Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 14:18 Η Revekka έγραψε: #941 16-01-11 14:18 Τίποτα βρε!! Ρώτα τον και θα σου πει, πάντα λένε!!! Δεν θα έχεις θέμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. santwno Εκκολαπτόμενο μέλος Η santwno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 19:54 Η santwno έγραψε: #942 16-01-11 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Οι σημειωσεις του στο ε-κλας ειναι αρκετες,και αναφερουν καποιες σημαντικες λεπτομερειες παραλειποντας τις περιττες(απο οσο μπορω να διακρινω με βαση αυτα που εχουμε κανει στο μαθημα) πληροφοριες! Δεν θυμαμαι να τον εχω ακουσει να λει "Διαβαστε απτο συγγραμα" αλλα ουτε και το αντιθετο ... Σε ευχαριστω για την απαντηση Revekka,θα τον ρωτησω αυριο να μου δωσει μια ακριβης απαντηση (ελπιζω) Προς το παρον θα διαβασω απτις σημειωσεις Click για ανάπτυξη... Πολλές φορές δίνουν ένα σύγγραμα για απλή διακόσμηση, χωρίς να χρειάζεται να διαβάσεις από αυτό. Εμένα μου έτυχε πολλές φορές, να διαβάζω τις σημειώσεις και να είμαι άψογη στις εξετάσεις, αφού βέβαια παρακολουθούσα και το μάθημα. Μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oasis Εκκολαπτόμενο μέλος Η oasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 21:04 Η oasis έγραψε: #943 16-01-11 21:04 Eίναι αλήθεια ότι έχει αλλάξει διάταξη, και αν δεν περάσεις σε ΤΕΙ ένα υποχρεωτικό μάθημα δεν περνάς αυτομάτως και όλο το εξάμηνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chocos Νεοφερμένο μέλος Ο chocos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2011 στις 05:45 Ο chocos έγραψε: #944 17-01-11 05:45 Συμφορουμιτες κ συμφορουμιτισες γεια σας... Πιστευω οτι ο τιτλος τα λεει ολα. Ειμαι 4ο ετος κ χρωσταω αρκετουστικα,ειχα αυτην τν απορια,τι θα γινει δηλ αν παω να δωσω μαθημα θερινου εξαμηνου σε αυτην την εξεταστικη?Αν το περασω θα ισχυει κανονικα ή και να το περασω δεν θα γραφτει καν?(το πιο πιθανο δηλ... ) Απλα να σας πω,χωρις να ξερω αν εχει σχεση ή οχι,οτι στην σχολη μου δεν κανουμε δηλωσεις σχετικα με το ποια μαθηματα θα δωσουμε σε καθε εξεταστικη.Μπορουμε να δωσουμε δηλ οποια θελουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2011 στις 08:31 Η Revekka έγραψε: #945 17-01-11 08:31 Καλημέρα!! Δεν ξέρω τι σύστημα υπάρχει στη σχολή σου, αλλά σίγουρα δεν είσαι επι πτυχίω, αφού είσαι 4ο έτος!Από 5ο και μετά, μπαίνεις σε αυτήν την την κατηγορία.Σε μερικές σχολές, όποιος είναι 5ο έτος μπορεί να δώσει και εαρινού και χειμερινού, όποτε θέλει. Δεν είναι όμως σε όλες το ίδιο, οπότε καλύτερα να ρωτήσεις στη γραμματεία σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 13:01 Ο Selestian: #946 29-01-11 13:01 Ισχυει μηπως , αν περασουμε ολα τα μαθηματα του 1ου εξαμηνου να μπορουμε να παρουμε μεταγραφη σε μια αλλη σχολη ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 13:17 Ο Chemwizard: #947 29-01-11 13:17 Αρχική Δημοσίευση από petropoulos43551: Ισχυει μηπως , αν περασουμε ολα τα μαθηματα του 1ου εξαμηνου να μπορουμε να παρουμε μεταγραφη σε μια αλλη σχολη ; Click για ανάπτυξη... Δε λες με τίποτα να καθίσεις ΤΕΤΥ ε?Εχω έναν φίλο που το προσπαθεί από Ιατρική Αθήνας να έρθει Κρήτης και προσπαθεί να τα περάσει όλα,αλλά δεν ξέρω κατά πόσο πρέπει να ισχύουν κι άλλες προϋποθέσεις... Αρχική Δημοσίευση από oasis: Eίναι αλήθεια ότι έχει αλλάξει διάταξη, και αν δεν περάσεις σε ΤΕΙ ένα υποχρεωτικό μάθημα δεν περνάς αυτομάτως και όλο το εξάμηνο; Click για ανάπτυξη... Αν μείνεις σε ένα δηλαδή τα ξανακάνεις όλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga17 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 20:30 Η olga17 έγραψε: #948 31-01-11 20:30 Παιδια,θέλω να ρωτήσω:στο β εξαμηνο της σχολης μου θα εχουμε ενα μαθημα εργαστηριου..σε αυτο,λογω του οτι ειμαστε πανω απο 200 άτομα,θα μας χωρισουν σε τμηματα? επισης,πως ελεγχει ο καθηγητης τις απουσιες(εχω ακουσει οτι στις 2 κοβεσαι απο το μαθημα)? γιατι εαν ειμαστε πολλοι σε μια αιθουσα,δεν νομιζω να φωναζει τα ονοματα μας οπως γινοταν στο σχολειο...αν ξερει καποιος,ας μου απαντησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 20:45 Ο garch έγραψε: #949 31-01-11 20:45 Αρχική Δημοσίευση από petropoulos43551: Ισχυει μηπως , αν περασουμε ολα τα μαθηματα του 1ου εξαμηνου να μπορουμε να παρουμε μεταγραφη σε μια αλλη σχολη ; Click για ανάπτυξη... Ένας συμφοιτητής μου το έκανε αυτό στο 4ο εξάμηνο, έχοντας περάσει όλα τα μαθήματα σε 1ο, 2ο, 3ο. Αλλά νομίζω πρέπει να συντρέχουν και οικονομικοί λόγοι. Αρχική Δημοσίευση από olga17: Παιδια,θέλω να ρωτήσω:στο β εξαμηνο της σχολης μου θα εχουμε ενα μαθημα εργαστηριου..σε αυτο,λογω του οτι ειμαστε πανω απο 200 άτομα,θα μας χωρισουν σε τμηματα? επισης,πως ελεγχει ο καθηγητης τις απουσιες(εχω ακουσει οτι στις 2 κοβεσαι απο το μαθημα)? γιατι εαν ειμαστε πολλοι σε μια αιθουσα,δεν νομιζω να φωναζει τα ονοματα μας οπως γινοταν στο σχολειο...αν ξερει καποιος,ας μου απαντησει Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω πως θα κάνετε τα εργαστήρια, εμείς πάντως που τα κάνουμε σε ομάδες των 5-6 σε ξεχωριστές ώρες η καθεμία, υπογράφαμε σε λίστα με τα ονόματα. Οπότε δύσκολο να αποφύγεις να μη σε καταλάβουν, αλλά και καλύτερα θα ήταν να μην επιδιώκεις να χάνεις τα εργαστήρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga17 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 20:57 Η olga17 έγραψε: #950 31-01-11 20:57 Αρχική Δημοσίευση από garch: Δεν ξέρω πως θα κάνετε τα εργαστήρια, εμείς πάντως που τα κάνουμε σε ομάδες των 5-6 σε ξεχωριστές ώρες η καθεμία, υπογράφαμε σε λίστα με τα ονόματα. Οπότε δύσκολο να αποφύγεις να μη σε καταλάβουν, αλλά και καλύτερα θα ήταν να μην επιδιώκεις να χάνεις τα εργαστήρια. Click για ανάπτυξη... thanks για την απαντηση τις ομαδες που λες τις επιλεγει ο καθηγητης ή οι μαθητες μπορουν να επιλεξουν μονοι τους σε ποια ομαδα θα ναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 21:12 Ο garch έγραψε: #951 31-01-11 21:12 Αρχική Δημοσίευση από olga17: thanks για την απαντηση τις ομαδες που λες τις επιλεγει ο καθηγητης ή οι μαθητες μπορουν να επιλεξουν μονοι τους σε ποια ομαδα θα ναι? Click για ανάπτυξη... Εμείς επιλέγουμε μόνοι μας όσο είναι δυνατόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 09:36 Η Revekka έγραψε: #952 01-02-11 09:36 Πολλοί το κάνουν και αλφαβητικά πάντως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα *** Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα *** αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 12:15 Η Κατερίνα ***: #953 01-02-11 12:15 Θα γίνει φέτος το δες την ψηφιακά????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 13:45 Η Pennylane: #954 01-02-11 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα ***: Θα γίνει φέτος το δες την ψηφιακά????????????????????????? Click για ανάπτυξη... Σημερα που πηγα στην γραμματεια της σχολης μολυ και ρωτησα ειχα την εξης απαντηση: μπαααααααα (δηλαδη οχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga17 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:11 Η olga17 έγραψε: #955 01-02-11 20:11 Αφού τελειώσουν οι εξετάσεις του Ιανουαρίου/Φεβρουαρίου ,δίνουν αρκετό χρόνο ''διακοπές'' μέχρι να ξαναρχίσει το εαρινο εξαμηνο? για παραδειγμα,για τη σχολη μου,η τελευταια ημερομηνια εξεταστικης ειναι 11 Φεβρουαριου(εννοω ολοι,ειτε πρωτοετεις ειτε δευτεροτεις κλπ εχουμε τελειωσει μεχρι τοτε) και στο facebook,στη σελιδα της σχολης οπου την διαχειριζονται φοιτητες,αναφερει οτι το επομενο εξαμηνο ξεκινα 28 Φεβρουαριου..στην σελιδα της σχολης(εκτος facebook) δεν έχει ανακοινωθει κατι ακομα..τι στο καλο,μας δινουν 17 μερες να ξεκουραστουμε? εγω νομιζα οτι το πολυ μια βδομαδα να μας δωσουν κι αν.. ξερω βεβαια οτι εξαρταται απο την καθε σχολη τι θα πραξει,αλλά και παλι λιγο περιεργο μου φαινεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:16 Ο nPb έγραψε: #956 01-02-11 20:16 σε μας το εξάμηνο ξεκινάει την αμέσως επόμενη μέρα της εξεταστικής του τελευταίου μαθήματος η οποία συνήθως πέφτει Δευτέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:17 Η Athinoul@91: #957 01-02-11 20:17 εμείς έχουμε μία εβδομάδα κενή μετά την εξεταστική...και αυτό θα έλειπε με τόσα που δίνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:21 Η kaleidoscope: #958 01-02-11 20:21 Εμάς πάντα Παρασκευή τελειώνει η εξεταστική και Δευτέρα ξεκινάμε κανονικά μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefa_1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 157 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:21 Ο stefa_1 έγραψε: #959 01-02-11 20:21 Γεια σας και παλι Οπως σας ειπα θελω να δωσω μηχανογραφικο 10% για νοσηλευτικη.Πρεπει να κανω αιτηση για το 10% αυτες τις μερες ή αυτο ισχυει μονο για τις σχολες ΤΕΦΑΑ και ολα τα συναφη ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:35 Ο Boom έγραψε: #960 01-02-11 20:35 https://www.minedu.gov.gr/index.php?...epal&catid=80:deltia-typoy&Itemid=806&lang=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τίποτα βρε!! Ρώτα τον και θα σου πει, πάντα λένε!!! Δεν θα έχεις θέμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
santwno Εκκολαπτόμενο μέλος Η santwno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 19:54 Η santwno έγραψε: #942 16-01-11 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Οι σημειωσεις του στο ε-κλας ειναι αρκετες,και αναφερουν καποιες σημαντικες λεπτομερειες παραλειποντας τις περιττες(απο οσο μπορω να διακρινω με βαση αυτα που εχουμε κανει στο μαθημα) πληροφοριες! Δεν θυμαμαι να τον εχω ακουσει να λει "Διαβαστε απτο συγγραμα" αλλα ουτε και το αντιθετο ... Σε ευχαριστω για την απαντηση Revekka,θα τον ρωτησω αυριο να μου δωσει μια ακριβης απαντηση (ελπιζω) Προς το παρον θα διαβασω απτις σημειωσεις Click για ανάπτυξη... Πολλές φορές δίνουν ένα σύγγραμα για απλή διακόσμηση, χωρίς να χρειάζεται να διαβάσεις από αυτό. Εμένα μου έτυχε πολλές φορές, να διαβάζω τις σημειώσεις και να είμαι άψογη στις εξετάσεις, αφού βέβαια παρακολουθούσα και το μάθημα. Μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oasis Εκκολαπτόμενο μέλος Η oasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 21:04 Η oasis έγραψε: #943 16-01-11 21:04 Eίναι αλήθεια ότι έχει αλλάξει διάταξη, και αν δεν περάσεις σε ΤΕΙ ένα υποχρεωτικό μάθημα δεν περνάς αυτομάτως και όλο το εξάμηνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chocos Νεοφερμένο μέλος Ο chocos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2011 στις 05:45 Ο chocos έγραψε: #944 17-01-11 05:45 Συμφορουμιτες κ συμφορουμιτισες γεια σας... Πιστευω οτι ο τιτλος τα λεει ολα. Ειμαι 4ο ετος κ χρωσταω αρκετουστικα,ειχα αυτην τν απορια,τι θα γινει δηλ αν παω να δωσω μαθημα θερινου εξαμηνου σε αυτην την εξεταστικη?Αν το περασω θα ισχυει κανονικα ή και να το περασω δεν θα γραφτει καν?(το πιο πιθανο δηλ... ) Απλα να σας πω,χωρις να ξερω αν εχει σχεση ή οχι,οτι στην σχολη μου δεν κανουμε δηλωσεις σχετικα με το ποια μαθηματα θα δωσουμε σε καθε εξεταστικη.Μπορουμε να δωσουμε δηλ οποια θελουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2011 στις 08:31 Η Revekka έγραψε: #945 17-01-11 08:31 Καλημέρα!! Δεν ξέρω τι σύστημα υπάρχει στη σχολή σου, αλλά σίγουρα δεν είσαι επι πτυχίω, αφού είσαι 4ο έτος!