chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:57 Ο chris_90 έγραψε: #81 11-12-08 08:57 Αρχική Δημοσίευση από in flames gn: εχω φτασει μεχρι το πεμπτο κεφαλαιο του Mendel.. πιστευω στο πρωτο κιολας κεφαλαιο επικρατει μεγαλη ασαφεια ως προς τι ειναι ινιδια χρωματινης, τι χρωμοσωμα...καποτε χρησιμοποιειται το χρωμοσωμα καταχρηστικα...πιστευω ειναι ασαφεια του σχολικου βιβλιου... In Flames Gn Click για ανάπτυξη... Ναι, κι εγω που ειμαι αποφοιτος και υποτιθεται οτι την ηξερα περυσι τη βιολογια, ακομα μπλεκομαι σ' εκεινο το σημειο . Επισης αρκετα κακογραμμενο για μενα ειναι και το σημειο που λεει για τη γονιδιακη εκφραση καθως επισης και καποια σημεια στο 4ο κεφαλαιο του ανασυνδυασμενου DNA. Τα αλλα μπορω να πω οτι ειναι καλογραμμενα (μεχρι εκει που εχω φτασει τουλαχιστον)... (κι εγω Mendel ειμαι btw... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. serenity33 Νεοφερμένο μέλος Η serenity33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:05 Η serenity33: #82 15-12-08 21:05 Θα συμφωνήσω μαζί σας παιδιά!το βιβλιο Βιολογίας κατευθυνσης δεν παλεύεται όμως με τπτ!Και εγώ μπερδεύτηκα πλ στα ινίδια-χρωμοσώματα!! Ακόμη με δυσκόλεψε(κυρίως ως προς την αποστήθιση) το 4 κεφαλαιο! Πιστεύω πως το βιβλίο είναι κακογραμμένο επειδή δν το έχει επιμεληθεί φιλολογική ομάδα ή κάτι τέτοιο,όπως της γενικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:55 Η gossipgirl: #83 16-12-08 13:55 μα το βιβλιο της γενικης ειναι χαλια!!!!!!!!!εγω οταν γραφαμε διαγωνισμα δεν καταλαβαινα τιποτα(θα δωσω μαθηματικα).....της κατευθυνσης μ αρεσει πιο πολυ....αλλα το 4ο το μισω.......μεσα σε 4 σελιδες αναπτυσσεται ενα ολοκληρο κεφαλαιο εντελως περιληπτικα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. H@nZi Νεοφερμένο μέλος Ο H@nZi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 17:50 Ο H@nZi έγραψε: #84 13-01-09 17:50 στο κεφαλαιο της μενδελικης κληρονομικοτητας τι ειναι το συμβολο Ο με το χ μεσα ?? =/ αυτο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aliki_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η aliki_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 234 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 18:45 Η aliki_s έγραψε: #85 13-01-09 18:45 Θηλυκό άτομο που έχει αποβιώσει νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 18:55 Ο zip_unzip: #86 13-01-09 18:55 Για να μην ανοίγω καινούργιο thread για μια απλή ερωτηση, θα την κάνω εδώ, αν συμφωνείτε: Ποιός είναι ο οργανισμός που έχει τα περισσότερα χρωμοσώματα σε ένα σωματικότου κύτταρο; Σύμφωνα με δικιά μου "έρευνα" είναι το Adders Tongue Fern που έχει περίπου 1440 χρωμοσώματα σε ένα σωματικό του κύτταρο. Είναι αλήθεια αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. serenity33 Νεοφερμένο μέλος Η serenity33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 19:59 Η serenity33: #87 13-01-09 19:59 Είναι το σύμβολο που χρησιμοποιούμε για ν δηλώσουμε διαστάυρωση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiMoli Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Μολύβας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 23:35 Ο DimiMoli έγραψε: #88 16-01-09 23:35 Ναι όντως διασταύρωση σημαίνει. Π.χ. για τα μπιζέλια: Ρρ χ ρρ Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση: Ξέρει κανείς γιατί τα άτομα φορείς της δρεπανοκυτταρικής αναιμίας έχουν προβλήματα σε υψόμετρο 3000 μέτρων , αν και σ' αυτούς εκφράζεται το φυσιολογικό γονίδιο κι όχι το βλαμμένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. serenity33 Νεοφερμένο μέλος Η serenity33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 00:50 Η serenity33: #89 17-01-09 00:50 το βλαμμένο !χαχα καλή φάση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 09:45 Η gossipgirl: #90 17-01-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από DimiMoli: Ναι όντως διασταύρωση σημαίνει. Π.χ. για τα μπιζέλια: Ρρ χ ρρ Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση: Ξέρει κανείς γιατί τα άτομα φορείς της δρεπανοκυτταρικής αναιμίας έχουν προβλήματα σε υψόμετρο 3000 μέτρων , αν και σ' αυτούς εκφράζεται το φυσιολογικό γονίδιο κι όχι το βλαμμένο? Click για ανάπτυξη... διοτι έχουν το στιγμα(νομιζω οτι λεγεται ετσι,αν δεν το μπερδευω με τις αναιμιες).......παθαινουν δρεπανωση λογω ελλειψης οξυγονου....μην τα ψαχνεις!η φυση κανει τα δικα της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiMoli Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Μολύβας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 16:20 Ο DimiMoli έγραψε: #91 17-01-09 16:20 Το στίγμα είναι σε άτομα φορείς της μεσογειακής αναιμίας (β-θαλασσαιμία), όχι της δρεπανοκυτταρικής. Αυτό που αναρωτιέμαι και που ούτε ο γιατρός που μας κάνει στο φροντιστήριο Βιολογία μπόρεσε να απαντήσει είναι ότι ενώ σ' αυτούς το υπολειπόμενο γονίδιο δεν έπρεπε να εκφράζεται, αυτοί εμφανίζουν συμπτώματα σε κάποιες συνθήκες. Με το ίδιο σκεπτικό (της δρεπάνωσης λόγω έλλειψης οξυγόνου) και ένας φυσιολογικός θα πάθαινε δρεπάνωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. serenity33 Νεοφερμένο μέλος Η serenity33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 16:36 Η serenity33: #92 17-01-09 16:36 Ο φυσιολογικος(οχι ο φορεας) εχει δυο φυσιολογικά γονίδια,αρα δεν εχει την προδιαθεση ας πουμε ν εμφανισει καποιο συμπτωμα.Η περιπτωση του φορεα παλι εμενα προσωπικα μου θυμιζει συνεπικρατη γονιδια, με την εννοια οτι ο φαινοτυποσ του ειναι ενδιαμεσος(η δν πασχει καθολου,η ειναι φορεας ομως καποιεσ φορες πασχει η πασχει επειδη ειναι ομοζυγοσ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nouli_Sugar Νεοφερμένο μέλος Η Nouli_Sugar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:13 Η Nouli_Sugar: #93 10-02-09 18:13 [FONT="]Από τη διασταύρωση δύο φυτών [FONT="]Primula[/FONT][FONT="]με κόκκινα και άσπρα άνθη πήραμε 92 φυτά με ροζ, 98 με κόκκινα, 90 με άσπρα και 95 με κίτρινα άνθη. Να εξηγήσεις το αποτέλεσμα και να κάνεις τη διασταύρωση.[/FONT][/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:11 Η gossipgirl: #94 11-02-09 13:11 το κοκκινο - ροζ - ασπρο το καταλαβαινω...ατελως επικρατη....αλλα τα κιτρινα;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiMoli Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Μολύβας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:45 Ο DimiMoli έγραψε: #95 11-02-09 22:45 Είναι πολλαπλά αλληλόμορφα. Το κίτρινο είναι υπολειπόμενο και τα άσπρο, κόκκινο, ροζ επικρατή με σχέση ατελούς επικράτειας. Σαν τις ομάδες αίματος. (Ικ το κόκκινο, Ια το άσπρο, ΙκΙα το ροζ και ι το κίτρινο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nouli_Sugar Νεοφερμένο μέλος Η Nouli_Sugar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:56 Η Nouli_Sugar: #96 12-02-09 13:56 ευχαριστώ πάρα πολύ για την λύση!:no1::thanks: εντούτοις βρήκα ακόμα ένα πρόβλημα για την απάντηση του οποίου δεν είμαι σίγουρη...το εξής: Τι πιθανότητα έχουμε από το γάμο γυναίκας που είναι φορέας φυλοσύνδετου θνησιγόνου γονιδίου να γεννηθεί το πρώτο της παιδί κορίτσι? Η απάντηση είναι 25% ή 50%? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sakoulias Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:59 Ο sakoulias: #97 12-02-09 14:59 η πιθανότητα ειναι μία στις 3 ( 1/3) απο ότι θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:07 Η gossipgirl: #98 12-02-09 15:07 απο ποιο βοηθημα ειναι αν επιτρεπεται;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nouli_Sugar Νεοφερμένο μέλος Η Nouli_Sugar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:12 Η Nouli_Sugar: #99 12-02-09 15:12 είναι ασκήσεις για σπίτι που μας έδωσε ο καθηγητής μας σε ένα φυλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:45 Η gossipgirl: #100 12-02-09 21:45 α οκ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από in flames gn: εχω φτασει μεχρι το πεμπτο κεφαλαιο του Mendel.. πιστευω στο πρωτο κιολας κεφαλαιο επικρατει μεγαλη ασαφεια ως προς τι ειναι ινιδια χρωματινης, τι χρωμοσωμα...καποτε χρησιμοποιειται το χρωμοσωμα καταχρηστικα...πιστευω ειναι ασαφεια του σχολικου βιβλιου... In Flames Gn Click για ανάπτυξη... Ναι, κι εγω που ειμαι αποφοιτος και υποτιθεται οτι την ηξερα περυσι τη βιολογια, ακομα μπλεκομαι σ' εκεινο το σημειο . Επισης αρκετα κακογραμμενο για μενα ειναι και το σημειο που λεει για τη γονιδιακη εκφραση καθως επισης και καποια σημεια στο 4ο κεφαλαιο του ανασυνδυασμενου DNA. Τα αλλα μπορω να πω οτι ειναι καλογραμμενα (μεχρι εκει που εχω φτασει τουλαχιστον)... (κι εγω Mendel ειμαι btw... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
