Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 16:45 Ο Guest 881237: #101 18-11-21 16:45 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εμ αμα εχεις γκαραζ και δεν το κουνας ενα πλυσιμο το μηνα. Να πεις το ξαδελφο να το πλενει , τουοτα εχει αλλα να το πλενει. Μην το παιζει αγκρικολας Ο αντρας ο κεμπαρης πρεπει να ειναι παντου καθαρος. Πως βαζει κοριτσια μεσα? Τα κοριτσια μπορει να μην αξιολογουν τα αλογα αλλα την καθαριοτητα την θελουν πολυ και την σταμπαρουν. Να βαζει και κωλωνια. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά το πλένει και ξανά βρωμιζει. Όσο για το τι αρέσει στα κορίτσια δεν θα το σχολιάσω γιατί χτες το υπεράνελυσα κ τα άκουσα από πάνω. Είμαι λέει απαιτητική . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 16:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #102 18-11-21 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Η καμηλοπάρδαλη σε ευχαριστεί για το κοπλιμέντο σου, παρα την ειρωνεία σου προς το "αφεντικό" της Click για ανάπτυξη... Οχι βρε δεν υπαρχει ειρωνια , ειναι πολυ γλυκουλα. Περήφανο πλάσμα και ειρηνικό. Και προσεξε δεν στερει τροφη απο κανενα , τρωει αυτα που δεν μπορουν να φανε τα αλλα. Τωρα για φωτο δεν εχω το θαρος για δικη μου αλλα εβαλα αυτην την ιρανη θεα που εχουμε καποιες ομοιοτητες , αν εξαιρεσεις την βελουδικη επιδερμιδα και το βγαλμενο φρυδι Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 16:51 Ο Guest 881237: #103 18-11-21 16:51 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε να ειπα την διευκρινιση μου και το κρυφο μου παραπονο , Ολο για φιλο με βλεπουν, και να πεις οτι δεν βλεπομαι? Click για ανάπτυξη... Τους καλους σαν φίλους τούς βλέπουν οι πιο πολλές. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι βρε δεν υπαρχει ειρωνια , ειναι πολυ γλυκουλα. Περήφανο πλάσμα και ειρηνικό. Και προσεξε δεν στερει τροφη απο κανενα , τρωει αυτα που δεν μπορουν να φανε τα αλλα. Τωρα για φωτο δεν εχω το θαρος για δικη μου αλλα εβαλα αυτην την ιρανη θεα που εχουμε καποιες ομοιοτητες , αν εξαιρεσεις την βελουδικη επιδερμιδα και το βγαλμενο φρυδι Click για ανάπτυξη... Έχεις μπλε μάτια ??? Ζηλεύω εγώ έχω καφέ Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 16:52 Η Pak έγραψε: #104 18-11-21 16:52 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι βρε δεν υπαρχει ειρωνια , ειναι πολυ γλυκουλα. Περήφανο πλάσμα και ειρηνικό. Και προσεξε δεν στερει τροφη απο κανενα , τρωει αυτα που δεν μπορουν να φανε τα αλλα. Τωρα για φωτο δεν εχω το θαρος για δικη μου αλλα εβαλα αυτην την ιρανη θεα που εχουμε καποιες ομοιοτητες , αν εξαιρεσεις την βελουδικη επιδερμιδα και το βγαλμενο φρυδι Click για ανάπτυξη... Αχα καταλαβα Σοκ, δηλαδή έχεις τοσο έντονα, γαλανά ματια ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #105 18-11-21 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αχα καταλαβα Σοκ, δηλαδή έχεις τοσο έντονα, γαλανά ματια Click για ανάπτυξη... Οχι τα ματια μου ειναι δισυπόστατα, στο εντονο φως ειναι γαλανα πιο σκουρα (οχι husky) και στον ισκιο ειναι εντονα πρασινα. Στο δημοτικο ηταν σαν της κοπελας. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τους καλους σαν φίλους τούς βλέπουν οι πιο πολλές. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Νοεμβρίου 2021 Έχεις μπλε μάτια ??? Ζηλεύω εγώ έχω καφέ Click για ανάπτυξη... Ναι ε? ανοίγεστε περισσοτερο στους ασχετους? ψυχιατρικο ερωτημα αυτο . Και εγω ζηλευω τα καφε ματια. Τελευταία επεξεργασία: 18 Νοεμβρίου 2021 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:09 Η Pak έγραψε: #106 18-11-21 17:09 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και εγω ζηλευω τα καφε ματια. Click για ανάπτυξη... Καλα αυτο πρώτη φορά το ακούω, ειδικά απο άνθρωπο με τόσο ιδιαίτερα μάτια Πάντως εσύ @Ioannidou δεν έχεις καφε ματια, εχεις καφε ματαρες αν κρίνω καλα απο τη φωτογραφία. Πολυ ματι έπεσε μάλλον πρέπει να βαλω και τα δικα μου... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #107 18-11-21 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μια χαρά το πλένει και ξανά βρωμιζει. Όσο για το τι αρέσει στα κορίτσια δεν θα το σχολιάσω γιατί χτες το υπεράνελυσα κ τα άκουσα από πάνω. Είμαι λέει απαιτητική . Click για ανάπτυξη... εκει στο αλλο που μιλας ειναι χωστες, στα λενε στα ισα. Πρεπει να το αντεχεις Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:23 Η Pak έγραψε: #108 18-11-21 17:23 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εκει στο αλλο που μιλας ειναι χωστες, στα λενε στα ισα. Πρεπει να το αντεχεις Click για ανάπτυξη... Μονο χωστες δεν ειναι, απλα το παίζουν. Εγω χθες λογομαχησα με εναν και μετα το διάλογο ξεκίνησε τις μπηχτές, τις οποίες τις συνεχίζει ακομα (Οποιος θα ήθελε να δει τον τσακωμό δυστυχώς δεν πρόλαβε γιατι διαγράφηκε ) Τελευταία επεξεργασία: 18 Νοεμβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:30 Ο Guest 881237: #109 18-11-21 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλα αυτο πρώτη φορά το ακούω, ειδικά απο άνθρωπο με τόσο ιδιαίτερα μάτια Πάντως εσύ @Ioannidou δεν έχεις καφε ματια, εχεις καφε ματαρες αν κρίνω καλα απο τη φωτογραφία. Πολυ ματι έπεσε μάλλον πρέπει να βαλω και τα δικα μου... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ... Αλλά τι να σου πω ?? Κι εσύ ?? Αφού δεν ξέρω πως είσαι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι τα ματια μου ειναι δισυπόστατα, στο εντονο φως ειναι γαλανα πιο σκουρα (οχι husky) και στον ισκιο ειναι εντονα πρασινα. Στο δημοτικο ηταν σαν της κοπελας. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Νοεμβρίου 2021 Ναι ε? ανοίγεστε περισσοτερο στους ασχετους? ψυχιατρικο ερωτημα αυτο . Και εγω ζηλευω τα καφε ματια. Click για ανάπτυξη... Όχι στους άσχετους. Οι περισσότερες θέλουν "αλήτες". Τους καλούς τους βλέπουν σαν φίλους @Pak κάποιες άλλες θέλουν λούτρινο ...... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:32 Η Pak έγραψε: #110 18-11-21 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ευχαριστώ πολύ... Αλλά τι να σου πω ?? Κι εσύ ?? Αφού δεν ξέρω πως είσαι Click για ανάπτυξη... Σε μενα το λες; Δεν χρειάζεται να μου το πεις το ξερω Εχω πράσινες ματαρες, ποσο ψώνιο ακουστηκα Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:32 Ο Guest 881237: #111 18-11-21 17:32 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εκει στο αλλο που μιλας ειναι χωστες, στα λενε στα ισα. Πρεπει να το αντεχεις Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ έγραψα μια λίστα τεράστια ... Αλλά είναι πράγματα δεδομένα τα πιο πολλά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Σε μενα το λες; Δεν χρειάζεται να μου το πεις το ξερω Εχω πράσινες ματαρες, ποσο ψώνιο ακουστηκα Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχα το είχα προβλέψει ότι έχεις πράσινα ... Πολλούς έχω φανταστεί από εδώ μέσα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:37 Ο ιωαννηs έγραψε: #112 18-11-21 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μονο χωστες δεν ειναι, απλα το παίζουν. Εγω χθες λογομαχησα με εναν και μετα το διάλογο ξεκίνησε τις μπηχτές, τις οποίες τις συνεχίζει ακομα (Οποιος θα ήθελε να δει τον τσακωμό δυστυχώς δεν πρόλαβε γιατι διαγράφηκε ) Click για ανάπτυξη... Κοιτα θεωρησε το σαν μια παρεα σε καφετερια που συζητα ελευθερα και χωρις να μπορει ομως να εκτιμισει εκφρασεις προσωπου και γλωσσα σωματος για να βαλει φρενο. Ειναι γεγονος οτι η ανωνυμία μας δινει την δυνατοτητα να βγαλουμε και κακες πτυχες του εαυτου μας που μετα ματανιωνουμε. Εγω παντως δεν νιωθω ανετα εκει , Μερικες φορες θελω να συμμετασχω , εχω κατι να πω ,αλλα δισταζω. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:39 Ο Guest 881237: #113 18-11-21 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Σε μενα το λες; Δεν χρειάζεται να μου το πεις το ξερω Εχω πράσινες ματαρες, ποσο ψώνιο ακουστηκα Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχα το είχα προβλέψει ότι έχεις πράσινα ... Πολλούς έχω φανταστεί απο εδώ μέσα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:42 Η Pak έγραψε: #114 18-11-21 17:42 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Κοιτα θεωρησε το σαν μια παρεα σε καφετερια που συζητα ελευθερα και χωρις να μπορει ομως να εκτιμισει εκφρασεις προσωπου και γλωσσα σωματος για να βαλει φρενο. Ειναι γεγονος οτι η ανωνυμία μας δινει την δυνατοτητα να βγαλουμε και κακες πτυχες του εαυτου μας που μετα ματανιωνουμε. Εγω παντως δεν νιωθω ανετα εκει , Μερικες φορες θελω να συμμετασχω , εχω κατι να πω ,αλλα δισταζω. Click για ανάπτυξη... Μμ ωραία τα λες. Εχω να προσθέσω οτι θα σε κρίνουν και θα προσπαθήσουν να σε βγάλουν λαθος ακομα και αν το θεμα λεει πειτε την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ σας γνώμη . Φυσικά δεν αναφέρομαι σε όλους αλλα σε αρκετούς, ιδιαιτέρως σε "άνδρες" (Σε καμία περίπτωση δεν είναι σεξιστικό το μήνυμα μου αλλα είναι η αλήθεια μου) Τελευταία επεξεργασία: 18 Νοεμβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:49 Ο Guest 881237: #115 18-11-21 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μμ ωραία τα λες. Εχω να προσθέσω οτι θα σε κρίνουν και θα προσπαθήσουν να σε βγάλουν λαθος ακομα και αν το θεμα λεει πειτε την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ σας γνώμη . Φυσικά δεν αναφέρομαι σε όλους αλλα σε αρκετούς, ιδιαιτέρως σε "άνδρες" Click για ανάπτυξη... Εδώ κάποιοι θίχτηκαν που θέλω ο άλλος να είναι ευγενικός Μια τελευταία ερώτηση Πιστεύετε ότι στα κορίτσια ταιριάζουν τα αυτοκίνητα που είναι "μεγάλα";; Επειδή ο μπαμπάς μου έχει δύο λέω να πάρω το ένα αλλά κ τα δυο μου είναι λίγο μεγάλα. Δεν ξέρω θα νιώθω κάπως . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:21 Ο ιωαννηs έγραψε: #116 18-11-21 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μια τελευταία ερώτηση Πιστεύετε ότι στα κορίτσια ταιριάζουν τα αυτοκίνητα που είναι "μεγάλα";; Επειδή ο μπαμπάς μου έχει δύο λέω να πάρω το ένα αλλά κ τα δυο μου είναι λίγο μεγάλα. Δεν ξέρω θα νιώθω κάπως . Click για ανάπτυξη... Τωρα το μεγαλο ειναι σχετικο, Θα πρεπει να πεις μοντελο να καταλαβουμε. Υπαρχουν και μεγαλα που κανουν φιτ σε κοριτσια. Στα κοριτσια δινουν, αλλα και αυτα επιλεγουν μικρα αυτοκινητα για να τα παρκαρουν ευκολοτερα ( αυτο ειναι ψεμα) και οτι πιο ξεφτιλα απο ασφαλεια (πχ σμαρτ) λες και ειναι αναλωσιμα, αυτο με εξοργίζει. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:23 Ο Guest 881237: #117 18-11-21 19:23 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τωρα το μεγαλο ειναι σχετικο, Θα πρεπει να πεις μοντελο να καταλαβουμε. Στα κοριτσια δινουν, αλλα και αυτα επιλεγουν μικρα αυτοκινητα για να τα παρκαρουν ευκολοτερα ( αυτο ειναι ψεμα) και οτι πιο ξεφτιλα απο ασφαλεια (πχ σμαρτ) λες και ειναι αναλωσιμα, αυτο με εξοργίζει. Click για ανάπτυξη... Ναι δεν είναι τζιπ αλλά για μένα είναι μεγάλα . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #118 18-11-21 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ναι δεν είναι τζιπ αλλά για μένα είναι μεγάλα . Click για ανάπτυξη... Τι σε ενδιαφερει να μαθεις ? αν θα μπορεις να το οδηγησεις ή αν θα σου κανει ωραια μεση. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:28 Ο Guest 881237: #119 18-11-21 19:28 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τι σε ενδιαφερει να μαθεις ? αν θα μπορεις να το οδηγησεις ή αν θα σου κανει ωραια μεση. Click για ανάπτυξη... Το πρώτο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #120 18-11-21 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Το πρώτο Click για ανάπτυξη... Αυτο εξαρτάτε απο την ποιοτητα του αυτοκινητου. Παραδειγμα . Μια s class των 5,5 μετρων παρκαρει παιχνιδακι σε σχεση με το yiarris του μηκους 3,60. Βλεποντας απ'εξω τα δυο αυτοκινητα το ενα το θεωρεις δυσκολο το αλλο ευκολο , απο μεσα αλλαζει. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Tasos1981 Natsuko Michalis A. thewitcher evitsaka Magigi VIVA Sophia.a1 Mukumbura dmav georaf iiTzArismaltor_ Antonia Alexandra Unboxholics Angelikaaa χημεια4λαιφ Mammy Nun iew constansn Φινεύς xristarac Maynard Apocalypse math2arch Dr. Gl. Luminous Aporias estrela Lifelong Learner maril8na marry.pp Claire05 arpol03 nikolakis12 BillyTheKid aris63 eirinipap Mewmaw Gogosps Βασιλης1234 Ness P.Dam. jimis2001 Panagiotis849 Φανης1234567 spring day augustine stee Praxis suuuuiiii ougka pougka sophiaa Ismhnhpapa το κοριτσι του μαη Gus Roger10 kost28 Meow alpha.kappa Nala katia.m Nickt23 calliope Kokro ΘανάσοςG4 oups Johanna Mark SlimShady Miranda32 Philologist maria12344 StargazerLily aekaras 21 ggl Devid tsiobieman ΓΙΑΝΝΗΣ61 anastasis06 Georgekk TakSimeon Dora140303 george777 George9989 Nikoleta_Giann Schlimazel Lia 2006 Panos_02 Atarax Marple angies Stelios725 jj! New member Memetchi Φωτεινη Τζα. Stanword roud VforVendetta xrisamikol Libertus snowy Αννα1 sophielovegood nucomer nikolettari Citylights kiyoshi KingOfPop Viedo Thundergirl thecrazycretan Ανώνυμη KimTaehyung Αλκης Κ. Freddys Scandal Nikos05 Ryuzaki emzou T C Rotke DeWiN Markos Jimmis18 Αναστασία197 Jimmy20 fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εμ αμα εχεις γκαραζ και δεν το κουνας ενα πλυσιμο το μηνα. Να πεις το ξαδελφο να το πλενει , τουοτα εχει αλλα να το πλενει. Μην το παιζει αγκρικολας Ο αντρας ο κεμπαρης πρεπει να ειναι παντου καθαρος. Πως βαζει κοριτσια μεσα? Τα κοριτσια μπορει να μην αξιολογουν τα αλογα αλλα την καθαριοτητα την θελουν πολυ και την σταμπαρουν. Να βαζει και κωλωνια. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά το πλένει και ξανά βρωμιζει. Όσο για το τι αρέσει στα κορίτσια δεν θα το σχολιάσω γιατί χτες το υπεράνελυσα κ τα άκουσα από πάνω. Είμαι λέει απαιτητική .
