JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2012 στις 15:13 Η JaneWin έγραψε: #761 15-01-12 15:13 Αρχική Δημοσίευση από WoodyWoodperker: Να ρωτησω κατι?Πως μπορουμε να ξεχωρισουμε ενα φυλοσυνδετο αλληλομορφο απο ενα αυτοσωμικο? Click για ανάπτυξη... Αν το χαρακτηριστικό,που αυτό ελέγχει,εμφανίζεται μόνο στο ένα από τα δύο φύλα τότε είναι φυλοσύνδετο. Αν όμως εμφανίζεται και στους άνδρες και στις γυναίκες τότε είναι αυτοσωμικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2012 στις 15:38 Ο Alejandro Papas: #762 15-01-12 15:38 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Αν το χαρακτηριστικό,που αυτό ελέγχει,εμφανίζεται μόνο στο ένα από τα δύο φύλα τότε είναι φυλοσύνδετο. Αν όμως εμφανίζεται και στους άνδρες και στις γυναίκες τότε είναι αυτοσωμικό. Click για ανάπτυξη... ΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΘΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ενα φιλοσυνδετο χαρακτηριστικο μπορει να εμφανιστει και στα δυο φυλα απλα εχει μεγαλυτερη συχνοτητα εμφανισης στους αντρες! σκεψου οτι το Y χρωμοσωμα ειναι πολυ μικροτερο απο το X οταν λοιπον το χαρακτηριστικο αυτο κωδικοποιητε στην ''μονη περιοχη'' θα εκφραζετε στον αντρα (XY) ενω στην γυναικα (XX) θα πρεπει να ελεχξεις αν υπαρχει ομοζηγια ή ετεροζυγια και την σχεση επικρατειας υποτελειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2012 στις 16:02 Ο transient: #763 15-01-12 16:02 Η Jane είναι λανθασμένη. Με πρόλαβε ο papas Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2012 στις 16:26 Η JaneWin έγραψε: #764 15-01-12 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro Papas: ΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΘΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ΜΗ ΒΑΡΑΣ!!!!!!!!! Εμένα έτσι μου το έδωσε η καθηγήτρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2012 στις 16:27 Ο Alejandro Papas: #765 15-01-12 16:27 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: ΜΗ ΒΑΡΑΣ!!!!!!!!! Εμένα έτσι μου το έδωσε η καθηγήτρια. Click για ανάπτυξη... βαρα την καθηγητρια σου απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WoodyWoodperker Νεοφερμένο μέλος Ο WoodyWoodperker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Σάμος (Σάμος). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2012 στις 22:19 Ο WoodyWoodperker: #766 19-01-12 22:19 Αρα που καταληξαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2012 στις 22:24 Ο Alejandro Papas: #767 19-01-12 22:24 στο οτι η βιολογος της janewin δεν ξερει βιολογια ενα φιλοσυνδετο χαρακτηριστικο μπορει να εμφανιστει και στα δυο φυλα απλα εχει μεγαλυτερη συχνοτητα εμφανισης στους αντρες! σκεψου οτι το Y χρωμοσωμα ειναι πολυ μικροτερο απο το X οταν λοιπον το χαρακτηριστικο αυτο κωδικοποιητε στην ''μονη περιοχη'' θα εκφραζετε στον αντρα (XY) ενω στην γυναικα (XX) θα πρεπει να ελεχξεις αν υπαρχει ομοζηγια ή ετεροζυγια και την σχεση επικρατειας υποτελειας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KathrineDestiny Νεοφερμένο μέλος Η KathrineDestiny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2012 στις 19:22 Η KathrineDestiny: #768 20-01-12 19:22 Έχω μια ερωτησούλα. Μπερδεύω πάντα τις ασκήσεις με ινίδια χρωματίνης και χρωμοσώματα. Any ideas πως να τα θυμάμαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2012 στις 19:28 Ο Alejandro Papas: #769 20-01-12 19:28 Αρχική Δημοσίευση από KathrineDestiny: Έχω μια ερωτησούλα. Μπερδεύω πάντα τις ασκήσεις με ινίδια χρωματίνης και χρωμοσώματα. Any ideas πως να τα θυμάμαι; Click για ανάπτυξη... οταν λες χρωμοσωμα ή ινιδιο χρωματινης λες το ιδιο πραγμα. φαντασου οτι το χρωμοσωμα ειναι δε μορφη ινιδιου χρωματινης πριν γινει ο διπλασιασμος του στην μεσοφαση. επειτα το ονομαζεις αδερφες χρωματιδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KathrineDestiny Νεοφερμένο μέλος Η KathrineDestiny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2012 στις 17:01 Η KathrineDestiny: #770 21-01-12 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro Papas: οταν λες χρωμοσωμα ή ινιδιο χρωματινης λες το ιδιο πραγμα. φαντασου οτι το χρωμοσωμα ειναι δε μορφη ινιδιου χρωματινης πριν γινει ο διπλασιασμος του στην μεσοφαση. επειτα το ονομαζεις αδερφες χρωματιδες. Click για ανάπτυξη... Aww, ευχαριστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σεβαστή-Μαρία Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεβαστή-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:18 Η Σεβαστή-Μαρία: #771 28-01-12 01:18 Γεια σας, ήθελα να ρωτήσω, θεωρείτε πως για να γράψει κάποιος καλά βιολογία πρέπει οπωσδήποτε να τα αποστηθίσει ? Προσπάθησα πάρα πολλές φορές να το κάνω μα το μόνο που κατάφερα είναι να μπερδεύω τι θέλω να πω, δεν ξέρω τι να κάνω, το μόνο σίγουρο είναι πως δε μπορώ να τα μάθω όλα από έξω. Μπορώ να τα περιγράψω με δικά μου λόγια πολύ καλά, γιατί τα περισσότερα τα έχω καταλάβει, αλλά αυτό αρκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:20 Ο papas έγραψε: #772 28-01-12 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Γεια σας, ήθελα να ρωτήσω, θεωρείτε πως για να γράψει κάποιος καλά βιολογία πρέπει οπωσδήποτε να τα αποστηθίσει ? Προσπάθησα πάρα πολλές φορές να το κάνω μα το μόνο που κατάφερα είναι να μπερδεύω τι θέλω να πω, δεν ξέρω τι να κάνω, το μόνο σίγουρο είναι πως δε μπορώ να τα μάθω όλα από έξω. Μπορώ να τα περιγράψω με δικά μου λόγια πολύ καλά, γιατί τα περισσότερα τα έχω καταλάβει, αλλά αυτό αρκεί? Click για ανάπτυξη... Στην αρχή,μάθε τις επιστημονικές ορολογίες της κάθε παραγράφου.Μετά,μάθαινε τις διαδικασίες με τους επιστημονικούς όρους.Και στο τέλος,τα μαθαίνεις όλα μαζί παπαγαλία. True story. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:26 Ο Johnnaousa: #773 28-01-12 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Γεια σας, ήθελα να ρωτήσω, θεωρείτε πως για να γράψει κάποιος καλά βιολογία πρέπει οπωσδήποτε να τα αποστηθίσει ? Προσπάθησα πάρα πολλές φορές να το κάνω μα το μόνο που κατάφερα είναι να μπερδεύω τι θέλω να πω, δεν ξέρω τι να κάνω, το μόνο σίγουρο είναι πως δε μπορώ να τα μάθω όλα από έξω. Μπορώ να τα περιγράψω με δικά μου λόγια πολύ καλά, γιατί τα περισσότερα τα έχω καταλάβει, αλλά αυτό αρκεί? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς, όχι πίστεψε όμως οι περισσότεροι πιστεύω πως έχουν αρχικά πρόβλημα με την αποστήθιση, αλλά όσες περισσότερες φορές τα λες και κυρίως τα γράφεις(τουλάχιστον σε εμένα λειτούργησε πολύ θετικά αυτό) τόσο καλύτερα θα τα μαθαίνεις. Σίγουρα σου τρώει χρόνο, αλλά νομίζω πως να γράφεις σε κάθε άσκηση όλα την θεωρία,που φυσικά αντιστοιχεί στο θέμα της άσκησης, μόνο σε πλεονέκτημα μπορεί να βγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σεβαστή-Μαρία Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεβαστή-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:33 Η Σεβαστή-Μαρία: #774 28-01-12 01:33 Προσπαθώ ...μάλλον όμως θέλει κι άλλη προσπάθεια. Απλά όταν τα αποστηθίζω κι έρχεται η ώρα να τα αποτυπώσω στο χαρτί, χάνω τα λόγια μου και τα γράφω χειρότερα απ' ότι όταν τα περιγράφω. Ευχαριστώ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:38 Ο Johnnaousa: #775 28-01-12 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Προσπαθώ ...μάλλον όμως θέλει κι άλλη προσπάθεια. Απλά όταν τα αποστηθίζω κι έρχεται η ώρα να τα αποτυπώσω στο χαρτί, χάνω τα λόγια μου και τα γράφω χειρότερα απ' ότι όταν τα περιγράφω. Ευχαριστώ πάντως Click για ανάπτυξη... Επειδή με τρώει η περιέργεια..στην Φανή κάνεις? και εγώ δεν ήμουν της αποστήθισης αλλα τόσες φορές που έγραψα όλα αυτά τα κομμάτια.. ήταν μοιραίο να τα μάθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σεβαστή-Μαρία Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεβαστή-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 08:20 Η Σεβαστή-Μαρία: #776 28-01-12 08:20 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Επειδή με τρώει η περιέργεια..στην Φανή κάνεις? Click για ανάπτυξη... όχι δεν κάνω με τη Φανή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoName Νεοφερμένο μέλος Ο NoName αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 12:50 Ο NoName έγραψε: #777 29-01-12 12:50 Καλησπερα..εχω μια απορια..μετα απο την επιδραση της ΕcoRI η αλληλουχια συνδεεται με τον φορεα κλωνοποιησης και πρεπει να βρω τους φωσφοδιεστερικους δεσμους και δεσμους υδρογονου και βγαινουν 4 φωσφοδιεστερικοι και 16 υδρογονου..απλα δεν καταλαβαινω γιατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 13:52 Ο Johnnaousa: #778 29-01-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από NoName: Καλησπερα..εχω μια απορια..μετα απο την επιδραση της ΕcoRI η αλληλουχια συνδεεται με τον φορεα κλωνοποιησης και πρεπει να βρω τους φωσφοδιεστερικους δεσμους και δεσμους υδρογονου και βγαινουν 4 φωσφοδιεστερικοι και 16 υδρογονου..απλα δεν καταλαβαινω γιατι Click για ανάπτυξη... τους φωσφοδιεστερικους δεσμους που σπανε απο το αρχικο μοριο και τους δεσμους υδρογονου που επισης σπανε εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 16:10 Η JaneWin έγραψε: #779 29-01-12 16:10 Αρχική Δημοσίευση από NoName: Καλησπερα..εχω μια απορια..μετα απο την επιδραση της ΕcoRI η αλληλουχια συνδεεται με τον φορεα κλωνοποιησης και πρεπει να βρω τους φωσφοδιεστερικους δεσμους και δεσμους υδρογονου και βγαινουν 4 φωσφοδιεστερικοι και 16 υδρογονου..απλα δεν καταλαβαινω γιατι Click για ανάπτυξη... Η EcoRI κόβει την αλληλουχία 5'-GAATTC-3' 3'-CTTAAG-5' ανάμεσα στις βάσεις G και Α οπότε πάνω σπάει έναν έναν φ.δ και κάτω άλλον έναν. Σύνολο 2 φ.δ. από την επίδραση της ΕcoRI. Το αποτέλεσμα είναι: 5'-G________ ΑΑΤΤC-3' 3'-CTTAA ________G-5' μεταξύ Α-Τ δημιουργούνται 2 δεσμοί υδρογόνου,ενώ ανάμεσα στην C-G 3 δ.υ. Βλέπω ότι σπάνε δεσμοί ανάμεσα σε 4 ζεύγη Α-Τ. δηλαδή 4*2=8 δεσμοί υδρογόνου υδρολύονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoName Νεοφερμένο μέλος Ο NoName αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 16:11 Ο NoName έγραψε: #780 29-01-12 16:11 Το αρχικο νομιζω...Βασικα το λεει ετσι '' ποσοι δεσμοι(φωσφοδιεστερικοι και υδρογονου) σχηματιζονται κατα την συνδεση της αλληλουχιας με τον φορεα κλωνοποιησης'' στην προηγουμενη ζητουσε τους δεσμους υδρογονου που υπαρχουν στο θραυσμα που δημιουργειται απο την επιδραση της ΕcoRI στην αλληλουχια(οπου τους υπολογιζουμε χωρις να λαβουμε υποψιν μας τα ακρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από WoodyWoodperker: Να ρωτησω κατι?Πως μπορουμε να ξεχωρισουμε ενα φυλοσυνδετο αλληλομορφο απο ενα αυτοσωμικο? Click για ανάπτυξη... Αν το χαρακτηριστικό,που αυτό ελέγχει,εμφανίζεται μόνο στο ένα από τα δύο φύλα τότε είναι φυλοσύνδετο. Αν όμως εμφανίζεται και στους άνδρες και στις γυναίκες τότε είναι αυτοσωμικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2012 στις 15:38 Ο Alejandro Papas: #762 15-01-12 15:38 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Αν το χαρακτηριστικό,που αυτό ελέγχει,εμφανίζεται μόνο στο ένα από τα δύο φύλα τότε είναι φυλοσύνδετο. Αν όμως εμφανίζεται και στους άνδρες και στις γυναίκες τότε είναι αυτοσωμικό. Click για ανάπτυξη... ΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΘΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ενα φιλοσυνδετο χαρακτηριστικο μπορει να εμφανιστει και στα δυο φυλα απλα εχει μεγαλυτερη συχνοτητα εμφανισης στους αντρες! σκεψου οτι το Y χρωμοσωμα ειναι πολυ μικροτερο απο το X οταν λοιπον το χαρακτηριστικο αυτο κωδικοποιητε στην ''μονη περιοχη'' θα εκφραζετε στον αντρα (XY) ενω στην γυναικα (XX) θα πρεπει να ελεχξεις αν υπαρχει ομοζηγια ή ετεροζυγια και την σχεση επικρατειας υποτελειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2012 στις 16:02 Ο transient: #763 15-01-12 16:02 Η Jane είναι λανθασμένη. Με πρόλαβε ο papas Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2012 στις 16:26 Η JaneWin έγραψε: #764 15-01-12 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro Papas: ΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΘΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ΜΗ ΒΑΡΑΣ!!!!!!!!! Εμένα έτσι μου το έδωσε η καθηγήτρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2012 στις 16:27 Ο Alejandro Papas: #765 15-01-12 16:27 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: ΜΗ ΒΑΡΑΣ!!!!!!!!! Εμένα έτσι μου το έδωσε η καθηγήτρια. Click για ανάπτυξη... βαρα την καθηγητρια σου απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WoodyWoodperker Νεοφερμένο μέλος Ο WoodyWoodperker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Σάμος (Σάμος). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2012 στις 22:19 Ο WoodyWoodperker: #766 19-01-12 22:19 Αρα που καταληξαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2012 στις 22:24 Ο Alejandro Papas: #767 19-01-12 22:24 στο οτι η βιολογος της janewin δεν ξερει βιολογια ενα φιλοσυνδετο χαρακτηριστικο μπορει να εμφανιστει και στα δυο φυλα απλα εχει μεγαλυτερη συχνοτητα εμφανισης στους αντρες! σκεψου οτι το Y χρωμοσωμα ειναι πολυ μικροτερο απο το X οταν λοιπον το χαρακτηριστικο αυτο κωδικοποιητε στην ''μονη περιοχη'' θα εκφραζετε στον αντρα (XY) ενω στην γυναικα (XX) θα πρεπει να ελεχξεις αν υπαρχει ομοζηγια ή ετεροζυγια και την σχεση επικρατειας υποτελειας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KathrineDestiny Νεοφερμένο μέλος Η KathrineDestiny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2012 στις 19:22 Η KathrineDestiny: #768 20-01-12 19:22 Έχω μια ερωτησούλα. Μπερδεύω πάντα τις ασκήσεις με ινίδια χρωματίνης και χρωμοσώματα. Any ideas πως να τα θυμάμαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2012 στις 19:28 Ο Alejandro Papas: #769 20-01-12 19:28 Αρχική Δημοσίευση από KathrineDestiny: Έχω μια ερωτησούλα. Μπερδεύω πάντα τις ασκήσεις με ινίδια χρωματίνης και χρωμοσώματα. Any ideas πως να τα θυμάμαι; Click για ανάπτυξη... οταν λες χρωμοσωμα ή ινιδιο χρωματινης λες το ιδιο πραγμα. φαντασου οτι το χρωμοσωμα ειναι δε μορφη ινιδιου χρωματινης πριν γινει ο διπλασιασμος του στην μεσοφαση. επειτα το ονομαζεις αδερφες χρωματιδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KathrineDestiny Νεοφερμένο μέλος Η KathrineDestiny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2012 στις 17:01 Η KathrineDestiny: #770 21-01-12 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro Papas: οταν λες χρωμοσωμα ή ινιδιο χρωματινης λες το ιδιο πραγμα. φαντασου οτι το χρωμοσωμα ειναι δε μορφη ινιδιου χρωματινης πριν γινει ο διπλασιασμος του στην μεσοφαση. επειτα το ονομαζεις αδερφες χρωματιδες. Click για ανάπτυξη... Aww, ευχαριστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σεβαστή-Μαρία Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεβαστή-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:18 Η Σεβαστή-Μαρία: #771 28-01-12 01:18 Γεια σας, ήθελα να ρωτήσω, θεωρείτε πως για να γράψει κάποιος καλά βιολογία πρέπει οπωσδήποτε να τα αποστηθίσει ? Προσπάθησα πάρα πολλές φορές να το κάνω μα το μόνο που κατάφερα είναι να μπερδεύω τι θέλω να πω, δεν ξέρω τι να κάνω, το μόνο σίγουρο είναι πως δε μπορώ να τα μάθω όλα από έξω. Μπορώ να τα περιγράψω με δικά μου λόγια πολύ καλά, γιατί τα περισσότερα τα έχω καταλάβει, αλλά αυτό αρκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:20 Ο papas έγραψε: #772 28-01-12 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Γεια σας, ήθελα να ρωτήσω, θεωρείτε πως για να γράψει κάποιος καλά βιολογία πρέπει οπωσδήποτε να τα αποστηθίσει ? Προσπάθησα πάρα πολλές φορές να το κάνω μα το μόνο που κατάφερα είναι να μπερδεύω τι θέλω να πω, δεν ξέρω τι να κάνω, το μόνο σίγουρο είναι πως δε μπορώ να τα μάθω όλα από έξω. Μπορώ να τα περιγράψω με δικά μου λόγια πολύ καλά, γιατί τα περισσότερα τα έχω καταλάβει, αλλά αυτό αρκεί? Click για ανάπτυξη... Στην αρχή,μάθε τις επιστημονικές ορολογίες της κάθε παραγράφου.