nasa Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 12:30 Η nasa έγραψε: #241 01-01-09 12:30 Κινήσεις: θέσεις χρονικά διαστήματα/στιγμές διανυσματικά/μονόμετρα μεγέθη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 13:13 Ο ξαροπ έγραψε: #242 01-01-09 13:13 Τώρα τι δουλειά έχει ένα πρωτογυμνασιόπαιδο με Φυσική Β' Γυμνασίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λεχαινά (Ηλεία). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 16:02 Η ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ: #243 01-01-09 16:02 δν θ ελεγα οτι ειναι πανευκολη αλλα βατη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregoire Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γρηγόρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 145 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 16:11 Ο gregoire έγραψε: #244 01-01-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Giorgio-PD: Μου φένεται λίγο παράξενο που σε πολλούς η φυσική φαίνεται πάρα πού δύσκολη...Εμένα όλα τα θετικά και ιδιαίτερα η φυσική μου φαίνεται πάρα πολύ εύκολη...Και βλέπω σαν πρόκληση να την κάνω δικό μου μάθημα...Είναι πολύ απλά ένα εμπόδιο του μυαλού που προσπαθώ να ξεπεράσω...Παρεπιπτώντως βγάζω 19 5/13...Εσάς πως σας φαίνεται...??? Click για ανάπτυξη... Πρώτον:Mάθε πως γράφεται το παρεμπιπτόντως... Δεύτερον: Έχεις θέσει ένα πολύ συγκεκριμένο ερώτημα...Τι σχέση ο μέσος όρος με αυτό το ερώτημα.Δεν πρόσθετει κάτι στη διασαφήνιση του. Τρίτον:Δεν υπάρχει δύσκολο και εύκολο.Αυτα είναι δικαιολογίες και προσχήματα για φυγόπονους και εντυπωσιασμοί για επιδειξιομανείς αντίστοιχα...Με συνεπές διάβασμα και χωρίς φανφάρες επιτυγχάνεις σημαντικές βελτιώσεις ανάλογα το επίπεδο, το οποίο δαιμορφώνεται στο διηνεκές. Φιλικές συμβουλές, πολλές φορες δοκιμασμένες... Χρόνια πολλά και για τις μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λεχαινά (Ηλεία). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 16:37 Η ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ: #245 01-01-09 16:37 ουαου:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μάιρα Νεοφερμένο μέλος Η μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 13:21 Η μάιρα έγραψε: #246 04-01-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Giorgio-PD: Μου φένεται λίγο παράξενο που σε πολλούς η φυσική φαίνεται πάρα πού δύσκολη...Εμένα όλα τα θετικά και ιδιαίτερα η φυσική μου φαίνεται πάρα πολύ εύκολη...Και βλέπω σαν πρόκληση να την κάνω δικό μου μάθημα...Είναι πολύ απλά ένα εμπόδιο του μυαλού που προσπαθώ να ξεπεράσω...Παρεπιπτώντως βγάζω 19 5/13...Εσάς πως σας φαίνεται...??? Click για ανάπτυξη... μην το λες πολλι φιλοι μου δυσκολευοωται σε πολλα θετικα μαθηματα.....αλλοι ειναι καλοι στα αρχαια αλλοι στα μαθηματικα και αλλοι πουθενα....και εγω τρελενομαι για φυσικη και βιολογια....αλλα αυτα τα μαθηματα θελουν σκεψη και μυαλο κατα καποιον τροπο ...πολλοι βαριουνται να διαβασουν την θεωρεια της φυσικης και λυνουν τις ασκησεις απο λυσαρια..ετσι την θεωρουν δυσκολο μαθημα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 13:28 Ο Iliaso έγραψε: #247 04-01-09 13:28 καλα νταξει βεβαια στην α λυκειου δν ειναι τοσο ευκολη... ειναι ενα κομματι η αναλυση δυναμεων και η καμπυλογραμμη κινηση π μπορουν να σ αλλαξουν αποψη για τη φυσικη... προσωπικα τρελενομαι για αυτο το μαθημα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marouli.kel Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 13:57 Η marouli.kel: #248 04-01-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από gregoire: Πρώτον:Mάθε πως γράφεται το παρεμπιπτόντως... Δεύτερον: Έχεις θέσει ένα πολύ συγκεκριμένο ερώτημα...Τι σχέση ο μέσος όρος με αυτό το ερώτημα.Δεν πρόσθετει κάτι στη διασαφήνιση του. Τρίτον:Δεν υπάρχει δύσκολο και εύκολο.Αυτα είναι δικαιολογίες και προσχήματα για φυγόπονους και εντυπωσιασμοί για επιδειξιομανείς αντίστοιχα...Με συνεπές διάβασμα και χωρίς φανφάρες επιτυγχάνεις σημαντικές βελτιώσεις ανάλογα το επίπεδο, το οποίο δαιμορφώνεται στο διηνεκές. Φιλικές συμβουλές, πολλές φορες δοκιμασμένες... Χρόνια πολλά και για τις μέρες! Click για ανάπτυξη... έχεις έχεις ένα πόιντ άλλα τι επίθεση ήταν κι αυτή.. είναι όντως ένα πολύ γενικό θέμα. Εμένα μου φαίνεται πχ. εύκολη φέτος η φυσική σε αντίθεση με την περυσινή γιατί δεν έκανα φροντιστήριο και είχα χάσει τον μπούσουλα κ ήταν κ ζόρικος ο καθηγητής οπότε τζιτζί. και ναι εχεις δίκιο στο ότι στο μεγαλύτερο βαθμό εμείς με το διάβασμα κ την επιμέλεια μας κάνουμε ένα μαθημα ευκολο ή δυσκολο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. |MF| Νεοφερμένο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 14:01 Η |MF| έγραψε: #249 04-01-09 14:01 βασικα η φυσικη ειναι οκ η καθηγητρια μας ειναι ηλιθια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina94 Νεοφερμένο μέλος Η zina94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 17:38 Η zina94 έγραψε: #250 05-01-09 17:38 ενα συρμα απο χρωμονικελίνη ειδικής αντίστασης 10(δύναμη -6)Ω μ και διαμέτρου 1 mm συνδέεται με πηγή διαφοράς δυναμικού 20 mV.το μήκος του σύρματος είναι 3 m. α)χρησιμοποιήστε π~3 για να υπολογίσετε το εμβαδό διατομής του σύρματος. β)υπολογίστε την αντίσταση του σύρματος γ)υπολογίστε την ένταση του ρεύματος που 8α διαρρέει το σύρμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:35 Ο exc έγραψε: #251 05-01-09 18:35 α) Το εμβαδόν (S) της διατομής του αγωγού είναι , όπου r είναι η ακτίνα της διατομής του αγωγού και d η διάμετρος. (Η διατομή του αγωγού γεωμετρικά είναι κυκλικός δίσκος.) β) Από τον τύπο που ξέρετε , όπου l: μήκος αγωγού και ρ: ειδική αντίσταση. γ) εξ' ορισμού, άρα ΥΓ: Μην ξεχάσεις στις αντικαταστάσεις των τύπων, να είναι όλα τα μεγέθη σε SI. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina94 Νεοφερμένο μέλος Η zina94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:09 Η zina94 έγραψε: #252 05-01-09 20:09 ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!μονο που δεν πολυ καταλαβα με ποια νούμερα έκανες τις πράξεις??μπορεις λιγο ν μ τ εξηγήσεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:42 Ο exc έγραψε: #253 05-01-09 20:42 L=3(m) ρ=10^-6(Ω) π=3 d=1(mm)=10^-3(m) V=20(mV)=20*10^-3(V)=2*10^-2(V) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina94 Νεοφερμένο μέλος Η zina94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 13:21 Η zina94 έγραψε: #254 06-01-09 13:21 ευχαριστω παρα πολυ!να σαι καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:27 Ο vimaproto: #255 06-01-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από exc: α) Το εμβαδόν (S) της διατομής του αγωγού είναι , όπου r είναι η ακτίνα της διατομής του αγωγού και d η διάμετρος. (Η διατομή του αγωγού γεωμετρικά είναι κυκλικός δίσκος.) β) Από τον τύπο που ξέρετε , όπου l: μήκος αγωγού και ρ: ειδική αντίσταση. γ) εξ' ορισμού, άρα ΥΓ: Μην ξεχάσεις στις αντικαταστάσεις των τύπων, να είναι όλα τα μεγέθη σε SI. Click για ανάπτυξη... Σε ξέφυγε ένα μηδενικό στην αντίσταση . Είναι R=4Ω και βεβαίως Ι=3mA. Υ.Γ. Η παρατήρησή μου είναι καλοπροαίρετη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:31 Ο Guest 292010: #256 06-01-09 20:31 κανετε τετοια πραγματα Γ'Γυμνασιου?????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:38 Ο zip_unzip: #257 06-01-09 20:38 Εντάξει, δεν είναι τόσο φοβερά όσο φαίνονται. Εύκολα είναι, μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:46 Ο Guest 292010: #258 06-01-09 20:46 αχαχ δεν το λεω γι'αυτο...αλλα αυτα εγω τωρα τα κανω Φυσικη(Γενικη Παιδεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:52 Ο zip_unzip: #259 06-01-09 20:52 :!: Και στην κατ. τι κάνετε; ΣF=F1+F2 ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:55 Ο Guest 292010: #260 06-01-09 20:55 αλλαξα πολυ τα πραγματα....εγω στη Γ μονο κατι κινησεις και δυναμεις εκανα....και στην Β κατι με θερμοκρασιες (γυμνασιου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 126 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Orfano Debugging_Daemon Only physics MR WHITE globglogabgalab Basiliki.kiki kkxxrd xrisamikol Kate1914 suaimhneas Than003 iiTzArismaltor_ Maynard Steliosgkougkou infection54 asterios26 Alexandraaaaa Kris.gr Zelina Rania0 Philologist Sherlockina oups the purge ggl angeloskar το κοριτσι του μαη Maraki2 alpha.kappa PanosBat spring day Ameliak Unboxholics Agonistis Scandal eukleidhs1821 SlimShady tsiobieman Ελεγκολόγος KaterinaL Fara Khsskhvhks Eirinakiii8 V@Per Kostakis45 Ελεν Pharmacist01 Johanna Mark alexd99 Dr. Gl. Luminous Ryuzaki T C augustine Ana_1 TehWinnerGR Alexandra Chatzin Markiz Anonym0ssss Panagiotis849 nucomer Lia 2006 Mammy Nun Nikoletaant johnstamatis34 Kitana sopen2022 alexgiann Billys 13 panosveki Yvonnikou Venom17 Apocalypse Superhuman Dora140303 alexandrahere Appolon Meow Mariahj Giii menual nimbus 4AGE giannhs2001 Georgekk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κινήσεις: θέσεις χρονικά διαστήματα/στιγμές διανυσματικά/μονόμετρα μεγέθη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 13:13 Ο ξαροπ έγραψε: #242 01-01-09 13:13 Τώρα τι δουλειά έχει ένα πρωτογυμνασιόπαιδο με Φυσική Β' Γυμνασίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λεχαινά (Ηλεία). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 16:02 Η ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ: #243 01-01-09 16:02 δν θ ελεγα οτι ειναι πανευκολη αλλα βατη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregoire Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γρηγόρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 145 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 16:11 Ο gregoire έγραψε: #244 01-01-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Giorgio-PD: Μου φένεται λίγο παράξενο που σε πολλούς η φυσική φαίνεται πάρα πού δύσκολη...Εμένα όλα τα θετικά και ιδιαίτερα η φυσική μου φαίνεται πάρα πολύ εύκολη...Και βλέπω σαν πρόκληση να την κάνω δικό μου μάθημα...Είναι πολύ απλά ένα εμπόδιο του μυαλού που προσπαθώ να ξεπεράσω...Παρεπιπτώντως βγάζω 19 5/13...Εσάς πως σας φαίνεται...??? Click για ανάπτυξη... Πρώτον:Mάθε πως γράφεται το παρεμπιπτόντως... Δεύτερον: Έχεις θέσει ένα πολύ συγκεκριμένο ερώτημα...Τι σχέση ο μέσος όρος με αυτό το ερώτημα.Δεν πρόσθετει κάτι στη διασαφήνιση του. Τρίτον:Δεν υπάρχει δύσκολο και εύκολο.Αυτα είναι δικαιολογίες και προσχήματα για φυγόπονους και εντυπωσιασμοί για επιδειξιομανείς αντίστοιχα...Με συνεπές διάβασμα και χωρίς φανφάρες επιτυγχάνεις σημαντικές βελτιώσεις ανάλογα το επίπεδο, το οποίο δαιμορφώνεται στο διηνεκές. Φιλικές συμβουλές, πολλές φορες δοκιμασμένες... Χρόνια πολλά και για τις μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λεχαινά (Ηλεία). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 16:37 Η ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ: #245 01-01-09 16:37 ουαου:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μάιρα Νεοφερμένο μέλος Η μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 13:21 Η μάιρα έγραψε: #246 04-01-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Giorgio-PD: Μου φένεται λίγο παράξενο που σε πολλούς η φυσική φαίνεται πάρα πού δύσκολη...Εμένα όλα τα θετικά και ιδιαίτερα η φυσική μου φαίνεται πάρα πολύ εύκολη...Και βλέπω σαν πρόκληση να την κάνω δικό μου μάθημα...Είναι πολύ απλά ένα εμπόδιο του μυαλού που προσπαθώ να ξεπεράσω...Παρεπιπτώντως βγάζω 19 5/13...Εσάς πως σας φαίνεται...??? Click για ανάπτυξη... μην το λες πολλι φιλοι μου δυσκολευοωται σε πολλα θετικα μαθηματα.....αλλοι ειναι καλοι στα αρχαια αλλοι στα μαθηματικα και αλλοι πουθενα....και εγω τρελενομαι για φυσικη και βιολογια....αλλα αυτα τα μαθηματα θελουν σκεψη και μυαλο κατα καποιον τροπο ...