serenity33 Νεοφερμένο μέλος Η serenity33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:05 Η serenity33: #82 15-12-08 21:05 Θα συμφωνήσω μαζί σας παιδιά!το βιβλιο Βιολογίας κατευθυνσης δεν παλεύεται όμως με τπτ!Και εγώ μπερδεύτηκα πλ στα ινίδια-χρωμοσώματα!! Ακόμη με δυσκόλεψε(κυρίως ως προς την αποστήθιση) το 4 κεφαλαιο! Πιστεύω πως το βιβλίο είναι κακογραμμένο επειδή δν το έχει επιμεληθεί φιλολογική ομάδα ή κάτι τέτοιο,όπως της γενικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:55 Η gossipgirl: #83 16-12-08 13:55 μα το βιβλιο της γενικης ειναι χαλια!!!!!!!!!εγω οταν γραφαμε διαγωνισμα δεν καταλαβαινα τιποτα(θα δωσω μαθηματικα).....της κατευθυνσης μ αρεσει πιο πολυ....αλλα το 4ο το μισω.......μεσα σε 4 σελιδες αναπτυσσεται ενα ολοκληρο κεφαλαιο εντελως περιληπτικα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. H@nZi Νεοφερμένο μέλος Ο H@nZi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 17:50 Ο H@nZi έγραψε: #84 13-01-09 17:50 στο κεφαλαιο της μενδελικης κληρονομικοτητας τι ειναι το συμβολο Ο με το χ μεσα ?? =/ αυτο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aliki_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η aliki_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 234 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 18:45 Η aliki_s έγραψε: #85 13-01-09 18:45 Θηλυκό άτομο που έχει αποβιώσει νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 18:55 Ο zip_unzip: #86 13-01-09 18:55 Για να μην ανοίγω καινούργιο thread για μια απλή ερωτηση, θα την κάνω εδώ, αν συμφωνείτε: Ποιός είναι ο οργανισμός που έχει τα περισσότερα χρωμοσώματα σε ένα σωματικότου κύτταρο; Σύμφωνα με δικιά μου "έρευνα" είναι το Adders Tongue Fern που έχει περίπου 1440 χρωμοσώματα σε ένα σωματικό του κύτταρο. Είναι αλήθεια αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. serenity33 Νεοφερμένο μέλος Η serenity33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 19:59 Η serenity33: #87 13-01-09 19:59 Είναι το σύμβολο που χρησιμοποιούμε για ν δηλώσουμε διαστάυρωση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiMoli Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Μολύβας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 23:35 Ο DimiMoli έγραψε: #88 16-01-09 23:35 Ναι όντως διασταύρωση σημαίνει. Π.χ. για τα μπιζέλια: Ρρ χ ρρ Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση: Ξέρει κανείς γιατί τα άτομα φορείς της δρεπανοκυτταρικής αναιμίας έχουν προβλήματα σε υψόμετρο 3000 μέτρων , αν και σ' αυτούς εκφράζεται το φυσιολογικό γονίδιο κι όχι το βλαμμένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. serenity33 Νεοφερμένο μέλος Η serenity33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 00:50 Η serenity33: #89 17-01-09 00:50 το βλαμμένο !χαχα καλή φάση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 09:45 Η gossipgirl: #90 17-01-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από DimiMoli: Ναι όντως διασταύρωση σημαίνει. Π.χ. για τα μπιζέλια: Ρρ χ ρρ Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση: Ξέρει κανείς γιατί τα άτομα φορείς της δρεπανοκυτταρικής αναιμίας έχουν προβλήματα σε υψόμετρο 3000 μέτρων , αν και σ' αυτούς εκφράζεται το φυσιολογικό γονίδιο κι όχι το βλαμμένο? Click για ανάπτυξη... διοτι έχουν το στιγμα(νομιζω οτι λεγεται ετσι,αν δεν το μπερδευω με τις αναιμιες).......παθαινουν δρεπανωση λογω ελλειψης οξυγονου....μην τα ψαχνεις!η φυση κανει τα δικα της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiMoli Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Μολύβας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 16:20 Ο DimiMoli έγραψε: #91 17-01-09 16:20 Το στίγμα είναι σε άτομα φορείς της μεσογειακής αναιμίας (β-θαλασσαιμία), όχι της δρεπανοκυτταρικής. Αυτό που αναρωτιέμαι και που ούτε ο γιατρός που μας κάνει στο φροντιστήριο Βιολογία μπόρεσε να απαντήσει είναι ότι ενώ σ' αυτούς το υπολειπόμενο γονίδιο δεν έπρεπε να εκφράζεται, αυτοί εμφανίζουν συμπτώματα σε κάποιες συνθήκες. Με το ίδιο σκεπτικό (της δρεπάνωσης λόγω έλλειψης οξυγόνου) και ένας φυσιολογικός θα πάθαινε δρεπάνωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. serenity33 Νεοφερμένο μέλος Η serenity33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 16:36 Η serenity33: #92 17-01-09 16:36 Ο φυσιολογικος(οχι ο φορεας) εχει δυο φυσιολογικά γονίδια,αρα δεν εχει την προδιαθεση ας πουμε ν εμφανισει καποιο συμπτωμα.Η περιπτωση του φορεα παλι εμενα προσωπικα μου θυμιζει συνεπικρατη γονιδια, με την εννοια οτι ο φαινοτυποσ του ειναι ενδιαμεσος(η δν πασχει καθολου,η ειναι φορεας ομως καποιεσ φορες πασχει η πασχει επειδη ειναι ομοζυγοσ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nouli_Sugar Νεοφερμένο μέλος Η Nouli_Sugar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:13 Η Nouli_Sugar: #93 10-02-09 18:13 [FONT="]Από τη διασταύρωση δύο φυτών [FONT="]Primula[/FONT][FONT="]με κόκκινα και άσπρα άνθη πήραμε 92 φυτά με ροζ, 98 με κόκκινα, 90 με άσπρα και 95 με κίτρινα άνθη. Να εξηγήσεις το αποτέλεσμα και να κάνεις τη διασταύρωση.[/FONT][/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:11 Η gossipgirl: #94 11-02-09 13:11 το κοκκινο - ροζ - ασπρο το καταλαβαινω...ατελως επικρατη....αλλα τα κιτρινα;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiMoli Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Μολύβας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:45 Ο DimiMoli έγραψε: #95 11-02-09 22:45 Είναι πολλαπλά αλληλόμορφα. Το κίτρινο είναι υπολειπόμενο και τα άσπρο, κόκκινο, ροζ επικρατή με σχέση ατελούς επικράτειας. Σαν τις ομάδες αίματος. (Ικ το κόκκινο, Ια το άσπρο, ΙκΙα το ροζ και ι το κίτρινο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nouli_Sugar Νεοφερμένο μέλος Η Nouli_Sugar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:56 Η Nouli_Sugar: #96 12-02-09 13:56 ευχαριστώ πάρα πολύ για την λύση!:no1::thanks: εντούτοις βρήκα ακόμα ένα πρόβλημα για την απάντηση του οποίου δεν είμαι σίγουρη...το εξής: Τι πιθανότητα έχουμε από το γάμο γυναίκας που είναι φορέας φυλοσύνδετου θνησιγόνου γονιδίου να γεννηθεί το πρώτο της παιδί κορίτσι? Η απάντηση είναι 25% ή 50%? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sakoulias Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:59 Ο sakoulias: #97 12-02-09 14:59 η πιθανότητα ειναι μία στις 3 ( 1/3) απο ότι θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:07 Η gossipgirl: #98 12-02-09 15:07 απο ποιο βοηθημα ειναι αν επιτρεπεται;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nouli_Sugar Νεοφερμένο μέλος Η Nouli_Sugar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:12 Η Nouli_Sugar: #99 12-02-09 15:12 είναι ασκήσεις για σπίτι που μας έδωσε ο καθηγητής μας σε ένα φυλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:45 Η gossipgirl: #100 12-02-09 21:45 α οκ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα συμφωνήσω μαζί σας παιδιά!το βιβλιο Βιολογίας κατευθυνσης δεν παλεύεται όμως με τπτ!Και εγώ μπερδεύτηκα πλ στα ινίδια-χρωμοσώματα!! Ακόμη με δυσκόλεψε(κυρίως ως προς την αποστήθιση) το 4 κεφαλαιο! Πιστεύω πως το βιβλίο είναι κακογραμμένο επειδή δν το έχει επιμεληθεί φιλολογική ομάδα ή κάτι τέτοιο,όπως της γενικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:55 Η gossipgirl: #83 16-12-08 13:55 μα το βιβλιο της γενικης ειναι χαλια!!!!!!!!!εγω οταν γραφαμε διαγωνισμα δεν καταλαβαινα τιποτα(θα δωσω μαθηματικα).....της κατευθυνσης μ αρεσει πιο πολυ....αλλα το 4ο το μισω.......μεσα σε 4 σελιδες αναπτυσσεται ενα ολοκληρο κεφαλαιο εντελως περιληπτικα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. H@nZi Νεοφερμένο μέλος Ο H@nZi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 17:50 Ο H@nZi έγραψε: #84 13-01-09 17:50 στο κεφαλαιο της μενδελικης κληρονομικοτητας τι ειναι το συμβολο Ο με το χ μεσα ?? =/ αυτο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aliki_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η aliki_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 234 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 18:45 Η aliki_s έγραψε: #85 13-01-09 18:45 Θηλυκό άτομο που έχει αποβιώσει νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 18:55 Ο zip_unzip: #86 13-01-09 18:55 Για να μην ανοίγω καινούργιο thread για μια απλή ερωτηση, θα την κάνω εδώ, αν συμφωνείτε: Ποιός είναι ο οργανισμός που έχει τα περισσότερα χρωμοσώματα σε ένα σωματικότου κύτταρο; Σύμφωνα με δικιά μου "έρευνα" είναι το Adders Tongue Fern που έχει περίπου 1440 χρωμοσώματα σε ένα σωματικό του κύτταρο. Είναι αλήθεια αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. serenity33 Νεοφερμένο μέλος Η serenity33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 19:59 Η serenity33: #87 13-01-09 19:59 Είναι το σύμβολο που χρησιμοποιούμε για ν δηλώσουμε διαστάυρωση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiMoli Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Μολύβας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 23:35 Ο DimiMoli έγραψε: #88 16-01-09 23:35 Ναι όντως διασταύρωση σημαίνει. Π.χ. για τα μπιζέλια: Ρρ χ ρρ Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση: Ξέρει κανείς γιατί τα άτομα φορείς της δρεπανοκυτταρικής αναιμίας έχουν προβλήματα σε υψόμετρο 3000 μέτρων , αν και σ' αυτούς εκφράζεται το φυσιολογικό γονίδιο κι όχι το βλαμμένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. serenity33 Νεοφερμένο μέλος Η serenity33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 00:50 Η serenity33: #89 17-01-09 00:50 το βλαμμένο !χαχα καλή φάση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 09:45 Η gossipgirl: #90 17-01-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από DimiMoli: Ναι όντως διασταύρωση σημαίνει. Π.χ. για τα μπιζέλια: Ρρ χ ρρ Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση: Ξέρει κανείς γιατί τα άτομα φορείς της δρεπανοκυτταρικής αναιμίας έχουν προβλήματα σε υψόμετρο 3000 μέτρων , αν και σ' αυτούς εκφράζεται το φυσιολογικό γονίδιο κι όχι το βλαμμένο? Click για ανάπτυξη... διοτι έχουν το στιγμα(νομιζω οτι λεγεται ετσι,αν δεν το μπερδευω με τις αναιμιες).......παθαινουν δρεπανωση λογω ελλειψης οξυγονου....μην τα ψαχνεις!η φυση κανει τα δικα της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiMoli Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Μολύβας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 16:20 Ο DimiMoli έγραψε: #91 17-01-09 16:20 Το στίγμα είναι σε άτομα φορείς της μεσογειακής αναιμίας (β-θαλασσαιμία), όχι της δρεπανοκυτταρικής. Αυτό που αναρωτιέμαι και που ούτε ο γιατρός που μας κάνει στο φροντιστήριο Βιολογία μπόρεσε να απαντήσει είναι ότι ενώ σ' αυτούς το υπολειπόμενο γονίδιο δεν έπρεπε να εκφράζεται, αυτοί εμφανίζουν συμπτώματα σε κάποιες συνθήκες. Με το ίδιο σκεπτικό (της δρεπάνωσης λόγω έλλειψης οξυγόνου) και ένας φυσιολογικός θα πάθαινε δρεπάνωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. serenity33 Νεοφερμένο μέλος Η serenity33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 16:36 Η serenity33: #92 17-01-09 16:36 Ο φυσιολογικος(οχι ο φορεας) εχει δυο φυσιολογικά γονίδια,αρα δεν εχει την προδιαθεση ας πουμε ν εμφανισει καποιο συμπτωμα.Η περιπτωση του φορεα παλι εμενα προσωπικα μου θυμιζει συνεπικρατη γονιδια, με την εννοια οτι ο φαινοτυποσ του ειναι ενδιαμεσος(η δν πασχει καθολου,η ειναι φορεας ομως καποιεσ φορες πασχει η πασχει επειδη ειναι ομοζυγοσ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nouli_Sugar Νεοφερμένο μέλος Η Nouli_Sugar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:13 Η Nouli_Sugar: #93 10-02-09 18:13 [FONT="]Από τη διασταύρωση δύο φυτών [FONT="]Primula[/FONT][FONT="]με κόκκινα και άσπρα άνθη πήραμε 92 φυτά με ροζ, 98 με κόκκινα, 90 με άσπρα και 95 με κίτρινα άνθη. Να εξηγήσεις το αποτέλεσμα και να κάνεις τη διασταύρωση.[/FONT][/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:11 Η gossipgirl: #94 11-02-09 13:11 το κοκκινο - ροζ - ασπρο το καταλαβαινω...ατελως επικρατη....αλλα τα κιτρινα;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiMoli Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Μολύβας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:45 Ο DimiMoli έγραψε: #95 11-02-09 22:45 Είναι πολλαπλά αλληλόμορφα. Το κίτρινο είναι υπολειπόμενο και τα άσπρο, κόκκινο, ροζ επικρατή με σχέση ατελούς επικράτειας. Σαν τις ομάδες αίματος. (Ικ το κόκκινο, Ια το άσπρο, ΙκΙα το ροζ και ι το κίτρινο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nouli_Sugar Νεοφερμένο μέλος Η Nouli_Sugar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:56 Η Nouli_Sugar: #96 12-02-09 13:56 ευχαριστώ πάρα πολύ για την λύση!:no1::thanks: εντούτοις βρήκα ακόμα ένα πρόβλημα για την απάντηση του οποίου δεν είμαι σίγουρη...το εξής: Τι πιθανότητα έχουμε από το γάμο γυναίκας που είναι φορέας φυλοσύνδετου θνησιγόνου γονιδίου να γεννηθεί το πρώτο της παιδί κορίτσι? Η απάντηση είναι 25% ή 50%? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sakoulias Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:59 Ο sakoulias: #97 12-02-09 14:59 η πιθανότητα ειναι μία στις 3 ( 1/3) απο ότι θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:07 Η gossipgirl: #98 12-02-09 15:07 απο ποιο βοηθημα ειναι αν επιτρεπεται;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nouli_Sugar Νεοφερμένο μέλος Η Nouli_Sugar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:12 Η Nouli_Sugar: #99 12-02-09 15:12 είναι ασκήσεις για σπίτι που μας έδωσε ο καθηγητής μας σε ένα φυλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:45 Η gossipgirl: #100 12-02-09 21:45 α οκ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μα το βιβλιο της γενικης ειναι χαλια!!!!!!!!!εγω οταν γραφαμε διαγωνισμα δεν καταλαβαινα τιποτα(θα δωσω μαθηματικα).....της κατευθυνσης μ αρεσει πιο πολυ....αλλα το 4ο το μισω.......μεσα σε 4 σελιδες αναπτυσσεται ενα ολοκληρο κεφαλαιο εντελως περιληπτικα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
H@nZi Νεοφερμένο μέλος Ο H@nZi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 17:50 Ο H@nZi έγραψε: #84 13-01-09 17:50 στο κεφαλαιο της μενδελικης κληρονομικοτητας τι ειναι το συμβολο Ο με το χ μεσα ?? =/ αυτο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aliki_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η aliki_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 234 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 18:45 Η aliki_s έγραψε: #85 13-01-09 18:45 Θηλυκό άτομο που έχει αποβιώσει νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 18:55 Ο zip_unzip: #86 13-01-09 18:55 Για να μην ανοίγω καινούργιο thread για μια απλή ερωτηση, θα την κάνω εδώ, αν συμφωνείτε: Ποιός είναι ο οργανισμός που έχει τα περισσότερα χρωμοσώματα σε ένα σωματικότου κύτταρο; Σύμφωνα με δικιά μου "έρευνα" είναι το Adders Tongue Fern που έχει περίπου 1440 χρωμοσώματα σε ένα σωματικό του κύτταρο. Είναι αλήθεια αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. serenity33 Νεοφερμένο μέλος Η serenity33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 19:59 Η serenity33: #87 13-01-09 19:59 Είναι το σύμβολο που χρησιμοποιούμε για ν δηλώσουμε διαστάυρωση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiMoli Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Μολύβας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 23:35 Ο DimiMoli έγραψε: #88 16-01-09 23:35 Ναι όντως διασταύρωση σημαίνει. Π.χ. για τα μπιζέλια: Ρρ χ ρρ Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση: Ξέρει κανείς γιατί τα άτομα φορείς της δρεπανοκυτταρικής αναιμίας έχουν προβλήματα σε υψόμετρο 3000 μέτρων , αν και σ' αυτούς εκφράζεται το φυσιολογικό γονίδιο κι όχι το βλαμμένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. serenity33 Νεοφερμένο μέλος Η serenity33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 00:50 Η serenity33: #89 17-01-09 00:50 το βλαμμένο !χαχα καλή φάση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 09:45 Η gossipgirl: #90 17-01-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από DimiMoli: Ναι όντως διασταύρωση σημαίνει. Π.χ. για τα μπιζέλια: Ρρ χ ρρ Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση: Ξέρει κανείς γιατί τα άτομα φορείς της δρεπανοκυτταρικής αναιμίας έχουν προβλήματα σε υψόμετρο 3000 μέτρων , αν και σ' αυτούς εκφράζεται το φυσιολογικό γονίδιο κι όχι το βλαμμένο? Click για ανάπτυξη... διοτι έχουν το στιγμα(νομιζω οτι λεγεται ετσι,αν δεν το μπερδευω με τις αναιμιες).......παθαινουν δρεπανωση λογω ελλειψης οξυγονου....μην τα ψαχνεις!η φυση κανει τα δικα της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiMoli Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Μολύβας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 16:20 Ο DimiMoli έγραψε: #91 17-01-09 16:20 Το στίγμα είναι σε άτομα φορείς της μεσογειακής αναιμίας (β-θαλασσαιμία), όχι της δρεπανοκυτταρικής. Αυτό που αναρωτιέμαι και που ούτε ο γιατρός που μας κάνει στο φροντιστήριο Βιολογία μπόρεσε να απαντήσει είναι ότι ενώ σ' αυτούς το υπολειπόμενο γονίδιο δεν έπρεπε να εκφράζεται, αυτοί εμφανίζουν συμπτώματα σε κάποιες συνθήκες. Με το ίδιο σκεπτικό (της δρεπάνωσης λόγω έλλειψης οξυγόνου) και ένας φυσιολογικός θα πάθαινε δρεπάνωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. serenity33 Νεοφερμένο μέλος Η serenity33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 16:36 Η serenity33: #92 17-01-09 16:36 Ο φυσιολογικος(οχι ο φορεας) εχει δυο φυσιολογικά γονίδια,αρα δεν εχει την προδιαθεση ας πουμε ν εμφανισει καποιο συμπτωμα.Η περιπτωση του φορεα παλι εμενα προσωπικα μου θυμιζει συνεπικρατη γονιδια, με την εννοια οτι ο φαινοτυποσ του ειναι ενδιαμεσος(η δν πασχει καθολου,η ειναι φορεας ομως καποιεσ φορες πασχει η πασχει επειδη ειναι ομοζυγοσ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nouli_Sugar Νεοφερμένο μέλος Η Nouli_Sugar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:13 Η Nouli_Sugar: #93 10-02-09 18:13 [FONT="]Από τη διασταύρωση δύο φυτών [FONT="]Primula[/FONT][FONT="]με κόκκινα και άσπρα άνθη πήραμε 92 φυτά με ροζ, 98 με κόκκινα, 90 με άσπρα και 95 με κίτρινα άνθη. Να εξηγήσεις το αποτέλεσμα και να κάνεις τη διασταύρωση.[/FONT][/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:11 Η gossipgirl: #94 11-02-09 13:11 το κοκκινο - ροζ - ασπρο το καταλαβαινω...ατελως επικρατη....αλλα τα κιτρινα;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiMoli Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Μολύβας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:45 Ο DimiMoli έγραψε: #95 11-02-09 22:45 Είναι πολλαπλά αλληλόμορφα. Το κίτρινο είναι υπολειπόμενο και τα άσπρο, κόκκινο, ροζ επικρατή με σχέση ατελούς επικράτειας. Σαν τις ομάδες αίματος. (Ικ το κόκκινο, Ια το άσπρο, ΙκΙα το ροζ και ι το κίτρινο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nouli_Sugar Νεοφερμένο μέλος Η Nouli_Sugar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:56 Η Nouli_Sugar: #96 12-02-09 13:56 ευχαριστώ πάρα πολύ για την λύση!:no1::thanks: εντούτοις βρήκα ακόμα ένα πρόβλημα για την απάντηση του οποίου δεν είμαι σίγουρη...το εξής: Τι πιθανότητα έχουμε από το γάμο γυναίκας που είναι φορέας φυλοσύνδετου θνησιγόνου γονιδίου να γεννηθεί το πρώτο της παιδί κορίτσι? Η απάντηση είναι 25% ή 50%? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sakoulias Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:59 Ο sakoulias: #97 12-02-09 14:59 η πιθανότητα ειναι μία στις 3 ( 1/3) απο ότι θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:07 Η gossipgirl: #98 12-02-09 15:07 απο ποιο βοηθημα ειναι αν επιτρεπεται;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nouli_Sugar Νεοφερμένο μέλος Η Nouli_Sugar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:12 Η Nouli_Sugar: #99 12-02-09 15:12 είναι ασκήσεις για σπίτι που μας έδωσε ο καθηγητής μας σε ένα φυλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:45 Η gossipgirl: #100 12-02-09 21:45 α οκ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
στο κεφαλαιο της μενδελικης κληρονομικοτητας τι ειναι το συμβολο Ο με το χ μεσα ?? =/ αυτο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aliki_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η aliki_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 234 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 18:45 Η aliki_s έγραψε: #85 13-01-09 18:45 Θηλυκό άτομο που έχει αποβιώσει νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 18:55 Ο zip_unzip: #86 13-01-09 18:55 Για να μην ανοίγω καινούργιο thread για μια απλή ερωτηση, θα την κάνω εδώ, αν συμφωνείτε: Ποιός είναι ο οργανισμός που έχει τα περισσότερα χρωμοσώματα σε ένα σωματικότου κύτταρο; Σύμφωνα με δικιά μου "έρευνα" είναι το Adders Tongue Fern που έχει περίπου 1440 χρωμοσώματα σε ένα σωματικό του κύτταρο. Είναι αλήθεια αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. serenity33 Νεοφερμένο μέλος Η serenity33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 19:59 Η serenity33: #87 13-01-09 19:59 Είναι το σύμβολο που χρησιμοποιούμε για ν δηλώσουμε διαστάυρωση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiMoli Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Μολύβας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 23:35 Ο DimiMoli έγραψε: #88 16-01-09 23:35 Ναι όντως διασταύρωση σημαίνει. Π.χ. για τα μπιζέλια: Ρρ χ ρρ Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση: Ξέρει κανείς γιατί τα άτομα φορείς της δρεπανοκυτταρικής αναιμίας έχουν προβλήματα σε υψόμετρο 3000 μέτρων , αν και σ' αυτούς εκφράζεται το φυσιολογικό γονίδιο κι όχι το βλαμμένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. serenity33 Νεοφερμένο μέλος Η serenity33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 00:50 Η serenity33: #89 17-01-09 00:50 το βλαμμένο !χαχα καλή φάση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 09:45 Η gossipgirl: #90 17-01-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από DimiMoli: Ναι όντως διασταύρωση σημαίνει. Π.χ. για τα μπιζέλια: Ρρ χ ρρ Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση: Ξέρει κανείς γιατί τα άτομα φορείς της δρεπανοκυτταρικής αναιμίας έχουν προβλήματα σε υψόμετρο 3000 μέτρων , αν και σ' αυτούς εκφράζεται το φυσιολογικό γονίδιο κι όχι το βλαμμένο? Click για ανάπτυξη... διοτι έχουν το στιγμα(νομιζω οτι λεγεται ετσι,αν δεν το μπερδευω με τις αναιμιες).......παθαινουν δρεπανωση λογω ελλειψης οξυγονου....μην τα ψαχνεις!η φυση κανει τα δικα της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiMoli Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Μολύβας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 16:20 Ο DimiMoli έγραψε: #91 17-01-09 16:20 Το στίγμα είναι σε άτομα φορείς της μεσογειακής αναιμίας (β-θαλασσαιμία), όχι της δρεπανοκυτταρικής. Αυτό που αναρωτιέμαι και που ούτε ο γιατρός που μας κάνει στο φροντιστήριο Βιολογία μπόρεσε να απαντήσει είναι ότι ενώ σ' αυτούς το υπολειπόμενο γονίδιο δεν έπρεπε να εκφράζεται, αυτοί εμφανίζουν συμπτώματα σε κάποιες συνθήκες. Με το ίδιο σκεπτικό (της δρεπάνωσης λόγω έλλειψης οξυγόνου) και ένας φυσιολογικός θα πάθαινε δρεπάνωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. serenity33 Νεοφερμένο μέλος Η serenity33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 16:36 Η serenity33: #92 17-01-09 16:36 Ο φυσιολογικος(οχι ο φορεας) εχει δυο φυσιολογικά γονίδια,αρα δεν εχει την προδιαθεση ας πουμε ν εμφανισει καποιο συμπτωμα.Η περιπτωση του φορεα παλι εμενα προσωπικα μου θυμιζει συνεπικρατη γονιδια, με την εννοια οτι ο φαινοτυποσ του ειναι ενδιαμεσος(η δν πασχει καθολου,η ειναι φορεας ομως καποιεσ φορες πασχει η πασχει επειδη ειναι ομοζυγοσ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nouli_Sugar Νεοφερμένο μέλος Η Nouli_Sugar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:13 Η Nouli_Sugar: #93 10-02-09 18:13 [FONT="]Από τη διασταύρωση δύο φυτών [FONT="]Primula[/FONT][FONT="]με κόκκινα και άσπρα άνθη πήραμε 92 φυτά με ροζ, 98 με κόκκινα, 90 με άσπρα και 95 με κίτρινα άνθη. Να εξηγήσεις το αποτέλεσμα και να κάνεις τη διασταύρωση.[/FONT][/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:11 Η gossipgirl: #94 11-02-09 13:11 το κοκκινο - ροζ - ασπρο το καταλαβαινω...ατελως επικρατη....αλλα τα κιτρινα;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiMoli Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Μολύβας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:45 Ο DimiMoli έγραψε: #95 11-02-09 22:45 Είναι πολλαπλά αλληλόμορφα. Το κίτρινο είναι υπολειπόμενο και τα άσπρο, κόκκινο, ροζ επικρατή με σχέση ατελούς επικράτειας. Σαν τις ομάδες αίματος. (Ικ το κόκκινο, Ια το άσπρο, ΙκΙα το ροζ και ι το κίτρινο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nouli_Sugar Νεοφερμένο μέλος Η Nouli_Sugar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:56 Η Nouli_Sugar: #96 12-02-09 13:56 ευχαριστώ πάρα πολύ για την λύση!:no1::thanks: εντούτοις βρήκα ακόμα ένα πρόβλημα για την απάντηση του οποίου δεν είμαι σίγουρη...το εξής: Τι πιθανότητα έχουμε από το γάμο γυναίκας που είναι φορέας φυλοσύνδετου θνησιγόνου γονιδίου να γεννηθεί το πρώτο της παιδί κορίτσι? Η απάντηση είναι 25% ή 50%? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sakoulias Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:59 Ο sakoulias: #97 12-02-09 14:59 η πιθανότητα ειναι μία στις 3 ( 1/3) απο ότι θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:07 Η gossipgirl: #98 12-02-09 15:07 απο ποιο βοηθημα ειναι αν επιτρεπεται;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nouli_Sugar Νεοφερμένο μέλος Η Nouli_Sugar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:12 Η Nouli_Sugar: #99 12-02-09 15:12 είναι ασκήσεις για σπίτι που μας έδωσε ο καθηγητής μας σε ένα φυλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:45 Η gossipgirl: #100 12-02-09 21:45 α οκ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θηλυκό άτομο που έχει αποβιώσει νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 18:55 Ο zip_unzip: #86 13-01-09 18:55 Για να μην ανοίγω καινούργιο thread για μια απλή ερωτηση, θα την κάνω εδώ, αν συμφωνείτε: Ποιός είναι ο οργανισμός που έχει τα περισσότερα χρωμοσώματα σε ένα σωματικότου κύτταρο; Σύμφωνα με δικιά μου "έρευνα" είναι το Adders Tongue Fern που έχει περίπου 1440 χρωμοσώματα σε ένα σωματικό του κύτταρο. Είναι αλήθεια αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. serenity33 Νεοφερμένο μέλος Η serenity33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 19:59 Η serenity33: #87 13-01-09 19:59 Είναι το σύμβολο που χρησιμοποιούμε για ν δηλώσουμε διαστάυρωση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiMoli Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Μολύβας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 23:35 Ο DimiMoli έγραψε: #88 16-01-09 23:35 Ναι όντως διασταύρωση σημαίνει. Π.χ. για τα μπιζέλια: Ρρ χ ρρ Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση: Ξέρει κανείς γιατί τα άτομα φορείς της δρεπανοκυτταρικής αναιμίας έχουν προβλήματα σε υψόμετρο 3000 μέτρων , αν και σ' αυτούς εκφράζεται το φυσιολογικό γονίδιο κι όχι το βλαμμένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. serenity33 Νεοφερμένο μέλος Η serenity33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 00:50 Η serenity33: #89 17-01-09 00:50 το βλαμμένο !χαχα καλή φάση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 09:45 Η gossipgirl: #90 17-01-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από DimiMoli: Ναι όντως διασταύρωση σημαίνει. Π.χ. για τα μπιζέλια: Ρρ χ ρρ Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση: Ξέρει κανείς γιατί τα άτομα φορείς της δρεπανοκυτταρικής αναιμίας έχουν προβλήματα σε υψόμετρο 3000 μέτρων , αν και σ' αυτούς εκφράζεται το φυσιολογικό γονίδιο κι όχι το βλαμμένο? Click για ανάπτυξη... διοτι έχουν το στιγμα(νομιζω οτι λεγεται ετσι,αν δεν το μπερδευω με τις αναιμιες).......παθαινουν δρεπανωση λογω ελλειψης οξυγονου....μην τα ψαχνεις!η φυση κανει τα δικα της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiMoli Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Μολύβας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 16:20 Ο DimiMoli έγραψε: #91 17-01-09 16:20 Το στίγμα είναι σε άτομα φορείς της μεσογειακής αναιμίας (β-θαλασσαιμία), όχι της δρεπανοκυτταρικής. Αυτό που αναρωτιέμαι και που ούτε ο γιατρός που μας κάνει στο φροντιστήριο Βιολογία μπόρεσε να απαντήσει είναι ότι ενώ σ' αυτούς το υπολειπόμενο γονίδιο δεν έπρεπε να εκφράζεται, αυτοί εμφανίζουν συμπτώματα σε κάποιες συνθήκες. Με το ίδιο σκεπτικό (της δρεπάνωσης λόγω έλλειψης οξυγόνου) και ένας φυσιολογικός θα πάθαινε δρεπάνωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. serenity33 Νεοφερμένο μέλος Η serenity33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 16:36 Η serenity33: #92 17-01-09 16:36 Ο φυσιολογικος(οχι ο φορεας) εχει δυο φυσιολογικά γονίδια,αρα δεν εχει την προδιαθεση ας πουμε ν εμφανισει καποιο συμπτωμα.Η περιπτωση του φορεα παλι εμενα προσωπικα μου θυμιζει συνεπικρατη γονιδια, με την εννοια οτι ο φαινοτυποσ του ειναι ενδιαμεσος(η δν πασχει καθολου,η ειναι φορεας ομως καποιεσ φορες πασχει η πασχει επειδη ειναι ομοζυγοσ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nouli_Sugar Νεοφερμένο μέλος Η Nouli_Sugar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:13 Η Nouli_Sugar: #93 10-02-09 18:13 [FONT="]Από τη διασταύρωση δύο φυτών [FONT="]Primula[/FONT][FONT="]με κόκκινα και άσπρα άνθη πήραμε 92 φυτά με ροζ, 98 με κόκκινα, 90 με άσπρα και 95 με κίτρινα άνθη. Να εξηγήσεις το αποτέλεσμα και να κάνεις τη διασταύρωση.