Μετά,μάθαινε τις διαδικασίες με τους επιστημονικούς όρους.Και στο τέλος,τα μαθαίνεις όλα μαζί παπαγαλία. True story. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:26 Ο Johnnaousa: #773 28-01-12 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Γεια σας, ήθελα να ρωτήσω, θεωρείτε πως για να γράψει κάποιος καλά βιολογία πρέπει οπωσδήποτε να τα αποστηθίσει ? Προσπάθησα πάρα πολλές φορές να το κάνω μα το μόνο που κατάφερα είναι να μπερδεύω τι θέλω να πω, δεν ξέρω τι να κάνω, το μόνο σίγουρο είναι πως δε μπορώ να τα μάθω όλα από έξω. Μπορώ να τα περιγράψω με δικά μου λόγια πολύ καλά, γιατί τα περισσότερα τα έχω καταλάβει, αλλά αυτό αρκεί? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς, όχι πίστεψε όμως οι περισσότεροι πιστεύω πως έχουν αρχικά πρόβλημα με την αποστήθιση, αλλά όσες περισσότερες φορές τα λες και κυρίως τα γράφεις(τουλάχιστον σε εμένα λειτούργησε πολύ θετικά αυτό) τόσο καλύτερα θα τα μαθαίνεις. Σίγουρα σου τρώει χρόνο, αλλά νομίζω πως να γράφεις σε κάθε άσκηση όλα την θεωρία,που φυσικά αντιστοιχεί στο θέμα της άσκησης, μόνο σε πλεονέκτημα μπορεί να βγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σεβαστή-Μαρία Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεβαστή-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:33 Η Σεβαστή-Μαρία: #774 28-01-12 01:33 Προσπαθώ ...μάλλον όμως θέλει κι άλλη προσπάθεια. Απλά όταν τα αποστηθίζω κι έρχεται η ώρα να τα αποτυπώσω στο χαρτί, χάνω τα λόγια μου και τα γράφω χειρότερα απ' ότι όταν τα περιγράφω. Ευχαριστώ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:38 Ο Johnnaousa: #775 28-01-12 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Προσπαθώ ...μάλλον όμως θέλει κι άλλη προσπάθεια. Απλά όταν τα αποστηθίζω κι έρχεται η ώρα να τα αποτυπώσω στο χαρτί, χάνω τα λόγια μου και τα γράφω χειρότερα απ' ότι όταν τα περιγράφω. Ευχαριστώ πάντως Click για ανάπτυξη... Επειδή με τρώει η περιέργεια..στην Φανή κάνεις? και εγώ δεν ήμουν της αποστήθισης αλλα τόσες φορές που έγραψα όλα αυτά τα κομμάτια.. ήταν μοιραίο να τα μάθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σεβαστή-Μαρία Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεβαστή-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 08:20 Η Σεβαστή-Μαρία: #776 28-01-12 08:20 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Επειδή με τρώει η περιέργεια..στην Φανή κάνεις? Click για ανάπτυξη... όχι δεν κάνω με τη Φανή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoName Νεοφερμένο μέλος Ο NoName αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 12:50 Ο NoName έγραψε: #777 29-01-12 12:50 Καλησπερα..εχω μια απορια..μετα απο την επιδραση της ΕcoRI η αλληλουχια συνδεεται με τον φορεα κλωνοποιησης και πρεπει να βρω τους φωσφοδιεστερικους δεσμους και δεσμους υδρογονου και βγαινουν 4 φωσφοδιεστερικοι και 16 υδρογονου..απλα δεν καταλαβαινω γιατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 13:52 Ο Johnnaousa: #778 29-01-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από NoName: Καλησπερα..εχω μια απορια..μετα απο την επιδραση της ΕcoRI η αλληλουχια συνδεεται με τον φορεα κλωνοποιησης και πρεπει να βρω τους φωσφοδιεστερικους δεσμους και δεσμους υδρογονου και βγαινουν 4 φωσφοδιεστερικοι και 16 υδρογονου..απλα δεν καταλαβαινω γιατι Click για ανάπτυξη... τους φωσφοδιεστερικους δεσμους που σπανε απο το αρχικο μοριο και τους δεσμους υδρογονου που επισης σπανε εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 16:10 Η JaneWin έγραψε: #779 29-01-12 16:10 Αρχική Δημοσίευση από NoName: Καλησπερα..εχω μια απορια..μετα απο την επιδραση της ΕcoRI η αλληλουχια συνδεεται με τον φορεα κλωνοποιησης και πρεπει να βρω τους φωσφοδιεστερικους δεσμους και δεσμους υδρογονου και βγαινουν 4 φωσφοδιεστερικοι και 16 υδρογονου..απλα δεν καταλαβαινω γιατι Click για ανάπτυξη... Η EcoRI κόβει την αλληλουχία 5'-GAATTC-3' 3'-CTTAAG-5' ανάμεσα στις βάσεις G και Α οπότε πάνω σπάει έναν έναν φ.δ και κάτω άλλον έναν. Σύνολο 2 φ.δ. από την επίδραση της ΕcoRI. Το αποτέλεσμα είναι: 5'-G________ ΑΑΤΤC-3' 3'-CTTAA ________G-5' μεταξύ Α-Τ δημιουργούνται 2 δεσμοί υδρογόνου,ενώ ανάμεσα στην C-G 3 δ.υ. Βλέπω ότι σπάνε δεσμοί ανάμεσα σε 4 ζεύγη Α-Τ. δηλαδή 4*2=8 δεσμοί υδρογόνου υδρολύονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoName Νεοφερμένο μέλος Ο NoName αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 16:11 Ο NoName έγραψε: #780 29-01-12 16:11 Το αρχικο νομιζω...Βασικα το λεει ετσι '' ποσοι δεσμοι(φωσφοδιεστερικοι και υδρογονου) σχηματιζονται κατα την συνδεση της αλληλουχιας με τον φορεα κλωνοποιησης'' στην προηγουμενη ζητουσε τους δεσμους υδρογονου που υπαρχουν στο θραυσμα που δημιουργειται απο την επιδραση της ΕcoRI στην αλληλουχια(οπου τους υπολογιζουμε χωρις να λαβουμε υποψιν μας τα ακρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Αν το χαρακτηριστικό,που αυτό ελέγχει,εμφανίζεται μόνο στο ένα από τα δύο φύλα τότε είναι φυλοσύνδετο. Αν όμως εμφανίζεται και στους άνδρες και στις γυναίκες τότε είναι αυτοσωμικό. Click για ανάπτυξη... ΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΘΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ενα φιλοσυνδετο χαρακτηριστικο μπορει να εμφανιστει και στα δυο φυλα απλα εχει μεγαλυτερη συχνοτητα εμφανισης στους αντρες! σκεψου οτι το Y χρωμοσωμα ειναι πολυ μικροτερο απο το X οταν λοιπον το χαρακτηριστικο αυτο κωδικοποιητε στην ''μονη περιοχη'' θα εκφραζετε στον αντρα (XY) ενω στην γυναικα (XX) θα πρεπει να ελεχξεις αν υπαρχει ομοζηγια ή ετεροζυγια και την σχεση επικρατειας υποτελειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2012 στις 16:02 Ο transient: #763 15-01-12 16:02 Η Jane είναι λανθασμένη. Με πρόλαβε ο papas Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2012 στις 16:26 Η JaneWin έγραψε: #764 15-01-12 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro Papas: ΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΘΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ΜΗ ΒΑΡΑΣ!!!!!!!!! Εμένα έτσι μου το έδωσε η καθηγήτρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2012 στις 16:27 Ο Alejandro Papas: #765 15-01-12 16:27 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: ΜΗ ΒΑΡΑΣ!!!!!!!!! Εμένα έτσι μου το έδωσε η καθηγήτρια. Click για ανάπτυξη... βαρα την καθηγητρια σου απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WoodyWoodperker Νεοφερμένο μέλος Ο WoodyWoodperker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Σάμος (Σάμος). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2012 στις 22:19 Ο WoodyWoodperker: #766 19-01-12 22:19 Αρα που καταληξαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2012 στις 22:24 Ο Alejandro Papas: #767 19-01-12 22:24 στο οτι η βιολογος της janewin δεν ξερει βιολογια ενα φιλοσυνδετο χαρακτηριστικο μπορει να εμφανιστει και στα δυο φυλα απλα εχει μεγαλυτερη συχνοτητα εμφανισης στους αντρες! σκεψου οτι το Y χρωμοσωμα ειναι πολυ μικροτερο απο το X οταν λοιπον το χαρακτηριστικο αυτο κωδικοποιητε στην ''μονη περιοχη'' θα εκφραζετε στον αντρα (XY) ενω στην γυναικα (XX) θα πρεπει να ελεχξεις αν υπαρχει ομοζηγια ή ετεροζυγια και την σχεση επικρατειας υποτελειας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KathrineDestiny Νεοφερμένο μέλος Η KathrineDestiny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2012 στις 19:22 Η KathrineDestiny: #768 20-01-12 19:22 Έχω μια ερωτησούλα. Μπερδεύω πάντα τις ασκήσεις με ινίδια χρωματίνης και χρωμοσώματα. Any ideas πως να τα θυμάμαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2012 στις 19:28 Ο Alejandro Papas: #769 20-01-12 19:28 Αρχική Δημοσίευση από KathrineDestiny: Έχω μια ερωτησούλα. Μπερδεύω πάντα τις ασκήσεις με ινίδια χρωματίνης και χρωμοσώματα. Any ideas πως να τα θυμάμαι; Click για ανάπτυξη... οταν λες χρωμοσωμα ή ινιδιο χρωματινης λες το ιδιο πραγμα. φαντασου οτι το χρωμοσωμα ειναι δε μορφη ινιδιου χρωματινης πριν γινει ο διπλασιασμος του στην μεσοφαση. επειτα το ονομαζεις αδερφες χρωματιδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KathrineDestiny Νεοφερμένο μέλος Η KathrineDestiny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2012 στις 17:01 Η KathrineDestiny: #770 21-01-12 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro Papas: οταν λες χρωμοσωμα ή ινιδιο χρωματινης λες το ιδιο πραγμα. φαντασου οτι το χρωμοσωμα ειναι δε μορφη ινιδιου χρωματινης πριν γινει ο διπλασιασμος του στην μεσοφαση. επειτα το ονομαζεις αδερφες χρωματιδες. Click για ανάπτυξη... Aww, ευχαριστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σεβαστή-Μαρία Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεβαστή-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:18 Η Σεβαστή-Μαρία: #771 28-01-12 01:18 Γεια σας, ήθελα να ρωτήσω, θεωρείτε πως για να γράψει κάποιος καλά βιολογία πρέπει οπωσδήποτε να τα αποστηθίσει ? Προσπάθησα πάρα πολλές φορές να το κάνω μα το μόνο που κατάφερα είναι να μπερδεύω τι θέλω να πω, δεν ξέρω τι να κάνω, το μόνο σίγουρο είναι πως δε μπορώ να τα μάθω όλα από έξω. Μπορώ να τα περιγράψω με δικά μου λόγια πολύ καλά, γιατί τα περισσότερα τα έχω καταλάβει, αλλά αυτό αρκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:20 Ο papas έγραψε: #772 28-01-12 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Γεια σας, ήθελα να ρωτήσω, θεωρείτε πως για να γράψει κάποιος καλά βιολογία πρέπει οπωσδήποτε να τα αποστηθίσει ? Προσπάθησα πάρα πολλές φορές να το κάνω μα το μόνο που κατάφερα είναι να μπερδεύω τι θέλω να πω, δεν ξέρω τι να κάνω, το μόνο σίγουρο είναι πως δε μπορώ να τα μάθω όλα από έξω. Μπορώ να τα περιγράψω με δικά μου λόγια πολύ καλά, γιατί τα περισσότερα τα έχω καταλάβει, αλλά αυτό αρκεί? Click για ανάπτυξη... Στην αρχή,μάθε τις επιστημονικές ορολογίες της κάθε παραγράφου.Μετά,μάθαινε τις διαδικασίες με τους επιστημονικούς όρους.Και στο τέλος,τα μαθαίνεις όλα μαζί παπαγαλία. True story. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:26 Ο Johnnaousa: #773 28-01-12 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Γεια σας, ήθελα να ρωτήσω, θεωρείτε πως για να γράψει κάποιος καλά βιολογία πρέπει οπωσδήποτε να τα αποστηθίσει ? Προσπάθησα πάρα πολλές φορές να το κάνω μα το μόνο που κατάφερα είναι να μπερδεύω τι θέλω να πω, δεν ξέρω τι να κάνω, το μόνο σίγουρο είναι πως δε μπορώ να τα μάθω όλα από έξω. Μπορώ να τα περιγράψω με δικά μου λόγια πολύ καλά, γιατί τα περισσότερα τα έχω καταλάβει, αλλά αυτό αρκεί? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς, όχι πίστεψε όμως οι περισσότεροι πιστεύω πως έχουν αρχικά πρόβλημα με την αποστήθιση, αλλά όσες περισσότερες φορές τα λες και κυρίως τα γράφεις(τουλάχιστον σε εμένα λειτούργησε πολύ θετικά αυτό) τόσο καλύτερα θα τα μαθαίνεις. Σίγουρα σου τρώει χρόνο, αλλά νομίζω πως να γράφεις σε κάθε άσκηση όλα την θεωρία,που φυσικά αντιστοιχεί στο θέμα της άσκησης, μόνο σε πλεονέκτημα μπορεί να βγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σεβαστή-Μαρία Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεβαστή-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:33 Η Σεβαστή-Μαρία: #774 28-01-12 01:33 Προσπαθώ ...μάλλον όμως θέλει κι άλλη προσπάθεια. Απλά όταν τα αποστηθίζω κι έρχεται η ώρα να τα αποτυπώσω στο χαρτί, χάνω τα λόγια μου και τα γράφω χειρότερα απ' ότι όταν τα περιγράφω. Ευχαριστώ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:38 Ο Johnnaousa: #775 28-01-12 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Προσπαθώ ...μάλλον όμως θέλει κι άλλη προσπάθεια. Απλά όταν τα αποστηθίζω κι έρχεται η ώρα να τα αποτυπώσω στο χαρτί, χάνω τα λόγια μου και τα γράφω χειρότερα απ' ότι όταν τα περιγράφω. Ευχαριστώ πάντως Click για ανάπτυξη... Επειδή με τρώει η περιέργεια..στην Φανή κάνεις? και εγώ δεν ήμουν της αποστήθισης αλλα τόσες φορές που έγραψα όλα αυτά τα κομμάτια.. ήταν μοιραίο να τα μάθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σεβαστή-Μαρία Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεβαστή-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 08:20 Η Σεβαστή-Μαρία: #776 28-01-12 08:20 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Επειδή με τρώει η περιέργεια..στην Φανή κάνεις? Click για ανάπτυξη... όχι δεν κάνω με τη Φανή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoName Νεοφερμένο μέλος Ο NoName αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 12:50 Ο NoName έγραψε: #777 29-01-12 12:50 Καλησπερα..εχω μια απορια..μετα απο την επιδραση της ΕcoRI η αλληλουχια συνδεεται με τον φορεα κλωνοποιησης και πρεπει να βρω τους φωσφοδιεστερικους δεσμους και δεσμους υδρογονου και βγαινουν 4 φωσφοδιεστερικοι και 16 υδρογονου..απλα δεν καταλαβαινω γιατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 13:52 Ο Johnnaousa: #778 29-01-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από NoName: Καλησπερα..εχω μια απορια..μετα απο την επιδραση της ΕcoRI η αλληλουχια συνδεεται με τον φορεα κλωνοποιησης και πρεπει να βρω τους φωσφοδιεστερικους δεσμους και δεσμους υδρογονου και βγαινουν 4 φωσφοδιεστερικοι και 16 υδρογονου..απλα δεν καταλαβαινω γιατι Click για ανάπτυξη... τους φωσφοδιεστερικους δεσμους που σπανε απο το αρχικο μοριο και τους δεσμους υδρογονου που επισης σπανε εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 16:10 Η JaneWin έγραψε: #779 29-01-12 16:10 Αρχική Δημοσίευση από NoName: Καλησπερα..εχω μια απορια..μετα απο την επιδραση της ΕcoRI η αλληλουχια συνδεεται με τον φορεα κλωνοποιησης και πρεπει να βρω τους φωσφοδιεστερικους δεσμους και δεσμους υδρογονου και βγαινουν 4 φωσφοδιεστερικοι και 16 υδρογονου..απλα δεν καταλαβαινω γιατι Click για ανάπτυξη... Η EcoRI κόβει την αλληλουχία 5'-GAATTC-3' 3'-CTTAAG-5' ανάμεσα στις βάσεις G και Α οπότε πάνω σπάει έναν έναν φ.δ και κάτω άλλον έναν. Σύνολο 2 φ.δ. από την επίδραση της ΕcoRI. Το αποτέλεσμα είναι: 5'-G________ ΑΑΤΤC-3' 3'-CTTAA ________G-5' μεταξύ Α-Τ δημιουργούνται 2 δεσμοί υδρογόνου,ενώ ανάμεσα στην C-G 3 δ.υ. Βλέπω ότι σπάνε δεσμοί ανάμεσα σε 4 ζεύγη Α-Τ. δηλαδή 4*2=8 δεσμοί υδρογόνου υδρολύονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoName Νεοφερμένο μέλος Ο NoName αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 16:11 Ο NoName έγραψε: #780 29-01-12 16:11 Το αρχικο νομιζω...Βασικα το λεει ετσι '' ποσοι δεσμοι(φωσφοδιεστερικοι και υδρογονου) σχηματιζονται κατα την συνδεση της αλληλουχιας με τον φορεα κλωνοποιησης'' στην προηγουμενη ζητουσε τους δεσμους υδρογονου που υπαρχουν στο θραυσμα που δημιουργειται απο την επιδραση της ΕcoRI στην αλληλουχια(οπου τους υπολογιζουμε χωρις να λαβουμε υποψιν μας τα ακρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η Jane είναι λανθασμένη. Με πρόλαβε ο papas Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2012 στις 16:26 Η JaneWin έγραψε: #764 15-01-12 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro Papas: ΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΘΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ΜΗ ΒΑΡΑΣ!!!!!!!!! Εμένα έτσι μου το έδωσε η καθηγήτρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2012 στις 16:27 Ο Alejandro Papas: #765 15-01-12 16:27 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: ΜΗ ΒΑΡΑΣ!!!!!!!!! Εμένα έτσι μου το έδωσε η καθηγήτρια. Click για ανάπτυξη... βαρα την καθηγητρια σου απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WoodyWoodperker Νεοφερμένο μέλος Ο WoodyWoodperker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Σάμος (Σάμος). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2012 στις 22:19 Ο WoodyWoodperker: #766 19-01-12 22:19 Αρα που καταληξαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2012 στις 22:24 Ο Alejandro Papas: #767 19-01-12 22:24 στο οτι η βιολογος της janewin δεν ξερει βιολογια ενα φιλοσυνδετο χαρακτηριστικο μπορει να εμφανιστει και στα δυο φυλα απλα εχει μεγαλυτερη συχνοτητα εμφανισης στους αντρες! σκεψου οτι το Y χρωμοσωμα ειναι πολυ μικροτερο απο το X οταν λοιπον το χαρακτηριστικο αυτο κωδικοποιητε στην ''μονη περιοχη'' θα εκφραζετε στον αντρα (XY) ενω στην γυναικα (XX) θα πρεπει να ελεχξεις αν υπαρχει ομοζηγια ή ετεροζυγια και την σχεση επικρατειας υποτελειας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KathrineDestiny Νεοφερμένο μέλος Η KathrineDestiny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2012 στις 19:22 Η KathrineDestiny: #768 20-01-12 19:22 Έχω μια ερωτησούλα. Μπερδεύω πάντα τις ασκήσεις με ινίδια χρωματίνης και χρωμοσώματα. Any ideas πως να τα θυμάμαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2012 στις 19:28 Ο Alejandro Papas: #769 20-01-12 19:28 Αρχική Δημοσίευση από KathrineDestiny: Έχω μια ερωτησούλα. Μπερδεύω πάντα τις ασκήσεις με ινίδια χρωματίνης και χρωμοσώματα. Any ideas πως να τα θυμάμαι; Click για ανάπτυξη... οταν λες χρωμοσωμα ή ινιδιο χρωματινης λες το ιδιο πραγμα. φαντασου οτι το χρωμοσωμα ειναι δε μορφη ινιδιου χρωματινης πριν γινει ο διπλασιασμος του στην μεσοφαση. επειτα το ονομαζεις αδερφες χρωματιδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KathrineDestiny Νεοφερμένο μέλος Η KathrineDestiny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2012 στις 17:01 Η KathrineDestiny: #770 21-01-12 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro Papas: οταν λες χρωμοσωμα ή ινιδιο χρωματινης λες το ιδιο πραγμα. φαντασου οτι το χρωμοσωμα ειναι δε μορφη ινιδιου χρωματινης πριν γινει ο διπλασιασμος του στην μεσοφαση. επειτα το ονομαζεις αδερφες χρωματιδες. Click για ανάπτυξη... Aww, ευχαριστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σεβαστή-Μαρία Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεβαστή-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:18 Η Σεβαστή-Μαρία: #771 28-01-12 01:18 Γεια σας, ήθελα να ρωτήσω, θεωρείτε πως για να γράψει κάποιος καλά βιολογία πρέπει οπωσδήποτε να τα αποστηθίσει ? Προσπάθησα πάρα πολλές φορές να το κάνω μα το μόνο που κατάφερα είναι να μπερδεύω τι θέλω να πω, δεν ξέρω τι να κάνω, το μόνο σίγουρο είναι πως δε μπορώ να τα μάθω όλα από έξω. Μπορώ να τα περιγράψω με δικά μου λόγια πολύ καλά, γιατί τα περισσότερα τα έχω καταλάβει, αλλά αυτό αρκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:20 Ο papas έγραψε: #772 28-01-12 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Γεια σας, ήθελα να ρωτήσω, θεωρείτε πως για να γράψει κάποιος καλά βιολογία πρέπει οπωσδήποτε να τα αποστηθίσει ? Προσπάθησα πάρα πολλές φορές να το κάνω μα το μόνο που κατάφερα είναι να μπερδεύω τι θέλω να πω, δεν ξέρω τι να κάνω, το μόνο σίγουρο είναι πως δε μπορώ να τα μάθω όλα από έξω. Μπορώ να τα περιγράψω με δικά μου λόγια πολύ καλά, γιατί τα περισσότερα τα έχω καταλάβει, αλλά αυτό αρκεί? Click για ανάπτυξη... Στην αρχή,μάθε τις επιστημονικές ορολογίες της κάθε παραγράφου.Μετά,μάθαινε τις διαδικασίες με τους επιστημονικούς όρους.Και στο τέλος,τα μαθαίνεις όλα μαζί παπαγαλία. True story. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:26 Ο Johnnaousa: #773 28-01-12 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Γεια σας, ήθελα να ρωτήσω, θεωρείτε πως για να γράψει κάποιος καλά βιολογία πρέπει οπωσδήποτε να τα αποστηθίσει ? Προσπάθησα πάρα πολλές φορές να το κάνω μα το μόνο που κατάφερα είναι να μπερδεύω τι θέλω να πω, δεν ξέρω τι να κάνω, το μόνο σίγουρο είναι πως δε μπορώ να τα μάθω όλα από έξω. Μπορώ να τα περιγράψω με δικά μου λόγια πολύ καλά, γιατί τα περισσότερα τα έχω καταλάβει, αλλά αυτό αρκεί? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς, όχι πίστεψε όμως οι περισσότεροι πιστεύω πως έχουν αρχικά πρόβλημα με την αποστήθιση, αλλά όσες περισσότερες φορές τα λες και κυρίως τα γράφεις(τουλάχιστον σε εμένα λειτούργησε πολύ θετικά αυτό) τόσο καλύτερα θα τα μαθαίνεις. Σίγουρα σου τρώει χρόνο, αλλά νομίζω πως να γράφεις σε κάθε άσκηση όλα την θεωρία,που φυσικά αντιστοιχεί στο θέμα της άσκησης, μόνο σε πλεονέκτημα μπορεί να βγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σεβαστή-Μαρία Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεβαστή-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:33 Η Σεβαστή-Μαρία: #774 28-01-12 01:33 Προσπαθώ ...μάλλον όμως θέλει κι άλλη προσπάθεια. Απλά όταν τα αποστηθίζω κι έρχεται η ώρα να τα αποτυπώσω στο χαρτί, χάνω τα λόγια μου και τα γράφω χειρότερα απ' ότι όταν τα περιγράφω. Ευχαριστώ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:38 Ο Johnnaousa: #775 28-01-12 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Προσπαθώ ...μάλλον όμως θέλει κι άλλη προσπάθεια. Απλά όταν τα αποστηθίζω κι έρχεται η ώρα να τα αποτυπώσω στο χαρτί, χάνω τα λόγια μου και τα γράφω χειρότερα απ' ότι όταν τα περιγράφω. Ευχαριστώ πάντως Click για ανάπτυξη... Επειδή με τρώει η περιέργεια..στην Φανή κάνεις? και εγώ δεν ήμουν της αποστήθισης αλλα τόσες φορές που έγραψα όλα αυτά τα κομμάτια.. ήταν μοιραίο να τα μάθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σεβαστή-Μαρία Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεβαστή-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 08:20 Η Σεβαστή-Μαρία: #776 28-01-12 08:20 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Επειδή με τρώει η περιέργεια..στην Φανή κάνεις? Click για ανάπτυξη... όχι δεν κάνω με τη Φανή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoName Νεοφερμένο μέλος Ο NoName αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 12:50 Ο NoName έγραψε: #777 29-01-12 12:50 Καλησπερα..εχω μια απορια..μετα απο την επιδραση της ΕcoRI η αλληλουχια συνδεεται με τον φορεα κλωνοποιησης και πρεπει να βρω τους φωσφοδιεστερικους δεσμους και δεσμους υδρογονου και βγαινουν 4 φωσφοδιεστερικοι και 16 υδρογονου..απλα δεν καταλαβαινω γιατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 13:52 Ο Johnnaousa: #778 29-01-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από NoName: Καλησπερα..εχω μια απορια..μετα απο την επιδραση της ΕcoRI η αλληλουχια συνδεεται με τον φορεα κλωνοποιησης και πρεπει να βρω τους φωσφοδιεστερικους δεσμους και δεσμους υδρογονου και βγαινουν 4 φωσφοδιεστερικοι και 16 υδρογονου..απλα δεν καταλαβαινω γιατι Click για ανάπτυξη... τους φωσφοδιεστερικους δεσμους που σπανε απο το αρχικο μοριο και τους δεσμους υδρογονου που επισης σπανε εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 16:10 Η JaneWin έγραψε: #779 29-01-12 16:10 Αρχική Δημοσίευση από NoName: Καλησπερα..εχω μια απορια..μετα απο την επιδραση της ΕcoRI η αλληλουχια συνδεεται με τον φορεα κλωνοποιησης και πρεπει να βρω τους φωσφοδιεστερικους δεσμους και δεσμους υδρογονου και βγαινουν 4 φωσφοδιεστερικοι και 16 υδρογονου..απλα δεν καταλαβαινω γιατι Click για ανάπτυξη... Η EcoRI κόβει την αλληλουχία 5'-GAATTC-3' 3'-CTTAAG-5' ανάμεσα στις βάσεις G και Α οπότε πάνω σπάει έναν έναν φ.δ και κάτω άλλον έναν. Σύνολο 2 φ.δ. από την επίδραση της ΕcoRI. Το αποτέλεσμα είναι: 5'-G________ ΑΑΤΤC-3' 3'-CTTAA ________G-5' μεταξύ Α-Τ δημιουργούνται 2 δεσμοί υδρογόνου,ενώ ανάμεσα στην C-G 3 δ.υ. Βλέπω ότι σπάνε δεσμοί ανάμεσα σε 4 ζεύγη Α-Τ. δηλαδή 4*2=8 δεσμοί υδρογόνου υδρολύονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoName Νεοφερμένο μέλος Ο NoName αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 16:11 Ο NoName έγραψε: #780 29-01-12 16:11 Το αρχικο νομιζω...Βασικα το λεει ετσι '' ποσοι δεσμοι(φωσφοδιεστερικοι και υδρογονου) σχηματιζονται κατα την συνδεση της αλληλουχιας με τον φορεα κλωνοποιησης'' στην προηγουμενη ζητουσε τους δεσμους υδρογονου που υπαρχουν στο θραυσμα που δημιουργειται απο την επιδραση της ΕcoRI στην αλληλουχια(οπου τους υπολογιζουμε χωρις να λαβουμε υποψιν μας τα ακρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alejandro Papas: ΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΘΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ΜΗ ΒΑΡΑΣ!!!!!!!!! Εμένα έτσι μου το έδωσε η καθηγήτρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2012 στις 16:27 Ο Alejandro Papas: #765 15-01-12 16:27 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: ΜΗ ΒΑΡΑΣ!!!!!!!!! Εμένα έτσι μου το έδωσε η καθηγήτρια. Click για ανάπτυξη... βαρα την καθηγητρια σου απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WoodyWoodperker Νεοφερμένο μέλος Ο WoodyWoodperker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Σάμος (Σάμος). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2012 στις 22:19 Ο WoodyWoodperker: #766 19-01-12 22:19 Αρα που καταληξαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2012 στις 22:24 Ο Alejandro Papas: #767 19-01-12 22:24 στο οτι η βιολογος της janewin δεν ξερει βιολογια ενα φιλοσυνδετο χαρακτηριστικο μπορει να εμφανιστει και στα δυο φυλα απλα εχει μεγαλυτερη συχνοτητα εμφανισης στους αντρες! σκεψου οτι το Y χρωμοσωμα ειναι πολυ μικροτερο απο το X οταν λοιπον το χαρακτηριστικο αυτο κωδικοποιητε στην ''μονη περιοχη'' θα εκφραζετε στον αντρα (XY) ενω στην γυναικα (XX) θα πρεπει να ελεχξεις αν υπαρχει ομοζηγια ή ετεροζυγια και την σχεση επικρατειας υποτελειας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KathrineDestiny Νεοφερμένο μέλος Η KathrineDestiny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2012 στις 19:22 Η KathrineDestiny: #768 20-01-12 19:22 Έχω μια ερωτησούλα. Μπερδεύω πάντα τις ασκήσεις με ινίδια χρωματίνης και χρωμοσώματα. Any ideas πως να τα θυμάμαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2012 στις 19:28 Ο Alejandro Papas: #769 20-01-12 19:28 Αρχική Δημοσίευση από KathrineDestiny: Έχω μια ερωτησούλα. Μπερδεύω πάντα τις ασκήσεις με ινίδια χρωματίνης και χρωμοσώματα. Any ideas πως να τα θυμάμαι; Click για ανάπτυξη... οταν λες χρωμοσωμα ή ινιδιο χρωματινης λες το ιδιο πραγμα. φαντασου οτι το χρωμοσωμα ειναι δε μορφη ινιδιου χρωματινης πριν γινει ο διπλασιασμος του στην μεσοφαση. επειτα το ονομαζεις αδερφες χρωματιδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KathrineDestiny Νεοφερμένο μέλος Η KathrineDestiny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2012 στις 17:01 Η KathrineDestiny: #770 21-01-12 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro Papas: οταν λες χρωμοσωμα ή ινιδιο χρωματινης λες το ιδιο πραγμα. φαντασου οτι το χρωμοσωμα ειναι δε μορφη ινιδιου χρωματινης πριν γινει ο διπλασιασμος του στην μεσοφαση. επειτα το ονομαζεις αδερφες χρωματιδες. Click για ανάπτυξη... Aww, ευχαριστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σεβαστή-Μαρία Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεβαστή-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:18 Η Σεβαστή-Μαρία: #771 28-01-12 01:18 Γεια σας, ήθελα να ρωτήσω, θεωρείτε πως για να γράψει κάποιος καλά βιολογία πρέπει οπωσδήποτε να τα αποστηθίσει ? Προσπάθησα πάρα πολλές φορές να το κάνω μα το μόνο που κατάφερα είναι να μπερδεύω τι θέλω να πω, δεν ξέρω τι να κάνω, το μόνο σίγουρο είναι πως δε μπορώ να τα μάθω όλα από έξω. Μπορώ να τα περιγράψω με δικά μου λόγια πολύ καλά, γιατί τα περισσότερα τα έχω καταλάβει, αλλά αυτό αρκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:20 Ο papas έγραψε: #772 28-01-12 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Γεια σας, ήθελα να ρωτήσω, θεωρείτε πως για να γράψει κάποιος καλά βιολογία πρέπει οπωσδήποτε να τα αποστηθίσει ? Προσπάθησα πάρα πολλές φορές να το κάνω μα το μόνο που κατάφερα είναι να μπερδεύω τι θέλω να πω, δεν ξέρω τι να κάνω, το μόνο σίγουρο είναι πως δε μπορώ να τα μάθω όλα από έξω. Μπορώ να τα περιγράψω με δικά μου λόγια πολύ καλά, γιατί τα περισσότερα τα έχω καταλάβει, αλλά αυτό αρκεί? Click για ανάπτυξη... Στην αρχή,μάθε τις επιστημονικές ορολογίες της κάθε παραγράφου.Μετά,μάθαινε τις διαδικασίες με τους επιστημονικούς όρους.Και στο τέλος,τα μαθαίνεις όλα μαζί παπαγαλία. True story. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:26 Ο Johnnaousa: #773 28-01-12 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Γεια σας, ήθελα να ρωτήσω, θεωρείτε πως για να γράψει κάποιος καλά βιολογία πρέπει οπωσδήποτε να τα αποστηθίσει ? Προσπάθησα πάρα πολλές φορές να το κάνω μα το μόνο που κατάφερα είναι να μπερδεύω τι θέλω να πω, δεν ξέρω τι να κάνω, το μόνο σίγουρο είναι πως δε μπορώ να τα μάθω όλα από έξω. Μπορώ να τα περιγράψω με δικά μου λόγια πολύ καλά, γιατί τα περισσότερα τα έχω καταλάβει, αλλά αυτό αρκεί? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς, όχι πίστεψε όμως οι περισσότεροι πιστεύω πως έχουν αρχικά πρόβλημα με την αποστήθιση, αλλά όσες περισσότερες φορές τα λες και κυρίως τα γράφεις(τουλάχιστον σε εμένα λειτούργησε πολύ θετικά αυτό) τόσο καλύτερα θα τα μαθαίνεις. Σίγουρα σου τρώει χρόνο, αλλά νομίζω πως να γράφεις σε κάθε άσκηση όλα την θεωρία,που φυσικά αντιστοιχεί στο θέμα της άσκησης, μόνο σε πλεονέκτημα μπορεί να βγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σεβαστή-Μαρία Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεβαστή-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:33 Η Σεβαστή-Μαρία: #774 28-01-12 01:33 Προσπαθώ ...μάλλον όμως θέλει κι άλλη προσπάθεια. Απλά όταν τα αποστηθίζω κι έρχεται η ώρα να τα αποτυπώσω στο χαρτί, χάνω τα λόγια μου και τα γράφω χειρότερα απ' ότι όταν τα περιγράφω. Ευχαριστώ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:38 Ο Johnnaousa: #775 28-01-12 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Προσπαθώ ...μάλλον όμως θέλει κι άλλη προσπάθεια. Απλά όταν τα αποστηθίζω κι έρχεται η ώρα να τα αποτυπώσω στο χαρτί, χάνω τα λόγια μου και τα γράφω χειρότερα απ' ότι όταν τα περιγράφω. Ευχαριστώ πάντως Click για ανάπτυξη... Επειδή με τρώει η περιέργεια..στην Φανή κάνεις? και εγώ δεν ήμουν της αποστήθισης αλλα τόσες φορές που έγραψα όλα αυτά τα κομμάτια.. ήταν μοιραίο να τα μάθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σεβαστή-Μαρία Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεβαστή-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 08:20 Η Σεβαστή-Μαρία: #776 28-01-12 08:20 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Επειδή με τρώει η περιέργεια..στην Φανή κάνεις? Click για ανάπτυξη... όχι δεν κάνω με τη Φανή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoName Νεοφερμένο μέλος Ο NoName αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 12:50 Ο NoName έγραψε: #777 29-01-12 12:50 Καλησπερα..εχω μια απορια..μετα απο την επιδραση της ΕcoRI η αλληλουχια συνδεεται με τον φορεα κλωνοποιησης και πρεπει να βρω τους φωσφοδιεστερικους δεσμους και δεσμους υδρογονου και βγαινουν 4 φωσφοδιεστερικοι και 16 υδρογονου..απλα δεν καταλαβαινω γιατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 13:52 Ο Johnnaousa: #778 29-01-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από NoName: Καλησπερα..εχω μια απορια..