miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 14:06 Ο miv έγραψε: #61 04-01-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Creation: Μην γελάσετε....στα 38 αποφάσισα να δώσω εξετάσεις για Lower. Παρακολουθώ μαθήματα στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση. Τα πάω χάλια στην γραμματική και τώρα μαθαίνω τις past participles των ανωμάλων ρημάτων Click για ανάπτυξη... Σιγα. Εγω στο lower ειχα συμμαθητη επιτυχημενο γιατρο με οικογενεια! Και σιγουρα πανω απο 38! Δεν εχει οριο η μαθηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 20:31 Ο michael92: #62 08-01-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από miv: Σιγα. Εγω στο lower ειχα συμμαθητη επιτυχημενο γιατρο με οικογενεια! Και σιγουρα πανω απο 38! Δεν εχει οριο η μαθηση. Click για ανάπτυξη... Σιγά, πριν 3 χρόνια που είχα δώσει P.E.T, ήταν ένας 55 και βάλε και είπε ότι το θέλει για τη δουλειά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 20:36 Ο miv έγραψε: #63 08-01-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Σιγά, πριν 3 χρόνια που είχα δώσει P.E.T, ήταν ένας 55 και βάλε και είπε ότι το θέλει για τη δουλειά του. Click για ανάπτυξη... Το PET ????????????????????????????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 00:31 Ο michael92: #64 09-01-08 00:31 Αρχική Δημοσίευση από miv: Το PET ????????????????????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... ναι, μάλλον θα έδινε και Lower μετά, όμως το PET πιάνει 10 μονάδες στον Ασεπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 17:09 Ο steofstratos: #65 10-01-08 17:09 Πάντα τα ίδια λένε οι καθηγητές με το Cambridge. Εγώ έδωσα το Δεκέμβριο το Proficiency και μου φάνηκε μια χαρά εύκολο. (η καθηγήτρια μου είναι σίγουρη οτι δεν το πέρασα!) αλλα εγω λεω οτι μαλλον το περασα. Περιμάνω τα αποτελεσματα με ανυπομονισία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 17:12 Ο steofstratos: #66 10-01-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Evris7: Εγώ έδωσα Edexcel Level 5 (proficiency) στις 15 Δεκεμβρίου. Το είχα ρε γαμώτο, αλλά νομίζω ότι τα θαλάσσωσα στην τελευταία έκθεση από υπερβολική αυτοπεποίθηση Ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα; Υ.Γ. Όσο για το MIchigan, δεν είναι multiple choice, αλλά MULTIPLE GUESS. Γι' αυτό και το "πέρασα" Click για ανάπτυξη... Α και εγώ έδινα το Δεκέμβριο.Βγαίνουν 28 Ιανουαρίου. Καλή μας επιτυχία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 18:45 Ο Valandil έγραψε: #67 10-01-08 18:45 Άσχετο,αλλά το www.palso.gr (η σελίδα που θα δημοσιευτούν τα αποτελέσματα του Edexcel) δεν μου ανοίγει.Είναι γενικό πρόβλημα ή φταίει κάποια ρύθμιση μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 18:49 Ο miv έγραψε: #68 10-01-08 18:49 Εχει προβλημα, δεν ανοιγει ουτε σε μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 15:42 Ο steofstratos: #69 11-01-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από miv: Εχει προβλημα, δεν ανοιγει ουτε σε μενα. Click για ανάπτυξη... Εντάξει παιδιά ούτε και σε μένα ανοίγει τώρα. Πιστεύω οτι υπάρχει καποιο προβλημα με τη σελίδα αυτό το διάστημα. Θα φτιάξει που θα πάει. Το ξέρατε οτι βγήκαν τα αποτελέσματα του michigan proficiency? Βέβαια όχι ακόμη για τους υποψηφίουσ αλλα για τους καθηγητές. Με πήρε τηλ. η καθηγήτριά μου. Πέρασα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 15:47 Η Krou έγραψε: #70 11-01-08 15:47 Συγχαρητηρια :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 17:19 Ο miv έγραψε: #71 11-01-08 17:19 Τελικα ισως επρεπε να δωσω κι εγω φετος....Περασαν ολοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 19:46 Η X-FILER έγραψε: #72 12-01-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από steofstratos: Εντάξει παιδιά ούτε και σε μένα ανοίγει τώρα. Πιστεύω οτι υπάρχει καποιο προβλημα με τη σελίδα αυτό το διάστημα. Θα φτιάξει που θα πάει. Το ξέρατε οτι βγήκαν τα αποτελέσματα του michigan proficiency? Βέβαια όχι ακόμη για τους υποψηφίουσ αλλα για τους καθηγητές. Με πήρε τηλ. η καθηγήτριά μου. Πέρασα!!!! Click για ανάπτυξη... μπραβοοοοοοο!!!!εδωσε και η αδερφη μιας φιλης μου και περασε ξερετε ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα του cambridge lower?πριν δωσουμε η καθηγητρια μας που ειναι παλαβη ειπε αρχες ιανουαριου και τωρα λεει τελη μαρτιου.για αν μην πω για το κρατικο που ελεγε οτι θα εβγαιναν αρχες σεπτεμβρη και βγηκαν 20 ιουλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. In Flames Πολύ δραστήριο μέλος Ο In Flames αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 954 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 21:24 Ο In Flames: #73 12-01-08 21:24 Μιας και λέμε για εξετάσεις.... χθες έμαθα ότι πέρασα το proficiency του michigan! :niki::dance::pilot::drink::sman::hellas: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 21:26 Η Krou έγραψε: #74 12-01-08 21:26 Συγχαρητηρια και σε σενα :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. In Flames Πολύ δραστήριο μέλος Ο In Flames αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 954 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 21:27 Ο In Flames: #75 12-01-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Συγχαρητηρια και σε σενα :xixi: Click για ανάπτυξη... thanks Krou! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 05:28 Ο Γιώργος έγραψε: #76 13-01-08 05:28 Κι εγώ πέρασα! Πριν 3 χρόνια περίπου, αλλά γιατί να μην το χαρούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 09:37 Ο steofstratos: #77 13-01-08 09:37 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: μπραβοοοοοοο!!!!εδωσε και η αδερφη μιας φιλης μου και περασε ξερετε ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα του cambridge lower?πριν δωσουμε η καθηγητρια μας που ειναι παλαβη ειπε αρχες ιανουαριου και τωρα λεει τελη μαρτιου.για αν μην πω για το κρατικο που ελεγε οτι θα εβγαιναν αρχες σεπτεμβρη και βγηκαν 20 ιουλιου Click για ανάπτυξη... Θα βγούν αρχές Φεβρουαρίου! καλή επιτυχία!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:09 Η Krou έγραψε: #78 13-01-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κι εγώ πέρασα! Πριν 3 χρόνια περίπου, αλλά γιατί να μην το χαρούμε; Click για ανάπτυξη... χαχαχ Συγχαρητηρια!!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lunatic Νεοφερμένο μέλος Η lunatic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 16:22 Η lunatic έγραψε: #79 13-01-08 16:22 good luck σε οσους θα δωσουν! μπραβο σε οσους περασαν!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:38 Ο johndrim έγραψε: #80 15-01-08 14:38 Προέκυψε πρόβλημα με τις εξετάσεις. Δίνω Lower 10/5/8 και Γερμανικά 10/5/8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty petrosln New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Creation: Μην γελάσετε....στα 38 αποφάσισα να δώσω εξετάσεις για Lower. Παρακολουθώ μαθήματα στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση. Τα πάω χάλια στην γραμματική και τώρα μαθαίνω τις past participles των ανωμάλων ρημάτων Click για ανάπτυξη... Σιγα. Εγω στο lower ειχα συμμαθητη επιτυχημενο γιατρο με οικογενεια! Και σιγουρα πανω απο 38! Δεν εχει οριο η μαθηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 20:31 Ο michael92: #62 08-01-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από miv: Σιγα. Εγω στο lower ειχα συμμαθητη επιτυχημενο γιατρο με οικογενεια! Και σιγουρα πανω απο 38! Δεν εχει οριο η μαθηση. Click για ανάπτυξη... Σιγά, πριν 3 χρόνια που είχα δώσει P.E.T, ήταν ένας 55 και βάλε και είπε ότι το θέλει για τη δουλειά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 20:36 Ο miv έγραψε: #63 08-01-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Σιγά, πριν 3 χρόνια που είχα δώσει P.E.T, ήταν ένας 55 και βάλε και είπε ότι το θέλει για τη δουλειά του. Click για ανάπτυξη... Το PET ????????????????????????????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 00:31 Ο michael92: #64 09-01-08 00:31 Αρχική Δημοσίευση από miv: Το PET ????????????????????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... ναι, μάλλον θα έδινε και Lower μετά, όμως το PET πιάνει 10 μονάδες στον Ασεπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 17:09 Ο steofstratos: #65 10-01-08 17:09 Πάντα τα ίδια λένε οι καθηγητές με το Cambridge. Εγώ έδωσα το Δεκέμβριο το Proficiency και μου φάνηκε μια χαρά εύκολο. (η καθηγήτρια μου είναι σίγουρη οτι δεν το πέρασα!) αλλα εγω λεω οτι μαλλον το περασα. Περιμάνω τα αποτελεσματα με ανυπομονισία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 17:12 Ο steofstratos: #66 10-01-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Evris7: Εγώ έδωσα Edexcel Level 5 (proficiency) στις 15 Δεκεμβρίου. Το είχα ρε γαμώτο, αλλά νομίζω ότι τα θαλάσσωσα στην τελευταία έκθεση από υπερβολική αυτοπεποίθηση Ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα; Υ.Γ. Όσο για το MIchigan, δεν είναι multiple choice, αλλά MULTIPLE GUESS. Γι' αυτό και το "πέρασα" Click για ανάπτυξη... Α και εγώ έδινα το Δεκέμβριο.