Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris2799
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nick890
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nick890
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agnwsth
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jimphysics
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D.a.i.s.y
Νεοφερμένο μέλος

jimphysics
Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστω!Εγώ σου προτείνω να πας σε ένα βιβλιοπωλείο και να δεις ποιο ταιριάζει καλύτερα σε εσένα. Τώρα για να σου πω και την προσωπική μου άποψη θεωρώ ότι των αδελφών Σαββάλα έχει ασκήσεις όλων των απαιτήσεων. Βέβαια Μαθιουδάκης-Παναγιωτακόπουλος φημίζονται για το υψηλό επίπεδο των ασκήσεων. Άρα ανάλογα τη χρήση που θες να το κάνεις.

Amelia.Kika
Νεοφερμένο μέλος

xristianax
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αυτο που θα πω μπορει να μην κολλαει παρα πολυ με το θεμα..ομως ειναι το πιο προσφατο και εγω ειμαι καινουρια εδω και ψαχνω για απαντησεις...Εχετε να μου προτείνετε καποιο καλο βοηθημα ωστε να κατανοησω περισσοτερο το μαθημα στην χημεια και στην φυσικη της β λυκειου;Θελω να λαβετε υποψιν οτι δεν πηγαινω φροντιστήριο ..και αυτο που θελω δεν ειναι λυμενες ασκησεις..θελω να τα δουλεψω μονη μου.Ειμαι μαθητρια του 19 και ειδικα φετος θελω να μην εχω καθολου κενα για να μπορεσω να ανταποκριθώ του χρονου
Η πρόταση μου είναι για την χημεία το βοήθημα του σαλτερή και για την φυσική του μαθιουδάκη. Φυσικά για να κατανοήσεις ακόμη καλύτερα την ύλη πρέπει να δείς πρώτα λυμένες ασκήσεις όχι όμως μόνο να τις διαβάσεις αλλά και να τις λύνεις. Εκτός λοιπόν απο πολύ καλές λυμένες ασκήσεις τα βοηθήματα που σου πρότεινα περιέχουν και ασκήσεις που καλύπτουν μεγάλο εύρος και συνδυάζουν πολλών ειδών ερωτήσεις!
vanessa99
Δραστήριο μέλος

ευχαριστώ εκ των προτέρων
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.