μετα απο την επιδραση της ΕcoRI η αλληλουχια συνδεεται με τον φορεα κλωνοποιησης και πρεπει να βρω τους φωσφοδιεστερικους δεσμους και δεσμους υδρογονου και βγαινουν 4 φωσφοδιεστερικοι και 16 υδρογονου..απλα δεν καταλαβαινω γιατι Click για ανάπτυξη... τους φωσφοδιεστερικους δεσμους που σπανε απο το αρχικο μοριο και τους δεσμους υδρογονου που επισης σπανε εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 16:10 Η JaneWin έγραψε: #779 29-01-12 16:10 Αρχική Δημοσίευση από NoName: Καλησπερα..εχω μια απορια..μετα απο την επιδραση της ΕcoRI η αλληλουχια συνδεεται με τον φορεα κλωνοποιησης και πρεπει να βρω τους φωσφοδιεστερικους δεσμους και δεσμους υδρογονου και βγαινουν 4 φωσφοδιεστερικοι και 16 υδρογονου..απλα δεν καταλαβαινω γιατι Click για ανάπτυξη... Η EcoRI κόβει την αλληλουχία 5'-GAATTC-3' 3'-CTTAAG-5' ανάμεσα στις βάσεις G και Α οπότε πάνω σπάει έναν έναν φ.δ και κάτω άλλον έναν. Σύνολο 2 φ.δ. από την επίδραση της ΕcoRI. Το αποτέλεσμα είναι: 5'-G________ ΑΑΤΤC-3' 3'-CTTAA ________G-5' μεταξύ Α-Τ δημιουργούνται 2 δεσμοί υδρογόνου,ενώ ανάμεσα στην C-G 3 δ.υ. Βλέπω ότι σπάνε δεσμοί ανάμεσα σε 4 ζεύγη Α-Τ. δηλαδή 4*2=8 δεσμοί υδρογόνου υδρολύονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoName Νεοφερμένο μέλος Ο NoName αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 16:11 Ο NoName έγραψε: #780 29-01-12 16:11 Το αρχικο νομιζω...Βασικα το λεει ετσι '' ποσοι δεσμοι(φωσφοδιεστερικοι και υδρογονου) σχηματιζονται κατα την συνδεση της αλληλουχιας με τον φορεα κλωνοποιησης'' στην προηγουμενη ζητουσε τους δεσμους υδρογονου που υπαρχουν στο θραυσμα που δημιουργειται απο την επιδραση της ΕcoRI στην αλληλουχια(οπου τους υπολογιζουμε χωρις να λαβουμε υποψιν μας τα ακρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: ΜΗ ΒΑΡΑΣ!!!!!!!!! Εμένα έτσι μου το έδωσε η καθηγήτρια. Click για ανάπτυξη... βαρα την καθηγητρια σου απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WoodyWoodperker Νεοφερμένο μέλος Ο WoodyWoodperker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Σάμος (Σάμος). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2012 στις 22:19 Ο WoodyWoodperker: #766 19-01-12 22:19 Αρα που καταληξαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2012 στις 22:24 Ο Alejandro Papas: #767 19-01-12 22:24 στο οτι η βιολογος της janewin δεν ξερει βιολογια ενα φιλοσυνδετο χαρακτηριστικο μπορει να εμφανιστει και στα δυο φυλα απλα εχει μεγαλυτερη συχνοτητα εμφανισης στους αντρες! σκεψου οτι το Y χρωμοσωμα ειναι πολυ μικροτερο απο το X οταν λοιπον το χαρακτηριστικο αυτο κωδικοποιητε στην ''μονη περιοχη'' θα εκφραζετε στον αντρα (XY) ενω στην γυναικα (XX) θα πρεπει να ελεχξεις αν υπαρχει ομοζηγια ή ετεροζυγια και την σχεση επικρατειας υποτελειας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KathrineDestiny Νεοφερμένο μέλος Η KathrineDestiny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2012 στις 19:22 Η KathrineDestiny: #768 20-01-12 19:22 Έχω μια ερωτησούλα. Μπερδεύω πάντα τις ασκήσεις με ινίδια χρωματίνης και χρωμοσώματα. Any ideas πως να τα θυμάμαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2012 στις 19:28 Ο Alejandro Papas: #769 20-01-12 19:28 Αρχική Δημοσίευση από KathrineDestiny: Έχω μια ερωτησούλα. Μπερδεύω πάντα τις ασκήσεις με ινίδια χρωματίνης και χρωμοσώματα. Any ideas πως να τα θυμάμαι; Click για ανάπτυξη... οταν λες χρωμοσωμα ή ινιδιο χρωματινης λες το ιδιο πραγμα. φαντασου οτι το χρωμοσωμα ειναι δε μορφη ινιδιου χρωματινης πριν γινει ο διπλασιασμος του στην μεσοφαση. επειτα το ονομαζεις αδερφες χρωματιδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KathrineDestiny Νεοφερμένο μέλος Η KathrineDestiny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2012 στις 17:01 Η KathrineDestiny: #770 21-01-12 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro Papas: οταν λες χρωμοσωμα ή ινιδιο χρωματινης λες το ιδιο πραγμα. φαντασου οτι το χρωμοσωμα ειναι δε μορφη ινιδιου χρωματινης πριν γινει ο διπλασιασμος του στην μεσοφαση. επειτα το ονομαζεις αδερφες χρωματιδες. Click για ανάπτυξη... Aww, ευχαριστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σεβαστή-Μαρία Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεβαστή-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:18 Η Σεβαστή-Μαρία: #771 28-01-12 01:18 Γεια σας, ήθελα να ρωτήσω, θεωρείτε πως για να γράψει κάποιος καλά βιολογία πρέπει οπωσδήποτε να τα αποστηθίσει ? Προσπάθησα πάρα πολλές φορές να το κάνω μα το μόνο που κατάφερα είναι να μπερδεύω τι θέλω να πω, δεν ξέρω τι να κάνω, το μόνο σίγουρο είναι πως δε μπορώ να τα μάθω όλα από έξω. Μπορώ να τα περιγράψω με δικά μου λόγια πολύ καλά, γιατί τα περισσότερα τα έχω καταλάβει, αλλά αυτό αρκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:20 Ο papas έγραψε: #772 28-01-12 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Γεια σας, ήθελα να ρωτήσω, θεωρείτε πως για να γράψει κάποιος καλά βιολογία πρέπει οπωσδήποτε να τα αποστηθίσει ? Προσπάθησα πάρα πολλές φορές να το κάνω μα το μόνο που κατάφερα είναι να μπερδεύω τι θέλω να πω, δεν ξέρω τι να κάνω, το μόνο σίγουρο είναι πως δε μπορώ να τα μάθω όλα από έξω. Μπορώ να τα περιγράψω με δικά μου λόγια πολύ καλά, γιατί τα περισσότερα τα έχω καταλάβει, αλλά αυτό αρκεί? Click για ανάπτυξη... Στην αρχή,μάθε τις επιστημονικές ορολογίες της κάθε παραγράφου.Μετά,μάθαινε τις διαδικασίες με τους επιστημονικούς όρους.Και στο τέλος,τα μαθαίνεις όλα μαζί παπαγαλία. True story. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:26 Ο Johnnaousa: #773 28-01-12 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Γεια σας, ήθελα να ρωτήσω, θεωρείτε πως για να γράψει κάποιος καλά βιολογία πρέπει οπωσδήποτε να τα αποστηθίσει ? Προσπάθησα πάρα πολλές φορές να το κάνω μα το μόνο που κατάφερα είναι να μπερδεύω τι θέλω να πω, δεν ξέρω τι να κάνω, το μόνο σίγουρο είναι πως δε μπορώ να τα μάθω όλα από έξω. Μπορώ να τα περιγράψω με δικά μου λόγια πολύ καλά, γιατί τα περισσότερα τα έχω καταλάβει, αλλά αυτό αρκεί? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς, όχι πίστεψε όμως οι περισσότεροι πιστεύω πως έχουν αρχικά πρόβλημα με την αποστήθιση, αλλά όσες περισσότερες φορές τα λες και κυρίως τα γράφεις(τουλάχιστον σε εμένα λειτούργησε πολύ θετικά αυτό) τόσο καλύτερα θα τα μαθαίνεις. Σίγουρα σου τρώει χρόνο, αλλά νομίζω πως να γράφεις σε κάθε άσκηση όλα την θεωρία,που φυσικά αντιστοιχεί στο θέμα της άσκησης, μόνο σε πλεονέκτημα μπορεί να βγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σεβαστή-Μαρία Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεβαστή-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:33 Η Σεβαστή-Μαρία: #774 28-01-12 01:33 Προσπαθώ ...μάλλον όμως θέλει κι άλλη προσπάθεια. Απλά όταν τα αποστηθίζω κι έρχεται η ώρα να τα αποτυπώσω στο χαρτί, χάνω τα λόγια μου και τα γράφω χειρότερα απ' ότι όταν τα περιγράφω. Ευχαριστώ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:38 Ο Johnnaousa: #775 28-01-12 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Προσπαθώ ...μάλλον όμως θέλει κι άλλη προσπάθεια. Απλά όταν τα αποστηθίζω κι έρχεται η ώρα να τα αποτυπώσω στο χαρτί, χάνω τα λόγια μου και τα γράφω χειρότερα απ' ότι όταν τα περιγράφω. Ευχαριστώ πάντως Click για ανάπτυξη... Επειδή με τρώει η περιέργεια..στην Φανή κάνεις? και εγώ δεν ήμουν της αποστήθισης αλλα τόσες φορές που έγραψα όλα αυτά τα κομμάτια.. ήταν μοιραίο να τα μάθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σεβαστή-Μαρία Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεβαστή-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 08:20 Η Σεβαστή-Μαρία: #776 28-01-12 08:20 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Επειδή με τρώει η περιέργεια..στην Φανή κάνεις? Click για ανάπτυξη... όχι δεν κάνω με τη Φανή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoName Νεοφερμένο μέλος Ο NoName αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 12:50 Ο NoName έγραψε: #777 29-01-12 12:50 Καλησπερα..εχω μια απορια..μετα απο την επιδραση της ΕcoRI η αλληλουχια συνδεεται με τον φορεα κλωνοποιησης και πρεπει να βρω τους φωσφοδιεστερικους δεσμους και δεσμους υδρογονου και βγαινουν 4 φωσφοδιεστερικοι και 16 υδρογονου..απλα δεν καταλαβαινω γιατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 13:52 Ο Johnnaousa: #778 29-01-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από NoName: Καλησπερα..εχω μια απορια..μετα απο την επιδραση της ΕcoRI η αλληλουχια συνδεεται με τον φορεα κλωνοποιησης και πρεπει να βρω τους φωσφοδιεστερικους δεσμους και δεσμους υδρογονου και βγαινουν 4 φωσφοδιεστερικοι και 16 υδρογονου..απλα δεν καταλαβαινω γιατι Click για ανάπτυξη... τους φωσφοδιεστερικους δεσμους που σπανε απο το αρχικο μοριο και τους δεσμους υδρογονου που επισης σπανε εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 16:10 Η JaneWin έγραψε: #779 29-01-12 16:10 Αρχική Δημοσίευση από NoName: Καλησπερα..εχω μια απορια..μετα απο την επιδραση της ΕcoRI η αλληλουχια συνδεεται με τον φορεα κλωνοποιησης και πρεπει να βρω τους φωσφοδιεστερικους δεσμους και δεσμους υδρογονου και βγαινουν 4 φωσφοδιεστερικοι και 16 υδρογονου..απλα δεν καταλαβαινω γιατι Click για ανάπτυξη... Η EcoRI κόβει την αλληλουχία 5'-GAATTC-3' 3'-CTTAAG-5' ανάμεσα στις βάσεις G και Α οπότε πάνω σπάει έναν έναν φ.δ και κάτω άλλον έναν. Σύνολο 2 φ.δ. από την επίδραση της ΕcoRI. Το αποτέλεσμα είναι: 5'-G________ ΑΑΤΤC-3' 3'-CTTAA ________G-5' μεταξύ Α-Τ δημιουργούνται 2 δεσμοί υδρογόνου,ενώ ανάμεσα στην C-G 3 δ.υ. Βλέπω ότι σπάνε δεσμοί ανάμεσα σε 4 ζεύγη Α-Τ. δηλαδή 4*2=8 δεσμοί υδρογόνου υδρολύονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoName Νεοφερμένο μέλος Ο NoName αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 16:11 Ο NoName έγραψε: #780 29-01-12 16:11 Το αρχικο νομιζω...Βασικα το λεει ετσι '' ποσοι δεσμοι(φωσφοδιεστερικοι και υδρογονου) σχηματιζονται κατα την συνδεση της αλληλουχιας με τον φορεα κλωνοποιησης'' στην προηγουμενη ζητουσε τους δεσμους υδρογονου που υπαρχουν στο θραυσμα που δημιουργειται απο την επιδραση της ΕcoRI στην αλληλουχια(οπου τους υπολογιζουμε χωρις να λαβουμε υποψιν μας τα ακρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρα που καταληξαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2012 στις 22:24 Ο Alejandro Papas: #767 19-01-12 22:24 στο οτι η βιολογος της janewin δεν ξερει βιολογια ενα φιλοσυνδετο χαρακτηριστικο μπορει να εμφανιστει και στα δυο φυλα απλα εχει μεγαλυτερη συχνοτητα εμφανισης στους αντρες! σκεψου οτι το Y χρωμοσωμα ειναι πολυ μικροτερο απο το X οταν λοιπον το χαρακτηριστικο αυτο κωδικοποιητε στην ''μονη περιοχη'' θα εκφραζετε στον αντρα (XY) ενω στην γυναικα (XX) θα πρεπει να ελεχξεις αν υπαρχει ομοζηγια ή ετεροζυγια και την σχεση επικρατειας υποτελειας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KathrineDestiny Νεοφερμένο μέλος Η KathrineDestiny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2012 στις 19:22 Η KathrineDestiny: #768 20-01-12 19:22 Έχω μια ερωτησούλα. Μπερδεύω πάντα τις ασκήσεις με ινίδια χρωματίνης και χρωμοσώματα. Any ideas πως να τα θυμάμαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2012 στις 19:28 Ο Alejandro Papas: #769 20-01-12 19:28 Αρχική Δημοσίευση από KathrineDestiny: Έχω μια ερωτησούλα. Μπερδεύω πάντα τις ασκήσεις με ινίδια χρωματίνης και χρωμοσώματα. Any ideas πως να τα θυμάμαι; Click για ανάπτυξη... οταν λες χρωμοσωμα ή ινιδιο χρωματινης λες το ιδιο πραγμα. φαντασου οτι το χρωμοσωμα ειναι δε μορφη ινιδιου χρωματινης πριν γινει ο διπλασιασμος του στην μεσοφαση. επειτα το ονομαζεις αδερφες χρωματιδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KathrineDestiny Νεοφερμένο μέλος Η KathrineDestiny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2012 στις 17:01 Η KathrineDestiny: #770 21-01-12 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro Papas: οταν λες χρωμοσωμα ή ινιδιο χρωματινης λες το ιδιο πραγμα. φαντασου οτι το χρωμοσωμα ειναι δε μορφη ινιδιου χρωματινης πριν γινει ο διπλασιασμος του στην μεσοφαση. επειτα το ονομαζεις αδερφες χρωματιδες. Click για ανάπτυξη... Aww, ευχαριστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σεβαστή-Μαρία Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεβαστή-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:18 Η Σεβαστή-Μαρία: #771 28-01-12 01:18 Γεια σας, ήθελα να ρωτήσω, θεωρείτε πως για να γράψει κάποιος καλά βιολογία πρέπει οπωσδήποτε να τα αποστηθίσει ? Προσπάθησα πάρα πολλές φορές να το κάνω μα το μόνο που κατάφερα είναι να μπερδεύω τι θέλω να πω, δεν ξέρω τι να κάνω, το μόνο σίγουρο είναι πως δε μπορώ να τα μάθω όλα από έξω. Μπορώ να τα περιγράψω με δικά μου λόγια πολύ καλά, γιατί τα περισσότερα τα έχω καταλάβει, αλλά αυτό αρκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:20 Ο papas έγραψε: #772 28-01-12 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Γεια σας, ήθελα να ρωτήσω, θεωρείτε πως για να γράψει κάποιος καλά βιολογία πρέπει οπωσδήποτε να τα αποστηθίσει ? Προσπάθησα πάρα πολλές φορές να το κάνω μα το μόνο που κατάφερα είναι να μπερδεύω τι θέλω να πω, δεν ξέρω τι να κάνω, το μόνο σίγουρο είναι πως δε μπορώ να τα μάθω όλα από έξω. Μπορώ να τα περιγράψω με δικά μου λόγια πολύ καλά, γιατί τα περισσότερα τα έχω καταλάβει, αλλά αυτό αρκεί? Click για ανάπτυξη... Στην αρχή,μάθε τις επιστημονικές ορολογίες της κάθε παραγράφου.Μετά,μάθαινε τις διαδικασίες με τους επιστημονικούς όρους.Και στο τέλος,τα μαθαίνεις όλα μαζί παπαγαλία. True story. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:26 Ο Johnnaousa: #773 28-01-12 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Γεια σας, ήθελα να ρωτήσω, θεωρείτε πως για να γράψει κάποιος καλά βιολογία πρέπει οπωσδήποτε να τα αποστηθίσει ? Προσπάθησα πάρα πολλές φορές να το κάνω μα το μόνο που κατάφερα είναι να μπερδεύω τι θέλω να πω, δεν ξέρω τι να κάνω, το μόνο σίγουρο είναι πως δε μπορώ να τα μάθω όλα από έξω. Μπορώ να τα περιγράψω με δικά μου λόγια πολύ καλά, γιατί τα περισσότερα τα έχω καταλάβει, αλλά αυτό αρκεί? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς, όχι πίστεψε όμως οι περισσότεροι πιστεύω πως έχουν αρχικά πρόβλημα με την αποστήθιση, αλλά όσες περισσότερες φορές τα λες και κυρίως τα γράφεις(τουλάχιστον σε εμένα λειτούργησε πολύ θετικά αυτό) τόσο καλύτερα θα τα μαθαίνεις. Σίγουρα σου τρώει χρόνο, αλλά νομίζω πως να γράφεις σε κάθε άσκηση όλα την θεωρία,που φυσικά αντιστοιχεί στο θέμα της άσκησης, μόνο σε πλεονέκτημα μπορεί να βγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σεβαστή-Μαρία Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεβαστή-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:33 Η Σεβαστή-Μαρία: #774 28-01-12 01:33 Προσπαθώ ...μάλλον όμως θέλει κι άλλη προσπάθεια. Απλά όταν τα αποστηθίζω κι έρχεται η ώρα να τα αποτυπώσω στο χαρτί, χάνω τα λόγια μου και τα γράφω χειρότερα απ' ότι όταν τα περιγράφω. Ευχαριστώ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:38 Ο Johnnaousa: #775 28-01-12 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Προσπαθώ ...μάλλον όμως θέλει κι άλλη προσπάθεια. Απλά όταν τα αποστηθίζω κι έρχεται η ώρα να τα αποτυπώσω στο χαρτί, χάνω τα λόγια μου και τα γράφω χειρότερα απ' ότι όταν τα περιγράφω. Ευχαριστώ πάντως Click για ανάπτυξη... Επειδή με τρώει η περιέργεια..στην Φανή κάνεις? και εγώ δεν ήμουν της αποστήθισης αλλα τόσες φορές που έγραψα όλα αυτά τα κομμάτια.. ήταν μοιραίο να τα μάθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σεβαστή-Μαρία Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεβαστή-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 08:20 Η Σεβαστή-Μαρία: #776 28-01-12 08:20 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Επειδή με τρώει η περιέργεια..