Καλησπέρα
Το καλοκαίρι πρόκειται να αποφοιτήσω από το τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης, και όπως είναι φυσικό κάνω σκέψεις για τη συνέχεια των σπουδών μου. Έχω κάνει ήδη αίτηση για μεταπτυχιακό στη σχολή μου και κατά πάσα πιθανότητα θα με δεχτούν καθώς έχω αρκετά καλό βαθμό (κάτι που συνεπάγεται και σίγουρη ερευνητική δουλειά στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας που βρίσκεται εδώ), παρ'όλα αυτά θα ήθελα πολύ να μετακομίσω στην Αθήνα και να συνεχίσω το μεταπτυχιακό μου στο ΕΜΠ. Καθώς όμως δεν έχω ιδέα τι παίζει με το μεταπτυχιακό του ΗΜΜΥ, θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις:Για αρχή, πότε είναι η περίοδος αιτήσεων για το μεταπτυχιακό, και ποια διαδικασία ακολουθείται (γίνεται απλά αίτηση και αναλόγως επιλέγεσαι, ή υπάρχει και συνέντευξη; ). Υπάρχει περίπτωση να μου ζητηθεί να παρακολουθήσω πρώτα κάποια μαθήματα του προπτυχιακού, προτού προχωρήσω στο μεταπτυχιακό;Επιπλέον, θέλω να ασχοληθώ με δίκτυα υπολογιστών, υπάρχει κάτι παρεμφερές στο ΗΜΜΥ με το οποίο μπορώ να ασχοληθώ;Υπάρχει κάποια προοπτική για έρευνα κατά τη διάρκεια του μεταπτυχιακού ή το πρόγραμμα ανάγεται μόνο στην παρακολούθηση μαθημάτων;
Έστω και ορισμένες από τις ερωτήσεις μου να απαντηθούν θα είμαι ευγνώμων
Ευχαριστώ
Γιώργος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.