Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 22:40 Ο Γιώργος έγραψε: #21 20-10-07 22:40 Αρχική Δημοσίευση από exc: ΥΓ: θα ήταν εύκολο ένα λινκ με βοήθεια για γραφή μαθηματικών τύπων σε Latex; Click για ανάπτυξη... Help Επίσης το \overline είναι για συζυγείς. :iagree: [latex]\overline{z}[/latex] >>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 22:57 Ο mostel έγραψε: #22 20-10-07 22:57 Αρχική Δημοσίευση από exc: Α εκεί βρίσκεται το πρόβλημα... Είμαι πάντα απρόσεκτος... THANKS!:thanks: Click για ανάπτυξη... Ε οκ, η απροσεξία πάντα είναι μέσα στο παιχνίδι... γενικά μου φαίνεσαι ψαγμένος! Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 13:34 Ο exc έγραψε: #23 22-10-07 13:34 Παιδιά, συγγώμη, αλλά θέλω ακόμη μία μικρή βοήθεια... Δεν μπορώ να λύσω την άσκηση: Έστω Μ, Ν οι εικόνες των μιγαδικών , αντιστοίχως, για τους οποίους ισχύει . Αν το Μ κινείται στον μοναδιαίο κύκλο, να δείξετε ότι το Ν κινείτε σε ευθύγραμμο τμήμα και να βείτε το ευθύγραμμο αυτό τμήμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 15:50 Ο exc έγραψε: #24 22-10-07 15:50 Είδα την άσκηση σε ένα βοήθημα και προσπάθησα να τη λύσω, αλλά έβρισκα άλλη λύση από αυτήν που έπρεπε και νόμιζα ότι έπρεπε να το λύσω με άλλο τρόπο. Μάλλον έκανα λάθος στα πρόσημα-πράξεις... Όπως και να έχει, ευχαριστώ. === edit: βασικά τώρα που ξαναβλέπω τι είχα κάνει, είδα ότι πήρα το w να κινείται σε μοναδιαίο κύκλο και είχα φτάσει σε ένα συμπέρασμα...:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 15:50 Ο mostel έγραψε: #25 22-10-07 15:50 Αρχική Δημοσίευση από exc: Είδα την άσκηση σε ένα βοήθημα και προσπάθησα να τη λύσω, αλλά έβρισκα άλλη λύση από αυτήν που έπρεπε και νόμιζα ότι έπρεπε να το λύσω με άλλο τρόπο. Μάλλον έκανα λάθος στα πρόσημα... Όπως και να έχει, ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Σε ποιο βοήθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 15:58 Ο exc έγραψε: #26 22-10-07 15:58 Μαθηματικά Γ Λυκείου Θετικής & Τεχνολογικής Κατεύθυνσης - Αναστάσιος Μπάρλας - Ελληνοεκδοτική - Τεύχος Α (σελ. 31 - άσκ. 54) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 23:09 Ο mostel έγραψε: #27 22-10-07 23:09 Αρχική Δημοσίευση από exc: Μαθηματικά Γ Λυκείου Θετικής & Τεχνολογικής Κατεύθυνσης - Αναστάσιος Μπάρλας - Ελληνοεκδοτική - Τεύχος Α (σελ. 31 - άσκ. 54) Click για ανάπτυξη... Ωραία, ευχαριστώ... Περίεργο που δε τη θυμάμαι... και τις έχω λύσει όλες από εκεί... crap!:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 13:13 Ο exc έγραψε: #28 23-10-07 13:13 Γειά σας. Θέλω μία διευκρίνηση. Ένας φίλος μου έδωσε ένα θέμα πανελληνίων (β/ii: μάλλον του 2ου του 2006 ή 07) να λύσω που ήταν εξ' ολοκλήρου με μιγαδικούς αριθμούς. Είχαμε μία διαφωνία... Αν και νδο ισχύει για κάθε φυσικό n: . Εγώ το έλυσα έτσι: που ισχύει για κάθε φυσικό n. Εκείνος λέει πώς θα μου το πάρουν λάθος έτσι όπως το έκανα, χωρίς να μου λέει το λόγο, και το λύνει έτσι: Εμένα μου φαίνονται και οι δύο "δρόμοι" σωστοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 14:44 Ο mostel έγραψε: #29 23-10-07 14:44 Κάνεις λάθος επειδή μετρώνεις. Ισχύει γενικά: Αν z=w, τότε |z|=|w| Αν ισχύει |z|=|w|, δε συνεπάγεται z=w. Εσύ παίρνεις ως υπόθεση ότι ισχύει η σχέση σου. Αλλά μετά μετρώνεις και χάνεις αυτό που θες να αποδείξεις. Καλό είναι σε τέτοιες σχέσεις, να παίρνεις το ένα μέλος και να προσπαθείς να φτάσεις στο 2ο. Δηλαδή, αν έχεις 2 μέλη, ξεκίνα από αυτό που βλέπεις ότι έχει πράξεις (είναι πιο σύνθετο από το άλλο), και προσπάθησε να φτάσεις στο άλλο. Πολλές φορές παίρνουμε στην υπόθεση "έστω ότι ισχύει" και επειδή το σημείο είναι πολύ λεπτό, μπερδευόμαστε και κάνουμε ανακύκλωση. Σημείωση: Σύμφωνα με την τελευταία σου σχέση, αν z=i, τότε και πάλι ισχύει... Άρα από αυτό και μόνο συμπεράνεις πως δε συνεπάγεται αποκλειστικά z=-i. Ελπίζω να κατάλαβες λίγο-πολύ. Αν έχεις όμως οποιαδήποτε απορία, εδώ είμαστε πάλι. Γεια χαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 15:11 Ο exc έγραψε: #30 23-10-07 15:11 Ναι, κατάλαβα. Δηλαδή θα έχανα όλες τις μονάδες σε μία τέτοια περίπτωση; Τι λες εσύ; Φυσικά δεν πρόκειται να ξανα κάνω το λάθος αυτό, αλλά θέλω να δω πόσο θα μου "κόστιζε". 8 μονάδες έπιανε αυτό το συγκεκριμένο υπο-υποερώτημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 18:34 Ο mostel έγραψε: #31 23-10-07 18:34 Αρχική Δημοσίευση από exc: Ναι, κατάλαβα. Δηλαδή θα έχανα όλες τις μονάδες σε μία τέτοια περίπτωση; Τι λες εσύ; Φυσικά δεν πρόκειται να ξανα κάνω το λάθος αυτό, αλλά θέλω να δω πόσο θα μου "κόστιζε". 8 μονάδες έπιανε αυτό το συγκεκριμένο υπο-υποερώτημα. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι ένας αυστηρός μαθηματικός θα στο έκοβε όλο. Υπάρχει νοηματικό κενό στη λύση σου, αφού δε κάνεις τίποτα παρά μια ανακύκλωση χωρίς να βγάζεις κάτι συγκεκριμένο Σημασία έχει όμως που το κατάλαβες και πως δε θα ξανακάνεις παρόμοιο λάθος!!! Γι' αυτό cheer up! :iagree: :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Δημητρα! Νεοφερμένο μέλος Η !Δημητρα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 15:22 Η !Δημητρα!: #32 25-10-07 15:22 Οποιος μπορει να βοηθισει θα το εκτιμουσα. View attachment Αν.doc ακυρο. το σωστο ειναι το επομενο View attachment Αν.doc αυτο ειναι το σωστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ριζα.doc ριζα.doc 17,5 KB · Εμφανίσεις: 586 mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 15:27 Ο mostel έγραψε: #33 25-10-07 15:27 ύψωσε τα μέτρα στο τετράγωνο... και θα πάρεις: (1) και (2) Οπότε λύθηκε το 1ο ερώτημα. Μετά για το δεύτερο: Εδώ κάνεις αντικατάσταση τα συζυγή από τις (1), (2), κάνεις τα σύνθετα κλάσματα απλά (απλοποιούνται τα 2006) και τελικά παίρνεις ότι: Άρα ο είναι πραγματικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Δημητρα! Νεοφερμένο μέλος Η !Δημητρα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 15:43 Η !Δημητρα!: #34 25-10-07 15:43 ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Δημητρα! Νεοφερμένο μέλος Η !Δημητρα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 16:09 Η !Δημητρα!: #35 25-10-07 16:09 αποδειξη... View attachment Αποδειξτε ότι.doc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 17:13 Ο Anarki έγραψε: #36 25-10-07 17:13 Έστω Τότε: Επομένως: Άρα z πραγματικός. Είναι πολύ βασικά πάντως αυτά, θέλω να πω οτι δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα να τα λύσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Δημητρα! Νεοφερμένο μέλος Η !Δημητρα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 19:24 Η !Δημητρα!: #37 25-10-07 19:24 View attachment Aν για τους μιγαδικούς z1.doc Mηπως μπορειτε να μου πειτε αν ειναι σωστη αυτη η ασκηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 19:27 Ο Anarki έγραψε: #38 25-10-07 19:27 Το 1ο ερώτημα ναι, το 2ο δεν το έχεις λύσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 22:18 Ο exc έγραψε: #39 25-10-07 22:18 Για το δεύτερο παίρνεις: Προχωράς με ιδιότητες συζυγών, κάνεις αντικαταστάσεις από το πρώτο ερώτημα και θα φτάσεις στο αποτέλεσμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 17:39 Ο exc έγραψε: #40 26-10-07 17:39 Άσκηση: Σας δίνω την παρακάτω σχέση: , όπου . Νδο , για κάθε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 573 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChrisG152 giorgos5002 giannis06 Panagiwths12 mikke hristosdab trifasikodiavasma haji thepigod762 Mariosm. soulatso oteletampis phleidhs AggelikiGr sir ImPeCaBlE veiNqh Scandal alekos Debugging_Daemon just some guy xristosgkm ismember Apocalypse arrow25 rempelos42 ggl GStef QWERTY23 xrisamikol Σωτηρία nikoletaz57 _Aggelos123 Mariam38 SlimShady strsismos88 Georgekk Lia 2006 igeorgeoikonomo marian tsiobieman constansn Xristosdimitra Panagiotis849 ρενακι 13 Memetchi eukleidhs1821 Nikkkpat Unboxholics korlef kwstaseL Thanos_D the purge T C Giii Papachrist liaiscool Αννα Τσιτα globglogabgalab Pharmacist01 otinanai123 abcdefg12345 nicole1982 thecrazycretan kvstas92 KingOfPop maria301 papa2g stefan Κλημεντίνη TonyMontanaEse Lathy Alexecon1991 Μάρκος Βασίλης Cortes το κοριτσι του μαη calliope ale panagiotis G Kleanth aggelosst9 BioChemical spring day nucomer Georgia110 LeoDel pink_panther Alexandros973 marsenis den antexw allh apotyxia KaterinaL kiyoshi drosos Λαμπρινηη Bill22 Chrysablac. giorgosp97 Βλα Monster Hunter jul25 xxxtolis Stroka nicks1999 totiloz Earendil mitsakos tasost lnesb ssalex alan09 Livaja10 χημεια4λαιφ Viedo UncleJ Kostakis45 Infrared Zgian pepatogourounaki hirasawayui GeoCommand Eleni54 American Economist EiriniS20 ΘανάσοςG4 stamoul1s Αριάνα123 uni77 Libertus tasoss PanosCh002 Unseen skygge Νικόλας Ραπ. cel123 The Limit Does Not Exist don_vito suaimhneas Αλκης Κ. alexrami Baggelitsa36 Νομικάριος13 spinalgr1990 d_th Adolfo valencia Πα.Κ Vasilis25 Johnman97 Steffie88 rekcoR gwgw_5 fockos Mariahj roud kostas83 Cpt.Philips Makis45 Χρησλου Panos_02 Vold tymvorixos GiorgosAsi Neos167 theodoraooo George187 Άρτεμις Α. Μαρία2222 christos87 Idontknoww jimis2001 Metamorph Γατόπαρδος. Johnsk mitsos14 johnsiak Elel Dreamer_SW Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από exc: ΥΓ: θα ήταν εύκολο ένα λινκ με βοήθεια για γραφή μαθηματικών τύπων σε Latex; Click για ανάπτυξη... Help Επίσης το \overline είναι για συζυγείς. :iagree: [latex]\overline{z}[/latex] >>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 22:57 Ο mostel έγραψε: #22 20-10-07 22:57 Αρχική Δημοσίευση από exc: Α εκεί βρίσκεται το πρόβλημα... Είμαι πάντα απρόσεκτος... THANKS!:thanks: Click για ανάπτυξη... Ε οκ, η απροσεξία πάντα είναι μέσα στο παιχνίδι... γενικά μου φαίνεσαι ψαγμένος! Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 13:34 Ο exc έγραψε: #23 22-10-07 13:34 Παιδιά, συγγώμη, αλλά θέλω ακόμη μία μικρή βοήθεια... Δεν μπορώ να λύσω την άσκηση: Έστω Μ, Ν οι εικόνες των μιγαδικών , αντιστοίχως, για τους οποίους ισχύει . Αν το Μ κινείται στον μοναδιαίο κύκλο, να δείξετε ότι το Ν κινείτε σε ευθύγραμμο τμήμα και να βείτε το ευθύγραμμο αυτό τμήμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 15:50 Ο exc έγραψε: #24 22-10-07 15:50 Είδα την άσκηση σε ένα βοήθημα και προσπάθησα να τη λύσω, αλλά έβρισκα άλλη λύση από αυτήν που έπρεπε και νόμιζα ότι έπρεπε να το λύσω με άλλο τρόπο. Μάλλον έκανα λάθος στα πρόσημα-πράξεις... Όπως και να έχει, ευχαριστώ. === edit: βασικά τώρα που ξαναβλέπω τι είχα κάνει, είδα ότι πήρα το w να κινείται σε μοναδιαίο κύκλο και είχα φτάσει σε ένα συμπέρασμα...:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 15:50 Ο mostel έγραψε: #25 22-10-07 15:50 Αρχική Δημοσίευση από exc: Είδα την άσκηση σε ένα βοήθημα και προσπάθησα να τη λύσω, αλλά έβρισκα άλλη λύση από αυτήν που έπρεπε και νόμιζα ότι έπρεπε να το λύσω με άλλο τρόπο. Μάλλον έκανα λάθος στα πρόσημα... Όπως και να έχει, ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Σε ποιο βοήθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 15:58 Ο exc έγραψε: #26 22-10-07 15:58 Μαθηματικά Γ Λυκείου Θετικής & Τεχνολογικής Κατεύθυνσης - Αναστάσιος Μπάρλας - Ελληνοεκδοτική - Τεύχος Α (σελ. 31 - άσκ. 54) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 23:09 Ο mostel έγραψε: #27 22-10-07 23:09 Αρχική Δημοσίευση από exc: Μαθηματικά Γ Λυκείου Θετικής & Τεχνολογικής Κατεύθυνσης - Αναστάσιος Μπάρλας - Ελληνοεκδοτική - Τεύχος Α (σελ. 31 - άσκ. 54) Click για ανάπτυξη... Ωραία, ευχαριστώ... Περίεργο που δε τη θυμάμαι... και τις έχω λύσει όλες από εκεί... crap!:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 13:13 Ο exc έγραψε: #28 23-10-07 13:13 Γειά σας. Θέλω μία διευκρίνηση. Ένας φίλος μου έδωσε ένα θέμα πανελληνίων (β/ii: μάλλον του 2ου του 2006 ή 07) να λύσω που ήταν εξ' ολοκλήρου με μιγαδικούς αριθμούς. Είχαμε μία διαφωνία... Αν και νδο ισχύει για κάθε φυσικό n: . Εγώ το έλυσα έτσι: που ισχύει για κάθε φυσικό n. Εκείνος λέει πώς θα μου το πάρουν λάθος έτσι όπως το έκανα, χωρίς να μου λέει το λόγο, και το λύνει έτσι: Εμένα μου φαίνονται και οι δύο "δρόμοι" σωστοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 14:44 Ο mostel έγραψε: #29 23-10-07 14:44 Κάνεις λάθος επειδή μετρώνεις. Ισχύει γενικά: Αν z=w, τότε |z|=|w| Αν ισχύει |z|=|w|, δε συνεπάγεται z=w. Εσύ παίρνεις ως υπόθεση ότι ισχύει η σχέση σου. Αλλά μετά μετρώνεις και χάνεις αυτό που θες να αποδείξεις. Καλό είναι σε τέτοιες σχέσεις, να παίρνεις το ένα μέλος και να προσπαθείς να φτάσεις στο 2ο. Δηλαδή, αν έχεις 2 μέλη, ξεκίνα από αυτό που βλέπεις ότι έχει πράξεις (είναι πιο σύνθετο από το άλλο), και προσπάθησε να φτάσεις στο άλλο. Πολλές φορές παίρνουμε στην υπόθεση "έστω ότι ισχύει" και επειδή το σημείο είναι πολύ λεπτό, μπερδευόμαστε και κάνουμε ανακύκλωση. Σημείωση: Σύμφωνα με την τελευταία σου σχέση, αν z=i, τότε και πάλι ισχύει... Άρα από αυτό και μόνο συμπεράνεις πως δε συνεπάγεται αποκλειστικά z=-i. Ελπίζω να κατάλαβες λίγο-πολύ. Αν έχεις όμως οποιαδήποτε απορία, εδώ είμαστε πάλι. Γεια χαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 15:11 Ο exc έγραψε: #30 23-10-07 15:11 Ναι, κατάλαβα. Δηλαδή θα έχανα όλες τις μονάδες σε μία τέτοια περίπτωση; Τι λες εσύ; Φυσικά δεν πρόκειται να ξανα κάνω το λάθος αυτό, αλλά θέλω να δω πόσο θα μου "κόστιζε". 8 μονάδες έπιανε αυτό το συγκεκριμένο υπο-υποερώτημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 18:34 Ο mostel έγραψε: #31 23-10-07 18:34 Αρχική Δημοσίευση από exc: Ναι, κατάλαβα. Δηλαδή θα έχανα όλες τις μονάδες σε μία τέτοια περίπτωση; Τι λες εσύ; Φυσικά δεν πρόκειται να ξανα κάνω το λάθος αυτό, αλλά θέλω να δω πόσο θα μου "κόστιζε". 