nickthehunter88
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickthehunter88
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chester20080
Επιφανές μέλος

Καμία σχέση.Των Σαββάλα έχει πιο εύκολες ασκήσεις από του Μαθιουδάκη.Του Μαθιουδ. έχει σαφώς πιο περιεκτικές και δύσκολες έως και πολύ απαιτητικές,ειδικά προς το στερεό και τις συνδυαστικές.(εννοείται πως έχει και εύκολες όμως).Προτείνω ανεπιφύλακτα Μαθιουδ.δηλαδη οι ασκησεις των αδελφων σαββαλα ειναι πιο δυσκολες απο του μαθιουδακη/παναγ. ?
Για τον Νικολακόπουλο δεν ξέρω(πάντως έχει από τα δυσκολότερα θέματα ever!),πάντως του Παναγιωτακ. αποτελεί μια άριστη επιλογή για ποιοτική και ολοκληρωμένη επανάληψη (ειδικά για 4ο θέμα και συνδυαστικά που έχει αρκετά "έξαλλα" θέματα...).Για κάθε κεφάλαιο έχει ασκήσεις 1ου-4ου θέματος διαβαθμισμένης δυσκολίας με τις απαντήσεις(αναλυτικές) φυσικά στο πίσω μέρος του βιβλίου.οσον αφορα στην επαναληψη της φυσικης, καλυτερο ειναι το "θεματα φυσικης" του παναγιωτακοπουλου η το "πρωτοτυπα θεματα φυσικης" του νικολακοπουλου( εχει μονο προβληματα για 4ο θεμα)?
Πράγματι έχει πολύ καλή θεωρία.Ασκήσεις έχει ό,τι θέλεις.Τις έχει ανά κατηγορία σε κάθε κεφάλαιο και αρχίζει από εύκολες έως αρκετά δύσκολες-συνδυαστικές(με αναλυτικές λύσεις πίσω),ενώ έχει και αρκετά κριτήρια αξιολόγησης.και για μαθηματικα κατ γ λυκειου το Γ1 του παπαδακη εχω ακουσει οτι εχει πολυ καλη θεωρια,ομως απο ασκησεις εχει ευκολες?
nickthehunter88
Νεοφερμένο μέλος

Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

nickthehunter88
Νεοφερμένο μέλος

aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος

Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

nickthehunter88
Νεοφερμένο μέλος

Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

nickthehunter88
Νεοφερμένο μέλος

chester20080
Επιφανές μέλος

Εγώ στη Β' λυκείου είχα μόνο των αδερφών Σαββάλα και ήμουν αρκετά ικανοποιημένος(για Μαθιουδάκη Β' λυκείου δεν ξέρω).παιδια εγω δεν κανω φροντιστηριο σε φυσικη β λυκειου κατ. και διαβαζω απο το βοηθημα του μαθιουδακη,ομως χρειαζομαι και ενα δευτερο,τι προτεινετε?(ξερω οτι εδω λετε για γ λυκειου αλλα plz tell me its important)

οποιος εχει καποια ας μου πει ποια εχει(εκδοση,συγγραφεα) και τιμη.. ευχαριστω..
chester20080
Επιφανές μέλος

Για μαθ. κατ. προτείνω Παπαδάκη(Σαββάλας,2 τόμοι,23.70€ ο ένας),αν και ο μπάρλας είναι καλός(ελληνοεκδοτική,αλλά έχει μόνο το αποτέλεσμα της λύσης πίσω και είναι αρκετά δύσκολος,2 τόμοι,22 € περίπου ο ένας).Φυσική κατ. προτείνω ανεπιφύλακτα Μαθιουδάκη-Παναγιωτακόπουλου(Σαββάλας,2 τόμοι,24.70€ ο ένας).Έκθεση εγώ είχα του Μητσέλου ελληνοεκδοτική(τιμή δε θυμάμαι).Αοδε και ΑΕΠΠ δεν είχα κάποιο βοήθημα πέρα από το φροντιστήριο οπότε δεν ξέρω.Και βιολογία δεν ξέρω γιατί είχα μαθ. γεν..καλησπερα σας.. ψαχνω για βοηθηματα γ λυκειου της τεχνολογικης για ολα τα μαθηματα καθως και εκθεση και βιολογια γενικης..
οποιος εχει καποια ας μου πει ποια εχει(εκδοση,συγγραφεα) και τιμη.. ευχαριστω..
Pavlos13
Δραστήριο μέλος

