Lilith13 Νεοφερμένο μέλος Η Lilith13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Ιουνίου 2008 στις 01:24 Η Lilith13 έγραψε: #121 01-06-08 01:24 Παιδια μην διαβάζετε ΣΟΣ...εχετε 3 μερές μπροστά σας να ασχοληθείτε σοβαρα με το αο8...διαβάστε και θεωρία και ασκήσεις...μπορείτε να γράψετε άριστα αν έχετε προετοιμαστεί σοβαρά όλη τη χρονιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 08:51 Η eliza04 έγραψε: #122 01-06-08 08:51 Ετσι και αλλιως δεν υπαρχουν ΣΟΣ, πιστευω οτι ειναι ευκολα να γραψουμε καλα στο αοθ, καλη προετοιμασια σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ap0tiximen05 Νεοφερμένο μέλος Ο ap0tiximen05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 09:11 Ο ap0tiximen05: #123 01-06-08 09:11 Παιδια διαβαστε μακρο-μικρο οικονομια μου το ειπαν 3 καθηγητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NENA! Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 10:37 Η NENA! έγραψε: #124 01-06-08 10:37 παιδια pls αν ξέρει κανείς σας που μπορω να βρω τα θεματα τ οεφε γ τ αοθ????εχω μπει σε πολλά κ βρίσκω μόνο απαντήσεις.............................................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairhath Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑΙΡΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 11:08 Η mairhath έγραψε: #125 01-06-08 11:08 Εγω δεν εχω προλαβει να τελειωσω την υλη και θα δωσω στις επαναληπτικες σε ενα μηνα...θα κανω την αρρωστη...επειδη παω για πεμπτο πεδιο προτιμω να γραψω στις επαναληπτικες και να γραψω καλυτερα...ειμαι και θεωρητικη.... στις επαναληπτικες βαζουν πιο δυσκολα?εχετε δει τα θεματα του αοθ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ap0tiximen05 Νεοφερμένο μέλος Ο ap0tiximen05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 11:17 Ο ap0tiximen05: #126 01-06-08 11:17 Αστα αοθ στις επαναληπτικες δεν παλευετε μην κανεις αυτο το λαθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NENA! Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 11:18 Η NENA! έγραψε: #127 01-06-08 11:18 κοιτα απο τα θεματ που εχω δει των επαναληπτικων και σε άλλα μαθηματα να εχουν διαφορα και να ειναι πιο δυσκολα διαφορετικά όλοι θα ήθελαν να γραψουν στις επαναληπτικές και εγώ πάντως στα ίδια είμαι δεν έχω προλάβει να βγάλω την ύλη...άσε που τόσο καιρό π διάβαζα τα άλλα μαθήματα το αοθ τ έχω ξεχάσει τελείως...αφού όμως εσύ θέλεις κ 5ο πεδίο τότε θα σε συμβούλευα χίλιες φορές να προσπαθήσεις όσο μπορείς να προλάβεις μέχρι τη τρίτη κ να πας τότε να δώσεις σκεψου το 2 μερες είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick29 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 12:30 Ο nick29 έγραψε: #128 01-06-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από mairhath: Εγω δεν εχω προλαβει να τελειωσω την υλη και θα δωσω στις επαναληπτικες σε ενα μηνα...θα κανω την αρρωστη...επειδη παω για πεμπτο πεδιο προτιμω να γραψω στις επαναληπτικες και να γραψω καλυτερα...ειμαι και θεωρητικη.... στις επαναληπτικες βαζουν πιο δυσκολα?εχετε δει τα θεματα του αοθ? Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος που θέλει να κάνει κάτι τέτοιο! Είσαι σίγουρη; Συνήθως, τα θέματα των επαναληπτικών είναι λίγο δυσκολότερα + το ότι πρέπει να έχεις χαρτί νοσοκομείου για να μην δώσεις τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 12:45 Η eliza04 έγραψε: #129 01-06-08 12:45 Πως θα κανεις την αρρωστη? Χαρτι απο δημοσιο νοσοκομειο θελει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.570 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 12:59 Ο Scandal έγραψε: #130 01-06-08 12:59 Εγώ με τα χίλια ζόρια θα προλάβω την επανάληψη της ύλης. Έλεος ρε παιδιά, θα έπρεπε να δίναμε 1 εβδομάδα μετά τα 6 μαθήματα. Κι εγώ νιώθω ότι τα έχω ξεχάσει. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeOrGiTsA!! Νεοφερμένο μέλος Η GeOrGiTsA!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 13:04 Η GeOrGiTsA!!: #131 01-06-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Petros: Εγώ με τα χίλια ζόρια θα προλάβω την επανάληψη της ύλης. Έλεος ρε παιδιά, θα έπρεπε να δίναμε 1 εβδομάδα μετά τα 6 μαθήματα. Κι εγώ νιώθω ότι τα έχω ξεχάσει. -petros Click για ανάπτυξη... τι λες καλε??μακαρι να μας πήγαιναν και αυριο να διναμε να τελειώναμε.... Εξ'αλλου επρεπε να τ εχετε βγάλει κακι μεσα στο πασχα 1 φορα!!εγω τουλάχιστον ετσι΄έκανα και τώρα με μια ανάγνωση ειμαι οκ!!!και απο ασκησεις 2-3 επαναληπτικες απο καθε κεφάλαιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 14:09 Ο Γιώργος έγραψε: #132 01-06-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από mairhath: Εγω δεν εχω προλαβει να τελειωσω την υλη και θα δωσω στις επαναληπτικες σε ενα μηνα...θα κανω την αρρωστη...επειδη παω για πεμπτο πεδιο προτιμω να γραψω στις επαναληπτικες και να γραψω καλυτερα...ειμαι και θεωρητικη.... στις επαναληπτικες βαζουν πιο δυσκολα?εχετε δει τα θεματα του αοθ? Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω: οι επαναληπτικές είναι θέματα από αρρώστους για αρρώστους, ακριβώς για κάτι παιδιά που κάθονται ένα μήνα παραπάνω να διαβάσουν. Περισσότερες πιθανότητες έχεις να γράψεις καλά αν κατέβεις την Τρίτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NENA! Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 16:50 Η NENA! έγραψε: #133 01-06-08 16:50 αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!ελεος!δε μπορω να συγκεντρωθω για να διαβάσω!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. noodlee999 Νεοφερμένο μέλος Η noodlee999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 18:38 Η noodlee999: #134 01-06-08 18:38 κ εγω το ιδιο... ακομα στο 1ο κεφαλαιο ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick29 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 18:43 Ο nick29 έγραψε: #135 01-06-08 18:43 Μία ερώτηση: Στα φετινά θεματα ΟΕΦΕ, στο Σ-Λ, έπεσε το εξής: "Μία αύξηση της τιμής ενός αγαθού κατά 10% θα αυξήσει την προσφορά του αγαθού κατά 20%, αν η ." Σύμφωνα με τις απαντήσεις είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.570 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 18:49 Ο Scandal έγραψε: #136 01-06-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από nick29: Μία ερώτηση: Στα φετινά θεματα ΟΕΦΕ, στο Σ-Λ, έπεσε το εξής: "Μία αύξηση της τιμής ενός αγαθού κατά 10% θα αυξήσει την προσφορά του αγαθού κατά 20%, αν η ." Σύμφωνα με τις απαντήσεις είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού: Click για ανάπτυξη... Νομίζω λόγω του "θα αυξήσει την προσφορά". Το σωστό είναι "θα αυξήσει την προσφερόμενη ποσότητα". :iagree: Η προσφορά μεταβάλλεται μόνο όταν έχουμε μεταβολή κάποιου προσδιοριστικού παράγοντά της ΕΚΤΟΣ της τιμής (η μεταβολή της τιμής σχετίζεται με τη μεταβολή της προσφερόμενης ποσότητας). Προσοχή σε αυτή την λεπτομέρεια (μεταβολή στη ζήτησης/μεταβολή στη ζητούμενη ποσότητα - αντίστοιχα για την προσφορά), είναι κλασσική παγίδα στην Οικονομία! -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick29 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 20:12 Ο nick29 έγραψε: #137 01-06-08 20:12 Δίκιο έχεις, για αυτό είναι λάθος! Έλεος, ούτε που το πρόσεξα ότι έλεγε προσφορά! Πολύ παραπλανητικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ap0tiximen05 Νεοφερμένο μέλος Ο ap0tiximen05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 11:59 Ο ap0tiximen05: #138 02-06-08 11:59 Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:19 Η eliza04 έγραψε: #139 02-06-08 12:19 Αρχικό μήνυμα από nick29 (Εμφάνιση μηνύματος) Μία ερώτηση: Στα φετινά θεματα ΟΕΦΕ, στο Σ-Λ, έπεσε το εξής: "Μία αύξηση της τιμής ενός αγαθού κατά 10% θα αυξήσει την προσφορά του αγαθού κατά 20%, αν η ." Σύμφωνα με τις απαντήσεις είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού: Click για ανάπτυξη... πω και εγω την ιδια απορια ειχα γιατι να ηταν λαθος Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Click για ανάπτυξη... ενας καθηγητης ειχε δωσει τυπολογιο σε ενα tread που ηταν μονο για σημειωσεις, γιατι δεν την διαβασεις απο το βιβλιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.570 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:21 Ο Scandal έγραψε: #140 02-06-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ap0tiximen05: Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει κάπου δυστυχώς. Διάβασε τη από Βοήθημα - αν έχεις- ή από το σχολικό. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: geokam marpa blissele sophia_b idkser TheNorth Panagiwths12 FNC_Sophia Panagiotis849 spinalgr1990 Chris1993 Corfu kitty jellojina Giorgkalo 98.8%chimpanzee jYanniss charmander Scandal Indecisive2 Helen06 thecrazycretan panosT436 redpointer tomftw vade Kzaro Mary06 Lolipop7 carnage Maynard Totreno suaimhneas Eleni123- Marel Valous Verikoko17 petrosln xristosgkm Oikonomologistis Anna_kitty SlimShady GeorgePap2003 panosveki xakounaamatata george777 Φωτεινη Τζα. Than003 marilena_ Αναστασία197 maria2001 Nala anastasis06 spring day Ada ada Jimmis18 Petros001 Georgekk Specon annii persant damn Eri0611 marian _Aggelos123 tsiobieman Giii Alexecon1991 constansn ggl globglogabgalab Σωτηρία T C Sourotiri giadespoiamilaei Nikkkpat calliope igeorgeoikonomo Alexandros36k eukleidhs1821 imkindalost Δήμος56103 panagiotis G Anna10 JohnGreek savasvas sweater weather manos1234567 Λαμπρινηη Bgpanos don_vito Αγγελος Μανος den antexw allh apotyxia kvstas92 angelikitaraxia Livaja10 Adolfo valencia Viedo Tommy_civil panagiotis econ Earendil aggelosst9 jimis2001 tasost Panos_02 Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 joanna916 stamoul1s giannis Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια μην διαβάζετε ΣΟΣ...εχετε 3 μερές μπροστά σας να ασχοληθείτε σοβαρα με το αο8...διαβάστε και θεωρία και ασκήσεις...μπορείτε να γράψετε άριστα αν έχετε προετοιμαστεί σοβαρά όλη τη χρονιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 08:51 Η eliza04 έγραψε: #122 01-06-08 08:51 Ετσι και αλλιως δεν υπαρχουν ΣΟΣ, πιστευω οτι ειναι ευκολα να γραψουμε καλα στο αοθ, καλη προετοιμασια σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ap0tiximen05 Νεοφερμένο μέλος Ο ap0tiximen05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 09:11 Ο ap0tiximen05: #123 01-06-08 09:11 Παιδια διαβαστε μακρο-μικρο οικονομια μου το ειπαν 3 καθηγητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NENA! Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 10:37 Η NENA! έγραψε: #124 01-06-08 10:37 παιδια pls αν ξέρει κανείς σας που μπορω να βρω τα θεματα τ οεφε γ τ αοθ????εχω μπει σε πολλά κ βρίσκω μόνο απαντήσεις.............................................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairhath Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑΙΡΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 11:08 Η mairhath έγραψε: #125 01-06-08 11:08 Εγω δεν εχω προλαβει να τελειωσω την υλη και θα δωσω στις επαναληπτικες σε ενα μηνα...θα κανω την αρρωστη...επειδη παω για πεμπτο πεδιο προτιμω να γραψω στις επαναληπτικες και να γραψω καλυτερα...ειμαι και θεωρητικη.... στις επαναληπτικες βαζουν πιο δυσκολα?εχετε δει τα θεματα του αοθ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ap0tiximen05 Νεοφερμένο μέλος Ο ap0tiximen05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 11:17 Ο ap0tiximen05: #126 01-06-08 11:17 Αστα αοθ στις επαναληπτικες δεν παλευετε μην κανεις αυτο το λαθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NENA! Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 11:18 Η NENA! έγραψε: #127 01-06-08 11:18 κοιτα απο τα θεματ που εχω δει των επαναληπτικων και σε άλλα μαθηματα να εχουν διαφορα και να ειναι πιο δυσκολα διαφορετικά όλοι θα ήθελαν να γραψουν στις επαναληπτικές και εγώ πάντως στα ίδια είμαι δεν έχω προλάβει να βγάλω την ύλη...άσε που τόσο καιρό π διάβαζα τα άλλα μαθήματα το αοθ τ έχω ξεχάσει τελείως...αφού όμως εσύ θέλεις κ 5ο πεδίο τότε θα σε συμβούλευα χίλιες φορές να προσπαθήσεις όσο μπορείς να προλάβεις μέχρι τη τρίτη κ να πας τότε να δώσεις σκεψου το 2 μερες είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick29 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 12:30 Ο nick29 έγραψε: #128 01-06-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από mairhath: Εγω δεν εχω προλαβει να τελειωσω την υλη και θα δωσω στις επαναληπτικες σε ενα μηνα...θα κανω την αρρωστη...επειδη παω για πεμπτο πεδιο προτιμω να γραψω στις επαναληπτικες και να γραψω καλυτερα...ειμαι και θεωρητικη.... στις επαναληπτικες βαζουν πιο δυσκολα?εχετε δει τα θεματα του αοθ? Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος που θέλει να κάνει κάτι τέτοιο! Είσαι σίγουρη; Συνήθως, τα θέματα των επαναληπτικών είναι λίγο δυσκολότερα + το ότι πρέπει να έχεις χαρτί νοσοκομείου για να μην δώσεις τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 12:45 Η eliza04 έγραψε: #129 01-06-08 12:45 Πως θα κανεις την αρρωστη? Χαρτι απο δημοσιο νοσοκομειο θελει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.570 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 12:59 Ο Scandal έγραψε: #130 01-06-08 12:59 Εγώ με τα χίλια ζόρια θα προλάβω την επανάληψη της ύλης. Έλεος ρε παιδιά, θα έπρεπε να δίναμε 1 εβδομάδα μετά τα 6 μαθήματα. Κι εγώ νιώθω ότι τα έχω ξεχάσει. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeOrGiTsA!! Νεοφερμένο μέλος Η GeOrGiTsA!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 13:04 Η GeOrGiTsA!!: #131 01-06-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Petros: Εγώ με τα χίλια ζόρια θα προλάβω την επανάληψη της ύλης. Έλεος ρε παιδιά, θα έπρεπε να δίναμε 1 εβδομάδα μετά τα 6 μαθήματα. Κι εγώ νιώθω ότι τα έχω ξεχάσει. -petros Click για ανάπτυξη... τι λες καλε??μακαρι να μας πήγαιναν και αυριο να διναμε να τελειώναμε.... Εξ'αλλου επρεπε να τ εχετε βγάλει κακι μεσα στο πασχα 1 φορα!!εγω τουλάχιστον ετσι΄έκανα και τώρα με μια ανάγνωση ειμαι οκ!!!και απο ασκησεις 2-3 επαναληπτικες απο καθε κεφάλαιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 14:09 Ο Γιώργος έγραψε: #132 01-06-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από mairhath: Εγω δεν εχω προλαβει να τελειωσω την υλη και θα δωσω στις επαναληπτικες σε ενα μηνα...θα κανω την αρρωστη...επειδη παω για πεμπτο πεδιο προτιμω να γραψω στις επαναληπτικες και να γραψω καλυτερα...ειμαι και θεωρητικη.... στις επαναληπτικες βαζουν πιο δυσκολα?εχετε δει τα θεματα του αοθ? Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω: οι επαναληπτικές είναι θέματα από αρρώστους για αρρώστους, ακριβώς για κάτι παιδιά που κάθονται ένα μήνα παραπάνω να διαβάσουν. Περισσότερες πιθανότητες έχεις να γράψεις καλά αν κατέβεις την Τρίτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NENA! Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 16:50 Η NENA! έγραψε: #133 01-06-08 16:50 αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!ελεος!δε μπορω να συγκεντρωθω για να διαβάσω!