sophiaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η sophiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 18:50 Η sophiaa έγραψε: #1.621 18-07-22 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Πολύ σωστά, απλά στα ευκαρυωτικά κύτταρα το γενετικό υλικό κατανέμεται στον πυρήνα, στα μιτοχονδρια και στους χλωροπλαστες (αν υπάρχουν) οπότε δεν πρέπει να αρκεστεί σε αυτό. Click για ανάπτυξη... ναι ναι, λογικα θέλει αναφορά σε καθένα ξεχωριστά γιατί είναι αόριστο. πχ αν αφαιρεθεί το γενετικό υλικό του πυρήνα δεν παράγονται οι πρωτεΐνες που κωδικοποιουνται απο αυτό, αν αφαιρεθεί το γεν. των μιτοχονδριων δεν παράγονται τα ένζυμα που σχετίζονται με την οξειδωτικά φωσφορυλιωση κλπ. Μου την έσπαγαν αυτές οι ερωτήσεις που δε διευκρινιζαν τι ήθελε και έγραφες την ιστορία της ζωής σου. άμα έλεγε γονιδίωμα θα έγραφες ο όρος χρησιμοποιείται συνήθως για το γεν. του πυρήνα και τελος Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από το κοριτσι του μαη: μπορείς να μου πεις πώς το συνδέεις με το 2ο κεφάλαιο;; ευχαρίστω Click για ανάπτυξη... επειδή το δεύτερο αναλύει μεταγραφη/ μετάφραση, δηλαδή τη διαδικασία με την οποία από το DNA καταλήγεις στην πρωτεΐνη. Οπότε αν "χαθει" το DNA, πώς θα γίνει μεταγραφή του σε rna και στη συνέχεια σε πρωτεΐνη (δεν κωδικοποιουν πλα τα γονιδια πρωτεΐνες, το αφηνω πιο γενικο) Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 18:55 Η Joji έγραψε: #1.622 18-07-22 18:55 Αρχική Δημοσίευση από sophialaf: (δεν κωδικοποιουν πλα τα γονιδια πρωτεΐνες, το αφηνω πιο γενικο) Click για ανάπτυξη... sophiaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η sophiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 18:56 Η sophiaa έγραψε: #1.623 18-07-22 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Click για ανάπτυξη... υπάρχουν γονιδια που κωδικοποιουν trna,rrna,snrna κάπου το λέει στο 2ο κεφάλαιο νομίζω Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 18:58 Η Joji έγραψε: #1.624 18-07-22 18:58 Αρχική Δημοσίευση από sophialaf: υπάρχουν γονιδια που κωδικοποιουν trna,rrna,snrna κάπου το λέει στο 2ο κεφάλαιο νομίζω Click για ανάπτυξη... Αχ εντάξει. Αυτό εννοούσες. Λέω, τι άλλο μπορούν να κωδικοποιούν; Και με έλουσε κρύος ιδρώτας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2022 Αν μπορείτε να τσεκάρετε τις απαντήσεις μου εδώ για επαλήθευση I’d really appreciate it. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουλίου 2022 Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 21:57 Η Joji έγραψε: #1.625 18-07-22 21:57 Αν μας ζητείται ορισμός της πρωτεϊνοσύνθεσης, πρέπει να αναφερθούμε αποκλειστικά στην διαδικασία της μετάφρασης; Ή πρέπει να κάνουμε αναφορά και στην μεταγραφή που αποτελεί το θεμέλιο; Tirotrelas Νεοφερμένο μέλος Ο Tirotrelas δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οδοντιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:27 Ο Tirotrelas: #1.626 18-07-22 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αν μας ζητείται ορισμός της πρωτεϊνοσύνθεσης, πρέπει να αναφερθούμε αποκλειστικά στην διαδικασία της μετάφρασης; Ή πρέπει να κάνουμε αναφορά και στην μεταγραφή που αποτελεί το θεμέλιο; Click για ανάπτυξη... Το κομματάκι η μεταφραση του mrna δηλαδή η διαδικασία αντιστοίχισης κωδικωνιων mrna με αμινοξέα πρωτεϊνών .... Στην αρχή του κεφαλαίου της μετάφρασης νομίζω . Δεν νομίζω να θέλει κάτι παραπάνω sophiaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η sophiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:30 Η sophiaa έγραψε: #1.627 18-07-22 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Tirotrelas: Το κομματάκι η μεταφραση του mrna δηλαδή η διαδικασία αντιστοίχισης κωδικωνιων mrna με αμινοξέα πρωτεϊνών .... Στην αρχή του κεφαλαίου της μετάφρασης νομίζω . Δεν νομίζω να θέλει κάτι παραπάνω Click για ανάπτυξη... μήπως χρειάζεται και ότι γίνεται στα ριβοσωματα; αν και παραπανισιο μου φαίνεται Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:48 Η Joji έγραψε: #1.628 18-07-22 22:48 Σας ευχαριστώ και τους δυο! Στην άσκηση 2, βρήκα πως μετά τον πρώτο διπλασιασμό έχουμε 12.126 άτομα 30P, και 12.126 άτομα 30P μετά τον δεύτερο. Καθώς στον πρώτο έχουμε 2 αλυσίδες (6.063 η κάθε μια) 30P και στον δεύτερο πάλι 2, ενώ οι υπόλοιπες είναι 32P (έφτιαξα σχηματάκι). sophiaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η sophiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 23:19 Η sophiaa έγραψε: #1.629 18-07-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Σας ευχαριστώ και τους δυο! Στην άσκηση 2, βρήκα πως μετά τον πρώτο διπλασιασμό έχουμε 12.126 άτομα 30P, και 12.126 άτομα 30P μετά τον δεύτερο. Καθώς στον πρώτο έχουμε 2 αλυσίδες (6.063 η κάθε μια) 30P και στον δεύτερο πάλι 2, ενώ οι υπόλοιπες είναι 32P (έφτιαξα σχηματάκι). Click για ανάπτυξη... σωστό μου φαίνεται! Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 23:36 Η Joji έγραψε: #1.630 18-07-22 23:36 Στο β δεν κατάλαβα τι θέλει να πει; Tirotrelas Νεοφερμένο μέλος Ο Tirotrelas δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οδοντιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 23:42 Ο Tirotrelas: #1.631 18-07-22 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Στο β δεν κατάλαβα τι θέλει να πει; Click για ανάπτυξη... Σπάνε οι δεσμοί υδρογόνου του κωδικονιου aug με το uac αντικωδικονιο του trna και απομακρύνεται από το ριβόσωμα και μετά πάει στην πρώτη ειδική θέση το trna που έχει την μεθειονίνη και την προλίνη Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 00:07 Η Joji έγραψε: #1.632 19-07-22 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Tirotrelas: Σπάνε οι δεσμοί υδρογόνου του κωδικονιου aug με το uac αντικωδικονιο του trna και απομακρύνεται από το ριβόσωμα και μετά πάει στην πρώτη ειδική θέση το trna που έχει την μεθειονίνη και την προλίνη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Δεν εννοεί συνολικά μετά την προλίνη έτσι; Θα μιλήσω αποκλειστικά για τους δεσμούς υδρογόνου που σπάνε όπως είπες ανάμεσα στο κωδικόνιο και αντικωδικόνιο (που πρέπει να είναι 7, αν σκεφτούμε πως ανάμεσα σε Ουρακίλη-Θυμίνη έχουμε 2 και Γουανίνη-Κυτοσίνη 3) και το ριβόσωμα κινείται μια θέση δεξιά οπότε το tRNA που ήταν πριν στην δεύτερη θέση της μεγάλης ριβοσωμικής υπό μονάδας βρίσκεται πλέον στην πρώτη, ώστε να μπορέσει να εισέλθει το tRNA με την τυροσίνη. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 21:08 Η Joji έγραψε: #1.633 28-07-22 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Joji: (που πρέπει να είναι 7, αν σκεφτούμε πως ανάμεσα σε Ουρακίλη-Θυμίνη έχουμε 2 και Γουανίνη-Κυτοσίνη 3) Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον Ουρακίλη-Θυμίνη. Πεθαίνω. Λοιπόν, 1ο κεφάλαιο Ερωτήσεις Σ/Λ edition • Ο λόγος T+G/A+C στο κύριο μόριο του DNA ενός βακτηρίου και ενός χλωροπλάστη διαφέρει Sherlockina Νεοφερμένο μέλος Η Sherlockina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 21:12 Η Sherlockina: #1.634 28-07-22 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι μάλλον Ουρακίλη-Θυμίνη. Πεθαίνω. Λοιπόν, 1ο κεφάλαιο Ερωτήσεις Σ/Λ edition • Ο λόγος T+G/A+C στο κύριο μόριο του DNA ενός βακτηρίου και ενός χλωροπλάστη διαφέρει Click για ανάπτυξη... Και τα δύο είναι δίκλωνα μόρια ισχύει ο κανόνας της συμπληρωματικότητας άρα ο λόγος αυτός βγαίνει και στις δύο περιπτώσεις 1. Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:00 Ο Cade έγραψε: #1.635 28-07-22 23:00 @Joji ανέβασέ μας και καμία ασκησούλα στη φυσική να γουστάρουμε λίγο Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:00 Η Joji έγραψε: #1.636 28-07-22 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Cade: @Joji ανέβασέ μας και καμία ασκησούλα στη φυσική να γουστάρουμε λίγο Click για ανάπτυξη... Θα σας φτιάξω περιμένετε να βγάλω πρώτα βιολογία και θα σας σκοτίσω Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:01 Ο Cade έγραψε: #1.637 28-07-22 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Θα σας φτιάξω περιμένετε να βγάλω πρώτα βιολογία και θα σας σκοτίσω Click για ανάπτυξη... αυτά είναι Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:05 Η Joji έγραψε: #1.638 28-07-22 23:05 Εντωμεταξύ όταν με παρέθεσες νόμιζα ότι μου απάντησες στην ερώτηση και λέω «Τόσο πολύ βαρέθηκε που άρχισε να διαβάζει και βιολογία;» Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:49 Ο Cade έγραψε: #1.639 28-07-22 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εντωμεταξύ όταν με παρέθεσες νόμιζα ότι μου απάντησες στην ερώτηση και λέω «Τόσο πολύ βαρέθηκε που άρχισε να διαβάζει και βιολογία;» Click για ανάπτυξη... εδώ που τα λέμε στα όρια είμαι...λες να αρχίσω ; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:51 Η Joji έγραψε: #1.640 28-07-22 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Cade: εδώ που τα λέμε στα όρια είμαι...λες να αρχίσω ; Click για ανάπτυξη... Έλα έλα, θα τα βγάζουμε μαζί, να έχω συμπαράσταση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Πολύ σωστά, απλά στα ευκαρυωτικά κύτταρα το γενετικό υλικό κατανέμεται στον πυρήνα, στα μιτοχονδρια και στους χλωροπλαστες (αν υπάρχουν) οπότε δεν πρέπει να αρκεστεί σε αυτό. Click για ανάπτυξη... ναι ναι, λογικα θέλει αναφορά σε καθένα ξεχωριστά γιατί είναι αόριστο. πχ αν αφαιρεθεί το γενετικό υλικό του πυρήνα δεν παράγονται οι πρωτεΐνες που κωδικοποιουνται απο αυτό, αν αφαιρεθεί το γεν. των μιτοχονδριων δεν παράγονται τα ένζυμα που σχετίζονται με την οξειδωτικά φωσφορυλιωση κλπ. Μου την έσπαγαν αυτές οι ερωτήσεις που δε διευκρινιζαν τι ήθελε και έγραφες την ιστορία της ζωής σου. άμα έλεγε γονιδίωμα θα έγραφες ο όρος χρησιμοποιείται συνήθως για το γεν. του πυρήνα και τελος Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από το κοριτσι του μαη: μπορείς να μου πεις πώς το συνδέεις με το 2ο κεφάλαιο;; ευχαρίστω Click για ανάπτυξη... επειδή το δεύτερο αναλύει μεταγραφη/ μετάφραση, δηλαδή τη διαδικασία με την οποία από το DNA καταλήγεις στην πρωτεΐνη. Οπότε αν "χαθει" το DNA, πώς θα γίνει μεταγραφή του σε rna και στη συνέχεια σε πρωτεΐνη (δεν κωδικοποιουν πλα τα γονιδια πρωτεΐνες, το αφηνω πιο γενικο)
