Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος

εμένα πάντως μια χαρά με βοήθησε ο ΔΑΠίτης στην εγγραφή

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος

Απ' εκεί κι ύστερα, ο καθένας αποφασίζει τι θα πράξει. Μπορεί να γίνει μέλος τους και να απολαμβάνει αρκετά προνόμια. Μπορεί να τους ψηφίζει μόνο και να παίρνει σημειώσεις, μπρελόκ, στυλό, κονκάρδες, καπελάκια. Μπορει να μην τους ψηφίζει και να παίρνει σημειώσεις σκέτο -σε μικρές σχολές δεν γίνεται, όπως στη δική μου. Μπορεί να ξεχνά την ύπαρξή τους

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος

Βγήκε από το σταθμό του μετρό, κρατώντας τη ζελατίνα με τα χαρτιά για την εγγραφή. Δεν πρόλαβε να προσανατολιστεί και τον πλησίασε κάποιος: «Συνάδελφε, τι σχολή είσαι?». Του είπε και αμέσως ο άλλος χτύπησε μία ταχεία κλήση και σε χρόνο dt ήρθε ο αρμόδιος. «Γεια σου συνάδελφε, εγώ είμαι στη σχολή σου 3ο έτος, έλα να πάμε παρέα στη γραμματεία». Σαν ψάρι ο δικός μου ακολούθησε. Στη διαδρομή ο άλλος τον είχε ανακρίνει κανονικά. Έφτασαν στη γραμματεία. Κάποια στιγμή ο άλλος απομακρύνθηκε να βρει κάτι και ένα κορίτσι πλησίασε τον δικό μου «Συνάδελφος?», οπότε ο άλλος γύρισε, της είπε κάτι σαν «Φύγε, εγώ τον είδα πρώτος» και αυτή απομακρύνθηκε. Ο άλλος έδωσε στον δικό μου έτοιμο το φάκελο εγγραφής, έλεγξε τα δικαιολογητικά, του συμπλήρωσε την αίτηση και περίμεναν μαζί στην ουρά. Πιάσανε κουβέντα με άλλους, πρωτοετείς και παλιούς που τους βοηθούσαν. Όλο το κλίμα ήταν πολύ φιλικό και ωραίο, αστεία, χαβαλές. Τελείωσαν τα γραφειοκρατικά, πηγαδάκι κάτω και μόλις μαζεύτηκαν 5-6 γραμμένοι πρωτοετείς αγόρια και κορίτσια, κάποιος παλιός είπε τυχαία: «Παιδιά, βιάζεστε, ή πάμε εδώ απέναντι για τον πρώτο σας φοιτητικό καφέ?». Κουβέντα για τη σχολή, ερωτήσεις βροχή που οι νέοι ήθελαν να ακούσουν απαντήσεις από πρώτο χέρι, οι παλιοί ευγενέστατοι και ενημερωμένοι σε όλα, κάποιες light κομματικές σπόντες, ανταλλαγή αριθμών κινητών, «Αύριο, αν θέλετε μαζευόμαστε στο μπαράκι εδώ πιο πέρα», ενθουσιασμένοι οι πρωτοετείς, «Άντε, τα λέμε».

babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος

Προσωπικά θα "ζητήσω τη βοήθειά τους" για την εγγραφή ή γενικότερα για τα πρώτα πράγματα στη σχολή αν δω ότι ζορίζομαι μόνος μου.. Από 'κει και πέρα, θα είμαστε από μακρυά κι αγαπημένοι.
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος

Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Πρέπει να κάνεις το ξεκαθάρισμα από την αρχή ότι δεν ενδιαφέρεσαι. Αν το δεχτούν και σε αφήσουν (πολιτικά) ήσυχο, μια χαρά παρέα μπορείς να κάνεις.
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν είναι κακό. Αλλά οι περισσότεροι από τα κόμματα, δεν ξέρουν που πρέπει να σταματήσουν.
https://www.youtube.com/watch?v=4WvRue-bp5k
Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Αυτοί που πλησιάζουν "νέα μέλη" είναι οι πορωμένοι. Δεν μιλάμε για ένα απλό μέλος που πάει για σημειώσεις και πάρτυ!
elenaki92
Δραστήριο μέλος

babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος

tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος

Προσωπικά, εννοούσα πως δεν θα έχω πολιτικές σχέσεις με τέτοια άτομα.. Και νομίζω πως και οι άλλοι που λένε τα ίδια με μένα δεν θα εννοούν τίποτα διαφορετικό.. Αλίμονο, αν ταιριάξεις με κάποιον γιατί να τον απορρίψεις;
Έτσι ναι.Τσίμπα ένα +1

babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος

Σε αυτό :
τί το αρνητικό βρήκες;Έτσι ναι.Τσίμπα ένα +1

Μη με βρίσεις....
Dias
Επιφανές μέλος

The children is playing (Αττική σύνταξη στα αγγλικά).Ρε ποιός είναι αυτός που έβαλε σε όλους μας -1;Με κανέναν δεν είσαι ευχαριστημένος;
![]()
Γιατί η αρνητική βαθμολογία είναι ανώνυμη?

Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Κάποιος ντροπαλός θα ήταν, που δεν έχει το θάρρος να διαφωνήσει φανερά και το κάνει φορώντας την κουκούλα.Καλά, δεν βαρέθηκε να το κάνει σε όλους;;;;;
Ας το διορθώσουμε εμείς με +1 σε όλους.
JosefK
Πολύ δραστήριο μέλος

Προσωπικά θα "ζητήσω τη βοήθειά τους" για την εγγραφή ή γενικότερα για τα πρώτα πράγματα στη σχολή αν δω ότι ζορίζομαι μόνος μου..
Παιδιά, ΔΕΝ χρειάζεται βοήθεια για να συμπληρώσετε σε μία φόρμα εγγραφής στοιχεία όπως :
όνομα
επίθετο
τηλέφωνο
διεύθυνση
έχεις πάει φαντάρος;
εργάζεσαι;
είσαι παντρεμένος;
πέρασες με πανελλήνιες;
πέρασες με κατατακήριες;
έχεις άλλο πτυχίο;
κλπ....
καθώς και μία υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είσαι γραμμένος σε άλλο προπτυχιακό τμήμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
ShatteredIce
Δραστήριο μέλος

Εγώ ευτυχώς βρήκα αμέσως παρέα γιατί από την πρώτη μέρα όλοι ήμασταν άγνωστοι μεταξύ μας και ψαχνόμασταν!
gastone
Νεοφερμένο μέλος

συμβουλη προς οσους δινουν πανελληνιες: δηλωστε καμια ασοε η καμια νομικη η κανα παντειο η θεσσαλονικη η κομοτηνη αμα δεν θελετε να χασετε τα καλυτερα χρονια της ζωης σας.. μακρια απο πολυτεχνειο!! ουστ!
και παραπονιεσαι?? μακαρι να γινοταν και στη δικια μου σχολη αυτο!!Γνωστός που πριν λίγα χρόνια μπήκε στο οικονομικό της νομικής μου διηγήθηκε τη δική του ιστορία εγγραφής ως εξής:
Βγήκε από το σταθμό του μετρό, κρατώντας τη ζελατίνα με τα χαρτιά για την εγγραφή. Δεν πρόλαβε να προσανατολιστεί και τον πλησίασε κάποιος: «Συνάδελφε, τι σχολή είσαι?». Του είπε και αμέσως ο άλλος χτύπησε μία ταχεία κλήση και σε χρόνο dt ήρθε ο αρμόδιος. «Γεια σου συνάδελφε, εγώ είμαι στη σχολή σου 3ο έτος, έλα να πάμε παρέα στη γραμματεία». Σαν ψάρι ο δικός μου ακολούθησε. Στη διαδρομή ο άλλος τον είχε ανακρίνει κανονικά. Έφτασαν στη γραμματεία. Κάποια στιγμή ο άλλος απομακρύνθηκε να βρει κάτι και ένα κορίτσι πλησίασε τον δικό μου «Συνάδελφος?», οπότε ο άλλος γύρισε, της είπε κάτι σαν «Φύγε, εγώ τον είδα πρώτος» και αυτή απομακρύνθηκε. Ο άλλος έδωσε στον δικό μου έτοιμο το φάκελο εγγραφής, έλεγξε τα δικαιολογητικά, του συμπλήρωσε την αίτηση και περίμεναν μαζί στην ουρά. Πιάσανε κουβέντα με άλλους, πρωτοετείς και παλιούς που τους βοηθούσαν. Όλο το κλίμα ήταν πολύ φιλικό και ωραίο, αστεία, χαβαλές. Τελείωσαν τα γραφειοκρατικά, πηγαδάκι κάτω και μόλις μαζεύτηκαν 5-6 γραμμένοι πρωτοετείς αγόρια και κορίτσια, κάποιος παλιός είπε τυχαία: «Παιδιά, βιάζεστε, ή πάμε εδώ απέναντι για τον πρώτο σας φοιτητικό καφέ?». Κουβέντα για τη σχολή, ερωτήσεις βροχή που οι νέοι ήθελαν να ακούσουν απαντήσεις από πρώτο χέρι, οι παλιοί ευγενέστατοι και ενημερωμένοι σε όλα, κάποιες light κομματικές σπόντες, ανταλλαγή αριθμών κινητών, «Αύριο, αν θέλετε μαζευόμαστε στο μπαράκι εδώ πιο πέρα», ενθουσιασμένοι οι πρωτοετείς, «Άντε, τα λέμε».
![]()
nathalie
Νεοφερμένο μέλος