πολλοι βαριουνται να διαβασουν την θεωρεια της φυσικης και λυνουν τις ασκησεις απο λυσαρια..ετσι την θεωρουν δυσκολο μαθημα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 13:28 Ο Iliaso έγραψε: #247 04-01-09 13:28 καλα νταξει βεβαια στην α λυκειου δν ειναι τοσο ευκολη... ειναι ενα κομματι η αναλυση δυναμεων και η καμπυλογραμμη κινηση π μπορουν να σ αλλαξουν αποψη για τη φυσικη... προσωπικα τρελενομαι για αυτο το μαθημα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marouli.kel Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 13:57 Η marouli.kel: #248 04-01-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από gregoire: Πρώτον:Mάθε πως γράφεται το παρεμπιπτόντως... Δεύτερον: Έχεις θέσει ένα πολύ συγκεκριμένο ερώτημα...Τι σχέση ο μέσος όρος με αυτό το ερώτημα.Δεν πρόσθετει κάτι στη διασαφήνιση του. Τρίτον:Δεν υπάρχει δύσκολο και εύκολο.Αυτα είναι δικαιολογίες και προσχήματα για φυγόπονους και εντυπωσιασμοί για επιδειξιομανείς αντίστοιχα...Με συνεπές διάβασμα και χωρίς φανφάρες επιτυγχάνεις σημαντικές βελτιώσεις ανάλογα το επίπεδο, το οποίο δαιμορφώνεται στο διηνεκές. Φιλικές συμβουλές, πολλές φορες δοκιμασμένες... Χρόνια πολλά και για τις μέρες! Click για ανάπτυξη... έχεις έχεις ένα πόιντ άλλα τι επίθεση ήταν κι αυτή.. είναι όντως ένα πολύ γενικό θέμα. Εμένα μου φαίνεται πχ. εύκολη φέτος η φυσική σε αντίθεση με την περυσινή γιατί δεν έκανα φροντιστήριο και είχα χάσει τον μπούσουλα κ ήταν κ ζόρικος ο καθηγητής οπότε τζιτζί. και ναι εχεις δίκιο στο ότι στο μεγαλύτερο βαθμό εμείς με το διάβασμα κ την επιμέλεια μας κάνουμε ένα μαθημα ευκολο ή δυσκολο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. |MF| Νεοφερμένο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 14:01 Η |MF| έγραψε: #249 04-01-09 14:01 βασικα η φυσικη ειναι οκ η καθηγητρια μας ειναι ηλιθια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina94 Νεοφερμένο μέλος Η zina94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 17:38 Η zina94 έγραψε: #250 05-01-09 17:38 ενα συρμα απο χρωμονικελίνη ειδικής αντίστασης 10(δύναμη -6)Ω μ και διαμέτρου 1 mm συνδέεται με πηγή διαφοράς δυναμικού 20 mV.το μήκος του σύρματος είναι 3 m. α)χρησιμοποιήστε π~3 για να υπολογίσετε το εμβαδό διατομής του σύρματος. β)υπολογίστε την αντίσταση του σύρματος γ)υπολογίστε την ένταση του ρεύματος που 8α διαρρέει το σύρμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:35 Ο exc έγραψε: #251 05-01-09 18:35 α) Το εμβαδόν (S) της διατομής του αγωγού είναι , όπου r είναι η ακτίνα της διατομής του αγωγού και d η διάμετρος. (Η διατομή του αγωγού γεωμετρικά είναι κυκλικός δίσκος.) β) Από τον τύπο που ξέρετε , όπου l: μήκος αγωγού και ρ: ειδική αντίσταση. γ) εξ' ορισμού, άρα ΥΓ: Μην ξεχάσεις στις αντικαταστάσεις των τύπων, να είναι όλα τα μεγέθη σε SI. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina94 Νεοφερμένο μέλος Η zina94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:09 Η zina94 έγραψε: #252 05-01-09 20:09 ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!μονο που δεν πολυ καταλαβα με ποια νούμερα έκανες τις πράξεις??μπορεις λιγο ν μ τ εξηγήσεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:42 Ο exc έγραψε: #253 05-01-09 20:42 L=3(m) ρ=10^-6(Ω) π=3 d=1(mm)=10^-3(m) V=20(mV)=20*10^-3(V)=2*10^-2(V) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina94 Νεοφερμένο μέλος Η zina94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 13:21 Η zina94 έγραψε: #254 06-01-09 13:21 ευχαριστω παρα πολυ!να σαι καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:27 Ο vimaproto: #255 06-01-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από exc: α) Το εμβαδόν (S) της διατομής του αγωγού είναι , όπου r είναι η ακτίνα της διατομής του αγωγού και d η διάμετρος. (Η διατομή του αγωγού γεωμετρικά είναι κυκλικός δίσκος.) β) Από τον τύπο που ξέρετε , όπου l: μήκος αγωγού και ρ: ειδική αντίσταση. γ) εξ' ορισμού, άρα ΥΓ: Μην ξεχάσεις στις αντικαταστάσεις των τύπων, να είναι όλα τα μεγέθη σε SI. Click για ανάπτυξη... Σε ξέφυγε ένα μηδενικό στην αντίσταση . Είναι R=4Ω και βεβαίως Ι=3mA. Υ.Γ. Η παρατήρησή μου είναι καλοπροαίρετη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:31 Ο Guest 292010: #256 06-01-09 20:31 κανετε τετοια πραγματα Γ'Γυμνασιου?????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:38 Ο zip_unzip: #257 06-01-09 20:38 Εντάξει, δεν είναι τόσο φοβερά όσο φαίνονται. Εύκολα είναι, μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:46 Ο Guest 292010: #258 06-01-09 20:46 αχαχ δεν το λεω γι'αυτο...αλλα αυτα εγω τωρα τα κανω Φυσικη(Γενικη Παιδεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:52 Ο zip_unzip: #259 06-01-09 20:52 :!: Και στην κατ. τι κάνετε; ΣF=F1+F2 ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:55 Ο Guest 292010: #260 06-01-09 20:55 αλλαξα πολυ τα πραγματα....εγω στη Γ μονο κατι κινησεις και δυναμεις εκανα....και στην Β κατι με θερμοκρασιες (γυμνασιου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 126 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Orfano Debugging_Daemon Only physics MR WHITE globglogabgalab Basiliki.kiki kkxxrd xrisamikol Kate1914 suaimhneas Than003 iiTzArismaltor_ Maynard Steliosgkougkou infection54 asterios26 Alexandraaaaa Kris.gr Zelina Rania0 Philologist Sherlockina oups the purge ggl angeloskar το κοριτσι του μαη Maraki2 alpha.kappa PanosBat spring day Ameliak Unboxholics Agonistis Scandal eukleidhs1821 SlimShady tsiobieman Ελεγκολόγος KaterinaL Fara Khsskhvhks Eirinakiii8 V@Per Kostakis45 Ελεν Pharmacist01 Johanna Mark alexd99 Dr. Gl. Luminous Ryuzaki T C augustine Ana_1 TehWinnerGR Alexandra Chatzin Markiz Anonym0ssss Panagiotis849 nucomer Lia 2006 Mammy Nun Nikoletaant johnstamatis34 Kitana sopen2022 alexgiann Billys 13 panosveki Yvonnikou Venom17 Apocalypse Superhuman Dora140303 alexandrahere Appolon Meow Mariahj Giii menual nimbus 4AGE giannhs2001 Georgekk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τώρα τι δουλειά έχει ένα πρωτογυμνασιόπαιδο με Φυσική Β' Γυμνασίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λεχαινά (Ηλεία). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 16:02 Η ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ: #243 01-01-09 16:02 δν θ ελεγα οτι ειναι πανευκολη αλλα βατη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregoire Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γρηγόρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 145 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 16:11 Ο gregoire έγραψε: #244 01-01-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Giorgio-PD: Μου φένεται λίγο παράξενο που σε πολλούς η φυσική φαίνεται πάρα πού δύσκολη...Εμένα όλα τα θετικά και ιδιαίτερα η φυσική μου φαίνεται πάρα πολύ εύκολη...Και βλέπω σαν πρόκληση να την κάνω δικό μου μάθημα...Είναι πολύ απλά ένα εμπόδιο του μυαλού που προσπαθώ να ξεπεράσω...Παρεπιπτώντως βγάζω 19 5/13...Εσάς πως σας φαίνεται...??? Click για ανάπτυξη... Πρώτον:Mάθε πως γράφεται το παρεμπιπτόντως... Δεύτερον: Έχεις θέσει ένα πολύ συγκεκριμένο ερώτημα...Τι σχέση ο μέσος όρος με αυτό το ερώτημα.Δεν πρόσθετει κάτι στη διασαφήνιση του. Τρίτον:Δεν υπάρχει δύσκολο και εύκολο.Αυτα είναι δικαιολογίες και προσχήματα για φυγόπονους και εντυπωσιασμοί για επιδειξιομανείς αντίστοιχα...Με συνεπές διάβασμα και χωρίς φανφάρες επιτυγχάνεις σημαντικές βελτιώσεις ανάλογα το επίπεδο, το οποίο δαιμορφώνεται στο διηνεκές. Φιλικές συμβουλές, πολλές φορες δοκιμασμένες... Χρόνια πολλά και για τις μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λεχαινά (Ηλεία). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 16:37 Η ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ: #245 01-01-09 16:37 ουαου:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μάιρα Νεοφερμένο μέλος Η μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 13:21 Η μάιρα έγραψε: #246 04-01-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Giorgio-PD: Μου φένεται λίγο παράξενο που σε πολλούς η φυσική φαίνεται πάρα πού δύσκολη...Εμένα όλα τα θετικά και ιδιαίτερα η φυσική μου φαίνεται πάρα πολύ εύκολη...Και βλέπω σαν πρόκληση να την κάνω δικό μου μάθημα...Είναι πολύ απλά ένα εμπόδιο του μυαλού που προσπαθώ να ξεπεράσω...Παρεπιπτώντως βγάζω 19 5/13...Εσάς πως σας φαίνεται...??? Click για ανάπτυξη... μην το λες πολλι φιλοι μου δυσκολευοωται σε πολλα θετικα μαθηματα.....αλλοι ειναι καλοι στα αρχαια αλλοι στα μαθηματικα και αλλοι πουθενα....και εγω τρελενομαι για φυσικη και βιολογια....αλλα αυτα τα μαθηματα θελουν σκεψη και μυαλο κατα καποιον τροπο ...πολλοι βαριουνται να διαβασουν την θεωρεια της φυσικης και λυνουν τις ασκησεις απο λυσαρια..ετσι την θεωρουν δυσκολο μαθημα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 13:28 Ο Iliaso έγραψε: #247 04-01-09 13:28 καλα νταξει βεβαια στην α λυκειου δν ειναι τοσο ευκολη... ειναι ενα κομματι η αναλυση δυναμεων και η καμπυλογραμμη κινηση π μπορουν να σ αλλαξουν αποψη για τη φυσικη... προσωπικα τρελενομαι για αυτο το μαθημα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marouli.kel Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 13:57 Η marouli.kel: #248 04-01-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από gregoire: Πρώτον:Mάθε πως γράφεται το παρεμπιπτόντως... Δεύτερον: Έχεις θέσει ένα πολύ συγκεκριμένο ερώτημα...Τι σχέση ο μέσος όρος με αυτό το ερώτημα.Δεν πρόσθετει κάτι στη διασαφήνιση του. Τρίτον:Δεν υπάρχει δύσκολο και εύκολο.Αυτα είναι δικαιολογίες και προσχήματα για φυγόπονους και εντυπωσιασμοί για επιδειξιομανείς αντίστοιχα...Με συνεπές διάβασμα και χωρίς φανφάρες επιτυγχάνεις σημαντικές βελτιώσεις ανάλογα το επίπεδο, το οποίο δαιμορφώνεται στο διηνεκές. Φιλικές συμβουλές, πολλές φορες δοκιμασμένες... Χρόνια πολλά και για τις μέρες! Click για ανάπτυξη... έχεις έχεις ένα πόιντ άλλα τι επίθεση ήταν κι αυτή.. είναι όντως ένα πολύ γενικό θέμα. Εμένα μου φαίνεται πχ. εύκολη φέτος η φυσική σε αντίθεση με την περυσινή γιατί δεν έκανα φροντιστήριο και είχα χάσει τον μπούσουλα κ ήταν κ ζόρικος ο καθηγητής οπότε τζιτζί. και ναι εχεις δίκιο στο ότι στο μεγαλύτερο βαθμό εμείς με το διάβασμα κ την επιμέλεια μας κάνουμε ένα μαθημα ευκολο ή δυσκολο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. |MF| Νεοφερμένο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 14:01 Η |MF| έγραψε: #249 04-01-09 14:01 βασικα η φυσικη ειναι οκ η καθηγητρια μας ειναι ηλιθια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina94 Νεοφερμένο μέλος Η zina94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 17:38 Η zina94 έγραψε: #250 05-01-09 17:38 ενα συρμα απο χρωμονικελίνη ειδικής αντίστασης 10(δύναμη -6)Ω μ και διαμέτρου 1 mm συνδέεται με πηγή διαφοράς δυναμικού 20 mV.το μήκος του σύρματος είναι 3 m. α)χρησιμοποιήστε π~3 για να υπολογίσετε το εμβαδό διατομής του σύρματος. β)υπολογίστε την αντίσταση του σύρματος γ)υπολογίστε την ένταση του ρεύματος που 8α διαρρέει το σύρμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:35 Ο exc έγραψε: #251 05-01-09 18:35 α) Το εμβαδόν (S) της διατομής του αγωγού είναι , όπου r είναι η ακτίνα της διατομής του αγωγού και d η διάμετρος. (Η διατομή του αγωγού γεωμετρικά είναι κυκλικός δίσκος.) β) Από τον τύπο που ξέρετε , όπου l: μήκος αγωγού και ρ: ειδική αντίσταση. γ) εξ' ορισμού, άρα ΥΓ: Μην ξεχάσεις στις αντικαταστάσεις των τύπων, να είναι όλα τα μεγέθη σε SI. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina94 Νεοφερμένο μέλος Η zina94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:09 Η zina94 έγραψε: #252 05-01-09 20:09 ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!μονο που δεν πολυ καταλαβα με ποια νούμερα έκανες τις πράξεις??