[/FONT][/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:11 Η gossipgirl: #94 11-02-09 13:11 το κοκκινο - ροζ - ασπρο το καταλαβαινω...ατελως επικρατη....αλλα τα κιτρινα;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiMoli Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Μολύβας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:45 Ο DimiMoli έγραψε: #95 11-02-09 22:45 Είναι πολλαπλά αλληλόμορφα. Το κίτρινο είναι υπολειπόμενο και τα άσπρο, κόκκινο, ροζ επικρατή με σχέση ατελούς επικράτειας. Σαν τις ομάδες αίματος. (Ικ το κόκκινο, Ια το άσπρο, ΙκΙα το ροζ και ι το κίτρινο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nouli_Sugar Νεοφερμένο μέλος Η Nouli_Sugar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:56 Η Nouli_Sugar: #96 12-02-09 13:56 ευχαριστώ πάρα πολύ για την λύση!:no1::thanks: εντούτοις βρήκα ακόμα ένα πρόβλημα για την απάντηση του οποίου δεν είμαι σίγουρη...το εξής: Τι πιθανότητα έχουμε από το γάμο γυναίκας που είναι φορέας φυλοσύνδετου θνησιγόνου γονιδίου να γεννηθεί το πρώτο της παιδί κορίτσι? Η απάντηση είναι 25% ή 50%? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sakoulias Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:59 Ο sakoulias: #97 12-02-09 14:59 η πιθανότητα ειναι μία στις 3 ( 1/3) απο ότι θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:07 Η gossipgirl: #98 12-02-09 15:07 απο ποιο βοηθημα ειναι αν επιτρεπεται;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nouli_Sugar Νεοφερμένο μέλος Η Nouli_Sugar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:12 Η Nouli_Sugar: #99 12-02-09 15:12 είναι ασκήσεις για σπίτι που μας έδωσε ο καθηγητής μας σε ένα φυλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:45 Η gossipgirl: #100 12-02-09 21:45 α οκ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για να μην ανοίγω καινούργιο thread για μια απλή ερωτηση, θα την κάνω εδώ, αν συμφωνείτε: Ποιός είναι ο οργανισμός που έχει τα περισσότερα χρωμοσώματα σε ένα σωματικότου κύτταρο; Σύμφωνα με δικιά μου "έρευνα" είναι το Adders Tongue Fern που έχει περίπου 1440 χρωμοσώματα σε ένα σωματικό του κύτταρο. Είναι αλήθεια αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
serenity33 Νεοφερμένο μέλος Η serenity33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 19:59 Η serenity33: #87 13-01-09 19:59 Είναι το σύμβολο που χρησιμοποιούμε για ν δηλώσουμε διαστάυρωση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiMoli Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Μολύβας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 23:35 Ο DimiMoli έγραψε: #88 16-01-09 23:35 Ναι όντως διασταύρωση σημαίνει. Π.χ. για τα μπιζέλια: Ρρ χ ρρ Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση: Ξέρει κανείς γιατί τα άτομα φορείς της δρεπανοκυτταρικής αναιμίας έχουν προβλήματα σε υψόμετρο 3000 μέτρων , αν και σ' αυτούς εκφράζεται το φυσιολογικό γονίδιο κι όχι το βλαμμένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. serenity33 Νεοφερμένο μέλος Η serenity33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 00:50 Η serenity33: #89 17-01-09 00:50 το βλαμμένο !χαχα καλή φάση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 09:45 Η gossipgirl: #90 17-01-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από DimiMoli: Ναι όντως διασταύρωση σημαίνει. Π.χ. για τα μπιζέλια: Ρρ χ ρρ Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση: Ξέρει κανείς γιατί τα άτομα φορείς της δρεπανοκυτταρικής αναιμίας έχουν προβλήματα σε υψόμετρο 3000 μέτρων , αν και σ' αυτούς εκφράζεται το φυσιολογικό γονίδιο κι όχι το βλαμμένο? Click για ανάπτυξη... διοτι έχουν το στιγμα(νομιζω οτι λεγεται ετσι,αν δεν το μπερδευω με τις αναιμιες).......παθαινουν δρεπανωση λογω ελλειψης οξυγονου....μην τα ψαχνεις!η φυση κανει τα δικα της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiMoli Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Μολύβας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 16:20 Ο DimiMoli έγραψε: #91 17-01-09 16:20 Το στίγμα είναι σε άτομα φορείς της μεσογειακής αναιμίας (β-θαλασσαιμία), όχι της δρεπανοκυτταρικής. Αυτό που αναρωτιέμαι και που ούτε ο γιατρός που μας κάνει στο φροντιστήριο Βιολογία μπόρεσε να απαντήσει είναι ότι ενώ σ' αυτούς το υπολειπόμενο γονίδιο δεν έπρεπε να εκφράζεται, αυτοί εμφανίζουν συμπτώματα σε κάποιες συνθήκες. Με το ίδιο σκεπτικό (της δρεπάνωσης λόγω έλλειψης οξυγόνου) και ένας φυσιολογικός θα πάθαινε δρεπάνωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. serenity33 Νεοφερμένο μέλος Η serenity33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 16:36 Η serenity33: #92 17-01-09 16:36 Ο φυσιολογικος(οχι ο φορεας) εχει δυο φυσιολογικά γονίδια,αρα δεν εχει την προδιαθεση ας πουμε ν εμφανισει καποιο συμπτωμα.Η περιπτωση του φορεα παλι εμενα προσωπικα μου θυμιζει συνεπικρατη γονιδια, με την εννοια οτι ο φαινοτυποσ του ειναι ενδιαμεσος(η δν πασχει καθολου,η ειναι φορεας ομως καποιεσ φορες πασχει η πασχει επειδη ειναι ομοζυγοσ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nouli_Sugar Νεοφερμένο μέλος Η Nouli_Sugar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:13 Η Nouli_Sugar: #93 10-02-09 18:13 [FONT="]Από τη διασταύρωση δύο φυτών [FONT="]Primula[/FONT][FONT="]με κόκκινα και άσπρα άνθη πήραμε 92 φυτά με ροζ, 98 με κόκκινα, 90 με άσπρα και 95 με κίτρινα άνθη. Να εξηγήσεις το αποτέλεσμα και να κάνεις τη διασταύρωση.[/FONT][/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:11 Η gossipgirl: #94 11-02-09 13:11 το κοκκινο - ροζ - ασπρο το καταλαβαινω...ατελως επικρατη....αλλα τα κιτρινα;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiMoli Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Μολύβας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:45 Ο DimiMoli έγραψε: #95 11-02-09 22:45 Είναι πολλαπλά αλληλόμορφα. Το κίτρινο είναι υπολειπόμενο και τα άσπρο, κόκκινο, ροζ επικρατή με σχέση ατελούς επικράτειας. Σαν τις ομάδες αίματος. (Ικ το κόκκινο, Ια το άσπρο, ΙκΙα το ροζ και ι το κίτρινο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nouli_Sugar Νεοφερμένο μέλος Η Nouli_Sugar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:56 Η Nouli_Sugar: #96 12-02-09 13:56 ευχαριστώ πάρα πολύ για την λύση!:no1::thanks: εντούτοις βρήκα ακόμα ένα πρόβλημα για την απάντηση του οποίου δεν είμαι σίγουρη...το εξής: Τι πιθανότητα έχουμε από το γάμο γυναίκας που είναι φορέας φυλοσύνδετου θνησιγόνου γονιδίου να γεννηθεί το πρώτο της παιδί κορίτσι? Η απάντηση είναι 25% ή 50%? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sakoulias Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:59 Ο sakoulias: #97 12-02-09 14:59 η πιθανότητα ειναι μία στις 3 ( 1/3) απο ότι θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:07 Η gossipgirl: #98 12-02-09 15:07 απο ποιο βοηθημα ειναι αν επιτρεπεται;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nouli_Sugar Νεοφερμένο μέλος Η Nouli_Sugar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:12 Η Nouli_Sugar: #99 12-02-09 15:12 είναι ασκήσεις για σπίτι που μας έδωσε ο καθηγητής μας σε ένα φυλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:45 Η gossipgirl: #100 12-02-09 21:45 α οκ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είναι το σύμβολο που χρησιμοποιούμε για ν δηλώσουμε διαστάυρωση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DimiMoli Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Μολύβας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 23:35 Ο DimiMoli έγραψε: #88 16-01-09 23:35 Ναι όντως διασταύρωση σημαίνει. Π.χ. για τα μπιζέλια: Ρρ χ ρρ Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση: Ξέρει κανείς γιατί τα άτομα φορείς της δρεπανοκυτταρικής αναιμίας έχουν προβλήματα σε υψόμετρο 3000 μέτρων , αν και σ' αυτούς εκφράζεται το φυσιολογικό γονίδιο κι όχι το βλαμμένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. serenity33 Νεοφερμένο μέλος Η serenity33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 00:50 Η serenity33: #89 17-01-09 00:50 το βλαμμένο !χαχα καλή φάση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 09:45 Η gossipgirl: #90 17-01-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από DimiMoli: Ναι όντως διασταύρωση σημαίνει. Π.χ. για τα μπιζέλια: Ρρ χ ρρ Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση: Ξέρει κανείς γιατί τα άτομα φορείς της δρεπανοκυτταρικής αναιμίας έχουν προβλήματα σε υψόμετρο 3000 μέτρων , αν και σ' αυτούς εκφράζεται το φυσιολογικό γονίδιο κι όχι το βλαμμένο? Click για ανάπτυξη... διοτι έχουν το στιγμα(νομιζω οτι λεγεται ετσι,αν δεν το μπερδευω με τις αναιμιες).......παθαινουν δρεπανωση λογω ελλειψης οξυγονου....μην τα ψαχνεις!η φυση κανει τα δικα της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiMoli Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Μολύβας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 16:20 Ο DimiMoli έγραψε: #91 17-01-09 16:20 Το στίγμα είναι σε άτομα φορείς της μεσογειακής αναιμίας (β-θαλασσαιμία), όχι της δρεπανοκυτταρικής. Αυτό που αναρωτιέμαι και που ούτε ο γιατρός που μας κάνει στο φροντιστήριο Βιολογία μπόρεσε να απαντήσει είναι ότι ενώ σ' αυτούς το υπολειπόμενο γονίδιο δεν έπρεπε να εκφράζεται, αυτοί εμφανίζουν συμπτώματα σε κάποιες συνθήκες. Με το ίδιο σκεπτικό (της δρεπάνωσης λόγω έλλειψης οξυγόνου) και ένας φυσιολογικός θα πάθαινε δρεπάνωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. serenity33 Νεοφερμένο μέλος Η serenity33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 16:36 Η serenity33: #92 17-01-09 16:36 Ο φυσιολογικος(οχι ο φορεας) εχει δυο φυσιολογικά γονίδια,αρα δεν εχει την προδιαθεση ας πουμε ν εμφανισει καποιο συμπτωμα.