Από 5ο και μετά, μπαίνεις σε αυτήν την την κατηγορία.Σε μερικές σχολές, όποιος είναι 5ο έτος μπορεί να δώσει και εαρινού και χειμερινού, όποτε θέλει. Δεν είναι όμως σε όλες το ίδιο, οπότε καλύτερα να ρωτήσεις στη γραμματεία σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 13:01 Ο Selestian: #946 29-01-11 13:01 Ισχυει μηπως , αν περασουμε ολα τα μαθηματα του 1ου εξαμηνου να μπορουμε να παρουμε μεταγραφη σε μια αλλη σχολη ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 13:17 Ο Chemwizard: #947 29-01-11 13:17 Αρχική Δημοσίευση από petropoulos43551: Ισχυει μηπως , αν περασουμε ολα τα μαθηματα του 1ου εξαμηνου να μπορουμε να παρουμε μεταγραφη σε μια αλλη σχολη ; Click για ανάπτυξη... Δε λες με τίποτα να καθίσεις ΤΕΤΥ ε?Εχω έναν φίλο που το προσπαθεί από Ιατρική Αθήνας να έρθει Κρήτης και προσπαθεί να τα περάσει όλα,αλλά δεν ξέρω κατά πόσο πρέπει να ισχύουν κι άλλες προϋποθέσεις... Αρχική Δημοσίευση από oasis: Eίναι αλήθεια ότι έχει αλλάξει διάταξη, και αν δεν περάσεις σε ΤΕΙ ένα υποχρεωτικό μάθημα δεν περνάς αυτομάτως και όλο το εξάμηνο; Click για ανάπτυξη... Αν μείνεις σε ένα δηλαδή τα ξανακάνεις όλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga17 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 20:30 Η olga17 έγραψε: #948 31-01-11 20:30 Παιδια,θέλω να ρωτήσω:στο β εξαμηνο της σχολης μου θα εχουμε ενα μαθημα εργαστηριου..σε αυτο,λογω του οτι ειμαστε πανω απο 200 άτομα,θα μας χωρισουν σε τμηματα? επισης,πως ελεγχει ο καθηγητης τις απουσιες(εχω ακουσει οτι στις 2 κοβεσαι απο το μαθημα)? γιατι εαν ειμαστε πολλοι σε μια αιθουσα,δεν νομιζω να φωναζει τα ονοματα μας οπως γινοταν στο σχολειο...αν ξερει καποιος,ας μου απαντησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 20:45 Ο garch έγραψε: #949 31-01-11 20:45 Αρχική Δημοσίευση από petropoulos43551: Ισχυει μηπως , αν περασουμε ολα τα μαθηματα του 1ου εξαμηνου να μπορουμε να παρουμε μεταγραφη σε μια αλλη σχολη ; Click για ανάπτυξη... Ένας συμφοιτητής μου το έκανε αυτό στο 4ο εξάμηνο, έχοντας περάσει όλα τα μαθήματα σε 1ο, 2ο, 3ο. Αλλά νομίζω πρέπει να συντρέχουν και οικονομικοί λόγοι. Αρχική Δημοσίευση από olga17: Παιδια,θέλω να ρωτήσω:στο β εξαμηνο της σχολης μου θα εχουμε ενα μαθημα εργαστηριου..σε αυτο,λογω του οτι ειμαστε πανω απο 200 άτομα,θα μας χωρισουν σε τμηματα? επισης,πως ελεγχει ο καθηγητης τις απουσιες(εχω ακουσει οτι στις 2 κοβεσαι απο το μαθημα)? γιατι εαν ειμαστε πολλοι σε μια αιθουσα,δεν νομιζω να φωναζει τα ονοματα μας οπως γινοταν στο σχολειο...αν ξερει καποιος,ας μου απαντησει Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω πως θα κάνετε τα εργαστήρια, εμείς πάντως που τα κάνουμε σε ομάδες των 5-6 σε ξεχωριστές ώρες η καθεμία, υπογράφαμε σε λίστα με τα ονόματα. Οπότε δύσκολο να αποφύγεις να μη σε καταλάβουν, αλλά και καλύτερα θα ήταν να μην επιδιώκεις να χάνεις τα εργαστήρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga17 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 20:57 Η olga17 έγραψε: #950 31-01-11 20:57 Αρχική Δημοσίευση από garch: Δεν ξέρω πως θα κάνετε τα εργαστήρια, εμείς πάντως που τα κάνουμε σε ομάδες των 5-6 σε ξεχωριστές ώρες η καθεμία, υπογράφαμε σε λίστα με τα ονόματα. Οπότε δύσκολο να αποφύγεις να μη σε καταλάβουν, αλλά και καλύτερα θα ήταν να μην επιδιώκεις να χάνεις τα εργαστήρια. Click για ανάπτυξη... thanks για την απαντηση τις ομαδες που λες τις επιλεγει ο καθηγητης ή οι μαθητες μπορουν να επιλεξουν μονοι τους σε ποια ομαδα θα ναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 21:12 Ο garch έγραψε: #951 31-01-11 21:12 Αρχική Δημοσίευση από olga17: thanks για την απαντηση τις ομαδες που λες τις επιλεγει ο καθηγητης ή οι μαθητες μπορουν να επιλεξουν μονοι τους σε ποια ομαδα θα ναι? Click για ανάπτυξη... Εμείς επιλέγουμε μόνοι μας όσο είναι δυνατόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 09:36 Η Revekka έγραψε: #952 01-02-11 09:36 Πολλοί το κάνουν και αλφαβητικά πάντως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα *** Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα *** αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 12:15 Η Κατερίνα ***: #953 01-02-11 12:15 Θα γίνει φέτος το δες την ψηφιακά????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 13:45 Η Pennylane: #954 01-02-11 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα ***: Θα γίνει φέτος το δες την ψηφιακά????????????????????????? Click για ανάπτυξη... Σημερα που πηγα στην γραμματεια της σχολης μολυ και ρωτησα ειχα την εξης απαντηση: μπαααααααα (δηλαδη οχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga17 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:11 Η olga17 έγραψε: #955 01-02-11 20:11 Αφού τελειώσουν οι εξετάσεις του Ιανουαρίου/Φεβρουαρίου ,δίνουν αρκετό χρόνο ''διακοπές'' μέχρι να ξαναρχίσει το εαρινο εξαμηνο? για παραδειγμα,για τη σχολη μου,η τελευταια ημερομηνια εξεταστικης ειναι 11 Φεβρουαριου(εννοω ολοι,ειτε πρωτοετεις ειτε δευτεροτεις κλπ εχουμε τελειωσει μεχρι τοτε) και στο facebook,στη σελιδα της σχολης οπου την διαχειριζονται φοιτητες,αναφερει οτι το επομενο εξαμηνο ξεκινα 28 Φεβρουαριου..στην σελιδα της σχολης(εκτος facebook) δεν έχει ανακοινωθει κατι ακομα..τι στο καλο,μας δινουν 17 μερες να ξεκουραστουμε? εγω νομιζα οτι το πολυ μια βδομαδα να μας δωσουν κι αν.. ξερω βεβαια οτι εξαρταται απο την καθε σχολη τι θα πραξει,αλλά και παλι λιγο περιεργο μου φαινεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:16 Ο nPb έγραψε: #956 01-02-11 20:16 σε μας το εξάμηνο ξεκινάει την αμέσως επόμενη μέρα της εξεταστικής του τελευταίου μαθήματος η οποία συνήθως πέφτει Δευτέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:17 Η Athinoul@91: #957 01-02-11 20:17 εμείς έχουμε μία εβδομάδα κενή μετά την εξεταστική...και αυτό θα έλειπε με τόσα που δίνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:21 Η kaleidoscope: #958 01-02-11 20:21 Εμάς πάντα Παρασκευή τελειώνει η εξεταστική και Δευτέρα ξεκινάμε κανονικά μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefa_1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 157 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:21 Ο stefa_1 έγραψε: #959 01-02-11 20:21 Γεια σας και παλι Οπως σας ειπα θελω να δωσω μηχανογραφικο 10% για νοσηλευτικη.Πρεπει να κανω αιτηση για το 10% αυτες τις μερες ή αυτο ισχυει μονο για τις σχολες ΤΕΦΑΑ και ολα τα συναφη ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:35 Ο Boom έγραψε: #960 01-02-11 20:35 https://www.minedu.gov.gr/index.php?...epal&catid=80:deltia-typoy&Itemid=806&lang=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Οι σημειωσεις του στο ε-κλας ειναι αρκετες,και αναφερουν καποιες σημαντικες λεπτομερειες παραλειποντας τις περιττες(απο οσο μπορω να διακρινω με βαση αυτα που εχουμε κανει στο μαθημα) πληροφοριες! Δεν θυμαμαι να τον εχω ακουσει να λει "Διαβαστε απτο συγγραμα" αλλα ουτε και το αντιθετο ... Σε ευχαριστω για την απαντηση Revekka,θα τον ρωτησω αυριο να μου δωσει μια ακριβης απαντηση (ελπιζω) Προς το παρον θα διαβασω απτις σημειωσεις Click για ανάπτυξη... Πολλές φορές δίνουν ένα σύγγραμα για απλή διακόσμηση, χωρίς να χρειάζεται να διαβάσεις από αυτό. Εμένα μου έτυχε πολλές φορές, να διαβάζω τις σημειώσεις και να είμαι άψογη στις εξετάσεις, αφού βέβαια παρακολουθούσα και το μάθημα. Μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
oasis Εκκολαπτόμενο μέλος Η oasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 21:04 Η oasis έγραψε: #943 16-01-11 21:04 Eίναι αλήθεια ότι έχει αλλάξει διάταξη, και αν δεν περάσεις σε ΤΕΙ ένα υποχρεωτικό μάθημα δεν περνάς αυτομάτως και όλο το εξάμηνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chocos Νεοφερμένο μέλος Ο chocos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2011 στις 05:45 Ο chocos έγραψε: #944 17-01-11 05:45 Συμφορουμιτες κ συμφορουμιτισες γεια σας... Πιστευω οτι ο τιτλος τα λεει ολα. Ειμαι 4ο ετος κ χρωσταω αρκετουστικα,ειχα αυτην τν απορια,τι θα γινει δηλ αν παω να δωσω μαθημα θερινου εξαμηνου σε αυτην την εξεταστικη?Αν το περασω θα ισχυει κανονικα ή και να το περασω δεν θα γραφτει καν?(το πιο πιθανο δηλ... ) Απλα να σας πω,χωρις να ξερω αν εχει σχεση ή οχι,οτι στην σχολη μου δεν κανουμε δηλωσεις σχετικα με το ποια μαθηματα θα δωσουμε σε καθε εξεταστικη.Μπορουμε να δωσουμε δηλ οποια θελουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2011 στις 08:31 Η Revekka έγραψε: #945 17-01-11 08:31 Καλημέρα!! Δεν ξέρω τι σύστημα υπάρχει στη σχολή σου, αλλά σίγουρα δεν είσαι επι πτυχίω, αφού είσαι 4ο έτος!Από 5ο και μετά, μπαίνεις σε αυτήν την την κατηγορία.Σε μερικές σχολές, όποιος είναι 5ο έτος μπορεί να δώσει και εαρινού και χειμερινού, όποτε θέλει. Δεν είναι όμως σε όλες το ίδιο, οπότε καλύτερα να ρωτήσεις στη γραμματεία σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 13:01 Ο Selestian: #946 29-01-11 13:01 Ισχυει μηπως , αν περασουμε ολα τα μαθηματα του 1ου εξαμηνου να μπορουμε να παρουμε μεταγραφη σε μια αλλη σχολη ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 13:17 Ο Chemwizard: #947 29-01-11 13:17 Αρχική Δημοσίευση από petropoulos43551: Ισχυει μηπως , αν περασουμε ολα τα μαθηματα του 1ου εξαμηνου να μπορουμε να παρουμε μεταγραφη σε μια αλλη σχολη ; Click για ανάπτυξη... Δε λες με τίποτα να καθίσεις ΤΕΤΥ ε?Εχω έναν φίλο που το προσπαθεί από Ιατρική Αθήνας να έρθει Κρήτης και προσπαθεί να τα περάσει όλα,αλλά δεν ξέρω κατά πόσο πρέπει να ισχύουν κι άλλες προϋποθέσεις... Αρχική Δημοσίευση από oasis: Eίναι αλήθεια ότι έχει αλλάξει διάταξη, και αν δεν περάσεις σε ΤΕΙ ένα υποχρεωτικό μάθημα δεν περνάς αυτομάτως και όλο το εξάμηνο; Click για ανάπτυξη... Αν μείνεις σε ένα δηλαδή τα ξανακάνεις όλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga17 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 20:30 Η olga17 έγραψε: #948 31-01-11 20:30 Παιδια,θέλω να ρωτήσω:στο β εξαμηνο της σχολης μου θα εχουμε ενα μαθημα εργαστηριου..σε αυτο,λογω του οτι ειμαστε πανω απο 200 άτομα,θα μας χωρισουν σε τμηματα? επισης,πως ελεγχει ο καθηγητης τις απουσιες(εχω ακουσει οτι στις 2 κοβεσαι απο το μαθημα)? γιατι εαν ειμαστε πολλοι σε μια αιθουσα,δεν νομιζω να φωναζει τα ονοματα μας οπως γινοταν στο σχολειο...αν ξερει καποιος,ας μου απαντησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 20:45 Ο garch έγραψε: #949 31-01-11 20:45 Αρχική Δημοσίευση από petropoulos43551: Ισχυει μηπως , αν περασουμε ολα τα μαθηματα του 1ου εξαμηνου να μπορουμε να παρουμε μεταγραφη σε μια αλλη σχολη ; Click για ανάπτυξη... Ένας συμφοιτητής μου το έκανε αυτό στο 4ο εξάμηνο, έχοντας περάσει όλα τα μαθήματα σε 1ο, 2ο, 3ο. Αλλά νομίζω πρέπει να συντρέχουν και οικονομικοί λόγοι. Αρχική Δημοσίευση από olga17: Παιδια,θέλω να ρωτήσω:στο β εξαμηνο της σχολης μου θα εχουμε ενα μαθημα εργαστηριου..σε αυτο,λογω του οτι ειμαστε πανω απο 200 άτομα,θα μας χωρισουν σε τμηματα? επισης,πως ελεγχει ο καθηγητης τις απουσιες(εχω ακουσει οτι στις 2 κοβεσαι απο το μαθημα)? γιατι εαν ειμαστε πολλοι σε μια αιθουσα,δεν νομιζω να φωναζει τα ονοματα μας οπως γινοταν στο σχολειο...