μπορεις λιγο ν μ τ εξηγήσεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:42 Ο exc έγραψε: #253 05-01-09 20:42 L=3(m) ρ=10^-6(Ω) π=3 d=1(mm)=10^-3(m) V=20(mV)=20*10^-3(V)=2*10^-2(V) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina94 Νεοφερμένο μέλος Η zina94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 13:21 Η zina94 έγραψε: #254 06-01-09 13:21 ευχαριστω παρα πολυ!να σαι καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:27 Ο vimaproto: #255 06-01-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από exc: α) Το εμβαδόν (S) της διατομής του αγωγού είναι , όπου r είναι η ακτίνα της διατομής του αγωγού και d η διάμετρος. (Η διατομή του αγωγού γεωμετρικά είναι κυκλικός δίσκος.) β) Από τον τύπο που ξέρετε , όπου l: μήκος αγωγού και ρ: ειδική αντίσταση. γ) εξ' ορισμού, άρα ΥΓ: Μην ξεχάσεις στις αντικαταστάσεις των τύπων, να είναι όλα τα μεγέθη σε SI. Click για ανάπτυξη... Σε ξέφυγε ένα μηδενικό στην αντίσταση . Είναι R=4Ω και βεβαίως Ι=3mA. Υ.Γ. Η παρατήρησή μου είναι καλοπροαίρετη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:31 Ο Guest 292010: #256 06-01-09 20:31 κανετε τετοια πραγματα Γ'Γυμνασιου?????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:38 Ο zip_unzip: #257 06-01-09 20:38 Εντάξει, δεν είναι τόσο φοβερά όσο φαίνονται. Εύκολα είναι, μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:46 Ο Guest 292010: #258 06-01-09 20:46 αχαχ δεν το λεω γι'αυτο...αλλα αυτα εγω τωρα τα κανω Φυσικη(Γενικη Παιδεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:52 Ο zip_unzip: #259 06-01-09 20:52 :!: Και στην κατ. τι κάνετε; ΣF=F1+F2 ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:55 Ο Guest 292010: #260 06-01-09 20:55 αλλαξα πολυ τα πραγματα....εγω στη Γ μονο κατι κινησεις και δυναμεις εκανα....και στην Β κατι με θερμοκρασιες (γυμνασιου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 126 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Orfano Debugging_Daemon Only physics MR WHITE globglogabgalab Basiliki.kiki kkxxrd xrisamikol Kate1914 suaimhneas Than003 iiTzArismaltor_ Maynard Steliosgkougkou infection54 asterios26 Alexandraaaaa Kris.gr Zelina Rania0 Philologist Sherlockina oups the purge ggl angeloskar το κοριτσι του μαη Maraki2 alpha.kappa PanosBat spring day Ameliak Unboxholics Agonistis Scandal eukleidhs1821 SlimShady tsiobieman Ελεγκολόγος KaterinaL Fara Khsskhvhks Eirinakiii8 V@Per Kostakis45 Ελεν Pharmacist01 Johanna Mark alexd99 Dr. Gl. Luminous Ryuzaki T C augustine Ana_1 TehWinnerGR Alexandra Chatzin Markiz Anonym0ssss Panagiotis849 nucomer Lia 2006 Mammy Nun Nikoletaant johnstamatis34 Kitana sopen2022 alexgiann Billys 13 panosveki Yvonnikou Venom17 Apocalypse Superhuman Dora140303 alexandrahere Appolon Meow Mariahj Giii menual nimbus 4AGE giannhs2001 Georgekk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δν θ ελεγα οτι ειναι πανευκολη αλλα βατη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregoire Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γρηγόρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 145 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 16:11 Ο gregoire έγραψε: #244 01-01-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Giorgio-PD: Μου φένεται λίγο παράξενο που σε πολλούς η φυσική φαίνεται πάρα πού δύσκολη...Εμένα όλα τα θετικά και ιδιαίτερα η φυσική μου φαίνεται πάρα πολύ εύκολη...Και βλέπω σαν πρόκληση να την κάνω δικό μου μάθημα...Είναι πολύ απλά ένα εμπόδιο του μυαλού που προσπαθώ να ξεπεράσω...Παρεπιπτώντως βγάζω 19 5/13...Εσάς πως σας φαίνεται...??? Click για ανάπτυξη... Πρώτον:Mάθε πως γράφεται το παρεμπιπτόντως... Δεύτερον: Έχεις θέσει ένα πολύ συγκεκριμένο ερώτημα...Τι σχέση ο μέσος όρος με αυτό το ερώτημα.Δεν πρόσθετει κάτι στη διασαφήνιση του. Τρίτον:Δεν υπάρχει δύσκολο και εύκολο.Αυτα είναι δικαιολογίες και προσχήματα για φυγόπονους και εντυπωσιασμοί για επιδειξιομανείς αντίστοιχα...Με συνεπές διάβασμα και χωρίς φανφάρες επιτυγχάνεις σημαντικές βελτιώσεις ανάλογα το επίπεδο, το οποίο δαιμορφώνεται στο διηνεκές. Φιλικές συμβουλές, πολλές φορες δοκιμασμένες... Χρόνια πολλά και για τις μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λεχαινά (Ηλεία). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 16:37 Η ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ: #245 01-01-09 16:37 ουαου:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μάιρα Νεοφερμένο μέλος Η μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 13:21 Η μάιρα έγραψε: #246 04-01-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Giorgio-PD: Μου φένεται λίγο παράξενο που σε πολλούς η φυσική φαίνεται πάρα πού δύσκολη...Εμένα όλα τα θετικά και ιδιαίτερα η φυσική μου φαίνεται πάρα πολύ εύκολη...Και βλέπω σαν πρόκληση να την κάνω δικό μου μάθημα...Είναι πολύ απλά ένα εμπόδιο του μυαλού που προσπαθώ να ξεπεράσω...Παρεπιπτώντως βγάζω 19 5/13...Εσάς πως σας φαίνεται...??? Click για ανάπτυξη... μην το λες πολλι φιλοι μου δυσκολευοωται σε πολλα θετικα μαθηματα.....αλλοι ειναι καλοι στα αρχαια αλλοι στα μαθηματικα και αλλοι πουθενα....και εγω τρελενομαι για φυσικη και βιολογια....αλλα αυτα τα μαθηματα θελουν σκεψη και μυαλο κατα καποιον τροπο ...πολλοι βαριουνται να διαβασουν την θεωρεια της φυσικης και λυνουν τις ασκησεις απο λυσαρια..ετσι την θεωρουν δυσκολο μαθημα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 13:28 Ο Iliaso έγραψε: #247 04-01-09 13:28 καλα νταξει βεβαια στην α λυκειου δν ειναι τοσο ευκολη... ειναι ενα κομματι η αναλυση δυναμεων και η καμπυλογραμμη κινηση π μπορουν να σ αλλαξουν αποψη για τη φυσικη... προσωπικα τρελενομαι για αυτο το μαθημα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marouli.kel Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 13:57 Η marouli.kel: #248 04-01-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από gregoire: Πρώτον:Mάθε πως γράφεται το παρεμπιπτόντως... Δεύτερον: Έχεις θέσει ένα πολύ συγκεκριμένο ερώτημα...Τι σχέση ο μέσος όρος με αυτό το ερώτημα.Δεν πρόσθετει κάτι στη διασαφήνιση του. Τρίτον:Δεν υπάρχει δύσκολο και εύκολο.Αυτα είναι δικαιολογίες και προσχήματα για φυγόπονους και εντυπωσιασμοί για επιδειξιομανείς αντίστοιχα...Με συνεπές διάβασμα και χωρίς φανφάρες επιτυγχάνεις σημαντικές βελτιώσεις ανάλογα το επίπεδο, το οποίο δαιμορφώνεται στο διηνεκές. Φιλικές συμβουλές, πολλές φορες δοκιμασμένες... Χρόνια πολλά και για τις μέρες! Click για ανάπτυξη... έχεις έχεις ένα πόιντ άλλα τι επίθεση ήταν κι αυτή.. είναι όντως ένα πολύ γενικό θέμα. Εμένα μου φαίνεται πχ. εύκολη φέτος η φυσική σε αντίθεση με την περυσινή γιατί δεν έκανα φροντιστήριο και είχα χάσει τον μπούσουλα κ ήταν κ ζόρικος ο καθηγητής οπότε τζιτζί. και ναι εχεις δίκιο στο ότι στο μεγαλύτερο βαθμό εμείς με το διάβασμα κ την επιμέλεια μας κάνουμε ένα μαθημα ευκολο ή δυσκολο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. |MF| Νεοφερμένο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 14:01 Η |MF| έγραψε: #249 04-01-09 14:01 βασικα η φυσικη ειναι οκ η καθηγητρια μας ειναι ηλιθια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina94 Νεοφερμένο μέλος Η zina94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 17:38 Η zina94 έγραψε: #250 05-01-09 17:38 ενα συρμα απο χρωμονικελίνη ειδικής αντίστασης 10(δύναμη -6)Ω μ και διαμέτρου 1 mm συνδέεται με πηγή διαφοράς δυναμικού 20 mV.το μήκος του σύρματος είναι 3 m. α)χρησιμοποιήστε π~3 για να υπολογίσετε το εμβαδό διατομής του σύρματος. β)υπολογίστε την αντίσταση του σύρματος γ)υπολογίστε την ένταση του ρεύματος που 8α διαρρέει το σύρμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:35 Ο exc έγραψε: #251 05-01-09 18:35 α) Το εμβαδόν (S) της διατομής του αγωγού είναι , όπου r είναι η ακτίνα της διατομής του αγωγού και d η διάμετρος. (Η διατομή του αγωγού γεωμετρικά είναι κυκλικός δίσκος.) β) Από τον τύπο που ξέρετε , όπου l: μήκος αγωγού και ρ: ειδική αντίσταση. γ) εξ' ορισμού, άρα ΥΓ: Μην ξεχάσεις στις αντικαταστάσεις των τύπων, να είναι όλα τα μεγέθη σε SI. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina94 Νεοφερμένο μέλος Η zina94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:09 Η zina94 έγραψε: #252 05-01-09 20:09 ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!μονο που δεν πολυ καταλαβα με ποια νούμερα έκανες τις πράξεις??μπορεις λιγο ν μ τ εξηγήσεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:42 Ο exc έγραψε: #253 05-01-09 20:42 L=3(m) ρ=10^-6(Ω) π=3 d=1(mm)=10^-3(m) V=20(mV)=20*10^-3(V)=2*10^-2(V) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina94 Νεοφερμένο μέλος Η zina94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 13:21 Η zina94 έγραψε: #254 06-01-09 13:21 ευχαριστω παρα πολυ!να σαι καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:27 Ο vimaproto: #255 06-01-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από exc: α) Το εμβαδόν (S) της διατομής του αγωγού είναι , όπου r είναι η ακτίνα της διατομής του αγωγού και d η διάμετρος. (Η διατομή του αγωγού γεωμετρικά είναι κυκλικός δίσκος.) β) Από τον τύπο που ξέρετε , όπου l: μήκος αγωγού και ρ: ειδική αντίσταση. γ) εξ' ορισμού, άρα ΥΓ: Μην ξεχάσεις στις αντικαταστάσεις των τύπων, να είναι όλα τα μεγέθη σε SI. Click για ανάπτυξη... Σε ξέφυγε ένα μηδενικό στην αντίσταση . Είναι R=4Ω και βεβαίως Ι=3mA. Υ.Γ. Η παρατήρησή μου είναι καλοπροαίρετη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:31 Ο Guest 292010: #256 06-01-09 20:31 κανετε τετοια πραγματα Γ'Γυμνασιου?????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:38 Ο zip_unzip: #257 06-01-09 20:38 Εντάξει, δεν είναι τόσο φοβερά όσο φαίνονται. Εύκολα είναι, μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:46 Ο Guest 292010: #258 06-01-09 20:46 αχαχ δεν το λεω γι'αυτο...αλλα αυτα εγω τωρα τα κανω Φυσικη(Γενικη Παιδεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:52 Ο zip_unzip: #259 06-01-09 20:52 :!: Και στην κατ. τι κάνετε; ΣF=F1+F2 ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:55 Ο Guest 292010: #260 06-01-09 20:55 αλλαξα πολυ τα πραγματα....εγω στη Γ μονο κατι κινησεις και δυναμεις εκανα....και στην Β κατι με θερμοκρασιες (γυμνασιου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 126 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Orfano Debugging_Daemon Only physics MR WHITE globglogabgalab Basiliki.kiki kkxxrd xrisamikol Kate1914 suaimhneas Than003 iiTzArismaltor_ Maynard Steliosgkougkou infection54 asterios26 Alexandraaaaa Kris.gr Zelina Rania0 Philologist Sherlockina oups the purge ggl angeloskar το κοριτσι του μαη Maraki2 alpha.kappa PanosBat spring day Ameliak Unboxholics Agonistis Scandal eukleidhs1821 SlimShady tsiobieman Ελεγκολόγος KaterinaL Fara Khsskhvhks Eirinakiii8 V@Per Kostakis45 Ελεν Pharmacist01 Johanna Mark alexd99 Dr. Gl. Luminous Ryuzaki T C augustine Ana_1 TehWinnerGR Alexandra Chatzin Markiz Anonym0ssss Panagiotis849 nucomer Lia 2006 Mammy Nun Nikoletaant johnstamatis34 Kitana sopen2022 alexgiann Billys 13 panosveki Yvonnikou Venom17 Apocalypse Superhuman Dora140303 alexandrahere Appolon Meow Mariahj Giii menual nimbus 4AGE giannhs2001 Georgekk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giorgio-PD: Μου φένεται λίγο παράξενο που σε πολλούς η φυσική φαίνεται πάρα πού δύσκολη...Εμένα όλα τα θετικά και ιδιαίτερα η φυσική μου φαίνεται πάρα πολύ εύκολη...Και βλέπω σαν πρόκληση να την κάνω δικό μου μάθημα...Είναι πολύ απλά ένα εμπόδιο του μυαλού που προσπαθώ να ξεπεράσω...Παρεπιπτώντως βγάζω 19 5/13...Εσάς πως σας φαίνεται...??? Click για ανάπτυξη... Πρώτον:Mάθε πως γράφεται το παρεμπιπτόντως... Δεύτερον: Έχεις θέσει ένα πολύ συγκεκριμένο ερώτημα...Τι σχέση ο μέσος όρος με αυτό το ερώτημα.