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 16:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #102 18-11-21 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Η καμηλοπάρδαλη σε ευχαριστεί για το κοπλιμέντο σου, παρα την ειρωνεία σου προς το "αφεντικό" της Click για ανάπτυξη... Οχι βρε δεν υπαρχει ειρωνια , ειναι πολυ γλυκουλα. Περήφανο πλάσμα και ειρηνικό. Και προσεξε δεν στερει τροφη απο κανενα , τρωει αυτα που δεν μπορουν να φανε τα αλλα. Τωρα για φωτο δεν εχω το θαρος για δικη μου αλλα εβαλα αυτην την ιρανη θεα που εχουμε καποιες ομοιοτητες , αν εξαιρεσεις την βελουδικη επιδερμιδα και το βγαλμενο φρυδι Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 16:51 Ο Guest 881237: #103 18-11-21 16:51 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε να ειπα την διευκρινιση μου και το κρυφο μου παραπονο , Ολο για φιλο με βλεπουν, και να πεις οτι δεν βλεπομαι? Click για ανάπτυξη... Τους καλους σαν φίλους τούς βλέπουν οι πιο πολλές. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι βρε δεν υπαρχει ειρωνια , ειναι πολυ γλυκουλα. Περήφανο πλάσμα και ειρηνικό. Και προσεξε δεν στερει τροφη απο κανενα , τρωει αυτα που δεν μπορουν να φανε τα αλλα. Τωρα για φωτο δεν εχω το θαρος για δικη μου αλλα εβαλα αυτην την ιρανη θεα που εχουμε καποιες ομοιοτητες , αν εξαιρεσεις την βελουδικη επιδερμιδα και το βγαλμενο φρυδι Click για ανάπτυξη... Έχεις μπλε μάτια ??? Ζηλεύω εγώ έχω καφέ Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 16:52 Η Pak έγραψε: #104 18-11-21 16:52 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι βρε δεν υπαρχει ειρωνια , ειναι πολυ γλυκουλα. Περήφανο πλάσμα και ειρηνικό. Και προσεξε δεν στερει τροφη απο κανενα , τρωει αυτα που δεν μπορουν να φανε τα αλλα. Τωρα για φωτο δεν εχω το θαρος για δικη μου αλλα εβαλα αυτην την ιρανη θεα που εχουμε καποιες ομοιοτητες , αν εξαιρεσεις την βελουδικη επιδερμιδα και το βγαλμενο φρυδι Click για ανάπτυξη... Αχα καταλαβα Σοκ, δηλαδή έχεις τοσο έντονα, γαλανά ματια ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #105 18-11-21 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αχα καταλαβα Σοκ, δηλαδή έχεις τοσο έντονα, γαλανά ματια Click για ανάπτυξη... Οχι τα ματια μου ειναι δισυπόστατα, στο εντονο φως ειναι γαλανα πιο σκουρα (οχι husky) και στον ισκιο ειναι εντονα πρασινα. Στο δημοτικο ηταν σαν της κοπελας. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τους καλους σαν φίλους τούς βλέπουν οι πιο πολλές. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Νοεμβρίου 2021 Έχεις μπλε μάτια ??? Ζηλεύω εγώ έχω καφέ Click για ανάπτυξη... Ναι ε? ανοίγεστε περισσοτερο στους ασχετους? ψυχιατρικο ερωτημα αυτο . Και εγω ζηλευω τα καφε ματια. Τελευταία επεξεργασία: 18 Νοεμβρίου 2021 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:09 Η Pak έγραψε: #106 18-11-21 17:09 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και εγω ζηλευω τα καφε ματια. Click για ανάπτυξη... Καλα αυτο πρώτη φορά το ακούω, ειδικά απο άνθρωπο με τόσο ιδιαίτερα μάτια Πάντως εσύ @Ioannidou δεν έχεις καφε ματια, εχεις καφε ματαρες αν κρίνω καλα απο τη φωτογραφία. Πολυ ματι έπεσε μάλλον πρέπει να βαλω και τα δικα μου... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #107 18-11-21 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μια χαρά το πλένει και ξανά βρωμιζει. Όσο για το τι αρέσει στα κορίτσια δεν θα το σχολιάσω γιατί χτες το υπεράνελυσα κ τα άκουσα από πάνω. Είμαι λέει απαιτητική . Click για ανάπτυξη... εκει στο αλλο που μιλας ειναι χωστες, στα λενε στα ισα. Πρεπει να το αντεχεις Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:23 Η Pak έγραψε: #108 18-11-21 17:23 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εκει στο αλλο που μιλας ειναι χωστες, στα λενε στα ισα. Πρεπει να το αντεχεις Click για ανάπτυξη... Μονο χωστες δεν ειναι, απλα το παίζουν. Εγω χθες λογομαχησα με εναν και μετα το διάλογο ξεκίνησε τις μπηχτές, τις οποίες τις συνεχίζει ακομα (Οποιος θα ήθελε να δει τον τσακωμό δυστυχώς δεν πρόλαβε γιατι διαγράφηκε ) Τελευταία επεξεργασία: 18 Νοεμβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:30 Ο Guest 881237: #109 18-11-21 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλα αυτο πρώτη φορά το ακούω, ειδικά απο άνθρωπο με τόσο ιδιαίτερα μάτια Πάντως εσύ @Ioannidou δεν έχεις καφε ματια, εχεις καφε ματαρες αν κρίνω καλα απο τη φωτογραφία. Πολυ ματι έπεσε μάλλον πρέπει να βαλω και τα δικα μου... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ... Αλλά τι να σου πω ?? Κι εσύ ?? Αφού δεν ξέρω πως είσαι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι τα ματια μου ειναι δισυπόστατα, στο εντονο φως ειναι γαλανα πιο σκουρα (οχι husky) και στον ισκιο ειναι εντονα πρασινα. Στο δημοτικο ηταν σαν της κοπελας. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Νοεμβρίου 2021 Ναι ε? ανοίγεστε περισσοτερο στους ασχετους? ψυχιατρικο ερωτημα αυτο . Και εγω ζηλευω τα καφε ματια. Click για ανάπτυξη... Όχι στους άσχετους. Οι περισσότερες θέλουν "αλήτες". Τους καλούς τους βλέπουν σαν φίλους @Pak κάποιες άλλες θέλουν λούτρινο ...... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:32 Η Pak έγραψε: #110 18-11-21 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ευχαριστώ πολύ... Αλλά τι να σου πω ?? Κι εσύ ?? Αφού δεν ξέρω πως είσαι Click για ανάπτυξη... Σε μενα το λες; Δεν χρειάζεται να μου το πεις το ξερω Εχω πράσινες ματαρες, ποσο ψώνιο ακουστηκα Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:32 Ο Guest 881237: #111 18-11-21 17:32 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εκει στο αλλο που μιλας ειναι χωστες, στα λενε στα ισα. Πρεπει να το αντεχεις Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ έγραψα μια λίστα τεράστια ... Αλλά είναι πράγματα δεδομένα τα πιο πολλά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Σε μενα το λες; Δεν χρειάζεται να μου το πεις το ξερω Εχω πράσινες ματαρες, ποσο ψώνιο ακουστηκα Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχα το είχα προβλέψει ότι έχεις πράσινα ... Πολλούς έχω φανταστεί από εδώ μέσα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:37 Ο ιωαννηs έγραψε: #112 18-11-21 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μονο χωστες δεν ειναι, απλα το παίζουν. Εγω χθες λογομαχησα με εναν και μετα το διάλογο ξεκίνησε τις μπηχτές, τις οποίες τις συνεχίζει ακομα (Οποιος θα ήθελε να δει τον τσακωμό δυστυχώς δεν πρόλαβε γιατι διαγράφηκε ) Click για ανάπτυξη... Κοιτα θεωρησε το σαν μια παρεα σε καφετερια που συζητα ελευθερα και χωρις να μπορει ομως να εκτιμισει εκφρασεις προσωπου και γλωσσα σωματος για να βαλει φρενο. Ειναι γεγονος οτι η ανωνυμία μας δινει την δυνατοτητα να βγαλουμε και κακες πτυχες του εαυτου μας που μετα ματανιωνουμε. Εγω παντως δεν νιωθω ανετα εκει , Μερικες φορες θελω να συμμετασχω , εχω κατι να πω ,αλλα δισταζω. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:39 Ο Guest 881237: #113 18-11-21 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Σε μενα το λες; Δεν χρειάζεται να μου το πεις το ξερω Εχω πράσινες ματαρες, ποσο ψώνιο ακουστηκα Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχα το είχα προβλέψει ότι έχεις πράσινα ... Πολλούς έχω φανταστεί απο εδώ μέσα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:42 Η Pak έγραψε: #114 18-11-21 17:42 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Κοιτα θεωρησε το σαν μια παρεα σε καφετερια που συζητα ελευθερα και χωρις να μπορει ομως να εκτιμισει εκφρασεις προσωπου και γλωσσα σωματος για να βαλει φρενο. Ειναι γεγονος οτι η ανωνυμία μας δινει την δυνατοτητα να βγαλουμε και κακες πτυχες του εαυτου μας που μετα ματανιωνουμε. Εγω παντως δεν νιωθω ανετα εκει , Μερικες φορες θελω να συμμετασχω , εχω κατι να πω ,αλλα δισταζω. Click για ανάπτυξη... Μμ ωραία τα λες. Εχω να προσθέσω οτι θα σε κρίνουν και θα προσπαθήσουν να σε βγάλουν λαθος ακομα και αν το θεμα λεει πειτε την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ σας γνώμη . Φυσικά δεν αναφέρομαι σε όλους αλλα σε αρκετούς, ιδιαιτέρως σε "άνδρες" (Σε καμία περίπτωση δεν είναι σεξιστικό το μήνυμα μου αλλα είναι η αλήθεια μου) Τελευταία επεξεργασία: 18 Νοεμβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:49 Ο Guest 881237: #115 18-11-21 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μμ ωραία τα λες. Εχω να προσθέσω οτι θα σε κρίνουν και θα προσπαθήσουν να σε βγάλουν λαθος ακομα και αν το θεμα λεει πειτε την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ σας γνώμη . Φυσικά δεν αναφέρομαι σε όλους αλλα σε αρκετούς, ιδιαιτέρως σε "άνδρες" Click για ανάπτυξη... Εδώ κάποιοι θίχτηκαν που θέλω ο άλλος να είναι ευγενικός Μια τελευταία ερώτηση Πιστεύετε ότι στα κορίτσια ταιριάζουν τα αυτοκίνητα που είναι "μεγάλα";; Επειδή ο μπαμπάς μου έχει δύο λέω να πάρω το ένα αλλά κ τα δυο μου είναι λίγο μεγάλα. Δεν ξέρω θα νιώθω κάπως . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:21 Ο ιωαννηs έγραψε: #116 18-11-21 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μια τελευταία ερώτηση Πιστεύετε ότι στα κορίτσια ταιριάζουν τα αυτοκίνητα που είναι "μεγάλα";; Επειδή ο μπαμπάς μου έχει δύο λέω να πάρω το ένα αλλά κ τα δυο μου είναι λίγο μεγάλα. Δεν ξέρω θα νιώθω κάπως . Click για ανάπτυξη... Τωρα το μεγαλο ειναι σχετικο, Θα πρεπει να πεις μοντελο να καταλαβουμε. Υπαρχουν και μεγαλα που κανουν φιτ σε κοριτσια. Στα κοριτσια δινουν, αλλα και αυτα επιλεγουν μικρα αυτοκινητα για να τα παρκαρουν ευκολοτερα ( αυτο ειναι ψεμα) και οτι πιο ξεφτιλα απο ασφαλεια (πχ σμαρτ) λες και ειναι αναλωσιμα, αυτο με εξοργίζει. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:23 Ο Guest 881237: #117 18-11-21 19:23 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τωρα το μεγαλο ειναι σχετικο, Θα πρεπει να πεις μοντελο να καταλαβουμε. Στα κοριτσια δινουν, αλλα και αυτα επιλεγουν μικρα αυτοκινητα για να τα παρκαρουν ευκολοτερα ( αυτο ειναι ψεμα) και οτι πιο ξεφτιλα απο ασφαλεια (πχ σμαρτ) λες και ειναι αναλωσιμα, αυτο με εξοργίζει. Click για ανάπτυξη... Ναι δεν είναι τζιπ αλλά για μένα είναι μεγάλα . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #118 18-11-21 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ναι δεν είναι τζιπ αλλά για μένα είναι μεγάλα . Click για ανάπτυξη... Τι σε ενδιαφερει να μαθεις ? αν θα μπορεις να το οδηγησεις ή αν θα σου κανει ωραια μεση. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:28 Ο Guest 881237: #119 18-11-21 19:28 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τι σε ενδιαφερει να μαθεις ? αν θα μπορεις να το οδηγησεις ή αν θα σου κανει ωραια μεση. Click για ανάπτυξη... Το πρώτο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #120 18-11-21 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Το πρώτο Click για ανάπτυξη... Αυτο εξαρτάτε απο την ποιοτητα του αυτοκινητου. Παραδειγμα . Μια s class των 5,5 μετρων παρκαρει παιχνιδακι σε σχεση με το yiarris του μηκους 3,60. Βλεποντας απ'εξω τα δυο αυτοκινητα το ενα το θεωρεις δυσκολο το αλλο ευκολο , απο μεσα αλλαζει. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Tasos1981 Natsuko Michalis A. thewitcher evitsaka Magigi VIVA Sophia.a1 Mukumbura dmav georaf iiTzArismaltor_ Antonia Alexandra Unboxholics Angelikaaa χημεια4λαιφ Mammy Nun iew constansn Φινεύς xristarac Maynard Apocalypse math2arch Dr. Gl. Luminous Aporias estrela Lifelong Learner maril8na marry.pp Claire05 arpol03 nikolakis12 BillyTheKid aris63 eirinipap Mewmaw Gogosps Βασιλης1234 Ness P.Dam. jimis2001 Panagiotis849 Φανης1234567 spring day augustine stee Praxis suuuuiiii ougka pougka sophiaa Ismhnhpapa το κοριτσι του μαη Gus Roger10 kost28 Meow alpha.kappa Nala katia.m Nickt23 calliope Kokro ΘανάσοςG4 oups Johanna Mark SlimShady Miranda32 Philologist maria12344 StargazerLily aekaras 21 ggl Devid tsiobieman ΓΙΑΝΝΗΣ61 anastasis06 Georgekk TakSimeon Dora140303 george777 George9989 Nikoleta_Giann Schlimazel Lia 2006 Panos_02 Atarax Marple angies Stelios725 jj! New member Memetchi Φωτεινη Τζα. Stanword roud VforVendetta xrisamikol Libertus snowy Αννα1 sophielovegood nucomer nikolettari Citylights kiyoshi KingOfPop Viedo Thundergirl thecrazycretan Ανώνυμη KimTaehyung Αλκης Κ. Freddys Scandal Nikos05 Ryuzaki emzou T C Rotke DeWiN Markos Jimmis18 Αναστασία197 Jimmy20 fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Η καμηλοπάρδαλη σε ευχαριστεί για το κοπλιμέντο σου, παρα την ειρωνεία σου προς το "αφεντικό" της Click για ανάπτυξη... Οχι βρε δεν υπαρχει ειρωνια , ειναι πολυ γλυκουλα. Περήφανο πλάσμα και ειρηνικό. Και προσεξε δεν στερει τροφη απο κανενα , τρωει αυτα που δεν μπορουν να φανε τα αλλα. Τωρα για φωτο δεν εχω το θαρος για δικη μου αλλα εβαλα αυτην την ιρανη θεα που εχουμε καποιες ομοιοτητες , αν εξαιρεσεις την βελουδικη επιδερμιδα και το βγαλμενο φρυδι
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 16:51 Ο Guest 881237: #103 18-11-21 16:51 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε να ειπα την διευκρινιση μου και το κρυφο μου παραπονο , Ολο για φιλο με βλεπουν, και να πεις οτι δεν βλεπομαι? Click για ανάπτυξη... Τους καλους σαν φίλους τούς βλέπουν οι πιο πολλές. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι βρε δεν υπαρχει ειρωνια , ειναι πολυ γλυκουλα. Περήφανο πλάσμα και ειρηνικό. Και προσεξε δεν στερει τροφη απο κανενα , τρωει αυτα που δεν μπορουν να φανε τα αλλα. Τωρα για φωτο δεν εχω το θαρος για δικη μου αλλα εβαλα αυτην την ιρανη θεα που εχουμε καποιες ομοιοτητες , αν εξαιρεσεις την βελουδικη επιδερμιδα και το βγαλμενο φρυδι Click για ανάπτυξη... Έχεις μπλε μάτια ??? Ζηλεύω εγώ έχω καφέ Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 16:52 Η Pak έγραψε: #104 18-11-21 16:52 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι βρε δεν υπαρχει ειρωνια , ειναι πολυ γλυκουλα. Περήφανο πλάσμα και ειρηνικό. Και προσεξε δεν στερει τροφη απο κανενα , τρωει αυτα που δεν μπορουν να φανε τα αλλα. Τωρα για φωτο δεν εχω το θαρος για δικη μου αλλα εβαλα αυτην την ιρανη θεα που εχουμε καποιες ομοιοτητες , αν εξαιρεσεις την βελουδικη επιδερμιδα και το βγαλμενο φρυδι Click για ανάπτυξη... Αχα καταλαβα Σοκ, δηλαδή έχεις τοσο έντονα, γαλανά ματια ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #105 18-11-21 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αχα καταλαβα Σοκ, δηλαδή έχεις τοσο έντονα, γαλανά ματια Click για ανάπτυξη... Οχι τα ματια μου ειναι δισυπόστατα, στο εντονο φως ειναι γαλανα πιο σκουρα (οχι husky) και στον ισκιο ειναι εντονα πρασινα. Στο δημοτικο ηταν σαν της κοπελας. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τους καλους σαν φίλους τούς βλέπουν οι πιο πολλές. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Νοεμβρίου 2021 Έχεις μπλε μάτια ??? Ζηλεύω εγώ έχω καφέ Click για ανάπτυξη... Ναι ε? ανοίγεστε περισσοτερο στους ασχετους? ψυχιατρικο ερωτημα αυτο . Και εγω ζηλευω τα καφε ματια. Τελευταία επεξεργασία: 18 Νοεμβρίου 2021 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:09 Η Pak έγραψε: #106 18-11-21 17:09 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και εγω ζηλευω τα καφε ματια. Click για ανάπτυξη... Καλα αυτο πρώτη φορά το ακούω, ειδικά απο άνθρωπο με τόσο ιδιαίτερα μάτια Πάντως εσύ @Ioannidou δεν έχεις καφε ματια, εχεις καφε ματαρες αν κρίνω καλα απο τη φωτογραφία. Πολυ ματι έπεσε μάλλον πρέπει να βαλω και τα δικα μου... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #107 18-11-21 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μια χαρά το πλένει και ξανά βρωμιζει. Όσο για το τι αρέσει στα κορίτσια δεν θα το σχολιάσω γιατί χτες το υπεράνελυσα κ τα άκουσα από πάνω. Είμαι λέει απαιτητική . Click για ανάπτυξη... εκει στο αλλο που μιλας ειναι χωστες, στα λενε στα ισα. Πρεπει να το αντεχεις Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:23 Η Pak έγραψε: #108 18-11-21 17:23 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εκει στο αλλο που μιλας ειναι χωστες, στα λενε στα ισα. Πρεπει να το αντεχεις Click για ανάπτυξη... Μονο χωστες δεν ειναι, απλα το παίζουν. Εγω χθες λογομαχησα με εναν και μετα το διάλογο ξεκίνησε τις μπηχτές, τις οποίες τις συνεχίζει ακομα (Οποιος θα ήθελε να δει τον τσακωμό δυστυχώς δεν πρόλαβε γιατι διαγράφηκε ) Τελευταία επεξεργασία: 18 Νοεμβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:30 Ο Guest 881237: #109 18-11-21 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλα αυτο πρώτη φορά το ακούω, ειδικά απο άνθρωπο με τόσο ιδιαίτερα μάτια Πάντως εσύ @Ioannidou δεν έχεις καφε ματια, εχεις καφε ματαρες αν κρίνω καλα απο τη φωτογραφία. Πολυ ματι έπεσε μάλλον πρέπει να βαλω και τα δικα μου... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ... Αλλά τι να σου πω ?? Κι εσύ ?? Αφού δεν ξέρω πως είσαι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι τα ματια μου ειναι δισυπόστατα, στο εντονο φως ειναι γαλανα πιο σκουρα (οχι husky) και στον ισκιο ειναι εντονα πρασινα. Στο δημοτικο ηταν σαν της κοπελας. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Νοεμβρίου 2021 Ναι ε? ανοίγεστε περισσοτερο στους ασχετους? ψυχιατρικο ερωτημα αυτο . Και εγω ζηλευω τα καφε ματια. Click για ανάπτυξη... Όχι στους άσχετους. Οι περισσότερες θέλουν "αλήτες". Τους καλούς τους βλέπουν σαν φίλους @Pak κάποιες άλλες θέλουν λούτρινο ...... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:32 Η Pak έγραψε: #110 18-11-21 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ευχαριστώ πολύ... Αλλά τι να σου πω ?? Κι εσύ ?? Αφού δεν ξέρω πως είσαι Click για ανάπτυξη... Σε μενα το λες; Δεν χρειάζεται να μου το πεις το ξερω Εχω πράσινες ματαρες, ποσο ψώνιο ακουστηκα Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:32 Ο Guest 881237: #111 18-11-21 17:32 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εκει στο αλλο που μιλας ειναι χωστες, στα λενε στα ισα. Πρεπει να το αντεχεις Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ έγραψα μια λίστα τεράστια ... Αλλά είναι πράγματα δεδομένα τα πιο πολλά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Σε μενα το λες; Δεν χρειάζεται να μου το πεις το ξερω Εχω πράσινες ματαρες, ποσο ψώνιο ακουστηκα Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχα το είχα προβλέψει ότι έχεις πράσινα ... Πολλούς έχω φανταστεί από εδώ μέσα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:37 Ο ιωαννηs έγραψε: #112 18-11-21 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μονο χωστες δεν ειναι, απλα το παίζουν. Εγω χθες λογομαχησα με εναν και μετα το διάλογο ξεκίνησε τις μπηχτές, τις οποίες τις συνεχίζει ακομα (Οποιος θα ήθελε να δει τον τσακωμό δυστυχώς δεν πρόλαβε γιατι διαγράφηκε ) Click για ανάπτυξη... Κοιτα θεωρησε το σαν μια παρεα σε καφετερια που συζητα ελευθερα και χωρις να μπορει ομως να εκτιμισει εκφρασεις προσωπου και γλωσσα σωματος για να βαλει φρενο. Ειναι γεγονος οτι η ανωνυμία μας δινει την δυνατοτητα να βγαλουμε και κακες πτυχες του εαυτου μας που μετα ματανιωνουμε. Εγω παντως δεν νιωθω ανετα εκει , Μερικες φορες θελω να συμμετασχω , εχω κατι να πω ,αλλα δισταζω. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:39 Ο Guest 881237: #113 18-11-21 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Σε μενα το λες; Δεν χρειάζεται να μου το πεις το ξερω Εχω πράσινες ματαρες, ποσο ψώνιο ακουστηκα Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχα το είχα προβλέψει ότι έχεις πράσινα ... Πολλούς έχω φανταστεί απο εδώ μέσα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:42 Η Pak έγραψε: #114 18-11-21 17:42 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Κοιτα θεωρησε το σαν μια παρεα σε καφετερια που συζητα ελευθερα και χωρις να μπορει ομως να εκτιμισει εκφρασεις προσωπου και γλωσσα σωματος για να βαλει φρενο. Ειναι γεγονος οτι η ανωνυμία μας δινει την δυνατοτητα να βγαλουμε και κακες πτυχες του εαυτου μας που μετα ματανιωνουμε. Εγω παντως δεν νιωθω ανετα εκει , Μερικες φορες θελω να συμμετασχω , εχω κατι να πω ,αλλα δισταζω. Click για ανάπτυξη... Μμ ωραία τα λες. Εχω να προσθέσω οτι θα σε κρίνουν και θα προσπαθήσουν να σε βγάλουν λαθος ακομα και αν το θεμα λεει πειτε την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ σας γνώμη . Φυσικά δεν αναφέρομαι σε όλους αλλα σε αρκετούς, ιδιαιτέρως σε "άνδρες" (Σε καμία περίπτωση δεν είναι σεξιστικό το μήνυμα μου αλλα είναι η αλήθεια μου) Τελευταία επεξεργασία: 18 Νοεμβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:49 Ο Guest 881237: #115 18-11-21 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μμ ωραία τα λες. Εχω να προσθέσω οτι θα σε κρίνουν και θα προσπαθήσουν να σε βγάλουν λαθος ακομα και αν το θεμα λεει πειτε την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ σας γνώμη . Φυσικά δεν αναφέρομαι σε όλους αλλα σε αρκετούς, ιδιαιτέρως σε "άνδρες" Click για ανάπτυξη... Εδώ κάποιοι θίχτηκαν που θέλω ο άλλος να είναι ευγενικός Μια τελευταία ερώτηση Πιστεύετε ότι στα κορίτσια ταιριάζουν τα αυτοκίνητα που είναι "μεγάλα";; Επειδή ο μπαμπάς μου έχει δύο λέω να πάρω το ένα αλλά κ τα δυο μου είναι λίγο μεγάλα. Δεν ξέρω θα νιώθω κάπως . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:21 Ο ιωαννηs έγραψε: #116 18-11-21 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μια τελευταία ερώτηση Πιστεύετε ότι στα κορίτσια ταιριάζουν τα αυτοκίνητα που είναι "μεγάλα";; Επειδή ο μπαμπάς μου έχει δύο λέω να πάρω το ένα αλλά κ τα δυο μου είναι λίγο μεγάλα. Δεν ξέρω θα νιώθω κάπως . Click για ανάπτυξη... Τωρα το μεγαλο ειναι σχετικο, Θα πρεπει να πεις μοντελο να καταλαβουμε. Υπαρχουν και μεγαλα που κανουν φιτ σε κοριτσια. Στα κοριτσια δινουν, αλλα και αυτα επιλεγουν μικρα αυτοκινητα για να τα παρκαρουν ευκολοτερα ( αυτο ειναι ψεμα) και οτι πιο ξεφτιλα απο ασφαλεια (πχ σμαρτ) λες και ειναι αναλωσιμα, αυτο με εξοργίζει. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:23 Ο Guest 881237: #117 18-11-21 19:23 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τωρα το μεγαλο ειναι σχετικο, Θα πρεπει να πεις μοντελο να καταλαβουμε. Στα κοριτσια δινουν, αλλα και αυτα επιλεγουν μικρα αυτοκινητα για να τα παρκαρουν ευκολοτερα ( αυτο ειναι ψεμα) και οτι πιο ξεφτιλα απο ασφαλεια (πχ σμαρτ) λες και ειναι αναλωσιμα, αυτο με εξοργίζει. Click για ανάπτυξη... Ναι δεν είναι τζιπ αλλά για μένα είναι μεγάλα . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #118 18-11-21 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ναι δεν είναι τζιπ αλλά για μένα είναι μεγάλα . Click για ανάπτυξη... Τι σε ενδιαφερει να μαθεις ? αν θα μπορεις να το οδηγησεις ή αν θα σου κανει ωραια μεση. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:28 Ο Guest 881237: #119 18-11-21 19:28 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τι σε ενδιαφερει να μαθεις ? αν θα μπορεις να το οδηγησεις ή αν θα σου κανει ωραια μεση. Click για ανάπτυξη... Το πρώτο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #120 18-11-21 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Το πρώτο Click για ανάπτυξη... Αυτο εξαρτάτε απο την ποιοτητα του αυτοκινητου. Παραδειγμα . Μια s class των 5,5 μετρων παρκαρει παιχνιδακι σε σχεση με το yiarris του μηκους 3,60. Βλεποντας απ'εξω τα δυο αυτοκινητα το ενα το θεωρεις δυσκολο το αλλο ευκολο , απο μεσα αλλαζει. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Tasos1981 Natsuko Michalis A. thewitcher evitsaka Magigi VIVA Sophia.a1 Mukumbura dmav georaf iiTzArismaltor_ Antonia Alexandra Unboxholics Angelikaaa χημεια4λαιφ Mammy Nun iew constansn Φινεύς xristarac Maynard Apocalypse math2arch Dr. Gl. Luminous Aporias estrela Lifelong Learner maril8na marry.pp Claire05 arpol03 nikolakis12 BillyTheKid aris63 eirinipap Mewmaw Gogosps Βασιλης1234 Ness P.Dam. jimis2001 Panagiotis849 Φανης1234567 spring day augustine stee Praxis suuuuiiii ougka pougka sophiaa Ismhnhpapa το κοριτσι του μαη Gus Roger10 kost28 Meow alpha.kappa Nala katia.m Nickt23 calliope Kokro ΘανάσοςG4 oups Johanna Mark SlimShady Miranda32 Philologist maria12344 StargazerLily aekaras 21 ggl Devid tsiobieman ΓΙΑΝΝΗΣ61 anastasis06 Georgekk TakSimeon Dora140303 george777 George9989 Nikoleta_Giann Schlimazel Lia 2006 Panos_02 Atarax Marple angies Stelios725 jj! New member Memetchi Φωτεινη Τζα. Stanword roud VforVendetta xrisamikol Libertus snowy Αννα1 sophielovegood nucomer nikolettari Citylights kiyoshi KingOfPop Viedo Thundergirl thecrazycretan Ανώνυμη KimTaehyung Αλκης Κ. Freddys Scandal Nikos05 Ryuzaki emzou T C Rotke DeWiN Markos Jimmis18 Αναστασία197 Jimmy20 fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε να ειπα την διευκρινιση μου και το κρυφο μου παραπονο , Ολο για φιλο με βλεπουν, και να πεις οτι δεν βλεπομαι? Click για ανάπτυξη... Τους καλους σαν φίλους τούς βλέπουν οι πιο πολλές. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι βρε δεν υπαρχει ειρωνια , ειναι πολυ γλυκουλα. Περήφανο πλάσμα και ειρηνικό. Και προσεξε δεν στερει τροφη απο κανενα , τρωει αυτα που δεν μπορουν να φανε τα αλλα. Τωρα για φωτο δεν εχω το θαρος για δικη μου αλλα εβαλα αυτην την ιρανη θεα που εχουμε καποιες ομοιοτητες , αν εξαιρεσεις την βελουδικη επιδερμιδα και το βγαλμενο φρυδι Click για ανάπτυξη... Έχεις μπλε μάτια ??? Ζηλεύω εγώ έχω καφέ