αν ξερει καποιος,ας μου απαντησει Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω πως θα κάνετε τα εργαστήρια, εμείς πάντως που τα κάνουμε σε ομάδες των 5-6 σε ξεχωριστές ώρες η καθεμία, υπογράφαμε σε λίστα με τα ονόματα. Οπότε δύσκολο να αποφύγεις να μη σε καταλάβουν, αλλά και καλύτερα θα ήταν να μην επιδιώκεις να χάνεις τα εργαστήρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga17 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 20:57 Η olga17 έγραψε: #950 31-01-11 20:57 Αρχική Δημοσίευση από garch: Δεν ξέρω πως θα κάνετε τα εργαστήρια, εμείς πάντως που τα κάνουμε σε ομάδες των 5-6 σε ξεχωριστές ώρες η καθεμία, υπογράφαμε σε λίστα με τα ονόματα. Οπότε δύσκολο να αποφύγεις να μη σε καταλάβουν, αλλά και καλύτερα θα ήταν να μην επιδιώκεις να χάνεις τα εργαστήρια. Click για ανάπτυξη... thanks για την απαντηση τις ομαδες που λες τις επιλεγει ο καθηγητης ή οι μαθητες μπορουν να επιλεξουν μονοι τους σε ποια ομαδα θα ναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 21:12 Ο garch έγραψε: #951 31-01-11 21:12 Αρχική Δημοσίευση από olga17: thanks για την απαντηση τις ομαδες που λες τις επιλεγει ο καθηγητης ή οι μαθητες μπορουν να επιλεξουν μονοι τους σε ποια ομαδα θα ναι? Click για ανάπτυξη... Εμείς επιλέγουμε μόνοι μας όσο είναι δυνατόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 09:36 Η Revekka έγραψε: #952 01-02-11 09:36 Πολλοί το κάνουν και αλφαβητικά πάντως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα *** Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα *** αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 12:15 Η Κατερίνα ***: #953 01-02-11 12:15 Θα γίνει φέτος το δες την ψηφιακά????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 13:45 Η Pennylane: #954 01-02-11 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα ***: Θα γίνει φέτος το δες την ψηφιακά????????????????????????? Click για ανάπτυξη... Σημερα που πηγα στην γραμματεια της σχολης μολυ και ρωτησα ειχα την εξης απαντηση: μπαααααααα (δηλαδη οχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga17 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:11 Η olga17 έγραψε: #955 01-02-11 20:11 Αφού τελειώσουν οι εξετάσεις του Ιανουαρίου/Φεβρουαρίου ,δίνουν αρκετό χρόνο ''διακοπές'' μέχρι να ξαναρχίσει το εαρινο εξαμηνο? για παραδειγμα,για τη σχολη μου,η τελευταια ημερομηνια εξεταστικης ειναι 11 Φεβρουαριου(εννοω ολοι,ειτε πρωτοετεις ειτε δευτεροτεις κλπ εχουμε τελειωσει μεχρι τοτε) και στο facebook,στη σελιδα της σχολης οπου την διαχειριζονται φοιτητες,αναφερει οτι το επομενο εξαμηνο ξεκινα 28 Φεβρουαριου..στην σελιδα της σχολης(εκτος facebook) δεν έχει ανακοινωθει κατι ακομα..τι στο καλο,μας δινουν 17 μερες να ξεκουραστουμε? εγω νομιζα οτι το πολυ μια βδομαδα να μας δωσουν κι αν.. ξερω βεβαια οτι εξαρταται απο την καθε σχολη τι θα πραξει,αλλά και παλι λιγο περιεργο μου φαινεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:16 Ο nPb έγραψε: #956 01-02-11 20:16 σε μας το εξάμηνο ξεκινάει την αμέσως επόμενη μέρα της εξεταστικής του τελευταίου μαθήματος η οποία συνήθως πέφτει Δευτέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:17 Η Athinoul@91: #957 01-02-11 20:17 εμείς έχουμε μία εβδομάδα κενή μετά την εξεταστική...και αυτό θα έλειπε με τόσα που δίνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:21 Η kaleidoscope: #958 01-02-11 20:21 Εμάς πάντα Παρασκευή τελειώνει η εξεταστική και Δευτέρα ξεκινάμε κανονικά μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefa_1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 157 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:21 Ο stefa_1 έγραψε: #959 01-02-11 20:21 Γεια σας και παλι Οπως σας ειπα θελω να δωσω μηχανογραφικο 10% για νοσηλευτικη.Πρεπει να κανω αιτηση για το 10% αυτες τις μερες ή αυτο ισχυει μονο για τις σχολες ΤΕΦΑΑ και ολα τα συναφη ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:35 Ο Boom έγραψε: #960 01-02-11 20:35 https://www.minedu.gov.gr/index.php?...epal&catid=80:deltia-typoy&Itemid=806&lang=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eίναι αλήθεια ότι έχει αλλάξει διάταξη, και αν δεν περάσεις σε ΤΕΙ ένα υποχρεωτικό μάθημα δεν περνάς αυτομάτως και όλο το εξάμηνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chocos Νεοφερμένο μέλος Ο chocos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2011 στις 05:45 Ο chocos έγραψε: #944 17-01-11 05:45 Συμφορουμιτες κ συμφορουμιτισες γεια σας... Πιστευω οτι ο τιτλος τα λεει ολα. Ειμαι 4ο ετος κ χρωσταω αρκετουστικα,ειχα αυτην τν απορια,τι θα γινει δηλ αν παω να δωσω μαθημα θερινου εξαμηνου σε αυτην την εξεταστικη?Αν το περασω θα ισχυει κανονικα ή και να το περασω δεν θα γραφτει καν?(το πιο πιθανο δηλ... ) Απλα να σας πω,χωρις να ξερω αν εχει σχεση ή οχι,οτι στην σχολη μου δεν κανουμε δηλωσεις σχετικα με το ποια μαθηματα θα δωσουμε σε καθε εξεταστικη.Μπορουμε να δωσουμε δηλ οποια θελουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2011 στις 08:31 Η Revekka έγραψε: #945 17-01-11 08:31 Καλημέρα!! Δεν ξέρω τι σύστημα υπάρχει στη σχολή σου, αλλά σίγουρα δεν είσαι επι πτυχίω, αφού είσαι 4ο έτος!Από 5ο και μετά, μπαίνεις σε αυτήν την την κατηγορία.Σε μερικές σχολές, όποιος είναι 5ο έτος μπορεί να δώσει και εαρινού και χειμερινού, όποτε θέλει. Δεν είναι όμως σε όλες το ίδιο, οπότε καλύτερα να ρωτήσεις στη γραμματεία σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 13:01 Ο Selestian: #946 29-01-11 13:01 Ισχυει μηπως , αν περασουμε ολα τα μαθηματα του 1ου εξαμηνου να μπορουμε να παρουμε μεταγραφη σε μια αλλη σχολη ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 13:17 Ο Chemwizard: #947 29-01-11 13:17 Αρχική Δημοσίευση από petropoulos43551: Ισχυει μηπως , αν περασουμε ολα τα μαθηματα του 1ου εξαμηνου να μπορουμε να παρουμε μεταγραφη σε μια αλλη σχολη ; Click για ανάπτυξη... Δε λες με τίποτα να καθίσεις ΤΕΤΥ ε?Εχω έναν φίλο που το προσπαθεί από Ιατρική Αθήνας να έρθει Κρήτης και προσπαθεί να τα περάσει όλα,αλλά δεν ξέρω κατά πόσο πρέπει να ισχύουν κι άλλες προϋποθέσεις... Αρχική Δημοσίευση από oasis: Eίναι αλήθεια ότι έχει αλλάξει διάταξη, και αν δεν περάσεις σε ΤΕΙ ένα υποχρεωτικό μάθημα δεν περνάς αυτομάτως και όλο το εξάμηνο; Click για ανάπτυξη... Αν μείνεις σε ένα δηλαδή τα ξανακάνεις όλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga17 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 20:30 Η olga17 έγραψε: #948 31-01-11 20:30 Παιδια,θέλω να ρωτήσω:στο β εξαμηνο της σχολης μου θα εχουμε ενα μαθημα εργαστηριου..σε αυτο,λογω του οτι ειμαστε πανω απο 200 άτομα,θα μας χωρισουν σε τμηματα? επισης,πως ελεγχει ο καθηγητης τις απουσιες(εχω ακουσει οτι στις 2 κοβεσαι απο το μαθημα)? γιατι εαν ειμαστε πολλοι σε μια αιθουσα,δεν νομιζω να φωναζει τα ονοματα μας οπως γινοταν στο σχολειο...αν ξερει καποιος,ας μου απαντησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 20:45 Ο garch έγραψε: #949 31-01-11 20:45 Αρχική Δημοσίευση από petropoulos43551: Ισχυει μηπως , αν περασουμε ολα τα μαθηματα του 1ου εξαμηνου να μπορουμε να παρουμε μεταγραφη σε μια αλλη σχολη ; Click για ανάπτυξη... Ένας συμφοιτητής μου το έκανε αυτό στο 4ο εξάμηνο, έχοντας περάσει όλα τα μαθήματα σε 1ο, 2ο, 3ο. Αλλά νομίζω πρέπει να συντρέχουν και οικονομικοί λόγοι. Αρχική Δημοσίευση από olga17: Παιδια,θέλω να ρωτήσω:στο β εξαμηνο της σχολης μου θα εχουμε ενα μαθημα εργαστηριου..σε αυτο,λογω του οτι ειμαστε πανω απο 200 άτομα,θα μας χωρισουν σε τμηματα? επισης,πως ελεγχει ο καθηγητης τις απουσιες(εχω ακουσει οτι στις 2 κοβεσαι απο το μαθημα)? γιατι εαν ειμαστε πολλοι σε μια αιθουσα,δεν νομιζω να φωναζει τα ονοματα μας οπως γινοταν στο σχολειο...αν ξερει καποιος,ας μου απαντησει Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω πως θα κάνετε τα εργαστήρια, εμείς πάντως που τα κάνουμε σε ομάδες των 5-6 σε ξεχωριστές ώρες η καθεμία, υπογράφαμε σε λίστα με τα ονόματα. Οπότε δύσκολο να αποφύγεις να μη σε καταλάβουν, αλλά και καλύτερα θα ήταν να μην επιδιώκεις να χάνεις τα εργαστήρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga17 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 20:57 Η olga17 έγραψε: #950 31-01-11 20:57 Αρχική Δημοσίευση από garch: Δεν ξέρω πως θα κάνετε τα εργαστήρια, εμείς πάντως που τα κάνουμε σε ομάδες των 5-6 σε ξεχωριστές ώρες η καθεμία, υπογράφαμε σε λίστα με τα ονόματα. Οπότε δύσκολο να αποφύγεις να μη σε καταλάβουν, αλλά και καλύτερα θα ήταν να μην επιδιώκεις να χάνεις τα εργαστήρια. Click για ανάπτυξη... thanks για την απαντηση τις ομαδες που λες τις επιλεγει ο καθηγητης ή οι μαθητες μπορουν να επιλεξουν μονοι τους σε ποια ομαδα θα ναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 21:12 Ο garch έγραψε: #951 31-01-11 21:12 Αρχική Δημοσίευση από olga17: thanks για την απαντηση τις ομαδες που λες τις επιλεγει ο καθηγητης ή οι μαθητες μπορουν να επιλεξουν μονοι τους σε ποια ομαδα θα ναι? Click για ανάπτυξη... Εμείς επιλέγουμε μόνοι μας όσο είναι δυνατόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 09:36 Η Revekka έγραψε: #952 01-02-11 09:36 Πολλοί το κάνουν και αλφαβητικά πάντως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα *** Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα *** αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 12:15 Η Κατερίνα ***: #953 01-02-11 12:15 Θα γίνει φέτος το δες την ψηφιακά????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 13:45 Η Pennylane: #954 01-02-11 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα ***: Θα γίνει φέτος το δες την ψηφιακά????????????????????????? Click για ανάπτυξη... Σημερα που πηγα στην γραμματεια της σχολης μολυ και ρωτησα ειχα την εξης απαντηση: μπαααααααα (δηλαδη οχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga17 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:11 Η olga17 έγραψε: #955 01-02-11 20:11 Αφού τελειώσουν οι εξετάσεις του Ιανουαρίου/Φεβρουαρίου ,δίνουν αρκετό χρόνο ''διακοπές'' μέχρι να ξαναρχίσει το εαρινο εξαμηνο? για παραδειγμα,για τη σχολη μου,η τελευταια ημερομηνια εξεταστικης ειναι 11 Φεβρουαριου(εννοω ολοι,ειτε πρωτοετεις ειτε δευτεροτεις κλπ εχουμε τελειωσει μεχρι τοτε) και στο facebook,στη σελιδα της σχολης οπου την διαχειριζονται φοιτητες,αναφερει οτι το επομενο εξαμηνο ξεκινα 28 Φεβρουαριου..στην σελιδα της σχολης(εκτος facebook) δεν έχει ανακοινωθει κατι ακομα..τι στο καλο,μας δινουν 17 μερες να ξεκουραστουμε? εγω νομιζα οτι το πολυ μια βδομαδα να μας δωσουν κι αν.. ξερω βεβαια οτι εξαρταται απο την καθε σχολη τι θα πραξει,αλλά και παλι λιγο περιεργο μου φαινεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:16 Ο nPb έγραψε: #956 01-02-11 20:16 σε μας το εξάμηνο ξεκινάει την αμέσως επόμενη μέρα της εξεταστικής του τελευταίου μαθήματος η οποία συνήθως πέφτει Δευτέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:17 Η Athinoul@91: #957 01-02-11 20:17 εμείς έχουμε μία εβδομάδα κενή μετά την εξεταστική...και αυτό θα έλειπε με τόσα που δίνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:21 Η kaleidoscope: #958 01-02-11 20:21 Εμάς πάντα Παρασκευή τελειώνει η εξεταστική και Δευτέρα ξεκινάμε κανονικά μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefa_1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 157 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:21 Ο stefa_1 έγραψε: #959 01-02-11 20:21 Γεια σας και παλι Οπως σας ειπα θελω να δωσω μηχανογραφικο 10% για νοσηλευτικη.