στην Φανή κάνεις? Click για ανάπτυξη... όχι δεν κάνω με τη Φανή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoName Νεοφερμένο μέλος Ο NoName αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 12:50 Ο NoName έγραψε: #777 29-01-12 12:50 Καλησπερα..εχω μια απορια..μετα απο την επιδραση της ΕcoRI η αλληλουχια συνδεεται με τον φορεα κλωνοποιησης και πρεπει να βρω τους φωσφοδιεστερικους δεσμους και δεσμους υδρογονου και βγαινουν 4 φωσφοδιεστερικοι και 16 υδρογονου..απλα δεν καταλαβαινω γιατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 13:52 Ο Johnnaousa: #778 29-01-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από NoName: Καλησπερα..εχω μια απορια..μετα απο την επιδραση της ΕcoRI η αλληλουχια συνδεεται με τον φορεα κλωνοποιησης και πρεπει να βρω τους φωσφοδιεστερικους δεσμους και δεσμους υδρογονου και βγαινουν 4 φωσφοδιεστερικοι και 16 υδρογονου..απλα δεν καταλαβαινω γιατι Click για ανάπτυξη... τους φωσφοδιεστερικους δεσμους που σπανε απο το αρχικο μοριο και τους δεσμους υδρογονου που επισης σπανε εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 16:10 Η JaneWin έγραψε: #779 29-01-12 16:10 Αρχική Δημοσίευση από NoName: Καλησπερα..εχω μια απορια..μετα απο την επιδραση της ΕcoRI η αλληλουχια συνδεεται με τον φορεα κλωνοποιησης και πρεπει να βρω τους φωσφοδιεστερικους δεσμους και δεσμους υδρογονου και βγαινουν 4 φωσφοδιεστερικοι και 16 υδρογονου..απλα δεν καταλαβαινω γιατι Click για ανάπτυξη... Η EcoRI κόβει την αλληλουχία 5'-GAATTC-3' 3'-CTTAAG-5' ανάμεσα στις βάσεις G και Α οπότε πάνω σπάει έναν έναν φ.δ και κάτω άλλον έναν. Σύνολο 2 φ.δ. από την επίδραση της ΕcoRI. Το αποτέλεσμα είναι: 5'-G________ ΑΑΤΤC-3' 3'-CTTAA ________G-5' μεταξύ Α-Τ δημιουργούνται 2 δεσμοί υδρογόνου,ενώ ανάμεσα στην C-G 3 δ.υ. Βλέπω ότι σπάνε δεσμοί ανάμεσα σε 4 ζεύγη Α-Τ. δηλαδή 4*2=8 δεσμοί υδρογόνου υδρολύονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoName Νεοφερμένο μέλος Ο NoName αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 16:11 Ο NoName έγραψε: #780 29-01-12 16:11 Το αρχικο νομιζω...Βασικα το λεει ετσι '' ποσοι δεσμοι(φωσφοδιεστερικοι και υδρογονου) σχηματιζονται κατα την συνδεση της αλληλουχιας με τον φορεα κλωνοποιησης'' στην προηγουμενη ζητουσε τους δεσμους υδρογονου που υπαρχουν στο θραυσμα που δημιουργειται απο την επιδραση της ΕcoRI στην αλληλουχια(οπου τους υπολογιζουμε χωρις να λαβουμε υποψιν μας τα ακρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
στο οτι η βιολογος της janewin δεν ξερει βιολογια ενα φιλοσυνδετο χαρακτηριστικο μπορει να εμφανιστει και στα δυο φυλα απλα εχει μεγαλυτερη συχνοτητα εμφανισης στους αντρες! σκεψου οτι το Y χρωμοσωμα ειναι πολυ μικροτερο απο το X οταν λοιπον το χαρακτηριστικο αυτο κωδικοποιητε στην ''μονη περιοχη'' θα εκφραζετε στον αντρα (XY) ενω στην γυναικα (XX) θα πρεπει να ελεχξεις αν υπαρχει ομοζηγια ή ετεροζυγια και την σχεση επικρατειας υποτελειας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KathrineDestiny Νεοφερμένο μέλος Η KathrineDestiny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2012 στις 19:22 Η KathrineDestiny: #768 20-01-12 19:22 Έχω μια ερωτησούλα. Μπερδεύω πάντα τις ασκήσεις με ινίδια χρωματίνης και χρωμοσώματα. Any ideas πως να τα θυμάμαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2012 στις 19:28 Ο Alejandro Papas: #769 20-01-12 19:28 Αρχική Δημοσίευση από KathrineDestiny: Έχω μια ερωτησούλα. Μπερδεύω πάντα τις ασκήσεις με ινίδια χρωματίνης και χρωμοσώματα. Any ideas πως να τα θυμάμαι; Click για ανάπτυξη... οταν λες χρωμοσωμα ή ινιδιο χρωματινης λες το ιδιο πραγμα. φαντασου οτι το χρωμοσωμα ειναι δε μορφη ινιδιου χρωματινης πριν γινει ο διπλασιασμος του στην μεσοφαση. επειτα το ονομαζεις αδερφες χρωματιδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KathrineDestiny Νεοφερμένο μέλος Η KathrineDestiny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2012 στις 17:01 Η KathrineDestiny: #770 21-01-12 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro Papas: οταν λες χρωμοσωμα ή ινιδιο χρωματινης λες το ιδιο πραγμα. φαντασου οτι το χρωμοσωμα ειναι δε μορφη ινιδιου χρωματινης πριν γινει ο διπλασιασμος του στην μεσοφαση. επειτα το ονομαζεις αδερφες χρωματιδες. Click για ανάπτυξη... Aww, ευχαριστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σεβαστή-Μαρία Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεβαστή-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:18 Η Σεβαστή-Μαρία: #771 28-01-12 01:18 Γεια σας, ήθελα να ρωτήσω, θεωρείτε πως για να γράψει κάποιος καλά βιολογία πρέπει οπωσδήποτε να τα αποστηθίσει ? Προσπάθησα πάρα πολλές φορές να το κάνω μα το μόνο που κατάφερα είναι να μπερδεύω τι θέλω να πω, δεν ξέρω τι να κάνω, το μόνο σίγουρο είναι πως δε μπορώ να τα μάθω όλα από έξω. Μπορώ να τα περιγράψω με δικά μου λόγια πολύ καλά, γιατί τα περισσότερα τα έχω καταλάβει, αλλά αυτό αρκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:20 Ο papas έγραψε: #772 28-01-12 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Γεια σας, ήθελα να ρωτήσω, θεωρείτε πως για να γράψει κάποιος καλά βιολογία πρέπει οπωσδήποτε να τα αποστηθίσει ? Προσπάθησα πάρα πολλές φορές να το κάνω μα το μόνο που κατάφερα είναι να μπερδεύω τι θέλω να πω, δεν ξέρω τι να κάνω, το μόνο σίγουρο είναι πως δε μπορώ να τα μάθω όλα από έξω. Μπορώ να τα περιγράψω με δικά μου λόγια πολύ καλά, γιατί τα περισσότερα τα έχω καταλάβει, αλλά αυτό αρκεί? Click για ανάπτυξη... Στην αρχή,μάθε τις επιστημονικές ορολογίες της κάθε παραγράφου.Μετά,μάθαινε τις διαδικασίες με τους επιστημονικούς όρους.Και στο τέλος,τα μαθαίνεις όλα μαζί παπαγαλία. True story. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:26 Ο Johnnaousa: #773 28-01-12 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Γεια σας, ήθελα να ρωτήσω, θεωρείτε πως για να γράψει κάποιος καλά βιολογία πρέπει οπωσδήποτε να τα αποστηθίσει ? Προσπάθησα πάρα πολλές φορές να το κάνω μα το μόνο που κατάφερα είναι να μπερδεύω τι θέλω να πω, δεν ξέρω τι να κάνω, το μόνο σίγουρο είναι πως δε μπορώ να τα μάθω όλα από έξω. Μπορώ να τα περιγράψω με δικά μου λόγια πολύ καλά, γιατί τα περισσότερα τα έχω καταλάβει, αλλά αυτό αρκεί? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς, όχι πίστεψε όμως οι περισσότεροι πιστεύω πως έχουν αρχικά πρόβλημα με την αποστήθιση, αλλά όσες περισσότερες φορές τα λες και κυρίως τα γράφεις(τουλάχιστον σε εμένα λειτούργησε πολύ θετικά αυτό) τόσο καλύτερα θα τα μαθαίνεις. Σίγουρα σου τρώει χρόνο, αλλά νομίζω πως να γράφεις σε κάθε άσκηση όλα την θεωρία,που φυσικά αντιστοιχεί στο θέμα της άσκησης, μόνο σε πλεονέκτημα μπορεί να βγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σεβαστή-Μαρία Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεβαστή-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:33 Η Σεβαστή-Μαρία: #774 28-01-12 01:33 Προσπαθώ ...μάλλον όμως θέλει κι άλλη προσπάθεια. Απλά όταν τα αποστηθίζω κι έρχεται η ώρα να τα αποτυπώσω στο χαρτί, χάνω τα λόγια μου και τα γράφω χειρότερα απ' ότι όταν τα περιγράφω. Ευχαριστώ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:38 Ο Johnnaousa: #775 28-01-12 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Προσπαθώ ...μάλλον όμως θέλει κι άλλη προσπάθεια. Απλά όταν τα αποστηθίζω κι έρχεται η ώρα να τα αποτυπώσω στο χαρτί, χάνω τα λόγια μου και τα γράφω χειρότερα απ' ότι όταν τα περιγράφω. Ευχαριστώ πάντως Click για ανάπτυξη... Επειδή με τρώει η περιέργεια..στην Φανή κάνεις? και εγώ δεν ήμουν της αποστήθισης αλλα τόσες φορές που έγραψα όλα αυτά τα κομμάτια.. ήταν μοιραίο να τα μάθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σεβαστή-Μαρία Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεβαστή-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 08:20 Η Σεβαστή-Μαρία: #776 28-01-12 08:20 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Επειδή με τρώει η περιέργεια..στην Φανή κάνεις? Click για ανάπτυξη... όχι δεν κάνω με τη Φανή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoName Νεοφερμένο μέλος Ο NoName αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 12:50 Ο NoName έγραψε: #777 29-01-12 12:50 Καλησπερα..εχω μια απορια..μετα απο την επιδραση της ΕcoRI η αλληλουχια συνδεεται με τον φορεα κλωνοποιησης και πρεπει να βρω τους φωσφοδιεστερικους δεσμους και δεσμους υδρογονου και βγαινουν 4 φωσφοδιεστερικοι και 16 υδρογονου..απλα δεν καταλαβαινω γιατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 13:52 Ο Johnnaousa: #778 29-01-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από NoName: Καλησπερα..εχω μια απορια..μετα απο την επιδραση της ΕcoRI η αλληλουχια συνδεεται με τον φορεα κλωνοποιησης και πρεπει να βρω τους φωσφοδιεστερικους δεσμους και δεσμους υδρογονου και βγαινουν 4 φωσφοδιεστερικοι και 16 υδρογονου..απλα δεν καταλαβαινω γιατι Click για ανάπτυξη... τους φωσφοδιεστερικους δεσμους που σπανε απο το αρχικο μοριο και τους δεσμους υδρογονου που επισης σπανε εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 16:10 Η JaneWin έγραψε: #779 29-01-12 16:10 Αρχική Δημοσίευση από NoName: Καλησπερα..εχω μια απορια..μετα απο την επιδραση της ΕcoRI η αλληλουχια συνδεεται με τον φορεα κλωνοποιησης και πρεπει να βρω τους φωσφοδιεστερικους δεσμους και δεσμους υδρογονου και βγαινουν 4 φωσφοδιεστερικοι και 16 υδρογονου..απλα δεν καταλαβαινω γιατι Click για ανάπτυξη... Η EcoRI κόβει την αλληλουχία 5'-GAATTC-3' 3'-CTTAAG-5' ανάμεσα στις βάσεις G και Α οπότε πάνω σπάει έναν έναν φ.δ και κάτω άλλον έναν. Σύνολο 2 φ.δ. από την επίδραση της ΕcoRI. Το αποτέλεσμα είναι: 5'-G________ ΑΑΤΤC-3' 3'-CTTAA ________G-5' μεταξύ Α-Τ δημιουργούνται 2 δεσμοί υδρογόνου,ενώ ανάμεσα στην C-G 3 δ.υ. Βλέπω ότι σπάνε δεσμοί ανάμεσα σε 4 ζεύγη Α-Τ. δηλαδή 4*2=8 δεσμοί υδρογόνου υδρολύονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoName Νεοφερμένο μέλος Ο NoName αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 16:11 Ο NoName έγραψε: #780 29-01-12 16:11 Το αρχικο νομιζω...Βασικα το λεει ετσι '' ποσοι δεσμοι(φωσφοδιεστερικοι και υδρογονου) σχηματιζονται κατα την συνδεση της αλληλουχιας με τον φορεα κλωνοποιησης'' στην προηγουμενη ζητουσε τους δεσμους υδρογονου που υπαρχουν στο θραυσμα που δημιουργειται απο την επιδραση της ΕcoRI στην αλληλουχια(οπου τους υπολογιζουμε χωρις να λαβουμε υποψιν μας τα ακρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω μια ερωτησούλα. Μπερδεύω πάντα τις ασκήσεις με ινίδια χρωματίνης και χρωμοσώματα. Any ideas πως να τα θυμάμαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2012 στις 19:28 Ο Alejandro Papas: #769 20-01-12 19:28 Αρχική Δημοσίευση από KathrineDestiny: Έχω μια ερωτησούλα. Μπερδεύω πάντα τις ασκήσεις με ινίδια χρωματίνης και χρωμοσώματα. Any ideas πως να τα θυμάμαι; Click για ανάπτυξη... οταν λες χρωμοσωμα ή ινιδιο χρωματινης λες το ιδιο πραγμα. φαντασου οτι το χρωμοσωμα ειναι δε μορφη ινιδιου χρωματινης πριν γινει ο διπλασιασμος του στην μεσοφαση. επειτα το ονομαζεις αδερφες χρωματιδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KathrineDestiny Νεοφερμένο μέλος Η KathrineDestiny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2012 στις 17:01 Η KathrineDestiny: #770 21-01-12 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro Papas: οταν λες χρωμοσωμα ή ινιδιο χρωματινης λες το ιδιο πραγμα. φαντασου οτι το χρωμοσωμα ειναι δε μορφη ινιδιου χρωματινης πριν γινει ο διπλασιασμος του στην μεσοφαση. επειτα το ονομαζεις αδερφες χρωματιδες. Click για ανάπτυξη... Aww, ευχαριστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σεβαστή-Μαρία Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεβαστή-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:18 Η Σεβαστή-Μαρία: #771 28-01-12 01:18 Γεια σας, ήθελα να ρωτήσω, θεωρείτε πως για να γράψει κάποιος καλά βιολογία πρέπει οπωσδήποτε να τα αποστηθίσει ? Προσπάθησα πάρα πολλές φορές να το κάνω μα το μόνο που κατάφερα είναι να μπερδεύω τι θέλω να πω, δεν ξέρω τι να κάνω, το μόνο σίγουρο είναι πως δε μπορώ να τα μάθω όλα από έξω. Μπορώ να τα περιγράψω με δικά μου λόγια πολύ καλά, γιατί τα περισσότερα τα έχω καταλάβει, αλλά αυτό αρκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:20 Ο papas έγραψε: #772 28-01-12 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Γεια σας, ήθελα να ρωτήσω, θεωρείτε πως για να γράψει κάποιος καλά βιολογία πρέπει οπωσδήποτε να τα αποστηθίσει ? Προσπάθησα πάρα πολλές φορές να το κάνω μα το μόνο που κατάφερα είναι να μπερδεύω τι θέλω να πω, δεν ξέρω τι να κάνω, το μόνο σίγουρο είναι πως δε μπορώ να τα μάθω όλα από έξω. Μπορώ να τα περιγράψω με δικά μου λόγια πολύ καλά, γιατί τα περισσότερα τα έχω καταλάβει, αλλά αυτό αρκεί? Click για ανάπτυξη... Στην αρχή,μάθε τις επιστημονικές ορολογίες της κάθε παραγράφου.Μετά,μάθαινε τις διαδικασίες με τους επιστημονικούς όρους.Και στο τέλος,τα μαθαίνεις όλα μαζί παπαγαλία. True story. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:26 Ο Johnnaousa: #773 28-01-12 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Γεια σας, ήθελα να ρωτήσω, θεωρείτε πως για να γράψει κάποιος καλά βιολογία πρέπει οπωσδήποτε να τα αποστηθίσει ? Προσπάθησα πάρα πολλές φορές να το κάνω μα το μόνο που κατάφερα είναι να μπερδεύω τι θέλω να πω, δεν ξέρω τι να κάνω, το μόνο σίγουρο είναι πως δε μπορώ να τα μάθω όλα από έξω. Μπορώ να τα περιγράψω με δικά μου λόγια πολύ καλά, γιατί τα περισσότερα τα έχω καταλάβει, αλλά αυτό αρκεί? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς, όχι πίστεψε όμως οι περισσότεροι πιστεύω πως έχουν αρχικά πρόβλημα με την αποστήθιση, αλλά όσες περισσότερες φορές τα λες και κυρίως τα γράφεις(τουλάχιστον σε εμένα λειτούργησε πολύ θετικά αυτό) τόσο καλύτερα θα τα μαθαίνεις. Σίγουρα σου τρώει χρόνο, αλλά νομίζω πως να γράφεις σε κάθε άσκηση όλα την θεωρία,που φυσικά αντιστοιχεί στο θέμα της άσκησης, μόνο σε πλεονέκτημα μπορεί να βγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σεβαστή-Μαρία Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεβαστή-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:33 Η Σεβαστή-Μαρία: #774 28-01-12 01:33 Προσπαθώ ...μάλλον όμως θέλει κι άλλη προσπάθεια. Απλά όταν τα αποστηθίζω κι έρχεται η ώρα να τα αποτυπώσω στο χαρτί, χάνω τα λόγια μου και τα γράφω χειρότερα απ' ότι όταν τα περιγράφω. Ευχαριστώ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:38 Ο Johnnaousa: #775 28-01-12 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Προσπαθώ ...μάλλον όμως θέλει κι άλλη προσπάθεια. Απλά όταν τα αποστηθίζω κι έρχεται η ώρα να τα αποτυπώσω στο χαρτί, χάνω τα λόγια μου και τα γράφω χειρότερα απ' ότι όταν τα περιγράφω. Ευχαριστώ πάντως Click για ανάπτυξη... Επειδή με τρώει η περιέργεια..στην Φανή κάνεις? και εγώ δεν ήμουν της αποστήθισης αλλα τόσες φορές που έγραψα όλα αυτά τα κομμάτια.. ήταν μοιραίο να τα μάθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σεβαστή-Μαρία Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεβαστή-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 08:20 Η Σεβαστή-Μαρία: #776 28-01-12 08:20 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Επειδή με τρώει η περιέργεια..στην Φανή κάνεις? Click για ανάπτυξη... όχι δεν κάνω με τη Φανή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoName Νεοφερμένο μέλος Ο NoName αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 12:50 Ο NoName έγραψε: #777 29-01-12 12:50 Καλησπερα..