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 16:52 Η Pak έγραψε: #104 18-11-21 16:52 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι βρε δεν υπαρχει ειρωνια , ειναι πολυ γλυκουλα. Περήφανο πλάσμα και ειρηνικό. Και προσεξε δεν στερει τροφη απο κανενα , τρωει αυτα που δεν μπορουν να φανε τα αλλα. Τωρα για φωτο δεν εχω το θαρος για δικη μου αλλα εβαλα αυτην την ιρανη θεα που εχουμε καποιες ομοιοτητες , αν εξαιρεσεις την βελουδικη επιδερμιδα και το βγαλμενο φρυδι Click για ανάπτυξη... Αχα καταλαβα Σοκ, δηλαδή έχεις τοσο έντονα, γαλανά ματια ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #105 18-11-21 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αχα καταλαβα Σοκ, δηλαδή έχεις τοσο έντονα, γαλανά ματια Click για ανάπτυξη... Οχι τα ματια μου ειναι δισυπόστατα, στο εντονο φως ειναι γαλανα πιο σκουρα (οχι husky) και στον ισκιο ειναι εντονα πρασινα. Στο δημοτικο ηταν σαν της κοπελας. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τους καλους σαν φίλους τούς βλέπουν οι πιο πολλές. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Νοεμβρίου 2021 Έχεις μπλε μάτια ??? Ζηλεύω εγώ έχω καφέ Click για ανάπτυξη... Ναι ε? ανοίγεστε περισσοτερο στους ασχετους? ψυχιατρικο ερωτημα αυτο . Και εγω ζηλευω τα καφε ματια. Τελευταία επεξεργασία: 18 Νοεμβρίου 2021 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:09 Η Pak έγραψε: #106 18-11-21 17:09 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και εγω ζηλευω τα καφε ματια. Click για ανάπτυξη... Καλα αυτο πρώτη φορά το ακούω, ειδικά απο άνθρωπο με τόσο ιδιαίτερα μάτια Πάντως εσύ @Ioannidou δεν έχεις καφε ματια, εχεις καφε ματαρες αν κρίνω καλα απο τη φωτογραφία. Πολυ ματι έπεσε μάλλον πρέπει να βαλω και τα δικα μου... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #107 18-11-21 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μια χαρά το πλένει και ξανά βρωμιζει. Όσο για το τι αρέσει στα κορίτσια δεν θα το σχολιάσω γιατί χτες το υπεράνελυσα κ τα άκουσα από πάνω. Είμαι λέει απαιτητική . Click για ανάπτυξη... εκει στο αλλο που μιλας ειναι χωστες, στα λενε στα ισα. Πρεπει να το αντεχεις Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:23 Η Pak έγραψε: #108 18-11-21 17:23 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εκει στο αλλο που μιλας ειναι χωστες, στα λενε στα ισα. Πρεπει να το αντεχεις Click για ανάπτυξη... Μονο χωστες δεν ειναι, απλα το παίζουν. Εγω χθες λογομαχησα με εναν και μετα το διάλογο ξεκίνησε τις μπηχτές, τις οποίες τις συνεχίζει ακομα (Οποιος θα ήθελε να δει τον τσακωμό δυστυχώς δεν πρόλαβε γιατι διαγράφηκε ) Τελευταία επεξεργασία: 18 Νοεμβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:30 Ο Guest 881237: #109 18-11-21 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλα αυτο πρώτη φορά το ακούω, ειδικά απο άνθρωπο με τόσο ιδιαίτερα μάτια Πάντως εσύ @Ioannidou δεν έχεις καφε ματια, εχεις καφε ματαρες αν κρίνω καλα απο τη φωτογραφία. Πολυ ματι έπεσε μάλλον πρέπει να βαλω και τα δικα μου... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ... Αλλά τι να σου πω ?? Κι εσύ ?? Αφού δεν ξέρω πως είσαι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι τα ματια μου ειναι δισυπόστατα, στο εντονο φως ειναι γαλανα πιο σκουρα (οχι husky) και στον ισκιο ειναι εντονα πρασινα. Στο δημοτικο ηταν σαν της κοπελας. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Νοεμβρίου 2021 Ναι ε? ανοίγεστε περισσοτερο στους ασχετους? ψυχιατρικο ερωτημα αυτο . Και εγω ζηλευω τα καφε ματια. Click για ανάπτυξη... Όχι στους άσχετους. Οι περισσότερες θέλουν "αλήτες". Τους καλούς τους βλέπουν σαν φίλους @Pak κάποιες άλλες θέλουν λούτρινο ...... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:32 Η Pak έγραψε: #110 18-11-21 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ευχαριστώ πολύ... Αλλά τι να σου πω ?? Κι εσύ ?? Αφού δεν ξέρω πως είσαι Click για ανάπτυξη... Σε μενα το λες; Δεν χρειάζεται να μου το πεις το ξερω Εχω πράσινες ματαρες, ποσο ψώνιο ακουστηκα Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:32 Ο Guest 881237: #111 18-11-21 17:32 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εκει στο αλλο που μιλας ειναι χωστες, στα λενε στα ισα. Πρεπει να το αντεχεις Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ έγραψα μια λίστα τεράστια ... Αλλά είναι πράγματα δεδομένα τα πιο πολλά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Σε μενα το λες; Δεν χρειάζεται να μου το πεις το ξερω Εχω πράσινες ματαρες, ποσο ψώνιο ακουστηκα Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχα το είχα προβλέψει ότι έχεις πράσινα ... Πολλούς έχω φανταστεί από εδώ μέσα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:37 Ο ιωαννηs έγραψε: #112 18-11-21 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μονο χωστες δεν ειναι, απλα το παίζουν. Εγω χθες λογομαχησα με εναν και μετα το διάλογο ξεκίνησε τις μπηχτές, τις οποίες τις συνεχίζει ακομα (Οποιος θα ήθελε να δει τον τσακωμό δυστυχώς δεν πρόλαβε γιατι διαγράφηκε ) Click για ανάπτυξη... Κοιτα θεωρησε το σαν μια παρεα σε καφετερια που συζητα ελευθερα και χωρις να μπορει ομως να εκτιμισει εκφρασεις προσωπου και γλωσσα σωματος για να βαλει φρενο. Ειναι γεγονος οτι η ανωνυμία μας δινει την δυνατοτητα να βγαλουμε και κακες πτυχες του εαυτου μας που μετα ματανιωνουμε. Εγω παντως δεν νιωθω ανετα εκει , Μερικες φορες θελω να συμμετασχω , εχω κατι να πω ,αλλα δισταζω. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:39 Ο Guest 881237: #113 18-11-21 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Σε μενα το λες; Δεν χρειάζεται να μου το πεις το ξερω Εχω πράσινες ματαρες, ποσο ψώνιο ακουστηκα Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχα το είχα προβλέψει ότι έχεις πράσινα ... Πολλούς έχω φανταστεί απο εδώ μέσα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:42 Η Pak έγραψε: #114 18-11-21 17:42 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Κοιτα θεωρησε το σαν μια παρεα σε καφετερια που συζητα ελευθερα και χωρις να μπορει ομως να εκτιμισει εκφρασεις προσωπου και γλωσσα σωματος για να βαλει φρενο. Ειναι γεγονος οτι η ανωνυμία μας δινει την δυνατοτητα να βγαλουμε και κακες πτυχες του εαυτου μας που μετα ματανιωνουμε. Εγω παντως δεν νιωθω ανετα εκει , Μερικες φορες θελω να συμμετασχω , εχω κατι να πω ,αλλα δισταζω. Click για ανάπτυξη... Μμ ωραία τα λες. Εχω να προσθέσω οτι θα σε κρίνουν και θα προσπαθήσουν να σε βγάλουν λαθος ακομα και αν το θεμα λεει πειτε την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ σας γνώμη . Φυσικά δεν αναφέρομαι σε όλους αλλα σε αρκετούς, ιδιαιτέρως σε "άνδρες" (Σε καμία περίπτωση δεν είναι σεξιστικό το μήνυμα μου αλλα είναι η αλήθεια μου) Τελευταία επεξεργασία: 18 Νοεμβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:49 Ο Guest 881237: #115 18-11-21 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μμ ωραία τα λες. Εχω να προσθέσω οτι θα σε κρίνουν και θα προσπαθήσουν να σε βγάλουν λαθος ακομα και αν το θεμα λεει πειτε την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ σας γνώμη . Φυσικά δεν αναφέρομαι σε όλους αλλα σε αρκετούς, ιδιαιτέρως σε "άνδρες" Click για ανάπτυξη... Εδώ κάποιοι θίχτηκαν που θέλω ο άλλος να είναι ευγενικός Μια τελευταία ερώτηση Πιστεύετε ότι στα κορίτσια ταιριάζουν τα αυτοκίνητα που είναι "μεγάλα";; Επειδή ο μπαμπάς μου έχει δύο λέω να πάρω το ένα αλλά κ τα δυο μου είναι λίγο μεγάλα. Δεν ξέρω θα νιώθω κάπως . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:21 Ο ιωαννηs έγραψε: #116 18-11-21 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μια τελευταία ερώτηση Πιστεύετε ότι στα κορίτσια ταιριάζουν τα αυτοκίνητα που είναι "μεγάλα";; Επειδή ο μπαμπάς μου έχει δύο λέω να πάρω το ένα αλλά κ τα δυο μου είναι λίγο μεγάλα. Δεν ξέρω θα νιώθω κάπως . Click για ανάπτυξη... Τωρα το μεγαλο ειναι σχετικο, Θα πρεπει να πεις μοντελο να καταλαβουμε. Υπαρχουν και μεγαλα που κανουν φιτ σε κοριτσια. Στα κοριτσια δινουν, αλλα και αυτα επιλεγουν μικρα αυτοκινητα για να τα παρκαρουν ευκολοτερα ( αυτο ειναι ψεμα) και οτι πιο ξεφτιλα απο ασφαλεια (πχ σμαρτ) λες και ειναι αναλωσιμα, αυτο με εξοργίζει. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:23 Ο Guest 881237: #117 18-11-21 19:23 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τωρα το μεγαλο ειναι σχετικο, Θα πρεπει να πεις μοντελο να καταλαβουμε. Στα κοριτσια δινουν, αλλα και αυτα επιλεγουν μικρα αυτοκινητα για να τα παρκαρουν ευκολοτερα ( αυτο ειναι ψεμα) και οτι πιο ξεφτιλα απο ασφαλεια (πχ σμαρτ) λες και ειναι αναλωσιμα, αυτο με εξοργίζει. Click για ανάπτυξη... Ναι δεν είναι τζιπ αλλά για μένα είναι μεγάλα . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #118 18-11-21 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ναι δεν είναι τζιπ αλλά για μένα είναι μεγάλα . Click για ανάπτυξη... Τι σε ενδιαφερει να μαθεις ? αν θα μπορεις να το οδηγησεις ή αν θα σου κανει ωραια μεση. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:28 Ο Guest 881237: #119 18-11-21 19:28 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τι σε ενδιαφερει να μαθεις ? αν θα μπορεις να το οδηγησεις ή αν θα σου κανει ωραια μεση. Click για ανάπτυξη... Το πρώτο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #120 18-11-21 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Το πρώτο Click για ανάπτυξη... Αυτο εξαρτάτε απο την ποιοτητα του αυτοκινητου. Παραδειγμα . Μια s class των 5,5 μετρων παρκαρει παιχνιδακι σε σχεση με το yiarris του μηκους 3,60. Βλεποντας απ'εξω τα δυο αυτοκινητα το ενα το θεωρεις δυσκολο το αλλο ευκολο , απο μεσα αλλαζει. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Tasos1981 Natsuko Michalis A. thewitcher evitsaka Magigi VIVA Sophia.a1 Mukumbura dmav georaf iiTzArismaltor_ Antonia Alexandra Unboxholics Angelikaaa χημεια4λαιφ Mammy Nun iew constansn Φινεύς xristarac Maynard Apocalypse math2arch Dr. Gl. Luminous Aporias estrela Lifelong Learner maril8na marry.pp Claire05 arpol03 nikolakis12 BillyTheKid aris63 eirinipap Mewmaw Gogosps Βασιλης1234 Ness P.Dam. jimis2001 Panagiotis849 Φανης1234567 spring day augustine stee Praxis suuuuiiii ougka pougka sophiaa Ismhnhpapa το κοριτσι του μαη Gus Roger10 kost28 Meow alpha.kappa Nala katia.m Nickt23 calliope Kokro ΘανάσοςG4 oups Johanna Mark SlimShady Miranda32 Philologist maria12344 StargazerLily aekaras 21 ggl Devid tsiobieman ΓΙΑΝΝΗΣ61 anastasis06 Georgekk TakSimeon Dora140303 george777 George9989 Nikoleta_Giann Schlimazel Lia 2006 Panos_02 Atarax Marple angies Stelios725 jj! New member Memetchi Φωτεινη Τζα. Stanword roud VforVendetta xrisamikol Libertus snowy Αννα1 sophielovegood nucomer nikolettari Citylights kiyoshi KingOfPop Viedo Thundergirl thecrazycretan Ανώνυμη KimTaehyung Αλκης Κ. Freddys Scandal Nikos05 Ryuzaki emzou T C Rotke DeWiN Markos Jimmis18 Αναστασία197 Jimmy20 fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι βρε δεν υπαρχει ειρωνια , ειναι πολυ γλυκουλα. Περήφανο πλάσμα και ειρηνικό. Και προσεξε δεν στερει τροφη απο κανενα , τρωει αυτα που δεν μπορουν να φανε τα αλλα. Τωρα για φωτο δεν εχω το θαρος για δικη μου αλλα εβαλα αυτην την ιρανη θεα που εχουμε καποιες ομοιοτητες , αν εξαιρεσεις την βελουδικη επιδερμιδα και το βγαλμενο φρυδι Click για ανάπτυξη... Αχα καταλαβα Σοκ, δηλαδή έχεις τοσο έντονα, γαλανά ματια
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #105 18-11-21 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αχα καταλαβα Σοκ, δηλαδή έχεις τοσο έντονα, γαλανά ματια Click για ανάπτυξη... Οχι τα ματια μου ειναι δισυπόστατα, στο εντονο φως ειναι γαλανα πιο σκουρα (οχι husky) και στον ισκιο ειναι εντονα πρασινα. Στο δημοτικο ηταν σαν της κοπελας. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τους καλους σαν φίλους τούς βλέπουν οι πιο πολλές. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Νοεμβρίου 2021 Έχεις μπλε μάτια ??? Ζηλεύω εγώ έχω καφέ Click για ανάπτυξη... Ναι ε? ανοίγεστε περισσοτερο στους ασχετους? ψυχιατρικο ερωτημα αυτο . Και εγω ζηλευω τα καφε ματια. Τελευταία επεξεργασία: 18 Νοεμβρίου 2021 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:09 Η Pak έγραψε: #106 18-11-21 17:09 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και εγω ζηλευω τα καφε ματια. Click για ανάπτυξη... Καλα αυτο πρώτη φορά το ακούω, ειδικά απο άνθρωπο με τόσο ιδιαίτερα μάτια Πάντως εσύ @Ioannidou δεν έχεις καφε ματια, εχεις καφε ματαρες αν κρίνω καλα απο τη φωτογραφία. Πολυ ματι έπεσε μάλλον πρέπει να βαλω και τα δικα μου... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #107 18-11-21 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μια χαρά το πλένει και ξανά βρωμιζει. Όσο για το τι αρέσει στα κορίτσια δεν θα το σχολιάσω γιατί χτες το υπεράνελυσα κ τα άκουσα από πάνω. Είμαι λέει απαιτητική . Click για ανάπτυξη... εκει στο αλλο που μιλας ειναι χωστες, στα λενε στα ισα. Πρεπει να το αντεχεις Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:23 Η Pak έγραψε: #108 18-11-21 17:23 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εκει στο αλλο που μιλας ειναι χωστες, στα λενε στα ισα. Πρεπει να το αντεχεις Click για ανάπτυξη... Μονο χωστες δεν ειναι, απλα το παίζουν. Εγω χθες λογομαχησα με εναν και μετα το διάλογο ξεκίνησε τις μπηχτές, τις οποίες τις συνεχίζει ακομα (Οποιος θα ήθελε να δει τον τσακωμό δυστυχώς δεν πρόλαβε γιατι διαγράφηκε ) Τελευταία επεξεργασία: 18 Νοεμβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:30 Ο Guest 881237: #109 18-11-21 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλα αυτο πρώτη φορά το ακούω, ειδικά απο άνθρωπο με τόσο ιδιαίτερα μάτια Πάντως εσύ @Ioannidou δεν έχεις καφε ματια, εχεις καφε ματαρες αν κρίνω καλα απο τη φωτογραφία. Πολυ ματι έπεσε μάλλον πρέπει να βαλω και τα δικα μου... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ... Αλλά τι να σου πω ?? Κι εσύ ?? Αφού δεν ξέρω πως είσαι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι τα ματια μου ειναι δισυπόστατα, στο εντονο φως ειναι γαλανα πιο σκουρα (οχι husky) και στον ισκιο ειναι εντονα πρασινα. Στο δημοτικο ηταν σαν της κοπελας. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Νοεμβρίου 2021 Ναι ε? ανοίγεστε περισσοτερο στους ασχετους? ψυχιατρικο ερωτημα αυτο . Και εγω ζηλευω τα καφε ματια. Click για ανάπτυξη... Όχι στους άσχετους. Οι περισσότερες θέλουν "αλήτες". Τους καλούς τους βλέπουν σαν φίλους @Pak κάποιες άλλες θέλουν λούτρινο ...... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:32 Η Pak έγραψε: #110 18-11-21 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ευχαριστώ πολύ... Αλλά τι να σου πω ?? Κι εσύ ?? Αφού δεν ξέρω πως είσαι Click για ανάπτυξη... Σε μενα το λες; Δεν χρειάζεται να μου το πεις το ξερω Εχω πράσινες ματαρες, ποσο ψώνιο ακουστηκα Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:32 Ο Guest 881237: #111 18-11-21 17:32 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εκει στο αλλο που μιλας ειναι χωστες, στα λενε στα ισα. Πρεπει να το αντεχεις Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ έγραψα μια λίστα τεράστια ... Αλλά είναι πράγματα δεδομένα τα πιο πολλά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Σε μενα το λες; Δεν χρειάζεται να μου το πεις το ξερω Εχω πράσινες ματαρες, ποσο ψώνιο ακουστηκα Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχα το είχα προβλέψει ότι έχεις πράσινα ... Πολλούς έχω φανταστεί από εδώ μέσα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:37 Ο ιωαννηs έγραψε: #112 18-11-21 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μονο χωστες δεν ειναι, απλα το παίζουν. Εγω χθες λογομαχησα με εναν και μετα το διάλογο ξεκίνησε τις μπηχτές, τις οποίες τις συνεχίζει ακομα (Οποιος θα ήθελε να δει τον τσακωμό δυστυχώς δεν πρόλαβε γιατι διαγράφηκε ) Click για ανάπτυξη... Κοιτα θεωρησε το σαν μια παρεα σε καφετερια που συζητα ελευθερα και χωρις να μπορει ομως να εκτιμισει εκφρασεις προσωπου και γλωσσα σωματος για να βαλει φρενο. Ειναι γεγονος οτι η ανωνυμία μας δινει την δυνατοτητα να βγαλουμε και κακες πτυχες του εαυτου μας που μετα ματανιωνουμε. Εγω παντως δεν νιωθω ανετα εκει , Μερικες φορες θελω να συμμετασχω , εχω κατι να πω ,αλλα δισταζω. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:39 Ο Guest 881237: #113 18-11-21 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Σε μενα το λες; Δεν χρειάζεται να μου το πεις το ξερω Εχω πράσινες ματαρες, ποσο ψώνιο ακουστηκα Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχα το είχα προβλέψει ότι έχεις πράσινα ... Πολλούς έχω φανταστεί απο εδώ μέσα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:42 Η Pak έγραψε: #114 18-11-21 17:42 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Κοιτα θεωρησε το σαν μια παρεα σε καφετερια που συζητα ελευθερα και χωρις να μπορει ομως να εκτιμισει εκφρασεις προσωπου και γλωσσα σωματος για να βαλει φρενο. Ειναι γεγονος οτι η ανωνυμία μας δινει την δυνατοτητα να βγαλουμε και κακες πτυχες του εαυτου μας που μετα ματανιωνουμε. Εγω παντως δεν νιωθω ανετα εκει , Μερικες φορες θελω να συμμετασχω , εχω κατι να πω ,αλλα δισταζω. Click για ανάπτυξη... Μμ ωραία τα λες. Εχω να προσθέσω οτι θα σε κρίνουν και θα προσπαθήσουν να σε βγάλουν λαθος ακομα και αν το θεμα λεει πειτε την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ σας γνώμη . Φυσικά δεν αναφέρομαι σε όλους αλλα σε αρκετούς, ιδιαιτέρως σε "άνδρες" (Σε καμία περίπτωση δεν είναι σεξιστικό το μήνυμα μου αλλα είναι η αλήθεια μου) Τελευταία επεξεργασία: 18 Νοεμβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:49 Ο Guest 881237: #115 18-11-21 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μμ ωραία τα λες. Εχω να προσθέσω οτι θα σε κρίνουν και θα προσπαθήσουν να σε βγάλουν λαθος ακομα και αν το θεμα λεει πειτε την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ σας γνώμη . Φυσικά δεν αναφέρομαι σε όλους αλλα σε αρκετούς, ιδιαιτέρως σε "άνδρες" Click για ανάπτυξη... Εδώ κάποιοι θίχτηκαν που θέλω ο άλλος να είναι ευγενικός Μια τελευταία ερώτηση Πιστεύετε ότι στα κορίτσια ταιριάζουν τα αυτοκίνητα που είναι "μεγάλα";; Επειδή ο μπαμπάς μου έχει δύο λέω να πάρω το ένα αλλά κ τα δυο μου είναι λίγο μεγάλα. Δεν ξέρω θα νιώθω κάπως . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:21 Ο ιωαννηs έγραψε: #116 18-11-21 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μια τελευταία ερώτηση Πιστεύετε ότι στα κορίτσια ταιριάζουν τα αυτοκίνητα που είναι "μεγάλα";; Επειδή ο μπαμπάς μου έχει δύο λέω να πάρω το ένα αλλά κ τα δυο μου είναι λίγο μεγάλα. Δεν ξέρω θα νιώθω κάπως . Click για ανάπτυξη... Τωρα το μεγαλο ειναι σχετικο, Θα πρεπει να πεις μοντελο να καταλαβουμε. Υπαρχουν και μεγαλα που κανουν φιτ σε κοριτσια. Στα κοριτσια δινουν, αλλα και αυτα επιλεγουν μικρα αυτοκινητα για να τα παρκαρουν ευκολοτερα ( αυτο ειναι ψεμα) και οτι πιο ξεφτιλα απο ασφαλεια (πχ σμαρτ) λες και ειναι αναλωσιμα, αυτο με εξοργίζει. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:23 Ο Guest 881237: #117 18-11-21 19:23 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τωρα το μεγαλο ειναι σχετικο, Θα πρεπει να πεις μοντελο να καταλαβουμε. Στα κοριτσια δινουν, αλλα και αυτα επιλεγουν μικρα αυτοκινητα για να τα παρκαρουν ευκολοτερα ( αυτο ειναι ψεμα) και οτι πιο ξεφτιλα απο ασφαλεια (πχ σμαρτ) λες και ειναι αναλωσιμα, αυτο με εξοργίζει. Click για ανάπτυξη... Ναι δεν είναι τζιπ αλλά για μένα είναι μεγάλα . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #118 18-11-21 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ναι δεν είναι τζιπ αλλά για μένα είναι μεγάλα . Click για ανάπτυξη... Τι σε ενδιαφερει να μαθεις ? αν θα μπορεις να το οδηγησεις ή αν θα σου κανει ωραια μεση. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:28 Ο Guest 881237: #119 18-11-21 19:28 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τι σε ενδιαφερει να μαθεις ? αν θα μπορεις να το οδηγησεις ή αν θα σου κανει ωραια μεση. Click για ανάπτυξη... Το πρώτο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #120 18-11-21 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Το πρώτο Click για ανάπτυξη... Αυτο εξαρτάτε απο την ποιοτητα του αυτοκινητου. Παραδειγμα . Μια s class των 5,5 μετρων παρκαρει παιχνιδακι σε σχεση με το yiarris του μηκους 3,60. Βλεποντας απ'εξω τα δυο αυτοκινητα το ενα το θεωρεις δυσκολο το αλλο ευκολο , απο μεσα αλλαζει. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Tasos1981 Natsuko Michalis A. thewitcher evitsaka Magigi VIVA Sophia.a1 Mukumbura dmav georaf iiTzArismaltor_ Antonia Alexandra Unboxholics Angelikaaa χημεια4λαιφ Mammy Nun iew constansn Φινεύς xristarac Maynard Apocalypse math2arch Dr. Gl. Luminous Aporias estrela Lifelong Learner maril8na marry.pp Claire05 arpol03 nikolakis12 BillyTheKid aris63 eirinipap Mewmaw Gogosps Βασιλης1234 Ness P.Dam. jimis2001 Panagiotis849 Φανης1234567 spring day augustine stee Praxis suuuuiiii ougka pougka sophiaa Ismhnhpapa το κοριτσι του μαη Gus Roger10 kost28 Meow alpha.kappa Nala katia.m Nickt23 calliope Kokro ΘανάσοςG4 oups Johanna Mark SlimShady Miranda32 Philologist maria12344 StargazerLily aekaras 21 ggl Devid tsiobieman ΓΙΑΝΝΗΣ61 anastasis06 Georgekk TakSimeon Dora140303 george777 George9989 Nikoleta_Giann Schlimazel Lia 2006 Panos_02 Atarax Marple angies Stelios725 jj! New member Memetchi Φωτεινη Τζα. Stanword roud VforVendetta xrisamikol Libertus snowy Αννα1 sophielovegood nucomer nikolettari Citylights kiyoshi KingOfPop Viedo Thundergirl thecrazycretan Ανώνυμη KimTaehyung Αλκης Κ. Freddys Scandal Nikos05 Ryuzaki emzou T C Rotke DeWiN Markos Jimmis18 Αναστασία197 Jimmy20 fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αχα καταλαβα Σοκ, δηλαδή έχεις τοσο έντονα, γαλανά ματια Click για ανάπτυξη... Οχι τα ματια μου ειναι δισυπόστατα, στο εντονο φως ειναι γαλανα πιο σκουρα (οχι husky) και στον ισκιο ειναι εντονα πρασινα. Στο δημοτικο ηταν σαν της κοπελας. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τους καλους σαν φίλους τούς βλέπουν οι πιο πολλές. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Νοεμβρίου 2021 Έχεις μπλε μάτια ??? Ζηλεύω εγώ έχω καφέ Click για ανάπτυξη... Ναι ε? ανοίγεστε περισσοτερο στους ασχετους? ψυχιατρικο ερωτημα αυτο . Και εγω ζηλευω τα καφε ματια.
