά αργά.:no1: Click για ανάπτυξη... Και δεν είναι μόνο αυτά!Γνωρίζεις καινούρια παιδιά,κάνεις περισσότερους φίλους,μερικά μαθήματα γίνονται πιο ενδιαφέρον...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:11 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #118 12-01-10 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Και δεν είναι μόνο αυτά!Γνωρίζεις καινούρια παιδιά,κάνεις περισσότερους φίλους,μερικά μαθήματα γίνονται πιο ενδιαφέρον...:iagree: Click για ανάπτυξη... +φωνώ(αν και εγώ δεν έχω γνωρίσει πολλούς καινούργιους γιατί οι περισσότεροι είναι παλιοί...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:15 Η Ntontini έγραψε: #119 12-01-10 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: +φωνώ(αν και εγώ δεν έχω γνωρίσει πολλούς καινούργιους γιατί οι περισσότεροι είναι παλιοί...) Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω γνωρίσει όλο το Γυμνάσιο...ωραίο είναι τελικά να περνάς στο προαύλιο και όταν λες για να σου απαντάνε επιδή σε ξέρουν:no1: (δεν μου έχει ξανατύχει αυτο π.χ στο Δημοτικό που αν και δεν ήταν πολύ μεγάλο είχε αρκετά παιδιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spiroc_av Νεοφερμένο μέλος Ο spiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:58 Ο spiroc_av: #120 18-01-10 11:58 Σίγουρα το Δημοτικό ! Μπορεί να προτιμούσα το Γυμνάσιο αν δεν πήγαιναν σε άλλο σχολείο οι φίλοι μου…αλλά πάλι θα ήμασταν σε διαφορετικό τμήμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Μήτσος10 Magissoni Lider Alexandra Chatzin Αναστασία197 uni77 ioannaion Άνιελ JohnGreek blanc Nida maatsi Chrysovc Real Life Rapunzel Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γυμνασιο αλλα και στο δημοτικο ειναι ωραια ομως για καποιες κακες στιγμες-αναμνησεις προτιμω το γυμν.κι οπως και να το κανουμε ειναι αλλιως,μ' αρεσει πιο πολυ προς το παρον με εξαιρεση τα μαθηματα που ειναι περισσοτερα,λιγο πιο δυσκολα κ εχω λιγοτερο ελευθερο χρονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρά. Διάσημο μέλος Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:30 Η Χαρά. έγραψε: #110 29-12-09 21:30 Εγω προτιμω (και κατα πολυ μαλιστα) το δημοτικο.Γιατι τοτε ειμασταν ακομη ξεγναστα παιδακια και πιο αθωα απ' οτι τωρα.Τα τελευταια χρονια προσεχω σ'ολουσ πως μολις μπαινουν στο γυμνασιο αλλαζουν .Λες και εχει μαγια το σχολειο ή η ολη εννοια.Αλλα αλλαζουν προς το χειροτερο.Πολλοι μαλιστα χανουν το χαρακτηρα τουσ,τον εαυτο τουσ,επηρεαζονται παρα πολυ και καταληγουν ασχημα πολλες φορες.Θα μου πειτε φταιει και η εφηβεια αλλα αυτος θα ταν ενας παραπανω λογος (για μενα τουλαχιστον)να θελω να ξεφυγω απ' αυτην και να παραμεινω το παιδι που παντα ημουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:38 Η Dalian έγραψε: #111 29-12-09 21:38 Ε λογικό είναι πως όσο μεγαλώνουν οι τάξεις αυξάνονται οι απαιτήσεις και οι υποχρεώσεις. Πάντως μεταξύ Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου προτιμώ το Λύκειο. Παίρνεις πλέον αποφάσεις για τον εαυτό σου, γίνεσαι ανεξάρτητος, πιο ώριμος.. άλλο πράγμα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:48 Η CiNeFiL έγραψε: #112 31-12-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλινι(^^): Εγω προτιμω (και κατα πολυ μαλιστα) το δημοτικο.Γιατι τοτε ειμασταν ακομη ξεγναστα παιδακια και πιο αθωα απ' οτι τωρα.Τα τελευταια χρονια προσεχω σ'ολουσ πως μολις μπαινουν στο γυμνασιο αλλαζουν .Λες και εχει μαγια το σχολειο ή η ολη εννοια.Αλλα αλλαζουν προς το χειροτερο.Πολλοι μαλιστα χανουν το χαρακτηρα τουσ,τον εαυτο τουσ,επηρεαζονται παρα πολυ και καταληγουν ασχημα πολλες φορες.Θα μου πειτε φταιει και η εφηβεια αλλα αυτος θα ταν ενας παραπανω λογος (για μενα τουλαχιστον)να θελω να ξεφυγω απ' αυτην και να παραμεινω το παιδι που παντα ημουν. Click για ανάπτυξη... :iagree: 100000000000000000 φορες το δημοτικο δν αντεχω στ γυμνασιο ενω στο δημοτικο περναγα ευχαριστα τωρα καθε μερα στ σχολειο ειν ανυποφορη! μεσα μου τουλαχιστον εγω νιωθω ακομα οτι ειμαι παιδι του δημοτικου που με καποιο τροπο βρεθηκε χωρις να θελει στ γυμνασιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:46 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #113 11-01-10 15:46 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: :iagree: 100000000000000000 φορες το δημοτικο δν αντεχω στ γυμνασιο ενω στο δημοτικο περναγα ευχαριστα τωρα καθε μερα στ σχολειο ειν ανυποφορη! μεσα μου τουλαχιστον εγω νιωθω ακομα οτι ειμαι παιδι του δημοτικου που με καποιο τροπο βρεθηκε χωρις να θελει στ γυμνασιο Click για ανάπτυξη... Πρέπει να το πάρεις καλά.Εγώ ξεκίνησα χαρούμενα και περνάω τέλεια.