evariste
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gorgina
Νεοφερμένο μέλος

Orlando
Δραστήριο μέλος

Panteras
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αλλιως θα κατσει στον αξονα των y.
Orlando
Δραστήριο μέλος

Wolfie
Δραστήριο μέλος

djimmakos
Διάσημο μέλος

Προς θεου μη το βαλει κανεις στο χαλαρο ως εναλακτικη αν δεν εχει "σκαλωμα"(με τη καλη εννοια) με τα μαθηματικα.
Αλλιως θα κατσει στον αξονα των y.
ελεος

Και εγώ θέλω μαθηματικό αλλά με αυτά που ακούω, όχι μόνο από εδώ, έχω πανικοβληθεί

Orlando
Δραστήριο μέλος

djimmakos
Διάσημο μέλος

Αν σου αρεσουν τα μαθηματικα,και δεν εχει τη λογικη:"Ας μπω στο πανεπιστημιο και στα φρυδια μου ποτε θα τελειωσω" δεν θα εχεις προβλημα.Αλλα το να σου αρεσουν τα μαθηματικα δεν σημαινει οτι τα πηγαινεις καλα στο σχολειο.
Συγκεκριμένα τα πάω πολύ καλά και οι μόνες δυσκολίες που αντιμετωπίζω είναι στον τρόπο σκέψης και στη λογική των μαθηματικών...Αλλά σιγα σιγά γίνομαι όλο και πιο καλύτερος
Orlando
Δραστήριο μέλος

Και σε τι τα πας καλα?Στο να λυνεις ασκησεις παπαγαλια?Συγκεκριμένα τα πάω πολύ καλά και οι μόνες δυσκολίες που αντιμετωπίζω είναι στον τρόπο σκέψης και στη λογική των μαθηματικών...Αλλά σιγα σιγά γίνομαι όλο και πιο καλύτερος
evariste
Νεοφερμένο μέλος

Συγκεκριμένα τα πάω πολύ καλά και οι μόνες δυσκολίες που αντιμετωπίζω είναι στον τρόπο σκέψης και στη λογική των μαθηματικών...Αλλά σιγα σιγά γίνομαι όλο και πιο καλύτερος
αν εισαι α λυκειου και δεν μπορεις να κατανοησεις τον τροπο σκεψης και την λογικη των μαθηματικων καλυτερα να μην γινεις μαθηματικος ... αν και ειμαι σιγουρη οτι στο τελος και ο ιδιος θα καταλαβεις οτι δεν κανεις για μαθηματικος...
djimmakos
Διάσημο μέλος

Και σε τι τα πας καλα?Στο να λυνεις ασκησεις παπαγαλια?
αν εισαι α λυκειου και δεν μπορεις να κατανοησεις τον τροπο σκεψης και την λογικη των μαθηματικων καλυτερα να μην γινεις μαθηματικος ... αν και ειμαι σιγουρη οτι στο τελος και ο ιδιος θα καταλαβεις οτι δεν κανεις για μαθηματικος...
Δεν είπα αυτό...Είναι πολλές ασκήσεις που τις λύνω τελείως στο άνετο αλλά είναι και μερικές στις οποίες δυσκολεύομαι ακόμα..Πχ σε μια άσκηση παραγοντοποίησης ήθελε να δημιουργήσουμε τέλειο τετράγωνο προσθαφαιρόντας κάποιον αριθμό (16χ^2y^3)...Στην αρχή δε μπορούσα να το βρω αλλά μετά από καιρό εξοικιώθηκα και τώρα μπορώ...
Και κάτι άλλο, τα μαθηματικά ποτέ δεν τα είδα σαν μάθημα παπαγαλίας και γι' αυτό σε κανένα τετραδιό μου δεν θα δεις ορισμούς με λόγια.
Orlando
Δραστήριο μέλος

Wolfie
Δραστήριο μέλος

Evariste είσαι 17 και πας γ' γυμνασίου?
Ναυσικά
Δραστήριο μέλος

Wolfie
Δραστήριο μέλος

djimmakos
Διάσημο μέλος

Μα οταν λεω οτι λυνεις ασκησεις παπαγαλε δεν εννοω οτι γραφεις ορισμους.Απλα βλεπεις πως λυνεται ενας τυπος ασκησης και λυνεις ετσι ολες τις παρομοιες.Πολλοι το κανουν αυτο και οταν δουν καμια ασκηση πολυπλοκη και συνδιαστικη δεν προλαβαινουν να κατουρησουν.
Α οχι, ευτυχώς δεν έχω τέτοια προβλήματα...Δυσκολεύομαι σε κάποιες συνδιαστικές ασκήσεις αλλά το παλεύω και τις λύνω....Δεν πρόκειται να ξεκολλήσω από άσκηση αν δεν τη λύσω...Και μετά από τόσες ασκήσεις που έχω λύσει, τα πάω 1000 φορές καλύτερα και χαίρομαι

evariste
Νεοφερμένο μέλος

Εδώ θα συμφωνήσω με την Evariste και τον Orlando πάντως :p
Evariste είσαι 17 και πας γ' γυμνασίου?
ναι... λογικο δεν ειναι?
-----------------------------------------
οχ κοτσανα ... γ λυκειου ηθελα να γραψω αλλα μπερδευτηκα !
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.