Βγαίνουν 28 Ιανουαρίου. Καλή μας επιτυχία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 18:45 Ο Valandil έγραψε: #67 10-01-08 18:45 Άσχετο,αλλά το www.palso.gr (η σελίδα που θα δημοσιευτούν τα αποτελέσματα του Edexcel) δεν μου ανοίγει.Είναι γενικό πρόβλημα ή φταίει κάποια ρύθμιση μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 18:49 Ο miv έγραψε: #68 10-01-08 18:49 Εχει προβλημα, δεν ανοιγει ουτε σε μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 15:42 Ο steofstratos: #69 11-01-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από miv: Εχει προβλημα, δεν ανοιγει ουτε σε μενα. Click για ανάπτυξη... Εντάξει παιδιά ούτε και σε μένα ανοίγει τώρα. Πιστεύω οτι υπάρχει καποιο προβλημα με τη σελίδα αυτό το διάστημα. Θα φτιάξει που θα πάει. Το ξέρατε οτι βγήκαν τα αποτελέσματα του michigan proficiency? Βέβαια όχι ακόμη για τους υποψηφίουσ αλλα για τους καθηγητές. Με πήρε τηλ. η καθηγήτριά μου. Πέρασα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 15:47 Η Krou έγραψε: #70 11-01-08 15:47 Συγχαρητηρια :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 17:19 Ο miv έγραψε: #71 11-01-08 17:19 Τελικα ισως επρεπε να δωσω κι εγω φετος....Περασαν ολοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 19:46 Η X-FILER έγραψε: #72 12-01-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από steofstratos: Εντάξει παιδιά ούτε και σε μένα ανοίγει τώρα. Πιστεύω οτι υπάρχει καποιο προβλημα με τη σελίδα αυτό το διάστημα. Θα φτιάξει που θα πάει. Το ξέρατε οτι βγήκαν τα αποτελέσματα του michigan proficiency? Βέβαια όχι ακόμη για τους υποψηφίουσ αλλα για τους καθηγητές. Με πήρε τηλ. η καθηγήτριά μου. Πέρασα!!!! Click για ανάπτυξη... μπραβοοοοοοο!!!!εδωσε και η αδερφη μιας φιλης μου και περασε ξερετε ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα του cambridge lower?πριν δωσουμε η καθηγητρια μας που ειναι παλαβη ειπε αρχες ιανουαριου και τωρα λεει τελη μαρτιου.για αν μην πω για το κρατικο που ελεγε οτι θα εβγαιναν αρχες σεπτεμβρη και βγηκαν 20 ιουλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. In Flames Πολύ δραστήριο μέλος Ο In Flames αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 954 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 21:24 Ο In Flames: #73 12-01-08 21:24 Μιας και λέμε για εξετάσεις.... χθες έμαθα ότι πέρασα το proficiency του michigan! :niki::dance::pilot::drink::sman::hellas: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 21:26 Η Krou έγραψε: #74 12-01-08 21:26 Συγχαρητηρια και σε σενα :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. In Flames Πολύ δραστήριο μέλος Ο In Flames αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 954 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 21:27 Ο In Flames: #75 12-01-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Συγχαρητηρια και σε σενα :xixi: Click για ανάπτυξη... thanks Krou! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 05:28 Ο Γιώργος έγραψε: #76 13-01-08 05:28 Κι εγώ πέρασα! Πριν 3 χρόνια περίπου, αλλά γιατί να μην το χαρούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 09:37 Ο steofstratos: #77 13-01-08 09:37 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: μπραβοοοοοοο!!!!εδωσε και η αδερφη μιας φιλης μου και περασε ξερετε ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα του cambridge lower?πριν δωσουμε η καθηγητρια μας που ειναι παλαβη ειπε αρχες ιανουαριου και τωρα λεει τελη μαρτιου.για αν μην πω για το κρατικο που ελεγε οτι θα εβγαιναν αρχες σεπτεμβρη και βγηκαν 20 ιουλιου Click για ανάπτυξη... Θα βγούν αρχές Φεβρουαρίου! καλή επιτυχία!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:09 Η Krou έγραψε: #78 13-01-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κι εγώ πέρασα! Πριν 3 χρόνια περίπου, αλλά γιατί να μην το χαρούμε; Click για ανάπτυξη... χαχαχ Συγχαρητηρια!!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lunatic Νεοφερμένο μέλος Η lunatic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 16:22 Η lunatic έγραψε: #79 13-01-08 16:22 good luck σε οσους θα δωσουν! μπραβο σε οσους περασαν!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:38 Ο johndrim έγραψε: #80 15-01-08 14:38 Προέκυψε πρόβλημα με τις εξετάσεις. Δίνω Lower 10/5/8 και Γερμανικά 10/5/8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty petrosln New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από miv: Σιγα. Εγω στο lower ειχα συμμαθητη επιτυχημενο γιατρο με οικογενεια! Και σιγουρα πανω απο 38! Δεν εχει οριο η μαθηση. Click για ανάπτυξη... Σιγά, πριν 3 χρόνια που είχα δώσει P.E.T, ήταν ένας 55 και βάλε και είπε ότι το θέλει για τη δουλειά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 20:36 Ο miv έγραψε: #63 08-01-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Σιγά, πριν 3 χρόνια που είχα δώσει P.E.T, ήταν ένας 55 και βάλε και είπε ότι το θέλει για τη δουλειά του. Click για ανάπτυξη... Το PET ????????????????????????????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 00:31 Ο michael92: #64 09-01-08 00:31 Αρχική Δημοσίευση από miv: Το PET ????????????????????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... ναι, μάλλον θα έδινε και Lower μετά, όμως το PET πιάνει 10 μονάδες στον Ασεπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 17:09 Ο steofstratos: #65 10-01-08 17:09 Πάντα τα ίδια λένε οι καθηγητές με το Cambridge. Εγώ έδωσα το Δεκέμβριο το Proficiency και μου φάνηκε μια χαρά εύκολο. (η καθηγήτρια μου είναι σίγουρη οτι δεν το πέρασα!) αλλα εγω λεω οτι μαλλον το περασα. Περιμάνω τα αποτελεσματα με ανυπομονισία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 17:12 Ο steofstratos: #66 10-01-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Evris7: Εγώ έδωσα Edexcel Level 5 (proficiency) στις 15 Δεκεμβρίου. Το είχα ρε γαμώτο, αλλά νομίζω ότι τα θαλάσσωσα στην τελευταία έκθεση από υπερβολική αυτοπεποίθηση Ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα; Υ.Γ. Όσο για το MIchigan, δεν είναι multiple choice, αλλά MULTIPLE GUESS. Γι' αυτό και το "πέρασα" Click για ανάπτυξη... Α και εγώ έδινα το Δεκέμβριο.Βγαίνουν 28 Ιανουαρίου. Καλή μας επιτυχία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 18:45 Ο Valandil έγραψε: #67 10-01-08 18:45 Άσχετο,αλλά το www.palso.gr (η σελίδα που θα δημοσιευτούν τα αποτελέσματα του Edexcel) δεν μου ανοίγει.Είναι γενικό πρόβλημα ή φταίει κάποια ρύθμιση μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 18:49 Ο miv έγραψε: #68 10-01-08 18:49 Εχει προβλημα, δεν ανοιγει ουτε σε μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 15:42 Ο steofstratos: #69 11-01-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από miv: Εχει προβλημα, δεν ανοιγει ουτε σε μενα. Click για ανάπτυξη... Εντάξει παιδιά ούτε και σε μένα ανοίγει τώρα. Πιστεύω οτι υπάρχει καποιο προβλημα με τη σελίδα αυτό το διάστημα. Θα φτιάξει που θα πάει. Το ξέρατε οτι βγήκαν τα αποτελέσματα του michigan proficiency? Βέβαια όχι ακόμη για τους υποψηφίουσ αλλα για τους καθηγητές. Με πήρε τηλ. η καθηγήτριά μου. Πέρασα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 15:47 Η Krou έγραψε: #70 11-01-08 15:47 Συγχαρητηρια :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 17:19 Ο miv έγραψε: #71 11-01-08 17:19 Τελικα ισως επρεπε να δωσω κι εγω φετος....Περασαν ολοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 19:46 Η X-FILER έγραψε: #72 12-01-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από steofstratos: Εντάξει παιδιά ούτε και σε μένα ανοίγει τώρα. Πιστεύω οτι υπάρχει καποιο προβλημα με τη σελίδα αυτό το διάστημα. Θα φτιάξει που θα πάει. Το ξέρατε οτι βγήκαν τα αποτελέσματα του michigan proficiency? Βέβαια όχι ακόμη για τους υποψηφίουσ αλλα για τους καθηγητές. Με πήρε τηλ. η καθηγήτριά μου. Πέρασα!!!! Click για ανάπτυξη... μπραβοοοοοοο!!!!εδωσε και η αδερφη μιας φιλης μου και περασε ξερετε ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα του cambridge lower?πριν δωσουμε η καθηγητρια μας που ειναι παλαβη ειπε αρχες ιανουαριου και τωρα λεει τελη μαρτιου.για αν μην πω για το κρατικο που ελεγε οτι θα εβγαιναν αρχες σεπτεμβρη και βγηκαν 20 ιουλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. In Flames Πολύ δραστήριο μέλος Ο In Flames αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 954 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 21:24 Ο In Flames: #73 12-01-08 21:24 Μιας και λέμε για εξετάσεις.... χθες έμαθα ότι πέρασα το proficiency του michigan! :niki::dance::pilot::drink::sman::hellas: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 21:26 Η Krou έγραψε: #74 12-01-08 21:26 Συγχαρητηρια και σε σενα :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. In Flames Πολύ δραστήριο μέλος Ο In Flames αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 954 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 21:27 Ο In Flames: #75 12-01-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Συγχαρητηρια και σε σενα :xixi: Click για ανάπτυξη... thanks Krou! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 05:28 Ο Γιώργος έγραψε: #76 13-01-08 05:28 Κι εγώ πέρασα! Πριν 3 χρόνια περίπου, αλλά γιατί να μην το χαρούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 09:37 Ο steofstratos: #77 13-01-08 09:37 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: μπραβοοοοοοο!!!!εδωσε και η αδερφη μιας φιλης μου και περασε ξερετε ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα του cambridge lower?πριν δωσουμε η καθηγητρια μας που ειναι παλαβη ειπε αρχες ιανουαριου και τωρα λεει τελη μαρτιου.για αν μην πω για το κρατικο που ελεγε οτι θα εβγαιναν αρχες σεπτεμβρη και βγηκαν 20 ιουλιου Click για ανάπτυξη... Θα βγούν αρχές Φεβρουαρίου! καλή επιτυχία!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:09 Η Krou έγραψε: #78 13-01-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κι εγώ πέρασα! Πριν 3 χρόνια περίπου, αλλά γιατί να μην το χαρούμε; Click για ανάπτυξη... χαχαχ Συγχαρητηρια!!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lunatic Νεοφερμένο μέλος Η lunatic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 16:22 Η lunatic έγραψε: #79 13-01-08 16:22 good luck σε οσους θα δωσουν! μπραβο σε οσους περασαν!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:38 Ο johndrim έγραψε: #80 15-01-08 14:38 Προέκυψε πρόβλημα με τις εξετάσεις. Δίνω Lower 10/5/8 και Γερμανικά 10/5/8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty petrosln New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από michael92: Σιγά, πριν 3 χρόνια που είχα δώσει P.E.T, ήταν ένας 55 και βάλε και είπε ότι το θέλει για τη δουλειά του. Click για ανάπτυξη... Το PET ????????????????????????????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 00:31 Ο michael92: #64 09-01-08 00:31 Αρχική Δημοσίευση από miv: Το PET ????????????????????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... ναι, μάλλον θα έδινε και Lower μετά, όμως το PET πιάνει 10 μονάδες στον Ασεπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 17:09 Ο steofstratos: #65 10-01-08 17:09 Πάντα τα ίδια λένε οι καθηγητές με το Cambridge. Εγώ έδωσα το Δεκέμβριο το Proficiency και μου φάνηκε μια χαρά εύκολο. (η καθηγήτρια μου είναι σίγουρη οτι δεν το πέρασα!) αλλα εγω λεω οτι μαλλον το περασα. Περιμάνω τα αποτελεσματα με ανυπομονισία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 17:12 Ο steofstratos: #66 10-01-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Evris7: Εγώ έδωσα Edexcel Level 5 (proficiency) στις 15 Δεκεμβρίου. Το είχα ρε γαμώτο, αλλά νομίζω ότι τα θαλάσσωσα στην τελευταία έκθεση από υπερβολική αυτοπεποίθηση Ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα; Υ.Γ. Όσο για το MIchigan, δεν είναι multiple choice, αλλά MULTIPLE GUESS. Γι' αυτό και το "πέρασα" Click για ανάπτυξη... Α και εγώ έδινα το Δεκέμβριο.Βγαίνουν 28 Ιανουαρίου. Καλή μας επιτυχία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 18:45 Ο Valandil έγραψε: #67 10-01-08 18:45 Άσχετο,αλλά το www.palso.gr (η σελίδα που θα δημοσιευτούν τα αποτελέσματα του Edexcel) δεν μου ανοίγει.Είναι γενικό πρόβλημα ή φταίει κάποια ρύθμιση μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 18:49 Ο miv έγραψε: #68 10-01-08 18:49 Εχει προβλημα, δεν ανοιγει ουτε σε μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 15:42 Ο steofstratos: #69 11-01-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από miv: Εχει προβλημα, δεν ανοιγει ουτε σε μενα. Click για ανάπτυξη... Εντάξει παιδιά ούτε και σε μένα ανοίγει τώρα. Πιστεύω οτι υπάρχει καποιο προβλημα με τη σελίδα αυτό το διάστημα. Θα φτιάξει που θα πάει. Το ξέρατε οτι βγήκαν τα αποτελέσματα του michigan proficiency? Βέβαια όχι ακόμη για τους υποψηφίουσ αλλα για τους καθηγητές. Με πήρε τηλ. η καθηγήτριά μου. Πέρασα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 15:47 Η Krou έγραψε: #70 11-01-08 15:47 Συγχαρητηρια :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 17:19 Ο miv έγραψε: #71 11-01-08 17:19 Τελικα ισως επρεπε να δωσω κι εγω φετος....Περασαν ολοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 19:46 Η X-FILER έγραψε: #72 12-01-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από steofstratos: Εντάξει παιδιά ούτε και σε μένα ανοίγει τώρα. Πιστεύω οτι υπάρχει καποιο προβλημα με τη σελίδα αυτό το διάστημα. Θα φτιάξει που θα πάει. Το ξέρατε οτι βγήκαν τα αποτελέσματα του michigan proficiency? Βέβαια όχι ακόμη για τους υποψηφίουσ αλλα για τους καθηγητές. Με πήρε τηλ. η καθηγήτριά μου. Πέρασα!!!! Click για ανάπτυξη... μπραβοοοοοοο!!!!εδωσε και η αδερφη μιας φιλης μου και περασε ξερετε ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα του cambridge lower?πριν δωσουμε η καθηγητρια μας που ειναι παλαβη ειπε αρχες ιανουαριου και τωρα λεει τελη μαρτιου.για αν μην πω για το κρατικο που ελεγε οτι θα εβγαιναν αρχες σεπτεμβρη και βγηκαν 20 ιουλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. In Flames Πολύ δραστήριο μέλος Ο In Flames αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 954 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 21:24 Ο In Flames: #73 12-01-08 21:24 Μιας και λέμε για εξετάσεις.... χθες έμαθα ότι πέρασα το proficiency του michigan! :niki::dance::pilot::drink::sman::hellas: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 21:26 Η Krou έγραψε: #74 12-01-08 21:26 Συγχαρητηρια και σε σενα :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. In Flames Πολύ δραστήριο μέλος Ο In Flames αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 954 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 21:27 Ο In Flames: #75 12-01-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Συγχαρητηρια και σε σενα :xixi: Click για ανάπτυξη... thanks Krou! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 05:28 Ο Γιώργος έγραψε: #76 13-01-08 05:28 Κι εγώ πέρασα! Πριν 3 χρόνια περίπου, αλλά γιατί να μην το χαρούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 09:37 Ο steofstratos: #77 13-01-08 09:37 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: μπραβοοοοοοο!!!!εδωσε και η αδερφη μιας φιλης μου και περασε ξερετε ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα του cambridge lower?πριν δωσουμε η καθηγητρια μας που ειναι παλαβη ειπε αρχες ιανουαριου και τωρα λεει τελη μαρτιου.για αν μην πω για το κρατικο που ελεγε οτι θα εβγαιναν αρχες σεπτεμβρη και βγηκαν 20 ιουλιου Click για ανάπτυξη... Θα βγούν αρχές Φεβρουαρίου! καλή επιτυχία!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:09 Η Krou έγραψε: #78 13-01-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κι εγώ πέρασα! Πριν 3 χρόνια περίπου, αλλά γιατί να μην το χαρούμε; Click για ανάπτυξη... χαχαχ Συγχαρητηρια!!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lunatic Νεοφερμένο μέλος Η lunatic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 16:22 Η lunatic έγραψε: #79 13-01-08 16:22 good luck σε οσους θα δωσουν! μπραβο σε οσους περασαν!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:38 Ο johndrim έγραψε: #80 15-01-08 14:38 Προέκυψε πρόβλημα με τις εξετάσεις. Δίνω Lower 10/5/8 και Γερμανικά 10/5/8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty petrosln New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από miv: Το PET ????????????????????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... ναι, μάλλον θα έδινε και Lower μετά, όμως το PET πιάνει 10 μονάδες στον Ασεπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 17:09 Ο steofstratos: #65 10-01-08 17:09 Πάντα τα ίδια λένε οι καθηγητές με το Cambridge. Εγώ έδωσα το Δεκέμβριο το Proficiency και μου φάνηκε μια χαρά εύκολο. (η καθηγήτρια μου είναι σίγουρη οτι δεν το πέρασα!) αλλα εγω λεω οτι μαλλον το περασα. Περιμάνω τα αποτελεσματα με ανυπομονισία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 17:12 Ο steofstratos: #66 10-01-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Evris7: Εγώ έδωσα Edexcel Level 5 (proficiency) στις 15 Δεκεμβρίου. Το είχα ρε γαμώτο, αλλά νομίζω ότι τα θαλάσσωσα στην τελευταία έκθεση από υπερβολική αυτοπεποίθηση Ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα; Υ.Γ. Όσο για το MIchigan, δεν είναι multiple choice, αλλά MULTIPLE GUESS. Γι' αυτό και το "πέρασα" Click για ανάπτυξη... Α και εγώ έδινα το Δεκέμβριο.Βγαίνουν 28 Ιανουαρίου. Καλή μας επιτυχία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 18:45 Ο Valandil έγραψε: #67 10-01-08 18:45 Άσχετο,αλλά το www.palso.gr (η σελίδα που θα δημοσιευτούν τα αποτελέσματα του Edexcel) δεν μου ανοίγει.