8 μονάδες έπιανε αυτό το συγκεκριμένο υπο-υποερώτημα. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι ένας αυστηρός μαθηματικός θα στο έκοβε όλο. Υπάρχει νοηματικό κενό στη λύση σου, αφού δε κάνεις τίποτα παρά μια ανακύκλωση χωρίς να βγάζεις κάτι συγκεκριμένο Σημασία έχει όμως που το κατάλαβες και πως δε θα ξανακάνεις παρόμοιο λάθος!!! Γι' αυτό cheer up! :iagree: :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Δημητρα! Νεοφερμένο μέλος Η !Δημητρα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 15:22 Η !Δημητρα!: #32 25-10-07 15:22 Οποιος μπορει να βοηθισει θα το εκτιμουσα. View attachment Αν.doc ακυρο. το σωστο ειναι το επομενο View attachment Αν.doc αυτο ειναι το σωστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ριζα.doc ριζα.doc 17,5 KB · Εμφανίσεις: 586 mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 15:27 Ο mostel έγραψε: #33 25-10-07 15:27 ύψωσε τα μέτρα στο τετράγωνο... και θα πάρεις: (1) και (2) Οπότε λύθηκε το 1ο ερώτημα. Μετά για το δεύτερο: Εδώ κάνεις αντικατάσταση τα συζυγή από τις (1), (2), κάνεις τα σύνθετα κλάσματα απλά (απλοποιούνται τα 2006) και τελικά παίρνεις ότι: Άρα ο είναι πραγματικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Δημητρα! Νεοφερμένο μέλος Η !Δημητρα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 15:43 Η !Δημητρα!: #34 25-10-07 15:43 ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Δημητρα! Νεοφερμένο μέλος Η !Δημητρα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 16:09 Η !Δημητρα!: #35 25-10-07 16:09 αποδειξη... View attachment Αποδειξτε ότι.doc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 17:13 Ο Anarki έγραψε: #36 25-10-07 17:13 Έστω Τότε: Επομένως: Άρα z πραγματικός. Είναι πολύ βασικά πάντως αυτά, θέλω να πω οτι δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα να τα λύσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Δημητρα! Νεοφερμένο μέλος Η !Δημητρα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 19:24 Η !Δημητρα!: #37 25-10-07 19:24 View attachment Aν για τους μιγαδικούς z1.doc Mηπως μπορειτε να μου πειτε αν ειναι σωστη αυτη η ασκηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 19:27 Ο Anarki έγραψε: #38 25-10-07 19:27 Το 1ο ερώτημα ναι, το 2ο δεν το έχεις λύσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 22:18 Ο exc έγραψε: #39 25-10-07 22:18 Για το δεύτερο παίρνεις: Προχωράς με ιδιότητες συζυγών, κάνεις αντικαταστάσεις από το πρώτο ερώτημα και θα φτάσεις στο αποτέλεσμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 17:39 Ο exc έγραψε: #40 26-10-07 17:39 Άσκηση: Σας δίνω την παρακάτω σχέση: , όπου . Νδο , για κάθε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 573 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChrisG152 giorgos5002 giannis06 Panagiwths12 mikke hristosdab trifasikodiavasma haji thepigod762 Mariosm. soulatso oteletampis phleidhs AggelikiGr sir ImPeCaBlE veiNqh Scandal alekos Debugging_Daemon just some guy xristosgkm ismember Apocalypse arrow25 rempelos42 ggl GStef QWERTY23 xrisamikol Σωτηρία nikoletaz57 _Aggelos123 Mariam38 SlimShady strsismos88 Georgekk Lia 2006 igeorgeoikonomo marian tsiobieman constansn Xristosdimitra Panagiotis849 ρενακι 13 Memetchi eukleidhs1821 Nikkkpat Unboxholics korlef kwstaseL Thanos_D the purge T C Giii Papachrist liaiscool Αννα Τσιτα globglogabgalab Pharmacist01 otinanai123 abcdefg12345 nicole1982 thecrazycretan kvstas92 KingOfPop maria301 papa2g stefan Κλημεντίνη TonyMontanaEse Lathy Alexecon1991 Μάρκος Βασίλης Cortes το κοριτσι του μαη calliope ale panagiotis G Kleanth aggelosst9 BioChemical spring day nucomer Georgia110 LeoDel pink_panther Alexandros973 marsenis den antexw allh apotyxia KaterinaL kiyoshi drosos Λαμπρινηη Bill22 Chrysablac. giorgosp97 Βλα Monster Hunter jul25 xxxtolis Stroka nicks1999 totiloz Earendil mitsakos tasost lnesb ssalex alan09 Livaja10 χημεια4λαιφ Viedo UncleJ Kostakis45 Infrared Zgian pepatogourounaki hirasawayui GeoCommand Eleni54 American Economist EiriniS20 ΘανάσοςG4 stamoul1s Αριάνα123 uni77 Libertus tasoss PanosCh002 Unseen skygge Νικόλας Ραπ. cel123 The Limit Does Not Exist don_vito suaimhneas Αλκης Κ. alexrami Baggelitsa36 Νομικάριος13 spinalgr1990 d_th Adolfo valencia Πα.Κ Vasilis25 Johnman97 Steffie88 rekcoR gwgw_5 fockos Mariahj roud kostas83 Cpt.Philips Makis45 Χρησλου Panos_02 Vold tymvorixos GiorgosAsi Neos167 theodoraooo George187 Άρτεμις Α. Μαρία2222 christos87 Idontknoww jimis2001 Metamorph Γατόπαρδος. Johnsk mitsos14 johnsiak Elel Dreamer_SW Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από exc: Α εκεί βρίσκεται το πρόβλημα... Είμαι πάντα απρόσεκτος... THANKS!:thanks: Click για ανάπτυξη... Ε οκ, η απροσεξία πάντα είναι μέσα στο παιχνίδι... γενικά μου φαίνεσαι ψαγμένος! Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 13:34 Ο exc έγραψε: #23 22-10-07 13:34 Παιδιά, συγγώμη, αλλά θέλω ακόμη μία μικρή βοήθεια... Δεν μπορώ να λύσω την άσκηση: Έστω Μ, Ν οι εικόνες των μιγαδικών , αντιστοίχως, για τους οποίους ισχύει . Αν το Μ κινείται στον μοναδιαίο κύκλο, να δείξετε ότι το Ν κινείτε σε ευθύγραμμο τμήμα και να βείτε το ευθύγραμμο αυτό τμήμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 15:50 Ο exc έγραψε: #24 22-10-07 15:50 Είδα την άσκηση σε ένα βοήθημα και προσπάθησα να τη λύσω, αλλά έβρισκα άλλη λύση από αυτήν που έπρεπε και νόμιζα ότι έπρεπε να το λύσω με άλλο τρόπο. Μάλλον έκανα λάθος στα πρόσημα-πράξεις... Όπως και να έχει, ευχαριστώ. === edit: βασικά τώρα που ξαναβλέπω τι είχα κάνει, είδα ότι πήρα το w να κινείται σε μοναδιαίο κύκλο και είχα φτάσει σε ένα συμπέρασμα...:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 15:50 Ο mostel έγραψε: #25 22-10-07 15:50 Αρχική Δημοσίευση από exc: Είδα την άσκηση σε ένα βοήθημα και προσπάθησα να τη λύσω, αλλά έβρισκα άλλη λύση από αυτήν που έπρεπε και νόμιζα ότι έπρεπε να το λύσω με άλλο τρόπο. Μάλλον έκανα λάθος στα πρόσημα... Όπως και να έχει, ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Σε ποιο βοήθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 15:58 Ο exc έγραψε: #26 22-10-07 15:58 Μαθηματικά Γ Λυκείου Θετικής & Τεχνολογικής Κατεύθυνσης - Αναστάσιος Μπάρλας - Ελληνοεκδοτική - Τεύχος Α (σελ. 31 - άσκ. 54) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 23:09 Ο mostel έγραψε: #27 22-10-07 23:09 Αρχική Δημοσίευση από exc: Μαθηματικά Γ Λυκείου Θετικής & Τεχνολογικής Κατεύθυνσης - Αναστάσιος Μπάρλας - Ελληνοεκδοτική - Τεύχος Α (σελ. 31 - άσκ. 54) Click για ανάπτυξη... Ωραία, ευχαριστώ... Περίεργο που δε τη θυμάμαι... και τις έχω λύσει όλες από εκεί... crap!:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 13:13 Ο exc έγραψε: #28 23-10-07 13:13 Γειά σας. Θέλω μία διευκρίνηση. Ένας φίλος μου έδωσε ένα θέμα πανελληνίων (β/ii: μάλλον του 2ου του 2006 ή 07) να λύσω που ήταν εξ' ολοκλήρου με μιγαδικούς αριθμούς. Είχαμε μία διαφωνία... Αν και νδο ισχύει για κάθε φυσικό n: . Εγώ το έλυσα έτσι: που ισχύει για κάθε φυσικό n. Εκείνος λέει πώς θα μου το πάρουν λάθος έτσι όπως το έκανα, χωρίς να μου λέει το λόγο, και το λύνει έτσι: Εμένα μου φαίνονται και οι δύο "δρόμοι" σωστοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 14:44 Ο mostel έγραψε: #29 23-10-07 14:44 Κάνεις λάθος επειδή μετρώνεις. Ισχύει γενικά: Αν z=w, τότε |z|=|w| Αν ισχύει |z|=|w|, δε συνεπάγεται z=w. Εσύ παίρνεις ως υπόθεση ότι ισχύει η σχέση σου. Αλλά μετά μετρώνεις και χάνεις αυτό που θες να αποδείξεις. Καλό είναι σε τέτοιες σχέσεις, να παίρνεις το ένα μέλος και να προσπαθείς να φτάσεις στο 2ο. Δηλαδή, αν έχεις 2 μέλη, ξεκίνα από αυτό που βλέπεις ότι έχει πράξεις (είναι πιο σύνθετο από το άλλο), και προσπάθησε να φτάσεις στο άλλο. Πολλές φορές παίρνουμε στην υπόθεση "έστω ότι ισχύει" και επειδή το σημείο είναι πολύ λεπτό, μπερδευόμαστε και κάνουμε ανακύκλωση. Σημείωση: Σύμφωνα με την τελευταία σου σχέση, αν z=i, τότε και πάλι ισχύει... Άρα από αυτό και μόνο συμπεράνεις πως δε συνεπάγεται αποκλειστικά z=-i. Ελπίζω να κατάλαβες λίγο-πολύ. Αν έχεις όμως οποιαδήποτε απορία, εδώ είμαστε πάλι. Γεια χαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 15:11 Ο exc έγραψε: #30 23-10-07 15:11 Ναι, κατάλαβα. Δηλαδή θα έχανα όλες τις μονάδες σε μία τέτοια περίπτωση; Τι λες εσύ; Φυσικά δεν πρόκειται να ξανα κάνω το λάθος αυτό, αλλά θέλω να δω πόσο θα μου "κόστιζε". 8 μονάδες έπιανε αυτό το συγκεκριμένο υπο-υποερώτημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 18:34 Ο mostel έγραψε: #31 23-10-07 18:34 Αρχική Δημοσίευση από exc: Ναι, κατάλαβα. Δηλαδή θα έχανα όλες τις μονάδες σε μία τέτοια περίπτωση; Τι λες εσύ; Φυσικά δεν πρόκειται να ξανα κάνω το λάθος αυτό, αλλά θέλω να δω πόσο θα μου "κόστιζε". 8 μονάδες έπιανε αυτό το συγκεκριμένο υπο-υποερώτημα. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι ένας αυστηρός μαθηματικός θα στο έκοβε όλο. Υπάρχει νοηματικό κενό στη λύση σου, αφού δε κάνεις τίποτα παρά μια ανακύκλωση χωρίς να βγάζεις κάτι συγκεκριμένο Σημασία έχει όμως που το κατάλαβες και πως δε θα ξανακάνεις παρόμοιο λάθος!!! Γι' αυτό cheer up! :iagree: :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Δημητρα! Νεοφερμένο μέλος Η !Δημητρα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 15:22 Η !Δημητρα!: #32 25-10-07 15:22 Οποιος μπορει να βοηθισει θα το εκτιμουσα. View attachment Αν.doc ακυρο. το σωστο ειναι το επομενο View attachment Αν.doc αυτο ειναι το σωστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ριζα.doc ριζα.doc 17,5 KB · Εμφανίσεις: 586 mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 15:27 Ο mostel έγραψε: #33 25-10-07 15:27 ύψωσε τα μέτρα στο τετράγωνο... και θα πάρεις: (1) και (2) Οπότε λύθηκε το 1ο ερώτημα. Μετά για το δεύτερο: Εδώ κάνεις αντικατάσταση τα συζυγή από τις (1), (2), κάνεις τα σύνθετα κλάσματα απλά (απλοποιούνται τα 2006) και τελικά παίρνεις ότι: Άρα ο είναι πραγματικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Δημητρα! Νεοφερμένο μέλος Η !Δημητρα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 15:43 Η !Δημητρα!: #34 25-10-07 15:43 ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Δημητρα! Νεοφερμένο μέλος Η !Δημητρα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 16:09 Η !Δημητρα!: #35 25-10-07 16:09 αποδειξη... View attachment Αποδειξτε ότι.doc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 17:13 Ο Anarki έγραψε: #36 25-10-07 17:13 Έστω Τότε: Επομένως: Άρα z πραγματικός. Είναι πολύ βασικά πάντως αυτά, θέλω να πω οτι δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα να τα λύσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Δημητρα! Νεοφερμένο μέλος Η !Δημητρα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 19:24 Η !Δημητρα!: #37 25-10-07 19:24 View attachment Aν για τους μιγαδικούς z1.doc Mηπως μπορειτε να μου πειτε αν ειναι σωστη αυτη η ασκηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 19:27 Ο Anarki έγραψε: #38 25-10-07 19:27 Το 1ο ερώτημα ναι, το 2ο δεν το έχεις λύσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 22:18 Ο exc έγραψε: #39 25-10-07 22:18 Για το δεύτερο παίρνεις: Προχωράς με ιδιότητες συζυγών, κάνεις αντικαταστάσεις από το πρώτο ερώτημα και θα φτάσεις στο αποτέλεσμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 17:39 Ο exc έγραψε: #40 26-10-07 17:39 Άσκηση: Σας δίνω την παρακάτω σχέση: , όπου . Νδο , για κάθε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 573 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChrisG152 giorgos5002 giannis06 Panagiwths12 mikke hristosdab trifasikodiavasma haji thepigod762 Mariosm. soulatso oteletampis phleidhs AggelikiGr sir ImPeCaBlE veiNqh Scandal alekos Debugging_Daemon just some guy xristosgkm ismember Apocalypse arrow25 rempelos42 ggl GStef QWERTY23 xrisamikol Σωτηρία nikoletaz57 _Aggelos123 Mariam38 SlimShady strsismos88 Georgekk Lia 2006 igeorgeoikonomo marian tsiobieman constansn Xristosdimitra Panagiotis849 ρενακι 13 Memetchi eukleidhs1821 Nikkkpat Unboxholics korlef kwstaseL Thanos_D the purge T C Giii Papachrist liaiscool Αννα Τσιτα globglogabgalab Pharmacist01 otinanai123 abcdefg12345 nicole1982 thecrazycretan kvstas92 KingOfPop maria301 papa2g stefan Κλημεντίνη TonyMontanaEse Lathy Alexecon1991 Μάρκος Βασίλης Cortes το κοριτσι του μαη calliope ale panagiotis G Kleanth aggelosst9 BioChemical spring day nucomer Georgia110 LeoDel pink_panther Alexandros973 marsenis den antexw allh apotyxia KaterinaL kiyoshi drosos Λαμπρινηη Bill22 Chrysablac. giorgosp97 Βλα Monster Hunter jul25 xxxtolis Stroka nicks1999 totiloz Earendil mitsakos tasost lnesb ssalex alan09 Livaja10 χημεια4λαιφ Viedo UncleJ Kostakis45 Infrared Zgian pepatogourounaki hirasawayui GeoCommand Eleni54 American Economist EiriniS20 ΘανάσοςG4 stamoul1s Αριάνα123 uni77 Libertus tasoss PanosCh002 Unseen skygge Νικόλας Ραπ. cel123 The Limit Does Not Exist don_vito suaimhneas Αλκης Κ. alexrami Baggelitsa36 Νομικάριος13 spinalgr1990 d_th Adolfo valencia Πα.