Πρεπει να κανω αιτηση για το 10% αυτες τις μερες ή αυτο ισχυει μονο για τις σχολες ΤΕΦΑΑ και ολα τα συναφη ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:35 Ο Boom έγραψε: #960 01-02-11 20:35 https://www.minedu.gov.gr/index.php?...epal&catid=80:deltia-typoy&Itemid=806&lang=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συμφορουμιτες κ συμφορουμιτισες γεια σας... Πιστευω οτι ο τιτλος τα λεει ολα. Ειμαι 4ο ετος κ χρωσταω αρκετουστικα,ειχα αυτην τν απορια,τι θα γινει δηλ αν παω να δωσω μαθημα θερινου εξαμηνου σε αυτην την εξεταστικη?Αν το περασω θα ισχυει κανονικα ή και να το περασω δεν θα γραφτει καν?(το πιο πιθανο δηλ... ) Απλα να σας πω,χωρις να ξερω αν εχει σχεση ή οχι,οτι στην σχολη μου δεν κανουμε δηλωσεις σχετικα με το ποια μαθηματα θα δωσουμε σε καθε εξεταστικη.Μπορουμε να δωσουμε δηλ οποια θελουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2011 στις 08:31 Η Revekka έγραψε: #945 17-01-11 08:31 Καλημέρα!! Δεν ξέρω τι σύστημα υπάρχει στη σχολή σου, αλλά σίγουρα δεν είσαι επι πτυχίω, αφού είσαι 4ο έτος!Από 5ο και μετά, μπαίνεις σε αυτήν την την κατηγορία.Σε μερικές σχολές, όποιος είναι 5ο έτος μπορεί να δώσει και εαρινού και χειμερινού, όποτε θέλει. Δεν είναι όμως σε όλες το ίδιο, οπότε καλύτερα να ρωτήσεις στη γραμματεία σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 13:01 Ο Selestian: #946 29-01-11 13:01 Ισχυει μηπως , αν περασουμε ολα τα μαθηματα του 1ου εξαμηνου να μπορουμε να παρουμε μεταγραφη σε μια αλλη σχολη ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 13:17 Ο Chemwizard: #947 29-01-11 13:17 Αρχική Δημοσίευση από petropoulos43551: Ισχυει μηπως , αν περασουμε ολα τα μαθηματα του 1ου εξαμηνου να μπορουμε να παρουμε μεταγραφη σε μια αλλη σχολη ; Click για ανάπτυξη... Δε λες με τίποτα να καθίσεις ΤΕΤΥ ε?Εχω έναν φίλο που το προσπαθεί από Ιατρική Αθήνας να έρθει Κρήτης και προσπαθεί να τα περάσει όλα,αλλά δεν ξέρω κατά πόσο πρέπει να ισχύουν κι άλλες προϋποθέσεις... Αρχική Δημοσίευση από oasis: Eίναι αλήθεια ότι έχει αλλάξει διάταξη, και αν δεν περάσεις σε ΤΕΙ ένα υποχρεωτικό μάθημα δεν περνάς αυτομάτως και όλο το εξάμηνο; Click για ανάπτυξη... Αν μείνεις σε ένα δηλαδή τα ξανακάνεις όλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga17 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 20:30 Η olga17 έγραψε: #948 31-01-11 20:30 Παιδια,θέλω να ρωτήσω:στο β εξαμηνο της σχολης μου θα εχουμε ενα μαθημα εργαστηριου..σε αυτο,λογω του οτι ειμαστε πανω απο 200 άτομα,θα μας χωρισουν σε τμηματα? επισης,πως ελεγχει ο καθηγητης τις απουσιες(εχω ακουσει οτι στις 2 κοβεσαι απο το μαθημα)? γιατι εαν ειμαστε πολλοι σε μια αιθουσα,δεν νομιζω να φωναζει τα ονοματα μας οπως γινοταν στο σχολειο...αν ξερει καποιος,ας μου απαντησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 20:45 Ο garch έγραψε: #949 31-01-11 20:45 Αρχική Δημοσίευση από petropoulos43551: Ισχυει μηπως , αν περασουμε ολα τα μαθηματα του 1ου εξαμηνου να μπορουμε να παρουμε μεταγραφη σε μια αλλη σχολη ; Click για ανάπτυξη... Ένας συμφοιτητής μου το έκανε αυτό στο 4ο εξάμηνο, έχοντας περάσει όλα τα μαθήματα σε 1ο, 2ο, 3ο. Αλλά νομίζω πρέπει να συντρέχουν και οικονομικοί λόγοι. Αρχική Δημοσίευση από olga17: Παιδια,θέλω να ρωτήσω:στο β εξαμηνο της σχολης μου θα εχουμε ενα μαθημα εργαστηριου..σε αυτο,λογω του οτι ειμαστε πανω απο 200 άτομα,θα μας χωρισουν σε τμηματα? επισης,πως ελεγχει ο καθηγητης τις απουσιες(εχω ακουσει οτι στις 2 κοβεσαι απο το μαθημα)? γιατι εαν ειμαστε πολλοι σε μια αιθουσα,δεν νομιζω να φωναζει τα ονοματα μας οπως γινοταν στο σχολειο...αν ξερει καποιος,ας μου απαντησει Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω πως θα κάνετε τα εργαστήρια, εμείς πάντως που τα κάνουμε σε ομάδες των 5-6 σε ξεχωριστές ώρες η καθεμία, υπογράφαμε σε λίστα με τα ονόματα. Οπότε δύσκολο να αποφύγεις να μη σε καταλάβουν, αλλά και καλύτερα θα ήταν να μην επιδιώκεις να χάνεις τα εργαστήρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga17 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 20:57 Η olga17 έγραψε: #950 31-01-11 20:57 Αρχική Δημοσίευση από garch: Δεν ξέρω πως θα κάνετε τα εργαστήρια, εμείς πάντως που τα κάνουμε σε ομάδες των 5-6 σε ξεχωριστές ώρες η καθεμία, υπογράφαμε σε λίστα με τα ονόματα. Οπότε δύσκολο να αποφύγεις να μη σε καταλάβουν, αλλά και καλύτερα θα ήταν να μην επιδιώκεις να χάνεις τα εργαστήρια. Click για ανάπτυξη... thanks για την απαντηση τις ομαδες που λες τις επιλεγει ο καθηγητης ή οι μαθητες μπορουν να επιλεξουν μονοι τους σε ποια ομαδα θα ναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 21:12 Ο garch έγραψε: #951 31-01-11 21:12 Αρχική Δημοσίευση από olga17: thanks για την απαντηση τις ομαδες που λες τις επιλεγει ο καθηγητης ή οι μαθητες μπορουν να επιλεξουν μονοι τους σε ποια ομαδα θα ναι? Click για ανάπτυξη... Εμείς επιλέγουμε μόνοι μας όσο είναι δυνατόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 09:36 Η Revekka έγραψε: #952 01-02-11 09:36 Πολλοί το κάνουν και αλφαβητικά πάντως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα *** Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα *** αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 12:15 Η Κατερίνα ***: #953 01-02-11 12:15 Θα γίνει φέτος το δες την ψηφιακά????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 13:45 Η Pennylane: #954 01-02-11 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα ***: Θα γίνει φέτος το δες την ψηφιακά????????????????????????? Click για ανάπτυξη... Σημερα που πηγα στην γραμματεια της σχολης μολυ και ρωτησα ειχα την εξης απαντηση: μπαααααααα (δηλαδη οχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga17 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:11 Η olga17 έγραψε: #955 01-02-11 20:11 Αφού τελειώσουν οι εξετάσεις του Ιανουαρίου/Φεβρουαρίου ,δίνουν αρκετό χρόνο ''διακοπές'' μέχρι να ξαναρχίσει το εαρινο εξαμηνο? για παραδειγμα,για τη σχολη μου,η τελευταια ημερομηνια εξεταστικης ειναι 11 Φεβρουαριου(εννοω ολοι,ειτε πρωτοετεις ειτε δευτεροτεις κλπ εχουμε τελειωσει μεχρι τοτε) και στο facebook,στη σελιδα της σχολης οπου την διαχειριζονται φοιτητες,αναφερει οτι το επομενο εξαμηνο ξεκινα 28 Φεβρουαριου..στην σελιδα της σχολης(εκτος facebook) δεν έχει ανακοινωθει κατι ακομα..τι στο καλο,μας δινουν 17 μερες να ξεκουραστουμε? εγω νομιζα οτι το πολυ μια βδομαδα να μας δωσουν κι αν.. ξερω βεβαια οτι εξαρταται απο την καθε σχολη τι θα πραξει,αλλά και παλι λιγο περιεργο μου φαινεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:16 Ο nPb έγραψε: #956 01-02-11 20:16 σε μας το εξάμηνο ξεκινάει την αμέσως επόμενη μέρα της εξεταστικής του τελευταίου μαθήματος η οποία συνήθως πέφτει Δευτέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:17 Η Athinoul@91: #957 01-02-11 20:17 εμείς έχουμε μία εβδομάδα κενή μετά την εξεταστική...και αυτό θα έλειπε με τόσα που δίνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:21 Η kaleidoscope: #958 01-02-11 20:21 Εμάς πάντα Παρασκευή τελειώνει η εξεταστική και Δευτέρα ξεκινάμε κανονικά μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefa_1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 157 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:21 Ο stefa_1 έγραψε: #959 01-02-11 20:21 Γεια σας και παλι Οπως σας ειπα θελω να δωσω μηχανογραφικο 10% για νοσηλευτικη.Πρεπει να κανω αιτηση για το 10% αυτες τις μερες ή αυτο ισχυει μονο για τις σχολες ΤΕΦΑΑ και ολα τα συναφη ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:35 Ο Boom έγραψε: #960 01-02-11 20:35 https://www.minedu.gov.gr/index.php?...epal&catid=80:deltia-typoy&Itemid=806&lang=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα!! Δεν ξέρω τι σύστημα υπάρχει στη σχολή σου, αλλά σίγουρα δεν είσαι επι πτυχίω, αφού είσαι 4ο έτος!Από 5ο και μετά, μπαίνεις σε αυτήν την την κατηγορία.Σε μερικές σχολές, όποιος είναι 5ο έτος μπορεί να δώσει και εαρινού και χειμερινού, όποτε θέλει. Δεν είναι όμως σε όλες το ίδιο, οπότε καλύτερα να ρωτήσεις στη γραμματεία σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 13:01 Ο Selestian: #946 29-01-11 13:01 Ισχυει μηπως , αν περασουμε ολα τα μαθηματα του 1ου εξαμηνου να μπορουμε να παρουμε μεταγραφη σε μια αλλη σχολη ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 13:17 Ο Chemwizard: #947 29-01-11 13:17 Αρχική Δημοσίευση από petropoulos43551: Ισχυει μηπως , αν περασουμε ολα τα μαθηματα του 1ου εξαμηνου να μπορουμε να παρουμε μεταγραφη σε μια αλλη σχολη ; Click για ανάπτυξη... Δε λες με τίποτα να καθίσεις ΤΕΤΥ ε?Εχω έναν φίλο που το προσπαθεί από Ιατρική Αθήνας να έρθει Κρήτης και προσπαθεί να τα περάσει όλα,αλλά δεν ξέρω κατά πόσο πρέπει να ισχύουν κι άλλες προϋποθέσεις... Αρχική Δημοσίευση από oasis: Eίναι αλήθεια ότι έχει αλλάξει διάταξη, και αν δεν περάσεις σε ΤΕΙ ένα υποχρεωτικό μάθημα δεν περνάς αυτομάτως και όλο το εξάμηνο; Click για ανάπτυξη... Αν μείνεις σε ένα δηλαδή τα ξανακάνεις όλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga17 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 20:30 Η olga17 έγραψε: #948 31-01-11 20:30 Παιδια,θέλω να ρωτήσω:στο β εξαμηνο της σχολης μου θα εχουμε ενα μαθημα εργαστηριου..σε αυτο,λογω του οτι ειμαστε πανω απο 200 άτομα,θα μας χωρισουν σε τμηματα? επισης,πως ελεγχει ο καθηγητης τις απουσιες(εχω ακουσει οτι στις 2 κοβεσαι απο το μαθημα)? γιατι εαν ειμαστε πολλοι σε μια αιθουσα,δεν νομιζω να φωναζει τα ονοματα μας οπως γινοταν στο σχολειο...αν ξερει καποιος,ας μου απαντησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 20:45 Ο garch έγραψε: #949 31-01-11 20:45 Αρχική Δημοσίευση από petropoulos43551: Ισχυει μηπως , αν περασουμε ολα τα μαθηματα του 1ου εξαμηνου να μπορουμε να παρουμε μεταγραφη σε μια αλλη σχολη ; Click για ανάπτυξη... Ένας συμφοιτητής μου το έκανε αυτό στο 4ο εξάμηνο, έχοντας περάσει όλα τα μαθήματα σε 1ο, 2ο, 3ο. Αλλά νομίζω πρέπει να συντρέχουν και οικονομικοί λόγοι. Αρχική Δημοσίευση από olga17: Παιδια,θέλω να ρωτήσω:στο β εξαμηνο της σχολης μου θα εχουμε ενα μαθημα εργαστηριου..σε αυτο,λογω του οτι ειμαστε πανω απο 200 άτομα,θα μας χωρισουν σε τμηματα? επισης,πως ελεγχει ο καθηγητης τις απουσιες(εχω ακουσει οτι στις 2 κοβεσαι απο το μαθημα)? γιατι εαν ειμαστε πολλοι σε μια αιθουσα,δεν νομιζω να φωναζει τα ονοματα μας οπως γινοταν στο σχολειο...αν ξερει καποιος,ας μου απαντησει Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω πως θα κάνετε τα εργαστήρια, εμείς πάντως που τα κάνουμε σε ομάδες των 5-6 σε ξεχωριστές ώρες η καθεμία, υπογράφαμε σε λίστα με τα ονόματα. Οπότε δύσκολο να αποφύγεις να μη σε καταλάβουν, αλλά και καλύτερα θα ήταν να μην επιδιώκεις να χάνεις τα εργαστήρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga17 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 20:57 Η olga17 έγραψε: #950 31-01-11 20:57 Αρχική Δημοσίευση από garch: Δεν ξέρω πως θα κάνετε τα εργαστήρια, εμείς πάντως που τα κάνουμε σε ομάδες των 5-6 σε ξεχωριστές ώρες η καθεμία, υπογράφαμε σε λίστα με τα ονόματα. Οπότε δύσκολο να αποφύγεις να μη σε καταλάβουν, αλλά και καλύτερα θα ήταν να μην επιδιώκεις να χάνεις τα εργαστήρια. Click για ανάπτυξη... thanks για την απαντηση τις ομαδες που λες τις επιλεγει ο καθηγητης ή οι μαθητες μπορουν να επιλεξουν μονοι τους σε ποια ομαδα θα ναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 21:12 Ο garch έγραψε: #951 31-01-11 21:12 Αρχική Δημοσίευση από olga17: thanks για την απαντηση τις ομαδες που λες τις επιλεγει ο καθηγητης ή οι μαθητες μπορουν να επιλεξουν μονοι τους σε ποια ομαδα θα ναι? Click για ανάπτυξη... Εμείς επιλέγουμε μόνοι μας όσο είναι δυνατόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 09:36 Η Revekka έγραψε: #952 01-02-11 09:36 Πολλοί το κάνουν και αλφαβητικά πάντως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα *** Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα *** αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 12:15 Η Κατερίνα ***: #953 01-02-11 12:15 Θα γίνει φέτος το δες την ψηφιακά????