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 18:55 Η Joji έγραψε: #1.622 18-07-22 18:55 Αρχική Δημοσίευση από sophialaf: (δεν κωδικοποιουν πλα τα γονιδια πρωτεΐνες, το αφηνω πιο γενικο) Click για ανάπτυξη... sophiaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η sophiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 18:56 Η sophiaa έγραψε: #1.623 18-07-22 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Click για ανάπτυξη... υπάρχουν γονιδια που κωδικοποιουν trna,rrna,snrna κάπου το λέει στο 2ο κεφάλαιο νομίζω Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 18:58 Η Joji έγραψε: #1.624 18-07-22 18:58 Αρχική Δημοσίευση από sophialaf: υπάρχουν γονιδια που κωδικοποιουν trna,rrna,snrna κάπου το λέει στο 2ο κεφάλαιο νομίζω Click για ανάπτυξη... Αχ εντάξει. Αυτό εννοούσες. Λέω, τι άλλο μπορούν να κωδικοποιούν; Και με έλουσε κρύος ιδρώτας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2022 Αν μπορείτε να τσεκάρετε τις απαντήσεις μου εδώ για επαλήθευση I’d really appreciate it. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουλίου 2022 Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 21:57 Η Joji έγραψε: #1.625 18-07-22 21:57 Αν μας ζητείται ορισμός της πρωτεϊνοσύνθεσης, πρέπει να αναφερθούμε αποκλειστικά στην διαδικασία της μετάφρασης; Ή πρέπει να κάνουμε αναφορά και στην μεταγραφή που αποτελεί το θεμέλιο; Tirotrelas Νεοφερμένο μέλος Ο Tirotrelas δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οδοντιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:27 Ο Tirotrelas: #1.626 18-07-22 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αν μας ζητείται ορισμός της πρωτεϊνοσύνθεσης, πρέπει να αναφερθούμε αποκλειστικά στην διαδικασία της μετάφρασης; Ή πρέπει να κάνουμε αναφορά και στην μεταγραφή που αποτελεί το θεμέλιο; Click για ανάπτυξη... Το κομματάκι η μεταφραση του mrna δηλαδή η διαδικασία αντιστοίχισης κωδικωνιων mrna με αμινοξέα πρωτεϊνών .... Στην αρχή του κεφαλαίου της μετάφρασης νομίζω . Δεν νομίζω να θέλει κάτι παραπάνω sophiaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η sophiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:30 Η sophiaa έγραψε: #1.627 18-07-22 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Tirotrelas: Το κομματάκι η μεταφραση του mrna δηλαδή η διαδικασία αντιστοίχισης κωδικωνιων mrna με αμινοξέα πρωτεϊνών .... Στην αρχή του κεφαλαίου της μετάφρασης νομίζω . Δεν νομίζω να θέλει κάτι παραπάνω Click για ανάπτυξη... μήπως χρειάζεται και ότι γίνεται στα ριβοσωματα; αν και παραπανισιο μου φαίνεται Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:48 Η Joji έγραψε: #1.628 18-07-22 22:48 Σας ευχαριστώ και τους δυο! Στην άσκηση 2, βρήκα πως μετά τον πρώτο διπλασιασμό έχουμε 12.126 άτομα 30P, και 12.126 άτομα 30P μετά τον δεύτερο. Καθώς στον πρώτο έχουμε 2 αλυσίδες (6.063 η κάθε μια) 30P και στον δεύτερο πάλι 2, ενώ οι υπόλοιπες είναι 32P (έφτιαξα σχηματάκι). sophiaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η sophiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 23:19 Η sophiaa έγραψε: #1.629 18-07-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Σας ευχαριστώ και τους δυο! Στην άσκηση 2, βρήκα πως μετά τον πρώτο διπλασιασμό έχουμε 12.126 άτομα 30P, και 12.126 άτομα 30P μετά τον δεύτερο. Καθώς στον πρώτο έχουμε 2 αλυσίδες (6.063 η κάθε μια) 30P και στον δεύτερο πάλι 2, ενώ οι υπόλοιπες είναι 32P (έφτιαξα σχηματάκι). Click για ανάπτυξη... σωστό μου φαίνεται! Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 23:36 Η Joji έγραψε: #1.630 18-07-22 23:36 Στο β δεν κατάλαβα τι θέλει να πει; Tirotrelas Νεοφερμένο μέλος Ο Tirotrelas δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οδοντιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 23:42 Ο Tirotrelas: #1.631 18-07-22 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Στο β δεν κατάλαβα τι θέλει να πει; Click για ανάπτυξη... Σπάνε οι δεσμοί υδρογόνου του κωδικονιου aug με το uac αντικωδικονιο του trna και απομακρύνεται από το ριβόσωμα και μετά πάει στην πρώτη ειδική θέση το trna που έχει την μεθειονίνη και την προλίνη Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 00:07 Η Joji έγραψε: #1.632 19-07-22 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Tirotrelas: Σπάνε οι δεσμοί υδρογόνου του κωδικονιου aug με το uac αντικωδικονιο του trna και απομακρύνεται από το ριβόσωμα και μετά πάει στην πρώτη ειδική θέση το trna που έχει την μεθειονίνη και την προλίνη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Δεν εννοεί συνολικά μετά την προλίνη έτσι; Θα μιλήσω αποκλειστικά για τους δεσμούς υδρογόνου που σπάνε όπως είπες ανάμεσα στο κωδικόνιο και αντικωδικόνιο (που πρέπει να είναι 7, αν σκεφτούμε πως ανάμεσα σε Ουρακίλη-Θυμίνη έχουμε 2 και Γουανίνη-Κυτοσίνη 3) και το ριβόσωμα κινείται μια θέση δεξιά οπότε το tRNA που ήταν πριν στην δεύτερη θέση της μεγάλης ριβοσωμικής υπό μονάδας βρίσκεται πλέον στην πρώτη, ώστε να μπορέσει να εισέλθει το tRNA με την τυροσίνη. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 21:08 Η Joji έγραψε: #1.633 28-07-22 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Joji: (που πρέπει να είναι 7, αν σκεφτούμε πως ανάμεσα σε Ουρακίλη-Θυμίνη έχουμε 2 και Γουανίνη-Κυτοσίνη 3) Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον Ουρακίλη-Θυμίνη. Πεθαίνω. Λοιπόν, 1ο κεφάλαιο Ερωτήσεις Σ/Λ edition • Ο λόγος T+G/A+C στο κύριο μόριο του DNA ενός βακτηρίου και ενός χλωροπλάστη διαφέρει Sherlockina Νεοφερμένο μέλος Η Sherlockina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 21:12 Η Sherlockina: #1.634 28-07-22 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι μάλλον Ουρακίλη-Θυμίνη. Πεθαίνω. Λοιπόν, 1ο κεφάλαιο Ερωτήσεις Σ/Λ edition • Ο λόγος T+G/A+C στο κύριο μόριο του DNA ενός βακτηρίου και ενός χλωροπλάστη διαφέρει Click για ανάπτυξη... Και τα δύο είναι δίκλωνα μόρια ισχύει ο κανόνας της συμπληρωματικότητας άρα ο λόγος αυτός βγαίνει και στις δύο περιπτώσεις 1. Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:00 Ο Cade έγραψε: #1.635 28-07-22 23:00 @Joji ανέβασέ μας και καμία ασκησούλα στη φυσική να γουστάρουμε λίγο Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:00 Η Joji έγραψε: #1.636 28-07-22 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Cade: @Joji ανέβασέ μας και καμία ασκησούλα στη φυσική να γουστάρουμε λίγο Click για ανάπτυξη... Θα σας φτιάξω περιμένετε να βγάλω πρώτα βιολογία και θα σας σκοτίσω Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:01 Ο Cade έγραψε: #1.637 28-07-22 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Θα σας φτιάξω περιμένετε να βγάλω πρώτα βιολογία και θα σας σκοτίσω Click για ανάπτυξη... αυτά είναι Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:05 Η Joji έγραψε: #1.638 28-07-22 23:05 Εντωμεταξύ όταν με παρέθεσες νόμιζα ότι μου απάντησες στην ερώτηση και λέω «Τόσο πολύ βαρέθηκε που άρχισε να διαβάζει και βιολογία;» Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:49 Ο Cade έγραψε: #1.639 28-07-22 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εντωμεταξύ όταν με παρέθεσες νόμιζα ότι μου απάντησες στην ερώτηση και λέω «Τόσο πολύ βαρέθηκε που άρχισε να διαβάζει και βιολογία;» Click για ανάπτυξη... εδώ που τα λέμε στα όρια είμαι...λες να αρχίσω ; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:51 Η Joji έγραψε: #1.640 28-07-22 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Cade: εδώ που τα λέμε στα όρια είμαι...λες να αρχίσω ; Click για ανάπτυξη... Έλα έλα, θα τα βγάζουμε μαζί, να έχω συμπαράσταση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sophialaf: (δεν κωδικοποιουν πλα τα γονιδια πρωτεΐνες, το αφηνω πιο γενικο) Click για ανάπτυξη...
sophiaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η sophiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 18:56 Η sophiaa έγραψε: #1.623 18-07-22 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Click για ανάπτυξη... υπάρχουν γονιδια που κωδικοποιουν trna,rrna,snrna κάπου το λέει στο 2ο κεφάλαιο νομίζω Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 18:58 Η Joji έγραψε: #1.624 18-07-22 18:58 Αρχική Δημοσίευση από sophialaf: υπάρχουν γονιδια που κωδικοποιουν trna,rrna,snrna κάπου το λέει στο 2ο κεφάλαιο νομίζω Click για ανάπτυξη... Αχ εντάξει. Αυτό εννοούσες. Λέω, τι άλλο μπορούν να κωδικοποιούν; Και με έλουσε κρύος ιδρώτας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2022 Αν μπορείτε να τσεκάρετε τις απαντήσεις μου εδώ για επαλήθευση I’d really appreciate it. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουλίου 2022 Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 21:57 Η Joji έγραψε: #1.625 18-07-22 21:57 Αν μας ζητείται ορισμός της πρωτεϊνοσύνθεσης, πρέπει να αναφερθούμε αποκλειστικά στην διαδικασία της μετάφρασης; Ή πρέπει να κάνουμε αναφορά και στην μεταγραφή που αποτελεί το θεμέλιο; Tirotrelas Νεοφερμένο μέλος Ο Tirotrelas δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οδοντιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:27 Ο Tirotrelas: #1.626 18-07-22 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αν μας ζητείται ορισμός της πρωτεϊνοσύνθεσης, πρέπει να αναφερθούμε αποκλειστικά στην διαδικασία της μετάφρασης; Ή πρέπει να κάνουμε αναφορά και στην μεταγραφή που αποτελεί το θεμέλιο; Click για ανάπτυξη... Το κομματάκι η μεταφραση του mrna δηλαδή η διαδικασία αντιστοίχισης κωδικωνιων mrna με αμινοξέα πρωτεϊνών .... Στην αρχή του κεφαλαίου της μετάφρασης νομίζω . Δεν νομίζω να θέλει κάτι παραπάνω sophiaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η sophiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:30 Η sophiaa έγραψε: #1.627 18-07-22 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Tirotrelas: Το κομματάκι η μεταφραση του mrna δηλαδή η διαδικασία αντιστοίχισης κωδικωνιων mrna με αμινοξέα πρωτεϊνών .... Στην αρχή του κεφαλαίου της μετάφρασης νομίζω . Δεν νομίζω να θέλει κάτι παραπάνω Click για ανάπτυξη... μήπως χρειάζεται και ότι γίνεται στα ριβοσωματα; αν και παραπανισιο μου φαίνεται Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:48 Η Joji έγραψε: #1.628 18-07-22 22:48 Σας ευχαριστώ και τους δυο! Στην άσκηση 2, βρήκα πως μετά τον πρώτο διπλασιασμό έχουμε 12.126 άτομα 30P, και 12.126 άτομα 30P μετά τον δεύτερο. Καθώς στον πρώτο έχουμε 2 αλυσίδες (6.063 η κάθε μια) 30P και στον δεύτερο πάλι 2, ενώ οι υπόλοιπες είναι 32P (έφτιαξα σχηματάκι). sophiaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η sophiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 23:19 Η sophiaa έγραψε: #1.629 18-07-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Σας ευχαριστώ και τους δυο! Στην άσκηση 2, βρήκα πως μετά τον πρώτο διπλασιασμό έχουμε 12.126 άτομα 30P, και 12.126 άτομα 30P μετά τον δεύτερο. Καθώς στον πρώτο έχουμε 2 αλυσίδες (6.063 η κάθε μια) 30P και στον δεύτερο πάλι 2, ενώ οι υπόλοιπες είναι 32P (έφτιαξα σχηματάκι). Click για ανάπτυξη... σωστό μου φαίνεται! Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 23:36 Η Joji έγραψε: #1.630 18-07-22 23:36 Στο β δεν κατάλαβα τι θέλει να πει; Tirotrelas Νεοφερμένο μέλος Ο Tirotrelas δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οδοντιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 23:42 Ο Tirotrelas: #1.631 18-07-22 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Στο β δεν κατάλαβα τι θέλει να πει; Click για ανάπτυξη... Σπάνε οι δεσμοί υδρογόνου του κωδικονιου aug με το uac αντικωδικονιο του trna και απομακρύνεται από το ριβόσωμα και μετά πάει στην πρώτη ειδική θέση το trna που έχει την μεθειονίνη και την προλίνη Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 00:07 Η Joji έγραψε: #1.632 19-07-22 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Tirotrelas: Σπάνε οι δεσμοί υδρογόνου του κωδικονιου aug με το uac αντικωδικονιο του trna και απομακρύνεται από το ριβόσωμα και μετά πάει στην πρώτη ειδική θέση το trna που έχει την μεθειονίνη και την προλίνη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Δεν εννοεί συνολικά μετά την προλίνη έτσι; Θα μιλήσω αποκλειστικά για τους δεσμούς υδρογόνου που σπάνε όπως είπες ανάμεσα στο κωδικόνιο και αντικωδικόνιο (που πρέπει να είναι 7, αν σκεφτούμε πως ανάμεσα σε Ουρακίλη-Θυμίνη έχουμε 2 και Γουανίνη-Κυτοσίνη 3) και το ριβόσωμα κινείται μια θέση δεξιά οπότε το tRNA που ήταν πριν στην δεύτερη θέση της μεγάλης ριβοσωμικής υπό μονάδας βρίσκεται πλέον στην πρώτη, ώστε να μπορέσει να εισέλθει το tRNA με την τυροσίνη. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 21:08 Η Joji έγραψε: #1.633 28-07-22 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Joji: (που πρέπει να είναι 7, αν σκεφτούμε πως ανάμεσα σε Ουρακίλη-Θυμίνη έχουμε 2 και Γουανίνη-Κυτοσίνη 3) Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον Ουρακίλη-Θυμίνη. Πεθαίνω. Λοιπόν, 1ο κεφάλαιο Ερωτήσεις Σ/Λ edition • Ο λόγος T+G/A+C στο κύριο μόριο του DNA ενός βακτηρίου και ενός χλωροπλάστη διαφέρει Sherlockina Νεοφερμένο μέλος Η Sherlockina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 21:12 Η Sherlockina: #1.634 28-07-22 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι μάλλον Ουρακίλη-Θυμίνη. Πεθαίνω. Λοιπόν, 1ο κεφάλαιο Ερωτήσεις Σ/Λ edition • Ο λόγος T+G/A+C στο κύριο μόριο του DNA ενός βακτηρίου και ενός χλωροπλάστη διαφέρει Click για ανάπτυξη... Και τα δύο είναι δίκλωνα μόρια ισχύει ο κανόνας της συμπληρωματικότητας άρα ο λόγος αυτός βγαίνει και στις δύο περιπτώσεις 1. Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:00 Ο Cade έγραψε: #1.635 28-07-22 23:00 @Joji ανέβασέ μας και καμία ασκησούλα στη φυσική να γουστάρουμε λίγο Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:00 Η Joji έγραψε: #1.636 28-07-22 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Cade: @Joji ανέβασέ μας και καμία ασκησούλα στη φυσική να γουστάρουμε λίγο Click για ανάπτυξη... Θα σας φτιάξω περιμένετε να βγάλω πρώτα βιολογία και θα σας σκοτίσω Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:01 Ο Cade έγραψε: #1.637 28-07-22 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Θα σας φτιάξω περιμένετε να βγάλω πρώτα βιολογία και θα σας σκοτίσω Click για ανάπτυξη... αυτά είναι Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:05 Η Joji έγραψε: #1.638 28-07-22 23:05 Εντωμεταξύ όταν με παρέθεσες νόμιζα ότι μου απάντησες στην ερώτηση και λέω «Τόσο πολύ βαρέθηκε που άρχισε να διαβάζει και βιολογία;» Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:49 Ο Cade έγραψε: #1.639 28-07-22 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εντωμεταξύ όταν με παρέθεσες νόμιζα ότι μου απάντησες στην ερώτηση και λέω «Τόσο πολύ βαρέθηκε που άρχισε να διαβάζει και βιολογία;» Click για ανάπτυξη... εδώ που τα λέμε στα όρια είμαι...λες να αρχίσω ; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:51 Η Joji έγραψε: #1.640 28-07-22 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Cade: εδώ που τα λέμε στα όρια είμαι...λες να αρχίσω ; Click για ανάπτυξη... Έλα έλα, θα τα βγάζουμε μαζί, να έχω συμπαράσταση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Click για ανάπτυξη... υπάρχουν γονιδια που κωδικοποιουν trna,rrna,snrna κάπου το λέει στο 2ο κεφάλαιο νομίζω
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 18:58 Η Joji έγραψε: #1.624 18-07-22 18:58 Αρχική Δημοσίευση από sophialaf: υπάρχουν γονιδια που κωδικοποιουν trna,rrna,snrna κάπου το λέει στο 2ο κεφάλαιο νομίζω Click για ανάπτυξη... Αχ εντάξει. Αυτό εννοούσες. Λέω, τι άλλο μπορούν να κωδικοποιούν; Και με έλουσε κρύος ιδρώτας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2022 Αν μπορείτε να τσεκάρετε τις απαντήσεις μου εδώ για επαλήθευση I’d really appreciate it. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουλίου 2022 Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 21:57 Η Joji έγραψε: #1.625 18-07-22 21:57 Αν μας ζητείται ορισμός της πρωτεϊνοσύνθεσης, πρέπει να αναφερθούμε αποκλειστικά στην διαδικασία της μετάφρασης; Ή πρέπει να κάνουμε αναφορά και στην μεταγραφή που αποτελεί το θεμέλιο; Tirotrelas Νεοφερμένο μέλος Ο Tirotrelas δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οδοντιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:27 Ο Tirotrelas: #1.626 18-07-22 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αν μας ζητείται ορισμός της πρωτεϊνοσύνθεσης, πρέπει να αναφερθούμε αποκλειστικά στην διαδικασία της μετάφρασης; Ή πρέπει να κάνουμε αναφορά και στην μεταγραφή που αποτελεί το θεμέλιο; Click για ανάπτυξη... Το κομματάκι η μεταφραση του mrna δηλαδή η διαδικασία αντιστοίχισης κωδικωνιων mrna με αμινοξέα πρωτεϊνών .... Στην αρχή του κεφαλαίου της μετάφρασης νομίζω . Δεν νομίζω να θέλει κάτι παραπάνω sophiaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η sophiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:30 Η sophiaa έγραψε: #1.627 18-07-22 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Tirotrelas: Το κομματάκι η μεταφραση του mrna δηλαδή η διαδικασία αντιστοίχισης κωδικωνιων mrna με αμινοξέα πρωτεϊνών .... Στην αρχή του κεφαλαίου της μετάφρασης νομίζω . Δεν νομίζω να θέλει κάτι παραπάνω Click για ανάπτυξη... μήπως χρειάζεται και ότι γίνεται στα ριβοσωματα; αν και παραπανισιο μου φαίνεται Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:48 Η Joji έγραψε: #1.628 18-07-22 22:48 Σας ευχαριστώ και τους δυο! Στην άσκηση 2, βρήκα πως μετά τον πρώτο διπλασιασμό έχουμε 12.126 άτομα 30P, και 12.126 άτομα 30P μετά τον δεύτερο. Καθώς στον πρώτο έχουμε 2 αλυσίδες (6.063 η κάθε μια) 30P και στον δεύτερο πάλι 2, ενώ οι υπόλοιπες είναι 32P (έφτιαξα σχηματάκι). sophiaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η sophiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 23:19 Η sophiaa έγραψε: #1.629 18-07-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Σας ευχαριστώ και τους δυο! Στην άσκηση 2, βρήκα πως μετά τον πρώτο διπλασιασμό έχουμε 12.126 άτομα 30P, και 12.126 άτομα 30P μετά τον δεύτερο. Καθώς στον πρώτο έχουμε 2 αλυσίδες (6.063 η κάθε μια) 30P και στον δεύτερο πάλι 2, ενώ οι υπόλοιπες είναι 32P (έφτιαξα σχηματάκι). Click για ανάπτυξη... σωστό μου φαίνεται! Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 23:36 Η Joji έγραψε: #1.630 18-07-22 23:36 Στο β δεν κατάλαβα τι θέλει να πει; Tirotrelas Νεοφερμένο μέλος Ο Tirotrelas δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οδοντιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 23:42 Ο Tirotrelas: #1.631 18-07-22 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Στο β δεν κατάλαβα τι θέλει να πει; Click για ανάπτυξη... Σπάνε οι δεσμοί υδρογόνου του κωδικονιου aug με το uac αντικωδικονιο του trna και απομακρύνεται από το ριβόσωμα και μετά πάει στην πρώτη ειδική θέση το trna που έχει την μεθειονίνη και την προλίνη Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 00:07 Η Joji έγραψε: #1.632 19-07-22 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Tirotrelas: Σπάνε οι δεσμοί υδρογόνου του κωδικονιου aug με το uac αντικωδικονιο του trna και απομακρύνεται από το ριβόσωμα και μετά πάει στην πρώτη ειδική θέση το trna που έχει την μεθειονίνη και την προλίνη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Δεν εννοεί συνολικά μετά την προλίνη έτσι; Θα μιλήσω αποκλειστικά για τους δεσμούς υδρογόνου που σπάνε όπως είπες ανάμεσα στο κωδικόνιο και αντικωδικόνιο (που πρέπει να είναι 7, αν σκεφτούμε πως ανάμεσα σε Ουρακίλη-Θυμίνη έχουμε 2 και Γουανίνη-Κυτοσίνη 3) και το ριβόσωμα κινείται μια θέση δεξιά οπότε το tRNA που ήταν πριν στην δεύτερη θέση της μεγάλης ριβοσωμικής υπό μονάδας βρίσκεται πλέον στην πρώτη, ώστε να μπορέσει να εισέλθει το tRNA με την τυροσίνη. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 21:08 Η Joji έγραψε: #1.633 28-07-22 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Joji: (που πρέπει να είναι 7, αν σκεφτούμε πως ανάμεσα σε Ουρακίλη-Θυμίνη έχουμε 2 και Γουανίνη-Κυτοσίνη 3) Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον Ουρακίλη-Θυμίνη. Πεθαίνω. Λοιπόν, 1ο κεφάλαιο Ερωτήσεις Σ/Λ edition • Ο λόγος T+G/A+C στο κύριο μόριο του DNA ενός βακτηρίου και ενός χλωροπλάστη διαφέρει Sherlockina Νεοφερμένο μέλος Η Sherlockina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 21:12 Η Sherlockina: #1.634 28-07-22 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι μάλλον Ουρακίλη-Θυμίνη. Πεθαίνω. Λοιπόν, 1ο κεφάλαιο Ερωτήσεις Σ/Λ edition • Ο λόγος T+G/A+C στο κύριο μόριο του DNA ενός βακτηρίου και ενός χλωροπλάστη διαφέρει Click για ανάπτυξη... Και τα δύο είναι δίκλωνα μόρια ισχύει ο κανόνας της συμπληρωματικότητας άρα ο λόγος αυτός βγαίνει και στις δύο περιπτώσεις 1. Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:00 Ο Cade έγραψε: #1.635 28-07-22 23:00 @Joji ανέβασέ μας και καμία ασκησούλα στη φυσική να γουστάρουμε λίγο Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:00 Η Joji έγραψε: #1.636 28-07-22 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Cade: @Joji ανέβασέ μας και καμία ασκησούλα στη φυσική να γουστάρουμε λίγο Click για ανάπτυξη... Θα σας φτιάξω περιμένετε να βγάλω πρώτα βιολογία και θα σας σκοτίσω Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:01 Ο Cade έγραψε: #1.637 28-07-22 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Θα σας φτιάξω περιμένετε να βγάλω πρώτα βιολογία και θα σας σκοτίσω Click για ανάπτυξη... αυτά είναι Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:05 Η Joji έγραψε: #1.638 28-07-22 23:05 Εντωμεταξύ όταν με παρέθεσες νόμιζα ότι μου απάντησες στην ερώτηση και λέω «Τόσο πολύ βαρέθηκε που άρχισε να διαβάζει και βιολογία;» Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:49 Ο Cade έγραψε: #1.639 28-07-22 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εντωμεταξύ όταν με παρέθεσες νόμιζα ότι μου απάντησες στην ερώτηση και λέω «Τόσο πολύ βαρέθηκε που άρχισε να διαβάζει και βιολογία;» Click για ανάπτυξη... εδώ που τα λέμε στα όρια είμαι...λες να αρχίσω ; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:51 Η Joji έγραψε: #1.640 28-07-22 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Cade: εδώ που τα λέμε στα όρια είμαι...λες να αρχίσω ; Click για ανάπτυξη... Έλα έλα, θα τα βγάζουμε μαζί, να έχω συμπαράσταση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sophialaf: υπάρχουν γονιδια που κωδικοποιουν trna,rrna,snrna κάπου το λέει στο 2ο κεφάλαιο νομίζω Click για ανάπτυξη... Αχ εντάξει. Αυτό εννοούσες. Λέω, τι άλλο μπορούν να κωδικοποιούν; Και με έλουσε κρύος ιδρώτας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2022 Αν μπορείτε να τσεκάρετε τις απαντήσεις μου εδώ για επαλήθευση I’d really appreciate it.