Κ Vasilis25 Johnman97 Steffie88 rekcoR gwgw_5 fockos Mariahj roud kostas83 Cpt.Philips Makis45 Χρησλου Panos_02 Vold tymvorixos GiorgosAsi Neos167 theodoraooo George187 Άρτεμις Α. Μαρία2222 christos87 Idontknoww jimis2001 Metamorph Γατόπαρδος. Johnsk mitsos14 johnsiak Elel Dreamer_SW Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά, συγγώμη, αλλά θέλω ακόμη μία μικρή βοήθεια... Δεν μπορώ να λύσω την άσκηση: Έστω Μ, Ν οι εικόνες των μιγαδικών , αντιστοίχως, για τους οποίους ισχύει . Αν το Μ κινείται στον μοναδιαίο κύκλο, να δείξετε ότι το Ν κινείτε σε ευθύγραμμο τμήμα και να βείτε το ευθύγραμμο αυτό τμήμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 15:50 Ο exc έγραψε: #24 22-10-07 15:50 Είδα την άσκηση σε ένα βοήθημα και προσπάθησα να τη λύσω, αλλά έβρισκα άλλη λύση από αυτήν που έπρεπε και νόμιζα ότι έπρεπε να το λύσω με άλλο τρόπο. Μάλλον έκανα λάθος στα πρόσημα-πράξεις... Όπως και να έχει, ευχαριστώ. === edit: βασικά τώρα που ξαναβλέπω τι είχα κάνει, είδα ότι πήρα το w να κινείται σε μοναδιαίο κύκλο και είχα φτάσει σε ένα συμπέρασμα...:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 15:50 Ο mostel έγραψε: #25 22-10-07 15:50 Αρχική Δημοσίευση από exc: Είδα την άσκηση σε ένα βοήθημα και προσπάθησα να τη λύσω, αλλά έβρισκα άλλη λύση από αυτήν που έπρεπε και νόμιζα ότι έπρεπε να το λύσω με άλλο τρόπο. Μάλλον έκανα λάθος στα πρόσημα... Όπως και να έχει, ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Σε ποιο βοήθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 15:58 Ο exc έγραψε: #26 22-10-07 15:58 Μαθηματικά Γ Λυκείου Θετικής & Τεχνολογικής Κατεύθυνσης - Αναστάσιος Μπάρλας - Ελληνοεκδοτική - Τεύχος Α (σελ. 31 - άσκ. 54) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 23:09 Ο mostel έγραψε: #27 22-10-07 23:09 Αρχική Δημοσίευση από exc: Μαθηματικά Γ Λυκείου Θετικής & Τεχνολογικής Κατεύθυνσης - Αναστάσιος Μπάρλας - Ελληνοεκδοτική - Τεύχος Α (σελ. 31 - άσκ. 54) Click για ανάπτυξη... Ωραία, ευχαριστώ... Περίεργο που δε τη θυμάμαι... και τις έχω λύσει όλες από εκεί... crap!:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 13:13 Ο exc έγραψε: #28 23-10-07 13:13 Γειά σας. Θέλω μία διευκρίνηση. Ένας φίλος μου έδωσε ένα θέμα πανελληνίων (β/ii: μάλλον του 2ου του 2006 ή 07) να λύσω που ήταν εξ' ολοκλήρου με μιγαδικούς αριθμούς. Είχαμε μία διαφωνία... Αν και νδο ισχύει για κάθε φυσικό n: . Εγώ το έλυσα έτσι: που ισχύει για κάθε φυσικό n. Εκείνος λέει πώς θα μου το πάρουν λάθος έτσι όπως το έκανα, χωρίς να μου λέει το λόγο, και το λύνει έτσι: Εμένα μου φαίνονται και οι δύο "δρόμοι" σωστοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 14:44 Ο mostel έγραψε: #29 23-10-07 14:44 Κάνεις λάθος επειδή μετρώνεις. Ισχύει γενικά: Αν z=w, τότε |z|=|w| Αν ισχύει |z|=|w|, δε συνεπάγεται z=w. Εσύ παίρνεις ως υπόθεση ότι ισχύει η σχέση σου. Αλλά μετά μετρώνεις και χάνεις αυτό που θες να αποδείξεις. Καλό είναι σε τέτοιες σχέσεις, να παίρνεις το ένα μέλος και να προσπαθείς να φτάσεις στο 2ο. Δηλαδή, αν έχεις 2 μέλη, ξεκίνα από αυτό που βλέπεις ότι έχει πράξεις (είναι πιο σύνθετο από το άλλο), και προσπάθησε να φτάσεις στο άλλο. Πολλές φορές παίρνουμε στην υπόθεση "έστω ότι ισχύει" και επειδή το σημείο είναι πολύ λεπτό, μπερδευόμαστε και κάνουμε ανακύκλωση. Σημείωση: Σύμφωνα με την τελευταία σου σχέση, αν z=i, τότε και πάλι ισχύει... Άρα από αυτό και μόνο συμπεράνεις πως δε συνεπάγεται αποκλειστικά z=-i. Ελπίζω να κατάλαβες λίγο-πολύ. Αν έχεις όμως οποιαδήποτε απορία, εδώ είμαστε πάλι. Γεια χαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 15:11 Ο exc έγραψε: #30 23-10-07 15:11 Ναι, κατάλαβα. Δηλαδή θα έχανα όλες τις μονάδες σε μία τέτοια περίπτωση; Τι λες εσύ; Φυσικά δεν πρόκειται να ξανα κάνω το λάθος αυτό, αλλά θέλω να δω πόσο θα μου "κόστιζε". 8 μονάδες έπιανε αυτό το συγκεκριμένο υπο-υποερώτημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 18:34 Ο mostel έγραψε: #31 23-10-07 18:34 Αρχική Δημοσίευση από exc: Ναι, κατάλαβα. Δηλαδή θα έχανα όλες τις μονάδες σε μία τέτοια περίπτωση; Τι λες εσύ; Φυσικά δεν πρόκειται να ξανα κάνω το λάθος αυτό, αλλά θέλω να δω πόσο θα μου "κόστιζε". 8 μονάδες έπιανε αυτό το συγκεκριμένο υπο-υποερώτημα. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι ένας αυστηρός μαθηματικός θα στο έκοβε όλο. Υπάρχει νοηματικό κενό στη λύση σου, αφού δε κάνεις τίποτα παρά μια ανακύκλωση χωρίς να βγάζεις κάτι συγκεκριμένο Σημασία έχει όμως που το κατάλαβες και πως δε θα ξανακάνεις παρόμοιο λάθος!!! Γι' αυτό cheer up! :iagree: :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Δημητρα! Νεοφερμένο μέλος Η !Δημητρα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 15:22 Η !Δημητρα!: #32 25-10-07 15:22 Οποιος μπορει να βοηθισει θα το εκτιμουσα. View attachment Αν.doc ακυρο. το σωστο ειναι το επομενο View attachment Αν.doc αυτο ειναι το σωστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ριζα.doc ριζα.doc 17,5 KB · Εμφανίσεις: 586 mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 15:27 Ο mostel έγραψε: #33 25-10-07 15:27 ύψωσε τα μέτρα στο τετράγωνο... και θα πάρεις: (1) και (2) Οπότε λύθηκε το 1ο ερώτημα. Μετά για το δεύτερο: Εδώ κάνεις αντικατάσταση τα συζυγή από τις (1), (2), κάνεις τα σύνθετα κλάσματα απλά (απλοποιούνται τα 2006) και τελικά παίρνεις ότι: Άρα ο είναι πραγματικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Δημητρα! Νεοφερμένο μέλος Η !Δημητρα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 15:43 Η !Δημητρα!: #34 25-10-07 15:43 ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Δημητρα! Νεοφερμένο μέλος Η !Δημητρα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 16:09 Η !Δημητρα!: #35 25-10-07 16:09 αποδειξη... View attachment Αποδειξτε ότι.doc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 17:13 Ο Anarki έγραψε: #36 25-10-07 17:13 Έστω Τότε: Επομένως: Άρα z πραγματικός. Είναι πολύ βασικά πάντως αυτά, θέλω να πω οτι δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα να τα λύσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Δημητρα! Νεοφερμένο μέλος Η !Δημητρα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 19:24 Η !Δημητρα!: #37 25-10-07 19:24 View attachment Aν για τους μιγαδικούς z1.doc Mηπως μπορειτε να μου πειτε αν ειναι σωστη αυτη η ασκηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 19:27 Ο Anarki έγραψε: #38 25-10-07 19:27 Το 1ο ερώτημα ναι, το 2ο δεν το έχεις λύσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 22:18 Ο exc έγραψε: #39 25-10-07 22:18 Για το δεύτερο παίρνεις: Προχωράς με ιδιότητες συζυγών, κάνεις αντικαταστάσεις από το πρώτο ερώτημα και θα φτάσεις στο αποτέλεσμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 17:39 Ο exc έγραψε: #40 26-10-07 17:39 Άσκηση: Σας δίνω την παρακάτω σχέση: , όπου . Νδο , για κάθε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 573 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChrisG152 giorgos5002 giannis06 Panagiwths12 mikke hristosdab trifasikodiavasma haji thepigod762 Mariosm. soulatso oteletampis phleidhs AggelikiGr sir ImPeCaBlE veiNqh Scandal alekos Debugging_Daemon just some guy xristosgkm ismember Apocalypse arrow25 rempelos42 ggl GStef QWERTY23 xrisamikol Σωτηρία nikoletaz57 _Aggelos123 Mariam38 SlimShady strsismos88 Georgekk Lia 2006 igeorgeoikonomo marian tsiobieman constansn Xristosdimitra Panagiotis849 ρενακι 13 Memetchi eukleidhs1821 Nikkkpat Unboxholics korlef kwstaseL Thanos_D the purge T C Giii Papachrist liaiscool Αννα Τσιτα globglogabgalab Pharmacist01 otinanai123 abcdefg12345 nicole1982 thecrazycretan kvstas92 KingOfPop maria301 papa2g stefan Κλημεντίνη TonyMontanaEse Lathy Alexecon1991 Μάρκος Βασίλης Cortes το κοριτσι του μαη calliope ale panagiotis G Kleanth aggelosst9 BioChemical spring day nucomer Georgia110 LeoDel pink_panther Alexandros973 marsenis den antexw allh apotyxia KaterinaL kiyoshi drosos Λαμπρινηη Bill22 Chrysablac. giorgosp97 Βλα Monster Hunter jul25 xxxtolis Stroka nicks1999 totiloz Earendil mitsakos tasost lnesb ssalex alan09 Livaja10 χημεια4λαιφ Viedo UncleJ Kostakis45 Infrared Zgian pepatogourounaki hirasawayui GeoCommand Eleni54 American Economist EiriniS20 ΘανάσοςG4 stamoul1s Αριάνα123 uni77 Libertus tasoss PanosCh002 Unseen skygge Νικόλας Ραπ. cel123 The Limit Does Not Exist don_vito suaimhneas Αλκης Κ. alexrami Baggelitsa36 Νομικάριος13 spinalgr1990 d_th Adolfo valencia Πα.Κ Vasilis25 Johnman97 Steffie88 rekcoR gwgw_5 fockos Mariahj roud kostas83 Cpt.Philips Makis45 Χρησλου Panos_02 Vold tymvorixos GiorgosAsi Neos167 theodoraooo George187 Άρτεμις Α. Μαρία2222 christos87 Idontknoww jimis2001 Metamorph Γατόπαρδος. Johnsk mitsos14 johnsiak Elel Dreamer_SW Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είδα την άσκηση σε ένα βοήθημα και προσπάθησα να τη λύσω, αλλά έβρισκα άλλη λύση από αυτήν που έπρεπε και νόμιζα ότι έπρεπε να το λύσω με άλλο τρόπο. Μάλλον έκανα λάθος στα πρόσημα-πράξεις... Όπως και να έχει, ευχαριστώ. === edit: βασικά τώρα που ξαναβλέπω τι είχα κάνει, είδα ότι πήρα το w να κινείται σε μοναδιαίο κύκλο και είχα φτάσει σε ένα συμπέρασμα...:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 15:50 Ο mostel έγραψε: #25 22-10-07 15:50 Αρχική Δημοσίευση από exc: Είδα την άσκηση σε ένα βοήθημα και προσπάθησα να τη λύσω, αλλά έβρισκα άλλη λύση από αυτήν που έπρεπε και νόμιζα ότι έπρεπε να το λύσω με άλλο τρόπο. Μάλλον έκανα λάθος στα πρόσημα... Όπως και να έχει, ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Σε ποιο βοήθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 15:58 Ο exc έγραψε: #26 22-10-07 15:58 Μαθηματικά Γ Λυκείου Θετικής & Τεχνολογικής Κατεύθυνσης - Αναστάσιος Μπάρλας - Ελληνοεκδοτική - Τεύχος Α (σελ. 31 - άσκ. 54) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 23:09 Ο mostel έγραψε: #27 22-10-07 23:09 Αρχική Δημοσίευση από exc: Μαθηματικά Γ Λυκείου Θετικής & Τεχνολογικής Κατεύθυνσης - Αναστάσιος Μπάρλας - Ελληνοεκδοτική - Τεύχος Α (σελ. 31 - άσκ. 54) Click για ανάπτυξη... Ωραία, ευχαριστώ... Περίεργο που δε τη θυμάμαι... και τις έχω λύσει όλες από εκεί... crap!:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 13:13 Ο exc έγραψε: #28 23-10-07 13:13 Γειά σας. Θέλω μία διευκρίνηση. Ένας φίλος μου έδωσε ένα θέμα πανελληνίων (β/ii: μάλλον του 2ου του 2006 ή 07) να λύσω που ήταν εξ' ολοκλήρου με μιγαδικούς αριθμούς. Είχαμε μία διαφωνία... Αν και νδο ισχύει για κάθε φυσικό n: . Εγώ το έλυσα έτσι: που ισχύει για κάθε φυσικό n. Εκείνος λέει πώς θα μου το πάρουν λάθος έτσι όπως το έκανα, χωρίς να μου λέει το λόγο, και το λύνει έτσι: Εμένα μου φαίνονται και οι δύο "δρόμοι" σωστοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 14:44 Ο mostel έγραψε: #29 23-10-07 14:44 Κάνεις λάθος επειδή μετρώνεις. Ισχύει γενικά: Αν z=w, τότε |z|=|w| Αν ισχύει |z|=|w|, δε συνεπάγεται z=w. Εσύ παίρνεις ως υπόθεση ότι ισχύει η σχέση σου. Αλλά μετά μετρώνεις και χάνεις αυτό που θες να αποδείξεις. Καλό είναι σε τέτοιες σχέσεις, να παίρνεις το ένα μέλος και να προσπαθείς να φτάσεις στο 2ο. Δηλαδή, αν έχεις 2 μέλη, ξεκίνα από αυτό που βλέπεις ότι έχει πράξεις (είναι πιο σύνθετο από το άλλο), και προσπάθησε να φτάσεις στο άλλο. Πολλές φορές παίρνουμε στην υπόθεση "έστω ότι ισχύει" και επειδή το σημείο είναι πολύ λεπτό, μπερδευόμαστε και κάνουμε ανακύκλωση. Σημείωση: Σύμφωνα με την τελευταία σου σχέση, αν z=i, τότε και πάλι ισχύει... Άρα από αυτό και μόνο συμπεράνεις πως δε συνεπάγεται αποκλειστικά z=-i. Ελπίζω να κατάλαβες λίγο-πολύ. Αν έχεις όμως οποιαδήποτε απορία, εδώ είμαστε πάλι. Γεια χαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 15:11 Ο exc έγραψε: #30 23-10-07 15:11 Ναι, κατάλαβα. Δηλαδή θα έχανα όλες τις μονάδες σε μία τέτοια περίπτωση; Τι λες εσύ; Φυσικά δεν πρόκειται να ξανα κάνω το λάθος αυτό, αλλά θέλω να δω πόσο θα μου "κόστιζε". 8 μονάδες έπιανε αυτό το συγκεκριμένο υπο-υποερώτημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 18:34 Ο mostel έγραψε: #31 23-10-07 18:34 Αρχική Δημοσίευση από exc: Ναι, κατάλαβα. Δηλαδή θα έχανα όλες τις μονάδες σε μία τέτοια περίπτωση; Τι λες εσύ; Φυσικά δεν πρόκειται να ξανα κάνω το λάθος αυτό, αλλά θέλω να δω πόσο θα μου "κόστιζε". 8 μονάδες έπιανε αυτό το συγκεκριμένο υπο-υποερώτημα. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι ένας αυστηρός μαθηματικός θα στο έκοβε όλο. Υπάρχει νοηματικό κενό στη λύση σου, αφού δε κάνεις τίποτα παρά μια ανακύκλωση χωρίς να βγάζεις κάτι συγκεκριμένο Σημασία έχει όμως που το κατάλαβες και πως δε θα ξανακάνεις παρόμοιο λάθος!!! Γι' αυτό cheer up! :iagree: :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Δημητρα! Νεοφερμένο μέλος Η !Δημητρα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 15:22 Η !Δημητρα!: #32 25-10-07 15:22 Οποιος μπορει να βοηθισει θα το εκτιμουσα. View attachment Αν.doc ακυρο. το σωστο ειναι το επομενο View attachment Αν.doc αυτο ειναι το σωστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ριζα.doc ριζα.doc 17,5 KB · Εμφανίσεις: 586 mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 15:27 Ο mostel έγραψε: #33 25-10-07 15:27 ύψωσε τα μέτρα στο τετράγωνο... και θα πάρεις: (1) και (2) Οπότε λύθηκε το 1ο ερώτημα. Μετά για το δεύτερο: Εδώ κάνεις αντικατάσταση τα συζυγή από τις (1), (2), κάνεις τα σύνθετα κλάσματα απλά (απλοποιούνται τα 2006) και τελικά παίρνεις ότι: Άρα ο είναι πραγματικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Δημητρα! Νεοφερμένο μέλος Η !Δημητρα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 15:43 Η !Δημητρα!: #34 25-10-07 15:43 ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Δημητρα! Νεοφερμένο μέλος Η !Δημητρα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 16:09 Η !Δημητρα!: #35 25-10-07 16:09 αποδειξη... View attachment Αποδειξτε ότι.doc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 17:13 Ο Anarki έγραψε: #36 25-10-07 17:13 Έστω Τότε: Επομένως: Άρα z πραγματικός. Είναι πολύ βασικά πάντως αυτά, θέλω να πω οτι δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα να τα λύσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Δημητρα! Νεοφερμένο μέλος Η !