leftkox
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ptsiotakis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θα ήθελα να σας γνωρίσω οτι και στο https://users.ioa.sch.gr/alkisg/tosteki
συζητάμε για το αγαπημένο μας μάθημα.
Με εκτίμηση,
Τσιωτάκης Παναγιώτης
Καθηγητής Πληροφορικής
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gossipgirl
Εκκολαπτόμενο μέλος

mostel
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ νομίζω πως αυτό των Στεργίου & Νάκη είναι το πιο καλό για όλη τη χρονιά (ή και αυτό του Νίκου Σκομπρή από Σαββάλα πάλι) και μετά για επαναληπτικό, θα τα πούμε όταν έρθει η ώρα!
Στέλιος
gossipgirl
Εκκολαπτόμενο μέλος

potentilla.anserina
Εκκολαπτόμενο μέλος

timteam
Νεοφερμένο μέλος

Οι περισσοτεροι ισως να μην το εχετε ακουσει , αλλα πιστεψτε με , απο πλευρα θεωριας ειναι κορυφαιο .:no1:
Επισης , ειναι "αμεσο" βοηθημα , με την εννοια οτι δεν παραθετει ξερα την θεωρια .
happy i
Εκκολαπτόμενο μέλος

gossipgirl
Εκκολαπτόμενο μέλος

α!και κανενα για βιολογια;;;;;;;οχι τοσο με θεωρια αλλα καλες ασκ και ευκολες και δυσκολες...
Δεν είναι λίγο υπερβολικό κάποιος να πάρει 4 βοηθήματα για ένα μάθημα;;;
γτ να ναι υπερβολικο.....εγω πιστευω ειναι καλο....
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος

γτ να ναι υπερβολικο.....εγω πιστευω ειναι καλο....
Κοίτα..... υπερβολικό δεν είναι, αλλά 1-2 (άντε 3) είναι υπεραρκετά για το ίδιο μάθημα. Αλλά νομίζεις ότι τα 4 θα σε βοηθήσουν, τότε γιατί να μην τα πάρεις; :no1:
nickzor
Νεοφερμένο μέλος

Πάντως θα έλεγα να πάρετε σίγουρα, Μπάρλα και Στεργίου-Νάκη (Σαβάλας).
Πιο μετά μπορείτε να πάρετε και Γκατζούλη (που όντως είναι εκδόσεις Γκατζούλη)
Για μιγαδικούς (αλλά σε πιο προχωρημένο επίπεδο) καλό ήταν ένα καινούργιο που έβγαζαν οι εκδόσεις Μεταίχμιο. Προς το παρόν όμως είναι λίγο δύσκολο για τους καινούργιους. Προς το τέλος της χρονιάς αξίζει.
azio
Νεοφερμένο μέλος

ξερει κανεις ενα παλιο κιτρινο μαλλον βιβλιο των γκαστον αλινιακ(gaston aligniac) νομιζω.μπορει να μου πει καποιος ακριβως τα ονοματα εκδοσεις κτλ?
THEMES MATHEMATIQUES
Gaston Aligniac (nouvelle collection)
ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ
(Κατάλληλα για την 1η Δέσμη)
ISBN960-7007-59-Χ
Εκδόσεις αίθρα
Μεσολογγίου 1
3301269 Αθήνα
"Δυνατό" βιβλίο αλλά φτιάχτηκε για τις δέσμες, που σημαίνει οτι σε αρκετά θέματα δουλευει με διανύσματα, πίνακες και συστήματα που δεν ειναι πια στην υλη των κατευθυνσεων.
169
Νεοφερμένο μέλος

αντικειμενικα για τα ΜΑΘ ΚΑΤ εχω επιλεξει των ΣΤΕΡΓΙΟΥ και ΝΑΚΗ το προτεινω
ανεπιφυλακτα ,του ΜΠΑΡΛΑ ειναι καπως υπερβολικο κατα την γνωμη μου
gossipgirl
Εκκολαπτόμενο μέλος

AnaCroN
Νεοφερμένο μέλος

γενικα παντως να επιλεγετε βοηθηματα πολλων συγγραφεων ετσι θα ειναι πιο
αντικειμενικα για τα ΜΑΘ ΚΑΤ εχω επιλεξει των ΣΤΕΡΓΙΟΥ και ΝΑΚΗ το προτεινω
ανεπιφυλακτα ,του ΜΠΑΡΛΑ ειναι καπως υπερβολικο κατα την γνωμη μου
Του Μπάρλα έχει κλασσικές ασκήσεις. Αν ένα από τα δύο μπορεί να χαρακτηριστεί υπερβολικό, αυτό είναι του Στεργίου. Και τα δύο καλά είναι, του Στεργίου ίσως πιο πλήρες..
Gregorio mc
Νεοφερμένο μέλος

lostG
Εκκολαπτόμενο μέλος

Παίρνεις πρώτα έναν οποιονδήποτε συγγραφέα από τις εκδόσεις Σαββάλα, κάνεις έτσι πρώτα το "αγροτικό" σου καί μετά διαβάζεις τον μίστερ Μπάρλα.Επειδή η ασκησεολογία τού Μπάρλα είνα όλη δική του φρόντισε να έχει ξεχωριστές ασκήσεις πού δεν συναντάς εύκολα σε άλλα βιβλία.Γι αυτό δεν τον συνιστώ σε αρχάριους.
Οι ασκήσεις του, ειδικά τού δεύτερου τόμου είναι στη πλειοψηφία τους έτοιμες ασκήσεις γιά πανελλήνιες.
Μόνο κάποια αδέρφια Λουκόπουλοι έτυχε να πέσουν πρόσφατα στα χέρια μου καί εννοώ βιβλία τους καί αυτοί καλύπτουν πολλά καί ενδιαφέροντα πράγματα αλλά είναι αρκετά ογκώδη τα βιβλία καί δεν ξέρω πόσοι θα τα ήθελαν έτσι.
Πέιτε μου πόσες ασκήσεις συναντάτε σε βιβλία σαν κάποια τού Μπάρλα πού λέει,
Έστω f(x): [α,β] -> R γιά την οποία ισχύει [f(x)]^3 +f '(x) = 0 γιά κάθε χ πού ανήκει στο [α.β]. Αν f(α) , -f(β) είναι οι ρίζες της εξίσωσης 3x^2 -5x -1 =0 να υπολογίσετε το ολοκλήρωμα της f(x) από α έως β.
Δεν σημαίνει ότι είναι καμμιά "σατανική" άσκηση αλλά είναι σίγουρα διαφορετική καί όχι "καταναλωτική". Καί βέβαια μπαίνει κάλιστα στις πανελλήνιες.
Απόψεις βλέπετε αλλά τεκμηριωμένες.
mostel
Πολύ δραστήριο μέλος

Λογικά πρέπει να λέει ότι
Και μετά Vieta στην αρχική κ.λπ.
Στέλιος
lostG
Εκκολαπτόμενο μέλος

Να πω καί ένα άλλο συγγραφέα τον Μπαϊλάκη πού έχει "τρέλα" με τα μαθηματικά καί βάζει δυνατές ασκήσεις αλλά δεν συνιστάται σε όσους κάνουν τα πρώτα βήματα.
mostel
Πολύ δραστήριο μέλος

Στέλιος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- trifasikodiavasma
- hristosdab
- vade
- agg1
- ma dam
- Dion G.
- Myrtw4567
- Panatha mono
- Basiliki.kiki
- Startx0
- Ilovemycats27
- Vasilaras
- Than003
- spring day
- Maynard
- BillyTheKid
- rempelos42
- Apocalypse
- Kitana
- Magigi
- kost28
- spinalgr1990
- Ameliak
- το κοριτσι του μαη
- Sherlockina
- Nefeloula
- Unboxholics
- oups
- Pharmacist01
- JST
- GeorgePap2003
- Johanna Mark
- sophiaa
- ioanna06
- nickd6776
- augustine
- angies
- endosporia
- margik
- Joji
- ggl
- Νομάρχης
- SlimShady
- ΘανάσοςG4
- aladdin
- λολα45
- AlexK9
- El_
- _Aggelos123
- Κώστας 7708
- fujiko
- chochoru
- cel123
- xristina11
- Alexandros973
- Keeell
- eukleidhs1821
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.