Theodora03
Δραστήριο μέλος
Η Theodora03 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 481 μηνύματα.

21-11-21

21:12
Νομίζω 15€ είναι το παράβολο για τα σήματα όχι για τα πρακτικά
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.019 μηνύματα.

21-11-21

21:16
ναι ...το ιδιο ειναι και για τα δυο.Νομίζω 15€ είναι το παράβολο για τα σήματα όχι για τα πρακτικά
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

21-11-21

21:21
Πόσο καιρό διάβασμα θέλει για τα σήματα
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.019 μηνύματα.

21-11-21

21:23
δεν ειναι μονο το διαβασμα σπιτι ειναι και καποια υποχρεωτικα μαθηματα στην σχολη , νομιζω 10 , οποτε κανενα μηναΠόσο καιρό διάβασμα θέλει για τα σήματα
Theodora03
Δραστήριο μέλος
Η Theodora03 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 481 μηνύματα.

21-11-21

22:10
Εξαρτάται κάθε ποτε διαβάζεις πάντως δεν είναι κάτι τρομερά δύσκολο. 30 πολλαπλής θα βάλουν κ μπορείς να κανεις μέχρι 1 λάθος. Τώρα όσον αφορά τα μαθήματα στη σχολή εγώ μέσα σε 2 εβδομάδες είχα τελειώσει αλλα τα κάναμε διαδικτυακά. Τώρα αν έχουν αρχίσει να γίνονται πάλι από κοντά δεν ξέρω αν αργούν περισσότερο για να βάζουν πιο λίγα άτομα στην αίθουσα κλπΠόσο καιρό διάβασμα θέλει για τα σήματα
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

21-11-21

22:11
Ααα ευχαριστώ!Εξαρτάται κάθε ποτε διαβάζεις πάντως δεν είναι κάτι τρομερά δύσκολο. 30 πολλαπλής θα βάλουν κ μπορείς να κανεις μέχρι 1 λάθος. Τώρα όσον αφορά τα μαθήματα στη σχολή εγώ μέσα σε 2 εβδομάδες είχα τελειώσει αλλα τα κάναμε διαδικτυακά. Τώρα αν έχουν αρχίσει να γίνονται πάλι από κοντά δεν ξέρω αν αργούν περισσότερο για να βάζουν πιο λίγα άτομα στην αίθουσα κλπ
Panos_02
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα.

21-11-21

22:45
Ετσι ναι. γιατι 150 + τα μαθηματα που λεγαν ηταν ακραιο15 εξεταστρα + μαθηματα καπου 150 ολα. 5 διωρα ( η ωρα εχει 45 λεπτα) εχουν 150
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Από προσωπικη εμπειρια μπορω να σε πω οτι και σε 1 βραδυ βγαινουν (αρκει να ξερεις λίγο τα βασικα)Εξαρτάται κάθε ποτε διαβάζεις πάντως δεν είναι κάτι τρομερά δύσκολο. 30 πολλαπλής θα βάλουν κ μπορείς να κανεις μέχρι 1 λάθος. Τώρα όσον αφορά τα μαθήματα στη σχολή εγώ μέσα σε 2 εβδομάδες είχα τελειώσει αλλα τα κάναμε διαδικτυακά. Τώρα αν έχουν αρχίσει να γίνονται πάλι από κοντά δεν ξέρω αν αργούν περισσότερο για να βάζουν πιο λίγα άτομα στην αίθουσα κλπ
bubblebee
Δραστήριο μέλος
Η bubblebee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 575 μηνύματα.

21-11-21

23:38
Ξαναλεω οτι δεν ειναι απο προσωπικη εμπειρια ολα αυτα γι αυτο ζητησα και συγγνωμη για το μπερδεμα πριν..Ετσι ναι. γιατι 150 + τα μαθηματα που λεγαν ηταν ακραιο
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

22-11-21

00:20
bubblebee αυτα ειναι σχετικα , αν η σχολη εχει παρει αρκετα χρηματα μπορει να πει δεν θελω τιποτα για επανεξεταση. Αν παω εγω που ξερω οδηγηση 2 χρονια δεν θα πει δωσε 150 αφου δεν θα κανω μαθηματα.Ξαναλεω οτι δεν ειναι απο προσωπικη εμπειρια ολα αυτα γι αυτο ζητησα και συγγνωμη για το μπερδεμα πριν..
bubblebee
Δραστήριο μέλος
Η bubblebee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 575 μηνύματα.

22-11-21

00:26
σιγουρα ειναι σχετικα απλα η (μαλλον λανθασμενη) αποψη που εξεφερα πριν ηταν βασισμενη σε ατομο που εκανε εξτρα μαθηματα (4-5) πριν την επανεξεταση..bubblebee αυτα ειναι σχετικα , αν η σχολη εχει παρει αρκετα χρηματα μπορει να πει δεν θελω τιποτα για επανεξεταση. Αν παω εγω που ξερω οδηγηση 2 χρονια δεν θα πει δωσε 150 αφου δεν θα κανω μαθηματα.
Panos_02
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα.