Δημητρα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 19:24 Η !Δημητρα!: #37 25-10-07 19:24 View attachment Aν για τους μιγαδικούς z1.doc Mηπως μπορειτε να μου πειτε αν ειναι σωστη αυτη η ασκηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 19:27 Ο Anarki έγραψε: #38 25-10-07 19:27 Το 1ο ερώτημα ναι, το 2ο δεν το έχεις λύσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 22:18 Ο exc έγραψε: #39 25-10-07 22:18 Για το δεύτερο παίρνεις: Προχωράς με ιδιότητες συζυγών, κάνεις αντικαταστάσεις από το πρώτο ερώτημα και θα φτάσεις στο αποτέλεσμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 17:39 Ο exc έγραψε: #40 26-10-07 17:39 Άσκηση: Σας δίνω την παρακάτω σχέση: , όπου . Νδο , για κάθε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 573 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChrisG152 giorgos5002 giannis06 Panagiwths12 mikke hristosdab trifasikodiavasma haji thepigod762 Mariosm. soulatso oteletampis phleidhs AggelikiGr sir ImPeCaBlE veiNqh Scandal alekos Debugging_Daemon just some guy xristosgkm ismember Apocalypse arrow25 rempelos42 ggl GStef QWERTY23 xrisamikol Σωτηρία nikoletaz57 _Aggelos123 Mariam38 SlimShady strsismos88 Georgekk Lia 2006 igeorgeoikonomo marian tsiobieman constansn Xristosdimitra Panagiotis849 ρενακι 13 Memetchi eukleidhs1821 Nikkkpat Unboxholics korlef kwstaseL Thanos_D the purge T C Giii Papachrist liaiscool Αννα Τσιτα globglogabgalab Pharmacist01 otinanai123 abcdefg12345 nicole1982 thecrazycretan kvstas92 KingOfPop maria301 papa2g stefan Κλημεντίνη TonyMontanaEse Lathy Alexecon1991 Μάρκος Βασίλης Cortes το κοριτσι του μαη calliope ale panagiotis G Kleanth aggelosst9 BioChemical spring day nucomer Georgia110 LeoDel pink_panther Alexandros973 marsenis den antexw allh apotyxia KaterinaL kiyoshi drosos Λαμπρινηη Bill22 Chrysablac. giorgosp97 Βλα Monster Hunter jul25 xxxtolis Stroka nicks1999 totiloz Earendil mitsakos tasost lnesb ssalex alan09 Livaja10 χημεια4λαιφ Viedo UncleJ Kostakis45 Infrared Zgian pepatogourounaki hirasawayui GeoCommand Eleni54 American Economist EiriniS20 ΘανάσοςG4 stamoul1s Αριάνα123 uni77 Libertus tasoss PanosCh002 Unseen skygge Νικόλας Ραπ. cel123 The Limit Does Not Exist don_vito suaimhneas Αλκης Κ. alexrami Baggelitsa36 Νομικάριος13 spinalgr1990 d_th Adolfo valencia Πα.Κ Vasilis25 Johnman97 Steffie88 rekcoR gwgw_5 fockos Mariahj roud kostas83 Cpt.Philips Makis45 Χρησλου Panos_02 Vold tymvorixos GiorgosAsi Neos167 theodoraooo George187 Άρτεμις Α. Μαρία2222 christos87 Idontknoww jimis2001 Metamorph Γατόπαρδος. Johnsk mitsos14 johnsiak Elel Dreamer_SW Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από exc: Είδα την άσκηση σε ένα βοήθημα και προσπάθησα να τη λύσω, αλλά έβρισκα άλλη λύση από αυτήν που έπρεπε και νόμιζα ότι έπρεπε να το λύσω με άλλο τρόπο. Μάλλον έκανα λάθος στα πρόσημα... Όπως και να έχει, ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Σε ποιο βοήθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 15:58 Ο exc έγραψε: #26 22-10-07 15:58 Μαθηματικά Γ Λυκείου Θετικής & Τεχνολογικής Κατεύθυνσης - Αναστάσιος Μπάρλας - Ελληνοεκδοτική - Τεύχος Α (σελ. 31 - άσκ. 54) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 23:09 Ο mostel έγραψε: #27 22-10-07 23:09 Αρχική Δημοσίευση από exc: Μαθηματικά Γ Λυκείου Θετικής & Τεχνολογικής Κατεύθυνσης - Αναστάσιος Μπάρλας - Ελληνοεκδοτική - Τεύχος Α (σελ. 31 - άσκ. 54) Click για ανάπτυξη... Ωραία, ευχαριστώ... Περίεργο που δε τη θυμάμαι... και τις έχω λύσει όλες από εκεί... crap!:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 13:13 Ο exc έγραψε: #28 23-10-07 13:13 Γειά σας. Θέλω μία διευκρίνηση. Ένας φίλος μου έδωσε ένα θέμα πανελληνίων (β/ii: μάλλον του 2ου του 2006 ή 07) να λύσω που ήταν εξ' ολοκλήρου με μιγαδικούς αριθμούς. Είχαμε μία διαφωνία... Αν και νδο ισχύει για κάθε φυσικό n: . Εγώ το έλυσα έτσι: που ισχύει για κάθε φυσικό n. Εκείνος λέει πώς θα μου το πάρουν λάθος έτσι όπως το έκανα, χωρίς να μου λέει το λόγο, και το λύνει έτσι: Εμένα μου φαίνονται και οι δύο "δρόμοι" σωστοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 14:44 Ο mostel έγραψε: #29 23-10-07 14:44 Κάνεις λάθος επειδή μετρώνεις. Ισχύει γενικά: Αν z=w, τότε |z|=|w| Αν ισχύει |z|=|w|, δε συνεπάγεται z=w. Εσύ παίρνεις ως υπόθεση ότι ισχύει η σχέση σου. Αλλά μετά μετρώνεις και χάνεις αυτό που θες να αποδείξεις. Καλό είναι σε τέτοιες σχέσεις, να παίρνεις το ένα μέλος και να προσπαθείς να φτάσεις στο 2ο. Δηλαδή, αν έχεις 2 μέλη, ξεκίνα από αυτό που βλέπεις ότι έχει πράξεις (είναι πιο σύνθετο από το άλλο), και προσπάθησε να φτάσεις στο άλλο. Πολλές φορές παίρνουμε στην υπόθεση "έστω ότι ισχύει" και επειδή το σημείο είναι πολύ λεπτό, μπερδευόμαστε και κάνουμε ανακύκλωση. Σημείωση: Σύμφωνα με την τελευταία σου σχέση, αν z=i, τότε και πάλι ισχύει... Άρα από αυτό και μόνο συμπεράνεις πως δε συνεπάγεται αποκλειστικά z=-i. Ελπίζω να κατάλαβες λίγο-πολύ. Αν έχεις όμως οποιαδήποτε απορία, εδώ είμαστε πάλι. Γεια χαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 15:11 Ο exc έγραψε: #30 23-10-07 15:11 Ναι, κατάλαβα. Δηλαδή θα έχανα όλες τις μονάδες σε μία τέτοια περίπτωση; Τι λες εσύ; Φυσικά δεν πρόκειται να ξανα κάνω το λάθος αυτό, αλλά θέλω να δω πόσο θα μου "κόστιζε". 8 μονάδες έπιανε αυτό το συγκεκριμένο υπο-υποερώτημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 18:34 Ο mostel έγραψε: #31 23-10-07 18:34 Αρχική Δημοσίευση από exc: Ναι, κατάλαβα. Δηλαδή θα έχανα όλες τις μονάδες σε μία τέτοια περίπτωση; Τι λες εσύ; Φυσικά δεν πρόκειται να ξανα κάνω το λάθος αυτό, αλλά θέλω να δω πόσο θα μου "κόστιζε". 8 μονάδες έπιανε αυτό το συγκεκριμένο υπο-υποερώτημα. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι ένας αυστηρός μαθηματικός θα στο έκοβε όλο. Υπάρχει νοηματικό κενό στη λύση σου, αφού δε κάνεις τίποτα παρά μια ανακύκλωση χωρίς να βγάζεις κάτι συγκεκριμένο Σημασία έχει όμως που το κατάλαβες και πως δε θα ξανακάνεις παρόμοιο λάθος!!! Γι' αυτό cheer up! :iagree: :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Δημητρα! Νεοφερμένο μέλος Η !Δημητρα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 15:22 Η !Δημητρα!: #32 25-10-07 15:22 Οποιος μπορει να βοηθισει θα το εκτιμουσα. View attachment Αν.doc ακυρο. το σωστο ειναι το επομενο View attachment Αν.doc αυτο ειναι το σωστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ριζα.doc ριζα.doc 17,5 KB · Εμφανίσεις: 586 mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 15:27 Ο mostel έγραψε: #33 25-10-07 15:27 ύψωσε τα μέτρα στο τετράγωνο... και θα πάρεις: (1) και (2) Οπότε λύθηκε το 1ο ερώτημα. Μετά για το δεύτερο: Εδώ κάνεις αντικατάσταση τα συζυγή από τις (1), (2), κάνεις τα σύνθετα κλάσματα απλά (απλοποιούνται τα 2006) και τελικά παίρνεις ότι: Άρα ο είναι πραγματικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Δημητρα! Νεοφερμένο μέλος Η !Δημητρα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 15:43 Η !Δημητρα!: #34 25-10-07 15:43 ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Δημητρα! Νεοφερμένο μέλος Η !Δημητρα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 16:09 Η !Δημητρα!: #35 25-10-07 16:09 αποδειξη... View attachment Αποδειξτε ότι.doc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 17:13 Ο Anarki έγραψε: #36 25-10-07 17:13 Έστω Τότε: Επομένως: Άρα z πραγματικός. Είναι πολύ βασικά πάντως αυτά, θέλω να πω οτι δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα να τα λύσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Δημητρα! Νεοφερμένο μέλος Η !Δημητρα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 19:24 Η !Δημητρα!: #37 25-10-07 19:24 View attachment Aν για τους μιγαδικούς z1.doc Mηπως μπορειτε να μου πειτε αν ειναι σωστη αυτη η ασκηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 19:27 Ο Anarki έγραψε: #38 25-10-07 19:27 Το 1ο ερώτημα ναι, το 2ο δεν το έχεις λύσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 22:18 Ο exc έγραψε: #39 25-10-07 22:18 Για το δεύτερο παίρνεις: Προχωράς με ιδιότητες συζυγών, κάνεις αντικαταστάσεις από το πρώτο ερώτημα και θα φτάσεις στο αποτέλεσμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 17:39 Ο exc έγραψε: #40 26-10-07 17:39 Άσκηση: Σας δίνω την παρακάτω σχέση: , όπου . Νδο , για κάθε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 573 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChrisG152 giorgos5002 giannis06 Panagiwths12 mikke hristosdab trifasikodiavasma haji thepigod762 Mariosm. soulatso oteletampis phleidhs AggelikiGr sir ImPeCaBlE veiNqh Scandal alekos Debugging_Daemon just some guy xristosgkm ismember Apocalypse arrow25 rempelos42 ggl GStef QWERTY23 xrisamikol Σωτηρία nikoletaz57 _Aggelos123 Mariam38 SlimShady strsismos88 Georgekk Lia 2006 igeorgeoikonomo marian tsiobieman constansn Xristosdimitra Panagiotis849 ρενακι 13 Memetchi eukleidhs1821 Nikkkpat Unboxholics korlef kwstaseL Thanos_D the purge T C Giii Papachrist liaiscool Αννα Τσιτα globglogabgalab Pharmacist01 otinanai123 abcdefg12345 nicole1982 thecrazycretan kvstas92 KingOfPop maria301 papa2g stefan Κλημεντίνη TonyMontanaEse Lathy Alexecon1991 Μάρκος Βασίλης Cortes το κοριτσι του μαη calliope ale panagiotis G Kleanth aggelosst9 BioChemical spring day nucomer Georgia110 LeoDel pink_panther Alexandros973 marsenis den antexw allh apotyxia KaterinaL kiyoshi drosos Λαμπρινηη Bill22 Chrysablac. giorgosp97 Βλα Monster Hunter jul25 xxxtolis Stroka nicks1999 totiloz Earendil mitsakos tasost lnesb ssalex alan09 Livaja10 χημεια4λαιφ Viedo UncleJ Kostakis45 Infrared Zgian pepatogourounaki hirasawayui GeoCommand Eleni54 American Economist EiriniS20 ΘανάσοςG4 stamoul1s Αριάνα123 uni77 Libertus tasoss PanosCh002 Unseen skygge Νικόλας Ραπ. cel123 The Limit Does Not Exist don_vito suaimhneas Αλκης Κ. alexrami Baggelitsa36 Νομικάριος13 spinalgr1990 d_th Adolfo valencia Πα.Κ Vasilis25 Johnman97 Steffie88 rekcoR gwgw_5 fockos Mariahj roud kostas83 Cpt.Philips Makis45 Χρησλου Panos_02 Vold tymvorixos GiorgosAsi Neos167 theodoraooo George187 Άρτεμις Α. Μαρία2222 christos87 Idontknoww jimis2001 Metamorph Γατόπαρδος. Johnsk mitsos14 johnsiak Elel Dreamer_SW Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαθηματικά Γ Λυκείου Θετικής & Τεχνολογικής Κατεύθυνσης - Αναστάσιος Μπάρλας - Ελληνοεκδοτική - Τεύχος Α (σελ. 31 - άσκ. 54) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 23:09 Ο mostel έγραψε: #27 22-10-07 23:09 Αρχική Δημοσίευση από exc: Μαθηματικά Γ Λυκείου Θετικής & Τεχνολογικής Κατεύθυνσης - Αναστάσιος Μπάρλας - Ελληνοεκδοτική - Τεύχος Α (σελ. 31 - άσκ. 54) Click για ανάπτυξη... Ωραία, ευχαριστώ... Περίεργο που δε τη θυμάμαι... και τις έχω λύσει όλες από εκεί... crap!:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 13:13 Ο exc έγραψε: #28 23-10-07 13:13 Γειά σας. Θέλω μία διευκρίνηση. Ένας φίλος μου έδωσε ένα θέμα πανελληνίων (β/ii: μάλλον του 2ου του 2006 ή 07) να λύσω που ήταν εξ' ολοκλήρου με μιγαδικούς αριθμούς. Είχαμε μία διαφωνία... Αν και νδο ισχύει για κάθε φυσικό n: . Εγώ το έλυσα έτσι: που ισχύει για κάθε φυσικό n. Εκείνος λέει πώς θα μου το πάρουν λάθος έτσι όπως το έκανα, χωρίς να μου λέει το λόγο, και το λύνει έτσι: Εμένα μου φαίνονται και οι δύο "δρόμοι" σωστοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 14:44 Ο mostel έγραψε: #29 23-10-07 14:44 Κάνεις λάθος επειδή μετρώνεις. Ισχύει γενικά: Αν z=w, τότε |z|=|w| Αν ισχύει |z|=|w|, δε συνεπάγεται z=w. Εσύ παίρνεις ως υπόθεση ότι ισχύει η σχέση σου. Αλλά μετά μετρώνεις και χάνεις αυτό που θες να αποδείξεις. Καλό είναι σε τέτοιες σχέσεις, να παίρνεις το ένα μέλος και να προσπαθείς να φτάσεις στο 2ο. Δηλαδή, αν έχεις 2 μέλη, ξεκίνα από αυτό που βλέπεις ότι έχει πράξεις (είναι πιο σύνθετο από το άλλο), και προσπάθησε να φτάσεις στο άλλο. Πολλές φορές παίρνουμε στην υπόθεση "έστω ότι ισχύει" και επειδή το σημείο είναι πολύ λεπτό, μπερδευόμαστε και κάνουμε ανακύκλωση. Σημείωση: Σύμφωνα με την τελευταία σου σχέση, αν z=i, τότε και πάλι ισχύει... Άρα από αυτό και μόνο συμπεράνεις πως δε συνεπάγεται αποκλειστικά z=-i. Ελπίζω να κατάλαβες λίγο-πολύ. Αν έχεις όμως οποιαδήποτε απορία, εδώ είμαστε πάλι. Γεια χαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 15:11 Ο exc έγραψε: #30 23-10-07 15:11 Ναι, κατάλαβα. Δηλαδή θα έχανα όλες τις μονάδες σε μία τέτοια περίπτωση; Τι λες εσύ; Φυσικά δεν πρόκειται να ξανα κάνω το λάθος αυτό, αλλά θέλω να δω πόσο θα μου "κόστιζε". 8 μονάδες έπιανε αυτό το συγκεκριμένο υπο-υποερώτημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 18:34 Ο mostel έγραψε: #31 23-10-07 18:34 Αρχική Δημοσίευση από exc: Ναι, κατάλαβα. Δηλαδή θα έχανα όλες τις μονάδες σε μία τέτοια περίπτωση; Τι λες εσύ; Φυσικά δεν πρόκειται να ξανα κάνω το λάθος αυτό, αλλά θέλω να δω πόσο θα μου "κόστιζε". 8 μονάδες έπιανε αυτό το συγκεκριμένο υπο-υποερώτημα. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι ένας αυστηρός μαθηματικός θα στο έκοβε όλο. Υπάρχει νοηματικό κενό στη λύση σου, αφού δε κάνεις τίποτα παρά μια ανακύκλωση χωρίς να βγάζεις κάτι συγκεκριμένο Σημασία έχει όμως που το κατάλαβες και πως δε θα ξανακάνεις παρόμοιο λάθος!!! Γι' αυτό cheer up! :iagree: :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Δημητρα! Νεοφερμένο μέλος Η !Δημητρα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 15:22 Η !