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 13:45 Η Pennylane: #954 01-02-11 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα ***: Θα γίνει φέτος το δες την ψηφιακά????????????????????????? Click για ανάπτυξη... Σημερα που πηγα στην γραμματεια της σχολης μολυ και ρωτησα ειχα την εξης απαντηση: μπαααααααα (δηλαδη οχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga17 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:11 Η olga17 έγραψε: #955 01-02-11 20:11 Αφού τελειώσουν οι εξετάσεις του Ιανουαρίου/Φεβρουαρίου ,δίνουν αρκετό χρόνο ''διακοπές'' μέχρι να ξαναρχίσει το εαρινο εξαμηνο? για παραδειγμα,για τη σχολη μου,η τελευταια ημερομηνια εξεταστικης ειναι 11 Φεβρουαριου(εννοω ολοι,ειτε πρωτοετεις ειτε δευτεροτεις κλπ εχουμε τελειωσει μεχρι τοτε) και στο facebook,στη σελιδα της σχολης οπου την διαχειριζονται φοιτητες,αναφερει οτι το επομενο εξαμηνο ξεκινα 28 Φεβρουαριου..στην σελιδα της σχολης(εκτος facebook) δεν έχει ανακοινωθει κατι ακομα..τι στο καλο,μας δινουν 17 μερες να ξεκουραστουμε? εγω νομιζα οτι το πολυ μια βδομαδα να μας δωσουν κι αν.. ξερω βεβαια οτι εξαρταται απο την καθε σχολη τι θα πραξει,αλλά και παλι λιγο περιεργο μου φαινεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:16 Ο nPb έγραψε: #956 01-02-11 20:16 σε μας το εξάμηνο ξεκινάει την αμέσως επόμενη μέρα της εξεταστικής του τελευταίου μαθήματος η οποία συνήθως πέφτει Δευτέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:17 Η Athinoul@91: #957 01-02-11 20:17 εμείς έχουμε μία εβδομάδα κενή μετά την εξεταστική...και αυτό θα έλειπε με τόσα που δίνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:21 Η kaleidoscope: #958 01-02-11 20:21 Εμάς πάντα Παρασκευή τελειώνει η εξεταστική και Δευτέρα ξεκινάμε κανονικά μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefa_1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 157 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:21 Ο stefa_1 έγραψε: #959 01-02-11 20:21 Γεια σας και παλι Οπως σας ειπα θελω να δωσω μηχανογραφικο 10% για νοσηλευτικη.Πρεπει να κανω αιτηση για το 10% αυτες τις μερες ή αυτο ισχυει μονο για τις σχολες ΤΕΦΑΑ και ολα τα συναφη ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:35 Ο Boom έγραψε: #960 01-02-11 20:35 https://www.minedu.gov.gr/index.php?...epal&catid=80:deltia-typoy&Itemid=806&lang=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ισχυει μηπως , αν περασουμε ολα τα μαθηματα του 1ου εξαμηνου να μπορουμε να παρουμε μεταγραφη σε μια αλλη σχολη ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 13:17 Ο Chemwizard: #947 29-01-11 13:17 Αρχική Δημοσίευση από petropoulos43551: Ισχυει μηπως , αν περασουμε ολα τα μαθηματα του 1ου εξαμηνου να μπορουμε να παρουμε μεταγραφη σε μια αλλη σχολη ; Click για ανάπτυξη... Δε λες με τίποτα να καθίσεις ΤΕΤΥ ε?Εχω έναν φίλο που το προσπαθεί από Ιατρική Αθήνας να έρθει Κρήτης και προσπαθεί να τα περάσει όλα,αλλά δεν ξέρω κατά πόσο πρέπει να ισχύουν κι άλλες προϋποθέσεις... Αρχική Δημοσίευση από oasis: Eίναι αλήθεια ότι έχει αλλάξει διάταξη, και αν δεν περάσεις σε ΤΕΙ ένα υποχρεωτικό μάθημα δεν περνάς αυτομάτως και όλο το εξάμηνο; Click για ανάπτυξη... Αν μείνεις σε ένα δηλαδή τα ξανακάνεις όλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga17 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 20:30 Η olga17 έγραψε: #948 31-01-11 20:30 Παιδια,θέλω να ρωτήσω:στο β εξαμηνο της σχολης μου θα εχουμε ενα μαθημα εργαστηριου..σε αυτο,λογω του οτι ειμαστε πανω απο 200 άτομα,θα μας χωρισουν σε τμηματα? επισης,πως ελεγχει ο καθηγητης τις απουσιες(εχω ακουσει οτι στις 2 κοβεσαι απο το μαθημα)? γιατι εαν ειμαστε πολλοι σε μια αιθουσα,δεν νομιζω να φωναζει τα ονοματα μας οπως γινοταν στο σχολειο...αν ξερει καποιος,ας μου απαντησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 20:45 Ο garch έγραψε: #949 31-01-11 20:45 Αρχική Δημοσίευση από petropoulos43551: Ισχυει μηπως , αν περασουμε ολα τα μαθηματα του 1ου εξαμηνου να μπορουμε να παρουμε μεταγραφη σε μια αλλη σχολη ; Click για ανάπτυξη... Ένας συμφοιτητής μου το έκανε αυτό στο 4ο εξάμηνο, έχοντας περάσει όλα τα μαθήματα σε 1ο, 2ο, 3ο. Αλλά νομίζω πρέπει να συντρέχουν και οικονομικοί λόγοι. Αρχική Δημοσίευση από olga17: Παιδια,θέλω να ρωτήσω:στο β εξαμηνο της σχολης μου θα εχουμε ενα μαθημα εργαστηριου..σε αυτο,λογω του οτι ειμαστε πανω απο 200 άτομα,θα μας χωρισουν σε τμηματα? επισης,πως ελεγχει ο καθηγητης τις απουσιες(εχω ακουσει οτι στις 2 κοβεσαι απο το μαθημα)? γιατι εαν ειμαστε πολλοι σε μια αιθουσα,δεν νομιζω να φωναζει τα ονοματα μας οπως γινοταν στο σχολειο...αν ξερει καποιος,ας μου απαντησει Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω πως θα κάνετε τα εργαστήρια, εμείς πάντως που τα κάνουμε σε ομάδες των 5-6 σε ξεχωριστές ώρες η καθεμία, υπογράφαμε σε λίστα με τα ονόματα. Οπότε δύσκολο να αποφύγεις να μη σε καταλάβουν, αλλά και καλύτερα θα ήταν να μην επιδιώκεις να χάνεις τα εργαστήρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga17 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 20:57 Η olga17 έγραψε: #950 31-01-11 20:57 Αρχική Δημοσίευση από garch: Δεν ξέρω πως θα κάνετε τα εργαστήρια, εμείς πάντως που τα κάνουμε σε ομάδες των 5-6 σε ξεχωριστές ώρες η καθεμία, υπογράφαμε σε λίστα με τα ονόματα. Οπότε δύσκολο να αποφύγεις να μη σε καταλάβουν, αλλά και καλύτερα θα ήταν να μην επιδιώκεις να χάνεις τα εργαστήρια. Click για ανάπτυξη... thanks για την απαντηση τις ομαδες που λες τις επιλεγει ο καθηγητης ή οι μαθητες μπορουν να επιλεξουν μονοι τους σε ποια ομαδα θα ναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 21:12 Ο garch έγραψε: #951 31-01-11 21:12 Αρχική Δημοσίευση από olga17: thanks για την απαντηση τις ομαδες που λες τις επιλεγει ο καθηγητης ή οι μαθητες μπορουν να επιλεξουν μονοι τους σε ποια ομαδα θα ναι? Click για ανάπτυξη... Εμείς επιλέγουμε μόνοι μας όσο είναι δυνατόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 09:36 Η Revekka έγραψε: #952 01-02-11 09:36 Πολλοί το κάνουν και αλφαβητικά πάντως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα *** Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα *** αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 12:15 Η Κατερίνα ***: #953 01-02-11 12:15 Θα γίνει φέτος το δες την ψηφιακά????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 13:45 Η Pennylane: #954 01-02-11 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα ***: Θα γίνει φέτος το δες την ψηφιακά????????????????????????? Click για ανάπτυξη... Σημερα που πηγα στην γραμματεια της σχολης μολυ και ρωτησα ειχα την εξης απαντηση: μπαααααααα (δηλαδη οχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga17 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:11 Η olga17 έγραψε: #955 01-02-11 20:11 Αφού τελειώσουν οι εξετάσεις του Ιανουαρίου/Φεβρουαρίου ,δίνουν αρκετό χρόνο ''διακοπές'' μέχρι να ξαναρχίσει το εαρινο εξαμηνο? για παραδειγμα,για τη σχολη μου,η τελευταια ημερομηνια εξεταστικης ειναι 11 Φεβρουαριου(εννοω ολοι,ειτε πρωτοετεις ειτε δευτεροτεις κλπ εχουμε τελειωσει μεχρι τοτε) και στο facebook,στη σελιδα της σχολης οπου την διαχειριζονται φοιτητες,αναφερει οτι το επομενο εξαμηνο ξεκινα 28 Φεβρουαριου..στην σελιδα της σχολης(εκτος facebook) δεν έχει ανακοινωθει κατι ακομα..τι στο καλο,μας δινουν 17 μερες να ξεκουραστουμε? εγω νομιζα οτι το πολυ μια βδομαδα να μας δωσουν κι αν.. ξερω βεβαια οτι εξαρταται απο την καθε σχολη τι θα πραξει,αλλά και παλι λιγο περιεργο μου φαινεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:16 Ο nPb έγραψε: #956 01-02-11 20:16 σε μας το εξάμηνο ξεκινάει την αμέσως επόμενη μέρα της εξεταστικής του τελευταίου μαθήματος η οποία συνήθως πέφτει Δευτέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:17 Η Athinoul@91: #957 01-02-11 20:17 εμείς έχουμε μία εβδομάδα κενή μετά την εξεταστική...και αυτό θα έλειπε με τόσα που δίνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:21 Η kaleidoscope: #958 01-02-11 20:21 Εμάς πάντα Παρασκευή τελειώνει η εξεταστική και Δευτέρα ξεκινάμε κανονικά μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefa_1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 157 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:21 Ο stefa_1 έγραψε: #959 01-02-11 20:21 Γεια σας και παλι Οπως σας ειπα θελω να δωσω μηχανογραφικο 10% για νοσηλευτικη.Πρεπει να κανω αιτηση για το 10% αυτες τις μερες ή αυτο ισχυει μονο για τις σχολες ΤΕΦΑΑ και ολα τα συναφη ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:35 Ο Boom έγραψε: #960 01-02-11 20:35 https://www.minedu.gov.gr/index.php?...epal&catid=80:deltia-typoy&Itemid=806&lang=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από petropoulos43551: Ισχυει μηπως , αν περασουμε ολα τα μαθηματα του 1ου εξαμηνου να μπορουμε να παρουμε μεταγραφη σε μια αλλη σχολη ; Click για ανάπτυξη... Δε λες με τίποτα να καθίσεις ΤΕΤΥ ε?Εχω έναν φίλο που το προσπαθεί από Ιατρική Αθήνας να έρθει Κρήτης και προσπαθεί να τα περάσει όλα,αλλά δεν ξέρω κατά πόσο πρέπει να ισχύουν κι άλλες προϋποθέσεις... Αρχική Δημοσίευση από oasis: Eίναι αλήθεια ότι έχει αλλάξει διάταξη, και αν δεν περάσεις σε ΤΕΙ ένα υποχρεωτικό μάθημα δεν περνάς αυτομάτως και όλο το εξάμηνο; Click για ανάπτυξη... Αν μείνεις σε ένα δηλαδή τα ξανακάνεις όλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