26-11-21

16:36
οσοι βγαλατε τελευταία διπλώμα ποσο καιρό έκανε να έρθει το κανονικό ???
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

27-11-21

10:45
δεν ξερω τι παιζει τωρα , οταν το πηρα εγω το 2019 εκανε ενα μηνα.οσοι βγαλατε τελευταία διπλώμα ποσο καιρό έκανε να έρθει το κανονικό ???
Theodora03
Δραστήριο μέλος

27-11-21

23:03
Μέσα σε 1 το πολύ 2 μέρες παίρνεις χαρτί από το gov και είσαι καλυμμένοςοσοι βγαλατε τελευταία διπλώμα ποσο καιρό έκανε να έρθει το κανονικό ???
bubblebee
Δραστήριο μέλος

29-11-21

15:07
το μονο καλο της πανδημιας ειναι το ποσο πολυ και το ποσο γρηγορα εξελιχθηκε η ιστοσελιδα του gov..Μέσα σε 1 το πολύ 2 μέρες παίρνεις χαρτί από το gov και είσαι καλυμμένος

29-11-21

15:22
Α ναι, ξεκαθαρα! Μεχρι να βγει το κανονικο μου διπλωμα, ειχα βγαλει απο το gov ενα προχειρο.το μονο καλο της πανδημιας ειναι το ποσο πολυ και το ποσο γρηγορα εξελιχθηκε η ιστοσελιδα του gov..
bubblebee
Δραστήριο μέλος

29-11-21

15:29
κι εγω ειχα παρει το προσωρινο διπλωμα πριν φτασει το κανονικο αλλα ειχα παει να το παρω απ τον δασκαλο οδηγησης.. δεν ξερω αν υπηρχε η επιλογη να το εκτυπωσω μονη μου απ το gov (το 2017) και δεν το ηξερα ή αν ειναι οντως προσφατη εξελιξηΑ ναι, ξεκαθαρα! Μεχρι να βγει το κανονικο μου διπλωμα, ειχα βγαλει απο το gov ενα προχειρο.

Theodora03
Δραστήριο μέλος

29-11-21

22:48
Όχι τότε ναι μεν δίνανε ένα χαρτί από τη σχολή οδηγών αλλα με αυτό δεν ήσουν πλήρως καλυμμένη δηλαδή νομίζω πως δεν το δέχονταν οι ασφαλιστικές κτλ. Τώρα από το gov θεωρείται πιο «επίσημο»κι εγω ειχα παρει το προσωρινο διπλωμα πριν φτασει το κανονικο αλλα ειχα παει να το παρω απ τον δασκαλο οδηγησης.. δεν ξερω αν υπηρχε η επιλογη να το εκτυπωσω μονη μου απ το gov (το 2017) και δεν το ηξερα ή αν ειναι οντως προσφατη εξελιξη![]()
Panos_02
Εκκολαπτόμενο μέλος

30-11-21

00:38
το θεμα ειναι τι γινεται οταν λήγει αυτο το χαρτιΜέσα σε 1 το πολύ 2 μέρες παίρνεις χαρτί από το gov και είσαι καλυμμένος
Theodora03
Δραστήριο μέλος

30-11-21

07:07
Μετά παίρνεις το κανονικό διπλωματο θεμα ειναι τι γινεται οταν λήγει αυτο το χαρτι
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

30-11-21

15:51
Ναλα οταν γελας εσυ ξερω οτι δεν εγραψα μπουρδα. Ευχαριστω πολυ.Το 5 ή το 8 μηνες στο ειπαν γιατι δεν εχουν ημερομηνιες εξετασεων ? Που ζεις αραχωβα?
3 μηνες προετοιμασια για κοριτσι καλα και μπολικο ειναι. Τα κοριτσια περνανε ευκολα τα σηματα.
Εγω εκανα παντως 10 μηνες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Natsuko
- evitsaka
- Magigi
- VIVA
- Sophia.a1
- Mukumbura
- phleidhs
- dmav
- georaf
- iiTzArismaltor_
- Antonia Alexandra
- Unboxholics
- AggelikiGr
- χημεια4λαιφ
- Mammy Nun
- iew
- constansn
- Φινεύς
- Hased Babis
- xristarac
- Maynard
- Apocalypse
- math2arch
- Dr. Gl. Luminous
- Aporias
- estrela
- Lifelong Learner
- maril8na
- Joji
- marry.pp
- Claire05
- arpol03
- nikolakis12
- BillyTheKid
- aris63
- eirinipap
- Mewmaw
- Gogosps
- Βασιλης1234
- Ness
- P.Dam.
- jimis2001
- Panagiotis849
- Φανης1234567
- spring day
- augustine
- stee
- Praxis
- suuuuiiii
- ougka pougka
- sophiaa
- Ismhnhpapa
- το κοριτσι του μαη
- Gus Roger10
- kost28
- Meow
- alpha.kappa
- Nala
- katia.m
- Nickt23
- calliope
- Kokro
- ΘανάσοςG4
- oups
- Johanna Mark
- SlimShady
- Miranda32
- Philologist
- maria12344
- StargazerLily
- aekaras 21
- ggl
- Devid
- tsiobieman
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- anastasis06
- Georgekk
- TakSimeon
- Theodora03
- george777
- George9989
- Nikoleta_Giann
- Schlimazel
- Lia 2006
- Panos_02
- Mapas26
- Marple
- angies
- Stelios725
- jj!
- New member
- Memetchi
- Φωτεινη Τζα.
- Stanword
- roud
- VforVendetta
- xrisamikol
- Libertus
- snowy
- Αννα1
- sophielovegood
- nucomer
- nikolettari
- Citylights
- kiyoshi
- KingOfPop
- Viedo
- Thundergirl
- thecrazycretan
- Ανώνυμη
- KimTaehyung
- Αλκης Κ.
- Freddys
- Scandal
- Nikos05
- Ryuzaki
- emzou
- T C
- Rotke
- DeWiN
- Markos
- Jimmis18
- Αναστασία197
- Jimmy20
- fmarulezkd
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.