Δημητρα!: #32 25-10-07 15:22 Οποιος μπορει να βοηθισει θα το εκτιμουσα. View attachment Αν.doc ακυρο. το σωστο ειναι το επομενο View attachment Αν.doc αυτο ειναι το σωστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ριζα.doc ριζα.doc 17,5 KB · Εμφανίσεις: 586 mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 15:27 Ο mostel έγραψε: #33 25-10-07 15:27 ύψωσε τα μέτρα στο τετράγωνο... και θα πάρεις: (1) και (2) Οπότε λύθηκε το 1ο ερώτημα. Μετά για το δεύτερο: Εδώ κάνεις αντικατάσταση τα συζυγή από τις (1), (2), κάνεις τα σύνθετα κλάσματα απλά (απλοποιούνται τα 2006) και τελικά παίρνεις ότι: Άρα ο είναι πραγματικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Δημητρα! Νεοφερμένο μέλος Η !Δημητρα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 15:43 Η !Δημητρα!: #34 25-10-07 15:43 ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Δημητρα! Νεοφερμένο μέλος Η !Δημητρα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 16:09 Η !Δημητρα!: #35 25-10-07 16:09 αποδειξη... View attachment Αποδειξτε ότι.doc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 17:13 Ο Anarki έγραψε: #36 25-10-07 17:13 Έστω Τότε: Επομένως: Άρα z πραγματικός. Είναι πολύ βασικά πάντως αυτά, θέλω να πω οτι δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα να τα λύσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Δημητρα! Νεοφερμένο μέλος Η !Δημητρα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 19:24 Η !Δημητρα!: #37 25-10-07 19:24 View attachment Aν για τους μιγαδικούς z1.doc Mηπως μπορειτε να μου πειτε αν ειναι σωστη αυτη η ασκηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 19:27 Ο Anarki έγραψε: #38 25-10-07 19:27 Το 1ο ερώτημα ναι, το 2ο δεν το έχεις λύσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 22:18 Ο exc έγραψε: #39 25-10-07 22:18 Για το δεύτερο παίρνεις: Προχωράς με ιδιότητες συζυγών, κάνεις αντικαταστάσεις από το πρώτο ερώτημα και θα φτάσεις στο αποτέλεσμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 17:39 Ο exc έγραψε: #40 26-10-07 17:39 Άσκηση: Σας δίνω την παρακάτω σχέση: , όπου . Νδο , για κάθε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 573 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChrisG152 giorgos5002 giannis06 Panagiwths12 mikke hristosdab trifasikodiavasma haji thepigod762 Mariosm. soulatso oteletampis phleidhs AggelikiGr sir ImPeCaBlE veiNqh Scandal alekos Debugging_Daemon just some guy xristosgkm ismember Apocalypse arrow25 rempelos42 ggl GStef QWERTY23 xrisamikol Σωτηρία nikoletaz57 _Aggelos123 Mariam38 SlimShady strsismos88 Georgekk Lia 2006 igeorgeoikonomo marian tsiobieman constansn Xristosdimitra Panagiotis849 ρενακι 13 Memetchi eukleidhs1821 Nikkkpat Unboxholics korlef kwstaseL Thanos_D the purge T C Giii Papachrist liaiscool Αννα Τσιτα globglogabgalab Pharmacist01 otinanai123 abcdefg12345 nicole1982 thecrazycretan kvstas92 KingOfPop maria301 papa2g stefan Κλημεντίνη TonyMontanaEse Lathy Alexecon1991 Μάρκος Βασίλης Cortes το κοριτσι του μαη calliope ale panagiotis G Kleanth aggelosst9 BioChemical spring day nucomer Georgia110 LeoDel pink_panther Alexandros973 marsenis den antexw allh apotyxia KaterinaL kiyoshi drosos Λαμπρινηη Bill22 Chrysablac. giorgosp97 Βλα Monster Hunter jul25 xxxtolis Stroka nicks1999 totiloz Earendil mitsakos tasost lnesb ssalex alan09 Livaja10 χημεια4λαιφ Viedo UncleJ Kostakis45 Infrared Zgian pepatogourounaki hirasawayui GeoCommand Eleni54 American Economist EiriniS20 ΘανάσοςG4 stamoul1s Αριάνα123 uni77 Libertus tasoss PanosCh002 Unseen skygge Νικόλας Ραπ. cel123 The Limit Does Not Exist don_vito suaimhneas Αλκης Κ. alexrami Baggelitsa36 Νομικάριος13 spinalgr1990 d_th Adolfo valencia Πα.Κ Vasilis25 Johnman97 Steffie88 rekcoR gwgw_5 fockos Mariahj roud kostas83 Cpt.Philips Makis45 Χρησλου Panos_02 Vold tymvorixos GiorgosAsi Neos167 theodoraooo George187 Άρτεμις Α. Μαρία2222 christos87 Idontknoww jimis2001 Metamorph Γατόπαρδος. Johnsk mitsos14 johnsiak Elel Dreamer_SW Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από exc: Μαθηματικά Γ Λυκείου Θετικής & Τεχνολογικής Κατεύθυνσης - Αναστάσιος Μπάρλας - Ελληνοεκδοτική - Τεύχος Α (σελ. 31 - άσκ. 54) Click για ανάπτυξη... Ωραία, ευχαριστώ... Περίεργο που δε τη θυμάμαι... και τις έχω λύσει όλες από εκεί... crap!:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 13:13 Ο exc έγραψε: #28 23-10-07 13:13 Γειά σας. Θέλω μία διευκρίνηση. Ένας φίλος μου έδωσε ένα θέμα πανελληνίων (β/ii: μάλλον του 2ου του 2006 ή 07) να λύσω που ήταν εξ' ολοκλήρου με μιγαδικούς αριθμούς. Είχαμε μία διαφωνία... Αν και νδο ισχύει για κάθε φυσικό n: . Εγώ το έλυσα έτσι: που ισχύει για κάθε φυσικό n. Εκείνος λέει πώς θα μου το πάρουν λάθος έτσι όπως το έκανα, χωρίς να μου λέει το λόγο, και το λύνει έτσι: Εμένα μου φαίνονται και οι δύο "δρόμοι" σωστοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 14:44 Ο mostel έγραψε: #29 23-10-07 14:44 Κάνεις λάθος επειδή μετρώνεις. Ισχύει γενικά: Αν z=w, τότε |z|=|w| Αν ισχύει |z|=|w|, δε συνεπάγεται z=w. Εσύ παίρνεις ως υπόθεση ότι ισχύει η σχέση σου. Αλλά μετά μετρώνεις και χάνεις αυτό που θες να αποδείξεις. Καλό είναι σε τέτοιες σχέσεις, να παίρνεις το ένα μέλος και να προσπαθείς να φτάσεις στο 2ο. Δηλαδή, αν έχεις 2 μέλη, ξεκίνα από αυτό που βλέπεις ότι έχει πράξεις (είναι πιο σύνθετο από το άλλο), και προσπάθησε να φτάσεις στο άλλο. Πολλές φορές παίρνουμε στην υπόθεση "έστω ότι ισχύει" και επειδή το σημείο είναι πολύ λεπτό, μπερδευόμαστε και κάνουμε ανακύκλωση. Σημείωση: Σύμφωνα με την τελευταία σου σχέση, αν z=i, τότε και πάλι ισχύει... Άρα από αυτό και μόνο συμπεράνεις πως δε συνεπάγεται αποκλειστικά z=-i. Ελπίζω να κατάλαβες λίγο-πολύ. Αν έχεις όμως οποιαδήποτε απορία, εδώ είμαστε πάλι. Γεια χαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 15:11 Ο exc έγραψε: #30 23-10-07 15:11 Ναι, κατάλαβα. Δηλαδή θα έχανα όλες τις μονάδες σε μία τέτοια περίπτωση; Τι λες εσύ; Φυσικά δεν πρόκειται να ξανα κάνω το λάθος αυτό, αλλά θέλω να δω πόσο θα μου "κόστιζε". 8 μονάδες έπιανε αυτό το συγκεκριμένο υπο-υποερώτημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 18:34 Ο mostel έγραψε: #31 23-10-07 18:34 Αρχική Δημοσίευση από exc: Ναι, κατάλαβα. Δηλαδή θα έχανα όλες τις μονάδες σε μία τέτοια περίπτωση; Τι λες εσύ; Φυσικά δεν πρόκειται να ξανα κάνω το λάθος αυτό, αλλά θέλω να δω πόσο θα μου "κόστιζε". 8 μονάδες έπιανε αυτό το συγκεκριμένο υπο-υποερώτημα. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι ένας αυστηρός μαθηματικός θα στο έκοβε όλο. Υπάρχει νοηματικό κενό στη λύση σου, αφού δε κάνεις τίποτα παρά μια ανακύκλωση χωρίς να βγάζεις κάτι συγκεκριμένο Σημασία έχει όμως που το κατάλαβες και πως δε θα ξανακάνεις παρόμοιο λάθος!!! Γι' αυτό cheer up! :iagree: :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Δημητρα! Νεοφερμένο μέλος Η !Δημητρα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 15:22 Η !Δημητρα!: #32 25-10-07 15:22 Οποιος μπορει να βοηθισει θα το εκτιμουσα. View attachment Αν.doc ακυρο. το σωστο ειναι το επομενο View attachment Αν.doc αυτο ειναι το σωστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ριζα.doc ριζα.doc 17,5 KB · Εμφανίσεις: 586 mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 15:27 Ο mostel έγραψε: #33 25-10-07 15:27 ύψωσε τα μέτρα στο τετράγωνο... και θα πάρεις: (1) και (2) Οπότε λύθηκε το 1ο ερώτημα. Μετά για το δεύτερο: Εδώ κάνεις αντικατάσταση τα συζυγή από τις (1), (2), κάνεις τα σύνθετα κλάσματα απλά (απλοποιούνται τα 2006) και τελικά παίρνεις ότι: Άρα ο είναι πραγματικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Δημητρα! Νεοφερμένο μέλος Η !Δημητρα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 15:43 Η !Δημητρα!: #34 25-10-07 15:43 ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Δημητρα! Νεοφερμένο μέλος Η !Δημητρα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 16:09 Η !Δημητρα!: #35 25-10-07 16:09 αποδειξη... View attachment Αποδειξτε ότι.doc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 17:13 Ο Anarki έγραψε: #36 25-10-07 17:13 Έστω Τότε: Επομένως: Άρα z πραγματικός. Είναι πολύ βασικά πάντως αυτά, θέλω να πω οτι δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα να τα λύσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Δημητρα! Νεοφερμένο μέλος Η !Δημητρα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 19:24 Η !Δημητρα!: #37 25-10-07 19:24 View attachment Aν για τους μιγαδικούς z1.doc Mηπως μπορειτε να μου πειτε αν ειναι σωστη αυτη η ασκηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 19:27 Ο Anarki έγραψε: #38 25-10-07 19:27 Το 1ο ερώτημα ναι, το 2ο δεν το έχεις λύσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 22:18 Ο exc έγραψε: #39 25-10-07 22:18 Για το δεύτερο παίρνεις: Προχωράς με ιδιότητες συζυγών, κάνεις αντικαταστάσεις από το πρώτο ερώτημα και θα φτάσεις στο αποτέλεσμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 17:39 Ο exc έγραψε: #40 26-10-07 17:39 Άσκηση: Σας δίνω την παρακάτω σχέση: , όπου . Νδο , για κάθε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 573 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChrisG152 giorgos5002 giannis06 Panagiwths12 mikke hristosdab trifasikodiavasma haji thepigod762 Mariosm. soulatso oteletampis phleidhs AggelikiGr sir ImPeCaBlE veiNqh Scandal alekos Debugging_Daemon just some guy xristosgkm ismember Apocalypse arrow25 rempelos42 ggl GStef QWERTY23 xrisamikol Σωτηρία nikoletaz57 _Aggelos123 Mariam38 SlimShady strsismos88 Georgekk Lia 2006 igeorgeoikonomo marian tsiobieman constansn Xristosdimitra Panagiotis849 ρενακι 13 Memetchi eukleidhs1821 Nikkkpat Unboxholics korlef kwstaseL Thanos_D the purge T C Giii Papachrist liaiscool Αννα Τσιτα globglogabgalab Pharmacist01 otinanai123 abcdefg12345 nicole1982 thecrazycretan kvstas92 KingOfPop maria301 papa2g stefan Κλημεντίνη TonyMontanaEse Lathy Alexecon1991 Μάρκος Βασίλης Cortes το κοριτσι του μαη calliope ale panagiotis G Kleanth aggelosst9 BioChemical spring day nucomer Georgia110 LeoDel pink_panther Alexandros973 marsenis den antexw allh apotyxia KaterinaL kiyoshi drosos Λαμπρινηη Bill22 Chrysablac. giorgosp97 Βλα Monster Hunter jul25 xxxtolis Stroka nicks1999 totiloz Earendil mitsakos tasost lnesb ssalex alan09 Livaja10 χημεια4λαιφ Viedo UncleJ Kostakis45 Infrared Zgian pepatogourounaki hirasawayui GeoCommand Eleni54 American Economist EiriniS20 ΘανάσοςG4 stamoul1s Αριάνα123 uni77 Libertus tasoss PanosCh002 Unseen skygge Νικόλας Ραπ. cel123 The Limit Does Not Exist don_vito suaimhneas Αλκης Κ. alexrami Baggelitsa36 Νομικάριος13 spinalgr1990 d_th Adolfo valencia Πα.Κ Vasilis25 Johnman97 Steffie88 rekcoR gwgw_5 fockos Mariahj roud kostas83 Cpt.Philips Makis45 Χρησλου Panos_02 Vold tymvorixos GiorgosAsi Neos167 theodoraooo George187 Άρτεμις Α. Μαρία2222 christos87 Idontknoww jimis2001 Metamorph Γατόπαρδος. Johnsk mitsos14 johnsiak Elel Dreamer_SW Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γειά σας. Θέλω μία διευκρίνηση. Ένας φίλος μου έδωσε ένα θέμα πανελληνίων (β/ii: μάλλον του 2ου του 2006 ή 07) να λύσω που ήταν εξ' ολοκλήρου με μιγαδικούς αριθμούς. Είχαμε μία διαφωνία... Αν και νδο ισχύει για κάθε φυσικό n: . Εγώ το έλυσα έτσι: που ισχύει για κάθε φυσικό n. Εκείνος λέει πώς θα μου το πάρουν λάθος έτσι όπως το έκανα, χωρίς να μου λέει το λόγο, και το λύνει έτσι: Εμένα μου φαίνονται και οι δύο "δρόμοι" σωστοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 14:44 Ο mostel έγραψε: #29 23-10-07 14:44 Κάνεις λάθος επειδή μετρώνεις. Ισχύει γενικά: Αν z=w, τότε |z|=|w| Αν ισχύει |z|=|w|, δε συνεπάγεται z=w. Εσύ παίρνεις ως υπόθεση ότι ισχύει η σχέση σου. Αλλά μετά μετρώνεις και χάνεις αυτό που θες να αποδείξεις. Καλό είναι σε τέτοιες σχέσεις, να παίρνεις το ένα μέλος και να προσπαθείς να φτάσεις στο 2ο. Δηλαδή, αν έχεις 2 μέλη, ξεκίνα από αυτό που βλέπεις ότι έχει πράξεις (είναι πιο σύνθετο από το άλλο), και προσπάθησε να φτάσεις στο άλλο. Πολλές φορές παίρνουμε στην υπόθεση "έστω ότι ισχύει" και επειδή το σημείο είναι πολύ λεπτό, μπερδευόμαστε και κάνουμε ανακύκλωση. Σημείωση: Σύμφωνα με την τελευταία σου σχέση, αν z=i, τότε και πάλι ισχύει... Άρα από αυτό και μόνο συμπεράνεις πως δε συνεπάγεται αποκλειστικά z=-i. Ελπίζω να κατάλαβες λίγο-πολύ. Αν έχεις όμως οποιαδήποτε απορία, εδώ είμαστε πάλι. Γεια χαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 15:11 Ο exc έγραψε: #30 23-10-07 15:11 Ναι, κατάλαβα. Δηλαδή θα έχανα όλες τις μονάδες σε μία τέτοια περίπτωση; Τι λες εσύ; Φυσικά δεν πρόκειται να ξανα κάνω το λάθος αυτό, αλλά θέλω να δω πόσο θα μου "κόστιζε". 8 μονάδες έπιανε αυτό το συγκεκριμένο υπο-υποερώτημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 18:34 Ο mostel έγραψε: #31 23-10-07 18:34 Αρχική Δημοσίευση από exc: Ναι, κατάλαβα. Δηλαδή θα έχανα όλες τις μονάδες σε μία τέτοια περίπτωση; Τι λες εσύ; Φυσικά δεν πρόκειται να ξανα κάνω το λάθος αυτό, αλλά θέλω να δω πόσο θα μου "κόστιζε". 8 μονάδες έπιανε αυτό το συγκεκριμένο υπο-υποερώτημα. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι ένας αυστηρός μαθηματικός θα στο έκοβε όλο. Υπάρχει νοηματικό κενό στη λύση σου, αφού δε κάνεις τίποτα παρά μια ανακύκλωση χωρίς να βγάζεις κάτι συγκεκριμένο Σημασία έχει όμως που το κατάλαβες και πως δε θα ξανακάνεις παρόμοιο λάθος!!! Γι' αυτό cheer up! :iagree: :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Δημητρα! Νεοφερμένο μέλος Η !