Αν ξεκινήσεις με αρνητική διάθεση τότε θα συνεχίσεις έτσι τουλάχιστον στην α γυμνασιου και μπορεί και σε όλο το γυμνάσιο.....Be cool Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:47 Η nefi έγραψε: #114 11-01-10 15:47 τπτ! ελευθεριαααααααααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:58 Ο SICX έγραψε: #115 11-01-10 15:58 λοιπον ακουστε, το δημοτικο ειναι ωραιο και στα παιδια του γυμνασιου στη αρχη φενεται ωραιο γιατι μολις αλλαξαν και δεν εχουν προσαρμοστει. το γυμνασιο κατα τη γνωμη μου εχει περισσοτερη φαση....2βαθμια best of!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 21:22 Ο ~LoVeR BoY~: #116 11-01-10 21:22 Τώρα είμαι σε δίλλειμα.Το δημοτικό είναι ωραίο γιατί δεν διαβάζεις τόσο έχεις χρόνο να κάνεις ό,τι θες και είσαι πιο αγνός.Το γυμνάσιο είναι ωραίο γιατί νιώθεις πιο μεγάλος και μπορείς να βγεις κάπου έξω μέχρι αρκετά αργά.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:43 Η Ntontini έγραψε: #117 12-01-10 16:43 Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Τώρα είμαι σε δίλλειμα.Το δημοτικό είναι ωραίο γιατί δεν διαβάζεις τόσο έχεις χρόνο να κάνεις ό,τι θες και είσαι πιο αγνός.Το γυμνάσιο είναι ωραίο γιατί νιώθεις πιο μεγάλος και μπορείς να βγεις κάπου έξω μέχρι αρκετά αργά.:no1: Click για ανάπτυξη... Και δεν είναι μόνο αυτά!Γνωρίζεις καινούρια παιδιά,κάνεις περισσότερους φίλους,μερικά μαθήματα γίνονται πιο ενδιαφέρον...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:11 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #118 12-01-10 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Και δεν είναι μόνο αυτά!Γνωρίζεις καινούρια παιδιά,κάνεις περισσότερους φίλους,μερικά μαθήματα γίνονται πιο ενδιαφέρον...:iagree: Click για ανάπτυξη... +φωνώ(αν και εγώ δεν έχω γνωρίσει πολλούς καινούργιους γιατί οι περισσότεροι είναι παλιοί...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:15 Η Ntontini έγραψε: #119 12-01-10 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: +φωνώ(αν και εγώ δεν έχω γνωρίσει πολλούς καινούργιους γιατί οι περισσότεροι είναι παλιοί...) Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω γνωρίσει όλο το Γυμνάσιο...ωραίο είναι τελικά να περνάς στο προαύλιο και όταν λες για να σου απαντάνε επιδή σε ξέρουν:no1: (δεν μου έχει ξανατύχει αυτο π.χ στο Δημοτικό που αν και δεν ήταν πολύ μεγάλο είχε αρκετά παιδιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spiroc_av Νεοφερμένο μέλος Ο spiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:58 Ο spiroc_av: #120 18-01-10 11:58 Σίγουρα το Δημοτικό ! Μπορεί να προτιμούσα το Γυμνάσιο αν δεν πήγαιναν σε άλλο σχολείο οι φίλοι μου…αλλά πάλι θα ήμασταν σε διαφορετικό τμήμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Μήτσος10 Magissoni Lider Alexandra Chatzin Αναστασία197 uni77 ioannaion Άνιελ JohnGreek blanc Nida maatsi Chrysovc Real Life Rapunzel Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω προτιμω (και κατα πολυ μαλιστα) το δημοτικο.Γιατι τοτε ειμασταν ακομη ξεγναστα παιδακια και πιο αθωα απ' οτι τωρα.Τα τελευταια χρονια προσεχω σ'ολουσ πως μολις μπαινουν στο γυμνασιο αλλαζουν .Λες και εχει μαγια το σχολειο ή η ολη εννοια.Αλλα αλλαζουν προς το χειροτερο.Πολλοι μαλιστα χανουν το χαρακτηρα τουσ,τον εαυτο τουσ,επηρεαζονται παρα πολυ και καταληγουν ασχημα πολλες φορες.Θα μου πειτε φταιει και η εφηβεια αλλα αυτος θα ταν ενας παραπανω λογος (για μενα τουλαχιστον)να θελω να ξεφυγω απ' αυτην και να παραμεινω το παιδι που παντα ημουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:38 Η Dalian έγραψε: #111 29-12-09 21:38 Ε λογικό είναι πως όσο μεγαλώνουν οι τάξεις αυξάνονται οι απαιτήσεις και οι υποχρεώσεις. Πάντως μεταξύ Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου προτιμώ το Λύκειο. Παίρνεις πλέον αποφάσεις για τον εαυτό σου, γίνεσαι ανεξάρτητος, πιο ώριμος.. άλλο πράγμα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:48 Η CiNeFiL έγραψε: #112 31-12-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλινι(^^): Εγω προτιμω (και κατα πολυ μαλιστα) το δημοτικο.Γιατι τοτε ειμασταν ακομη ξεγναστα παιδακια και πιο αθωα απ' οτι τωρα.Τα τελευταια χρονια προσεχω σ'ολουσ πως μολις μπαινουν στο γυμνασιο αλλαζουν .Λες και εχει μαγια το σχολειο ή η ολη εννοια.Αλλα αλλαζουν προς το χειροτερο.Πολλοι μαλιστα χανουν το χαρακτηρα τουσ,τον εαυτο τουσ,επηρεαζονται παρα πολυ και καταληγουν ασχημα πολλες φορες.Θα μου πειτε φταιει και η εφηβεια αλλα αυτος θα ταν ενας παραπανω λογος (για μενα τουλαχιστον)να θελω να ξεφυγω απ' αυτην και να παραμεινω το παιδι που παντα ημουν. Click για ανάπτυξη... :iagree: 100000000000000000 φορες το δημοτικο δν αντεχω στ γυμνασιο ενω στο δημοτικο περναγα ευχαριστα τωρα καθε μερα στ σχολειο ειν ανυποφορη! μεσα μου τουλαχιστον εγω νιωθω ακομα οτι ειμαι παιδι του δημοτικου που με καποιο τροπο βρεθηκε χωρις να θελει στ γυμνασιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:46 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #113 11-01-10 15:46 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: :iagree: 100000000000000000 φορες το δημοτικο δν αντεχω στ γυμνασιο ενω στο δημοτικο περναγα ευχαριστα τωρα καθε μερα στ σχολειο ειν ανυποφορη! μεσα μου τουλαχιστον εγω νιωθω ακομα οτι ειμαι παιδι του δημοτικου που με καποιο τροπο βρεθηκε χωρις να θελει στ γυμνασιο Click για ανάπτυξη... Πρέπει να το πάρεις καλά.Εγώ ξεκίνησα χαρούμενα και περνάω τέλεια.Αν ξεκινήσεις με αρνητική διάθεση τότε θα συνεχίσεις έτσι τουλάχιστον στην α γυμνασιου και μπορεί και σε όλο το γυμνάσιο.....Be cool Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:47 Η nefi έγραψε: #114 11-01-10 15:47 τπτ! ελευθεριαααααααααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:58 Ο SICX έγραψε: #115 11-01-10 15:58 λοιπον ακουστε, το δημοτικο ειναι ωραιο και στα παιδια του γυμνασιου στη αρχη φενεται ωραιο γιατι μολις αλλαξαν και δεν εχουν προσαρμοστει. το γυμνασιο κατα τη γνωμη μου εχει περισσοτερη φαση....2βαθμια best of!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 21:22 Ο ~LoVeR BoY~: #116 11-01-10 21:22 Τώρα είμαι σε δίλλειμα.Το δημοτικό είναι ωραίο γιατί δεν διαβάζεις τόσο έχεις χρόνο να κάνεις ό,τι θες και είσαι πιο αγνός.Το γυμνάσιο είναι ωραίο γιατί νιώθεις πιο μεγάλος και μπορείς να βγεις κάπου έξω μέχρι αρκετά αργά.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:43 Η Ntontini έγραψε: #117 12-01-10 16:43 Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Τώρα είμαι σε δίλλειμα.Το δημοτικό είναι ωραίο γιατί δεν διαβάζεις τόσο έχεις χρόνο να κάνεις ό,τι θες και είσαι πιο αγνός.Το γυμνάσιο είναι ωραίο γιατί νιώθεις πιο μεγάλος και μπορείς να βγεις κάπου έξω μέχρι αρκετά αργά.:no1: Click για ανάπτυξη... Και δεν είναι μόνο αυτά!Γνωρίζεις καινούρια παιδιά,κάνεις περισσότερους φίλους,μερικά μαθήματα γίνονται πιο ενδιαφέρον...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:11 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #118 12-01-10 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Και δεν είναι μόνο αυτά!Γνωρίζεις καινούρια παιδιά,κάνεις περισσότερους φίλους,μερικά μαθήματα γίνονται πιο ενδιαφέρον...:iagree: Click για ανάπτυξη... +φωνώ(αν και εγώ δεν έχω γνωρίσει πολλούς καινούργιους γιατί οι περισσότεροι είναι παλιοί...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:15 Η Ntontini έγραψε: #119 12-01-10 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: +φωνώ(αν και εγώ δεν έχω γνωρίσει πολλούς καινούργιους γιατί οι περισσότεροι είναι παλιοί...) Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω γνωρίσει όλο το Γυμνάσιο...ωραίο είναι τελικά να περνάς στο προαύλιο και όταν λες για να σου απαντάνε επιδή σε ξέρουν:no1: (δεν μου έχει ξανατύχει αυτο π.χ στο Δημοτικό που αν και δεν ήταν πολύ μεγάλο είχε αρκετά παιδιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spiroc_av Νεοφερμένο μέλος Ο spiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:58 Ο spiroc_av: #120 18-01-10 11:58 Σίγουρα το Δημοτικό ! Μπορεί να προτιμούσα το Γυμνάσιο αν δεν πήγαιναν σε άλλο σχολείο οι φίλοι μου…αλλά πάλι θα ήμασταν σε διαφορετικό τμήμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Μήτσος10 Magissoni Lider Alexandra Chatzin Αναστασία197 uni77 ioannaion Άνιελ JohnGreek blanc Nida maatsi Chrysovc Real Life Rapunzel Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε λογικό είναι πως όσο μεγαλώνουν οι τάξεις αυξάνονται οι απαιτήσεις και οι υποχρεώσεις. Πάντως μεταξύ Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου προτιμώ το Λύκειο. Παίρνεις πλέον αποφάσεις για τον εαυτό σου, γίνεσαι ανεξάρτητος, πιο ώριμος.. άλλο πράγμα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:48 Η CiNeFiL έγραψε: #112 31-12-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλινι(^^): Εγω προτιμω (και κατα πολυ μαλιστα) το δημοτικο.Γιατι τοτε ειμασταν ακομη ξεγναστα παιδακια και πιο αθωα απ' οτι τωρα.Τα τελευταια χρονια προσεχω σ'ολουσ πως μολις μπαινουν στο γυμνασιο αλλαζουν .Λες και εχει μαγια το σχολειο ή η ολη εννοια.Αλλα αλλαζουν προς το χειροτερο.Πολλοι μαλιστα χανουν το χαρακτηρα τουσ,τον εαυτο τουσ,επηρεαζονται παρα πολυ και καταληγουν ασχημα πολλες φορες.