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:09 Η Pak έγραψε: #106 18-11-21 17:09 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και εγω ζηλευω τα καφε ματια. Click για ανάπτυξη... Καλα αυτο πρώτη φορά το ακούω, ειδικά απο άνθρωπο με τόσο ιδιαίτερα μάτια Πάντως εσύ @Ioannidou δεν έχεις καφε ματια, εχεις καφε ματαρες αν κρίνω καλα απο τη φωτογραφία. Πολυ ματι έπεσε μάλλον πρέπει να βαλω και τα δικα μου... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #107 18-11-21 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μια χαρά το πλένει και ξανά βρωμιζει. Όσο για το τι αρέσει στα κορίτσια δεν θα το σχολιάσω γιατί χτες το υπεράνελυσα κ τα άκουσα από πάνω. Είμαι λέει απαιτητική . Click για ανάπτυξη... εκει στο αλλο που μιλας ειναι χωστες, στα λενε στα ισα. Πρεπει να το αντεχεις Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:23 Η Pak έγραψε: #108 18-11-21 17:23 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εκει στο αλλο που μιλας ειναι χωστες, στα λενε στα ισα. Πρεπει να το αντεχεις Click για ανάπτυξη... Μονο χωστες δεν ειναι, απλα το παίζουν. Εγω χθες λογομαχησα με εναν και μετα το διάλογο ξεκίνησε τις μπηχτές, τις οποίες τις συνεχίζει ακομα (Οποιος θα ήθελε να δει τον τσακωμό δυστυχώς δεν πρόλαβε γιατι διαγράφηκε ) Τελευταία επεξεργασία: 18 Νοεμβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:30 Ο Guest 881237: #109 18-11-21 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλα αυτο πρώτη φορά το ακούω, ειδικά απο άνθρωπο με τόσο ιδιαίτερα μάτια Πάντως εσύ @Ioannidou δεν έχεις καφε ματια, εχεις καφε ματαρες αν κρίνω καλα απο τη φωτογραφία. Πολυ ματι έπεσε μάλλον πρέπει να βαλω και τα δικα μου... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ... Αλλά τι να σου πω ?? Κι εσύ ?? Αφού δεν ξέρω πως είσαι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι τα ματια μου ειναι δισυπόστατα, στο εντονο φως ειναι γαλανα πιο σκουρα (οχι husky) και στον ισκιο ειναι εντονα πρασινα. Στο δημοτικο ηταν σαν της κοπελας. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Νοεμβρίου 2021 Ναι ε? ανοίγεστε περισσοτερο στους ασχετους? ψυχιατρικο ερωτημα αυτο . Και εγω ζηλευω τα καφε ματια. Click για ανάπτυξη... Όχι στους άσχετους. Οι περισσότερες θέλουν "αλήτες". Τους καλούς τους βλέπουν σαν φίλους @Pak κάποιες άλλες θέλουν λούτρινο ...... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:32 Η Pak έγραψε: #110 18-11-21 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ευχαριστώ πολύ... Αλλά τι να σου πω ?? Κι εσύ ?? Αφού δεν ξέρω πως είσαι Click για ανάπτυξη... Σε μενα το λες; Δεν χρειάζεται να μου το πεις το ξερω Εχω πράσινες ματαρες, ποσο ψώνιο ακουστηκα Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:32 Ο Guest 881237: #111 18-11-21 17:32 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εκει στο αλλο που μιλας ειναι χωστες, στα λενε στα ισα. Πρεπει να το αντεχεις Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ έγραψα μια λίστα τεράστια ... Αλλά είναι πράγματα δεδομένα τα πιο πολλά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Σε μενα το λες; Δεν χρειάζεται να μου το πεις το ξερω Εχω πράσινες ματαρες, ποσο ψώνιο ακουστηκα Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχα το είχα προβλέψει ότι έχεις πράσινα ... Πολλούς έχω φανταστεί από εδώ μέσα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:37 Ο ιωαννηs έγραψε: #112 18-11-21 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μονο χωστες δεν ειναι, απλα το παίζουν. Εγω χθες λογομαχησα με εναν και μετα το διάλογο ξεκίνησε τις μπηχτές, τις οποίες τις συνεχίζει ακομα (Οποιος θα ήθελε να δει τον τσακωμό δυστυχώς δεν πρόλαβε γιατι διαγράφηκε ) Click για ανάπτυξη... Κοιτα θεωρησε το σαν μια παρεα σε καφετερια που συζητα ελευθερα και χωρις να μπορει ομως να εκτιμισει εκφρασεις προσωπου και γλωσσα σωματος για να βαλει φρενο. Ειναι γεγονος οτι η ανωνυμία μας δινει την δυνατοτητα να βγαλουμε και κακες πτυχες του εαυτου μας που μετα ματανιωνουμε. Εγω παντως δεν νιωθω ανετα εκει , Μερικες φορες θελω να συμμετασχω , εχω κατι να πω ,αλλα δισταζω. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:39 Ο Guest 881237: #113 18-11-21 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Σε μενα το λες; Δεν χρειάζεται να μου το πεις το ξερω Εχω πράσινες ματαρες, ποσο ψώνιο ακουστηκα Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχα το είχα προβλέψει ότι έχεις πράσινα ... Πολλούς έχω φανταστεί απο εδώ μέσα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:42 Η Pak έγραψε: #114 18-11-21 17:42 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Κοιτα θεωρησε το σαν μια παρεα σε καφετερια που συζητα ελευθερα και χωρις να μπορει ομως να εκτιμισει εκφρασεις προσωπου και γλωσσα σωματος για να βαλει φρενο. Ειναι γεγονος οτι η ανωνυμία μας δινει την δυνατοτητα να βγαλουμε και κακες πτυχες του εαυτου μας που μετα ματανιωνουμε. Εγω παντως δεν νιωθω ανετα εκει , Μερικες φορες θελω να συμμετασχω , εχω κατι να πω ,αλλα δισταζω. Click για ανάπτυξη... Μμ ωραία τα λες. Εχω να προσθέσω οτι θα σε κρίνουν και θα προσπαθήσουν να σε βγάλουν λαθος ακομα και αν το θεμα λεει πειτε την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ σας γνώμη . Φυσικά δεν αναφέρομαι σε όλους αλλα σε αρκετούς, ιδιαιτέρως σε "άνδρες" (Σε καμία περίπτωση δεν είναι σεξιστικό το μήνυμα μου αλλα είναι η αλήθεια μου) Τελευταία επεξεργασία: 18 Νοεμβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:49 Ο Guest 881237: #115 18-11-21 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μμ ωραία τα λες. Εχω να προσθέσω οτι θα σε κρίνουν και θα προσπαθήσουν να σε βγάλουν λαθος ακομα και αν το θεμα λεει πειτε την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ σας γνώμη . Φυσικά δεν αναφέρομαι σε όλους αλλα σε αρκετούς, ιδιαιτέρως σε "άνδρες" Click για ανάπτυξη... Εδώ κάποιοι θίχτηκαν που θέλω ο άλλος να είναι ευγενικός Μια τελευταία ερώτηση Πιστεύετε ότι στα κορίτσια ταιριάζουν τα αυτοκίνητα που είναι "μεγάλα";; Επειδή ο μπαμπάς μου έχει δύο λέω να πάρω το ένα αλλά κ τα δυο μου είναι λίγο μεγάλα. Δεν ξέρω θα νιώθω κάπως . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:21 Ο ιωαννηs έγραψε: #116 18-11-21 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μια τελευταία ερώτηση Πιστεύετε ότι στα κορίτσια ταιριάζουν τα αυτοκίνητα που είναι "μεγάλα";; Επειδή ο μπαμπάς μου έχει δύο λέω να πάρω το ένα αλλά κ τα δυο μου είναι λίγο μεγάλα. Δεν ξέρω θα νιώθω κάπως . Click για ανάπτυξη... Τωρα το μεγαλο ειναι σχετικο, Θα πρεπει να πεις μοντελο να καταλαβουμε. Υπαρχουν και μεγαλα που κανουν φιτ σε κοριτσια. Στα κοριτσια δινουν, αλλα και αυτα επιλεγουν μικρα αυτοκινητα για να τα παρκαρουν ευκολοτερα ( αυτο ειναι ψεμα) και οτι πιο ξεφτιλα απο ασφαλεια (πχ σμαρτ) λες και ειναι αναλωσιμα, αυτο με εξοργίζει. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:23 Ο Guest 881237: #117 18-11-21 19:23 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τωρα το μεγαλο ειναι σχετικο, Θα πρεπει να πεις μοντελο να καταλαβουμε. Στα κοριτσια δινουν, αλλα και αυτα επιλεγουν μικρα αυτοκινητα για να τα παρκαρουν ευκολοτερα ( αυτο ειναι ψεμα) και οτι πιο ξεφτιλα απο ασφαλεια (πχ σμαρτ) λες και ειναι αναλωσιμα, αυτο με εξοργίζει. Click για ανάπτυξη... Ναι δεν είναι τζιπ αλλά για μένα είναι μεγάλα . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #118 18-11-21 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ναι δεν είναι τζιπ αλλά για μένα είναι μεγάλα . Click για ανάπτυξη... Τι σε ενδιαφερει να μαθεις ? αν θα μπορεις να το οδηγησεις ή αν θα σου κανει ωραια μεση. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:28 Ο Guest 881237: #119 18-11-21 19:28 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τι σε ενδιαφερει να μαθεις ? αν θα μπορεις να το οδηγησεις ή αν θα σου κανει ωραια μεση. Click για ανάπτυξη... Το πρώτο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #120 18-11-21 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Το πρώτο Click για ανάπτυξη... Αυτο εξαρτάτε απο την ποιοτητα του αυτοκινητου. Παραδειγμα . Μια s class των 5,5 μετρων παρκαρει παιχνιδακι σε σχεση με το yiarris του μηκους 3,60. Βλεποντας απ'εξω τα δυο αυτοκινητα το ενα το θεωρεις δυσκολο το αλλο ευκολο , απο μεσα αλλαζει. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Tasos1981 Natsuko Michalis A. thewitcher evitsaka Magigi VIVA Sophia.a1 Mukumbura dmav georaf iiTzArismaltor_ Antonia Alexandra Unboxholics Angelikaaa χημεια4λαιφ Mammy Nun iew constansn Φινεύς xristarac Maynard Apocalypse math2arch Dr. Gl. Luminous Aporias estrela Lifelong Learner maril8na marry.pp Claire05 arpol03 nikolakis12 BillyTheKid aris63 eirinipap Mewmaw Gogosps Βασιλης1234 Ness P.Dam. jimis2001 Panagiotis849 Φανης1234567 spring day augustine stee Praxis suuuuiiii ougka pougka sophiaa Ismhnhpapa το κοριτσι του μαη Gus Roger10 kost28 Meow alpha.kappa Nala katia.m Nickt23 calliope Kokro ΘανάσοςG4 oups Johanna Mark SlimShady Miranda32 Philologist maria12344 StargazerLily aekaras 21 ggl Devid tsiobieman ΓΙΑΝΝΗΣ61 anastasis06 Georgekk TakSimeon Dora140303 george777 George9989 Nikoleta_Giann Schlimazel Lia 2006 Panos_02 Atarax Marple angies Stelios725 jj! New member Memetchi Φωτεινη Τζα. Stanword roud VforVendetta xrisamikol Libertus snowy Αννα1 sophielovegood nucomer nikolettari Citylights kiyoshi KingOfPop Viedo Thundergirl thecrazycretan Ανώνυμη KimTaehyung Αλκης Κ. Freddys Scandal Nikos05 Ryuzaki emzou T C Rotke DeWiN Markos Jimmis18 Αναστασία197 Jimmy20 fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και εγω ζηλευω τα καφε ματια. Click για ανάπτυξη... Καλα αυτο πρώτη φορά το ακούω, ειδικά απο άνθρωπο με τόσο ιδιαίτερα μάτια Πάντως εσύ @Ioannidou δεν έχεις καφε ματια, εχεις καφε ματαρες αν κρίνω καλα απο τη φωτογραφία. Πολυ ματι έπεσε μάλλον πρέπει να βαλω και τα δικα μου...