Δημητρα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 15:22 Η !Δημητρα!: #32 25-10-07 15:22 Οποιος μπορει να βοηθισει θα το εκτιμουσα. View attachment Αν.doc ακυρο. το σωστο ειναι το επομενο View attachment Αν.doc αυτο ειναι το σωστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ριζα.doc ριζα.doc 17,5 KB · Εμφανίσεις: 586 mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 15:27 Ο mostel έγραψε: #33 25-10-07 15:27 ύψωσε τα μέτρα στο τετράγωνο... και θα πάρεις: (1) και (2) Οπότε λύθηκε το 1ο ερώτημα. Μετά για το δεύτερο: Εδώ κάνεις αντικατάσταση τα συζυγή από τις (1), (2), κάνεις τα σύνθετα κλάσματα απλά (απλοποιούνται τα 2006) και τελικά παίρνεις ότι: Άρα ο είναι πραγματικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Δημητρα! Νεοφερμένο μέλος Η !Δημητρα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 15:43 Η !Δημητρα!: #34 25-10-07 15:43 ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Δημητρα! Νεοφερμένο μέλος Η !Δημητρα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 16:09 Η !Δημητρα!: #35 25-10-07 16:09 αποδειξη... View attachment Αποδειξτε ότι.doc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 17:13 Ο Anarki έγραψε: #36 25-10-07 17:13 Έστω Τότε: Επομένως: Άρα z πραγματικός. Είναι πολύ βασικά πάντως αυτά, θέλω να πω οτι δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα να τα λύσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Δημητρα! Νεοφερμένο μέλος Η !Δημητρα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 19:24 Η !Δημητρα!: #37 25-10-07 19:24 View attachment Aν για τους μιγαδικούς z1.doc Mηπως μπορειτε να μου πειτε αν ειναι σωστη αυτη η ασκηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 19:27 Ο Anarki έγραψε: #38 25-10-07 19:27 Το 1ο ερώτημα ναι, το 2ο δεν το έχεις λύσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 22:18 Ο exc έγραψε: #39 25-10-07 22:18 Για το δεύτερο παίρνεις: Προχωράς με ιδιότητες συζυγών, κάνεις αντικαταστάσεις από το πρώτο ερώτημα και θα φτάσεις στο αποτέλεσμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 17:39 Ο exc έγραψε: #40 26-10-07 17:39 Άσκηση: Σας δίνω την παρακάτω σχέση: , όπου . Νδο , για κάθε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 573 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChrisG152 giorgos5002 giannis06 Panagiwths12 mikke hristosdab trifasikodiavasma haji thepigod762 Mariosm. soulatso oteletampis phleidhs AggelikiGr sir ImPeCaBlE veiNqh Scandal alekos Debugging_Daemon just some guy xristosgkm ismember Apocalypse arrow25 rempelos42 ggl GStef QWERTY23 xrisamikol Σωτηρία nikoletaz57 _Aggelos123 Mariam38 SlimShady strsismos88 Georgekk Lia 2006 igeorgeoikonomo marian tsiobieman constansn Xristosdimitra Panagiotis849 ρενακι 13 Memetchi eukleidhs1821 Nikkkpat Unboxholics korlef kwstaseL Thanos_D the purge T C Giii Papachrist liaiscool Αννα Τσιτα globglogabgalab Pharmacist01 otinanai123 abcdefg12345 nicole1982 thecrazycretan kvstas92 KingOfPop maria301 papa2g stefan Κλημεντίνη TonyMontanaEse Lathy Alexecon1991 Μάρκος Βασίλης Cortes το κοριτσι του μαη calliope ale panagiotis G Kleanth aggelosst9 BioChemical spring day nucomer Georgia110 LeoDel pink_panther Alexandros973 marsenis den antexw allh apotyxia KaterinaL kiyoshi drosos Λαμπρινηη Bill22 Chrysablac. giorgosp97 Βλα Monster Hunter jul25 xxxtolis Stroka nicks1999 totiloz Earendil mitsakos tasost lnesb ssalex alan09 Livaja10 χημεια4λαιφ Viedo UncleJ Kostakis45 Infrared Zgian pepatogourounaki hirasawayui GeoCommand Eleni54 American Economist EiriniS20 ΘανάσοςG4 stamoul1s Αριάνα123 uni77 Libertus tasoss PanosCh002 Unseen skygge Νικόλας Ραπ. cel123 The Limit Does Not Exist don_vito suaimhneas Αλκης Κ. alexrami Baggelitsa36 Νομικάριος13 spinalgr1990 d_th Adolfo valencia Πα.Κ Vasilis25 Johnman97 Steffie88 rekcoR gwgw_5 fockos Mariahj roud kostas83 Cpt.Philips Makis45 Χρησλου Panos_02 Vold tymvorixos GiorgosAsi Neos167 theodoraooo George187 Άρτεμις Α. Μαρία2222 christos87 Idontknoww jimis2001 Metamorph Γατόπαρδος. Johnsk mitsos14 johnsiak Elel Dreamer_SW Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κάνεις λάθος επειδή μετρώνεις. Ισχύει γενικά: Αν z=w, τότε |z|=|w| Αν ισχύει |z|=|w|, δε συνεπάγεται z=w. Εσύ παίρνεις ως υπόθεση ότι ισχύει η σχέση σου. Αλλά μετά μετρώνεις και χάνεις αυτό που θες να αποδείξεις. Καλό είναι σε τέτοιες σχέσεις, να παίρνεις το ένα μέλος και να προσπαθείς να φτάσεις στο 2ο. Δηλαδή, αν έχεις 2 μέλη, ξεκίνα από αυτό που βλέπεις ότι έχει πράξεις (είναι πιο σύνθετο από το άλλο), και προσπάθησε να φτάσεις στο άλλο. Πολλές φορές παίρνουμε στην υπόθεση "έστω ότι ισχύει" και επειδή το σημείο είναι πολύ λεπτό, μπερδευόμαστε και κάνουμε ανακύκλωση. Σημείωση: Σύμφωνα με την τελευταία σου σχέση, αν z=i, τότε και πάλι ισχύει... Άρα από αυτό και μόνο συμπεράνεις πως δε συνεπάγεται αποκλειστικά z=-i. Ελπίζω να κατάλαβες λίγο-πολύ. Αν έχεις όμως οποιαδήποτε απορία, εδώ είμαστε πάλι. Γεια χαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 15:11 Ο exc έγραψε: #30 23-10-07 15:11 Ναι, κατάλαβα. Δηλαδή θα έχανα όλες τις μονάδες σε μία τέτοια περίπτωση; Τι λες εσύ; Φυσικά δεν πρόκειται να ξανα κάνω το λάθος αυτό, αλλά θέλω να δω πόσο θα μου "κόστιζε". 8 μονάδες έπιανε αυτό το συγκεκριμένο υπο-υποερώτημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 18:34 Ο mostel έγραψε: #31 23-10-07 18:34 Αρχική Δημοσίευση από exc: Ναι, κατάλαβα. Δηλαδή θα έχανα όλες τις μονάδες σε μία τέτοια περίπτωση; Τι λες εσύ; Φυσικά δεν πρόκειται να ξανα κάνω το λάθος αυτό, αλλά θέλω να δω πόσο θα μου "κόστιζε". 8 μονάδες έπιανε αυτό το συγκεκριμένο υπο-υποερώτημα. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι ένας αυστηρός μαθηματικός θα στο έκοβε όλο. Υπάρχει νοηματικό κενό στη λύση σου, αφού δε κάνεις τίποτα παρά μια ανακύκλωση χωρίς να βγάζεις κάτι συγκεκριμένο Σημασία έχει όμως που το κατάλαβες και πως δε θα ξανακάνεις παρόμοιο λάθος!!! Γι' αυτό cheer up! :iagree: :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Δημητρα! Νεοφερμένο μέλος Η !Δημητρα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 15:22 Η !Δημητρα!: #32 25-10-07 15:22 Οποιος μπορει να βοηθισει θα το εκτιμουσα. View attachment Αν.doc ακυρο. το σωστο ειναι το επομενο View attachment Αν.doc αυτο ειναι το σωστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ριζα.doc ριζα.doc 17,5 KB · Εμφανίσεις: 586 mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 15:27 Ο mostel έγραψε: #33 25-10-07 15:27 ύψωσε τα μέτρα στο τετράγωνο... και θα πάρεις: (1) και (2) Οπότε λύθηκε το 1ο ερώτημα. Μετά για το δεύτερο: Εδώ κάνεις αντικατάσταση τα συζυγή από τις (1), (2), κάνεις τα σύνθετα κλάσματα απλά (απλοποιούνται τα 2006) και τελικά παίρνεις ότι: Άρα ο είναι πραγματικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Δημητρα! Νεοφερμένο μέλος Η !Δημητρα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 15:43 Η !Δημητρα!: #34 25-10-07 15:43 ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Δημητρα! Νεοφερμένο μέλος Η !Δημητρα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 16:09 Η !Δημητρα!: #35 25-10-07 16:09 αποδειξη... View attachment Αποδειξτε ότι.doc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 17:13 Ο Anarki έγραψε: #36 25-10-07 17:13 Έστω Τότε: Επομένως: Άρα z πραγματικός. Είναι πολύ βασικά πάντως αυτά, θέλω να πω οτι δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα να τα λύσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Δημητρα! Νεοφερμένο μέλος Η !Δημητρα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 19:24 Η !Δημητρα!: #37 25-10-07 19:24 View attachment Aν για τους μιγαδικούς z1.doc Mηπως μπορειτε να μου πειτε αν ειναι σωστη αυτη η ασκηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 19:27 Ο Anarki έγραψε: #38 25-10-07 19:27 Το 1ο ερώτημα ναι, το 2ο δεν το έχεις λύσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 22:18 Ο exc έγραψε: #39 25-10-07 22:18 Για το δεύτερο παίρνεις: Προχωράς με ιδιότητες συζυγών, κάνεις αντικαταστάσεις από το πρώτο ερώτημα και θα φτάσεις στο αποτέλεσμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 17:39 Ο exc έγραψε: #40 26-10-07 17:39 Άσκηση: Σας δίνω την παρακάτω σχέση: , όπου . Νδο , για κάθε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 573 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChrisG152 giorgos5002 giannis06 Panagiwths12 mikke hristosdab trifasikodiavasma haji thepigod762 Mariosm. soulatso oteletampis phleidhs AggelikiGr sir ImPeCaBlE veiNqh Scandal alekos Debugging_Daemon just some guy xristosgkm ismember Apocalypse arrow25 rempelos42 ggl GStef QWERTY23 xrisamikol Σωτηρία nikoletaz57 _Aggelos123 Mariam38 SlimShady strsismos88 Georgekk Lia 2006 igeorgeoikonomo marian tsiobieman constansn Xristosdimitra Panagiotis849 ρενακι 13 Memetchi eukleidhs1821 Nikkkpat Unboxholics korlef kwstaseL Thanos_D the purge T C Giii Papachrist liaiscool Αννα Τσιτα globglogabgalab Pharmacist01 otinanai123 abcdefg12345 nicole1982 thecrazycretan kvstas92 KingOfPop maria301 papa2g stefan Κλημεντίνη TonyMontanaEse Lathy Alexecon1991 Μάρκος Βασίλης Cortes το κοριτσι του μαη calliope ale panagiotis G Kleanth aggelosst9 BioChemical spring day nucomer Georgia110 LeoDel pink_panther Alexandros973 marsenis den antexw allh apotyxia KaterinaL kiyoshi drosos Λαμπρινηη Bill22 Chrysablac. giorgosp97 Βλα Monster Hunter jul25 xxxtolis Stroka nicks1999 totiloz Earendil mitsakos tasost lnesb ssalex alan09 Livaja10 χημεια4λαιφ Viedo UncleJ Kostakis45 Infrared Zgian pepatogourounaki hirasawayui GeoCommand Eleni54 American Economist EiriniS20 ΘανάσοςG4 stamoul1s Αριάνα123 uni77 Libertus tasoss PanosCh002 Unseen skygge Νικόλας Ραπ. cel123 The Limit Does Not Exist don_vito suaimhneas Αλκης Κ. alexrami Baggelitsa36 Νομικάριος13 spinalgr1990 d_th Adolfo valencia Πα.Κ Vasilis25 Johnman97 Steffie88 rekcoR gwgw_5 fockos Mariahj roud kostas83 Cpt.Philips Makis45 Χρησλου Panos_02 Vold tymvorixos GiorgosAsi Neos167 theodoraooo George187 Άρτεμις Α. Μαρία2222 christos87 Idontknoww jimis2001 Metamorph Γατόπαρδος. Johnsk mitsos14 johnsiak Elel Dreamer_SW Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι, κατάλαβα. Δηλαδή θα έχανα όλες τις μονάδες σε μία τέτοια περίπτωση; Τι λες εσύ; Φυσικά δεν πρόκειται να ξανα κάνω το λάθος αυτό, αλλά θέλω να δω πόσο θα μου "κόστιζε". 8 μονάδες έπιανε αυτό το συγκεκριμένο υπο-υποερώτημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 18:34 Ο mostel έγραψε: #31 23-10-07 18:34 Αρχική Δημοσίευση από exc: Ναι, κατάλαβα. Δηλαδή θα έχανα όλες τις μονάδες σε μία τέτοια περίπτωση; Τι λες εσύ; Φυσικά δεν πρόκειται να ξανα κάνω το λάθος αυτό, αλλά θέλω να δω πόσο θα μου "κόστιζε". 8 μονάδες έπιανε αυτό το συγκεκριμένο υπο-υποερώτημα. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι ένας αυστηρός μαθηματικός θα στο έκοβε όλο. Υπάρχει νοηματικό κενό στη λύση σου, αφού δε κάνεις τίποτα παρά μια ανακύκλωση χωρίς να βγάζεις κάτι συγκεκριμένο Σημασία έχει όμως που το κατάλαβες και πως δε θα ξανακάνεις παρόμοιο λάθος!!! Γι' αυτό cheer up! :iagree: :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Δημητρα! Νεοφερμένο μέλος Η !Δημητρα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 15:22 Η !Δημητρα!: #32 25-10-07 15:22 Οποιος μπορει να βοηθισει θα το εκτιμουσα. View attachment Αν.doc ακυρο. το σωστο ειναι το επομενο View attachment Αν.doc αυτο ειναι το σωστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ριζα.doc ριζα.doc 17,5 KB · Εμφανίσεις: 586 mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 15:27 Ο mostel έγραψε: #33 25-10-07 15:27 ύψωσε τα μέτρα στο τετράγωνο... και θα πάρεις: (1) και (2) Οπότε λύθηκε το 1ο ερώτημα. Μετά για το δεύτερο: Εδώ κάνεις αντικατάσταση τα συζυγή από τις (1), (2), κάνεις τα σύνθετα κλάσματα απλά (απλοποιούνται τα 2006) και τελικά παίρνεις ότι: Άρα ο είναι πραγματικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Δημητρα! Νεοφερμένο μέλος Η !Δημητρα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 15:43 Η !Δημητρα!: #34 25-10-07 15:43 ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Δημητρα! Νεοφερμένο μέλος Η !Δημητρα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 16:09 Η !Δημητρα!: #35 25-10-07 16:09 αποδειξη... View attachment Αποδειξτε ότι.doc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 17:13 Ο Anarki έγραψε: #36 25-10-07 17:13 Έστω Τότε: Επομένως: Άρα z πραγματικός. Είναι πολύ βασικά πάντως αυτά, θέλω να πω οτι δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα να τα λύσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Δημητρα! Νεοφερμένο μέλος Η !Δημητρα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 19:24 Η !