olga17 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 20:30 Η olga17 έγραψε: #948 31-01-11 20:30 Παιδια,θέλω να ρωτήσω:στο β εξαμηνο της σχολης μου θα εχουμε ενα μαθημα εργαστηριου..σε αυτο,λογω του οτι ειμαστε πανω απο 200 άτομα,θα μας χωρισουν σε τμηματα? επισης,πως ελεγχει ο καθηγητης τις απουσιες(εχω ακουσει οτι στις 2 κοβεσαι απο το μαθημα)? γιατι εαν ειμαστε πολλοι σε μια αιθουσα,δεν νομιζω να φωναζει τα ονοματα μας οπως γινοταν στο σχολειο...αν ξερει καποιος,ας μου απαντησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 20:45 Ο garch έγραψε: #949 31-01-11 20:45 Αρχική Δημοσίευση από petropoulos43551: Ισχυει μηπως , αν περασουμε ολα τα μαθηματα του 1ου εξαμηνου να μπορουμε να παρουμε μεταγραφη σε μια αλλη σχολη ; Click για ανάπτυξη... Ένας συμφοιτητής μου το έκανε αυτό στο 4ο εξάμηνο, έχοντας περάσει όλα τα μαθήματα σε 1ο, 2ο, 3ο. Αλλά νομίζω πρέπει να συντρέχουν και οικονομικοί λόγοι. Αρχική Δημοσίευση από olga17: Παιδια,θέλω να ρωτήσω:στο β εξαμηνο της σχολης μου θα εχουμε ενα μαθημα εργαστηριου..σε αυτο,λογω του οτι ειμαστε πανω απο 200 άτομα,θα μας χωρισουν σε τμηματα? επισης,πως ελεγχει ο καθηγητης τις απουσιες(εχω ακουσει οτι στις 2 κοβεσαι απο το μαθημα)? γιατι εαν ειμαστε πολλοι σε μια αιθουσα,δεν νομιζω να φωναζει τα ονοματα μας οπως γινοταν στο σχολειο...αν ξερει καποιος,ας μου απαντησει Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω πως θα κάνετε τα εργαστήρια, εμείς πάντως που τα κάνουμε σε ομάδες των 5-6 σε ξεχωριστές ώρες η καθεμία, υπογράφαμε σε λίστα με τα ονόματα. Οπότε δύσκολο να αποφύγεις να μη σε καταλάβουν, αλλά και καλύτερα θα ήταν να μην επιδιώκεις να χάνεις τα εργαστήρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga17 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 20:57 Η olga17 έγραψε: #950 31-01-11 20:57 Αρχική Δημοσίευση από garch: Δεν ξέρω πως θα κάνετε τα εργαστήρια, εμείς πάντως που τα κάνουμε σε ομάδες των 5-6 σε ξεχωριστές ώρες η καθεμία, υπογράφαμε σε λίστα με τα ονόματα. Οπότε δύσκολο να αποφύγεις να μη σε καταλάβουν, αλλά και καλύτερα θα ήταν να μην επιδιώκεις να χάνεις τα εργαστήρια. Click για ανάπτυξη... thanks για την απαντηση τις ομαδες που λες τις επιλεγει ο καθηγητης ή οι μαθητες μπορουν να επιλεξουν μονοι τους σε ποια ομαδα θα ναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 21:12 Ο garch έγραψε: #951 31-01-11 21:12 Αρχική Δημοσίευση από olga17: thanks για την απαντηση τις ομαδες που λες τις επιλεγει ο καθηγητης ή οι μαθητες μπορουν να επιλεξουν μονοι τους σε ποια ομαδα θα ναι? Click για ανάπτυξη... Εμείς επιλέγουμε μόνοι μας όσο είναι δυνατόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 09:36 Η Revekka έγραψε: #952 01-02-11 09:36 Πολλοί το κάνουν και αλφαβητικά πάντως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα *** Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα *** αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 12:15 Η Κατερίνα ***: #953 01-02-11 12:15 Θα γίνει φέτος το δες την ψηφιακά????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 13:45 Η Pennylane: #954 01-02-11 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα ***: Θα γίνει φέτος το δες την ψηφιακά????????????????????????? Click για ανάπτυξη... Σημερα που πηγα στην γραμματεια της σχολης μολυ και ρωτησα ειχα την εξης απαντηση: μπαααααααα (δηλαδη οχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga17 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:11 Η olga17 έγραψε: #955 01-02-11 20:11 Αφού τελειώσουν οι εξετάσεις του Ιανουαρίου/Φεβρουαρίου ,δίνουν αρκετό χρόνο ''διακοπές'' μέχρι να ξαναρχίσει το εαρινο εξαμηνο? για παραδειγμα,για τη σχολη μου,η τελευταια ημερομηνια εξεταστικης ειναι 11 Φεβρουαριου(εννοω ολοι,ειτε πρωτοετεις ειτε δευτεροτεις κλπ εχουμε τελειωσει μεχρι τοτε) και στο facebook,στη σελιδα της σχολης οπου την διαχειριζονται φοιτητες,αναφερει οτι το επομενο εξαμηνο ξεκινα 28 Φεβρουαριου..στην σελιδα της σχολης(εκτος facebook) δεν έχει ανακοινωθει κατι ακομα..τι στο καλο,μας δινουν 17 μερες να ξεκουραστουμε? εγω νομιζα οτι το πολυ μια βδομαδα να μας δωσουν κι αν.. ξερω βεβαια οτι εξαρταται απο την καθε σχολη τι θα πραξει,αλλά και παλι λιγο περιεργο μου φαινεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:16 Ο nPb έγραψε: #956 01-02-11 20:16 σε μας το εξάμηνο ξεκινάει την αμέσως επόμενη μέρα της εξεταστικής του τελευταίου μαθήματος η οποία συνήθως πέφτει Δευτέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:17 Η Athinoul@91: #957 01-02-11 20:17 εμείς έχουμε μία εβδομάδα κενή μετά την εξεταστική...και αυτό θα έλειπε με τόσα που δίνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:21 Η kaleidoscope: #958 01-02-11 20:21 Εμάς πάντα Παρασκευή τελειώνει η εξεταστική και Δευτέρα ξεκινάμε κανονικά μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefa_1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 157 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:21 Ο stefa_1 έγραψε: #959 01-02-11 20:21 Γεια σας και παλι Οπως σας ειπα θελω να δωσω μηχανογραφικο 10% για νοσηλευτικη.Πρεπει να κανω αιτηση για το 10% αυτες τις μερες ή αυτο ισχυει μονο για τις σχολες ΤΕΦΑΑ και ολα τα συναφη ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:35 Ο Boom έγραψε: #960 01-02-11 20:35 https://www.minedu.gov.gr/index.php?...epal&catid=80:deltia-typoy&Itemid=806&lang=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια,θέλω να ρωτήσω:στο β εξαμηνο της σχολης μου θα εχουμε ενα μαθημα εργαστηριου..σε αυτο,λογω του οτι ειμαστε πανω απο 200 άτομα,θα μας χωρισουν σε τμηματα? επισης,πως ελεγχει ο καθηγητης τις απουσιες(εχω ακουσει οτι στις 2 κοβεσαι απο το μαθημα)? γιατι εαν ειμαστε πολλοι σε μια αιθουσα,δεν νομιζω να φωναζει τα ονοματα μας οπως γινοταν στο σχολειο...αν ξερει καποιος,ας μου απαντησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 20:45 Ο garch έγραψε: #949 31-01-11 20:45 Αρχική Δημοσίευση από petropoulos43551: Ισχυει μηπως , αν περασουμε ολα τα μαθηματα του 1ου εξαμηνου να μπορουμε να παρουμε μεταγραφη σε μια αλλη σχολη ; Click για ανάπτυξη... Ένας συμφοιτητής μου το έκανε αυτό στο 4ο εξάμηνο, έχοντας περάσει όλα τα μαθήματα σε 1ο, 2ο, 3ο. Αλλά νομίζω πρέπει να συντρέχουν και οικονομικοί λόγοι. Αρχική Δημοσίευση από olga17: Παιδια,θέλω να ρωτήσω:στο β εξαμηνο της σχολης μου θα εχουμε ενα μαθημα εργαστηριου..σε αυτο,λογω του οτι ειμαστε πανω απο 200 άτομα,θα μας χωρισουν σε τμηματα? επισης,πως ελεγχει ο καθηγητης τις απουσιες(εχω ακουσει οτι στις 2 κοβεσαι απο το μαθημα)? γιατι εαν ειμαστε πολλοι σε μια αιθουσα,δεν νομιζω να φωναζει τα ονοματα μας οπως γινοταν στο σχολειο...αν ξερει καποιος,ας μου απαντησει Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω πως θα κάνετε τα εργαστήρια, εμείς πάντως που τα κάνουμε σε ομάδες των 5-6 σε ξεχωριστές ώρες η καθεμία, υπογράφαμε σε λίστα με τα ονόματα. Οπότε δύσκολο να αποφύγεις να μη σε καταλάβουν, αλλά και καλύτερα θα ήταν να μην επιδιώκεις να χάνεις τα εργαστήρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga17 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 20:57 Η olga17 έγραψε: #950 31-01-11 20:57 Αρχική Δημοσίευση από garch: Δεν ξέρω πως θα κάνετε τα εργαστήρια, εμείς πάντως που τα κάνουμε σε ομάδες των 5-6 σε ξεχωριστές ώρες η καθεμία, υπογράφαμε σε λίστα με τα ονόματα. Οπότε δύσκολο να αποφύγεις να μη σε καταλάβουν, αλλά και καλύτερα θα ήταν να μην επιδιώκεις να χάνεις τα εργαστήρια. Click για ανάπτυξη... thanks για την απαντηση τις ομαδες που λες τις επιλεγει ο καθηγητης ή οι μαθητες μπορουν να επιλεξουν μονοι τους σε ποια ομαδα θα ναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 21:12 Ο garch έγραψε: #951 31-01-11 21:12 Αρχική Δημοσίευση από olga17: thanks για την απαντηση τις ομαδες που λες τις επιλεγει ο καθηγητης ή οι μαθητες μπορουν να επιλεξουν μονοι τους σε ποια ομαδα θα ναι? Click για ανάπτυξη... Εμείς επιλέγουμε μόνοι μας όσο είναι δυνατόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 09:36 Η Revekka έγραψε: #952 01-02-11 09:36 Πολλοί το κάνουν και αλφαβητικά πάντως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα *** Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα *** αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 12:15 Η Κατερίνα ***: #953 01-02-11 12:15 Θα γίνει φέτος το δες την ψηφιακά????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 13:45 Η Pennylane: #954 01-02-11 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα ***: Θα γίνει φέτος το δες την ψηφιακά????????????????????????? Click για ανάπτυξη... Σημερα που πηγα στην γραμματεια της σχολης μολυ και ρωτησα ειχα την εξης απαντηση: μπαααααααα (δηλαδη οχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga17 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:11 Η olga17 έγραψε: #955 01-02-11 20:11 Αφού τελειώσουν οι εξετάσεις του Ιανουαρίου/Φεβρουαρίου ,δίνουν αρκετό χρόνο ''διακοπές'' μέχρι να ξαναρχίσει το εαρινο εξαμηνο? για παραδειγμα,για τη σχολη μου,η τελευταια ημερομηνια εξεταστικης ειναι 11 Φεβρουαριου(εννοω ολοι,ειτε πρωτοετεις ειτε δευτεροτεις κλπ εχουμε τελειωσει μεχρι τοτε) και στο facebook,στη σελιδα της σχολης οπου την διαχειριζονται φοιτητες,αναφερει οτι το επομενο εξαμηνο ξεκινα 28 Φεβρουαριου..στην σελιδα της σχολης(εκτος facebook) δεν έχει ανακοινωθει κατι ακομα..τι στο καλο,μας δινουν 17 μερες να ξεκουραστουμε? εγω νομιζα οτι το πολυ μια βδομαδα να μας δωσουν κι αν.. ξερω βεβαια οτι εξαρταται απο την καθε σχολη τι θα πραξει,αλλά και παλι λιγο περιεργο μου φαινεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:16 Ο nPb έγραψε: #956 01-02-11 20:16 σε μας το εξάμηνο ξεκινάει την αμέσως επόμενη μέρα της εξεταστικής του τελευταίου μαθήματος η οποία συνήθως πέφτει Δευτέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:17 Η Athinoul@91: #957 01-02-11 20:17 εμείς έχουμε μία εβδομάδα κενή μετά την εξεταστική...και αυτό θα έλειπε με τόσα που δίνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:21 Η kaleidoscope: #958 01-02-11 20:21 Εμάς πάντα Παρασκευή τελειώνει η εξεταστική και Δευτέρα ξεκινάμε κανονικά μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefa_1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 157 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:21 Ο stefa_1 έγραψε: #959 01-02-11 20:21 Γεια σας και παλι Οπως σας ειπα θελω να δωσω μηχανογραφικο 10% για νοσηλευτικη.Πρεπει να κανω αιτηση για το 10% αυτες τις μερες ή αυτο ισχυει μονο για τις σχολες ΤΕΦΑΑ και ολα τα συναφη ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:35 Ο Boom έγραψε: #960 01-02-11 20:35 https://www.minedu.gov.gr/index.php?...epal&catid=80:deltia-typoy&Itemid=806&lang=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από petropoulos43551: Ισχυει μηπως , αν περασουμε ολα τα μαθηματα του 1ου εξαμηνου να μπορουμε να παρουμε μεταγραφη σε μια αλλη σχολη ; Click για ανάπτυξη... Ένας συμφοιτητής μου το έκανε αυτό στο 4ο εξάμηνο, έχοντας περάσει όλα τα μαθήματα σε 1ο, 2ο, 3ο. Αλλά νομίζω πρέπει να συντρέχουν και οικονομικοί λόγοι. Αρχική Δημοσίευση από olga17: Παιδια,θέλω να ρωτήσω:στο β εξαμηνο της σχολης μου θα εχουμε ενα μαθημα εργαστηριου..σε αυτο,λογω του οτι ειμαστε πανω απο 200 άτομα,θα μας χωρισουν σε τμηματα? επισης,πως ελεγχει ο καθηγητης τις απουσιες(εχω ακουσει οτι στις 2 κοβεσαι απο το μαθημα)? γιατι εαν ειμαστε πολλοι σε μια αιθουσα,δεν νομιζω να φωναζει τα ονοματα μας οπως γινοταν στο σχολειο...αν ξερει καποιος,ας μου απαντησει Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω πως θα κάνετε τα εργαστήρια, εμείς πάντως που τα κάνουμε σε ομάδες των 5-6 σε ξεχωριστές ώρες η καθεμία, υπογράφαμε σε λίστα με τα ονόματα. Οπότε δύσκολο να αποφύγεις να μη σε καταλάβουν, αλλά και καλύτερα θα ήταν να μην επιδιώκεις να χάνεις τα εργαστήρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