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. noodlee999 Νεοφερμένο μέλος Η noodlee999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 18:38 Η noodlee999: #134 01-06-08 18:38 κ εγω το ιδιο... ακομα στο 1ο κεφαλαιο ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick29 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 18:43 Ο nick29 έγραψε: #135 01-06-08 18:43 Μία ερώτηση: Στα φετινά θεματα ΟΕΦΕ, στο Σ-Λ, έπεσε το εξής: "Μία αύξηση της τιμής ενός αγαθού κατά 10% θα αυξήσει την προσφορά του αγαθού κατά 20%, αν η ." Σύμφωνα με τις απαντήσεις είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.570 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 18:49 Ο Scandal έγραψε: #136 01-06-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από nick29: Μία ερώτηση: Στα φετινά θεματα ΟΕΦΕ, στο Σ-Λ, έπεσε το εξής: "Μία αύξηση της τιμής ενός αγαθού κατά 10% θα αυξήσει την προσφορά του αγαθού κατά 20%, αν η ." Σύμφωνα με τις απαντήσεις είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού: Click για ανάπτυξη... Νομίζω λόγω του "θα αυξήσει την προσφορά". Το σωστό είναι "θα αυξήσει την προσφερόμενη ποσότητα". :iagree: Η προσφορά μεταβάλλεται μόνο όταν έχουμε μεταβολή κάποιου προσδιοριστικού παράγοντά της ΕΚΤΟΣ της τιμής (η μεταβολή της τιμής σχετίζεται με τη μεταβολή της προσφερόμενης ποσότητας). Προσοχή σε αυτή την λεπτομέρεια (μεταβολή στη ζήτησης/μεταβολή στη ζητούμενη ποσότητα - αντίστοιχα για την προσφορά), είναι κλασσική παγίδα στην Οικονομία! -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick29 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 20:12 Ο nick29 έγραψε: #137 01-06-08 20:12 Δίκιο έχεις, για αυτό είναι λάθος! Έλεος, ούτε που το πρόσεξα ότι έλεγε προσφορά! Πολύ παραπλανητικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ap0tiximen05 Νεοφερμένο μέλος Ο ap0tiximen05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 11:59 Ο ap0tiximen05: #138 02-06-08 11:59 Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:19 Η eliza04 έγραψε: #139 02-06-08 12:19 Αρχικό μήνυμα από nick29 (Εμφάνιση μηνύματος) Μία ερώτηση: Στα φετινά θεματα ΟΕΦΕ, στο Σ-Λ, έπεσε το εξής: "Μία αύξηση της τιμής ενός αγαθού κατά 10% θα αυξήσει την προσφορά του αγαθού κατά 20%, αν η ." Σύμφωνα με τις απαντήσεις είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού: Click για ανάπτυξη... πω και εγω την ιδια απορια ειχα γιατι να ηταν λαθος Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Click για ανάπτυξη... ενας καθηγητης ειχε δωσει τυπολογιο σε ενα tread που ηταν μονο για σημειωσεις, γιατι δεν την διαβασεις απο το βιβλιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.570 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:21 Ο Scandal έγραψε: #140 02-06-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ap0tiximen05: Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει κάπου δυστυχώς. Διάβασε τη από Βοήθημα - αν έχεις- ή από το σχολικό. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: geokam marpa blissele sophia_b idkser TheNorth Panagiwths12 FNC_Sophia Panagiotis849 spinalgr1990 Chris1993 Corfu kitty jellojina Giorgkalo 98.8%chimpanzee jYanniss charmander Scandal Indecisive2 Helen06 thecrazycretan panosT436 redpointer tomftw vade Kzaro Mary06 Lolipop7 carnage Maynard Totreno suaimhneas Eleni123- Marel Valous Verikoko17 petrosln xristosgkm Oikonomologistis Anna_kitty SlimShady GeorgePap2003 panosveki xakounaamatata george777 Φωτεινη Τζα. Than003 marilena_ Αναστασία197 maria2001 Nala anastasis06 spring day Ada ada Jimmis18 Petros001 Georgekk Specon annii persant damn Eri0611 marian _Aggelos123 tsiobieman Giii Alexecon1991 constansn ggl globglogabgalab Σωτηρία T C Sourotiri giadespoiamilaei Nikkkpat calliope igeorgeoikonomo Alexandros36k eukleidhs1821 imkindalost Δήμος56103 panagiotis G Anna10 JohnGreek savasvas sweater weather manos1234567 Λαμπρινηη Bgpanos don_vito Αγγελος Μανος den antexw allh apotyxia kvstas92 angelikitaraxia Livaja10 Adolfo valencia Viedo Tommy_civil panagiotis econ Earendil aggelosst9 jimis2001 tasost Panos_02 Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 joanna916 stamoul1s giannis Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ετσι και αλλιως δεν υπαρχουν ΣΟΣ, πιστευω οτι ειναι ευκολα να γραψουμε καλα στο αοθ, καλη προετοιμασια σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ap0tiximen05 Νεοφερμένο μέλος Ο ap0tiximen05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 09:11 Ο ap0tiximen05: #123 01-06-08 09:11 Παιδια διαβαστε μακρο-μικρο οικονομια μου το ειπαν 3 καθηγητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NENA! Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 10:37 Η NENA! έγραψε: #124 01-06-08 10:37 παιδια pls αν ξέρει κανείς σας που μπορω να βρω τα θεματα τ οεφε γ τ αοθ????εχω μπει σε πολλά κ βρίσκω μόνο απαντήσεις.............................................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairhath Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑΙΡΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 11:08 Η mairhath έγραψε: #125 01-06-08 11:08 Εγω δεν εχω προλαβει να τελειωσω την υλη και θα δωσω στις επαναληπτικες σε ενα μηνα...θα κανω την αρρωστη...επειδη παω για πεμπτο πεδιο προτιμω να γραψω στις επαναληπτικες και να γραψω καλυτερα...ειμαι και θεωρητικη.... στις επαναληπτικες βαζουν πιο δυσκολα?εχετε δει τα θεματα του αοθ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ap0tiximen05 Νεοφερμένο μέλος Ο ap0tiximen05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 11:17 Ο ap0tiximen05: #126 01-06-08 11:17 Αστα αοθ στις επαναληπτικες δεν παλευετε μην κανεις αυτο το λαθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NENA! Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 11:18 Η NENA! έγραψε: #127 01-06-08 11:18 κοιτα απο τα θεματ που εχω δει των επαναληπτικων και σε άλλα μαθηματα να εχουν διαφορα και να ειναι πιο δυσκολα διαφορετικά όλοι θα ήθελαν να γραψουν στις επαναληπτικές και εγώ πάντως στα ίδια είμαι δεν έχω προλάβει να βγάλω την ύλη...άσε που τόσο καιρό π διάβαζα τα άλλα μαθήματα το αοθ τ έχω ξεχάσει τελείως...αφού όμως εσύ θέλεις κ 5ο πεδίο τότε θα σε συμβούλευα χίλιες φορές να προσπαθήσεις όσο μπορείς να προλάβεις μέχρι τη τρίτη κ να πας τότε να δώσεις σκεψου το 2 μερες είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick29 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 12:30 Ο nick29 έγραψε: #128 01-06-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από mairhath: Εγω δεν εχω προλαβει να τελειωσω την υλη και θα δωσω στις επαναληπτικες σε ενα μηνα...θα κανω την αρρωστη...επειδη παω για πεμπτο πεδιο προτιμω να γραψω στις επαναληπτικες και να γραψω καλυτερα...ειμαι και θεωρητικη.... στις επαναληπτικες βαζουν πιο δυσκολα?εχετε δει τα θεματα του αοθ? Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος που θέλει να κάνει κάτι τέτοιο! Είσαι σίγουρη; Συνήθως, τα θέματα των επαναληπτικών είναι λίγο δυσκολότερα + το ότι πρέπει να έχεις χαρτί νοσοκομείου για να μην δώσεις τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 12:45 Η eliza04 έγραψε: #129 01-06-08 12:45 Πως θα κανεις την αρρωστη? Χαρτι απο δημοσιο νοσοκομειο θελει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.570 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 12:59 Ο Scandal έγραψε: #130 01-06-08 12:59 Εγώ με τα χίλια ζόρια θα προλάβω την επανάληψη της ύλης. Έλεος ρε παιδιά, θα έπρεπε να δίναμε 1 εβδομάδα μετά τα 6 μαθήματα. Κι εγώ νιώθω ότι τα έχω ξεχάσει. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeOrGiTsA!! Νεοφερμένο μέλος Η GeOrGiTsA!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 13:04 Η GeOrGiTsA!!: #131 01-06-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Petros: Εγώ με τα χίλια ζόρια θα προλάβω την επανάληψη της ύλης. Έλεος ρε παιδιά, θα έπρεπε να δίναμε 1 εβδομάδα μετά τα 6 μαθήματα. Κι εγώ νιώθω ότι τα έχω ξεχάσει. -petros Click για ανάπτυξη... τι λες καλε??μακαρι να μας πήγαιναν και αυριο να διναμε να τελειώναμε.... Εξ'αλλου επρεπε να τ εχετε βγάλει κακι μεσα στο πασχα 1 φορα!!εγω τουλάχιστον ετσι΄έκανα και τώρα με μια ανάγνωση ειμαι οκ!!!και απο ασκησεις 2-3 επαναληπτικες απο καθε κεφάλαιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 14:09 Ο Γιώργος έγραψε: #132 01-06-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από mairhath: Εγω δεν εχω προλαβει να τελειωσω την υλη και θα δωσω στις επαναληπτικες σε ενα μηνα...θα κανω την αρρωστη...επειδη παω για πεμπτο πεδιο προτιμω να γραψω στις επαναληπτικες και να γραψω καλυτερα...ειμαι και θεωρητικη.... στις επαναληπτικες βαζουν πιο δυσκολα?εχετε δει τα θεματα του αοθ? Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω: οι επαναληπτικές είναι θέματα από αρρώστους για αρρώστους, ακριβώς για κάτι παιδιά που κάθονται ένα μήνα παραπάνω να διαβάσουν. Περισσότερες πιθανότητες έχεις να γράψεις καλά αν κατέβεις την Τρίτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NENA! Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 16:50 Η NENA! έγραψε: #133 01-06-08 16:50 αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!ελεος!δε μπορω να συγκεντρωθω για να διαβάσω!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. noodlee999 Νεοφερμένο μέλος Η noodlee999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 18:38 Η noodlee999: #134 01-06-08 18:38 κ εγω το ιδιο... ακομα στο 1ο κεφαλαιο ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick29 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 18:43 Ο nick29 έγραψε: #135 01-06-08 18:43 Μία ερώτηση: Στα φετινά θεματα ΟΕΦΕ, στο Σ-Λ, έπεσε το εξής: "Μία αύξηση της τιμής ενός αγαθού κατά 10% θα αυξήσει την προσφορά του αγαθού κατά 20%, αν η ." Σύμφωνα με τις απαντήσεις είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.570 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 18:49 Ο Scandal έγραψε: #136 01-06-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από nick29: Μία ερώτηση: Στα φετινά θεματα ΟΕΦΕ, στο Σ-Λ, έπεσε το εξής: "Μία αύξηση της τιμής ενός αγαθού κατά 10% θα αυξήσει την προσφορά του αγαθού κατά 20%, αν η ." Σύμφωνα με τις απαντήσεις είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού: Click για ανάπτυξη... Νομίζω λόγω του "θα αυξήσει την προσφορά". Το σωστό είναι "θα αυξήσει την προσφερόμενη ποσότητα". :iagree: Η προσφορά μεταβάλλεται μόνο όταν έχουμε μεταβολή κάποιου προσδιοριστικού παράγοντά της ΕΚΤΟΣ της τιμής (η μεταβολή της τιμής σχετίζεται με τη μεταβολή της προσφερόμενης ποσότητας). Προσοχή σε αυτή την λεπτομέρεια (μεταβολή στη ζήτησης/μεταβολή στη ζητούμενη ποσότητα - αντίστοιχα για την προσφορά), είναι κλασσική παγίδα στην Οικονομία! -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick29 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 20:12 Ο nick29 έγραψε: #137 01-06-08 20:12 Δίκιο έχεις, για αυτό είναι λάθος! Έλεος, ούτε που το πρόσεξα ότι έλεγε προσφορά! Πολύ παραπλανητικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ap0tiximen05 Νεοφερμένο μέλος Ο ap0tiximen05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 11:59 Ο ap0tiximen05: #138 02-06-08 11:59 Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:19 Η eliza04 έγραψε: #139 02-06-08 12:19 Αρχικό μήνυμα από nick29 (Εμφάνιση μηνύματος) Μία ερώτηση: Στα φετινά θεματα ΟΕΦΕ, στο Σ-Λ, έπεσε το εξής: "Μία αύξηση της τιμής ενός αγαθού κατά 10% θα αυξήσει την προσφορά του αγαθού κατά 20%, αν η ." Σύμφωνα με τις απαντήσεις είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού: Click για ανάπτυξη... πω και εγω την ιδια απορια ειχα γιατι να ηταν λαθος Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Click για ανάπτυξη... ενας καθηγητης ειχε δωσει τυπολογιο σε ενα tread που ηταν μονο για σημειωσεις, γιατι δεν την διαβασεις απο το βιβλιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.570 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:21 Ο Scandal έγραψε: #140 02-06-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ap0tiximen05: Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει κάπου δυστυχώς. Διάβασε τη από Βοήθημα - αν έχεις- ή από το σχολικό. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: geokam marpa blissele sophia_b idkser TheNorth Panagiwths12 FNC_Sophia Panagiotis849 spinalgr1990 Chris1993 Corfu kitty jellojina Giorgkalo 98.8%chimpanzee jYanniss charmander Scandal Indecisive2 Helen06 thecrazycretan panosT436 redpointer tomftw vade Kzaro Mary06 Lolipop7 carnage Maynard Totreno suaimhneas Eleni123- Marel Valous Verikoko17 petrosln xristosgkm Oikonomologistis Anna_kitty SlimShady GeorgePap2003 panosveki xakounaamatata george777 Φωτεινη Τζα. Than003 marilena_ Αναστασία197 maria2001 Nala anastasis06 spring day Ada ada Jimmis18 Petros001 Georgekk Specon annii persant damn Eri0611 marian _Aggelos123 tsiobieman Giii Alexecon1991 constansn ggl globglogabgalab Σωτηρία T C Sourotiri giadespoiamilaei Nikkkpat calliope igeorgeoikonomo Alexandros36k eukleidhs1821 imkindalost Δήμος56103 panagiotis G Anna10 JohnGreek savasvas sweater weather manos1234567 Λαμπρινηη Bgpanos don_vito Αγγελος Μανος den antexw allh apotyxia kvstas92 angelikitaraxia Livaja10 Adolfo valencia Viedo Tommy_civil panagiotis econ Earendil aggelosst9 jimis2001 tasost Panos_02 Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 joanna916 stamoul1s giannis Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια διαβαστε μακρο-μικρο οικονομια μου το ειπαν 3 καθηγητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NENA! Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 10:37 Η NENA! έγραψε: #124 01-06-08 10:37 παιδια pls αν ξέρει κανείς σας που μπορω να βρω τα θεματα τ οεφε γ τ αοθ????εχω μπει σε πολλά κ βρίσκω μόνο απαντήσεις.............................................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairhath Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑΙΡΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 11:08 Η mairhath έγραψε: #125 01-06-08 11:08 Εγω δεν εχω προλαβει να τελειωσω την υλη και θα δωσω στις επαναληπτικες σε ενα μηνα...θα κανω την αρρωστη...επειδη παω για πεμπτο πεδιο προτιμω να γραψω στις επαναληπτικες και να γραψω καλυτερα...ειμαι και θεωρητικη.... στις επαναληπτικες βαζουν πιο δυσκολα?εχετε δει τα θεματα του αοθ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ap0tiximen05 Νεοφερμένο μέλος Ο ap0tiximen05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 11:17 Ο ap0tiximen05: #126 01-06-08 11:17 Αστα αοθ στις επαναληπτικες δεν παλευετε μην κανεις αυτο το λαθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NENA! Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 11:18 Η NENA! έγραψε: #127 01-06-08 11:18 κοιτα απο τα θεματ που εχω δει των επαναληπτικων και σε άλλα μαθηματα να εχουν διαφορα και να ειναι πιο δυσκολα διαφορετικά όλοι θα ήθελαν να γραψουν στις επαναληπτικές και εγώ πάντως στα ίδια είμαι δεν έχω προλάβει να βγάλω την ύλη...άσε που τόσο καιρό π διάβαζα τα άλλα μαθήματα το αοθ τ έχω ξεχάσει τελείως...αφού όμως εσύ θέλεις κ 5ο πεδίο τότε θα σε συμβούλευα χίλιες φορές να προσπαθήσεις όσο μπορείς να προλάβεις μέχρι τη τρίτη κ να πας τότε να δώσεις σκεψου το 2 μερες είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick29 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 12:30 Ο nick29 έγραψε: #128 01-06-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από mairhath: Εγω δεν εχω προλαβει να τελειωσω την υλη και θα δωσω στις επαναληπτικες σε ενα μηνα...θα κανω την αρρωστη...επειδη παω για πεμπτο πεδιο προτιμω να γραψω στις επαναληπτικες και να γραψω καλυτερα...ειμαι και θεωρητικη.... στις επαναληπτικες βαζουν πιο δυσκολα?εχετε δει τα θεματα του αοθ? Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος που θέλει να κάνει κάτι τέτοιο! Είσαι σίγουρη; Συνήθως, τα θέματα των επαναληπτικών είναι λίγο δυσκολότερα + το ότι πρέπει να έχεις χαρτί νοσοκομείου για να μην δώσεις τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 12:45 Η eliza04 έγραψε: #129 01-06-08 12:45 Πως θα κανεις την αρρωστη? Χαρτι απο δημοσιο νοσοκομειο θελει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.570 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 12:59 Ο Scandal έγραψε: #130 01-06-08 12:59 Εγώ με τα χίλια ζόρια θα προλάβω την επανάληψη της ύλης. Έλεος ρε παιδιά, θα έπρεπε να δίναμε 1 εβδομάδα μετά τα 6 μαθήματα. Κι εγώ νιώθω ότι τα έχω ξεχάσει. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeOrGiTsA!! Νεοφερμένο μέλος Η GeOrGiTsA!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 13:04 Η GeOrGiTsA!!: #131 01-06-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Petros: Εγώ με τα χίλια ζόρια θα προλάβω την επανάληψη της ύλης. Έλεος ρε παιδιά, θα έπρεπε να δίναμε 1 εβδομάδα μετά τα 6 μαθήματα. Κι εγώ νιώθω ότι τα έχω ξεχάσει. -petros Click για ανάπτυξη... τι λες καλε??μακαρι να μας πήγαιναν και αυριο να διναμε να τελειώναμε.... Εξ'αλλου επρεπε να τ εχετε βγάλει κακι μεσα στο πασχα 1 φορα!!εγω τουλάχιστον ετσι΄έκανα και τώρα με μια ανάγνωση ειμαι οκ!!!και απο ασκησεις 2-3 επαναληπτικες απο καθε κεφάλαιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 14:09 Ο Γιώργος έγραψε: #132 01-06-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από mairhath: Εγω δεν εχω προλαβει να τελειωσω την υλη και θα δωσω στις επαναληπτικες σε ενα μηνα...θα κανω την αρρωστη...επειδη παω για πεμπτο πεδιο προτιμω να γραψω στις επαναληπτικες και να γραψω καλυτερα...ειμαι και θεωρητικη.... στις επαναληπτικες βαζουν πιο δυσκολα?εχετε δει τα θεματα του αοθ? Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω: οι επαναληπτικές είναι θέματα από αρρώστους για αρρώστους, ακριβώς για κάτι παιδιά που κάθονται ένα μήνα παραπάνω να διαβάσουν. Περισσότερες πιθανότητες έχεις να γράψεις καλά αν κατέβεις την Τρίτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NENA! Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 16:50 Η NENA! έγραψε: #133 01-06-08 16:50 αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!ελεος!δε μπορω να συγκεντρωθω για να διαβάσω!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. noodlee999 Νεοφερμένο μέλος Η noodlee999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 18:38 Η noodlee999: #134 01-06-08 18:38 κ εγω το ιδιο... ακομα στο 1ο κεφαλαιο ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick29 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 18:43 Ο nick29 έγραψε: #135 01-06-08 18:43 Μία ερώτηση: Στα φετινά θεματα ΟΕΦΕ, στο Σ-Λ, έπεσε το εξής: "Μία αύξηση της τιμής ενός αγαθού κατά 10% θα αυξήσει την προσφορά του αγαθού κατά 20%, αν η ." Σύμφωνα με τις απαντήσεις είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.570 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 18:49 Ο Scandal έγραψε: #136 01-06-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από nick29: Μία ερώτηση: Στα φετινά θεματα ΟΕΦΕ, στο Σ-Λ, έπεσε το εξής: "Μία αύξηση της τιμής ενός αγαθού κατά 10% θα αυξήσει την προσφορά του αγαθού κατά 20%, αν η ." Σύμφωνα με τις απαντήσεις είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού: Click για ανάπτυξη... Νομίζω λόγω του "θα αυξήσει την προσφορά". Το σωστό είναι "θα αυξήσει την προσφερόμενη ποσότητα". :iagree: Η προσφορά μεταβάλλεται μόνο όταν έχουμε μεταβολή κάποιου προσδιοριστικού παράγοντά της ΕΚΤΟΣ της τιμής (η μεταβολή της τιμής σχετίζεται με τη μεταβολή της προσφερόμενης ποσότητας). Προσοχή σε αυτή την λεπτομέρεια (μεταβολή στη ζήτησης/μεταβολή στη ζητούμενη ποσότητα - αντίστοιχα για την προσφορά), είναι κλασσική παγίδα στην Οικονομία! -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick29 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 20:12 Ο nick29 έγραψε: #137 01-06-08 20:12 Δίκιο έχεις, για αυτό είναι λάθος! Έλεος, ούτε που το πρόσεξα ότι έλεγε προσφορά! Πολύ παραπλανητικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ap0tiximen05 Νεοφερμένο μέλος Ο ap0tiximen05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 11:59 Ο ap0tiximen05: #138 02-06-08 11:59 Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:19 Η eliza04 έγραψε: #139 02-06-08 12:19 Αρχικό μήνυμα από nick29 (Εμφάνιση μηνύματος) Μία ερώτηση: Στα φετινά θεματα ΟΕΦΕ, στο Σ-Λ, έπεσε το εξής: "Μία αύξηση της τιμής ενός αγαθού κατά 10% θα αυξήσει την προσφορά του αγαθού κατά 20%, αν η ." Σύμφωνα με τις απαντήσεις είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού: Click για ανάπτυξη... πω και εγω την ιδια απορια ειχα γιατι να ηταν λαθος Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Click για ανάπτυξη... ενας καθηγητης ειχε δωσει τυπολογιο σε ενα tread που ηταν μονο για σημειωσεις, γιατι δεν την διαβασεις απο το βιβλιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.570 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:21 Ο Scandal έγραψε: #140 02-06-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ap0tiximen05: Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει κάπου δυστυχώς. Διάβασε τη από Βοήθημα - αν έχεις- ή από το σχολικό. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: geokam marpa blissele sophia_b idkser TheNorth Panagiwths12 FNC_Sophia Panagiotis849 spinalgr1990 Chris1993 Corfu kitty jellojina Giorgkalo 98.8%chimpanzee jYanniss charmander Scandal Indecisive2 Helen06 thecrazycretan panosT436 redpointer tomftw vade Kzaro Mary06 Lolipop7 carnage Maynard Totreno suaimhneas Eleni123- Marel Valous Verikoko17 petrosln xristosgkm Oikonomologistis Anna_kitty SlimShady GeorgePap2003 panosveki xakounaamatata george777 Φωτεινη Τζα. Than003 marilena_ Αναστασία197 maria2001 Nala anastasis06 spring day Ada ada Jimmis18 Petros001 Georgekk Specon annii persant damn Eri0611 marian _Aggelos123 tsiobieman Giii Alexecon1991 constansn ggl globglogabgalab Σωτηρία T C Sourotiri giadespoiamilaei Nikkkpat calliope igeorgeoikonomo Alexandros36k eukleidhs1821 imkindalost Δήμος56103 panagiotis G Anna10 JohnGreek savasvas sweater weather manos1234567 Λαμπρινηη Bgpanos don_vito Αγγελος Μανος den antexw allh apotyxia kvstas92 angelikitaraxia Livaja10 Adolfo valencia Viedo Tommy_civil panagiotis econ Earendil aggelosst9 jimis2001 tasost Panos_02 Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 joanna916 stamoul1s giannis Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια pls αν ξέρει κανείς σας που μπορω να βρω τα θεματα τ οεφε γ τ αοθ????εχω μπει σε πολλά κ βρίσκω μόνο απαντήσεις.............................................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mairhath Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑΙΡΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 11:08 Η mairhath έγραψε: #125 01-06-08 11:08 Εγω δεν εχω προλαβει να τελειωσω την υλη και θα δωσω στις επαναληπτικες σε ενα μηνα...θα κανω την αρρωστη...επειδη παω για πεμπτο πεδιο προτιμω να γραψω στις επαναληπτικες και να γραψω καλυτερα...ειμαι και θεωρητικη.... στις επαναληπτικες βαζουν πιο δυσκολα?εχετε δει τα θεματα του αοθ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ap0tiximen05 Νεοφερμένο μέλος Ο ap0tiximen05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 11:17 Ο ap0tiximen05: #126 01-06-08 11:17 Αστα αοθ στις επαναληπτικες δεν παλευετε μην κανεις αυτο το λαθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NENA! Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 11:18 Η NENA! έγραψε: #127 01-06-08 11:18 κοιτα απο τα θεματ που εχω δει των επαναληπτικων και σε άλλα μαθηματα να εχουν διαφορα και να ειναι πιο δυσκολα διαφορετικά όλοι θα ήθελαν να γραψουν στις επαναληπτικές και εγώ πάντως στα ίδια είμαι δεν έχω προλάβει να βγάλω την ύλη...άσε που τόσο καιρό π διάβαζα τα άλλα μαθήματα το αοθ τ έχω ξεχάσει τελείως...αφού όμως εσύ θέλεις κ 5ο πεδίο τότε θα σε συμβούλευα χίλιες φορές να προσπαθήσεις όσο μπορείς να προλάβεις μέχρι τη τρίτη κ να πας τότε να δώσεις σκεψου το 2 μερες είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick29 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 12:30 Ο nick29 έγραψε: #128 01-06-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από mairhath: Εγω δεν εχω προλαβει να τελειωσω την υλη και θα δωσω στις επαναληπτικες σε ενα μηνα...θα κανω την αρρωστη...επειδη παω για πεμπτο πεδιο προτιμω να γραψω στις επαναληπτικες και να γραψω καλυτερα...ειμαι και θεωρητικη.... στις επαναληπτικες βαζουν πιο δυσκολα?εχετε δει τα θεματα του αοθ? Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος που θέλει να κάνει κάτι τέτοιο! Είσαι σίγουρη; Συνήθως, τα θέματα των επαναληπτικών είναι λίγο δυσκολότερα + το ότι πρέπει να έχεις χαρτί νοσοκομείου για να μην δώσεις τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 12:45 Η eliza04 έγραψε: #129 01-06-08 12:45 Πως θα κανεις την αρρωστη? Χαρτι απο δημοσιο νοσοκομειο θελει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.570 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 12:59 Ο Scandal έγραψε: #130 01-06-08 12:59 Εγώ με τα χίλια ζόρια θα προλάβω την επανάληψη της ύλης. Έλεος ρε παιδιά, θα έπρεπε να δίναμε 1 εβδομάδα μετά τα 6 μαθήματα. Κι εγώ νιώθω ότι τα έχω ξεχάσει. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeOrGiTsA!! Νεοφερμένο μέλος Η GeOrGiTsA!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 13:04 Η GeOrGiTsA!!: #131 01-06-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Petros: Εγώ με τα χίλια ζόρια θα προλάβω την επανάληψη της ύλης. Έλεος ρε παιδιά, θα έπρεπε να δίναμε 1 εβδομάδα μετά τα 6 μαθήματα. Κι εγώ νιώθω ότι τα έχω ξεχάσει. -petros Click για ανάπτυξη... τι λες καλε??μακαρι να μας πήγαιναν και αυριο να διναμε να τελειώναμε.... Εξ'αλλου επρεπε να τ εχετε βγάλει κακι μεσα στο πασχα 1 φορα!!εγω τουλάχιστον ετσι΄έκανα και τώρα με μια ανάγνωση ειμαι οκ!!!και απο ασκησεις 2-3 επαναληπτικες απο καθε κεφάλαιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 14:09 Ο Γιώργος έγραψε: #132 01-06-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από mairhath: Εγω δεν εχω προλαβει να τελειωσω την υλη και θα δωσω στις επαναληπτικες σε ενα μηνα...θα κανω την αρρωστη...επειδη παω για πεμπτο πεδιο προτιμω να γραψω στις επαναληπτικες και να γραψω καλυτερα...ειμαι και θεωρητικη.... στις επαναληπτικες βαζουν πιο δυσκολα?εχετε δει τα θεματα του αοθ? Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω: οι επαναληπτικές είναι θέματα από αρρώστους για αρρώστους, ακριβώς για κάτι παιδιά που κάθονται ένα μήνα παραπάνω να διαβάσουν. Περισσότερες πιθανότητες έχεις να γράψεις καλά αν κατέβεις την Τρίτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NENA! Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 16:50 Η NENA! έγραψε: #133 01-06-08 16:50 αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!ελεος!δε μπορω να συγκεντρωθω για να διαβάσω!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. noodlee999 Νεοφερμένο μέλος Η noodlee999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 18:38 Η noodlee999: #134 01-06-08 18:38 κ εγω το ιδιο... ακομα στο 1ο κεφαλαιο ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick29 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 18:43 Ο nick29 έγραψε: #135 01-06-08 18:43 Μία ερώτηση: Στα φετινά θεματα ΟΕΦΕ, στο Σ-Λ, έπεσε το εξής: "Μία αύξηση της τιμής ενός αγαθού κατά 10% θα αυξήσει την προσφορά του αγαθού κατά 20%, αν η ." Σύμφωνα με τις απαντήσεις είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.570 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 18:49 Ο Scandal έγραψε: #136 01-06-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από nick29: Μία ερώτηση: Στα φετινά θεματα ΟΕΦΕ, στο Σ-Λ, έπεσε το εξής: "Μία αύξηση της τιμής ενός αγαθού κατά 10% θα αυξήσει την προσφορά του αγαθού κατά 20%, αν η ." Σύμφωνα με τις απαντήσεις είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού: Click για ανάπτυξη... Νομίζω λόγω του "θα αυξήσει την προσφορά". Το σωστό είναι "θα αυξήσει την προσφερόμενη ποσότητα". :iagree: Η προσφορά μεταβάλλεται μόνο όταν έχουμε μεταβολή κάποιου προσδιοριστικού παράγοντά της ΕΚΤΟΣ της τιμής (η μεταβολή της τιμής σχετίζεται με τη μεταβολή της προσφερόμενης ποσότητας). Προσοχή σε αυτή την λεπτομέρεια (μεταβολή στη ζήτησης/μεταβολή στη ζητούμενη ποσότητα - αντίστοιχα για την προσφορά), είναι κλασσική παγίδα στην Οικονομία! -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick29 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 20:12 Ο nick29 έγραψε: #137 01-06-08 20:12 Δίκιο έχεις, για αυτό είναι λάθος! Έλεος, ούτε που το πρόσεξα ότι έλεγε προσφορά! Πολύ παραπλανητικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ap0tiximen05 Νεοφερμένο μέλος Ο ap0tiximen05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 11:59 Ο ap0tiximen05: #138 02-06-08 11:59 Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:19 Η eliza04 έγραψε: #139 02-06-08 12:19 Αρχικό μήνυμα από nick29 (Εμφάνιση μηνύματος) Μία ερώτηση: Στα φετινά θεματα ΟΕΦΕ, στο Σ-Λ, έπεσε το εξής: "Μία αύξηση της τιμής ενός αγαθού κατά 10% θα αυξήσει την προσφορά του αγαθού κατά 20%, αν η ." Σύμφωνα με τις απαντήσεις είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού: Click για ανάπτυξη... πω και εγω την ιδια απορια ειχα γιατι να ηταν λαθος Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Click για ανάπτυξη... ενας καθηγητης ειχε δωσει τυπολογιο σε ενα tread που ηταν μονο για σημειωσεις, γιατι δεν την διαβασεις απο το βιβλιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.570 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:21 Ο Scandal έγραψε: #140 02-06-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ap0tiximen05: Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει κάπου δυστυχώς. Διάβασε τη από Βοήθημα - αν έχεις- ή από το σχολικό. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: geokam marpa blissele sophia_b idkser TheNorth Panagiwths12 FNC_Sophia Panagiotis849 spinalgr1990 Chris1993 Corfu kitty jellojina Giorgkalo 98.8%chimpanzee jYanniss charmander Scandal Indecisive2 Helen06 thecrazycretan panosT436 redpointer tomftw vade Kzaro Mary06 Lolipop7 carnage Maynard Totreno suaimhneas Eleni123- Marel Valous Verikoko17 petrosln xristosgkm Oikonomologistis Anna_kitty SlimShady GeorgePap2003 panosveki xakounaamatata george777 Φωτεινη Τζα. Than003 marilena_ Αναστασία197 maria2001 Nala anastasis06 spring day Ada ada Jimmis18 Petros001 Georgekk Specon annii persant damn Eri0611 marian _Aggelos123 tsiobieman Giii Alexecon1991 constansn ggl globglogabgalab Σωτηρία T C Sourotiri giadespoiamilaei Nikkkpat calliope igeorgeoikonomo Alexandros36k eukleidhs1821 imkindalost Δήμος56103 panagiotis G Anna10 JohnGreek savasvas sweater weather manos1234567 Λαμπρινηη Bgpanos don_vito Αγγελος Μανος den antexw allh apotyxia kvstas92 angelikitaraxia Livaja10 Adolfo valencia Viedo Tommy_civil panagiotis econ Earendil aggelosst9 jimis2001 tasost Panos_02 Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 joanna916 stamoul1s giannis Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω δεν εχω προλαβει να τελειωσω την υλη και θα δωσω στις επαναληπτικες σε ενα μηνα...θα κανω την αρρωστη...επειδη παω για πεμπτο πεδιο προτιμω να γραψω στις επαναληπτικες και να γραψω καλυτερα...ειμαι και θεωρητικη.... στις επαναληπτικες βαζουν πιο δυσκολα?εχετε δει τα θεματα του αοθ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ap0tiximen05 Νεοφερμένο μέλος Ο ap0tiximen05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 11:17 Ο ap0tiximen05: #126 01-06-08 11:17 Αστα αοθ στις επαναληπτικες δεν παλευετε μην κανεις αυτο το λαθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NENA! Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 11:18 Η NENA! έγραψε: #127 01-06-08 11:18 κοιτα απο τα θεματ που εχω δει των επαναληπτικων και σε άλλα μαθηματα να εχουν διαφορα και να ειναι πιο δυσκολα διαφορετικά όλοι θα ήθελαν να γραψουν στις επαναληπτικές και εγώ πάντως στα ίδια είμαι δεν έχω προλάβει να βγάλω την ύλη...άσε που τόσο καιρό π διάβαζα τα άλλα μαθήματα το αοθ τ έχω ξεχάσει τελείως...αφού όμως εσύ θέλεις κ 5ο πεδίο τότε θα σε συμβούλευα χίλιες φορές να προσπαθήσεις όσο μπορείς να προλάβεις μέχρι τη τρίτη κ να πας τότε να δώσεις σκεψου το 2 μερες είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick29 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 12:30 Ο nick29 έγραψε: #128 01-06-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από mairhath: Εγω δεν εχω προλαβει να τελειωσω την υλη και θα δωσω στις επαναληπτικες σε ενα μηνα...θα κανω την αρρωστη...επειδη παω για πεμπτο πεδιο προτιμω να γραψω στις επαναληπτικες και να γραψω καλυτερα...ειμαι και θεωρητικη.... στις επαναληπτικες βαζουν πιο δυσκολα?εχετε δει τα θεματα του αοθ? Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος που θέλει να κάνει κάτι τέτοιο! Είσαι σίγουρη; Συνήθως, τα θέματα των επαναληπτικών είναι λίγο δυσκολότερα + το ότι πρέπει να έχεις χαρτί νοσοκομείου για να μην δώσεις τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 12:45 Η eliza04 έγραψε: #129 01-06-08 12:45 Πως θα κανεις την αρρωστη? Χαρτι απο δημοσιο νοσοκομειο θελει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.570 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 12:59 Ο Scandal έγραψε: #130 01-06-08 12:59 Εγώ με τα χίλια ζόρια θα προλάβω την επανάληψη της ύλης. Έλεος ρε παιδιά, θα έπρεπε να δίναμε 1 εβδομάδα μετά τα 6 μαθήματα. Κι εγώ νιώθω ότι τα έχω ξεχάσει. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeOrGiTsA!! Νεοφερμένο μέλος Η GeOrGiTsA!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 13:04 Η GeOrGiTsA!!: #131 01-06-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Petros: Εγώ με τα χίλια ζόρια θα προλάβω την επανάληψη της ύλης. Έλεος ρε παιδιά, θα έπρεπε να δίναμε 1 εβδομάδα μετά τα 6 μαθήματα. Κι εγώ νιώθω ότι τα έχω ξεχάσει. -petros Click για ανάπτυξη... τι λες καλε??μακαρι να μας πήγαιναν και αυριο να διναμε να τελειώναμε.... Εξ'αλλου επρεπε να τ εχετε βγάλει κακι μεσα στο πασχα 1 φορα!!εγω τουλάχιστον ετσι΄έκανα και τώρα με μια ανάγνωση ειμαι οκ!!!και απο ασκησεις 2-3 επαναληπτικες απο καθε κεφάλαιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 14:09 Ο Γιώργος έγραψε: #132 01-06-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από mairhath: Εγω δεν εχω προλαβει να τελειωσω την υλη και θα δωσω στις επαναληπτικες σε ενα μηνα...θα κανω την αρρωστη...επειδη παω για πεμπτο πεδιο προτιμω να γραψω στις επαναληπτικες και να γραψω καλυτερα...ειμαι και θεωρητικη.... στις επαναληπτικες βαζουν πιο δυσκολα?εχετε δει τα θεματα του αοθ? Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω: οι επαναληπτικές είναι θέματα από αρρώστους για αρρώστους, ακριβώς για κάτι παιδιά που κάθονται ένα μήνα παραπάνω να διαβάσουν. Περισσότερες πιθανότητες έχεις να γράψεις καλά αν κατέβεις την Τρίτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NENA! Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 16:50 Η NENA! έγραψε: #133 01-06-08 16:50 αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!ελεος!δε μπορω να συγκεντρωθω για να διαβάσω!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. noodlee999 Νεοφερμένο μέλος Η noodlee999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 18:38 Η noodlee999: #134 01-06-08 18:38 κ εγω το ιδιο... ακομα στο 1ο κεφαλαιο ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick29 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 18:43 Ο nick29 έγραψε: #135 01-06-08 18:43 Μία ερώτηση: Στα φετινά θεματα ΟΕΦΕ, στο Σ-Λ, έπεσε το εξής: "Μία αύξηση της τιμής ενός αγαθού κατά 10% θα αυξήσει την προσφορά του αγαθού κατά 20%, αν η ." Σύμφωνα με τις απαντήσεις είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.570 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 18:49 Ο Scandal έγραψε: #136 01-06-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από nick29: Μία ερώτηση: Στα φετινά θεματα ΟΕΦΕ, στο Σ-Λ, έπεσε το εξής: "Μία αύξηση της τιμής ενός αγαθού κατά 10% θα αυξήσει την προσφορά του αγαθού κατά 20%, αν η ." Σύμφωνα με τις απαντήσεις είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού: Click για ανάπτυξη... Νομίζω λόγω του "θα αυξήσει την προσφορά". Το σωστό είναι "θα αυξήσει την προσφερόμενη ποσότητα". :iagree: Η προσφορά μεταβάλλεται μόνο όταν έχουμε μεταβολή κάποιου προσδιοριστικού παράγοντά της ΕΚΤΟΣ της τιμής (η μεταβολή της τιμής σχετίζεται με τη μεταβολή της προσφερόμενης ποσότητας). Προσοχή σε αυτή την λεπτομέρεια (μεταβολή στη ζήτησης/μεταβολή στη ζητούμενη ποσότητα - αντίστοιχα για την προσφορά), είναι κλασσική παγίδα στην Οικονομία! -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick29 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 20:12 Ο nick29 έγραψε: #137 01-06-08 20:12 Δίκιο έχεις, για αυτό είναι λάθος! Έλεος, ούτε που το πρόσεξα ότι έλεγε προσφορά! Πολύ παραπλανητικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ap0tiximen05 Νεοφερμένο μέλος Ο ap0tiximen05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 11:59 Ο ap0tiximen05: #138 02-06-08 11:59 Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:19 Η eliza04 έγραψε: #139 02-06-08 12:19 Αρχικό μήνυμα από nick29 (Εμφάνιση μηνύματος) Μία ερώτηση: Στα φετινά θεματα ΟΕΦΕ, στο Σ-Λ, έπεσε το εξής: "Μία αύξηση της τιμής ενός αγαθού κατά 10% θα αυξήσει την προσφορά του αγαθού κατά 20%, αν η ." Σύμφωνα με τις απαντήσεις είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού: Click για ανάπτυξη... πω και εγω την ιδια απορια ειχα γιατι να ηταν λαθος Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Click για ανάπτυξη... ενας καθηγητης ειχε δωσει τυπολογιο σε ενα tread που ηταν μονο για σημειωσεις, γιατι δεν την διαβασεις απο το βιβλιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.570 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:21 Ο Scandal έγραψε: #140 02-06-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ap0tiximen05: Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει κάπου δυστυχώς. Διάβασε τη από Βοήθημα - αν έχεις- ή από το σχολικό. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: geokam marpa blissele sophia_b idkser TheNorth Panagiwths12 FNC_Sophia Panagiotis849 spinalgr1990 Chris1993 Corfu kitty jellojina Giorgkalo 98.8%chimpanzee jYanniss charmander Scandal Indecisive2 Helen06 thecrazycretan panosT436 redpointer tomftw vade Kzaro Mary06 Lolipop7 carnage Maynard Totreno suaimhneas Eleni123- Marel Valous Verikoko17 petrosln xristosgkm Oikonomologistis Anna_kitty SlimShady GeorgePap2003 panosveki xakounaamatata george777 Φωτεινη Τζα. Than003 marilena_ Αναστασία197 maria2001 Nala anastasis06 spring day Ada ada Jimmis18 Petros001 Georgekk Specon annii persant damn Eri0611 marian _Aggelos123 tsiobieman Giii Alexecon1991 constansn ggl globglogabgalab Σωτηρία T C Sourotiri giadespoiamilaei Nikkkpat calliope igeorgeoikonomo Alexandros36k eukleidhs1821 imkindalost Δήμος56103 panagiotis G Anna10 JohnGreek savasvas sweater weather manos1234567 Λαμπρινηη Bgpanos don_vito Αγγελος Μανος den antexw allh apotyxia kvstas92 angelikitaraxia Livaja10 Adolfo valencia Viedo Tommy_civil panagiotis econ Earendil aggelosst9 jimis2001 tasost Panos_02 Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 joanna916 stamoul1s giannis Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αστα αοθ στις επαναληπτικες δεν παλευετε μην κανεις αυτο το λαθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NENA! Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 11:18 Η NENA! έγραψε: #127 01-06-08 11:18 κοιτα απο τα θεματ που εχω δει των επαναληπτικων και σε άλλα μαθηματα να εχουν διαφορα και να ειναι πιο δυσκολα διαφορετικά όλοι θα ήθελαν να γραψουν στις επαναληπτικές και εγώ πάντως στα ίδια είμαι δεν έχω προλάβει να βγάλω την ύλη...άσε που τόσο καιρό π διάβαζα τα άλλα μαθήματα το αοθ τ έχω ξεχάσει τελείως...αφού όμως εσύ θέλεις κ 5ο πεδίο τότε θα σε συμβούλευα χίλιες φορές να προσπαθήσεις όσο μπορείς να προλάβεις μέχρι τη τρίτη κ να πας τότε να δώσεις σκεψου το 2 μερες είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick29 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 12:30 Ο nick29 έγραψε: #128 01-06-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από mairhath: Εγω δεν εχω προλαβει να τελειωσω την υλη και θα δωσω στις επαναληπτικες σε ενα μηνα...θα κανω την αρρωστη...επειδη παω για πεμπτο πεδιο προτιμω να γραψω στις επαναληπτικες και να γραψω καλυτερα...ειμαι και θεωρητικη.... στις επαναληπτικες βαζουν πιο δυσκολα?εχετε δει τα θεματα του αοθ? Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος που θέλει να κάνει κάτι τέτοιο! Είσαι σίγουρη; Συνήθως, τα θέματα των επαναληπτικών είναι λίγο δυσκολότερα + το ότι πρέπει να έχεις χαρτί νοσοκομείου για να μην δώσεις τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 12:45 Η eliza04 έγραψε: #129 01-06-08 12:45 Πως θα κανεις την αρρωστη? Χαρτι απο δημοσιο νοσοκομειο θελει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.570 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 12:59 Ο Scandal έγραψε: #130 01-06-08 12:59 Εγώ με τα χίλια ζόρια θα προλάβω την επανάληψη της ύλης. Έλεος ρε παιδιά, θα έπρεπε να δίναμε 1 εβδομάδα μετά τα 6 μαθήματα. Κι εγώ νιώθω ότι τα έχω ξεχάσει. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeOrGiTsA!! Νεοφερμένο μέλος Η GeOrGiTsA!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 13:04 Η GeOrGiTsA!!: #131 01-06-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Petros: Εγώ με τα χίλια ζόρια θα προλάβω την επανάληψη της ύλης. Έλεος ρε παιδιά, θα έπρεπε να δίναμε 1 εβδομάδα μετά τα 6 μαθήματα. Κι εγώ νιώθω ότι τα έχω ξεχάσει. -petros Click για ανάπτυξη... τι λες καλε??μακαρι να μας πήγαιναν και αυριο να διναμε να τελειώναμε.... Εξ'αλλου επρεπε να τ εχετε βγάλει κακι μεσα στο πασχα 1 φορα!!εγω τουλάχιστον ετσι΄έκανα και τώρα με μια ανάγνωση ειμαι οκ!!!και απο ασκησεις 2-3 επαναληπτικες απο καθε κεφάλαιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 14:09 Ο Γιώργος έγραψε: #132 01-06-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από mairhath: Εγω δεν εχω προλαβει να τελειωσω την υλη και θα δωσω στις επαναληπτικες σε ενα μηνα...θα κανω την αρρωστη...επειδη παω για πεμπτο πεδιο προτιμω να γραψω στις επαναληπτικες και να γραψω καλυτερα...ειμαι και θεωρητικη.... στις επαναληπτικες βαζουν πιο δυσκολα?εχετε δει τα θεματα του αοθ? Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω: οι επαναληπτικές είναι θέματα από αρρώστους για αρρώστους, ακριβώς για κάτι παιδιά που κάθονται ένα μήνα παραπάνω να διαβάσουν. Περισσότερες πιθανότητες έχεις να γράψεις καλά αν κατέβεις την Τρίτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NENA! Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 16:50 Η NENA! έγραψε: #133 01-06-08 16:50 αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!ελεος!δε μπορω να συγκεντρωθω για να διαβάσω!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. noodlee999 Νεοφερμένο μέλος Η noodlee999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 18:38 Η noodlee999: #134 01-06-08 18:38 κ εγω το ιδιο... ακομα στο 1ο κεφαλαιο ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick29 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 18:43 Ο nick29 έγραψε: #135 01-06-08 18:43 Μία ερώτηση: Στα φετινά θεματα ΟΕΦΕ, στο Σ-Λ, έπεσε το εξής: "Μία αύξηση της τιμής ενός αγαθού κατά 10% θα αυξήσει την προσφορά του αγαθού κατά 20%, αν η ." Σύμφωνα με τις απαντήσεις είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.570 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 18:49 Ο Scandal έγραψε: #136 01-06-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από nick29: Μία ερώτηση: Στα φετινά θεματα ΟΕΦΕ, στο Σ-Λ, έπεσε το εξής: "Μία αύξηση της τιμής ενός αγαθού κατά 10% θα αυξήσει την προσφορά του αγαθού κατά 20%, αν η ." Σύμφωνα με τις απαντήσεις είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού: Click για ανάπτυξη... Νομίζω λόγω του "θα αυξήσει την προσφορά". Το σωστό είναι "θα αυξήσει την προσφερόμενη ποσότητα". :iagree: Η προσφορά μεταβάλλεται μόνο όταν έχουμε μεταβολή κάποιου προσδιοριστικού παράγοντά της ΕΚΤΟΣ της τιμής (η μεταβολή της τιμής σχετίζεται με τη μεταβολή της προσφερόμενης ποσότητας). Προσοχή σε αυτή την λεπτομέρεια (μεταβολή στη ζήτησης/μεταβολή στη ζητούμενη ποσότητα - αντίστοιχα για την προσφορά), είναι κλασσική παγίδα στην Οικονομία! -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick29 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 20:12 Ο nick29 έγραψε: #137 01-06-08 20:12 Δίκιο έχεις, για αυτό είναι λάθος! Έλεος, ούτε που το πρόσεξα ότι έλεγε προσφορά! Πολύ παραπλανητικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ap0tiximen05 Νεοφερμένο μέλος Ο ap0tiximen05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 11:59 Ο ap0tiximen05: #138 02-06-08 11:59 Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:19 Η eliza04 έγραψε: #139 02-06-08 12:19 Αρχικό μήνυμα από nick29 (Εμφάνιση μηνύματος) Μία ερώτηση: Στα φετινά θεματα ΟΕΦΕ, στο Σ-Λ, έπεσε το εξής: "Μία αύξηση της τιμής ενός αγαθού κατά 10% θα αυξήσει την προσφορά του αγαθού κατά 20%, αν η ." Σύμφωνα με τις απαντήσεις είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού: Click για ανάπτυξη... πω και εγω την ιδια απορια ειχα γιατι να ηταν λαθος Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Click για ανάπτυξη... ενας καθηγητης ειχε δωσει τυπολογιο σε ενα tread που ηταν μονο για σημειωσεις, γιατι δεν την διαβασεις απο το βιβλιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.570 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:21 Ο Scandal έγραψε: #140 02-06-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ap0tiximen05: Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει κάπου δυστυχώς. Διάβασε τη από Βοήθημα - αν έχεις- ή από το σχολικό. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: geokam marpa blissele sophia_b idkser TheNorth Panagiwths12 FNC_Sophia Panagiotis849 spinalgr1990 Chris1993 Corfu kitty jellojina Giorgkalo 98.8%chimpanzee jYanniss charmander Scandal Indecisive2 Helen06 thecrazycretan panosT436 redpointer tomftw vade Kzaro Mary06 Lolipop7 carnage Maynard Totreno suaimhneas Eleni123- Marel Valous Verikoko17 petrosln xristosgkm Oikonomologistis Anna_kitty SlimShady GeorgePap2003 panosveki xakounaamatata george777 Φωτεινη Τζα. Than003 marilena_ Αναστασία197 maria2001 Nala anastasis06 spring day Ada ada Jimmis18 Petros001 Georgekk Specon annii persant damn Eri0611 marian _Aggelos123 tsiobieman Giii Alexecon1991 constansn ggl globglogabgalab Σωτηρία T C Sourotiri giadespoiamilaei Nikkkpat calliope igeorgeoikonomo Alexandros36k eukleidhs1821 imkindalost Δήμος56103 panagiotis G Anna10 JohnGreek savasvas sweater weather manos1234567 Λαμπρινηη Bgpanos don_vito Αγγελος Μανος den antexw allh apotyxia kvstas92 angelikitaraxia Livaja10 Adolfo valencia Viedo Tommy_civil panagiotis econ Earendil aggelosst9 jimis2001 tasost Panos_02 Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 joanna916 stamoul1s giannis Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κοιτα απο τα θεματ που εχω δει των επαναληπτικων και σε άλλα μαθηματα να εχουν διαφορα και να ειναι πιο δυσκολα διαφορετικά όλοι θα ήθελαν να γραψουν στις επαναληπτικές και εγώ πάντως στα ίδια είμαι δεν έχω προλάβει να βγάλω την ύλη...άσε που τόσο καιρό π διάβαζα τα άλλα μαθήματα το αοθ τ έχω ξεχάσει τελείως...αφού όμως εσύ θέλεις κ 5ο πεδίο τότε θα σε συμβούλευα χίλιες φορές να προσπαθήσεις όσο μπορείς να προλάβεις μέχρι τη τρίτη κ να πας τότε να δώσεις σκεψου το 2 μερες είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nick29 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 12:30 Ο nick29 έγραψε: #128 01-06-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από mairhath: Εγω δεν εχω προλαβει να τελειωσω την υλη και θα δωσω στις επαναληπτικες σε ενα μηνα...θα κανω την αρρωστη...επειδη παω για πεμπτο πεδιο προτιμω να γραψω στις επαναληπτικες και να γραψω καλυτερα...ειμαι και θεωρητικη.... στις επαναληπτικες βαζουν πιο δυσκολα?εχετε δει τα θεματα του αοθ? Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος που θέλει να κάνει κάτι τέτοιο! Είσαι σίγουρη; Συνήθως, τα θέματα των επαναληπτικών είναι λίγο δυσκολότερα + το ότι πρέπει να έχεις χαρτί νοσοκομείου για να μην δώσεις τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 12:45 Η eliza04 έγραψε: #129 01-06-08 12:45 Πως θα κανεις την αρρωστη? Χαρτι απο δημοσιο νοσοκομειο θελει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.570 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 12:59 Ο Scandal έγραψε: #130 01-06-08 12:59 Εγώ με τα χίλια ζόρια θα προλάβω την επανάληψη της ύλης. Έλεος ρε παιδιά, θα έπρεπε να δίναμε 1 εβδομάδα μετά τα 6 μαθήματα. Κι εγώ νιώθω ότι τα έχω ξεχάσει. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeOrGiTsA!! Νεοφερμένο μέλος Η GeOrGiTsA!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 13:04 Η GeOrGiTsA!!: #131 01-06-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Petros: Εγώ με τα χίλια ζόρια θα προλάβω την επανάληψη της ύλης. Έλεος ρε παιδιά, θα έπρεπε να δίναμε 1 εβδομάδα μετά τα 6 μαθήματα. Κι εγώ νιώθω ότι τα έχω ξεχάσει. -petros Click για ανάπτυξη... τι λες καλε??μακαρι να μας πήγαιναν και αυριο να διναμε να τελειώναμε.... Εξ'αλλου επρεπε να τ εχετε βγάλει κακι μεσα στο πασχα 1 φορα!!εγω τουλάχιστον ετσι΄έκανα και τώρα με μια ανάγνωση ειμαι οκ!!!και απο ασκησεις 2-3 επαναληπτικες απο καθε κεφάλαιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 14:09 Ο Γιώργος έγραψε: #132 01-06-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από mairhath: Εγω δεν εχω προλαβει να τελειωσω την υλη και θα δωσω στις επαναληπτικες σε ενα μηνα...θα κανω την αρρωστη...επειδη παω για πεμπτο πεδιο προτιμω να γραψω στις επαναληπτικες και να γραψω καλυτερα...ειμαι και θεωρητικη.... στις επαναληπτικες βαζουν πιο δυσκολα?εχετε δει τα θεματα του αοθ? Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω: οι επαναληπτικές είναι θέματα από αρρώστους για αρρώστους, ακριβώς για κάτι παιδιά που κάθονται ένα μήνα παραπάνω να διαβάσουν. Περισσότερες πιθανότητες έχεις να γράψεις καλά αν κατέβεις την Τρίτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NENA! Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 16:50 Η NENA! έγραψε: #133 01-06-08 16:50 αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!ελεος!δε μπορω να συγκεντρωθω για να διαβάσω!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. noodlee999 Νεοφερμένο μέλος Η noodlee999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 18:38 Η noodlee999: #134 01-06-08 18:38 κ εγω το ιδιο... ακομα στο 1ο κεφαλαιο ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick29 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 18:43 Ο nick29 έγραψε: #135 01-06-08 18:43 Μία ερώτηση: Στα φετινά θεματα ΟΕΦΕ, στο Σ-Λ, έπεσε το εξής: "Μία αύξηση της τιμής ενός αγαθού κατά 10% θα αυξήσει την προσφορά του αγαθού κατά 20%, αν η ." Σύμφωνα με τις απαντήσεις είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.570 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 18:49 Ο Scandal έγραψε: #136 01-06-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από nick29: Μία ερώτηση: Στα φετινά θεματα ΟΕΦΕ, στο Σ-Λ, έπεσε το εξής: "Μία αύξηση της τιμής ενός αγαθού κατά 10% θα αυξήσει την προσφορά του αγαθού κατά 20%, αν η ." Σύμφωνα με τις απαντήσεις είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού: Click για ανάπτυξη... Νομίζω λόγω του "θα αυξήσει την προσφορά". Το σωστό είναι "θα αυξήσει την προσφερόμενη ποσότητα". :iagree: Η προσφορά μεταβάλλεται μόνο όταν έχουμε μεταβολή κάποιου προσδιοριστικού παράγοντά της ΕΚΤΟΣ της τιμής (η μεταβολή της τιμής σχετίζεται με τη μεταβολή της προσφερόμενης ποσότητας). Προσοχή σε αυτή την λεπτομέρεια (μεταβολή στη ζήτησης/μεταβολή στη ζητούμενη ποσότητα - αντίστοιχα για την προσφορά), είναι κλασσική παγίδα στην Οικονομία! -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick29 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 20:12 Ο nick29 έγραψε: #137 01-06-08 20:12 Δίκιο έχεις, για αυτό είναι λάθος! Έλεος, ούτε που το πρόσεξα ότι έλεγε προσφορά! Πολύ παραπλανητικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ap0tiximen05 Νεοφερμένο μέλος Ο ap0tiximen05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 11:59 Ο ap0tiximen05: #138 02-06-08 11:59 Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:19 Η eliza04 έγραψε: #139 02-06-08 12:19 Αρχικό μήνυμα από nick29 (Εμφάνιση μηνύματος) Μία ερώτηση: Στα φετινά θεματα ΟΕΦΕ, στο Σ-Λ, έπεσε το εξής: "Μία αύξηση της τιμής ενός αγαθού κατά 10% θα αυξήσει την προσφορά του αγαθού κατά 20%, αν η ." Σύμφωνα με τις απαντήσεις είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού: Click για ανάπτυξη... πω και εγω την ιδια απορια ειχα γιατι να ηταν λαθος Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Click για ανάπτυξη... ενας καθηγητης ειχε δωσει τυπολογιο σε ενα tread που ηταν μονο για σημειωσεις, γιατι δεν την διαβασεις απο το βιβλιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.570 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:21 Ο Scandal έγραψε: #140 02-06-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ap0tiximen05: Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει κάπου δυστυχώς. Διάβασε τη από Βοήθημα - αν έχεις- ή από το σχολικό. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: geokam marpa blissele sophia_b idkser TheNorth Panagiwths12 FNC_Sophia Panagiotis849 spinalgr1990 Chris1993 Corfu kitty jellojina Giorgkalo 98.8%chimpanzee jYanniss charmander Scandal Indecisive2 Helen06 thecrazycretan panosT436 redpointer tomftw vade Kzaro Mary06 Lolipop7 carnage Maynard Totreno suaimhneas Eleni123- Marel Valous Verikoko17 petrosln xristosgkm Oikonomologistis Anna_kitty SlimShady GeorgePap2003 panosveki xakounaamatata george777 Φωτεινη Τζα. Than003 marilena_ Αναστασία197 maria2001 Nala anastasis06 spring day Ada ada Jimmis18 Petros001 Georgekk Specon annii persant damn Eri0611 marian _Aggelos123 tsiobieman Giii Alexecon1991 constansn ggl globglogabgalab Σωτηρία T C Sourotiri giadespoiamilaei Nikkkpat calliope igeorgeoikonomo Alexandros36k eukleidhs1821 imkindalost Δήμος56103 panagiotis G Anna10 JohnGreek savasvas sweater weather manos1234567 Λαμπρινηη Bgpanos don_vito Αγγελος Μανος den antexw allh apotyxia kvstas92 angelikitaraxia Livaja10 Adolfo valencia Viedo Tommy_civil panagiotis econ Earendil aggelosst9 jimis2001 tasost Panos_02 Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 joanna916 stamoul1s giannis Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mairhath: Εγω δεν εχω προλαβει να τελειωσω την υλη και θα δωσω στις επαναληπτικες σε ενα μηνα...θα κανω την αρρωστη...επειδη παω για πεμπτο πεδιο προτιμω να γραψω στις επαναληπτικες και να γραψω καλυτερα...ειμαι και θεωρητικη.... στις επαναληπτικες βαζουν πιο δυσκολα?εχετε δει τα θεματα του αοθ? Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος που θέλει να κάνει κάτι τέτοιο! Είσαι σίγουρη; Συνήθως, τα θέματα των επαναληπτικών είναι λίγο δυσκολότερα + το ότι πρέπει να έχεις χαρτί νοσοκομείου για να μην δώσεις τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 12:45 Η eliza04 έγραψε: #129 01-06-08 12:45 Πως θα κανεις την αρρωστη? Χαρτι απο δημοσιο νοσοκομειο θελει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.570 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 12:59 Ο Scandal έγραψε: #130 01-06-08 12:59 Εγώ με τα χίλια ζόρια θα προλάβω την επανάληψη της ύλης. Έλεος ρε παιδιά, θα έπρεπε να δίναμε 1 εβδομάδα μετά τα 6 μαθήματα. Κι εγώ νιώθω ότι τα έχω ξεχάσει. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeOrGiTsA!! Νεοφερμένο μέλος Η GeOrGiTsA!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 13:04 Η GeOrGiTsA!!: #131 01-06-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Petros: Εγώ με τα χίλια ζόρια θα προλάβω την επανάληψη της ύλης. Έλεος ρε παιδιά, θα έπρεπε να δίναμε 1 εβδομάδα μετά τα 6 μαθήματα. Κι εγώ νιώθω ότι τα έχω ξεχάσει. -petros Click για ανάπτυξη... τι λες καλε??μακαρι να μας πήγαιναν και αυριο να διναμε να τελειώναμε.... Εξ'αλλου επρεπε να τ εχετε βγάλει κακι μεσα στο πασχα 1 φορα!!εγω τουλάχιστον ετσι΄έκανα και τώρα με μια ανάγνωση ειμαι οκ!!!και απο ασκησεις 2-3 επαναληπτικες απο καθε κεφάλαιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 14:09 Ο Γιώργος έγραψε: #132 01-06-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από mairhath: Εγω δεν εχω προλαβει να τελειωσω την υλη και θα δωσω στις επαναληπτικες σε ενα μηνα...θα κανω την αρρωστη...επειδη παω για πεμπτο πεδιο προτιμω να γραψω στις επαναληπτικες και να γραψω καλυτερα...ειμαι και θεωρητικη.... στις επαναληπτικες βαζουν πιο δυσκολα?εχετε δει τα θεματα του αοθ? Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω: οι επαναληπτικές είναι θέματα από αρρώστους για αρρώστους, ακριβώς για κάτι παιδιά που κάθονται ένα μήνα παραπάνω να διαβάσουν. Περισσότερες πιθανότητες έχεις να γράψεις καλά αν κατέβεις την Τρίτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NENA! Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 16:50 Η NENA! έγραψε: #133 01-06-08 16:50 αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!ελεος!δε μπορω να συγκεντρωθω για να διαβάσω!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. noodlee999 Νεοφερμένο μέλος Η noodlee999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 18:38 Η noodlee999: #134 01-06-08 18:38 κ εγω το ιδιο... ακομα στο 1ο κεφαλαιο ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick29 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 18:43 Ο nick29 έγραψε: #135 01-06-08 18:43 Μία ερώτηση: Στα φετινά θεματα ΟΕΦΕ, στο Σ-Λ, έπεσε το εξής: "Μία αύξηση της τιμής ενός αγαθού κατά 10% θα αυξήσει την προσφορά του αγαθού κατά 20%, αν η ." Σύμφωνα με τις απαντήσεις είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.570 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 18:49 Ο Scandal έγραψε: #136 01-06-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από nick29: Μία ερώτηση: Στα φετινά θεματα ΟΕΦΕ, στο Σ-Λ, έπεσε το εξής: "Μία αύξηση της τιμής ενός αγαθού κατά 10% θα αυξήσει την προσφορά του αγαθού κατά 20%, αν η ." Σύμφωνα με τις απαντήσεις είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού: Click για ανάπτυξη... Νομίζω λόγω του "θα αυξήσει την προσφορά". Το σωστό είναι "θα αυξήσει την προσφερόμενη ποσότητα". :iagree: Η προσφορά μεταβάλλεται μόνο όταν έχουμε μεταβολή κάποιου προσδιοριστικού παράγοντά της ΕΚΤΟΣ της τιμής (η μεταβολή της τιμής σχετίζεται με τη μεταβολή της προσφερόμενης ποσότητας). Προσοχή σε αυτή την λεπτομέρεια (μεταβολή στη ζήτησης/μεταβολή στη ζητούμενη ποσότητα - αντίστοιχα για την προσφορά), είναι κλασσική παγίδα στην Οικονομία! -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick29 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 20:12 Ο nick29 έγραψε: #137 01-06-08 20:12 Δίκιο έχεις, για αυτό είναι λάθος! Έλεος, ούτε που το πρόσεξα ότι έλεγε προσφορά! Πολύ παραπλανητικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ap0tiximen05 Νεοφερμένο μέλος Ο ap0tiximen05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 11:59 Ο ap0tiximen05: #138 02-06-08 11:59 Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:19 Η eliza04 έγραψε: #139 02-06-08 12:19 Αρχικό μήνυμα από nick29 (Εμφάνιση μηνύματος) Μία ερώτηση: Στα φετινά θεματα ΟΕΦΕ, στο Σ-Λ, έπεσε το εξής: "Μία αύξηση της τιμής ενός αγαθού κατά 10% θα αυξήσει την προσφορά του αγαθού κατά 20%, αν η ." Σύμφωνα με τις απαντήσεις είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού: Click για ανάπτυξη... πω και εγω την ιδια απορια ειχα γιατι να ηταν λαθος Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Click για ανάπτυξη... ενας καθηγητης ειχε δωσει τυπολογιο σε ενα tread που ηταν μονο για σημειωσεις, γιατι δεν την διαβασεις απο το βιβλιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.570 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:21 Ο Scandal έγραψε: #140 02-06-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ap0tiximen05: Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει κάπου δυστυχώς. Διάβασε τη από Βοήθημα - αν έχεις- ή από το σχολικό. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: geokam marpa blissele sophia_b idkser TheNorth Panagiwths12 FNC_Sophia Panagiotis849 spinalgr1990 Chris1993 Corfu kitty jellojina Giorgkalo 98.8%chimpanzee jYanniss charmander Scandal Indecisive2 Helen06 thecrazycretan panosT436 redpointer tomftw vade Kzaro Mary06 Lolipop7 carnage Maynard Totreno suaimhneas Eleni123- Marel Valous Verikoko17 petrosln xristosgkm Oikonomologistis Anna_kitty SlimShady GeorgePap2003 panosveki xakounaamatata george777 Φωτεινη Τζα. Than003 marilena_ Αναστασία197 maria2001 Nala anastasis06 spring day Ada ada Jimmis18 Petros001 Georgekk Specon annii persant damn Eri0611 marian _Aggelos123 tsiobieman Giii Alexecon1991 constansn ggl globglogabgalab Σωτηρία T C Sourotiri giadespoiamilaei Nikkkpat calliope igeorgeoikonomo Alexandros36k eukleidhs1821 imkindalost Δήμος56103 panagiotis G Anna10 JohnGreek savasvas sweater weather manos1234567 Λαμπρινηη Bgpanos don_vito Αγγελος Μανος den antexw allh apotyxia kvstas92 angelikitaraxia Livaja10 Adolfo valencia Viedo Tommy_civil panagiotis econ Earendil aggelosst9 jimis2001 tasost Panos_02 Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 joanna916 stamoul1s giannis Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πως θα κανεις την αρρωστη? Χαρτι απο δημοσιο νοσοκομειο θελει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.570 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 12:59 Ο Scandal έγραψε: #130 01-06-08 12:59 Εγώ με τα χίλια ζόρια θα προλάβω την επανάληψη της ύλης. Έλεος ρε παιδιά, θα έπρεπε να δίναμε 1 εβδομάδα μετά τα 6 μαθήματα. Κι εγώ νιώθω ότι τα έχω ξεχάσει. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeOrGiTsA!! Νεοφερμένο μέλος Η GeOrGiTsA!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 13:04 Η GeOrGiTsA!!: #131 01-06-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Petros: Εγώ με τα χίλια ζόρια θα προλάβω την επανάληψη της ύλης. Έλεος ρε παιδιά, θα έπρεπε να δίναμε 1 εβδομάδα μετά τα 6 μαθήματα. Κι εγώ νιώθω ότι τα έχω ξεχάσει. -petros Click για ανάπτυξη... τι λες καλε??μακαρι να μας πήγαιναν και αυριο να διναμε να τελειώναμε.... Εξ'αλλου επρεπε να τ εχετε βγάλει κακι μεσα στο πασχα 1 φορα!!εγω τουλάχιστον ετσι΄έκανα και τώρα με μια ανάγνωση ειμαι οκ!!!και απο ασκησεις 2-3 επαναληπτικες απο καθε κεφάλαιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 14:09 Ο Γιώργος έγραψε: #132 01-06-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από mairhath: Εγω δεν εχω προλαβει να τελειωσω την υλη και θα δωσω στις επαναληπτικες σε ενα μηνα...θα κανω την αρρωστη...επειδη παω για πεμπτο πεδιο προτιμω να γραψω στις επαναληπτικες και να γραψω καλυτερα...ειμαι και θεωρητικη.... στις επαναληπτικες βαζουν πιο δυσκολα?εχετε δει τα θεματα του αοθ? Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω: οι επαναληπτικές είναι θέματα από αρρώστους για αρρώστους, ακριβώς για κάτι παιδιά που κάθονται ένα μήνα παραπάνω να διαβάσουν. Περισσότερες πιθανότητες έχεις να γράψεις καλά αν κατέβεις την Τρίτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NENA! Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 16:50 Η NENA! έγραψε: #133 01-06-08 16:50 αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!ελεος!δε μπορω να συγκεντρωθω για να διαβάσω!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. noodlee999 Νεοφερμένο μέλος Η noodlee999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 18:38 Η noodlee999: #134 01-06-08 18:38 κ εγω το ιδιο... ακομα στο 1ο κεφαλαιο ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick29 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 18:43 Ο nick29 έγραψε: #135 01-06-08 18:43 Μία ερώτηση: Στα φετινά θεματα ΟΕΦΕ, στο Σ-Λ, έπεσε το εξής: "Μία αύξηση της τιμής ενός αγαθού κατά 10% θα αυξήσει την προσφορά του αγαθού κατά 20%, αν η ." Σύμφωνα με τις απαντήσεις είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.570 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 18:49 Ο Scandal έγραψε: #136 01-06-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από nick29: Μία ερώτηση: Στα φετινά θεματα ΟΕΦΕ, στο Σ-Λ, έπεσε το εξής: "Μία αύξηση της τιμής ενός αγαθού κατά 10% θα αυξήσει την προσφορά του αγαθού κατά 20%, αν η ." Σύμφωνα με τις απαντήσεις είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού: Click για ανάπτυξη... Νομίζω λόγω του "θα αυξήσει την προσφορά". Το σωστό είναι "θα αυξήσει την προσφερόμενη ποσότητα". :iagree: Η προσφορά μεταβάλλεται μόνο όταν έχουμε μεταβολή κάποιου προσδιοριστικού παράγοντά της ΕΚΤΟΣ της τιμής (η μεταβολή της τιμής σχετίζεται με τη μεταβολή της προσφερόμενης ποσότητας). Προσοχή σε αυτή την λεπτομέρεια (μεταβολή στη ζήτησης/μεταβολή στη ζητούμενη ποσότητα - αντίστοιχα για την προσφορά), είναι κλασσική παγίδα στην Οικονομία! -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick29 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 20:12 Ο nick29 έγραψε: #137 01-06-08 20:12 Δίκιο έχεις, για αυτό είναι λάθος! Έλεος, ούτε που το πρόσεξα ότι έλεγε προσφορά! Πολύ παραπλανητικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ap0tiximen05 Νεοφερμένο μέλος Ο ap0tiximen05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 11:59 Ο ap0tiximen05: #138 02-06-08 11:59 Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:19 Η eliza04 έγραψε: #139 02-06-08 12:19 Αρχικό μήνυμα από nick29 (Εμφάνιση μηνύματος) Μία ερώτηση: Στα φετινά θεματα ΟΕΦΕ, στο Σ-Λ, έπεσε το εξής: "Μία αύξηση της τιμής ενός αγαθού κατά 10% θα αυξήσει την προσφορά του αγαθού κατά 20%, αν η ." Σύμφωνα με τις απαντήσεις είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού: Click για ανάπτυξη... πω και εγω την ιδια απορια ειχα γιατι να ηταν λαθος Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Click για ανάπτυξη... ενας καθηγητης ειχε δωσει τυπολογιο σε ενα tread που ηταν μονο για σημειωσεις, γιατι δεν την διαβασεις απο το βιβλιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.570 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:21 Ο Scandal έγραψε: #140 02-06-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ap0tiximen05: Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει κάπου δυστυχώς. Διάβασε τη από Βοήθημα - αν έχεις- ή από το σχολικό. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: geokam marpa blissele sophia_b idkser TheNorth Panagiwths12 FNC_Sophia Panagiotis849 spinalgr1990 Chris1993 Corfu kitty jellojina Giorgkalo 98.8%chimpanzee jYanniss charmander Scandal Indecisive2 Helen06 thecrazycretan panosT436 redpointer tomftw vade Kzaro Mary06 Lolipop7 carnage Maynard Totreno suaimhneas Eleni123- Marel Valous Verikoko17 petrosln xristosgkm Oikonomologistis Anna_kitty SlimShady GeorgePap2003 panosveki xakounaamatata george777 Φωτεινη Τζα. Than003 marilena_ Αναστασία197 maria2001 Nala anastasis06 spring day Ada ada Jimmis18 Petros001 Georgekk Specon annii persant damn Eri0611 marian _Aggelos123 tsiobieman Giii Alexecon1991 constansn ggl globglogabgalab Σωτηρία T C Sourotiri giadespoiamilaei Nikkkpat calliope igeorgeoikonomo Alexandros36k eukleidhs1821 imkindalost Δήμος56103 panagiotis G Anna10 JohnGreek savasvas sweater weather manos1234567 Λαμπρινηη Bgpanos don_vito Αγγελος Μανος den antexw allh apotyxia kvstas92 angelikitaraxia Livaja10 Adolfo valencia Viedo Tommy_civil panagiotis econ Earendil aggelosst9 jimis2001 tasost Panos_02 Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 joanna916 stamoul1s giannis Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ με τα χίλια ζόρια θα προλάβω την επανάληψη της ύλης. Έλεος ρε παιδιά, θα έπρεπε να δίναμε 1 εβδομάδα μετά τα 6 μαθήματα. Κι εγώ νιώθω ότι τα έχω ξεχάσει. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GeOrGiTsA!! Νεοφερμένο μέλος Η GeOrGiTsA!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 13:04 Η GeOrGiTsA!!: #131 01-06-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Petros: Εγώ με τα χίλια ζόρια θα προλάβω την επανάληψη της ύλης. Έλεος ρε παιδιά, θα έπρεπε να δίναμε 1 εβδομάδα μετά τα 6 μαθήματα. Κι εγώ νιώθω ότι τα έχω ξεχάσει. -petros Click για ανάπτυξη... τι λες καλε??μακαρι να μας πήγαιναν και αυριο να διναμε να τελειώναμε.... Εξ'αλλου επρεπε να τ εχετε βγάλει κακι μεσα στο πασχα 1 φορα!!εγω τουλάχιστον ετσι΄έκανα και τώρα με μια ανάγνωση ειμαι οκ!!!και απο ασκησεις 2-3 επαναληπτικες απο καθε κεφάλαιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 14:09 Ο Γιώργος έγραψε: #132 01-06-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από mairhath: Εγω δεν εχω προλαβει να τελειωσω την υλη και θα δωσω στις επαναληπτικες σε ενα μηνα...θα κανω την αρρωστη...επειδη παω για πεμπτο πεδιο προτιμω να γραψω στις επαναληπτικες και να γραψω καλυτερα...ειμαι και θεωρητικη.... στις επαναληπτικες βαζουν πιο δυσκολα?εχετε δει τα θεματα του αοθ? Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω: οι επαναληπτικές είναι θέματα από αρρώστους για αρρώστους, ακριβώς για κάτι παιδιά που κάθονται ένα μήνα παραπάνω να διαβάσουν. Περισσότερες πιθανότητες έχεις να γράψεις καλά αν κατέβεις την Τρίτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NENA! Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 16:50 Η NENA! έγραψε: #133 01-06-08 16:50 αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!ελεος!δε μπορω να συγκεντρωθω για να διαβάσω!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. noodlee999 Νεοφερμένο μέλος Η noodlee999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 18:38 Η noodlee999: #134 01-06-08 18:38 κ εγω το ιδιο... ακομα στο 1ο κεφαλαιο ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick29 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 18:43 Ο nick29 έγραψε: #135 01-06-08 18:43 Μία ερώτηση: Στα φετινά θεματα ΟΕΦΕ, στο Σ-Λ, έπεσε το εξής: "Μία αύξηση της τιμής ενός αγαθού κατά 10% θα αυξήσει την προσφορά του αγαθού κατά 20%, αν η ." Σύμφωνα με τις απαντήσεις είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.570 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 18:49 Ο Scandal έγραψε: #136 01-06-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από nick29: Μία ερώτηση: Στα φετινά θεματα ΟΕΦΕ, στο Σ-Λ, έπεσε το εξής: "Μία αύξηση της τιμής ενός αγαθού κατά 10% θα αυξήσει την προσφορά του αγαθού κατά 20%, αν η ." Σύμφωνα με τις απαντήσεις είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού: Click για ανάπτυξη... Νομίζω λόγω του "θα αυξήσει την προσφορά". Το σωστό είναι "θα αυξήσει την προσφερόμενη ποσότητα". :iagree: Η προσφορά μεταβάλλεται μόνο όταν έχουμε μεταβολή κάποιου προσδιοριστικού παράγοντά της ΕΚΤΟΣ της τιμής (η μεταβολή της τιμής σχετίζεται με τη μεταβολή της προσφερόμενης ποσότητας). Προσοχή σε αυτή την λεπτομέρεια (μεταβολή στη ζήτησης/μεταβολή στη ζητούμενη ποσότητα - αντίστοιχα για την προσφορά), είναι κλασσική παγίδα στην Οικονομία! -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick29 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 20:12 Ο nick29 έγραψε: #137 01-06-08 20:12 Δίκιο έχεις, για αυτό είναι λάθος! Έλεος, ούτε που το πρόσεξα ότι έλεγε προσφορά! Πολύ παραπλανητικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ap0tiximen05 Νεοφερμένο μέλος Ο ap0tiximen05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 11:59 Ο ap0tiximen05: #138 02-06-08 11:59 Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:19 Η eliza04 έγραψε: #139 02-06-08 12:19 Αρχικό μήνυμα από nick29 (Εμφάνιση μηνύματος) Μία ερώτηση: Στα φετινά θεματα ΟΕΦΕ, στο Σ-Λ, έπεσε το εξής: "Μία αύξηση της τιμής ενός αγαθού κατά 10% θα αυξήσει την προσφορά του αγαθού κατά 20%, αν η ." Σύμφωνα με τις απαντήσεις είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού: Click για ανάπτυξη... πω και εγω την ιδια απορια ειχα γιατι να ηταν λαθος Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Click για ανάπτυξη... ενας καθηγητης ειχε δωσει τυπολογιο σε ενα tread που ηταν μονο για σημειωσεις, γιατι δεν την διαβασεις απο το βιβλιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.570 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:21 Ο Scandal έγραψε: #140 02-06-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ap0tiximen05: Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει κάπου δυστυχώς. Διάβασε τη από Βοήθημα - αν έχεις- ή από το σχολικό. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: geokam marpa blissele sophia_b idkser TheNorth Panagiwths12 FNC_Sophia Panagiotis849 spinalgr1990 Chris1993 Corfu kitty jellojina Giorgkalo 98.8%chimpanzee jYanniss charmander Scandal Indecisive2 Helen06 thecrazycretan panosT436 redpointer tomftw vade Kzaro Mary06 Lolipop7 carnage Maynard Totreno suaimhneas Eleni123- Marel Valous Verikoko17 petrosln xristosgkm Oikonomologistis Anna_kitty SlimShady GeorgePap2003 panosveki xakounaamatata george777 Φωτεινη Τζα. Than003 marilena_ Αναστασία197 maria2001 Nala anastasis06 spring day Ada ada Jimmis18 Petros001 Georgekk Specon annii persant damn Eri0611 marian _Aggelos123 tsiobieman Giii Alexecon1991 constansn ggl globglogabgalab Σωτηρία T C Sourotiri giadespoiamilaei Nikkkpat calliope igeorgeoikonomo Alexandros36k eukleidhs1821 imkindalost Δήμος56103 panagiotis G Anna10 JohnGreek savasvas sweater weather manos1234567 Λαμπρινηη Bgpanos don_vito Αγγελος Μανος den antexw allh apotyxia kvstas92 angelikitaraxia Livaja10 Adolfo valencia Viedo Tommy_civil panagiotis econ Earendil aggelosst9 jimis2001 tasost Panos_02 Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 joanna916 stamoul1s giannis Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Petros: Εγώ με τα χίλια ζόρια θα προλάβω την επανάληψη της ύλης. Έλεος ρε παιδιά, θα έπρεπε να δίναμε 1 εβδομάδα μετά τα 6 μαθήματα. Κι εγώ νιώθω ότι τα έχω ξεχάσει. -petros Click για ανάπτυξη... τι λες καλε??μακαρι να μας πήγαιναν και αυριο να διναμε να τελειώναμε.... Εξ'αλλου επρεπε να τ εχετε βγάλει κακι μεσα στο πασχα 1 φορα!!εγω τουλάχιστον ετσι΄έκανα και τώρα με μια ανάγνωση ειμαι οκ!!!και απο ασκησεις 2-3 επαναληπτικες απο καθε κεφάλαιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 14:09 Ο Γιώργος έγραψε: #132 01-06-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από mairhath: Εγω δεν εχω προλαβει να τελειωσω την υλη και θα δωσω στις επαναληπτικες σε ενα μηνα...θα κανω την αρρωστη...επειδη παω για πεμπτο πεδιο προτιμω να γραψω στις επαναληπτικες και να γραψω καλυτερα...ειμαι και θεωρητικη.... στις επαναληπτικες βαζουν πιο δυσκολα?εχετε δει τα θεματα του αοθ? Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω: οι επαναληπτικές είναι θέματα από αρρώστους για αρρώστους, ακριβώς για κάτι παιδιά που κάθονται ένα μήνα παραπάνω να διαβάσουν. Περισσότερες πιθανότητες έχεις να γράψεις καλά αν κατέβεις την Τρίτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NENA! Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 16:50 Η NENA! έγραψε: #133 01-06-08 16:50 αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!ελεος!δε μπορω να συγκεντρωθω για να διαβάσω!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. noodlee999 Νεοφερμένο μέλος Η noodlee999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 18:38 Η noodlee999: #134 01-06-08 18:38 κ εγω το ιδιο... ακομα στο 1ο κεφαλαιο ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick29 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 18:43 Ο nick29 έγραψε: #135 01-06-08 18:43 Μία ερώτηση: Στα φετινά θεματα ΟΕΦΕ, στο Σ-Λ, έπεσε το εξής: "Μία αύξηση της τιμής ενός αγαθού κατά 10% θα αυξήσει την προσφορά του αγαθού κατά 20%, αν η ." Σύμφωνα με τις απαντήσεις είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.570 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 18:49 Ο Scandal έγραψε: #136 01-06-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από nick29: Μία ερώτηση: Στα φετινά θεματα ΟΕΦΕ, στο Σ-Λ, έπεσε το εξής: "Μία αύξηση της τιμής ενός αγαθού κατά 10% θα αυξήσει την προσφορά του αγαθού κατά 20%, αν η ." Σύμφωνα με τις απαντήσεις είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού: Click για ανάπτυξη... Νομίζω λόγω του "θα αυξήσει την προσφορά". Το σωστό είναι "θα αυξήσει την προσφερόμενη ποσότητα". :iagree: Η προσφορά μεταβάλλεται μόνο όταν έχουμε μεταβολή κάποιου προσδιοριστικού παράγοντά της ΕΚΤΟΣ της τιμής (η μεταβολή της τιμής σχετίζεται με τη μεταβολή της προσφερόμενης ποσότητας). Προσοχή σε αυτή την λεπτομέρεια (μεταβολή στη ζήτησης/μεταβολή στη ζητούμενη ποσότητα - αντίστοιχα για την προσφορά), είναι κλασσική παγίδα στην Οικονομία! -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick29 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 20:12 Ο nick29 έγραψε: #137 01-06-08 20:12 Δίκιο έχεις, για αυτό είναι λάθος! Έλεος, ούτε που το πρόσεξα ότι έλεγε προσφορά! Πολύ παραπλανητικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ap0tiximen05 Νεοφερμένο μέλος Ο ap0tiximen05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 11:59 Ο ap0tiximen05: #138 02-06-08 11:59 Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:19 Η eliza04 έγραψε: #139 02-06-08 12:19 Αρχικό μήνυμα από nick29 (Εμφάνιση μηνύματος) Μία ερώτηση: Στα φετινά θεματα ΟΕΦΕ, στο Σ-Λ, έπεσε το εξής: "Μία αύξηση της τιμής ενός αγαθού κατά 10% θα αυξήσει την προσφορά του αγαθού κατά 20%, αν η ." Σύμφωνα με τις απαντήσεις είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού: Click για ανάπτυξη... πω και εγω την ιδια απορια ειχα γιατι να ηταν λαθος Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Click για ανάπτυξη... ενας καθηγητης ειχε δωσει τυπολογιο σε ενα tread που ηταν μονο για σημειωσεις, γιατι δεν την διαβασεις απο το βιβλιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.570 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:21 Ο Scandal έγραψε: #140 02-06-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ap0tiximen05: Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει κάπου δυστυχώς. Διάβασε τη από Βοήθημα - αν έχεις- ή από το σχολικό. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: geokam marpa blissele sophia_b idkser TheNorth Panagiwths12 FNC_Sophia Panagiotis849 spinalgr1990 Chris1993 Corfu kitty jellojina Giorgkalo 98.8%chimpanzee jYanniss charmander Scandal Indecisive2 Helen06 thecrazycretan panosT436 redpointer tomftw vade Kzaro Mary06 Lolipop7 carnage Maynard Totreno suaimhneas Eleni123- Marel Valous Verikoko17 petrosln xristosgkm Oikonomologistis Anna_kitty SlimShady GeorgePap2003 panosveki xakounaamatata george777 Φωτεινη Τζα. Than003 marilena_ Αναστασία197 maria2001 Nala anastasis06 spring day Ada ada Jimmis18 Petros001 Georgekk Specon annii persant damn Eri0611 marian _Aggelos123 tsiobieman Giii Alexecon1991 constansn ggl globglogabgalab Σωτηρία T C Sourotiri giadespoiamilaei Nikkkpat calliope igeorgeoikonomo Alexandros36k eukleidhs1821 imkindalost Δήμος56103 panagiotis G Anna10 JohnGreek savasvas sweater weather manos1234567 Λαμπρινηη Bgpanos don_vito Αγγελος Μανος den antexw allh apotyxia kvstas92 angelikitaraxia Livaja10 Adolfo valencia Viedo Tommy_civil panagiotis econ Earendil aggelosst9 jimis2001 tasost Panos_02 Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 joanna916 stamoul1s giannis Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mairhath: Εγω δεν εχω προλαβει να τελειωσω την υλη και θα δωσω στις επαναληπτικες σε ενα μηνα...θα κανω την αρρωστη...επειδη παω για πεμπτο πεδιο προτιμω να γραψω στις επαναληπτικες και να γραψω καλυτερα...ειμαι και θεωρητικη.... στις επαναληπτικες βαζουν πιο δυσκολα?εχετε δει τα θεματα του αοθ? Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω: οι επαναληπτικές είναι θέματα από αρρώστους για αρρώστους, ακριβώς για κάτι παιδιά που κάθονται ένα μήνα παραπάνω να διαβάσουν. Περισσότερες πιθανότητες έχεις να γράψεις καλά αν κατέβεις την Τρίτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NENA! Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 16:50 Η NENA! έγραψε: #133 01-06-08 16:50 αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!ελεος!δε μπορω να συγκεντρωθω για να διαβάσω!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. noodlee999 Νεοφερμένο μέλος Η noodlee999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 18:38 Η noodlee999: #134 01-06-08 18:38 κ εγω το ιδιο... ακομα στο 1ο κεφαλαιο ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick29 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 18:43 Ο nick29 έγραψε: #135 01-06-08 18:43 Μία ερώτηση: Στα φετινά θεματα ΟΕΦΕ, στο Σ-Λ, έπεσε το εξής: "Μία αύξηση της τιμής ενός αγαθού κατά 10% θα αυξήσει την προσφορά του αγαθού κατά 20%, αν η ." Σύμφωνα με τις απαντήσεις είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.570 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 18:49 Ο Scandal έγραψε: #136 01-06-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από nick29: Μία ερώτηση: Στα φετινά θεματα ΟΕΦΕ, στο Σ-Λ, έπεσε το εξής: "Μία αύξηση της τιμής ενός αγαθού κατά 10% θα αυξήσει την προσφορά του αγαθού κατά 20%, αν η ." Σύμφωνα με τις απαντήσεις είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού: Click για ανάπτυξη... Νομίζω λόγω του "θα αυξήσει την προσφορά". Το σωστό είναι "θα αυξήσει την προσφερόμενη ποσότητα". :iagree: Η προσφορά μεταβάλλεται μόνο όταν έχουμε μεταβολή κάποιου προσδιοριστικού παράγοντά της ΕΚΤΟΣ της τιμής (η μεταβολή της τιμής σχετίζεται με τη μεταβολή της προσφερόμενης ποσότητας). Προσοχή σε αυτή την λεπτομέρεια (μεταβολή στη ζήτησης/μεταβολή στη ζητούμενη ποσότητα - αντίστοιχα για την προσφορά), είναι κλασσική παγίδα στην Οικονομία! -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick29 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 20:12 Ο nick29 έγραψε: #137 01-06-08 20:12 Δίκιο έχεις, για αυτό είναι λάθος! Έλεος, ούτε που το πρόσεξα ότι έλεγε προσφορά! Πολύ παραπλανητικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ap0tiximen05 Νεοφερμένο μέλος Ο ap0tiximen05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 11:59 Ο ap0tiximen05: #138 02-06-08 11:59 Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:19 Η eliza04 έγραψε: #139 02-06-08 12:19 Αρχικό μήνυμα από nick29 (Εμφάνιση μηνύματος) Μία ερώτηση: Στα φετινά θεματα ΟΕΦΕ, στο Σ-Λ, έπεσε το εξής: "Μία αύξηση της τιμής ενός αγαθού κατά 10% θα αυξήσει την προσφορά του αγαθού κατά 20%, αν η ." Σύμφωνα με τις απαντήσεις είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού: Click για ανάπτυξη... πω και εγω την ιδια απορια ειχα γιατι να ηταν λαθος Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Click για ανάπτυξη... ενας καθηγητης ειχε δωσει τυπολογιο σε ενα tread που ηταν μονο για σημειωσεις, γιατι δεν την διαβασεις απο το βιβλιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.570 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:21 Ο Scandal έγραψε: #140 02-06-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ap0tiximen05: Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει κάπου δυστυχώς. Διάβασε τη από Βοήθημα - αν έχεις- ή από το σχολικό. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: geokam marpa blissele sophia_b idkser TheNorth Panagiwths12 FNC_Sophia Panagiotis849 spinalgr1990 Chris1993 Corfu kitty jellojina Giorgkalo 98.8%chimpanzee jYanniss charmander Scandal Indecisive2 Helen06 thecrazycretan panosT436 redpointer tomftw vade Kzaro Mary06 Lolipop7 carnage Maynard Totreno suaimhneas Eleni123- Marel Valous Verikoko17 petrosln xristosgkm Oikonomologistis Anna_kitty SlimShady GeorgePap2003 panosveki xakounaamatata george777 Φωτεινη Τζα. Than003 marilena_ Αναστασία197 maria2001 Nala anastasis06 spring day Ada ada Jimmis18 Petros001 Georgekk Specon annii persant damn Eri0611 marian _Aggelos123 tsiobieman Giii Alexecon1991 constansn ggl globglogabgalab Σωτηρία T C Sourotiri giadespoiamilaei Nikkkpat calliope igeorgeoikonomo Alexandros36k eukleidhs1821 imkindalost Δήμος56103 panagiotis G Anna10 JohnGreek savasvas sweater weather manos1234567 Λαμπρινηη Bgpanos don_vito Αγγελος Μανος den antexw allh apotyxia kvstas92 angelikitaraxia Livaja10 Adolfo valencia Viedo Tommy_civil panagiotis econ Earendil aggelosst9 jimis2001 tasost Panos_02 Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 joanna916 stamoul1s giannis Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!ελεος!δε μπορω να συγκεντρωθω για να διαβάσω!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
noodlee999 Νεοφερμένο μέλος Η noodlee999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 18:38 Η noodlee999: #134 01-06-08 18:38 κ εγω το ιδιο... ακομα στο 1ο κεφαλαιο ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick29 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 18:43 Ο nick29 έγραψε: #135 01-06-08 18:43 Μία ερώτηση: Στα φετινά θεματα ΟΕΦΕ, στο Σ-Λ, έπεσε το εξής: "Μία αύξηση της τιμής ενός αγαθού κατά 10% θα αυξήσει την προσφορά του αγαθού κατά 20%, αν η ." Σύμφωνα με τις απαντήσεις είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.570 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 18:49 Ο Scandal έγραψε: #136 01-06-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από nick29: Μία ερώτηση: Στα φετινά θεματα ΟΕΦΕ, στο Σ-Λ, έπεσε το εξής: "Μία αύξηση της τιμής ενός αγαθού κατά 10% θα αυξήσει την προσφορά του αγαθού κατά 20%, αν η ." Σύμφωνα με τις απαντήσεις είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού: Click για ανάπτυξη... Νομίζω λόγω του "θα αυξήσει την προσφορά". Το σωστό είναι "θα αυξήσει την προσφερόμενη ποσότητα". :iagree: Η προσφορά μεταβάλλεται μόνο όταν έχουμε μεταβολή κάποιου προσδιοριστικού παράγοντά της ΕΚΤΟΣ της τιμής (η μεταβολή της τιμής σχετίζεται με τη μεταβολή της προσφερόμενης ποσότητας). Προσοχή σε αυτή την λεπτομέρεια (μεταβολή στη ζήτησης/μεταβολή στη ζητούμενη ποσότητα - αντίστοιχα για την προσφορά), είναι κλασσική παγίδα στην Οικονομία! -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick29 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 20:12 Ο nick29 έγραψε: #137 01-06-08 20:12 Δίκιο έχεις, για αυτό είναι λάθος! Έλεος, ούτε που το πρόσεξα ότι έλεγε προσφορά! Πολύ παραπλανητικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ap0tiximen05 Νεοφερμένο μέλος Ο ap0tiximen05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 11:59 Ο ap0tiximen05: #138 02-06-08 11:59 Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:19 Η eliza04 έγραψε: #139 02-06-08 12:19 Αρχικό μήνυμα από nick29 (Εμφάνιση μηνύματος) Μία ερώτηση: Στα φετινά θεματα ΟΕΦΕ, στο Σ-Λ, έπεσε το εξής: "Μία αύξηση της τιμής ενός αγαθού κατά 10% θα αυξήσει την προσφορά του αγαθού κατά 20%, αν η ." Σύμφωνα με τις απαντήσεις είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού: Click για ανάπτυξη... πω και εγω την ιδια απορια ειχα γιατι να ηταν λαθος Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Click για ανάπτυξη... ενας καθηγητης ειχε δωσει τυπολογιο σε ενα tread που ηταν μονο για σημειωσεις, γιατι δεν την διαβασεις απο το βιβλιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.570 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:21 Ο Scandal έγραψε: #140 02-06-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ap0tiximen05: Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει κάπου δυστυχώς. Διάβασε τη από Βοήθημα - αν έχεις- ή από το σχολικό. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: geokam marpa blissele sophia_b idkser TheNorth Panagiwths12 FNC_Sophia Panagiotis849 spinalgr1990 Chris1993 Corfu kitty jellojina Giorgkalo 98.8%chimpanzee jYanniss charmander Scandal Indecisive2 Helen06 thecrazycretan panosT436 redpointer tomftw vade Kzaro Mary06 Lolipop7 carnage Maynard Totreno suaimhneas Eleni123- Marel Valous Verikoko17 petrosln xristosgkm Oikonomologistis Anna_kitty SlimShady GeorgePap2003 panosveki xakounaamatata george777 Φωτεινη Τζα. Than003 marilena_ Αναστασία197 maria2001 Nala anastasis06 spring day Ada ada Jimmis18 Petros001 Georgekk Specon annii persant damn Eri0611 marian _Aggelos123 tsiobieman Giii Alexecon1991 constansn ggl globglogabgalab Σωτηρία T C Sourotiri giadespoiamilaei Nikkkpat calliope igeorgeoikonomo Alexandros36k eukleidhs1821 imkindalost Δήμος56103 panagiotis G Anna10 JohnGreek savasvas sweater weather manos1234567 Λαμπρινηη Bgpanos don_vito Αγγελος Μανος den antexw allh apotyxia kvstas92 angelikitaraxia Livaja10 Adolfo valencia Viedo Tommy_civil panagiotis econ Earendil aggelosst9 jimis2001 tasost Panos_02 Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 joanna916 stamoul1s giannis Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κ εγω το ιδιο... ακομα στο 1ο κεφαλαιο ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nick29 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 18:43 Ο nick29 έγραψε: #135 01-06-08 18:43 Μία ερώτηση: Στα φετινά θεματα ΟΕΦΕ, στο Σ-Λ, έπεσε το εξής: "Μία αύξηση της τιμής ενός αγαθού κατά 10% θα αυξήσει την προσφορά του αγαθού κατά 20%, αν η ." Σύμφωνα με τις απαντήσεις είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.570 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 18:49 Ο Scandal έγραψε: #136 01-06-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από nick29: Μία ερώτηση: Στα φετινά θεματα ΟΕΦΕ, στο Σ-Λ, έπεσε το εξής: "Μία αύξηση της τιμής ενός αγαθού κατά 10% θα αυξήσει την προσφορά του αγαθού κατά 20%, αν η ." Σύμφωνα με τις απαντήσεις είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού: Click για ανάπτυξη... Νομίζω λόγω του "θα αυξήσει την προσφορά". Το σωστό είναι "θα αυξήσει την προσφερόμενη ποσότητα". :iagree: Η προσφορά μεταβάλλεται μόνο όταν έχουμε μεταβολή κάποιου προσδιοριστικού παράγοντά της ΕΚΤΟΣ της τιμής (η μεταβολή της τιμής σχετίζεται με τη μεταβολή της προσφερόμενης ποσότητας). Προσοχή σε αυτή την λεπτομέρεια (μεταβολή στη ζήτησης/μεταβολή στη ζητούμενη ποσότητα - αντίστοιχα για την προσφορά), είναι κλασσική παγίδα στην Οικονομία! -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick29 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 20:12 Ο nick29 έγραψε: #137 01-06-08 20:12 Δίκιο έχεις, για αυτό είναι λάθος! Έλεος, ούτε που το πρόσεξα ότι έλεγε προσφορά! Πολύ παραπλανητικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ap0tiximen05 Νεοφερμένο μέλος Ο ap0tiximen05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 11:59 Ο ap0tiximen05: #138 02-06-08 11:59 Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:19 Η eliza04 έγραψε: #139 02-06-08 12:19 Αρχικό μήνυμα από nick29 (Εμφάνιση μηνύματος) Μία ερώτηση: Στα φετινά θεματα ΟΕΦΕ, στο Σ-Λ, έπεσε το εξής: "Μία αύξηση της τιμής ενός αγαθού κατά 10% θα αυξήσει την προσφορά του αγαθού κατά 20%, αν η ." Σύμφωνα με τις απαντήσεις είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού: Click για ανάπτυξη... πω και εγω την ιδια απορια ειχα γιατι να ηταν λαθος Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Click για ανάπτυξη... ενας καθηγητης ειχε δωσει τυπολογιο σε ενα tread που ηταν μονο για σημειωσεις, γιατι δεν την διαβασεις απο το βιβλιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.570 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:21 Ο Scandal έγραψε: #140 02-06-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ap0tiximen05: Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει κάπου δυστυχώς. Διάβασε τη από Βοήθημα - αν έχεις- ή από το σχολικό. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: geokam marpa blissele sophia_b idkser TheNorth Panagiwths12 FNC_Sophia Panagiotis849 spinalgr1990 Chris1993 Corfu kitty jellojina Giorgkalo 98.8%chimpanzee jYanniss charmander Scandal Indecisive2 Helen06 thecrazycretan panosT436 redpointer tomftw vade Kzaro Mary06 Lolipop7 carnage Maynard Totreno suaimhneas Eleni123- Marel Valous Verikoko17 petrosln xristosgkm Oikonomologistis Anna_kitty SlimShady GeorgePap2003 panosveki xakounaamatata george777 Φωτεινη Τζα. Than003 marilena_ Αναστασία197 maria2001 Nala anastasis06 spring day Ada ada Jimmis18 Petros001 Georgekk Specon annii persant damn Eri0611 marian _Aggelos123 tsiobieman Giii Alexecon1991 constansn ggl globglogabgalab Σωτηρία T C Sourotiri giadespoiamilaei Nikkkpat calliope igeorgeoikonomo Alexandros36k eukleidhs1821 imkindalost Δήμος56103 panagiotis G Anna10 JohnGreek savasvas sweater weather manos1234567 Λαμπρινηη Bgpanos don_vito Αγγελος Μανος den antexw allh apotyxia kvstas92 angelikitaraxia Livaja10 Adolfo valencia Viedo Tommy_civil panagiotis econ Earendil aggelosst9 jimis2001 tasost Panos_02 Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 joanna916 stamoul1s giannis Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μία ερώτηση: Στα φετινά θεματα ΟΕΦΕ, στο Σ-Λ, έπεσε το εξής: "Μία αύξηση της τιμής ενός αγαθού κατά 10% θα αυξήσει την προσφορά του αγαθού κατά 20%, αν η ." Σύμφωνα με τις απαντήσεις είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.570 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 18:49 Ο Scandal έγραψε: #136 01-06-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από nick29: Μία ερώτηση: Στα φετινά θεματα ΟΕΦΕ, στο Σ-Λ, έπεσε το εξής: "Μία αύξηση της τιμής ενός αγαθού κατά 10% θα αυξήσει την προσφορά του αγαθού κατά 20%, αν η ." Σύμφωνα με τις απαντήσεις είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού: Click για ανάπτυξη... Νομίζω λόγω του "θα αυξήσει την προσφορά". Το σωστό είναι "θα αυξήσει την προσφερόμενη ποσότητα". :iagree: Η προσφορά μεταβάλλεται μόνο όταν έχουμε μεταβολή κάποιου προσδιοριστικού παράγοντά της ΕΚΤΟΣ της τιμής (η μεταβολή της τιμής σχετίζεται με τη μεταβολή της προσφερόμενης ποσότητας). Προσοχή σε αυτή την λεπτομέρεια (μεταβολή στη ζήτησης/μεταβολή στη ζητούμενη ποσότητα - αντίστοιχα για την προσφορά), είναι κλασσική παγίδα στην Οικονομία! -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick29 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 20:12 Ο nick29 έγραψε: #137 01-06-08 20:12 Δίκιο έχεις, για αυτό είναι λάθος! Έλεος, ούτε που το πρόσεξα ότι έλεγε προσφορά! Πολύ παραπλανητικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ap0tiximen05 Νεοφερμένο μέλος Ο ap0tiximen05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 11:59 Ο ap0tiximen05: #138 02-06-08 11:59 Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:19 Η eliza04 έγραψε: #139 02-06-08 12:19 Αρχικό μήνυμα από nick29 (Εμφάνιση μηνύματος) Μία ερώτηση: Στα φετινά θεματα ΟΕΦΕ, στο Σ-Λ, έπεσε το εξής: "Μία αύξηση της τιμής ενός αγαθού κατά 10% θα αυξήσει την προσφορά του αγαθού κατά 20%, αν η ." Σύμφωνα με τις απαντήσεις είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού: Click για ανάπτυξη... πω και εγω την ιδια απορια ειχα γιατι να ηταν λαθος Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Click για ανάπτυξη... ενας καθηγητης ειχε δωσει τυπολογιο σε ενα tread που ηταν μονο για σημειωσεις, γιατι δεν την διαβασεις απο το βιβλιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.570 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:21 Ο Scandal έγραψε: #140 02-06-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ap0tiximen05: Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει κάπου δυστυχώς. Διάβασε τη από Βοήθημα - αν έχεις- ή από το σχολικό. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: geokam marpa blissele sophia_b idkser TheNorth Panagiwths12 FNC_Sophia Panagiotis849 spinalgr1990 Chris1993 Corfu kitty jellojina Giorgkalo 98.8%chimpanzee jYanniss charmander Scandal Indecisive2 Helen06 thecrazycretan panosT436 redpointer tomftw vade Kzaro Mary06 Lolipop7 carnage Maynard Totreno suaimhneas Eleni123- Marel Valous Verikoko17 petrosln xristosgkm Oikonomologistis Anna_kitty SlimShady GeorgePap2003 panosveki xakounaamatata george777 Φωτεινη Τζα. Than003 marilena_ Αναστασία197 maria2001 Nala anastasis06 spring day Ada ada Jimmis18 Petros001 Georgekk Specon annii persant damn Eri0611 marian _Aggelos123 tsiobieman Giii Alexecon1991 constansn ggl globglogabgalab Σωτηρία T C Sourotiri giadespoiamilaei Nikkkpat calliope igeorgeoikonomo Alexandros36k eukleidhs1821 imkindalost Δήμος56103 panagiotis G Anna10 JohnGreek savasvas sweater weather manos1234567 Λαμπρινηη Bgpanos don_vito Αγγελος Μανος den antexw allh apotyxia kvstas92 angelikitaraxia Livaja10 Adolfo valencia Viedo Tommy_civil panagiotis econ Earendil aggelosst9 jimis2001 tasost Panos_02 Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 joanna916 stamoul1s giannis Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nick29: Μία ερώτηση: Στα φετινά θεματα ΟΕΦΕ, στο Σ-Λ, έπεσε το εξής: "Μία αύξηση της τιμής ενός αγαθού κατά 10% θα αυξήσει την προσφορά του αγαθού κατά 20%, αν η ." Σύμφωνα με τις απαντήσεις είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού: Click για ανάπτυξη... Νομίζω λόγω του "θα αυξήσει την προσφορά". Το σωστό είναι "θα αυξήσει την προσφερόμενη ποσότητα". :iagree: Η προσφορά μεταβάλλεται μόνο όταν έχουμε μεταβολή κάποιου προσδιοριστικού παράγοντά της ΕΚΤΟΣ της τιμής (η μεταβολή της τιμής σχετίζεται με τη μεταβολή της προσφερόμενης ποσότητας). Προσοχή σε αυτή την λεπτομέρεια (μεταβολή στη ζήτησης/μεταβολή στη ζητούμενη ποσότητα - αντίστοιχα για την προσφορά), είναι κλασσική παγίδα στην Οικονομία! -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nick29 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 20:12 Ο nick29 έγραψε: #137 01-06-08 20:12 Δίκιο έχεις, για αυτό είναι λάθος! Έλεος, ούτε που το πρόσεξα ότι έλεγε προσφορά! Πολύ παραπλανητικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ap0tiximen05 Νεοφερμένο μέλος Ο ap0tiximen05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 11:59 Ο ap0tiximen05: #138 02-06-08 11:59 Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:19 Η eliza04 έγραψε: #139 02-06-08 12:19 Αρχικό μήνυμα από nick29 (Εμφάνιση μηνύματος) Μία ερώτηση: Στα φετινά θεματα ΟΕΦΕ, στο Σ-Λ, έπεσε το εξής: "Μία αύξηση της τιμής ενός αγαθού κατά 10% θα αυξήσει την προσφορά του αγαθού κατά 20%, αν η ." Σύμφωνα με τις απαντήσεις είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού: Click για ανάπτυξη... πω και εγω την ιδια απορια ειχα γιατι να ηταν λαθος Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Click για ανάπτυξη... ενας καθηγητης ειχε δωσει τυπολογιο σε ενα tread που ηταν μονο για σημειωσεις, γιατι δεν την διαβασεις απο το βιβλιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.570 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:21 Ο Scandal έγραψε: #140 02-06-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ap0tiximen05: Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει κάπου δυστυχώς. Διάβασε τη από Βοήθημα - αν έχεις- ή από το σχολικό. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: geokam marpa blissele sophia_b idkser TheNorth Panagiwths12 FNC_Sophia Panagiotis849 spinalgr1990 Chris1993 Corfu kitty jellojina Giorgkalo 98.8%chimpanzee jYanniss charmander Scandal Indecisive2 Helen06 thecrazycretan panosT436 redpointer tomftw vade Kzaro Mary06 Lolipop7 carnage Maynard Totreno suaimhneas Eleni123- Marel Valous Verikoko17 petrosln xristosgkm Oikonomologistis Anna_kitty SlimShady GeorgePap2003 panosveki xakounaamatata george777 Φωτεινη Τζα. Than003 marilena_ Αναστασία197 maria2001 Nala anastasis06 spring day Ada ada Jimmis18 Petros001 Georgekk Specon annii persant damn Eri0611 marian _Aggelos123 tsiobieman Giii Alexecon1991 constansn ggl globglogabgalab Σωτηρία T C Sourotiri giadespoiamilaei Nikkkpat calliope igeorgeoikonomo Alexandros36k eukleidhs1821 imkindalost Δήμος56103 panagiotis G Anna10 JohnGreek savasvas sweater weather manos1234567 Λαμπρινηη Bgpanos don_vito Αγγελος Μανος den antexw allh apotyxia kvstas92 angelikitaraxia Livaja10 Adolfo valencia Viedo Tommy_civil panagiotis econ Earendil aggelosst9 jimis2001 tasost Panos_02 Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 joanna916 stamoul1s giannis Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δίκιο έχεις, για αυτό είναι λάθος! Έλεος, ούτε που το πρόσεξα ότι έλεγε προσφορά! Πολύ παραπλανητικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ap0tiximen05 Νεοφερμένο μέλος Ο ap0tiximen05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 11:59 Ο ap0tiximen05: #138 02-06-08 11:59 Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:19 Η eliza04 έγραψε: #139 02-06-08 12:19 Αρχικό μήνυμα από nick29 (Εμφάνιση μηνύματος) Μία ερώτηση: Στα φετινά θεματα ΟΕΦΕ, στο Σ-Λ, έπεσε το εξής: "Μία αύξηση της τιμής ενός αγαθού κατά 10% θα αυξήσει την προσφορά του αγαθού κατά 20%, αν η ." Σύμφωνα με τις απαντήσεις είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού: Click για ανάπτυξη... πω και εγω την ιδια απορια ειχα γιατι να ηταν λαθος Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Click για ανάπτυξη... ενας καθηγητης ειχε δωσει τυπολογιο σε ενα tread που ηταν μονο για σημειωσεις, γιατι δεν την διαβασεις απο το βιβλιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.570 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:21 Ο Scandal έγραψε: #140 02-06-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ap0tiximen05: Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει κάπου δυστυχώς. Διάβασε τη από Βοήθημα - αν έχεις- ή από το σχολικό. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: geokam marpa blissele sophia_b idkser TheNorth Panagiwths12 FNC_Sophia Panagiotis849 spinalgr1990 Chris1993 Corfu kitty jellojina Giorgkalo 98.8%chimpanzee jYanniss charmander Scandal Indecisive2 Helen06 thecrazycretan panosT436 redpointer tomftw vade Kzaro Mary06 Lolipop7 carnage Maynard Totreno suaimhneas Eleni123- Marel Valous Verikoko17 petrosln xristosgkm Oikonomologistis Anna_kitty SlimShady GeorgePap2003 panosveki xakounaamatata george777 Φωτεινη Τζα. Than003 marilena_ Αναστασία197 maria2001 Nala anastasis06 spring day Ada ada Jimmis18 Petros001 Georgekk Specon annii persant damn Eri0611 marian _Aggelos123 tsiobieman Giii Alexecon1991 constansn ggl globglogabgalab Σωτηρία T C Sourotiri giadespoiamilaei Nikkkpat calliope igeorgeoikonomo Alexandros36k eukleidhs1821 imkindalost Δήμος56103 panagiotis G Anna10 JohnGreek savasvas sweater weather manos1234567 Λαμπρινηη Bgpanos don_vito Αγγελος Μανος den antexw allh apotyxia kvstas92 angelikitaraxia Livaja10 Adolfo valencia Viedo Tommy_civil panagiotis econ Earendil aggelosst9 jimis2001 tasost Panos_02 Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 joanna916 stamoul1s giannis Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:19 Η eliza04 έγραψε: #139 02-06-08 12:19 Αρχικό μήνυμα από nick29 (Εμφάνιση μηνύματος) Μία ερώτηση: Στα φετινά θεματα ΟΕΦΕ, στο Σ-Λ, έπεσε το εξής: "Μία αύξηση της τιμής ενός αγαθού κατά 10% θα αυξήσει την προσφορά του αγαθού κατά 20%, αν η ." Σύμφωνα με τις απαντήσεις είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού: Click για ανάπτυξη... πω και εγω την ιδια απορια ειχα γιατι να ηταν λαθος Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Click για ανάπτυξη... ενας καθηγητης ειχε δωσει τυπολογιο σε ενα tread που ηταν μονο για σημειωσεις, γιατι δεν την διαβασεις απο το βιβλιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.570 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:21 Ο Scandal έγραψε: #140 02-06-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ap0tiximen05: Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει κάπου δυστυχώς. Διάβασε τη από Βοήθημα - αν έχεις- ή από το σχολικό. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχικό μήνυμα από nick29 (Εμφάνιση μηνύματος) Μία ερώτηση: Στα φετινά θεματα ΟΕΦΕ, στο Σ-Λ, έπεσε το εξής: "Μία αύξηση της τιμής ενός αγαθού κατά 10% θα αυξήσει την προσφορά του αγαθού κατά 20%, αν η ." Σύμφωνα με τις απαντήσεις είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού: Click για ανάπτυξη... πω και εγω την ιδια απορια ειχα γιατι να ηταν λαθος Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Click για ανάπτυξη... ενας καθηγητης ειχε δωσει τυπολογιο σε ενα tread που ηταν μονο για σημειωσεις, γιατι δεν την διαβασεις απο το βιβλιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.570 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:21 Ο Scandal έγραψε: #140 02-06-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ap0tiximen05: Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει κάπου δυστυχώς. Διάβασε τη από Βοήθημα - αν έχεις- ή από το σχολικό. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ap0tiximen05: Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει κάπου δυστυχώς. Διάβασε τη από Βοήθημα - αν έχεις- ή από το σχολικό. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.