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #107 18-11-21 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μια χαρά το πλένει και ξανά βρωμιζει. Όσο για το τι αρέσει στα κορίτσια δεν θα το σχολιάσω γιατί χτες το υπεράνελυσα κ τα άκουσα από πάνω. Είμαι λέει απαιτητική . Click για ανάπτυξη... εκει στο αλλο που μιλας ειναι χωστες, στα λενε στα ισα. Πρεπει να το αντεχεις Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:23 Η Pak έγραψε: #108 18-11-21 17:23 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εκει στο αλλο που μιλας ειναι χωστες, στα λενε στα ισα. Πρεπει να το αντεχεις Click για ανάπτυξη... Μονο χωστες δεν ειναι, απλα το παίζουν. Εγω χθες λογομαχησα με εναν και μετα το διάλογο ξεκίνησε τις μπηχτές, τις οποίες τις συνεχίζει ακομα (Οποιος θα ήθελε να δει τον τσακωμό δυστυχώς δεν πρόλαβε γιατι διαγράφηκε ) Τελευταία επεξεργασία: 18 Νοεμβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:30 Ο Guest 881237: #109 18-11-21 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλα αυτο πρώτη φορά το ακούω, ειδικά απο άνθρωπο με τόσο ιδιαίτερα μάτια Πάντως εσύ @Ioannidou δεν έχεις καφε ματια, εχεις καφε ματαρες αν κρίνω καλα απο τη φωτογραφία. Πολυ ματι έπεσε μάλλον πρέπει να βαλω και τα δικα μου... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ... Αλλά τι να σου πω ?? Κι εσύ ?? Αφού δεν ξέρω πως είσαι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι τα ματια μου ειναι δισυπόστατα, στο εντονο φως ειναι γαλανα πιο σκουρα (οχι husky) και στον ισκιο ειναι εντονα πρασινα. Στο δημοτικο ηταν σαν της κοπελας. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Νοεμβρίου 2021 Ναι ε? ανοίγεστε περισσοτερο στους ασχετους? ψυχιατρικο ερωτημα αυτο . Και εγω ζηλευω τα καφε ματια. Click για ανάπτυξη... Όχι στους άσχετους. Οι περισσότερες θέλουν "αλήτες". Τους καλούς τους βλέπουν σαν φίλους @Pak κάποιες άλλες θέλουν λούτρινο ...... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:32 Η Pak έγραψε: #110 18-11-21 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ευχαριστώ πολύ... Αλλά τι να σου πω ?? Κι εσύ ?? Αφού δεν ξέρω πως είσαι Click για ανάπτυξη... Σε μενα το λες; Δεν χρειάζεται να μου το πεις το ξερω Εχω πράσινες ματαρες, ποσο ψώνιο ακουστηκα Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:32 Ο Guest 881237: #111 18-11-21 17:32 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εκει στο αλλο που μιλας ειναι χωστες, στα λενε στα ισα. Πρεπει να το αντεχεις Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ έγραψα μια λίστα τεράστια ... Αλλά είναι πράγματα δεδομένα τα πιο πολλά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Σε μενα το λες; Δεν χρειάζεται να μου το πεις το ξερω Εχω πράσινες ματαρες, ποσο ψώνιο ακουστηκα Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχα το είχα προβλέψει ότι έχεις πράσινα ... Πολλούς έχω φανταστεί από εδώ μέσα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:37 Ο ιωαννηs έγραψε: #112 18-11-21 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μονο χωστες δεν ειναι, απλα το παίζουν. Εγω χθες λογομαχησα με εναν και μετα το διάλογο ξεκίνησε τις μπηχτές, τις οποίες τις συνεχίζει ακομα (Οποιος θα ήθελε να δει τον τσακωμό δυστυχώς δεν πρόλαβε γιατι διαγράφηκε ) Click για ανάπτυξη... Κοιτα θεωρησε το σαν μια παρεα σε καφετερια που συζητα ελευθερα και χωρις να μπορει ομως να εκτιμισει εκφρασεις προσωπου και γλωσσα σωματος για να βαλει φρενο. Ειναι γεγονος οτι η ανωνυμία μας δινει την δυνατοτητα να βγαλουμε και κακες πτυχες του εαυτου μας που μετα ματανιωνουμε. Εγω παντως δεν νιωθω ανετα εκει , Μερικες φορες θελω να συμμετασχω , εχω κατι να πω ,αλλα δισταζω. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:39 Ο Guest 881237: #113 18-11-21 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Σε μενα το λες; Δεν χρειάζεται να μου το πεις το ξερω Εχω πράσινες ματαρες, ποσο ψώνιο ακουστηκα Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχα το είχα προβλέψει ότι έχεις πράσινα ... Πολλούς έχω φανταστεί απο εδώ μέσα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:42 Η Pak έγραψε: #114 18-11-21 17:42 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Κοιτα θεωρησε το σαν μια παρεα σε καφετερια που συζητα ελευθερα και χωρις να μπορει ομως να εκτιμισει εκφρασεις προσωπου και γλωσσα σωματος για να βαλει φρενο. Ειναι γεγονος οτι η ανωνυμία μας δινει την δυνατοτητα να βγαλουμε και κακες πτυχες του εαυτου μας που μετα ματανιωνουμε. Εγω παντως δεν νιωθω ανετα εκει , Μερικες φορες θελω να συμμετασχω , εχω κατι να πω ,αλλα δισταζω. Click για ανάπτυξη... Μμ ωραία τα λες. Εχω να προσθέσω οτι θα σε κρίνουν και θα προσπαθήσουν να σε βγάλουν λαθος ακομα και αν το θεμα λεει πειτε την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ σας γνώμη . Φυσικά δεν αναφέρομαι σε όλους αλλα σε αρκετούς, ιδιαιτέρως σε "άνδρες" (Σε καμία περίπτωση δεν είναι σεξιστικό το μήνυμα μου αλλα είναι η αλήθεια μου) Τελευταία επεξεργασία: 18 Νοεμβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:49 Ο Guest 881237: #115 18-11-21 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μμ ωραία τα λες. Εχω να προσθέσω οτι θα σε κρίνουν και θα προσπαθήσουν να σε βγάλουν λαθος ακομα και αν το θεμα λεει πειτε την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ σας γνώμη . Φυσικά δεν αναφέρομαι σε όλους αλλα σε αρκετούς, ιδιαιτέρως σε "άνδρες" Click για ανάπτυξη... Εδώ κάποιοι θίχτηκαν που θέλω ο άλλος να είναι ευγενικός Μια τελευταία ερώτηση Πιστεύετε ότι στα κορίτσια ταιριάζουν τα αυτοκίνητα που είναι "μεγάλα";; Επειδή ο μπαμπάς μου έχει δύο λέω να πάρω το ένα αλλά κ τα δυο μου είναι λίγο μεγάλα. Δεν ξέρω θα νιώθω κάπως . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:21 Ο ιωαννηs έγραψε: #116 18-11-21 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μια τελευταία ερώτηση Πιστεύετε ότι στα κορίτσια ταιριάζουν τα αυτοκίνητα που είναι "μεγάλα";; Επειδή ο μπαμπάς μου έχει δύο λέω να πάρω το ένα αλλά κ τα δυο μου είναι λίγο μεγάλα. Δεν ξέρω θα νιώθω κάπως . Click για ανάπτυξη... Τωρα το μεγαλο ειναι σχετικο, Θα πρεπει να πεις μοντελο να καταλαβουμε. Υπαρχουν και μεγαλα που κανουν φιτ σε κοριτσια. Στα κοριτσια δινουν, αλλα και αυτα επιλεγουν μικρα αυτοκινητα για να τα παρκαρουν ευκολοτερα ( αυτο ειναι ψεμα) και οτι πιο ξεφτιλα απο ασφαλεια (πχ σμαρτ) λες και ειναι αναλωσιμα, αυτο με εξοργίζει. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:23 Ο Guest 881237: #117 18-11-21 19:23 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τωρα το μεγαλο ειναι σχετικο, Θα πρεπει να πεις μοντελο να καταλαβουμε. Στα κοριτσια δινουν, αλλα και αυτα επιλεγουν μικρα αυτοκινητα για να τα παρκαρουν ευκολοτερα ( αυτο ειναι ψεμα) και οτι πιο ξεφτιλα απο ασφαλεια (πχ σμαρτ) λες και ειναι αναλωσιμα, αυτο με εξοργίζει. Click για ανάπτυξη... Ναι δεν είναι τζιπ αλλά για μένα είναι μεγάλα . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #118 18-11-21 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ναι δεν είναι τζιπ αλλά για μένα είναι μεγάλα . Click για ανάπτυξη... Τι σε ενδιαφερει να μαθεις ? αν θα μπορεις να το οδηγησεις ή αν θα σου κανει ωραια μεση. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:28 Ο Guest 881237: #119 18-11-21 19:28 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τι σε ενδιαφερει να μαθεις ? αν θα μπορεις να το οδηγησεις ή αν θα σου κανει ωραια μεση. Click για ανάπτυξη... Το πρώτο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #120 18-11-21 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Το πρώτο Click για ανάπτυξη... Αυτο εξαρτάτε απο την ποιοτητα του αυτοκινητου. Παραδειγμα . Μια s class των 5,5 μετρων παρκαρει παιχνιδακι σε σχεση με το yiarris του μηκους 3,60. Βλεποντας απ'εξω τα δυο αυτοκινητα το ενα το θεωρεις δυσκολο το αλλο ευκολο , απο μεσα αλλαζει. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Tasos1981 Natsuko Michalis A. thewitcher evitsaka Magigi VIVA Sophia.a1 Mukumbura dmav georaf iiTzArismaltor_ Antonia Alexandra Unboxholics Angelikaaa χημεια4λαιφ Mammy Nun iew constansn Φινεύς xristarac Maynard Apocalypse math2arch Dr. Gl. Luminous Aporias estrela Lifelong Learner maril8na marry.pp Claire05 arpol03 nikolakis12 BillyTheKid aris63 eirinipap Mewmaw Gogosps Βασιλης1234 Ness P.Dam. jimis2001 Panagiotis849 Φανης1234567 spring day augustine stee Praxis suuuuiiii ougka pougka sophiaa Ismhnhpapa το κοριτσι του μαη Gus Roger10 kost28 Meow alpha.kappa Nala katia.m Nickt23 calliope Kokro ΘανάσοςG4 oups Johanna Mark SlimShady Miranda32 Philologist maria12344 StargazerLily aekaras 21 ggl Devid tsiobieman ΓΙΑΝΝΗΣ61 anastasis06 Georgekk TakSimeon Dora140303 george777 George9989 Nikoleta_Giann Schlimazel Lia 2006 Panos_02 Atarax Marple angies Stelios725 jj! New member Memetchi Φωτεινη Τζα. Stanword roud VforVendetta xrisamikol Libertus snowy Αννα1 sophielovegood nucomer nikolettari Citylights kiyoshi KingOfPop Viedo Thundergirl thecrazycretan Ανώνυμη KimTaehyung Αλκης Κ. Freddys Scandal Nikos05 Ryuzaki emzou T C Rotke DeWiN Markos Jimmis18 Αναστασία197 Jimmy20 fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μια χαρά το πλένει και ξανά βρωμιζει. Όσο για το τι αρέσει στα κορίτσια δεν θα το σχολιάσω γιατί χτες το υπεράνελυσα κ τα άκουσα από πάνω. Είμαι λέει απαιτητική . Click για ανάπτυξη... εκει στο αλλο που μιλας ειναι χωστες, στα λενε στα ισα. Πρεπει να το αντεχεις
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:23 Η Pak έγραψε: #108 18-11-21 17:23 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εκει στο αλλο που μιλας ειναι χωστες, στα λενε στα ισα. Πρεπει να το αντεχεις Click για ανάπτυξη... Μονο χωστες δεν ειναι, απλα το παίζουν. Εγω χθες λογομαχησα με εναν και μετα το διάλογο ξεκίνησε τις μπηχτές, τις οποίες τις συνεχίζει ακομα (Οποιος θα ήθελε να δει τον τσακωμό δυστυχώς δεν πρόλαβε γιατι διαγράφηκε ) Τελευταία επεξεργασία: 18 Νοεμβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:30 Ο Guest 881237: #109 18-11-21 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλα αυτο πρώτη φορά το ακούω, ειδικά απο άνθρωπο με τόσο ιδιαίτερα μάτια Πάντως εσύ @Ioannidou δεν έχεις καφε ματια, εχεις καφε ματαρες αν κρίνω καλα απο τη φωτογραφία. Πολυ ματι έπεσε μάλλον πρέπει να βαλω και τα δικα μου... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ... Αλλά τι να σου πω ?? Κι εσύ ?? Αφού δεν ξέρω πως είσαι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι τα ματια μου ειναι δισυπόστατα, στο εντονο φως ειναι γαλανα πιο σκουρα (οχι husky) και στον ισκιο ειναι εντονα πρασινα. Στο δημοτικο ηταν σαν της κοπελας. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Νοεμβρίου 2021 Ναι ε? ανοίγεστε περισσοτερο στους ασχετους? ψυχιατρικο ερωτημα αυτο . Και εγω ζηλευω τα καφε ματια. Click για ανάπτυξη... Όχι στους άσχετους. Οι περισσότερες θέλουν "αλήτες". Τους καλούς τους βλέπουν σαν φίλους @Pak κάποιες άλλες θέλουν λούτρινο ...... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:32 Η Pak έγραψε: #110 18-11-21 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ευχαριστώ πολύ... Αλλά τι να σου πω ?? Κι εσύ ?? Αφού δεν ξέρω πως είσαι Click για ανάπτυξη... Σε μενα το λες; Δεν χρειάζεται να μου το πεις το ξερω Εχω πράσινες ματαρες, ποσο ψώνιο ακουστηκα Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:32 Ο Guest 881237: #111 18-11-21 17:32 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εκει στο αλλο που μιλας ειναι χωστες, στα λενε στα ισα. Πρεπει να το αντεχεις Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ έγραψα μια λίστα τεράστια ... Αλλά είναι πράγματα δεδομένα τα πιο πολλά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Σε μενα το λες; Δεν χρειάζεται να μου το πεις το ξερω Εχω πράσινες ματαρες, ποσο ψώνιο ακουστηκα Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχα το είχα προβλέψει ότι έχεις πράσινα ... Πολλούς έχω φανταστεί από εδώ μέσα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:37 Ο ιωαννηs έγραψε: #112 18-11-21 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μονο χωστες δεν ειναι, απλα το παίζουν. Εγω χθες λογομαχησα με εναν και μετα το διάλογο ξεκίνησε τις μπηχτές, τις οποίες τις συνεχίζει ακομα (Οποιος θα ήθελε να δει τον τσακωμό δυστυχώς δεν πρόλαβε γιατι διαγράφηκε ) Click για ανάπτυξη... Κοιτα θεωρησε το σαν μια παρεα σε καφετερια που συζητα ελευθερα και χωρις να μπορει ομως να εκτιμισει εκφρασεις προσωπου και γλωσσα σωματος για να βαλει φρενο. Ειναι γεγονος οτι η ανωνυμία μας δινει την δυνατοτητα να βγαλουμε και κακες πτυχες του εαυτου μας που μετα ματανιωνουμε. Εγω παντως δεν νιωθω ανετα εκει , Μερικες φορες θελω να συμμετασχω , εχω κατι να πω ,αλλα δισταζω. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:39 Ο Guest 881237: #113 18-11-21 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Σε μενα το λες; Δεν χρειάζεται να μου το πεις το ξερω Εχω πράσινες ματαρες, ποσο ψώνιο ακουστηκα Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχα το είχα προβλέψει ότι έχεις πράσινα ... Πολλούς έχω φανταστεί απο εδώ μέσα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:42 Η Pak έγραψε: #114 18-11-21 17:42 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Κοιτα θεωρησε το σαν μια παρεα σε καφετερια που συζητα ελευθερα και χωρις να μπορει ομως να εκτιμισει εκφρασεις προσωπου και γλωσσα σωματος για να βαλει φρενο. Ειναι γεγονος οτι η ανωνυμία μας δινει την δυνατοτητα να βγαλουμε και κακες πτυχες του εαυτου μας που μετα ματανιωνουμε. Εγω παντως δεν νιωθω ανετα εκει , Μερικες φορες θελω να συμμετασχω , εχω κατι να πω ,αλλα δισταζω. Click για ανάπτυξη... Μμ ωραία τα λες. Εχω να προσθέσω οτι θα σε κρίνουν και θα προσπαθήσουν να σε βγάλουν λαθος ακομα και αν το θεμα λεει πειτε την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ σας γνώμη . Φυσικά δεν αναφέρομαι σε όλους αλλα σε αρκετούς, ιδιαιτέρως σε "άνδρες" (Σε καμία περίπτωση δεν είναι σεξιστικό το μήνυμα μου αλλα είναι η αλήθεια μου) Τελευταία επεξεργασία: 18 Νοεμβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:49 Ο Guest 881237: #115 18-11-21 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μμ ωραία τα λες. Εχω να προσθέσω οτι θα σε κρίνουν και θα προσπαθήσουν να σε βγάλουν λαθος ακομα και αν το θεμα λεει πειτε την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ σας γνώμη . Φυσικά δεν αναφέρομαι σε όλους αλλα σε αρκετούς, ιδιαιτέρως σε "άνδρες" Click για ανάπτυξη... Εδώ κάποιοι θίχτηκαν που θέλω ο άλλος να είναι ευγενικός Μια τελευταία ερώτηση Πιστεύετε ότι στα κορίτσια ταιριάζουν τα αυτοκίνητα που είναι "μεγάλα";; Επειδή ο μπαμπάς μου έχει δύο λέω να πάρω το ένα αλλά κ τα δυο μου είναι λίγο μεγάλα. Δεν ξέρω θα νιώθω κάπως . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:21 Ο ιωαννηs έγραψε: #116 18-11-21 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μια τελευταία ερώτηση Πιστεύετε ότι στα κορίτσια ταιριάζουν τα αυτοκίνητα που είναι "μεγάλα";; Επειδή ο μπαμπάς μου έχει δύο λέω να πάρω το ένα αλλά κ τα δυο μου είναι λίγο μεγάλα. Δεν ξέρω θα νιώθω κάπως . Click για ανάπτυξη... Τωρα το μεγαλο ειναι σχετικο, Θα πρεπει να πεις μοντελο να καταλαβουμε. Υπαρχουν και μεγαλα που κανουν φιτ σε κοριτσια. Στα κοριτσια δινουν, αλλα και αυτα επιλεγουν μικρα αυτοκινητα για να τα παρκαρουν ευκολοτερα ( αυτο ειναι ψεμα) και οτι πιο ξεφτιλα απο ασφαλεια (πχ σμαρτ) λες και ειναι αναλωσιμα, αυτο με εξοργίζει. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:23 Ο Guest 881237: #117 18-11-21 19:23 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τωρα το μεγαλο ειναι σχετικο, Θα πρεπει να πεις μοντελο να καταλαβουμε. Στα κοριτσια δινουν, αλλα και αυτα επιλεγουν μικρα αυτοκινητα για να τα παρκαρουν ευκολοτερα ( αυτο ειναι ψεμα) και οτι πιο ξεφτιλα απο ασφαλεια (πχ σμαρτ) λες και ειναι αναλωσιμα, αυτο με εξοργίζει. Click για ανάπτυξη... Ναι δεν είναι τζιπ αλλά για μένα είναι μεγάλα . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #118 18-11-21 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ναι δεν είναι τζιπ αλλά για μένα είναι μεγάλα . Click για ανάπτυξη... Τι σε ενδιαφερει να μαθεις ? αν θα μπορεις να το οδηγησεις ή αν θα σου κανει ωραια μεση. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:28 Ο Guest 881237: #119 18-11-21 19:28 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τι σε ενδιαφερει να μαθεις ? αν θα μπορεις να το οδηγησεις ή αν θα σου κανει ωραια μεση. Click για ανάπτυξη... Το πρώτο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #120 18-11-21 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Το πρώτο Click για ανάπτυξη... Αυτο εξαρτάτε απο την ποιοτητα του αυτοκινητου. Παραδειγμα . Μια s class των 5,5 μετρων παρκαρει παιχνιδακι σε σχεση με το yiarris του μηκους 3,60. Βλεποντας απ'εξω τα δυο αυτοκινητα το ενα το θεωρεις δυσκολο το αλλο ευκολο , απο μεσα αλλαζει. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Tasos1981 Natsuko Michalis A. thewitcher evitsaka Magigi VIVA Sophia.a1 Mukumbura dmav georaf iiTzArismaltor_ Antonia Alexandra Unboxholics Angelikaaa χημεια4λαιφ Mammy Nun iew constansn Φινεύς xristarac Maynard Apocalypse math2arch Dr. Gl. Luminous Aporias estrela Lifelong Learner maril8na marry.pp Claire05 arpol03 nikolakis12 BillyTheKid aris63 eirinipap Mewmaw Gogosps Βασιλης1234 Ness P.Dam. jimis2001 Panagiotis849 Φανης1234567 spring day augustine stee Praxis suuuuiiii ougka pougka sophiaa Ismhnhpapa το κοριτσι του μαη Gus Roger10 kost28 Meow alpha.kappa Nala katia.m Nickt23 calliope Kokro ΘανάσοςG4 oups Johanna Mark SlimShady Miranda32 Philologist maria12344 StargazerLily aekaras 21 ggl Devid tsiobieman ΓΙΑΝΝΗΣ61 anastasis06 Georgekk TakSimeon Dora140303 george777 George9989 Nikoleta_Giann Schlimazel Lia 2006 Panos_02 Atarax Marple angies Stelios725 jj! New member Memetchi Φωτεινη Τζα. Stanword roud VforVendetta xrisamikol Libertus snowy Αννα1 sophielovegood nucomer nikolettari Citylights kiyoshi KingOfPop Viedo Thundergirl thecrazycretan Ανώνυμη KimTaehyung Αλκης Κ. Freddys Scandal Nikos05 Ryuzaki emzou T C Rotke DeWiN Markos Jimmis18 Αναστασία197 Jimmy20 fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εκει στο αλλο που μιλας ειναι χωστες, στα λενε στα ισα. Πρεπει να το αντεχεις Click για ανάπτυξη... Μονο χωστες δεν ειναι, απλα το παίζουν. Εγω χθες λογομαχησα με εναν και μετα το διάλογο ξεκίνησε τις μπηχτές, τις οποίες τις συνεχίζει ακομα (Οποιος θα ήθελε να δει τον τσακωμό δυστυχώς δεν πρόλαβε γιατι διαγράφηκε )
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:30 Ο Guest 881237: #109 18-11-21 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλα αυτο πρώτη φορά το ακούω, ειδικά απο άνθρωπο με τόσο ιδιαίτερα μάτια Πάντως εσύ @Ioannidou δεν έχεις καφε ματια, εχεις καφε ματαρες αν κρίνω καλα απο τη φωτογραφία. Πολυ ματι έπεσε μάλλον πρέπει να βαλω και τα δικα μου... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ... Αλλά τι να σου πω ?? Κι εσύ ?? Αφού δεν ξέρω πως είσαι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι τα ματια μου ειναι δισυπόστατα, στο εντονο φως ειναι γαλανα πιο σκουρα (οχι husky) και στον ισκιο ειναι εντονα πρασινα. Στο δημοτικο ηταν σαν της κοπελας. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Νοεμβρίου 2021 Ναι ε? ανοίγεστε περισσοτερο στους ασχετους? ψυχιατρικο ερωτημα αυτο . Και εγω ζηλευω τα καφε ματια. Click για ανάπτυξη... Όχι στους άσχετους. Οι περισσότερες θέλουν "αλήτες". Τους καλούς τους βλέπουν σαν φίλους @Pak κάποιες άλλες θέλουν λούτρινο ...... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:32 Η Pak έγραψε: #110 18-11-21 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ευχαριστώ πολύ... Αλλά τι να σου πω ?? Κι εσύ ?? Αφού δεν ξέρω πως είσαι Click για ανάπτυξη... Σε μενα το λες; Δεν χρειάζεται να μου το πεις το ξερω Εχω πράσινες ματαρες, ποσο ψώνιο ακουστηκα Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:32 Ο Guest 881237: #111 18-11-21 17:32 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εκει στο αλλο που μιλας ειναι χωστες, στα λενε στα ισα. Πρεπει να το αντεχεις Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ έγραψα μια λίστα τεράστια ... Αλλά είναι πράγματα δεδομένα τα πιο πολλά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Σε μενα το λες; Δεν χρειάζεται να μου το πεις το ξερω Εχω πράσινες ματαρες, ποσο ψώνιο ακουστηκα Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχα το είχα προβλέψει ότι έχεις πράσινα ... Πολλούς έχω φανταστεί από εδώ μέσα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:37 Ο ιωαννηs έγραψε: #112 18-11-21 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μονο χωστες δεν ειναι, απλα το παίζουν. Εγω χθες λογομαχησα με εναν και μετα το διάλογο ξεκίνησε τις μπηχτές, τις οποίες τις συνεχίζει ακομα (Οποιος θα ήθελε να δει τον τσακωμό δυστυχώς δεν πρόλαβε γιατι διαγράφηκε ) Click για ανάπτυξη... Κοιτα θεωρησε το σαν μια παρεα σε καφετερια που συζητα ελευθερα και χωρις να μπορει ομως να εκτιμισει εκφρασεις προσωπου και γλωσσα σωματος για να βαλει φρενο. Ειναι γεγονος οτι η ανωνυμία μας δινει την δυνατοτητα να βγαλουμε και κακες πτυχες του εαυτου μας που μετα ματανιωνουμε. Εγω παντως δεν νιωθω ανετα εκει , Μερικες φορες θελω να συμμετασχω , εχω κατι να πω ,αλλα δισταζω. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:39 Ο Guest 881237: #113 18-11-21 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Σε μενα το λες; Δεν χρειάζεται να μου το πεις το ξερω Εχω πράσινες ματαρες, ποσο ψώνιο ακουστηκα Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχα το είχα προβλέψει ότι έχεις πράσινα ... Πολλούς έχω φανταστεί απο εδώ μέσα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:42 Η Pak έγραψε: #114 18-11-21 17:42 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Κοιτα θεωρησε το σαν μια παρεα σε καφετερια που συζητα ελευθερα και χωρις να μπορει ομως να εκτιμισει εκφρασεις προσωπου και γλωσσα σωματος για να βαλει φρενο. Ειναι γεγονος οτι η ανωνυμία μας δινει την δυνατοτητα να βγαλουμε και κακες πτυχες του εαυτου μας που μετα ματανιωνουμε. Εγω παντως δεν νιωθω ανετα εκει , Μερικες φορες θελω να συμμετασχω , εχω κατι να πω ,αλλα δισταζω. Click για ανάπτυξη... Μμ ωραία τα λες. Εχω να προσθέσω οτι θα σε κρίνουν και θα προσπαθήσουν να σε βγάλουν λαθος ακομα και αν το θεμα λεει πειτε την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ σας γνώμη . Φυσικά δεν αναφέρομαι σε όλους αλλα σε αρκετούς, ιδιαιτέρως σε "άνδρες" (Σε καμία περίπτωση δεν είναι σεξιστικό το μήνυμα μου αλλα είναι η αλήθεια μου) Τελευταία επεξεργασία: 18 Νοεμβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:49 Ο Guest 881237: #115 18-11-21 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μμ ωραία τα λες. Εχω να προσθέσω οτι θα σε κρίνουν και θα προσπαθήσουν να σε βγάλουν λαθος ακομα και αν το θεμα λεει πειτε την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ σας γνώμη . Φυσικά δεν αναφέρομαι σε όλους αλλα σε αρκετούς, ιδιαιτέρως σε "άνδρες" Click για ανάπτυξη... Εδώ κάποιοι θίχτηκαν που θέλω ο άλλος να είναι ευγενικός Μια τελευταία ερώτηση Πιστεύετε ότι στα κορίτσια ταιριάζουν τα αυτοκίνητα που είναι "μεγάλα";; Επειδή ο μπαμπάς μου έχει δύο λέω να πάρω το ένα αλλά κ τα δυο μου είναι λίγο μεγάλα. Δεν ξέρω θα νιώθω κάπως . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:21 Ο ιωαννηs έγραψε: #116 18-11-21 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μια τελευταία ερώτηση Πιστεύετε ότι στα κορίτσια ταιριάζουν τα αυτοκίνητα που είναι "μεγάλα";; Επειδή ο μπαμπάς μου έχει δύο λέω να πάρω το ένα αλλά κ τα δυο μου είναι λίγο μεγάλα. Δεν ξέρω θα νιώθω κάπως . Click για ανάπτυξη... Τωρα το μεγαλο ειναι σχετικο, Θα πρεπει να πεις μοντελο να καταλαβουμε. Υπαρχουν και μεγαλα που κανουν φιτ σε κοριτσια. Στα κοριτσια δινουν, αλλα και αυτα επιλεγουν μικρα αυτοκινητα για να τα παρκαρουν ευκολοτερα ( αυτο ειναι ψεμα) και οτι πιο ξεφτιλα απο ασφαλεια (πχ σμαρτ) λες και ειναι αναλωσιμα, αυτο με εξοργίζει. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:23 Ο Guest 881237: #117 18-11-21 19:23 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τωρα το μεγαλο ειναι σχετικο, Θα πρεπει να πεις μοντελο να καταλαβουμε. Στα κοριτσια δινουν, αλλα και αυτα επιλεγουν μικρα αυτοκινητα για να τα παρκαρουν ευκολοτερα ( αυτο ειναι ψεμα) και οτι πιο ξεφτιλα απο ασφαλεια (πχ σμαρτ) λες και ειναι αναλωσιμα, αυτο με εξοργίζει. Click για ανάπτυξη... Ναι δεν είναι τζιπ αλλά για μένα είναι μεγάλα . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #118 18-11-21 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ναι δεν είναι τζιπ αλλά για μένα είναι μεγάλα . Click για ανάπτυξη... Τι σε ενδιαφερει να μαθεις ? αν θα μπορεις να το οδηγησεις ή αν θα σου κανει ωραια μεση. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:28 Ο Guest 881237: #119 18-11-21 19:28 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τι σε ενδιαφερει να μαθεις ? αν θα μπορεις να το οδηγησεις ή αν θα σου κανει ωραια μεση. Click για ανάπτυξη... Το πρώτο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #120 18-11-21 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Το πρώτο Click για ανάπτυξη... Αυτο εξαρτάτε απο την ποιοτητα του αυτοκινητου. Παραδειγμα . Μια s class των 5,5 μετρων παρκαρει παιχνιδακι σε σχεση με το yiarris του μηκους 3,60. Βλεποντας απ'εξω τα δυο αυτοκινητα το ενα το θεωρεις δυσκολο το αλλο ευκολο , απο μεσα αλλαζει. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Tasos1981 Natsuko Michalis A. thewitcher evitsaka Magigi VIVA Sophia.a1 Mukumbura dmav georaf iiTzArismaltor_ Antonia Alexandra Unboxholics Angelikaaa χημεια4λαιφ Mammy Nun iew constansn Φινεύς xristarac Maynard Apocalypse math2arch Dr. Gl. Luminous Aporias estrela Lifelong Learner maril8na marry.pp Claire05 arpol03 nikolakis12 BillyTheKid aris63 eirinipap Mewmaw Gogosps Βασιλης1234 Ness P.Dam. jimis2001 Panagiotis849 Φανης1234567 spring day augustine stee Praxis suuuuiiii ougka pougka sophiaa Ismhnhpapa το κοριτσι του μαη Gus Roger10 kost28 Meow alpha.kappa Nala katia.m Nickt23 calliope Kokro ΘανάσοςG4 oups Johanna Mark SlimShady Miranda32 Philologist maria12344 StargazerLily aekaras 21 ggl Devid tsiobieman ΓΙΑΝΝΗΣ61 anastasis06 Georgekk TakSimeon Dora140303 george777 George9989 Nikoleta_Giann Schlimazel Lia 2006 Panos_02 Atarax Marple angies Stelios725 jj! New member Memetchi Φωτεινη Τζα. Stanword roud VforVendetta xrisamikol Libertus snowy Αννα1 sophielovegood nucomer nikolettari Citylights kiyoshi KingOfPop Viedo Thundergirl thecrazycretan Ανώνυμη KimTaehyung Αλκης Κ. Freddys Scandal Nikos05 Ryuzaki emzou T C Rotke DeWiN Markos Jimmis18 Αναστασία197 Jimmy20 fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλα αυτο πρώτη φορά το ακούω, ειδικά απο άνθρωπο με τόσο ιδιαίτερα μάτια Πάντως εσύ @Ioannidou δεν έχεις καφε ματια, εχεις καφε ματαρες αν κρίνω καλα απο τη φωτογραφία. Πολυ ματι έπεσε μάλλον πρέπει να βαλω και τα δικα μου... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ... Αλλά τι να σου πω ?? Κι εσύ ?? Αφού δεν ξέρω πως είσαι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι τα ματια μου ειναι δισυπόστατα, στο εντονο φως ειναι γαλανα πιο σκουρα (οχι husky) και στον ισκιο ειναι εντονα πρασινα. Στο δημοτικο ηταν σαν της κοπελας. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Νοεμβρίου 2021 Ναι ε? ανοίγεστε περισσοτερο στους ασχετους? ψυχιατρικο ερωτημα αυτο . Και εγω ζηλευω τα καφε ματια. Click για ανάπτυξη... Όχι στους άσχετους. Οι περισσότερες θέλουν "αλήτες". Τους καλούς τους βλέπουν σαν φίλους @Pak κάποιες άλλες θέλουν λούτρινο ......