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 21:57 Η Joji έγραψε: #1.625 18-07-22 21:57 Αν μας ζητείται ορισμός της πρωτεϊνοσύνθεσης, πρέπει να αναφερθούμε αποκλειστικά στην διαδικασία της μετάφρασης; Ή πρέπει να κάνουμε αναφορά και στην μεταγραφή που αποτελεί το θεμέλιο; Tirotrelas Νεοφερμένο μέλος Ο Tirotrelas δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οδοντιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:27 Ο Tirotrelas: #1.626 18-07-22 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αν μας ζητείται ορισμός της πρωτεϊνοσύνθεσης, πρέπει να αναφερθούμε αποκλειστικά στην διαδικασία της μετάφρασης; Ή πρέπει να κάνουμε αναφορά και στην μεταγραφή που αποτελεί το θεμέλιο; Click για ανάπτυξη... Το κομματάκι η μεταφραση του mrna δηλαδή η διαδικασία αντιστοίχισης κωδικωνιων mrna με αμινοξέα πρωτεϊνών .... Στην αρχή του κεφαλαίου της μετάφρασης νομίζω . Δεν νομίζω να θέλει κάτι παραπάνω sophiaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η sophiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:30 Η sophiaa έγραψε: #1.627 18-07-22 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Tirotrelas: Το κομματάκι η μεταφραση του mrna δηλαδή η διαδικασία αντιστοίχισης κωδικωνιων mrna με αμινοξέα πρωτεϊνών .... Στην αρχή του κεφαλαίου της μετάφρασης νομίζω . Δεν νομίζω να θέλει κάτι παραπάνω Click για ανάπτυξη... μήπως χρειάζεται και ότι γίνεται στα ριβοσωματα; αν και παραπανισιο μου φαίνεται Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:48 Η Joji έγραψε: #1.628 18-07-22 22:48 Σας ευχαριστώ και τους δυο! Στην άσκηση 2, βρήκα πως μετά τον πρώτο διπλασιασμό έχουμε 12.126 άτομα 30P, και 12.126 άτομα 30P μετά τον δεύτερο. Καθώς στον πρώτο έχουμε 2 αλυσίδες (6.063 η κάθε μια) 30P και στον δεύτερο πάλι 2, ενώ οι υπόλοιπες είναι 32P (έφτιαξα σχηματάκι). sophiaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η sophiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 23:19 Η sophiaa έγραψε: #1.629 18-07-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Σας ευχαριστώ και τους δυο! Στην άσκηση 2, βρήκα πως μετά τον πρώτο διπλασιασμό έχουμε 12.126 άτομα 30P, και 12.126 άτομα 30P μετά τον δεύτερο. Καθώς στον πρώτο έχουμε 2 αλυσίδες (6.063 η κάθε μια) 30P και στον δεύτερο πάλι 2, ενώ οι υπόλοιπες είναι 32P (έφτιαξα σχηματάκι). Click για ανάπτυξη... σωστό μου φαίνεται! Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 23:36 Η Joji έγραψε: #1.630 18-07-22 23:36 Στο β δεν κατάλαβα τι θέλει να πει; Tirotrelas Νεοφερμένο μέλος Ο Tirotrelas δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οδοντιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 23:42 Ο Tirotrelas: #1.631 18-07-22 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Στο β δεν κατάλαβα τι θέλει να πει; Click για ανάπτυξη... Σπάνε οι δεσμοί υδρογόνου του κωδικονιου aug με το uac αντικωδικονιο του trna και απομακρύνεται από το ριβόσωμα και μετά πάει στην πρώτη ειδική θέση το trna που έχει την μεθειονίνη και την προλίνη Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 00:07 Η Joji έγραψε: #1.632 19-07-22 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Tirotrelas: Σπάνε οι δεσμοί υδρογόνου του κωδικονιου aug με το uac αντικωδικονιο του trna και απομακρύνεται από το ριβόσωμα και μετά πάει στην πρώτη ειδική θέση το trna που έχει την μεθειονίνη και την προλίνη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Δεν εννοεί συνολικά μετά την προλίνη έτσι; Θα μιλήσω αποκλειστικά για τους δεσμούς υδρογόνου που σπάνε όπως είπες ανάμεσα στο κωδικόνιο και αντικωδικόνιο (που πρέπει να είναι 7, αν σκεφτούμε πως ανάμεσα σε Ουρακίλη-Θυμίνη έχουμε 2 και Γουανίνη-Κυτοσίνη 3) και το ριβόσωμα κινείται μια θέση δεξιά οπότε το tRNA που ήταν πριν στην δεύτερη θέση της μεγάλης ριβοσωμικής υπό μονάδας βρίσκεται πλέον στην πρώτη, ώστε να μπορέσει να εισέλθει το tRNA με την τυροσίνη. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 21:08 Η Joji έγραψε: #1.633 28-07-22 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Joji: (που πρέπει να είναι 7, αν σκεφτούμε πως ανάμεσα σε Ουρακίλη-Θυμίνη έχουμε 2 και Γουανίνη-Κυτοσίνη 3) Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον Ουρακίλη-Θυμίνη. Πεθαίνω. Λοιπόν, 1ο κεφάλαιο Ερωτήσεις Σ/Λ edition • Ο λόγος T+G/A+C στο κύριο μόριο του DNA ενός βακτηρίου και ενός χλωροπλάστη διαφέρει Sherlockina Νεοφερμένο μέλος Η Sherlockina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 21:12 Η Sherlockina: #1.634 28-07-22 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι μάλλον Ουρακίλη-Θυμίνη. Πεθαίνω. Λοιπόν, 1ο κεφάλαιο Ερωτήσεις Σ/Λ edition • Ο λόγος T+G/A+C στο κύριο μόριο του DNA ενός βακτηρίου και ενός χλωροπλάστη διαφέρει Click για ανάπτυξη... Και τα δύο είναι δίκλωνα μόρια ισχύει ο κανόνας της συμπληρωματικότητας άρα ο λόγος αυτός βγαίνει και στις δύο περιπτώσεις 1. Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:00 Ο Cade έγραψε: #1.635 28-07-22 23:00 @Joji ανέβασέ μας και καμία ασκησούλα στη φυσική να γουστάρουμε λίγο Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:00 Η Joji έγραψε: #1.636 28-07-22 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Cade: @Joji ανέβασέ μας και καμία ασκησούλα στη φυσική να γουστάρουμε λίγο Click για ανάπτυξη... Θα σας φτιάξω περιμένετε να βγάλω πρώτα βιολογία και θα σας σκοτίσω Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:01 Ο Cade έγραψε: #1.637 28-07-22 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Θα σας φτιάξω περιμένετε να βγάλω πρώτα βιολογία και θα σας σκοτίσω Click για ανάπτυξη... αυτά είναι Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:05 Η Joji έγραψε: #1.638 28-07-22 23:05 Εντωμεταξύ όταν με παρέθεσες νόμιζα ότι μου απάντησες στην ερώτηση και λέω «Τόσο πολύ βαρέθηκε που άρχισε να διαβάζει και βιολογία;» Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:49 Ο Cade έγραψε: #1.639 28-07-22 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εντωμεταξύ όταν με παρέθεσες νόμιζα ότι μου απάντησες στην ερώτηση και λέω «Τόσο πολύ βαρέθηκε που άρχισε να διαβάζει και βιολογία;» Click για ανάπτυξη... εδώ που τα λέμε στα όρια είμαι...λες να αρχίσω ; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:51 Η Joji έγραψε: #1.640 28-07-22 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Cade: εδώ που τα λέμε στα όρια είμαι...λες να αρχίσω ; Click για ανάπτυξη... Έλα έλα, θα τα βγάζουμε μαζί, να έχω συμπαράσταση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν μας ζητείται ορισμός της πρωτεϊνοσύνθεσης, πρέπει να αναφερθούμε αποκλειστικά στην διαδικασία της μετάφρασης; Ή πρέπει να κάνουμε αναφορά και στην μεταγραφή που αποτελεί το θεμέλιο;
Tirotrelas Νεοφερμένο μέλος Ο Tirotrelas δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οδοντιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:27 Ο Tirotrelas: #1.626 18-07-22 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αν μας ζητείται ορισμός της πρωτεϊνοσύνθεσης, πρέπει να αναφερθούμε αποκλειστικά στην διαδικασία της μετάφρασης; Ή πρέπει να κάνουμε αναφορά και στην μεταγραφή που αποτελεί το θεμέλιο; Click για ανάπτυξη... Το κομματάκι η μεταφραση του mrna δηλαδή η διαδικασία αντιστοίχισης κωδικωνιων mrna με αμινοξέα πρωτεϊνών .... Στην αρχή του κεφαλαίου της μετάφρασης νομίζω . Δεν νομίζω να θέλει κάτι παραπάνω sophiaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η sophiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:30 Η sophiaa έγραψε: #1.627 18-07-22 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Tirotrelas: Το κομματάκι η μεταφραση του mrna δηλαδή η διαδικασία αντιστοίχισης κωδικωνιων mrna με αμινοξέα πρωτεϊνών .... Στην αρχή του κεφαλαίου της μετάφρασης νομίζω . Δεν νομίζω να θέλει κάτι παραπάνω Click για ανάπτυξη... μήπως χρειάζεται και ότι γίνεται στα ριβοσωματα; αν και παραπανισιο μου φαίνεται Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:48 Η Joji έγραψε: #1.628 18-07-22 22:48 Σας ευχαριστώ και τους δυο! Στην άσκηση 2, βρήκα πως μετά τον πρώτο διπλασιασμό έχουμε 12.126 άτομα 30P, και 12.126 άτομα 30P μετά τον δεύτερο. Καθώς στον πρώτο έχουμε 2 αλυσίδες (6.063 η κάθε μια) 30P και στον δεύτερο πάλι 2, ενώ οι υπόλοιπες είναι 32P (έφτιαξα σχηματάκι). sophiaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η sophiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 23:19 Η sophiaa έγραψε: #1.629 18-07-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Σας ευχαριστώ και τους δυο! Στην άσκηση 2, βρήκα πως μετά τον πρώτο διπλασιασμό έχουμε 12.126 άτομα 30P, και 12.126 άτομα 30P μετά τον δεύτερο. Καθώς στον πρώτο έχουμε 2 αλυσίδες (6.063 η κάθε μια) 30P και στον δεύτερο πάλι 2, ενώ οι υπόλοιπες είναι 32P (έφτιαξα σχηματάκι). Click για ανάπτυξη... σωστό μου φαίνεται! Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 23:36 Η Joji έγραψε: #1.630 18-07-22 23:36 Στο β δεν κατάλαβα τι θέλει να πει; Tirotrelas Νεοφερμένο μέλος Ο Tirotrelas δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οδοντιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 23:42 Ο Tirotrelas: #1.631 18-07-22 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Στο β δεν κατάλαβα τι θέλει να πει; Click για ανάπτυξη... Σπάνε οι δεσμοί υδρογόνου του κωδικονιου aug με το uac αντικωδικονιο του trna και απομακρύνεται από το ριβόσωμα και μετά πάει στην πρώτη ειδική θέση το trna που έχει την μεθειονίνη και την προλίνη Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 00:07 Η Joji έγραψε: #1.632 19-07-22 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Tirotrelas: Σπάνε οι δεσμοί υδρογόνου του κωδικονιου aug με το uac αντικωδικονιο του trna και απομακρύνεται από το ριβόσωμα και μετά πάει στην πρώτη ειδική θέση το trna που έχει την μεθειονίνη και την προλίνη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Δεν εννοεί συνολικά μετά την προλίνη έτσι; Θα μιλήσω αποκλειστικά για τους δεσμούς υδρογόνου που σπάνε όπως είπες ανάμεσα στο κωδικόνιο και αντικωδικόνιο (που πρέπει να είναι 7, αν σκεφτούμε πως ανάμεσα σε Ουρακίλη-Θυμίνη έχουμε 2 και Γουανίνη-Κυτοσίνη 3) και το ριβόσωμα κινείται μια θέση δεξιά οπότε το tRNA που ήταν πριν στην δεύτερη θέση της μεγάλης ριβοσωμικής υπό μονάδας βρίσκεται πλέον στην πρώτη, ώστε να μπορέσει να εισέλθει το tRNA με την τυροσίνη. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 21:08 Η Joji έγραψε: #1.633 28-07-22 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Joji: (που πρέπει να είναι 7, αν σκεφτούμε πως ανάμεσα σε Ουρακίλη-Θυμίνη έχουμε 2 και Γουανίνη-Κυτοσίνη 3) Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον Ουρακίλη-Θυμίνη. Πεθαίνω. Λοιπόν, 1ο κεφάλαιο Ερωτήσεις Σ/Λ edition • Ο λόγος T+G/A+C στο κύριο μόριο του DNA ενός βακτηρίου και ενός χλωροπλάστη διαφέρει Sherlockina Νεοφερμένο μέλος Η Sherlockina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 21:12 Η Sherlockina: #1.634 28-07-22 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι μάλλον Ουρακίλη-Θυμίνη. Πεθαίνω. Λοιπόν, 1ο κεφάλαιο Ερωτήσεις Σ/Λ edition • Ο λόγος T+G/A+C στο κύριο μόριο του DNA ενός βακτηρίου και ενός χλωροπλάστη διαφέρει Click για ανάπτυξη... Και τα δύο είναι δίκλωνα μόρια ισχύει ο κανόνας της συμπληρωματικότητας άρα ο λόγος αυτός βγαίνει και στις δύο περιπτώσεις 1. Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:00 Ο Cade έγραψε: #1.635 28-07-22 23:00 @Joji ανέβασέ μας και καμία ασκησούλα στη φυσική να γουστάρουμε λίγο Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:00 Η Joji έγραψε: #1.636 28-07-22 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Cade: @Joji ανέβασέ μας και καμία ασκησούλα στη φυσική να γουστάρουμε λίγο Click για ανάπτυξη... Θα σας φτιάξω περιμένετε να βγάλω πρώτα βιολογία και θα σας σκοτίσω Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:01 Ο Cade έγραψε: #1.637 28-07-22 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Θα σας φτιάξω περιμένετε να βγάλω πρώτα βιολογία και θα σας σκοτίσω Click για ανάπτυξη... αυτά είναι Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:05 Η Joji έγραψε: #1.638 28-07-22 23:05 Εντωμεταξύ όταν με παρέθεσες νόμιζα ότι μου απάντησες στην ερώτηση και λέω «Τόσο πολύ βαρέθηκε που άρχισε να διαβάζει και βιολογία;» Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:49 Ο Cade έγραψε: #1.639 28-07-22 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εντωμεταξύ όταν με παρέθεσες νόμιζα ότι μου απάντησες στην ερώτηση και λέω «Τόσο πολύ βαρέθηκε που άρχισε να διαβάζει και βιολογία;» Click για ανάπτυξη... εδώ που τα λέμε στα όρια είμαι...λες να αρχίσω ; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:51 Η Joji έγραψε: #1.640 28-07-22 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Cade: εδώ που τα λέμε στα όρια είμαι...λες να αρχίσω ; Click για ανάπτυξη... Έλα έλα, θα τα βγάζουμε μαζί, να έχω συμπαράσταση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αν μας ζητείται ορισμός της πρωτεϊνοσύνθεσης, πρέπει να αναφερθούμε αποκλειστικά στην διαδικασία της μετάφρασης; Ή πρέπει να κάνουμε αναφορά και στην μεταγραφή που αποτελεί το θεμέλιο; Click για ανάπτυξη... Το κομματάκι η μεταφραση του mrna δηλαδή η διαδικασία αντιστοίχισης κωδικωνιων mrna με αμινοξέα πρωτεϊνών .... Στην αρχή του κεφαλαίου της μετάφρασης νομίζω . Δεν νομίζω να θέλει κάτι παραπάνω
sophiaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η sophiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:30 Η sophiaa έγραψε: #1.627 18-07-22 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Tirotrelas: Το κομματάκι η μεταφραση του mrna δηλαδή η διαδικασία αντιστοίχισης κωδικωνιων mrna με αμινοξέα πρωτεϊνών .... Στην αρχή του κεφαλαίου της μετάφρασης νομίζω . Δεν νομίζω να θέλει κάτι παραπάνω Click για ανάπτυξη... μήπως χρειάζεται και ότι γίνεται στα ριβοσωματα; αν και παραπανισιο μου φαίνεται Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:48 Η Joji έγραψε: #1.628 18-07-22 22:48 Σας ευχαριστώ και τους δυο! Στην άσκηση 2, βρήκα πως μετά τον πρώτο διπλασιασμό έχουμε 12.126 άτομα 30P, και 12.126 άτομα 30P μετά τον δεύτερο. Καθώς στον πρώτο έχουμε 2 αλυσίδες (6.063 η κάθε μια) 30P και στον δεύτερο πάλι 2, ενώ οι υπόλοιπες είναι 32P (έφτιαξα σχηματάκι). sophiaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η sophiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 23:19 Η sophiaa έγραψε: #1.629 18-07-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Σας ευχαριστώ και τους δυο! Στην άσκηση 2, βρήκα πως μετά τον πρώτο διπλασιασμό έχουμε 12.126 άτομα 30P, και 12.126 άτομα 30P μετά τον δεύτερο. Καθώς στον πρώτο έχουμε 2 αλυσίδες (6.063 η κάθε μια) 30P και στον δεύτερο πάλι 2, ενώ οι υπόλοιπες είναι 32P (έφτιαξα σχηματάκι). Click για ανάπτυξη... σωστό μου φαίνεται! Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 23:36 Η Joji έγραψε: #1.630 18-07-22 23:36 Στο β δεν κατάλαβα τι θέλει να πει; Tirotrelas Νεοφερμένο μέλος Ο Tirotrelas δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οδοντιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 23:42 Ο Tirotrelas: #1.631 18-07-22 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Στο β δεν κατάλαβα τι θέλει να πει; Click για ανάπτυξη... Σπάνε οι δεσμοί υδρογόνου του κωδικονιου aug με το uac αντικωδικονιο του trna και απομακρύνεται από το ριβόσωμα και μετά πάει στην πρώτη ειδική θέση το trna που έχει την μεθειονίνη και την προλίνη Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 00:07 Η Joji έγραψε: #1.632 19-07-22 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Tirotrelas: Σπάνε οι δεσμοί υδρογόνου του κωδικονιου aug με το uac αντικωδικονιο του trna και απομακρύνεται από το ριβόσωμα και μετά πάει στην πρώτη ειδική θέση το trna που έχει την μεθειονίνη και την προλίνη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Δεν εννοεί συνολικά μετά την προλίνη έτσι; Θα μιλήσω αποκλειστικά για τους δεσμούς υδρογόνου που σπάνε όπως είπες ανάμεσα στο κωδικόνιο και αντικωδικόνιο (που πρέπει να είναι 7, αν σκεφτούμε πως ανάμεσα σε Ουρακίλη-Θυμίνη έχουμε 2 και Γουανίνη-Κυτοσίνη 3) και το ριβόσωμα κινείται μια θέση δεξιά οπότε το tRNA που ήταν πριν στην δεύτερη θέση της μεγάλης ριβοσωμικής υπό μονάδας βρίσκεται πλέον στην πρώτη, ώστε να μπορέσει να εισέλθει το tRNA με την τυροσίνη. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 21:08 Η Joji έγραψε: #1.633 28-07-22 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Joji: (που πρέπει να είναι 7, αν σκεφτούμε πως ανάμεσα σε Ουρακίλη-Θυμίνη έχουμε 2 και Γουανίνη-Κυτοσίνη 3) Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον Ουρακίλη-Θυμίνη. Πεθαίνω. Λοιπόν, 1ο κεφάλαιο Ερωτήσεις Σ/Λ edition • Ο λόγος T+G/A+C στο κύριο μόριο του DNA ενός βακτηρίου και ενός χλωροπλάστη διαφέρει Sherlockina Νεοφερμένο μέλος Η Sherlockina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 21:12 Η Sherlockina: #1.634 28-07-22 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι μάλλον Ουρακίλη-Θυμίνη. Πεθαίνω. Λοιπόν, 1ο κεφάλαιο Ερωτήσεις Σ/Λ edition • Ο λόγος T+G/A+C στο κύριο μόριο του DNA ενός βακτηρίου και ενός χλωροπλάστη διαφέρει Click για ανάπτυξη... Και τα δύο είναι δίκλωνα μόρια ισχύει ο κανόνας της συμπληρωματικότητας άρα ο λόγος αυτός βγαίνει και στις δύο περιπτώσεις 1. Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:00 Ο Cade έγραψε: #1.635 28-07-22 23:00 @Joji ανέβασέ μας και καμία ασκησούλα στη φυσική να γουστάρουμε λίγο Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:00 Η Joji έγραψε: #1.636 28-07-22 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Cade: @Joji ανέβασέ μας και καμία ασκησούλα στη φυσική να γουστάρουμε λίγο Click για ανάπτυξη... Θα σας φτιάξω περιμένετε να βγάλω πρώτα βιολογία και θα σας σκοτίσω Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:01 Ο Cade έγραψε: #1.637 28-07-22 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Θα σας φτιάξω περιμένετε να βγάλω πρώτα βιολογία και θα σας σκοτίσω Click για ανάπτυξη... αυτά είναι Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:05 Η Joji έγραψε: #1.638 28-07-22 23:05 Εντωμεταξύ όταν με παρέθεσες νόμιζα ότι μου απάντησες στην ερώτηση και λέω «Τόσο πολύ βαρέθηκε που άρχισε να διαβάζει και βιολογία;» Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:49 Ο Cade έγραψε: #1.639 28-07-22 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εντωμεταξύ όταν με παρέθεσες νόμιζα ότι μου απάντησες στην ερώτηση και λέω «Τόσο πολύ βαρέθηκε που άρχισε να διαβάζει και βιολογία;» Click για ανάπτυξη... εδώ που τα λέμε στα όρια είμαι...λες να αρχίσω ; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:51 Η Joji έγραψε: #1.640 28-07-22 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Cade: εδώ που τα λέμε στα όρια είμαι...λες να αρχίσω ; Click για ανάπτυξη... Έλα έλα, θα τα βγάζουμε μαζί, να έχω συμπαράσταση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Tirotrelas: Το κομματάκι η μεταφραση του mrna δηλαδή η διαδικασία αντιστοίχισης κωδικωνιων mrna με αμινοξέα πρωτεϊνών .... Στην αρχή του κεφαλαίου της μετάφρασης νομίζω . Δεν νομίζω να θέλει κάτι παραπάνω Click για ανάπτυξη... μήπως χρειάζεται και ότι γίνεται στα ριβοσωματα; αν και παραπανισιο μου φαίνεται