Η περιπτωση του φορεα παλι εμενα προσωπικα μου θυμιζει συνεπικρατη γονιδια, με την εννοια οτι ο φαινοτυποσ του ειναι ενδιαμεσος(η δν πασχει καθολου,η ειναι φορεας ομως καποιεσ φορες πασχει η πασχει επειδη ειναι ομοζυγοσ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nouli_Sugar Νεοφερμένο μέλος Η Nouli_Sugar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:13 Η Nouli_Sugar: #93 10-02-09 18:13 [FONT="]Από τη διασταύρωση δύο φυτών [FONT="]Primula[/FONT][FONT="]με κόκκινα και άσπρα άνθη πήραμε 92 φυτά με ροζ, 98 με κόκκινα, 90 με άσπρα και 95 με κίτρινα άνθη. Να εξηγήσεις το αποτέλεσμα και να κάνεις τη διασταύρωση.[/FONT][/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:11 Η gossipgirl: #94 11-02-09 13:11 το κοκκινο - ροζ - ασπρο το καταλαβαινω...ατελως επικρατη....αλλα τα κιτρινα;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiMoli Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Μολύβας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:45 Ο DimiMoli έγραψε: #95 11-02-09 22:45 Είναι πολλαπλά αλληλόμορφα. Το κίτρινο είναι υπολειπόμενο και τα άσπρο, κόκκινο, ροζ επικρατή με σχέση ατελούς επικράτειας. Σαν τις ομάδες αίματος. (Ικ το κόκκινο, Ια το άσπρο, ΙκΙα το ροζ και ι το κίτρινο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nouli_Sugar Νεοφερμένο μέλος Η Nouli_Sugar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:56 Η Nouli_Sugar: #96 12-02-09 13:56 ευχαριστώ πάρα πολύ για την λύση!:no1::thanks: εντούτοις βρήκα ακόμα ένα πρόβλημα για την απάντηση του οποίου δεν είμαι σίγουρη...το εξής: Τι πιθανότητα έχουμε από το γάμο γυναίκας που είναι φορέας φυλοσύνδετου θνησιγόνου γονιδίου να γεννηθεί το πρώτο της παιδί κορίτσι? Η απάντηση είναι 25% ή 50%? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sakoulias Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:59 Ο sakoulias: #97 12-02-09 14:59 η πιθανότητα ειναι μία στις 3 ( 1/3) απο ότι θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:07 Η gossipgirl: #98 12-02-09 15:07 απο ποιο βοηθημα ειναι αν επιτρεπεται;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nouli_Sugar Νεοφερμένο μέλος Η Nouli_Sugar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:12 Η Nouli_Sugar: #99 12-02-09 15:12 είναι ασκήσεις για σπίτι που μας έδωσε ο καθηγητής μας σε ένα φυλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:45 Η gossipgirl: #100 12-02-09 21:45 α οκ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι όντως διασταύρωση σημαίνει. Π.χ. για τα μπιζέλια: Ρρ χ ρρ Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση: Ξέρει κανείς γιατί τα άτομα φορείς της δρεπανοκυτταρικής αναιμίας έχουν προβλήματα σε υψόμετρο 3000 μέτρων , αν και σ' αυτούς εκφράζεται το φυσιολογικό γονίδιο κι όχι το βλαμμένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
serenity33 Νεοφερμένο μέλος Η serenity33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 00:50 Η serenity33: #89 17-01-09 00:50 το βλαμμένο !χαχα καλή φάση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 09:45 Η gossipgirl: #90 17-01-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από DimiMoli: Ναι όντως διασταύρωση σημαίνει. Π.χ. για τα μπιζέλια: Ρρ χ ρρ Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση: Ξέρει κανείς γιατί τα άτομα φορείς της δρεπανοκυτταρικής αναιμίας έχουν προβλήματα σε υψόμετρο 3000 μέτρων , αν και σ' αυτούς εκφράζεται το φυσιολογικό γονίδιο κι όχι το βλαμμένο? Click για ανάπτυξη... διοτι έχουν το στιγμα(νομιζω οτι λεγεται ετσι,αν δεν το μπερδευω με τις αναιμιες).......παθαινουν δρεπανωση λογω ελλειψης οξυγονου....μην τα ψαχνεις!η φυση κανει τα δικα της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiMoli Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Μολύβας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 16:20 Ο DimiMoli έγραψε: #91 17-01-09 16:20 Το στίγμα είναι σε άτομα φορείς της μεσογειακής αναιμίας (β-θαλασσαιμία), όχι της δρεπανοκυτταρικής. Αυτό που αναρωτιέμαι και που ούτε ο γιατρός που μας κάνει στο φροντιστήριο Βιολογία μπόρεσε να απαντήσει είναι ότι ενώ σ' αυτούς το υπολειπόμενο γονίδιο δεν έπρεπε να εκφράζεται, αυτοί εμφανίζουν συμπτώματα σε κάποιες συνθήκες. Με το ίδιο σκεπτικό (της δρεπάνωσης λόγω έλλειψης οξυγόνου) και ένας φυσιολογικός θα πάθαινε δρεπάνωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. serenity33 Νεοφερμένο μέλος Η serenity33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 16:36 Η serenity33: #92 17-01-09 16:36 Ο φυσιολογικος(οχι ο φορεας) εχει δυο φυσιολογικά γονίδια,αρα δεν εχει την προδιαθεση ας πουμε ν εμφανισει καποιο συμπτωμα.Η περιπτωση του φορεα παλι εμενα προσωπικα μου θυμιζει συνεπικρατη γονιδια, με την εννοια οτι ο φαινοτυποσ του ειναι ενδιαμεσος(η δν πασχει καθολου,η ειναι φορεας ομως καποιεσ φορες πασχει η πασχει επειδη ειναι ομοζυγοσ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nouli_Sugar Νεοφερμένο μέλος Η Nouli_Sugar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:13 Η Nouli_Sugar: #93 10-02-09 18:13 [FONT="]Από τη διασταύρωση δύο φυτών [FONT="]Primula[/FONT][FONT="]με κόκκινα και άσπρα άνθη πήραμε 92 φυτά με ροζ, 98 με κόκκινα, 90 με άσπρα και 95 με κίτρινα άνθη. Να εξηγήσεις το αποτέλεσμα και να κάνεις τη διασταύρωση.[/FONT][/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:11 Η gossipgirl: #94 11-02-09 13:11 το κοκκινο - ροζ - ασπρο το καταλαβαινω...ατελως επικρατη....αλλα τα κιτρινα;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiMoli Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Μολύβας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:45 Ο DimiMoli έγραψε: #95 11-02-09 22:45 Είναι πολλαπλά αλληλόμορφα. Το κίτρινο είναι υπολειπόμενο και τα άσπρο, κόκκινο, ροζ επικρατή με σχέση ατελούς επικράτειας. Σαν τις ομάδες αίματος. (Ικ το κόκκινο, Ια το άσπρο, ΙκΙα το ροζ και ι το κίτρινο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nouli_Sugar Νεοφερμένο μέλος Η Nouli_Sugar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:56 Η Nouli_Sugar: #96 12-02-09 13:56 ευχαριστώ πάρα πολύ για την λύση!:no1::thanks: εντούτοις βρήκα ακόμα ένα πρόβλημα για την απάντηση του οποίου δεν είμαι σίγουρη...το εξής: Τι πιθανότητα έχουμε από το γάμο γυναίκας που είναι φορέας φυλοσύνδετου θνησιγόνου γονιδίου να γεννηθεί το πρώτο της παιδί κορίτσι? Η απάντηση είναι 25% ή 50%? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sakoulias Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:59 Ο sakoulias: #97 12-02-09 14:59 η πιθανότητα ειναι μία στις 3 ( 1/3) απο ότι θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:07 Η gossipgirl: #98 12-02-09 15:07 απο ποιο βοηθημα ειναι αν επιτρεπεται;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nouli_Sugar Νεοφερμένο μέλος Η Nouli_Sugar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:12 Η Nouli_Sugar: #99 12-02-09 15:12 είναι ασκήσεις για σπίτι που μας έδωσε ο καθηγητής μας σε ένα φυλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:45 Η gossipgirl: #100 12-02-09 21:45 α οκ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το βλαμμένο !χαχα καλή φάση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 09:45 Η gossipgirl: #90 17-01-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από DimiMoli: Ναι όντως διασταύρωση σημαίνει. Π.χ. για τα μπιζέλια: Ρρ χ ρρ Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση: Ξέρει κανείς γιατί τα άτομα φορείς της δρεπανοκυτταρικής αναιμίας έχουν προβλήματα σε υψόμετρο 3000 μέτρων , αν και σ' αυτούς εκφράζεται το φυσιολογικό γονίδιο κι όχι το βλαμμένο? Click για ανάπτυξη... διοτι έχουν το στιγμα(νομιζω οτι λεγεται ετσι,αν δεν το μπερδευω με τις αναιμιες).......παθαινουν δρεπανωση λογω ελλειψης οξυγονου....μην τα ψαχνεις!η φυση κανει τα δικα της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiMoli Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Μολύβας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 16:20 Ο DimiMoli έγραψε: #91 17-01-09 16:20 Το στίγμα είναι σε άτομα φορείς της μεσογειακής αναιμίας (β-θαλασσαιμία), όχι της δρεπανοκυτταρικής. Αυτό που αναρωτιέμαι και που ούτε ο γιατρός που μας κάνει στο φροντιστήριο Βιολογία μπόρεσε να απαντήσει είναι ότι ενώ σ' αυτούς το υπολειπόμενο γονίδιο δεν έπρεπε να εκφράζεται, αυτοί εμφανίζουν συμπτώματα σε κάποιες συνθήκες. Με το ίδιο σκεπτικό (της δρεπάνωσης λόγω έλλειψης οξυγόνου) και ένας φυσιολογικός θα πάθαινε δρεπάνωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. serenity33 Νεοφερμένο μέλος Η serenity33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 16:36 Η serenity33: #92 17-01-09 16:36 Ο φυσιολογικος(οχι ο φορεας) εχει δυο φυσιολογικά γονίδια,αρα δεν εχει την προδιαθεση ας πουμε ν εμφανισει καποιο συμπτωμα.Η περιπτωση του φορεα παλι εμενα προσωπικα μου θυμιζει συνεπικρατη γονιδια, με την εννοια οτι ο φαινοτυποσ του ειναι ενδιαμεσος(η δν πασχει καθολου,η ειναι φορεας ομως καποιεσ φορες πασχει η πασχει επειδη ειναι ομοζυγοσ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nouli_Sugar Νεοφερμένο μέλος Η Nouli_Sugar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:13 Η Nouli_Sugar: #93 10-02-09 18:13 [FONT="]Από τη διασταύρωση δύο φυτών [FONT="]Primula[/FONT][FONT="]με κόκκινα και άσπρα άνθη πήραμε 92 φυτά με ροζ, 98 με κόκκινα, 90 με άσπρα και 95 με κίτρινα άνθη. Να εξηγήσεις το αποτέλεσμα και να κάνεις τη διασταύρωση.[/FONT][/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:11 Η gossipgirl: #94 11-02-09 13:11 το κοκκινο - ροζ - ασπρο το καταλαβαινω...