Είναι γενικό πρόβλημα ή φταίει κάποια ρύθμιση μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 18:49 Ο miv έγραψε: #68 10-01-08 18:49 Εχει προβλημα, δεν ανοιγει ουτε σε μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 15:42 Ο steofstratos: #69 11-01-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από miv: Εχει προβλημα, δεν ανοιγει ουτε σε μενα. Click για ανάπτυξη... Εντάξει παιδιά ούτε και σε μένα ανοίγει τώρα. Πιστεύω οτι υπάρχει καποιο προβλημα με τη σελίδα αυτό το διάστημα. Θα φτιάξει που θα πάει. Το ξέρατε οτι βγήκαν τα αποτελέσματα του michigan proficiency? Βέβαια όχι ακόμη για τους υποψηφίουσ αλλα για τους καθηγητές. Με πήρε τηλ. η καθηγήτριά μου. Πέρασα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 15:47 Η Krou έγραψε: #70 11-01-08 15:47 Συγχαρητηρια :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 17:19 Ο miv έγραψε: #71 11-01-08 17:19 Τελικα ισως επρεπε να δωσω κι εγω φετος....Περασαν ολοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 19:46 Η X-FILER έγραψε: #72 12-01-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από steofstratos: Εντάξει παιδιά ούτε και σε μένα ανοίγει τώρα. Πιστεύω οτι υπάρχει καποιο προβλημα με τη σελίδα αυτό το διάστημα. Θα φτιάξει που θα πάει. Το ξέρατε οτι βγήκαν τα αποτελέσματα του michigan proficiency? Βέβαια όχι ακόμη για τους υποψηφίουσ αλλα για τους καθηγητές. Με πήρε τηλ. η καθηγήτριά μου. Πέρασα!!!! Click για ανάπτυξη... μπραβοοοοοοο!!!!εδωσε και η αδερφη μιας φιλης μου και περασε ξερετε ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα του cambridge lower?πριν δωσουμε η καθηγητρια μας που ειναι παλαβη ειπε αρχες ιανουαριου και τωρα λεει τελη μαρτιου.για αν μην πω για το κρατικο που ελεγε οτι θα εβγαιναν αρχες σεπτεμβρη και βγηκαν 20 ιουλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. In Flames Πολύ δραστήριο μέλος Ο In Flames αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 954 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 21:24 Ο In Flames: #73 12-01-08 21:24 Μιας και λέμε για εξετάσεις.... χθες έμαθα ότι πέρασα το proficiency του michigan! :niki::dance::pilot::drink::sman::hellas: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 21:26 Η Krou έγραψε: #74 12-01-08 21:26 Συγχαρητηρια και σε σενα :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. In Flames Πολύ δραστήριο μέλος Ο In Flames αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 954 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 21:27 Ο In Flames: #75 12-01-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Συγχαρητηρια και σε σενα :xixi: Click για ανάπτυξη... thanks Krou! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 05:28 Ο Γιώργος έγραψε: #76 13-01-08 05:28 Κι εγώ πέρασα! Πριν 3 χρόνια περίπου, αλλά γιατί να μην το χαρούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 09:37 Ο steofstratos: #77 13-01-08 09:37 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: μπραβοοοοοοο!!!!εδωσε και η αδερφη μιας φιλης μου και περασε ξερετε ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα του cambridge lower?πριν δωσουμε η καθηγητρια μας που ειναι παλαβη ειπε αρχες ιανουαριου και τωρα λεει τελη μαρτιου.για αν μην πω για το κρατικο που ελεγε οτι θα εβγαιναν αρχες σεπτεμβρη και βγηκαν 20 ιουλιου Click για ανάπτυξη... Θα βγούν αρχές Φεβρουαρίου! καλή επιτυχία!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:09 Η Krou έγραψε: #78 13-01-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κι εγώ πέρασα! Πριν 3 χρόνια περίπου, αλλά γιατί να μην το χαρούμε; Click για ανάπτυξη... χαχαχ Συγχαρητηρια!!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lunatic Νεοφερμένο μέλος Η lunatic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 16:22 Η lunatic έγραψε: #79 13-01-08 16:22 good luck σε οσους θα δωσουν! μπραβο σε οσους περασαν!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:38 Ο johndrim έγραψε: #80 15-01-08 14:38 Προέκυψε πρόβλημα με τις εξετάσεις. Δίνω Lower 10/5/8 και Γερμανικά 10/5/8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty petrosln New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντα τα ίδια λένε οι καθηγητές με το Cambridge. Εγώ έδωσα το Δεκέμβριο το Proficiency και μου φάνηκε μια χαρά εύκολο. (η καθηγήτρια μου είναι σίγουρη οτι δεν το πέρασα!) αλλα εγω λεω οτι μαλλον το περασα. Περιμάνω τα αποτελεσματα με ανυπομονισία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 17:12 Ο steofstratos: #66 10-01-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Evris7: Εγώ έδωσα Edexcel Level 5 (proficiency) στις 15 Δεκεμβρίου. Το είχα ρε γαμώτο, αλλά νομίζω ότι τα θαλάσσωσα στην τελευταία έκθεση από υπερβολική αυτοπεποίθηση Ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα; Υ.Γ. Όσο για το MIchigan, δεν είναι multiple choice, αλλά MULTIPLE GUESS. Γι' αυτό και το "πέρασα" Click για ανάπτυξη... Α και εγώ έδινα το Δεκέμβριο.Βγαίνουν 28 Ιανουαρίου. Καλή μας επιτυχία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 18:45 Ο Valandil έγραψε: #67 10-01-08 18:45 Άσχετο,αλλά το www.palso.gr (η σελίδα που θα δημοσιευτούν τα αποτελέσματα του Edexcel) δεν μου ανοίγει.Είναι γενικό πρόβλημα ή φταίει κάποια ρύθμιση μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 18:49 Ο miv έγραψε: #68 10-01-08 18:49 Εχει προβλημα, δεν ανοιγει ουτε σε μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 15:42 Ο steofstratos: #69 11-01-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από miv: Εχει προβλημα, δεν ανοιγει ουτε σε μενα. Click για ανάπτυξη... Εντάξει παιδιά ούτε και σε μένα ανοίγει τώρα. Πιστεύω οτι υπάρχει καποιο προβλημα με τη σελίδα αυτό το διάστημα. Θα φτιάξει που θα πάει. Το ξέρατε οτι βγήκαν τα αποτελέσματα του michigan proficiency? Βέβαια όχι ακόμη για τους υποψηφίουσ αλλα για τους καθηγητές. Με πήρε τηλ. η καθηγήτριά μου. Πέρασα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 15:47 Η Krou έγραψε: #70 11-01-08 15:47 Συγχαρητηρια :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 17:19 Ο miv έγραψε: #71 11-01-08 17:19 Τελικα ισως επρεπε να δωσω κι εγω φετος....Περασαν ολοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 19:46 Η X-FILER έγραψε: #72 12-01-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από steofstratos: Εντάξει παιδιά ούτε και σε μένα ανοίγει τώρα. Πιστεύω οτι υπάρχει καποιο προβλημα με τη σελίδα αυτό το διάστημα. Θα φτιάξει που θα πάει. Το ξέρατε οτι βγήκαν τα αποτελέσματα του michigan proficiency? Βέβαια όχι ακόμη για τους υποψηφίουσ αλλα για τους καθηγητές. Με πήρε τηλ. η καθηγήτριά μου. Πέρασα!!!! Click για ανάπτυξη... μπραβοοοοοοο!!!!εδωσε και η αδερφη μιας φιλης μου και περασε ξερετε ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα του cambridge lower?πριν δωσουμε η καθηγητρια μας που ειναι παλαβη ειπε αρχες ιανουαριου και τωρα λεει τελη μαρτιου.για αν μην πω για το κρατικο που ελεγε οτι θα εβγαιναν αρχες σεπτεμβρη και βγηκαν 20 ιουλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. In Flames Πολύ δραστήριο μέλος Ο In Flames αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 954 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 21:24 Ο In Flames: #73 12-01-08 21:24 Μιας και λέμε για εξετάσεις.... χθες έμαθα ότι πέρασα το proficiency του michigan! :niki::dance::pilot::drink::sman::hellas: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 21:26 Η Krou έγραψε: #74 12-01-08 21:26 Συγχαρητηρια και σε σενα :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. In Flames Πολύ δραστήριο μέλος Ο In Flames αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 954 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 21:27 Ο In Flames: #75 12-01-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Συγχαρητηρια και σε σενα :xixi: Click για ανάπτυξη... thanks Krou! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 05:28 Ο Γιώργος έγραψε: #76 13-01-08 05:28 Κι εγώ πέρασα! Πριν 3 χρόνια περίπου, αλλά γιατί να μην το χαρούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 09:37 Ο steofstratos: #77 13-01-08 09:37 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: μπραβοοοοοοο!!!!εδωσε και η αδερφη μιας φιλης μου και περασε ξερετε ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα του cambridge lower?πριν δωσουμε η καθηγητρια μας που ειναι παλαβη ειπε αρχες ιανουαριου και τωρα λεει τελη μαρτιου.για αν μην πω για το κρατικο που ελεγε οτι θα εβγαιναν αρχες σεπτεμβρη και βγηκαν 20 ιουλιου Click για ανάπτυξη... Θα βγούν αρχές Φεβρουαρίου! καλή επιτυχία!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:09 Η Krou έγραψε: #78 13-01-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κι εγώ πέρασα! Πριν 3 χρόνια περίπου, αλλά γιατί να μην το χαρούμε; Click για ανάπτυξη... χαχαχ Συγχαρητηρια!!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lunatic Νεοφερμένο μέλος Η lunatic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 16:22 Η lunatic έγραψε: #79 13-01-08 16:22 good luck σε οσους θα δωσουν! μπραβο σε οσους περασαν!