Θα μου πειτε φταιει και η εφηβεια αλλα αυτος θα ταν ενας παραπανω λογος (για μενα τουλαχιστον)να θελω να ξεφυγω απ' αυτην και να παραμεινω το παιδι που παντα ημουν. Click για ανάπτυξη... :iagree: 100000000000000000 φορες το δημοτικο δν αντεχω στ γυμνασιο ενω στο δημοτικο περναγα ευχαριστα τωρα καθε μερα στ σχολειο ειν ανυποφορη! μεσα μου τουλαχιστον εγω νιωθω ακομα οτι ειμαι παιδι του δημοτικου που με καποιο τροπο βρεθηκε χωρις να θελει στ γυμνασιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:46 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #113 11-01-10 15:46 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: :iagree: 100000000000000000 φορες το δημοτικο δν αντεχω στ γυμνασιο ενω στο δημοτικο περναγα ευχαριστα τωρα καθε μερα στ σχολειο ειν ανυποφορη! μεσα μου τουλαχιστον εγω νιωθω ακομα οτι ειμαι παιδι του δημοτικου που με καποιο τροπο βρεθηκε χωρις να θελει στ γυμνασιο Click για ανάπτυξη... Πρέπει να το πάρεις καλά.Εγώ ξεκίνησα χαρούμενα και περνάω τέλεια.Αν ξεκινήσεις με αρνητική διάθεση τότε θα συνεχίσεις έτσι τουλάχιστον στην α γυμνασιου και μπορεί και σε όλο το γυμνάσιο.....Be cool Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:47 Η nefi έγραψε: #114 11-01-10 15:47 τπτ! ελευθεριαααααααααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:58 Ο SICX έγραψε: #115 11-01-10 15:58 λοιπον ακουστε, το δημοτικο ειναι ωραιο και στα παιδια του γυμνασιου στη αρχη φενεται ωραιο γιατι μολις αλλαξαν και δεν εχουν προσαρμοστει. το γυμνασιο κατα τη γνωμη μου εχει περισσοτερη φαση....2βαθμια best of!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 21:22 Ο ~LoVeR BoY~: #116 11-01-10 21:22 Τώρα είμαι σε δίλλειμα.Το δημοτικό είναι ωραίο γιατί δεν διαβάζεις τόσο έχεις χρόνο να κάνεις ό,τι θες και είσαι πιο αγνός.Το γυμνάσιο είναι ωραίο γιατί νιώθεις πιο μεγάλος και μπορείς να βγεις κάπου έξω μέχρι αρκετά αργά.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:43 Η Ntontini έγραψε: #117 12-01-10 16:43 Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Τώρα είμαι σε δίλλειμα.Το δημοτικό είναι ωραίο γιατί δεν διαβάζεις τόσο έχεις χρόνο να κάνεις ό,τι θες και είσαι πιο αγνός.Το γυμνάσιο είναι ωραίο γιατί νιώθεις πιο μεγάλος και μπορείς να βγεις κάπου έξω μέχρι αρκετά αργά.:no1: Click για ανάπτυξη... Και δεν είναι μόνο αυτά!Γνωρίζεις καινούρια παιδιά,κάνεις περισσότερους φίλους,μερικά μαθήματα γίνονται πιο ενδιαφέρον...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:11 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #118 12-01-10 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Και δεν είναι μόνο αυτά!Γνωρίζεις καινούρια παιδιά,κάνεις περισσότερους φίλους,μερικά μαθήματα γίνονται πιο ενδιαφέρον...:iagree: Click για ανάπτυξη... +φωνώ(αν και εγώ δεν έχω γνωρίσει πολλούς καινούργιους γιατί οι περισσότεροι είναι παλιοί...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:15 Η Ntontini έγραψε: #119 12-01-10 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: +φωνώ(αν και εγώ δεν έχω γνωρίσει πολλούς καινούργιους γιατί οι περισσότεροι είναι παλιοί...) Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω γνωρίσει όλο το Γυμνάσιο...ωραίο είναι τελικά να περνάς στο προαύλιο και όταν λες για να σου απαντάνε επιδή σε ξέρουν:no1: (δεν μου έχει ξανατύχει αυτο π.χ στο Δημοτικό που αν και δεν ήταν πολύ μεγάλο είχε αρκετά παιδιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spiroc_av Νεοφερμένο μέλος Ο spiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:58 Ο spiroc_av: #120 18-01-10 11:58 Σίγουρα το Δημοτικό ! Μπορεί να προτιμούσα το Γυμνάσιο αν δεν πήγαιναν σε άλλο σχολείο οι φίλοι μου…αλλά πάλι θα ήμασταν σε διαφορετικό τμήμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Μήτσος10 Magissoni Lider Alexandra Chatzin Αναστασία197 uni77 ioannaion Άνιελ JohnGreek blanc Nida maatsi Chrysovc Real Life Rapunzel Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλινι(^^): Εγω προτιμω (και κατα πολυ μαλιστα) το δημοτικο.Γιατι τοτε ειμασταν ακομη ξεγναστα παιδακια και πιο αθωα απ' οτι τωρα.Τα τελευταια χρονια προσεχω σ'ολουσ πως μολις μπαινουν στο γυμνασιο αλλαζουν .Λες και εχει μαγια το σχολειο ή η ολη εννοια.Αλλα αλλαζουν προς το χειροτερο.Πολλοι μαλιστα χανουν το χαρακτηρα τουσ,τον εαυτο τουσ,επηρεαζονται παρα πολυ και καταληγουν ασχημα πολλες φορες.