ειναι απο τις λιγες φορες που συμφωνω με το γιωργο
βιαζεσαι
επισης καταλαβαινεις οτι ειναι λιγακι αστειο το μοτο να σου δωσει το ελληνικο πανεπιστημιο υποτροφια για ενα ξενο...εξ ορισμου υποτροφια μπορει να σου δωσει μονο το πανεπιστημιο που θα σε φιλοξενησει
και η αποδειξη ειναι οτι θες να κανεις μεταπτυχιακο στατιστικη, ενω δεν ξερεις ακομα ΤΙ ειναι η στατιστικη στο τμημα μου 2 στατιστικες εχουμε και οι 2 παντελως διαφορετικες απο λυκειο( και διαφορετικες μεταξυ τους), σε ενα μεταπτυχιακο στατιστικης ακομα χειροτερα
μπες, διαβασε, προχωρα και βλεπεις τοτε
παρεπιπτωντος γιωργο εχεις ενα λαθος στο θεμα των επαγγελματικων τιτλων
ειμαστε ευλογημενοι ο κλαδος μας να εχει 3434 πιστοποιησεις acca, cfa, cima, aca, μετκελ και αλλες τοσες που δεν συμμαζευονται
δεν ειναι ολοι οι κλαδοι ετσι, δεν το εχω ψαξει, αλλα οι μονοι τιτλοι που εχω ακουσει για θετικες-τεχνολογικες επιστημες ειναι
-ορκωτος εκτιμητης για μηχανικους
-αναλογιστης για μαθηματικους /στατιστικους (καλα και απο πολυτεχνειο και απο οικονομικες σχολες γινεσαι, απλως λεω το πιο σχετικο κατα τη γνωμη μου)
γενικα δεν εχουν τοσες πιστοποιησεις οσο εμεις αρα ειναι ψιλοαναγγασμενοι να κανουν μεταπτυχιακο αν θελουν να δειξουν "ξεχωριστοι"
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.