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:38 Ο johndrim έγραψε: #80 15-01-08 14:38 Προέκυψε πρόβλημα με τις εξετάσεις. Δίνω Lower 10/5/8 και Γερμανικά 10/5/8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty petrosln New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Evris7: Εγώ έδωσα Edexcel Level 5 (proficiency) στις 15 Δεκεμβρίου. Το είχα ρε γαμώτο, αλλά νομίζω ότι τα θαλάσσωσα στην τελευταία έκθεση από υπερβολική αυτοπεποίθηση Ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα; Υ.Γ. Όσο για το MIchigan, δεν είναι multiple choice, αλλά MULTIPLE GUESS. Γι' αυτό και το "πέρασα" Click για ανάπτυξη... Α και εγώ έδινα το Δεκέμβριο.Βγαίνουν 28 Ιανουαρίου. Καλή μας επιτυχία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 18:45 Ο Valandil έγραψε: #67 10-01-08 18:45 Άσχετο,αλλά το www.palso.gr (η σελίδα που θα δημοσιευτούν τα αποτελέσματα του Edexcel) δεν μου ανοίγει.Είναι γενικό πρόβλημα ή φταίει κάποια ρύθμιση μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 18:49 Ο miv έγραψε: #68 10-01-08 18:49 Εχει προβλημα, δεν ανοιγει ουτε σε μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 15:42 Ο steofstratos: #69 11-01-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από miv: Εχει προβλημα, δεν ανοιγει ουτε σε μενα. Click για ανάπτυξη... Εντάξει παιδιά ούτε και σε μένα ανοίγει τώρα. Πιστεύω οτι υπάρχει καποιο προβλημα με τη σελίδα αυτό το διάστημα. Θα φτιάξει που θα πάει. Το ξέρατε οτι βγήκαν τα αποτελέσματα του michigan proficiency? Βέβαια όχι ακόμη για τους υποψηφίουσ αλλα για τους καθηγητές. Με πήρε τηλ. η καθηγήτριά μου. Πέρασα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 15:47 Η Krou έγραψε: #70 11-01-08 15:47 Συγχαρητηρια :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 17:19 Ο miv έγραψε: #71 11-01-08 17:19 Τελικα ισως επρεπε να δωσω κι εγω φετος....Περασαν ολοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 19:46 Η X-FILER έγραψε: #72 12-01-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από steofstratos: Εντάξει παιδιά ούτε και σε μένα ανοίγει τώρα. Πιστεύω οτι υπάρχει καποιο προβλημα με τη σελίδα αυτό το διάστημα. Θα φτιάξει που θα πάει. Το ξέρατε οτι βγήκαν τα αποτελέσματα του michigan proficiency? Βέβαια όχι ακόμη για τους υποψηφίουσ αλλα για τους καθηγητές. Με πήρε τηλ. η καθηγήτριά μου. Πέρασα!!!! Click για ανάπτυξη... μπραβοοοοοοο!!!!εδωσε και η αδερφη μιας φιλης μου και περασε ξερετε ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα του cambridge lower?πριν δωσουμε η καθηγητρια μας που ειναι παλαβη ειπε αρχες ιανουαριου και τωρα λεει τελη μαρτιου.για αν μην πω για το κρατικο που ελεγε οτι θα εβγαιναν αρχες σεπτεμβρη και βγηκαν 20 ιουλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. In Flames Πολύ δραστήριο μέλος Ο In Flames αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 954 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 21:24 Ο In Flames: #73 12-01-08 21:24 Μιας και λέμε για εξετάσεις.... χθες έμαθα ότι πέρασα το proficiency του michigan! :niki::dance::pilot::drink::sman::hellas: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 21:26 Η Krou έγραψε: #74 12-01-08 21:26 Συγχαρητηρια και σε σενα :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. In Flames Πολύ δραστήριο μέλος Ο In Flames αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 954 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 21:27 Ο In Flames: #75 12-01-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Συγχαρητηρια και σε σενα :xixi: Click για ανάπτυξη... thanks Krou! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 05:28 Ο Γιώργος έγραψε: #76 13-01-08 05:28 Κι εγώ πέρασα! Πριν 3 χρόνια περίπου, αλλά γιατί να μην το χαρούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 09:37 Ο steofstratos: #77 13-01-08 09:37 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: μπραβοοοοοοο!!!!εδωσε και η αδερφη μιας φιλης μου και περασε ξερετε ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα του cambridge lower?πριν δωσουμε η καθηγητρια μας που ειναι παλαβη ειπε αρχες ιανουαριου και τωρα λεει τελη μαρτιου.για αν μην πω για το κρατικο που ελεγε οτι θα εβγαιναν αρχες σεπτεμβρη και βγηκαν 20 ιουλιου Click για ανάπτυξη... Θα βγούν αρχές Φεβρουαρίου! καλή επιτυχία!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:09 Η Krou έγραψε: #78 13-01-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κι εγώ πέρασα! Πριν 3 χρόνια περίπου, αλλά γιατί να μην το χαρούμε; Click για ανάπτυξη... χαχαχ Συγχαρητηρια!!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lunatic Νεοφερμένο μέλος Η lunatic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 16:22 Η lunatic έγραψε: #79 13-01-08 16:22 good luck σε οσους θα δωσουν! μπραβο σε οσους περασαν!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:38 Ο johndrim έγραψε: #80 15-01-08 14:38 Προέκυψε πρόβλημα με τις εξετάσεις. Δίνω Lower 10/5/8 και Γερμανικά 10/5/8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty petrosln New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άσχετο,αλλά το www.palso.gr (η σελίδα που θα δημοσιευτούν τα αποτελέσματα του Edexcel) δεν μου ανοίγει.Είναι γενικό πρόβλημα ή φταίει κάποια ρύθμιση μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 18:49 Ο miv έγραψε: #68 10-01-08 18:49 Εχει προβλημα, δεν ανοιγει ουτε σε μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 15:42 Ο steofstratos: #69 11-01-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από miv: Εχει προβλημα, δεν ανοιγει ουτε σε μενα. Click για ανάπτυξη... Εντάξει παιδιά ούτε και σε μένα ανοίγει τώρα. Πιστεύω οτι υπάρχει καποιο προβλημα με τη σελίδα αυτό το διάστημα. Θα φτιάξει που θα πάει. Το ξέρατε οτι βγήκαν τα αποτελέσματα του michigan proficiency? Βέβαια όχι ακόμη για τους υποψηφίουσ αλλα για τους καθηγητές. Με πήρε τηλ. η καθηγήτριά μου. Πέρασα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 15:47 Η Krou έγραψε: #70 11-01-08 15:47 Συγχαρητηρια :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 17:19 Ο miv έγραψε: #71 11-01-08 17:19 Τελικα ισως επρεπε να δωσω κι εγω φετος....Περασαν ολοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 19:46 Η X-FILER έγραψε: #72 12-01-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από steofstratos: Εντάξει παιδιά ούτε και σε μένα ανοίγει τώρα. Πιστεύω οτι υπάρχει καποιο προβλημα με τη σελίδα αυτό το διάστημα. Θα φτιάξει που θα πάει. Το ξέρατε οτι βγήκαν τα αποτελέσματα του michigan proficiency? Βέβαια όχι ακόμη για τους υποψηφίουσ αλλα για τους καθηγητές. Με πήρε τηλ. η καθηγήτριά μου. Πέρασα!!!! Click για ανάπτυξη... μπραβοοοοοοο!!!!εδωσε και η αδερφη μιας φιλης μου και περασε ξερετε ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα του cambridge lower?πριν δωσουμε η καθηγητρια μας που ειναι παλαβη ειπε αρχες ιανουαριου και τωρα λεει τελη μαρτιου.για αν μην πω για το κρατικο που ελεγε οτι θα εβγαιναν αρχες σεπτεμβρη και βγηκαν 20 ιουλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. In Flames Πολύ δραστήριο μέλος Ο In Flames αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 954 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 21:24 Ο In Flames: #73 12-01-08 21:24 Μιας και λέμε για εξετάσεις.... χθες έμαθα ότι πέρασα το proficiency του michigan! :niki::dance::pilot::drink::sman::hellas: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 21:26 Η Krou έγραψε: #74 12-01-08 21:26 Συγχαρητηρια και σε σενα :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. In Flames Πολύ δραστήριο μέλος Ο In Flames αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 954 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 21:27 Ο In Flames: #75 12-01-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Συγχαρητηρια και σε σενα :xixi: Click για ανάπτυξη... thanks Krou! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 05:28 Ο Γιώργος έγραψε: #76 13-01-08 05:28 Κι εγώ πέρασα! Πριν 3 χρόνια περίπου, αλλά γιατί να μην το χαρούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 09:37 Ο steofstratos: #77 13-01-08 09:37 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: μπραβοοοοοοο!!!!εδωσε και η αδερφη μιας φιλης μου και περασε ξερετε ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα του cambridge lower?πριν δωσουμε η καθηγητρια μας που ειναι παλαβη ειπε αρχες ιανουαριου και τωρα λεει τελη μαρτιου.για αν μην πω για το κρατικο που ελεγε οτι θα εβγαιναν αρχες σεπτεμβρη και βγηκαν 20 ιουλιου Click για ανάπτυξη... Θα βγούν αρχές Φεβρουαρίου! καλή επιτυχία!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:09 Η Krou έγραψε: #78 13-01-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κι εγώ πέρασα! Πριν 3 χρόνια περίπου, αλλά γιατί να μην το χαρούμε; Click για ανάπτυξη... χαχαχ Συγχαρητηρια!!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lunatic Νεοφερμένο μέλος Η lunatic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 16:22 Η lunatic έγραψε: #79 13-01-08 16:22 good luck σε οσους θα δωσουν! μπραβο σε οσους περασαν!