εχω μια απορια..μετα απο την επιδραση της ΕcoRI η αλληλουχια συνδεεται με τον φορεα κλωνοποιησης και πρεπει να βρω τους φωσφοδιεστερικους δεσμους και δεσμους υδρογονου και βγαινουν 4 φωσφοδιεστερικοι και 16 υδρογονου..απλα δεν καταλαβαινω γιατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 13:52 Ο Johnnaousa: #778 29-01-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από NoName: Καλησπερα..εχω μια απορια..μετα απο την επιδραση της ΕcoRI η αλληλουχια συνδεεται με τον φορεα κλωνοποιησης και πρεπει να βρω τους φωσφοδιεστερικους δεσμους και δεσμους υδρογονου και βγαινουν 4 φωσφοδιεστερικοι και 16 υδρογονου..απλα δεν καταλαβαινω γιατι Click για ανάπτυξη... τους φωσφοδιεστερικους δεσμους που σπανε απο το αρχικο μοριο και τους δεσμους υδρογονου που επισης σπανε εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 16:10 Η JaneWin έγραψε: #779 29-01-12 16:10 Αρχική Δημοσίευση από NoName: Καλησπερα..εχω μια απορια..μετα απο την επιδραση της ΕcoRI η αλληλουχια συνδεεται με τον φορεα κλωνοποιησης και πρεπει να βρω τους φωσφοδιεστερικους δεσμους και δεσμους υδρογονου και βγαινουν 4 φωσφοδιεστερικοι και 16 υδρογονου..απλα δεν καταλαβαινω γιατι Click για ανάπτυξη... Η EcoRI κόβει την αλληλουχία 5'-GAATTC-3' 3'-CTTAAG-5' ανάμεσα στις βάσεις G και Α οπότε πάνω σπάει έναν έναν φ.δ και κάτω άλλον έναν. Σύνολο 2 φ.δ. από την επίδραση της ΕcoRI. Το αποτέλεσμα είναι: 5'-G________ ΑΑΤΤC-3' 3'-CTTAA ________G-5' μεταξύ Α-Τ δημιουργούνται 2 δεσμοί υδρογόνου,ενώ ανάμεσα στην C-G 3 δ.υ. Βλέπω ότι σπάνε δεσμοί ανάμεσα σε 4 ζεύγη Α-Τ. δηλαδή 4*2=8 δεσμοί υδρογόνου υδρολύονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoName Νεοφερμένο μέλος Ο NoName αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 16:11 Ο NoName έγραψε: #780 29-01-12 16:11 Το αρχικο νομιζω...Βασικα το λεει ετσι '' ποσοι δεσμοι(φωσφοδιεστερικοι και υδρογονου) σχηματιζονται κατα την συνδεση της αλληλουχιας με τον φορεα κλωνοποιησης'' στην προηγουμενη ζητουσε τους δεσμους υδρογονου που υπαρχουν στο θραυσμα που δημιουργειται απο την επιδραση της ΕcoRI στην αλληλουχια(οπου τους υπολογιζουμε χωρις να λαβουμε υποψιν μας τα ακρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από KathrineDestiny: Έχω μια ερωτησούλα. Μπερδεύω πάντα τις ασκήσεις με ινίδια χρωματίνης και χρωμοσώματα. Any ideas πως να τα θυμάμαι; Click για ανάπτυξη... οταν λες χρωμοσωμα ή ινιδιο χρωματινης λες το ιδιο πραγμα. φαντασου οτι το χρωμοσωμα ειναι δε μορφη ινιδιου χρωματινης πριν γινει ο διπλασιασμος του στην μεσοφαση. επειτα το ονομαζεις αδερφες χρωματιδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KathrineDestiny Νεοφερμένο μέλος Η KathrineDestiny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2012 στις 17:01 Η KathrineDestiny: #770 21-01-12 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro Papas: οταν λες χρωμοσωμα ή ινιδιο χρωματινης λες το ιδιο πραγμα. φαντασου οτι το χρωμοσωμα ειναι δε μορφη ινιδιου χρωματινης πριν γινει ο διπλασιασμος του στην μεσοφαση. επειτα το ονομαζεις αδερφες χρωματιδες. Click για ανάπτυξη... Aww, ευχαριστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σεβαστή-Μαρία Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεβαστή-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:18 Η Σεβαστή-Μαρία: #771 28-01-12 01:18 Γεια σας, ήθελα να ρωτήσω, θεωρείτε πως για να γράψει κάποιος καλά βιολογία πρέπει οπωσδήποτε να τα αποστηθίσει ? Προσπάθησα πάρα πολλές φορές να το κάνω μα το μόνο που κατάφερα είναι να μπερδεύω τι θέλω να πω, δεν ξέρω τι να κάνω, το μόνο σίγουρο είναι πως δε μπορώ να τα μάθω όλα από έξω. Μπορώ να τα περιγράψω με δικά μου λόγια πολύ καλά, γιατί τα περισσότερα τα έχω καταλάβει, αλλά αυτό αρκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:20 Ο papas έγραψε: #772 28-01-12 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Γεια σας, ήθελα να ρωτήσω, θεωρείτε πως για να γράψει κάποιος καλά βιολογία πρέπει οπωσδήποτε να τα αποστηθίσει ? Προσπάθησα πάρα πολλές φορές να το κάνω μα το μόνο που κατάφερα είναι να μπερδεύω τι θέλω να πω, δεν ξέρω τι να κάνω, το μόνο σίγουρο είναι πως δε μπορώ να τα μάθω όλα από έξω. Μπορώ να τα περιγράψω με δικά μου λόγια πολύ καλά, γιατί τα περισσότερα τα έχω καταλάβει, αλλά αυτό αρκεί? Click για ανάπτυξη... Στην αρχή,μάθε τις επιστημονικές ορολογίες της κάθε παραγράφου.Μετά,μάθαινε τις διαδικασίες με τους επιστημονικούς όρους.Και στο τέλος,τα μαθαίνεις όλα μαζί παπαγαλία. True story. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:26 Ο Johnnaousa: #773 28-01-12 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Γεια σας, ήθελα να ρωτήσω, θεωρείτε πως για να γράψει κάποιος καλά βιολογία πρέπει οπωσδήποτε να τα αποστηθίσει ? Προσπάθησα πάρα πολλές φορές να το κάνω μα το μόνο που κατάφερα είναι να μπερδεύω τι θέλω να πω, δεν ξέρω τι να κάνω, το μόνο σίγουρο είναι πως δε μπορώ να τα μάθω όλα από έξω. Μπορώ να τα περιγράψω με δικά μου λόγια πολύ καλά, γιατί τα περισσότερα τα έχω καταλάβει, αλλά αυτό αρκεί? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς, όχι πίστεψε όμως οι περισσότεροι πιστεύω πως έχουν αρχικά πρόβλημα με την αποστήθιση, αλλά όσες περισσότερες φορές τα λες και κυρίως τα γράφεις(τουλάχιστον σε εμένα λειτούργησε πολύ θετικά αυτό) τόσο καλύτερα θα τα μαθαίνεις. Σίγουρα σου τρώει χρόνο, αλλά νομίζω πως να γράφεις σε κάθε άσκηση όλα την θεωρία,που φυσικά αντιστοιχεί στο θέμα της άσκησης, μόνο σε πλεονέκτημα μπορεί να βγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σεβαστή-Μαρία Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεβαστή-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:33 Η Σεβαστή-Μαρία: #774 28-01-12 01:33 Προσπαθώ ...μάλλον όμως θέλει κι άλλη προσπάθεια. Απλά όταν τα αποστηθίζω κι έρχεται η ώρα να τα αποτυπώσω στο χαρτί, χάνω τα λόγια μου και τα γράφω χειρότερα απ' ότι όταν τα περιγράφω. Ευχαριστώ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:38 Ο Johnnaousa: #775 28-01-12 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Προσπαθώ ...μάλλον όμως θέλει κι άλλη προσπάθεια. Απλά όταν τα αποστηθίζω κι έρχεται η ώρα να τα αποτυπώσω στο χαρτί, χάνω τα λόγια μου και τα γράφω χειρότερα απ' ότι όταν τα περιγράφω. Ευχαριστώ πάντως Click για ανάπτυξη... Επειδή με τρώει η περιέργεια..στην Φανή κάνεις? και εγώ δεν ήμουν της αποστήθισης αλλα τόσες φορές που έγραψα όλα αυτά τα κομμάτια.. ήταν μοιραίο να τα μάθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σεβαστή-Μαρία Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεβαστή-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 08:20 Η Σεβαστή-Μαρία: #776 28-01-12 08:20 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Επειδή με τρώει η περιέργεια..στην Φανή κάνεις? Click για ανάπτυξη... όχι δεν κάνω με τη Φανή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoName Νεοφερμένο μέλος Ο NoName αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 12:50 Ο NoName έγραψε: #777 29-01-12 12:50 Καλησπερα..εχω μια απορια..μετα απο την επιδραση της ΕcoRI η αλληλουχια συνδεεται με τον φορεα κλωνοποιησης και πρεπει να βρω τους φωσφοδιεστερικους δεσμους και δεσμους υδρογονου και βγαινουν 4 φωσφοδιεστερικοι και 16 υδρογονου..απλα δεν καταλαβαινω γιατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 13:52 Ο Johnnaousa: #778 29-01-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από NoName: Καλησπερα..εχω μια απορια..μετα απο την επιδραση της ΕcoRI η αλληλουχια συνδεεται με τον φορεα κλωνοποιησης και πρεπει να βρω τους φωσφοδιεστερικους δεσμους και δεσμους υδρογονου και βγαινουν 4 φωσφοδιεστερικοι και 16 υδρογονου..απλα δεν καταλαβαινω γιατι Click για ανάπτυξη... τους φωσφοδιεστερικους δεσμους που σπανε απο το αρχικο μοριο και τους δεσμους υδρογονου που επισης σπανε εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 16:10 Η JaneWin έγραψε: #779 29-01-12 16:10 Αρχική Δημοσίευση από NoName: Καλησπερα..εχω μια απορια..μετα απο την επιδραση της ΕcoRI η αλληλουχια συνδεεται με τον φορεα κλωνοποιησης και πρεπει να βρω τους φωσφοδιεστερικους δεσμους και δεσμους υδρογονου και βγαινουν 4 φωσφοδιεστερικοι και 16 υδρογονου..απλα δεν καταλαβαινω γιατι Click για ανάπτυξη... Η EcoRI κόβει την αλληλουχία 5'-GAATTC-3' 3'-CTTAAG-5' ανάμεσα στις βάσεις G και Α οπότε πάνω σπάει έναν έναν φ.δ και κάτω άλλον έναν. Σύνολο 2 φ.δ. από την επίδραση της ΕcoRI. Το αποτέλεσμα είναι: 5'-G________ ΑΑΤΤC-3' 3'-CTTAA ________G-5' μεταξύ Α-Τ δημιουργούνται 2 δεσμοί υδρογόνου,ενώ ανάμεσα στην C-G 3 δ.υ. Βλέπω ότι σπάνε δεσμοί ανάμεσα σε 4 ζεύγη Α-Τ. δηλαδή 4*2=8 δεσμοί υδρογόνου υδρολύονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoName Νεοφερμένο μέλος Ο NoName αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 16:11 Ο NoName έγραψε: #780 29-01-12 16:11 Το αρχικο νομιζω...Βασικα το λεει ετσι '' ποσοι δεσμοι(φωσφοδιεστερικοι και υδρογονου) σχηματιζονται κατα την συνδεση της αλληλουχιας με τον φορεα κλωνοποιησης'' στην προηγουμενη ζητουσε τους δεσμους υδρογονου που υπαρχουν στο θραυσμα που δημιουργειται απο την επιδραση της ΕcoRI στην αλληλουχια(οπου τους υπολογιζουμε χωρις να λαβουμε υποψιν μας τα ακρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alejandro Papas: οταν λες χρωμοσωμα ή ινιδιο χρωματινης λες το ιδιο πραγμα. φαντασου οτι το χρωμοσωμα ειναι δε μορφη ινιδιου χρωματινης πριν γινει ο διπλασιασμος του στην μεσοφαση. επειτα το ονομαζεις αδερφες χρωματιδες. Click για ανάπτυξη... Aww, ευχαριστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σεβαστή-Μαρία Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεβαστή-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:18 Η Σεβαστή-Μαρία: #771 28-01-12 01:18 Γεια σας, ήθελα να ρωτήσω, θεωρείτε πως για να γράψει κάποιος καλά βιολογία πρέπει οπωσδήποτε να τα αποστηθίσει ? Προσπάθησα πάρα πολλές φορές να το κάνω μα το μόνο που κατάφερα είναι να μπερδεύω τι θέλω να πω, δεν ξέρω τι να κάνω, το μόνο σίγουρο είναι πως δε μπορώ να τα μάθω όλα από έξω. Μπορώ να τα περιγράψω με δικά μου λόγια πολύ καλά, γιατί τα περισσότερα τα έχω καταλάβει, αλλά αυτό αρκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:20 Ο papas έγραψε: #772 28-01-12 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Γεια σας, ήθελα να ρωτήσω, θεωρείτε πως για να γράψει κάποιος καλά βιολογία πρέπει οπωσδήποτε να τα αποστηθίσει ? Προσπάθησα πάρα πολλές φορές να το κάνω μα το μόνο που κατάφερα είναι να μπερδεύω τι θέλω να πω, δεν ξέρω τι να κάνω, το μόνο σίγουρο είναι πως δε μπορώ να τα μάθω όλα από έξω. Μπορώ να τα περιγράψω με δικά μου λόγια πολύ καλά, γιατί τα περισσότερα τα έχω καταλάβει, αλλά αυτό αρκεί? Click για ανάπτυξη... Στην αρχή,μάθε τις επιστημονικές ορολογίες της κάθε παραγράφου.Μετά,μάθαινε τις διαδικασίες με τους επιστημονικούς όρους.Και στο τέλος,τα μαθαίνεις όλα μαζί παπαγαλία. True story. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:26 Ο Johnnaousa: #773 28-01-12 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Γεια σας, ήθελα να ρωτήσω, θεωρείτε πως για να γράψει κάποιος καλά βιολογία πρέπει οπωσδήποτε να τα αποστηθίσει ? Προσπάθησα πάρα πολλές φορές να το κάνω μα το μόνο που κατάφερα είναι να μπερδεύω τι θέλω να πω, δεν ξέρω τι να κάνω, το μόνο σίγουρο είναι πως δε μπορώ να τα μάθω όλα από έξω. Μπορώ να τα περιγράψω με δικά μου λόγια πολύ καλά, γιατί τα περισσότερα τα έχω καταλάβει, αλλά αυτό αρκεί? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς, όχι πίστεψε όμως οι περισσότεροι πιστεύω πως έχουν αρχικά πρόβλημα με την αποστήθιση, αλλά όσες περισσότερες φορές τα λες και κυρίως τα γράφεις(τουλάχιστον σε εμένα λειτούργησε πολύ θετικά αυτό) τόσο καλύτερα θα τα μαθαίνεις. Σίγουρα σου τρώει χρόνο, αλλά νομίζω πως να γράφεις σε κάθε άσκηση όλα την θεωρία,που φυσικά αντιστοιχεί στο θέμα της άσκησης, μόνο σε πλεονέκτημα μπορεί να βγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σεβαστή-Μαρία Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεβαστή-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:33 Η Σεβαστή-Μαρία: #774 28-01-12 01:33 Προσπαθώ ...μάλλον όμως θέλει κι άλλη προσπάθεια. Απλά όταν τα αποστηθίζω κι έρχεται η ώρα να τα αποτυπώσω στο χαρτί, χάνω τα λόγια μου και τα γράφω χειρότερα απ' ότι όταν τα περιγράφω. Ευχαριστώ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:38 Ο Johnnaousa: #775 28-01-12 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Προσπαθώ ...μάλλον όμως θέλει κι άλλη προσπάθεια. Απλά όταν τα αποστηθίζω κι έρχεται η ώρα να τα αποτυπώσω στο χαρτί, χάνω τα λόγια μου και τα γράφω χειρότερα απ' ότι όταν τα περιγράφω. Ευχαριστώ πάντως Click για ανάπτυξη... Επειδή με τρώει η περιέργεια..στην Φανή κάνεις? και εγώ δεν ήμουν της αποστήθισης αλλα τόσες φορές που έγραψα όλα αυτά τα κομμάτια.. ήταν μοιραίο να τα μάθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σεβαστή-Μαρία Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεβαστή-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 08:20 Η Σεβαστή-Μαρία: #776 28-01-12 08:20 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Επειδή με τρώει η περιέργεια..στην Φανή κάνεις? Click για ανάπτυξη... όχι δεν κάνω με τη Φανή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoName Νεοφερμένο μέλος Ο NoName αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 12:50 Ο NoName έγραψε: #777 29-01-12 12:50 Καλησπερα..εχω μια απορια..μετα απο την επιδραση της ΕcoRI η αλληλουχια συνδεεται με τον φορεα κλωνοποιησης και πρεπει να βρω τους φωσφοδιεστερικους δεσμους και δεσμους υδρογονου και βγαινουν 4 φωσφοδιεστερικοι και 16 υδρογονου..απλα δεν καταλαβαινω γιατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 13:52 Ο Johnnaousa: #778 29-01-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από NoName: Καλησπερα..εχω μια απορια..μετα απο την επιδραση της ΕcoRI η αλληλουχια συνδεεται με τον φορεα κλωνοποιησης και πρεπει να βρω τους φωσφοδιεστερικους δεσμους και δεσμους υδρογονου και βγαινουν 4 φωσφοδιεστερικοι και 16 υδρογονου..απλα δεν καταλαβαινω γιατι Click για ανάπτυξη... τους φωσφοδιεστερικους δεσμους που σπανε απο το αρχικο μοριο και τους δεσμους υδρογονου που επισης σπανε εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 16:10 Η JaneWin έγραψε: #779 29-01-12 16:10 Αρχική Δημοσίευση από NoName: Καλησπερα..εχω μια απορια..μετα απο την επιδραση της ΕcoRI η αλληλουχια συνδεεται με τον φορεα κλωνοποιησης και πρεπει να βρω τους φωσφοδιεστερικους δεσμους και δεσμους υδρογονου και βγαινουν 4 φωσφοδιεστερικοι και 16 υδρογονου..απλα δεν καταλαβαινω γιατι Click για ανάπτυξη... Η EcoRI κόβει την αλληλουχία 5'-GAATTC-3' 3'-CTTAAG-5' ανάμεσα στις βάσεις G και Α οπότε πάνω σπάει έναν έναν φ.δ και κάτω άλλον έναν. Σύνολο 2 φ.δ. από την επίδραση της ΕcoRI. Το αποτέλεσμα είναι: 5'-G________ ΑΑΤΤC-3' 3'-CTTAA ________G-5' μεταξύ Α-Τ δημιουργούνται 2 δεσμοί υδρογόνου,ενώ ανάμεσα στην C-G 3 δ.υ. Βλέπω ότι σπάνε δεσμοί ανάμεσα σε 4 ζεύγη Α-Τ. δηλαδή 4*2=8 δεσμοί υδρογόνου υδρολύονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoName Νεοφερμένο μέλος Ο NoName αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 16:11 Ο NoName έγραψε: #780 29-01-12 16:11 Το αρχικο νομιζω...