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:32 Η Pak έγραψε: #110 18-11-21 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ευχαριστώ πολύ... Αλλά τι να σου πω ?? Κι εσύ ?? Αφού δεν ξέρω πως είσαι Click για ανάπτυξη... Σε μενα το λες; Δεν χρειάζεται να μου το πεις το ξερω Εχω πράσινες ματαρες, ποσο ψώνιο ακουστηκα Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:32 Ο Guest 881237: #111 18-11-21 17:32 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εκει στο αλλο που μιλας ειναι χωστες, στα λενε στα ισα. Πρεπει να το αντεχεις Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ έγραψα μια λίστα τεράστια ... Αλλά είναι πράγματα δεδομένα τα πιο πολλά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Σε μενα το λες; Δεν χρειάζεται να μου το πεις το ξερω Εχω πράσινες ματαρες, ποσο ψώνιο ακουστηκα Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχα το είχα προβλέψει ότι έχεις πράσινα ... Πολλούς έχω φανταστεί από εδώ μέσα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:37 Ο ιωαννηs έγραψε: #112 18-11-21 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μονο χωστες δεν ειναι, απλα το παίζουν. Εγω χθες λογομαχησα με εναν και μετα το διάλογο ξεκίνησε τις μπηχτές, τις οποίες τις συνεχίζει ακομα (Οποιος θα ήθελε να δει τον τσακωμό δυστυχώς δεν πρόλαβε γιατι διαγράφηκε ) Click για ανάπτυξη... Κοιτα θεωρησε το σαν μια παρεα σε καφετερια που συζητα ελευθερα και χωρις να μπορει ομως να εκτιμισει εκφρασεις προσωπου και γλωσσα σωματος για να βαλει φρενο. Ειναι γεγονος οτι η ανωνυμία μας δινει την δυνατοτητα να βγαλουμε και κακες πτυχες του εαυτου μας που μετα ματανιωνουμε. Εγω παντως δεν νιωθω ανετα εκει , Μερικες φορες θελω να συμμετασχω , εχω κατι να πω ,αλλα δισταζω. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:39 Ο Guest 881237: #113 18-11-21 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Σε μενα το λες; Δεν χρειάζεται να μου το πεις το ξερω Εχω πράσινες ματαρες, ποσο ψώνιο ακουστηκα Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχα το είχα προβλέψει ότι έχεις πράσινα ... Πολλούς έχω φανταστεί απο εδώ μέσα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:42 Η Pak έγραψε: #114 18-11-21 17:42 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Κοιτα θεωρησε το σαν μια παρεα σε καφετερια που συζητα ελευθερα και χωρις να μπορει ομως να εκτιμισει εκφρασεις προσωπου και γλωσσα σωματος για να βαλει φρενο. Ειναι γεγονος οτι η ανωνυμία μας δινει την δυνατοτητα να βγαλουμε και κακες πτυχες του εαυτου μας που μετα ματανιωνουμε. Εγω παντως δεν νιωθω ανετα εκει , Μερικες φορες θελω να συμμετασχω , εχω κατι να πω ,αλλα δισταζω. Click για ανάπτυξη... Μμ ωραία τα λες. Εχω να προσθέσω οτι θα σε κρίνουν και θα προσπαθήσουν να σε βγάλουν λαθος ακομα και αν το θεμα λεει πειτε την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ σας γνώμη . Φυσικά δεν αναφέρομαι σε όλους αλλα σε αρκετούς, ιδιαιτέρως σε "άνδρες" (Σε καμία περίπτωση δεν είναι σεξιστικό το μήνυμα μου αλλα είναι η αλήθεια μου) Τελευταία επεξεργασία: 18 Νοεμβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:49 Ο Guest 881237: #115 18-11-21 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μμ ωραία τα λες. Εχω να προσθέσω οτι θα σε κρίνουν και θα προσπαθήσουν να σε βγάλουν λαθος ακομα και αν το θεμα λεει πειτε την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ σας γνώμη . Φυσικά δεν αναφέρομαι σε όλους αλλα σε αρκετούς, ιδιαιτέρως σε "άνδρες" Click για ανάπτυξη... Εδώ κάποιοι θίχτηκαν που θέλω ο άλλος να είναι ευγενικός Μια τελευταία ερώτηση Πιστεύετε ότι στα κορίτσια ταιριάζουν τα αυτοκίνητα που είναι "μεγάλα";; Επειδή ο μπαμπάς μου έχει δύο λέω να πάρω το ένα αλλά κ τα δυο μου είναι λίγο μεγάλα. Δεν ξέρω θα νιώθω κάπως . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:21 Ο ιωαννηs έγραψε: #116 18-11-21 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μια τελευταία ερώτηση Πιστεύετε ότι στα κορίτσια ταιριάζουν τα αυτοκίνητα που είναι "μεγάλα";; Επειδή ο μπαμπάς μου έχει δύο λέω να πάρω το ένα αλλά κ τα δυο μου είναι λίγο μεγάλα. Δεν ξέρω θα νιώθω κάπως . Click για ανάπτυξη... Τωρα το μεγαλο ειναι σχετικο, Θα πρεπει να πεις μοντελο να καταλαβουμε. Υπαρχουν και μεγαλα που κανουν φιτ σε κοριτσια. Στα κοριτσια δινουν, αλλα και αυτα επιλεγουν μικρα αυτοκινητα για να τα παρκαρουν ευκολοτερα ( αυτο ειναι ψεμα) και οτι πιο ξεφτιλα απο ασφαλεια (πχ σμαρτ) λες και ειναι αναλωσιμα, αυτο με εξοργίζει. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:23 Ο Guest 881237: #117 18-11-21 19:23 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τωρα το μεγαλο ειναι σχετικο, Θα πρεπει να πεις μοντελο να καταλαβουμε. Στα κοριτσια δινουν, αλλα και αυτα επιλεγουν μικρα αυτοκινητα για να τα παρκαρουν ευκολοτερα ( αυτο ειναι ψεμα) και οτι πιο ξεφτιλα απο ασφαλεια (πχ σμαρτ) λες και ειναι αναλωσιμα, αυτο με εξοργίζει. Click για ανάπτυξη... Ναι δεν είναι τζιπ αλλά για μένα είναι μεγάλα . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #118 18-11-21 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ναι δεν είναι τζιπ αλλά για μένα είναι μεγάλα . Click για ανάπτυξη... Τι σε ενδιαφερει να μαθεις ? αν θα μπορεις να το οδηγησεις ή αν θα σου κανει ωραια μεση. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:28 Ο Guest 881237: #119 18-11-21 19:28 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τι σε ενδιαφερει να μαθεις ? αν θα μπορεις να το οδηγησεις ή αν θα σου κανει ωραια μεση. Click για ανάπτυξη... Το πρώτο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #120 18-11-21 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Το πρώτο Click για ανάπτυξη... Αυτο εξαρτάτε απο την ποιοτητα του αυτοκινητου. Παραδειγμα . Μια s class των 5,5 μετρων παρκαρει παιχνιδακι σε σχεση με το yiarris του μηκους 3,60. Βλεποντας απ'εξω τα δυο αυτοκινητα το ενα το θεωρεις δυσκολο το αλλο ευκολο , απο μεσα αλλαζει. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Tasos1981 Natsuko Michalis A. thewitcher evitsaka Magigi VIVA Sophia.a1 Mukumbura dmav georaf iiTzArismaltor_ Antonia Alexandra Unboxholics Angelikaaa χημεια4λαιφ Mammy Nun iew constansn Φινεύς xristarac Maynard Apocalypse math2arch Dr. Gl. Luminous Aporias estrela Lifelong Learner maril8na marry.pp Claire05 arpol03 nikolakis12 BillyTheKid aris63 eirinipap Mewmaw Gogosps Βασιλης1234 Ness P.Dam. jimis2001 Panagiotis849 Φανης1234567 spring day augustine stee Praxis suuuuiiii ougka pougka sophiaa Ismhnhpapa το κοριτσι του μαη Gus Roger10 kost28 Meow alpha.kappa Nala katia.m Nickt23 calliope Kokro ΘανάσοςG4 oups Johanna Mark SlimShady Miranda32 Philologist maria12344 StargazerLily aekaras 21 ggl Devid tsiobieman ΓΙΑΝΝΗΣ61 anastasis06 Georgekk TakSimeon Dora140303 george777 George9989 Nikoleta_Giann Schlimazel Lia 2006 Panos_02 Atarax Marple angies Stelios725 jj! New member Memetchi Φωτεινη Τζα. Stanword roud VforVendetta xrisamikol Libertus snowy Αννα1 sophielovegood nucomer nikolettari Citylights kiyoshi KingOfPop Viedo Thundergirl thecrazycretan Ανώνυμη KimTaehyung Αλκης Κ. Freddys Scandal Nikos05 Ryuzaki emzou T C Rotke DeWiN Markos Jimmis18 Αναστασία197 Jimmy20 fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ευχαριστώ πολύ... Αλλά τι να σου πω ?? Κι εσύ ?? Αφού δεν ξέρω πως είσαι Click για ανάπτυξη... Σε μενα το λες; Δεν χρειάζεται να μου το πεις το ξερω Εχω πράσινες ματαρες, ποσο ψώνιο ακουστηκα
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:32 Ο Guest 881237: #111 18-11-21 17:32 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εκει στο αλλο που μιλας ειναι χωστες, στα λενε στα ισα. Πρεπει να το αντεχεις Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ έγραψα μια λίστα τεράστια ... Αλλά είναι πράγματα δεδομένα τα πιο πολλά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Σε μενα το λες; Δεν χρειάζεται να μου το πεις το ξερω Εχω πράσινες ματαρες, ποσο ψώνιο ακουστηκα Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχα το είχα προβλέψει ότι έχεις πράσινα ... Πολλούς έχω φανταστεί από εδώ μέσα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:37 Ο ιωαννηs έγραψε: #112 18-11-21 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μονο χωστες δεν ειναι, απλα το παίζουν. Εγω χθες λογομαχησα με εναν και μετα το διάλογο ξεκίνησε τις μπηχτές, τις οποίες τις συνεχίζει ακομα (Οποιος θα ήθελε να δει τον τσακωμό δυστυχώς δεν πρόλαβε γιατι διαγράφηκε ) Click για ανάπτυξη... Κοιτα θεωρησε το σαν μια παρεα σε καφετερια που συζητα ελευθερα και χωρις να μπορει ομως να εκτιμισει εκφρασεις προσωπου και γλωσσα σωματος για να βαλει φρενο. Ειναι γεγονος οτι η ανωνυμία μας δινει την δυνατοτητα να βγαλουμε και κακες πτυχες του εαυτου μας που μετα ματανιωνουμε. Εγω παντως δεν νιωθω ανετα εκει , Μερικες φορες θελω να συμμετασχω , εχω κατι να πω ,αλλα δισταζω. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:39 Ο Guest 881237: #113 18-11-21 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Σε μενα το λες; Δεν χρειάζεται να μου το πεις το ξερω Εχω πράσινες ματαρες, ποσο ψώνιο ακουστηκα Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχα το είχα προβλέψει ότι έχεις πράσινα ... Πολλούς έχω φανταστεί απο εδώ μέσα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:42 Η Pak έγραψε: #114 18-11-21 17:42 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Κοιτα θεωρησε το σαν μια παρεα σε καφετερια που συζητα ελευθερα και χωρις να μπορει ομως να εκτιμισει εκφρασεις προσωπου και γλωσσα σωματος για να βαλει φρενο. Ειναι γεγονος οτι η ανωνυμία μας δινει την δυνατοτητα να βγαλουμε και κακες πτυχες του εαυτου μας που μετα ματανιωνουμε. Εγω παντως δεν νιωθω ανετα εκει , Μερικες φορες θελω να συμμετασχω , εχω κατι να πω ,αλλα δισταζω. Click για ανάπτυξη... Μμ ωραία τα λες. Εχω να προσθέσω οτι θα σε κρίνουν και θα προσπαθήσουν να σε βγάλουν λαθος ακομα και αν το θεμα λεει πειτε την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ σας γνώμη . Φυσικά δεν αναφέρομαι σε όλους αλλα σε αρκετούς, ιδιαιτέρως σε "άνδρες" (Σε καμία περίπτωση δεν είναι σεξιστικό το μήνυμα μου αλλα είναι η αλήθεια μου) Τελευταία επεξεργασία: 18 Νοεμβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:49 Ο Guest 881237: #115 18-11-21 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μμ ωραία τα λες. Εχω να προσθέσω οτι θα σε κρίνουν και θα προσπαθήσουν να σε βγάλουν λαθος ακομα και αν το θεμα λεει πειτε την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ σας γνώμη . Φυσικά δεν αναφέρομαι σε όλους αλλα σε αρκετούς, ιδιαιτέρως σε "άνδρες" Click για ανάπτυξη... Εδώ κάποιοι θίχτηκαν που θέλω ο άλλος να είναι ευγενικός Μια τελευταία ερώτηση Πιστεύετε ότι στα κορίτσια ταιριάζουν τα αυτοκίνητα που είναι "μεγάλα";; Επειδή ο μπαμπάς μου έχει δύο λέω να πάρω το ένα αλλά κ τα δυο μου είναι λίγο μεγάλα. Δεν ξέρω θα νιώθω κάπως . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:21 Ο ιωαννηs έγραψε: #116 18-11-21 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μια τελευταία ερώτηση Πιστεύετε ότι στα κορίτσια ταιριάζουν τα αυτοκίνητα που είναι "μεγάλα";; Επειδή ο μπαμπάς μου έχει δύο λέω να πάρω το ένα αλλά κ τα δυο μου είναι λίγο μεγάλα. Δεν ξέρω θα νιώθω κάπως . Click για ανάπτυξη... Τωρα το μεγαλο ειναι σχετικο, Θα πρεπει να πεις μοντελο να καταλαβουμε. Υπαρχουν και μεγαλα που κανουν φιτ σε κοριτσια. Στα κοριτσια δινουν, αλλα και αυτα επιλεγουν μικρα αυτοκινητα για να τα παρκαρουν ευκολοτερα ( αυτο ειναι ψεμα) και οτι πιο ξεφτιλα απο ασφαλεια (πχ σμαρτ) λες και ειναι αναλωσιμα, αυτο με εξοργίζει. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:23 Ο Guest 881237: #117 18-11-21 19:23 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τωρα το μεγαλο ειναι σχετικο, Θα πρεπει να πεις μοντελο να καταλαβουμε. Στα κοριτσια δινουν, αλλα και αυτα επιλεγουν μικρα αυτοκινητα για να τα παρκαρουν ευκολοτερα ( αυτο ειναι ψεμα) και οτι πιο ξεφτιλα απο ασφαλεια (πχ σμαρτ) λες και ειναι αναλωσιμα, αυτο με εξοργίζει. Click για ανάπτυξη... Ναι δεν είναι τζιπ αλλά για μένα είναι μεγάλα . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #118 18-11-21 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ναι δεν είναι τζιπ αλλά για μένα είναι μεγάλα . Click για ανάπτυξη... Τι σε ενδιαφερει να μαθεις ? αν θα μπορεις να το οδηγησεις ή αν θα σου κανει ωραια μεση. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:28 Ο Guest 881237: #119 18-11-21 19:28 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τι σε ενδιαφερει να μαθεις ? αν θα μπορεις να το οδηγησεις ή αν θα σου κανει ωραια μεση. Click για ανάπτυξη... Το πρώτο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #120 18-11-21 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Το πρώτο Click για ανάπτυξη... Αυτο εξαρτάτε απο την ποιοτητα του αυτοκινητου. Παραδειγμα . Μια s class των 5,5 μετρων παρκαρει παιχνιδακι σε σχεση με το yiarris του μηκους 3,60. Βλεποντας απ'εξω τα δυο αυτοκινητα το ενα το θεωρεις δυσκολο το αλλο ευκολο , απο μεσα αλλαζει. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Tasos1981 Natsuko Michalis A. thewitcher evitsaka Magigi VIVA Sophia.a1 Mukumbura dmav georaf iiTzArismaltor_ Antonia Alexandra Unboxholics Angelikaaa χημεια4λαιφ Mammy Nun iew constansn Φινεύς xristarac Maynard Apocalypse math2arch Dr. Gl. Luminous Aporias estrela Lifelong Learner maril8na marry.pp Claire05 arpol03 nikolakis12 BillyTheKid aris63 eirinipap Mewmaw Gogosps Βασιλης1234 Ness P.Dam. jimis2001 Panagiotis849 Φανης1234567 spring day augustine stee Praxis suuuuiiii ougka pougka sophiaa Ismhnhpapa το κοριτσι του μαη Gus Roger10 kost28 Meow alpha.kappa Nala katia.m Nickt23 calliope Kokro ΘανάσοςG4 oups Johanna Mark SlimShady Miranda32 Philologist maria12344 StargazerLily aekaras 21 ggl Devid tsiobieman ΓΙΑΝΝΗΣ61 anastasis06 Georgekk TakSimeon Dora140303 george777 George9989 Nikoleta_Giann Schlimazel Lia 2006 Panos_02 Atarax Marple angies Stelios725 jj! New member Memetchi Φωτεινη Τζα. Stanword roud VforVendetta xrisamikol Libertus snowy Αννα1 sophielovegood nucomer nikolettari Citylights kiyoshi KingOfPop Viedo Thundergirl thecrazycretan Ανώνυμη KimTaehyung Αλκης Κ. Freddys Scandal Nikos05 Ryuzaki emzou T C Rotke DeWiN Markos Jimmis18 Αναστασία197 Jimmy20 fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εκει στο αλλο που μιλας ειναι χωστες, στα λενε στα ισα. Πρεπει να το αντεχεις Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ έγραψα μια λίστα τεράστια ... Αλλά είναι πράγματα δεδομένα τα πιο πολλά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Σε μενα το λες; Δεν χρειάζεται να μου το πεις το ξερω Εχω πράσινες ματαρες, ποσο ψώνιο ακουστηκα Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχα το είχα προβλέψει ότι έχεις πράσινα ... Πολλούς έχω φανταστεί από εδώ μέσα
