Γειά σας και πάλι! Λοιπόν, όπως έχω αναφέρει στο παρελθόν, ξεκίνησα την ύλη της Γ' Λυκείου πριν 3 μήνες, χωρίς γνώσεις από τις προηγούμενες χρονιές, καθώς άλλαξα κατεύθυνση αφού έδωσα το 2021. Οπότε, με λίγα λόγια, ξεκινάω από το 0. Μέχρι τώρα τα πάω καλά στην Χημεία, όμως υπάρχουν μερικά κενά από την Α' Λυκείου τα οποία πρέπει να καλυφθούν μέχρι να ξεκινήσω καλοκαιρινά στις 15 Ιουνίου. Μέχρι τώρα είχα αφιερώσει τον χρόνο μου στα 3 πρώτα κεφάλαια, και στις επαναλήψεις πάνω σε αυτά. Μπήκα στο study4exams για να κάνω extra ασκήσεις πάνω στις διαμοριακές και έπεσε το μάτι μου εδώ:
Γενικά εγώ δεν χρησιμοποιούσα το συγκεκριμένο site αλλά μου το πρότεινε η αδερφή μου για επιπλέον βοήθεια στην κατανόηση της θεωρίας και εννοείται για τα διαγωνίσματα που έχει. Διάβασα όλα τα παραπάνω, εχθές, όμως, υπάρχει κάτι συγκεκριμένο στο οποίο πρέπει να έχω άριστη γνώση μέχρι τώρα, για τα επόμενα κεφάλαια που θα κάνω (Χημική κινητική κτλ...) στα καλοκαιρινά; Έχοντας ρωτήσει φίλους μου, που έδωσαν Πανελλήνιες πέρυσι, μου είπαν πως δεν χρειάζεται να σκοτίζομαι από τώρα και ότι θα τα βρω όλα αυτά μπροστά μου, εμπειρικά κιόλας, μέσα από ασκήσεις, που θα με βοηθήσουν να τα μάθω σε βάθος, από το να τα διαβάσω αυτή τη στιγμή, μην ξέροντας πως να τα αξιοποιήσω. Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια