Γειά σας παιδιά!
Συγγνώμη για το μακροσκελές κείμενο εκ των προτέρων...

Για αρχή να πω, πως σπουδάζω γερμανική φιλολογία και τελειώνω του χρόνου (προβλέπεται με Άριστα, δε ξέρω αν έχει κάποια σημασία για τη συνέχεια του ποστ). Με ενδιαφέρει το μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Yπηρεσιών του Ο.Π.Α με κατεύθυνση την επικοινωνία, τις δημόσιες σχέσεις και την διαφήμιση.
Θεωρείτε εφικτό να εργαστώ μελλοντικά στον κλάδο των δημοσίων σχέσεων/επικοινωνίας, αφού ολοκληρώσω αυτό το μεταπτυχιακό; Βλέπετε κάποια συνοχή μεταξύ του προπτυχιακού μου και του μεταπτυχιακού, που με ενδιαφέρει; Ή θα το κάνω άσκοπα και θα είναι ξέμπαρκο στο βιογραφικό μου; Για την ακρίβεια με ενδιαφέρει να δουλέψω σε κάποια εταιρεία, όπου θα προτιμούσαν στη θέση μου κάποιον απόφοιτο της ΟΔΕ, αν δε κάνω λάθος... έτσι δεν είναι; Θα με ενθαρρύνατε ή θα με αποτρέπατε να κάνω το μεταπτυχιακό μου σε αυτό το αντικείμενο;
Στη συνέχεια να αναφέρω, πως θα επιχειρήσω να γίνω ο υπεύθυνος επικοινωνίας του φοιτητικού συλλόγου, όπου είμαι και μέλος, αλλά να κάνω και πρακτική στον κλάδο της επικοινωνίας/pr στην Γερμανία.