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:48 Η Joji έγραψε: #1.628 18-07-22 22:48 Σας ευχαριστώ και τους δυο! Στην άσκηση 2, βρήκα πως μετά τον πρώτο διπλασιασμό έχουμε 12.126 άτομα 30P, και 12.126 άτομα 30P μετά τον δεύτερο. Καθώς στον πρώτο έχουμε 2 αλυσίδες (6.063 η κάθε μια) 30P και στον δεύτερο πάλι 2, ενώ οι υπόλοιπες είναι 32P (έφτιαξα σχηματάκι). sophiaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η sophiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 23:19 Η sophiaa έγραψε: #1.629 18-07-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Σας ευχαριστώ και τους δυο! Στην άσκηση 2, βρήκα πως μετά τον πρώτο διπλασιασμό έχουμε 12.126 άτομα 30P, και 12.126 άτομα 30P μετά τον δεύτερο. Καθώς στον πρώτο έχουμε 2 αλυσίδες (6.063 η κάθε μια) 30P και στον δεύτερο πάλι 2, ενώ οι υπόλοιπες είναι 32P (έφτιαξα σχηματάκι). Click για ανάπτυξη... σωστό μου φαίνεται! Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 23:36 Η Joji έγραψε: #1.630 18-07-22 23:36 Στο β δεν κατάλαβα τι θέλει να πει; Tirotrelas Νεοφερμένο μέλος Ο Tirotrelas δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οδοντιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 23:42 Ο Tirotrelas: #1.631 18-07-22 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Στο β δεν κατάλαβα τι θέλει να πει; Click για ανάπτυξη... Σπάνε οι δεσμοί υδρογόνου του κωδικονιου aug με το uac αντικωδικονιο του trna και απομακρύνεται από το ριβόσωμα και μετά πάει στην πρώτη ειδική θέση το trna που έχει την μεθειονίνη και την προλίνη Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 00:07 Η Joji έγραψε: #1.632 19-07-22 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Tirotrelas: Σπάνε οι δεσμοί υδρογόνου του κωδικονιου aug με το uac αντικωδικονιο του trna και απομακρύνεται από το ριβόσωμα και μετά πάει στην πρώτη ειδική θέση το trna που έχει την μεθειονίνη και την προλίνη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Δεν εννοεί συνολικά μετά την προλίνη έτσι; Θα μιλήσω αποκλειστικά για τους δεσμούς υδρογόνου που σπάνε όπως είπες ανάμεσα στο κωδικόνιο και αντικωδικόνιο (που πρέπει να είναι 7, αν σκεφτούμε πως ανάμεσα σε Ουρακίλη-Θυμίνη έχουμε 2 και Γουανίνη-Κυτοσίνη 3) και το ριβόσωμα κινείται μια θέση δεξιά οπότε το tRNA που ήταν πριν στην δεύτερη θέση της μεγάλης ριβοσωμικής υπό μονάδας βρίσκεται πλέον στην πρώτη, ώστε να μπορέσει να εισέλθει το tRNA με την τυροσίνη. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 21:08 Η Joji έγραψε: #1.633 28-07-22 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Joji: (που πρέπει να είναι 7, αν σκεφτούμε πως ανάμεσα σε Ουρακίλη-Θυμίνη έχουμε 2 και Γουανίνη-Κυτοσίνη 3) Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον Ουρακίλη-Θυμίνη. Πεθαίνω. Λοιπόν, 1ο κεφάλαιο Ερωτήσεις Σ/Λ edition • Ο λόγος T+G/A+C στο κύριο μόριο του DNA ενός βακτηρίου και ενός χλωροπλάστη διαφέρει Sherlockina Νεοφερμένο μέλος Η Sherlockina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 21:12 Η Sherlockina: #1.634 28-07-22 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι μάλλον Ουρακίλη-Θυμίνη. Πεθαίνω. Λοιπόν, 1ο κεφάλαιο Ερωτήσεις Σ/Λ edition • Ο λόγος T+G/A+C στο κύριο μόριο του DNA ενός βακτηρίου και ενός χλωροπλάστη διαφέρει Click για ανάπτυξη... Και τα δύο είναι δίκλωνα μόρια ισχύει ο κανόνας της συμπληρωματικότητας άρα ο λόγος αυτός βγαίνει και στις δύο περιπτώσεις 1. Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:00 Ο Cade έγραψε: #1.635 28-07-22 23:00 @Joji ανέβασέ μας και καμία ασκησούλα στη φυσική να γουστάρουμε λίγο Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:00 Η Joji έγραψε: #1.636 28-07-22 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Cade: @Joji ανέβασέ μας και καμία ασκησούλα στη φυσική να γουστάρουμε λίγο Click για ανάπτυξη... Θα σας φτιάξω περιμένετε να βγάλω πρώτα βιολογία και θα σας σκοτίσω Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:01 Ο Cade έγραψε: #1.637 28-07-22 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Θα σας φτιάξω περιμένετε να βγάλω πρώτα βιολογία και θα σας σκοτίσω Click για ανάπτυξη... αυτά είναι Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:05 Η Joji έγραψε: #1.638 28-07-22 23:05 Εντωμεταξύ όταν με παρέθεσες νόμιζα ότι μου απάντησες στην ερώτηση και λέω «Τόσο πολύ βαρέθηκε που άρχισε να διαβάζει και βιολογία;» Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:49 Ο Cade έγραψε: #1.639 28-07-22 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εντωμεταξύ όταν με παρέθεσες νόμιζα ότι μου απάντησες στην ερώτηση και λέω «Τόσο πολύ βαρέθηκε που άρχισε να διαβάζει και βιολογία;» Click για ανάπτυξη... εδώ που τα λέμε στα όρια είμαι...λες να αρχίσω ; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:51 Η Joji έγραψε: #1.640 28-07-22 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Cade: εδώ που τα λέμε στα όρια είμαι...λες να αρχίσω ; Click για ανάπτυξη... Έλα έλα, θα τα βγάζουμε μαζί, να έχω συμπαράσταση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σας ευχαριστώ και τους δυο! Στην άσκηση 2, βρήκα πως μετά τον πρώτο διπλασιασμό έχουμε 12.126 άτομα 30P, και 12.126 άτομα 30P μετά τον δεύτερο. Καθώς στον πρώτο έχουμε 2 αλυσίδες (6.063 η κάθε μια) 30P και στον δεύτερο πάλι 2, ενώ οι υπόλοιπες είναι 32P (έφτιαξα σχηματάκι).
sophiaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η sophiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 23:19 Η sophiaa έγραψε: #1.629 18-07-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Σας ευχαριστώ και τους δυο! Στην άσκηση 2, βρήκα πως μετά τον πρώτο διπλασιασμό έχουμε 12.126 άτομα 30P, και 12.126 άτομα 30P μετά τον δεύτερο. Καθώς στον πρώτο έχουμε 2 αλυσίδες (6.063 η κάθε μια) 30P και στον δεύτερο πάλι 2, ενώ οι υπόλοιπες είναι 32P (έφτιαξα σχηματάκι). Click για ανάπτυξη... σωστό μου φαίνεται! Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 23:36 Η Joji έγραψε: #1.630 18-07-22 23:36 Στο β δεν κατάλαβα τι θέλει να πει; Tirotrelas Νεοφερμένο μέλος Ο Tirotrelas δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οδοντιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 23:42 Ο Tirotrelas: #1.631 18-07-22 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Στο β δεν κατάλαβα τι θέλει να πει; Click για ανάπτυξη... Σπάνε οι δεσμοί υδρογόνου του κωδικονιου aug με το uac αντικωδικονιο του trna και απομακρύνεται από το ριβόσωμα και μετά πάει στην πρώτη ειδική θέση το trna που έχει την μεθειονίνη και την προλίνη Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 00:07 Η Joji έγραψε: #1.632 19-07-22 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Tirotrelas: Σπάνε οι δεσμοί υδρογόνου του κωδικονιου aug με το uac αντικωδικονιο του trna και απομακρύνεται από το ριβόσωμα και μετά πάει στην πρώτη ειδική θέση το trna που έχει την μεθειονίνη και την προλίνη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Δεν εννοεί συνολικά μετά την προλίνη έτσι; Θα μιλήσω αποκλειστικά για τους δεσμούς υδρογόνου που σπάνε όπως είπες ανάμεσα στο κωδικόνιο και αντικωδικόνιο (που πρέπει να είναι 7, αν σκεφτούμε πως ανάμεσα σε Ουρακίλη-Θυμίνη έχουμε 2 και Γουανίνη-Κυτοσίνη 3) και το ριβόσωμα κινείται μια θέση δεξιά οπότε το tRNA που ήταν πριν στην δεύτερη θέση της μεγάλης ριβοσωμικής υπό μονάδας βρίσκεται πλέον στην πρώτη, ώστε να μπορέσει να εισέλθει το tRNA με την τυροσίνη. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 21:08 Η Joji έγραψε: #1.633 28-07-22 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Joji: (που πρέπει να είναι 7, αν σκεφτούμε πως ανάμεσα σε Ουρακίλη-Θυμίνη έχουμε 2 και Γουανίνη-Κυτοσίνη 3) Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον Ουρακίλη-Θυμίνη. Πεθαίνω. Λοιπόν, 1ο κεφάλαιο Ερωτήσεις Σ/Λ edition • Ο λόγος T+G/A+C στο κύριο μόριο του DNA ενός βακτηρίου και ενός χλωροπλάστη διαφέρει Sherlockina Νεοφερμένο μέλος Η Sherlockina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 21:12 Η Sherlockina: #1.634 28-07-22 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι μάλλον Ουρακίλη-Θυμίνη. Πεθαίνω. Λοιπόν, 1ο κεφάλαιο Ερωτήσεις Σ/Λ edition • Ο λόγος T+G/A+C στο κύριο μόριο του DNA ενός βακτηρίου και ενός χλωροπλάστη διαφέρει Click για ανάπτυξη... Και τα δύο είναι δίκλωνα μόρια ισχύει ο κανόνας της συμπληρωματικότητας άρα ο λόγος αυτός βγαίνει και στις δύο περιπτώσεις 1. Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:00 Ο Cade έγραψε: #1.635 28-07-22 23:00 @Joji ανέβασέ μας και καμία ασκησούλα στη φυσική να γουστάρουμε λίγο Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:00 Η Joji έγραψε: #1.636 28-07-22 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Cade: @Joji ανέβασέ μας και καμία ασκησούλα στη φυσική να γουστάρουμε λίγο Click για ανάπτυξη... Θα σας φτιάξω περιμένετε να βγάλω πρώτα βιολογία και θα σας σκοτίσω Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:01 Ο Cade έγραψε: #1.637 28-07-22 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Θα σας φτιάξω περιμένετε να βγάλω πρώτα βιολογία και θα σας σκοτίσω Click για ανάπτυξη... αυτά είναι Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:05 Η Joji έγραψε: #1.638 28-07-22 23:05 Εντωμεταξύ όταν με παρέθεσες νόμιζα ότι μου απάντησες στην ερώτηση και λέω «Τόσο πολύ βαρέθηκε που άρχισε να διαβάζει και βιολογία;» Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:49 Ο Cade έγραψε: #1.639 28-07-22 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εντωμεταξύ όταν με παρέθεσες νόμιζα ότι μου απάντησες στην ερώτηση και λέω «Τόσο πολύ βαρέθηκε που άρχισε να διαβάζει και βιολογία;» Click για ανάπτυξη... εδώ που τα λέμε στα όρια είμαι...λες να αρχίσω ; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:51 Η Joji έγραψε: #1.640 28-07-22 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Cade: εδώ που τα λέμε στα όρια είμαι...λες να αρχίσω ; Click για ανάπτυξη... Έλα έλα, θα τα βγάζουμε μαζί, να έχω συμπαράσταση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Σας ευχαριστώ και τους δυο! Στην άσκηση 2, βρήκα πως μετά τον πρώτο διπλασιασμό έχουμε 12.126 άτομα 30P, και 12.126 άτομα 30P μετά τον δεύτερο. Καθώς στον πρώτο έχουμε 2 αλυσίδες (6.063 η κάθε μια) 30P και στον δεύτερο πάλι 2, ενώ οι υπόλοιπες είναι 32P (έφτιαξα σχηματάκι). Click για ανάπτυξη... σωστό μου φαίνεται!
