mixalismylife
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love
Διάσημο μέλος

Βρήκα ένα ακόμα καλύτερο. Τελικά αυτό παρήγγειλα και εγώ.
Τίτλος: Θεματογραφία αρχαίας ελληνικής
Εκδόσεις: Ελληνικά Γράμματα
Συγγραφέας: Ορφέας Μυτιληναίος
Περιέχει 100 αδίδακτα, μετάφραση και σχόλια σε συντακτικά και γραμματικά φαινόμενα. Είναι πλήρες..
και εγώ αυτό είχα πολύ καλό~~

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
helena_16_kolin
Νεοφερμένο μέλος

*μόνο ασκήσεις όχι κείμενα-μεταφράσεις-συντακτικό*
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος

Ξέρετε κάποιο καλό βιβλίο με ασκήσεις (κυρίως γραμματικές) στα λατινικά???
*μόνο ασκήσεις όχι κείμενα-μεταφράσεις-συντακτικό*
Αφου στα λατινικα ειναι standar πραγματα :/
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος

mercurius
Νεοφερμένο μέλος

Αν θέλετε όμως τη γνώμη μου, το καλύτερο βοήθημα είναι τα σχόλια των βιβλίων του καθηγητή, ειδικά για αρχαία και λογτεχνία. Είναι πραγματικά κατατοπιστικα και αξιόπιστα. Τα σχόλια είναι γραμμένα από επιστήμονες που το χουν ψάξει το θέμα για μεταπτυχιακά, διδακτορικά ή γενικά σοβαρές έρευνες, δεν είναι βοηθηματατζίδες που πληρώνονται με την εργατοώρα! Τα καλύτερα που έχω διαβάσει, προσωπικά, ήταν απο το βιβλίο του καθηγητή, για τα αρχαία και τη λογοτεχνία μιλάμε πάντα...
eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος

εμενα προσωπικα το μεταιχμιο δεν με βοηθησε καθολου.παρα πολλη αναλυση για το τιποτα.προτιμω πιο συγκεντρωμενα βοηθηματα που μου δινουν τη δυνατοτητα να το αναλυω περισσοτερο.προσωπικα λογοτεχνια ειχα του γκανετσου (κεε),λατινικα πατακη και ιστορια σαββαλας.ο,τι σε βολευει εσενα παντως.![]()
To βοήθημα των λατινικών του Πατάκη σου φάνηκε χρήσιμο;
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος

eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος

παρα πολυ!ασε που ειναι σε ενα τομο.ολα τ υπολοιπα ειναι σε δυο τομους.ειναι πολυ καλο.θα σε βοηθησει!
Δεν έχω λόγο να αγοράσω το βοήθημα,αφου πέρασα στη σχολή που ήθελα:xixi:.Απλώς σε ρώτησα γιατι η συντακτική ανάλυση του συγκεκριμένου βοηθήματος πάσχει...κατα τη γνώμη μου.
sofia21
Εκκολαπτόμενο μέλος

giannoulaki
Νεοφερμένο μέλος

*Zizi*
Νεοφερμένο μέλος

johngreek_mad
Δραστήριο μέλος

μηπως μπορει καποιος να μ πει που μπορω να βρω το βιβλιο του καθηγητη στη λογοτεχνια????:thanks::thanks:
Νομιζω δεν το πουλανε πουθενα, και το προσφερουν μονο στους καθηγητες. Παντως δεν ειναι ενδεικτικο για μαθητη, για να διαβασει δηλαδη απο κει, καποια στοιχεια απο αυτο τα δινει και ο καθηγητης μεσα στην ταξη!
*Zizi*
Νεοφερμένο μέλος

christy39612
Νεοφερμένο μέλος

Εκδόσεις Ζήτη ή Μεταίχμιο?
dionisia
Νεοφερμένο μέλος

sofia21
Εκκολαπτόμενο μέλος

eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος

θέλω να πάρω ένα βοήθημα για την ιστορία. με ενδιαφέρουν περισσότερο οι πηγές. ξέρει κάποιος κανένα καλό?
Τα περισσότερα βοηθήματα για την ιστορία δεν αξίζουν...αλλά αν θα έπρεπε να επιλέξω, θα προτιμούσα εκδόσεις Ζήτη

maraki love
Διάσημο μέλος

christy39612
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Petr23
- E.Z
- athinoula
- Τρελας123
- vasoula!
- Phil1
- Anonymous1
- Angie15
- Applepie
- Super woman
- spring day
- ioannaion
- xakounaamatata
- SlimShady
- Clary
- n1ki20
- Marifei
- spinalgr1990
- SMK
- constansn
- Dimitris9
- chochoru
- Mapas26
- odmeridis
- Αριάνα123
- Alexecon1991
- Nosokomos
- Theodora03
- Dionyshs1
- DeWiN
- valantis21
- Scandal
- ale
- Kankounkounkoun
- _Aggelos123
- vivus
- Darkking
- cel123
- KikiGr23
- Tziinav
- tselias
- Αλκης Κ.
- Κλημεντίνη
- Elama On Peli
- D.a.i.s.y
- Viedo
- DimitraA.
- Άρτεμις Α.
- CELTICS FAN
- uni77
- efi25
- Alma Libre
- Steffie88
- tsiobieman
- Leukosrinokeros
- sofia!
- jimmrk
- ifikis
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.