ατελως επικρατη....αλλα τα κιτρινα;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiMoli Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Μολύβας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:45 Ο DimiMoli έγραψε: #95 11-02-09 22:45 Είναι πολλαπλά αλληλόμορφα. Το κίτρινο είναι υπολειπόμενο και τα άσπρο, κόκκινο, ροζ επικρατή με σχέση ατελούς επικράτειας. Σαν τις ομάδες αίματος. (Ικ το κόκκινο, Ια το άσπρο, ΙκΙα το ροζ και ι το κίτρινο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nouli_Sugar Νεοφερμένο μέλος Η Nouli_Sugar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:56 Η Nouli_Sugar: #96 12-02-09 13:56 ευχαριστώ πάρα πολύ για την λύση!:no1::thanks: εντούτοις βρήκα ακόμα ένα πρόβλημα για την απάντηση του οποίου δεν είμαι σίγουρη...το εξής: Τι πιθανότητα έχουμε από το γάμο γυναίκας που είναι φορέας φυλοσύνδετου θνησιγόνου γονιδίου να γεννηθεί το πρώτο της παιδί κορίτσι? Η απάντηση είναι 25% ή 50%? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sakoulias Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:59 Ο sakoulias: #97 12-02-09 14:59 η πιθανότητα ειναι μία στις 3 ( 1/3) απο ότι θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:07 Η gossipgirl: #98 12-02-09 15:07 απο ποιο βοηθημα ειναι αν επιτρεπεται;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nouli_Sugar Νεοφερμένο μέλος Η Nouli_Sugar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:12 Η Nouli_Sugar: #99 12-02-09 15:12 είναι ασκήσεις για σπίτι που μας έδωσε ο καθηγητής μας σε ένα φυλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:45 Η gossipgirl: #100 12-02-09 21:45 α οκ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DimiMoli: Ναι όντως διασταύρωση σημαίνει. Π.χ. για τα μπιζέλια: Ρρ χ ρρ Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση: Ξέρει κανείς γιατί τα άτομα φορείς της δρεπανοκυτταρικής αναιμίας έχουν προβλήματα σε υψόμετρο 3000 μέτρων , αν και σ' αυτούς εκφράζεται το φυσιολογικό γονίδιο κι όχι το βλαμμένο? Click για ανάπτυξη... διοτι έχουν το στιγμα(νομιζω οτι λεγεται ετσι,αν δεν το μπερδευω με τις αναιμιες).......παθαινουν δρεπανωση λογω ελλειψης οξυγονου....μην τα ψαχνεις!η φυση κανει τα δικα της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DimiMoli Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Μολύβας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 16:20 Ο DimiMoli έγραψε: #91 17-01-09 16:20 Το στίγμα είναι σε άτομα φορείς της μεσογειακής αναιμίας (β-θαλασσαιμία), όχι της δρεπανοκυτταρικής. Αυτό που αναρωτιέμαι και που ούτε ο γιατρός που μας κάνει στο φροντιστήριο Βιολογία μπόρεσε να απαντήσει είναι ότι ενώ σ' αυτούς το υπολειπόμενο γονίδιο δεν έπρεπε να εκφράζεται, αυτοί εμφανίζουν συμπτώματα σε κάποιες συνθήκες. Με το ίδιο σκεπτικό (της δρεπάνωσης λόγω έλλειψης οξυγόνου) και ένας φυσιολογικός θα πάθαινε δρεπάνωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. serenity33 Νεοφερμένο μέλος Η serenity33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 16:36 Η serenity33: #92 17-01-09 16:36 Ο φυσιολογικος(οχι ο φορεας) εχει δυο φυσιολογικά γονίδια,αρα δεν εχει την προδιαθεση ας πουμε ν εμφανισει καποιο συμπτωμα.Η περιπτωση του φορεα παλι εμενα προσωπικα μου θυμιζει συνεπικρατη γονιδια, με την εννοια οτι ο φαινοτυποσ του ειναι ενδιαμεσος(η δν πασχει καθολου,η ειναι φορεας ομως καποιεσ φορες πασχει η πασχει επειδη ειναι ομοζυγοσ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nouli_Sugar Νεοφερμένο μέλος Η Nouli_Sugar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:13 Η Nouli_Sugar: #93 10-02-09 18:13 [FONT="]Από τη διασταύρωση δύο φυτών [FONT="]Primula[/FONT][FONT="]με κόκκινα και άσπρα άνθη πήραμε 92 φυτά με ροζ, 98 με κόκκινα, 90 με άσπρα και 95 με κίτρινα άνθη. Να εξηγήσεις το αποτέλεσμα και να κάνεις τη διασταύρωση.[/FONT][/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:11 Η gossipgirl: #94 11-02-09 13:11 το κοκκινο - ροζ - ασπρο το καταλαβαινω...ατελως επικρατη....αλλα τα κιτρινα;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiMoli Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Μολύβας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:45 Ο DimiMoli έγραψε: #95 11-02-09 22:45 Είναι πολλαπλά αλληλόμορφα. Το κίτρινο είναι υπολειπόμενο και τα άσπρο, κόκκινο, ροζ επικρατή με σχέση ατελούς επικράτειας. Σαν τις ομάδες αίματος. (Ικ το κόκκινο, Ια το άσπρο, ΙκΙα το ροζ και ι το κίτρινο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nouli_Sugar Νεοφερμένο μέλος Η Nouli_Sugar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:56 Η Nouli_Sugar: #96 12-02-09 13:56 ευχαριστώ πάρα πολύ για την λύση!:no1::thanks: εντούτοις βρήκα ακόμα ένα πρόβλημα για την απάντηση του οποίου δεν είμαι σίγουρη...το εξής: Τι πιθανότητα έχουμε από το γάμο γυναίκας που είναι φορέας φυλοσύνδετου θνησιγόνου γονιδίου να γεννηθεί το πρώτο της παιδί κορίτσι? Η απάντηση είναι 25% ή 50%? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sakoulias Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:59 Ο sakoulias: #97 12-02-09 14:59 η πιθανότητα ειναι μία στις 3 ( 1/3) απο ότι θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:07 Η gossipgirl: #98 12-02-09 15:07 απο ποιο βοηθημα ειναι αν επιτρεπεται;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nouli_Sugar Νεοφερμένο μέλος Η Nouli_Sugar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:12 Η Nouli_Sugar: #99 12-02-09 15:12 είναι ασκήσεις για σπίτι που μας έδωσε ο καθηγητής μας σε ένα φυλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:45 Η gossipgirl: #100 12-02-09 21:45 α οκ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το στίγμα είναι σε άτομα φορείς της μεσογειακής αναιμίας (β-θαλασσαιμία), όχι της δρεπανοκυτταρικής. Αυτό που αναρωτιέμαι και που ούτε ο γιατρός που μας κάνει στο φροντιστήριο Βιολογία μπόρεσε να απαντήσει είναι ότι ενώ σ' αυτούς το υπολειπόμενο γονίδιο δεν έπρεπε να εκφράζεται, αυτοί εμφανίζουν συμπτώματα σε κάποιες συνθήκες. Με το ίδιο σκεπτικό (της δρεπάνωσης λόγω έλλειψης οξυγόνου) και ένας φυσιολογικός θα πάθαινε δρεπάνωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
serenity33 Νεοφερμένο μέλος Η serenity33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 16:36 Η serenity33: #92 17-01-09 16:36 Ο φυσιολογικος(οχι ο φορεας) εχει δυο φυσιολογικά γονίδια,αρα δεν εχει την προδιαθεση ας πουμε ν εμφανισει καποιο συμπτωμα.Η περιπτωση του φορεα παλι εμενα προσωπικα μου θυμιζει συνεπικρατη γονιδια, με την εννοια οτι ο φαινοτυποσ του ειναι ενδιαμεσος(η δν πασχει καθολου,η ειναι φορεας ομως καποιεσ φορες πασχει η πασχει επειδη ειναι ομοζυγοσ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nouli_Sugar Νεοφερμένο μέλος Η Nouli_Sugar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:13 Η Nouli_Sugar: #93 10-02-09 18:13 [FONT="]Από τη διασταύρωση δύο φυτών [FONT="]Primula[/FONT][FONT="]με κόκκινα και άσπρα άνθη πήραμε 92 φυτά με ροζ, 98 με κόκκινα, 90 με άσπρα και 95 με κίτρινα άνθη. Να εξηγήσεις το αποτέλεσμα και να κάνεις τη διασταύρωση.[/FONT][/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:11 Η gossipgirl: #94 11-02-09 13:11 το κοκκινο - ροζ - ασπρο το καταλαβαινω...ατελως επικρατη....αλλα τα κιτρινα;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiMoli Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Μολύβας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:45 Ο DimiMoli έγραψε: #95 11-02-09 22:45 Είναι πολλαπλά αλληλόμορφα. Το κίτρινο είναι υπολειπόμενο και τα άσπρο, κόκκινο, ροζ επικρατή με σχέση ατελούς επικράτειας. Σαν τις ομάδες αίματος. (Ικ το κόκκινο, Ια το άσπρο, ΙκΙα το ροζ και ι το κίτρινο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nouli_Sugar Νεοφερμένο μέλος Η Nouli_Sugar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:56 Η Nouli_Sugar: #96 12-02-09 13:56 ευχαριστώ πάρα πολύ για την λύση!:no1::thanks: εντούτοις βρήκα ακόμα ένα πρόβλημα για την απάντηση του οποίου δεν είμαι σίγουρη...το εξής: Τι πιθανότητα έχουμε από το γάμο γυναίκας που είναι φορέας φυλοσύνδετου θνησιγόνου γονιδίου να γεννηθεί το πρώτο της παιδί κορίτσι? Η απάντηση είναι 25% ή 50%? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sakoulias Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:59 Ο sakoulias: #97 12-02-09 14:59 η πιθανότητα ειναι μία στις 3 ( 1/3) απο ότι θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:07 Η gossipgirl: #98 12-02-09 15:07 απο ποιο βοηθημα ειναι αν επιτρεπεται;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nouli_Sugar Νεοφερμένο μέλος Η Nouli_Sugar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:12 Η Nouli_Sugar: #99 12-02-09 15:12 είναι ασκήσεις για σπίτι που μας έδωσε ο καθηγητής μας σε ένα φυλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:45 Η gossipgirl: #100 12-02-09 21:45 α οκ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο φυσιολογικος(οχι ο φορεας) εχει δυο φυσιολογικά γονίδια,αρα δεν εχει την προδιαθεση ας πουμε ν εμφανισει καποιο συμπτωμα.Η περιπτωση του φορεα παλι εμενα προσωπικα μου θυμιζει συνεπικρατη γονιδια, με την εννοια οτι ο φαινοτυποσ του ειναι ενδιαμεσος(η δν πασχει καθολου,η ειναι φορεας ομως καποιεσ φορες πασχει η πασχει επειδη ειναι ομοζυγοσ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nouli_Sugar Νεοφερμένο μέλος Η Nouli_Sugar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:13 Η Nouli_Sugar: #93 10-02-09 18:13 [FONT="]Από τη διασταύρωση δύο φυτών [FONT="]Primula[/FONT][FONT="]με κόκκινα και άσπρα άνθη πήραμε 92 φυτά με ροζ, 98 με κόκκινα, 90 με άσπρα και 95 με κίτρινα άνθη. Να εξηγήσεις το αποτέλεσμα και να κάνεις τη διασταύρωση.