Δεν πρόσθετει κάτι στη διασαφήνιση του. Τρίτον:Δεν υπάρχει δύσκολο και εύκολο.Αυτα είναι δικαιολογίες και προσχήματα για φυγόπονους και εντυπωσιασμοί για επιδειξιομανείς αντίστοιχα...Με συνεπές διάβασμα και χωρίς φανφάρες επιτυγχάνεις σημαντικές βελτιώσεις ανάλογα το επίπεδο, το οποίο δαιμορφώνεται στο διηνεκές. Φιλικές συμβουλές, πολλές φορες δοκιμασμένες... Χρόνια πολλά και για τις μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λεχαινά (Ηλεία). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 16:37 Η ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ: #245 01-01-09 16:37 ουαου:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μάιρα Νεοφερμένο μέλος Η μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 13:21 Η μάιρα έγραψε: #246 04-01-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Giorgio-PD: Μου φένεται λίγο παράξενο που σε πολλούς η φυσική φαίνεται πάρα πού δύσκολη...Εμένα όλα τα θετικά και ιδιαίτερα η φυσική μου φαίνεται πάρα πολύ εύκολη...Και βλέπω σαν πρόκληση να την κάνω δικό μου μάθημα...Είναι πολύ απλά ένα εμπόδιο του μυαλού που προσπαθώ να ξεπεράσω...Παρεπιπτώντως βγάζω 19 5/13...Εσάς πως σας φαίνεται...??? Click για ανάπτυξη... μην το λες πολλι φιλοι μου δυσκολευοωται σε πολλα θετικα μαθηματα.....αλλοι ειναι καλοι στα αρχαια αλλοι στα μαθηματικα και αλλοι πουθενα....και εγω τρελενομαι για φυσικη και βιολογια....αλλα αυτα τα μαθηματα θελουν σκεψη και μυαλο κατα καποιον τροπο ...πολλοι βαριουνται να διαβασουν την θεωρεια της φυσικης και λυνουν τις ασκησεις απο λυσαρια..ετσι την θεωρουν δυσκολο μαθημα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 13:28 Ο Iliaso έγραψε: #247 04-01-09 13:28 καλα νταξει βεβαια στην α λυκειου δν ειναι τοσο ευκολη... ειναι ενα κομματι η αναλυση δυναμεων και η καμπυλογραμμη κινηση π μπορουν να σ αλλαξουν αποψη για τη φυσικη... προσωπικα τρελενομαι για αυτο το μαθημα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marouli.kel Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 13:57 Η marouli.kel: #248 04-01-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από gregoire: Πρώτον:Mάθε πως γράφεται το παρεμπιπτόντως... Δεύτερον: Έχεις θέσει ένα πολύ συγκεκριμένο ερώτημα...Τι σχέση ο μέσος όρος με αυτό το ερώτημα.Δεν πρόσθετει κάτι στη διασαφήνιση του. Τρίτον:Δεν υπάρχει δύσκολο και εύκολο.Αυτα είναι δικαιολογίες και προσχήματα για φυγόπονους και εντυπωσιασμοί για επιδειξιομανείς αντίστοιχα...Με συνεπές διάβασμα και χωρίς φανφάρες επιτυγχάνεις σημαντικές βελτιώσεις ανάλογα το επίπεδο, το οποίο δαιμορφώνεται στο διηνεκές. Φιλικές συμβουλές, πολλές φορες δοκιμασμένες... Χρόνια πολλά και για τις μέρες! Click για ανάπτυξη... έχεις έχεις ένα πόιντ άλλα τι επίθεση ήταν κι αυτή.. είναι όντως ένα πολύ γενικό θέμα. Εμένα μου φαίνεται πχ. εύκολη φέτος η φυσική σε αντίθεση με την περυσινή γιατί δεν έκανα φροντιστήριο και είχα χάσει τον μπούσουλα κ ήταν κ ζόρικος ο καθηγητής οπότε τζιτζί. και ναι εχεις δίκιο στο ότι στο μεγαλύτερο βαθμό εμείς με το διάβασμα κ την επιμέλεια μας κάνουμε ένα μαθημα ευκολο ή δυσκολο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. |MF| Νεοφερμένο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 14:01 Η |MF| έγραψε: #249 04-01-09 14:01 βασικα η φυσικη ειναι οκ η καθηγητρια μας ειναι ηλιθια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina94 Νεοφερμένο μέλος Η zina94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 17:38 Η zina94 έγραψε: #250 05-01-09 17:38 ενα συρμα απο χρωμονικελίνη ειδικής αντίστασης 10(δύναμη -6)Ω μ και διαμέτρου 1 mm συνδέεται με πηγή διαφοράς δυναμικού 20 mV.το μήκος του σύρματος είναι 3 m. α)χρησιμοποιήστε π~3 για να υπολογίσετε το εμβαδό διατομής του σύρματος. β)υπολογίστε την αντίσταση του σύρματος γ)υπολογίστε την ένταση του ρεύματος που 8α διαρρέει το σύρμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:35 Ο exc έγραψε: #251 05-01-09 18:35 α) Το εμβαδόν (S) της διατομής του αγωγού είναι , όπου r είναι η ακτίνα της διατομής του αγωγού και d η διάμετρος. (Η διατομή του αγωγού γεωμετρικά είναι κυκλικός δίσκος.) β) Από τον τύπο που ξέρετε , όπου l: μήκος αγωγού και ρ: ειδική αντίσταση. γ) εξ' ορισμού, άρα ΥΓ: Μην ξεχάσεις στις αντικαταστάσεις των τύπων, να είναι όλα τα μεγέθη σε SI. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina94 Νεοφερμένο μέλος Η zina94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:09 Η zina94 έγραψε: #252 05-01-09 20:09 ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!μονο που δεν πολυ καταλαβα με ποια νούμερα έκανες τις πράξεις??μπορεις λιγο ν μ τ εξηγήσεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:42 Ο exc έγραψε: #253 05-01-09 20:42 L=3(m) ρ=10^-6(Ω) π=3 d=1(mm)=10^-3(m) V=20(mV)=20*10^-3(V)=2*10^-2(V) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina94 Νεοφερμένο μέλος Η zina94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 13:21 Η zina94 έγραψε: #254 06-01-09 13:21 ευχαριστω παρα πολυ!να σαι καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:27 Ο vimaproto: #255 06-01-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από exc: α) Το εμβαδόν (S) της διατομής του αγωγού είναι , όπου r είναι η ακτίνα της διατομής του αγωγού και d η διάμετρος. (Η διατομή του αγωγού γεωμετρικά είναι κυκλικός δίσκος.) β) Από τον τύπο που ξέρετε , όπου l: μήκος αγωγού και ρ: ειδική αντίσταση. γ) εξ' ορισμού, άρα ΥΓ: Μην ξεχάσεις στις αντικαταστάσεις των τύπων, να είναι όλα τα μεγέθη σε SI. Click για ανάπτυξη... Σε ξέφυγε ένα μηδενικό στην αντίσταση . Είναι R=4Ω και βεβαίως Ι=3mA. Υ.Γ. Η παρατήρησή μου είναι καλοπροαίρετη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:31 Ο Guest 292010: #256 06-01-09 20:31 κανετε τετοια πραγματα Γ'Γυμνασιου?????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:38 Ο zip_unzip: #257 06-01-09 20:38 Εντάξει, δεν είναι τόσο φοβερά όσο φαίνονται. Εύκολα είναι, μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:46 Ο Guest 292010: #258 06-01-09 20:46 αχαχ δεν το λεω γι'αυτο...αλλα αυτα εγω τωρα τα κανω Φυσικη(Γενικη Παιδεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:52 Ο zip_unzip: #259 06-01-09 20:52 :!: Και στην κατ. τι κάνετε; ΣF=F1+F2 ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:55 Ο Guest 292010: #260 06-01-09 20:55 αλλαξα πολυ τα πραγματα....εγω στη Γ μονο κατι κινησεις και δυναμεις εκανα....και στην Β κατι με θερμοκρασιες (γυμνασιου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 126 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Orfano Debugging_Daemon Only physics MR WHITE globglogabgalab Basiliki.kiki kkxxrd xrisamikol Kate1914 suaimhneas Than003 iiTzArismaltor_ Maynard Steliosgkougkou infection54 asterios26 Alexandraaaaa Kris.gr Zelina Rania0 Philologist Sherlockina oups the purge ggl angeloskar το κοριτσι του μαη Maraki2 alpha.kappa PanosBat spring day Ameliak Unboxholics Agonistis Scandal eukleidhs1821 SlimShady tsiobieman Ελεγκολόγος KaterinaL Fara Khsskhvhks Eirinakiii8 V@Per Kostakis45 Ελεν Pharmacist01 Johanna Mark alexd99 Dr. Gl. Luminous Ryuzaki T C augustine Ana_1 TehWinnerGR Alexandra Chatzin Markiz Anonym0ssss Panagiotis849 nucomer Lia 2006 Mammy Nun Nikoletaant johnstamatis34 Kitana sopen2022 alexgiann Billys 13 panosveki Yvonnikou Venom17 Apocalypse Superhuman Dora140303 alexandrahere Appolon Meow Mariahj Giii menual nimbus 4AGE giannhs2001 Georgekk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ουαου:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μάιρα Νεοφερμένο μέλος Η μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 13:21 Η μάιρα έγραψε: #246 04-01-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Giorgio-PD: Μου φένεται λίγο παράξενο που σε πολλούς η φυσική φαίνεται πάρα πού δύσκολη...Εμένα όλα τα θετικά και ιδιαίτερα η φυσική μου φαίνεται πάρα πολύ εύκολη...Και βλέπω σαν πρόκληση να την κάνω δικό μου μάθημα...Είναι πολύ απλά ένα εμπόδιο του μυαλού που προσπαθώ να ξεπεράσω...Παρεπιπτώντως βγάζω 19 5/13...Εσάς πως σας φαίνεται...??? Click για ανάπτυξη... μην το λες πολλι φιλοι μου δυσκολευοωται σε πολλα θετικα μαθηματα.....αλλοι ειναι καλοι στα αρχαια αλλοι στα μαθηματικα και αλλοι πουθενα....και εγω τρελενομαι για φυσικη και βιολογια....αλλα αυτα τα μαθηματα θελουν σκεψη και μυαλο κατα καποιον τροπο ...πολλοι βαριουνται να διαβασουν την θεωρεια της φυσικης και λυνουν τις ασκησεις απο λυσαρια..ετσι την θεωρουν δυσκολο μαθημα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 13:28 Ο Iliaso έγραψε: #247 04-01-09 13:28 καλα νταξει βεβαια στην α λυκειου δν ειναι τοσο ευκολη... ειναι ενα κομματι η αναλυση δυναμεων και η καμπυλογραμμη κινηση π μπορουν να σ αλλαξουν αποψη για τη φυσικη... προσωπικα τρελενομαι για αυτο το μαθημα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marouli.kel Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 13:57 Η marouli.kel: #248 04-01-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από gregoire: Πρώτον:Mάθε πως γράφεται το παρεμπιπτόντως... Δεύτερον: Έχεις θέσει ένα πολύ συγκεκριμένο ερώτημα...Τι σχέση ο μέσος όρος με αυτό το ερώτημα.Δεν πρόσθετει κάτι στη διασαφήνιση του. Τρίτον:Δεν υπάρχει δύσκολο και εύκολο.Αυτα είναι δικαιολογίες και προσχήματα για φυγόπονους και εντυπωσιασμοί για επιδειξιομανείς αντίστοιχα...Με συνεπές διάβασμα και χωρίς φανφάρες επιτυγχάνεις σημαντικές βελτιώσεις ανάλογα το επίπεδο, το οποίο δαιμορφώνεται στο διηνεκές. Φιλικές συμβουλές, πολλές φορες δοκιμασμένες... Χρόνια πολλά και για τις μέρες! Click για ανάπτυξη... έχεις έχεις ένα πόιντ άλλα τι επίθεση ήταν κι αυτή.. είναι όντως ένα πολύ γενικό θέμα. Εμένα μου φαίνεται πχ. εύκολη φέτος η φυσική σε αντίθεση με την περυσινή γιατί δεν έκανα φροντιστήριο και είχα χάσει τον μπούσουλα κ ήταν κ ζόρικος ο καθηγητής οπότε τζιτζί. και ναι εχεις δίκιο στο ότι στο μεγαλύτερο βαθμό εμείς με το διάβασμα κ την επιμέλεια μας κάνουμε ένα μαθημα ευκολο ή δυσκολο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. |MF| Νεοφερμένο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 14:01 Η |MF| έγραψε: #249 04-01-09 14:01 βασικα η φυσικη ειναι οκ η καθηγητρια μας ειναι ηλιθια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina94 Νεοφερμένο μέλος Η zina94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 17:38 Η zina94 έγραψε: #250 05-01-09 17:38 ενα συρμα απο χρωμονικελίνη ειδικής αντίστασης 10(δύναμη -6)Ω μ και διαμέτρου 1 mm συνδέεται με πηγή διαφοράς δυναμικού 20 mV.το μήκος του σύρματος είναι 3 m. α)χρησιμοποιήστε π~3 για να υπολογίσετε το εμβαδό διατομής του σύρματος. β)υπολογίστε την αντίσταση του σύρματος γ)υπολογίστε την ένταση του ρεύματος που 8α διαρρέει το σύρμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:35 Ο exc έγραψε: #251 05-01-09 18:35 α) Το εμβαδόν (S) της διατομής του αγωγού είναι , όπου r είναι η ακτίνα της διατομής του αγωγού και d η διάμετρος. (Η διατομή του αγωγού γεωμετρικά είναι κυκλικός δίσκος.) β) Από τον τύπο που ξέρετε , όπου l: μήκος αγωγού και ρ: ειδική αντίσταση. γ) εξ' ορισμού, άρα ΥΓ: Μην ξεχάσεις στις αντικαταστάσεις των τύπων, να είναι όλα τα μεγέθη σε SI. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina94 Νεοφερμένο μέλος Η zina94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:09 Η zina94 έγραψε: #252 05-01-09 20:09 ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!μονο που δεν πολυ καταλαβα με ποια νούμερα έκανες τις πράξεις??μπορεις λιγο ν μ τ εξηγήσεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:42 Ο exc έγραψε: #253 05-01-09 20:42 L=3(m) ρ=10^-6(Ω) π=3 d=1(mm)=10^-3(m) V=20(mV)=20*10^-3(V)=2*10^-2(V) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina94 Νεοφερμένο μέλος Η zina94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 13:21 Η zina94 έγραψε: #254 06-01-09 13:21 ευχαριστω παρα πολυ!