Θα μου πειτε φταιει και η εφηβεια αλλα αυτος θα ταν ενας παραπανω λογος (για μενα τουλαχιστον)να θελω να ξεφυγω απ' αυτην και να παραμεινω το παιδι που παντα ημουν. Click για ανάπτυξη... :iagree: 100000000000000000 φορες το δημοτικο δν αντεχω στ γυμνασιο ενω στο δημοτικο περναγα ευχαριστα τωρα καθε μερα στ σχολειο ειν ανυποφορη! μεσα μου τουλαχιστον εγω νιωθω ακομα οτι ειμαι παιδι του δημοτικου που με καποιο τροπο βρεθηκε χωρις να θελει στ γυμνασιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:46 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #113 11-01-10 15:46 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: :iagree: 100000000000000000 φορες το δημοτικο δν αντεχω στ γυμνασιο ενω στο δημοτικο περναγα ευχαριστα τωρα καθε μερα στ σχολειο ειν ανυποφορη! μεσα μου τουλαχιστον εγω νιωθω ακομα οτι ειμαι παιδι του δημοτικου που με καποιο τροπο βρεθηκε χωρις να θελει στ γυμνασιο Click για ανάπτυξη... Πρέπει να το πάρεις καλά.Εγώ ξεκίνησα χαρούμενα και περνάω τέλεια.Αν ξεκινήσεις με αρνητική διάθεση τότε θα συνεχίσεις έτσι τουλάχιστον στην α γυμνασιου και μπορεί και σε όλο το γυμνάσιο.....Be cool Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:47 Η nefi έγραψε: #114 11-01-10 15:47 τπτ! ελευθεριαααααααααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:58 Ο SICX έγραψε: #115 11-01-10 15:58 λοιπον ακουστε, το δημοτικο ειναι ωραιο και στα παιδια του γυμνασιου στη αρχη φενεται ωραιο γιατι μολις αλλαξαν και δεν εχουν προσαρμοστει. το γυμνασιο κατα τη γνωμη μου εχει περισσοτερη φαση....2βαθμια best of!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 21:22 Ο ~LoVeR BoY~: #116 11-01-10 21:22 Τώρα είμαι σε δίλλειμα.Το δημοτικό είναι ωραίο γιατί δεν διαβάζεις τόσο έχεις χρόνο να κάνεις ό,τι θες και είσαι πιο αγνός.Το γυμνάσιο είναι ωραίο γιατί νιώθεις πιο μεγάλος και μπορείς να βγεις κάπου έξω μέχρι αρκετά αργά.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:43 Η Ntontini έγραψε: #117 12-01-10 16:43 Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Τώρα είμαι σε δίλλειμα.Το δημοτικό είναι ωραίο γιατί δεν διαβάζεις τόσο έχεις χρόνο να κάνεις ό,τι θες και είσαι πιο αγνός.Το γυμνάσιο είναι ωραίο γιατί νιώθεις πιο μεγάλος και μπορείς να βγεις κάπου έξω μέχρι αρκετά αργά.:no1: Click για ανάπτυξη... Και δεν είναι μόνο αυτά!Γνωρίζεις καινούρια παιδιά,κάνεις περισσότερους φίλους,μερικά μαθήματα γίνονται πιο ενδιαφέρον...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:11 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #118 12-01-10 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Και δεν είναι μόνο αυτά!Γνωρίζεις καινούρια παιδιά,κάνεις περισσότερους φίλους,μερικά μαθήματα γίνονται πιο ενδιαφέρον...:iagree: Click για ανάπτυξη... +φωνώ(αν και εγώ δεν έχω γνωρίσει πολλούς καινούργιους γιατί οι περισσότεροι είναι παλιοί...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:15 Η Ntontini έγραψε: #119 12-01-10 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: +φωνώ(αν και εγώ δεν έχω γνωρίσει πολλούς καινούργιους γιατί οι περισσότεροι είναι παλιοί...) Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω γνωρίσει όλο το Γυμνάσιο...ωραίο είναι τελικά να περνάς στο προαύλιο και όταν λες για να σου απαντάνε επιδή σε ξέρουν:no1: (δεν μου έχει ξανατύχει αυτο π.χ στο Δημοτικό που αν και δεν ήταν πολύ μεγάλο είχε αρκετά παιδιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spiroc_av Νεοφερμένο μέλος Ο spiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:58 Ο spiroc_av: #120 18-01-10 11:58 Σίγουρα το Δημοτικό ! Μπορεί να προτιμούσα το Γυμνάσιο αν δεν πήγαιναν σε άλλο σχολείο οι φίλοι μου…αλλά πάλι θα ήμασταν σε διαφορετικό τμήμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Μήτσος10 Magissoni Lider Alexandra Chatzin Αναστασία197 uni77 ioannaion Άνιελ JohnGreek blanc Nida maatsi Chrysovc Real Life Rapunzel Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: :iagree: 100000000000000000 φορες το δημοτικο δν αντεχω στ γυμνασιο ενω στο δημοτικο περναγα ευχαριστα τωρα καθε μερα στ σχολειο ειν ανυποφορη! μεσα μου τουλαχιστον εγω νιωθω ακομα οτι ειμαι παιδι του δημοτικου που με καποιο τροπο βρεθηκε χωρις να θελει στ γυμνασιο Click για ανάπτυξη... Πρέπει να το πάρεις καλά.Εγώ ξεκίνησα χαρούμενα και περνάω τέλεια.Αν ξεκινήσεις με αρνητική διάθεση τότε θα συνεχίσεις έτσι τουλάχιστον στην α γυμνασιου και μπορεί και σε όλο το γυμνάσιο.....Be cool Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:47 Η nefi έγραψε: #114 11-01-10 15:47 τπτ! ελευθεριαααααααααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:58 Ο SICX έγραψε: #115 11-01-10 15:58 λοιπον ακουστε, το δημοτικο ειναι ωραιο και στα παιδια του γυμνασιου στη αρχη φενεται ωραιο γιατι μολις αλλαξαν και δεν εχουν προσαρμοστει. το γυμνασιο κατα τη γνωμη μου εχει περισσοτερη φαση....2βαθμια best of!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 21:22 Ο ~LoVeR BoY~: #116 11-01-10 21:22 Τώρα είμαι σε δίλλειμα.