Δημητρα!: #37 25-10-07 19:24 View attachment Aν για τους μιγαδικούς z1.doc Mηπως μπορειτε να μου πειτε αν ειναι σωστη αυτη η ασκηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 19:27 Ο Anarki έγραψε: #38 25-10-07 19:27 Το 1ο ερώτημα ναι, το 2ο δεν το έχεις λύσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 22:18 Ο exc έγραψε: #39 25-10-07 22:18 Για το δεύτερο παίρνεις: Προχωράς με ιδιότητες συζυγών, κάνεις αντικαταστάσεις από το πρώτο ερώτημα και θα φτάσεις στο αποτέλεσμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 17:39 Ο exc έγραψε: #40 26-10-07 17:39 Άσκηση: Σας δίνω την παρακάτω σχέση: , όπου . Νδο , για κάθε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 573 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChrisG152 giorgos5002 giannis06 Panagiwths12 mikke hristosdab trifasikodiavasma haji thepigod762 Mariosm. soulatso oteletampis phleidhs AggelikiGr sir ImPeCaBlE veiNqh Scandal alekos Debugging_Daemon just some guy xristosgkm ismember Apocalypse arrow25 rempelos42 ggl GStef QWERTY23 xrisamikol Σωτηρία nikoletaz57 _Aggelos123 Mariam38 SlimShady strsismos88 Georgekk Lia 2006 igeorgeoikonomo marian tsiobieman constansn Xristosdimitra Panagiotis849 ρενακι 13 Memetchi eukleidhs1821 Nikkkpat Unboxholics korlef kwstaseL Thanos_D the purge T C Giii Papachrist liaiscool Αννα Τσιτα globglogabgalab Pharmacist01 otinanai123 abcdefg12345 nicole1982 thecrazycretan kvstas92 KingOfPop maria301 papa2g stefan Κλημεντίνη TonyMontanaEse Lathy Alexecon1991 Μάρκος Βασίλης Cortes το κοριτσι του μαη calliope ale panagiotis G Kleanth aggelosst9 BioChemical spring day nucomer Georgia110 LeoDel pink_panther Alexandros973 marsenis den antexw allh apotyxia KaterinaL kiyoshi drosos Λαμπρινηη Bill22 Chrysablac. giorgosp97 Βλα Monster Hunter jul25 xxxtolis Stroka nicks1999 totiloz Earendil mitsakos tasost lnesb ssalex alan09 Livaja10 χημεια4λαιφ Viedo UncleJ Kostakis45 Infrared Zgian pepatogourounaki hirasawayui GeoCommand Eleni54 American Economist EiriniS20 ΘανάσοςG4 stamoul1s Αριάνα123 uni77 Libertus tasoss PanosCh002 Unseen skygge Νικόλας Ραπ. cel123 The Limit Does Not Exist don_vito suaimhneas Αλκης Κ. alexrami Baggelitsa36 Νομικάριος13 spinalgr1990 d_th Adolfo valencia Πα.Κ Vasilis25 Johnman97 Steffie88 rekcoR gwgw_5 fockos Mariahj roud kostas83 Cpt.Philips Makis45 Χρησλου Panos_02 Vold tymvorixos GiorgosAsi Neos167 theodoraooo George187 Άρτεμις Α. Μαρία2222 christos87 Idontknoww jimis2001 Metamorph Γατόπαρδος. Johnsk mitsos14 johnsiak Elel Dreamer_SW Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από exc: Ναι, κατάλαβα. Δηλαδή θα έχανα όλες τις μονάδες σε μία τέτοια περίπτωση; Τι λες εσύ; Φυσικά δεν πρόκειται να ξανα κάνω το λάθος αυτό, αλλά θέλω να δω πόσο θα μου "κόστιζε". 8 μονάδες έπιανε αυτό το συγκεκριμένο υπο-υποερώτημα. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι ένας αυστηρός μαθηματικός θα στο έκοβε όλο. Υπάρχει νοηματικό κενό στη λύση σου, αφού δε κάνεις τίποτα παρά μια ανακύκλωση χωρίς να βγάζεις κάτι συγκεκριμένο Σημασία έχει όμως που το κατάλαβες και πως δε θα ξανακάνεις παρόμοιο λάθος!!! Γι' αυτό cheer up! :iagree: :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!Δημητρα! Νεοφερμένο μέλος Η !Δημητρα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 15:22 Η !Δημητρα!: #32 25-10-07 15:22 Οποιος μπορει να βοηθισει θα το εκτιμουσα. View attachment Αν.doc ακυρο. το σωστο ειναι το επομενο View attachment Αν.doc αυτο ειναι το σωστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ριζα.doc ριζα.doc 17,5 KB · Εμφανίσεις: 586 mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 15:27 Ο mostel έγραψε: #33 25-10-07 15:27 ύψωσε τα μέτρα στο τετράγωνο... και θα πάρεις: (1) και (2) Οπότε λύθηκε το 1ο ερώτημα. Μετά για το δεύτερο: Εδώ κάνεις αντικατάσταση τα συζυγή από τις (1), (2), κάνεις τα σύνθετα κλάσματα απλά (απλοποιούνται τα 2006) και τελικά παίρνεις ότι: Άρα ο είναι πραγματικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Δημητρα! Νεοφερμένο μέλος Η !Δημητρα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 15:43 Η !Δημητρα!: #34 25-10-07 15:43 ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Δημητρα! Νεοφερμένο μέλος Η !Δημητρα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 16:09 Η !Δημητρα!: #35 25-10-07 16:09 αποδειξη... View attachment Αποδειξτε ότι.doc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 17:13 Ο Anarki έγραψε: #36 25-10-07 17:13 Έστω Τότε: Επομένως: Άρα z πραγματικός. Είναι πολύ βασικά πάντως αυτά, θέλω να πω οτι δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα να τα λύσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Δημητρα! Νεοφερμένο μέλος Η !Δημητρα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 19:24 Η !Δημητρα!: #37 25-10-07 19:24 View attachment Aν για τους μιγαδικούς z1.doc Mηπως μπορειτε να μου πειτε αν ειναι σωστη αυτη η ασκηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 19:27 Ο Anarki έγραψε: #38 25-10-07 19:27 Το 1ο ερώτημα ναι, το 2ο δεν το έχεις λύσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 22:18 Ο exc έγραψε: #39 25-10-07 22:18 Για το δεύτερο παίρνεις: Προχωράς με ιδιότητες συζυγών, κάνεις αντικαταστάσεις από το πρώτο ερώτημα και θα φτάσεις στο αποτέλεσμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 17:39 Ο exc έγραψε: #40 26-10-07 17:39 Άσκηση: Σας δίνω την παρακάτω σχέση: , όπου . Νδο , για κάθε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 573 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChrisG152 giorgos5002 giannis06 Panagiwths12 mikke hristosdab trifasikodiavasma haji thepigod762 Mariosm. soulatso oteletampis phleidhs AggelikiGr sir ImPeCaBlE veiNqh Scandal alekos Debugging_Daemon just some guy xristosgkm ismember Apocalypse arrow25 rempelos42 ggl GStef QWERTY23 xrisamikol Σωτηρία nikoletaz57 _Aggelos123 Mariam38 SlimShady strsismos88 Georgekk Lia 2006 igeorgeoikonomo marian tsiobieman constansn Xristosdimitra Panagiotis849 ρενακι 13 Memetchi eukleidhs1821 Nikkkpat Unboxholics korlef kwstaseL Thanos_D the purge T C Giii Papachrist liaiscool Αννα Τσιτα globglogabgalab Pharmacist01 otinanai123 abcdefg12345 nicole1982 thecrazycretan kvstas92 KingOfPop maria301 papa2g stefan Κλημεντίνη TonyMontanaEse Lathy Alexecon1991 Μάρκος Βασίλης Cortes το κοριτσι του μαη calliope ale panagiotis G Kleanth aggelosst9 BioChemical spring day nucomer Georgia110 LeoDel pink_panther Alexandros973 marsenis den antexw allh apotyxia KaterinaL kiyoshi drosos Λαμπρινηη Bill22 Chrysablac. giorgosp97 Βλα Monster Hunter jul25 xxxtolis Stroka nicks1999 totiloz Earendil mitsakos tasost lnesb ssalex alan09 Livaja10 χημεια4λαιφ Viedo UncleJ Kostakis45 Infrared Zgian pepatogourounaki hirasawayui GeoCommand Eleni54 American Economist EiriniS20 ΘανάσοςG4 stamoul1s Αριάνα123 uni77 Libertus tasoss PanosCh002 Unseen skygge Νικόλας Ραπ. cel123 The Limit Does Not Exist don_vito suaimhneas Αλκης Κ. alexrami Baggelitsa36 Νομικάριος13 spinalgr1990 d_th Adolfo valencia Πα.Κ Vasilis25 Johnman97 Steffie88 rekcoR gwgw_5 fockos Mariahj roud kostas83 Cpt.Philips Makis45 Χρησλου Panos_02 Vold tymvorixos GiorgosAsi Neos167 theodoraooo George187 Άρτεμις Α. Μαρία2222 christos87 Idontknoww jimis2001 Metamorph Γατόπαρδος. Johnsk mitsos14 johnsiak Elel Dreamer_SW Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οποιος μπορει να βοηθισει θα το εκτιμουσα. View attachment Αν.doc ακυρο. το σωστο ειναι το επομενο View attachment Αν.doc αυτο ειναι το σωστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 15:27 Ο mostel έγραψε: #33 25-10-07 15:27 ύψωσε τα μέτρα στο τετράγωνο... και θα πάρεις: (1) και (2) Οπότε λύθηκε το 1ο ερώτημα. Μετά για το δεύτερο: Εδώ κάνεις αντικατάσταση τα συζυγή από τις (1), (2), κάνεις τα σύνθετα κλάσματα απλά (απλοποιούνται τα 2006) και τελικά παίρνεις ότι: Άρα ο είναι πραγματικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Δημητρα! Νεοφερμένο μέλος Η !Δημητρα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 15:43 Η !Δημητρα!: #34 25-10-07 15:43 ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Δημητρα! Νεοφερμένο μέλος Η !Δημητρα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 16:09 Η !Δημητρα!: #35 25-10-07 16:09 αποδειξη... View attachment Αποδειξτε ότι.doc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 17:13 Ο Anarki έγραψε: #36 25-10-07 17:13 Έστω Τότε: Επομένως: Άρα z πραγματικός. Είναι πολύ βασικά πάντως αυτά, θέλω να πω οτι δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα να τα λύσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Δημητρα! Νεοφερμένο μέλος Η !Δημητρα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 19:24 Η !Δημητρα!: #37 25-10-07 19:24 View attachment Aν για τους μιγαδικούς z1.doc Mηπως μπορειτε να μου πειτε αν ειναι σωστη αυτη η ασκηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 19:27 Ο Anarki έγραψε: #38 25-10-07 19:27 Το 1ο ερώτημα ναι, το 2ο δεν το έχεις λύσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 22:18 Ο exc έγραψε: #39 25-10-07 22:18 Για το δεύτερο παίρνεις: Προχωράς με ιδιότητες συζυγών, κάνεις αντικαταστάσεις από το πρώτο ερώτημα και θα φτάσεις στο αποτέλεσμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 17:39 Ο exc έγραψε: #40 26-10-07 17:39 Άσκηση: Σας δίνω την παρακάτω σχέση: , όπου . Νδο , για κάθε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 573 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChrisG152 giorgos5002 giannis06 Panagiwths12 mikke hristosdab trifasikodiavasma haji thepigod762 Mariosm. soulatso oteletampis phleidhs AggelikiGr sir ImPeCaBlE veiNqh Scandal alekos Debugging_Daemon just some guy xristosgkm ismember Apocalypse arrow25 rempelos42 ggl GStef QWERTY23 xrisamikol Σωτηρία nikoletaz57 _Aggelos123 Mariam38 SlimShady strsismos88 Georgekk Lia 2006 igeorgeoikonomo marian tsiobieman constansn Xristosdimitra Panagiotis849 ρενακι 13 Memetchi eukleidhs1821 Nikkkpat Unboxholics korlef kwstaseL Thanos_D the purge T C Giii Papachrist liaiscool Αννα Τσιτα globglogabgalab Pharmacist01 otinanai123 abcdefg12345 nicole1982 thecrazycretan kvstas92 KingOfPop maria301 papa2g stefan Κλημεντίνη TonyMontanaEse Lathy Alexecon1991 Μάρκος Βασίλης Cortes το κοριτσι του μαη calliope ale panagiotis G Kleanth aggelosst9 BioChemical spring day nucomer Georgia110 LeoDel pink_panther Alexandros973 marsenis den antexw allh apotyxia KaterinaL kiyoshi drosos Λαμπρινηη Bill22 Chrysablac. giorgosp97 Βλα Monster Hunter jul25 xxxtolis Stroka nicks1999 totiloz Earendil mitsakos tasost lnesb ssalex alan09 Livaja10 χημεια4λαιφ Viedo UncleJ Kostakis45 Infrared Zgian pepatogourounaki hirasawayui GeoCommand Eleni54 American Economist EiriniS20 ΘανάσοςG4 stamoul1s Αριάνα123 uni77 Libertus tasoss PanosCh002 Unseen skygge Νικόλας Ραπ. cel123 The Limit Does Not Exist don_vito suaimhneas Αλκης Κ. alexrami Baggelitsa36 Νομικάριος13 spinalgr1990 d_th Adolfo valencia Πα.Κ Vasilis25 Johnman97 Steffie88 rekcoR gwgw_5 fockos Mariahj roud kostas83 Cpt.Philips Makis45 Χρησλου Panos_02 Vold tymvorixos GiorgosAsi Neos167 theodoraooo George187 Άρτεμις Α. Μαρία2222 christos87 Idontknoww jimis2001 Metamorph Γατόπαρδος. Johnsk mitsos14 johnsiak Elel Dreamer_SW Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ύψωσε τα μέτρα στο τετράγωνο... και θα πάρεις: (1) και (2) Οπότε λύθηκε το 1ο ερώτημα. Μετά για το δεύτερο: Εδώ κάνεις αντικατάσταση τα συζυγή από τις (1), (2), κάνεις τα σύνθετα κλάσματα απλά (απλοποιούνται τα 2006) και τελικά παίρνεις ότι: Άρα ο είναι πραγματικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!Δημητρα! Νεοφερμένο μέλος Η !Δημητρα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 15:43 Η !Δημητρα!: #34 25-10-07 15:43 ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Δημητρα! Νεοφερμένο μέλος Η !Δημητρα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 16:09 Η !Δημητρα!: #35 25-10-07 16:09 αποδειξη... View attachment Αποδειξτε ότι.doc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 17:13 Ο Anarki έγραψε: #36 25-10-07 17:13 Έστω Τότε: Επομένως: Άρα z πραγματικός. Είναι πολύ βασικά πάντως αυτά, θέλω να πω οτι δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα να τα λύσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Δημητρα! Νεοφερμένο μέλος Η !Δημητρα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 19:24 Η !Δημητρα!: #37 25-10-07 19:24 View attachment Aν για τους μιγαδικούς z1.doc Mηπως μπορειτε να μου πειτε αν ειναι σωστη αυτη η ασκηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 19:27 Ο Anarki έγραψε: #38 25-10-07 19:27 Το 1ο ερώτημα ναι, το 2ο δεν το έχεις λύσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 22:18 Ο exc έγραψε: #39 25-10-07 22:18 Για το δεύτερο παίρνεις: Προχωράς με ιδιότητες συζυγών, κάνεις αντικαταστάσεις από το πρώτο ερώτημα και θα φτάσεις στο αποτέλεσμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 17:39 Ο exc έγραψε: #40 26-10-07 17:39 Άσκηση: Σας δίνω την παρακάτω σχέση: , όπου . Νδο , για κάθε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 573 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChrisG152 giorgos5002 giannis06 Panagiwths12 mikke hristosdab trifasikodiavasma haji thepigod762 Mariosm. soulatso oteletampis phleidhs AggelikiGr sir ImPeCaBlE veiNqh Scandal alekos Debugging_Daemon just some guy xristosgkm ismember Apocalypse arrow25 rempelos42 ggl GStef QWERTY23 xrisamikol Σωτηρία nikoletaz57 _Aggelos123 Mariam38 SlimShady strsismos88 Georgekk Lia 2006 igeorgeoikonomo marian tsiobieman constansn Xristosdimitra Panagiotis849 ρενακι 13 Memetchi eukleidhs1821 Nikkkpat Unboxholics korlef kwstaseL Thanos_D the purge T C Giii Papachrist liaiscool Αννα Τσιτα globglogabgalab Pharmacist01 otinanai123 abcdefg12345 nicole1982 thecrazycretan kvstas92 KingOfPop maria301 papa2g stefan Κλημεντίνη TonyMontanaEse Lathy Alexecon1991 Μάρκος Βασίλης Cortes το κοριτσι του μαη calliope ale panagiotis G Kleanth aggelosst9 BioChemical spring day nucomer Georgia110 LeoDel pink_panther Alexandros973 marsenis den antexw allh apotyxia KaterinaL kiyoshi drosos Λαμπρινηη Bill22 Chrysablac. giorgosp97 Βλα Monster Hunter jul25 xxxtolis Stroka nicks1999 totiloz Earendil mitsakos tasost lnesb ssalex alan09 Livaja10 χημεια4λαιφ Viedo UncleJ Kostakis45 Infrared Zgian pepatogourounaki hirasawayui GeoCommand Eleni54 American Economist EiriniS20 ΘανάσοςG4 stamoul1s Αριάνα123 uni77 Libertus tasoss PanosCh002 Unseen skygge Νικόλας Ραπ. cel123 The Limit Does Not Exist don_vito suaimhneas Αλκης Κ. alexrami Baggelitsa36 Νομικάριος13 spinalgr1990 d_th Adolfo valencia Πα.Κ Vasilis25 Johnman97 Steffie88 rekcoR gwgw_5 fockos Mariahj roud kostas83 Cpt.Philips Makis45 Χρησλου Panos_02 Vold tymvorixos GiorgosAsi Neos167 theodoraooo George187 Άρτεμις Α. Μαρία2222 christos87 Idontknoww jimis2001 Metamorph Γατόπαρδος. Johnsk mitsos14 johnsiak Elel Dreamer_SW Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!Δημητρα! Νεοφερμένο μέλος Η !Δημητρα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 16:09 Η !Δημητρα!: #35 25-10-07 16:09 αποδειξη... View attachment Αποδειξτε ότι.doc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 17:13 Ο Anarki έγραψε: #36 25-10-07 17:13 Έστω Τότε: Επομένως: Άρα z πραγματικός. Είναι πολύ βασικά πάντως αυτά, θέλω να πω οτι δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα να τα λύσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Δημητρα! Νεοφερμένο μέλος Η !Δημητρα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 19:24 Η !Δημητρα!: #37 25-10-07 19:24 View attachment Aν για τους μιγαδικούς z1.doc Mηπως μπορειτε να μου πειτε αν ειναι σωστη αυτη η ασκηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 19:27 Ο Anarki έγραψε: #38 25-10-07 19:27 Το 1ο ερώτημα ναι, το 2ο δεν το έχεις λύσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 22:18 Ο exc έγραψε: #39 25-10-07 22:18 Για το δεύτερο παίρνεις: Προχωράς με ιδιότητες συζυγών, κάνεις αντικαταστάσεις από το πρώτο ερώτημα και θα φτάσεις στο αποτέλεσμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 17:39 Ο exc έγραψε: #40 26-10-07 17:39 Άσκηση: Σας δίνω την παρακάτω σχέση: , όπου . Νδο , για κάθε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 573 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChrisG152 giorgos5002 giannis06 Panagiwths12 mikke hristosdab trifasikodiavasma haji thepigod762 Mariosm. soulatso oteletampis phleidhs AggelikiGr sir ImPeCaBlE veiNqh Scandal alekos Debugging_Daemon just some guy xristosgkm ismember Apocalypse arrow25 rempelos42 ggl GStef QWERTY23 xrisamikol Σωτηρία nikoletaz57 _Aggelos123 Mariam38 SlimShady strsismos88 Georgekk Lia 2006 igeorgeoikonomo marian tsiobieman constansn Xristosdimitra Panagiotis849 ρενακι 13 Memetchi eukleidhs1821 Nikkkpat Unboxholics korlef kwstaseL Thanos_D the purge T C Giii Papachrist liaiscool Αννα Τσιτα globglogabgalab Pharmacist01 otinanai123 abcdefg12345 nicole1982 thecrazycretan kvstas92 KingOfPop maria301 papa2g stefan Κλημεντίνη TonyMontanaEse Lathy Alexecon1991 Μάρκος Βασίλης Cortes το κοριτσι του μαη calliope ale panagiotis G Kleanth aggelosst9 BioChemical spring day nucomer Georgia110 LeoDel pink_panther Alexandros973 marsenis den antexw allh apotyxia KaterinaL kiyoshi drosos Λαμπρινηη Bill22 Chrysablac. giorgosp97 Βλα Monster Hunter jul25 xxxtolis Stroka nicks1999 totiloz Earendil mitsakos tasost lnesb ssalex alan09 Livaja10 χημεια4λαιφ Viedo UncleJ Kostakis45 Infrared Zgian pepatogourounaki hirasawayui GeoCommand Eleni54 American Economist EiriniS20 ΘανάσοςG4 stamoul1s Αριάνα123 uni77 Libertus tasoss PanosCh002 Unseen skygge Νικόλας Ραπ. cel123 The Limit Does Not Exist don_vito suaimhneas Αλκης Κ. alexrami Baggelitsa36 Νομικάριος13 spinalgr1990 d_th Adolfo valencia Πα.Κ Vasilis25 Johnman97 Steffie88 rekcoR gwgw_5 fockos Mariahj roud kostas83 Cpt.Philips Makis45 Χρησλου Panos_02 Vold tymvorixos GiorgosAsi Neos167 theodoraooo George187 Άρτεμις Α. Μαρία2222 christos87 Idontknoww jimis2001 Metamorph Γατόπαρδος. Johnsk mitsos14 johnsiak Elel Dreamer_SW Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αποδειξη... View attachment Αποδειξτε ότι.doc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 17:13 Ο Anarki έγραψε: #36 25-10-07 17:13 Έστω Τότε: Επομένως: Άρα z πραγματικός. Είναι πολύ βασικά πάντως αυτά, θέλω να πω οτι δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα να τα λύσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Δημητρα! Νεοφερμένο μέλος Η !Δημητρα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 19:24 Η !Δημητρα!: #37 25-10-07 19:24 View attachment Aν για τους μιγαδικούς z1.doc Mηπως μπορειτε να μου πειτε αν ειναι σωστη αυτη η ασκηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 19:27 Ο Anarki έγραψε: #38 25-10-07 19:27 Το 1ο ερώτημα ναι, το 2ο δεν το έχεις λύσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 22:18 Ο exc έγραψε: #39 25-10-07 22:18 Για το δεύτερο παίρνεις: Προχωράς με ιδιότητες συζυγών, κάνεις αντικαταστάσεις από το πρώτο ερώτημα και θα φτάσεις στο αποτέλεσμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 17:39 Ο exc έγραψε: #40 26-10-07 17:39 Άσκηση: Σας δίνω την παρακάτω σχέση: , όπου . Νδο , για κάθε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 573 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChrisG152 giorgos5002 giannis06 Panagiwths12 mikke hristosdab trifasikodiavasma haji thepigod762 Mariosm. soulatso oteletampis phleidhs AggelikiGr sir ImPeCaBlE veiNqh Scandal alekos Debugging_Daemon just some guy xristosgkm ismember Apocalypse arrow25 rempelos42 ggl GStef QWERTY23 xrisamikol Σωτηρία nikoletaz57 _Aggelos123 Mariam38 SlimShady strsismos88 Georgekk Lia 2006 igeorgeoikonomo marian tsiobieman constansn Xristosdimitra Panagiotis849 ρενακι 13 Memetchi eukleidhs1821 Nikkkpat Unboxholics korlef kwstaseL Thanos_D the purge T C Giii Papachrist liaiscool Αννα Τσιτα globglogabgalab Pharmacist01 otinanai123 abcdefg12345 nicole1982 thecrazycretan kvstas92 KingOfPop maria301 papa2g stefan Κλημεντίνη TonyMontanaEse Lathy Alexecon1991 Μάρκος Βασίλης Cortes το κοριτσι του μαη calliope ale panagiotis G Kleanth aggelosst9 BioChemical spring day nucomer Georgia110 LeoDel pink_panther Alexandros973 marsenis den antexw allh apotyxia KaterinaL kiyoshi drosos Λαμπρινηη Bill22 Chrysablac. giorgosp97 Βλα Monster Hunter jul25 xxxtolis Stroka nicks1999 totiloz Earendil mitsakos tasost lnesb ssalex alan09 Livaja10 χημεια4λαιφ Viedo UncleJ Kostakis45 Infrared Zgian pepatogourounaki hirasawayui GeoCommand Eleni54 American Economist EiriniS20 ΘανάσοςG4 stamoul1s Αριάνα123 uni77 Libertus tasoss PanosCh002 Unseen skygge Νικόλας Ραπ. cel123 The Limit Does Not Exist don_vito suaimhneas Αλκης Κ. alexrami Baggelitsa36 Νομικάριος13 spinalgr1990 d_th Adolfo valencia Πα.Κ Vasilis25 Johnman97 Steffie88 rekcoR gwgw_5 fockos Mariahj roud kostas83 Cpt.Philips Makis45 Χρησλου Panos_02 Vold tymvorixos GiorgosAsi Neos167 theodoraooo George187 Άρτεμις Α. Μαρία2222 christos87 Idontknoww jimis2001 Metamorph Γατόπαρδος. Johnsk mitsos14 johnsiak Elel Dreamer_SW Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έστω Τότε: Επομένως: Άρα z πραγματικός. Είναι πολύ βασικά πάντως αυτά, θέλω να πω οτι δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα να τα λύσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!Δημητρα! Νεοφερμένο μέλος Η !Δημητρα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 19:24 Η !Δημητρα!: #37 25-10-07 19:24 View attachment Aν για τους μιγαδικούς z1.doc Mηπως μπορειτε να μου πειτε αν ειναι σωστη αυτη η ασκηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 19:27 Ο Anarki έγραψε: #38 25-10-07 19:27 Το 1ο ερώτημα ναι, το 2ο δεν το έχεις λύσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 22:18 Ο exc έγραψε: #39 25-10-07 22:18 Για το δεύτερο παίρνεις: Προχωράς με ιδιότητες συζυγών, κάνεις αντικαταστάσεις από το πρώτο ερώτημα και θα φτάσεις στο αποτέλεσμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 17:39 Ο exc έγραψε: #40 26-10-07 17:39 Άσκηση: Σας δίνω την παρακάτω σχέση: , όπου . Νδο , για κάθε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 573 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChrisG152 giorgos5002 giannis06 Panagiwths12 mikke hristosdab trifasikodiavasma haji thepigod762 Mariosm. soulatso oteletampis phleidhs AggelikiGr sir ImPeCaBlE veiNqh Scandal alekos Debugging_Daemon just some guy xristosgkm ismember Apocalypse arrow25 rempelos42 ggl GStef QWERTY23 xrisamikol Σωτηρία nikoletaz57 _Aggelos123 Mariam38 SlimShady strsismos88 Georgekk Lia 2006 igeorgeoikonomo marian tsiobieman constansn Xristosdimitra Panagiotis849 ρενακι 13 Memetchi eukleidhs1821 Nikkkpat Unboxholics korlef kwstaseL Thanos_D the purge T C Giii Papachrist liaiscool Αννα Τσιτα globglogabgalab Pharmacist01 otinanai123 abcdefg12345 nicole1982 thecrazycretan kvstas92 KingOfPop maria301 papa2g stefan Κλημεντίνη TonyMontanaEse Lathy Alexecon1991 Μάρκος Βασίλης Cortes το κοριτσι του μαη calliope ale panagiotis G Kleanth aggelosst9 BioChemical spring day nucomer Georgia110 LeoDel pink_panther Alexandros973 marsenis den antexw allh apotyxia KaterinaL kiyoshi drosos Λαμπρινηη Bill22 Chrysablac. giorgosp97 Βλα Monster Hunter jul25 xxxtolis Stroka nicks1999 totiloz Earendil mitsakos tasost lnesb ssalex alan09 Livaja10 χημεια4λαιφ Viedo UncleJ Kostakis45 Infrared Zgian pepatogourounaki hirasawayui GeoCommand Eleni54 American Economist EiriniS20 ΘανάσοςG4 stamoul1s Αριάνα123 uni77 Libertus tasoss PanosCh002 Unseen skygge Νικόλας Ραπ. cel123 The Limit Does Not Exist don_vito suaimhneas Αλκης Κ. alexrami Baggelitsa36 Νομικάριος13 spinalgr1990 d_th Adolfo valencia Πα.Κ Vasilis25 Johnman97 Steffie88 rekcoR gwgw_5 fockos Mariahj roud kostas83 Cpt.Philips Makis45 Χρησλου Panos_02 Vold tymvorixos GiorgosAsi Neos167 theodoraooo George187 Άρτεμις Α. Μαρία2222 christos87 Idontknoww jimis2001 Metamorph Γατόπαρδος. Johnsk mitsos14 johnsiak Elel Dreamer_SW Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
View attachment Aν για τους μιγαδικούς z1.doc Mηπως μπορειτε να μου πειτε αν ειναι σωστη αυτη η ασκηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 19:27 Ο Anarki έγραψε: #38 25-10-07 19:27 Το 1ο ερώτημα ναι, το 2ο δεν το έχεις λύσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 22:18 Ο exc έγραψε: #39 25-10-07 22:18 Για το δεύτερο παίρνεις: Προχωράς με ιδιότητες συζυγών, κάνεις αντικαταστάσεις από το πρώτο ερώτημα και θα φτάσεις στο αποτέλεσμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 17:39 Ο exc έγραψε: #40 26-10-07 17:39 Άσκηση: Σας δίνω την παρακάτω σχέση: , όπου . Νδο , για κάθε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 573 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChrisG152 giorgos5002 giannis06 Panagiwths12 mikke hristosdab trifasikodiavasma haji thepigod762 Mariosm. soulatso oteletampis phleidhs AggelikiGr sir ImPeCaBlE veiNqh Scandal alekos Debugging_Daemon just some guy xristosgkm ismember Apocalypse arrow25 rempelos42 ggl GStef QWERTY23 xrisamikol Σωτηρία nikoletaz57 _Aggelos123 Mariam38 SlimShady strsismos88 Georgekk Lia 2006 igeorgeoikonomo marian tsiobieman constansn Xristosdimitra Panagiotis849 ρενακι 13 Memetchi eukleidhs1821 Nikkkpat Unboxholics korlef kwstaseL Thanos_D the purge T C Giii Papachrist liaiscool Αννα Τσιτα globglogabgalab Pharmacist01 otinanai123 abcdefg12345 nicole1982 thecrazycretan kvstas92 KingOfPop maria301 papa2g stefan Κλημεντίνη TonyMontanaEse Lathy Alexecon1991 Μάρκος Βασίλης Cortes το κοριτσι του μαη calliope ale panagiotis G Kleanth aggelosst9 BioChemical spring day nucomer Georgia110 LeoDel pink_panther Alexandros973 marsenis den antexw allh apotyxia KaterinaL kiyoshi drosos Λαμπρινηη Bill22 Chrysablac. giorgosp97 Βλα Monster Hunter jul25 xxxtolis Stroka nicks1999 totiloz Earendil mitsakos tasost lnesb ssalex alan09 Livaja10 χημεια4λαιφ Viedo UncleJ Kostakis45 Infrared Zgian pepatogourounaki hirasawayui GeoCommand Eleni54 American Economist EiriniS20 ΘανάσοςG4 stamoul1s Αριάνα123 uni77 Libertus tasoss PanosCh002 Unseen skygge Νικόλας Ραπ. cel123 The Limit Does Not Exist don_vito suaimhneas Αλκης Κ. alexrami Baggelitsa36 Νομικάριος13 spinalgr1990 d_th Adolfo valencia Πα.Κ Vasilis25 Johnman97 Steffie88 rekcoR gwgw_5 fockos Mariahj roud kostas83 Cpt.Philips Makis45 Χρησλου Panos_02 Vold tymvorixos GiorgosAsi Neos167 theodoraooo George187 Άρτεμις Α. Μαρία2222 christos87 Idontknoww jimis2001 Metamorph Γατόπαρδος. Johnsk mitsos14 johnsiak Elel Dreamer_SW Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το 1ο ερώτημα ναι, το 2ο δεν το έχεις λύσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 22:18 Ο exc έγραψε: #39 25-10-07 22:18 Για το δεύτερο παίρνεις: Προχωράς με ιδιότητες συζυγών, κάνεις αντικαταστάσεις από το πρώτο ερώτημα και θα φτάσεις στο αποτέλεσμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 17:39 Ο exc έγραψε: #40 26-10-07 17:39 Άσκηση: Σας δίνω την παρακάτω σχέση: , όπου . Νδο , για κάθε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 573 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Για το δεύτερο παίρνεις: Προχωράς με ιδιότητες συζυγών, κάνεις αντικαταστάσεις από το πρώτο ερώτημα και θα φτάσεις στο αποτέλεσμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 17:39 Ο exc έγραψε: #40 26-10-07 17:39 Άσκηση: Σας δίνω την παρακάτω σχέση: , όπου . Νδο , για κάθε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άσκηση: Σας δίνω την παρακάτω σχέση: , όπου . Νδο , για κάθε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.