olga17 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 20:57 Η olga17 έγραψε: #950 31-01-11 20:57 Αρχική Δημοσίευση από garch: Δεν ξέρω πως θα κάνετε τα εργαστήρια, εμείς πάντως που τα κάνουμε σε ομάδες των 5-6 σε ξεχωριστές ώρες η καθεμία, υπογράφαμε σε λίστα με τα ονόματα. Οπότε δύσκολο να αποφύγεις να μη σε καταλάβουν, αλλά και καλύτερα θα ήταν να μην επιδιώκεις να χάνεις τα εργαστήρια. Click για ανάπτυξη... thanks για την απαντηση τις ομαδες που λες τις επιλεγει ο καθηγητης ή οι μαθητες μπορουν να επιλεξουν μονοι τους σε ποια ομαδα θα ναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 21:12 Ο garch έγραψε: #951 31-01-11 21:12 Αρχική Δημοσίευση από olga17: thanks για την απαντηση τις ομαδες που λες τις επιλεγει ο καθηγητης ή οι μαθητες μπορουν να επιλεξουν μονοι τους σε ποια ομαδα θα ναι? Click για ανάπτυξη... Εμείς επιλέγουμε μόνοι μας όσο είναι δυνατόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 09:36 Η Revekka έγραψε: #952 01-02-11 09:36 Πολλοί το κάνουν και αλφαβητικά πάντως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα *** Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα *** αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 12:15 Η Κατερίνα ***: #953 01-02-11 12:15 Θα γίνει φέτος το δες την ψηφιακά????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 13:45 Η Pennylane: #954 01-02-11 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα ***: Θα γίνει φέτος το δες την ψηφιακά????????????????????????? Click για ανάπτυξη... Σημερα που πηγα στην γραμματεια της σχολης μολυ και ρωτησα ειχα την εξης απαντηση: μπαααααααα (δηλαδη οχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga17 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:11 Η olga17 έγραψε: #955 01-02-11 20:11 Αφού τελειώσουν οι εξετάσεις του Ιανουαρίου/Φεβρουαρίου ,δίνουν αρκετό χρόνο ''διακοπές'' μέχρι να ξαναρχίσει το εαρινο εξαμηνο? για παραδειγμα,για τη σχολη μου,η τελευταια ημερομηνια εξεταστικης ειναι 11 Φεβρουαριου(εννοω ολοι,ειτε πρωτοετεις ειτε δευτεροτεις κλπ εχουμε τελειωσει μεχρι τοτε) και στο facebook,στη σελιδα της σχολης οπου την διαχειριζονται φοιτητες,αναφερει οτι το επομενο εξαμηνο ξεκινα 28 Φεβρουαριου..στην σελιδα της σχολης(εκτος facebook) δεν έχει ανακοινωθει κατι ακομα..τι στο καλο,μας δινουν 17 μερες να ξεκουραστουμε? εγω νομιζα οτι το πολυ μια βδομαδα να μας δωσουν κι αν.. ξερω βεβαια οτι εξαρταται απο την καθε σχολη τι θα πραξει,αλλά και παλι λιγο περιεργο μου φαινεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:16 Ο nPb έγραψε: #956 01-02-11 20:16 σε μας το εξάμηνο ξεκινάει την αμέσως επόμενη μέρα της εξεταστικής του τελευταίου μαθήματος η οποία συνήθως πέφτει Δευτέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:17 Η Athinoul@91: #957 01-02-11 20:17 εμείς έχουμε μία εβδομάδα κενή μετά την εξεταστική...και αυτό θα έλειπε με τόσα που δίνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:21 Η kaleidoscope: #958 01-02-11 20:21 Εμάς πάντα Παρασκευή τελειώνει η εξεταστική και Δευτέρα ξεκινάμε κανονικά μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefa_1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 157 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:21 Ο stefa_1 έγραψε: #959 01-02-11 20:21 Γεια σας και παλι Οπως σας ειπα θελω να δωσω μηχανογραφικο 10% για νοσηλευτικη.Πρεπει να κανω αιτηση για το 10% αυτες τις μερες ή αυτο ισχυει μονο για τις σχολες ΤΕΦΑΑ και ολα τα συναφη ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:35 Ο Boom έγραψε: #960 01-02-11 20:35 https://www.minedu.gov.gr/index.php?...epal&catid=80:deltia-typoy&Itemid=806&lang=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από garch: Δεν ξέρω πως θα κάνετε τα εργαστήρια, εμείς πάντως που τα κάνουμε σε ομάδες των 5-6 σε ξεχωριστές ώρες η καθεμία, υπογράφαμε σε λίστα με τα ονόματα. Οπότε δύσκολο να αποφύγεις να μη σε καταλάβουν, αλλά και καλύτερα θα ήταν να μην επιδιώκεις να χάνεις τα εργαστήρια. Click για ανάπτυξη... thanks για την απαντηση τις ομαδες που λες τις επιλεγει ο καθηγητης ή οι μαθητες μπορουν να επιλεξουν μονοι τους σε ποια ομαδα θα ναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 21:12 Ο garch έγραψε: #951 31-01-11 21:12 Αρχική Δημοσίευση από olga17: thanks για την απαντηση τις ομαδες που λες τις επιλεγει ο καθηγητης ή οι μαθητες μπορουν να επιλεξουν μονοι τους σε ποια ομαδα θα ναι? Click για ανάπτυξη... Εμείς επιλέγουμε μόνοι μας όσο είναι δυνατόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 09:36 Η Revekka έγραψε: #952 01-02-11 09:36 Πολλοί το κάνουν και αλφαβητικά πάντως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα *** Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα *** αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 12:15 Η Κατερίνα ***: #953 01-02-11 12:15 Θα γίνει φέτος το δες την ψηφιακά????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 13:45 Η Pennylane: #954 01-02-11 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα ***: Θα γίνει φέτος το δες την ψηφιακά????????????????????????? Click για ανάπτυξη... Σημερα που πηγα στην γραμματεια της σχολης μολυ και ρωτησα ειχα την εξης απαντηση: μπαααααααα (δηλαδη οχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga17 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:11 Η olga17 έγραψε: #955 01-02-11 20:11 Αφού τελειώσουν οι εξετάσεις του Ιανουαρίου/Φεβρουαρίου ,δίνουν αρκετό χρόνο ''διακοπές'' μέχρι να ξαναρχίσει το εαρινο εξαμηνο? για παραδειγμα,για τη σχολη μου,η τελευταια ημερομηνια εξεταστικης ειναι 11 Φεβρουαριου(εννοω ολοι,ειτε πρωτοετεις ειτε δευτεροτεις κλπ εχουμε τελειωσει μεχρι τοτε) και στο facebook,στη σελιδα της σχολης οπου την διαχειριζονται φοιτητες,αναφερει οτι το επομενο εξαμηνο ξεκινα 28 Φεβρουαριου..στην σελιδα της σχολης(εκτος facebook) δεν έχει ανακοινωθει κατι ακομα..τι στο καλο,μας δινουν 17 μερες να ξεκουραστουμε? εγω νομιζα οτι το πολυ μια βδομαδα να μας δωσουν κι αν.. ξερω βεβαια οτι εξαρταται απο την καθε σχολη τι θα πραξει,αλλά και παλι λιγο περιεργο μου φαινεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:16 Ο nPb έγραψε: #956 01-02-11 20:16 σε μας το εξάμηνο ξεκινάει την αμέσως επόμενη μέρα της εξεταστικής του τελευταίου μαθήματος η οποία συνήθως πέφτει Δευτέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:17 Η Athinoul@91: #957 01-02-11 20:17 εμείς έχουμε μία εβδομάδα κενή μετά την εξεταστική...και αυτό θα έλειπε με τόσα που δίνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:21 Η kaleidoscope: #958 01-02-11 20:21 Εμάς πάντα Παρασκευή τελειώνει η εξεταστική και Δευτέρα ξεκινάμε κανονικά μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefa_1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 157 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:21 Ο stefa_1 έγραψε: #959 01-02-11 20:21 Γεια σας και παλι Οπως σας ειπα θελω να δωσω μηχανογραφικο 10% για νοσηλευτικη.Πρεπει να κανω αιτηση για το 10% αυτες τις μερες ή αυτο ισχυει μονο για τις σχολες ΤΕΦΑΑ και ολα τα συναφη ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:35 Ο Boom έγραψε: #960 01-02-11 20:35 https://www.minedu.gov.gr/index.php?...epal&catid=80:deltia-typoy&Itemid=806&lang=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από olga17: thanks για την απαντηση τις ομαδες που λες τις επιλεγει ο καθηγητης ή οι μαθητες μπορουν να επιλεξουν μονοι τους σε ποια ομαδα θα ναι? Click για ανάπτυξη... Εμείς επιλέγουμε μόνοι μας όσο είναι δυνατόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 09:36 Η Revekka έγραψε: #952 01-02-11 09:36 Πολλοί το κάνουν και αλφαβητικά πάντως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα *** Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα *** αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 12:15 Η Κατερίνα ***: #953 01-02-11 12:15 Θα γίνει φέτος το δες την ψηφιακά????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 13:45 Η Pennylane: #954 01-02-11 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα ***: Θα γίνει φέτος το δες την ψηφιακά????????????????????????? Click για ανάπτυξη... Σημερα που πηγα στην γραμματεια της σχολης μολυ και ρωτησα ειχα την εξης απαντηση: μπαααααααα (δηλαδη οχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga17 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:11 Η olga17 έγραψε: #955 01-02-11 20:11 Αφού τελειώσουν οι εξετάσεις του Ιανουαρίου/Φεβρουαρίου ,δίνουν αρκετό χρόνο ''διακοπές'' μέχρι να ξαναρχίσει το εαρινο εξαμηνο? για παραδειγμα,για τη σχολη μου,η τελευταια ημερομηνια εξεταστικης ειναι 11 Φεβρουαριου(εννοω ολοι,ειτε πρωτοετεις ειτε δευτεροτεις κλπ εχουμε τελειωσει μεχρι τοτε) και στο facebook,στη σελιδα της σχολης οπου την διαχειριζονται φοιτητες,αναφερει οτι το επομενο εξαμηνο ξεκινα 28 Φεβρουαριου..στην σελιδα της σχολης(εκτος facebook) δεν έχει ανακοινωθει κατι ακομα..τι στο καλο,μας δινουν 17 μερες να ξεκουραστουμε? εγω νομιζα οτι το πολυ μια βδομαδα να μας δωσουν κι αν.. ξερω βεβαια οτι εξαρταται απο την καθε σχολη τι θα πραξει,αλλά και παλι λιγο περιεργο μου φαινεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:16 Ο nPb έγραψε: #956 01-02-11 20:16 σε μας το εξάμηνο ξεκινάει την αμέσως επόμενη μέρα της εξεταστικής του τελευταίου μαθήματος η οποία συνήθως πέφτει Δευτέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:17 Η Athinoul@91: #957 01-02-11 20:17 εμείς έχουμε μία εβδομάδα κενή μετά την εξεταστική...και αυτό θα έλειπε με τόσα που δίνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:21 Η kaleidoscope: #958 01-02-11 20:21 Εμάς πάντα Παρασκευή τελειώνει η εξεταστική και Δευτέρα ξεκινάμε κανονικά μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefa_1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 157 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:21 Ο stefa_1 έγραψε: #959 01-02-11 20:21 Γεια σας και παλι Οπως σας ειπα θελω να δωσω μηχανογραφικο 10% για νοσηλευτικη.Πρεπει να κανω αιτηση για το 10% αυτες τις μερες ή αυτο ισχυει μονο για τις σχολες ΤΕΦΑΑ και ολα τα συναφη ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:35 Ο Boom έγραψε: #960 01-02-11 20:35 https://www.minedu.gov.gr/index.php?...epal&catid=80:deltia-typoy&Itemid=806&lang=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολλοί το κάνουν και αλφαβητικά πάντως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα *** Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα *** αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 12:15 Η Κατερίνα ***: #953 01-02-11 12:15 Θα γίνει φέτος το δες την ψηφιακά????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 13:45 Η Pennylane: #954 01-02-11 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα ***: Θα γίνει φέτος το δες την ψηφιακά????????????????????????? Click για ανάπτυξη... Σημερα που πηγα στην γραμματεια της σχολης μολυ και ρωτησα ειχα την εξης απαντηση: μπαααααααα (δηλαδη οχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga17 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:11 Η olga17 έγραψε: #955 01-02-11 20:11 Αφού τελειώσουν οι εξετάσεις του Ιανουαρίου/Φεβρουαρίου ,δίνουν αρκετό χρόνο ''διακοπές'' μέχρι να ξαναρχίσει το εαρινο εξαμηνο? για παραδειγμα,για τη σχολη μου,η τελευταια ημερομηνια εξεταστικης ειναι 11 Φεβρουαριου(εννοω ολοι,ειτε πρωτοετεις ειτε δευτεροτεις κλπ εχουμε τελειωσει μεχρι τοτε) και στο facebook,στη σελιδα της σχολης οπου την διαχειριζονται φοιτητες,αναφερει οτι το επομενο εξαμηνο ξεκινα 28 Φεβρουαριου..στην σελιδα της σχολης(εκτος facebook) δεν έχει ανακοινωθει κατι ακομα..τι στο καλο,μας δινουν 17 μερες να ξεκουραστουμε? εγω νομιζα οτι το πολυ μια βδομαδα να μας δωσουν κι αν.. ξερω βεβαια οτι εξαρταται απο την καθε σχολη τι θα πραξει,αλλά και παλι λιγο περιεργο μου φαινεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:16 Ο nPb έγραψε: #956 01-02-11 20:16 σε μας το εξάμηνο ξεκινάει την αμέσως επόμενη μέρα της εξεταστικής του τελευταίου μαθήματος η οποία συνήθως πέφτει Δευτέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:17 Η Athinoul@91: #957 01-02-11 20:17 εμείς έχουμε μία εβδομάδα κενή μετά την εξεταστική...και αυτό θα έλειπε με τόσα που δίνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:21 Η kaleidoscope: #958 01-02-11 20:21 Εμάς πάντα Παρασκευή τελειώνει η εξεταστική και Δευτέρα ξεκινάμε κανονικά μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefa_1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 157 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:21 Ο stefa_1 έγραψε: #959 01-02-11 20:21 Γεια σας και παλι Οπως σας ειπα θελω να δωσω μηχανογραφικο 10% για νοσηλευτικη.Πρεπει να κανω αιτηση για το 10% αυτες τις μερες ή αυτο ισχυει μονο για τις σχολες ΤΕΦΑΑ και ολα τα συναφη ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:35 Ο Boom έγραψε: #960 01-02-11 20:35 https://www.minedu.gov.gr/index.php?...epal&catid=80:deltia-typoy&Itemid=806&lang=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα γίνει φέτος το δες την ψηφιακά????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 13:45 Η Pennylane: #954 01-02-11 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα ***: Θα γίνει φέτος το δες την ψηφιακά????????????????????????? Click για ανάπτυξη... Σημερα που πηγα στην γραμματεια της σχολης μολυ και ρωτησα ειχα την εξης απαντηση: μπαααααααα (δηλαδη οχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga17 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:11 Η olga17 έγραψε: #955 01-02-11 20:11 Αφού τελειώσουν οι εξετάσεις του Ιανουαρίου/Φεβρουαρίου ,δίνουν αρκετό χρόνο ''διακοπές'' μέχρι να ξαναρχίσει το εαρινο εξαμηνο? για παραδειγμα,για τη σχολη μου,η τελευταια ημερομηνια εξεταστικης ειναι 11 Φεβρουαριου(εννοω ολοι,ειτε πρωτοετεις ειτε δευτεροτεις κλπ εχουμε τελειωσει μεχρι τοτε) και στο facebook,στη σελιδα της σχολης οπου την διαχειριζονται φοιτητες,αναφερει οτι το επομενο εξαμηνο ξεκινα 28 Φεβρουαριου..στην σελιδα της σχολης(εκτος facebook) δεν έχει ανακοινωθει κατι ακομα..τι στο καλο,μας δινουν 17 μερες να ξεκουραστουμε? εγω νομιζα οτι το πολυ μια βδομαδα να μας δωσουν κι αν.. ξερω βεβαια οτι εξαρταται απο την καθε σχολη τι θα πραξει,αλλά και παλι λιγο περιεργο μου φαινεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:16 Ο nPb έγραψε: #956 01-02-11 20:16 σε μας το εξάμηνο ξεκινάει την αμέσως επόμενη μέρα της εξεταστικής του τελευταίου μαθήματος η οποία συνήθως πέφτει Δευτέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:17 Η Athinoul@91: #957 01-02-11 20:17 εμείς έχουμε μία εβδομάδα κενή μετά την εξεταστική...και αυτό θα έλειπε με τόσα που δίνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:21 Η kaleidoscope: #958 01-02-11 20:21 Εμάς πάντα Παρασκευή τελειώνει η εξεταστική και Δευτέρα ξεκινάμε κανονικά μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefa_1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 157 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:21 Ο stefa_1 έγραψε: #959 01-02-11 20:21 Γεια σας και παλι Οπως σας ειπα θελω να δωσω μηχανογραφικο 10% για νοσηλευτικη.Πρεπει να κανω αιτηση για το 10% αυτες τις μερες ή αυτο ισχυει μονο για τις σχολες ΤΕΦΑΑ και ολα τα συναφη ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:35 Ο Boom έγραψε: #960 01-02-11 20:35 https://www.minedu.gov.gr/index.php?...epal&catid=80:deltia-typoy&Itemid=806&lang=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα ***: Θα γίνει φέτος το δες την ψηφιακά????????????????????????? Click για ανάπτυξη... Σημερα που πηγα στην γραμματεια της σχολης μολυ και ρωτησα ειχα την εξης απαντηση: μπαααααααα (δηλαδη οχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
olga17 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:11 Η olga17 έγραψε: #955 01-02-11 20:11 Αφού τελειώσουν οι εξετάσεις του Ιανουαρίου/Φεβρουαρίου ,δίνουν αρκετό χρόνο ''διακοπές'' μέχρι να ξαναρχίσει το εαρινο εξαμηνο? για παραδειγμα,για τη σχολη μου,η τελευταια ημερομηνια εξεταστικης ειναι 11 Φεβρουαριου(εννοω ολοι,ειτε πρωτοετεις ειτε δευτεροτεις κλπ εχουμε τελειωσει μεχρι τοτε) και στο facebook,στη σελιδα της σχολης οπου την διαχειριζονται φοιτητες,αναφερει οτι το επομενο εξαμηνο ξεκινα 28 Φεβρουαριου..στην σελιδα της σχολης(εκτος facebook) δεν έχει ανακοινωθει κατι ακομα..τι στο καλο,μας δινουν 17 μερες να ξεκουραστουμε? εγω νομιζα οτι το πολυ μια βδομαδα να μας δωσουν κι αν.. ξερω βεβαια οτι εξαρταται απο την καθε σχολη τι θα πραξει,αλλά και παλι λιγο περιεργο μου φαινεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:16 Ο nPb έγραψε: #956 01-02-11 20:16 σε μας το εξάμηνο ξεκινάει την αμέσως επόμενη μέρα της εξεταστικής του τελευταίου μαθήματος η οποία συνήθως πέφτει Δευτέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:17 Η Athinoul@91: #957 01-02-11 20:17 εμείς έχουμε μία εβδομάδα κενή μετά την εξεταστική...και αυτό θα έλειπε με τόσα που δίνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:21 Η kaleidoscope: #958 01-02-11 20:21 Εμάς πάντα Παρασκευή τελειώνει η εξεταστική και Δευτέρα ξεκινάμε κανονικά μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefa_1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 157 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:21 Ο stefa_1 έγραψε: #959 01-02-11 20:21 Γεια σας και παλι Οπως σας ειπα θελω να δωσω μηχανογραφικο 10% για νοσηλευτικη.Πρεπει να κανω αιτηση για το 10% αυτες τις μερες ή αυτο ισχυει μονο για τις σχολες ΤΕΦΑΑ και ολα τα συναφη ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:35 Ο Boom έγραψε: #960 01-02-11 20:35 https://www.minedu.gov.gr/index.php?...epal&catid=80:deltia-typoy&Itemid=806&lang=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αφού τελειώσουν οι εξετάσεις του Ιανουαρίου/Φεβρουαρίου ,δίνουν αρκετό χρόνο ''διακοπές'' μέχρι να ξαναρχίσει το εαρινο εξαμηνο? για παραδειγμα,για τη σχολη μου,η τελευταια ημερομηνια εξεταστικης ειναι 11 Φεβρουαριου(εννοω ολοι,ειτε πρωτοετεις ειτε δευτεροτεις κλπ εχουμε τελειωσει μεχρι τοτε) και στο facebook,στη σελιδα της σχολης οπου την διαχειριζονται φοιτητες,αναφερει οτι το επομενο εξαμηνο ξεκινα 28 Φεβρουαριου..στην σελιδα της σχολης(εκτος facebook) δεν έχει ανακοινωθει κατι ακομα..τι στο καλο,μας δινουν 17 μερες να ξεκουραστουμε? εγω νομιζα οτι το πολυ μια βδομαδα να μας δωσουν κι αν.. ξερω βεβαια οτι εξαρταται απο την καθε σχολη τι θα πραξει,αλλά και παλι λιγο περιεργο μου φαινεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:16 Ο nPb έγραψε: #956 01-02-11 20:16 σε μας το εξάμηνο ξεκινάει την αμέσως επόμενη μέρα της εξεταστικής του τελευταίου μαθήματος η οποία συνήθως πέφτει Δευτέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:17 Η Athinoul@91: #957 01-02-11 20:17 εμείς έχουμε μία εβδομάδα κενή μετά την εξεταστική...και αυτό θα έλειπε με τόσα που δίνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:21 Η kaleidoscope: #958 01-02-11 20:21 Εμάς πάντα Παρασκευή τελειώνει η εξεταστική και Δευτέρα ξεκινάμε κανονικά μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefa_1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 157 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:21 Ο stefa_1 έγραψε: #959 01-02-11 20:21 Γεια σας και παλι Οπως σας ειπα θελω να δωσω μηχανογραφικο 10% για νοσηλευτικη.Πρεπει να κανω αιτηση για το 10% αυτες τις μερες ή αυτο ισχυει μονο για τις σχολες ΤΕΦΑΑ και ολα τα συναφη ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:35 Ο Boom έγραψε: #960 01-02-11 20:35 https://www.minedu.gov.gr/index.php?...epal&catid=80:deltia-typoy&Itemid=806&lang=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
σε μας το εξάμηνο ξεκινάει την αμέσως επόμενη μέρα της εξεταστικής του τελευταίου μαθήματος η οποία συνήθως πέφτει Δευτέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:17 Η Athinoul@91: #957 01-02-11 20:17 εμείς έχουμε μία εβδομάδα κενή μετά την εξεταστική...και αυτό θα έλειπε με τόσα που δίνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:21 Η kaleidoscope: #958 01-02-11 20:21 Εμάς πάντα Παρασκευή τελειώνει η εξεταστική και Δευτέρα ξεκινάμε κανονικά μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefa_1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 157 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:21 Ο stefa_1 έγραψε: #959 01-02-11 20:21 Γεια σας και παλι Οπως σας ειπα θελω να δωσω μηχανογραφικο 10% για νοσηλευτικη.Πρεπει να κανω αιτηση για το 10% αυτες τις μερες ή αυτο ισχυει μονο για τις σχολες ΤΕΦΑΑ και ολα τα συναφη ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:35 Ο Boom έγραψε: #960 01-02-11 20:35 https://www.minedu.gov.gr/index.php?...epal&catid=80:deltia-typoy&Itemid=806&lang=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εμείς έχουμε μία εβδομάδα κενή μετά την εξεταστική...και αυτό θα έλειπε με τόσα που δίνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:21 Η kaleidoscope: #958 01-02-11 20:21 Εμάς πάντα Παρασκευή τελειώνει η εξεταστική και Δευτέρα ξεκινάμε κανονικά μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefa_1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 157 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:21 Ο stefa_1 έγραψε: #959 01-02-11 20:21 Γεια σας και παλι Οπως σας ειπα θελω να δωσω μηχανογραφικο 10% για νοσηλευτικη.Πρεπει να κανω αιτηση για το 10% αυτες τις μερες ή αυτο ισχυει μονο για τις σχολες ΤΕΦΑΑ και ολα τα συναφη ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:35 Ο Boom έγραψε: #960 01-02-11 20:35 https://www.minedu.gov.gr/index.php?...epal&catid=80:deltia-typoy&Itemid=806&lang=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμάς πάντα Παρασκευή τελειώνει η εξεταστική και Δευτέρα ξεκινάμε κανονικά μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefa_1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 157 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:21 Ο stefa_1 έγραψε: #959 01-02-11 20:21 Γεια σας και παλι Οπως σας ειπα θελω να δωσω μηχανογραφικο 10% για νοσηλευτικη.Πρεπει να κανω αιτηση για το 10% αυτες τις μερες ή αυτο ισχυει μονο για τις σχολες ΤΕΦΑΑ και ολα τα συναφη ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:35 Ο Boom έγραψε: #960 01-02-11 20:35 https://www.minedu.gov.gr/index.php?...epal&catid=80:deltia-typoy&Itemid=806&lang=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Γεια σας και παλι Οπως σας ειπα θελω να δωσω μηχανογραφικο 10% για νοσηλευτικη.Πρεπει να κανω αιτηση για το 10% αυτες τις μερες ή αυτο ισχυει μονο για τις σχολες ΤΕΦΑΑ και ολα τα συναφη ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:35 Ο Boom έγραψε: #960 01-02-11 20:35 https://www.minedu.gov.gr/index.php?...epal&catid=80:deltia-typoy&Itemid=806&lang=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
https://www.minedu.gov.gr/index.php?...epal&catid=80:deltia-typoy&Itemid=806&lang=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.