haroula
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

-----------------------------------------
Σήμερα μου είπαν πως προς το παρόν δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα και περιμένουμε κάτι.Αυτό θα είναι μάλλον.Μπορει να σου τα στειλουν και ταχυδρομικα. Παντως σιγουρα μεσα στις επομενες μερες θα σου ζητηθει να συμπληρωσεις καποια χαρτια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010
Επισκέπτης

Πέρασε και της κοπέλας που κάνουμε παρέα από το άλλο σχολείο:!:
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ δεν έδωσα καν

Iliaso
Περιβόητο μέλος

Vivs
Νεοφερμένο μέλος

https://www.efivoi.gr/
Εγω βγηκα, αναπληρωματικη βεβαια... δεν το περιμενα παντως με το θεμα που εγραψα :wow:
Συγχρητηρια σε οσους περασαν!

Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

Εννοείς πως δεν έδωσε κανείς ή πως δεν πέρασε κανείς;Ούτε το δικό μου σχολείο έδωσε![]()
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος

H Sozi στη Βουλή,μια ταινία με πολύ γέλιο.Εγώ πέρασα από το σχολείο μου:!:
Πέρασε και της κοπέλας που κάνουμε παρέα από το άλλο σχολείο:!:
Συγχαρητήρια!
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος

Guest 292010
Επισκέπτης

Σου έχω και εισητήριο σε VIP θέση,για την πρεμιέρα στις Κάννες :p
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος

Τι ζήλια μωρέ?Εγώ ούτε καν είχα γράψει έκθεση πέρυσι.Αλλά πήγαμε εκδρομή στη Βουλή και μας έβαλαν να καθήσουμε στα έδρανα της Ν.Δ.(όπως μπαίνεις στο αριστερό(!) σου χέρι).Ζήλια.:zilia:
Εμείς θα το δούμε live.![]()

kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος

δεν πειραζει...ο,τι γινει...πρεπει να ειμαι και ευχαριστημένη που επιλεχθηκα ως αναπληρωματικη....μην τα θέλουμε ολα....οχι οτι θα με χαλουσε....
Και εγω επιλεχτηκα μετα απο εσενα λογικα...!!! Δεν πειραζει μωρε σιγα,ουτε και εμενα με νοιαζει αν δεν παω .Μου αρεσε π επιλεχτηκα και σαν αναπληρωματικος.Να σ πω ουτε εμενα θα με χαλουσε αλλα ποτε δν ξερεις τι μπορει να γινει.:xixi::xixi::xixi:
R3nia
Νεοφερμένο μέλος

Σωστα! Ποτέ δεν ξέρεις.....!Άντε να δούμε...........................................Και εγω επιλεχτηκα μετα απο εσενα λογικα...!!! Δεν πειραζει μωρε σιγα,ουτε και εμενα με νοιαζει αν δεν παω .Μου αρεσε π επιλεχτηκα και σαν αναπληρωματικος.Να σ πω ουτε εμενα θα με χαλουσε αλλα ποτε δν ξερεις τι μπορει να γινει.:xixi::xixi::xixi:
Flower princess
Εκκολαπτόμενο μέλος

vaggos92
Νεοφερμένο μέλος

Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

haroula
Εκκολαπτόμενο μέλος

20 σελίδες δεν είναι και τρομερό διάβασμα. αλλά μπράβο σου που ενδιαφέρθηκες και προετοιμάστηκες αλλά παιδια ζητανε απο τους καθηγητες τους στο φροντιστηριο να γραψουν την εκθεση γι'αυτά. κοιτα κι εγω διαβασα εκθεσεις παιδιων που περασαν και δεν ηταν διολου σπουδαιες. οποιος δουλευει δικαιωνεται, γιατι εκει δε θα 'χει κληρωση:no1:Το γραπτο μου ηταν αναμεσα σε αυτα που αριστευσαν..Αλλα δεν περασα! Γενικα στην αρχη ειχα στεναχωρηθει λιγακι (λεω λιγακι γιατι ειχα προετοιμασει τον εαυτο μου να αποδεχθω οτι δεν περασα αν τυχον γινοταν αυτο) γιατι διαβασα παραπανω απο 20 σελιδες (αρθρων,αγγλικων ιστοσελιδων,βιβλιων) για να παρω ιδεες δηλ. με λιγα λογια σκοτωθηκα στο διαβασμα για να γραψω κατι καλο!Αλλα τι να κανουμε η τυχη δεν μου χαμογελασεστην κληρωση. Που θα παει ομως με τοση σκληρη δουλεια που ριχνω καποτε και 'γω θα δικαιωθω
.
R3nia
Νεοφερμένο μέλος

Μη στεναχωριέσαι θα δικαιωθείς...τίποτα δεν πάει χαμένο...η βλακεία είναι αυτών των καθηγητών που επιτρέπουν να αντιγράφουν τα παιδιά έτοιμες εκθέσεις, ενώ άλλοι προσπαθούν...Το γραπτο μου ηταν αναμεσα σε αυτα που αριστευσαν..Αλλα δεν περασα! Γενικα στην αρχη ειχα στεναχωρηθει λιγακι (λεω λιγακι γιατι ειχα προετοιμασει τον εαυτο μου να αποδεχθω οτι δεν περασα αν τυχον γινοταν αυτο) γιατι διαβασα παραπανω απο 20 σελιδες (αρθρων,αγγλικων ιστοσελιδων,βιβλιων) για να παρω ιδεες δηλ. με λιγα λογια σκοτωθηκα στο διαβασμα για να γραψω κατι καλο!Αλλα τι να κανουμε η τυχη δεν μου χαμογελασεστην κληρωση. Που θα παει ομως με τοση σκληρη δουλεια που ριχνω καποτε και 'γω θα δικαιωθω
.
Flower princess
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καλα μπορει να μην ηταν και τοσο πολες (οταν λεω 20 σελιδες εννοω μπρος πισω δηλ 40) αλλα συνηθως οταν ειναι να γραψω εκθεση και τετοια δεν διαβαζω.20 σελίδες δεν είναι και τρομερό διάβασμα. αλλά μπράβο σου που ενδιαφέρθηκες και προετοιμάστηκες αλλά παιδια ζητανε απο τους καθηγητες τους στο φροντιστηριο να γραψουν την εκθεση γι'αυτά. κοιτα κι εγω διαβασα εκθεσεις παιδιων που περασαν και δεν ηταν διολου σπουδαιες. οποιος δουλευει δικαιωνεται, γιατι εκει δε θα 'χει κληρωση:no1:
-----------------------------------------
Καλα εμας μεχρι και επιτηρητηΜη στεναχωριέσαι θα δικαιωθείς...τίποτα δεν πάει χαμένο...η βλακεία είναι αυτών των καθηγητών που επιτρέπουν να αντιγράφουν τα παιδιά έτοιμες εκθέσεις, ενώ άλλοι προσπαθούν...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.