JohnnyBoy Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:59 Ο JohnnyBoy: #161 02-06-08 21:59 Αρχική Δημοσίευση από GeOrGiTsA!!: κατ'αρχιν οικονομικο κυκλωμα δεν επεσε οεφε?? Click για ανάπτυξη... Πάντως αυτό δεν σημαίνει κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dinora Νεοφερμένο μέλος Η dinora αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:00 Η dinora έγραψε: #162 02-06-08 22:00 νομίζω ότι αύριο θα ***...@@@ συνήθως στα εσπερινά βάζουν εύκολα.. πάντως μου έχει κολλήσει η κρατική παρέμβαση.. μακάρι να μπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeOrGiTsA!! Νεοφερμένο μέλος Η GeOrGiTsA!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:17 Η GeOrGiTsA!!: #163 02-06-08 22:17 Μπορει να μ πει καποιος τη θεωρια των εσπερινων γιατι εχω καποιο προβλημα με τον υπολογιστη μου???σασ παρακαλωωωωω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:19 Ο Orlando έγραψε: #164 02-06-08 22:19 Ποιες ειναι οι τρεις κατηγοριες των παραγωγικων συντελεστων και τι περιλαμβανει η καθεμια?Να δωσετε σχετικα παραδειγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeOrGiTsA!! Νεοφερμένο μέλος Η GeOrGiTsA!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:25 Η GeOrGiTsA!!: #165 02-06-08 22:25 χαιρομαι...δε μπορω να το μαθω αυτο με τιποτα....Μπορυν να βάλουν εναν καταμερισμό και επειδή ειναι λιγο να κοπανήσουν και ενα χρήμα απο κατω...ε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:27 Ο Orlando έγραψε: #166 02-06-08 22:27 Φανταζομαι πως ναι Αλλα φυσικα υπαρχουν παρα πολλα πραγματα που μπορουν να βαλουν οποτε τα διαβαζουμε ολα:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeOrGiTsA!! Νεοφερμένο μέλος Η GeOrGiTsA!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:29 Η GeOrGiTsA!!: #167 02-06-08 22:29 καλα σίγουρα.....παντως εγω σήμερα δεν αντεχω αλλο...αφηστε που αρχιζω να αγχωνομαι...οποτε παω να κανω ενα μπανακι..μετα υπνο...και αυριο το πρωι ξυπνημα κατα τις 6 για μια επαναληψουλα!!! ΚΑΛΗΝΥΥΥΧΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!και καλη επιτυχια!!!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕΕΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostkan Νεοφερμένο μέλος Ο kostkan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:39 Ο kostkan έγραψε: #168 02-06-08 22:39 Ενταξει δεν ειναι και παααρααα πολλαα οπως η διοικηση π,χ. Αντε τωρα δεν ωφελει να λεμε τιποτα! Καλη επιτυχια μας αυριο!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisg Νεοφερμένο μέλος Ο babisg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 57 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 23:44 Ο babisg έγραψε: #169 02-06-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από DeSo_: Βγηκαν οι απαντησεις κ τα θεματα των εσπερινων στο ΑΟΘ? Click για ανάπτυξη... Θέματα και λύσεις εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 05:59 Η eliza04 έγραψε: #170 03-06-08 05:59 Καλη επιτυχια σε ολους!! δεν ειναι ακριβως ετσι....οι ανεργοι ανηκουν στο εργατικο δυναμικο.....γιατι θελουν και μπορουν να εργαστουν.... εν δυναμει παραγωγικος συντελεστης μπορει να θεωρηθεις εσυ που εισαι μαθητρια...... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω για την βοηθεια :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. riasam Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:42 Η riasam έγραψε: #171 04-06-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από chrisini: Λοιπον εχω τα sos απο αοθ!εχω ατομο στην επιτροπη...!λοιπον απο θεωρια συμπεριφορα του καταναλωτη,οικονομικο κυκλωμα και καταμερισμοσ των εργων!απο ασκησεισ 1ο 3ο 5ο κεφαλαιο!θα σκισουμε.... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!το πέτυχες!!ΧΕΧΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 14:35 Η eliza04 έγραψε: #172 04-06-08 14:35 Γι'αυτο ποτε δεν πρεπει να ακουμε κανεναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisini Νεοφερμένο μέλος Η Χρυσινη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:45 Η chrisini έγραψε: #173 04-06-08 17:45 Παιδια μην βαρατε!ενας φιλος μου μου ειπε οτι γνωριζει για τα θεματα και ειπα να βοηθησω!Φυσικα και δεν θα διαβαζα μονο αυτα!Ετσι και αλλιωσ σας τα εγραψα στις 9 το βραδυ οποτε....Σιγα το νοημα που ειχε!υποτιθεται οτι μεχρι εκεινη την ωρα ο φυσιολογικοσ μαθητης ειχε τελειωσει το διαβασμα του....και θα εριχνε μια ακομα ματια σε αυτα που ειναι sos...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 18:08 Ο Orlando έγραψε: #174 04-06-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από chrisini: Παιδια μην βαρατε!ενας φιλος μου μου ειπε οτι γνωριζει για τα θεματα και ειπα να βοηθησω!Φυσικα και δεν θα διαβαζα μονο αυτα!Ετσι και αλλιωσ σας τα εγραψα στις 9 το βραδυ οποτε....Σιγα το νοημα που ειχε!υποτιθεται οτι μεχρι εκεινη την ωρα ο φυσιολογικοσ μαθητης ειχε τελειωσει το διαβασμα του....και θα εριχνε μια ακομα ματια σε αυτα που ειναι sos...! Click για ανάπτυξη... Πλακα με κανιεις??Εσυ μας ειπες οτι εχεις ανθρωπο στην επιτροπη!!Τον φιλο σου εννοουσες?LOL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aris_20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Aris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 20:36 Ο aris_20 έγραψε: #175 04-06-08 20:36 ΤΡΙΤΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ Τα θέματα στο μάθημα «Αρχές Οικονομικής θεωρίας» ήταν πιο δύσκολα από τα περσινά, γιατί απαιτούσαν πολλές πράξεις. Στο 4ο θέμα, το αʼ ερώτημα ήταν δύσκολο, ενώ το 2ο -3ο και 4ο ερώτημα ήταν ανεξάρτητα από το 1ο. Πιθανολογείται ότι οι βαθμοί θα είναι κατώτεροι από τους περσινούς και ότι επειδή το μάθημα είναι επιλογής απʼόλες τις κατευθύνσεις για σχολές του πέμπτου πεδίου, θα στερήσει την είσοδο σε οικονομικές σχολές, κυρίως των υποψηφίων Θεωρητικής Κατεύθυνσης, που το επέλεξαν και το ''άριστα'' από τους υποψηφίους της Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης, αντίστοιχα. Εύκολα θεωρήθηκαν τα ερωτήματα πολλαπλής επιλογής σε σχέση με τα υπόλοιπα θέματα. Μάνθα Βούτσινου Οικονομολόγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mpampis_20 Νεοφερμένο μέλος Ο Mpampis_20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:43 Ο Mpampis_20: #176 04-06-08 22:43 Παιδια εχω μια ερωτηση...Στο ερωτημα Γ.3 οπου ζητουσε τον ρυθμο πληθωρισμου δεν ξερω αν το παρατηρησατε αλλα υπηρχε μια σοβαρη ασαφεια.....εγω υπολογισα τον Ρ.Π με ετος βασης το 2006 οπως μας εδινε στο ερωτημα Γ.2 καθως δεν υπηρχε καμια αναφορα στο να χρησιμοποιησουμε τα δεδομενα του 1ου ή του 2ου ερωτηματος.. Το αποτελεσμα ομως ειναι το ιδιο. (6,66). Γνωριζετε αν η αλλαγη του ετους βασης μπορει να επηρεασει το αποτελεσμα ή ειναι το ιδιο?(ουσιαστικα ο πληθωρισμος δεν αλλαζει αν συγκρινουμε τα ετη με ετος βασης το 2006 σωστα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:50 Ο Orlando έγραψε: #177 04-06-08 22:50 Οχι!Το ετος βασης δεν επηρεαζει το ρυθμο πληθωρισμου:no1:Νομιζω εχει μια σχετικη ασκηση το Βοηθημα του Σαββαλα(Λαζανης,Τεντες,Χατζηανδρεου,Τζηρος) Αλλα ακομα κι αν τον επηρεαζε,νομιζω οτι δεν υπαρχει ασαφεια...το γεγονος οτι σου λεει σε ενα ερωτημα (στα πλαισια του ερωτηματος αυτου) να χρησιμοποιησεις ως ετος βασης το 2006 δεν σημαινει οτι θα πρεπει να το παρεις σαν δεδομενο και για τα υπολοιπα ερωτηματα Εκτος,αν προκειτε για υποερωτημα του ιδιου ερωτηματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 12:24 Η eliza04 έγραψε: #178 05-06-08 12:24 Και εγω ειχα κολλησει σ'αυτο, στην αρχη εκανα με ετος βασης το 2006, αλλα οταν τελειωσα εκανα και ετος βασης το 2004 το ιδιο εβγαινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostkan Νεοφερμένο μέλος Ο kostkan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 00:35 Ο kostkan έγραψε: #179 06-06-08 00:35 Αρχική Δημοσίευση από aris_20: ΤΡΙΤΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ [...] Στο 4ο θέμα, το αʼ ερώτημα ήταν δύσκολο, ενώ το 2ο -3ο και 4ο ερώτημα ήταν ανεξάρτητα από το 1ο. Click για ανάπτυξη... Τι λεει εδω ρε παιδια??? Αν δεν εβρισκες το VC στην Q=245 με το κολπο P=MC πως μπορουσες να κανεις μετα τον πινακα αγοραιας προσφορας και να λυσεις και τα αλλα ερωτηματα? OK εκανα λαθος...τωρα που το ξαναειδα δεν χρειαζοτανε πουθενα το VC στα αλλα ερωτηματα... Αν και το εχασα το 4 θεμα επειδη δεν μπορουσα να βρω το VC και μετα κολησα και δεν μπορουσα να βρω και την αγοραια καμπυλη...τελικα ηταν πολυ ευκολα. Του φανηκαν κανενος-καμιας δυσκολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aris_20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Aris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 02:35 Ο aris_20 έγραψε: #180 06-06-08 02:35 μπορουσες να φτασεις πιστευω στο 17 πιστευω οικονομια απο εκει και περα 1 βαθμο μπορουσες να τον χασεις στο 4 εκει με το mc....1 μπορουσες να χασεις στο 3 και ενα απο την αναπτυξη....γνωμη μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: geokam marpa blissele sophia_b idkser TheNorth Panagiwths12 FNC_Sophia Panagiotis849 spinalgr1990 Chris1993 Corfu kitty jellojina Giorgkalo 98.8%chimpanzee jYanniss charmander Scandal Indecisive2 Helen06 thecrazycretan panosT436 redpointer tomftw vade Kzaro Mary06 Lolipop7 carnage Maynard Totreno suaimhneas Eleni123- Marel Valous Verikoko17 petrosln xristosgkm Oikonomologistis Anna_kitty SlimShady GeorgePap2003 panosveki xakounaamatata george777 Φωτεινη Τζα. Than003 marilena_ Αναστασία197 maria2001 Nala anastasis06 spring day Ada ada Jimmis18 Petros001 Georgekk Specon annii persant damn Eri0611 marian _Aggelos123 tsiobieman Giii Alexecon1991 constansn ggl globglogabgalab Σωτηρία T C Sourotiri giadespoiamilaei Nikkkpat calliope igeorgeoikonomo Alexandros36k eukleidhs1821 imkindalost Δήμος56103 panagiotis G Anna10 JohnGreek savasvas sweater weather manos1234567 Λαμπρινηη Bgpanos don_vito Αγγελος Μανος den antexw allh apotyxia kvstas92 angelikitaraxia Livaja10 Adolfo valencia Viedo Tommy_civil panagiotis econ Earendil aggelosst9 jimis2001 tasost Panos_02 Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 joanna916 stamoul1s giannis Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GeOrGiTsA!!: κατ'αρχιν οικονομικο κυκλωμα δεν επεσε οεφε?? Click για ανάπτυξη... Πάντως αυτό δεν σημαίνει κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dinora Νεοφερμένο μέλος Η dinora αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:00 Η dinora έγραψε: #162 02-06-08 22:00 νομίζω ότι αύριο θα ***...@@@ συνήθως στα εσπερινά βάζουν εύκολα.. πάντως μου έχει κολλήσει η κρατική παρέμβαση.. μακάρι να μπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeOrGiTsA!! Νεοφερμένο μέλος Η GeOrGiTsA!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:17 Η GeOrGiTsA!!: #163 02-06-08 22:17 Μπορει να μ πει καποιος τη θεωρια των εσπερινων γιατι εχω καποιο προβλημα με τον υπολογιστη μου???σασ παρακαλωωωωω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:19 Ο Orlando έγραψε: #164 02-06-08 22:19 Ποιες ειναι οι τρεις κατηγοριες των παραγωγικων συντελεστων και τι περιλαμβανει η καθεμια?Να δωσετε σχετικα παραδειγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeOrGiTsA!! Νεοφερμένο μέλος Η GeOrGiTsA!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:25 Η GeOrGiTsA!!: #165 02-06-08 22:25 χαιρομαι...δε μπορω να το μαθω αυτο με τιποτα....Μπορυν να βάλουν εναν καταμερισμό και επειδή ειναι λιγο να κοπανήσουν και ενα χρήμα απο κατω...ε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:27 Ο Orlando έγραψε: #166 02-06-08 22:27 Φανταζομαι πως ναι Αλλα φυσικα υπαρχουν παρα πολλα πραγματα που μπορουν να βαλουν οποτε τα διαβαζουμε ολα:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeOrGiTsA!! Νεοφερμένο μέλος Η GeOrGiTsA!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:29 Η GeOrGiTsA!!: #167 02-06-08 22:29 καλα σίγουρα.....παντως εγω σήμερα δεν αντεχω αλλο...αφηστε που αρχιζω να αγχωνομαι...οποτε παω να κανω ενα μπανακι..μετα υπνο...και αυριο το πρωι ξυπνημα κατα τις 6 για μια επαναληψουλα!!! ΚΑΛΗΝΥΥΥΧΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!και καλη επιτυχια!!!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕΕΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostkan Νεοφερμένο μέλος Ο kostkan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:39 Ο kostkan έγραψε: #168 02-06-08 22:39 Ενταξει δεν ειναι και παααρααα πολλαα οπως η διοικηση π,χ. Αντε τωρα δεν ωφελει να λεμε τιποτα! Καλη επιτυχια μας αυριο!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisg Νεοφερμένο μέλος Ο babisg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 57 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 23:44 Ο babisg έγραψε: #169 02-06-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από DeSo_: Βγηκαν οι απαντησεις κ τα θεματα των εσπερινων στο ΑΟΘ? Click για ανάπτυξη... Θέματα και λύσεις εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 05:59 Η eliza04 έγραψε: #170 03-06-08 05:59 Καλη επιτυχια σε ολους!! δεν ειναι ακριβως ετσι....οι ανεργοι ανηκουν στο εργατικο δυναμικο.....γιατι θελουν και μπορουν να εργαστουν.... εν δυναμει παραγωγικος συντελεστης μπορει να θεωρηθεις εσυ που εισαι μαθητρια...... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω για την βοηθεια :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. riasam Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:42 Η riasam έγραψε: #171 04-06-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από chrisini: Λοιπον εχω τα sos απο αοθ!εχω ατομο στην επιτροπη...!λοιπον απο θεωρια συμπεριφορα του καταναλωτη,οικονομικο κυκλωμα και καταμερισμοσ των εργων!απο ασκησεισ 1ο 3ο 5ο κεφαλαιο!θα σκισουμε.... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!το πέτυχες!!ΧΕΧΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 14:35 Η eliza04 έγραψε: #172 04-06-08 14:35 Γι'αυτο ποτε δεν πρεπει να ακουμε κανεναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisini Νεοφερμένο μέλος Η Χρυσινη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:45 Η chrisini έγραψε: #173 04-06-08 17:45 Παιδια μην βαρατε!ενας φιλος μου μου ειπε οτι γνωριζει για τα θεματα και ειπα να βοηθησω!Φυσικα και δεν θα διαβαζα μονο αυτα!Ετσι και αλλιωσ σας τα εγραψα στις 9 το βραδυ οποτε....Σιγα το νοημα που ειχε!υποτιθεται οτι μεχρι εκεινη την ωρα ο φυσιολογικοσ μαθητης ειχε τελειωσει το διαβασμα του....και θα εριχνε μια ακομα ματια σε αυτα που ειναι sos...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 18:08 Ο Orlando έγραψε: #174 04-06-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από chrisini: Παιδια μην βαρατε!ενας φιλος μου μου ειπε οτι γνωριζει για τα θεματα και ειπα να βοηθησω!Φυσικα και δεν θα διαβαζα μονο αυτα!Ετσι και αλλιωσ σας τα εγραψα στις 9 το βραδυ οποτε....Σιγα το νοημα που ειχε!υποτιθεται οτι μεχρι εκεινη την ωρα ο φυσιολογικοσ μαθητης ειχε τελειωσει το διαβασμα του....και θα εριχνε μια ακομα ματια σε αυτα που ειναι sos...! Click για ανάπτυξη... Πλακα με κανιεις??Εσυ μας ειπες οτι εχεις ανθρωπο στην επιτροπη!!Τον φιλο σου εννοουσες?LOL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aris_20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Aris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 20:36 Ο aris_20 έγραψε: #175 04-06-08 20:36 ΤΡΙΤΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ Τα θέματα στο μάθημα «Αρχές Οικονομικής θεωρίας» ήταν πιο δύσκολα από τα περσινά, γιατί απαιτούσαν πολλές πράξεις. Στο 4ο θέμα, το αʼ ερώτημα ήταν δύσκολο, ενώ το 2ο -3ο και 4ο ερώτημα ήταν ανεξάρτητα από το 1ο. Πιθανολογείται ότι οι βαθμοί θα είναι κατώτεροι από τους περσινούς και ότι επειδή το μάθημα είναι επιλογής απʼόλες τις κατευθύνσεις για σχολές του πέμπτου πεδίου, θα στερήσει την είσοδο σε οικονομικές σχολές, κυρίως των υποψηφίων Θεωρητικής Κατεύθυνσης, που το επέλεξαν και το ''άριστα'' από τους υποψηφίους της Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης, αντίστοιχα. Εύκολα θεωρήθηκαν τα ερωτήματα πολλαπλής επιλογής σε σχέση με τα υπόλοιπα θέματα. Μάνθα Βούτσινου Οικονομολόγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mpampis_20 Νεοφερμένο μέλος Ο Mpampis_20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:43 Ο Mpampis_20: #176 04-06-08 22:43 Παιδια εχω μια ερωτηση...Στο ερωτημα Γ.3 οπου ζητουσε τον ρυθμο πληθωρισμου δεν ξερω αν το παρατηρησατε αλλα υπηρχε μια σοβαρη ασαφεια.....εγω υπολογισα τον Ρ.Π με ετος βασης το 2006 οπως μας εδινε στο ερωτημα Γ.2 καθως δεν υπηρχε καμια αναφορα στο να χρησιμοποιησουμε τα δεδομενα του 1ου ή του 2ου ερωτηματος.. Το αποτελεσμα ομως ειναι το ιδιο. (6,66). Γνωριζετε αν η αλλαγη του ετους βασης μπορει να επηρεασει το αποτελεσμα ή ειναι το ιδιο?(ουσιαστικα ο πληθωρισμος δεν αλλαζει αν συγκρινουμε τα ετη με ετος βασης το 2006 σωστα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:50 Ο Orlando έγραψε: #177 04-06-08 22:50 Οχι!Το ετος βασης δεν επηρεαζει το ρυθμο πληθωρισμου:no1:Νομιζω εχει μια σχετικη ασκηση το Βοηθημα του Σαββαλα(Λαζανης,Τεντες,Χατζηανδρεου,Τζηρος) Αλλα ακομα κι αν τον επηρεαζε,νομιζω οτι δεν υπαρχει ασαφεια...