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:38 Ο johndrim έγραψε: #80 15-01-08 14:38 Προέκυψε πρόβλημα με τις εξετάσεις. Δίνω Lower 10/5/8 και Γερμανικά 10/5/8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty petrosln New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εχει προβλημα, δεν ανοιγει ουτε σε μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 15:42 Ο steofstratos: #69 11-01-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από miv: Εχει προβλημα, δεν ανοιγει ουτε σε μενα. Click για ανάπτυξη... Εντάξει παιδιά ούτε και σε μένα ανοίγει τώρα. Πιστεύω οτι υπάρχει καποιο προβλημα με τη σελίδα αυτό το διάστημα. Θα φτιάξει που θα πάει. Το ξέρατε οτι βγήκαν τα αποτελέσματα του michigan proficiency? Βέβαια όχι ακόμη για τους υποψηφίουσ αλλα για τους καθηγητές. Με πήρε τηλ. η καθηγήτριά μου. Πέρασα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 15:47 Η Krou έγραψε: #70 11-01-08 15:47 Συγχαρητηρια :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 17:19 Ο miv έγραψε: #71 11-01-08 17:19 Τελικα ισως επρεπε να δωσω κι εγω φετος....Περασαν ολοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 19:46 Η X-FILER έγραψε: #72 12-01-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από steofstratos: Εντάξει παιδιά ούτε και σε μένα ανοίγει τώρα. Πιστεύω οτι υπάρχει καποιο προβλημα με τη σελίδα αυτό το διάστημα. Θα φτιάξει που θα πάει. Το ξέρατε οτι βγήκαν τα αποτελέσματα του michigan proficiency? Βέβαια όχι ακόμη για τους υποψηφίουσ αλλα για τους καθηγητές. Με πήρε τηλ. η καθηγήτριά μου. Πέρασα!!!! Click για ανάπτυξη... μπραβοοοοοοο!!!!εδωσε και η αδερφη μιας φιλης μου και περασε ξερετε ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα του cambridge lower?πριν δωσουμε η καθηγητρια μας που ειναι παλαβη ειπε αρχες ιανουαριου και τωρα λεει τελη μαρτιου.για αν μην πω για το κρατικο που ελεγε οτι θα εβγαιναν αρχες σεπτεμβρη και βγηκαν 20 ιουλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. In Flames Πολύ δραστήριο μέλος Ο In Flames αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 954 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 21:24 Ο In Flames: #73 12-01-08 21:24 Μιας και λέμε για εξετάσεις.... χθες έμαθα ότι πέρασα το proficiency του michigan! :niki::dance::pilot::drink::sman::hellas: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 21:26 Η Krou έγραψε: #74 12-01-08 21:26 Συγχαρητηρια και σε σενα :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. In Flames Πολύ δραστήριο μέλος Ο In Flames αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 954 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 21:27 Ο In Flames: #75 12-01-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Συγχαρητηρια και σε σενα :xixi: Click για ανάπτυξη... thanks Krou! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 05:28 Ο Γιώργος έγραψε: #76 13-01-08 05:28 Κι εγώ πέρασα! Πριν 3 χρόνια περίπου, αλλά γιατί να μην το χαρούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 09:37 Ο steofstratos: #77 13-01-08 09:37 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: μπραβοοοοοοο!!!!εδωσε και η αδερφη μιας φιλης μου και περασε ξερετε ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα του cambridge lower?πριν δωσουμε η καθηγητρια μας που ειναι παλαβη ειπε αρχες ιανουαριου και τωρα λεει τελη μαρτιου.για αν μην πω για το κρατικο που ελεγε οτι θα εβγαιναν αρχες σεπτεμβρη και βγηκαν 20 ιουλιου Click για ανάπτυξη... Θα βγούν αρχές Φεβρουαρίου! καλή επιτυχία!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:09 Η Krou έγραψε: #78 13-01-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κι εγώ πέρασα! Πριν 3 χρόνια περίπου, αλλά γιατί να μην το χαρούμε; Click για ανάπτυξη... χαχαχ Συγχαρητηρια!!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lunatic Νεοφερμένο μέλος Η lunatic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 16:22 Η lunatic έγραψε: #79 13-01-08 16:22 good luck σε οσους θα δωσουν! μπραβο σε οσους περασαν!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:38 Ο johndrim έγραψε: #80 15-01-08 14:38 Προέκυψε πρόβλημα με τις εξετάσεις. Δίνω Lower 10/5/8 και Γερμανικά 10/5/8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty petrosln New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από miv: Εχει προβλημα, δεν ανοιγει ουτε σε μενα. Click για ανάπτυξη... Εντάξει παιδιά ούτε και σε μένα ανοίγει τώρα. Πιστεύω οτι υπάρχει καποιο προβλημα με τη σελίδα αυτό το διάστημα. Θα φτιάξει που θα πάει. Το ξέρατε οτι βγήκαν τα αποτελέσματα του michigan proficiency? Βέβαια όχι ακόμη για τους υποψηφίουσ αλλα για τους καθηγητές. Με πήρε τηλ. η καθηγήτριά μου. Πέρασα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 15:47 Η Krou έγραψε: #70 11-01-08 15:47 Συγχαρητηρια :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 17:19 Ο miv έγραψε: #71 11-01-08 17:19 Τελικα ισως επρεπε να δωσω κι εγω φετος....Περασαν ολοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 19:46 Η X-FILER έγραψε: #72 12-01-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από steofstratos: Εντάξει παιδιά ούτε και σε μένα ανοίγει τώρα. Πιστεύω οτι υπάρχει καποιο προβλημα με τη σελίδα αυτό το διάστημα. Θα φτιάξει που θα πάει. Το ξέρατε οτι βγήκαν τα αποτελέσματα του michigan proficiency? Βέβαια όχι ακόμη για τους υποψηφίουσ αλλα για τους καθηγητές. Με πήρε τηλ. η καθηγήτριά μου. Πέρασα!!!! Click για ανάπτυξη... μπραβοοοοοοο!!!!εδωσε και η αδερφη μιας φιλης μου και περασε ξερετε ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα του cambridge lower?πριν δωσουμε η καθηγητρια μας που ειναι παλαβη ειπε αρχες ιανουαριου και τωρα λεει τελη μαρτιου.για αν μην πω για το κρατικο που ελεγε οτι θα εβγαιναν αρχες σεπτεμβρη και βγηκαν 20 ιουλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. In Flames Πολύ δραστήριο μέλος Ο In Flames αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 954 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 21:24 Ο In Flames: #73 12-01-08 21:24 Μιας και λέμε για εξετάσεις.... χθες έμαθα ότι πέρασα το proficiency του michigan! :niki::dance::pilot::drink::sman::hellas: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 21:26 Η Krou έγραψε: #74 12-01-08 21:26 Συγχαρητηρια και σε σενα :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. In Flames Πολύ δραστήριο μέλος Ο In Flames αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 954 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 21:27 Ο In Flames: #75 12-01-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Συγχαρητηρια και σε σενα :xixi: Click για ανάπτυξη... thanks Krou! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 05:28 Ο Γιώργος έγραψε: #76 13-01-08 05:28 Κι εγώ πέρασα! Πριν 3 χρόνια περίπου, αλλά γιατί να μην το χαρούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 09:37 Ο steofstratos: #77 13-01-08 09:37 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: μπραβοοοοοοο!!!!εδωσε και η αδερφη μιας φιλης μου και περασε ξερετε ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα του cambridge lower?πριν δωσουμε η καθηγητρια μας που ειναι παλαβη ειπε αρχες ιανουαριου και τωρα λεει τελη μαρτιου.για αν μην πω για το κρατικο που ελεγε οτι θα εβγαιναν αρχες σεπτεμβρη και βγηκαν 20 ιουλιου Click για ανάπτυξη... Θα βγούν αρχές Φεβρουαρίου! καλή επιτυχία!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:09 Η Krou έγραψε: #78 13-01-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κι εγώ πέρασα! Πριν 3 χρόνια περίπου, αλλά γιατί να μην το χαρούμε; Click για ανάπτυξη... χαχαχ Συγχαρητηρια!!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lunatic Νεοφερμένο μέλος Η lunatic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 16:22 Η lunatic έγραψε: #79 13-01-08 16:22 good luck σε οσους θα δωσουν! μπραβο σε οσους περασαν!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:38 Ο johndrim έγραψε: #80 15-01-08 14:38 Προέκυψε πρόβλημα με τις εξετάσεις. Δίνω Lower 10/5/8 και Γερμανικά 10/5/8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty petrosln New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συγχαρητηρια :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 17:19 Ο miv έγραψε: #71 11-01-08 17:19 Τελικα ισως επρεπε να δωσω κι εγω φετος....Περασαν ολοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 19:46 Η X-FILER έγραψε: #72 12-01-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από steofstratos: Εντάξει παιδιά ούτε και σε μένα ανοίγει τώρα. Πιστεύω οτι υπάρχει καποιο προβλημα με τη σελίδα αυτό το διάστημα. Θα φτιάξει που θα πάει. Το ξέρατε οτι βγήκαν τα αποτελέσματα του michigan proficiency? Βέβαια όχι ακόμη για τους υποψηφίουσ αλλα για τους καθηγητές. Με πήρε τηλ. η καθηγήτριά μου. Πέρασα!!!! Click για ανάπτυξη... μπραβοοοοοοο!!!!εδωσε και η αδερφη μιας φιλης μου και περασε ξερετε ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα του cambridge lower?πριν δωσουμε η καθηγητρια μας που ειναι παλαβη ειπε αρχες ιανουαριου και τωρα λεει τελη μαρτιου.