να σαι καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:27 Ο vimaproto: #255 06-01-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από exc: α) Το εμβαδόν (S) της διατομής του αγωγού είναι , όπου r είναι η ακτίνα της διατομής του αγωγού και d η διάμετρος. (Η διατομή του αγωγού γεωμετρικά είναι κυκλικός δίσκος.) β) Από τον τύπο που ξέρετε , όπου l: μήκος αγωγού και ρ: ειδική αντίσταση. γ) εξ' ορισμού, άρα ΥΓ: Μην ξεχάσεις στις αντικαταστάσεις των τύπων, να είναι όλα τα μεγέθη σε SI. Click για ανάπτυξη... Σε ξέφυγε ένα μηδενικό στην αντίσταση . Είναι R=4Ω και βεβαίως Ι=3mA. Υ.Γ. Η παρατήρησή μου είναι καλοπροαίρετη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:31 Ο Guest 292010: #256 06-01-09 20:31 κανετε τετοια πραγματα Γ'Γυμνασιου?????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:38 Ο zip_unzip: #257 06-01-09 20:38 Εντάξει, δεν είναι τόσο φοβερά όσο φαίνονται. Εύκολα είναι, μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:46 Ο Guest 292010: #258 06-01-09 20:46 αχαχ δεν το λεω γι'αυτο...αλλα αυτα εγω τωρα τα κανω Φυσικη(Γενικη Παιδεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:52 Ο zip_unzip: #259 06-01-09 20:52 :!: Και στην κατ. τι κάνετε; ΣF=F1+F2 ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:55 Ο Guest 292010: #260 06-01-09 20:55 αλλαξα πολυ τα πραγματα....εγω στη Γ μονο κατι κινησεις και δυναμεις εκανα....και στην Β κατι με θερμοκρασιες (γυμνασιου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 126 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Orfano Debugging_Daemon Only physics MR WHITE globglogabgalab Basiliki.kiki kkxxrd xrisamikol Kate1914 suaimhneas Than003 iiTzArismaltor_ Maynard Steliosgkougkou infection54 asterios26 Alexandraaaaa Kris.gr Zelina Rania0 Philologist Sherlockina oups the purge ggl angeloskar το κοριτσι του μαη Maraki2 alpha.kappa PanosBat spring day Ameliak Unboxholics Agonistis Scandal eukleidhs1821 SlimShady tsiobieman Ελεγκολόγος KaterinaL Fara Khsskhvhks Eirinakiii8 V@Per Kostakis45 Ελεν Pharmacist01 Johanna Mark alexd99 Dr. Gl. Luminous Ryuzaki T C augustine Ana_1 TehWinnerGR Alexandra Chatzin Markiz Anonym0ssss Panagiotis849 nucomer Lia 2006 Mammy Nun Nikoletaant johnstamatis34 Kitana sopen2022 alexgiann Billys 13 panosveki Yvonnikou Venom17 Apocalypse Superhuman Dora140303 alexandrahere Appolon Meow Mariahj Giii menual nimbus 4AGE giannhs2001 Georgekk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giorgio-PD: Μου φένεται λίγο παράξενο που σε πολλούς η φυσική φαίνεται πάρα πού δύσκολη...Εμένα όλα τα θετικά και ιδιαίτερα η φυσική μου φαίνεται πάρα πολύ εύκολη...Και βλέπω σαν πρόκληση να την κάνω δικό μου μάθημα...Είναι πολύ απλά ένα εμπόδιο του μυαλού που προσπαθώ να ξεπεράσω...Παρεπιπτώντως βγάζω 19 5/13...Εσάς πως σας φαίνεται...??? Click για ανάπτυξη... μην το λες πολλι φιλοι μου δυσκολευοωται σε πολλα θετικα μαθηματα.....αλλοι ειναι καλοι στα αρχαια αλλοι στα μαθηματικα και αλλοι πουθενα....και εγω τρελενομαι για φυσικη και βιολογια....αλλα αυτα τα μαθηματα θελουν σκεψη και μυαλο κατα καποιον τροπο ...πολλοι βαριουνται να διαβασουν την θεωρεια της φυσικης και λυνουν τις ασκησεις απο λυσαρια..ετσι την θεωρουν δυσκολο μαθημα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 13:28 Ο Iliaso έγραψε: #247 04-01-09 13:28 καλα νταξει βεβαια στην α λυκειου δν ειναι τοσο ευκολη... ειναι ενα κομματι η αναλυση δυναμεων και η καμπυλογραμμη κινηση π μπορουν να σ αλλαξουν αποψη για τη φυσικη... προσωπικα τρελενομαι για αυτο το μαθημα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marouli.kel Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 13:57 Η marouli.kel: #248 04-01-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από gregoire: Πρώτον:Mάθε πως γράφεται το παρεμπιπτόντως... Δεύτερον: Έχεις θέσει ένα πολύ συγκεκριμένο ερώτημα...Τι σχέση ο μέσος όρος με αυτό το ερώτημα.Δεν πρόσθετει κάτι στη διασαφήνιση του. Τρίτον:Δεν υπάρχει δύσκολο και εύκολο.Αυτα είναι δικαιολογίες και προσχήματα για φυγόπονους και εντυπωσιασμοί για επιδειξιομανείς αντίστοιχα...Με συνεπές διάβασμα και χωρίς φανφάρες επιτυγχάνεις σημαντικές βελτιώσεις ανάλογα το επίπεδο, το οποίο δαιμορφώνεται στο διηνεκές. Φιλικές συμβουλές, πολλές φορες δοκιμασμένες... Χρόνια πολλά και για τις μέρες! Click για ανάπτυξη... έχεις έχεις ένα πόιντ άλλα τι επίθεση ήταν κι αυτή.. είναι όντως ένα πολύ γενικό θέμα. Εμένα μου φαίνεται πχ. εύκολη φέτος η φυσική σε αντίθεση με την περυσινή γιατί δεν έκανα φροντιστήριο και είχα χάσει τον μπούσουλα κ ήταν κ ζόρικος ο καθηγητής οπότε τζιτζί. και ναι εχεις δίκιο στο ότι στο μεγαλύτερο βαθμό εμείς με το διάβασμα κ την επιμέλεια μας κάνουμε ένα μαθημα ευκολο ή δυσκολο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. |MF| Νεοφερμένο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 14:01 Η |MF| έγραψε: #249 04-01-09 14:01 βασικα η φυσικη ειναι οκ η καθηγητρια μας ειναι ηλιθια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina94 Νεοφερμένο μέλος Η zina94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 17:38 Η zina94 έγραψε: #250 05-01-09 17:38 ενα συρμα απο χρωμονικελίνη ειδικής αντίστασης 10(δύναμη -6)Ω μ και διαμέτρου 1 mm συνδέεται με πηγή διαφοράς δυναμικού 20 mV.το μήκος του σύρματος είναι 3 m. α)χρησιμοποιήστε π~3 για να υπολογίσετε το εμβαδό διατομής του σύρματος. β)υπολογίστε την αντίσταση του σύρματος γ)υπολογίστε την ένταση του ρεύματος που 8α διαρρέει το σύρμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:35 Ο exc έγραψε: #251 05-01-09 18:35 α) Το εμβαδόν (S) της διατομής του αγωγού είναι , όπου r είναι η ακτίνα της διατομής του αγωγού και d η διάμετρος. (Η διατομή του αγωγού γεωμετρικά είναι κυκλικός δίσκος.) β) Από τον τύπο που ξέρετε , όπου l: μήκος αγωγού και ρ: ειδική αντίσταση. γ) εξ' ορισμού, άρα ΥΓ: Μην ξεχάσεις στις αντικαταστάσεις των τύπων, να είναι όλα τα μεγέθη σε SI. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina94 Νεοφερμένο μέλος Η zina94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:09 Η zina94 έγραψε: #252 05-01-09 20:09 ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!μονο που δεν πολυ καταλαβα με ποια νούμερα έκανες τις πράξεις??μπορεις λιγο ν μ τ εξηγήσεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:42 Ο exc έγραψε: #253 05-01-09 20:42 L=3(m) ρ=10^-6(Ω) π=3 d=1(mm)=10^-3(m) V=20(mV)=20*10^-3(V)=2*10^-2(V) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina94 Νεοφερμένο μέλος Η zina94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 13:21 Η zina94 έγραψε: #254 06-01-09 13:21 ευχαριστω παρα πολυ!να σαι καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:27 Ο vimaproto: #255 06-01-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από exc: α) Το εμβαδόν (S) της διατομής του αγωγού είναι , όπου r είναι η ακτίνα της διατομής του αγωγού και d η διάμετρος. (Η διατομή του αγωγού γεωμετρικά είναι κυκλικός δίσκος.) β) Από τον τύπο που ξέρετε , όπου l: μήκος αγωγού και ρ: ειδική αντίσταση. γ) εξ' ορισμού, άρα ΥΓ: Μην ξεχάσεις στις αντικαταστάσεις των τύπων, να είναι όλα τα μεγέθη σε SI. Click για ανάπτυξη... Σε ξέφυγε ένα μηδενικό στην αντίσταση . Είναι R=4Ω και βεβαίως Ι=3mA. Υ.Γ. Η παρατήρησή μου είναι καλοπροαίρετη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:31 Ο Guest 292010: #256 06-01-09 20:31 κανετε τετοια πραγματα Γ'Γυμνασιου?????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:38 Ο zip_unzip: #257 06-01-09 20:38 Εντάξει, δεν είναι τόσο φοβερά όσο φαίνονται. Εύκολα είναι, μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:46 Ο Guest 292010: #258 06-01-09 20:46 αχαχ δεν το λεω γι'αυτο...αλλα αυτα εγω τωρα τα κανω Φυσικη(Γενικη Παιδεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:52 Ο zip_unzip: #259 06-01-09 20:52 :!: Και στην κατ. τι κάνετε; ΣF=F1+F2 ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:55 Ο Guest 292010: #260 06-01-09 20:55 αλλαξα πολυ τα πραγματα....εγω στη Γ μονο κατι κινησεις και δυναμεις εκανα....και στην Β κατι με θερμοκρασιες (γυμνασιου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 126 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Orfano Debugging_Daemon Only physics MR WHITE globglogabgalab Basiliki.kiki kkxxrd xrisamikol Kate1914 suaimhneas Than003 iiTzArismaltor_ Maynard Steliosgkougkou infection54 asterios26 Alexandraaaaa Kris.gr Zelina Rania0 Philologist Sherlockina oups the purge ggl angeloskar το κοριτσι του μαη Maraki2 alpha.kappa PanosBat spring day Ameliak Unboxholics Agonistis Scandal eukleidhs1821 SlimShady tsiobieman Ελεγκολόγος KaterinaL Fara Khsskhvhks Eirinakiii8 V@Per Kostakis45 Ελεν Pharmacist01 Johanna Mark alexd99 Dr. Gl. Luminous Ryuzaki T C augustine Ana_1 TehWinnerGR Alexandra Chatzin Markiz Anonym0ssss Panagiotis849 nucomer Lia 2006 Mammy Nun Nikoletaant johnstamatis34 Kitana sopen2022 alexgiann Billys 13 panosveki Yvonnikou Venom17 Apocalypse Superhuman Dora140303 alexandrahere Appolon Meow Mariahj Giii menual nimbus 4AGE giannhs2001 Georgekk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλα νταξει βεβαια στην α λυκειου δν ειναι τοσο ευκολη... ειναι ενα κομματι η αναλυση δυναμεων και η καμπυλογραμμη κινηση π μπορουν να σ αλλαξουν αποψη για τη φυσικη... προσωπικα τρελενομαι για αυτο το μαθημα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marouli.kel Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 13:57 Η marouli.kel: #248 04-01-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από gregoire: Πρώτον:Mάθε πως γράφεται το παρεμπιπτόντως... Δεύτερον: Έχεις θέσει ένα πολύ συγκεκριμένο ερώτημα...Τι σχέση ο μέσος όρος με αυτό το ερώτημα.Δεν πρόσθετει κάτι στη διασαφήνιση του. Τρίτον:Δεν υπάρχει δύσκολο και εύκολο.Αυτα είναι δικαιολογίες και προσχήματα για φυγόπονους και εντυπωσιασμοί για επιδειξιομανείς αντίστοιχα...Με συνεπές διάβασμα και χωρίς φανφάρες επιτυγχάνεις σημαντικές βελτιώσεις ανάλογα το επίπεδο, το οποίο δαιμορφώνεται στο διηνεκές. Φιλικές συμβουλές, πολλές φορες δοκιμασμένες... Χρόνια πολλά και για τις μέρες! Click για ανάπτυξη... έχεις έχεις ένα πόιντ άλλα τι επίθεση ήταν κι αυτή.. είναι όντως ένα πολύ γενικό θέμα. Εμένα μου φαίνεται πχ. εύκολη φέτος η φυσική σε αντίθεση με την περυσινή γιατί δεν έκανα φροντιστήριο και είχα χάσει τον μπούσουλα κ ήταν κ ζόρικος ο καθηγητής οπότε τζιτζί. και ναι εχεις δίκιο στο ότι στο μεγαλύτερο βαθμό εμείς με το διάβασμα κ την επιμέλεια μας κάνουμε ένα μαθημα ευκολο ή δυσκολο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. |MF| Νεοφερμένο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 14:01 Η |MF| έγραψε: #249 04-01-09 14:01 βασικα η φυσικη ειναι οκ η καθηγητρια μας ειναι ηλιθια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina94 Νεοφερμένο μέλος Η zina94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 17:38 Η zina94 έγραψε: #250 05-01-09 17:38 ενα συρμα απο χρωμονικελίνη ειδικής αντίστασης 10(δύναμη -6)Ω μ και διαμέτρου 1 mm συνδέεται με πηγή διαφοράς δυναμικού 20 mV.το μήκος του σύρματος είναι 3 m. α)χρησιμοποιήστε π~3 για να υπολογίσετε το εμβαδό διατομής του σύρματος. β)υπολογίστε την αντίσταση του σύρματος γ)υπολογίστε την ένταση του ρεύματος που 8α διαρρέει το σύρμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:35 Ο exc έγραψε: #251 05-01-09 18:35 α) Το εμβαδόν (S) της διατομής του αγωγού είναι , όπου r είναι η ακτίνα της διατομής του αγωγού και d η διάμετρος. (Η διατομή του αγωγού γεωμετρικά είναι κυκλικός δίσκος.) β) Από τον τύπο που ξέρετε , όπου l: μήκος αγωγού και ρ: ειδική αντίσταση. γ) εξ' ορισμού, άρα ΥΓ: Μην ξεχάσεις στις αντικαταστάσεις των τύπων, να είναι όλα τα μεγέθη σε SI. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina94 Νεοφερμένο μέλος Η zina94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:09 Η zina94 έγραψε: #252 05-01-09 20:09 ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!μονο που δεν πολυ καταλαβα με ποια νούμερα έκανες τις πράξεις??μπορεις λιγο ν μ τ εξηγήσεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:42 Ο exc έγραψε: #253 05-01-09 20:42 L=3(m) ρ=10^-6(Ω) π=3 d=1(mm)=10^-3(m) V=20(mV)=20*10^-3(V)=2*10^-2(V) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina94 Νεοφερμένο μέλος Η zina94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 13:21 Η zina94 έγραψε: #254 06-01-09 13:21 ευχαριστω παρα πολυ!να σαι καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:27 Ο vimaproto: #255 06-01-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από exc: α) Το εμβαδόν (S) της διατομής του αγωγού είναι , όπου r είναι η ακτίνα της διατομής του αγωγού και d η διάμετρος. (Η διατομή του αγωγού γεωμετρικά είναι κυκλικός δίσκος.) β) Από τον τύπο που ξέρετε , όπου l: μήκος αγωγού και ρ: ειδική αντίσταση. γ) εξ' ορισμού, άρα ΥΓ: Μην ξεχάσεις στις αντικαταστάσεις των τύπων, να είναι όλα τα μεγέθη σε SI. Click για ανάπτυξη... Σε ξέφυγε ένα μηδενικό στην αντίσταση . Είναι R=4Ω και βεβαίως Ι=3mA. Υ.Γ. Η παρατήρησή μου είναι καλοπροαίρετη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:31 Ο Guest 292010: #256 06-01-09 20:31 κανετε τετοια πραγματα Γ'Γυμνασιου?????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:38 Ο zip_unzip: #257 06-01-09 20:38 Εντάξει, δεν είναι τόσο φοβερά όσο φαίνονται. Εύκολα είναι, μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:46 Ο Guest 292010: #258 06-01-09 20:46 αχαχ δεν το λεω γι'αυτο...αλλα αυτα εγω τωρα τα κανω Φυσικη(Γενικη Παιδεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:52 Ο zip_unzip: #259 06-01-09 20:52 :!: Και στην κατ. τι κάνετε; ΣF=F1+F2 ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:55 Ο Guest 292010: #260 06-01-09 20:55 αλλαξα πολυ τα πραγματα....εγω στη Γ μονο κατι κινησεις και δυναμεις εκανα....και στην Β κατι με θερμοκρασιες (γυμνασιου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 126 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Orfano Debugging_Daemon Only physics MR WHITE globglogabgalab Basiliki.kiki kkxxrd xrisamikol Kate1914 suaimhneas Than003 iiTzArismaltor_ Maynard Steliosgkougkou infection54 asterios26 Alexandraaaaa Kris.gr Zelina Rania0 Philologist Sherlockina oups the purge ggl angeloskar το κοριτσι του μαη Maraki2 alpha.kappa PanosBat spring day Ameliak Unboxholics Agonistis Scandal eukleidhs1821 SlimShady tsiobieman Ελεγκολόγος KaterinaL Fara Khsskhvhks Eirinakiii8 V@Per Kostakis45 Ελεν Pharmacist01 Johanna Mark alexd99 Dr. Gl. Luminous Ryuzaki T C augustine Ana_1 TehWinnerGR Alexandra Chatzin Markiz Anonym0ssss Panagiotis849 nucomer Lia 2006 Mammy Nun Nikoletaant johnstamatis34 Kitana sopen2022 alexgiann Billys 13 panosveki Yvonnikou Venom17 Apocalypse Superhuman Dora140303 alexandrahere Appolon Meow Mariahj Giii menual nimbus 4AGE giannhs2001 Georgekk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gregoire: Πρώτον:Mάθε πως γράφεται το παρεμπιπτόντως... Δεύτερον: Έχεις θέσει ένα πολύ συγκεκριμένο ερώτημα...Τι σχέση ο μέσος όρος με αυτό το ερώτημα.Δεν πρόσθετει κάτι στη διασαφήνιση του. Τρίτον:Δεν υπάρχει δύσκολο και εύκολο.Αυτα είναι δικαιολογίες και προσχήματα για φυγόπονους και εντυπωσιασμοί για επιδειξιομανείς αντίστοιχα...Με συνεπές διάβασμα και χωρίς φανφάρες επιτυγχάνεις σημαντικές βελτιώσεις ανάλογα το επίπεδο, το οποίο δαιμορφώνεται στο διηνεκές. Φιλικές συμβουλές, πολλές φορες δοκιμασμένες... Χρόνια πολλά και για τις μέρες! Click για ανάπτυξη... έχεις έχεις ένα πόιντ άλλα τι επίθεση ήταν κι αυτή.. είναι όντως ένα πολύ γενικό θέμα. Εμένα μου φαίνεται πχ. εύκολη φέτος η φυσική σε αντίθεση με την περυσινή γιατί δεν έκανα φροντιστήριο και είχα χάσει τον μπούσουλα κ ήταν κ ζόρικος ο καθηγητής οπότε τζιτζί. και ναι εχεις δίκιο στο ότι στο μεγαλύτερο βαθμό εμείς με το διάβασμα κ την επιμέλεια μας κάνουμε ένα μαθημα ευκολο ή δυσκολο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
|MF| Νεοφερμένο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 14:01 Η |MF| έγραψε: #249 04-01-09 14:01 βασικα η φυσικη ειναι οκ η καθηγητρια μας ειναι ηλιθια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina94 Νεοφερμένο μέλος Η zina94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 17:38 Η zina94 έγραψε: #250 05-01-09 17:38 ενα συρμα απο χρωμονικελίνη ειδικής αντίστασης 10(δύναμη -6)Ω μ και διαμέτρου 1 mm συνδέεται με πηγή διαφοράς δυναμικού 20 mV.το μήκος του σύρματος είναι 3 m. α)χρησιμοποιήστε π~3 για να υπολογίσετε το εμβαδό διατομής του σύρματος. β)υπολογίστε την αντίσταση του σύρματος γ)υπολογίστε την ένταση του ρεύματος που 8α διαρρέει το σύρμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:35 Ο exc έγραψε: #251 05-01-09 18:35 α) Το εμβαδόν (S) της διατομής του αγωγού είναι , όπου r είναι η ακτίνα της διατομής του αγωγού και d η διάμετρος. (Η διατομή του αγωγού γεωμετρικά είναι κυκλικός δίσκος.) β) Από τον τύπο που ξέρετε , όπου l: μήκος αγωγού και ρ: ειδική αντίσταση. γ) εξ' ορισμού, άρα ΥΓ: Μην ξεχάσεις στις αντικαταστάσεις των τύπων, να είναι όλα τα μεγέθη σε SI. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina94 Νεοφερμένο μέλος Η zina94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:09 Η zina94 έγραψε: #252 05-01-09 20:09 ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!μονο που δεν πολυ καταλαβα με ποια νούμερα έκανες τις πράξεις??μπορεις λιγο ν μ τ εξηγήσεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:42 Ο exc έγραψε: #253 05-01-09 20:42 L=3(m) ρ=10^-6(Ω) π=3 d=1(mm)=10^-3(m) V=20(mV)=20*10^-3(V)=2*10^-2(V) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina94 Νεοφερμένο μέλος Η zina94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 13:21 Η zina94 έγραψε: #254 06-01-09 13:21 ευχαριστω παρα πολυ!να σαι καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:27 Ο vimaproto: #255 06-01-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από exc: α) Το εμβαδόν (S) της διατομής του αγωγού είναι , όπου r είναι η ακτίνα της διατομής του αγωγού και d η διάμετρος. (Η διατομή του αγωγού γεωμετρικά είναι κυκλικός δίσκος.) β) Από τον τύπο που ξέρετε , όπου l: μήκος αγωγού και ρ: ειδική αντίσταση. γ) εξ' ορισμού, άρα ΥΓ: Μην ξεχάσεις στις αντικαταστάσεις των τύπων, να είναι όλα τα μεγέθη σε SI. Click για ανάπτυξη... Σε ξέφυγε ένα μηδενικό στην αντίσταση . Είναι R=4Ω και βεβαίως Ι=3mA. Υ.Γ. Η παρατήρησή μου είναι καλοπροαίρετη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:31 Ο Guest 292010: #256 06-01-09 20:31 κανετε τετοια πραγματα Γ'Γυμνασιου?????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:38 Ο zip_unzip: #257 06-01-09 20:38 Εντάξει, δεν είναι τόσο φοβερά όσο φαίνονται. Εύκολα είναι, μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:46 Ο Guest 292010: #258 06-01-09 20:46 αχαχ δεν το λεω γι'αυτο...αλλα αυτα εγω τωρα τα κανω Φυσικη(Γενικη Παιδεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:52 Ο zip_unzip: #259 06-01-09 20:52 :!: Και στην κατ. τι κάνετε; ΣF=F1+F2 ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:55 Ο Guest 292010: #260 06-01-09 20:55 αλλαξα πολυ τα πραγματα....εγω στη Γ μονο κατι κινησεις και δυναμεις εκανα....και στην Β κατι με θερμοκρασιες (γυμνασιου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 126 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Orfano Debugging_Daemon Only physics MR WHITE globglogabgalab Basiliki.kiki kkxxrd xrisamikol Kate1914 suaimhneas Than003 iiTzArismaltor_ Maynard Steliosgkougkou infection54 asterios26 Alexandraaaaa Kris.gr Zelina Rania0 Philologist Sherlockina oups the purge ggl angeloskar το κοριτσι του μαη Maraki2 alpha.kappa PanosBat spring day Ameliak Unboxholics Agonistis Scandal eukleidhs1821 SlimShady tsiobieman Ελεγκολόγος KaterinaL Fara Khsskhvhks Eirinakiii8 V@Per Kostakis45 Ελεν Pharmacist01 Johanna Mark alexd99 Dr. Gl. Luminous Ryuzaki T C augustine Ana_1 TehWinnerGR Alexandra Chatzin Markiz Anonym0ssss Panagiotis849 nucomer Lia 2006 Mammy Nun Nikoletaant johnstamatis34 Kitana sopen2022 alexgiann Billys 13 panosveki Yvonnikou Venom17 Apocalypse Superhuman Dora140303 alexandrahere Appolon Meow Mariahj Giii menual nimbus 4AGE giannhs2001 Georgekk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βασικα η φυσικη ειναι οκ η καθηγητρια μας ειναι ηλιθια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zina94 Νεοφερμένο μέλος Η zina94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 17:38 Η zina94 έγραψε: #250 05-01-09 17:38 ενα συρμα απο χρωμονικελίνη ειδικής αντίστασης 10(δύναμη -6)Ω μ και διαμέτρου 1 mm συνδέεται με πηγή διαφοράς δυναμικού 20 mV.το μήκος του σύρματος είναι 3 m. α)χρησιμοποιήστε π~3 για να υπολογίσετε το εμβαδό διατομής του σύρματος. β)υπολογίστε την αντίσταση του σύρματος γ)υπολογίστε την ένταση του ρεύματος που 8α διαρρέει το σύρμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:35 Ο exc έγραψε: #251 05-01-09 18:35 α) Το εμβαδόν (S) της διατομής του αγωγού είναι , όπου r είναι η ακτίνα της διατομής του αγωγού και d η διάμετρος. (Η διατομή του αγωγού γεωμετρικά είναι κυκλικός δίσκος.) β) Από τον τύπο που ξέρετε , όπου l: μήκος αγωγού και ρ: ειδική αντίσταση. γ) εξ' ορισμού, άρα ΥΓ: Μην ξεχάσεις στις αντικαταστάσεις των τύπων, να είναι όλα τα μεγέθη σε SI. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina94 Νεοφερμένο μέλος Η zina94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:09 Η zina94 έγραψε: #252 05-01-09 20:09 ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!μονο που δεν πολυ καταλαβα με ποια νούμερα έκανες τις πράξεις??μπορεις λιγο ν μ τ εξηγήσεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:42 Ο exc έγραψε: #253 05-01-09 20:42 L=3(m) ρ=10^-6(Ω) π=3 d=1(mm)=10^-3(m) V=20(mV)=20*10^-3(V)=2*10^-2(V) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina94 Νεοφερμένο μέλος Η zina94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 13:21 Η zina94 έγραψε: #254 06-01-09 13:21 ευχαριστω παρα πολυ!να σαι καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:27 Ο vimaproto: #255 06-01-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από exc: α) Το εμβαδόν (S) της διατομής του αγωγού είναι , όπου r είναι η ακτίνα της διατομής του αγωγού και d η διάμετρος. (Η διατομή του αγωγού γεωμετρικά είναι κυκλικός δίσκος.) β) Από τον τύπο που ξέρετε , όπου l: μήκος αγωγού και ρ: ειδική αντίσταση. γ) εξ' ορισμού, άρα ΥΓ: Μην ξεχάσεις στις αντικαταστάσεις των τύπων, να είναι όλα τα μεγέθη σε SI. Click για ανάπτυξη... Σε ξέφυγε ένα μηδενικό στην αντίσταση . Είναι R=4Ω και βεβαίως Ι=3mA. Υ.Γ. Η παρατήρησή μου είναι καλοπροαίρετη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:31 Ο Guest 292010: #256 06-01-09 20:31 κανετε τετοια πραγματα Γ'Γυμνασιου?????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:38 Ο zip_unzip: #257 06-01-09 20:38 Εντάξει, δεν είναι τόσο φοβερά όσο φαίνονται. Εύκολα είναι, μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:46 Ο Guest 292010: #258 06-01-09 20:46 αχαχ δεν το λεω γι'αυτο...αλλα αυτα εγω τωρα τα κανω Φυσικη(Γενικη Παιδεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:52 Ο zip_unzip: #259 06-01-09 20:52 :!: Και στην κατ. τι κάνετε; ΣF=F1+F2 ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:55 Ο Guest 292010: #260 06-01-09 20:55 αλλαξα πολυ τα πραγματα....εγω στη Γ μονο κατι κινησεις και δυναμεις εκανα....