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 23:36 Η Joji έγραψε: #1.630 18-07-22 23:36 Στο β δεν κατάλαβα τι θέλει να πει; Tirotrelas Νεοφερμένο μέλος Ο Tirotrelas δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οδοντιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 23:42 Ο Tirotrelas: #1.631 18-07-22 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Στο β δεν κατάλαβα τι θέλει να πει; Click για ανάπτυξη... Σπάνε οι δεσμοί υδρογόνου του κωδικονιου aug με το uac αντικωδικονιο του trna και απομακρύνεται από το ριβόσωμα και μετά πάει στην πρώτη ειδική θέση το trna που έχει την μεθειονίνη και την προλίνη Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 00:07 Η Joji έγραψε: #1.632 19-07-22 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Tirotrelas: Σπάνε οι δεσμοί υδρογόνου του κωδικονιου aug με το uac αντικωδικονιο του trna και απομακρύνεται από το ριβόσωμα και μετά πάει στην πρώτη ειδική θέση το trna που έχει την μεθειονίνη και την προλίνη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Δεν εννοεί συνολικά μετά την προλίνη έτσι; Θα μιλήσω αποκλειστικά για τους δεσμούς υδρογόνου που σπάνε όπως είπες ανάμεσα στο κωδικόνιο και αντικωδικόνιο (που πρέπει να είναι 7, αν σκεφτούμε πως ανάμεσα σε Ουρακίλη-Θυμίνη έχουμε 2 και Γουανίνη-Κυτοσίνη 3) και το ριβόσωμα κινείται μια θέση δεξιά οπότε το tRNA που ήταν πριν στην δεύτερη θέση της μεγάλης ριβοσωμικής υπό μονάδας βρίσκεται πλέον στην πρώτη, ώστε να μπορέσει να εισέλθει το tRNA με την τυροσίνη. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 21:08 Η Joji έγραψε: #1.633 28-07-22 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Joji: (που πρέπει να είναι 7, αν σκεφτούμε πως ανάμεσα σε Ουρακίλη-Θυμίνη έχουμε 2 και Γουανίνη-Κυτοσίνη 3) Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον Ουρακίλη-Θυμίνη. Πεθαίνω. Λοιπόν, 1ο κεφάλαιο Ερωτήσεις Σ/Λ edition • Ο λόγος T+G/A+C στο κύριο μόριο του DNA ενός βακτηρίου και ενός χλωροπλάστη διαφέρει Sherlockina Νεοφερμένο μέλος Η Sherlockina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 21:12 Η Sherlockina: #1.634 28-07-22 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι μάλλον Ουρακίλη-Θυμίνη. Πεθαίνω. Λοιπόν, 1ο κεφάλαιο Ερωτήσεις Σ/Λ edition • Ο λόγος T+G/A+C στο κύριο μόριο του DNA ενός βακτηρίου και ενός χλωροπλάστη διαφέρει Click για ανάπτυξη... Και τα δύο είναι δίκλωνα μόρια ισχύει ο κανόνας της συμπληρωματικότητας άρα ο λόγος αυτός βγαίνει και στις δύο περιπτώσεις 1. Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:00 Ο Cade έγραψε: #1.635 28-07-22 23:00 @Joji ανέβασέ μας και καμία ασκησούλα στη φυσική να γουστάρουμε λίγο Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:00 Η Joji έγραψε: #1.636 28-07-22 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Cade: @Joji ανέβασέ μας και καμία ασκησούλα στη φυσική να γουστάρουμε λίγο Click για ανάπτυξη... Θα σας φτιάξω περιμένετε να βγάλω πρώτα βιολογία και θα σας σκοτίσω Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:01 Ο Cade έγραψε: #1.637 28-07-22 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Θα σας φτιάξω περιμένετε να βγάλω πρώτα βιολογία και θα σας σκοτίσω Click για ανάπτυξη... αυτά είναι Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:05 Η Joji έγραψε: #1.638 28-07-22 23:05 Εντωμεταξύ όταν με παρέθεσες νόμιζα ότι μου απάντησες στην ερώτηση και λέω «Τόσο πολύ βαρέθηκε που άρχισε να διαβάζει και βιολογία;» Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:49 Ο Cade έγραψε: #1.639 28-07-22 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εντωμεταξύ όταν με παρέθεσες νόμιζα ότι μου απάντησες στην ερώτηση και λέω «Τόσο πολύ βαρέθηκε που άρχισε να διαβάζει και βιολογία;» Click για ανάπτυξη... εδώ που τα λέμε στα όρια είμαι...λες να αρχίσω ; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:51 Η Joji έγραψε: #1.640 28-07-22 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Cade: εδώ που τα λέμε στα όρια είμαι...λες να αρχίσω ; Click για ανάπτυξη... Έλα έλα, θα τα βγάζουμε μαζί, να έχω συμπαράσταση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Tirotrelas Νεοφερμένο μέλος Ο Tirotrelas δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οδοντιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 23:42 Ο Tirotrelas: #1.631 18-07-22 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Στο β δεν κατάλαβα τι θέλει να πει; Click για ανάπτυξη... Σπάνε οι δεσμοί υδρογόνου του κωδικονιου aug με το uac αντικωδικονιο του trna και απομακρύνεται από το ριβόσωμα και μετά πάει στην πρώτη ειδική θέση το trna που έχει την μεθειονίνη και την προλίνη Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 00:07 Η Joji έγραψε: #1.632 19-07-22 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Tirotrelas: Σπάνε οι δεσμοί υδρογόνου του κωδικονιου aug με το uac αντικωδικονιο του trna και απομακρύνεται από το ριβόσωμα και μετά πάει στην πρώτη ειδική θέση το trna που έχει την μεθειονίνη και την προλίνη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Δεν εννοεί συνολικά μετά την προλίνη έτσι; Θα μιλήσω αποκλειστικά για τους δεσμούς υδρογόνου που σπάνε όπως είπες ανάμεσα στο κωδικόνιο και αντικωδικόνιο (που πρέπει να είναι 7, αν σκεφτούμε πως ανάμεσα σε Ουρακίλη-Θυμίνη έχουμε 2 και Γουανίνη-Κυτοσίνη 3) και το ριβόσωμα κινείται μια θέση δεξιά οπότε το tRNA που ήταν πριν στην δεύτερη θέση της μεγάλης ριβοσωμικής υπό μονάδας βρίσκεται πλέον στην πρώτη, ώστε να μπορέσει να εισέλθει το tRNA με την τυροσίνη. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 21:08 Η Joji έγραψε: #1.633 28-07-22 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Joji: (που πρέπει να είναι 7, αν σκεφτούμε πως ανάμεσα σε Ουρακίλη-Θυμίνη έχουμε 2 και Γουανίνη-Κυτοσίνη 3) Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον Ουρακίλη-Θυμίνη. Πεθαίνω. Λοιπόν, 1ο κεφάλαιο Ερωτήσεις Σ/Λ edition • Ο λόγος T+G/A+C στο κύριο μόριο του DNA ενός βακτηρίου και ενός χλωροπλάστη διαφέρει Sherlockina Νεοφερμένο μέλος Η Sherlockina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 21:12 Η Sherlockina: #1.634 28-07-22 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι μάλλον Ουρακίλη-Θυμίνη. Πεθαίνω. Λοιπόν, 1ο κεφάλαιο Ερωτήσεις Σ/Λ edition • Ο λόγος T+G/A+C στο κύριο μόριο του DNA ενός βακτηρίου και ενός χλωροπλάστη διαφέρει Click για ανάπτυξη... Και τα δύο είναι δίκλωνα μόρια ισχύει ο κανόνας της συμπληρωματικότητας άρα ο λόγος αυτός βγαίνει και στις δύο περιπτώσεις 1. Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:00 Ο Cade έγραψε: #1.635 28-07-22 23:00 @Joji ανέβασέ μας και καμία ασκησούλα στη φυσική να γουστάρουμε λίγο Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:00 Η Joji έγραψε: #1.636 28-07-22 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Cade: @Joji ανέβασέ μας και καμία ασκησούλα στη φυσική να γουστάρουμε λίγο Click για ανάπτυξη... Θα σας φτιάξω περιμένετε να βγάλω πρώτα βιολογία και θα σας σκοτίσω Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:01 Ο Cade έγραψε: #1.637 28-07-22 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Θα σας φτιάξω περιμένετε να βγάλω πρώτα βιολογία και θα σας σκοτίσω Click για ανάπτυξη... αυτά είναι Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:05 Η Joji έγραψε: #1.638 28-07-22 23:05 Εντωμεταξύ όταν με παρέθεσες νόμιζα ότι μου απάντησες στην ερώτηση και λέω «Τόσο πολύ βαρέθηκε που άρχισε να διαβάζει και βιολογία;» Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:49 Ο Cade έγραψε: #1.639 28-07-22 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εντωμεταξύ όταν με παρέθεσες νόμιζα ότι μου απάντησες στην ερώτηση και λέω «Τόσο πολύ βαρέθηκε που άρχισε να διαβάζει και βιολογία;» Click για ανάπτυξη... εδώ που τα λέμε στα όρια είμαι...λες να αρχίσω ; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:51 Η Joji έγραψε: #1.640 28-07-22 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Cade: εδώ που τα λέμε στα όρια είμαι...λες να αρχίσω ; Click για ανάπτυξη... Έλα έλα, θα τα βγάζουμε μαζί, να έχω συμπαράσταση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Στο β δεν κατάλαβα τι θέλει να πει; Click για ανάπτυξη... Σπάνε οι δεσμοί υδρογόνου του κωδικονιου aug με το uac αντικωδικονιο του trna και απομακρύνεται από το ριβόσωμα και μετά πάει στην πρώτη ειδική θέση το trna που έχει την μεθειονίνη και την προλίνη
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 00:07 Η Joji έγραψε: #1.632 19-07-22 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Tirotrelas: Σπάνε οι δεσμοί υδρογόνου του κωδικονιου aug με το uac αντικωδικονιο του trna και απομακρύνεται από το ριβόσωμα και μετά πάει στην πρώτη ειδική θέση το trna που έχει την μεθειονίνη και την προλίνη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Δεν εννοεί συνολικά μετά την προλίνη έτσι; Θα μιλήσω αποκλειστικά για τους δεσμούς υδρογόνου που σπάνε όπως είπες ανάμεσα στο κωδικόνιο και αντικωδικόνιο (που πρέπει να είναι 7, αν σκεφτούμε πως ανάμεσα σε Ουρακίλη-Θυμίνη έχουμε 2 και Γουανίνη-Κυτοσίνη 3) και το ριβόσωμα κινείται μια θέση δεξιά οπότε το tRNA που ήταν πριν στην δεύτερη θέση της μεγάλης ριβοσωμικής υπό μονάδας βρίσκεται πλέον στην πρώτη, ώστε να μπορέσει να εισέλθει το tRNA με την τυροσίνη. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 21:08 Η Joji έγραψε: #1.633 28-07-22 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Joji: (που πρέπει να είναι 7, αν σκεφτούμε πως ανάμεσα σε Ουρακίλη-Θυμίνη έχουμε 2 και Γουανίνη-Κυτοσίνη 3) Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον Ουρακίλη-Θυμίνη. Πεθαίνω. Λοιπόν, 1ο κεφάλαιο Ερωτήσεις Σ/Λ edition • Ο λόγος T+G/A+C στο κύριο μόριο του DNA ενός βακτηρίου και ενός χλωροπλάστη διαφέρει Sherlockina Νεοφερμένο μέλος Η Sherlockina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 21:12 Η Sherlockina: #1.634 28-07-22 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι μάλλον Ουρακίλη-Θυμίνη. Πεθαίνω. Λοιπόν, 1ο κεφάλαιο Ερωτήσεις Σ/Λ edition • Ο λόγος T+G/A+C στο κύριο μόριο του DNA ενός βακτηρίου και ενός χλωροπλάστη διαφέρει Click για ανάπτυξη... Και τα δύο είναι δίκλωνα μόρια ισχύει ο κανόνας της συμπληρωματικότητας άρα ο λόγος αυτός βγαίνει και στις δύο περιπτώσεις 1. Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:00 Ο Cade έγραψε: #1.635 28-07-22 23:00 @Joji ανέβασέ μας και καμία ασκησούλα στη φυσική να γουστάρουμε λίγο Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:00 Η Joji έγραψε: #1.636 28-07-22 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Cade: @Joji ανέβασέ μας και καμία ασκησούλα στη φυσική να γουστάρουμε λίγο Click για ανάπτυξη... Θα σας φτιάξω περιμένετε να βγάλω πρώτα βιολογία και θα σας σκοτίσω Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:01 Ο Cade έγραψε: #1.637 28-07-22 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Θα σας φτιάξω περιμένετε να βγάλω πρώτα βιολογία και θα σας σκοτίσω Click για ανάπτυξη... αυτά είναι Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:05 Η Joji έγραψε: #1.638 28-07-22 23:05 Εντωμεταξύ όταν με παρέθεσες νόμιζα ότι μου απάντησες στην ερώτηση και λέω «Τόσο πολύ βαρέθηκε που άρχισε να διαβάζει και βιολογία;» Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:49 Ο Cade έγραψε: #1.639 28-07-22 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εντωμεταξύ όταν με παρέθεσες νόμιζα ότι μου απάντησες στην ερώτηση και λέω «Τόσο πολύ βαρέθηκε που άρχισε να διαβάζει και βιολογία;» Click για ανάπτυξη... εδώ που τα λέμε στα όρια είμαι...λες να αρχίσω ; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:51 Η Joji έγραψε: #1.640 28-07-22 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Cade: εδώ που τα λέμε στα όρια είμαι...λες να αρχίσω ; Click για ανάπτυξη... Έλα έλα, θα τα βγάζουμε μαζί, να έχω συμπαράσταση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Tirotrelas: Σπάνε οι δεσμοί υδρογόνου του κωδικονιου aug με το uac αντικωδικονιο του trna και απομακρύνεται από το ριβόσωμα και μετά πάει στην πρώτη ειδική θέση το trna που έχει την μεθειονίνη και την προλίνη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Δεν εννοεί συνολικά μετά την προλίνη έτσι; Θα μιλήσω αποκλειστικά για τους δεσμούς υδρογόνου που σπάνε όπως είπες ανάμεσα στο κωδικόνιο και αντικωδικόνιο (που πρέπει να είναι 7, αν σκεφτούμε πως ανάμεσα σε Ουρακίλη-Θυμίνη έχουμε 2 και Γουανίνη-Κυτοσίνη 3) και το ριβόσωμα κινείται μια θέση δεξιά οπότε το tRNA που ήταν πριν στην δεύτερη θέση της μεγάλης ριβοσωμικής υπό μονάδας βρίσκεται πλέον στην πρώτη, ώστε να μπορέσει να εισέλθει το tRNA με την τυροσίνη.
