Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

Διπλα απο το δωματιο εχω 2 φοιτητριες
That's hoooooooooooooooooooot
Πήγες γυμνός στο σπίτι τους,ή ακόμα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julietini
Νεοφερμένο μέλος

Επισης ηρθαν κατι ενοικοι αυτο το καιρο και καταλαβα οτι το σπιτι δεν εχει και τοσο καλη ηχομονοση :p

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelicaa
Νεοφερμένο μέλος

Καμια φορα μονο στο ασανσερ! Αλλα ειναι ησυχοι. Εγω κανω φασαρια! χαχαχα! :p :p :p
Jimmy1
Νεοφερμένο μέλος

That's hoooooooooooooooooooot
Πήγες γυμνός στο σπίτι τους,ή ακόμα?
Εγώ θα είχα ανοίξει τρύπα στον τοίχο ή θα χρησιμοποιούσα τηλεσκόπιο...Θα ευχόμουν να τους τελειώσει ο καφές (θα ήμουν πάντα στο σπίτι με ένα έξτρα κουτί)

Σιγά ρε... αμέσως εσείς!!Εγώ θα είχα ανοίξει τρύπα στον τοίχο ή θα χρησιμοποιούσα τηλεσκόπιο...Θα ευχόμουν να τους τελειώσει ο καφές (θα ήμουν πάντα στο σπίτι με ένα έξτρα κουτί)

Και στο κάτω κάτω μπορεί οι κοπελιές να μην λένε και πολλά!! να μην είναι ωραίες δλδ...

nPb
Επιφανές μέλος

Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Ήταν μια οικογένεια μαύρων, ο τυπάς τεράστιος, 2 παιδάκια, όλοι κοτσιδάκια στα μαλλιά περίεργα!! Δεν πρέπει να κάπνιζαν κανονικά τσιγάρα ποτέ, μόνο μπάφους, έκαναν κάθε Τετάρτη πάρτυ και έβγαιναν στα μπαλκόνια και τραγουδούσαν ενώ μια φορά η τύπισσα είχε πιεί τόσο πολύ που έλεγε ότι θέλει να πηδήξει από κάτω!! Αφήστε που ήταν κάτι φορές που ξυπνάγαμε μέσα στο χάραμα γιατί πλακωνόντουσαν στις μπουνιές...Μιλάμε για ξυλίκι, όχι αστεία...
nPb
Επιφανές μέλος

Revekka
Τιμώμενο Μέλος

selc
Δραστήριο μέλος

το τσιγαριλίκι πήγαινε σύννεφο
Revekka
Τιμώμενο Μέλος

selc
Δραστήριο μέλος

Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος

Οι διπλανοί έχουν 2 παιδιά δημοτικού και όλη μέρα φωνάζουν, τσιρίζουν, χοροπηδούν και η μητέρα τους φωνάζει σαν υστερικιά από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Απέναντι μένει ένα ζευγάρι και οι κουζίνες μας είναι δίπλα δίπλα, και ακούγεται κάθε βράδυ ο άντρας που γελάει και τρίζει όλη η πολυκατοικία.

Στην απέναντι πολυκατοικία, μένει μια γριά. Κάθεται όλη μέρα στο μπαλκόνι και όποτε κάθομαι και εγώ έξω, καρφώνεται πάνω μου και με λογιάζει.

selc
Δραστήριο μέλος

η γιαγιά πρέπει να είναι πολύ "μούτρο"

Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος

Χαχαχα.χαχαχα!
η γιαγιά πρέπει να είναι πολύ "μούτρο"![]()

Μα δεν σέβεται και ούτε εκτιμάει ότι αυτές οι γυναίκες θέλουν το καλό της.

selc
Δραστήριο μέλος

Χαχαχα.
Μα δεν σέβεται και ούτε εκτιμάει ότι αυτές οι γυναίκες θέλουν το καλό της.![]()
προφανώς για να παίρνει χάπια δεν θα είναι και πολύ καλά

Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος

Εχμ..μην το λες.προφανώς για να παίρνει χάπια δεν θα είναι και πολύ καλά![]()
Και ποια γριά δεν παίρνει χάπια;

Ζάχαρο, χοληστερόλη, πίεση κ.λ.π.

selc
Δραστήριο μέλος

Εχμ..μην το λες.
Και ποια γριά δεν παίρνει χάπια;
Ζάχαρο, χοληστερόλη, πίεση κ.λ.π.![]()
εμμ! αυτή θα έχει και άλλα "θεματάκια".
μα τι στο καλό?
νταξ είναι και η ηλικία.
όσο γερνάει ο άνθρωπος γίνεται γκρινιάρης.
μακριά από μας

Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος

Χαχαχα σε κάτι χρόνια, θα σου κάνουν επίσκεψη και εσένα τα γηρατεία.εμμ! αυτή θα έχει και άλλα "θεματάκια".
μα τι στο καλό?
νταξ είναι και η ηλικία.
όσο γερνάει ο άνθρωπος γίνεται γκρινιάρης.
μακριά από μας![]()

Γι' αυτό μην λες μακριά από εμάς.

Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

Εγώ θα είχα ανοίξει τρύπα στον τοίχο
Σιγά ρε,τι πουλί έχεις?Κασκόλ?
Θα ευχόμουν να τους τελειώσει ο καφές (θα ήμουν πάντα στο σπίτι με ένα έξτρα κουτί)
Ναι,αλλά αν τους τέλειωνε η ζάχαρη τι θα έκανες?
είχα και γω κάτι τέτοιους μέχρι πέρυσι.
το τσιγαριλίκι πήγαινε σύννεφο
Ε,παραδειγματίσου.
Χαχαχα.
Μα δεν σέβεται και ούτε εκτιμάει ότι αυτές οι γυναίκες θέλουν το καλό της.![]()
Τον μισθό τους θέλουν βασικά.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.