Βασικα το λεει ετσι '' ποσοι δεσμοι(φωσφοδιεστερικοι και υδρογονου) σχηματιζονται κατα την συνδεση της αλληλουχιας με τον φορεα κλωνοποιησης'' στην προηγουμενη ζητουσε τους δεσμους υδρογονου που υπαρχουν στο θραυσμα που δημιουργειται απο την επιδραση της ΕcoRI στην αλληλουχια(οπου τους υπολογιζουμε χωρις να λαβουμε υποψιν μας τα ακρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας, ήθελα να ρωτήσω, θεωρείτε πως για να γράψει κάποιος καλά βιολογία πρέπει οπωσδήποτε να τα αποστηθίσει ? Προσπάθησα πάρα πολλές φορές να το κάνω μα το μόνο που κατάφερα είναι να μπερδεύω τι θέλω να πω, δεν ξέρω τι να κάνω, το μόνο σίγουρο είναι πως δε μπορώ να τα μάθω όλα από έξω. Μπορώ να τα περιγράψω με δικά μου λόγια πολύ καλά, γιατί τα περισσότερα τα έχω καταλάβει, αλλά αυτό αρκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:20 Ο papas έγραψε: #772 28-01-12 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Γεια σας, ήθελα να ρωτήσω, θεωρείτε πως για να γράψει κάποιος καλά βιολογία πρέπει οπωσδήποτε να τα αποστηθίσει ? Προσπάθησα πάρα πολλές φορές να το κάνω μα το μόνο που κατάφερα είναι να μπερδεύω τι θέλω να πω, δεν ξέρω τι να κάνω, το μόνο σίγουρο είναι πως δε μπορώ να τα μάθω όλα από έξω. Μπορώ να τα περιγράψω με δικά μου λόγια πολύ καλά, γιατί τα περισσότερα τα έχω καταλάβει, αλλά αυτό αρκεί? Click για ανάπτυξη... Στην αρχή,μάθε τις επιστημονικές ορολογίες της κάθε παραγράφου.Μετά,μάθαινε τις διαδικασίες με τους επιστημονικούς όρους.Και στο τέλος,τα μαθαίνεις όλα μαζί παπαγαλία. True story. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:26 Ο Johnnaousa: #773 28-01-12 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Γεια σας, ήθελα να ρωτήσω, θεωρείτε πως για να γράψει κάποιος καλά βιολογία πρέπει οπωσδήποτε να τα αποστηθίσει ? Προσπάθησα πάρα πολλές φορές να το κάνω μα το μόνο που κατάφερα είναι να μπερδεύω τι θέλω να πω, δεν ξέρω τι να κάνω, το μόνο σίγουρο είναι πως δε μπορώ να τα μάθω όλα από έξω. Μπορώ να τα περιγράψω με δικά μου λόγια πολύ καλά, γιατί τα περισσότερα τα έχω καταλάβει, αλλά αυτό αρκεί? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς, όχι πίστεψε όμως οι περισσότεροι πιστεύω πως έχουν αρχικά πρόβλημα με την αποστήθιση, αλλά όσες περισσότερες φορές τα λες και κυρίως τα γράφεις(τουλάχιστον σε εμένα λειτούργησε πολύ θετικά αυτό) τόσο καλύτερα θα τα μαθαίνεις. Σίγουρα σου τρώει χρόνο, αλλά νομίζω πως να γράφεις σε κάθε άσκηση όλα την θεωρία,που φυσικά αντιστοιχεί στο θέμα της άσκησης, μόνο σε πλεονέκτημα μπορεί να βγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σεβαστή-Μαρία Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεβαστή-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:33 Η Σεβαστή-Μαρία: #774 28-01-12 01:33 Προσπαθώ ...μάλλον όμως θέλει κι άλλη προσπάθεια. Απλά όταν τα αποστηθίζω κι έρχεται η ώρα να τα αποτυπώσω στο χαρτί, χάνω τα λόγια μου και τα γράφω χειρότερα απ' ότι όταν τα περιγράφω. Ευχαριστώ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:38 Ο Johnnaousa: #775 28-01-12 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Προσπαθώ ...μάλλον όμως θέλει κι άλλη προσπάθεια. Απλά όταν τα αποστηθίζω κι έρχεται η ώρα να τα αποτυπώσω στο χαρτί, χάνω τα λόγια μου και τα γράφω χειρότερα απ' ότι όταν τα περιγράφω. Ευχαριστώ πάντως Click για ανάπτυξη... Επειδή με τρώει η περιέργεια..στην Φανή κάνεις? και εγώ δεν ήμουν της αποστήθισης αλλα τόσες φορές που έγραψα όλα αυτά τα κομμάτια.. ήταν μοιραίο να τα μάθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σεβαστή-Μαρία Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεβαστή-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 08:20 Η Σεβαστή-Μαρία: #776 28-01-12 08:20 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Επειδή με τρώει η περιέργεια..στην Φανή κάνεις? Click για ανάπτυξη... όχι δεν κάνω με τη Φανή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoName Νεοφερμένο μέλος Ο NoName αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 12:50 Ο NoName έγραψε: #777 29-01-12 12:50 Καλησπερα..εχω μια απορια..μετα απο την επιδραση της ΕcoRI η αλληλουχια συνδεεται με τον φορεα κλωνοποιησης και πρεπει να βρω τους φωσφοδιεστερικους δεσμους και δεσμους υδρογονου και βγαινουν 4 φωσφοδιεστερικοι και 16 υδρογονου..απλα δεν καταλαβαινω γιατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 13:52 Ο Johnnaousa: #778 29-01-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από NoName: Καλησπερα..εχω μια απορια..μετα απο την επιδραση της ΕcoRI η αλληλουχια συνδεεται με τον φορεα κλωνοποιησης και πρεπει να βρω τους φωσφοδιεστερικους δεσμους και δεσμους υδρογονου και βγαινουν 4 φωσφοδιεστερικοι και 16 υδρογονου..απλα δεν καταλαβαινω γιατι Click για ανάπτυξη... τους φωσφοδιεστερικους δεσμους που σπανε απο το αρχικο μοριο και τους δεσμους υδρογονου που επισης σπανε εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 16:10 Η JaneWin έγραψε: #779 29-01-12 16:10 Αρχική Δημοσίευση από NoName: Καλησπερα..εχω μια απορια..μετα απο την επιδραση της ΕcoRI η αλληλουχια συνδεεται με τον φορεα κλωνοποιησης και πρεπει να βρω τους φωσφοδιεστερικους δεσμους και δεσμους υδρογονου και βγαινουν 4 φωσφοδιεστερικοι και 16 υδρογονου..απλα δεν καταλαβαινω γιατι Click για ανάπτυξη... Η EcoRI κόβει την αλληλουχία 5'-GAATTC-3' 3'-CTTAAG-5' ανάμεσα στις βάσεις G και Α οπότε πάνω σπάει έναν έναν φ.δ και κάτω άλλον έναν. Σύνολο 2 φ.δ. από την επίδραση της ΕcoRI. Το αποτέλεσμα είναι: 5'-G________ ΑΑΤΤC-3' 3'-CTTAA ________G-5' μεταξύ Α-Τ δημιουργούνται 2 δεσμοί υδρογόνου,ενώ ανάμεσα στην C-G 3 δ.υ. Βλέπω ότι σπάνε δεσμοί ανάμεσα σε 4 ζεύγη Α-Τ. δηλαδή 4*2=8 δεσμοί υδρογόνου υδρολύονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoName Νεοφερμένο μέλος Ο NoName αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 16:11 Ο NoName έγραψε: #780 29-01-12 16:11 Το αρχικο νομιζω...Βασικα το λεει ετσι '' ποσοι δεσμοι(φωσφοδιεστερικοι και υδρογονου) σχηματιζονται κατα την συνδεση της αλληλουχιας με τον φορεα κλωνοποιησης'' στην προηγουμενη ζητουσε τους δεσμους υδρογονου που υπαρχουν στο θραυσμα που δημιουργειται απο την επιδραση της ΕcoRI στην αλληλουχια(οπου τους υπολογιζουμε χωρις να λαβουμε υποψιν μας τα ακρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Γεια σας, ήθελα να ρωτήσω, θεωρείτε πως για να γράψει κάποιος καλά βιολογία πρέπει οπωσδήποτε να τα αποστηθίσει ? Προσπάθησα πάρα πολλές φορές να το κάνω μα το μόνο που κατάφερα είναι να μπερδεύω τι θέλω να πω, δεν ξέρω τι να κάνω, το μόνο σίγουρο είναι πως δε μπορώ να τα μάθω όλα από έξω. Μπορώ να τα περιγράψω με δικά μου λόγια πολύ καλά, γιατί τα περισσότερα τα έχω καταλάβει, αλλά αυτό αρκεί? Click για ανάπτυξη... Στην αρχή,μάθε τις επιστημονικές ορολογίες της κάθε παραγράφου.Μετά,μάθαινε τις διαδικασίες με τους επιστημονικούς όρους.Και στο τέλος,τα μαθαίνεις όλα μαζί παπαγαλία. True story. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:26 Ο Johnnaousa: #773 28-01-12 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Γεια σας, ήθελα να ρωτήσω, θεωρείτε πως για να γράψει κάποιος καλά βιολογία πρέπει οπωσδήποτε να τα αποστηθίσει ? Προσπάθησα πάρα πολλές φορές να το κάνω μα το μόνο που κατάφερα είναι να μπερδεύω τι θέλω να πω, δεν ξέρω τι να κάνω, το μόνο σίγουρο είναι πως δε μπορώ να τα μάθω όλα από έξω. Μπορώ να τα περιγράψω με δικά μου λόγια πολύ καλά, γιατί τα περισσότερα τα έχω καταλάβει, αλλά αυτό αρκεί? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς, όχι πίστεψε όμως οι περισσότεροι πιστεύω πως έχουν αρχικά πρόβλημα με την αποστήθιση, αλλά όσες περισσότερες φορές τα λες και κυρίως τα γράφεις(τουλάχιστον σε εμένα λειτούργησε πολύ θετικά αυτό) τόσο καλύτερα θα τα μαθαίνεις. Σίγουρα σου τρώει χρόνο, αλλά νομίζω πως να γράφεις σε κάθε άσκηση όλα την θεωρία,που φυσικά αντιστοιχεί στο θέμα της άσκησης, μόνο σε πλεονέκτημα μπορεί να βγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σεβαστή-Μαρία Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεβαστή-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:33 Η Σεβαστή-Μαρία: #774 28-01-12 01:33 Προσπαθώ ...μάλλον όμως θέλει κι άλλη προσπάθεια. Απλά όταν τα αποστηθίζω κι έρχεται η ώρα να τα αποτυπώσω στο χαρτί, χάνω τα λόγια μου και τα γράφω χειρότερα απ' ότι όταν τα περιγράφω. Ευχαριστώ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:38 Ο Johnnaousa: #775 28-01-12 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Προσπαθώ ...μάλλον όμως θέλει κι άλλη προσπάθεια. Απλά όταν τα αποστηθίζω κι έρχεται η ώρα να τα αποτυπώσω στο χαρτί, χάνω τα λόγια μου και τα γράφω χειρότερα απ' ότι όταν τα περιγράφω. Ευχαριστώ πάντως Click για ανάπτυξη... Επειδή με τρώει η περιέργεια..στην Φανή κάνεις? και εγώ δεν ήμουν της αποστήθισης αλλα τόσες φορές που έγραψα όλα αυτά τα κομμάτια.. ήταν μοιραίο να τα μάθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σεβαστή-Μαρία Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεβαστή-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 08:20 Η Σεβαστή-Μαρία: #776 28-01-12 08:20 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Επειδή με τρώει η περιέργεια..στην Φανή κάνεις? Click για ανάπτυξη... όχι δεν κάνω με τη Φανή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoName Νεοφερμένο μέλος Ο NoName αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 12:50 Ο NoName έγραψε: #777 29-01-12 12:50 Καλησπερα..εχω μια απορια..μετα απο την επιδραση της ΕcoRI η αλληλουχια συνδεεται με τον φορεα κλωνοποιησης και πρεπει να βρω τους φωσφοδιεστερικους δεσμους και δεσμους υδρογονου και βγαινουν 4 φωσφοδιεστερικοι και 16 υδρογονου..απλα δεν καταλαβαινω γιατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 13:52 Ο Johnnaousa: #778 29-01-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από NoName: Καλησπερα..εχω μια απορια..μετα απο την επιδραση της ΕcoRI η αλληλουχια συνδεεται με τον φορεα κλωνοποιησης και πρεπει να βρω τους φωσφοδιεστερικους δεσμους και δεσμους υδρογονου και βγαινουν 4 φωσφοδιεστερικοι και 16 υδρογονου..απλα δεν καταλαβαινω γιατι Click για ανάπτυξη... τους φωσφοδιεστερικους δεσμους που σπανε απο το αρχικο μοριο και τους δεσμους υδρογονου που επισης σπανε εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 16:10 Η JaneWin έγραψε: #779 29-01-12 16:10 Αρχική Δημοσίευση από NoName: Καλησπερα..εχω μια απορια..μετα απο την επιδραση της ΕcoRI η αλληλουχια συνδεεται με τον φορεα κλωνοποιησης και πρεπει να βρω τους φωσφοδιεστερικους δεσμους και δεσμους υδρογονου και βγαινουν 4 φωσφοδιεστερικοι και 16 υδρογονου..απλα δεν καταλαβαινω γιατι Click για ανάπτυξη... Η EcoRI κόβει την αλληλουχία 5'-GAATTC-3' 3'-CTTAAG-5' ανάμεσα στις βάσεις G και Α οπότε πάνω σπάει έναν έναν φ.δ και κάτω άλλον έναν. Σύνολο 2 φ.δ. από την επίδραση της ΕcoRI. Το αποτέλεσμα είναι: 5'-G________ ΑΑΤΤC-3' 3'-CTTAA ________G-5' μεταξύ Α-Τ δημιουργούνται 2 δεσμοί υδρογόνου,ενώ ανάμεσα στην C-G 3 δ.υ. Βλέπω ότι σπάνε δεσμοί ανάμεσα σε 4 ζεύγη Α-Τ. δηλαδή 4*2=8 δεσμοί υδρογόνου υδρολύονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoName Νεοφερμένο μέλος Ο NoName αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 16:11 Ο NoName έγραψε: #780 29-01-12 16:11 Το αρχικο νομιζω...Βασικα το λεει ετσι '' ποσοι δεσμοι(φωσφοδιεστερικοι και υδρογονου) σχηματιζονται κατα την συνδεση της αλληλουχιας με τον φορεα κλωνοποιησης'' στην προηγουμενη ζητουσε τους δεσμους υδρογονου που υπαρχουν στο θραυσμα που δημιουργειται απο την επιδραση της ΕcoRI στην αλληλουχια(οπου τους υπολογιζουμε χωρις να λαβουμε υποψιν μας τα ακρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Γεια σας, ήθελα να ρωτήσω, θεωρείτε πως για να γράψει κάποιος καλά βιολογία πρέπει οπωσδήποτε να τα αποστηθίσει ? Προσπάθησα πάρα πολλές φορές να το κάνω μα το μόνο που κατάφερα είναι να μπερδεύω τι θέλω να πω, δεν ξέρω τι να κάνω, το μόνο σίγουρο είναι πως δε μπορώ να τα μάθω όλα από έξω. Μπορώ να τα περιγράψω με δικά μου λόγια πολύ καλά, γιατί τα περισσότερα τα έχω καταλάβει, αλλά αυτό αρκεί? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς, όχι πίστεψε όμως οι περισσότεροι πιστεύω πως έχουν αρχικά πρόβλημα με την αποστήθιση, αλλά όσες περισσότερες φορές τα λες και κυρίως τα γράφεις(τουλάχιστον σε εμένα λειτούργησε πολύ θετικά αυτό) τόσο καλύτερα θα τα μαθαίνεις. Σίγουρα σου τρώει χρόνο, αλλά νομίζω πως να γράφεις σε κάθε άσκηση όλα την θεωρία,που φυσικά αντιστοιχεί στο θέμα της άσκησης, μόνο σε πλεονέκτημα μπορεί να βγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σεβαστή-Μαρία Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεβαστή-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:33 Η Σεβαστή-Μαρία: #774 28-01-12 01:33 Προσπαθώ ...μάλλον όμως θέλει κι άλλη προσπάθεια. Απλά όταν τα αποστηθίζω κι έρχεται η ώρα να τα αποτυπώσω στο χαρτί, χάνω τα λόγια μου και τα γράφω χειρότερα απ' ότι όταν τα περιγράφω. Ευχαριστώ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:38 Ο Johnnaousa: #775 28-01-12 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Προσπαθώ ...μάλλον όμως θέλει κι άλλη προσπάθεια. Απλά όταν τα αποστηθίζω κι έρχεται η ώρα να τα αποτυπώσω στο χαρτί, χάνω τα λόγια μου και τα γράφω χειρότερα απ' ότι όταν τα περιγράφω. Ευχαριστώ πάντως Click για ανάπτυξη... Επειδή με τρώει η περιέργεια..στην Φανή κάνεις? και εγώ δεν ήμουν της αποστήθισης αλλα τόσες φορές που έγραψα όλα αυτά τα κομμάτια.. ήταν μοιραίο να τα μάθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σεβαστή-Μαρία Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεβαστή-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 08:20 Η Σεβαστή-Μαρία: #776 28-01-12 08:20 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Επειδή με τρώει η περιέργεια..στην Φανή κάνεις? Click για ανάπτυξη... όχι δεν κάνω με τη Φανή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoName Νεοφερμένο μέλος Ο NoName αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 12:50 Ο NoName έγραψε: #777 29-01-12 12:50 Καλησπερα..εχω μια απορια..μετα απο την επιδραση της ΕcoRI η αλληλουχια συνδεεται με τον φορεα κλωνοποιησης και πρεπει να βρω τους φωσφοδιεστερικους δεσμους και δεσμους υδρογονου και βγαινουν 4 φωσφοδιεστερικοι και 16 υδρογονου..απλα δεν καταλαβαινω γιατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 13:52 Ο Johnnaousa: #778 29-01-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από NoName: Καλησπερα..εχω μια απορια..μετα απο την επιδραση της ΕcoRI η αλληλουχια συνδεεται με τον φορεα κλωνοποιησης και πρεπει να βρω τους φωσφοδιεστερικους δεσμους και δεσμους υδρογονου και βγαινουν 4 φωσφοδιεστερικοι και 16 υδρογονου..απλα δεν καταλαβαινω γιατι Click για ανάπτυξη... τους φωσφοδιεστερικους δεσμους που σπανε απο το αρχικο μοριο και τους δεσμους υδρογονου που επισης σπανε εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 16:10 Η JaneWin έγραψε: #779 29-01-12 16:10 Αρχική Δημοσίευση από NoName: Καλησπερα..εχω μια απορια..μετα απο την επιδραση της ΕcoRI η αλληλουχια συνδεεται με τον φορεα κλωνοποιησης και πρεπει να βρω τους φωσφοδιεστερικους δεσμους και δεσμους υδρογονου και βγαινουν 4 φωσφοδιεστερικοι και 16 υδρογονου..απλα δεν καταλαβαινω γιατι Click για ανάπτυξη... Η EcoRI κόβει την αλληλουχία 5'-GAATTC-3' 3'-CTTAAG-5' ανάμεσα στις βάσεις G και Α οπότε πάνω σπάει έναν έναν φ.δ και κάτω άλλον έναν. Σύνολο 2 φ.δ. από την επίδραση της ΕcoRI. Το αποτέλεσμα είναι: 5'-G________ ΑΑΤΤC-3' 3'-CTTAA ________G-5' μεταξύ Α-Τ δημιουργούνται 2 δεσμοί υδρογόνου,ενώ ανάμεσα στην C-G 3 δ.υ. Βλέπω ότι σπάνε δεσμοί ανάμεσα σε 4 ζεύγη Α-Τ. δηλαδή 4*2=8 δεσμοί υδρογόνου υδρολύονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoName Νεοφερμένο μέλος Ο NoName αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 16:11 Ο NoName έγραψε: #780 29-01-12 16:11 Το αρχικο νομιζω...