πρώτα απο όλα ανέφερα οτι η Βιολογία και το αοδε ειναι θέμα διαβάσματος..αλλα προφανώς πήρες λάθος απόσπασμα...
Ανέφερες "Φυσική,Χημεία/ΑΕΠΠ,Βιολογια/ΑΟΔΕ". Εγώ "κόλλησα" στο ΑΕΠΠ και τη Φυσική, διότι για ΑΟΔΕ συμφωνώ, και για Βιολογία/Χημεία δεν έχω άποψη.
Τέσπα μου λές δηλαδή οτι η φυσική δεν είναι θέμα ενασχόλησης???Με 1 ώρα που θα αφιερώσεις την εβδομάδα για τη φυσική πας για 20???τότε είσαι το παιδί θαύμα τι να πώ..
Ναι, θεωρώ ότι υπάρχει η πιθανότητα να γίνει αυτό που λες. Ωστόσο, υποτίθεται ότι το ζητούμενο είναι να αυξήσουμε τις πιθανότητες.

Προσωπικά δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο χρόνο είχα αφιερώσει τότε σε Φυσική Κατ., θυμάμαι όμως ότι δεν ήταν πολύς διότι είχα πολύ καλό καθηγητή στο σχολείο και τα μάθαινα από εκεί. Οι περισσότεροι συμμαθητές μου είχαν πειστεί ότι "σχολείο είναι, δεν θα μάθουν τίποτα", χάζευαν την ώρα του μαθήματος και τελικά κατέληγαν να διαβάζουν με τις ώρες στο σπίτι τους.
Επίσης, άλλο το πόσο διάβαζα κατά τη διάρκεια της χρονιάς, και άλλο την εξεταστική περίοδο. Προσωπικά όπως έγραψα και παραπάνω, έριξα αρκετό διάβασμα εντός της εξεταστικής περιόδου. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς όμως, διάβαζα κυρίως ΑΟΔΕ και Ιστορία στο σπίτι, τα υπόλοιπα όχι ιδιαίτερα (εκτός από όταν γράφαμε διαγώνισμα στο σχολείο, στο φροντηστήριο δεν πήγαινα καν να γράψω

).
Εγώ είμαι σίγουρος οτι αυτοί που λένε οτι διάβασαν 1 ώρα λένε ψέματα είτε για να δικαιολογήσουν ενδεχομενη αποτυχία τους είτε για να μεγαλοποιήσουν μια επιτυχία τους..
Σαφώς και λένε ψέματα διότι πρέπει να είσαι πολύ οργανωμένος για να διαβάζεις στάνταρ μία ώρα ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ μέρα, και συνήθως οι τόσο οργανωμένοι τύποι δεν διαβάζουν μόνο μία ώρα
Τέλος επαναλαμβάνω οτι ποτέ δεν διάβασα πάνω απο 3-4 ώρες οπότε και το 10ωρο που είπες άκυρο ήταν...
Εγώ πάντως είχα χτυπήσει 10ωρα... Εντός της εξεταστικής περιόδου...

Ίσως ακριβώς επειδή δεν έχεις διαβάσει ποτέ πάνω από 3-4 ώρες σου φαίνεται τόσο περίεργο αυτό που λέμε και μας κατηγορείς για ψεύδη. Διότι κάποιος που διαβάζει τόσο λίγο, συνήθως απλά κάνει μαζεμένα το διάβασμα, οπότε μπορεί τις καθημερινές να διαβάζει μια ώρα το πολύ, αλλά σε συγκεκριμένες περιόδους (πχ τις μέρες των πανελληνιών, πριν από κάποιο διαγώνισα) να το χτυπάει το 10ωρο. Θέμα κατανομής είναι.
//αν το παραπάνω δεν βγάζει νόημα, φταίει το ότι είναι 7 το πρωί και δεν έχω κοιμηθεί