για αν μην πω για το κρατικο που ελεγε οτι θα εβγαιναν αρχες σεπτεμβρη και βγηκαν 20 ιουλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. In Flames Πολύ δραστήριο μέλος Ο In Flames αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 954 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 21:24 Ο In Flames: #73 12-01-08 21:24 Μιας και λέμε για εξετάσεις.... χθες έμαθα ότι πέρασα το proficiency του michigan! :niki::dance::pilot::drink::sman::hellas: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 21:26 Η Krou έγραψε: #74 12-01-08 21:26 Συγχαρητηρια και σε σενα :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. In Flames Πολύ δραστήριο μέλος Ο In Flames αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 954 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 21:27 Ο In Flames: #75 12-01-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Συγχαρητηρια και σε σενα :xixi: Click για ανάπτυξη... thanks Krou! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 05:28 Ο Γιώργος έγραψε: #76 13-01-08 05:28 Κι εγώ πέρασα! Πριν 3 χρόνια περίπου, αλλά γιατί να μην το χαρούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 09:37 Ο steofstratos: #77 13-01-08 09:37 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: μπραβοοοοοοο!!!!εδωσε και η αδερφη μιας φιλης μου και περασε ξερετε ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα του cambridge lower?πριν δωσουμε η καθηγητρια μας που ειναι παλαβη ειπε αρχες ιανουαριου και τωρα λεει τελη μαρτιου.για αν μην πω για το κρατικο που ελεγε οτι θα εβγαιναν αρχες σεπτεμβρη και βγηκαν 20 ιουλιου Click για ανάπτυξη... Θα βγούν αρχές Φεβρουαρίου! καλή επιτυχία!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:09 Η Krou έγραψε: #78 13-01-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κι εγώ πέρασα! Πριν 3 χρόνια περίπου, αλλά γιατί να μην το χαρούμε; Click για ανάπτυξη... χαχαχ Συγχαρητηρια!!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lunatic Νεοφερμένο μέλος Η lunatic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 16:22 Η lunatic έγραψε: #79 13-01-08 16:22 good luck σε οσους θα δωσουν! μπραβο σε οσους περασαν!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:38 Ο johndrim έγραψε: #80 15-01-08 14:38 Προέκυψε πρόβλημα με τις εξετάσεις. Δίνω Lower 10/5/8 και Γερμανικά 10/5/8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty petrosln New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τελικα ισως επρεπε να δωσω κι εγω φετος....Περασαν ολοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 19:46 Η X-FILER έγραψε: #72 12-01-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από steofstratos: Εντάξει παιδιά ούτε και σε μένα ανοίγει τώρα. Πιστεύω οτι υπάρχει καποιο προβλημα με τη σελίδα αυτό το διάστημα. Θα φτιάξει που θα πάει. Το ξέρατε οτι βγήκαν τα αποτελέσματα του michigan proficiency? Βέβαια όχι ακόμη για τους υποψηφίουσ αλλα για τους καθηγητές. Με πήρε τηλ. η καθηγήτριά μου. Πέρασα!!!! Click για ανάπτυξη... μπραβοοοοοοο!!!!εδωσε και η αδερφη μιας φιλης μου και περασε ξερετε ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα του cambridge lower?πριν δωσουμε η καθηγητρια μας που ειναι παλαβη ειπε αρχες ιανουαριου και τωρα λεει τελη μαρτιου.για αν μην πω για το κρατικο που ελεγε οτι θα εβγαιναν αρχες σεπτεμβρη και βγηκαν 20 ιουλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. In Flames Πολύ δραστήριο μέλος Ο In Flames αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 954 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 21:24 Ο In Flames: #73 12-01-08 21:24 Μιας και λέμε για εξετάσεις.... χθες έμαθα ότι πέρασα το proficiency του michigan! :niki::dance::pilot::drink::sman::hellas: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 21:26 Η Krou έγραψε: #74 12-01-08 21:26 Συγχαρητηρια και σε σενα :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. In Flames Πολύ δραστήριο μέλος Ο In Flames αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 954 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 21:27 Ο In Flames: #75 12-01-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Συγχαρητηρια και σε σενα :xixi: Click για ανάπτυξη... thanks Krou! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 05:28 Ο Γιώργος έγραψε: #76 13-01-08 05:28 Κι εγώ πέρασα! Πριν 3 χρόνια περίπου, αλλά γιατί να μην το χαρούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 09:37 Ο steofstratos: #77 13-01-08 09:37 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: μπραβοοοοοοο!!!!εδωσε και η αδερφη μιας φιλης μου και περασε ξερετε ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα του cambridge lower?πριν δωσουμε η καθηγητρια μας που ειναι παλαβη ειπε αρχες ιανουαριου και τωρα λεει τελη μαρτιου.για αν μην πω για το κρατικο που ελεγε οτι θα εβγαιναν αρχες σεπτεμβρη και βγηκαν 20 ιουλιου Click για ανάπτυξη... Θα βγούν αρχές Φεβρουαρίου! καλή επιτυχία!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:09 Η Krou έγραψε: #78 13-01-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κι εγώ πέρασα! Πριν 3 χρόνια περίπου, αλλά γιατί να μην το χαρούμε; Click για ανάπτυξη... χαχαχ Συγχαρητηρια!!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lunatic Νεοφερμένο μέλος Η lunatic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 16:22 Η lunatic έγραψε: #79 13-01-08 16:22 good luck σε οσους θα δωσουν! μπραβο σε οσους περασαν!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:38 Ο johndrim έγραψε: #80 15-01-08 14:38 Προέκυψε πρόβλημα με τις εξετάσεις. Δίνω Lower 10/5/8 και Γερμανικά 10/5/8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty petrosln New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από steofstratos: Εντάξει παιδιά ούτε και σε μένα ανοίγει τώρα. Πιστεύω οτι υπάρχει καποιο προβλημα με τη σελίδα αυτό το διάστημα. Θα φτιάξει που θα πάει. Το ξέρατε οτι βγήκαν τα αποτελέσματα του michigan proficiency? Βέβαια όχι ακόμη για τους υποψηφίουσ αλλα για τους καθηγητές. Με πήρε τηλ. η καθηγήτριά μου. Πέρασα!!!! Click για ανάπτυξη... μπραβοοοοοοο!!!!εδωσε και η αδερφη μιας φιλης μου και περασε ξερετε ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα του cambridge lower?πριν δωσουμε η καθηγητρια μας που ειναι παλαβη ειπε αρχες ιανουαριου και τωρα λεει τελη μαρτιου.για αν μην πω για το κρατικο που ελεγε οτι θα εβγαιναν αρχες σεπτεμβρη και βγηκαν 20 ιουλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
In Flames Πολύ δραστήριο μέλος Ο In Flames αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 954 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 21:24 Ο In Flames: #73 12-01-08 21:24 Μιας και λέμε για εξετάσεις.... χθες έμαθα ότι πέρασα το proficiency του michigan! :niki::dance::pilot::drink::sman::hellas: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 21:26 Η Krou έγραψε: #74 12-01-08 21:26 Συγχαρητηρια και σε σενα :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. In Flames Πολύ δραστήριο μέλος Ο In Flames αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 954 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 21:27 Ο In Flames: #75 12-01-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Συγχαρητηρια και σε σενα :xixi: Click για ανάπτυξη... thanks Krou! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 05:28 Ο Γιώργος έγραψε: #76 13-01-08 05:28 Κι εγώ πέρασα! Πριν 3 χρόνια περίπου, αλλά γιατί να μην το χαρούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 09:37 Ο steofstratos: #77 13-01-08 09:37 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: μπραβοοοοοοο!!!!εδωσε και η αδερφη μιας φιλης μου και περασε ξερετε ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα του cambridge lower?πριν δωσουμε η καθηγητρια μας που ειναι παλαβη ειπε αρχες ιανουαριου και τωρα λεει τελη μαρτιου.για αν μην πω για το κρατικο που ελεγε οτι θα εβγαιναν αρχες σεπτεμβρη και βγηκαν 20 ιουλιου Click για ανάπτυξη... Θα βγούν αρχές Φεβρουαρίου! καλή επιτυχία!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:09 Η Krou έγραψε: #78 13-01-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κι εγώ πέρασα! Πριν 3 χρόνια περίπου, αλλά γιατί να μην το χαρούμε; Click για ανάπτυξη... χαχαχ Συγχαρητηρια!!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lunatic Νεοφερμένο μέλος Η lunatic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 16:22 Η lunatic έγραψε: #79 13-01-08 16:22 good luck σε οσους θα δωσουν! μπραβο σε οσους περασαν!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:38 Ο johndrim έγραψε: #80 15-01-08 14:38 Προέκυψε πρόβλημα με τις εξετάσεις. Δίνω Lower 10/5/8 και Γερμανικά 10/5/8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty petrosln New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μιας και λέμε για εξετάσεις.... χθες έμαθα ότι πέρασα το proficiency του michigan! :niki::dance::pilot::drink::sman::hellas: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 21:26 Η Krou έγραψε: #74 12-01-08 21:26 Συγχαρητηρια και σε σενα :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. In Flames Πολύ δραστήριο μέλος Ο In Flames αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 954 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 21:27 Ο In Flames: #75 12-01-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Συγχαρητηρια και σε σενα :xixi: Click για ανάπτυξη... thanks Krou! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 05:28 Ο Γιώργος έγραψε: #76 13-01-08 05:28 Κι εγώ πέρασα! Πριν 3 χρόνια περίπου, αλλά γιατί να μην το χαρούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 09:37 Ο steofstratos: #77 13-01-08 09:37 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: μπραβοοοοοοο!!!!εδωσε και η αδερφη μιας φιλης μου και περασε ξερετε ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα του cambridge lower?πριν δωσουμε η καθηγητρια μας που ειναι παλαβη ειπε αρχες ιανουαριου και τωρα λεει τελη μαρτιου.για αν μην πω για το κρατικο που ελεγε οτι θα εβγαιναν αρχες σεπτεμβρη και βγηκαν 20 ιουλιου Click για ανάπτυξη... Θα βγούν αρχές Φεβρουαρίου! καλή επιτυχία!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:09 Η Krou έγραψε: #78 13-01-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κι εγώ πέρασα! Πριν 3 χρόνια περίπου, αλλά γιατί να μην το χαρούμε; Click για ανάπτυξη... χαχαχ Συγχαρητηρια!!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lunatic Νεοφερμένο μέλος Η lunatic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 16:22 Η lunatic έγραψε: #79 13-01-08 16:22 good luck σε οσους θα δωσουν! μπραβο σε οσους περασαν!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:38 Ο johndrim έγραψε: #80 15-01-08 14:38 Προέκυψε πρόβλημα με τις εξετάσεις. Δίνω Lower 10/5/8 και Γερμανικά 10/5/8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty petrosln New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Συγχαρητηρια και σε σενα :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
In Flames Πολύ δραστήριο μέλος Ο In Flames αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 954 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2008 στις 21:27 Ο In Flames: #75 12-01-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Συγχαρητηρια και σε σενα :xixi: Click για ανάπτυξη... thanks Krou! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 05:28 Ο Γιώργος έγραψε: #76 13-01-08 05:28 Κι εγώ πέρασα! Πριν 3 χρόνια περίπου, αλλά γιατί να μην το χαρούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 09:37 Ο steofstratos: #77 13-01-08 09:37 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: μπραβοοοοοοο!!!!εδωσε και η αδερφη μιας φιλης μου και περασε ξερετε ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα του cambridge lower?πριν δωσουμε η καθηγητρια μας που ειναι παλαβη ειπε αρχες ιανουαριου και τωρα λεει τελη μαρτιου.για αν μην πω για το κρατικο που ελεγε οτι θα εβγαιναν αρχες σεπτεμβρη και βγηκαν 20 ιουλιου Click για ανάπτυξη... Θα βγούν αρχές Φεβρουαρίου! καλή επιτυχία!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:09 Η Krou έγραψε: #78 13-01-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κι εγώ πέρασα! Πριν 3 χρόνια περίπου, αλλά γιατί να μην το χαρούμε; Click για ανάπτυξη... χαχαχ Συγχαρητηρια!!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lunatic Νεοφερμένο μέλος Η lunatic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 16:22 Η lunatic έγραψε: #79 13-01-08 16:22 good luck σε οσους θα δωσουν! μπραβο σε οσους περασαν!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:38 Ο johndrim έγραψε: #80 15-01-08 14:38 Προέκυψε πρόβλημα με τις εξετάσεις. Δίνω Lower 10/5/8 και Γερμανικά 10/5/8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty petrosln New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Krou: Συγχαρητηρια και σε σενα :xixi: Click για ανάπτυξη... thanks Krou! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 05:28 Ο Γιώργος έγραψε: #76 13-01-08 05:28 Κι εγώ πέρασα! Πριν 3 χρόνια περίπου, αλλά γιατί να μην το χαρούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 09:37 Ο steofstratos: #77 13-01-08 09:37 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: μπραβοοοοοοο!!!!εδωσε και η αδερφη μιας φιλης μου και περασε ξερετε ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα του cambridge lower?πριν δωσουμε η καθηγητρια μας που ειναι παλαβη ειπε αρχες ιανουαριου και τωρα λεει τελη μαρτιου.για αν μην πω για το κρατικο που ελεγε οτι θα εβγαιναν αρχες σεπτεμβρη και βγηκαν 20 ιουλιου Click για ανάπτυξη... Θα βγούν αρχές Φεβρουαρίου! καλή επιτυχία!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:09 Η Krou έγραψε: #78 13-01-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κι εγώ πέρασα! Πριν 3 χρόνια περίπου, αλλά γιατί να μην το χαρούμε; Click για ανάπτυξη... χαχαχ Συγχαρητηρια!!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lunatic Νεοφερμένο μέλος Η lunatic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 16:22 Η lunatic έγραψε: #79 13-01-08 16:22 good luck σε οσους θα δωσουν! μπραβο σε οσους περασαν!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:38 Ο johndrim έγραψε: #80 15-01-08 14:38 Προέκυψε πρόβλημα με τις εξετάσεις. Δίνω Lower 10/5/8 και Γερμανικά 10/5/8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty petrosln New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κι εγώ πέρασα! Πριν 3 χρόνια περίπου, αλλά γιατί να μην το χαρούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 09:37 Ο steofstratos: #77 13-01-08 09:37 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: μπραβοοοοοοο!!!!εδωσε και η αδερφη μιας φιλης μου και περασε ξερετε ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα του cambridge lower?πριν δωσουμε η καθηγητρια μας που ειναι παλαβη ειπε αρχες ιανουαριου και τωρα λεει τελη μαρτιου.για αν μην πω για το κρατικο που ελεγε οτι θα εβγαιναν αρχες σεπτεμβρη και βγηκαν 20 ιουλιου Click για ανάπτυξη... Θα βγούν αρχές Φεβρουαρίου! καλή επιτυχία!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:09 Η Krou έγραψε: #78 13-01-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κι εγώ πέρασα! Πριν 3 χρόνια περίπου, αλλά γιατί να μην το χαρούμε; Click για ανάπτυξη... χαχαχ Συγχαρητηρια!!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lunatic Νεοφερμένο μέλος Η lunatic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 16:22 Η lunatic έγραψε: #79 13-01-08 16:22 good luck σε οσους θα δωσουν! μπραβο σε οσους περασαν!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:38 Ο johndrim έγραψε: #80 15-01-08 14:38 Προέκυψε πρόβλημα με τις εξετάσεις. Δίνω Lower 10/5/8 και Γερμανικά 10/5/8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty petrosln New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: μπραβοοοοοοο!!!!εδωσε και η αδερφη μιας φιλης μου και περασε ξερετε ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα του cambridge lower?πριν δωσουμε η καθηγητρια μας που ειναι παλαβη ειπε αρχες ιανουαριου και τωρα λεει τελη μαρτιου.για αν μην πω για το κρατικο που ελεγε οτι θα εβγαιναν αρχες σεπτεμβρη και βγηκαν 20 ιουλιου Click για ανάπτυξη... Θα βγούν αρχές Φεβρουαρίου! καλή επιτυχία!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:09 Η Krou έγραψε: #78 13-01-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κι εγώ πέρασα! Πριν 3 χρόνια περίπου, αλλά γιατί να μην το χαρούμε; Click για ανάπτυξη... χαχαχ Συγχαρητηρια!!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lunatic Νεοφερμένο μέλος Η lunatic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 16:22 Η lunatic έγραψε: #79 13-01-08 16:22 good luck σε οσους θα δωσουν! μπραβο σε οσους περασαν!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:38 Ο johndrim έγραψε: #80 15-01-08 14:38 Προέκυψε πρόβλημα με τις εξετάσεις. Δίνω Lower 10/5/8 και Γερμανικά 10/5/8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty petrosln New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κι εγώ πέρασα! Πριν 3 χρόνια περίπου, αλλά γιατί να μην το χαρούμε; Click για ανάπτυξη... χαχαχ Συγχαρητηρια!!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lunatic Νεοφερμένο μέλος Η lunatic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 16:22 Η lunatic έγραψε: #79 13-01-08 16:22 good luck σε οσους θα δωσουν! μπραβο σε οσους περασαν!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:38 Ο johndrim έγραψε: #80 15-01-08 14:38 Προέκυψε πρόβλημα με τις εξετάσεις. Δίνω Lower 10/5/8 και Γερμανικά 10/5/8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
good luck σε οσους θα δωσουν! μπραβο σε οσους περασαν!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:38 Ο johndrim έγραψε: #80 15-01-08 14:38 Προέκυψε πρόβλημα με τις εξετάσεις. Δίνω Lower 10/5/8 και Γερμανικά 10/5/8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Προέκυψε πρόβλημα με τις εξετάσεις. Δίνω Lower 10/5/8 και Γερμανικά 10/5/8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.