Orient.
Πολύ δραστήριο μέλος

Εσυ για καλό και για κακό κράτα κανα ασημένιο κόσμημα στο σπιτι σου και λίγο σκόρδο, πότε δεν ξέρεις... μπορεί φανουν χρήσιμα![]()
Τέτοια λέγε μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος

Για να το τσεκάρεις, σαν καλή γειτόνισα που εισαι προσφερέ τους λίγο τζατζίκι, αν βλέπεις ότι αντιδρανε περιεργα... να αρχισεις να φοβάσαιΤέτοια λέγε μου![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Λοιπόν απο τους δίπλα δεν έχω παράπονα εκτός απο το οτι η συμπεθέρα αμολάει τις κότες και καμια φορά έρχονται απο το σπίτι, έχουμε πολύ καλές σχέσεις και περνάμε μαζί τις γιορτές ενώ απο την άλλη συγγενή μου πάλι δεν έχω παράπονο, δεν έχουμε γενικά πολλές σχέσεις, αλλά είναι ήσυχη. Και όσο επικρατεί η ωραία ησυχία έρχεται το παιδί των Πακιστανών απο κάτω να μας την χαλάσει. Αυτοί έχουν τρία παιδιά, δύο μικρά και ένα 3 χρόνων. Αυτό το μεγάλο, έρχεται όλη την ώρα στην αυλή και κρεμιέται απο τα μπαλκόνια. Έχουν και κάτι ζώα κάτω και βρομάει ο τόπος.

Πριν γεννηθούν τα παιδάκια μια χαρά ήμασταν-.-
Και κλαίνε κιόλας, και θυμάμαι χαρακτηριστικά μια φορά που μίλαγα στο τηλέφωνο στο μπαλκόνι και έρχεται το παιδάκι και παίρνει τη ρακέτα που είχα στο πιθάρι και κοπανάει με δύναμη τα κάγκελα. Αυτό ήταν.. Δεν του έχω ξαναμιλήσει.

Εγώ έχω τους λεγόμενους γείτονες-βρικόλακες.
Όλοι μέρα -σχεδόν- κοιμούνται και τα βράδια περιφέρονται μέσα στο σπίτι.
Σοβαρά, ζήτημα να τους έχω δει 5 φορές.
Παράπονο όμως δεν έχω. Ήσυχοι άνθρωποι.
Χαχαχαχαχαχα!Κι εμένα κάπως έτσι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

Απο την αλλη μερια του δρομου εχω κατι κουτσομπολες που τα καλοκαιρια καθονται εξω και μιλανε μεχρι τις 2
Απεναντι επισης μενει μια μιλφαρα με τον ανδφα της και το γιο της οπως επισης και μια οικογενια οπου το παιδι ειδικα τα καλοκαιρια μαζευει ολη την αλητεια της περιοχης και η γειτονια μυριζει μπαφο
Εγω παντως ειμαι ηρεμος οταν ειμαι μονος μου
Οταν ερθουν ατομα σπιτι μου ξεσικωνεται η γειτονια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
financial
Εκκολαπτόμενο μέλος

ZETAXA
Δραστήριο μέλος

Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Menoula
Νεοφερμένο μέλος

That's all.
akenef
Νεοφερμένο μέλος

Το κορυφαίο που μου έχει συμβεί πριν αρκετά χρόνια: Μιλάω με τον πατέρα μου στην είσοδο της πολυκατοικίας μου (οι γονείς μου είναι χωρισμένοι) και μου εκμυστηρεύεται ένα προσωπικό του πρόβλημα το οποίο δεν έχει πει σε κανέναν. Όλη την ώρα που μιλούσαμε το θυροτηλέφωνο ακουγόταν σαν χαλασμένο, έβγαζε περίεργους ήχους. Μετά από 2 μέρες με συναντάει η κατίνα της πολυκατοικίας κ μου λέει "έμαθα ο μπαμπάς σου αυτό κ αυτό, ε; Κρίμα..."
Είχε ανοίξει θυροτηλέφωνο και άκουγε τη συνομιλία μας! Αλλιώς δεν παίζει να το είχε μάθει, μένει στον 4ο όροφο, αποκλείεται να ακουγόταν η συνομιλία μας μέχρι εκεί!

xristaras9
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.