Vold
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος

Διαβάστε πιο αναλυτικά τη γνώμη κάποιων ζωόφιλων:
https://dogw0rld.blogspot.gr/2013/10/eisai-foithths-kai-theleis-na-yiothetiseis-ena-zwaki.html

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

Προσωπικα και απο τους γνωστους μου δεν θα υπηρχε ποτε το ειδος σνομπαριας που λετε
Δεν ειναι σωστο να υπαρχει ρατσισμος ακομα και στις περιοχες της ελλαδας
Εγω αν με το καλο σπουδασω γιαννενα ξερω οτι το 80% ειναι απο βορεια ελλαδα
Εγω ο νοτιος θα εχω προβλημα δηλαδη?? Δεν στεκει..
Τελος μια ερωτηση που μπορει να την απαντησει μεγαλυτερος..
Εγω αρχιζω μαθηματα 5 οκτωβρη
Πρεπει ποσες μερες ποιο νωρις να παω?
Μην ανησυχείς. Στα Γιάννενα έχει παιδιά απ' όλη την Ελλάδα, ειδικά στη σχολή σου.
Αν έχεις ήδη παρέα, αν περνάει κάποιος φίλος εκεί, πήγαινε πιο νωρίς. Κι εγώ 5 Οκτώβρη ξεκινάω μαθήματα, λέω να ανέβω κανά-δυο βδομάδες πιο πριν Αθήνα, δηλαδή μέσα στην βδομάδα που ακολουθεί τις εκλογές. Να κάνουμε και λίγο τουρισμό.
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλά βρε δεν λέω να γνωρίσω και ολο το ΕΚΠΑ, απλά ρωτάω για να ξέρω αν είναι σχετικά εύκολο να προκύψουν νέες φιλίες
Ναι έχω ενημερωθει για τις παρατάξεις και σίγουρα δεν έχω σκοπό να μπλέξω!!!
Ναι, μην ανησυχείς, στο πανεπιστήμιο που είναι πιο πολλά τα άτομα, είναι πιο εύκολο να αποκτήσεις φιλίες σε σχέση με το σχολείο.
Θυμάμαι το Σεπτέμβρη του 1995 (είμαι και λίγο γιαγιούλα

Και τώρα το μεταπτυχιακό μου είναι εξ αποστάσεως, 5 παρακολουθήσεις ανά θεματική ενότητα. Παρ' όλα αυτά δημιούργησα νέές φιλίες (και όχι μόνο....

john_doe
Δραστήριο μέλος

DrMimi
Νεοφερμένο μέλος

Για προπτυχιακές φιλίες, και ένα γεια με τον ντελιβερά είναι υπεραρκετό.
Συμβουλές για το πως να γίνετε μισάνθρωποι.....ευχαριστούμε δεόντως!!!!
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ είμαι της άποψης ότι δεν πρέπει να επικεντρωνόμαστε στις φιλίες κατά τη διάρκεια των σπουδών μας, αφού αυτό που προέχει είναι να πάρουμε πτυχίο με άριστα, πράγμα που θα μας επιτρέψει να κάνουμε αργότερα μεταπτυχιακό με υποτροφία στο εξωτερικό, όπου εξυπακούεται ότι θα κάτσουμε για καριέρα. Για προπτυχιακές φιλίες, και ένα γεια με τον ντελιβερά είναι υπεραρκετό.
Σ' αυτό δεν έχεις άδικο και μπράβο σου που είσαι συνειδητοποιημένος, ο βασικός και πρώτιστος σκοπός των σπουδών είναι η επαγγελματική αποκατάσταση και γιατί όχι; Και η ακαδημαϊκή καριέρα. Δεν είπε κανείς/μία να το ρίξουμε στις βόλτες και να παραμελήσουμε τα μαθήματα, αλλά δεν τρεχει τίποτα να πας ένα Σάββατο να πιείς ένα ποτό με την παρέα σου κι από τους/τις φίλους/ες παίρνουμε άλλου είδους ερεθίσματα. Κι εγώ πάντοτε ήμουν (και συνεχίζω και τώρα που είμαι αρκετά μεγάλη) πολύ επιμελής φοιτήτρια και έχω τις φιλοδοξίες μου ως άνθρωπος, αυτό όμως δεν με εμποδίζει να εχω και τις φιλίες μου και τη σχέση μου, απλώς διαλέγω ανθρώπους, που έχου παρόμοιους στόχους μ' εμένα, όχι από σνομπισμό, αλλά για να υπάρχει κατανόηση στο ότι χρειάζομαι αρκετό χρόνο για διάβασμα.
foithths1985
Νεοφερμένο μέλος