το γεγονος οτι σου λεει σε ενα ερωτημα (στα πλαισια του ερωτηματος αυτου) να χρησιμοποιησεις ως ετος βασης το 2006 δεν σημαινει οτι θα πρεπει να το παρεις σαν δεδομενο και για τα υπολοιπα ερωτηματα Εκτος,αν προκειτε για υποερωτημα του ιδιου ερωτηματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 12:24 Η eliza04 έγραψε: #178 05-06-08 12:24 Και εγω ειχα κολλησει σ'αυτο, στην αρχη εκανα με ετος βασης το 2006, αλλα οταν τελειωσα εκανα και ετος βασης το 2004 το ιδιο εβγαινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostkan Νεοφερμένο μέλος Ο kostkan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 00:35 Ο kostkan έγραψε: #179 06-06-08 00:35 Αρχική Δημοσίευση από aris_20: ΤΡΙΤΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ [...] Στο 4ο θέμα, το αʼ ερώτημα ήταν δύσκολο, ενώ το 2ο -3ο και 4ο ερώτημα ήταν ανεξάρτητα από το 1ο. Click για ανάπτυξη... Τι λεει εδω ρε παιδια??? Αν δεν εβρισκες το VC στην Q=245 με το κολπο P=MC πως μπορουσες να κανεις μετα τον πινακα αγοραιας προσφορας και να λυσεις και τα αλλα ερωτηματα? OK εκανα λαθος...τωρα που το ξαναειδα δεν χρειαζοτανε πουθενα το VC στα αλλα ερωτηματα... Αν και το εχασα το 4 θεμα επειδη δεν μπορουσα να βρω το VC και μετα κολησα και δεν μπορουσα να βρω και την αγοραια καμπυλη...τελικα ηταν πολυ ευκολα. Του φανηκαν κανενος-καμιας δυσκολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aris_20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Aris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 02:35 Ο aris_20 έγραψε: #180 06-06-08 02:35 μπορουσες να φτασεις πιστευω στο 17 πιστευω οικονομια απο εκει και περα 1 βαθμο μπορουσες να τον χασεις στο 4 εκει με το mc....1 μπορουσες να χασεις στο 3 και ενα απο την αναπτυξη....γνωμη μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: geokam marpa blissele sophia_b idkser TheNorth Panagiwths12 FNC_Sophia Panagiotis849 spinalgr1990 Chris1993 Corfu kitty jellojina Giorgkalo 98.8%chimpanzee jYanniss charmander Scandal Indecisive2 Helen06 thecrazycretan panosT436 redpointer tomftw vade Kzaro Mary06 Lolipop7 carnage Maynard Totreno suaimhneas Eleni123- Marel Valous Verikoko17 petrosln xristosgkm Oikonomologistis Anna_kitty SlimShady GeorgePap2003 panosveki xakounaamatata george777 Φωτεινη Τζα. Than003 marilena_ Αναστασία197 maria2001 Nala anastasis06 spring day Ada ada Jimmis18 Petros001 Georgekk Specon annii persant damn Eri0611 marian _Aggelos123 tsiobieman Giii Alexecon1991 constansn ggl globglogabgalab Σωτηρία T C Sourotiri giadespoiamilaei Nikkkpat calliope igeorgeoikonomo Alexandros36k eukleidhs1821 imkindalost Δήμος56103 panagiotis G Anna10 JohnGreek savasvas sweater weather manos1234567 Λαμπρινηη Bgpanos don_vito Αγγελος Μανος den antexw allh apotyxia kvstas92 angelikitaraxia Livaja10 Adolfo valencia Viedo Tommy_civil panagiotis econ Earendil aggelosst9 jimis2001 tasost Panos_02 Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 joanna916 stamoul1s giannis Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
νομίζω ότι αύριο θα ***...@@@ συνήθως στα εσπερινά βάζουν εύκολα.. πάντως μου έχει κολλήσει η κρατική παρέμβαση.. μακάρι να μπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GeOrGiTsA!! Νεοφερμένο μέλος Η GeOrGiTsA!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:17 Η GeOrGiTsA!!: #163 02-06-08 22:17 Μπορει να μ πει καποιος τη θεωρια των εσπερινων γιατι εχω καποιο προβλημα με τον υπολογιστη μου???σασ παρακαλωωωωω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:19 Ο Orlando έγραψε: #164 02-06-08 22:19 Ποιες ειναι οι τρεις κατηγοριες των παραγωγικων συντελεστων και τι περιλαμβανει η καθεμια?Να δωσετε σχετικα παραδειγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeOrGiTsA!! Νεοφερμένο μέλος Η GeOrGiTsA!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:25 Η GeOrGiTsA!!: #165 02-06-08 22:25 χαιρομαι...δε μπορω να το μαθω αυτο με τιποτα....Μπορυν να βάλουν εναν καταμερισμό και επειδή ειναι λιγο να κοπανήσουν και ενα χρήμα απο κατω...ε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:27 Ο Orlando έγραψε: #166 02-06-08 22:27 Φανταζομαι πως ναι Αλλα φυσικα υπαρχουν παρα πολλα πραγματα που μπορουν να βαλουν οποτε τα διαβαζουμε ολα:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeOrGiTsA!! Νεοφερμένο μέλος Η GeOrGiTsA!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:29 Η GeOrGiTsA!!: #167 02-06-08 22:29 καλα σίγουρα.....παντως εγω σήμερα δεν αντεχω αλλο...αφηστε που αρχιζω να αγχωνομαι...οποτε παω να κανω ενα μπανακι..μετα υπνο...και αυριο το πρωι ξυπνημα κατα τις 6 για μια επαναληψουλα!!! ΚΑΛΗΝΥΥΥΧΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!και καλη επιτυχια!!!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕΕΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostkan Νεοφερμένο μέλος Ο kostkan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:39 Ο kostkan έγραψε: #168 02-06-08 22:39 Ενταξει δεν ειναι και παααρααα πολλαα οπως η διοικηση π,χ. Αντε τωρα δεν ωφελει να λεμε τιποτα! Καλη επιτυχια μας αυριο!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisg Νεοφερμένο μέλος Ο babisg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 57 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 23:44 Ο babisg έγραψε: #169 02-06-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από DeSo_: Βγηκαν οι απαντησεις κ τα θεματα των εσπερινων στο ΑΟΘ? Click για ανάπτυξη... Θέματα και λύσεις εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 05:59 Η eliza04 έγραψε: #170 03-06-08 05:59 Καλη επιτυχια σε ολους!! δεν ειναι ακριβως ετσι....οι ανεργοι ανηκουν στο εργατικο δυναμικο.....γιατι θελουν και μπορουν να εργαστουν.... εν δυναμει παραγωγικος συντελεστης μπορει να θεωρηθεις εσυ που εισαι μαθητρια...... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω για την βοηθεια :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. riasam Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:42 Η riasam έγραψε: #171 04-06-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από chrisini: Λοιπον εχω τα sos απο αοθ!εχω ατομο στην επιτροπη...!λοιπον απο θεωρια συμπεριφορα του καταναλωτη,οικονομικο κυκλωμα και καταμερισμοσ των εργων!απο ασκησεισ 1ο 3ο 5ο κεφαλαιο!θα σκισουμε.... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!το πέτυχες!!ΧΕΧΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 14:35 Η eliza04 έγραψε: #172 04-06-08 14:35 Γι'αυτο ποτε δεν πρεπει να ακουμε κανεναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisini Νεοφερμένο μέλος Η Χρυσινη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:45 Η chrisini έγραψε: #173 04-06-08 17:45 Παιδια μην βαρατε!ενας φιλος μου μου ειπε οτι γνωριζει για τα θεματα και ειπα να βοηθησω!Φυσικα και δεν θα διαβαζα μονο αυτα!Ετσι και αλλιωσ σας τα εγραψα στις 9 το βραδυ οποτε....Σιγα το νοημα που ειχε!υποτιθεται οτι μεχρι εκεινη την ωρα ο φυσιολογικοσ μαθητης ειχε τελειωσει το διαβασμα του....και θα εριχνε μια ακομα ματια σε αυτα που ειναι sos...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 18:08 Ο Orlando έγραψε: #174 04-06-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από chrisini: Παιδια μην βαρατε!ενας φιλος μου μου ειπε οτι γνωριζει για τα θεματα και ειπα να βοηθησω!Φυσικα και δεν θα διαβαζα μονο αυτα!Ετσι και αλλιωσ σας τα εγραψα στις 9 το βραδυ οποτε....Σιγα το νοημα που ειχε!υποτιθεται οτι μεχρι εκεινη την ωρα ο φυσιολογικοσ μαθητης ειχε τελειωσει το διαβασμα του....και θα εριχνε μια ακομα ματια σε αυτα που ειναι sos...! Click για ανάπτυξη... Πλακα με κανιεις??Εσυ μας ειπες οτι εχεις ανθρωπο στην επιτροπη!!Τον φιλο σου εννοουσες?LOL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aris_20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Aris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 20:36 Ο aris_20 έγραψε: #175 04-06-08 20:36 ΤΡΙΤΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ Τα θέματα στο μάθημα «Αρχές Οικονομικής θεωρίας» ήταν πιο δύσκολα από τα περσινά, γιατί απαιτούσαν πολλές πράξεις. Στο 4ο θέμα, το αʼ ερώτημα ήταν δύσκολο, ενώ το 2ο -3ο και 4ο ερώτημα ήταν ανεξάρτητα από το 1ο. Πιθανολογείται ότι οι βαθμοί θα είναι κατώτεροι από τους περσινούς και ότι επειδή το μάθημα είναι επιλογής απʼόλες τις κατευθύνσεις για σχολές του πέμπτου πεδίου, θα στερήσει την είσοδο σε οικονομικές σχολές, κυρίως των υποψηφίων Θεωρητικής Κατεύθυνσης, που το επέλεξαν και το ''άριστα'' από τους υποψηφίους της Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης, αντίστοιχα. Εύκολα θεωρήθηκαν τα ερωτήματα πολλαπλής επιλογής σε σχέση με τα υπόλοιπα θέματα. Μάνθα Βούτσινου Οικονομολόγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mpampis_20 Νεοφερμένο μέλος Ο Mpampis_20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:43 Ο Mpampis_20: #176 04-06-08 22:43 Παιδια εχω μια ερωτηση...Στο ερωτημα Γ.3 οπου ζητουσε τον ρυθμο πληθωρισμου δεν ξερω αν το παρατηρησατε αλλα υπηρχε μια σοβαρη ασαφεια.....εγω υπολογισα τον Ρ.Π με ετος βασης το 2006 οπως μας εδινε στο ερωτημα Γ.2 καθως δεν υπηρχε καμια αναφορα στο να χρησιμοποιησουμε τα δεδομενα του 1ου ή του 2ου ερωτηματος.. Το αποτελεσμα ομως ειναι το ιδιο. (6,66). Γνωριζετε αν η αλλαγη του ετους βασης μπορει να επηρεασει το αποτελεσμα ή ειναι το ιδιο?(ουσιαστικα ο πληθωρισμος δεν αλλαζει αν συγκρινουμε τα ετη με ετος βασης το 2006 σωστα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:50 Ο Orlando έγραψε: #177 04-06-08 22:50 Οχι!Το ετος βασης δεν επηρεαζει το ρυθμο πληθωρισμου:no1:Νομιζω εχει μια σχετικη ασκηση το Βοηθημα του Σαββαλα(Λαζανης,Τεντες,Χατζηανδρεου,Τζηρος) Αλλα ακομα κι αν τον επηρεαζε,νομιζω οτι δεν υπαρχει ασαφεια...το γεγονος οτι σου λεει σε ενα ερωτημα (στα πλαισια του ερωτηματος αυτου) να χρησιμοποιησεις ως ετος βασης το 2006 δεν σημαινει οτι θα πρεπει να το παρεις σαν δεδομενο και για τα υπολοιπα ερωτηματα Εκτος,αν προκειτε για υποερωτημα του ιδιου ερωτηματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 12:24 Η eliza04 έγραψε: #178 05-06-08 12:24 Και εγω ειχα κολλησει σ'αυτο, στην αρχη εκανα με ετος βασης το 2006, αλλα οταν τελειωσα εκανα και ετος βασης το 2004 το ιδιο εβγαινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostkan Νεοφερμένο μέλος Ο kostkan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 00:35 Ο kostkan έγραψε: #179 06-06-08 00:35 Αρχική Δημοσίευση από aris_20: ΤΡΙΤΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ [...] Στο 4ο θέμα, το αʼ ερώτημα ήταν δύσκολο, ενώ το 2ο -3ο και 4ο ερώτημα ήταν ανεξάρτητα από το 1ο. Click για ανάπτυξη... Τι λεει εδω ρε παιδια??? Αν δεν εβρισκες το VC στην Q=245 με το κολπο P=MC πως μπορουσες να κανεις μετα τον πινακα αγοραιας προσφορας και να λυσεις και τα αλλα ερωτηματα? OK εκανα λαθος...τωρα που το ξαναειδα δεν χρειαζοτανε πουθενα το VC στα αλλα ερωτηματα... Αν και το εχασα το 4 θεμα επειδη δεν μπορουσα να βρω το VC και μετα κολησα και δεν μπορουσα να βρω και την αγοραια καμπυλη...τελικα ηταν πολυ ευκολα. Του φανηκαν κανενος-καμιας δυσκολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aris_20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Aris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 02:35 Ο aris_20 έγραψε: #180 06-06-08 02:35 μπορουσες να φτασεις πιστευω στο 17 πιστευω οικονομια απο εκει και περα 1 βαθμο μπορουσες να τον χασεις στο 4 εκει με το mc....1 μπορουσες να χασεις στο 3 και ενα απο την αναπτυξη....γνωμη μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: geokam marpa blissele sophia_b idkser TheNorth Panagiwths12 FNC_Sophia Panagiotis849 spinalgr1990 Chris1993 Corfu kitty jellojina Giorgkalo 98.8%chimpanzee jYanniss charmander Scandal Indecisive2 Helen06 thecrazycretan panosT436 redpointer tomftw vade Kzaro Mary06 Lolipop7 carnage Maynard Totreno suaimhneas Eleni123- Marel Valous Verikoko17 petrosln xristosgkm Oikonomologistis Anna_kitty SlimShady GeorgePap2003 panosveki xakounaamatata george777 Φωτεινη Τζα. Than003 marilena_ Αναστασία197 maria2001 Nala anastasis06 spring day Ada ada Jimmis18 Petros001 Georgekk Specon annii persant damn Eri0611 marian _Aggelos123 tsiobieman Giii Alexecon1991 constansn ggl globglogabgalab Σωτηρία T C Sourotiri giadespoiamilaei Nikkkpat calliope igeorgeoikonomo Alexandros36k eukleidhs1821 imkindalost Δήμος56103 panagiotis G Anna10 JohnGreek savasvas sweater weather manos1234567 Λαμπρινηη Bgpanos don_vito Αγγελος Μανος den antexw allh apotyxia kvstas92 angelikitaraxia Livaja10 Adolfo valencia Viedo Tommy_civil panagiotis econ Earendil aggelosst9 jimis2001 tasost Panos_02 Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 joanna916 stamoul1s giannis Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπορει να μ πει καποιος τη θεωρια των εσπερινων γιατι εχω καποιο προβλημα με τον υπολογιστη μου???σασ παρακαλωωωωω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:19 Ο Orlando έγραψε: #164 02-06-08 22:19 Ποιες ειναι οι τρεις κατηγοριες των παραγωγικων συντελεστων και τι περιλαμβανει η καθεμια?Να δωσετε σχετικα παραδειγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeOrGiTsA!! Νεοφερμένο μέλος Η GeOrGiTsA!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:25 Η GeOrGiTsA!!: #165 02-06-08 22:25 χαιρομαι...δε μπορω να το μαθω αυτο με τιποτα....Μπορυν να βάλουν εναν καταμερισμό και επειδή ειναι λιγο να κοπανήσουν και ενα χρήμα απο κατω...ε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:27 Ο Orlando έγραψε: #166 02-06-08 22:27 Φανταζομαι πως ναι Αλλα φυσικα υπαρχουν παρα πολλα πραγματα που μπορουν να βαλουν οποτε τα διαβαζουμε ολα:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeOrGiTsA!! Νεοφερμένο μέλος Η GeOrGiTsA!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:29 Η GeOrGiTsA!!: #167 02-06-08 22:29 καλα σίγουρα.....παντως εγω σήμερα δεν αντεχω αλλο...αφηστε που αρχιζω να αγχωνομαι...οποτε παω να κανω ενα μπανακι..μετα υπνο...και αυριο το πρωι ξυπνημα κατα τις 6 για μια επαναληψουλα!!! ΚΑΛΗΝΥΥΥΧΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!και καλη επιτυχια!!!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕΕΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostkan Νεοφερμένο μέλος Ο kostkan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:39 Ο kostkan έγραψε: #168 02-06-08 22:39 Ενταξει δεν ειναι και παααρααα πολλαα οπως η διοικηση π,χ. Αντε τωρα δεν ωφελει να λεμε τιποτα! Καλη επιτυχια μας αυριο!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisg Νεοφερμένο μέλος Ο babisg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 57 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 23:44 Ο babisg έγραψε: #169 02-06-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από DeSo_: Βγηκαν οι απαντησεις κ τα θεματα των εσπερινων στο ΑΟΘ? Click για ανάπτυξη... Θέματα και λύσεις εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 05:59 Η eliza04 έγραψε: #170 03-06-08 05:59 Καλη επιτυχια σε ολους!! δεν ειναι ακριβως ετσι....οι ανεργοι ανηκουν στο εργατικο δυναμικο.....γιατι θελουν και μπορουν να εργαστουν.... εν δυναμει παραγωγικος συντελεστης μπορει να θεωρηθεις εσυ που εισαι μαθητρια...... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω για την βοηθεια :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. riasam Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:42 Η riasam έγραψε: #171 04-06-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από chrisini: Λοιπον εχω τα sos απο αοθ!εχω ατομο στην επιτροπη...!λοιπον απο θεωρια συμπεριφορα του καταναλωτη,οικονομικο κυκλωμα και καταμερισμοσ των εργων!απο ασκησεισ 1ο 3ο 5ο κεφαλαιο!θα σκισουμε.... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!το πέτυχες!!ΧΕΧΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 14:35 Η eliza04 έγραψε: #172 04-06-08 14:35 Γι'αυτο ποτε δεν πρεπει να ακουμε κανεναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisini Νεοφερμένο μέλος Η Χρυσινη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:45 Η chrisini έγραψε: #173 04-06-08 17:45 Παιδια μην βαρατε!ενας φιλος μου μου ειπε οτι γνωριζει για τα θεματα και ειπα να βοηθησω!Φυσικα και δεν θα διαβαζα μονο αυτα!Ετσι και αλλιωσ σας τα εγραψα στις 9 το βραδυ οποτε....Σιγα το νοημα που ειχε!υποτιθεται οτι μεχρι εκεινη την ωρα ο φυσιολογικοσ μαθητης ειχε τελειωσει το διαβασμα του....και θα εριχνε μια ακομα ματια σε αυτα που ειναι sos...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 18:08 Ο Orlando έγραψε: #174 04-06-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από chrisini: Παιδια μην βαρατε!ενας φιλος μου μου ειπε οτι γνωριζει για τα θεματα και ειπα να βοηθησω!Φυσικα και δεν θα διαβαζα μονο αυτα!Ετσι και αλλιωσ σας τα εγραψα στις 9 το βραδυ οποτε....Σιγα το νοημα που ειχε!υποτιθεται οτι μεχρι εκεινη την ωρα ο φυσιολογικοσ μαθητης ειχε τελειωσει το διαβασμα του....και θα εριχνε μια ακομα ματια σε αυτα που ειναι sos...! Click για ανάπτυξη... Πλακα με κανιεις??Εσυ μας ειπες οτι εχεις ανθρωπο στην επιτροπη!!Τον φιλο σου εννοουσες?LOL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aris_20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Aris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 20:36 Ο aris_20 έγραψε: #175 04-06-08 20:36 ΤΡΙΤΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ Τα θέματα στο μάθημα «Αρχές Οικονομικής θεωρίας» ήταν πιο δύσκολα από τα περσινά, γιατί απαιτούσαν πολλές πράξεις. Στο 4ο θέμα, το αʼ ερώτημα ήταν δύσκολο, ενώ το 2ο -3ο και 4ο ερώτημα ήταν ανεξάρτητα από το 1ο. Πιθανολογείται ότι οι βαθμοί θα είναι κατώτεροι από τους περσινούς και ότι επειδή το μάθημα είναι επιλογής απʼόλες τις κατευθύνσεις για σχολές του πέμπτου πεδίου, θα στερήσει την είσοδο σε οικονομικές σχολές, κυρίως των υποψηφίων Θεωρητικής Κατεύθυνσης, που το επέλεξαν και το ''άριστα'' από τους υποψηφίους της Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης, αντίστοιχα. Εύκολα θεωρήθηκαν τα ερωτήματα πολλαπλής επιλογής σε σχέση με τα υπόλοιπα θέματα. Μάνθα Βούτσινου Οικονομολόγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mpampis_20 Νεοφερμένο μέλος Ο Mpampis_20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:43 Ο Mpampis_20: #176 04-06-08 22:43 Παιδια εχω μια ερωτηση...Στο ερωτημα Γ.3 οπου ζητουσε τον ρυθμο πληθωρισμου δεν ξερω αν το παρατηρησατε αλλα υπηρχε μια σοβαρη ασαφεια.....εγω υπολογισα τον Ρ.Π με ετος βασης το 2006 οπως μας εδινε στο ερωτημα Γ.2 καθως δεν υπηρχε καμια αναφορα στο να χρησιμοποιησουμε τα δεδομενα του 1ου ή του 2ου ερωτηματος.. Το αποτελεσμα ομως ειναι το ιδιο. (6,66). Γνωριζετε αν η αλλαγη του ετους βασης μπορει να επηρεασει το αποτελεσμα ή ειναι το ιδιο?(ουσιαστικα ο πληθωρισμος δεν αλλαζει αν συγκρινουμε τα ετη με ετος βασης το 2006 σωστα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:50 Ο Orlando έγραψε: #177 04-06-08 22:50 Οχι!Το ετος βασης δεν επηρεαζει το ρυθμο πληθωρισμου:no1:Νομιζω εχει μια σχετικη ασκηση το Βοηθημα του Σαββαλα(Λαζανης,Τεντες,Χατζηανδρεου,Τζηρος) Αλλα ακομα κι αν τον επηρεαζε,νομιζω οτι δεν υπαρχει ασαφεια...το γεγονος οτι σου λεει σε ενα ερωτημα (στα πλαισια του ερωτηματος αυτου) να χρησιμοποιησεις ως ετος βασης το 2006 δεν σημαινει οτι θα πρεπει να το παρεις σαν δεδομενο και για τα υπολοιπα ερωτηματα Εκτος,αν προκειτε για υποερωτημα του ιδιου ερωτηματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 12:24 Η eliza04 έγραψε: #178 05-06-08 12:24 Και εγω ειχα κολλησει σ'αυτο, στην αρχη εκανα με ετος βασης το 2006, αλλα οταν τελειωσα εκανα και ετος βασης το 2004 το ιδιο εβγαινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostkan Νεοφερμένο μέλος Ο kostkan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 00:35 Ο kostkan έγραψε: #179 06-06-08 00:35 Αρχική Δημοσίευση από aris_20: ΤΡΙΤΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ [...] Στο 4ο θέμα, το αʼ ερώτημα ήταν δύσκολο, ενώ το 2ο -3ο και 4ο ερώτημα ήταν ανεξάρτητα από το 1ο. Click για ανάπτυξη... Τι λεει εδω ρε παιδια??? Αν δεν εβρισκες το VC στην Q=245 με το κολπο P=MC πως μπορουσες να κανεις μετα τον πινακα αγοραιας προσφορας και να λυσεις και τα αλλα ερωτηματα? OK εκανα λαθος...τωρα που το ξαναειδα δεν χρειαζοτανε πουθενα το VC στα αλλα ερωτηματα... Αν και το εχασα το 4 θεμα επειδη δεν μπορουσα να βρω το VC και μετα κολησα και δεν μπορουσα να βρω και την αγοραια καμπυλη...τελικα ηταν πολυ ευκολα. Του φανηκαν κανενος-καμιας δυσκολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aris_20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Aris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 02:35 Ο aris_20 έγραψε: #180 06-06-08 02:35 μπορουσες να φτασεις πιστευω στο 17 πιστευω οικονομια απο εκει και περα 1 βαθμο μπορουσες να τον χασεις στο 4 εκει με το mc....1 μπορουσες να χασεις στο 3 και ενα απο την αναπτυξη....γνωμη μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: geokam marpa blissele sophia_b idkser TheNorth Panagiwths12 FNC_Sophia Panagiotis849 spinalgr1990 Chris1993 Corfu kitty jellojina Giorgkalo 98.8%chimpanzee jYanniss charmander Scandal Indecisive2 Helen06 thecrazycretan panosT436 redpointer tomftw vade Kzaro Mary06 Lolipop7 carnage Maynard Totreno suaimhneas Eleni123- Marel Valous Verikoko17 petrosln xristosgkm Oikonomologistis Anna_kitty SlimShady GeorgePap2003 panosveki xakounaamatata george777 Φωτεινη Τζα. Than003 marilena_ Αναστασία197 maria2001 Nala anastasis06 spring day Ada ada Jimmis18 Petros001 Georgekk Specon annii persant damn Eri0611 marian _Aggelos123 tsiobieman Giii Alexecon1991 constansn ggl globglogabgalab Σωτηρία T C Sourotiri giadespoiamilaei Nikkkpat calliope igeorgeoikonomo Alexandros36k eukleidhs1821 imkindalost Δήμος56103 panagiotis G Anna10 JohnGreek savasvas sweater weather manos1234567 Λαμπρινηη Bgpanos don_vito Αγγελος Μανος den antexw allh apotyxia kvstas92 angelikitaraxia Livaja10 Adolfo valencia Viedo Tommy_civil panagiotis econ Earendil aggelosst9 jimis2001 tasost Panos_02 Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 joanna916 stamoul1s giannis Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ποιες ειναι οι τρεις κατηγοριες των παραγωγικων συντελεστων και τι περιλαμβανει η καθεμια?Να δωσετε σχετικα παραδειγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GeOrGiTsA!! Νεοφερμένο μέλος Η GeOrGiTsA!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:25 Η GeOrGiTsA!!: #165 02-06-08 22:25 χαιρομαι...δε μπορω να το μαθω αυτο με τιποτα....Μπορυν να βάλουν εναν καταμερισμό και επειδή ειναι λιγο να κοπανήσουν και ενα χρήμα απο κατω...ε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:27 Ο Orlando έγραψε: #166 02-06-08 22:27 Φανταζομαι πως ναι Αλλα φυσικα υπαρχουν παρα πολλα πραγματα που μπορουν να βαλουν οποτε τα διαβαζουμε ολα:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeOrGiTsA!! Νεοφερμένο μέλος Η GeOrGiTsA!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:29 Η GeOrGiTsA!!: #167 02-06-08 22:29 καλα σίγουρα.....παντως εγω σήμερα δεν αντεχω αλλο...αφηστε που αρχιζω να αγχωνομαι...οποτε παω να κανω ενα μπανακι..μετα υπνο...και αυριο το πρωι ξυπνημα κατα τις 6 για μια επαναληψουλα!!! ΚΑΛΗΝΥΥΥΧΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!και καλη επιτυχια!!!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕΕΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostkan Νεοφερμένο μέλος Ο kostkan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:39 Ο kostkan έγραψε: #168 02-06-08 22:39 Ενταξει δεν ειναι και παααρααα πολλαα οπως η διοικηση π,χ. Αντε τωρα δεν ωφελει να λεμε τιποτα! Καλη επιτυχια μας αυριο!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisg Νεοφερμένο μέλος Ο babisg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 57 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 23:44 Ο babisg έγραψε: #169 02-06-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από DeSo_: Βγηκαν οι απαντησεις κ τα θεματα των εσπερινων στο ΑΟΘ? Click για ανάπτυξη... Θέματα και λύσεις εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 05:59 Η eliza04 έγραψε: #170 03-06-08 05:59 Καλη επιτυχια σε ολους!! δεν ειναι ακριβως ετσι....οι ανεργοι ανηκουν στο εργατικο δυναμικο.....γιατι θελουν και μπορουν να εργαστουν.... εν δυναμει παραγωγικος συντελεστης μπορει να θεωρηθεις εσυ που εισαι μαθητρια...... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω για την βοηθεια :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. riasam Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:42 Η riasam έγραψε: #171 04-06-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από chrisini: Λοιπον εχω τα sos απο αοθ!εχω ατομο στην επιτροπη...!λοιπον απο θεωρια συμπεριφορα του καταναλωτη,οικονομικο κυκλωμα και καταμερισμοσ των εργων!απο ασκησεισ 1ο 3ο 5ο κεφαλαιο!θα σκισουμε.... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!το πέτυχες!!ΧΕΧΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 14:35 Η eliza04 έγραψε: #172 04-06-08 14:35 Γι'αυτο ποτε δεν πρεπει να ακουμε κανεναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisini Νεοφερμένο μέλος Η Χρυσινη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:45 Η chrisini έγραψε: #173 04-06-08 17:45 Παιδια μην βαρατε!ενας φιλος μου μου ειπε οτι γνωριζει για τα θεματα και ειπα να βοηθησω!Φυσικα και δεν θα διαβαζα μονο αυτα!Ετσι και αλλιωσ σας τα εγραψα στις 9 το βραδυ οποτε....Σιγα το νοημα που ειχε!υποτιθεται οτι μεχρι εκεινη την ωρα ο φυσιολογικοσ μαθητης ειχε τελειωσει το διαβασμα του....και θα εριχνε μια ακομα ματια σε αυτα που ειναι sos...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 18:08 Ο Orlando έγραψε: #174 04-06-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από chrisini: Παιδια μην βαρατε!ενας φιλος μου μου ειπε οτι γνωριζει για τα θεματα και ειπα να βοηθησω!Φυσικα και δεν θα διαβαζα μονο αυτα!Ετσι και αλλιωσ σας τα εγραψα στις 9 το βραδυ οποτε....Σιγα το νοημα που ειχε!υποτιθεται οτι μεχρι εκεινη την ωρα ο φυσιολογικοσ μαθητης ειχε τελειωσει το διαβασμα του....και θα εριχνε μια ακομα ματια σε αυτα που ειναι sos...! Click για ανάπτυξη... Πλακα με κανιεις??Εσυ μας ειπες οτι εχεις ανθρωπο στην επιτροπη!!Τον φιλο σου εννοουσες?LOL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aris_20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Aris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 20:36 Ο aris_20 έγραψε: #175 04-06-08 20:36 ΤΡΙΤΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ Τα θέματα στο μάθημα «Αρχές Οικονομικής θεωρίας» ήταν πιο δύσκολα από τα περσινά, γιατί απαιτούσαν πολλές πράξεις. Στο 4ο θέμα, το αʼ ερώτημα ήταν δύσκολο, ενώ το 2ο -3ο και 4ο ερώτημα ήταν ανεξάρτητα από το 1ο. Πιθανολογείται ότι οι βαθμοί θα είναι κατώτεροι από τους περσινούς και ότι επειδή το μάθημα είναι επιλογής απʼόλες τις κατευθύνσεις για σχολές του πέμπτου πεδίου, θα στερήσει την είσοδο σε οικονομικές σχολές, κυρίως των υποψηφίων Θεωρητικής Κατεύθυνσης, που το επέλεξαν και το ''άριστα'' από τους υποψηφίους της Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης, αντίστοιχα. Εύκολα θεωρήθηκαν τα ερωτήματα πολλαπλής επιλογής σε σχέση με τα υπόλοιπα θέματα. Μάνθα Βούτσινου Οικονομολόγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mpampis_20 Νεοφερμένο μέλος Ο Mpampis_20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:43 Ο Mpampis_20: #176 04-06-08 22:43 Παιδια εχω μια ερωτηση...Στο ερωτημα Γ.3 οπου ζητουσε τον ρυθμο πληθωρισμου δεν ξερω αν το παρατηρησατε αλλα υπηρχε μια σοβαρη ασαφεια.....εγω υπολογισα τον Ρ.Π με ετος βασης το 2006 οπως μας εδινε στο ερωτημα Γ.2 καθως δεν υπηρχε καμια αναφορα στο να χρησιμοποιησουμε τα δεδομενα του 1ου ή του 2ου ερωτηματος.. Το αποτελεσμα ομως ειναι το ιδιο. (6,66). Γνωριζετε αν η αλλαγη του ετους βασης μπορει να επηρεασει το αποτελεσμα ή ειναι το ιδιο?(ουσιαστικα ο πληθωρισμος δεν αλλαζει αν συγκρινουμε τα ετη με ετος βασης το 2006 σωστα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:50 Ο Orlando έγραψε: #177 04-06-08 22:50 Οχι!Το ετος βασης δεν επηρεαζει το ρυθμο πληθωρισμου:no1:Νομιζω εχει μια σχετικη ασκηση το Βοηθημα του Σαββαλα(Λαζανης,Τεντες,Χατζηανδρεου,Τζηρος) Αλλα ακομα κι αν τον επηρεαζε,νομιζω οτι δεν υπαρχει ασαφεια...το γεγονος οτι σου λεει σε ενα ερωτημα (στα πλαισια του ερωτηματος αυτου) να χρησιμοποιησεις ως ετος βασης το 2006 δεν σημαινει οτι θα πρεπει να το παρεις σαν δεδομενο και για τα υπολοιπα ερωτηματα Εκτος,αν προκειτε για υποερωτημα του ιδιου ερωτηματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 12:24 Η eliza04 έγραψε: #178 05-06-08 12:24 Και εγω ειχα κολλησει σ'αυτο, στην αρχη εκανα με ετος βασης το 2006, αλλα οταν τελειωσα εκανα και ετος βασης το 2004 το ιδιο εβγαινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostkan Νεοφερμένο μέλος Ο kostkan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 00:35 Ο kostkan έγραψε: #179 06-06-08 00:35 Αρχική Δημοσίευση από aris_20: ΤΡΙΤΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ [...] Στο 4ο θέμα, το αʼ ερώτημα ήταν δύσκολο, ενώ το 2ο -3ο και 4ο ερώτημα ήταν ανεξάρτητα από το 1ο. Click για ανάπτυξη... Τι λεει εδω ρε παιδια??? Αν δεν εβρισκες το VC στην Q=245 με το κολπο P=MC πως μπορουσες να κανεις μετα τον πινακα αγοραιας προσφορας και να λυσεις και τα αλλα ερωτηματα? OK εκανα λαθος...τωρα που το ξαναειδα δεν χρειαζοτανε πουθενα το VC στα αλλα ερωτηματα... Αν και το εχασα το 4 θεμα επειδη δεν μπορουσα να βρω το VC και μετα κολησα και δεν μπορουσα να βρω και την αγοραια καμπυλη...τελικα ηταν πολυ ευκολα. Του φανηκαν κανενος-καμιας δυσκολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aris_20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Aris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 02:35 Ο aris_20 έγραψε: #180 06-06-08 02:35 μπορουσες να φτασεις πιστευω στο 17 πιστευω οικονομια απο εκει και περα 1 βαθμο μπορουσες να τον χασεις στο 4 εκει με το mc....1 μπορουσες να χασεις στο 3 και ενα απο την αναπτυξη....γνωμη μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: geokam marpa blissele sophia_b idkser TheNorth Panagiwths12 FNC_Sophia Panagiotis849 spinalgr1990 Chris1993 Corfu kitty jellojina Giorgkalo 98.8%chimpanzee jYanniss charmander Scandal Indecisive2 Helen06 thecrazycretan panosT436 redpointer tomftw vade Kzaro Mary06 Lolipop7 carnage Maynard Totreno suaimhneas Eleni123- Marel Valous Verikoko17 petrosln xristosgkm Oikonomologistis Anna_kitty SlimShady GeorgePap2003 panosveki xakounaamatata george777 Φωτεινη Τζα. Than003 marilena_ Αναστασία197 maria2001 Nala anastasis06 spring day Ada ada Jimmis18 Petros001 Georgekk Specon annii persant damn Eri0611 marian _Aggelos123 tsiobieman Giii Alexecon1991 constansn ggl globglogabgalab Σωτηρία T C Sourotiri giadespoiamilaei Nikkkpat calliope igeorgeoikonomo Alexandros36k eukleidhs1821 imkindalost Δήμος56103 panagiotis G Anna10 JohnGreek savasvas sweater weather manos1234567 Λαμπρινηη Bgpanos don_vito Αγγελος Μανος den antexw allh apotyxia kvstas92 angelikitaraxia Livaja10 Adolfo valencia Viedo Tommy_civil panagiotis econ Earendil aggelosst9 jimis2001 tasost Panos_02 Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 joanna916 stamoul1s giannis Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χαιρομαι...δε μπορω να το μαθω αυτο με τιποτα....Μπορυν να βάλουν εναν καταμερισμό και επειδή ειναι λιγο να κοπανήσουν και ενα χρήμα απο κατω...ε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:27 Ο Orlando έγραψε: #166 02-06-08 22:27 Φανταζομαι πως ναι Αλλα φυσικα υπαρχουν παρα πολλα πραγματα που μπορουν να βαλουν οποτε τα διαβαζουμε ολα:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeOrGiTsA!! Νεοφερμένο μέλος Η GeOrGiTsA!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:29 Η GeOrGiTsA!!: #167 02-06-08 22:29 καλα σίγουρα.....παντως εγω σήμερα δεν αντεχω αλλο...αφηστε που αρχιζω να αγχωνομαι...οποτε παω να κανω ενα μπανακι..μετα υπνο...και αυριο το πρωι ξυπνημα κατα τις 6 για μια επαναληψουλα!!! ΚΑΛΗΝΥΥΥΧΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!και καλη επιτυχια!!!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕΕΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostkan Νεοφερμένο μέλος Ο kostkan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:39 Ο kostkan έγραψε: #168 02-06-08 22:39 Ενταξει δεν ειναι και παααρααα πολλαα οπως η διοικηση π,χ. Αντε τωρα δεν ωφελει να λεμε τιποτα! Καλη επιτυχια μας αυριο!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisg Νεοφερμένο μέλος Ο babisg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 57 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 23:44 Ο babisg έγραψε: #169 02-06-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από DeSo_: Βγηκαν οι απαντησεις κ τα θεματα των εσπερινων στο ΑΟΘ? Click για ανάπτυξη... Θέματα και λύσεις εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 05:59 Η eliza04 έγραψε: #170 03-06-08 05:59 Καλη επιτυχια σε ολους!! δεν ειναι ακριβως ετσι....οι ανεργοι ανηκουν στο εργατικο δυναμικο.....γιατι θελουν και μπορουν να εργαστουν.... εν δυναμει παραγωγικος συντελεστης μπορει να θεωρηθεις εσυ που εισαι μαθητρια...... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω για την βοηθεια :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. riasam Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:42 Η riasam έγραψε: #171 04-06-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από chrisini: Λοιπον εχω τα sos απο αοθ!εχω ατομο στην επιτροπη...!λοιπον απο θεωρια συμπεριφορα του καταναλωτη,οικονομικο κυκλωμα και καταμερισμοσ των εργων!απο ασκησεισ 1ο 3ο 5ο κεφαλαιο!θα σκισουμε.... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!το πέτυχες!!ΧΕΧΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 14:35 Η eliza04 έγραψε: #172 04-06-08 14:35 Γι'αυτο ποτε δεν πρεπει να ακουμε κανεναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisini Νεοφερμένο μέλος Η Χρυσινη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:45 Η chrisini έγραψε: #173 04-06-08 17:45 Παιδια μην βαρατε!ενας φιλος μου μου ειπε οτι γνωριζει για τα θεματα και ειπα να βοηθησω!Φυσικα και δεν θα διαβαζα μονο αυτα!Ετσι και αλλιωσ σας τα εγραψα στις 9 το βραδυ οποτε....Σιγα το νοημα που ειχε!υποτιθεται οτι μεχρι εκεινη την ωρα ο φυσιολογικοσ μαθητης ειχε τελειωσει το διαβασμα του....και θα εριχνε μια ακομα ματια σε αυτα που ειναι sos...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 18:08 Ο Orlando έγραψε: #174 04-06-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από chrisini: Παιδια μην βαρατε!ενας φιλος μου μου ειπε οτι γνωριζει για τα θεματα και ειπα να βοηθησω!Φυσικα και δεν θα διαβαζα μονο αυτα!Ετσι και αλλιωσ σας τα εγραψα στις 9 το βραδυ οποτε....Σιγα το νοημα που ειχε!υποτιθεται οτι μεχρι εκεινη την ωρα ο φυσιολογικοσ μαθητης ειχε τελειωσει το διαβασμα του....και θα εριχνε μια ακομα ματια σε αυτα που ειναι sos...! Click για ανάπτυξη... Πλακα με κανιεις??Εσυ μας ειπες οτι εχεις ανθρωπο στην επιτροπη!!Τον φιλο σου εννοουσες?LOL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aris_20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Aris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 20:36 Ο aris_20 έγραψε: #175 04-06-08 20:36 ΤΡΙΤΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ Τα θέματα στο μάθημα «Αρχές Οικονομικής θεωρίας» ήταν πιο δύσκολα από τα περσινά, γιατί απαιτούσαν πολλές πράξεις. Στο 4ο θέμα, το αʼ ερώτημα ήταν δύσκολο, ενώ το 2ο -3ο και 4ο ερώτημα ήταν ανεξάρτητα από το 1ο. Πιθανολογείται ότι οι βαθμοί θα είναι κατώτεροι από τους περσινούς και ότι επειδή το μάθημα είναι επιλογής απʼόλες τις κατευθύνσεις για σχολές του πέμπτου πεδίου, θα στερήσει την είσοδο σε οικονομικές σχολές, κυρίως των υποψηφίων Θεωρητικής Κατεύθυνσης, που το επέλεξαν και το ''άριστα'' από τους υποψηφίους της Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης, αντίστοιχα. Εύκολα θεωρήθηκαν τα ερωτήματα πολλαπλής επιλογής σε σχέση με τα υπόλοιπα θέματα. Μάνθα Βούτσινου Οικονομολόγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mpampis_20 Νεοφερμένο μέλος Ο Mpampis_20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:43 Ο Mpampis_20: #176 04-06-08 22:43 Παιδια εχω μια ερωτηση...Στο ερωτημα Γ.3 οπου ζητουσε τον ρυθμο πληθωρισμου δεν ξερω αν το παρατηρησατε αλλα υπηρχε μια σοβαρη ασαφεια.....εγω υπολογισα τον Ρ.Π με ετος βασης το 2006 οπως μας εδινε στο ερωτημα Γ.2 καθως δεν υπηρχε καμια αναφορα στο να χρησιμοποιησουμε τα δεδομενα του 1ου ή του 2ου ερωτηματος.. Το αποτελεσμα ομως ειναι το ιδιο. (6,66). Γνωριζετε αν η αλλαγη του ετους βασης μπορει να επηρεασει το αποτελεσμα ή ειναι το ιδιο?(ουσιαστικα ο πληθωρισμος δεν αλλαζει αν συγκρινουμε τα ετη με ετος βασης το 2006 σωστα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:50 Ο Orlando έγραψε: #177 04-06-08 22:50 Οχι!Το ετος βασης δεν επηρεαζει το ρυθμο πληθωρισμου:no1:Νομιζω εχει μια σχετικη ασκηση το Βοηθημα του Σαββαλα(Λαζανης,Τεντες,Χατζηανδρεου,Τζηρος) Αλλα ακομα κι αν τον επηρεαζε,νομιζω οτι δεν υπαρχει ασαφεια...το γεγονος οτι σου λεει σε ενα ερωτημα (στα πλαισια του ερωτηματος αυτου) να χρησιμοποιησεις ως ετος βασης το 2006 δεν σημαινει οτι θα πρεπει να το παρεις σαν δεδομενο και για τα υπολοιπα ερωτηματα Εκτος,αν προκειτε για υποερωτημα του ιδιου ερωτηματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 12:24 Η eliza04 έγραψε: #178 05-06-08 12:24 Και εγω ειχα κολλησει σ'αυτο, στην αρχη εκανα με ετος βασης το 2006, αλλα οταν τελειωσα εκανα και ετος βασης το 2004 το ιδιο εβγαινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostkan Νεοφερμένο μέλος Ο kostkan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 00:35 Ο kostkan έγραψε: #179 06-06-08 00:35 Αρχική Δημοσίευση από aris_20: ΤΡΙΤΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ [...] Στο 4ο θέμα, το αʼ ερώτημα ήταν δύσκολο, ενώ το 2ο -3ο και 4ο ερώτημα ήταν ανεξάρτητα από το 1ο. Click για ανάπτυξη... Τι λεει εδω ρε παιδια??? Αν δεν εβρισκες το VC στην Q=245 με το κολπο P=MC πως μπορουσες να κανεις μετα τον πινακα αγοραιας προσφορας και να λυσεις και τα αλλα ερωτηματα? OK εκανα λαθος...τωρα που το ξαναειδα δεν χρειαζοτανε πουθενα το VC στα αλλα ερωτηματα... Αν και το εχασα το 4 θεμα επειδη δεν μπορουσα να βρω το VC και μετα κολησα και δεν μπορουσα να βρω και την αγοραια καμπυλη...τελικα ηταν πολυ ευκολα. Του φανηκαν κανενος-καμιας δυσκολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aris_20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Aris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 02:35 Ο aris_20 έγραψε: #180 06-06-08 02:35 μπορουσες να φτασεις πιστευω στο 17 πιστευω οικονομια απο εκει και περα 1 βαθμο μπορουσες να τον χασεις στο 4 εκει με το mc....1 μπορουσες να χασεις στο 3 και ενα απο την αναπτυξη....γνωμη μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: geokam marpa blissele sophia_b idkser TheNorth Panagiwths12 FNC_Sophia Panagiotis849 spinalgr1990 Chris1993 Corfu kitty jellojina Giorgkalo 98.8%chimpanzee jYanniss charmander Scandal Indecisive2 Helen06 thecrazycretan panosT436 redpointer tomftw vade Kzaro Mary06 Lolipop7 carnage Maynard Totreno suaimhneas Eleni123- Marel Valous Verikoko17 petrosln xristosgkm Oikonomologistis Anna_kitty SlimShady GeorgePap2003 panosveki xakounaamatata george777 Φωτεινη Τζα. Than003 marilena_ Αναστασία197 maria2001 Nala anastasis06 spring day Ada ada Jimmis18 Petros001 Georgekk Specon annii persant damn Eri0611 marian _Aggelos123 tsiobieman Giii Alexecon1991 constansn ggl globglogabgalab Σωτηρία T C Sourotiri giadespoiamilaei Nikkkpat calliope igeorgeoikonomo Alexandros36k eukleidhs1821 imkindalost Δήμος56103 panagiotis G Anna10 JohnGreek savasvas sweater weather manos1234567 Λαμπρινηη Bgpanos don_vito Αγγελος Μανος den antexw allh apotyxia kvstas92 angelikitaraxia Livaja10 Adolfo valencia Viedo Tommy_civil panagiotis econ Earendil aggelosst9 jimis2001 tasost Panos_02 Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 joanna916 stamoul1s giannis Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φανταζομαι πως ναι Αλλα φυσικα υπαρχουν παρα πολλα πραγματα που μπορουν να βαλουν οποτε τα διαβαζουμε ολα:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GeOrGiTsA!! Νεοφερμένο μέλος Η GeOrGiTsA!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:29 Η GeOrGiTsA!!: #167 02-06-08 22:29 καλα σίγουρα.....παντως εγω σήμερα δεν αντεχω αλλο...αφηστε που αρχιζω να αγχωνομαι...οποτε παω να κανω ενα μπανακι..μετα υπνο...και αυριο το πρωι ξυπνημα κατα τις 6 για μια επαναληψουλα!!! ΚΑΛΗΝΥΥΥΧΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!και καλη επιτυχια!!!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕΕΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostkan Νεοφερμένο μέλος Ο kostkan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:39 Ο kostkan έγραψε: #168 02-06-08 22:39 Ενταξει δεν ειναι και παααρααα πολλαα οπως η διοικηση π,χ. Αντε τωρα δεν ωφελει να λεμε τιποτα! Καλη επιτυχια μας αυριο!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisg Νεοφερμένο μέλος Ο babisg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 57 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 23:44 Ο babisg έγραψε: #169 02-06-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από DeSo_: Βγηκαν οι απαντησεις κ τα θεματα των εσπερινων στο ΑΟΘ? Click για ανάπτυξη... Θέματα και λύσεις εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 05:59 Η eliza04 έγραψε: #170 03-06-08 05:59 Καλη επιτυχια σε ολους!! δεν ειναι ακριβως ετσι....οι ανεργοι ανηκουν στο εργατικο δυναμικο.....γιατι θελουν και μπορουν να εργαστουν.... εν δυναμει παραγωγικος συντελεστης μπορει να θεωρηθεις εσυ που εισαι μαθητρια...... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω για την βοηθεια :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. riasam Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:42 Η riasam έγραψε: #171 04-06-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από chrisini: Λοιπον εχω τα sos απο αοθ!εχω ατομο στην επιτροπη...!λοιπον απο θεωρια συμπεριφορα του καταναλωτη,οικονομικο κυκλωμα και καταμερισμοσ των εργων!απο ασκησεισ 1ο 3ο 5ο κεφαλαιο!θα σκισουμε.... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!το πέτυχες!!ΧΕΧΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 14:35 Η eliza04 έγραψε: #172 04-06-08 14:35 Γι'αυτο ποτε δεν πρεπει να ακουμε κανεναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisini Νεοφερμένο μέλος Η Χρυσινη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:45 Η chrisini έγραψε: #173 04-06-08 17:45 Παιδια μην βαρατε!ενας φιλος μου μου ειπε οτι γνωριζει για τα θεματα και ειπα να βοηθησω!Φυσικα και δεν θα διαβαζα μονο αυτα!Ετσι και αλλιωσ σας τα εγραψα στις 9 το βραδυ οποτε....Σιγα το νοημα που ειχε!υποτιθεται οτι μεχρι εκεινη την ωρα ο φυσιολογικοσ μαθητης ειχε τελειωσει το διαβασμα του....και θα εριχνε μια ακομα ματια σε αυτα που ειναι sos...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 18:08 Ο Orlando έγραψε: #174 04-06-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από chrisini: Παιδια μην βαρατε!ενας φιλος μου μου ειπε οτι γνωριζει για τα θεματα και ειπα να βοηθησω!Φυσικα και δεν θα διαβαζα μονο αυτα!Ετσι και αλλιωσ σας τα εγραψα στις 9 το βραδυ οποτε....Σιγα το νοημα που ειχε!υποτιθεται οτι μεχρι εκεινη την ωρα ο φυσιολογικοσ μαθητης ειχε τελειωσει το διαβασμα του....και θα εριχνε μια ακομα ματια σε αυτα που ειναι sos...! Click για ανάπτυξη... Πλακα με κανιεις??Εσυ μας ειπες οτι εχεις ανθρωπο στην επιτροπη!!Τον φιλο σου εννοουσες?LOL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aris_20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Aris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 20:36 Ο aris_20 έγραψε: #175 04-06-08 20:36 ΤΡΙΤΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ Τα θέματα στο μάθημα «Αρχές Οικονομικής θεωρίας» ήταν πιο δύσκολα από τα περσινά, γιατί απαιτούσαν πολλές πράξεις. Στο 4ο θέμα, το αʼ ερώτημα ήταν δύσκολο, ενώ το 2ο -3ο και 4ο ερώτημα ήταν ανεξάρτητα από το 1ο. Πιθανολογείται ότι οι βαθμοί θα είναι κατώτεροι από τους περσινούς και ότι επειδή το μάθημα είναι επιλογής απʼόλες τις κατευθύνσεις για σχολές του πέμπτου πεδίου, θα στερήσει την είσοδο σε οικονομικές σχολές, κυρίως των υποψηφίων Θεωρητικής Κατεύθυνσης, που το επέλεξαν και το ''άριστα'' από τους υποψηφίους της Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης, αντίστοιχα. Εύκολα θεωρήθηκαν τα ερωτήματα πολλαπλής επιλογής σε σχέση με τα υπόλοιπα θέματα. Μάνθα Βούτσινου Οικονομολόγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mpampis_20 Νεοφερμένο μέλος Ο Mpampis_20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:43 Ο Mpampis_20: #176 04-06-08 22:43 Παιδια εχω μια ερωτηση...Στο ερωτημα Γ.3 οπου ζητουσε τον ρυθμο πληθωρισμου δεν ξερω αν το παρατηρησατε αλλα υπηρχε μια σοβαρη ασαφεια.....εγω υπολογισα τον Ρ.Π με ετος βασης το 2006 οπως μας εδινε στο ερωτημα Γ.2 καθως δεν υπηρχε καμια αναφορα στο να χρησιμοποιησουμε τα δεδομενα του 1ου ή του 2ου ερωτηματος.. Το αποτελεσμα ομως ειναι το ιδιο. (6,66). Γνωριζετε αν η αλλαγη του ετους βασης μπορει να επηρεασει το αποτελεσμα ή ειναι το ιδιο?(ουσιαστικα ο πληθωρισμος δεν αλλαζει αν συγκρινουμε τα ετη με ετος βασης το 2006 σωστα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:50 Ο Orlando έγραψε: #177 04-06-08 22:50 Οχι!Το ετος βασης δεν επηρεαζει το ρυθμο πληθωρισμου:no1:Νομιζω εχει μια σχετικη ασκηση το Βοηθημα του Σαββαλα(Λαζανης,Τεντες,Χατζηανδρεου,Τζηρος) Αλλα ακομα κι αν τον επηρεαζε,νομιζω οτι δεν υπαρχει ασαφεια...το γεγονος οτι σου λεει σε ενα ερωτημα (στα πλαισια του ερωτηματος αυτου) να χρησιμοποιησεις ως ετος βασης το 2006 δεν σημαινει οτι θα πρεπει να το παρεις σαν δεδομενο και για τα υπολοιπα ερωτηματα Εκτος,αν προκειτε για υποερωτημα του ιδιου ερωτηματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 12:24 Η eliza04 έγραψε: #178 05-06-08 12:24 Και εγω ειχα κολλησει σ'αυτο, στην αρχη εκανα με ετος βασης το 2006, αλλα οταν τελειωσα εκανα και ετος βασης το 2004 το ιδιο εβγαινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostkan Νεοφερμένο μέλος Ο kostkan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 00:35 Ο kostkan έγραψε: #179 06-06-08 00:35 Αρχική Δημοσίευση από aris_20: ΤΡΙΤΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ [...] Στο 4ο θέμα, το αʼ ερώτημα ήταν δύσκολο, ενώ το 2ο -3ο και 4ο ερώτημα ήταν ανεξάρτητα από το 1ο. Click για ανάπτυξη... Τι λεει εδω ρε παιδια??? Αν δεν εβρισκες το VC στην Q=245 με το κολπο P=MC πως μπορουσες να κανεις μετα τον πινακα αγοραιας προσφορας και να λυσεις και τα αλλα ερωτηματα? OK εκανα λαθος...τωρα που το ξαναειδα δεν χρειαζοτανε πουθενα το VC στα αλλα ερωτηματα... Αν και το εχασα το 4 θεμα επειδη δεν μπορουσα να βρω το VC και μετα κολησα και δεν μπορουσα να βρω και την αγοραια καμπυλη...τελικα ηταν πολυ ευκολα. Του φανηκαν κανενος-καμιας δυσκολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aris_20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Aris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 02:35 Ο aris_20 έγραψε: #180 06-06-08 02:35 μπορουσες να φτασεις πιστευω στο 17 πιστευω οικονομια απο εκει και περα 1 βαθμο μπορουσες να τον χασεις στο 4 εκει με το mc....1 μπορουσες να χασεις στο 3 και ενα απο την αναπτυξη....γνωμη μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: geokam marpa blissele sophia_b idkser TheNorth Panagiwths12 FNC_Sophia Panagiotis849 spinalgr1990 Chris1993 Corfu kitty jellojina Giorgkalo 98.8%chimpanzee jYanniss charmander Scandal Indecisive2 Helen06 thecrazycretan panosT436 redpointer tomftw vade Kzaro Mary06 Lolipop7 carnage Maynard Totreno suaimhneas Eleni123- Marel Valous Verikoko17 petrosln xristosgkm Oikonomologistis Anna_kitty SlimShady GeorgePap2003 panosveki xakounaamatata george777 Φωτεινη Τζα. Than003 marilena_ Αναστασία197 maria2001 Nala anastasis06 spring day Ada ada Jimmis18 Petros001 Georgekk Specon annii persant damn Eri0611 marian _Aggelos123 tsiobieman Giii Alexecon1991 constansn ggl globglogabgalab Σωτηρία T C Sourotiri giadespoiamilaei Nikkkpat calliope igeorgeoikonomo Alexandros36k eukleidhs1821 imkindalost Δήμος56103 panagiotis G Anna10 JohnGreek savasvas sweater weather manos1234567 Λαμπρινηη Bgpanos don_vito Αγγελος Μανος den antexw allh apotyxia kvstas92 angelikitaraxia Livaja10 Adolfo valencia Viedo Tommy_civil panagiotis econ Earendil aggelosst9 jimis2001 tasost Panos_02 Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 joanna916 stamoul1s giannis Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλα σίγουρα.....παντως εγω σήμερα δεν αντεχω αλλο...αφηστε που αρχιζω να αγχωνομαι...οποτε παω να κανω ενα μπανακι..μετα υπνο...και αυριο το πρωι ξυπνημα κατα τις 6 για μια επαναληψουλα!!! ΚΑΛΗΝΥΥΥΧΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!και καλη επιτυχια!!!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕΕΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostkan Νεοφερμένο μέλος Ο kostkan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:39 Ο kostkan έγραψε: #168 02-06-08 22:39 Ενταξει δεν ειναι και παααρααα πολλαα οπως η διοικηση π,χ. Αντε τωρα δεν ωφελει να λεμε τιποτα! Καλη επιτυχια μας αυριο!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisg Νεοφερμένο μέλος Ο babisg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 57 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 23:44 Ο babisg έγραψε: #169 02-06-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από DeSo_: Βγηκαν οι απαντησεις κ τα θεματα των εσπερινων στο ΑΟΘ? Click για ανάπτυξη... Θέματα και λύσεις εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 05:59 Η eliza04 έγραψε: #170 03-06-08 05:59 Καλη επιτυχια σε ολους!! δεν ειναι ακριβως ετσι....οι ανεργοι ανηκουν στο εργατικο δυναμικο.....γιατι θελουν και μπορουν να εργαστουν.... εν δυναμει παραγωγικος συντελεστης μπορει να θεωρηθεις εσυ που εισαι μαθητρια...... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω για την βοηθεια :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. riasam Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:42 Η riasam έγραψε: #171 04-06-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από chrisini: Λοιπον εχω τα sos απο αοθ!εχω ατομο στην επιτροπη...!λοιπον απο θεωρια συμπεριφορα του καταναλωτη,οικονομικο κυκλωμα και καταμερισμοσ των εργων!απο ασκησεισ 1ο 3ο 5ο κεφαλαιο!θα σκισουμε.... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!το πέτυχες!!ΧΕΧΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 14:35 Η eliza04 έγραψε: #172 04-06-08 14:35 Γι'αυτο ποτε δεν πρεπει να ακουμε κανεναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisini Νεοφερμένο μέλος Η Χρυσινη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:45 Η chrisini έγραψε: #173 04-06-08 17:45 Παιδια μην βαρατε!ενας φιλος μου μου ειπε οτι γνωριζει για τα θεματα και ειπα να βοηθησω!Φυσικα και δεν θα διαβαζα μονο αυτα!Ετσι και αλλιωσ σας τα εγραψα στις 9 το βραδυ οποτε....Σιγα το νοημα που ειχε!υποτιθεται οτι μεχρι εκεινη την ωρα ο φυσιολογικοσ μαθητης ειχε τελειωσει το διαβασμα του....και θα εριχνε μια ακομα ματια σε αυτα που ειναι sos...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 18:08 Ο Orlando έγραψε: #174 04-06-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από chrisini: Παιδια μην βαρατε!ενας φιλος μου μου ειπε οτι γνωριζει για τα θεματα και ειπα να βοηθησω!Φυσικα και δεν θα διαβαζα μονο αυτα!Ετσι και αλλιωσ σας τα εγραψα στις 9 το βραδυ οποτε....Σιγα το νοημα που ειχε!υποτιθεται οτι μεχρι εκεινη την ωρα ο φυσιολογικοσ μαθητης ειχε τελειωσει το διαβασμα του....και θα εριχνε μια ακομα ματια σε αυτα που ειναι sos...! Click για ανάπτυξη... Πλακα με κανιεις??Εσυ μας ειπες οτι εχεις ανθρωπο στην επιτροπη!!Τον φιλο σου εννοουσες?LOL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aris_20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Aris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 20:36 Ο aris_20 έγραψε: #175 04-06-08 20:36 ΤΡΙΤΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ Τα θέματα στο μάθημα «Αρχές Οικονομικής θεωρίας» ήταν πιο δύσκολα από τα περσινά, γιατί απαιτούσαν πολλές πράξεις. Στο 4ο θέμα, το αʼ ερώτημα ήταν δύσκολο, ενώ το 2ο -3ο και 4ο ερώτημα ήταν ανεξάρτητα από το 1ο. Πιθανολογείται ότι οι βαθμοί θα είναι κατώτεροι από τους περσινούς και ότι επειδή το μάθημα είναι επιλογής απʼόλες τις κατευθύνσεις για σχολές του πέμπτου πεδίου, θα στερήσει την είσοδο σε οικονομικές σχολές, κυρίως των υποψηφίων Θεωρητικής Κατεύθυνσης, που το επέλεξαν και το ''άριστα'' από τους υποψηφίους της Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης, αντίστοιχα. Εύκολα θεωρήθηκαν τα ερωτήματα πολλαπλής επιλογής σε σχέση με τα υπόλοιπα θέματα. Μάνθα Βούτσινου Οικονομολόγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mpampis_20 Νεοφερμένο μέλος Ο Mpampis_20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:43 Ο Mpampis_20: #176 04-06-08 22:43 Παιδια εχω μια ερωτηση...Στο ερωτημα Γ.3 οπου ζητουσε τον ρυθμο πληθωρισμου δεν ξερω αν το παρατηρησατε αλλα υπηρχε μια σοβαρη ασαφεια.....εγω υπολογισα τον Ρ.Π με ετος βασης το 2006 οπως μας εδινε στο ερωτημα Γ.2 καθως δεν υπηρχε καμια αναφορα στο να χρησιμοποιησουμε τα δεδομενα του 1ου ή του 2ου ερωτηματος.. Το αποτελεσμα ομως ειναι το ιδιο. (6,66). Γνωριζετε αν η αλλαγη του ετους βασης μπορει να επηρεασει το αποτελεσμα ή ειναι το ιδιο?(ουσιαστικα ο πληθωρισμος δεν αλλαζει αν συγκρινουμε τα ετη με ετος βασης το 2006 σωστα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:50 Ο Orlando έγραψε: #177 04-06-08 22:50 Οχι!Το ετος βασης δεν επηρεαζει το ρυθμο πληθωρισμου:no1:Νομιζω εχει μια σχετικη ασκηση το Βοηθημα του Σαββαλα(Λαζανης,Τεντες,Χατζηανδρεου,Τζηρος) Αλλα ακομα κι αν τον επηρεαζε,νομιζω οτι δεν υπαρχει ασαφεια...το γεγονος οτι σου λεει σε ενα ερωτημα (στα πλαισια του ερωτηματος αυτου) να χρησιμοποιησεις ως ετος βασης το 2006 δεν σημαινει οτι θα πρεπει να το παρεις σαν δεδομενο και για τα υπολοιπα ερωτηματα Εκτος,αν προκειτε για υποερωτημα του ιδιου ερωτηματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 12:24 Η eliza04 έγραψε: #178 05-06-08 12:24 Και εγω ειχα κολλησει σ'αυτο, στην αρχη εκανα με ετος βασης το 2006, αλλα οταν τελειωσα εκανα και ετος βασης το 2004 το ιδιο εβγαινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostkan Νεοφερμένο μέλος Ο kostkan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 00:35 Ο kostkan έγραψε: #179 06-06-08 00:35 Αρχική Δημοσίευση από aris_20: ΤΡΙΤΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ [...] Στο 4ο θέμα, το αʼ ερώτημα ήταν δύσκολο, ενώ το 2ο -3ο και 4ο ερώτημα ήταν ανεξάρτητα από το 1ο. Click για ανάπτυξη... Τι λεει εδω ρε παιδια??? Αν δεν εβρισκες το VC στην Q=245 με το κολπο P=MC πως μπορουσες να κανεις μετα τον πινακα αγοραιας προσφορας και να λυσεις και τα αλλα ερωτηματα? OK εκανα λαθος...τωρα που το ξαναειδα δεν χρειαζοτανε πουθενα το VC στα αλλα ερωτηματα... Αν και το εχασα το 4 θεμα επειδη δεν μπορουσα να βρω το VC και μετα κολησα και δεν μπορουσα να βρω και την αγοραια καμπυλη...τελικα ηταν πολυ ευκολα. Του φανηκαν κανενος-καμιας δυσκολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aris_20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Aris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 02:35 Ο aris_20 έγραψε: #180 06-06-08 02:35 μπορουσες να φτασεις πιστευω στο 17 πιστευω οικονομια απο εκει και περα 1 βαθμο μπορουσες να τον χασεις στο 4 εκει με το mc....1 μπορουσες να χασεις στο 3 και ενα απο την αναπτυξη....γνωμη μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: geokam marpa blissele sophia_b idkser TheNorth Panagiwths12 FNC_Sophia Panagiotis849 spinalgr1990 Chris1993 Corfu kitty jellojina Giorgkalo 98.8%chimpanzee jYanniss charmander Scandal Indecisive2 Helen06 thecrazycretan panosT436 redpointer tomftw vade Kzaro Mary06 Lolipop7 carnage Maynard Totreno suaimhneas Eleni123- Marel Valous Verikoko17 petrosln xristosgkm Oikonomologistis Anna_kitty SlimShady GeorgePap2003 panosveki xakounaamatata george777 Φωτεινη Τζα. Than003 marilena_ Αναστασία197 maria2001 Nala anastasis06 spring day Ada ada Jimmis18 Petros001 Georgekk Specon annii persant damn Eri0611 marian _Aggelos123 tsiobieman Giii Alexecon1991 constansn ggl globglogabgalab Σωτηρία T C Sourotiri giadespoiamilaei Nikkkpat calliope igeorgeoikonomo Alexandros36k eukleidhs1821 imkindalost Δήμος56103 panagiotis G Anna10 JohnGreek savasvas sweater weather manos1234567 Λαμπρινηη Bgpanos don_vito Αγγελος Μανος den antexw allh apotyxia kvstas92 angelikitaraxia Livaja10 Adolfo valencia Viedo Tommy_civil panagiotis econ Earendil aggelosst9 jimis2001 tasost Panos_02 Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 joanna916 stamoul1s giannis Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ενταξει δεν ειναι και παααρααα πολλαα οπως η διοικηση π,χ. Αντε τωρα δεν ωφελει να λεμε τιποτα! Καλη επιτυχια μας αυριο!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
babisg Νεοφερμένο μέλος Ο babisg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 57 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 23:44 Ο babisg έγραψε: #169 02-06-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από DeSo_: Βγηκαν οι απαντησεις κ τα θεματα των εσπερινων στο ΑΟΘ? Click για ανάπτυξη... Θέματα και λύσεις εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 05:59 Η eliza04 έγραψε: #170 03-06-08 05:59 Καλη επιτυχια σε ολους!! δεν ειναι ακριβως ετσι....οι ανεργοι ανηκουν στο εργατικο δυναμικο.....γιατι θελουν και μπορουν να εργαστουν.... εν δυναμει παραγωγικος συντελεστης μπορει να θεωρηθεις εσυ που εισαι μαθητρια...... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω για την βοηθεια :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. riasam Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:42 Η riasam έγραψε: #171 04-06-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από chrisini: Λοιπον εχω τα sos απο αοθ!εχω ατομο στην επιτροπη...!λοιπον απο θεωρια συμπεριφορα του καταναλωτη,οικονομικο κυκλωμα και καταμερισμοσ των εργων!απο ασκησεισ 1ο 3ο 5ο κεφαλαιο!θα σκισουμε.... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!το πέτυχες!!ΧΕΧΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 14:35 Η eliza04 έγραψε: #172 04-06-08 14:35 Γι'αυτο ποτε δεν πρεπει να ακουμε κανεναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisini Νεοφερμένο μέλος Η Χρυσινη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:45 Η chrisini έγραψε: #173 04-06-08 17:45 Παιδια μην βαρατε!ενας φιλος μου μου ειπε οτι γνωριζει για τα θεματα και ειπα να βοηθησω!Φυσικα και δεν θα διαβαζα μονο αυτα!Ετσι και αλλιωσ σας τα εγραψα στις 9 το βραδυ οποτε....Σιγα το νοημα που ειχε!υποτιθεται οτι μεχρι εκεινη την ωρα ο φυσιολογικοσ μαθητης ειχε τελειωσει το διαβασμα του....και θα εριχνε μια ακομα ματια σε αυτα που ειναι sos...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 18:08 Ο Orlando έγραψε: #174 04-06-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από chrisini: Παιδια μην βαρατε!ενας φιλος μου μου ειπε οτι γνωριζει για τα θεματα και ειπα να βοηθησω!Φυσικα και δεν θα διαβαζα μονο αυτα!Ετσι και αλλιωσ σας τα εγραψα στις 9 το βραδυ οποτε....Σιγα το νοημα που ειχε!υποτιθεται οτι μεχρι εκεινη την ωρα ο φυσιολογικοσ μαθητης ειχε τελειωσει το διαβασμα του....και θα εριχνε μια ακομα ματια σε αυτα που ειναι sos...! Click για ανάπτυξη... Πλακα με κανιεις??Εσυ μας ειπες οτι εχεις ανθρωπο στην επιτροπη!!Τον φιλο σου εννοουσες?LOL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aris_20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Aris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 20:36 Ο aris_20 έγραψε: #175 04-06-08 20:36 ΤΡΙΤΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ Τα θέματα στο μάθημα «Αρχές Οικονομικής θεωρίας» ήταν πιο δύσκολα από τα περσινά, γιατί απαιτούσαν πολλές πράξεις. Στο 4ο θέμα, το αʼ ερώτημα ήταν δύσκολο, ενώ το 2ο -3ο και 4ο ερώτημα ήταν ανεξάρτητα από το 1ο. Πιθανολογείται ότι οι βαθμοί θα είναι κατώτεροι από τους περσινούς και ότι επειδή το μάθημα είναι επιλογής απʼόλες τις κατευθύνσεις για σχολές του πέμπτου πεδίου, θα στερήσει την είσοδο σε οικονομικές σχολές, κυρίως των υποψηφίων Θεωρητικής Κατεύθυνσης, που το επέλεξαν και το ''άριστα'' από τους υποψηφίους της Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης, αντίστοιχα. Εύκολα θεωρήθηκαν τα ερωτήματα πολλαπλής επιλογής σε σχέση με τα υπόλοιπα θέματα. Μάνθα Βούτσινου Οικονομολόγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mpampis_20 Νεοφερμένο μέλος Ο Mpampis_20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:43 Ο Mpampis_20: #176 04-06-08 22:43 Παιδια εχω μια ερωτηση...Στο ερωτημα Γ.3 οπου ζητουσε τον ρυθμο πληθωρισμου δεν ξερω αν το παρατηρησατε αλλα υπηρχε μια σοβαρη ασαφεια.....εγω υπολογισα τον Ρ.Π με ετος βασης το 2006 οπως μας εδινε στο ερωτημα Γ.2 καθως δεν υπηρχε καμια αναφορα στο να χρησιμοποιησουμε τα δεδομενα του 1ου ή του 2ου ερωτηματος.. Το αποτελεσμα ομως ειναι το ιδιο. (6,66). Γνωριζετε αν η αλλαγη του ετους βασης μπορει να επηρεασει το αποτελεσμα ή ειναι το ιδιο?(ουσιαστικα ο πληθωρισμος δεν αλλαζει αν συγκρινουμε τα ετη με ετος βασης το 2006 σωστα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:50 Ο Orlando έγραψε: #177 04-06-08 22:50 Οχι!Το ετος βασης δεν επηρεαζει το ρυθμο πληθωρισμου:no1:Νομιζω εχει μια σχετικη ασκηση το Βοηθημα του Σαββαλα(Λαζανης,Τεντες,Χατζηανδρεου,Τζηρος) Αλλα ακομα κι αν τον επηρεαζε,νομιζω οτι δεν υπαρχει ασαφεια...το γεγονος οτι σου λεει σε ενα ερωτημα (στα πλαισια του ερωτηματος αυτου) να χρησιμοποιησεις ως ετος βασης το 2006 δεν σημαινει οτι θα πρεπει να το παρεις σαν δεδομενο και για τα υπολοιπα ερωτηματα Εκτος,αν προκειτε για υποερωτημα του ιδιου ερωτηματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 12:24 Η eliza04 έγραψε: #178 05-06-08 12:24 Και εγω ειχα κολλησει σ'αυτο, στην αρχη εκανα με ετος βασης το 2006, αλλα οταν τελειωσα εκανα και ετος βασης το 2004 το ιδιο εβγαινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostkan Νεοφερμένο μέλος Ο kostkan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 00:35 Ο kostkan έγραψε: #179 06-06-08 00:35 Αρχική Δημοσίευση από aris_20: ΤΡΙΤΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ [...] Στο 4ο θέμα, το αʼ ερώτημα ήταν δύσκολο, ενώ το 2ο -3ο και 4ο ερώτημα ήταν ανεξάρτητα από το 1ο. Click για ανάπτυξη... Τι λεει εδω ρε παιδια??? Αν δεν εβρισκες το VC στην Q=245 με το κολπο P=MC πως μπορουσες να κανεις μετα τον πινακα αγοραιας προσφορας και να λυσεις και τα αλλα ερωτηματα? OK εκανα λαθος...τωρα που το ξαναειδα δεν χρειαζοτανε πουθενα το VC στα αλλα ερωτηματα... Αν και το εχασα το 4 θεμα επειδη δεν μπορουσα να βρω το VC και μετα κολησα και δεν μπορουσα να βρω και την αγοραια καμπυλη...τελικα ηταν πολυ ευκολα. Του φανηκαν κανενος-καμιας δυσκολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aris_20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Aris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 02:35 Ο aris_20 έγραψε: #180 06-06-08 02:35 μπορουσες να φτασεις πιστευω στο 17 πιστευω οικονομια απο εκει και περα 1 βαθμο μπορουσες να τον χασεις στο 4 εκει με το mc....1 μπορουσες να χασεις στο 3 και ενα απο την αναπτυξη....γνωμη μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: geokam marpa blissele sophia_b idkser TheNorth Panagiwths12 FNC_Sophia Panagiotis849 spinalgr1990 Chris1993 Corfu kitty jellojina Giorgkalo 98.8%chimpanzee jYanniss charmander Scandal Indecisive2 Helen06 thecrazycretan panosT436 redpointer tomftw vade Kzaro Mary06 Lolipop7 carnage Maynard Totreno suaimhneas Eleni123- Marel Valous Verikoko17 petrosln xristosgkm Oikonomologistis Anna_kitty SlimShady GeorgePap2003 panosveki xakounaamatata george777 Φωτεινη Τζα. Than003 marilena_ Αναστασία197 maria2001 Nala anastasis06 spring day Ada ada Jimmis18 Petros001 Georgekk Specon annii persant damn Eri0611 marian _Aggelos123 tsiobieman Giii Alexecon1991 constansn ggl globglogabgalab Σωτηρία T C Sourotiri giadespoiamilaei Nikkkpat calliope igeorgeoikonomo Alexandros36k eukleidhs1821 imkindalost Δήμος56103 panagiotis G Anna10 JohnGreek savasvas sweater weather manos1234567 Λαμπρινηη Bgpanos don_vito Αγγελος Μανος den antexw allh apotyxia kvstas92 angelikitaraxia Livaja10 Adolfo valencia Viedo Tommy_civil panagiotis econ Earendil aggelosst9 jimis2001 tasost Panos_02 Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 joanna916 stamoul1s giannis Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DeSo_: Βγηκαν οι απαντησεις κ τα θεματα των εσπερινων στο ΑΟΘ? Click για ανάπτυξη... Θέματα και λύσεις εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 05:59 Η eliza04 έγραψε: #170 03-06-08 05:59 Καλη επιτυχια σε ολους!! δεν ειναι ακριβως ετσι....οι ανεργοι ανηκουν στο εργατικο δυναμικο.....γιατι θελουν και μπορουν να εργαστουν.... εν δυναμει παραγωγικος συντελεστης μπορει να θεωρηθεις εσυ που εισαι μαθητρια...... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω για την βοηθεια :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. riasam Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:42 Η riasam έγραψε: #171 04-06-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από chrisini: Λοιπον εχω τα sos απο αοθ!εχω ατομο στην επιτροπη...!λοιπον απο θεωρια συμπεριφορα του καταναλωτη,οικονομικο κυκλωμα και καταμερισμοσ των εργων!απο ασκησεισ 1ο 3ο 5ο κεφαλαιο!θα σκισουμε.... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!το πέτυχες!!ΧΕΧΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 14:35 Η eliza04 έγραψε: #172 04-06-08 14:35 Γι'αυτο ποτε δεν πρεπει να ακουμε κανεναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisini Νεοφερμένο μέλος Η Χρυσινη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:45 Η chrisini έγραψε: #173 04-06-08 17:45 Παιδια μην βαρατε!ενας φιλος μου μου ειπε οτι γνωριζει για τα θεματα και ειπα να βοηθησω!Φυσικα και δεν θα διαβαζα μονο αυτα!Ετσι και αλλιωσ σας τα εγραψα στις 9 το βραδυ οποτε....Σιγα το νοημα που ειχε!υποτιθεται οτι μεχρι εκεινη την ωρα ο φυσιολογικοσ μαθητης ειχε τελειωσει το διαβασμα του....και θα εριχνε μια ακομα ματια σε αυτα που ειναι sos...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 18:08 Ο Orlando έγραψε: #174 04-06-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από chrisini: Παιδια μην βαρατε!ενας φιλος μου μου ειπε οτι γνωριζει για τα θεματα και ειπα να βοηθησω!Φυσικα και δεν θα διαβαζα μονο αυτα!Ετσι και αλλιωσ σας τα εγραψα στις 9 το βραδυ οποτε....Σιγα το νοημα που ειχε!υποτιθεται οτι μεχρι εκεινη την ωρα ο φυσιολογικοσ μαθητης ειχε τελειωσει το διαβασμα του....και θα εριχνε μια ακομα ματια σε αυτα που ειναι sos...! Click για ανάπτυξη... Πλακα με κανιεις??Εσυ μας ειπες οτι εχεις ανθρωπο στην επιτροπη!!Τον φιλο σου εννοουσες?LOL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aris_20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Aris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 20:36 Ο aris_20 έγραψε: #175 04-06-08 20:36 ΤΡΙΤΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ Τα θέματα στο μάθημα «Αρχές Οικονομικής θεωρίας» ήταν πιο δύσκολα από τα περσινά, γιατί απαιτούσαν πολλές πράξεις. Στο 4ο θέμα, το αʼ ερώτημα ήταν δύσκολο, ενώ το 2ο -3ο και 4ο ερώτημα ήταν ανεξάρτητα από το 1ο. Πιθανολογείται ότι οι βαθμοί θα είναι κατώτεροι από τους περσινούς και ότι επειδή το μάθημα είναι επιλογής απʼόλες τις κατευθύνσεις για σχολές του πέμπτου πεδίου, θα στερήσει την είσοδο σε οικονομικές σχολές, κυρίως των υποψηφίων Θεωρητικής Κατεύθυνσης, που το επέλεξαν και το ''άριστα'' από τους υποψηφίους της Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης, αντίστοιχα. Εύκολα θεωρήθηκαν τα ερωτήματα πολλαπλής επιλογής σε σχέση με τα υπόλοιπα θέματα. Μάνθα Βούτσινου Οικονομολόγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mpampis_20 Νεοφερμένο μέλος Ο Mpampis_20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:43 Ο Mpampis_20: #176 04-06-08 22:43 Παιδια εχω μια ερωτηση...Στο ερωτημα Γ.3 οπου ζητουσε τον ρυθμο πληθωρισμου δεν ξερω αν το παρατηρησατε αλλα υπηρχε μια σοβαρη ασαφεια.....εγω υπολογισα τον Ρ.Π με ετος βασης το 2006 οπως μας εδινε στο ερωτημα Γ.2 καθως δεν υπηρχε καμια αναφορα στο να χρησιμοποιησουμε τα δεδομενα του 1ου ή του 2ου ερωτηματος.. Το αποτελεσμα ομως ειναι το ιδιο. (6,66). Γνωριζετε αν η αλλαγη του ετους βασης μπορει να επηρεασει το αποτελεσμα ή ειναι το ιδιο?(ουσιαστικα ο πληθωρισμος δεν αλλαζει αν συγκρινουμε τα ετη με ετος βασης το 2006 σωστα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:50 Ο Orlando έγραψε: #177 04-06-08 22:50 Οχι!Το ετος βασης δεν επηρεαζει το ρυθμο πληθωρισμου:no1:Νομιζω εχει μια σχετικη ασκηση το Βοηθημα του Σαββαλα(Λαζανης,Τεντες,Χατζηανδρεου,Τζηρος) Αλλα ακομα κι αν τον επηρεαζε,νομιζω οτι δεν υπαρχει ασαφεια...το γεγονος οτι σου λεει σε ενα ερωτημα (στα πλαισια του ερωτηματος αυτου) να χρησιμοποιησεις ως ετος βασης το 2006 δεν σημαινει οτι θα πρεπει να το παρεις σαν δεδομενο και για τα υπολοιπα ερωτηματα Εκτος,αν προκειτε για υποερωτημα του ιδιου ερωτηματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 12:24 Η eliza04 έγραψε: #178 05-06-08 12:24 Και εγω ειχα κολλησει σ'αυτο, στην αρχη εκανα με ετος βασης το 2006, αλλα οταν τελειωσα εκανα και ετος βασης το 2004 το ιδιο εβγαινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostkan Νεοφερμένο μέλος Ο kostkan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 00:35 Ο kostkan έγραψε: #179 06-06-08 00:35 Αρχική Δημοσίευση από aris_20: ΤΡΙΤΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ [...] Στο 4ο θέμα, το αʼ ερώτημα ήταν δύσκολο, ενώ το 2ο -3ο και 4ο ερώτημα ήταν ανεξάρτητα από το 1ο. Click για ανάπτυξη... Τι λεει εδω ρε παιδια??? Αν δεν εβρισκες το VC στην Q=245 με το κολπο P=MC πως μπορουσες να κανεις μετα τον πινακα αγοραιας προσφορας και να λυσεις και τα αλλα ερωτηματα? OK εκανα λαθος...τωρα που το ξαναειδα δεν χρειαζοτανε πουθενα το VC στα αλλα ερωτηματα... Αν και το εχασα το 4 θεμα επειδη δεν μπορουσα να βρω το VC και μετα κολησα και δεν μπορουσα να βρω και την αγοραια καμπυλη...τελικα ηταν πολυ ευκολα. Του φανηκαν κανενος-καμιας δυσκολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aris_20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Aris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 02:35 Ο aris_20 έγραψε: #180 06-06-08 02:35 μπορουσες να φτασεις πιστευω στο 17 πιστευω οικονομια απο εκει και περα 1 βαθμο μπορουσες να τον χασεις στο 4 εκει με το mc....1 μπορουσες να χασεις στο 3 και ενα απο την αναπτυξη....γνωμη μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: geokam marpa blissele sophia_b idkser TheNorth Panagiwths12 FNC_Sophia Panagiotis849 spinalgr1990 Chris1993 Corfu kitty jellojina Giorgkalo 98.8%chimpanzee jYanniss charmander Scandal Indecisive2 Helen06 thecrazycretan panosT436 redpointer tomftw vade Kzaro Mary06 Lolipop7 carnage Maynard Totreno suaimhneas Eleni123- Marel Valous Verikoko17 petrosln xristosgkm Oikonomologistis Anna_kitty SlimShady GeorgePap2003 panosveki xakounaamatata george777 Φωτεινη Τζα. Than003 marilena_ Αναστασία197 maria2001 Nala anastasis06 spring day Ada ada Jimmis18 Petros001 Georgekk Specon annii persant damn Eri0611 marian _Aggelos123 tsiobieman Giii Alexecon1991 constansn ggl globglogabgalab Σωτηρία T C Sourotiri giadespoiamilaei Nikkkpat calliope igeorgeoikonomo Alexandros36k eukleidhs1821 imkindalost Δήμος56103 panagiotis G Anna10 JohnGreek savasvas sweater weather manos1234567 Λαμπρινηη Bgpanos don_vito Αγγελος Μανος den antexw allh apotyxia kvstas92 angelikitaraxia Livaja10 Adolfo valencia Viedo Tommy_civil panagiotis econ Earendil aggelosst9 jimis2001 tasost Panos_02 Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 joanna916 stamoul1s giannis Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλη επιτυχια σε ολους!! δεν ειναι ακριβως ετσι....οι ανεργοι ανηκουν στο εργατικο δυναμικο.....γιατι θελουν και μπορουν να εργαστουν.... εν δυναμει παραγωγικος συντελεστης μπορει να θεωρηθεις εσυ που εισαι μαθητρια...... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω για την βοηθεια :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
riasam Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:42 Η riasam έγραψε: #171 04-06-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από chrisini: Λοιπον εχω τα sos απο αοθ!εχω ατομο στην επιτροπη...!λοιπον απο θεωρια συμπεριφορα του καταναλωτη,οικονομικο κυκλωμα και καταμερισμοσ των εργων!απο ασκησεισ 1ο 3ο 5ο κεφαλαιο!θα σκισουμε.... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!το πέτυχες!!ΧΕΧΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 14:35 Η eliza04 έγραψε: #172 04-06-08 14:35 Γι'αυτο ποτε δεν πρεπει να ακουμε κανεναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisini Νεοφερμένο μέλος Η Χρυσινη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:45 Η chrisini έγραψε: #173 04-06-08 17:45 Παιδια μην βαρατε!ενας φιλος μου μου ειπε οτι γνωριζει για τα θεματα και ειπα να βοηθησω!Φυσικα και δεν θα διαβαζα μονο αυτα!Ετσι και αλλιωσ σας τα εγραψα στις 9 το βραδυ οποτε....Σιγα το νοημα που ειχε!υποτιθεται οτι μεχρι εκεινη την ωρα ο φυσιολογικοσ μαθητης ειχε τελειωσει το διαβασμα του....και θα εριχνε μια ακομα ματια σε αυτα που ειναι sos...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 18:08 Ο Orlando έγραψε: #174 04-06-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από chrisini: Παιδια μην βαρατε!ενας φιλος μου μου ειπε οτι γνωριζει για τα θεματα και ειπα να βοηθησω!Φυσικα και δεν θα διαβαζα μονο αυτα!Ετσι και αλλιωσ σας τα εγραψα στις 9 το βραδυ οποτε....Σιγα το νοημα που ειχε!υποτιθεται οτι μεχρι εκεινη την ωρα ο φυσιολογικοσ μαθητης ειχε τελειωσει το διαβασμα του....και θα εριχνε μια ακομα ματια σε αυτα που ειναι sos...! Click για ανάπτυξη... Πλακα με κανιεις??Εσυ μας ειπες οτι εχεις ανθρωπο στην επιτροπη!!Τον φιλο σου εννοουσες?LOL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aris_20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Aris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 20:36 Ο aris_20 έγραψε: #175 04-06-08 20:36 ΤΡΙΤΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ Τα θέματα στο μάθημα «Αρχές Οικονομικής θεωρίας» ήταν πιο δύσκολα από τα περσινά, γιατί απαιτούσαν πολλές πράξεις. Στο 4ο θέμα, το αʼ ερώτημα ήταν δύσκολο, ενώ το 2ο -3ο και 4ο ερώτημα ήταν ανεξάρτητα από το 1ο. Πιθανολογείται ότι οι βαθμοί θα είναι κατώτεροι από τους περσινούς και ότι επειδή το μάθημα είναι επιλογής απʼόλες τις κατευθύνσεις για σχολές του πέμπτου πεδίου, θα στερήσει την είσοδο σε οικονομικές σχολές, κυρίως των υποψηφίων Θεωρητικής Κατεύθυνσης, που το επέλεξαν και το ''άριστα'' από τους υποψηφίους της Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης, αντίστοιχα. Εύκολα θεωρήθηκαν τα ερωτήματα πολλαπλής επιλογής σε σχέση με τα υπόλοιπα θέματα. Μάνθα Βούτσινου Οικονομολόγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mpampis_20 Νεοφερμένο μέλος Ο Mpampis_20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:43 Ο Mpampis_20: #176 04-06-08 22:43 Παιδια εχω μια ερωτηση...Στο ερωτημα Γ.3 οπου ζητουσε τον ρυθμο πληθωρισμου δεν ξερω αν το παρατηρησατε αλλα υπηρχε μια σοβαρη ασαφεια.....εγω υπολογισα τον Ρ.Π με ετος βασης το 2006 οπως μας εδινε στο ερωτημα Γ.2 καθως δεν υπηρχε καμια αναφορα στο να χρησιμοποιησουμε τα δεδομενα του 1ου ή του 2ου ερωτηματος.. Το αποτελεσμα ομως ειναι το ιδιο. (6,66). Γνωριζετε αν η αλλαγη του ετους βασης μπορει να επηρεασει το αποτελεσμα ή ειναι το ιδιο?(ουσιαστικα ο πληθωρισμος δεν αλλαζει αν συγκρινουμε τα ετη με ετος βασης το 2006 σωστα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:50 Ο Orlando έγραψε: #177 04-06-08 22:50 Οχι!Το ετος βασης δεν επηρεαζει το ρυθμο πληθωρισμου:no1:Νομιζω εχει μια σχετικη ασκηση το Βοηθημα του Σαββαλα(Λαζανης,Τεντες,Χατζηανδρεου,Τζηρος) Αλλα ακομα κι αν τον επηρεαζε,νομιζω οτι δεν υπαρχει ασαφεια...το γεγονος οτι σου λεει σε ενα ερωτημα (στα πλαισια του ερωτηματος αυτου) να χρησιμοποιησεις ως ετος βασης το 2006 δεν σημαινει οτι θα πρεπει να το παρεις σαν δεδομενο και για τα υπολοιπα ερωτηματα Εκτος,αν προκειτε για υποερωτημα του ιδιου ερωτηματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 12:24 Η eliza04 έγραψε: #178 05-06-08 12:24 Και εγω ειχα κολλησει σ'αυτο, στην αρχη εκανα με ετος βασης το 2006, αλλα οταν τελειωσα εκανα και ετος βασης το 2004 το ιδιο εβγαινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostkan Νεοφερμένο μέλος Ο kostkan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 00:35 Ο kostkan έγραψε: #179 06-06-08 00:35 Αρχική Δημοσίευση από aris_20: ΤΡΙΤΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ [...] Στο 4ο θέμα, το αʼ ερώτημα ήταν δύσκολο, ενώ το 2ο -3ο και 4ο ερώτημα ήταν ανεξάρτητα από το 1ο. Click για ανάπτυξη... Τι λεει εδω ρε παιδια??? Αν δεν εβρισκες το VC στην Q=245 με το κολπο P=MC πως μπορουσες να κανεις μετα τον πινακα αγοραιας προσφορας και να λυσεις και τα αλλα ερωτηματα? OK εκανα λαθος...τωρα που το ξαναειδα δεν χρειαζοτανε πουθενα το VC στα αλλα ερωτηματα... Αν και το εχασα το 4 θεμα επειδη δεν μπορουσα να βρω το VC και μετα κολησα και δεν μπορουσα να βρω και την αγοραια καμπυλη...τελικα ηταν πολυ ευκολα. Του φανηκαν κανενος-καμιας δυσκολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aris_20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Aris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 02:35 Ο aris_20 έγραψε: #180 06-06-08 02:35 μπορουσες να φτασεις πιστευω στο 17 πιστευω οικονομια απο εκει και περα 1 βαθμο μπορουσες να τον χασεις στο 4 εκει με το mc....1 μπορουσες να χασεις στο 3 και ενα απο την αναπτυξη....γνωμη μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: geokam marpa blissele sophia_b idkser TheNorth Panagiwths12 FNC_Sophia Panagiotis849 spinalgr1990 Chris1993 Corfu kitty jellojina Giorgkalo 98.8%chimpanzee jYanniss charmander Scandal Indecisive2 Helen06 thecrazycretan panosT436 redpointer tomftw vade Kzaro Mary06 Lolipop7 carnage Maynard Totreno suaimhneas Eleni123- Marel Valous Verikoko17 petrosln xristosgkm Oikonomologistis Anna_kitty SlimShady GeorgePap2003 panosveki xakounaamatata george777 Φωτεινη Τζα. Than003 marilena_ Αναστασία197 maria2001 Nala anastasis06 spring day Ada ada Jimmis18 Petros001 Georgekk Specon annii persant damn Eri0611 marian _Aggelos123 tsiobieman Giii Alexecon1991 constansn ggl globglogabgalab Σωτηρία T C Sourotiri giadespoiamilaei Nikkkpat calliope igeorgeoikonomo Alexandros36k eukleidhs1821 imkindalost Δήμος56103 panagiotis G Anna10 JohnGreek savasvas sweater weather manos1234567 Λαμπρινηη Bgpanos don_vito Αγγελος Μανος den antexw allh apotyxia kvstas92 angelikitaraxia Livaja10 Adolfo valencia Viedo Tommy_civil panagiotis econ Earendil aggelosst9 jimis2001 tasost Panos_02 Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 joanna916 stamoul1s giannis Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chrisini: Λοιπον εχω τα sos απο αοθ!εχω ατομο στην επιτροπη...!λοιπον απο θεωρια συμπεριφορα του καταναλωτη,οικονομικο κυκλωμα και καταμερισμοσ των εργων!απο ασκησεισ 1ο 3ο 5ο κεφαλαιο!θα σκισουμε.... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!το πέτυχες!!ΧΕΧΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 14:35 Η eliza04 έγραψε: #172 04-06-08 14:35 Γι'αυτο ποτε δεν πρεπει να ακουμε κανεναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisini Νεοφερμένο μέλος Η Χρυσινη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:45 Η chrisini έγραψε: #173 04-06-08 17:45 Παιδια μην βαρατε!ενας φιλος μου μου ειπε οτι γνωριζει για τα θεματα και ειπα να βοηθησω!Φυσικα και δεν θα διαβαζα μονο αυτα!Ετσι και αλλιωσ σας τα εγραψα στις 9 το βραδυ οποτε....Σιγα το νοημα που ειχε!υποτιθεται οτι μεχρι εκεινη την ωρα ο φυσιολογικοσ μαθητης ειχε τελειωσει το διαβασμα του....και θα εριχνε μια ακομα ματια σε αυτα που ειναι sos...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 18:08 Ο Orlando έγραψε: #174 04-06-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από chrisini: Παιδια μην βαρατε!ενας φιλος μου μου ειπε οτι γνωριζει για τα θεματα και ειπα να βοηθησω!Φυσικα και δεν θα διαβαζα μονο αυτα!Ετσι και αλλιωσ σας τα εγραψα στις 9 το βραδυ οποτε....Σιγα το νοημα που ειχε!υποτιθεται οτι μεχρι εκεινη την ωρα ο φυσιολογικοσ μαθητης ειχε τελειωσει το διαβασμα του....και θα εριχνε μια ακομα ματια σε αυτα που ειναι sos...! Click για ανάπτυξη... Πλακα με κανιεις??Εσυ μας ειπες οτι εχεις ανθρωπο στην επιτροπη!!Τον φιλο σου εννοουσες?LOL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aris_20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Aris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 20:36 Ο aris_20 έγραψε: #175 04-06-08 20:36 ΤΡΙΤΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ Τα θέματα στο μάθημα «Αρχές Οικονομικής θεωρίας» ήταν πιο δύσκολα από τα περσινά, γιατί απαιτούσαν πολλές πράξεις. Στο 4ο θέμα, το αʼ ερώτημα ήταν δύσκολο, ενώ το 2ο -3ο και 4ο ερώτημα ήταν ανεξάρτητα από το 1ο. Πιθανολογείται ότι οι βαθμοί θα είναι κατώτεροι από τους περσινούς και ότι επειδή το μάθημα είναι επιλογής απʼόλες τις κατευθύνσεις για σχολές του πέμπτου πεδίου, θα στερήσει την είσοδο σε οικονομικές σχολές, κυρίως των υποψηφίων Θεωρητικής Κατεύθυνσης, που το επέλεξαν και το ''άριστα'' από τους υποψηφίους της Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης, αντίστοιχα. Εύκολα θεωρήθηκαν τα ερωτήματα πολλαπλής επιλογής σε σχέση με τα υπόλοιπα θέματα. Μάνθα Βούτσινου Οικονομολόγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mpampis_20 Νεοφερμένο μέλος Ο Mpampis_20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:43 Ο Mpampis_20: #176 04-06-08 22:43 Παιδια εχω μια ερωτηση...Στο ερωτημα Γ.3 οπου ζητουσε τον ρυθμο πληθωρισμου δεν ξερω αν το παρατηρησατε αλλα υπηρχε μια σοβαρη ασαφεια.....εγω υπολογισα τον Ρ.Π με ετος βασης το 2006 οπως μας εδινε στο ερωτημα Γ.2 καθως δεν υπηρχε καμια αναφορα στο να χρησιμοποιησουμε τα δεδομενα του 1ου ή του 2ου ερωτηματος.. Το αποτελεσμα ομως ειναι το ιδιο. (6,66). Γνωριζετε αν η αλλαγη του ετους βασης μπορει να επηρεασει το αποτελεσμα ή ειναι το ιδιο?(ουσιαστικα ο πληθωρισμος δεν αλλαζει αν συγκρινουμε τα ετη με ετος βασης το 2006 σωστα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:50 Ο Orlando έγραψε: #177 04-06-08 22:50 Οχι!Το ετος βασης δεν επηρεαζει το ρυθμο πληθωρισμου:no1:Νομιζω εχει μια σχετικη ασκηση το Βοηθημα του Σαββαλα(Λαζανης,Τεντες,Χατζηανδρεου,Τζηρος) Αλλα ακομα κι αν τον επηρεαζε,νομιζω οτι δεν υπαρχει ασαφεια...το γεγονος οτι σου λεει σε ενα ερωτημα (στα πλαισια του ερωτηματος αυτου) να χρησιμοποιησεις ως ετος βασης το 2006 δεν σημαινει οτι θα πρεπει να το παρεις σαν δεδομενο και για τα υπολοιπα ερωτηματα Εκτος,αν προκειτε για υποερωτημα του ιδιου ερωτηματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 12:24 Η eliza04 έγραψε: #178 05-06-08 12:24 Και εγω ειχα κολλησει σ'αυτο, στην αρχη εκανα με ετος βασης το 2006, αλλα οταν τελειωσα εκανα και ετος βασης το 2004 το ιδιο εβγαινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostkan Νεοφερμένο μέλος Ο kostkan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 00:35 Ο kostkan έγραψε: #179 06-06-08 00:35 Αρχική Δημοσίευση από aris_20: ΤΡΙΤΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ [...] Στο 4ο θέμα, το αʼ ερώτημα ήταν δύσκολο, ενώ το 2ο -3ο και 4ο ερώτημα ήταν ανεξάρτητα από το 1ο. Click για ανάπτυξη... Τι λεει εδω ρε παιδια??? Αν δεν εβρισκες το VC στην Q=245 με το κολπο P=MC πως μπορουσες να κανεις μετα τον πινακα αγοραιας προσφορας και να λυσεις και τα αλλα ερωτηματα? OK εκανα λαθος...τωρα που το ξαναειδα δεν χρειαζοτανε πουθενα το VC στα αλλα ερωτηματα... Αν και το εχασα το 4 θεμα επειδη δεν μπορουσα να βρω το VC και μετα κολησα και δεν μπορουσα να βρω και την αγοραια καμπυλη...τελικα ηταν πολυ ευκολα. Του φανηκαν κανενος-καμιας δυσκολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aris_20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Aris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 02:35 Ο aris_20 έγραψε: #180 06-06-08 02:35 μπορουσες να φτασεις πιστευω στο 17 πιστευω οικονομια απο εκει και περα 1 βαθμο μπορουσες να τον χασεις στο 4 εκει με το mc....1 μπορουσες να χασεις στο 3 και ενα απο την αναπτυξη....γνωμη μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: geokam marpa blissele sophia_b idkser TheNorth Panagiwths12 FNC_Sophia Panagiotis849 spinalgr1990 Chris1993 Corfu kitty jellojina Giorgkalo 98.8%chimpanzee jYanniss charmander Scandal Indecisive2 Helen06 thecrazycretan panosT436 redpointer tomftw vade Kzaro Mary06 Lolipop7 carnage Maynard Totreno suaimhneas Eleni123- Marel Valous Verikoko17 petrosln xristosgkm Oikonomologistis Anna_kitty SlimShady GeorgePap2003 panosveki xakounaamatata george777 Φωτεινη Τζα. Than003 marilena_ Αναστασία197 maria2001 Nala anastasis06 spring day Ada ada Jimmis18 Petros001 Georgekk Specon annii persant damn Eri0611 marian _Aggelos123 tsiobieman Giii Alexecon1991 constansn ggl globglogabgalab Σωτηρία T C Sourotiri giadespoiamilaei Nikkkpat calliope igeorgeoikonomo Alexandros36k eukleidhs1821 imkindalost Δήμος56103 panagiotis G Anna10 JohnGreek savasvas sweater weather manos1234567 Λαμπρινηη Bgpanos don_vito Αγγελος Μανος den antexw allh apotyxia kvstas92 angelikitaraxia Livaja10 Adolfo valencia Viedo Tommy_civil panagiotis econ Earendil aggelosst9 jimis2001 tasost Panos_02 Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 joanna916 stamoul1s giannis Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γι'αυτο ποτε δεν πρεπει να ακουμε κανεναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisini Νεοφερμένο μέλος Η Χρυσινη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:45 Η chrisini έγραψε: #173 04-06-08 17:45 Παιδια μην βαρατε!ενας φιλος μου μου ειπε οτι γνωριζει για τα θεματα και ειπα να βοηθησω!Φυσικα και δεν θα διαβαζα μονο αυτα!Ετσι και αλλιωσ σας τα εγραψα στις 9 το βραδυ οποτε....Σιγα το νοημα που ειχε!υποτιθεται οτι μεχρι εκεινη την ωρα ο φυσιολογικοσ μαθητης ειχε τελειωσει το διαβασμα του....και θα εριχνε μια ακομα ματια σε αυτα που ειναι sos...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 18:08 Ο Orlando έγραψε: #174 04-06-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από chrisini: Παιδια μην βαρατε!ενας φιλος μου μου ειπε οτι γνωριζει για τα θεματα και ειπα να βοηθησω!Φυσικα και δεν θα διαβαζα μονο αυτα!Ετσι και αλλιωσ σας τα εγραψα στις 9 το βραδυ οποτε....Σιγα το νοημα που ειχε!υποτιθεται οτι μεχρι εκεινη την ωρα ο φυσιολογικοσ μαθητης ειχε τελειωσει το διαβασμα του....και θα εριχνε μια ακομα ματια σε αυτα που ειναι sos...! Click για ανάπτυξη... Πλακα με κανιεις??Εσυ μας ειπες οτι εχεις ανθρωπο στην επιτροπη!!Τον φιλο σου εννοουσες?LOL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aris_20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Aris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 20:36 Ο aris_20 έγραψε: #175 04-06-08 20:36 ΤΡΙΤΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ Τα θέματα στο μάθημα «Αρχές Οικονομικής θεωρίας» ήταν πιο δύσκολα από τα περσινά, γιατί απαιτούσαν πολλές πράξεις. Στο 4ο θέμα, το αʼ ερώτημα ήταν δύσκολο, ενώ το 2ο -3ο και 4ο ερώτημα ήταν ανεξάρτητα από το 1ο. Πιθανολογείται ότι οι βαθμοί θα είναι κατώτεροι από τους περσινούς και ότι επειδή το μάθημα είναι επιλογής απʼόλες τις κατευθύνσεις για σχολές του πέμπτου πεδίου, θα στερήσει την είσοδο σε οικονομικές σχολές, κυρίως των υποψηφίων Θεωρητικής Κατεύθυνσης, που το επέλεξαν και το ''άριστα'' από τους υποψηφίους της Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης, αντίστοιχα. Εύκολα θεωρήθηκαν τα ερωτήματα πολλαπλής επιλογής σε σχέση με τα υπόλοιπα θέματα. Μάνθα Βούτσινου Οικονομολόγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mpampis_20 Νεοφερμένο μέλος Ο Mpampis_20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:43 Ο Mpampis_20: #176 04-06-08 22:43 Παιδια εχω μια ερωτηση...Στο ερωτημα Γ.3 οπου ζητουσε τον ρυθμο πληθωρισμου δεν ξερω αν το παρατηρησατε αλλα υπηρχε μια σοβαρη ασαφεια.....εγω υπολογισα τον Ρ.Π με ετος βασης το 2006 οπως μας εδινε στο ερωτημα Γ.2 καθως δεν υπηρχε καμια αναφορα στο να χρησιμοποιησουμε τα δεδομενα του 1ου ή του 2ου ερωτηματος.. Το αποτελεσμα ομως ειναι το ιδιο. (6,66). Γνωριζετε αν η αλλαγη του ετους βασης μπορει να επηρεασει το αποτελεσμα ή ειναι το ιδιο?(ουσιαστικα ο πληθωρισμος δεν αλλαζει αν συγκρινουμε τα ετη με ετος βασης το 2006 σωστα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:50 Ο Orlando έγραψε: #177 04-06-08 22:50 Οχι!Το ετος βασης δεν επηρεαζει το ρυθμο πληθωρισμου:no1:Νομιζω εχει μια σχετικη ασκηση το Βοηθημα του Σαββαλα(Λαζανης,Τεντες,Χατζηανδρεου,Τζηρος) Αλλα ακομα κι αν τον επηρεαζε,νομιζω οτι δεν υπαρχει ασαφεια...το γεγονος οτι σου λεει σε ενα ερωτημα (στα πλαισια του ερωτηματος αυτου) να χρησιμοποιησεις ως ετος βασης το 2006 δεν σημαινει οτι θα πρεπει να το παρεις σαν δεδομενο και για τα υπολοιπα ερωτηματα Εκτος,αν προκειτε για υποερωτημα του ιδιου ερωτηματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 12:24 Η eliza04 έγραψε: #178 05-06-08 12:24 Και εγω ειχα κολλησει σ'αυτο, στην αρχη εκανα με ετος βασης το 2006, αλλα οταν τελειωσα εκανα και ετος βασης το 2004 το ιδιο εβγαινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostkan Νεοφερμένο μέλος Ο kostkan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 00:35 Ο kostkan έγραψε: #179 06-06-08 00:35 Αρχική Δημοσίευση από aris_20: ΤΡΙΤΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ [...] Στο 4ο θέμα, το αʼ ερώτημα ήταν δύσκολο, ενώ το 2ο -3ο και 4ο ερώτημα ήταν ανεξάρτητα από το 1ο. Click για ανάπτυξη... Τι λεει εδω ρε παιδια??? Αν δεν εβρισκες το VC στην Q=245 με το κολπο P=MC πως μπορουσες να κανεις μετα τον πινακα αγοραιας προσφορας και να λυσεις και τα αλλα ερωτηματα? OK εκανα λαθος...τωρα που το ξαναειδα δεν χρειαζοτανε πουθενα το VC στα αλλα ερωτηματα... Αν και το εχασα το 4 θεμα επειδη δεν μπορουσα να βρω το VC και μετα κολησα και δεν μπορουσα να βρω και την αγοραια καμπυλη...τελικα ηταν πολυ ευκολα. Του φανηκαν κανενος-καμιας δυσκολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aris_20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Aris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 02:35 Ο aris_20 έγραψε: #180 06-06-08 02:35 μπορουσες να φτασεις πιστευω στο 17 πιστευω οικονομια απο εκει και περα 1 βαθμο μπορουσες να τον χασεις στο 4 εκει με το mc....1 μπορουσες να χασεις στο 3 και ενα απο την αναπτυξη....γνωμη μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: geokam marpa blissele sophia_b idkser TheNorth Panagiwths12 FNC_Sophia Panagiotis849 spinalgr1990 Chris1993 Corfu kitty jellojina Giorgkalo 98.8%chimpanzee jYanniss charmander Scandal Indecisive2 Helen06 thecrazycretan panosT436 redpointer tomftw vade Kzaro Mary06 Lolipop7 carnage Maynard Totreno suaimhneas Eleni123- Marel Valous Verikoko17 petrosln xristosgkm Oikonomologistis Anna_kitty SlimShady GeorgePap2003 panosveki xakounaamatata george777 Φωτεινη Τζα. Than003 marilena_ Αναστασία197 maria2001 Nala anastasis06 spring day Ada ada Jimmis18 Petros001 Georgekk Specon annii persant damn Eri0611 marian _Aggelos123 tsiobieman Giii Alexecon1991 constansn ggl globglogabgalab Σωτηρία T C Sourotiri giadespoiamilaei Nikkkpat calliope igeorgeoikonomo Alexandros36k eukleidhs1821 imkindalost Δήμος56103 panagiotis G Anna10 JohnGreek savasvas sweater weather manos1234567 Λαμπρινηη Bgpanos don_vito Αγγελος Μανος den antexw allh apotyxia kvstas92 angelikitaraxia Livaja10 Adolfo valencia Viedo Tommy_civil panagiotis econ Earendil aggelosst9 jimis2001 tasost Panos_02 Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 joanna916 stamoul1s giannis Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδια μην βαρατε!ενας φιλος μου μου ειπε οτι γνωριζει για τα θεματα και ειπα να βοηθησω!Φυσικα και δεν θα διαβαζα μονο αυτα!Ετσι και αλλιωσ σας τα εγραψα στις 9 το βραδυ οποτε....Σιγα το νοημα που ειχε!υποτιθεται οτι μεχρι εκεινη την ωρα ο φυσιολογικοσ μαθητης ειχε τελειωσει το διαβασμα του....και θα εριχνε μια ακομα ματια σε αυτα που ειναι sos...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 18:08 Ο Orlando έγραψε: #174 04-06-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από chrisini: Παιδια μην βαρατε!ενας φιλος μου μου ειπε οτι γνωριζει για τα θεματα και ειπα να βοηθησω!Φυσικα και δεν θα διαβαζα μονο αυτα!Ετσι και αλλιωσ σας τα εγραψα στις 9 το βραδυ οποτε....Σιγα το νοημα που ειχε!υποτιθεται οτι μεχρι εκεινη την ωρα ο φυσιολογικοσ μαθητης ειχε τελειωσει το διαβασμα του....και θα εριχνε μια ακομα ματια σε αυτα που ειναι sos...! Click για ανάπτυξη... Πλακα με κανιεις??Εσυ μας ειπες οτι εχεις ανθρωπο στην επιτροπη!!Τον φιλο σου εννοουσες?LOL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aris_20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Aris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 20:36 Ο aris_20 έγραψε: #175 04-06-08 20:36 ΤΡΙΤΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ Τα θέματα στο μάθημα «Αρχές Οικονομικής θεωρίας» ήταν πιο δύσκολα από τα περσινά, γιατί απαιτούσαν πολλές πράξεις. Στο 4ο θέμα, το αʼ ερώτημα ήταν δύσκολο, ενώ το 2ο -3ο και 4ο ερώτημα ήταν ανεξάρτητα από το 1ο. Πιθανολογείται ότι οι βαθμοί θα είναι κατώτεροι από τους περσινούς και ότι επειδή το μάθημα είναι επιλογής απʼόλες τις κατευθύνσεις για σχολές του πέμπτου πεδίου, θα στερήσει την είσοδο σε οικονομικές σχολές, κυρίως των υποψηφίων Θεωρητικής Κατεύθυνσης, που το επέλεξαν και το ''άριστα'' από τους υποψηφίους της Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης, αντίστοιχα. Εύκολα θεωρήθηκαν τα ερωτήματα πολλαπλής επιλογής σε σχέση με τα υπόλοιπα θέματα. Μάνθα Βούτσινου Οικονομολόγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mpampis_20 Νεοφερμένο μέλος Ο Mpampis_20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:43 Ο Mpampis_20: #176 04-06-08 22:43 Παιδια εχω μια ερωτηση...Στο ερωτημα Γ.3 οπου ζητουσε τον ρυθμο πληθωρισμου δεν ξερω αν το παρατηρησατε αλλα υπηρχε μια σοβαρη ασαφεια.....εγω υπολογισα τον Ρ.Π με ετος βασης το 2006 οπως μας εδινε στο ερωτημα Γ.2 καθως δεν υπηρχε καμια αναφορα στο να χρησιμοποιησουμε τα δεδομενα του 1ου ή του 2ου ερωτηματος.. Το αποτελεσμα ομως ειναι το ιδιο. (6,66). Γνωριζετε αν η αλλαγη του ετους βασης μπορει να επηρεασει το αποτελεσμα ή ειναι το ιδιο?(ουσιαστικα ο πληθωρισμος δεν αλλαζει αν συγκρινουμε τα ετη με ετος βασης το 2006 σωστα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:50 Ο Orlando έγραψε: #177 04-06-08 22:50 Οχι!Το ετος βασης δεν επηρεαζει το ρυθμο πληθωρισμου:no1:Νομιζω εχει μια σχετικη ασκηση το Βοηθημα του Σαββαλα(Λαζανης,Τεντες,Χατζηανδρεου,Τζηρος) Αλλα ακομα κι αν τον επηρεαζε,νομιζω οτι δεν υπαρχει ασαφεια...το γεγονος οτι σου λεει σε ενα ερωτημα (στα πλαισια του ερωτηματος αυτου) να χρησιμοποιησεις ως ετος βασης το 2006 δεν σημαινει οτι θα πρεπει να το παρεις σαν δεδομενο και για τα υπολοιπα ερωτηματα Εκτος,αν προκειτε για υποερωτημα του ιδιου ερωτηματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 12:24 Η eliza04 έγραψε: #178 05-06-08 12:24 Και εγω ειχα κολλησει σ'αυτο, στην αρχη εκανα με ετος βασης το 2006, αλλα οταν τελειωσα εκανα και ετος βασης το 2004 το ιδιο εβγαινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostkan Νεοφερμένο μέλος Ο kostkan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 00:35 Ο kostkan έγραψε: #179 06-06-08 00:35 Αρχική Δημοσίευση από aris_20: ΤΡΙΤΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ [...] Στο 4ο θέμα, το αʼ ερώτημα ήταν δύσκολο, ενώ το 2ο -3ο και 4ο ερώτημα ήταν ανεξάρτητα από το 1ο. Click για ανάπτυξη... Τι λεει εδω ρε παιδια??? Αν δεν εβρισκες το VC στην Q=245 με το κολπο P=MC πως μπορουσες να κανεις μετα τον πινακα αγοραιας προσφορας και να λυσεις και τα αλλα ερωτηματα? OK εκανα λαθος...τωρα που το ξαναειδα δεν χρειαζοτανε πουθενα το VC στα αλλα ερωτηματα... Αν και το εχασα το 4 θεμα επειδη δεν μπορουσα να βρω το VC και μετα κολησα και δεν μπορουσα να βρω και την αγοραια καμπυλη...τελικα ηταν πολυ ευκολα. Του φανηκαν κανενος-καμιας δυσκολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aris_20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Aris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 02:35 Ο aris_20 έγραψε: #180 06-06-08 02:35 μπορουσες να φτασεις πιστευω στο 17 πιστευω οικονομια απο εκει και περα 1 βαθμο μπορουσες να τον χασεις στο 4 εκει με το mc....1 μπορουσες να χασεις στο 3 και ενα απο την αναπτυξη....γνωμη μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: geokam marpa blissele sophia_b idkser TheNorth Panagiwths12 FNC_Sophia Panagiotis849 spinalgr1990 Chris1993 Corfu kitty jellojina Giorgkalo 98.8%chimpanzee jYanniss charmander Scandal Indecisive2 Helen06 thecrazycretan panosT436 redpointer tomftw vade Kzaro Mary06 Lolipop7 carnage Maynard Totreno suaimhneas Eleni123- Marel Valous Verikoko17 petrosln xristosgkm Oikonomologistis Anna_kitty SlimShady GeorgePap2003 panosveki xakounaamatata george777 Φωτεινη Τζα. Than003 marilena_ Αναστασία197 maria2001 Nala anastasis06 spring day Ada ada Jimmis18 Petros001 Georgekk Specon annii persant damn Eri0611 marian _Aggelos123 tsiobieman Giii Alexecon1991 constansn ggl globglogabgalab Σωτηρία T C Sourotiri giadespoiamilaei Nikkkpat calliope igeorgeoikonomo Alexandros36k eukleidhs1821 imkindalost Δήμος56103 panagiotis G Anna10 JohnGreek savasvas sweater weather manos1234567 Λαμπρινηη Bgpanos don_vito Αγγελος Μανος den antexw allh apotyxia kvstas92 angelikitaraxia Livaja10 Adolfo valencia Viedo Tommy_civil panagiotis econ Earendil aggelosst9 jimis2001 tasost Panos_02 Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 joanna916 stamoul1s giannis Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από chrisini: Παιδια μην βαρατε!ενας φιλος μου μου ειπε οτι γνωριζει για τα θεματα και ειπα να βοηθησω!Φυσικα και δεν θα διαβαζα μονο αυτα!Ετσι και αλλιωσ σας τα εγραψα στις 9 το βραδυ οποτε....Σιγα το νοημα που ειχε!υποτιθεται οτι μεχρι εκεινη την ωρα ο φυσιολογικοσ μαθητης ειχε τελειωσει το διαβασμα του....και θα εριχνε μια ακομα ματια σε αυτα που ειναι sos...! Click για ανάπτυξη... Πλακα με κανιεις??Εσυ μας ειπες οτι εχεις ανθρωπο στην επιτροπη!!Τον φιλο σου εννοουσες?LOL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aris_20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Aris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 20:36 Ο aris_20 έγραψε: #175 04-06-08 20:36 ΤΡΙΤΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ Τα θέματα στο μάθημα «Αρχές Οικονομικής θεωρίας» ήταν πιο δύσκολα από τα περσινά, γιατί απαιτούσαν πολλές πράξεις. Στο 4ο θέμα, το αʼ ερώτημα ήταν δύσκολο, ενώ το 2ο -3ο και 4ο ερώτημα ήταν ανεξάρτητα από το 1ο. Πιθανολογείται ότι οι βαθμοί θα είναι κατώτεροι από τους περσινούς και ότι επειδή το μάθημα είναι επιλογής απʼόλες τις κατευθύνσεις για σχολές του πέμπτου πεδίου, θα στερήσει την είσοδο σε οικονομικές σχολές, κυρίως των υποψηφίων Θεωρητικής Κατεύθυνσης, που το επέλεξαν και το ''άριστα'' από τους υποψηφίους της Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης, αντίστοιχα. Εύκολα θεωρήθηκαν τα ερωτήματα πολλαπλής επιλογής σε σχέση με τα υπόλοιπα θέματα. Μάνθα Βούτσινου Οικονομολόγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mpampis_20 Νεοφερμένο μέλος Ο Mpampis_20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:43 Ο Mpampis_20: #176 04-06-08 22:43 Παιδια εχω μια ερωτηση...Στο ερωτημα Γ.3 οπου ζητουσε τον ρυθμο πληθωρισμου δεν ξερω αν το παρατηρησατε αλλα υπηρχε μια σοβαρη ασαφεια.....εγω υπολογισα τον Ρ.Π με ετος βασης το 2006 οπως μας εδινε στο ερωτημα Γ.2 καθως δεν υπηρχε καμια αναφορα στο να χρησιμοποιησουμε τα δεδομενα του 1ου ή του 2ου ερωτηματος.. Το αποτελεσμα ομως ειναι το ιδιο. (6,66). Γνωριζετε αν η αλλαγη του ετους βασης μπορει να επηρεασει το αποτελεσμα ή ειναι το ιδιο?(ουσιαστικα ο πληθωρισμος δεν αλλαζει αν συγκρινουμε τα ετη με ετος βασης το 2006 σωστα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:50 Ο Orlando έγραψε: #177 04-06-08 22:50 Οχι!Το ετος βασης δεν επηρεαζει το ρυθμο πληθωρισμου:no1:Νομιζω εχει μια σχετικη ασκηση το Βοηθημα του Σαββαλα(Λαζανης,Τεντες,Χατζηανδρεου,Τζηρος) Αλλα ακομα κι αν τον επηρεαζε,νομιζω οτι δεν υπαρχει ασαφεια...το γεγονος οτι σου λεει σε ενα ερωτημα (στα πλαισια του ερωτηματος αυτου) να χρησιμοποιησεις ως ετος βασης το 2006 δεν σημαινει οτι θα πρεπει να το παρεις σαν δεδομενο και για τα υπολοιπα ερωτηματα Εκτος,αν προκειτε για υποερωτημα του ιδιου ερωτηματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 12:24 Η eliza04 έγραψε: #178 05-06-08 12:24 Και εγω ειχα κολλησει σ'αυτο, στην αρχη εκανα με ετος βασης το 2006, αλλα οταν τελειωσα εκανα και ετος βασης το 2004 το ιδιο εβγαινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostkan Νεοφερμένο μέλος Ο kostkan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 00:35 Ο kostkan έγραψε: #179 06-06-08 00:35 Αρχική Δημοσίευση από aris_20: ΤΡΙΤΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ [...] Στο 4ο θέμα, το αʼ ερώτημα ήταν δύσκολο, ενώ το 2ο -3ο και 4ο ερώτημα ήταν ανεξάρτητα από το 1ο. Click για ανάπτυξη... Τι λεει εδω ρε παιδια??? Αν δεν εβρισκες το VC στην Q=245 με το κολπο P=MC πως μπορουσες να κανεις μετα τον πινακα αγοραιας προσφορας και να λυσεις και τα αλλα ερωτηματα? OK εκανα λαθος...τωρα που το ξαναειδα δεν χρειαζοτανε πουθενα το VC στα αλλα ερωτηματα... Αν και το εχασα το 4 θεμα επειδη δεν μπορουσα να βρω το VC και μετα κολησα και δεν μπορουσα να βρω και την αγοραια καμπυλη...τελικα ηταν πολυ ευκολα. Του φανηκαν κανενος-καμιας δυσκολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aris_20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Aris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 02:35 Ο aris_20 έγραψε: #180 06-06-08 02:35 μπορουσες να φτασεις πιστευω στο 17 πιστευω οικονομια απο εκει και περα 1 βαθμο μπορουσες να τον χασεις στο 4 εκει με το mc....1 μπορουσες να χασεις στο 3 και ενα απο την αναπτυξη....γνωμη μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: geokam marpa blissele sophia_b idkser TheNorth Panagiwths12 FNC_Sophia Panagiotis849 spinalgr1990 Chris1993 Corfu kitty jellojina Giorgkalo 98.8%chimpanzee jYanniss charmander Scandal Indecisive2 Helen06 thecrazycretan panosT436 redpointer tomftw vade Kzaro Mary06 Lolipop7 carnage Maynard Totreno suaimhneas Eleni123- Marel Valous Verikoko17 petrosln xristosgkm Oikonomologistis Anna_kitty SlimShady GeorgePap2003 panosveki xakounaamatata george777 Φωτεινη Τζα. Than003 marilena_ Αναστασία197 maria2001 Nala anastasis06 spring day Ada ada Jimmis18 Petros001 Georgekk Specon annii persant damn Eri0611 marian _Aggelos123 tsiobieman Giii Alexecon1991 constansn ggl globglogabgalab Σωτηρία T C Sourotiri giadespoiamilaei Nikkkpat calliope igeorgeoikonomo Alexandros36k eukleidhs1821 imkindalost Δήμος56103 panagiotis G Anna10 JohnGreek savasvas sweater weather manos1234567 Λαμπρινηη Bgpanos don_vito Αγγελος Μανος den antexw allh apotyxia kvstas92 angelikitaraxia Livaja10 Adolfo valencia Viedo Tommy_civil panagiotis econ Earendil aggelosst9 jimis2001 tasost Panos_02 Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 joanna916 stamoul1s giannis Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΤΡΙΤΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ Τα θέματα στο μάθημα «Αρχές Οικονομικής θεωρίας» ήταν πιο δύσκολα από τα περσινά, γιατί απαιτούσαν πολλές πράξεις. Στο 4ο θέμα, το αʼ ερώτημα ήταν δύσκολο, ενώ το 2ο -3ο και 4ο ερώτημα ήταν ανεξάρτητα από το 1ο. Πιθανολογείται ότι οι βαθμοί θα είναι κατώτεροι από τους περσινούς και ότι επειδή το μάθημα είναι επιλογής απʼόλες τις κατευθύνσεις για σχολές του πέμπτου πεδίου, θα στερήσει την είσοδο σε οικονομικές σχολές, κυρίως των υποψηφίων Θεωρητικής Κατεύθυνσης, που το επέλεξαν και το ''άριστα'' από τους υποψηφίους της Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης, αντίστοιχα. Εύκολα θεωρήθηκαν τα ερωτήματα πολλαπλής επιλογής σε σχέση με τα υπόλοιπα θέματα. Μάνθα Βούτσινου Οικονομολόγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mpampis_20 Νεοφερμένο μέλος Ο Mpampis_20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:43 Ο Mpampis_20: #176 04-06-08 22:43 Παιδια εχω μια ερωτηση...Στο ερωτημα Γ.3 οπου ζητουσε τον ρυθμο πληθωρισμου δεν ξερω αν το παρατηρησατε αλλα υπηρχε μια σοβαρη ασαφεια.....εγω υπολογισα τον Ρ.Π με ετος βασης το 2006 οπως μας εδινε στο ερωτημα Γ.2 καθως δεν υπηρχε καμια αναφορα στο να χρησιμοποιησουμε τα δεδομενα του 1ου ή του 2ου ερωτηματος.. Το αποτελεσμα ομως ειναι το ιδιο. (6,66). Γνωριζετε αν η αλλαγη του ετους βασης μπορει να επηρεασει το αποτελεσμα ή ειναι το ιδιο?(ουσιαστικα ο πληθωρισμος δεν αλλαζει αν συγκρινουμε τα ετη με ετος βασης το 2006 σωστα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:50 Ο Orlando έγραψε: #177 04-06-08 22:50 Οχι!Το ετος βασης δεν επηρεαζει το ρυθμο πληθωρισμου:no1:Νομιζω εχει μια σχετικη ασκηση το Βοηθημα του Σαββαλα(Λαζανης,Τεντες,Χατζηανδρεου,Τζηρος) Αλλα ακομα κι αν τον επηρεαζε,νομιζω οτι δεν υπαρχει ασαφεια...το γεγονος οτι σου λεει σε ενα ερωτημα (στα πλαισια του ερωτηματος αυτου) να χρησιμοποιησεις ως ετος βασης το 2006 δεν σημαινει οτι θα πρεπει να το παρεις σαν δεδομενο και για τα υπολοιπα ερωτηματα Εκτος,αν προκειτε για υποερωτημα του ιδιου ερωτηματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 12:24 Η eliza04 έγραψε: #178 05-06-08 12:24 Και εγω ειχα κολλησει σ'αυτο, στην αρχη εκανα με ετος βασης το 2006, αλλα οταν τελειωσα εκανα και ετος βασης το 2004 το ιδιο εβγαινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostkan Νεοφερμένο μέλος Ο kostkan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 00:35 Ο kostkan έγραψε: #179 06-06-08 00:35 Αρχική Δημοσίευση από aris_20: ΤΡΙΤΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ [...] Στο 4ο θέμα, το αʼ ερώτημα ήταν δύσκολο, ενώ το 2ο -3ο και 4ο ερώτημα ήταν ανεξάρτητα από το 1ο. Click για ανάπτυξη... Τι λεει εδω ρε παιδια??? Αν δεν εβρισκες το VC στην Q=245 με το κολπο P=MC πως μπορουσες να κανεις μετα τον πινακα αγοραιας προσφορας και να λυσεις και τα αλλα ερωτηματα? OK εκανα λαθος...τωρα που το ξαναειδα δεν χρειαζοτανε πουθενα το VC στα αλλα ερωτηματα... Αν και το εχασα το 4 θεμα επειδη δεν μπορουσα να βρω το VC και μετα κολησα και δεν μπορουσα να βρω και την αγοραια καμπυλη...τελικα ηταν πολυ ευκολα. Του φανηκαν κανενος-καμιας δυσκολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aris_20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Aris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 02:35 Ο aris_20 έγραψε: #180 06-06-08 02:35 μπορουσες να φτασεις πιστευω στο 17 πιστευω οικονομια απο εκει και περα 1 βαθμο μπορουσες να τον χασεις στο 4 εκει με το mc....1 μπορουσες να χασεις στο 3 και ενα απο την αναπτυξη....γνωμη μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: geokam marpa blissele sophia_b idkser TheNorth Panagiwths12 FNC_Sophia Panagiotis849 spinalgr1990 Chris1993 Corfu kitty jellojina Giorgkalo 98.8%chimpanzee jYanniss charmander Scandal Indecisive2 Helen06 thecrazycretan panosT436 redpointer tomftw vade Kzaro Mary06 Lolipop7 carnage Maynard Totreno suaimhneas Eleni123- Marel Valous Verikoko17 petrosln xristosgkm Oikonomologistis Anna_kitty SlimShady GeorgePap2003 panosveki xakounaamatata george777 Φωτεινη Τζα. Than003 marilena_ Αναστασία197 maria2001 Nala anastasis06 spring day Ada ada Jimmis18 Petros001 Georgekk Specon annii persant damn Eri0611 marian _Aggelos123 tsiobieman Giii Alexecon1991 constansn ggl globglogabgalab Σωτηρία T C Sourotiri giadespoiamilaei Nikkkpat calliope igeorgeoikonomo Alexandros36k eukleidhs1821 imkindalost Δήμος56103 panagiotis G Anna10 JohnGreek savasvas sweater weather manos1234567 Λαμπρινηη Bgpanos don_vito Αγγελος Μανος den antexw allh apotyxia kvstas92 angelikitaraxia Livaja10 Adolfo valencia Viedo Tommy_civil panagiotis econ Earendil aggelosst9 jimis2001 tasost Panos_02 Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 joanna916 stamoul1s giannis Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδια εχω μια ερωτηση...Στο ερωτημα Γ.3 οπου ζητουσε τον ρυθμο πληθωρισμου δεν ξερω αν το παρατηρησατε αλλα υπηρχε μια σοβαρη ασαφεια.....εγω υπολογισα τον Ρ.Π με ετος βασης το 2006 οπως μας εδινε στο ερωτημα Γ.2 καθως δεν υπηρχε καμια αναφορα στο να χρησιμοποιησουμε τα δεδομενα του 1ου ή του 2ου ερωτηματος.. Το αποτελεσμα ομως ειναι το ιδιο. (6,66). Γνωριζετε αν η αλλαγη του ετους βασης μπορει να επηρεασει το αποτελεσμα ή ειναι το ιδιο?(ουσιαστικα ο πληθωρισμος δεν αλλαζει αν συγκρινουμε τα ετη με ετος βασης το 2006 σωστα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:50 Ο Orlando έγραψε: #177 04-06-08 22:50 Οχι!Το ετος βασης δεν επηρεαζει το ρυθμο πληθωρισμου:no1:Νομιζω εχει μια σχετικη ασκηση το Βοηθημα του Σαββαλα(Λαζανης,Τεντες,Χατζηανδρεου,Τζηρος) Αλλα ακομα κι αν τον επηρεαζε,νομιζω οτι δεν υπαρχει ασαφεια...το γεγονος οτι σου λεει σε ενα ερωτημα (στα πλαισια του ερωτηματος αυτου) να χρησιμοποιησεις ως ετος βασης το 2006 δεν σημαινει οτι θα πρεπει να το παρεις σαν δεδομενο και για τα υπολοιπα ερωτηματα Εκτος,αν προκειτε για υποερωτημα του ιδιου ερωτηματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 12:24 Η eliza04 έγραψε: #178 05-06-08 12:24 Και εγω ειχα κολλησει σ'αυτο, στην αρχη εκανα με ετος βασης το 2006, αλλα οταν τελειωσα εκανα και ετος βασης το 2004 το ιδιο εβγαινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostkan Νεοφερμένο μέλος Ο kostkan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 00:35 Ο kostkan έγραψε: #179 06-06-08 00:35 Αρχική Δημοσίευση από aris_20: ΤΡΙΤΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ [...] Στο 4ο θέμα, το αʼ ερώτημα ήταν δύσκολο, ενώ το 2ο -3ο και 4ο ερώτημα ήταν ανεξάρτητα από το 1ο. Click για ανάπτυξη... Τι λεει εδω ρε παιδια??? Αν δεν εβρισκες το VC στην Q=245 με το κολπο P=MC πως μπορουσες να κανεις μετα τον πινακα αγοραιας προσφορας και να λυσεις και τα αλλα ερωτηματα? OK εκανα λαθος...τωρα που το ξαναειδα δεν χρειαζοτανε πουθενα το VC στα αλλα ερωτηματα... Αν και το εχασα το 4 θεμα επειδη δεν μπορουσα να βρω το VC και μετα κολησα και δεν μπορουσα να βρω και την αγοραια καμπυλη...τελικα ηταν πολυ ευκολα. Του φανηκαν κανενος-καμιας δυσκολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aris_20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Aris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 02:35 Ο aris_20 έγραψε: #180 06-06-08 02:35 μπορουσες να φτασεις πιστευω στο 17 πιστευω οικονομια απο εκει και περα 1 βαθμο μπορουσες να τον χασεις στο 4 εκει με το mc....1 μπορουσες να χασεις στο 3 και ενα απο την αναπτυξη....γνωμη μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: geokam marpa blissele sophia_b idkser TheNorth Panagiwths12 FNC_Sophia Panagiotis849 spinalgr1990 Chris1993 Corfu kitty jellojina Giorgkalo 98.8%chimpanzee jYanniss charmander Scandal Indecisive2 Helen06 thecrazycretan panosT436 redpointer tomftw vade Kzaro Mary06 Lolipop7 carnage Maynard Totreno suaimhneas Eleni123- Marel Valous Verikoko17 petrosln xristosgkm Oikonomologistis Anna_kitty SlimShady GeorgePap2003 panosveki xakounaamatata george777 Φωτεινη Τζα. Than003 marilena_ Αναστασία197 maria2001 Nala anastasis06 spring day Ada ada Jimmis18 Petros001 Georgekk Specon annii persant damn Eri0611 marian _Aggelos123 tsiobieman Giii Alexecon1991 constansn ggl globglogabgalab Σωτηρία T C Sourotiri giadespoiamilaei Nikkkpat calliope igeorgeoikonomo Alexandros36k eukleidhs1821 imkindalost Δήμος56103 panagiotis G Anna10 JohnGreek savasvas sweater weather manos1234567 Λαμπρινηη Bgpanos don_vito Αγγελος Μανος den antexw allh apotyxia kvstas92 angelikitaraxia Livaja10 Adolfo valencia Viedo Tommy_civil panagiotis econ Earendil aggelosst9 jimis2001 tasost Panos_02 Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 joanna916 stamoul1s giannis Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οχι!Το ετος βασης δεν επηρεαζει το ρυθμο πληθωρισμου:no1:Νομιζω εχει μια σχετικη ασκηση το Βοηθημα του Σαββαλα(Λαζανης,Τεντες,Χατζηανδρεου,Τζηρος) Αλλα ακομα κι αν τον επηρεαζε,νομιζω οτι δεν υπαρχει ασαφεια...το γεγονος οτι σου λεει σε ενα ερωτημα (στα πλαισια του ερωτηματος αυτου) να χρησιμοποιησεις ως ετος βασης το 2006 δεν σημαινει οτι θα πρεπει να το παρεις σαν δεδομενο και για τα υπολοιπα ερωτηματα Εκτος,αν προκειτε για υποερωτημα του ιδιου ερωτηματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 12:24 Η eliza04 έγραψε: #178 05-06-08 12:24 Και εγω ειχα κολλησει σ'αυτο, στην αρχη εκανα με ετος βασης το 2006, αλλα οταν τελειωσα εκανα και ετος βασης το 2004 το ιδιο εβγαινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostkan Νεοφερμένο μέλος Ο kostkan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 00:35 Ο kostkan έγραψε: #179 06-06-08 00:35 Αρχική Δημοσίευση από aris_20: ΤΡΙΤΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ [...] Στο 4ο θέμα, το αʼ ερώτημα ήταν δύσκολο, ενώ το 2ο -3ο και 4ο ερώτημα ήταν ανεξάρτητα από το 1ο. Click για ανάπτυξη... Τι λεει εδω ρε παιδια??? Αν δεν εβρισκες το VC στην Q=245 με το κολπο P=MC πως μπορουσες να κανεις μετα τον πινακα αγοραιας προσφορας και να λυσεις και τα αλλα ερωτηματα? OK εκανα λαθος...τωρα που το ξαναειδα δεν χρειαζοτανε πουθενα το VC στα αλλα ερωτηματα... Αν και το εχασα το 4 θεμα επειδη δεν μπορουσα να βρω το VC και μετα κολησα και δεν μπορουσα να βρω και την αγοραια καμπυλη...τελικα ηταν πολυ ευκολα. Του φανηκαν κανενος-καμιας δυσκολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aris_20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Aris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 02:35 Ο aris_20 έγραψε: #180 06-06-08 02:35 μπορουσες να φτασεις πιστευω στο 17 πιστευω οικονομια απο εκει και περα 1 βαθμο μπορουσες να τον χασεις στο 4 εκει με το mc....1 μπορουσες να χασεις στο 3 και ενα απο την αναπτυξη....γνωμη μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: geokam marpa blissele sophia_b idkser TheNorth Panagiwths12 FNC_Sophia Panagiotis849 spinalgr1990 Chris1993 Corfu kitty jellojina Giorgkalo 98.8%chimpanzee jYanniss charmander Scandal Indecisive2 Helen06 thecrazycretan panosT436 redpointer tomftw vade Kzaro Mary06 Lolipop7 carnage Maynard Totreno suaimhneas Eleni123- Marel Valous Verikoko17 petrosln xristosgkm Oikonomologistis Anna_kitty SlimShady GeorgePap2003 panosveki xakounaamatata george777 Φωτεινη Τζα. Than003 marilena_ Αναστασία197 maria2001 Nala anastasis06 spring day Ada ada Jimmis18 Petros001 Georgekk Specon annii persant damn Eri0611 marian _Aggelos123 tsiobieman Giii Alexecon1991 constansn ggl globglogabgalab Σωτηρία T C Sourotiri giadespoiamilaei Nikkkpat calliope igeorgeoikonomo Alexandros36k eukleidhs1821 imkindalost Δήμος56103 panagiotis G Anna10 JohnGreek savasvas sweater weather manos1234567 Λαμπρινηη Bgpanos don_vito Αγγελος Μανος den antexw allh apotyxia kvstas92 angelikitaraxia Livaja10 Adolfo valencia Viedo Tommy_civil panagiotis econ Earendil aggelosst9 jimis2001 tasost Panos_02 Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 joanna916 stamoul1s giannis Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και εγω ειχα κολλησει σ'αυτο, στην αρχη εκανα με ετος βασης το 2006, αλλα οταν τελειωσα εκανα και ετος βασης το 2004 το ιδιο εβγαινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostkan Νεοφερμένο μέλος Ο kostkan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 00:35 Ο kostkan έγραψε: #179 06-06-08 00:35 Αρχική Δημοσίευση από aris_20: ΤΡΙΤΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ [...] Στο 4ο θέμα, το αʼ ερώτημα ήταν δύσκολο, ενώ το 2ο -3ο και 4ο ερώτημα ήταν ανεξάρτητα από το 1ο. Click για ανάπτυξη... Τι λεει εδω ρε παιδια??? Αν δεν εβρισκες το VC στην Q=245 με το κολπο P=MC πως μπορουσες να κανεις μετα τον πινακα αγοραιας προσφορας και να λυσεις και τα αλλα ερωτηματα? OK εκανα λαθος...τωρα που το ξαναειδα δεν χρειαζοτανε πουθενα το VC στα αλλα ερωτηματα... Αν και το εχασα το 4 θεμα επειδη δεν μπορουσα να βρω το VC και μετα κολησα και δεν μπορουσα να βρω και την αγοραια καμπυλη...τελικα ηταν πολυ ευκολα. Του φανηκαν κανενος-καμιας δυσκολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aris_20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Aris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 02:35 Ο aris_20 έγραψε: #180 06-06-08 02:35 μπορουσες να φτασεις πιστευω στο 17 πιστευω οικονομια απο εκει και περα 1 βαθμο μπορουσες να τον χασεις στο 4 εκει με το mc....1 μπορουσες να χασεις στο 3 και ενα απο την αναπτυξη....γνωμη μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από aris_20: ΤΡΙΤΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ [...] Στο 4ο θέμα, το αʼ ερώτημα ήταν δύσκολο, ενώ το 2ο -3ο και 4ο ερώτημα ήταν ανεξάρτητα από το 1ο. Click για ανάπτυξη... Τι λεει εδω ρε παιδια??? Αν δεν εβρισκες το VC στην Q=245 με το κολπο P=MC πως μπορουσες να κανεις μετα τον πινακα αγοραιας προσφορας και να λυσεις και τα αλλα ερωτηματα? OK εκανα λαθος...τωρα που το ξαναειδα δεν χρειαζοτανε πουθενα το VC στα αλλα ερωτηματα... Αν και το εχασα το 4 θεμα επειδη δεν μπορουσα να βρω το VC και μετα κολησα και δεν μπορουσα να βρω και την αγοραια καμπυλη...τελικα ηταν πολυ ευκολα. Του φανηκαν κανενος-καμιας δυσκολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aris_20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Aris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 02:35 Ο aris_20 έγραψε: #180 06-06-08 02:35 μπορουσες να φτασεις πιστευω στο 17 πιστευω οικονομια απο εκει και περα 1 βαθμο μπορουσες να τον χασεις στο 4 εκει με το mc....1 μπορουσες να χασεις στο 3 και ενα απο την αναπτυξη....γνωμη μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μπορουσες να φτασεις πιστευω στο 17 πιστευω οικονομια απο εκει και περα 1 βαθμο μπορουσες να τον χασεις στο 4 εκει με το mc....1 μπορουσες να χασεις στο 3 και ενα απο την αναπτυξη....γνωμη μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.