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:37 Ο ιωαννηs έγραψε: #112 18-11-21 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μονο χωστες δεν ειναι, απλα το παίζουν. Εγω χθες λογομαχησα με εναν και μετα το διάλογο ξεκίνησε τις μπηχτές, τις οποίες τις συνεχίζει ακομα (Οποιος θα ήθελε να δει τον τσακωμό δυστυχώς δεν πρόλαβε γιατι διαγράφηκε ) Click για ανάπτυξη... Κοιτα θεωρησε το σαν μια παρεα σε καφετερια που συζητα ελευθερα και χωρις να μπορει ομως να εκτιμισει εκφρασεις προσωπου και γλωσσα σωματος για να βαλει φρενο. Ειναι γεγονος οτι η ανωνυμία μας δινει την δυνατοτητα να βγαλουμε και κακες πτυχες του εαυτου μας που μετα ματανιωνουμε. Εγω παντως δεν νιωθω ανετα εκει , Μερικες φορες θελω να συμμετασχω , εχω κατι να πω ,αλλα δισταζω. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:39 Ο Guest 881237: #113 18-11-21 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Σε μενα το λες; Δεν χρειάζεται να μου το πεις το ξερω Εχω πράσινες ματαρες, ποσο ψώνιο ακουστηκα Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχα το είχα προβλέψει ότι έχεις πράσινα ... Πολλούς έχω φανταστεί απο εδώ μέσα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:42 Η Pak έγραψε: #114 18-11-21 17:42 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Κοιτα θεωρησε το σαν μια παρεα σε καφετερια που συζητα ελευθερα και χωρις να μπορει ομως να εκτιμισει εκφρασεις προσωπου και γλωσσα σωματος για να βαλει φρενο. Ειναι γεγονος οτι η ανωνυμία μας δινει την δυνατοτητα να βγαλουμε και κακες πτυχες του εαυτου μας που μετα ματανιωνουμε. Εγω παντως δεν νιωθω ανετα εκει , Μερικες φορες θελω να συμμετασχω , εχω κατι να πω ,αλλα δισταζω. Click για ανάπτυξη... Μμ ωραία τα λες. Εχω να προσθέσω οτι θα σε κρίνουν και θα προσπαθήσουν να σε βγάλουν λαθος ακομα και αν το θεμα λεει πειτε την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ σας γνώμη . Φυσικά δεν αναφέρομαι σε όλους αλλα σε αρκετούς, ιδιαιτέρως σε "άνδρες" (Σε καμία περίπτωση δεν είναι σεξιστικό το μήνυμα μου αλλα είναι η αλήθεια μου) Τελευταία επεξεργασία: 18 Νοεμβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:49 Ο Guest 881237: #115 18-11-21 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μμ ωραία τα λες. Εχω να προσθέσω οτι θα σε κρίνουν και θα προσπαθήσουν να σε βγάλουν λαθος ακομα και αν το θεμα λεει πειτε την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ σας γνώμη . Φυσικά δεν αναφέρομαι σε όλους αλλα σε αρκετούς, ιδιαιτέρως σε "άνδρες" Click για ανάπτυξη... Εδώ κάποιοι θίχτηκαν που θέλω ο άλλος να είναι ευγενικός Μια τελευταία ερώτηση Πιστεύετε ότι στα κορίτσια ταιριάζουν τα αυτοκίνητα που είναι "μεγάλα";; Επειδή ο μπαμπάς μου έχει δύο λέω να πάρω το ένα αλλά κ τα δυο μου είναι λίγο μεγάλα. Δεν ξέρω θα νιώθω κάπως . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:21 Ο ιωαννηs έγραψε: #116 18-11-21 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μια τελευταία ερώτηση Πιστεύετε ότι στα κορίτσια ταιριάζουν τα αυτοκίνητα που είναι "μεγάλα";; Επειδή ο μπαμπάς μου έχει δύο λέω να πάρω το ένα αλλά κ τα δυο μου είναι λίγο μεγάλα. Δεν ξέρω θα νιώθω κάπως . Click για ανάπτυξη... Τωρα το μεγαλο ειναι σχετικο, Θα πρεπει να πεις μοντελο να καταλαβουμε. Υπαρχουν και μεγαλα που κανουν φιτ σε κοριτσια. Στα κοριτσια δινουν, αλλα και αυτα επιλεγουν μικρα αυτοκινητα για να τα παρκαρουν ευκολοτερα ( αυτο ειναι ψεμα) και οτι πιο ξεφτιλα απο ασφαλεια (πχ σμαρτ) λες και ειναι αναλωσιμα, αυτο με εξοργίζει. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:23 Ο Guest 881237: #117 18-11-21 19:23 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τωρα το μεγαλο ειναι σχετικο, Θα πρεπει να πεις μοντελο να καταλαβουμε. Στα κοριτσια δινουν, αλλα και αυτα επιλεγουν μικρα αυτοκινητα για να τα παρκαρουν ευκολοτερα ( αυτο ειναι ψεμα) και οτι πιο ξεφτιλα απο ασφαλεια (πχ σμαρτ) λες και ειναι αναλωσιμα, αυτο με εξοργίζει. Click για ανάπτυξη... Ναι δεν είναι τζιπ αλλά για μένα είναι μεγάλα . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #118 18-11-21 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ναι δεν είναι τζιπ αλλά για μένα είναι μεγάλα . Click για ανάπτυξη... Τι σε ενδιαφερει να μαθεις ? αν θα μπορεις να το οδηγησεις ή αν θα σου κανει ωραια μεση. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:28 Ο Guest 881237: #119 18-11-21 19:28 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τι σε ενδιαφερει να μαθεις ? αν θα μπορεις να το οδηγησεις ή αν θα σου κανει ωραια μεση. Click για ανάπτυξη... Το πρώτο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #120 18-11-21 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Το πρώτο Click για ανάπτυξη... Αυτο εξαρτάτε απο την ποιοτητα του αυτοκινητου. Παραδειγμα . Μια s class των 5,5 μετρων παρκαρει παιχνιδακι σε σχεση με το yiarris του μηκους 3,60. Βλεποντας απ'εξω τα δυο αυτοκινητα το ενα το θεωρεις δυσκολο το αλλο ευκολο , απο μεσα αλλαζει. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Tasos1981 Natsuko Michalis A. thewitcher evitsaka Magigi VIVA Sophia.a1 Mukumbura dmav georaf iiTzArismaltor_ Antonia Alexandra Unboxholics Angelikaaa χημεια4λαιφ Mammy Nun iew constansn Φινεύς xristarac Maynard Apocalypse math2arch Dr. Gl. Luminous Aporias estrela Lifelong Learner maril8na marry.pp Claire05 arpol03 nikolakis12 BillyTheKid aris63 eirinipap Mewmaw Gogosps Βασιλης1234 Ness P.Dam. jimis2001 Panagiotis849 Φανης1234567 spring day augustine stee Praxis suuuuiiii ougka pougka sophiaa Ismhnhpapa το κοριτσι του μαη Gus Roger10 kost28 Meow alpha.kappa Nala katia.m Nickt23 calliope Kokro ΘανάσοςG4 oups Johanna Mark SlimShady Miranda32 Philologist maria12344 StargazerLily aekaras 21 ggl Devid tsiobieman ΓΙΑΝΝΗΣ61 anastasis06 Georgekk TakSimeon Dora140303 george777 George9989 Nikoleta_Giann Schlimazel Lia 2006 Panos_02 Atarax Marple angies Stelios725 jj! New member Memetchi Φωτεινη Τζα. Stanword roud VforVendetta xrisamikol Libertus snowy Αννα1 sophielovegood nucomer nikolettari Citylights kiyoshi KingOfPop Viedo Thundergirl thecrazycretan Ανώνυμη KimTaehyung Αλκης Κ. Freddys Scandal Nikos05 Ryuzaki emzou T C Rotke DeWiN Markos Jimmis18 Αναστασία197 Jimmy20 fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μονο χωστες δεν ειναι, απλα το παίζουν. Εγω χθες λογομαχησα με εναν και μετα το διάλογο ξεκίνησε τις μπηχτές, τις οποίες τις συνεχίζει ακομα (Οποιος θα ήθελε να δει τον τσακωμό δυστυχώς δεν πρόλαβε γιατι διαγράφηκε ) Click για ανάπτυξη... Κοιτα θεωρησε το σαν μια παρεα σε καφετερια που συζητα ελευθερα και χωρις να μπορει ομως να εκτιμισει εκφρασεις προσωπου και γλωσσα σωματος για να βαλει φρενο. Ειναι γεγονος οτι η ανωνυμία μας δινει την δυνατοτητα να βγαλουμε και κακες πτυχες του εαυτου μας που μετα ματανιωνουμε. Εγω παντως δεν νιωθω ανετα εκει , Μερικες φορες θελω να συμμετασχω , εχω κατι να πω ,αλλα δισταζω.
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:39 Ο Guest 881237: #113 18-11-21 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Σε μενα το λες; Δεν χρειάζεται να μου το πεις το ξερω Εχω πράσινες ματαρες, ποσο ψώνιο ακουστηκα Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχα το είχα προβλέψει ότι έχεις πράσινα ... Πολλούς έχω φανταστεί απο εδώ μέσα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:42 Η Pak έγραψε: #114 18-11-21 17:42 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Κοιτα θεωρησε το σαν μια παρεα σε καφετερια που συζητα ελευθερα και χωρις να μπορει ομως να εκτιμισει εκφρασεις προσωπου και γλωσσα σωματος για να βαλει φρενο. Ειναι γεγονος οτι η ανωνυμία μας δινει την δυνατοτητα να βγαλουμε και κακες πτυχες του εαυτου μας που μετα ματανιωνουμε. Εγω παντως δεν νιωθω ανετα εκει , Μερικες φορες θελω να συμμετασχω , εχω κατι να πω ,αλλα δισταζω. Click για ανάπτυξη... Μμ ωραία τα λες. Εχω να προσθέσω οτι θα σε κρίνουν και θα προσπαθήσουν να σε βγάλουν λαθος ακομα και αν το θεμα λεει πειτε την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ σας γνώμη . Φυσικά δεν αναφέρομαι σε όλους αλλα σε αρκετούς, ιδιαιτέρως σε "άνδρες" (Σε καμία περίπτωση δεν είναι σεξιστικό το μήνυμα μου αλλα είναι η αλήθεια μου) Τελευταία επεξεργασία: 18 Νοεμβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:49 Ο Guest 881237: #115 18-11-21 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μμ ωραία τα λες. Εχω να προσθέσω οτι θα σε κρίνουν και θα προσπαθήσουν να σε βγάλουν λαθος ακομα και αν το θεμα λεει πειτε την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ σας γνώμη . Φυσικά δεν αναφέρομαι σε όλους αλλα σε αρκετούς, ιδιαιτέρως σε "άνδρες" Click για ανάπτυξη... Εδώ κάποιοι θίχτηκαν που θέλω ο άλλος να είναι ευγενικός Μια τελευταία ερώτηση Πιστεύετε ότι στα κορίτσια ταιριάζουν τα αυτοκίνητα που είναι "μεγάλα";; Επειδή ο μπαμπάς μου έχει δύο λέω να πάρω το ένα αλλά κ τα δυο μου είναι λίγο μεγάλα. Δεν ξέρω θα νιώθω κάπως . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:21 Ο ιωαννηs έγραψε: #116 18-11-21 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μια τελευταία ερώτηση Πιστεύετε ότι στα κορίτσια ταιριάζουν τα αυτοκίνητα που είναι "μεγάλα";; Επειδή ο μπαμπάς μου έχει δύο λέω να πάρω το ένα αλλά κ τα δυο μου είναι λίγο μεγάλα. Δεν ξέρω θα νιώθω κάπως . Click για ανάπτυξη... Τωρα το μεγαλο ειναι σχετικο, Θα πρεπει να πεις μοντελο να καταλαβουμε. Υπαρχουν και μεγαλα που κανουν φιτ σε κοριτσια. Στα κοριτσια δινουν, αλλα και αυτα επιλεγουν μικρα αυτοκινητα για να τα παρκαρουν ευκολοτερα ( αυτο ειναι ψεμα) και οτι πιο ξεφτιλα απο ασφαλεια (πχ σμαρτ) λες και ειναι αναλωσιμα, αυτο με εξοργίζει. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:23 Ο Guest 881237: #117 18-11-21 19:23 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τωρα το μεγαλο ειναι σχετικο, Θα πρεπει να πεις μοντελο να καταλαβουμε. Στα κοριτσια δινουν, αλλα και αυτα επιλεγουν μικρα αυτοκινητα για να τα παρκαρουν ευκολοτερα ( αυτο ειναι ψεμα) και οτι πιο ξεφτιλα απο ασφαλεια (πχ σμαρτ) λες και ειναι αναλωσιμα, αυτο με εξοργίζει. Click για ανάπτυξη... Ναι δεν είναι τζιπ αλλά για μένα είναι μεγάλα . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #118 18-11-21 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ναι δεν είναι τζιπ αλλά για μένα είναι μεγάλα . Click για ανάπτυξη... Τι σε ενδιαφερει να μαθεις ? αν θα μπορεις να το οδηγησεις ή αν θα σου κανει ωραια μεση. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:28 Ο Guest 881237: #119 18-11-21 19:28 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τι σε ενδιαφερει να μαθεις ? αν θα μπορεις να το οδηγησεις ή αν θα σου κανει ωραια μεση. Click για ανάπτυξη... Το πρώτο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #120 18-11-21 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Το πρώτο Click για ανάπτυξη... Αυτο εξαρτάτε απο την ποιοτητα του αυτοκινητου. Παραδειγμα . Μια s class των 5,5 μετρων παρκαρει παιχνιδακι σε σχεση με το yiarris του μηκους 3,60. Βλεποντας απ'εξω τα δυο αυτοκινητα το ενα το θεωρεις δυσκολο το αλλο ευκολο , απο μεσα αλλαζει. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Tasos1981 Natsuko Michalis A. thewitcher evitsaka Magigi VIVA Sophia.a1 Mukumbura dmav georaf iiTzArismaltor_ Antonia Alexandra Unboxholics Angelikaaa χημεια4λαιφ Mammy Nun iew constansn Φινεύς xristarac Maynard Apocalypse math2arch Dr. Gl. Luminous Aporias estrela Lifelong Learner maril8na marry.pp Claire05 arpol03 nikolakis12 BillyTheKid aris63 eirinipap Mewmaw Gogosps Βασιλης1234 Ness P.Dam. jimis2001 Panagiotis849 Φανης1234567 spring day augustine stee Praxis suuuuiiii ougka pougka sophiaa Ismhnhpapa το κοριτσι του μαη Gus Roger10 kost28 Meow alpha.kappa Nala katia.m Nickt23 calliope Kokro ΘανάσοςG4 oups Johanna Mark SlimShady Miranda32 Philologist maria12344 StargazerLily aekaras 21 ggl Devid tsiobieman ΓΙΑΝΝΗΣ61 anastasis06 Georgekk TakSimeon Dora140303 george777 George9989 Nikoleta_Giann Schlimazel Lia 2006 Panos_02 Atarax Marple angies Stelios725 jj! New member Memetchi Φωτεινη Τζα. Stanword roud VforVendetta xrisamikol Libertus snowy Αννα1 sophielovegood nucomer nikolettari Citylights kiyoshi KingOfPop Viedo Thundergirl thecrazycretan Ανώνυμη KimTaehyung Αλκης Κ. Freddys Scandal Nikos05 Ryuzaki emzou T C Rotke DeWiN Markos Jimmis18 Αναστασία197 Jimmy20 fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Σε μενα το λες; Δεν χρειάζεται να μου το πεις το ξερω Εχω πράσινες ματαρες, ποσο ψώνιο ακουστηκα Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχα το είχα προβλέψει ότι έχεις πράσινα ... Πολλούς έχω φανταστεί απο εδώ μέσα
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:42 Η Pak έγραψε: #114 18-11-21 17:42 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Κοιτα θεωρησε το σαν μια παρεα σε καφετερια που συζητα ελευθερα και χωρις να μπορει ομως να εκτιμισει εκφρασεις προσωπου και γλωσσα σωματος για να βαλει φρενο. Ειναι γεγονος οτι η ανωνυμία μας δινει την δυνατοτητα να βγαλουμε και κακες πτυχες του εαυτου μας που μετα ματανιωνουμε. Εγω παντως δεν νιωθω ανετα εκει , Μερικες φορες θελω να συμμετασχω , εχω κατι να πω ,αλλα δισταζω. Click για ανάπτυξη... Μμ ωραία τα λες. Εχω να προσθέσω οτι θα σε κρίνουν και θα προσπαθήσουν να σε βγάλουν λαθος ακομα και αν το θεμα λεει πειτε την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ σας γνώμη . Φυσικά δεν αναφέρομαι σε όλους αλλα σε αρκετούς, ιδιαιτέρως σε "άνδρες" (Σε καμία περίπτωση δεν είναι σεξιστικό το μήνυμα μου αλλα είναι η αλήθεια μου) Τελευταία επεξεργασία: 18 Νοεμβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:49 Ο Guest 881237: #115 18-11-21 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μμ ωραία τα λες. Εχω να προσθέσω οτι θα σε κρίνουν και θα προσπαθήσουν να σε βγάλουν λαθος ακομα και αν το θεμα λεει πειτε την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ σας γνώμη . Φυσικά δεν αναφέρομαι σε όλους αλλα σε αρκετούς, ιδιαιτέρως σε "άνδρες" Click για ανάπτυξη... Εδώ κάποιοι θίχτηκαν που θέλω ο άλλος να είναι ευγενικός Μια τελευταία ερώτηση Πιστεύετε ότι στα κορίτσια ταιριάζουν τα αυτοκίνητα που είναι "μεγάλα";; Επειδή ο μπαμπάς μου έχει δύο λέω να πάρω το ένα αλλά κ τα δυο μου είναι λίγο μεγάλα. Δεν ξέρω θα νιώθω κάπως . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:21 Ο ιωαννηs έγραψε: #116 18-11-21 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μια τελευταία ερώτηση Πιστεύετε ότι στα κορίτσια ταιριάζουν τα αυτοκίνητα που είναι "μεγάλα";; Επειδή ο μπαμπάς μου έχει δύο λέω να πάρω το ένα αλλά κ τα δυο μου είναι λίγο μεγάλα. Δεν ξέρω θα νιώθω κάπως . Click για ανάπτυξη... Τωρα το μεγαλο ειναι σχετικο, Θα πρεπει να πεις μοντελο να καταλαβουμε. Υπαρχουν και μεγαλα που κανουν φιτ σε κοριτσια. Στα κοριτσια δινουν, αλλα και αυτα επιλεγουν μικρα αυτοκινητα για να τα παρκαρουν ευκολοτερα ( αυτο ειναι ψεμα) και οτι πιο ξεφτιλα απο ασφαλεια (πχ σμαρτ) λες και ειναι αναλωσιμα, αυτο με εξοργίζει. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:23 Ο Guest 881237: #117 18-11-21 19:23 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τωρα το μεγαλο ειναι σχετικο, Θα πρεπει να πεις μοντελο να καταλαβουμε. Στα κοριτσια δινουν, αλλα και αυτα επιλεγουν μικρα αυτοκινητα για να τα παρκαρουν ευκολοτερα ( αυτο ειναι ψεμα) και οτι πιο ξεφτιλα απο ασφαλεια (πχ σμαρτ) λες και ειναι αναλωσιμα, αυτο με εξοργίζει. Click για ανάπτυξη... Ναι δεν είναι τζιπ αλλά για μένα είναι μεγάλα . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #118 18-11-21 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ναι δεν είναι τζιπ αλλά για μένα είναι μεγάλα . Click για ανάπτυξη... Τι σε ενδιαφερει να μαθεις ? αν θα μπορεις να το οδηγησεις ή αν θα σου κανει ωραια μεση. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:28 Ο Guest 881237: #119 18-11-21 19:28 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τι σε ενδιαφερει να μαθεις ? αν θα μπορεις να το οδηγησεις ή αν θα σου κανει ωραια μεση. Click για ανάπτυξη... Το πρώτο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #120 18-11-21 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Το πρώτο Click για ανάπτυξη... Αυτο εξαρτάτε απο την ποιοτητα του αυτοκινητου. Παραδειγμα . Μια s class των 5,5 μετρων παρκαρει παιχνιδακι σε σχεση με το yiarris του μηκους 3,60. Βλεποντας απ'εξω τα δυο αυτοκινητα το ενα το θεωρεις δυσκολο το αλλο ευκολο , απο μεσα αλλαζει. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Tasos1981 Natsuko Michalis A. thewitcher evitsaka Magigi VIVA Sophia.a1 Mukumbura dmav georaf iiTzArismaltor_ Antonia Alexandra Unboxholics Angelikaaa χημεια4λαιφ Mammy Nun iew constansn Φινεύς xristarac Maynard Apocalypse math2arch Dr. Gl. Luminous Aporias estrela Lifelong Learner maril8na marry.pp Claire05 arpol03 nikolakis12 BillyTheKid aris63 eirinipap Mewmaw Gogosps Βασιλης1234 Ness P.Dam. jimis2001 Panagiotis849 Φανης1234567 spring day augustine stee Praxis suuuuiiii ougka pougka sophiaa Ismhnhpapa το κοριτσι του μαη Gus Roger10 kost28 Meow alpha.kappa Nala katia.m Nickt23 calliope Kokro ΘανάσοςG4 oups Johanna Mark SlimShady Miranda32 Philologist maria12344 StargazerLily aekaras 21 ggl Devid tsiobieman ΓΙΑΝΝΗΣ61 anastasis06 Georgekk TakSimeon Dora140303 george777 George9989 Nikoleta_Giann Schlimazel Lia 2006 Panos_02 Atarax Marple angies Stelios725 jj! New member Memetchi Φωτεινη Τζα. Stanword roud VforVendetta xrisamikol Libertus snowy Αννα1 sophielovegood nucomer nikolettari Citylights kiyoshi KingOfPop Viedo Thundergirl thecrazycretan Ανώνυμη KimTaehyung Αλκης Κ. Freddys Scandal Nikos05 Ryuzaki emzou T C Rotke DeWiN Markos Jimmis18 Αναστασία197 Jimmy20 fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Κοιτα θεωρησε το σαν μια παρεα σε καφετερια που συζητα ελευθερα και χωρις να μπορει ομως να εκτιμισει εκφρασεις προσωπου και γλωσσα σωματος για να βαλει φρενο. Ειναι γεγονος οτι η ανωνυμία μας δινει την δυνατοτητα να βγαλουμε και κακες πτυχες του εαυτου μας που μετα ματανιωνουμε. Εγω παντως δεν νιωθω ανετα εκει , Μερικες φορες θελω να συμμετασχω , εχω κατι να πω ,αλλα δισταζω. Click για ανάπτυξη... Μμ ωραία τα λες. Εχω να προσθέσω οτι θα σε κρίνουν και θα προσπαθήσουν να σε βγάλουν λαθος ακομα και αν το θεμα λεει πειτε την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ σας γνώμη . Φυσικά δεν αναφέρομαι σε όλους αλλα σε αρκετούς, ιδιαιτέρως σε "άνδρες" (Σε καμία περίπτωση δεν είναι σεξιστικό το μήνυμα μου αλλα είναι η αλήθεια μου)
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:49 Ο Guest 881237: #115 18-11-21 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μμ ωραία τα λες. Εχω να προσθέσω οτι θα σε κρίνουν και θα προσπαθήσουν να σε βγάλουν λαθος ακομα και αν το θεμα λεει πειτε την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ σας γνώμη . Φυσικά δεν αναφέρομαι σε όλους αλλα σε αρκετούς, ιδιαιτέρως σε "άνδρες" Click για ανάπτυξη... Εδώ κάποιοι θίχτηκαν που θέλω ο άλλος να είναι ευγενικός Μια τελευταία ερώτηση Πιστεύετε ότι στα κορίτσια ταιριάζουν τα αυτοκίνητα που είναι "μεγάλα";; Επειδή ο μπαμπάς μου έχει δύο λέω να πάρω το ένα αλλά κ τα δυο μου είναι λίγο μεγάλα. Δεν ξέρω θα νιώθω κάπως . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:21 Ο ιωαννηs έγραψε: #116 18-11-21 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μια τελευταία ερώτηση Πιστεύετε ότι στα κορίτσια ταιριάζουν τα αυτοκίνητα που είναι "μεγάλα";; Επειδή ο μπαμπάς μου έχει δύο λέω να πάρω το ένα αλλά κ τα δυο μου είναι λίγο μεγάλα. Δεν ξέρω θα νιώθω κάπως . Click για ανάπτυξη... Τωρα το μεγαλο ειναι σχετικο, Θα πρεπει να πεις μοντελο να καταλαβουμε. Υπαρχουν και μεγαλα που κανουν φιτ σε κοριτσια. Στα κοριτσια δινουν, αλλα και αυτα επιλεγουν μικρα αυτοκινητα για να τα παρκαρουν ευκολοτερα ( αυτο ειναι ψεμα) και οτι πιο ξεφτιλα απο ασφαλεια (πχ σμαρτ) λες και ειναι αναλωσιμα, αυτο με εξοργίζει. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:23 Ο Guest 881237: #117 18-11-21 19:23 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τωρα το μεγαλο ειναι σχετικο, Θα πρεπει να πεις μοντελο να καταλαβουμε. Στα κοριτσια δινουν, αλλα και αυτα επιλεγουν μικρα αυτοκινητα για να τα παρκαρουν ευκολοτερα ( αυτο ειναι ψεμα) και οτι πιο ξεφτιλα απο ασφαλεια (πχ σμαρτ) λες και ειναι αναλωσιμα, αυτο με εξοργίζει. Click για ανάπτυξη... Ναι δεν είναι τζιπ αλλά για μένα είναι μεγάλα . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #118 18-11-21 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ναι δεν είναι τζιπ αλλά για μένα είναι μεγάλα . Click για ανάπτυξη... Τι σε ενδιαφερει να μαθεις ? αν θα μπορεις να το οδηγησεις ή αν θα σου κανει ωραια μεση. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:28 Ο Guest 881237: #119 18-11-21 19:28 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τι σε ενδιαφερει να μαθεις ? αν θα μπορεις να το οδηγησεις ή αν θα σου κανει ωραια μεση. Click για ανάπτυξη... Το πρώτο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #120 18-11-21 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Το πρώτο Click για ανάπτυξη... Αυτο εξαρτάτε απο την ποιοτητα του αυτοκινητου. Παραδειγμα . Μια s class των 5,5 μετρων παρκαρει παιχνιδακι σε σχεση με το yiarris του μηκους 3,60. Βλεποντας απ'εξω τα δυο αυτοκινητα το ενα το θεωρεις δυσκολο το αλλο ευκολο , απο μεσα αλλαζει. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Tasos1981 Natsuko Michalis A. thewitcher evitsaka Magigi VIVA Sophia.a1 Mukumbura dmav georaf iiTzArismaltor_ Antonia Alexandra Unboxholics Angelikaaa χημεια4λαιφ Mammy Nun iew constansn Φινεύς xristarac Maynard Apocalypse math2arch Dr. Gl. Luminous Aporias estrela Lifelong Learner maril8na marry.pp Claire05 arpol03 nikolakis12 BillyTheKid aris63 eirinipap Mewmaw Gogosps Βασιλης1234 Ness P.Dam. jimis2001 Panagiotis849 Φανης1234567 spring day augustine stee Praxis suuuuiiii ougka pougka sophiaa Ismhnhpapa το κοριτσι του μαη Gus Roger10 kost28 Meow alpha.kappa Nala katia.m Nickt23 calliope Kokro ΘανάσοςG4 oups Johanna Mark SlimShady Miranda32 Philologist maria12344 StargazerLily aekaras 21 ggl Devid tsiobieman ΓΙΑΝΝΗΣ61 anastasis06 Georgekk TakSimeon Dora140303 george777 George9989 Nikoleta_Giann Schlimazel Lia 2006 Panos_02 Atarax Marple angies Stelios725 jj! New member Memetchi Φωτεινη Τζα. Stanword roud VforVendetta xrisamikol Libertus snowy Αννα1 sophielovegood nucomer nikolettari Citylights kiyoshi KingOfPop Viedo Thundergirl thecrazycretan Ανώνυμη KimTaehyung Αλκης Κ. Freddys Scandal Nikos05 Ryuzaki emzou T C Rotke DeWiN Markos Jimmis18 Αναστασία197 Jimmy20 fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μμ ωραία τα λες. Εχω να προσθέσω οτι θα σε κρίνουν και θα προσπαθήσουν να σε βγάλουν λαθος ακομα και αν το θεμα λεει πειτε την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ σας γνώμη . Φυσικά δεν αναφέρομαι σε όλους αλλα σε αρκετούς, ιδιαιτέρως σε "άνδρες" Click για ανάπτυξη... Εδώ κάποιοι θίχτηκαν που θέλω ο άλλος να είναι ευγενικός Μια τελευταία ερώτηση Πιστεύετε ότι στα κορίτσια ταιριάζουν τα αυτοκίνητα που είναι "μεγάλα";; Επειδή ο μπαμπάς μου έχει δύο λέω να πάρω το ένα αλλά κ τα δυο μου είναι λίγο μεγάλα. Δεν ξέρω θα νιώθω κάπως .
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:21 Ο ιωαννηs έγραψε: #116 18-11-21 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μια τελευταία ερώτηση Πιστεύετε ότι στα κορίτσια ταιριάζουν τα αυτοκίνητα που είναι "μεγάλα";; Επειδή ο μπαμπάς μου έχει δύο λέω να πάρω το ένα αλλά κ τα δυο μου είναι λίγο μεγάλα. Δεν ξέρω θα νιώθω κάπως . Click για ανάπτυξη... Τωρα το μεγαλο ειναι σχετικο, Θα πρεπει να πεις μοντελο να καταλαβουμε. Υπαρχουν και μεγαλα που κανουν φιτ σε κοριτσια. Στα κοριτσια δινουν, αλλα και αυτα επιλεγουν μικρα αυτοκινητα για να τα παρκαρουν ευκολοτερα ( αυτο ειναι ψεμα) και οτι πιο ξεφτιλα απο ασφαλεια (πχ σμαρτ) λες και ειναι αναλωσιμα, αυτο με εξοργίζει. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:23 Ο Guest 881237: #117 18-11-21 19:23 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τωρα το μεγαλο ειναι σχετικο, Θα πρεπει να πεις μοντελο να καταλαβουμε. Στα κοριτσια δινουν, αλλα και αυτα επιλεγουν μικρα αυτοκινητα για να τα παρκαρουν ευκολοτερα ( αυτο ειναι ψεμα) και οτι πιο ξεφτιλα απο ασφαλεια (πχ σμαρτ) λες και ειναι αναλωσιμα, αυτο με εξοργίζει. Click για ανάπτυξη... Ναι δεν είναι τζιπ αλλά για μένα είναι μεγάλα . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #118 18-11-21 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ναι δεν είναι τζιπ αλλά για μένα είναι μεγάλα . Click για ανάπτυξη... Τι σε ενδιαφερει να μαθεις ? αν θα μπορεις να το οδηγησεις ή αν θα σου κανει ωραια μεση. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:28 Ο Guest 881237: #119 18-11-21 19:28 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τι σε ενδιαφερει να μαθεις ? αν θα μπορεις να το οδηγησεις ή αν θα σου κανει ωραια μεση. Click για ανάπτυξη... Το πρώτο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #120 18-11-21 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Το πρώτο Click για ανάπτυξη... Αυτο εξαρτάτε απο την ποιοτητα του αυτοκινητου. Παραδειγμα . Μια s class των 5,5 μετρων παρκαρει παιχνιδακι σε σχεση με το yiarris του μηκους 3,60. Βλεποντας απ'εξω τα δυο αυτοκινητα το ενα το θεωρεις δυσκολο το αλλο ευκολο , απο μεσα αλλαζει. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Tasos1981 Natsuko Michalis A. thewitcher evitsaka Magigi VIVA Sophia.a1 Mukumbura dmav georaf iiTzArismaltor_ Antonia Alexandra Unboxholics Angelikaaa χημεια4λαιφ Mammy Nun iew constansn Φινεύς xristarac Maynard Apocalypse math2arch Dr. Gl. Luminous Aporias estrela Lifelong Learner maril8na marry.pp Claire05 arpol03 nikolakis12 BillyTheKid aris63 eirinipap Mewmaw Gogosps Βασιλης1234 Ness P.Dam. jimis2001 Panagiotis849 Φανης1234567 spring day augustine stee Praxis suuuuiiii ougka pougka sophiaa Ismhnhpapa το κοριτσι του μαη Gus Roger10 kost28 Meow alpha.kappa Nala katia.m Nickt23 calliope Kokro ΘανάσοςG4 oups Johanna Mark SlimShady Miranda32 Philologist maria12344 StargazerLily aekaras 21 ggl Devid tsiobieman ΓΙΑΝΝΗΣ61 anastasis06 Georgekk TakSimeon Dora140303 george777 George9989 Nikoleta_Giann Schlimazel Lia 2006 Panos_02 Atarax Marple angies Stelios725 jj! New member Memetchi Φωτεινη Τζα. Stanword roud VforVendetta xrisamikol Libertus snowy Αννα1 sophielovegood nucomer nikolettari Citylights kiyoshi KingOfPop Viedo Thundergirl thecrazycretan Ανώνυμη KimTaehyung Αλκης Κ. Freddys Scandal Nikos05 Ryuzaki emzou T C Rotke DeWiN Markos Jimmis18 Αναστασία197 Jimmy20 fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μια τελευταία ερώτηση Πιστεύετε ότι στα κορίτσια ταιριάζουν τα αυτοκίνητα που είναι "μεγάλα";; Επειδή ο μπαμπάς μου έχει δύο λέω να πάρω το ένα αλλά κ τα δυο μου είναι λίγο μεγάλα. Δεν ξέρω θα νιώθω κάπως . Click για ανάπτυξη... Τωρα το μεγαλο ειναι σχετικο, Θα πρεπει να πεις μοντελο να καταλαβουμε. Υπαρχουν και μεγαλα που κανουν φιτ σε κοριτσια. Στα κοριτσια δινουν, αλλα και αυτα επιλεγουν μικρα αυτοκινητα για να τα παρκαρουν ευκολοτερα ( αυτο ειναι ψεμα) και οτι πιο ξεφτιλα απο ασφαλεια (πχ σμαρτ) λες και ειναι αναλωσιμα, αυτο με εξοργίζει.
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:23 Ο Guest 881237: #117 18-11-21 19:23 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τωρα το μεγαλο ειναι σχετικο, Θα πρεπει να πεις μοντελο να καταλαβουμε. Στα κοριτσια δινουν, αλλα και αυτα επιλεγουν μικρα αυτοκινητα για να τα παρκαρουν ευκολοτερα ( αυτο ειναι ψεμα) και οτι πιο ξεφτιλα απο ασφαλεια (πχ σμαρτ) λες και ειναι αναλωσιμα, αυτο με εξοργίζει. Click για ανάπτυξη... Ναι δεν είναι τζιπ αλλά για μένα είναι μεγάλα . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #118 18-11-21 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ναι δεν είναι τζιπ αλλά για μένα είναι μεγάλα . Click για ανάπτυξη... Τι σε ενδιαφερει να μαθεις ? αν θα μπορεις να το οδηγησεις ή αν θα σου κανει ωραια μεση. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:28 Ο Guest 881237: #119 18-11-21 19:28 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τι σε ενδιαφερει να μαθεις ? αν θα μπορεις να το οδηγησεις ή αν θα σου κανει ωραια μεση. Click για ανάπτυξη... Το πρώτο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #120 18-11-21 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Το πρώτο Click για ανάπτυξη... Αυτο εξαρτάτε απο την ποιοτητα του αυτοκινητου. Παραδειγμα . Μια s class των 5,5 μετρων παρκαρει παιχνιδακι σε σχεση με το yiarris του μηκους 3,60. Βλεποντας απ'εξω τα δυο αυτοκινητα το ενα το θεωρεις δυσκολο το αλλο ευκολο , απο μεσα αλλαζει. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Tasos1981 Natsuko Michalis A. thewitcher evitsaka Magigi VIVA Sophia.a1 Mukumbura dmav georaf iiTzArismaltor_ Antonia Alexandra Unboxholics Angelikaaa χημεια4λαιφ Mammy Nun iew constansn Φινεύς xristarac Maynard Apocalypse math2arch Dr. Gl. Luminous Aporias estrela Lifelong Learner maril8na marry.pp Claire05 arpol03 nikolakis12 BillyTheKid aris63 eirinipap Mewmaw Gogosps Βασιλης1234 Ness P.Dam. jimis2001 Panagiotis849 Φανης1234567 spring day augustine stee Praxis suuuuiiii ougka pougka sophiaa Ismhnhpapa το κοριτσι του μαη Gus Roger10 kost28 Meow alpha.kappa Nala katia.m Nickt23 calliope Kokro ΘανάσοςG4 oups Johanna Mark SlimShady Miranda32 Philologist maria12344 StargazerLily aekaras 21 ggl Devid tsiobieman ΓΙΑΝΝΗΣ61 anastasis06 Georgekk TakSimeon Dora140303 george777 George9989 Nikoleta_Giann Schlimazel Lia 2006 Panos_02 Atarax Marple angies Stelios725 jj! New member Memetchi Φωτεινη Τζα. Stanword roud VforVendetta xrisamikol Libertus snowy Αννα1 sophielovegood nucomer nikolettari Citylights kiyoshi KingOfPop Viedo Thundergirl thecrazycretan Ανώνυμη KimTaehyung Αλκης Κ. Freddys Scandal Nikos05 Ryuzaki emzou T C Rotke DeWiN Markos Jimmis18 Αναστασία197 Jimmy20 fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τωρα το μεγαλο ειναι σχετικο, Θα πρεπει να πεις μοντελο να καταλαβουμε. Στα κοριτσια δινουν, αλλα και αυτα επιλεγουν μικρα αυτοκινητα για να τα παρκαρουν ευκολοτερα ( αυτο ειναι ψεμα) και οτι πιο ξεφτιλα απο ασφαλεια (πχ σμαρτ) λες και ειναι αναλωσιμα, αυτο με εξοργίζει. Click για ανάπτυξη... Ναι δεν είναι τζιπ αλλά για μένα είναι μεγάλα .
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #118 18-11-21 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ναι δεν είναι τζιπ αλλά για μένα είναι μεγάλα . Click για ανάπτυξη... Τι σε ενδιαφερει να μαθεις ? αν θα μπορεις να το οδηγησεις ή αν θα σου κανει ωραια μεση. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:28 Ο Guest 881237: #119 18-11-21 19:28 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τι σε ενδιαφερει να μαθεις ? αν θα μπορεις να το οδηγησεις ή αν θα σου κανει ωραια μεση. Click για ανάπτυξη... Το πρώτο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #120 18-11-21 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Το πρώτο Click για ανάπτυξη... Αυτο εξαρτάτε απο την ποιοτητα του αυτοκινητου. Παραδειγμα . Μια s class των 5,5 μετρων παρκαρει παιχνιδακι σε σχεση με το yiarris του μηκους 3,60. Βλεποντας απ'εξω τα δυο αυτοκινητα το ενα το θεωρεις δυσκολο το αλλο ευκολο , απο μεσα αλλαζει. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Tasos1981 Natsuko Michalis A. thewitcher evitsaka Magigi VIVA Sophia.a1 Mukumbura dmav georaf iiTzArismaltor_ Antonia Alexandra Unboxholics Angelikaaa χημεια4λαιφ Mammy Nun iew constansn Φινεύς xristarac Maynard Apocalypse math2arch Dr. Gl. Luminous Aporias estrela Lifelong Learner maril8na marry.pp Claire05 arpol03 nikolakis12 BillyTheKid aris63 eirinipap Mewmaw Gogosps Βασιλης1234 Ness P.Dam. jimis2001 Panagiotis849 Φανης1234567 spring day augustine stee Praxis suuuuiiii ougka pougka sophiaa Ismhnhpapa το κοριτσι του μαη Gus Roger10 kost28 Meow alpha.kappa Nala katia.m Nickt23 calliope Kokro ΘανάσοςG4 oups Johanna Mark SlimShady Miranda32 Philologist maria12344 StargazerLily aekaras 21 ggl Devid tsiobieman ΓΙΑΝΝΗΣ61 anastasis06 Georgekk TakSimeon Dora140303 george777 George9989 Nikoleta_Giann Schlimazel Lia 2006 Panos_02 Atarax Marple angies Stelios725 jj! New member Memetchi Φωτεινη Τζα. Stanword roud VforVendetta xrisamikol Libertus snowy Αννα1 sophielovegood nucomer nikolettari Citylights kiyoshi KingOfPop Viedo Thundergirl thecrazycretan Ανώνυμη KimTaehyung Αλκης Κ. Freddys Scandal Nikos05 Ryuzaki emzou T C Rotke DeWiN Markos Jimmis18 Αναστασία197 Jimmy20 fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ναι δεν είναι τζιπ αλλά για μένα είναι μεγάλα . Click για ανάπτυξη... Τι σε ενδιαφερει να μαθεις ? αν θα μπορεις να το οδηγησεις ή αν θα σου κανει ωραια μεση.
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:28 Ο Guest 881237: #119 18-11-21 19:28 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τι σε ενδιαφερει να μαθεις ? αν θα μπορεις να το οδηγησεις ή αν θα σου κανει ωραια μεση. Click για ανάπτυξη... Το πρώτο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #120 18-11-21 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Το πρώτο Click για ανάπτυξη... Αυτο εξαρτάτε απο την ποιοτητα του αυτοκινητου. Παραδειγμα . Μια s class των 5,5 μετρων παρκαρει παιχνιδακι σε σχεση με το yiarris του μηκους 3,60. Βλεποντας απ'εξω τα δυο αυτοκινητα το ενα το θεωρεις δυσκολο το αλλο ευκολο , απο μεσα αλλαζει. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τι σε ενδιαφερει να μαθεις ? αν θα μπορεις να το οδηγησεις ή αν θα σου κανει ωραια μεση. Click για ανάπτυξη... Το πρώτο
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #120 18-11-21 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Το πρώτο Click για ανάπτυξη... Αυτο εξαρτάτε απο την ποιοτητα του αυτοκινητου. Παραδειγμα . Μια s class των 5,5 μετρων παρκαρει παιχνιδακι σε σχεση με το yiarris του μηκους 3,60. Βλεποντας απ'εξω τα δυο αυτοκινητα το ενα το θεωρεις δυσκολο το αλλο ευκολο , απο μεσα αλλαζει.
Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Το πρώτο Click για ανάπτυξη... Αυτο εξαρτάτε απο την ποιοτητα του αυτοκινητου. Παραδειγμα . Μια s class των 5,5 μετρων παρκαρει παιχνιδακι σε σχεση με το yiarris του μηκους 3,60. Βλεποντας απ'εξω τα δυο αυτοκινητα το ενα το θεωρεις δυσκολο το αλλο ευκολο , απο μεσα αλλαζει.