eva kan
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pb13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απολυτήρια και λοιπά θα ναι έτοιμα να τα πάρουμε; πήγε κανένας;
εγω πηγα σημερα μου δωσαν το απολυτηριο και την βεβαιωση σπουδων
olgalicious97
Εκκολαπτόμενο μέλος
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
aye
Πολύ δραστήριο μέλος
Άρα έχω μείνει. Τι γίνεται σ'αυτη την περίπτωση; Ξαναδίνω τον Σεπτέμβρη;
Γιατί κάποιος μου είπε πως στη Γ' λυκείου δεν πας τον Σεπτέμβρη αλλά δίνεις την επόμενη χρονιά στις εξετάσεις Μαϊου-Ιουνίου; Παίζει κάτι τέτοιο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Έρι
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manolis_98
Πολύ δραστήριο μέλος
Είχα 12 στα μαθηματικά στο α' τετράμηνο και 13 στο β' και έγραψα με το ζόρι 2.
Άρα έχω μείνει. Τι γίνεται σ'αυτη την περίπτωση; Ξαναδίνω τον Σεπτέμβρη;
Γιατί κάποιος μου είπε πως στη Γ' λυκείου δεν πας τον Σεπτέμβρη αλλά δίνεις την επόμενη χρονιά στις εξετάσεις Μαϊου-Ιουνίου; Παίζει κάτι τέτοιο;![]()
δεν παίζει να σε αφήσει μεταξεταστέα
aye
Πολύ δραστήριο μέλος
manolis_98
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν πρέπει να έχουμε σύνολο στο κάθε μάθημα (τετράμηνα + βαθμός εξετάσεων) 28;
Νομίζω πως ναι,αλλά δεν θα μπει στη διαδικασία αυτή καθώς θα σου βάλει εν τέλει ένα 5 (ίσως και παραπάνω) και όλα εντάξει
(λογικά είσαι θεωρητική και αυτό θα το γνωρίζει ο υπεύθυνος καθηγητής ,επομένως θα είναι επιεικής στη βαθμολόγηση)
Έρι
Νεοφερμένο μέλος
aye
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.ipaideia.gr/proagogi-apo...ge-l-oria-apousion-xaraktirismos-foitisis.htm νομίζω το λέει κάπου στο 2
9,5 μέσο όρο στο κάθε μάθημα ή σε όλα μαζί;
γιατί αν είναι σε κάθε μάθημα ξεχωριστά, τότε για τα μαθηματικά
12 + 13 + 2 = 27
27/3= 9
Έρι
Νεοφερμένο μέλος
PolGR1509
Τιμώμενο Μέλος

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
και 7Ακόμα και 2 να έγραψες, εύκολα γίνεται 3 από τον καθηγητή![]()
νταξει δεν παιζει αν σε αφησουν στη γ λυκειουΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Περνάτε!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 019112
Επισκέπτης
cygnus.e
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστω και καλη συνεχεια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki