Αντε γεια Φιλοσοφια!!!!!!!!!Πιο βαρετο μαθημα απο αυτο για μενα παντα δν υπαρχει!!!Δν ξερω αν εσας σας αρεσει αυτο το μαθημα ή αν διαφωνειτε με την αποψη μου αλλα κατα την προσωπικη μου αποψη ειναι ενα μαθημα που δν αντεχεται.Το κακο με αυτο ομως ειναι οτι δν μπορεις να το παραμελησεις και να πεις δν το διαβαζω γιατι ειναι Κατευθυνση(κατι που εγω εκανα και παρολιγο να το πληρωσω στις εξετασεις με το να γραψω χαλια.Ευτυχως ημουν τυχερος και επεσαν καποια θεματα που τα ηξερα με αποτελεσμα να γραψω 14).Καθεσαι εκει κι ακους τι ειπες ο ενας,τι ειπε ο αλλος ολες τις θεωριες τους συν του οτι πρεπει να τα μαθεις απεξω αν θες γραψεις καλα στις εξετασεις.Για να μην παρεξηγηθω απο καποιον δν λεω οτι το μαθημα αυτο δν ειναι ενδιαφερον,σαφως και ειναι οπως ειναι και πολυ χρησιμο καθως παιρνεις σημαντικες γνωσεις,ομως ο τροπος που γινεται το μαθημα το κανει ιδιαιτερα βαρετο και ξανα βαρετο μεχρι που να μην αντεχω(εγω παντα).Ευτυχως που τελειωσε η χρονια και μαζι με αυτη και η Φιλοσοφια γιατι δν θα αντεχα αλλο.Δν ξερω αν ειχε συμβει σε εσας αλλα αν γινοταν θα ηθελα να εξαφανισω αυτο το μαθημα απο το προγραμμα.Να μην ερχοταν αυτη η ωρα.Εκτος απο το οτι βαριομουν κατα τη διαρκεια του μαθηματος επειδη δν διαβαζα καθολου για τα κανονικα μαθηματα παρα μονο στα διαγωνισματα και σε αυτα οσο μπορουσα δηλαδη(γιατι τι να πρωτοπρολαβεις να μαθεις απεξω οταν δν εχεις διαβασει τιποτα)ειχα φτασει στο σημειο μετα απο καποια μαθηματα να μιλαει η καθηγητρια και να μην καταλαβαινω τιποτα.Μου φαινοντουσαν κινεζικα εν ολιγις.Παλι καλα στις εξετασεις εγραψα ενα 14.Σαφως και θα μου πειτε οτι δν ειναι καλος ο βαθμος και το ξερω αλλα οταν ολη τη χρονια δν διαβαζα καθολου ο βαθμος που εγραψα στην τελικη με αφηνει και ικανοποιημενο.Τελος θα ηθελα να πω πως αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη γιατι σε καποιον αλλο μπορει να του αρεσει το μαθημα αυτο πολυ και να μην βαριοταν καθολου κατα τη διαρκεια της ωρας του μαθηματος.Δν προσπαθω να εκφρασω δηλαδη πως η αποψη μου εκπροσωπει ολο το συνολο.Αλλωστε γουστα ειναι αυτα.Τελος παντων τελος καλο ολα καλα.Η χρονια τελειωσε,ολα αυτα μειναν στην ιστορια και απο δω και περα εχουμε μπροστα ενα μακρυ και δυσκολο δρομο που ονομαζεται Πανελλαδικες εξετασεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.