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 21:08 Η Joji έγραψε: #1.633 28-07-22 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Joji: (που πρέπει να είναι 7, αν σκεφτούμε πως ανάμεσα σε Ουρακίλη-Θυμίνη έχουμε 2 και Γουανίνη-Κυτοσίνη 3) Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον Ουρακίλη-Θυμίνη. Πεθαίνω. Λοιπόν, 1ο κεφάλαιο Ερωτήσεις Σ/Λ edition • Ο λόγος T+G/A+C στο κύριο μόριο του DNA ενός βακτηρίου και ενός χλωροπλάστη διαφέρει Sherlockina Νεοφερμένο μέλος Η Sherlockina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 21:12 Η Sherlockina: #1.634 28-07-22 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι μάλλον Ουρακίλη-Θυμίνη. Πεθαίνω. Λοιπόν, 1ο κεφάλαιο Ερωτήσεις Σ/Λ edition • Ο λόγος T+G/A+C στο κύριο μόριο του DNA ενός βακτηρίου και ενός χλωροπλάστη διαφέρει Click για ανάπτυξη... Και τα δύο είναι δίκλωνα μόρια ισχύει ο κανόνας της συμπληρωματικότητας άρα ο λόγος αυτός βγαίνει και στις δύο περιπτώσεις 1. Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:00 Ο Cade έγραψε: #1.635 28-07-22 23:00 @Joji ανέβασέ μας και καμία ασκησούλα στη φυσική να γουστάρουμε λίγο Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:00 Η Joji έγραψε: #1.636 28-07-22 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Cade: @Joji ανέβασέ μας και καμία ασκησούλα στη φυσική να γουστάρουμε λίγο Click για ανάπτυξη... Θα σας φτιάξω περιμένετε να βγάλω πρώτα βιολογία και θα σας σκοτίσω Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:01 Ο Cade έγραψε: #1.637 28-07-22 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Θα σας φτιάξω περιμένετε να βγάλω πρώτα βιολογία και θα σας σκοτίσω Click για ανάπτυξη... αυτά είναι Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:05 Η Joji έγραψε: #1.638 28-07-22 23:05 Εντωμεταξύ όταν με παρέθεσες νόμιζα ότι μου απάντησες στην ερώτηση και λέω «Τόσο πολύ βαρέθηκε που άρχισε να διαβάζει και βιολογία;» Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:49 Ο Cade έγραψε: #1.639 28-07-22 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εντωμεταξύ όταν με παρέθεσες νόμιζα ότι μου απάντησες στην ερώτηση και λέω «Τόσο πολύ βαρέθηκε που άρχισε να διαβάζει και βιολογία;» Click για ανάπτυξη... εδώ που τα λέμε στα όρια είμαι...λες να αρχίσω ; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:51 Η Joji έγραψε: #1.640 28-07-22 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Cade: εδώ που τα λέμε στα όρια είμαι...λες να αρχίσω ; Click για ανάπτυξη... Έλα έλα, θα τα βγάζουμε μαζί, να έχω συμπαράσταση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Joji: (που πρέπει να είναι 7, αν σκεφτούμε πως ανάμεσα σε Ουρακίλη-Θυμίνη έχουμε 2 και Γουανίνη-Κυτοσίνη 3) Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον Ουρακίλη-Θυμίνη. Πεθαίνω. Λοιπόν, 1ο κεφάλαιο Ερωτήσεις Σ/Λ edition • Ο λόγος T+G/A+C στο κύριο μόριο του DNA ενός βακτηρίου και ενός χλωροπλάστη διαφέρει
Sherlockina Νεοφερμένο μέλος Η Sherlockina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 21:12 Η Sherlockina: #1.634 28-07-22 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι μάλλον Ουρακίλη-Θυμίνη. Πεθαίνω. Λοιπόν, 1ο κεφάλαιο Ερωτήσεις Σ/Λ edition • Ο λόγος T+G/A+C στο κύριο μόριο του DNA ενός βακτηρίου και ενός χλωροπλάστη διαφέρει Click για ανάπτυξη... Και τα δύο είναι δίκλωνα μόρια ισχύει ο κανόνας της συμπληρωματικότητας άρα ο λόγος αυτός βγαίνει και στις δύο περιπτώσεις 1. Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:00 Ο Cade έγραψε: #1.635 28-07-22 23:00 @Joji ανέβασέ μας και καμία ασκησούλα στη φυσική να γουστάρουμε λίγο Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:00 Η Joji έγραψε: #1.636 28-07-22 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Cade: @Joji ανέβασέ μας και καμία ασκησούλα στη φυσική να γουστάρουμε λίγο Click για ανάπτυξη... Θα σας φτιάξω περιμένετε να βγάλω πρώτα βιολογία και θα σας σκοτίσω Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:01 Ο Cade έγραψε: #1.637 28-07-22 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Θα σας φτιάξω περιμένετε να βγάλω πρώτα βιολογία και θα σας σκοτίσω Click για ανάπτυξη... αυτά είναι Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:05 Η Joji έγραψε: #1.638 28-07-22 23:05 Εντωμεταξύ όταν με παρέθεσες νόμιζα ότι μου απάντησες στην ερώτηση και λέω «Τόσο πολύ βαρέθηκε που άρχισε να διαβάζει και βιολογία;» Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:49 Ο Cade έγραψε: #1.639 28-07-22 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εντωμεταξύ όταν με παρέθεσες νόμιζα ότι μου απάντησες στην ερώτηση και λέω «Τόσο πολύ βαρέθηκε που άρχισε να διαβάζει και βιολογία;» Click για ανάπτυξη... εδώ που τα λέμε στα όρια είμαι...λες να αρχίσω ; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:51 Η Joji έγραψε: #1.640 28-07-22 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Cade: εδώ που τα λέμε στα όρια είμαι...λες να αρχίσω ; Click για ανάπτυξη... Έλα έλα, θα τα βγάζουμε μαζί, να έχω συμπαράσταση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι μάλλον Ουρακίλη-Θυμίνη. Πεθαίνω. Λοιπόν, 1ο κεφάλαιο Ερωτήσεις Σ/Λ edition • Ο λόγος T+G/A+C στο κύριο μόριο του DNA ενός βακτηρίου και ενός χλωροπλάστη διαφέρει Click για ανάπτυξη... Και τα δύο είναι δίκλωνα μόρια ισχύει ο κανόνας της συμπληρωματικότητας άρα ο λόγος αυτός βγαίνει και στις δύο περιπτώσεις 1.
Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:00 Ο Cade έγραψε: #1.635 28-07-22 23:00 @Joji ανέβασέ μας και καμία ασκησούλα στη φυσική να γουστάρουμε λίγο Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:00 Η Joji έγραψε: #1.636 28-07-22 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Cade: @Joji ανέβασέ μας και καμία ασκησούλα στη φυσική να γουστάρουμε λίγο Click για ανάπτυξη... Θα σας φτιάξω περιμένετε να βγάλω πρώτα βιολογία και θα σας σκοτίσω Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:01 Ο Cade έγραψε: #1.637 28-07-22 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Θα σας φτιάξω περιμένετε να βγάλω πρώτα βιολογία και θα σας σκοτίσω Click για ανάπτυξη... αυτά είναι Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:05 Η Joji έγραψε: #1.638 28-07-22 23:05 Εντωμεταξύ όταν με παρέθεσες νόμιζα ότι μου απάντησες στην ερώτηση και λέω «Τόσο πολύ βαρέθηκε που άρχισε να διαβάζει και βιολογία;» Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:49 Ο Cade έγραψε: #1.639 28-07-22 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εντωμεταξύ όταν με παρέθεσες νόμιζα ότι μου απάντησες στην ερώτηση και λέω «Τόσο πολύ βαρέθηκε που άρχισε να διαβάζει και βιολογία;» Click για ανάπτυξη... εδώ που τα λέμε στα όρια είμαι...λες να αρχίσω ; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:51 Η Joji έγραψε: #1.640 28-07-22 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Cade: εδώ που τα λέμε στα όρια είμαι...λες να αρχίσω ; Click για ανάπτυξη... Έλα έλα, θα τα βγάζουμε μαζί, να έχω συμπαράσταση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:00 Η Joji έγραψε: #1.636 28-07-22 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Cade: @Joji ανέβασέ μας και καμία ασκησούλα στη φυσική να γουστάρουμε λίγο Click για ανάπτυξη... Θα σας φτιάξω περιμένετε να βγάλω πρώτα βιολογία και θα σας σκοτίσω Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:01 Ο Cade έγραψε: #1.637 28-07-22 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Θα σας φτιάξω περιμένετε να βγάλω πρώτα βιολογία και θα σας σκοτίσω Click για ανάπτυξη... αυτά είναι Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:05 Η Joji έγραψε: #1.638 28-07-22 23:05 Εντωμεταξύ όταν με παρέθεσες νόμιζα ότι μου απάντησες στην ερώτηση και λέω «Τόσο πολύ βαρέθηκε που άρχισε να διαβάζει και βιολογία;» Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:49 Ο Cade έγραψε: #1.639 28-07-22 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εντωμεταξύ όταν με παρέθεσες νόμιζα ότι μου απάντησες στην ερώτηση και λέω «Τόσο πολύ βαρέθηκε που άρχισε να διαβάζει και βιολογία;» Click για ανάπτυξη... εδώ που τα λέμε στα όρια είμαι...λες να αρχίσω ; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:51 Η Joji έγραψε: #1.640 28-07-22 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Cade: εδώ που τα λέμε στα όρια είμαι...λες να αρχίσω ; Click για ανάπτυξη... Έλα έλα, θα τα βγάζουμε μαζί, να έχω συμπαράσταση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Cade: @Joji ανέβασέ μας και καμία ασκησούλα στη φυσική να γουστάρουμε λίγο Click για ανάπτυξη... Θα σας φτιάξω περιμένετε να βγάλω πρώτα βιολογία και θα σας σκοτίσω
Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:01 Ο Cade έγραψε: #1.637 28-07-22 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Θα σας φτιάξω περιμένετε να βγάλω πρώτα βιολογία και θα σας σκοτίσω Click για ανάπτυξη... αυτά είναι Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:05 Η Joji έγραψε: #1.638 28-07-22 23:05 Εντωμεταξύ όταν με παρέθεσες νόμιζα ότι μου απάντησες στην ερώτηση και λέω «Τόσο πολύ βαρέθηκε που άρχισε να διαβάζει και βιολογία;» Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:49 Ο Cade έγραψε: #1.639 28-07-22 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εντωμεταξύ όταν με παρέθεσες νόμιζα ότι μου απάντησες στην ερώτηση και λέω «Τόσο πολύ βαρέθηκε που άρχισε να διαβάζει και βιολογία;» Click για ανάπτυξη... εδώ που τα λέμε στα όρια είμαι...λες να αρχίσω ; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:51 Η Joji έγραψε: #1.640 28-07-22 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Cade: εδώ που τα λέμε στα όρια είμαι...λες να αρχίσω ; Click για ανάπτυξη... Έλα έλα, θα τα βγάζουμε μαζί, να έχω συμπαράσταση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Θα σας φτιάξω περιμένετε να βγάλω πρώτα βιολογία και θα σας σκοτίσω Click για ανάπτυξη... αυτά είναι
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:05 Η Joji έγραψε: #1.638 28-07-22 23:05 Εντωμεταξύ όταν με παρέθεσες νόμιζα ότι μου απάντησες στην ερώτηση και λέω «Τόσο πολύ βαρέθηκε που άρχισε να διαβάζει και βιολογία;» Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:49 Ο Cade έγραψε: #1.639 28-07-22 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εντωμεταξύ όταν με παρέθεσες νόμιζα ότι μου απάντησες στην ερώτηση και λέω «Τόσο πολύ βαρέθηκε που άρχισε να διαβάζει και βιολογία;» Click για ανάπτυξη... εδώ που τα λέμε στα όρια είμαι...λες να αρχίσω ; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:51 Η Joji έγραψε: #1.640 28-07-22 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Cade: εδώ που τα λέμε στα όρια είμαι...λες να αρχίσω ; Click για ανάπτυξη... Έλα έλα, θα τα βγάζουμε μαζί, να έχω συμπαράσταση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εντωμεταξύ όταν με παρέθεσες νόμιζα ότι μου απάντησες στην ερώτηση και λέω «Τόσο πολύ βαρέθηκε που άρχισε να διαβάζει και βιολογία;»
Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:49 Ο Cade έγραψε: #1.639 28-07-22 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εντωμεταξύ όταν με παρέθεσες νόμιζα ότι μου απάντησες στην ερώτηση και λέω «Τόσο πολύ βαρέθηκε που άρχισε να διαβάζει και βιολογία;» Click για ανάπτυξη... εδώ που τα λέμε στα όρια είμαι...λες να αρχίσω ; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:51 Η Joji έγραψε: #1.640 28-07-22 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Cade: εδώ που τα λέμε στα όρια είμαι...λες να αρχίσω ; Click για ανάπτυξη... Έλα έλα, θα τα βγάζουμε μαζί, να έχω συμπαράσταση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εντωμεταξύ όταν με παρέθεσες νόμιζα ότι μου απάντησες στην ερώτηση και λέω «Τόσο πολύ βαρέθηκε που άρχισε να διαβάζει και βιολογία;» Click για ανάπτυξη... εδώ που τα λέμε στα όρια είμαι...λες να αρχίσω ;
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 23:51 Η Joji έγραψε: #1.640 28-07-22 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Cade: εδώ που τα λέμε στα όρια είμαι...λες να αρχίσω ; Click για ανάπτυξη... Έλα έλα, θα τα βγάζουμε μαζί, να έχω συμπαράσταση
Αρχική Δημοσίευση από Cade: εδώ που τα λέμε στα όρια είμαι...λες να αρχίσω ; Click για ανάπτυξη... Έλα έλα, θα τα βγάζουμε μαζί, να έχω συμπαράσταση