mission possible
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanosK
Δραστήριο μέλος

-----------------------------------------
Farganisrat, πρόκειται να σπουδάσεις καμία ξένη φιλολογία;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mission possible
Πολύ δραστήριο μέλος

...Εγώ εχω στοχο να δουλεψω στην αεροδιαστημικη της Τουλουζ.τη γλωσσα την θεωρω μαγικα ωραία και κορυφαια
ΤΟΥΛΟΥΖ: ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΗ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΜΕΓΕΘΗ.......]
Αλλα με τετοιο αλτσχαιμερ δε βλεπω να με παιρνουνε

stefanosK
Δραστήριο μέλος

mission possible
Πολύ δραστήριο μέλος

ole ole
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στα ειδικά μαθήματα εξετάζονται παιδιά που έμαθαν Ιταλικά ή Ισπανικά απο ιδιαίτερα και φροντιστήρια και τα χρυσοπλήρωσαν, αριθμητικά δε είναι σαφώς λιγότεροι διότι δεν υπήρχαν οι δύο αυτές γλώσσες στην δημόσια εκπαίδευση ως το 2008-2009.
Σίγουρα πρέπει να περάσουν 5-6 χρόνια για να δείξουν την διείσδηση τους στην δημόσια εκπαίδευση.
Αντίθετα τα Γαλλικά υπάρχουν πολλά χρόνια και διδάσκονται συνολικά σε 210.000 παιδιά στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση, έδωσαν εξετάσεις μόνο 800 !!!! οπότε τα 80 ή τα 100 άτομα των Ιταλικών και Ισπανικών είναι πραγματική επιτυχία υπο αυτές τις συνθήκες.
Να θυμίσω ότι τα Γαλλικά είναι με διαφορά πρώτη επιλογή στην δεύτερη ξένη γλώσσα (δείτε την στατιστική του ΥΠΕΠΘ www.ypepth.gr).
ps : Έχω πάει στην Τουλούζη για σεμινάριο στην πολιτική ποιότητας πριν 10 χρόνια και είναι πραγματικά υπέροχη, μας πήγαν στην airbus και μας έδειξαν τα αεροπλάνα απο το αρχικό στάδιο κατασκευής, είδαμε μάλιστα και μπήκαμε στο πρωτότυπο (τότε) του νέου ιπτάμενου τέρατος της airbus είδαμε και τα concord που ήταν στην είσοδο του εργοστασίου. Η πολιτική ποιότητας τους είναι τέλεια και είναι έτη φωτός μπροστά στην αεροναυπηγική πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Έχεις υψηλούς στόχους ελπίζω να τους πετύχεις. Η πόλη και η ζωή εκεί είναι υψηλού επιπέδου. Προσωπικά όμως προτιμώ την Λυών, έχω βαρεθεί να πηγαίνω (με έχουν μάθει ως και οι εστιάτορες στην παλιά πόλη).
juste un instant
Επιφανές μέλος

Διαβασε την πρωτη απαντηση αυτου του thread
...Εγώ εχω στοχο να δουλεψω στην αεροδιαστημικη της Τουλουζ.τη γλωσσα την θεωρω μαγικα ωραία και κορυφαια
ΤΟΥΛΟΥΖ: ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΗ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΜΕΓΕΘΗ.......]
Αλλα με τετοιο αλτσχαιμερ δε βλεπω να με παιρνουνε![]()
Γιου νέβερ νόου. Στο εύχομαι βέβαια. Οui, certainement!
stefanosK
Δραστήριο μέλος

A propos
Διάσημο μέλος

stefanosK
Δραστήριο μέλος

Ανδαλουσιανά Ισπανικά
Αργεντίνικα Ισπανικά
Ισπανικά της Χιλής
Κολομβιανά Ισπανικά
Κουβανέζικα Ισπανικά
Μεξικάνικα Ισπανικά
Ισπανικά του Παναμά
Ισπανικά του Πουέρτο Ρίκο
Αμερικάνικα Ισπανικά
Ισπανικά των Φιλιππίνων
Ισπανικά της Βενεζουέλα
A propos
Διάσημο μέλος

stefanosK
Δραστήριο μέλος

Άρχισα λίγα παλιά τεστ και δυσκολεύομαι λίγο. Όμως αρχή είναι ακόμα θα συνηθίσω.
Πότε βγαίνουν στο ίντερνετ τα θέματα του Cervantes; Βαρέθηκα πια!
RafAspa94
Περιβόητο μέλος

stefanosK
Δραστήριο μέλος

Δεν έχουν βγεί ακόμα.Κοντά τον Αυγουστο-Σεπτεμβριο να βγούνε
Τόσο αργά;;;;;;;;:!:
RafAspa94
Περιβόητο μέλος

stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

εεεεε?????? ειχα την εντυπωση οτι τα γαλλικα ειναι δευτερη γλωσσα σε αναγνωρισιμοτητα!ψαξε καλα στην wikipedia! αλλα και τα ισπανικα ειναι σχεδον ισοδυναμα!και πολυ χρησιμα!αλλα οχι και τι νατα κανει τα γαλλικα.....Ισπανικά να πας.Είναι η τρίτη γλώσσα που την μιλάνε στον κόσμο.Τώρα τα γαλλικά και τα Ιταλικά τι να τα κάνεις;
ρε συ ραφαελα αυτο που εχεις γραψει στο παραθυρο των μηνυματων σου σημαινει οτι η ελπιδα ειναι το τελευταιο που χανεται????λιγο οφφ τοπικ βεβαια αλλατο εχω απορια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Indiana Jones
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
harry akritas
Διάσημο μέλος

Τα ιταλικά συγγενεύουν πολύ με τα γαλλικά (όχι στην προφορά, αλλά στο λεξιλόγιο). Πιστεύω ότι θα σου φανούν πιο εύκολα. Από εκεί και πέρα η απόφαση δική σου.Έχω πάρει το Β2 στα γαλλικά.Ποια γλώσσα μου προτείνετε να μάθω,ιταλικά ή ισπανικά;Τα ιταλικά μου ακούγονται πολύ ωραία και μπορώ να καταλάβω πολλά πράγματα όταν τα διαβάζω.Τα ισπανικά μου φαίνονται πιο δύσκολα και δεν μου αρέσουν πολύ στο άκουσμά τους.Παρ'όλα αυτά είναι πιο διαδεδομένα από τα ιταλικά.Δεν ξέρω ποια να διαλέξω.![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος

Alex_t
Τιμώμενο Μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- mermaid89
- thenutritionist
- Τρελας123
- augustine
- calliope
- Coraline31
- chrysm
- St11
- Ggpg
- Mukumbura
- T C
- Vold
- nicole1982
- Slytherin
- Wrong
- Dimitris2001
- charmander
- J.Cameron
- johnietraf
- Κλημεντίνη
- olga123
- Memetchi
- Meow
- DimitraA.
- jims
- ΘανάσοςG4
- Viedo
- Χριστιαννα
- MarilynSt
- Φινεύς
- tsiobieman
- ag97
- Thanos_D
- Jocaste
- Steffie88
- johnsala
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.