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

και μην μου πει κανεις οτι μπορει να υπαρξει φιλια γυναικας με αντρα.
Όσο γι' αυτό ο/η καθένας/μία μπορεί να έχει την προσωπική του άποψη.

foithths1985
Νεοφερμένο μέλος

Όσο γι' αυτό ο/η καθένας/μία μπορεί να έχει την προσωπική του άποψη.![]()
φυσικα και μπορει αλλα επιτρεψε με να θεωρω αυτο
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

φυσικα και μπορει αλλα επιτρεψε με να θεωρω αυτο
Τι λόγο εχω να σου το απαγορεύσω;

foithths1985
Νεοφερμένο μέλος

Τι λόγο εχω να σου το απαγορεύσω;![]()
χααχχα προφανως κανενα λογο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια
Διάσημο μέλος

Απλά θα πας μια μέρα στο αμφιθέατρο και θα πεις "Γεια είμαι η Έλενα.", καλαμπούρισε λίγο για τον καθηγητή, για το μάθημα. Πες ότι είσαι 2ο και επειδή δεν παρακολουθούσες, δεν ξέρεις κανέναν, με χαμόγελο και όχι ηττοπάθεια. Στην αρχή θα μιλάτε στα μαθήματα, θα κάθεστε μαζί, θα βγαίνετε στα διαλείμματα. Με τον καιρό πρότεινε κι εσύ για κανέναν καφέ ή να κάνετε μαζί εργασία ή να διαβάσετε μαζί. Δεν είναι πολύ δύσκολο... Αν είσαι χαμογελαστή και ευχάριστη δεν πρόκειται να μείνεις μόνη σου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ευλιγιστούλης
Νεοφερμένο μέλος

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Ευλιγιστούλης
Νεοφερμένο μέλος

Θάλεια
Διάσημο μέλος

Ευλιγιστούλης
Νεοφερμένο μέλος

Κανένας δεν πρόκειται να γίνει φίλος σου -με την έννοια που το εννοείς- από τη μία μέρα στην άλλη. Αναγκαστικά, θα πρέπει πρώτα να περάσετε από τη φάση των τυχαίων, απλών γνωστών και να πάτε για έναν και δύο και τρεις καφέδες. Μετά θα πάτε και για καμιά ταινία, καμια εκδρομή, θα βγείτε βράδυ και τα υπόλοιπα έρχονται από μόνα τους. Αναγκαστικά, έτσι είναι η ζωή. Όταν ήμουν 4-5 πήγαινα σε άγνωστα παιδάκια και τους έλεγα "γεια σου, με λένε Μαρία, θέλεις να γίνουμε φίλοι;" Όσο περνούν φυσικά τα χρόνια, τα πράγματα παύουν να είναι τόσο απλά, και οι ανθρώπινες σχέσεις γίνονται πιο -ας μην το πούμε δύσκολες, ας πούμε- απαιτητικές.φιλος σημαινει οτι τον εμπιστευομαι (οσο αυτο ειναι δυνατον) και οχι καποιος τυχαιος, καποιος που θα παω απλα για ενα καφε ειναι γνωστος οχι φιλος. επισης παρεες της σχολης οπου θα παμε για καφε η μπυρα δεν παιζει, ισως δεν ταιριαζω η δεν ξερω εγω τι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Eagle Eye
- idkser
- tomftw
- Hased Babis
- Elsa777
- g59
- Chris180
- Mara2004
- χημεια4λαιφ
- VatoLoco
- angel_par29
- Γιώτα Γιαννακού
- pannnos1992
- maria pad
- kalhkardia
- thenutritionist
- Twittn
- User2350
- Eeeee
- JoannaVas
- pink_panther
- Citylights
- the.m024
- P.Dam.
- ladybookworm
- takeshi_kitano
- rosemary
- Philologist
- dim6
- constansn
- De Broglie
- jYanniss
- Nikos05
- air_fish
- Freddys
- 042003
- Dr. Gl. Luminous
- ggl
- aggelosst9
- katerinavld
- xmen902
- Αριάνα123
- mike741
- eleonora33
- vetas
- Konstantinos4
- Stroka
- stefan
- iminspain
- Natassa33
- Libertus
- Scandal
- Mhtrogoal
- Paragontas7000
- Lia 2006
- Haraa11
- norbit
- Maria kwstaki
- Melina K.
- Ststst02
- Sgouroxtapodi
- DENVER
- Κλημεντίνη
- charmander
- mpampouras
- marianna04
- ikigai
- J.Cameron
- Serotonin
- hirasawayui
- Georgiapon25
- hecktors
- TonyMontanaEse
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.