και στην Β κατι με θερμοκρασιες (γυμνασιου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 126 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Orfano Debugging_Daemon Only physics MR WHITE globglogabgalab Basiliki.kiki kkxxrd xrisamikol Kate1914 suaimhneas Than003 iiTzArismaltor_ Maynard Steliosgkougkou infection54 asterios26 Alexandraaaaa Kris.gr Zelina Rania0 Philologist Sherlockina oups the purge ggl angeloskar το κοριτσι του μαη Maraki2 alpha.kappa PanosBat spring day Ameliak Unboxholics Agonistis Scandal eukleidhs1821 SlimShady tsiobieman Ελεγκολόγος KaterinaL Fara Khsskhvhks Eirinakiii8 V@Per Kostakis45 Ελεν Pharmacist01 Johanna Mark alexd99 Dr. Gl. Luminous Ryuzaki T C augustine Ana_1 TehWinnerGR Alexandra Chatzin Markiz Anonym0ssss Panagiotis849 nucomer Lia 2006 Mammy Nun Nikoletaant johnstamatis34 Kitana sopen2022 alexgiann Billys 13 panosveki Yvonnikou Venom17 Apocalypse Superhuman Dora140303 alexandrahere Appolon Meow Mariahj Giii menual nimbus 4AGE giannhs2001 Georgekk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ενα συρμα απο χρωμονικελίνη ειδικής αντίστασης 10(δύναμη -6)Ω μ και διαμέτρου 1 mm συνδέεται με πηγή διαφοράς δυναμικού 20 mV.το μήκος του σύρματος είναι 3 m. α)χρησιμοποιήστε π~3 για να υπολογίσετε το εμβαδό διατομής του σύρματος. β)υπολογίστε την αντίσταση του σύρματος γ)υπολογίστε την ένταση του ρεύματος που 8α διαρρέει το σύρμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:35 Ο exc έγραψε: #251 05-01-09 18:35 α) Το εμβαδόν (S) της διατομής του αγωγού είναι , όπου r είναι η ακτίνα της διατομής του αγωγού και d η διάμετρος. (Η διατομή του αγωγού γεωμετρικά είναι κυκλικός δίσκος.) β) Από τον τύπο που ξέρετε , όπου l: μήκος αγωγού και ρ: ειδική αντίσταση. γ) εξ' ορισμού, άρα ΥΓ: Μην ξεχάσεις στις αντικαταστάσεις των τύπων, να είναι όλα τα μεγέθη σε SI. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina94 Νεοφερμένο μέλος Η zina94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:09 Η zina94 έγραψε: #252 05-01-09 20:09 ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!μονο που δεν πολυ καταλαβα με ποια νούμερα έκανες τις πράξεις??μπορεις λιγο ν μ τ εξηγήσεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:42 Ο exc έγραψε: #253 05-01-09 20:42 L=3(m) ρ=10^-6(Ω) π=3 d=1(mm)=10^-3(m) V=20(mV)=20*10^-3(V)=2*10^-2(V) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina94 Νεοφερμένο μέλος Η zina94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 13:21 Η zina94 έγραψε: #254 06-01-09 13:21 ευχαριστω παρα πολυ!να σαι καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:27 Ο vimaproto: #255 06-01-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από exc: α) Το εμβαδόν (S) της διατομής του αγωγού είναι , όπου r είναι η ακτίνα της διατομής του αγωγού και d η διάμετρος. (Η διατομή του αγωγού γεωμετρικά είναι κυκλικός δίσκος.) β) Από τον τύπο που ξέρετε , όπου l: μήκος αγωγού και ρ: ειδική αντίσταση. γ) εξ' ορισμού, άρα ΥΓ: Μην ξεχάσεις στις αντικαταστάσεις των τύπων, να είναι όλα τα μεγέθη σε SI. Click για ανάπτυξη... Σε ξέφυγε ένα μηδενικό στην αντίσταση . Είναι R=4Ω και βεβαίως Ι=3mA. Υ.Γ. Η παρατήρησή μου είναι καλοπροαίρετη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:31 Ο Guest 292010: #256 06-01-09 20:31 κανετε τετοια πραγματα Γ'Γυμνασιου?????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:38 Ο zip_unzip: #257 06-01-09 20:38 Εντάξει, δεν είναι τόσο φοβερά όσο φαίνονται. Εύκολα είναι, μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:46 Ο Guest 292010: #258 06-01-09 20:46 αχαχ δεν το λεω γι'αυτο...αλλα αυτα εγω τωρα τα κανω Φυσικη(Γενικη Παιδεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:52 Ο zip_unzip: #259 06-01-09 20:52 :!: Και στην κατ. τι κάνετε; ΣF=F1+F2 ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:55 Ο Guest 292010: #260 06-01-09 20:55 αλλαξα πολυ τα πραγματα....εγω στη Γ μονο κατι κινησεις και δυναμεις εκανα....και στην Β κατι με θερμοκρασιες (γυμνασιου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 126 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Orfano Debugging_Daemon Only physics MR WHITE globglogabgalab Basiliki.kiki kkxxrd xrisamikol Kate1914 suaimhneas Than003 iiTzArismaltor_ Maynard Steliosgkougkou infection54 asterios26 Alexandraaaaa Kris.gr Zelina Rania0 Philologist Sherlockina oups the purge ggl angeloskar το κοριτσι του μαη Maraki2 alpha.kappa PanosBat spring day Ameliak Unboxholics Agonistis Scandal eukleidhs1821 SlimShady tsiobieman Ελεγκολόγος KaterinaL Fara Khsskhvhks Eirinakiii8 V@Per Kostakis45 Ελεν Pharmacist01 Johanna Mark alexd99 Dr. Gl. Luminous Ryuzaki T C augustine Ana_1 TehWinnerGR Alexandra Chatzin Markiz Anonym0ssss Panagiotis849 nucomer Lia 2006 Mammy Nun Nikoletaant johnstamatis34 Kitana sopen2022 alexgiann Billys 13 panosveki Yvonnikou Venom17 Apocalypse Superhuman Dora140303 alexandrahere Appolon Meow Mariahj Giii menual nimbus 4AGE giannhs2001 Georgekk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
α) Το εμβαδόν (S) της διατομής του αγωγού είναι , όπου r είναι η ακτίνα της διατομής του αγωγού και d η διάμετρος. (Η διατομή του αγωγού γεωμετρικά είναι κυκλικός δίσκος.) β) Από τον τύπο που ξέρετε , όπου l: μήκος αγωγού και ρ: ειδική αντίσταση. γ) εξ' ορισμού, άρα ΥΓ: Μην ξεχάσεις στις αντικαταστάσεις των τύπων, να είναι όλα τα μεγέθη σε SI. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zina94 Νεοφερμένο μέλος Η zina94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:09 Η zina94 έγραψε: #252 05-01-09 20:09 ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!μονο που δεν πολυ καταλαβα με ποια νούμερα έκανες τις πράξεις??μπορεις λιγο ν μ τ εξηγήσεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:42 Ο exc έγραψε: #253 05-01-09 20:42 L=3(m) ρ=10^-6(Ω) π=3 d=1(mm)=10^-3(m) V=20(mV)=20*10^-3(V)=2*10^-2(V) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina94 Νεοφερμένο μέλος Η zina94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 13:21 Η zina94 έγραψε: #254 06-01-09 13:21 ευχαριστω παρα πολυ!να σαι καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:27 Ο vimaproto: #255 06-01-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από exc: α) Το εμβαδόν (S) της διατομής του αγωγού είναι , όπου r είναι η ακτίνα της διατομής του αγωγού και d η διάμετρος. (Η διατομή του αγωγού γεωμετρικά είναι κυκλικός δίσκος.) β) Από τον τύπο που ξέρετε , όπου l: μήκος αγωγού και ρ: ειδική αντίσταση. γ) εξ' ορισμού, άρα ΥΓ: Μην ξεχάσεις στις αντικαταστάσεις των τύπων, να είναι όλα τα μεγέθη σε SI. Click για ανάπτυξη... Σε ξέφυγε ένα μηδενικό στην αντίσταση . Είναι R=4Ω και βεβαίως Ι=3mA. Υ.Γ. Η παρατήρησή μου είναι καλοπροαίρετη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:31 Ο Guest 292010: #256 06-01-09 20:31 κανετε τετοια πραγματα Γ'Γυμνασιου?????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:38 Ο zip_unzip: #257 06-01-09 20:38 Εντάξει, δεν είναι τόσο φοβερά όσο φαίνονται. Εύκολα είναι, μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:46 Ο Guest 292010: #258 06-01-09 20:46 αχαχ δεν το λεω γι'αυτο...αλλα αυτα εγω τωρα τα κανω Φυσικη(Γενικη Παιδεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:52 Ο zip_unzip: #259 06-01-09 20:52 :!: Και στην κατ. τι κάνετε; ΣF=F1+F2 ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:55 Ο Guest 292010: #260 06-01-09 20:55 αλλαξα πολυ τα πραγματα....εγω στη Γ μονο κατι κινησεις και δυναμεις εκανα....και στην Β κατι με θερμοκρασιες (γυμνασιου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 126 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Orfano Debugging_Daemon Only physics MR WHITE globglogabgalab Basiliki.kiki kkxxrd xrisamikol Kate1914 suaimhneas Than003 iiTzArismaltor_ Maynard Steliosgkougkou infection54 asterios26 Alexandraaaaa Kris.gr Zelina Rania0 Philologist Sherlockina oups the purge ggl angeloskar το κοριτσι του μαη Maraki2 alpha.kappa PanosBat spring day Ameliak Unboxholics Agonistis Scandal eukleidhs1821 SlimShady tsiobieman Ελεγκολόγος KaterinaL Fara Khsskhvhks Eirinakiii8 V@Per Kostakis45 Ελεν Pharmacist01 Johanna Mark alexd99 Dr. Gl. Luminous Ryuzaki T C augustine Ana_1 TehWinnerGR Alexandra Chatzin Markiz Anonym0ssss Panagiotis849 nucomer Lia 2006 Mammy Nun Nikoletaant johnstamatis34 Kitana sopen2022 alexgiann Billys 13 panosveki Yvonnikou Venom17 Apocalypse Superhuman Dora140303 alexandrahere Appolon Meow Mariahj Giii menual nimbus 4AGE giannhs2001 Georgekk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!μονο που δεν πολυ καταλαβα με ποια νούμερα έκανες τις πράξεις??μπορεις λιγο ν μ τ εξηγήσεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:42 Ο exc έγραψε: #253 05-01-09 20:42 L=3(m) ρ=10^-6(Ω) π=3 d=1(mm)=10^-3(m) V=20(mV)=20*10^-3(V)=2*10^-2(V) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina94 Νεοφερμένο μέλος Η zina94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 13:21 Η zina94 έγραψε: #254 06-01-09 13:21 ευχαριστω παρα πολυ!να σαι καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:27 Ο vimaproto: #255 06-01-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από exc: α) Το εμβαδόν (S) της διατομής του αγωγού είναι , όπου r είναι η ακτίνα της διατομής του αγωγού και d η διάμετρος. (Η διατομή του αγωγού γεωμετρικά είναι κυκλικός δίσκος.) β) Από τον τύπο που ξέρετε , όπου l: μήκος αγωγού και ρ: ειδική αντίσταση. γ) εξ' ορισμού, άρα ΥΓ: Μην ξεχάσεις στις αντικαταστάσεις των τύπων, να είναι όλα τα μεγέθη σε SI. Click για ανάπτυξη... Σε ξέφυγε ένα μηδενικό στην αντίσταση . Είναι R=4Ω και βεβαίως Ι=3mA. Υ.Γ. Η παρατήρησή μου είναι καλοπροαίρετη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:31 Ο Guest 292010: #256 06-01-09 20:31 κανετε τετοια πραγματα Γ'Γυμνασιου?????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:38 Ο zip_unzip: #257 06-01-09 20:38 Εντάξει, δεν είναι τόσο φοβερά όσο φαίνονται. Εύκολα είναι, μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:46 Ο Guest 292010: #258 06-01-09 20:46 αχαχ δεν το λεω γι'αυτο...αλλα αυτα εγω τωρα τα κανω Φυσικη(Γενικη Παιδεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:52 Ο zip_unzip: #259 06-01-09 20:52 :!: Και στην κατ. τι κάνετε; ΣF=F1+F2 ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:55 Ο Guest 292010: #260 06-01-09 20:55 αλλαξα πολυ τα πραγματα....εγω στη Γ μονο κατι κινησεις και δυναμεις εκανα....και στην Β κατι με θερμοκρασιες (γυμνασιου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 126 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Orfano Debugging_Daemon Only physics MR WHITE globglogabgalab Basiliki.kiki kkxxrd xrisamikol Kate1914 suaimhneas Than003 iiTzArismaltor_ Maynard Steliosgkougkou infection54 asterios26 Alexandraaaaa Kris.gr Zelina Rania0 Philologist Sherlockina oups the purge ggl angeloskar το κοριτσι του μαη Maraki2 alpha.kappa PanosBat spring day Ameliak Unboxholics Agonistis Scandal eukleidhs1821 SlimShady tsiobieman Ελεγκολόγος KaterinaL Fara Khsskhvhks Eirinakiii8 V@Per Kostakis45 Ελεν Pharmacist01 Johanna Mark alexd99 Dr. Gl. Luminous Ryuzaki T C augustine Ana_1 TehWinnerGR Alexandra Chatzin Markiz Anonym0ssss Panagiotis849 nucomer Lia 2006 Mammy Nun Nikoletaant johnstamatis34 Kitana sopen2022 alexgiann Billys 13 panosveki Yvonnikou Venom17 Apocalypse Superhuman Dora140303 alexandrahere Appolon Meow Mariahj Giii menual nimbus 4AGE giannhs2001 Georgekk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