Το δημοτικό είναι ωραίο γιατί δεν διαβάζεις τόσο έχεις χρόνο να κάνεις ό,τι θες και είσαι πιο αγνός.Το γυμνάσιο είναι ωραίο γιατί νιώθεις πιο μεγάλος και μπορείς να βγεις κάπου έξω μέχρι αρκετά αργά.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:43 Η Ntontini έγραψε: #117 12-01-10 16:43 Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Τώρα είμαι σε δίλλειμα.Το δημοτικό είναι ωραίο γιατί δεν διαβάζεις τόσο έχεις χρόνο να κάνεις ό,τι θες και είσαι πιο αγνός.Το γυμνάσιο είναι ωραίο γιατί νιώθεις πιο μεγάλος και μπορείς να βγεις κάπου έξω μέχρι αρκετά αργά.:no1: Click για ανάπτυξη... Και δεν είναι μόνο αυτά!Γνωρίζεις καινούρια παιδιά,κάνεις περισσότερους φίλους,μερικά μαθήματα γίνονται πιο ενδιαφέρον...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:11 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #118 12-01-10 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Και δεν είναι μόνο αυτά!Γνωρίζεις καινούρια παιδιά,κάνεις περισσότερους φίλους,μερικά μαθήματα γίνονται πιο ενδιαφέρον...:iagree: Click για ανάπτυξη... +φωνώ(αν και εγώ δεν έχω γνωρίσει πολλούς καινούργιους γιατί οι περισσότεροι είναι παλιοί...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:15 Η Ntontini έγραψε: #119 12-01-10 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: +φωνώ(αν και εγώ δεν έχω γνωρίσει πολλούς καινούργιους γιατί οι περισσότεροι είναι παλιοί...) Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω γνωρίσει όλο το Γυμνάσιο...ωραίο είναι τελικά να περνάς στο προαύλιο και όταν λες για να σου απαντάνε επιδή σε ξέρουν:no1: (δεν μου έχει ξανατύχει αυτο π.χ στο Δημοτικό που αν και δεν ήταν πολύ μεγάλο είχε αρκετά παιδιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spiroc_av Νεοφερμένο μέλος Ο spiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:58 Ο spiroc_av: #120 18-01-10 11:58 Σίγουρα το Δημοτικό ! Μπορεί να προτιμούσα το Γυμνάσιο αν δεν πήγαιναν σε άλλο σχολείο οι φίλοι μου…αλλά πάλι θα ήμασταν σε διαφορετικό τμήμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Μήτσος10 Magissoni Lider Alexandra Chatzin Αναστασία197 uni77 ioannaion Άνιελ JohnGreek blanc Nida maatsi Chrysovc Real Life Rapunzel Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τπτ! ελευθεριαααααααααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:58 Ο SICX έγραψε: #115 11-01-10 15:58 λοιπον ακουστε, το δημοτικο ειναι ωραιο και στα παιδια του γυμνασιου στη αρχη φενεται ωραιο γιατι μολις αλλαξαν και δεν εχουν προσαρμοστει. το γυμνασιο κατα τη γνωμη μου εχει περισσοτερη φαση....2βαθμια best of!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 21:22 Ο ~LoVeR BoY~: #116 11-01-10 21:22 Τώρα είμαι σε δίλλειμα.Το δημοτικό είναι ωραίο γιατί δεν διαβάζεις τόσο έχεις χρόνο να κάνεις ό,τι θες και είσαι πιο αγνός.Το γυμνάσιο είναι ωραίο γιατί νιώθεις πιο μεγάλος και μπορείς να βγεις κάπου έξω μέχρι αρκετά αργά.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:43 Η Ntontini έγραψε: #117 12-01-10 16:43 Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Τώρα είμαι σε δίλλειμα.Το δημοτικό είναι ωραίο γιατί δεν διαβάζεις τόσο έχεις χρόνο να κάνεις ό,τι θες και είσαι πιο αγνός.Το γυμνάσιο είναι ωραίο γιατί νιώθεις πιο μεγάλος και μπορείς να βγεις κάπου έξω μέχρι αρκετά αργά.:no1: Click για ανάπτυξη... Και δεν είναι μόνο αυτά!Γνωρίζεις καινούρια παιδιά,κάνεις περισσότερους φίλους,μερικά μαθήματα γίνονται πιο ενδιαφέρον...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:11 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #118 12-01-10 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Και δεν είναι μόνο αυτά!Γνωρίζεις καινούρια παιδιά,κάνεις περισσότερους φίλους,μερικά μαθήματα γίνονται πιο ενδιαφέρον...:iagree: Click για ανάπτυξη... +φωνώ(αν και εγώ δεν έχω γνωρίσει πολλούς καινούργιους γιατί οι περισσότεροι είναι παλιοί...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:15 Η Ntontini έγραψε: #119 12-01-10 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: +φωνώ(αν και εγώ δεν έχω γνωρίσει πολλούς καινούργιους γιατί οι περισσότεροι είναι παλιοί...) Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω γνωρίσει όλο το Γυμνάσιο...ωραίο είναι τελικά να περνάς στο προαύλιο και όταν λες για να σου απαντάνε επιδή σε ξέρουν:no1: (δεν μου έχει ξανατύχει αυτο π.χ στο Δημοτικό που αν και δεν ήταν πολύ μεγάλο είχε αρκετά παιδιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spiroc_av Νεοφερμένο μέλος Ο spiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:58 Ο spiroc_av: #120 18-01-10 11:58 Σίγουρα το Δημοτικό ! Μπορεί να προτιμούσα το Γυμνάσιο αν δεν πήγαιναν σε άλλο σχολείο οι φίλοι μου…αλλά πάλι θα ήμασταν σε διαφορετικό τμήμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Μήτσος10 Magissoni Lider Alexandra Chatzin Αναστασία197 uni77 ioannaion Άνιελ JohnGreek blanc Nida maatsi Chrysovc Real Life Rapunzel Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
λοιπον ακουστε, το δημοτικο ειναι ωραιο και στα παιδια του γυμνασιου στη αρχη φενεται ωραιο γιατι μολις αλλαξαν και δεν εχουν προσαρμοστει. το γυμνασιο κατα τη γνωμη μου εχει περισσοτερη φαση....2βαθμια best of!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 21:22 Ο ~LoVeR BoY~: #116 11-01-10 21:22 Τώρα είμαι σε δίλλειμα.Το δημοτικό είναι ωραίο γιατί δεν διαβάζεις τόσο έχεις χρόνο να κάνεις ό,τι θες και είσαι πιο αγνός.Το γυμνάσιο είναι ωραίο γιατί νιώθεις πιο μεγάλος και μπορείς να βγεις κάπου έξω μέχρι αρκετά αργά.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:43 Η Ntontini έγραψε: #117 12-01-10 16:43 Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Τώρα είμαι σε δίλλειμα.Το δημοτικό είναι ωραίο γιατί δεν διαβάζεις τόσο έχεις χρόνο να κάνεις ό,τι θες και είσαι πιο αγνός.Το γυμνάσιο είναι ωραίο γιατί νιώθεις πιο μεγάλος και μπορείς να βγεις κάπου έξω μέχρι αρκετά αργά.:no1: Click για ανάπτυξη... Και δεν είναι μόνο αυτά!Γνωρίζεις καινούρια παιδιά,κάνεις περισσότερους φίλους,μερικά μαθήματα γίνονται πιο ενδιαφέρον...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:11 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #118 12-01-10 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Και δεν είναι μόνο αυτά!Γνωρίζεις καινούρια παιδιά,κάνεις περισσότερους φίλους,μερικά μαθήματα γίνονται πιο ενδιαφέρον...:iagree: Click για ανάπτυξη... +φωνώ(αν και εγώ δεν έχω γνωρίσει πολλούς καινούργιους γιατί οι περισσότεροι είναι παλιοί...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:15 Η Ntontini έγραψε: #119 12-01-10 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: +φωνώ(αν και εγώ δεν έχω γνωρίσει πολλούς καινούργιους γιατί οι περισσότεροι είναι παλιοί...) Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω γνωρίσει όλο το Γυμνάσιο...ωραίο είναι τελικά να περνάς στο προαύλιο και όταν λες για να σου απαντάνε επιδή σε ξέρουν:no1: (δεν μου έχει ξανατύχει αυτο π.χ στο Δημοτικό που αν και δεν ήταν πολύ μεγάλο είχε αρκετά παιδιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spiroc_av Νεοφερμένο μέλος Ο spiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:58 Ο spiroc_av: #120 18-01-10 11:58 Σίγουρα το Δημοτικό ! Μπορεί να προτιμούσα το Γυμνάσιο αν δεν πήγαιναν σε άλλο σχολείο οι φίλοι μου…αλλά πάλι θα ήμασταν σε διαφορετικό τμήμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Μήτσος10 Magissoni Lider Alexandra Chatzin Αναστασία197 uni77 ioannaion Άνιελ JohnGreek blanc Nida maatsi Chrysovc Real Life Rapunzel Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τώρα είμαι σε δίλλειμα.Το δημοτικό είναι ωραίο γιατί δεν διαβάζεις τόσο έχεις χρόνο να κάνεις ό,τι θες και είσαι πιο αγνός.Το γυμνάσιο είναι ωραίο γιατί νιώθεις πιο μεγάλος και μπορείς να βγεις κάπου έξω μέχρι αρκετά αργά.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:43 Η Ntontini έγραψε: #117 12-01-10 16:43 Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Τώρα είμαι σε δίλλειμα.Το δημοτικό είναι ωραίο γιατί δεν διαβάζεις τόσο έχεις χρόνο να κάνεις ό,τι θες και είσαι πιο αγνός.Το γυμνάσιο είναι ωραίο γιατί νιώθεις πιο μεγάλος και μπορείς να βγεις κάπου έξω μέχρι αρκετά αργά.:no1: Click για ανάπτυξη... Και δεν είναι μόνο αυτά!Γνωρίζεις καινούρια παιδιά,κάνεις περισσότερους φίλους,μερικά μαθήματα γίνονται πιο ενδιαφέρον...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:11 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #118 12-01-10 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Και δεν είναι μόνο αυτά!Γνωρίζεις καινούρια παιδιά,κάνεις περισσότερους φίλους,μερικά μαθήματα γίνονται πιο ενδιαφέρον...:iagree: Click για ανάπτυξη... +φωνώ(αν και εγώ δεν έχω γνωρίσει πολλούς καινούργιους γιατί οι περισσότεροι είναι παλιοί...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:15 Η Ntontini έγραψε: #119 12-01-10 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: +φωνώ(αν και εγώ δεν έχω γνωρίσει πολλούς καινούργιους γιατί οι περισσότεροι είναι παλιοί...) Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω γνωρίσει όλο το Γυμνάσιο...ωραίο είναι τελικά να περνάς στο προαύλιο και όταν λες για να σου απαντάνε επιδή σε ξέρουν:no1: (δεν μου έχει ξανατύχει αυτο π.