[/FONT][/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:11 Η gossipgirl: #94 11-02-09 13:11 το κοκκινο - ροζ - ασπρο το καταλαβαινω...ατελως επικρατη....αλλα τα κιτρινα;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiMoli Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Μολύβας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:45 Ο DimiMoli έγραψε: #95 11-02-09 22:45 Είναι πολλαπλά αλληλόμορφα. Το κίτρινο είναι υπολειπόμενο και τα άσπρο, κόκκινο, ροζ επικρατή με σχέση ατελούς επικράτειας. Σαν τις ομάδες αίματος. (Ικ το κόκκινο, Ια το άσπρο, ΙκΙα το ροζ και ι το κίτρινο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nouli_Sugar Νεοφερμένο μέλος Η Nouli_Sugar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:56 Η Nouli_Sugar: #96 12-02-09 13:56 ευχαριστώ πάρα πολύ για την λύση!:no1::thanks: εντούτοις βρήκα ακόμα ένα πρόβλημα για την απάντηση του οποίου δεν είμαι σίγουρη...το εξής: Τι πιθανότητα έχουμε από το γάμο γυναίκας που είναι φορέας φυλοσύνδετου θνησιγόνου γονιδίου να γεννηθεί το πρώτο της παιδί κορίτσι? Η απάντηση είναι 25% ή 50%? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sakoulias Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:59 Ο sakoulias: #97 12-02-09 14:59 η πιθανότητα ειναι μία στις 3 ( 1/3) απο ότι θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:07 Η gossipgirl: #98 12-02-09 15:07 απο ποιο βοηθημα ειναι αν επιτρεπεται;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nouli_Sugar Νεοφερμένο μέλος Η Nouli_Sugar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:12 Η Nouli_Sugar: #99 12-02-09 15:12 είναι ασκήσεις για σπίτι που μας έδωσε ο καθηγητής μας σε ένα φυλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:45 Η gossipgirl: #100 12-02-09 21:45 α οκ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
[FONT="]Από τη διασταύρωση δύο φυτών [FONT="]Primula[/FONT][FONT="]με κόκκινα και άσπρα άνθη πήραμε 92 φυτά με ροζ, 98 με κόκκινα, 90 με άσπρα και 95 με κίτρινα άνθη. Να εξηγήσεις το αποτέλεσμα και να κάνεις τη διασταύρωση.[/FONT][/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:11 Η gossipgirl: #94 11-02-09 13:11 το κοκκινο - ροζ - ασπρο το καταλαβαινω...ατελως επικρατη....αλλα τα κιτρινα;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiMoli Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Μολύβας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:45 Ο DimiMoli έγραψε: #95 11-02-09 22:45 Είναι πολλαπλά αλληλόμορφα. Το κίτρινο είναι υπολειπόμενο και τα άσπρο, κόκκινο, ροζ επικρατή με σχέση ατελούς επικράτειας. Σαν τις ομάδες αίματος. (Ικ το κόκκινο, Ια το άσπρο, ΙκΙα το ροζ και ι το κίτρινο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nouli_Sugar Νεοφερμένο μέλος Η Nouli_Sugar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:56 Η Nouli_Sugar: #96 12-02-09 13:56 ευχαριστώ πάρα πολύ για την λύση!:no1::thanks: εντούτοις βρήκα ακόμα ένα πρόβλημα για την απάντηση του οποίου δεν είμαι σίγουρη...το εξής: Τι πιθανότητα έχουμε από το γάμο γυναίκας που είναι φορέας φυλοσύνδετου θνησιγόνου γονιδίου να γεννηθεί το πρώτο της παιδί κορίτσι? Η απάντηση είναι 25% ή 50%? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sakoulias Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:59 Ο sakoulias: #97 12-02-09 14:59 η πιθανότητα ειναι μία στις 3 ( 1/3) απο ότι θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:07 Η gossipgirl: #98 12-02-09 15:07 απο ποιο βοηθημα ειναι αν επιτρεπεται;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nouli_Sugar Νεοφερμένο μέλος Η Nouli_Sugar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:12 Η Nouli_Sugar: #99 12-02-09 15:12 είναι ασκήσεις για σπίτι που μας έδωσε ο καθηγητής μας σε ένα φυλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:45 Η gossipgirl: #100 12-02-09 21:45 α οκ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
το κοκκινο - ροζ - ασπρο το καταλαβαινω...ατελως επικρατη....αλλα τα κιτρινα;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DimiMoli Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Μολύβας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:45 Ο DimiMoli έγραψε: #95 11-02-09 22:45 Είναι πολλαπλά αλληλόμορφα. Το κίτρινο είναι υπολειπόμενο και τα άσπρο, κόκκινο, ροζ επικρατή με σχέση ατελούς επικράτειας. Σαν τις ομάδες αίματος. (Ικ το κόκκινο, Ια το άσπρο, ΙκΙα το ροζ και ι το κίτρινο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nouli_Sugar Νεοφερμένο μέλος Η Nouli_Sugar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:56 Η Nouli_Sugar: #96 12-02-09 13:56 ευχαριστώ πάρα πολύ για την λύση!:no1::thanks: εντούτοις βρήκα ακόμα ένα πρόβλημα για την απάντηση του οποίου δεν είμαι σίγουρη...το εξής: Τι πιθανότητα έχουμε από το γάμο γυναίκας που είναι φορέας φυλοσύνδετου θνησιγόνου γονιδίου να γεννηθεί το πρώτο της παιδί κορίτσι? Η απάντηση είναι 25% ή 50%? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sakoulias Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:59 Ο sakoulias: #97 12-02-09 14:59 η πιθανότητα ειναι μία στις 3 ( 1/3) απο ότι θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:07 Η gossipgirl: #98 12-02-09 15:07 απο ποιο βοηθημα ειναι αν επιτρεπεται;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nouli_Sugar Νεοφερμένο μέλος Η Nouli_Sugar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:12 Η Nouli_Sugar: #99 12-02-09 15:12 είναι ασκήσεις για σπίτι που μας έδωσε ο καθηγητής μας σε ένα φυλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:45 Η gossipgirl: #100 12-02-09 21:45 α οκ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είναι πολλαπλά αλληλόμορφα. Το κίτρινο είναι υπολειπόμενο και τα άσπρο, κόκκινο, ροζ επικρατή με σχέση ατελούς επικράτειας. Σαν τις ομάδες αίματος. (Ικ το κόκκινο, Ια το άσπρο, ΙκΙα το ροζ και ι το κίτρινο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nouli_Sugar Νεοφερμένο μέλος Η Nouli_Sugar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:56 Η Nouli_Sugar: #96 12-02-09 13:56 ευχαριστώ πάρα πολύ για την λύση!:no1::thanks: εντούτοις βρήκα ακόμα ένα πρόβλημα για την απάντηση του οποίου δεν είμαι σίγουρη...το εξής: Τι πιθανότητα έχουμε από το γάμο γυναίκας που είναι φορέας φυλοσύνδετου θνησιγόνου γονιδίου να γεννηθεί το πρώτο της παιδί κορίτσι? Η απάντηση είναι 25% ή 50%? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sakoulias Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:59 Ο sakoulias: #97 12-02-09 14:59 η πιθανότητα ειναι μία στις 3 ( 1/3) απο ότι θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:07 Η gossipgirl: #98 12-02-09 15:07 απο ποιο βοηθημα ειναι αν επιτρεπεται;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nouli_Sugar Νεοφερμένο μέλος Η Nouli_Sugar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:12 Η Nouli_Sugar: #99 12-02-09 15:12 είναι ασκήσεις για σπίτι που μας έδωσε ο καθηγητής μας σε ένα φυλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:45 Η gossipgirl: #100 12-02-09 21:45 α οκ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ευχαριστώ πάρα πολύ για την λύση!:no1::thanks: εντούτοις βρήκα ακόμα ένα πρόβλημα για την απάντηση του οποίου δεν είμαι σίγουρη...το εξής: Τι πιθανότητα έχουμε από το γάμο γυναίκας που είναι φορέας φυλοσύνδετου θνησιγόνου γονιδίου να γεννηθεί το πρώτο της παιδί κορίτσι? Η απάντηση είναι 25% ή 50%? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sakoulias Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:59 Ο sakoulias: #97 12-02-09 14:59 η πιθανότητα ειναι μία στις 3 ( 1/3) απο ότι θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:07 Η gossipgirl: #98 12-02-09 15:07 απο ποιο βοηθημα ειναι αν επιτρεπεται;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nouli_Sugar Νεοφερμένο μέλος Η Nouli_Sugar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:12 Η Nouli_Sugar: #99 12-02-09 15:12 είναι ασκήσεις για σπίτι που μας έδωσε ο καθηγητής μας σε ένα φυλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:45 Η gossipgirl: #100 12-02-09 21:45 α οκ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
η πιθανότητα ειναι μία στις 3 ( 1/3) απο ότι θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:07 Η gossipgirl: #98 12-02-09 15:07 απο ποιο βοηθημα ειναι αν επιτρεπεται;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nouli_Sugar Νεοφερμένο μέλος Η Nouli_Sugar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:12 Η Nouli_Sugar: #99 12-02-09 15:12 είναι ασκήσεις για σπίτι που μας έδωσε ο καθηγητής μας σε ένα φυλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:45 Η gossipgirl: #100 12-02-09 21:45 α οκ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
απο ποιο βοηθημα ειναι αν επιτρεπεται;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nouli_Sugar Νεοφερμένο μέλος Η Nouli_Sugar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:12 Η Nouli_Sugar: #99 12-02-09 15:12 είναι ασκήσεις για σπίτι που μας έδωσε ο καθηγητής μας σε ένα φυλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:45 Η gossipgirl: #100 12-02-09 21:45 α οκ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
είναι ασκήσεις για σπίτι που μας έδωσε ο καθηγητής μας σε ένα φυλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:45 Η gossipgirl: #100 12-02-09 21:45 α οκ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
α οκ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.