L=3(m) ρ=10^-6(Ω) π=3 d=1(mm)=10^-3(m) V=20(mV)=20*10^-3(V)=2*10^-2(V) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zina94 Νεοφερμένο μέλος Η zina94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 13:21 Η zina94 έγραψε: #254 06-01-09 13:21 ευχαριστω παρα πολυ!να σαι καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:27 Ο vimaproto: #255 06-01-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από exc: α) Το εμβαδόν (S) της διατομής του αγωγού είναι , όπου r είναι η ακτίνα της διατομής του αγωγού και d η διάμετρος. (Η διατομή του αγωγού γεωμετρικά είναι κυκλικός δίσκος.) β) Από τον τύπο που ξέρετε , όπου l: μήκος αγωγού και ρ: ειδική αντίσταση. γ) εξ' ορισμού, άρα ΥΓ: Μην ξεχάσεις στις αντικαταστάσεις των τύπων, να είναι όλα τα μεγέθη σε SI. Click για ανάπτυξη... Σε ξέφυγε ένα μηδενικό στην αντίσταση . Είναι R=4Ω και βεβαίως Ι=3mA. Υ.Γ. Η παρατήρησή μου είναι καλοπροαίρετη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:31 Ο Guest 292010: #256 06-01-09 20:31 κανετε τετοια πραγματα Γ'Γυμνασιου?????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:38 Ο zip_unzip: #257 06-01-09 20:38 Εντάξει, δεν είναι τόσο φοβερά όσο φαίνονται. Εύκολα είναι, μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:46 Ο Guest 292010: #258 06-01-09 20:46 αχαχ δεν το λεω γι'αυτο...αλλα αυτα εγω τωρα τα κανω Φυσικη(Γενικη Παιδεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:52 Ο zip_unzip: #259 06-01-09 20:52 :!: Και στην κατ. τι κάνετε; ΣF=F1+F2 ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:55 Ο Guest 292010: #260 06-01-09 20:55 αλλαξα πολυ τα πραγματα....εγω στη Γ μονο κατι κινησεις και δυναμεις εκανα....και στην Β κατι με θερμοκρασιες (γυμνασιου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 126 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Orfano Debugging_Daemon Only physics MR WHITE globglogabgalab Basiliki.kiki kkxxrd xrisamikol Kate1914 suaimhneas Than003 iiTzArismaltor_ Maynard Steliosgkougkou infection54 asterios26 Alexandraaaaa Kris.gr Zelina Rania0 Philologist Sherlockina oups the purge ggl angeloskar το κοριτσι του μαη Maraki2 alpha.kappa PanosBat spring day Ameliak Unboxholics Agonistis Scandal eukleidhs1821 SlimShady tsiobieman Ελεγκολόγος KaterinaL Fara Khsskhvhks Eirinakiii8 V@Per Kostakis45 Ελεν Pharmacist01 Johanna Mark alexd99 Dr. Gl. Luminous Ryuzaki T C augustine Ana_1 TehWinnerGR Alexandra Chatzin Markiz Anonym0ssss Panagiotis849 nucomer Lia 2006 Mammy Nun Nikoletaant johnstamatis34 Kitana sopen2022 alexgiann Billys 13 panosveki Yvonnikou Venom17 Apocalypse Superhuman Dora140303 alexandrahere Appolon Meow Mariahj Giii menual nimbus 4AGE giannhs2001 Georgekk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ευχαριστω παρα πολυ!να σαι καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:27 Ο vimaproto: #255 06-01-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από exc: α) Το εμβαδόν (S) της διατομής του αγωγού είναι , όπου r είναι η ακτίνα της διατομής του αγωγού και d η διάμετρος. (Η διατομή του αγωγού γεωμετρικά είναι κυκλικός δίσκος.) β) Από τον τύπο που ξέρετε , όπου l: μήκος αγωγού και ρ: ειδική αντίσταση. γ) εξ' ορισμού, άρα ΥΓ: Μην ξεχάσεις στις αντικαταστάσεις των τύπων, να είναι όλα τα μεγέθη σε SI. Click για ανάπτυξη... Σε ξέφυγε ένα μηδενικό στην αντίσταση . Είναι R=4Ω και βεβαίως Ι=3mA. Υ.Γ. Η παρατήρησή μου είναι καλοπροαίρετη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:31 Ο Guest 292010: #256 06-01-09 20:31 κανετε τετοια πραγματα Γ'Γυμνασιου?????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:38 Ο zip_unzip: #257 06-01-09 20:38 Εντάξει, δεν είναι τόσο φοβερά όσο φαίνονται. Εύκολα είναι, μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:46 Ο Guest 292010: #258 06-01-09 20:46 αχαχ δεν το λεω γι'αυτο...αλλα αυτα εγω τωρα τα κανω Φυσικη(Γενικη Παιδεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:52 Ο zip_unzip: #259 06-01-09 20:52 :!: Και στην κατ. τι κάνετε; ΣF=F1+F2 ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:55 Ο Guest 292010: #260 06-01-09 20:55 αλλαξα πολυ τα πραγματα....εγω στη Γ μονο κατι κινησεις και δυναμεις εκανα....και στην Β κατι με θερμοκρασιες (γυμνασιου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 126 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Orfano Debugging_Daemon Only physics MR WHITE globglogabgalab Basiliki.kiki kkxxrd xrisamikol Kate1914 suaimhneas Than003 iiTzArismaltor_ Maynard Steliosgkougkou infection54 asterios26 Alexandraaaaa Kris.gr Zelina Rania0 Philologist Sherlockina oups the purge ggl angeloskar το κοριτσι του μαη Maraki2 alpha.kappa PanosBat spring day Ameliak Unboxholics Agonistis Scandal eukleidhs1821 SlimShady tsiobieman Ελεγκολόγος KaterinaL Fara Khsskhvhks Eirinakiii8 V@Per Kostakis45 Ελεν Pharmacist01 Johanna Mark alexd99 Dr. Gl. Luminous Ryuzaki T C augustine Ana_1 TehWinnerGR Alexandra Chatzin Markiz Anonym0ssss Panagiotis849 nucomer Lia 2006 Mammy Nun Nikoletaant johnstamatis34 Kitana sopen2022 alexgiann Billys 13 panosveki Yvonnikou Venom17 Apocalypse Superhuman Dora140303 alexandrahere Appolon Meow Mariahj Giii menual nimbus 4AGE giannhs2001 Georgekk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από exc: α) Το εμβαδόν (S) της διατομής του αγωγού είναι , όπου r είναι η ακτίνα της διατομής του αγωγού και d η διάμετρος. (Η διατομή του αγωγού γεωμετρικά είναι κυκλικός δίσκος.) β) Από τον τύπο που ξέρετε , όπου l: μήκος αγωγού και ρ: ειδική αντίσταση. γ) εξ' ορισμού, άρα ΥΓ: Μην ξεχάσεις στις αντικαταστάσεις των τύπων, να είναι όλα τα μεγέθη σε SI. Click για ανάπτυξη... Σε ξέφυγε ένα μηδενικό στην αντίσταση . Είναι R=4Ω και βεβαίως Ι=3mA. Υ.Γ. Η παρατήρησή μου είναι καλοπροαίρετη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:31 Ο Guest 292010: #256 06-01-09 20:31 κανετε τετοια πραγματα Γ'Γυμνασιου?????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:38 Ο zip_unzip: #257 06-01-09 20:38 Εντάξει, δεν είναι τόσο φοβερά όσο φαίνονται. Εύκολα είναι, μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:46 Ο Guest 292010: #258 06-01-09 20:46 αχαχ δεν το λεω γι'αυτο...αλλα αυτα εγω τωρα τα κανω Φυσικη(Γενικη Παιδεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:52 Ο zip_unzip: #259 06-01-09 20:52 :!: Και στην κατ. τι κάνετε; ΣF=F1+F2 ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:55 Ο Guest 292010: #260 06-01-09 20:55 αλλαξα πολυ τα πραγματα....εγω στη Γ μονο κατι κινησεις και δυναμεις εκανα....και στην Β κατι με θερμοκρασιες (γυμνασιου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 126 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Orfano Debugging_Daemon Only physics MR WHITE globglogabgalab Basiliki.kiki kkxxrd xrisamikol Kate1914 suaimhneas Than003 iiTzArismaltor_ Maynard Steliosgkougkou infection54 asterios26 Alexandraaaaa Kris.gr Zelina Rania0 Philologist Sherlockina oups the purge ggl angeloskar το κοριτσι του μαη Maraki2 alpha.kappa PanosBat spring day Ameliak Unboxholics Agonistis Scandal eukleidhs1821 SlimShady tsiobieman Ελεγκολόγος KaterinaL Fara Khsskhvhks Eirinakiii8 V@Per Kostakis45 Ελεν Pharmacist01 Johanna Mark alexd99 Dr. Gl. Luminous Ryuzaki T C augustine Ana_1 TehWinnerGR Alexandra Chatzin Markiz Anonym0ssss Panagiotis849 nucomer Lia 2006 Mammy Nun Nikoletaant johnstamatis34 Kitana sopen2022 alexgiann Billys 13 panosveki Yvonnikou Venom17 Apocalypse Superhuman Dora140303 alexandrahere Appolon Meow Mariahj Giii menual nimbus 4AGE giannhs2001 Georgekk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κανετε τετοια πραγματα Γ'Γυμνασιου?????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:38 Ο zip_unzip: #257 06-01-09 20:38 Εντάξει, δεν είναι τόσο φοβερά όσο φαίνονται. Εύκολα είναι, μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:46 Ο Guest 292010: #258 06-01-09 20:46 αχαχ δεν το λεω γι'αυτο...αλλα αυτα εγω τωρα τα κανω Φυσικη(Γενικη Παιδεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:52 Ο zip_unzip: #259 06-01-09 20:52 :!: Και στην κατ. τι κάνετε; ΣF=F1+F2 ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:55 Ο Guest 292010: #260 06-01-09 20:55 αλλαξα πολυ τα πραγματα....εγω στη Γ μονο κατι κινησεις και δυναμεις εκανα....και στην Β κατι με θερμοκρασιες (γυμνασιου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 126 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Orfano Debugging_Daemon Only physics MR WHITE globglogabgalab Basiliki.kiki kkxxrd xrisamikol Kate1914 suaimhneas Than003 iiTzArismaltor_ Maynard Steliosgkougkou infection54 asterios26 Alexandraaaaa Kris.gr Zelina Rania0 Philologist Sherlockina oups the purge ggl angeloskar το κοριτσι του μαη Maraki2 alpha.kappa PanosBat spring day Ameliak Unboxholics Agonistis Scandal eukleidhs1821 SlimShady tsiobieman Ελεγκολόγος KaterinaL Fara Khsskhvhks Eirinakiii8 V@Per Kostakis45 Ελεν Pharmacist01 Johanna Mark alexd99 Dr. Gl. Luminous Ryuzaki T C augustine Ana_1 TehWinnerGR Alexandra Chatzin Markiz Anonym0ssss Panagiotis849 nucomer Lia 2006 Mammy Nun Nikoletaant johnstamatis34 Kitana sopen2022 alexgiann Billys 13 panosveki Yvonnikou Venom17 Apocalypse Superhuman Dora140303 alexandrahere Appolon Meow Mariahj Giii menual nimbus 4AGE giannhs2001 Georgekk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εντάξει, δεν είναι τόσο φοβερά όσο φαίνονται. Εύκολα είναι, μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:46 Ο Guest 292010: #258 06-01-09 20:46 αχαχ δεν το λεω γι'αυτο...αλλα αυτα εγω τωρα τα κανω Φυσικη(Γενικη Παιδεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:52 Ο zip_unzip: #259 06-01-09 20:52 :!: Και στην κατ. τι κάνετε; ΣF=F1+F2 ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:55 Ο Guest 292010: #260 06-01-09 20:55 αλλαξα πολυ τα πραγματα....εγω στη Γ μονο κατι κινησεις και δυναμεις εκανα....και στην Β κατι με θερμοκρασιες (γυμνασιου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 126 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Orfano Debugging_Daemon Only physics MR WHITE globglogabgalab Basiliki.kiki kkxxrd xrisamikol Kate1914 suaimhneas Than003 iiTzArismaltor_ Maynard Steliosgkougkou infection54 asterios26 Alexandraaaaa Kris.gr Zelina Rania0 Philologist Sherlockina oups the purge ggl angeloskar το κοριτσι του μαη Maraki2 alpha.kappa PanosBat spring day Ameliak Unboxholics Agonistis Scandal eukleidhs1821 SlimShady tsiobieman Ελεγκολόγος KaterinaL Fara Khsskhvhks Eirinakiii8 V@Per Kostakis45 Ελεν Pharmacist01 Johanna Mark alexd99 Dr. Gl. Luminous Ryuzaki T C augustine Ana_1 TehWinnerGR Alexandra Chatzin Markiz Anonym0ssss Panagiotis849 nucomer Lia 2006 Mammy Nun Nikoletaant johnstamatis34 Kitana sopen2022 alexgiann Billys 13 panosveki Yvonnikou Venom17 Apocalypse Superhuman Dora140303 alexandrahere Appolon Meow Mariahj Giii menual nimbus 4AGE giannhs2001 Georgekk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αχαχ δεν το λεω γι'αυτο...αλλα αυτα εγω τωρα τα κανω Φυσικη(Γενικη Παιδεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:52 Ο zip_unzip: #259 06-01-09 20:52 :!: Και στην κατ. τι κάνετε; ΣF=F1+F2 ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:55 Ο Guest 292010: #260 06-01-09 20:55 αλλαξα πολυ τα πραγματα....εγω στη Γ μονο κατι κινησεις και δυναμεις εκανα....και στην Β κατι με θερμοκρασιες (γυμνασιου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
:!: Και στην κατ. τι κάνετε; ΣF=F1+F2 ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:55 Ο Guest 292010: #260 06-01-09 20:55 αλλαξα πολυ τα πραγματα....εγω στη Γ μονο κατι κινησεις και δυναμεις εκανα....και στην Β κατι με θερμοκρασιες (γυμνασιου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αλλαξα πολυ τα πραγματα....εγω στη Γ μονο κατι κινησεις και δυναμεις εκανα....και στην Β κατι με θερμοκρασιες (γυμνασιου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.