geokam
Δραστήριο μέλος

καλησπερα σας.. ψαχνω για βοηθηματα γ λυκειου της τεχνολογικης για ολα τα μαθηματα καθως και εκθεση και βιολογια γενικης..
για το ΑΟΔΕ, μπορείς να βρεις αρκετό υλικό που μπορεί να σε βοηθήσει και στο www.economics.edu.gr
keep walking
Δραστήριο μέλος

Zoo-doc
Νεοφερμένο μέλος

Παιδια για Βιολογια κατευθυνσης ποιο βοηθημα χρησιμοποιειτε?Δινω δευτερη φορα και θελω καποιο με αρκετα δυσκολες ασκησεις!Εχω στο μυαλο μου αυτο του Πουκαμισα της Λαζαρακη και του Σαλαμαστρακη εκδοσεις μεταιχμιο!Τι γνωμη εχουν αυτοι που τα εχουν χρησιμοποιησει?Εχουν απαντησεις απο πισω επειδη θα δουλευω μονος μου?Σας ευχαριστω!![]()
Κατα την άποψή μου το βοήθημα της Λαζαράκη είναι χάλια

keep walking
Δραστήριο μέλος

Κατα την άποψή μου το βοήθημα της Λαζαράκη είναι χάλιαΔέν έχει δύσκολες ασκήσεις,ούτε συνδυαστικά θέματα,ενώ επιπλέον η θεωρία που δίνει είναι αυτολεξεί τα κεφάλαια του σχολικού βιβλίου,μόνο που συνοδεύονται απο αστεράκια,κύβους και κυκλάκια,τα οποία υποτίθεται οτι σε βοηθούν να τα θυμάσαι καλύτερα
Σου προτείνω να την χρησιμοποιήσεις μόνο για λίγες καλές ερωτήσεις κρίσεως που έχει και απο εκεί και πέρα να μη χρησιμοποιήσεις τίποτε άλλο...Εγώ τουλάχιστον έτσι δούλεψα!
(btw χαρά στο κουράγιο σου !!!)
Ευχαριστω πολυ!Αρα αποκλειω της Λαζαρακη!Εχω ηδη δυο βοηθηματα απλως θελω καποιο με δυσκολες ασκησεις!Κανενας που να εχει του Σαλαμαστρακη εκδοσεις μεταιχμιο μπορει να μου πει αν ειναι καλο και αν εχει απο πισω τις απαντησεις?

IasonasM
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θα το έχω για ασκήσεις κυρίως, μιας και κάνω φροντιστήριο. Ποιό από τα δύο προτείνετε;
Έχω δει πως ο Στεργίου έχει καλύτερη οργάνωση αλλά μήπως ο Μπάρλας έχει μεγαλύτερη ποικιλία + καλύτερες ασκήσεις;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- trifasikodiavasma
- hristosdab
- vade
- agg1
- ma dam
- Dion G.
- Myrtw4567
- Panatha mono
- Basiliki.kiki
- Startx0
- Ilovemycats27
- Vasilaras
- Than003
- spring day
- Maynard
- BillyTheKid
- rempelos42
- Apocalypse
- Kitana
- Magigi
- kost28
- spinalgr1990
- Ameliak
- το κοριτσι του μαη
- Sherlockina
- Nefeloula
- Unboxholics
- oups
- Pharmacist01
- JST
- GeorgePap2003
- Johanna Mark
- sophiaa
- ioanna06
- nickd6776
- augustine
- angies
- endosporia
- margik
- Joji
- ggl
- Νομάρχης
- SlimShady
- ΘανάσοςG4
- aladdin
- λολα45
- AlexK9
- El_
- _Aggelos123
- Κώστας 7708
- fujiko
- chochoru
- cel123
- xristina11
- Alexandros973
- Keeell
- eukleidhs1821
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.