αμα εισαι στο πολυτεχνειο και εισαι απο επαρχια με ποιον κανεις παρεα?? Οι περισσοτεροι εκει περα ειναι freaks kai nerds.. στον ελευθερο τους χρονο παιζουν dota.. κι αμα υπαρχει καμια νορμαλ παρεα αυτη θα ειναι απο αθηνα που περασε με μεταγραφη(γιατι οσο πιο λιγο διαβαζεις και οσο πιο λιγο εξυπνος εισαι τοσο πιο νορμαλ γινεσαι) κι εχουν ηδη τις παρεες τους.. ερχονται που και που σχολη να μν χανουν επαφη και κατα τις 1 η ωρα εχουνε γινει καπνος.... κωλοαθηνα και κωλοπολυτεχνειο..
συμβουλη προς οσους δινουν πανελληνιες: δηλωστε καμια ασοε η καμια νομικη η κανα παντειο η θεσσαλονικη η κομοτηνη αμα δεν θελετε να χασετε τα καλυτερα χρονια της ζωης σας.. μακρια απο πολυτεχνειο!! ουστ!
και παραπονιεσαι?? μακαρι να γινοταν και στη δικια μου σχολη αυτο!!
Καλα προφανως και οχι!!!Αυτο που περιγραφει ο διας ειναι απλα τραγικο,δεν ειναι προσεγγιση με σκοπο να σε βοηθησουν,βγαζει ματι!Να χαιρεσαι που αυτα δεν γινονται στην δικια σου σχολη!
Οσο για αυτα που λες περι πολυτεχνειου κλπ,αν κ εχεις μεχρι ενα βαθμο δικαιο σε βρισκω και λιγο υπερβολικο..Καμμενοι(και βλαμμενοι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
germ1984
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Eagle Eye
- idkser
- tomftw
- Hased Babis
- Elsa777
- g59
- Chris180
- Mara2004
- χημεια4λαιφ
- VatoLoco
- angel_par29
- Γιώτα Γιαννακού
- pannnos1992
- maria pad
- kalhkardia
- thenutritionist
- Twittn
- User2350
- Eeeee
- JoannaVas
- pink_panther
- Citylights
- the.m024
- P.Dam.
- ladybookworm
- takeshi_kitano
- rosemary
- Philologist
- dim6
- constansn
- De Broglie
- jYanniss
- Nikos05
- air_fish
- Freddys
- 042003
- Dr. Gl. Luminous
- ggl
- aggelosst9
- katerinavld
- xmen902
- Αριάνα123
- mike741
- eleonora33
- vetas
- Konstantinos4
- Stroka
- stefan
- iminspain
- Natassa33
- Libertus
- Scandal
- Mhtrogoal
- Paragontas7000
- Lia 2006
- Haraa11
- norbit
- Maria kwstaki
- Melina K.
- Ststst02
- Sgouroxtapodi
- DENVER
- Κλημεντίνη
- charmander
- mpampouras
- marianna04
- ikigai
- J.Cameron
- Serotonin
- hirasawayui
- Georgiapon25
- hecktors
- TonyMontanaEse
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.