Χαχαχα καλό το τελευταίο με το Marlboro
Δεν έχεις άδικο στα όσα λες. Όσο για το παλούκι , τι ΚΠΓ, τι Goethe , πιστεύω αυτό είναι θέμα τύχης οπότε δεν νομίζω να εξαρτάται από τον φορέα στον οποίο θα πας να δώσεις (δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά, μιλάω γενικά).
Μα φυσικά σαυτά του Goethe πας και ανάλογα προετοιμασμένα μιας και προετοιμάζεσαι με μαθήματα και βιβλία, ενώ στο ΚΠγ πας απλά να δώσεις την εξέταση με ότι γλωσσικές γνώσεις έχεις εκείνη τη δεδομένη χρονική στιγμή. Μόνο που εγώ απλώς αυτή τη στιγμή ενδιαφέρομαι να δώσω ΜΟΝΟ σκέτο εξετάσεις δίχως προετοιμασία και ελέω χρημάτων θα επιλέξω το ΚΠγ μέχρι να πάω για ανώτερα....να έχω τουλάχιστον κάτι εδώ στην Ελλάδα έστω που είναι και επίσημα αναγωνρισμένο σε δημόσιους και ιδιωτικούς διαγωνισμούς, τώρα εάν πάω εξωτερικό θα πάρω κάνα άλλο πτυχίο γερμανικών στην Γερμανία ή αργότερα κάποτε θα δώσω για το Γ2 ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ αφου μαζέψω κ λιγα χρήματα,καθως δεν έχω θέμα με αυτό, απλώς να συμμετάσχω σε εξέταση θέλω μιας και.....μεγάλωσα στην Γερμανία, ξέρω δηλαδή γερμανικά, απλώς δεν έχω πτυχία γερμανικών

Βλακεία πάντως που εξεταστικά κέντρα έχει μόνο περιορισμένα σε μερικές πόλεις. Εύχομαι να επιτύχεις για το Β2 πάντως [που θες να δώσεις, πως σου φαίνονται, δύσκολα?