χ στο Δημοτικό που αν και δεν ήταν πολύ μεγάλο είχε αρκετά παιδιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spiroc_av Νεοφερμένο μέλος Ο spiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:58 Ο spiroc_av: #120 18-01-10 11:58 Σίγουρα το Δημοτικό ! Μπορεί να προτιμούσα το Γυμνάσιο αν δεν πήγαιναν σε άλλο σχολείο οι φίλοι μου…αλλά πάλι θα ήμασταν σε διαφορετικό τμήμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Μήτσος10 Magissoni Lider Alexandra Chatzin Αναστασία197 uni77 ioannaion Άνιελ JohnGreek blanc Nida maatsi Chrysovc Real Life Rapunzel Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Τώρα είμαι σε δίλλειμα.Το δημοτικό είναι ωραίο γιατί δεν διαβάζεις τόσο έχεις χρόνο να κάνεις ό,τι θες και είσαι πιο αγνός.Το γυμνάσιο είναι ωραίο γιατί νιώθεις πιο μεγάλος και μπορείς να βγεις κάπου έξω μέχρι αρκετά αργά.:no1: Click για ανάπτυξη... Και δεν είναι μόνο αυτά!Γνωρίζεις καινούρια παιδιά,κάνεις περισσότερους φίλους,μερικά μαθήματα γίνονται πιο ενδιαφέρον...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:11 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #118 12-01-10 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Και δεν είναι μόνο αυτά!Γνωρίζεις καινούρια παιδιά,κάνεις περισσότερους φίλους,μερικά μαθήματα γίνονται πιο ενδιαφέρον...:iagree: Click για ανάπτυξη... +φωνώ(αν και εγώ δεν έχω γνωρίσει πολλούς καινούργιους γιατί οι περισσότεροι είναι παλιοί...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:15 Η Ntontini έγραψε: #119 12-01-10 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: +φωνώ(αν και εγώ δεν έχω γνωρίσει πολλούς καινούργιους γιατί οι περισσότεροι είναι παλιοί...) Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω γνωρίσει όλο το Γυμνάσιο...ωραίο είναι τελικά να περνάς στο προαύλιο και όταν λες για να σου απαντάνε επιδή σε ξέρουν:no1: (δεν μου έχει ξανατύχει αυτο π.χ στο Δημοτικό που αν και δεν ήταν πολύ μεγάλο είχε αρκετά παιδιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spiroc_av Νεοφερμένο μέλος Ο spiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:58 Ο spiroc_av: #120 18-01-10 11:58 Σίγουρα το Δημοτικό ! Μπορεί να προτιμούσα το Γυμνάσιο αν δεν πήγαιναν σε άλλο σχολείο οι φίλοι μου…αλλά πάλι θα ήμασταν σε διαφορετικό τμήμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Μήτσος10 Magissoni Lider Alexandra Chatzin Αναστασία197 uni77 ioannaion Άνιελ JohnGreek blanc Nida maatsi Chrysovc Real Life Rapunzel Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Και δεν είναι μόνο αυτά!Γνωρίζεις καινούρια παιδιά,κάνεις περισσότερους φίλους,μερικά μαθήματα γίνονται πιο ενδιαφέρον...:iagree: Click για ανάπτυξη... +φωνώ(αν και εγώ δεν έχω γνωρίσει πολλούς καινούργιους γιατί οι περισσότεροι είναι παλιοί...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:15 Η Ntontini έγραψε: #119 12-01-10 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: +φωνώ(αν και εγώ δεν έχω γνωρίσει πολλούς καινούργιους γιατί οι περισσότεροι είναι παλιοί...) Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω γνωρίσει όλο το Γυμνάσιο...ωραίο είναι τελικά να περνάς στο προαύλιο και όταν λες για να σου απαντάνε επιδή σε ξέρουν:no1: (δεν μου έχει ξανατύχει αυτο π.χ στο Δημοτικό που αν και δεν ήταν πολύ μεγάλο είχε αρκετά παιδιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spiroc_av Νεοφερμένο μέλος Ο spiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:58 Ο spiroc_av: #120 18-01-10 11:58 Σίγουρα το Δημοτικό ! Μπορεί να προτιμούσα το Γυμνάσιο αν δεν πήγαιναν σε άλλο σχολείο οι φίλοι μου…αλλά πάλι θα ήμασταν σε διαφορετικό τμήμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: +φωνώ(αν και εγώ δεν έχω γνωρίσει πολλούς καινούργιους γιατί οι περισσότεροι είναι παλιοί...) Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω γνωρίσει όλο το Γυμνάσιο...ωραίο είναι τελικά να περνάς στο προαύλιο και όταν λες για να σου απαντάνε επιδή σε ξέρουν:no1: (δεν μου έχει ξανατύχει αυτο π.χ στο Δημοτικό που αν και δεν ήταν πολύ μεγάλο είχε αρκετά παιδιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spiroc_av Νεοφερμένο μέλος Ο spiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:58 Ο spiroc_av: #120 18-01-10 11:58 Σίγουρα το Δημοτικό ! Μπορεί να προτιμούσα το Γυμνάσιο αν δεν πήγαιναν σε άλλο σχολείο οι φίλοι μου…αλλά πάλι θα ήμασταν σε διαφορετικό τμήμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010
Σίγουρα το Δημοτικό ! Μπορεί να προτιμούσα το Γυμνάσιο αν δεν πήγαιναν σε άλλο σχολείο οι φίλοι μου…αλλά πάλι θα ήμασταν σε διαφορετικό τμήμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.