Βασικα το λεει ετσι '' ποσοι δεσμοι(φωσφοδιεστερικοι και υδρογονου) σχηματιζονται κατα την συνδεση της αλληλουχιας με τον φορεα κλωνοποιησης'' στην προηγουμενη ζητουσε τους δεσμους υδρογονου που υπαρχουν στο θραυσμα που δημιουργειται απο την επιδραση της ΕcoRI στην αλληλουχια(οπου τους υπολογιζουμε χωρις να λαβουμε υποψιν μας τα ακρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Προσπαθώ ...μάλλον όμως θέλει κι άλλη προσπάθεια. Απλά όταν τα αποστηθίζω κι έρχεται η ώρα να τα αποτυπώσω στο χαρτί, χάνω τα λόγια μου και τα γράφω χειρότερα απ' ότι όταν τα περιγράφω. Ευχαριστώ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 01:38 Ο Johnnaousa: #775 28-01-12 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Προσπαθώ ...μάλλον όμως θέλει κι άλλη προσπάθεια. Απλά όταν τα αποστηθίζω κι έρχεται η ώρα να τα αποτυπώσω στο χαρτί, χάνω τα λόγια μου και τα γράφω χειρότερα απ' ότι όταν τα περιγράφω. Ευχαριστώ πάντως Click για ανάπτυξη... Επειδή με τρώει η περιέργεια..στην Φανή κάνεις? και εγώ δεν ήμουν της αποστήθισης αλλα τόσες φορές που έγραψα όλα αυτά τα κομμάτια.. ήταν μοιραίο να τα μάθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σεβαστή-Μαρία Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεβαστή-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 08:20 Η Σεβαστή-Μαρία: #776 28-01-12 08:20 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Επειδή με τρώει η περιέργεια..στην Φανή κάνεις? Click για ανάπτυξη... όχι δεν κάνω με τη Φανή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoName Νεοφερμένο μέλος Ο NoName αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 12:50 Ο NoName έγραψε: #777 29-01-12 12:50 Καλησπερα..εχω μια απορια..μετα απο την επιδραση της ΕcoRI η αλληλουχια συνδεεται με τον φορεα κλωνοποιησης και πρεπει να βρω τους φωσφοδιεστερικους δεσμους και δεσμους υδρογονου και βγαινουν 4 φωσφοδιεστερικοι και 16 υδρογονου..απλα δεν καταλαβαινω γιατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 13:52 Ο Johnnaousa: #778 29-01-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από NoName: Καλησπερα..εχω μια απορια..μετα απο την επιδραση της ΕcoRI η αλληλουχια συνδεεται με τον φορεα κλωνοποιησης και πρεπει να βρω τους φωσφοδιεστερικους δεσμους και δεσμους υδρογονου και βγαινουν 4 φωσφοδιεστερικοι και 16 υδρογονου..απλα δεν καταλαβαινω γιατι Click για ανάπτυξη... τους φωσφοδιεστερικους δεσμους που σπανε απο το αρχικο μοριο και τους δεσμους υδρογονου που επισης σπανε εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 16:10 Η JaneWin έγραψε: #779 29-01-12 16:10 Αρχική Δημοσίευση από NoName: Καλησπερα..εχω μια απορια..μετα απο την επιδραση της ΕcoRI η αλληλουχια συνδεεται με τον φορεα κλωνοποιησης και πρεπει να βρω τους φωσφοδιεστερικους δεσμους και δεσμους υδρογονου και βγαινουν 4 φωσφοδιεστερικοι και 16 υδρογονου..απλα δεν καταλαβαινω γιατι Click για ανάπτυξη... Η EcoRI κόβει την αλληλουχία 5'-GAATTC-3' 3'-CTTAAG-5' ανάμεσα στις βάσεις G και Α οπότε πάνω σπάει έναν έναν φ.δ και κάτω άλλον έναν. Σύνολο 2 φ.δ. από την επίδραση της ΕcoRI. Το αποτέλεσμα είναι: 5'-G________ ΑΑΤΤC-3' 3'-CTTAA ________G-5' μεταξύ Α-Τ δημιουργούνται 2 δεσμοί υδρογόνου,ενώ ανάμεσα στην C-G 3 δ.υ. Βλέπω ότι σπάνε δεσμοί ανάμεσα σε 4 ζεύγη Α-Τ. δηλαδή 4*2=8 δεσμοί υδρογόνου υδρολύονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoName Νεοφερμένο μέλος Ο NoName αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 16:11 Ο NoName έγραψε: #780 29-01-12 16:11 Το αρχικο νομιζω...Βασικα το λεει ετσι '' ποσοι δεσμοι(φωσφοδιεστερικοι και υδρογονου) σχηματιζονται κατα την συνδεση της αλληλουχιας με τον φορεα κλωνοποιησης'' στην προηγουμενη ζητουσε τους δεσμους υδρογονου που υπαρχουν στο θραυσμα που δημιουργειται απο την επιδραση της ΕcoRI στην αλληλουχια(οπου τους υπολογιζουμε χωρις να λαβουμε υποψιν μας τα ακρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Προσπαθώ ...μάλλον όμως θέλει κι άλλη προσπάθεια. Απλά όταν τα αποστηθίζω κι έρχεται η ώρα να τα αποτυπώσω στο χαρτί, χάνω τα λόγια μου και τα γράφω χειρότερα απ' ότι όταν τα περιγράφω. Ευχαριστώ πάντως Click για ανάπτυξη... Επειδή με τρώει η περιέργεια..στην Φανή κάνεις? και εγώ δεν ήμουν της αποστήθισης αλλα τόσες φορές που έγραψα όλα αυτά τα κομμάτια.. ήταν μοιραίο να τα μάθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σεβαστή-Μαρία Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεβαστή-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2012 στις 08:20 Η Σεβαστή-Μαρία: #776 28-01-12 08:20 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Επειδή με τρώει η περιέργεια..στην Φανή κάνεις? Click για ανάπτυξη... όχι δεν κάνω με τη Φανή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoName Νεοφερμένο μέλος Ο NoName αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 12:50 Ο NoName έγραψε: #777 29-01-12 12:50 Καλησπερα..εχω μια απορια..μετα απο την επιδραση της ΕcoRI η αλληλουχια συνδεεται με τον φορεα κλωνοποιησης και πρεπει να βρω τους φωσφοδιεστερικους δεσμους και δεσμους υδρογονου και βγαινουν 4 φωσφοδιεστερικοι και 16 υδρογονου..απλα δεν καταλαβαινω γιατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 13:52 Ο Johnnaousa: #778 29-01-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από NoName: Καλησπερα..εχω μια απορια..μετα απο την επιδραση της ΕcoRI η αλληλουχια συνδεεται με τον φορεα κλωνοποιησης και πρεπει να βρω τους φωσφοδιεστερικους δεσμους και δεσμους υδρογονου και βγαινουν 4 φωσφοδιεστερικοι και 16 υδρογονου..απλα δεν καταλαβαινω γιατι Click για ανάπτυξη... τους φωσφοδιεστερικους δεσμους που σπανε απο το αρχικο μοριο και τους δεσμους υδρογονου που επισης σπανε εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 16:10 Η JaneWin έγραψε: #779 29-01-12 16:10 Αρχική Δημοσίευση από NoName: Καλησπερα..εχω μια απορια..μετα απο την επιδραση της ΕcoRI η αλληλουχια συνδεεται με τον φορεα κλωνοποιησης και πρεπει να βρω τους φωσφοδιεστερικους δεσμους και δεσμους υδρογονου και βγαινουν 4 φωσφοδιεστερικοι και 16 υδρογονου..απλα δεν καταλαβαινω γιατι Click για ανάπτυξη... Η EcoRI κόβει την αλληλουχία 5'-GAATTC-3' 3'-CTTAAG-5' ανάμεσα στις βάσεις G και Α οπότε πάνω σπάει έναν έναν φ.δ και κάτω άλλον έναν. Σύνολο 2 φ.δ. από την επίδραση της ΕcoRI. Το αποτέλεσμα είναι: 5'-G________ ΑΑΤΤC-3' 3'-CTTAA ________G-5' μεταξύ Α-Τ δημιουργούνται 2 δεσμοί υδρογόνου,ενώ ανάμεσα στην C-G 3 δ.υ. Βλέπω ότι σπάνε δεσμοί ανάμεσα σε 4 ζεύγη Α-Τ. δηλαδή 4*2=8 δεσμοί υδρογόνου υδρολύονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoName Νεοφερμένο μέλος Ο NoName αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 16:11 Ο NoName έγραψε: #780 29-01-12 16:11 Το αρχικο νομιζω...Βασικα το λεει ετσι '' ποσοι δεσμοι(φωσφοδιεστερικοι και υδρογονου) σχηματιζονται κατα την συνδεση της αλληλουχιας με τον φορεα κλωνοποιησης'' στην προηγουμενη ζητουσε τους δεσμους υδρογονου που υπαρχουν στο θραυσμα που δημιουργειται απο την επιδραση της ΕcoRI στην αλληλουχια(οπου τους υπολογιζουμε χωρις να λαβουμε υποψιν μας τα ακρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Επειδή με τρώει η περιέργεια..στην Φανή κάνεις? Click για ανάπτυξη... όχι δεν κάνω με τη Φανή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NoName Νεοφερμένο μέλος Ο NoName αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 12:50 Ο NoName έγραψε: #777 29-01-12 12:50 Καλησπερα..εχω μια απορια..μετα απο την επιδραση της ΕcoRI η αλληλουχια συνδεεται με τον φορεα κλωνοποιησης και πρεπει να βρω τους φωσφοδιεστερικους δεσμους και δεσμους υδρογονου και βγαινουν 4 φωσφοδιεστερικοι και 16 υδρογονου..απλα δεν καταλαβαινω γιατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 13:52 Ο Johnnaousa: #778 29-01-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από NoName: Καλησπερα..εχω μια απορια..μετα απο την επιδραση της ΕcoRI η αλληλουχια συνδεεται με τον φορεα κλωνοποιησης και πρεπει να βρω τους φωσφοδιεστερικους δεσμους και δεσμους υδρογονου και βγαινουν 4 φωσφοδιεστερικοι και 16 υδρογονου..απλα δεν καταλαβαινω γιατι Click για ανάπτυξη... τους φωσφοδιεστερικους δεσμους που σπανε απο το αρχικο μοριο και τους δεσμους υδρογονου που επισης σπανε εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 16:10 Η JaneWin έγραψε: #779 29-01-12 16:10 Αρχική Δημοσίευση από NoName: Καλησπερα..εχω μια απορια..μετα απο την επιδραση της ΕcoRI η αλληλουχια συνδεεται με τον φορεα κλωνοποιησης και πρεπει να βρω τους φωσφοδιεστερικους δεσμους και δεσμους υδρογονου και βγαινουν 4 φωσφοδιεστερικοι και 16 υδρογονου..απλα δεν καταλαβαινω γιατι Click για ανάπτυξη... Η EcoRI κόβει την αλληλουχία 5'-GAATTC-3' 3'-CTTAAG-5' ανάμεσα στις βάσεις G και Α οπότε πάνω σπάει έναν έναν φ.δ και κάτω άλλον έναν. Σύνολο 2 φ.δ. από την επίδραση της ΕcoRI. Το αποτέλεσμα είναι: 5'-G________ ΑΑΤΤC-3' 3'-CTTAA ________G-5' μεταξύ Α-Τ δημιουργούνται 2 δεσμοί υδρογόνου,ενώ ανάμεσα στην C-G 3 δ.υ. Βλέπω ότι σπάνε δεσμοί ανάμεσα σε 4 ζεύγη Α-Τ. δηλαδή 4*2=8 δεσμοί υδρογόνου υδρολύονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoName Νεοφερμένο μέλος Ο NoName αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 16:11 Ο NoName έγραψε: #780 29-01-12 16:11 Το αρχικο νομιζω...Βασικα το λεει ετσι '' ποσοι δεσμοι(φωσφοδιεστερικοι και υδρογονου) σχηματιζονται κατα την συνδεση της αλληλουχιας με τον φορεα κλωνοποιησης'' στην προηγουμενη ζητουσε τους δεσμους υδρογονου που υπαρχουν στο θραυσμα που δημιουργειται απο την επιδραση της ΕcoRI στην αλληλουχια(οπου τους υπολογιζουμε χωρις να λαβουμε υποψιν μας τα ακρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπερα..εχω μια απορια..μετα απο την επιδραση της ΕcoRI η αλληλουχια συνδεεται με τον φορεα κλωνοποιησης και πρεπει να βρω τους φωσφοδιεστερικους δεσμους και δεσμους υδρογονου και βγαινουν 4 φωσφοδιεστερικοι και 16 υδρογονου..απλα δεν καταλαβαινω γιατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 13:52 Ο Johnnaousa: #778 29-01-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από NoName: Καλησπερα..εχω μια απορια..μετα απο την επιδραση της ΕcoRI η αλληλουχια συνδεεται με τον φορεα κλωνοποιησης και πρεπει να βρω τους φωσφοδιεστερικους δεσμους και δεσμους υδρογονου και βγαινουν 4 φωσφοδιεστερικοι και 16 υδρογονου..απλα δεν καταλαβαινω γιατι Click για ανάπτυξη... τους φωσφοδιεστερικους δεσμους που σπανε απο το αρχικο μοριο και τους δεσμους υδρογονου που επισης σπανε εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 16:10 Η JaneWin έγραψε: #779 29-01-12 16:10 Αρχική Δημοσίευση από NoName: Καλησπερα..εχω μια απορια..μετα απο την επιδραση της ΕcoRI η αλληλουχια συνδεεται με τον φορεα κλωνοποιησης και πρεπει να βρω τους φωσφοδιεστερικους δεσμους και δεσμους υδρογονου και βγαινουν 4 φωσφοδιεστερικοι και 16 υδρογονου..απλα δεν καταλαβαινω γιατι Click για ανάπτυξη... Η EcoRI κόβει την αλληλουχία 5'-GAATTC-3' 3'-CTTAAG-5' ανάμεσα στις βάσεις G και Α οπότε πάνω σπάει έναν έναν φ.δ και κάτω άλλον έναν. Σύνολο 2 φ.δ. από την επίδραση της ΕcoRI. Το αποτέλεσμα είναι: 5'-G________ ΑΑΤΤC-3' 3'-CTTAA ________G-5' μεταξύ Α-Τ δημιουργούνται 2 δεσμοί υδρογόνου,ενώ ανάμεσα στην C-G 3 δ.υ. Βλέπω ότι σπάνε δεσμοί ανάμεσα σε 4 ζεύγη Α-Τ. δηλαδή 4*2=8 δεσμοί υδρογόνου υδρολύονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoName Νεοφερμένο μέλος Ο NoName αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 16:11 Ο NoName έγραψε: #780 29-01-12 16:11 Το αρχικο νομιζω...Βασικα το λεει ετσι '' ποσοι δεσμοι(φωσφοδιεστερικοι και υδρογονου) σχηματιζονται κατα την συνδεση της αλληλουχιας με τον φορεα κλωνοποιησης'' στην προηγουμενη ζητουσε τους δεσμους υδρογονου που υπαρχουν στο θραυσμα που δημιουργειται απο την επιδραση της ΕcoRI στην αλληλουχια(οπου τους υπολογιζουμε χωρις να λαβουμε υποψιν μας τα ακρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NoName: Καλησπερα..εχω μια απορια..μετα απο την επιδραση της ΕcoRI η αλληλουχια συνδεεται με τον φορεα κλωνοποιησης και πρεπει να βρω τους φωσφοδιεστερικους δεσμους και δεσμους υδρογονου και βγαινουν 4 φωσφοδιεστερικοι και 16 υδρογονου..απλα δεν καταλαβαινω γιατι Click για ανάπτυξη... τους φωσφοδιεστερικους δεσμους που σπανε απο το αρχικο μοριο και τους δεσμους υδρογονου που επισης σπανε εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 16:10 Η JaneWin έγραψε: #779 29-01-12 16:10 Αρχική Δημοσίευση από NoName: Καλησπερα..εχω μια απορια..μετα απο την επιδραση της ΕcoRI η αλληλουχια συνδεεται με τον φορεα κλωνοποιησης και πρεπει να βρω τους φωσφοδιεστερικους δεσμους και δεσμους υδρογονου και βγαινουν 4 φωσφοδιεστερικοι και 16 υδρογονου..απλα δεν καταλαβαινω γιατι Click για ανάπτυξη... Η EcoRI κόβει την αλληλουχία 5'-GAATTC-3' 3'-CTTAAG-5' ανάμεσα στις βάσεις G και Α οπότε πάνω σπάει έναν έναν φ.δ και κάτω άλλον έναν. Σύνολο 2 φ.δ. από την επίδραση της ΕcoRI. Το αποτέλεσμα είναι: 5'-G________ ΑΑΤΤC-3' 3'-CTTAA ________G-5' μεταξύ Α-Τ δημιουργούνται 2 δεσμοί υδρογόνου,ενώ ανάμεσα στην C-G 3 δ.υ. Βλέπω ότι σπάνε δεσμοί ανάμεσα σε 4 ζεύγη Α-Τ. δηλαδή 4*2=8 δεσμοί υδρογόνου υδρολύονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoName Νεοφερμένο μέλος Ο NoName αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 16:11 Ο NoName έγραψε: #780 29-01-12 16:11 Το αρχικο νομιζω...Βασικα το λεει ετσι '' ποσοι δεσμοι(φωσφοδιεστερικοι και υδρογονου) σχηματιζονται κατα την συνδεση της αλληλουχιας με τον φορεα κλωνοποιησης'' στην προηγουμενη ζητουσε τους δεσμους υδρογονου που υπαρχουν στο θραυσμα που δημιουργειται απο την επιδραση της ΕcoRI στην αλληλουχια(οπου τους υπολογιζουμε χωρις να λαβουμε υποψιν μας τα ακρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από NoName: Καλησπερα..εχω μια απορια..μετα απο την επιδραση της ΕcoRI η αλληλουχια συνδεεται με τον φορεα κλωνοποιησης και πρεπει να βρω τους φωσφοδιεστερικους δεσμους και δεσμους υδρογονου και βγαινουν 4 φωσφοδιεστερικοι και 16 υδρογονου..απλα δεν καταλαβαινω γιατι Click για ανάπτυξη... Η EcoRI κόβει την αλληλουχία 5'-GAATTC-3' 3'-CTTAAG-5' ανάμεσα στις βάσεις G και Α οπότε πάνω σπάει έναν έναν φ.δ και κάτω άλλον έναν. Σύνολο 2 φ.δ. από την επίδραση της ΕcoRI. Το αποτέλεσμα είναι: 5'-G________ ΑΑΤΤC-3' 3'-CTTAA ________G-5' μεταξύ Α-Τ δημιουργούνται 2 δεσμοί υδρογόνου,ενώ ανάμεσα στην C-G 3 δ.υ. Βλέπω ότι σπάνε δεσμοί ανάμεσα σε 4 ζεύγη Α-Τ. δηλαδή 4*2=8 δεσμοί υδρογόνου υδρολύονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NoName Νεοφερμένο μέλος Ο NoName αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 16:11 Ο NoName έγραψε: #780 29-01-12 16:11 Το αρχικο νομιζω...Βασικα το λεει ετσι '' ποσοι δεσμοι(φωσφοδιεστερικοι και υδρογονου) σχηματιζονται κατα την συνδεση της αλληλουχιας με τον φορεα κλωνοποιησης'' στην προηγουμενη ζητουσε τους δεσμους υδρογονου που υπαρχουν στο θραυσμα που δημιουργειται απο την επιδραση της ΕcoRI στην αλληλουχια(οπου τους υπολογιζουμε χωρις να λαβουμε υποψιν μας τα ακρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το αρχικο νομιζω...Βασικα το λεει ετσι '' ποσοι δεσμοι(φωσφοδιεστερικοι και υδρογονου) σχηματιζονται κατα την συνδεση της αλληλουχιας με τον φορεα κλωνοποιησης'' στην προηγουμενη ζητουσε τους δεσμους υδρογονου που υπαρχουν στο θραυσμα που δημιουργειται απο την επιδραση της ΕcoRI στην αλληλουχια(οπου τους υπολογιζουμε χωρις να λαβουμε υποψιν μας τα ακρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.